Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Pityuinter
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Hala az egnek
- Stankov
-
Interfan1000
Samardzic apja remélem elégedett, hogy a kisfia marad az Udinese-ben a 400 ezer Euro-s fizujával -feltéve hogy valóban így lesz-! 
- interfan
Egyebkent milyen erdekes, hogy a Nord ugy unnepli, mintha valami os Interes, vagy vilagsztar jott volna.
Eneklik a nevet, transzparensel fogadjak, eltetik, unneplik Arnautovic erkezeset.
Nord udvozlete Arnautovicnak:
"
Udvozlunk ujra a csaladunkban, Marko.
A Nord veled van.
"
- Baggio85
Mondjuk annyiból jogos, hogy szép emlékeket ébreszt, mert ő még tagja volt a triplázó csapatnak!interfan írta: ↑2023.08.16. 13:40Egyebkent milyen erdekes, hogy a Nord ugy unnepli, mintha valami os Interes, vagy vilagsztar jott volna.
Eneklik a nevet, transzparensel fogadjak, eltetik, unneplik Arnautovic erkezeset.
Nord udvozlete Arnautovicnak:
"
Udvozlunk ujra a csaladunkban, Marko.
A Nord veled van.
"
- mike
Mondjuk sok köze nem volt az első csapathoz, de valóban Inter játékosnak számított:)
Pluszban vagyunk, egy jó bekket még igazán vehetnénk, és előre se ártana még valaki (tudom úgyse).
A mercato végéig szerintem Marottáék le fognak csapni valami meglepetésre.
- CsaSzi9294
- interfan
Lehet mi igy gondoljuk, hogy "bszakodas", de pl az Olaszok kozel sem biztos, sot...CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 18:06 Én is így gondolom. Valami meglepetésnek kell lennie ennyi bszakodás után.
Arnautovic kapcsan is pl sok helyen kifejezetten nagy az orom.
- Stankov
Egy db kh hiányzik a keretből, ha úgy vesszük Trubin helyett jött Arnautovic,akkor még 30-35 körül tudnunk kellene igazolni hiszen ennyit szántunk a belga árulóra vagy Balogunra.
Én azért egy Chalobah vagy Tomiyasuba bízok,de így szegény Bisseck tuti Asllani sorsára jut.
Én azért egy Chalobah vagy Tomiyasuba bízok,de így szegény Bisseck tuti Asllani sorsára jut.
- interfan
+28m-val allunk jelenleg, tehat HA nullas mercatot akarnank, ennyit kolthetnek.Stankov írta: ↑2023.08.16. 18:26 Egy db kh hiányzik a keretből, ha úgy vesszük Trubin helyett jött Arnautovic,akkor még 30-35 körül tudnunk kellene igazolni hiszen ennyit szántunk a belga árulóra vagy Balogunra.
Kerdes akarunk e egyaltalan nullas mercatot...
- CsaSzi9294
Nekem az, hogy eladjuk a világ egyik legjobb kapusát, helyére 1 hónapig könyörgünk egy 34 éves Sommerért + a csatárunk is 2 hónapnyi szenvedés után augusztusban, egy drága nyugdíjas lett, úgy, hogy lett volna pénzünk 10 évvel fiatalabbra is júliusban, nekem bszakodas!interfan írta: ↑2023.08.16. 18:18Lehet mi igy gondoljuk, hogy "bszakodas", de pl az Olaszok kozel sem biztos, sot...CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 18:06 Én is így gondolom. Valami meglepetésnek kell lennie ennyi bszakodás után.
Arnautovic kapcsan is pl sok helyen kifejezetten nagy az orom.
Az meg, hogy az olaszok kinek örülnek engem nem igazán érdekel, én saját magamat nézem és én nem örülök ezeknek az igazolásoknak, ezért írom le.
De mint mondtam az esélyt ugyan úgy megadom majd nekik, csak szerintem el lett rontva ez a mercato IS. De majd az idő megmondja, remélem rám cáfol Arna és nem azon kell agyalni, hogy kitől is várjuk a gólokat ha nem a csatároktól…!
- CsaSzi9294
A Torino megakarja venni Lazarot, a tárgyalások megkezdődtek az Interrel.
Sky
Fb
Sky
Fb
- internaZIOnaLe
Sokakkal ellentétben én nem vagyok szomorú Arna érkezése miatt. Persze lehetett volna jobb opció is helyette, de nem rossz képességű játékos ő. Emlékszem ellenünk mindig szivatta a védő sort és általában jól tolta. Persze nem egy klasszis, de azt fogja hozni amit tavaly Dzeko. Kérdés hogy Thuram mennyire lesz jó mint kezdő szintű csatár? Ha nem lesz rá nagy a kabát és az alap kezdőnk a Lau-Thuram páros lesz....és természetesen jól is muzsikálnak, akkor sok vizet nem fog zavarni hogy a kis csapatok ellen Arna kezd vagy hogy a 70. percben ő áll be a padrol.
Képességeit tekintve nem rosszabb ő mint egy Morata.
Ha esetleg el tudnánk passzolni Correat (legalább kölcsönbe) és beesne Sanzhez szerintem nem lenne gond elől sem. A középpálya érzésem szerint erősebb lesz góllöves terén is....
Meglátjuk
Ha esetleg el tudnánk passzolni Correat (legalább kölcsönbe) és beesne Sanzhez szerintem nem lenne gond elől sem. A középpálya érzésem szerint erősebb lesz góllöves terén is....
Meglátjuk
-
k.tomi880421
Az lesz Inzaghinál mint tavaly, Lau és a párja egy rutinos center mint tavaly Dzeko csak most Arnautovic, nem véletlen könyörgött ennyit egy ilyen csatárért, csere meg Thuram meg Correa.internaZIOnaLe írta: ↑2023.08.16. 19:13 Sokakkal ellentétben én nem vagyok szomorú Arna érkezése miatt. Persze lehetett volna jobb opció is helyette, de nem rossz képességű játékos ő. Emlékszem ellenünk mindig szivatta a védő sort és általában jól tolta. Persze nem egy klasszis, de azt fogja hozni amit tavaly Dzeko. Kérdés hogy Thuram mennyire lesz jó mint kezdő szintű csatár? Ha nem lesz rá nagy a kabát és az alap kezdőnk a Lau-Thuram páros lesz....és természetesen jól is muzsikálnak, akkor sok vizet nem fog zavarni hogy a kis csapatok ellen Arna kezd vagy hogy a 70. percben ő áll be a padrol.
Meglátjuk
Ha meg Arnautovic nem válik be annyira akkor majd annyit kell könyörögni Thuramért mint tavaly a Handa-Onana cseréért a vezetőség felől.
- hvmetal
Na majd ez a pénz megpörgeti a mercato végét .CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 18:44 A Torino megakarja venni Lazarot, a tárgyalások megkezdődtek az Interrel.
Sky
Fb
- CsaSzi9294
Asziszem.. lesz vagy 3m. Mondjuk így Acerbi ára vissza jön.hvmetal írta: ↑2023.08.16. 19:23Na majd ez a pénz megpörgeti a mercato végét .CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 18:44 A Torino megakarja venni Lazarot, a tárgyalások megkezdődtek az Interrel.
Sky
Fb![]()
![]()
- CsaSzi9294
Arnautovic:
"Boldog vagyok, nagyon boldog. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy újra az Interben játszhatok. Amikor 13 évvel ezelőtt itt voltam, inkább rajongó voltam mint játékos. Most viszont azért vagyok itt, hogy segítsek nyerni a csapatnak."
"Mennyit fejlődött Marko Arnautovic, ahhoz képest amikor 13 évvel ezelőtt elhagyta az Intert? Nagyon sokat, mert az egy forrófejű kölyök volt, aki nem sokat gondolt a futballra. Most minden más, családom van, nyugodt vagyok. Felnőttem, korban és karrakterben is, remélem minden a lehető legjobban fog alakulni."
"Mi az erősségem? Úgy gondolom technikás vagyok, de emelett erős is."
"Akárhogy is, azért jöttem ide, hogy gólokat lőjek: Tudom, hogyan kell. Azért jöttem, hogy nyerjek, az Internek nyernie kell. Szeretnék nyerni egy trófeát, szóval boldog vagyok, hogy visszatértem."
"Már kértem, hogy azonnal edzhessek és találkozhassak a társakkal: szombaton végre elkezdődik a bajnokság és azonnal megpróbálunk nyerni."
"Boldog vagyok, nagyon boldog. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy újra az Interben játszhatok. Amikor 13 évvel ezelőtt itt voltam, inkább rajongó voltam mint játékos. Most viszont azért vagyok itt, hogy segítsek nyerni a csapatnak."
"Mennyit fejlődött Marko Arnautovic, ahhoz képest amikor 13 évvel ezelőtt elhagyta az Intert? Nagyon sokat, mert az egy forrófejű kölyök volt, aki nem sokat gondolt a futballra. Most minden más, családom van, nyugodt vagyok. Felnőttem, korban és karrakterben is, remélem minden a lehető legjobban fog alakulni."
"Mi az erősségem? Úgy gondolom technikás vagyok, de emelett erős is."
"Akárhogy is, azért jöttem ide, hogy gólokat lőjek: Tudom, hogyan kell. Azért jöttem, hogy nyerjek, az Internek nyernie kell. Szeretnék nyerni egy trófeát, szóval boldog vagyok, hogy visszatértem."
"Már kértem, hogy azonnal edzhessek és találkozhassak a társakkal: szombaton végre elkezdődik a bajnokság és azonnal megpróbálunk nyerni."
- interfan
Di Marziot kerdeztek Scalvini kapcsan, kiemelte az Internek teljesseggel lehetetlen, Marotta nagy vagya volt korabban, de semmilyen esely nincs ra, az Internel nem is tema o, elerhetetlen.
Sky es Di Marzio kiemeli, Chalobah es Tomiyasu a ket jelolt.
Tomiyasut szeretne inkabb Inzaghi a Seria A tapasztalat miatt, az Arsenal a kolcson + opciot kizarta, viszont most hogy az Inter penzt takaritott meg a Samardzic uzlet meghiusulasaval, igy akar tudna is az Inter fizetne Tomiyasuert.
Gazzetta szerint tovabbra sincs semmifele erdeklodes Correaert, hiaba ajanlotta fel magat a legtobb Szaudi klubnak, szinte biztosan maradni fog, es o lesz a 4. egyben utolso tamadonk.
Ha a helyzet drasztikusan megvaltozna, es valaki megis elvinne, egyetlen nev van a Gazzetta szerint aki erkezhetne a helyere, Sanchez.
Balogun ugy vegleg lezarult, Correa eladasa eseten sem merulne fel ujra, ebben az esetben Sanchez erkezne.
De kiemeli a Gazzetta, Correa szinte 100% hogy marad, es a Martinez, Thuram, Arnautovic, Correa sorral kezdjuk a kovetkezo szezont.
FcInternews sajat forrasai szerint a KP-n egy kerdes van, Sensi vagy Roberto Pereyra.
Sensi nagyon meggyozo volt a felkeszulesen, viszont kerdes Inzaghi es a vezetes szamit e ra.
FcInternews sajat forrasai szerint tegnap ujra targyaltunk Roberto Pereyra kapcsan.
Sky es Di Marzio szerint Fabbian a Frosinone jatekosa lesz ingyen kolcson.
Pedulla es a SportItalia szerint egyedul a KH poszton varhato erkezo, a tamadosor es a KP lezarult.
Tomiyasu kapcsan magasak a koltsegek, ugyanugy mint Chalobah kapcsan, Tanganga mar olcsobb opcio, de a Seria A tapasztalat miatt ujra kepbe kerult Toloi is.
Atalanta nem akarja eladni, viszont meg kell allapodniuk a hosszabbitasrol.
Sky es Di Marzio kiemeli, Chalobah es Tomiyasu a ket jelolt.
Tomiyasut szeretne inkabb Inzaghi a Seria A tapasztalat miatt, az Arsenal a kolcson + opciot kizarta, viszont most hogy az Inter penzt takaritott meg a Samardzic uzlet meghiusulasaval, igy akar tudna is az Inter fizetne Tomiyasuert.
Gazzetta szerint tovabbra sincs semmifele erdeklodes Correaert, hiaba ajanlotta fel magat a legtobb Szaudi klubnak, szinte biztosan maradni fog, es o lesz a 4. egyben utolso tamadonk.
Ha a helyzet drasztikusan megvaltozna, es valaki megis elvinne, egyetlen nev van a Gazzetta szerint aki erkezhetne a helyere, Sanchez.
Balogun ugy vegleg lezarult, Correa eladasa eseten sem merulne fel ujra, ebben az esetben Sanchez erkezne.
De kiemeli a Gazzetta, Correa szinte 100% hogy marad, es a Martinez, Thuram, Arnautovic, Correa sorral kezdjuk a kovetkezo szezont.
FcInternews sajat forrasai szerint a KP-n egy kerdes van, Sensi vagy Roberto Pereyra.
Sensi nagyon meggyozo volt a felkeszulesen, viszont kerdes Inzaghi es a vezetes szamit e ra.
FcInternews sajat forrasai szerint tegnap ujra targyaltunk Roberto Pereyra kapcsan.
Sky es Di Marzio szerint Fabbian a Frosinone jatekosa lesz ingyen kolcson.
Pedulla es a SportItalia szerint egyedul a KH poszton varhato erkezo, a tamadosor es a KP lezarult.
Tomiyasu kapcsan magasak a koltsegek, ugyanugy mint Chalobah kapcsan, Tanganga mar olcsobb opcio, de a Seria A tapasztalat miatt ujra kepbe kerult Toloi is.
Atalanta nem akarja eladni, viszont meg kell allapodniuk a hosszabbitasrol.
-
Interfan1000
Sanchez valószínűleg előrelépés lenne Correa-hoz képest, de számomra nevetséges, hogy megint eladnánk valakit pénzért és ismét egy low-cost ingyen igazolás érkezne a helyére, pedig javában pluszos már a mercato!
Semmi se érdekli Zhang-ot, csak hogy minél nagyobb pluszban zárjunk! Még jó, hogy senki nem vitte el Barella-t vagy 80 millióért, mert valószínűleg Roberto Pereyra lett volna az utódja ingyen!
Lassan egyébként az Inter mint csapat semmit nem fog érni, mert kiárulják a legjobb játékosokat és 30+ nem piacképes játékosok érkeznek a helyükre, így a végén még az is veszélyben lesz, hogy jövőre 800 millió körül eladják a klubot, mert végül egyetlen érték marad az Inter “brand”!
Semmi se érdekli Zhang-ot, csak hogy minél nagyobb pluszban zárjunk! Még jó, hogy senki nem vitte el Barella-t vagy 80 millióért, mert valószínűleg Roberto Pereyra lett volna az utódja ingyen!
Lassan egyébként az Inter mint csapat semmit nem fog érni, mert kiárulják a legjobb játékosokat és 30+ nem piacképes játékosok érkeznek a helyükre, így a végén még az is veszélyben lesz, hogy jövőre 800 millió körül eladják a klubot, mert végül egyetlen érték marad az Inter “brand”!
- interfan
En ilyentol egyaltalan nem tartok.Interfan1000 írta: ↑2023.08.17. 07:14 Semmi se érdekli Zhang-ot, csak hogy minél nagyobb pluszban zárjunk! Még jó, hogy senki nem vitte el Barella-t vagy 80 millióért, mert valószínűleg Roberto Pereyra lett volna az utódja ingyen!
A tavalyi Milan (ami semmivel nem volt nagyobb ertek csapatkent mint mi, 1.2 milliardert ment el, persze ott a hatter total mas, de csapat ertek nem volt elorebb).
Az Atalanta 55%-at a Bain Capital 275m-ert vette meg 1,5 eve, azaz az Atalanta teljes erteke 500m euro volt 1.5 eve.
Tehat az, hogy az Inter ne erjen csapatkent 800m-t, azt kizartnak tartom.
Akarmilyen jatekosok is vannak/lesznek itt.
- interfan
Gazzetta szerint maximum 15m euro lehet egy KH-ra, igy hogy Samardzic nem erkezik.
Marotta tovabbra is Chalobaht szeretne, kerdes a Chelsea nyitott e az eladasra.
TS bedobta Pavard nevet, viszont leirjak az uzlet nagyon nehez, mivel Pavard nem akar az Interbe igazolni, es a MU is vinne.
SportItalia es Pedulla szerint a Toloi, Chalobah, Tanganga sorbol kerulhet ki az uj Inter KH.
Marotta tovabbra is Chalobaht szeretne, kerdes a Chelsea nyitott e az eladasra.
TS bedobta Pavard nevet, viszont leirjak az uzlet nagyon nehez, mivel Pavard nem akar az Interbe igazolni, es a MU is vinne.
SportItalia es Pedulla szerint a Toloi, Chalobah, Tanganga sorbol kerulhet ki az uj Inter KH.
- interfan
En tovabbra is azt tartom, hogy muszaj a vedelembe egy normalis vedot hozni.
Gyenge a vedelmunk.
Darmian, Acerbi, DeVrij mind-mind csak idosebb lett, raadasul DeVrij evek ota egyre gyengebb is, Acerbi lassan 36, es hat Darmian se lett fiatalabb.
Bisseck jo lehetoseg, en bizok, es hiszek benne, valamint Bastoni mint alap.
De kell ide egy kezdoszintu KH, mert ez igy keves, es megint minosegi visszalepes az elmult evekhez kepest.
En pl Chalobahban is latok lehetoseget, latjuk a Milan is mekkorat fogott Tomorival.
Tomiyasu is szerintem megallna itt a helyet.
Egyszoval jojjon legalabb egy Chalobah, Tomiyasu szint, es legalabb a "szinten tartas" vagy majdnem szinten tartas valosuljon meg a vedelemben.
Kozeppalyan meg maradjon Sensi, es ne szorakozzunk ilyen Roberto Pereyra szintekkel.
Gyenge a vedelmunk.
Darmian, Acerbi, DeVrij mind-mind csak idosebb lett, raadasul DeVrij evek ota egyre gyengebb is, Acerbi lassan 36, es hat Darmian se lett fiatalabb.
Bisseck jo lehetoseg, en bizok, es hiszek benne, valamint Bastoni mint alap.
De kell ide egy kezdoszintu KH, mert ez igy keves, es megint minosegi visszalepes az elmult evekhez kepest.
En pl Chalobahban is latok lehetoseget, latjuk a Milan is mekkorat fogott Tomorival.
Tomiyasu is szerintem megallna itt a helyet.
Egyszoval jojjon legalabb egy Chalobah, Tomiyasu szint, es legalabb a "szinten tartas" vagy majdnem szinten tartas valosuljon meg a vedelemben.
Kozeppalyan meg maradjon Sensi, es ne szorakozzunk ilyen Roberto Pereyra szintekkel.
-
MLK
A koncepciót én megint nem látom. Kezdőt keresünk, vagy cserét? Ki mellé, vagy elé? Pavardra egyébként lenne zsé?
Három védős felállásban játszottak már ezek az emberek Toloi-on kívül)?
Tangangában semmit nem látok, ami miatt érdemes lenne elhozni.
Chalobah a középpályán is bevethető, de 15-ért nem hiszem, hogy mozdítható és továbbra is kérdés, hogy az angol foci suli itt mit tudna produkálni.
Egy egészséges Tomiyasu nagy fogás lenne. Szerintem ő az ára és a sérülései miatt kerülhetett ki a képből.
Így félek ebből Toloi lesz. De akkor valaki a kezdőből ki fog szorulni. Egy kis károgás: 32 éves rutinos, ligán belül ilyen korú játékosért rekord összegért hozható. Azonnal bevethető, Bisseckkel sem kell majd bajlódni és még sorolhatnám. Inzaghi minden vágyát kielégítené.....
(Kicsit olyan ez is mint a csatár kérdés. Szar, még szarabb, Bonucci...)
Három védős felállásban játszottak már ezek az emberek Toloi-on kívül)?
Tangangában semmit nem látok, ami miatt érdemes lenne elhozni.
Chalobah a középpályán is bevethető, de 15-ért nem hiszem, hogy mozdítható és továbbra is kérdés, hogy az angol foci suli itt mit tudna produkálni.
Egy egészséges Tomiyasu nagy fogás lenne. Szerintem ő az ára és a sérülései miatt kerülhetett ki a képből.
Így félek ebből Toloi lesz. De akkor valaki a kezdőből ki fog szorulni. Egy kis károgás: 32 éves rutinos, ligán belül ilyen korú játékosért rekord összegért hozható. Azonnal bevethető, Bisseckkel sem kell majd bajlódni és még sorolhatnám. Inzaghi minden vágyát kielégítené.....
(Kicsit olyan ez is mint a csatár kérdés. Szar, még szarabb, Bonucci...)
- Stankov
Pavardért megy mindkét Manchesteri csapat és Realnal is képbe került Militao sérülése után, na ennyire bíznak Nachoba, érdemes volt maradnia.
Állítólag Bayern nem nagyon akarja eladni, pedig 24' be lejár a szerződése.
Állítólag Bayern nem nagyon akarja eladni, pedig 24' be lejár a szerződése.
- Festa
Szinte biztos vagyok benne,hogy Pavard nem ide jön.
Jobb csapatra vágyik és jobb fizura.Chalobah talán beeshet.
A Chelsea kompenzálni akar majd a Lukaku ügy miatt és a keretük még mindig túl bő ,így ezzel mind két fél jól járna.
- Stankov
Ugyanígy gondolom én is.
Hiába írják itt többen hogy járna valami "ajándék" a mercato végére, egy komolyabb név, lehet meg kell elégedni Chalobahval ha egyáltalán sikerül.
Hozzáteszem az én igazságérzetemet is nagyon piszkálja hogy Onana eladása után nem érkezik egy meghatározó játékos
-
HerfortBalazs
A koncepció az ami a csatár igazolásnál is: akit sikerül.
- Cupi
Természetesen értékelni majd csak a mercato vége után illendő de eddig én azt gondolom a szintentartás sem sikerült. Szerintem gyengültünk.
Persze cáfoljanak rám és legyünk bajnokok ezzel a kerettel.
Egyébként fel szokott merülni negatív a fórum hangulata. Na most én olvasgatok meg benne vagyok fb csoportokba is és igazából mindenhol az. Sehol nem érzem azt elégedettek az emberek. Tudjuk pénztelenség van de valahol mindenki többet remélt.
Persze cáfoljanak rám és legyünk bajnokok ezzel a kerettel.
Egyébként fel szokott merülni negatív a fórum hangulata. Na most én olvasgatok meg benne vagyok fb csoportokba is és igazából mindenhol az. Sehol nem érzem azt elégedettek az emberek. Tudjuk pénztelenség van de valahol mindenki többet remélt.
- Festa
A legkevesebb pénzből megoldani a posztot ez a koncepció.
Mondjuk ebbe a nálunk poszt nélküli Samardzic nagyon nem passzolt volna bele.
Scamacca helyett Arnautovic számomra a legnagyobb csalódás.
Werder,Stoke city,West Ham,kína majd Bologna ..Igazi középcsapatok.
Persze cáfoljon rám.A kezdőcsapat gyengült, de szerintem a keret most kiegyensúlyozottabb .
Ráadásul most Inzaghinál Cuadrado meg Frattesi is padról indul ezért benne van,hogy a meccseket majd a második félidőben fogjuk megnyerni.
-
MLK
Annak, hogy Scamacca nem itt kötött ki én örülök. Arnautovic már itt van, próbálom elengedni a dolgot. Remélem akkora meglepetés lesz mint tavaly Acerbi.Festa írta: ↑2023.08.17. 13:23A legkevesebb pénzből megoldani a posztot ez a koncepció.
Mondjuk ebbe a nálunk poszt nélküli Samardzic nagyon nem passzolt volna bele.
Scamacca helyett Arnautovic számomra a legnagyobb csalódás.
Werder,Stoke city,West Ham,kína majd Bologna ..Igazi középcsapatok.
Persze cáfoljon rám.A kezdőcsapat gyengült, de szerintem a keret most kiegyensúlyozottabb .
Ráadásul most Inzaghinál Cuadrado meg Frattesi is padról indul ezért benne van,hogy a meccseket majd a második félidőben fogjuk megnyerni.
Védelembe ilyen nevek röpködtek először:
Azpilicueta (34)
Nacho (33)
Koulibaly (32)
egy ideje pedig Toloi (32)
Csak most maradt erre a posztra is keret. Remélem jól fogják elkölteni, és nem a legkevesebb pénzből valakit koncepció lesz. Egy fiatalt már igazoltak a védelembe, jöhetne még egy. A középpályáról úgyis vannak akiket itt is be lehet vetni.
-
chester0921
Én bizakodó vagyok Arnautovic kapcsán, szerintem meglövi majd a maga 8-10 gólját, ezzel tulajdonképpen Dzekot helyettesíteni tudja majd, annak ellenére, hogy azért az életkori analógia ellenére Dzeko érkezése kevésbé volt lutri, ugyanis ő erősebb góllövési mutatókat tudott felmutatni, ráadásul magasabb szintű kluboknál. Az igazi kérdés szerintem az lesz, hogy Thuram mit fog produkálni, ugyanis ha nem sikerül megütni Lukaku szintjét, akkor egyértelműen nem sikerült a szinten tartás. Lautaro a folyamatos kritikák ellenére folyamatosan fejlődik, ő megtesz majd minden tőle telhetőt, Correa esetén pedig ugye nem történt színvonal romlás, ugyanis a 0 produktum továbbra is 0 produktum marad.
A védelembe biztos hozunk még egy embert, remélem nem valami ultra low cost megoldást, bár szinte már látom, hogy csóri Carlos Augusto kényszerből hátra lesz rendelve, és szintén kényszerből Cuadrado beugrik akár a bal oldali szélre is.
A védelembe biztos hozunk még egy embert, remélem nem valami ultra low cost megoldást, bár szinte már látom, hogy csóri Carlos Augusto kényszerből hátra lesz rendelve, és szintén kényszerből Cuadrado beugrik akár a bal oldali szélre is.
-
Zamorano1+8
Van egy olyan érzésem hogy Scalvini érkezni fog
Mi a véleményetek erről?
Mi a véleményetek erről?
-
MLK
Amen!Zamorano1+8 írta: ↑2023.08.17. 14:31 Van egy olyan érzésem hogy Scalvini érkezni fog
Mi a véleményetek erről?
Bár szerintem csórók vagyunk ilyen igazolásra...
-
chester0921
A próféta szóljon belőled.Zamorano1+8 írta: ↑2023.08.17. 14:31 Van egy olyan érzésem hogy Scalvini érkezni fog
Mi a véleményetek erről?
- Stankov
Hát az nagy meglepetés lenne , egyrészt az ára miatt 40M írnak másrészt a játékos maga is elmondta hogy Bergamoból inkább külföldre költözne.Zamorano1+8 írta: ↑2023.08.17. 14:31 Van egy olyan érzésem hogy Scalvini érkezni fog
Mi a véleményetek erről?
- interfan
Sky es Di Marzio szerint Tanganga neve kerult elore, viszont az Inter vezetes Inzaghival egyutt merlegeli a Chalobah, Tomiyasu, Toloi neveket.
Scalvini erkezesere semmi esely.
Gazzetta szerint Pavard is lehetoseg, viszont o nem akar az Interbe igazolni, es a MU-ba akar menni.
Gazzetta szerint Tomiyasu is nehez Timber serulese miatt, viszont Chalobah elott megnyilhat az ut.
Toloi ugyben kerdes a jatekos akarata, az Atalanta semmikeppen nem akarja eladni, viszont ha nem hosszabbit, es a tavozas mellett dont, akkor igent mondhatnak az Internek.
Francia forrasok szerint az Inter ajanlatot tehet Pavardert, de az Internel maximum 15m all rendelkezesre KH-ra, ami kerdes eleg e, valamint Pavard nem szeretne az Interbe igazolni.
Romano szerint is az Inter megprobalja Pavardot, a MU nem akarja, ellenben az Arsenalnal felmerult Timber serulese miatt.
Viszont ha az Arsenal vinne Pavardot, felszabadulhatna az Inter szamara Tomiyasut.
Scalvini erkezesere semmi esely.
Gazzetta szerint Pavard is lehetoseg, viszont o nem akar az Interbe igazolni, es a MU-ba akar menni.
Gazzetta szerint Tomiyasu is nehez Timber serulese miatt, viszont Chalobah elott megnyilhat az ut.
Toloi ugyben kerdes a jatekos akarata, az Atalanta semmikeppen nem akarja eladni, viszont ha nem hosszabbit, es a tavozas mellett dont, akkor igent mondhatnak az Internek.
Francia forrasok szerint az Inter ajanlatot tehet Pavardert, de az Internel maximum 15m all rendelkezesre KH-ra, ami kerdes eleg e, valamint Pavard nem szeretne az Interbe igazolni.
Romano szerint is az Inter megprobalja Pavardot, a MU nem akarja, ellenben az Arsenalnal felmerult Timber serulese miatt.
Viszont ha az Arsenal vinne Pavardot, felszabadulhatna az Inter szamara Tomiyasut.
-
chester0921
Nem lehet, hogy csak látszatból mozdulunk rá Pavardra, azért, hogy végül az Arsenalnal legyen egy adunk a japán esetében? Tomiyasu kb. a vezetőség és Inzaghi kéréseinek a keresztmetszete, ugyanis bár fiatal, mégis van Serie A-s tapasztalata, így teljesen logikus lenne a leigazolása.
- interfan
Logikus amit irsz, es siman benne van.chester0921 írta: ↑2023.08.17. 15:21Nem lehet, hogy csak látszatból mozdulunk rá Pavardra, azért, hogy végül az Arsenalnal legyen egy adunk a japán esetében? Tomiyasu kb. a vezetőség és Inzaghi kéréseinek a keresztmetszete, ugyanis bár fiatal, mégis van Serie A-s tapasztalata, így teljesen logikus lenne a leigazolása.
En Tomiyasunak is orulnek, kell a vedelembe egy szintet kepviselo jatekos, mert nagyon lyukasak vagyunk ott.
15m euronk van, hatha ez eleg egy Tomiyasura.
-
Interfan1000
15 millióból -ha igaz a hír- nem lesz sajnos se Chalobah, se Tomiyasu…szerintem szálljunk le a földre és barátkozzunk meg Tanganga-val vagy Toloi-val! Egyébként kettejük közül inkább akkor már Toloi-nak jobban örülnék, mert ismeri az olasz focit és a 3 védős rendszert…Tanganga-ért nem adnék egy petákot sem, max kölcsönkérném sima opcióval!
-
MLK
Meg lehet azt nézni valahol, hogy ki alkalmas, vagy ki játszott már három védős felállásban?
Ezek az angliában pallérozódott nevek szerintem csak elterelések, + Pavard is.
Aki taktikailag biztosan ülne nálunk az Toloi és Tomiyasu.
Toloi, Acerbi 2.0 igazolás lenne.
Tomiyasuval meg ez a bajom:
Season Injury
22/23 Knee Surgery, 107 days, 12 Games missed
21/22 Calf Injury, 60 days, 11 Games missed
20/21 Knee Problems,7 days, 2 Games missed
20/21 Muscular problems, 29 days, 6 Games missed
20/21 Calf Injury Feb 26, 18 days, 4 Games missed
19/20 Hamstring Injury, 40 days, 3 Games missed
19/20 Biceps femoris muscle injury, 36 days, 7 Games missed
18/19 Bruised Knee, 7 days, 1 Games missed
Ezek az angliában pallérozódott nevek szerintem csak elterelések, + Pavard is.
Aki taktikailag biztosan ülne nálunk az Toloi és Tomiyasu.
Toloi, Acerbi 2.0 igazolás lenne.
Tomiyasuval meg ez a bajom:
Season Injury
22/23 Knee Surgery, 107 days, 12 Games missed
21/22 Calf Injury, 60 days, 11 Games missed
20/21 Knee Problems,7 days, 2 Games missed
20/21 Muscular problems, 29 days, 6 Games missed
20/21 Calf Injury Feb 26, 18 days, 4 Games missed
19/20 Hamstring Injury, 40 days, 3 Games missed
19/20 Biceps femoris muscle injury, 36 days, 7 Games missed
18/19 Bruised Knee, 7 days, 1 Games missed
- mike
Szerintem az elmúlt években bőven megtanultunk már a földön járni, unjuk is rendesenInterfan1000 írta: ↑2023.08.17. 15:46 15 millióból -ha igaz a hír- nem lesz sajnos se Chalobah, se Tomiyasu…szerintem szálljunk le a földre és barátkozzunk meg Tanganga-val vagy Toloi-val!
Én sem csodálkoznék ha Toloi lenne a sztori vége, de bízom benne hogy Marottáék meglepnek valami kevésbé papírformával.
-
vratislavgresko
Pont Lazaro 3 milliója hiányzik még Pavard-hoz szerintem! 
Drága kölcsön vagy low cost megoldás lesz a vége, nincs sok megnyugtató és egyben reális név már a piac ezen szakaszában.
Nagyon kicsit még abban bízok, hogy a Bayern/Chelsea/PSG jó kapcsolat révén sikerül valakit az utolsó pillanatokban kikölcsönözni.
Drága kölcsön vagy low cost megoldás lesz a vége, nincs sok megnyugtató és egyben reális név már a piac ezen szakaszában.
Nagyon kicsit még abban bízok, hogy a Bayern/Chelsea/PSG jó kapcsolat révén sikerül valakit az utolsó pillanatokban kikölcsönözni.
- Festa
Én azért láttam jó párszor Tomi lassút a Bolognában és sosem gondoltam azt,hogy milyen jó lenne ha nálunk játszana ez a srác.A japán piac meg inkább jöhetett volna más a középpályára.
Pavard a leginkább minőségi név az elérhető hátvédek közül,de sokat csalódtunk már ezen a mercaton ezért ő továbbra is irreális célpontok közé rakom.
Én még várom Sánchez érkezését,mert nagyon gyanús,hogy nem írt alá sehova eddig,
Pavard a leginkább minőségi név az elérhető hátvédek közül,de sokat csalódtunk már ezen a mercaton ezért ő továbbra is irreális célpontok közé rakom.
Én még várom Sánchez érkezését,mert nagyon gyanús,hogy nem írt alá sehova eddig,
- PellerG
Demiralt offisöl is megúsztuk 
- CsaSzi9294
Egyet értek, Sanchezben titkok még én is reménykedem. Illetve Pavard leigazolása is meglepetés lenne, bízzunk benne, hogy sikerül a végén egy ilyen szintű védőt behúzni. Jót tenne a lelkeknek is!
- interfan
Muszaj egy eppkezlab vedot hozni, gyenge a vedelmunk, es csak minosegi visszaeses tortent a nyaron ott is.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.17. 18:29 Illetve Pavard leigazolása is meglepetés lenne, bízzunk benne, hogy sikerül a végén egy ilyen szintű védőt behúzni. Jót tenne a lelkeknek is!
Chalobah, Tomiyasu, Pavard szint mininum kellene.
Kerdes 15m mire eleg, es kerdes akarjuk e egyaltalan ezt a 15m-t befektetni...
- CsaSzi9294
Thuram is anno hányszor “lerázott” minket, aztán a 100. nyomulásra végül is csak itt kötött ki. Hátha Pavardnak is “szamarak” leszünk és a BM-mel is megegyezünk újfent. Én ma nagyon pozitív vagyok!interfan írta: ↑2023.08.17. 18:33Muszaj egy eppkezlab vedot hozni, gyenge a vedelmunk, es csak minosegi visszaeses tortent a nyaron ott is.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.17. 18:29 Illetve Pavard leigazolása is meglepetés lenne, bízzunk benne, hogy sikerül a végén egy ilyen szintű védőt behúzni. Jót tenne a lelkeknek is!
Chalobah, Tomiyasu, Pavard szint mininum kellene.
Kerdes 15m mire eleg, es kerdes akarjuk e egyaltalan ezt a 15m-t befektetni...
- interfan
Sky es Di Marzio szerint Tanganga neve kerult az elso helyre.
Tanganga is szivesen csatlakozna, es a Spurs is szabadulna tole.
Angol forrasok is megerositik, az Internel Tanganga az 1.szamu KH nev.
Tanganga is szivesen csatlakozna, es a Spurs is szabadulna tole.
Angol forrasok is megerositik, az Internel Tanganga az 1.szamu KH nev.
-
Interfan1000
Sajnos ettől tartottam…van 27 meccse az angol első ligában…ilyen alapon jöhetne bárki is vagy maradhatott volna Pirola!
-
k.tomi880421
Tegyük hozzá hogy mindezt 24 évesen. Néztem róla videót kb csak olyan jelenetek vannak összevágva róla amin beadott labdát üresen ellenségmentesen kifejel :DD Még egy Correáról is össze lehet vágni egy elfogadható videót, ő ide teljesen felesleges... Akkor inkább a nyugger Toloi.. Tangangát Inzaghi úgyse fogja játszatni. Ez így nagyon gáz a mercato végére. Én azt nem tudom, hogy akkor miért nem lehetett megtartani Dambrot??? Vagy akkor már Chiarodia 2mért ment a Gladbachba... Pl. Annyit tudott volna mint a Tanga és még olasz is, egyik se játszana InzaghinálInterfan1000 írta: ↑2023.08.17. 19:18 Sajnos ettől tartottam…van 27 meccse az angol első ligában…ilyen alapon jöhetne bárki is vagy maradhatott volna Pirola!