Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Inter101

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Phuu de kellett ez a gól!!! MEG KELL TARTANI!!!!!
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Wes!!!! Góóóóól!!!!!!!!!4
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

senijder keci mekkora gólt akasztott :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

sorger=giallo írta:Valahogy össze kell hozni egy szabadot, amit Wes beteker

Sorger: Jövő heti lottószámok ? :D
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

sorger=giallo írta:
sorger=giallo írta:Valahogy össze kell hozni egy szabadot, amit Wes beteker, mert akcióból itt ma nagyon nehéz lesz gólt rúgni.

FORZA INTER!!!
:lol: :lol: :lol:

FORZA INTER!!!

te kis jós :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

mike írta:
sorger=giallo írta:Valahogy össze kell hozni egy szabadot, amit Wes beteker

Sorger: Jövő heti lottószámok ? :D

;)

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Na végre!! Sneijder! Nem is volt még szabadrúgásgólja ebben az idényben.
Amúgy nem nagyon volt helyzetünk a második félidőben szóval ideje volt ,hogy pontrúgásból alakítsunk valamit.
Részemről lefújhatjuk és jöhet a Milán pontvesztése.
sorger=giallo

Sneijder nagyon ráérzett az ízére, majdnem újból meglepte Curcit.

FORZA INTER!!!
mike

Azért gondolom figyelitek hogy itt egy cselt sem lehet megcsinálni, mert azonnal lerúgnak vagy lerántanak...
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Sneijdernek ez a második szabadja léc volt, vagy a kapus ütötte ki, csak nem kaptunk szögletet?
mike

Jön Koman, de remélem meghúzza magát ma :D
csak is inter

mike írta:Jön Koman, de remélem meghúzza magát ma :D

Hááát majdnem összejött neki :)
csak is inter

Etó....nem hiszem el...
csak is inter

CURCI - ETOÓ 3:0
sorger=giallo

ETO'OOOOOO!!!

FORZA INTER!!!
csak is inter

Na jó volt szídni...
:)
mike

El sem hiszem, végre összejött neki.
imádom ezt az olasz közvetítést GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL :D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Eto'o nagyon akart ma gólt lőni, a végén már semmit nem adott le, de hát igaza lett (:
mike

Nehéz szülés volt, és Sneijder klasszisa döntött.
Holnap meg Forza Napoli :)
sorger=giallo

Rezgett a léc és többnyire alapvetően szenvedve, de végül csak behúztuk. Holnap egy x, vagy Napoli győzelem a Milan ellen, ha kérhetem!

Viszlát mindenkinek!

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2011.02.27. 22:51-kor.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

graziejosé írta:Eto'o nagyon akart ma gólt lőni, a végén már semmit nem adott le, de hát igaza lett (:

Megérdemelte! Egyszerűen zseniális játékos.Ma is ő futotta a legtöbbet a csapatból.
Nagatomiról elmondható,hogy gyors volt,de van hova fejlődnie.
Pazzini ma is a "láthatalan embert" játszotta csak most nem lőtt gólt.
Ranocchia félig sérülten is klasszis teljesítményt nyújtott.
Bár az igaz,hogy nem egy háromcsatárral támadó ellenfél jutott a védelmünknek ma estére.
Az első perctől az csak egy taktikájuk volt felívelni valahogy Maccaronének a labdát aki majd csak berúgja.
Egyébként szerintem a Serie A egyik legszürkébb alakulata.

Ilyen ellenfelek ellen a Barca se rúgna 4-5 gólt.
Lehet,hogy minimalistának túnik a hozzászólásom,de szerintem kihoztuk a meccsből amit lehetet.
Amúgy meg ha jól emlékszem akkor 2007 januárja óta nem nyertünk a Luigi Ferrarisban.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez a riporter a digin viszont kritikán aluli volt, folyamatosan azt mondogatta a samp-nak mennyi helyzete volt és simán nyernie kellett volna, Eto'o ziccereit, Sneijder kapufáját olyankor meg sem említette.... :evil:
Kharja ma nagyon gyenge volt, Stanko meg eszméletlen fáradt, ez nagyon látszik.
Nyertünk megvan a 3 pont ennek örüljünk. Mondjuk a samp hazai pályán ilyen brutálsan védekezve játszon, erre nem számítottam. :?
milan elleni meccsig van 3 olyan meccsünk amiket köteleő lenne hozni, kizárt, hogy ők ne bukjanak addig és akkor tényleg izgalmas lesz a milan - Inter. ;) :)
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

EEEEEEZZZZZAAAAAZZZZZ!!!!!

Ettől a meccstől eléggé tartottam,de behúztuk szerencsére.
Akkor elkezdem a baszogatást is 1 kicsit. :)
Kharja:ennyi labdaeladás...körülményesség.
Chivu:egy jó megoldás kettő rossz,nem értem h. miért kell a bedobásaink 80%-át az ellenfélnek adni,ha már kézzel sem megy akkor hogyan?felbaszott ma nagyon!!!
Egyszerre ennyi.
Naga:hiába mondjátok h. szarul ad be,de legalább bejönnek a labdák középre,abból bármi lehet,baloldalról kb 3 beadás volt egész meccsen,ő azért betoszogatja a lasztit,néha egész jól!megy mint a távirat,védekezése is egész jó.Játszatni kell sztem jó lesz Ő hosszabb távon.
Rano:1 szó:TANÁRÚR!Nem lesz sok gondunk ha így folytatja.
Wes:Azt hiszem visszatért a jó forma, és nem csak a gól miatt.
Deki:A mai játéka tetszett eddig a legjobban,nagyon jól védekezett és jól osztogatta el a zsugát,és ugye a végén a gólpassz!
Még 1-2 észrevétel.Pandev egész ügyes volt.Lúcio a szokásos,talán 1 hiba de az is a kpályán.
Tetszik a játékrendszerünk,de a helyzet az h. amíg tavaly Wesnek volt 4 azaz NÉGY indítható embere addig manapság van 1!!!(Eto'o) Tudom h. kontrára játszottunk,most meg nem de talán ez lehet az oka h. kevés olyan nagy lasztija van mint tavaly.Pazzo így megjátszhatatlan sajnos,ma sem találkozott sokat a labdával.Neki nem lehet üresbe begurigázni mert nem az a típusú csatár.
1 kicsit hosszú lett bocsesz.A lénseg hogy, nyertünk és holnap 1 számunkra jó eredményért szoríthatunk.

FORZA INTER!!!!!
Inter101

Én a mai napon egyetlen egy pozitivumot sem véltem felfedezni, ill max a 3 pontot(végülis ez a lényeg)! Kész művészet volt megnyerni ezt a meccset. Ha ki akarnék valakit emelni az talán Ranocchia lenne, a többiek a feledhető kategoria. Mondjuk a Bayern-en is lehetett látni hogy sokat kivett a BL, föleg pszichésen! Forza INTER!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nehéz meccs volt te a 3 pont a lényeg! Sneijder góljának nagyon örülök. Holnap a milannak pontot KELL vesztenie! :twisted: Forza INTER!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

sztem a Napoli nagyon megüti holnap a Milant. és nem véletlenül, meg akarják mutatni, hogy nem lehet őket leírni. szvsz hármas versenyfutás lesz a végéig, nagyon oda kell figyelni a kékekre!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

na ez már egy bajnokesélyes győzelem volt.szar játékkal győzni a végén kevés helyzetből.Fáradtak a srácok ez látszik,viszont a védelem felerősödött és az elmúlt 3meccsünkön kaptunk 1 gólt.
amit észrevettem még,hogy Capitano az utóbbi 3-4meccsen nem az igazi.eladogatja a labdát és nem passzol mindig jól. Persze fáradt,csak tőle ez nem szoktam meg. De jó lenne már ha Pandev rúgna egy meccsen vagy 2őt és lehetne rá is számítani. Pazzo sajnos olyan játékos,mint egy oszlop,persze jó játékos nagyon csak őt nehéz megjátszani.
holnap egy x vagy Napoli győzelem,aztán remélem lassan leeresztenek,mert ha bírják a végéig ők veszélyesebbek lesznek.aztán a végén Nápolyban durva meccs lesz
hvmetal

ez a mez még egész jó volt. setét nadrág,kék-fekete csíkos zokni,meg fehér felső.csak az az ocsmány kígyó-sárkány keverék nem kéne:D távoli még,meg off is,de azért remélem vmi normálisat alkotnak nyáron,meg a nike is leveszi a kapusok válláról ezeket a csíkokat,mert gáz
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

3 pontért jöttünk, el is hoztunk. De megint nem tudtunk semmit felmutatni felállt védelem ellen, pedig most 2 csatárral nyomtuk és Sneijder is pályán volt, Deki többet szervezett mint a kis holland véleményem szerint, hozzá hasonló, kaliberű játékost érkezésének örülnék nyáron, Maicon beadásai nagyon hiányoztak, Nagatomo nem volt rossz de azért nagyon bátor a kis japán elől előbb-utóbb ebből kapunk 1 gólt ha ezt nagyon engedik neki, ma sokszor kisegítették Stankoék, Ranocchia egyre jobb, Chivu is megbízható volt.
Most már csak a Napolinak kell szurkolni, remélem Cavani villog a merda ellen is :D :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Na ez szörnyű volt.De a 3 pont az 3 pont.

Milan-Napoli:1-1 :evil:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Klasszisaink eldöntötték a meccset. Felállt 10emberes védelem ellen mindig ez lesz. Utolsó 10percben, miután a Samp elkezdett támadni mennyivel jobb lett a mérkőzés.

Jobban örülnék a Napoli sikerének, mert akkor 2 pontra lenne mindkettő, és az abszolút lőtávol. Az iksz is jó, csak ne nyerjen a merda.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Klasszisaink eldöntötték a meccset. Felállt 10emberes védelem ellen mindig ez lesz. Utolsó 10percben, miután a Samp elkezdett támadni mennyivel jobb lett a mérkőzés.

Jobban örülnék a Napoli sikerének, mert akkor 2 pontra lenne mindkettő, és az abszolút lőtávol. Az iksz is jó, csak ne nyerjen a merda.

Ja azt én is akartam,hogy iszonyat szar volt,ahogy semmi mást nem csinált a Samp,mint védekezett.Nem volt rés a pajzson :)De csak a sz.r szó jutott eszembe reggel a meccsről :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:sztem a Napoli nagyon megüti holnap a Milant

Nagyon jó lenne, mert már kezdik elhinni hogy akár bajonokok is lehetnek. :)

A tegnapi meccs szerintem egyáltalán nem volt unalmas. A Samp évek óta ezt csinálja ellenünk, beáll védekezni és életveszélyes kontrákat vezet. Óriási taktikai harc ment a pályán.

A gól után lehetett látni, hogy kicsit jobban kinyíltak, és máris több volt nekünk a terület.

Curci dührohamát nem értem, szerintem odaállt ahova szeretett volna, egyszóval nem ezen múlt.

Nagyon fontos ez a három pont, és tényleg úgy tűnik, hogy a Napoli nem roppan össze, még akár ők is lehetnek a befutók.
hvmetal

ha esetleg idén még,vagy jövőre-adja Isten- hogy megyünk 10ponttal elől és így játszunk,lehet szólni,de most az eredmény fontos bármi áron.azért gondoljunk már bele,hogy januárban szinte a lehetetlenre vállalkoztunk és most hol tartunk ahhoz képest.Egy szava nem lehet senkinek.gyakorlatilag mindig van 5-6sérült akikkel azért kevesebb a variációs lehetőség.azt meg ne várja senki,hogy mindenki sérülés után vagy 15meccsel 2hónap alatt a lábában mindig a toppon lesz.küzdeni tudásból abszolút jeles a csapat leszámítva a Juve,Udinese elleni meglepit.
Én amúgy leszarnám,ha ilyen szenvedős játékkal nyernénk idén is,meg jövőre is.A lényeg,hogy Zanetti viselhesse a 2csillagos mezt.Ha van valaki,akkor ő megérdemli.Egy hamar nem lesz ennyire tiszteletre méltó játékosunk,emberünk. sokan kiegyeztünk volna ilyen játékkal is,ha az ennyire eredményes a calcio poli előtti időszakban azért ;) kérdés,hogy az mire lett volna elég az "igazságos" bíráskodás mellett.
persze kis csapatok számára most sem igazságos
Forza Inter! Grazie Moratti,Baresi,Leonardo
hvmetal

Curci ügye kicsit olaszos volt. lehetett látni,hogy igazgatja a sorfalat,de már a lövés előtt beállt középre és tudott időben vetődni.na meg nem volt meg a 9m,bíró nem mérte utána ki,szóval gondolom nem kértük,így meg egy szava nem lehet.okos volt,ennyi
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Süti írta:Curci dührohamát nem értem, szerintem odaállt ahova szeretett volna, egyszóval nem ezen múlt.

nem azon ment az idegeskedés, hogy 4 embert kért maga elé, de csak 3 ment? én úgy emlékszek legalább kétszer is mutatták, hogy ordít a többieknek, azért hogy négyen menjenek.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

A digisport honlapja szerint a csatorna nem közvetíti az Inter-Genoa meccset vasárnap. :cry:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Komax írta:A digisport honlapja szerint a csatorna nem közvetíti az Inter-Genoa meccset vasárnap. :cry:

Mert Liverpool - MU meccs lesz. Engem mondjuk nem érdekel, de gondolom sokakat igen. :cry: Mondjuk azért nem panaszkodhatunk, mostanában elég sok meccsünket adták, még Olasz Kupát is. ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Komax írta:A digisport honlapja szerint a csatorna nem közvetíti az Inter-Genoa meccset vasárnap. :cry:

szerencse h élőben nézem :))) :D
Süti

realevil írta:azon ment az idegeskedés, hogy 4 embert kért maga elé, de csak 3 ment?

Igen, igazad van, én azt hittem a játékvezetővel ordibál. :lol:
realevil

a tegnap esti meccs kapcsán még annyit csak, hogy a Gazzetta Ranocchianak és Sneijdernek egyaránt 7 pontot adott osztályzásképpen.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

versenyszellem írta:sztem a Napoli nagyon megüti holnap a Milant. és nem véletlenül, meg akarják mutatni, hogy nem lehet őket leírni. szvsz hármas versenyfutás lesz a végéig, nagyon oda kell figyelni a kékekre!

Hát ez sajnos nem jött be. Egy kamu 11-essel megszerezték a vezetést a 2. félidő elején. Vándorcigó ibra jóvoltából. Most rúgták a másodikat. Igazából a Napolinak momentuma sem volt..
versenyszellem

Nerazzurri írta:
versenyszellem írta:sztem a Napoli nagyon megüti holnap a Milant. és nem véletlenül, meg akarják mutatni, hogy nem lehet őket leírni. szvsz hármas versenyfutás lesz a végéig, nagyon oda kell figyelni a kékekre!

Hát ez sajnos nem jött be. Egy kamu 11-essel megszerezték a vezetést a 2. félidő elején. Vándorcigó ibra jóvoltából. Most rúgták a másodikat. Igazából a Napolinak momentuma sem volt..

lemaradtam a meccsről sajnos, de ez így meglepő :(
Milan legutóbb a Chievo ellen vért szenvedett és kb úgy örültek a győztes gólnak mintha BL-t nyertek volna. (persze az a három pont is sokat érhet még), most meg ezek szerint gond nélkül lelépik a Napolit. Ha ezt érti valaki...elmagyarázhatná :)

következő fordulóban Juve-Milan és Inter-Genoa. Remélem a Juve nem fekszik le és mi hozzuk a meccset, mindenáron közelebb kell kerülni hozzájuk mire a jön a derbi, különben túl jó helyzetből indulnak és a végén behúzzák azt a meccset is.
Inter101

Olyan rossz hogy azt kell lesni hogy mikor botlik a Milan! Félek tőle hogy a Juve nem fog ugy játszani ahogy tették azt ellenünk!! A Genoa ellen sem lesz sétagalopp jo lenne már egy magabiztos győzelem! A többi meg ugysem rajtunk mulik!! Forza INTER!!
realevil

szerintem a juve kicsit összekapja magát a milan ellen, mert a lecce után a bolognátol is 2-0ra kiszopni; na azt csak szép játékkal és vagy 4-0al lehetne szebbé tenni kicsit a szurkerek előtt :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

realevil írta:szerintem a juve kicsit összekapja magát a milan ellen, mert a lecce után a bolognátol is 2-0ra kiszopni; na azt csak szép játékkal és vagy 4-0al lehetne szebbé tenni kicsit a szurkerek előtt :D

Hát ja, jó lenne ha most megint összekapnák, magukat, de ez a juve kevés a Milan megveréséhez szerintem, talán egy x-re elég ha Ibráék kihagyják a helyzeteiket :D Na de az edzőért is küzdenek mert állítólag Milan elleni bukta korai nyári szünet kezdete Del Nerinek :twisted:
Süti

Nagyon bíztam a Napoli-ban, azt hittem hogy sikerült kinőniük magukat bajnokesélyessé, de egyszerűen szétestek tegnap a Milan ellen, Mazzari ki is akadt jó párszor.

Juve?? Hát, pffffff, mondjuk hazai pályán már egy X is nagy szó lenne tőlük.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Valaki légyszíves tudna valami linket a meccshez?
Nagyon fasza, amúgy az atdhe.net-et meg a rojadirecta-t lefoglalták, :? a myp2p.eu meg behalt. :shock:
mike

Audipower írta:Valaki légyszíves tudna valami linket a meccshez?
Nagyon fasza, amúgy az atdhe.net-et meg a rojadirecta-t lefoglalták, :? a myp2p.eu meg behalt. :shock:

Az atdhe átköltözött, itt a linkje: http://atdhenet.tv/
versenyszellem

Audipower írta:Valaki légyszíves tudna valami linket a meccshez?

myp2p nálam már megy.
elvileg itt lesz: http://zulu.mk/live/telma
Válasz küldése