Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sky, Di Marzio, SportItalia, Pedulla, Schira, Gazzetta, Biasin is cafolja az Argentin forras hiret, miszerint az Inter Dibu Martinezert erdeklodik.
Mindegyik forras kiemeli, az Inter nem erdeklodik erte, es csakis Sommer a jelolt.

Gazzetta szerint egy lepesre a Bayern igen Sommer kapcsan.
Schira kiemeli, az utolso szakaszaban van a Bayern-Inter targyalas Sommerert, hamarosan lezarulhat, es Inzaghi megkaphatja uj 1.szamu kapusat Sommert.

Angol forrasok szerint tovabbra is bizonytalan Balogun jovoje.
Az Arsenal 50-58m eurot ker erte.
Sky szerint az Internel akkor johet szoba, ha 40m ala megy az Arsenal kerese.

Az Inter kozben nem fizette ki az Atletico 21m kereset, igy Morata az Atleticoval tart a felkeszulesre.
Az Inter tovabbra is abban bizik, 15-17m korul lezarhato az uzlet a kesobbiekben.

Sky szerint Beto neve csak 3. a sorban, akkor kerulhet elo, ha sem Balogun, sem Morata nem sikerul az Internek.

SportItalia is megerositi, az Inter szeretne Toloit.
Viszont az Atalanta szerzodeshosszabbitast ajanl neki, es fix kezdo posztot.

Gazzetta szerint Bisseck a baloldali KH poszton fog jatszani, ezert a jobboldali posztra, ugymond "Vice-Darmiant" keresunk.
Marotta korabbi nagy alma Pavard, de mivel tobb nagy csapat is erdeklodott erte, es az ara is magas, ezert kezdtunk mas neveket is nezni.
Djalo is tema volt telen, majd jott a sulyos serulese, a keresztszalag szakadas tavasszal.
Emiatt o jelenleg nem tema, leghamarabb telen, de lehet csak jovo tavasszal lesz kepes ujra palyara lepni.
Ha visszanyeri formajat, akkor jovore ingyen megprobalhatjuk.
Demiral nem gyozte meg a vezetoket, a nagyon gyenge formaja, es a folyamatos terdproblemai es serulesei miatt.
Gazzetta szerint az Inter ezert jutott el Toloi nevehez mint elsoszamu jelolt.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Balogun kapcsán azért bizakodom. Tudjuk jól, hogy nem tudunk ennyit fizetni, rég letehettünk volna róla. Remélem Marotta ügyeskedik valamit az angolokkal a háttérben és augusztusban már itt lesz, mert nagyon kell egy jó csatár ha már csak 4en vannak és abból az egyik Correa. Jó megérzésem van ezzel az üggyel kapcsolatban.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 07:32 Balogun kapcsán azért bizakodom. Tudjuk jól, hogy nem tudunk ennyit fizetni, rég letehettünk volna róla. Remélem Marotta ügyeskedik valamit az angolokkal a háttérben és augusztusban már itt lesz, mert nagyon kell egy jó csatár ha már csak 4en vannak és abból az egyik Correa. Jó megérzésem van ezzel az üggyel kapcsolatban.
Ha csak az eddig igazan felmerult neveket nezzuk, akkor valoban Balogun az egyetlen igazan elorelepest jelentheto nev (persze semmi nem garantalja, de a lehetoseg megvan benne).

Kerdes valojaban mi is mit akarunk, es Balogun tenylegesen celpont, vagy csak Morata aranak lejebb hozzasara szolgal, na adja eg forditva.

Es akkor kovetkezo kerdes, az Arsenal is mit akar.
Mert persze szep leirni, hogy megakarjak tartani, kiveve ha 58m euros ajanlat nem jon, de azert ha nem a Chelsea az erdeklodo csapat, akkor ez a 58m euro nem realis.
Tehat latnak e benne annyit, hogy megtartjak, es csak "irrealis" osszeggel adnak el.
Vagy nem is akarjak megtartani, mert nem latnak benne semmi extrat, es csak probalnak minel tobbet kiszedni belole.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Tubinra meg szerintem még az utolsó pillanatban bepróbálkozunk, vagy jön jövőre ingyen. Balogunnak örülnék én is, de az előrevetítené Lautaro távozását. Pénzt azt viszont sokat most nem fognak tudni adni érte, így tuti valami kölcsön+opciózás lesz, ha jön is.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 07:59
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 07:32 Balogun kapcsán azért bizakodom. Tudjuk jól, hogy nem tudunk ennyit fizetni, rég letehettünk volna róla. Remélem Marotta ügyeskedik valamit az angolokkal a háttérben és augusztusban már itt lesz, mert nagyon kell egy jó csatár ha már csak 4en vannak és abból az egyik Correa. Jó megérzésem van ezzel az üggyel kapcsolatban.
Ha csak az eddig igazan felmerult neveket nezzuk, akkor valoban Balogun az egyetlen igazan elorelepest jelentheto nev (persze semmi nem garantalja, de a lehetoseg megvan benne).

Kerdes valojaban mi is mit akarunk, es Balogun tenylegesen celpont, vagy csak Morata aranak lejebb hozzasara szolgal, na adja eg forditva.

Es akkor kovetkezo kerdes, az Arsenal is mit akar.
Mert persze szep leirni, hogy megakarjak tartani, kiveve ha 58m euros ajanlat nem jon, de azert ha nem a Chelsea az erdeklodo csapat, akkor ez a 58m euro nem realis.
Tehat latnak e benne annyit, hogy megtartjak, es csak "irrealis" osszeggel adnak el.
Vagy nem is akarjak megtartani, mert nem latnak benne semmi extrat, es csak probalnak minel tobbet kiszedni belole.
Szerintem ha Lukakut megoldottuk volna 35-40-be, akkor ő is ér ennyit. Persze ez sem reális, de a 300m sem MBappéért. El vannak szállva az árak, nem kicsit, de sajnos ez van, nem tudunk mit tenni ezzel.
Bízom abban, hogy valami 10m kölcsön + 30m kötelező opció + bónusz lesz a vége. Ilyesmi megoldásra számítok Marottától.
CsaSzi9294

MLK írta: 2023.07.25. 08:12 Tubinra meg szerintem még az utolsó pillanatban bepróbálkozunk, vagy jön jövőre ingyen. Balogunnak örülnék én is, de az előrevetítené Lautaro távozását. Pénzt azt viszont sokat most nem fognak tudni adni érte, így tuti valami kölcsön+opciózás lesz, ha jön is.
Írtam egyik nap, hogy úgy érzem Trubin érkezni fog. Ezt még most is tartom, de, hogy Sommerrel együtt érkezzen, és esetleg Balogun is, azt nehezen tudom elképzelni. Legyen így persze, de az extra Marotta magic lenne.

Martinezt biztos nem fogjuk eladni a közeljövőben. így, hogy CSK lett, meg biztos mindenre nemet mond majd. Tudom mindenki eladó, ráadásul nálam az első "áldozat" lett volna, de akkora hype-ja van a csapatnál, hogy nem tudom elképzelni az ő eladását még Balogun érkezésével együtt sem.
CsaSzi9294

Gazzetta szerint a BM zöld utat adott Sommer átigazolásához. A lap szerint nem is várja meg a játékos a Japán túra végét, hanem egyenesen oda repül a csapathoz.
https://www.fcinter1908.it/copertina/so ... aka-inter/
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 07:32 Balogun kapcsán azért bizakodom. Tudjuk jól, hogy nem tudunk ennyit fizetni, rég letehettünk volna róla.
Bizakodom, de nem nagyon hiszek benne.
Nem a mi súlycsoportunk angolból egy 22 éves sztárjelölt támadót igazolni, aztán persze tévedjek:)

Én nem sírnék ha nem sikerülne és inkább valami "normális" bekket vennénk a kezdőbe, meg a kapuskérdést rendeznénk megnyugtatóbban. Támadónak sztem Beto ismegfelelne.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.25. 08:27
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 07:32 Balogun kapcsán azért bizakodom. Tudjuk jól, hogy nem tudunk ennyit fizetni, rég letehettünk volna róla.
Bizakodom, de nem nagyon hiszek benne.
Nem a mi súlycsoportunk angolból egy 22 éves sztárjelölt támadót igazolni, aztán persze tévedjek:)

Én nem sírnék ha nem sikerülne és inkább valami "normális" bekket vennénk a kezdőbe, meg a kapuskérdést rendeznénk megnyugtatóbban. Támadónak sztem Beto ismegfelelne.
Az amerikai után én is őt szeretném. Bekket nem fogunk, csak valami trottyost hozni, ezt el kell engedni. Én inkább a csatár kérdést erőltetném, mert Sommer fix, a védelembe kiegészítő jön, a csatársor viszont aggasztó. Két használható játékos van ott, akiből az egyik ráadásul még kérdőjel. Balogun vagy Beto. Bármelyik jön örülni fogok, de én inkább az amerikaira szavazok. A legjobb az lenne, ha egy Martinez, Thuram, Balogun, Beto sorral mennénk neki a szezonnak, de ilyenre 0% az esély.

Na meg ott van Barella cseréje is. Sensi az lehetne, viszont olvastam, hogy őt inkább az Augusto bizniszbe vonnánk bele. Így még egy Gag utódot is hoznunk kellene.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Hát ha Bisseck-et balra szánjuk, akkor gyanítható hogy idén nem sokat fog játszani. Balra ott van Bastoni, cserének úgy mint tavaly Acerbi és szükség esetén még Dimarco is. Jobbra meg igazából csak Darmian akinek eleve nem is ez a posztja. Én lehet nem is hoznék senkit hátra. Ott vannak öten három posztra, plusz Dimarco, meg ha kell, valaki a primavera-ból. De ahogy Inzaghi-t ismerem, még fog érkezni valaki ide
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 08:33 Az amerikai után én is őt szeretném. Bekket nem fogunk, csak valami trottyost hozni, ezt el kell engedni. Én inkább a csatár kérdést erőltetném, mert Sommer fix, a védelembe kiegészítő jön, a csatársor viszont aggasztó. Két használható játékos van ott, akiből az egyik ráadásul még kérdőjel. Balogun vagy Beto. Bármelyik jön örülni fogok, de én inkább az amerikaira szavazok. A legjobb az lenne, ha egy Martinez, Thuram, Balogun, Beto sorral mennénk neki a szezonnak, de ilyenre 0% az esély.

Na meg ott van Barella cseréje is. Sensi az lehetne, viszont olvastam, hogy őt inkább az Augusto bizniszbe vonnánk bele. Így még egy Gag utódot is hoznunk kellene.
KH poszton erdemes abbol kiindulni, hogy egy ingyen Azpilicueta volt a cel, es szinte mar Inter jatekos volt, amikor a csaladja miatt inkabb az Atleticot valasztotta.

Egyszoval hasonlo kaliberre szamithatunk hatul.

Elol ugyanezt gondolom, erdemes lenne egy normalisabb nevet hozni.
Tartom, Lukakuhoz kepest (aki mar a SM, SportItalia, Pedulla, Schira, Sky, Di Marzio szerint is csakis a Juvera var, es csakis oda akar igazolni) egy Morata sem visszalepes.
Egyszoval egy Lukaku-Morata "cserevel" a vezetoink altal 100X elmondott "szinten tartas" megvalosul.
Viszont mivel mas posztokon hatalmas visszalepes tortent, ezert jo lenne, ha legalabb a tamado poszton tortenne elorelepes.
Ez az elorelepes senkivel nem garantalt, de egy Balogunba megvan a potencial, es hatha vele meglenne legalabb elol az elorelepes.
Ha a kapusposzton drasztikus visszalepes tortenik, a KH poszton igaz mar tavaly megtortent a visszalepes, akkor cserebe legalabb a KP-n, es elol
tortenjen elorelepes, es akkor lehet beszelni "szinten tartasrol", addig nem igazan...
Persze, ez a "szinten tartas" is csak egy szo, amit jo elmondani, de a valosagban sajnos nagyon nem valosul meg az elmult evekben....

Sensi egyebkent erdekes, persze eddig csak edzomeccs volt Appianoban, meg csak nem is baratsagos konkret meccs, de ezen a ket edzomeccsen Sensit a legjobbak kozott, sot az elso meccsen konkretan a legjobbnak irtak.
Megmondom oszinten, en elfogadnam ha maradna.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

interfan írta: 2023.07.25. 09:07Sensi egyebkent erdekes, persze eddig csak edzomeccs volt Appianoban, meg csak nem is baratsagos konkret meccs, de ezen a ket edzomeccsen Sensit a legjobbak kozott, sot az elso meccsen konkretan a legjobbnak irtak.Megmondom oszinten, en elfogadnam ha maradna.
Én is örülnék ha maradna, de csak akkor ha nem Asllani játékperceit venné el, ami Inzaghi logikáját figyelembe véve az olasz maradása esetén teljesen reális forgatókönyv lenne, ugyanis ebben az esetben Sensi megkapná Lord játékperceit.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 09:07
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 08:33
Tartom, Lukakuhoz kepest (aki mar a SM, SportItalia, Pedulla, Schira, Sky, Di Marzio szerint is csakis a Juvera var, es csakis oda akar igazolni) egy Morata sem visszalepes.
Egyszoval egy Lukaku-Morata "cserevel" a vezetoink altal 100X elmondott "szinten tartas" megvalosul.
Viszont mivel mas posztokon hatalmas visszalepes tortent, ezert jo lenne, ha legalabb a tamado poszton tortenne elorelepes.
Ez az elorelepes senkivel nem garantalt, de egy Balogunba megvan a potencial, es hatha vele meglenne legalabb elol az elorelepes.
Ha a kapusposzton drasztikus visszalepes tortenik, a KH poszton igaz mar tavaly megtortent a visszalepes, akkor cserebe legalabb a KP-n, es elol
tortenjen elorelepes, es akkor lehet beszelni "szinten tartasrol", addig nem igazan...
Persze, ez a "szinten tartas" is csak egy szo, amit jo elmondani, de a valosagban sajnos nagyon nem valosul meg az elmult evekben....
Nem tudom, de szerintem Morata nincs egy szinten Lukakuval. Oké a belga tavalyi szezonból max 3 hónapot tud felmutatni, amikor is lendületbe jött. Kellett neki ennyi idő a londoni kaland és a sérülése után. Nem védem, Isten ments, csak azt mondom, hogy egy formában lévő Lukaku (vagyis tegyük fel a májusi formát hozná konstans), akkor Morata elég nokedli lenne mellette. Rom már csak azzal, hogy a pályán van lefoglalna minimum két védőt, ráadásul a labdatartásnál is inkább több, mint a spanyol. Morata miben jó, jobb, mint Lukaku, hogy kompenzálni lehessen ezt a két erősséget?
Vagyis lehet szidni Lukakut, de az én véleményem alapján nem szinten tartás lenne ha Morata érkezne. Annyi helyen volt már és sehol nem marasztalták, lehet nem véletlenül. A srácnak van egy jó ügynöke és itt ki is fújt.

Nem bántás, de szereted szidni Lukakut a teljesítménye miatt (nem mondom, hogy olykor nem jogosan), de ő bármikor veszélyt jelentett a kapura amikor a pályán volt, mindig benne volt a gól. Én Moratával kapcsolatban totál azt érzem, hogy Correa 2.0. Van, de minek??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.07.25. 09:39-kor.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

chester0921 írta: 2023.07.25. 09:37
interfan írta: 2023.07.25. 09:07Sensi egyebkent erdekes, persze eddig csak edzomeccs volt Appianoban, meg csak nem is baratsagos konkret meccs, de ezen a ket edzomeccsen Sensit a legjobbak kozott, sot az elso meccsen konkretan a legjobbnak irtak.Megmondom oszinten, en elfogadnam ha maradna.
Én is örülnék ha maradna, de csak akkor ha nem Asllani játékperceit venné el, ami Inzaghi logikáját figyelembe véve az olasz maradása esetén teljesen reális forgatókönyv lenne, ugyanis ebben az esetben Sensi megkapná Lord játékperceit.
Szerintem Ő inkább a török cseréje lenne. Lordot hentesnek használta inkább.
interfan

alwin91 írta: 2023.07.25. 09:39
chester0921 írta: 2023.07.25. 09:37 Én is örülnék ha maradna, de csak akkor ha nem Asllani játékperceit venné el, ami Inzaghi logikáját figyelembe véve az olasz maradása esetén teljesen reális forgatókönyv lenne, ugyanis ebben az esetben Sensi megkapná Lord játékperceit.
En annak orulnek, ha sikerulne kolcsonvenni egy nagy csapatban nem igazan hasznalt jatekost.
Lasd a felmerult Gravenberch.
Vagy a mar altalam irt Sanches, esetleg Fred is megerhetne egy probat.
Szerintem ok nagyon jo kis lehetosegek lennenek.
De ha nem sikerul, akkor en alairnam Sensi maradasat is, persze nem egy vilagmegvalto o, dehat Gagliardini sem volt az, es hozza kepest meg egy Sensi sem jelenthetne nagy visszalepest.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 10:00
alwin91 írta: 2023.07.25. 09:39
chester0921 írta: 2023.07.25. 09:37 Én is örülnék ha maradna, de csak akkor ha nem Asllani játékperceit venné el, ami Inzaghi logikáját figyelembe véve az olasz maradása esetén teljesen reális forgatókönyv lenne, ugyanis ebben az esetben Sensi megkapná Lord játékperceit.
En annak orulnek, ha sikerulne kolcsonvenni egy nagy csapatban nem igazan hasznalt jatekost.
Lasd a felmerult Gravenberch.
Vagy a mar altalam irt Sanches, esetleg Fred is megerhetne egy probat.
Szerintem ok nagyon jo kis lehetosegek lennenek.
De ha nem sikerul, akkor en alairnam Sensi maradasat is, persze nem egy vilagmegvalto o, dehat Gagliardini sem volt az, es hozza kepest meg egy Sensi sem jelenthetne nagy visszalepest.
De egyébként Fabbian is ott lenne. Nagyon örülnék neki, ha lehetőséget kapna. De hát... :yawn:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:17 De egyébként Fabbian is ott lenne. Nagyon örülnék neki, ha lehetőséget kapna. De hát... :yawn:
Sok mindenki ott lett volna.
Lasd Marotta elmondta, Carbonit erdemes lenne kiprobalni, erre ket napra ra tavozott.
Vagy ott lett volna Pirola mint KH, erre eladtuk vegleg.
Vagy egy Asllani igazan kaphatott volna tobb lehetoseget mint egy Gagliardini.
Es meg sorolhatnank holnapig.

Jelen pillanatban nem ez a "projekt" nem ez az ut amit kovetunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 10:21
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:17 De egyébként Fabbian is ott lenne. Nagyon örülnék neki, ha lehetőséget kapna. De hát... :yawn:
Sok mindenki ott lett volna.
Lasd Marotta elmondta, Carbonit erdemes lenne kiprobalni, erre ket napra ra tavozott.
Vagy ott lett volna Pirola mint KH, erre eladtuk vegleg.
Vagy egy Asllani igazan kaphatott volna tobb lehetoseget mint egy Gagliardini.
Es meg sorolhatnank holnapig.

Jelen pillanatban nem ez a "projekt" nem ez az ut amit kovetunk.
Tudom, ezért írtam, a végére, hogy de hát... :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:23 Tudom, ezért írtam, a végére, hogy de hát... :)
Ha egyszer lesz uj tulajdonosunk ez valtozni fog, es onnantol nem az "aldozat" lesz a mercatok legfontosabb szava.
Remeljuk mar csak par honapot kell kibirni...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 10:25
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:23 Tudom, ezért írtam, a végére, hogy de hát... :)
Ha egyszer lesz uj tulajdonosunk ez valtozni fog, es onnantol nem az "aldozat" lesz a mercatok legfontosabb szava.
Egyébként én Fabbianban bízom, hogy velünk marad és kap lehetőséget. De ha kölcsönbe is menne az se baj, viszont semmiképpen sem szabad eladni!
MLK

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 09:39
interfan írta: 2023.07.25. 09:07
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 08:33
Nem tudom, de szerintem Morata nincs egy szinten Lukakuval. Oké a belga tavalyi szezonból max 3 hónapot tud felmutatni, amikor is lendületbe jött. Kellett neki ennyi idő a londoni kaland és a sérülése után. Nem védem, Isten ments, csak azt mondom, hogy egy formában lévő Lukaku (vagyis tegyük fel a májusi formát hozná konstans), akkor Morata elég nokedli lenne mellette. Rom már csak azzal, hogy a pályán van lefoglalna minimum két védőt, ráadásul a labdatartásnál is inkább több, mint a spanyol. Morata miben jó, jobb, mint Lukaku, hogy kompenzálni lehessen ezt a két erősséget?
Vagyis lehet szidni Lukakut, de az én véleményem alapján nem szinten tartás lenne ha Morata érkezne. Annyi helyen volt már és sehol nem marasztalták, lehet nem véletlenül. A srácnak van egy jó ügynöke és itt ki is fújt.

Nem bántás, de szereted szidni Lukakut a teljesítménye miatt (nem mondom, hogy olykor nem jogosan), de ő bármikor veszélyt jelentett a kapura amikor a pályán volt, mindig benne volt a gól. Én Moratával kapcsolatban totál azt érzem, hogy Correa 2.0. Van, de minek??
Egy jó formában lévő Lukaku abszolút elit kategória. Nem egy polccal lenne feljebb mint Morata. De és ha.... Conte irányítása alatt teljes bizalmat kapott, rendbe lett téve az étrend, a fizikum minden. Dagadtan jött, királyként ment. Ki lett minden téren szolgálva. Amint ez nincs meg neki csődöt mond. A Unitedben, a Chelseaben és másodjára nálunk is. Az ember mellé egy komplett stáb kellene, hogy lelkileg, fizikumban és minden téren rendben legyen. Dzeko elment, azt hitte ő lesz újra a király, mert pár hónapig jobban ment a játék és meg is lett próbálva, hogy itt maradhasson de a többtől is többet akart. Nem jó a hozzáállása... Nagy pénzt kereshet az araboknál is, éltetni is tudják, ha focizni szeretett volna, címeket nyerni, akkor máshogy kellett volna viselkednie. Nem csak most, tavaly is amikor gurítani lehetett volna. A brutál fizut meg csak vitte.. Profi pénzkereső, de nem profi focista. Egy jó évet lehet futott volna, utána kezdődött volna újra az egész tortúra és a világ legjobban kereső padmelegítője lett volna. Szerintem. Így tetszik vagy sem, szerintem is jogos vélemény tud lenni egészében nézve, ha egy gyengébb képességű, de jobb hozzáállású focistával a szinten tartás meg van célozva.
Viszont ha rá ennyit költöttünk volna, nagyon remélem, hogy jó név fog jönni, vagy egy nagy ígéret és egy jó kapus.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem teljesen tiszta nekem ez a Gosens-Carlos Augusto csereötlet.
A szezon végére azért már egész használható backup lett a német.
A Wolfsburg 14 misit kínál érte, azt is feltételekhez kötött kötelező opcióval.
Mi 28 körül fizettünk érte.
C.Augustot van aki már látta több meccsen is?
Szerintem 20 misi legalább lenne, igaz fiatalabb a németnél, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a deal ülne-e számunkra.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:26
interfan írta: 2023.07.25. 10:25 Ha egyszer lesz uj tulajdonosunk ez valtozni fog, es onnantol nem az "aldozat" lesz a mercatok legfontosabb szava.
Egyébként én Fabbianban bízom, hogy velünk marad és kap lehetőséget. De ha kölcsönbe is menne az se baj, viszont semmiképpen sem szabad eladni!
Nagy remenyeket azert ne taplalj Fabbian maradasahoz...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.25. 10:45
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 10:26
interfan írta: 2023.07.25. 10:25 Ha egyszer lesz uj tulajdonosunk ez valtozni fog, es onnantol nem az "aldozat" lesz a mercatok legfontosabb szava.
Nagy remenyeket azert ne taplalj Fabbian maradasahoz...
Semmiképpen sem. Szerintem Udine lesz belőle.
mike

Sommer - Trubin - Pavard - Kamada - Beto.

Mercato off, és kezdődhet a szezon 8-)
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

mike írta: 2023.07.25. 11:06 Sommer - Trubin - Pavard - Kamada - Beto.

Hol kell aláírni? Esetleg még Correa off, és helyette bárki?! :roll:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Ez nem hangzik rosszul,de szerintem ebből csak 2 lesz meg az egyik Sommer a másik meg talán Kamada hiszen ő free agent.
Sommer hamarosan csatlakozik.Mivel nálunk csak 1-2 évre megy a tervezés ezért ideális választás
Pavardnak szerintem nem tudunk eleget fizetni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2023.07.25. 10:40 Nem teljesen tiszta nekem ez a Gosens-Carlos Augusto csereötlet.
A szezon végére azért már egész használható backup lett a német.
A Wolfsburg 14 misit kínál érte, azt is feltételekhez kötött kötelező opcióval.
Mi 28 körül fizettünk érte.
C.Augustot van aki már látta több meccsen is?
Szerintem 20 misi legalább lenne, igaz fiatalabb a németnél, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a deal ülne-e számunkra.

A komolyabb és kifejezetten a teljesítményre koncentráló oldalakon mindenhol bekerült az év csapatába.
A statjai is magáért beszél.
Néhány meccsen láttam csak, nagyon hajaz Dimarcora, kicsit erőszakosabb talán a brazil.
Plusz ő tényleg tud bal kh játszani ha kell.
Én is bírom Gosenst és megérdemlne még egy szezont de ha nullára ki lehet hozni ezt a cserét én meglépném, kell a futó posztokra a két hasonló tudású játékos.
PellerG

Festa írta: 2023.07.25. 11:17

Ez nem hangzik rosszul,de szerintem ebből csak 2 lesz meg az egyik Sommer a másik meg talán Kamada hiszen ő free agent.
Sommer hamarosan csatlakozik.Mivel nálunk csak 1-2 évre megy a tervezés ezért ideális választás
Pavardnak szerintem nem tudunk eleget fizetni.
Érdekes, hogy Kamada fel sem merül.
Az meg főleg, hogy még mindig nincs csapata.
Jó statjai vannak, jó kis 8-as középpályás.
Most épp a Lazioval hozzák össze...
PellerG

Kell azért legalább 1 center típus, ezért írom Betot.
Thuram nem az, Lautaro nem az, Correa gatya.
Beto valóban kicsit Lukaku-felépítés, egy ilyen stílusú center azért nem árt ha van a keretben, hogy ne télen kelljen utána kapkodni (és olynakor jönnek a Petagna, Llorente, stb szuper nevek).
CsaSzi9294

Már megint FM-ezel...ebből baj lesz.. :shifty:
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.25. 11:42 Kell azért legalább 1 center típus, ezért írom Betot.
Thuram nem az, Lautaro nem az, Correa gatya.
Beto valóban kicsit Lukaku-felépítés, egy ilyen stílusú center azért nem árt ha van a keretben, hogy ne télen kelljen utána kapkodni (és olynakor jönnek a Petagna, Llorente, stb szuper nevek).
Igen és ezért is akkora géz Correa, mert csak többen vagyunk vele, helyette milyen jól nézne ki a Lau, Thuram, Balogun, Beto sor...
Ha nem jön össze Balogun, remélem Betora nyomunk egy all int.
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 11:52

Letojom, ráérek:)
Meg aztán van erre opció, szal már nem látok mindent és mindenkit, gondolom érted :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2023.07.25. 11:58-kor.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.25. 11:56
CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 11:52

Letojom, ráérek:)
Meg aztán van aki erre opció, szal már nem látok mindent és mindenkit, gondolom érted :D
:lol: ;)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nálam is Beto lenne a nyerő, főleg, hogy nincs igazán erőcsatárunk, remélem rámegyünk már végre és nem Zapata jön :roll:

Balogun túl szépen hangzik, de 40-50m nem ér, mondjuk az Arsenalt se értem mit akarnak ilyen árcédulával, ha nem kell nekik.

Remélem lesz a héten kapusunk, ez ultragáz, hogy már Japánban van a csapat, de nincs meg a kezdőkapusunk..
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nekem az a fura hogy Nzola csak mint Correa utód merült fel.
Pedig szerintem ő sem gyengébb mint pl Beto.
Kiesett a Spezia ,nagyon sokat nem kérhetnek egy 6-10 plusz esetleg Seba Esposito (csapattársak lennének a bratyóval)
mike

Stankov írta: 2023.07.25. 12:36 Nekem az a fura hogy Nzola csak mint Correa utód merült fel.
Pedig szerintem ő sem gyengébb mint pl Beto.
Kiesett a Spezia ,nagyon sokat nem kérhetnek egy 6-10 plusz esetleg Seba Esposito (csapattársak lennének a bratyóval)
Én sem értem, N'zola és Dia közül az egyik simán opció lehetne.
Beto meg tényleg hiányt pótolna, mert Dzeko-Lukaku hibrid a játéka.
Nem is értem Morata hogy vetődhetett fel ilyen lehetőségek mellett.

Balogun lehet sztár lesz, de akár nagy bukta is, 40-50 millióért túlárazva én tuti nem hoznám, miközben több poszt is lyukas még.
MLK

Ha erőcsatár kellene Nzola apróért már zsákban lenne. Jól is járnánk vele, de valaki mást kereshetnek.. vagy afrikai és nem jön jól ha egy játékos a válogatottjával van....
interfan

Sky szerint Sommer erkezese mellett, a kovetkezo orakban hivatalos ajanlatot teszunk Audero kapcsan.
Sky szerint Audero lehet a 2.szamu kapus Sommer mogott.

Szinten a Sky szerint Balogun vs Morata verseny van elol.
Beto jelenleg mogottuk.
Scamacca pedig nem meggyozo, es az Internel nem akarnak erte lepni.

Sportmediaset is megerositi, a Morata-Balogun kettosbol kerulhet ki az Inter uj tamadoja.
mike

interfan írta: 2023.07.25. 15:33 Sky szerint Audero lehet a 2.szamu kapus Sommer mogott.

Sportmediaset is megerositi, a Morata-Balogun kettosbol kerulhet ki az Inter uj tamadoja.
Valakivel (talán Csaszival) beszéltünk pont erről, hogy a végén Audero lesz ebből :D
Nincs ezzel baj, második kapusnak megfelel, de jövőre el kell hozni Trubint ingyen.

Akkor remélem Balogun lesz, Moratát semmiképp sem szeretném.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.25. 16:40
interfan írta: 2023.07.25. 15:33 Sky szerint Audero lehet a 2.szamu kapus Sommer mogott.

Valakivel (talán Csaszival) beszéltünk pont erről, hogy a végén Audero lesz ebből :D
Nincs ezzel baj, második kapusnak megfelel, de jövőre el kell hozni Trubint ingyen.

Jaja. 😁
Nekem mindegy ki a 2. számú, viszont Balogunt akkor hozzuk már el!!!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.25. 16:48 Nekem mindegy ki a 2. számú, viszont Balogunt akkor hozzuk már el!!!
Hat igen, csak sajnos ott a penzugyi resz...

Ha most 5m Sommer, 6m Audero az 11m.
Jelenleg +43m a mercato merleg.
Ez esetben maradna 32m.

Es itt jon tobb kerdes is amit reggel irtam...

Eleve az, hogy az Arsenal szamit e Balogunra, vagy nem.
32m eleg e.
Es egyaltalan fizetnek e 32m-t erte.
interfan

Di Marzio is bejelentette, Radu ingyen kolcson + sima opcioval a Bournemouth jatekosa.
Jovore 8m-ert vehetik meg vegleg ha szeretnek.
Radu szerzodese egyebkent 2025-ig szol az Internel, ahogy Di Marzio ezt kiemeli.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... urnemouth/
mike

interfan írta: 2023.07.25. 16:59 Di Marzio is bejelentette, Radu ingyen kolcson + sima opcioval a Bournemouth jatekosa.
Nincs kapusunk, erre elkótyavetyéljük.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

mike írta: 2023.07.25. 17:02
interfan írta: 2023.07.25. 16:59 Di Marzio is bejelentette, Radu ingyen kolcson + sima opcioval a Bournemouth jatekosa.
:D :D :D
Festa

Örüljünk,hogy valaki nyitott volt rá.
Kerkez Milos biztos örül neki.

Iszom is erre valamit mondjuk egy Sommersbyt🫠
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Festa írta: 2023.07.25. 17:22

Iszom is erre valamit mondjuk egy Sommersbyt🫠
Első lépés a guminő felé :lol:
interfan

Schira szerint Audero elfogadta az Inter ajanlatat.

FcInternews sajat forrasai szerint Samardzic tovabbra is tema, a 25m ar helyett pedig jatekosokat adnank.
Fabbian + Esposito + Sensi.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

mike írta: 2023.07.25. 16:40

Trubint már most meg kell fűzni,hogy jövőre ingyen hozzánk jöjjön.Remélem Marottáék tettek lépéseket ez ügyben.
Festa

tabi.csaba írta: 2023.07.25. 17:40
Festa írta: 2023.07.25. 17:22

Iszom is erre valamit mondjuk egy Sommer-sbyt 🫠
Első lépés a guminő felé :lol:
Ha te mondod akkor ez bòk.
Amúgy mi a baj a guminővel? Sosem használja a bankkártyád és nem pofázik bele ha meccsnézés van.🤤
Fratessi meg nagyon odavág majd és pár hònap múlva senki nem fog emlékezni Brozovicra.
Válasz küldése