En hiszek benne, hogy legalabb egy Chalobah, Tomiyasu, Pavard szintet tudunk hozni.k.tomi880421 írta: ↑2023.08.17. 19:33Tegyük hozzá hogy mindezt 24 évesen. Néztem róla videót kb csak olyan jelenetek vannak összevágva róla amin beadott labdát üresen ellenségmentesen kifejel :DD Még egy Correáról is össze lehet vágni egy elfogadható videót, ő ide teljesen felesleges... Akkor inkább a nyugger Toloi.. Tangangát Inzaghi úgyse fogja pótolni. Ez így nagyon gáz a mercato végére. Én azt nem tudom, hogy akkor miért nem lehetett megtartani Dambrot??? Vagy akkor már Chiarodia 2mért ment a Gladbachba... Pl. Annyit tudott volna mint a Tanga és még olasz is, egyik se játszana InzaghinálInterfan1000 írta: ↑2023.08.17. 19:18 Sajnos ettől tartottam…van 27 meccse az angol első ligában…ilyen alapon jöhetne bárki is vagy maradhatott volna Pirola!Előre látom Bisseck se fog, de Vrij is alig és csapágyasra lesz hajtva Acerbi, Bastoni meg Darmian.
Nagyon kellene min egy ilyen szint a vedelembe, es akkor is meg finoman szolva ketseges a "szinten tartas", de legalabb ugy az esely meglenne, hatha.
Pavard ok hogy nem akar jonni, de latjuk olyan nagy tolongas nincs erte, szoval hiaba akar o a MU, Barca, Arsenalba menni, ha oda nem kell.
Jovore lejar a szerzodese, 15m-t ha valoban befektetjuk, akkor annyiert siman mozdihato.
Chalobah kapcsan sincs akkora kapkodas erte, mint ahogy Tomiyasu neve sem a legkelendobb a piacon.
En bizok benne sikerul az egyik, muszaj mert a vedelmunk nagyon gyenge.
Persze a Pavard, Chalobah, Tomiyasu sor minosege is olyan amilyen, es hol vannak ok egy csucsformaban jatszo Skriniarhoz kepest, dehat abbol kell fozni amink van, 15m-ert pedig ez az elerheto, es meg mindig inkabb kozuluk valaki, mint ilyen Toloi.