Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

k.tomi880421 írta: 2023.08.17. 19:33
Interfan1000 írta: 2023.08.17. 19:18 Sajnos ettől tartottam…van 27 meccse az angol első ligában…ilyen alapon jöhetne bárki is vagy maradhatott volna Pirola!
Tegyük hozzá hogy mindezt 24 évesen. Néztem róla videót kb csak olyan jelenetek vannak összevágva róla amin beadott labdát üresen ellenségmentesen kifejel :DD Még egy Correáról is össze lehet vágni egy elfogadható videót, ő ide teljesen felesleges... Akkor inkább a nyugger Toloi.. Tangangát Inzaghi úgyse fogja pótolni. Ez így nagyon gáz a mercato végére. Én azt nem tudom, hogy akkor miért nem lehetett megtartani Dambrot??? Vagy akkor már Chiarodia 2mért ment a Gladbachba... Pl. Annyit tudott volna mint a Tanga és még olasz is, egyik se játszana Inzaghinál :D Előre látom Bisseck se fog, de Vrij is alig és csapágyasra lesz hajtva Acerbi, Bastoni meg Darmian.
En hiszek benne, hogy legalabb egy Chalobah, Tomiyasu, Pavard szintet tudunk hozni.
Nagyon kellene min egy ilyen szint a vedelembe, es akkor is meg finoman szolva ketseges a "szinten tartas", de legalabb ugy az esely meglenne, hatha.

Pavard ok hogy nem akar jonni, de latjuk olyan nagy tolongas nincs erte, szoval hiaba akar o a MU, Barca, Arsenalba menni, ha oda nem kell.
Jovore lejar a szerzodese, 15m-t ha valoban befektetjuk, akkor annyiert siman mozdihato.

Chalobah kapcsan sincs akkora kapkodas erte, mint ahogy Tomiyasu neve sem a legkelendobb a piacon.

En bizok benne sikerul az egyik, muszaj mert a vedelmunk nagyon gyenge.
Persze a Pavard, Chalobah, Tomiyasu sor minosege is olyan amilyen, es hol vannak ok egy csucsformaban jatszo Skriniarhoz kepest, dehat abbol kell fozni amink van, 15m-ert pedig ez az elerheto, es meg mindig inkabb kozuluk valaki, mint ilyen Toloi.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2023.08.17. 19:18 Sajnos ettől tartottam…van 27 meccse az angol első ligában…ilyen alapon jöhetne bárki is vagy maradhatott volna Pirola!
Zhang az olyan mint az egyszeri nyugdíjas, aki mindig a legolcsóbb terméket veszi le a polcról a Tescoban.
Kapuban Sommer aztán előre Arna és most pedig a tanga srác. Komolyan ezt még nehéz lenne kitalálni is.
Bl döntős nem nagyon kezdett még ilyen kiárusításba mint mi.

Ettől függetlenül úgy várom a Monza elleni meccset mint a Bl finálét.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Amúgy hozzáteszem, félek picit a januári mercatotól. Akkor még az olcsó kínai kezében lesz a klub utána ha nem tud kialkudni semmit, hogy tovább is az ő tulajdona legyen az Inter 3 ember marad akiből pénzt csinálhasson utoljára saját zsebre, Barella, Bastoni és Lautaro (minden más értékes játékost már eladott) olyan már minden mindegy alapon.
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter tamadosora kesz, nem lesz tobb erkezo.
Correaert pedig semmifele erdeklodes.

Sensi maradhat a KP-n a Sky szerint.
A vedelembe pedig Chalobah, Tomiyasu, Pavard, Toloi, es Mavropanos a nevek.
Max 15m-ig mehet az Inter, es jelenleg ertekelik a megfelelo jatekost.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én nem nagyon várok már nagy durranást,tuti azt hozzuk,aki a legolcsóbb lesz.Egyébként grat annak aki Arnára tippelt a játékon,remélem kölcsön adja majd a nyeremény videót.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Az Inter megtette az első ajánlatát Benjamin Pavardért. Az ajánlat 25 millió euró, azonban a Bayern valamivel több, mint 30 milliót kér a védőért.

A játékos távozni akar és 1 év van hátra a szerződéséből.

Fb/ Nerazzurri H.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.17. 21:02 Az Inter megtette az első ajánlatát Benjamin Pavardért. Az ajánlat 25 millió euró, azonban a Bayern valamivel több, mint 30 milliót kér a védőért.

Fb/ Nerazzurri H.
Ez nem Neked szól, de ezzel foglalkozni is felesleges.
MU, City és Timber kiesése után az Arsenal mennek érte.
Kizárt, hogy ide jönne.
Akkor inkább marad Münchenben.
Pont egy ilyen kutya Tangangát nézek ki, ahogy az angol vonalon felbuzdulva Tomori után a Napoli megpróbálta Tuanzebét is, hátha.
Nem jött be.
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha eleinte lett volna 35 misink csatárra, az a pénz most hova tűnt, ha Samardzic végül offos lett?!
Zhang még itt a végén szeretné egyenesbe hozni a házipénztárát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2023.08.17. 21:15-kor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.17. 21:02 Az Inter megtette az első ajánlatát Benjamin Pavardért. Az ajánlat 25 millió euró, azonban a Bayern valamivel több, mint 30 milliót kér a védőért.

Fb/ Nerazzurri H.
Pavard remek megoldás lenne, messze a legjobb aki felmerült.
Ezért sem hiszem hogy ide tudjuk hozni, sajnos...

Chalobah-t nem ismerem, de ő reálisabbnak tűnik.
Talán védőre jobban hasonlít mint egy emberre.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egy év múlva lejár a szerződése és 30 misi, gyönyörű.
Amúgy Arna a legjobb választás volt a felmerülő lehetőségek közül. Ő egy igazi 9-es, Dzeko góljait hozni fogja és ez a lényeg. Nálam sokkal nagyobb kétség Thuram, aki jóval flop esélyesebb. Eddig ráadásul nulla amit nyújt, bár a felkészülés az felkészülés. Arnautovicnak még liga és csapat ismerete is van, szerintem ő olyan lesz, mint Dzeko és nagyot húzott vele Marotta.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Francesco írta: 2023.08.17. 21:16 Egy év múlva lejár a szerződése és 30 misi, gyönyörű.
Amúgy Arna a legjobb választás volt a felmerülő lehetőségek közül. Ő egy igazi 9-es, Dzeko góljait hozni fogja és ez a lényeg. Nálam sokkal nagyobb kétség Thuram, aki jóval flop esélyesebb. Eddig ráadásul nulla amit nyújt, bár a felkészülés az felkészülés. Arnautovicnak még liga és csapat ismerete is van, szerintem ő olyan lesz, mint Dzeko és nagyot húzott vele Marotta.
Azért 3 meccs alapján ne floppozzunk már... És ha rúgott volna 10 gólt akkor most O lenne az új Ronaldo???
Fiatal játékos új csapatban új ország szoknia kell jó lesz O lehet nem egyből de fogunk még neki tapsolni...
Új szezon kezdődik mindenki tiszta lappal indul meglátjuk hogyan teljesítenek a srácok majd
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2023.08.17. 21:10
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha eleinte lett volna 35 misink csatárra, az a pénz most hova tűnt, ha Samardzic végül offos lett?
Pont ugyanezt kérdeztem én is a napokban.
Írta Interfan hogy 28M +ban vagyunk,erre másnap jött a hír hogy 15 szánunk az új védőre.
Most olvasom hogy 30+ bónusz ajánlunk Pavardért.
Ki tudja hogy valóban hogy állunk
CsaSzi9294

CsaSzi9294 írta: 2023.08.17. 21:02
Kizárt, hogy ide jönne.
Pont egy ilyen kutya Tangangát nézek ki, ahogy az angol vonalon felbuzdulva Tomori után a Napoli megpróbálta Tuanzebét is, hátha.
Nem jött be.
Nekem csak az a kérdésem, hogy ha eleinte lett volna 35 misink csatárra, az a pénz most hova tűnt, ha Samardzic végül offos lett?!
Reálisan nézve teljesen igazad van. Valószínűleg előbb jön egy trottyos Toloi 5m-ért, mint egy jó korban lévő, minőséget képviselő Pavard 25-30ért.
Viszont történt már pár meglepetés ezen a mercaton, és még talán pénzünk is lenne, hogy alkudozzunk a németekkel vagy meggyőzzük a játékost.
Szóval én úgy döntöttem, pozitív leszek a maradék 2-3 hétben. Balogunt sajnos már buktam, de valami csavart még mindenképpen várok. Legyen az Pavard, akire senki sem fogadna vagy akár egy Correa-Alexis csere, netán ötödiknek a chilei. Nem tudom mi, de valami pozitív még lesz…kell lennie..
De az is lehet, hogy ez csak vágyálom.😅 Amíg élünk, remélünk.🙂
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2023.08.17. 19:47 Sky es Di Marzio szerint az Inter tamadosora kesz, nem lesz tobb erkezo.

A vedelembe pedig Chalobah, Tomiyasu, Pavard, Toloi, es Mavropanos a nevek.
Mavropanos új név a listán. Annyiból megnyugtató, hogy talán valóban dolgoznak rajta, hogy egy normálisabb védőt le lehessen akasztani valahonnan.
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

Fb/ Nerazzurri H.
Kizárt, hogy ide jönne.
Nem jött be.
Pontosan ugyanezt a kérdést feszegettem én is pár nappal ezelőtt itt...

Szerintem egyszerűen megint csak az újságírók képzeletének áldozatai lettünk. Vagy történt valaha is olyan, hogy Marotta lenyilatkozta, hogy figyelem, 35 millió eurónk van csatárra, az ajánlatokat "Tucu" jeligére várjuk. Vagy azt, hogy védőt keresünk, de csak 15 milliónk van rá?
PellerG

MLK írta: 2023.08.17. 22:12
interfan írta: 2023.08.17. 19:47 Sky es Di Marzio szerint az Inter tamadosora kesz, nem lesz tobb erkezo.

A vedelembe pedig Chalobah, Tomiyasu, Pavard, Toloi, es a nevek.
Mavropanos új név a listán. Annyiból megnyugtató, hogy talán valóban dolgoznak rajta, hogy egy normálisabb védőt le lehessen akasztani valahonnan.
Láttam néhány Stuttgart meccsen, nekem igazi lomha mamlasznak tűnt.
Nem értettem már télen sem, mit akarunk tőle.
De úgy néz ki a West Ham tárgyal róla most, hogy Maguire-ről lemaradtak.
interfan

Sky es Di Marzio szerint 4m-ert eladjuk Lazarot a Torinonak.

Szinten Di Marzio szerint Fabbiant is 6m-ert eladjuk a Bolognanak.
(Ra kesobb lehet visszavasarlasi opcio, ket ev mulva 12m-ert)

Esposito a Samp jatekosa lehet, kolcson + felteteles 7m euros kotelezo opcio.
Akkor vallik kotelezove, ha a Samp feljut a Seria A-ba.

Di Marzio es a Gazzetta szerint is 25m + bonuszokat ajanl az Inter Pavardert.
Ezt megerositi a Nemet Bild is.
Viszont kiemelik, Pavard Angliaba akar igazolni es nem az Interbe, valamint a Bayern 35m korul ker erte.
Angliabol viszont nincs ajanlat Pavardert.

Pedulla szerint az Inter maximum 30m-ig tud elmenni egy KH kapcsan, ez az osszeg ami jelenleg rendelkezesre all, mivel mas posztra nem varhato igazolas, igy tud az Inter ajanlatot tenni Pavardert.
interfan

Stankov írta: 2023.08.17. 21:35 Írta Interfan hogy 28M +ban vagyunk,erre másnap jött a hír hogy 15 szánunk az új védőre.
Most olvasom hogy 30+ bónusz ajánlunk Pavardért.
Ki tudja hogy valóban hogy állunk
Igazabol ha abbol indulunk ki, hogy nullas, vagy par millio pluszos mercato kell legyen amirol vezetoink beszeltek, akkor valoszinubb a 25m + bonuszok ajanlat Pavardert hir, mint a max 15m van egy KH-ra.
Vagy lehet az is valos volt, marmint a 15m, de most ket uj eladas is kinez ami hozhat +10m-t.

Jelenleg +28m-val allunk.
Allitolag megy Lazaro is 4m, Fabbian 6m.
Tehat ezzel +38m lehet a merleg.
Ebbol siman lehet tenni egy fix osszegu 30m ajanlatot Pavardert, es meg igy is maradhat a koltsegvetesbe 8-10m.

Pavard nem egy vilagklasszis, hol van o a csucsformaban jatszo Skriniarhoz kepest, de muszaj hozni valakit hatra, mert ott nagyon nagy eddig a minosegi visszaeses.
Pavardal sem hiszem, hogy meglenne a "szinten tartas", de legalabb a minosegi leepules kisebb lenne.

Valamint azt se felejtsuk el, hogy Pavard alapbol nem egy KH, hanem egy jobbhavted.
Kesobb, egy esetleges edzovaltasnal, egy 4 vedos rendszernel legalabb lenne egy normalis jobbhatvedunk is vele.

Megegyszer mondom, nem tartom klasszisnak, mert kozel sem az, de nekunk nincs is eselyunk klasszisokra, es mar egy Pavard szint is jelent szamunkra egy megoldast, mivel egy jo jatekos, raadasul en sokkakal ellentetben orulnek egy Francia jatekosnak.
Remelem a Pavard, Chalobah, Tomiyasu sorbol valaki itt kot ki, legjobban Pavardnak, es legalabb az eselyt megadjunk a vedelemnek, hogy ne legyen annyira gyenge.
Sokkal-sokkal fontosabb egy normalis KH, mint egy penzehes "IC" a KP-ra, remelem ezt mar nem csesszuk el.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Volt 40 milliónk Lukakura, aki csatár, de nem jött, ezért ebből a pénzből vettünk volna egy középpályást, aki nem jött, ezért ebből a pénzből vennénk egy hátvédet (aki egyébként - interfan annyit írja, hogy lassan elhiszem, hogy - nem is akar idejönni). Csak én nem látom a koncepciót? :D
interfan

PellerG írta: 2023.08.17. 21:10 ezzel foglalkozni is felesleges.
Kizárt, hogy ide jönne.
Lehet igazad lesz, es valoban nem jon, de En nem irnam le hogy "kizart".
Azert egy Pavardrol beszelunk nem egy Haalandrol.

Annyira azert nem mennek erte ezek a csapatok.
Citynel tobb mint egy honapja volt o utoljara tema, amikor ugynezett ki Walker megy, az o helyere merult fel.
De Walker vegul marad, es hosszabbit, azota nem is tema ot.
MU-nal komolyabban felmerult, de ott is csak akkor ha Maguire megy, most ugynezki Maguire marad, igy Pavard kikerulni latszik.
Barcaba akart meg menni nagyon Pavard, de ott sosem volt prioritas o, nyar eleje ota meg pletyka szinten sincs nagyon mar.
Arsenal felmerult most Tomiyasu miatt, dehat egy serules utan tudnak sok mindent bedobni.

Egyszoval azert annyira nagy erdeklodes nincs erte.
Ettol fuggetlenul persze siman benne van, hogy nem jon, es kapunk egy Toloi vagy Tanganga szintet, de Szerintem boven megvan az esely arra, hogy jojjon.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Interfan nem irnad le, hogy kizárt Pavard? :D Olyan 26-szor írtad le eddig, hogy nem akar idejönni. :D Thuramot is hónapokig hallgattuk, hogy nem akar idejönni, úgyhogy én ez alapján bizakodó vagyok. Muszáj egy normális védőt igazolni, plusz valamit villantani kell Marrottaeknal, mert ez a mercato finoman szólva is meltatlan a klubhoz.
interfan

Hello írta: 2023.08.18. 07:51 Interfan nem irnad le, hogy kizárt Pavard? :D Olyan 26-szor írtad le eddig, hogy nem akar idejönni. :D Thuramot is hónapokig hallgattuk, hogy nem akar idejönni, úgyhogy én ez alapján bizakodó vagyok. Muszáj egy normális védőt igazolni, plusz valamit villantani kell Marrottaeknal, mert ez a mercato finoman szólva is meltatlan a klubhoz.
En pont azt irtam, hogy Szerintem nem kizart Pavard, egy hozzaszolassal feljebb olvasd el. :D :D
Pont egy olyan kommentre reagltam, aki szerint "kizart" Pavard. :D

Ma 3X irtam le, hogy En kifejezetten bizok Pavard erkezesebe, azt is leirtam hogy miert.

Nem akar idejonni?
Persze ezt irjak, de ezt irtak anno Onanarol, Thuramrol is.
Valljuk be, biztosan tenylegesen szivesebben menne Pavard a Citybe, MU-ba, Barcaba, ahogy Thuram is szivesebben ment volna a Bayernbe, MU-ba, PSG-be, stb, de mire mennek vele, ha ezeknek a kluboknak nem kell, lasd megint egy hozzaszolassal feljebb reszleteztem.
+28m-val allunk, most elmegy 10m-ert a Fabbian-Lazaro kettos, az mar +38m.
30m-t ebbol kitudunk fizetni, meg igy is, hogy Zhang babanak marad +8m a mercaton.
CsaSzi9294

Na majd én megmondom mi lesz! ;)
Lesz ugye 38m a kasszába. Eladjuk Correát az araboknak 20ért, mert kell nekik egy profi bbq-s és azért mégiscsak argentin válogatott.
Így lesz 58m. Ebből hozzuk Balogunt 35+bónuszért (mert furcsa, hogy nem igazolt még el) és Pavardot is 23+bónuszért! Valamint ingyen 5.nek Sanchez is beesik a mercato utolsó napján.
De ha Pavard nem jön, Bonucci még hazatérhet, és ha jobban meggondolom Correa mégiscsak egy klasszis a mester szerint, így benne van, hogy amúgy nem eladó! :think:
Bocsi, lehet megsütött a nap a strandon! :?
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

🔴 Az Inter ma elküldte hivatalos ajánlatát a Bayernnek Benjamin Pavardért, 25 millió euró szerepel az ajánlatban. Az üzlet továbbra is nehézkes a Bayern követelései miatt, de Pavard továbbra is ragaszkodik az elhatározásához, mivel távozni szeretne a klubtól.

Fabrizio Romano

🔴 Az Inter eredeti ajánlata Benjamin Pavardért 25 millió euró volt. A Bayern "valamivel több mint" 30 millió eurót kér. Mindkét klub tárgyalásokat folytat, hogy megpróbálja csökkenteni a különbséget. Pavard távozni akar, és komoly esély van rá, hogy az Inter lesz a következő csapata.

Gianluca Di Marzio

🔴 Az Inter 30 millió euróhoz közeli, bónuszokkal együtt közel 30 millió eurós ajánlatot tett Benjamin Pavardért. A Bayern hivatalosan még nem utasította el, de többet szeretne. Az Inter szóbeli megállapodást kötött a játékossal, és sürgetik az üzlet megkötését.

Florian Plettenberg

#FCBayern #MiaSanMia #Transfer
mike

interfan írta: 2023.08.18. 05:23 Pavard nem egy vilagklasszis, hol van o a csucsformaban jatszo Skriniarhoz kepest, de muszaj hozni valakit hatra, mert ott nagyon nagy eddig a minosegi visszaeses.
Pavard azért bármilyen szinten jó játékos. Jobbhátvédként és belső védőként is használható.
Elég nagy húzás lenne, főleg ebben a csóróságban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2023.08.18. 08:12-kor.
interfan

Gazzetta szerint Pavard erzekesevel akarjuk lezarni a piacot.
Tegnap 20m fix + 5m bonusz ajanlatot tettunk a Bayernek.
Inzaghinak is megfelelo lenne Pavard a rutinja miatt, es Nemzetkozi tapasztalata is van.
Bayern meglehetosen merev Pavard ugyben, es nem akar engedni, ahogy Sommer eseteben sem tettek, es meg tobbet is fizettunk erte mint a kezdeti 6m.
Bayern 30m fix + 5m bonuszt ker, viszont a Gazzetta szerint az Internek nem igazan van mozgastere novelni az ajanlatot.

Gazzetta szerint 2 alternativa van:
Chalobah, Tanganga.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.08.18. 08:21-kor.
interfan

mike írta: 2023.08.18. 08:11
interfan írta: 2023.08.18. 05:23 Pavard nem egy vilagklasszis, hol van o a csucsformaban jatszo Skriniarhoz kepest, de muszaj hozni valakit hatra, mert ott nagyon nagy eddig a minosegi visszaeses.
Pavard azért bármilyen szinten jó játékos. Jobbhátvédként és belső védőként is használható.
Elég nagy húzás lenne, főleg ebben a csóróságban.
Pontosan ezt irtam feljebb en is, Pavard egy jo jatekos.
Nem vilagklasszis, de hol van nekunk ilyen tulajdonosi helyzetben eselyunk barmilyen klasszisra, sehol...

En kifizetnem a 30m-t amit ker a Bayern.
Kesobbiekben egy edzovaltasnal a jobbhatvedunk is meglenne vele.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

És arról olvastatok hogy a Tottanham puhatolozik Lautaro kapcsan?
MLK

Nem vagyok egy Pavard fan, ha nem is világklasszis, de valóban jó játékos. Egy Tangangához képest a javára fényév különbség van.
Viszont ennyi pénzzel már lehet másfelé is nézelődni. Írtam már párszor Peer Schuurst, vagy ott van Scalvini. Fiatalok, jók, több évre lehetne velük számolni, és most a jelenlegi védők mellett még lenne idejük fejlődni.

Egyébként a Bayern meg romokban van. Ha mindenképpen le akar lépni a csávó el fogják engedni.
CsaSzi9294

MLK írta: 2023.08.18. 08:56 Nem vagyok egy Pavard fan, ha nem is világklasszis, de valóban jó játékos. Egy Tangangához képest a javára fényév különbség van.
Viszont ennyi pénzzel már lehet másfelé is nézelődni. Írtam már párszor Peer Schuurst, vagy ott van Scalvini. Fiatalok, jók, több évre lehetne velük számolni, és most a jelenlegi védők mellett még lenne idejük fejlődni.

Egyébként a Bayern meg romokban van. Ha mindenképpen le akar lépni a csávó el fogják engedni.
Scalvini 40+m, ráadásul PLbe menne, ergo esélytelen. Schuurs pedig rutintalan Inzaghi szemében, Pavard nemzetközileg tapasztalt.
Abban egyet értek, hogy a Bayern el fogja adni, ha ügyesek vagyunk meglehet a srác.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2023.08.18. 08:36 És arról olvastatok hogy a Tottanham puhatolozik Lautaro kapcsan?
En a legtobb helyen meg mindig Davidet olvasom a Spursnel, nem igazan latom komolyabban helyeken, hogy komoly tema lenne a Spurs-Martinez ugy.
Persze ettol fuggetlenul egyik naprol a masikra is valtozhatnak a dolgok, es akar valosag is lehet belole, de En szerintem ez nem egy valos ugy.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én örülnék Pavard-nak, de sajnos ezzel a Bayern-nel szinte lehetetlen normálisan üzletelni! 1 év van hátra a szerződéséből, szerintem ez alapján nem ér már 30 milliót sem!

Venni kellene inkább valami fiatal tehetséget ebből a pénzből, ahogy írták előttem és jövőre meg jöjjön ingyen a francia mondjuk Darmian helyére!
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Interfan1000 írta: 2023.08.18. 13:46 Én örülnék Pavard-nak, de sajnos ezzel a Bayern-nel szinte lehetetlen normálisan üzletelni! 1 év van hátra a szerződéséből, szerintem ez alapján nem ér már 30 milliót sem!

Venni kellene inkább valami fiatal tehetséget ebből a pénzből, ahogy írták előttem és jövőre meg jöjjön ingyen a francia mondjuk Darmian helyére!
Megértem és elfogadom, ha van pénz és így a fiataloknak nem jut szerep. Viszont kezdem nagyon unni, hogy inkább vesz’ünk’ sok millióért, vagy magas fizetésért kiöregedett játékosokat, mint hogy a fiatalokra támaszkodnánk. Csak nekem fura, hogy most már a jóval tehetősebb kluboknál is van saját nevelés? Most épp Ancelotti (pedig Ő is olasz) nyilatkozott így:
“Jól állunk a belső védő poszton, Marvel (a klub tartalékcsapatának, a Castillának a védője – a szerk.) is velünk edz, valamint más, saját nevelésű játékosok is készen állnak arra, hogy bevetésre kerüljenek. Nem áll szándékunkban új hátvédet szerződtetni” – fogalmazott az olasz szakember.”

https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... ol-2973587

A Ronaldo, Recoba, Baggio érában el lehetett küldeni Seedorfot és Pirlót, na de most? Fáj nézni, ahogy a csapattal gazdálkodik a vezetés Inzaghitól, Marottán át (akinek szerintem egyre kevesebb szava van) egészen a “fejétől bűzlik a hal” Zhangig.

Bocs mindenkitől! De ennek most ki kellett jönnie.
mike

Mai CalcioFinanza cikk a mercato egyenlegről.
Fizukat, amortizációt is beleszámolva.

58 millió kiadás
175 millió bevétel, amortizáció és megtakarítás

+ 118 millió az egyenleg !!!!!!

Hát ezek után kapja be Zhang, ha nem hozunk még legalább egy komoly védőt.

https://www.calcioefinanza.it/2023/08/1 ... -bilancio/
interfan

Inzaghi:

Azt mondtad valaki sajat akaratabol dontott es tavozott, Lukakura gondoltal?

Mar beszeltem rola, sajnalom hogy igy alakult es igy dontott.
Tavaly minden megtetettem erte, iden is akartam, de o mashogyan dontott.
Tobbet erdemelt volna az Inter.

Arnautovic erkezett a helyere, mit gondolsz?

4 tamadom van akikkel elegedett vagyok.
Tudom Martinez es Correa mire kepes, es az ujak Thuram es Arnautovic remek jatekosok, fogjak tudni potolni Dzeko es Lukaku goljait.
Integralodni fognak a Martinez, Correa paroshoz, nagyon jo csatarsorunk van.

Sommer es Thuram?

Mas bajnoksagbol jottek, ezert be kell illeszkedni, de Thuram mar most remekul beszel Olaszul, igy konnyebb a beilleszkedese.
Sommer pedig egy igazi profi, nem kell bemutatnom.
Sok jatekos erkezett, mar majdnem teljes a csapat, egy darab KH hianyzik, a vezetoseg ezen dolgozik.

Milyen vedonek kell erkeznie?

Olyan aki 3 vedoben jatszik es ismeri is a rendszert.
Bisseck egy jo vedo, jol dolgozik, jo lesz, de jelenleg meg ido kell majd neki.
Egy jobboldali KH hianyzik, de nem konnyu most talalni, megvannak a jeloltek, remelem sikerul az egyik.

Tamadosor kesz?

Igen, teljesen.
Nagy tamadora van szuksegem, tavaly is ennyi volt.
Mind a negy tamadomal elegedett vagyok.

Sensi?

Nagyon jol dolgozik, elegedett vagyok vele, de akkor is az voltam amikor megerkeztem.

Pavard?

O egy jelolt, nem tagadom.
De nem akarok mas csapatok jatekosairol beszelni, szuksegem van Darmian melle egy jobboldali KH-ra.
Darmian remek teljesitmenyt nyujtott tavaly, de kell a verseny minden poszton.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

mike írta: 2023.08.18. 15:46 Mai CalcioFinanza cikk a mercato egyenlegről.
Fizukat, amortizációt is beleszámolva.

58 millió kiadás
175 millió bevétel, amortizáció és megtakarítás

+ 118 millió az egyenleg !!!!!!

Hát ezek után kapja be Zhang, ha nem hozunk még legalább egy komoly védőt.

https://www.calcioefinanza.it/2023/08/1 ... -bilancio/
Tavaly a BL döntővel együtt is oriási veszteséget termeltünk ha jól emlékszem -80m lett. Idén viszonylag kicsi az esély hogy a döntőig jutunk így ez lenne szerintem ellensúlyozva. Pavard fizuja eléggé megdobná a költségvetést nem beszélve az áráról.
Szerintem budget megoldás lesz a vége.
Én már nem tudom mit gondoljak Inzaghiról a tavalyi év valahol őt igazolja, kérdés meddig lehet így csinálni és meddig lesz működő stratégia a járókeretes hadosztály. Kicsit úgy érzem a világ elszalad mellettünk ezzel az eredménykényszeres pénztelenséggel.
Stankov

Pavard csak a padon van ma esti Bréma ellenin,pedig Lipcse elleni német szuperkupa is kezdő volt illetve az összes felkészülési meccsen is kezdő volt.
Talán, talán...
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Egyébkénk jó példa lehetne Dimarco Inzaghinál. A képességbeli hiányosságait a jellemével nagyon jól pótolja. Mármint ez nagyon erős érv lehetne a saját nevelések tekintetében. Ha egy Inter szivet hagyunk küzdeni ezért a mezért biztosan jobb teljesítményt fog nyújtani mint egy zsoldos. Szerintem ezért sem tudunk kinevelni egyetlen fiatalt sem. Az empoliban padozni biztos nem olyan felemelő, főleg ha tudod mindegy hogy tepersz a szeretett csapatodban sosem leszel meghatározó. 99%
interfan

Sky es Di Marzio szerint 5m a kulonbseg a Bayern es az Inter kozott.
25m + bonuszok az Inter ajanlata, 30m + bonuszokat pedig a Bayern ker.
k.tomi880421

interfan írta: 2023.08.18. 20:23 Sky es Di Marzio szerint 5m a kulonbseg a Bayern es az Inter kozott.
Lazaro elmegy Toróba a játékosok összedobnak még annyit mellé hogy jöhessen ahogy viccelődött tavaly karipartyn a csíkember. Csak jöjjön Pavard a végére. Thuram meg vesse be magát és csábítsa ide. Nagyonnagy szükség van rá.
k.tomi880421

interfan írta: 2023.08.18. 20:23 Sky es Di Marzio szerint 5m a kulonbseg a Bayern es az Inter kozott.
A német Sky viszont azt írja, hogy az Inter bónuszokkal együtt 35m Eurt ajánlott a Bayern meg 40et vár bónuszokkal együtt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

k.tomi880421 írta: 2023.08.18. 20:32
A német Sky viszont azt írja, hogy az Inter bónuszokkal együtt 35m Eurt ajánlott a Bayern meg 40et vár bónuszokkal együtt.
Egy világbajnok védőről beszélünk.Nekünk kell egy komoly név hátra is és erre a célra Pavard tökéletes.
Stankov

Festa írta: 2023.08.18. 21:00 Pavard tökéletes.
Ami a posztját illeti pont ilyen játékos kell egy kh/jhv ilyen játékos jó ha van 5 világon aki komoly szintre képes.
Nálam max Militao,Marquinhos előzné meg vagy még a Barcás uruguayi srác most nem jut eszembe a neve.
Én nagyon örülnék neki
k.tomi880421

Stankov írta: 2023.08.18. 21:19
Ami a posztját illeti pont ilyen játékos kell egy kh/jhv ilyen játékos jó ha van 5 világon aki komoly szintre képes.
Nálam max Militao,Marquinhos előzné meg vagy még a Barcás uruguayi srác most nem jut eszembe a neve.
Én nagyon örülnék neki
Több dologban is kell reménykedni, egyrészt, hogy az Arsenal Timber fél éves sérülése miatt nem repül rá, emiatt kellene gyorsan cselekednünk, ill. hogy a MU addig nem tudja eladni Maguire-t mert náluk is ettől függ a transzfer. Szóval ezen az 5m-s különbségen nem sokat kellene ülni mert nagyon hamar el fogja vinni más. És még azt se tudjuk, hogy Pavard nem fogja-e blokkolni az üzletet.
mike

Stankov írta: 2023.08.18. 21:19
Én nagyon örülnék neki
Szerintem ebben most teljes konszenzus van itt.

Egy Pavard Acerbi Bastoni védelem elég biztos lenne.
És akkor Darmian, De Vrij és Bisseck várna még bevetésre.

Hajrá!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Pavard azért is lenne nagyon jó mert jövőre egy Kh kéne és egy csatár!!! Akire szerintem lenne is majd pénz... Szóval a foltozas összességében jól sikerülne szerintem!
interfan

Nemet Sky szerint a Bayern nem adja Pavardot, megtartjak es nem tavozik.

Di Marzio es a Sky szerint ha nem sikerul most Pavard, akkor jovore ingyen probalna meg az Inter.

Romano szerint 25m + bonuszok az Inter ajanlata, es a felek meg targyalnak.

Di Marzio szerint Tanganga mar blokkolva van, arra az esetre ha Pavard nem sikerul.

Gazzetta szerint tovabbra is opcio Tomiyasu, Chalobah, es Toloi is.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.19. 07:29 Nemet Sky szerint a Bayern nem adja Pavardot, megtartjak es nem tavozik.

Di Marzio es a Sky szerint ha nem sikerul most Pavard, akkor jovore ingyen probalna meg az Inter.

Szerintem ugyan az van, mint Sommernél. Szarakodnak pár millión, de a Bayern nem fogja ingyen elengedni. Csak idő kérdése…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.19. 07:31
interfan írta: 2023.08.19. 07:29 Nemet Sky szerint a Bayern nem adja Pavardot, megtartjak es nem tavozik.

Szerintem ugyan az van, mint Sommernél. Szarakodnak pár millión, de a Bayern nem fogja ingyen elengedni. Csak idő kérdése…
Nalam egy dolog biztos, kell valaki a Chalobah, Pavard, Tomiyasu sorbol, mert a vedelem nagyon lyukas, meg az egyikuk erkezesevel is ketseges a "szinten tartas", de egyelore nagyon eros visszalepes tortent, ezert muszaj az egyiknek jonnie.
PellerG

A Bayern közeli forrás Plettenberg szerint a németek döntöttek, Pavard marad, és Stanisicet adják el arról a posztról.

Felkészül Tangagatya? (...)
MLK

Pavard ha pl barcába szeretne igazolni, nincs más dolga, mint kivárni ezt az egy évet. De ingyen jó pár helyre mehetne. Alkudozni tud majd a fizuján is+aláírási... Kérdés, mi a leigazolása mellett mekkora fizuval tudnánk most elcsábítani (egyébként most mennyit keres?)?
Tomiyasu mennyit keres az Arsenalban? Ha akar játszani és egészséges tudunk neki fizetni eleget?
Chalobah meg jól tűri a padot. Akar ő elmenni bárkihez is, ambíciózus?
Csak azért írtam ezt, mert korán sem biztos hogy csak pár millión megy az alkudozás.
Válasz küldése