Bízom benne tényleg így van.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
- mike
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
A meccs vége eléggé belassult, beálmosodott, ahogy én is, így kommentelni már nem tudtam:)
Nagyon tetszett amit láttam, jók voltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, reálisan 5-6 gól is lehetett volna közte.
Megvan ami hiányzott tavaly, egy domináns csatár, mint Lukaku, mellette Lau és az egész csapat jobb, magabiztosabb.
A két cserecsatár is összehozott egy gólt, Dzeko kb erre jó, frissen beküldeni a meccs végi 20-25 percre, brusztolni kicsit. Correa pazar gólt rúgott a passzából.
Dumfries nagy éve lehet ez, imádom ahogy zakatol egész meccsen, bár nem mindig a legjobb döntéseket hozza, de életveszély az ellenfélre. A bal oldal lehet a gyengénk, oda egy jó Gosens nagyon kéne.
Rendben voltunk, nagyon biztató ahogy lesimáztuk ezt a meccset
Nagyon tetszett amit láttam, jók voltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, reálisan 5-6 gól is lehetett volna közte.
Megvan ami hiányzott tavaly, egy domináns csatár, mint Lukaku, mellette Lau és az egész csapat jobb, magabiztosabb.
A két cserecsatár is összehozott egy gólt, Dzeko kb erre jó, frissen beküldeni a meccs végi 20-25 percre, brusztolni kicsit. Correa pazar gólt rúgott a passzából.
Dumfries nagy éve lehet ez, imádom ahogy zakatol egész meccsen, bár nem mindig a legjobb döntéseket hozza, de életveszély az ellenfélre. A bal oldal lehet a gyengénk, oda egy jó Gosens nagyon kéne.
Rendben voltunk, nagyon biztató ahogy lesimáztuk ezt a meccset
- interfan
Jo kerdes Lukaku helyzete milyen lesz serulesek kapcsan.
Angliaban azert szepen kijottek neki mindig a serulesek.
2021/22 = 67 nap
Nalunk Conte + Pintussal:
2020/21 = 11 nap
2019/20 = 14 nap
Ket szezon alatt 25 nap, ami gyakorlatilag semmi.
Utolso MU szezon:
2018/19 = 58 nap
Magyarul:
2 PL szezon = 125nap
2 Seria A szezon = 25nap
Brutalis kulonbseg.
En bizok benne, hogy nem Pintus volt ennek az oka, hanem a PL es a Seria A kozti szint, fizikalis es terhelesegi kulonbseg.
-
INTER-1908
Szerintem ebben van mentális "probléma" is ha olyan helyen vagy ahol nem tudsz beilleszkedni nem érzed jól magad akkor gyakrabban jönnek olyan sérülések amikkel egy más környezetben simán jatszanal de ha nem érzed jól magad akkor inkább sérültet jelenteszinterfan írta: ↑2022.08.21. 09:35Jo kerdes Lukaku helyzete milyen lesz serulesek kapcsan.
2021/22 = 67 nap
2020/21 = 11 nap
2019/20 = 14 nap
Utolso MU szezon:
2018/19 = 58 nap
Magyarul:
2 PL szezon = 125nap
2 Seria A szezon = 25nap
Brutalis kulonbseg.
En bizok benne, hogy nem Pintus volt ennek az oka, hanem a PL es a Seria A kozti szint, fizikalis es terhelesegi kulonbseg.
Szerintem ez volt inkább Lukakuval. Mint ahogy azt is lehetett látni hogy amikor idejott MU bol nem volt jó kondiban aztán buldozer lett szerintem most is van rajta felesleg de biztos vagyok benne hogy lesz ennél jobb a kondija
- internaZIOnaLe
Hát én láttam róla félmeztelen képet nemrég (nem alulról szerencsére
) és semmi látható felesleg nincs rajta....
- interfan
Siman lehet hogy "mentalisan" is sokat szamit ez.INTER-1908 írta: ↑2022.08.21. 11:16Szerintem ebben van mentális "probléma" is ha olyan helyen vagy ahol nem tudsz beilleszkedni nem érzed jól magad akkor gyakrabban jönnek olyan sérülések amikkel egy más környezetben simán jatszanal de ha nem érzed jól magad akkor inkább sérültet jelenteszinterfan írta: ↑2022.08.21. 09:35Jo kerdes Lukaku helyzete milyen lesz serulesek kapcsan.
2021/22 = 67 nap
2020/21 = 11 nap
2019/20 = 14 nap
Utolso MU szezon:
2018/19 = 58 nap
Magyarul:
2 PL szezon = 125nap
2 Seria A szezon = 25nap
Brutalis kulonbseg.
Szerintem ez volt inkább Lukakuval. Mint ahogy azt is lehetett látni hogy amikor idejott MU bol nem volt jó kondiban aztán buldozer lett szerintem most is van rajta felesleg de biztos vagyok benne hogy lesz ennél jobb a kondija
Valamint En szerintem a ket bajnoksag kozti szint es fizikalis kulonbseg az oka.
Remeljuk igazunk lesz, nem Pintus volt az "ok", hogy elkerultek a serulesek, mert hat vannak olyan hangok is sajnos.
Donto tenyezo lehet az idei szezonban a "serulesek" kerdese is.
- CsaSzi9294
Ez itt a lényeg szerintem. Nálunk azért jóval “finomabbak” a védők. A Seria A-ba előbb kiszórnak egy védőt vagy előbb adnak tizenegyest mint a PL-be, itt azért jobban vigyáznak a csatárokra. Ez miatt talán jobban elkerülik a sérülések, mint Angliába.
- interfan
Na meg a tempo is teljesen mas.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.21. 12:02Ez itt a lényeg szerintem. Nálunk azért jóval “finomabbak” a védők. A Seria A-ba előbb kiszórnak egy védőt vagy előbb adnak tizenegyest mint a PL-be, itt azért jobban vigyáznak a csatárokra. Ez miatt talán jobban elkerülik a sérülések, mint Angliába.
Angliaba egy pillanatra nincs kb megallas, ugy mennek es futnak mintha nem lenne holnap.
Olaszorszagban azert kozel sincs ez igy, sot...
Es azert az sem mindegy, mekkora "terhelest" kap egy adott jatekos egy meccsen.
Emiatt is, es az fentebb emlitett okok miatt is kijohet ez a kulonbseg serulesek teren.
En jobban tartok Correatol, mert o Olaszorszagban sem birja...
Minden egyes evben tobb honap kihagyas, nalunk is bekezdett tavaly egy majdnem 3 honap pihivel...
Dehat a Lazioban sem fogta vissza magat.
33 nap, 51 nap...
Es akkor meg ott van a 37. elet evet tolto Dzeko is, aki megint kerdes mit bir majd.
Ezert lenne letfontossag, hogy Lukakut elkeruljek azok a tobb honapos kihagyasok amik Angliaba, mert hat a padon a 2 csatarunk nem egy eletbiztositas semmilyen teren sem.
- Cupi
Én nem Lukaku sérülésétől tartok elsősorban hanem inkább attól Correa a kevés játékban is lesérül egy 5 hétre...na akkor lesz 1 szem Dzeko a padon és nyomjuk a heti 2 meccset...az kemény lesz...ott már akkor izomfáradtság miatt lehetnek sérülések Lukakunál és Martineznél is.
Szóval Correa sérülékenysége indíthat el egy dominot ebben az erőltetett menetben ami a novemberi VB-ig jön majd. Az a csapat amelyik nem tud rendesen rotálni annak vége lesz.
- interfan
Nem mintha barmifele meglepetes lenne Onana nem jatszatasaban, hisz Inzaghi szo szerint elmondta, hogy Handanovic az 1.szamu kapusunk, es o fog vedeni, valamint o marad a kapitanyunk is.
Na meg az 5db felkeszulesi meccsen:
- mindossze 1x kezdett
- 2x vegig a padon maradt (meg Cordaz is megelozte)
- 2x pedig bejott cserekent
De en tovabbra sem ertem, miert nem lehetett most is betenni ilyen Seria B szinvonalu csapatok ellen.
Egyaltalan nem volt rossz amikor egyetlen 1x kezdett, Handanovic formaja meg mar regota ingadozik, ami azert nem is csoda hiszen a 39. eleteveben van mar.
Nem tudom mi lesz ennek a vege, de hogy ha a VB szunetig alig lesz meccse (hisz Kupa is csak januarban kezdodik), akkor siman megunhatja ezt...
Jo lenne az Olasz edzok fix es stabil hozzaallasan valtozatni, az orok "rutinhoz" valo ragaszkodason.
- mindossze 1x kezdett
De en tovabbra sem ertem, miert nem lehetett most is betenni ilyen Seria B szinvonalu csapatok ellen.
Egyaltalan nem volt rossz amikor egyetlen 1x kezdett, Handanovic formaja meg mar regota ingadozik, ami azert nem is csoda hiszen a 39. eleteveben van mar.
Nem tudom mi lesz ennek a vege, de hogy ha a VB szunetig alig lesz meccse (hisz Kupa is csak januarban kezdodik), akkor siman megunhatja ezt...
Jo lenne az Olasz edzok fix es stabil hozzaallasan valtozatni, az orok "rutinhoz" valo ragaszkodason.
- CsaSzi9294
Mert Inzaghi remeg, mint a kocsonya, ha változtatni kell. És most nem csak a taktikát értem ezalatt.interfan írta: ↑2022.08.22. 10:38 Nem mintha barmifele meglepetes lenne Onana nem jatszatasaban, hisz Inzaghi szo szerint elmondta, hogy Handanovic az 1.szamu kapusunk, es o fog vedeni, valamint o marad a kapitanyunk is.
- mindossze 1x kezdett
Itt van Handa, mindenki végig csókolta már 100x, hogy megköszönje neki az elmúlt éveket, de ahogy mondod, legalább a kiscsapatok ellen lehetne játszatni Onanát, így szépen fokozatosan beépíteni a csapatba. Annak sem örülök, hogy a szlovén a CSK, mert így még nehezebb kirobbantani a kapuból és még 45 évesen is a kezdőbe lesz. Örülni kellene, hogy sikerült egy nemzetközi rutinnal rendelkező kapust igazolni, ehelyett ahogy írod, megunja majd a padot és elmegy egy másik top klubba, ahol majd játszik rendesen. Mi meg majd szívjuk a fogunkat.
Egyre inkább azt érzem Inzaghival kapcsolatban, hogy nem képes megfelelően bánni a játékosokkal. Lehet itt mondogatni, hogy olasz edző és rutin megszállott, de ha nem képes arra, hogy haladjon a korral és felfogja végre, hogy nem a Lazioba van, akkor húzzon el oda, ahova akar, Acerbivel és Dezkoval együtt, mert ide ez kevés...
Szép és jó, hogy hoztunk 6 pontot két Seria B-s csapat ellen, de nekem akkor is hiányzik a tűz a csapatból. Conténak is voltak baromságai rendesen, de a csapat kb meghalt egymásért a pályán, olyan győzni akarás volt.
Pénteken a Lazio ellen kiderül (akik amúgy maximum egy erős középcsapat idén), hogy mire számíthatunk a következő hetekben. Én nem érzem stabilnak a csapatot főleg a nagyokkal szemben vannak kétségeim, hiába nekünk van a legjobb oddsunk a mixen (amit szerintem full fölösleges nézni).
Ahogy írtad, jó lenne az olasz edzők f*szságaitól megszabadulni..
- mike
Gyerekek, a nyári káosz ellenére 6 pontunk van, a második meccsen a legkényesebb szurkolók is jól szórakozhattak.
Tényleg már most szívni kell az edzőnk vérét?

Tényleg már most szívni kell az edzőnk vérét?
- CsaSzi9294
- mike
Ügyes kihátrálás:))CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.22. 12:16Én nem szívom a vérét, egyszerűen a véleményemet mondtam el róla.![]()
A lenyeg hogy ráérünk még cidrizni.
Egyelőre hibátlanok vagyunk, es sztem tűz is van a csapatban. Conte 20 perces meccseivel ellentétben - amiktől a hajamat téptem - itt még 3-0-nál is igyekeztünk gólt szerezni.
Van értelmes centerünk, ez hiányzott tavaly.
Jó lesz ez:)
- CsaSzi9294
Legyen igazad!!!mike írta: ↑2022.08.22. 12:24Ügyes kihátrálás:))CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.22. 12:16Én nem szívom a vérét, egyszerűen a véleményemet mondtam el róla.![]()
Egyelőre hibátlanok vagyunk, es sztem tűz is van a csapatban. Conte 20 perces meccseivel ellentétben - amiktől a hajamat téptem - itt még 3-0-nál is igyekeztünk gólt szerezni.
Jó lesz ez:)
- mike
Úgy lesz.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.22. 12:25Legyen igazad!!!mike írta: ↑2022.08.22. 12:24Ügyes kihátrálás:))CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.22. 12:16
Én nem szívom a vérét, egyszerűen a véleményemet mondtam el róla.![]()
Jó lesz ez:)![]()
![]()
Persze ha a hétvégén kikapunk akkor mindenki elmehet a picsába
- Cupi
Onanát te is kezdőbe vártad még nyáron.
Egyébként egyetértek. Élvezzük ki a győzelmeket. Aztán majd sírunk ha nem jönnek.
Laziot nagyon jó lenne elverni mert tavaly ahogy kikaptunk Rómában....az fájt....korrekt csapat....
-
möszi
Btw hétvégi meccs: van annak bármi oka, hogy pénteken játszunk most? BL meccsek miatt szokott ilyen lenni, de kedden csak a Cremonesevel játszunk? Ráadásul a többi kedden is játszó csak szombaton meccsel…
- interfan
Kifejezetten iritalo, alattomos csapat.
Tavaly sem voltak semmi extrak, iden eddig meg foleg nem, a keret minosege is nagyon alacsony.
Egy kiszenvedett gyozelem a Bologna ellen, es egy kilatastlan jatek a Toro ellen.
Remeljuk penteken mar latjuk Acerbit, a Lazio kezdoben.
-
vivainter
Azért ezt a 6 pontot helyén kell kezelni. Persze szép a 6/6 pont, na de azért itt két bennmaradásért küzdő csapatról beszélünk.. Én személy szerint egyáltalán nem vagyok elragadtatva a játékunktól, de persze mondhatjuk, hogy szezon eleje van, csak azért ezek a helyzetkihasználások egy komolyabb csapat ellen nem fognak beleférni.
Számomra Calhanoglu formája kissé aggaszt, - a gólja ellenére - valahogy beleszürkül a meccsek java részébe. Gosens nagyon gyenge, Barella ha elhagyná a kapuralövés során tapasztalt stadionból is kirúgom a labdát lövéseit, akkor abszolút pipa. (hisztijeit talán már befejezte). Dimarco egy nagyon lelkes, sokat futó játékos, de nála a játéktudás erősen behatárolt, őt normás esetben csak cserének szabadna használni, de ok ismerjük a jelenlegi kényszerhelyzetünket..
Én azt mondom, hogy nagyon fontos Lukaku személye, mert egyfelől Martinez is valahogy jobban játszik, ha van mellette egy klasszis, másrészt mégiscsak egy gólerős támadó, főleg Dzekohoz képest, akit nem akarok bántani, mert nem az ő hibája, hogy az Inter foglalkoztatja még. De cserének tökéletes.
Remélem jövőre tényeg jön új váltás, mert ebben a Handanovic/Onana - Skriniar - Brozovic/Barella - Lukaku - Martinez tengelyben azért van potenciál.
Kövezzetek meg, de szerintem papíron a Juve most erősebb, ez tavasszal fog majd megmutatkozni amikor visszajönnek a sérültjeik, de ne legyen igazam. Egy biztos, bejön majd ez a hármas terhelés, akkor ez a keret borzasztóan ki lesz facsarva, ami egyértelműen az eredményesség kárára fog menni. Nagyon gyenge ez a kispad ehhez. De az is tény, hogy a Milan is tudott bajnok lenni ezzel a keretével, aki tényleg kisebb fajta csoda.
Számomra Calhanoglu formája kissé aggaszt, - a gólja ellenére - valahogy beleszürkül a meccsek java részébe. Gosens nagyon gyenge, Barella ha elhagyná a kapuralövés során tapasztalt stadionból is kirúgom a labdát lövéseit, akkor abszolút pipa. (hisztijeit talán már befejezte). Dimarco egy nagyon lelkes, sokat futó játékos, de nála a játéktudás erősen behatárolt, őt normás esetben csak cserének szabadna használni, de ok ismerjük a jelenlegi kényszerhelyzetünket..
Én azt mondom, hogy nagyon fontos Lukaku személye, mert egyfelől Martinez is valahogy jobban játszik, ha van mellette egy klasszis, másrészt mégiscsak egy gólerős támadó, főleg Dzekohoz képest, akit nem akarok bántani, mert nem az ő hibája, hogy az Inter foglalkoztatja még. De cserének tökéletes.
Remélem jövőre tényeg jön új váltás, mert ebben a Handanovic/Onana - Skriniar - Brozovic/Barella - Lukaku - Martinez tengelyben azért van potenciál.
Kövezzetek meg, de szerintem papíron a Juve most erősebb, ez tavasszal fog majd megmutatkozni amikor visszajönnek a sérültjeik, de ne legyen igazam. Egy biztos, bejön majd ez a hármas terhelés, akkor ez a keret borzasztóan ki lesz facsarva, ami egyértelműen az eredményesség kárára fog menni. Nagyon gyenge ez a kispad ehhez. De az is tény, hogy a Milan is tudott bajnok lenni ezzel a keretével, aki tényleg kisebb fajta csoda.
- mike
- PellerG
Én most nagyon azt érzem, hogy bele fogunk nyúlni, és brutál erős csoportunk lesz...
Este 6-kor sorsolás.
Contét biztosra érzem, hogy megkapjuk a Spurssel.
https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_liga ... la-2909971
Este 6-kor sorsolás.
- interfan
Vegleges lita:PellerG írta: ↑2022.08.25. 06:29 Én most nagyon azt érzem, hogy bele fogunk nyúlni, és brutál erős csoportunk lesz...
Este 6-kor sorsolás.
- 1. kalap:
Real
City
PSG
Bayern
Milan
Frankfurt
Ajax
Porto
- 2. kalap:
Liverpool
Chelsea
Tottenham
Barcelona
Juventus
Atletico
Sevilla
Lipcse
- 3.kalap:
Dortmund
Shaktar
Salzburg
Inter
Napoli
Benfica
Sporting
Leverkursen
- 4.kalap:
Rangers
Dinamo Zagreb
Marseillle
Copenhagen
Brugge
Celtic
Plzen
Macabi Haifa
Johet amugy nyugodtan Conte, de akkor az 1.kalapbol kerjuk a Franfurtot.
Szerintem ott dol majd el, hogy kit kapunk az 1.kalapbol.
Sajnos a 2.kalapbol nem igazan van "konnyu" ellenfel, talan a Sevilla meg a Lipcse foghato.
Viszont a tobbi 5 csapat meglehetosen nehez.
7/5 nagyon nehez, 7/2 foghato.
Elso kalapbol jobb az esely.
Ott 7/4 nagyon nehez, 7/3 foghato.
Szoval jojjon a Franfurt, Porto, vagy Ajax, es akkor a 2.kalap annyira nem lenyeges.
Nalam "alom":
Frankfurt
Sevilla
Inter
Plzen
"Remalom" barmi ha nem az 1.kalapbol megkapjuk a Real, City, Bayern, PSG sort.
Remeljuk a szerencse ma mellettunk lesz nagyon erosen.
Roppant fontos lenne egy BL tovabbjutas, es jo eredmenyek gyozelmek a csoportban.
Foleg most a jelenlegi penzugyi helyzetunkben.
- alwin91
Szívás ez a 3. kalap. A BL-ben jó esetben is a legjobb 16-ban látom magunkat, annál feljebb nem igazán. Lehet jobb lenne, ha az EL-ben mennénk végig, arra legalább lenne reális esély.
- interfan
Es ezzel az a baj, hogy nagyon messze vagyunk a 2.kalaptol pontok alapjan.
Tehat ha nem leszunk iden sem bajnokok, vagy nem nyerunk EL-t, akkor jovore is garantalt a 3.kalap.
Ha kiesunk a csoportba vagy 16 kozott, akkor kb 2 ev mulva is fix a 3.kalap, kiveve ha bajnoksagot nyerunk.
- Cupi
Bár egy EL győzelemnek örülnék de azzal is az a baj ugyanúgy menetelni kell tavasszal ami félek a bajnokság elől veszi majd el az energiát.....tavaly a 2 Pool meccs miatt is buktunk sok pontot mert alig éltek a játékosok....ha választhatnék /tudom nem lehet/ akkor azt mondanám inkább égjünk és essünk ki utolsó helyen a csoportból de frissen pihenten tavasszal húzzuk be a bajnokságot és legyen meg a 2. csillag.
- mike
Ebben is van vmi, de égni azért ciki lenne.
Mindenesetre a scudetto okozná a legnagyobb örömöt, a BL-ben hogy 16 vagy 8 között zúgúnk ki, szinte mindegy.
A bajnokságnak kell a legfontosabbnak lennie.
Sajnos tovabbra sincs meg a keretünk a tobbfrontos harcra.
- Cupi
Nem jó égni, ez egyértelmű de pont arra céloztam amit írtál az utolsó mondatodban.
- alwin91
Én jobban örülnék egy európai kupának, mint a Scudettonak. Ha választani kellene egy EL győzelem vagy Scudetto között gond nélkül aláírnám az EL győzelmet.
- Cupi
Húha. Ez kemény.
- alwin91
Alapvetően egyetértek veled, de az utóbbi időben annyira a béka segge alatt van a Serie A színvonala, hogy a Serie A rajongókon kívül kb a kutyát sem érdekli, hogy mi a vége. Nagyon kellene mutatni valamit nemzetközi szinten is az olasz csapatoknak. (tudom nyert a Roma egy konfetti kupát, de azt nem tudom komolyan venni)
A 2. csillag igen... hát az valóban nagyon jól mutatna
- interfan
Az a baj, hogy ezzel az uj 3 eves SA-el amit mi kertunk, megleszunk love 25-26-ig a BL-ben.
Idei szezont hagyjuk, es a jelenlegi tulajdonosi helyzetet.
De ha jovore jon egy uj tulajdonos, megveszi kezdesnek pl Lukakut 50m-ert, ez eddig gyonyoru.
De hogy regisztraljuk a BL listara?
Csak ugy tudjuk, ha 50m ertekben eladunk az idei listarol.
Ezt eltuk at evekig az elozo SA-el.
Es akkor most csak Lukakurol beszeltem, tobb uj igazolasrol meg nem is beszeltunk.
Persze a jelenlegi +120m, meg +15m mercatokhoz kepest a 0 is mar jo, dehat az sem annyira egyszeru.
Vagy megveszunk X jatekost X millioert, es nem regisztraljuk a BL-re ahogy ez volt anno Mario es Barbosa esetben az EL kapcsan.
Dehat akkor ugyanugy megvagyunk love 25-26-ig a BL kapcsan.
En ezert mindenkeppen a Scudettora tennek fel mindent.
Iden is, es a kovetkezo evekben is.
- Cupi
- interfan
Mukodtesesel van es volt anno is a gond.
Nem lehet egy klubot ugy mukodtetni, hogy minden egyes evben brutalis vesztesegeket termel.
Lasd Covid elott 50m veszteseg.
Most Covid utan 140m euros veszteseg, ugy hogy eladtunk, ugy hogy stadion nyitva, stb.
(Covid alatt hagyjuk is mi volt, mert az mindenkire kihatott, es amugy sem nezi az UEFA)
Ezen a lehetseges uj tulajdonosnak surgosen valtozatni kell, es elindulni egy "egeszeseges" mukodes fele, mert ez igy latjuk semmilyen formaban sem mehet tovabb.
- vaskalap
Égetően szükség van egy új tulajra.Az se lenne baj,ha már most jönne.
- interfan
- interfan
Hirek szerint ket kerdes van a mai kezdott illetoen:
- Dimarco vagy Gosens
- Calhanoglu vagy Gagliardini
Jelenleg a Dimarco-Calhanoglu paros kezdesere nagyobb eselyt adnak.
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Lukaku-Martinez
- Dimarco vagy Gosens
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
- CsaSzi9294
Gagliardininek mi köze a kezdőhöz?? Ezt most nem értem.interfan írta: ↑2022.08.26. 08:38 Hirek szerint ket kerdes van a mai kezdott illetoen:
- Dimarco vagy Gosens
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
- interfan
Hirek szerint Inzaghi "csodafegyvere" lehet SMS megallitasara.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.26. 08:40Gagliardininek mi köze a kezdőhöz?? Ezt most nem értem.interfan írta: ↑2022.08.26. 08:38 Hirek szerint ket kerdes van a mai kezdott illetoen:
- Dimarco vagy Gosens
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
Viccnek hangzik, de errol van es volt szo teljesen komolyan a hirekben.
- Cupi
- interfan
- CsaSzi9294
- Stankov
Ő az egyetlen aki fizikálisan fel tudja vele venni a harcot a kp-n.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.26. 08:40Gagliardininek mi köze a kezdőhöz?? Ezt most nem értem.interfan írta: ↑2022.08.26. 08:38 Hirek szerint ket kerdes van a mai kezdott illetoen:
- Dimarco vagy Gosens
Varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
Csak azt elfelejtik hogy pl Naingollan is taknyosra szopatta állandóan
-
cuchu11
- mike
Ilyet ő maga biztosan nem mondott, de a csodafegyver szót is csak odatették.
Én is inkább Asllanit nézném meg, ha már Calha nem kezd.
- interfan
Par ora es kiderul, hogy tenyleg Gagliardini talalta e ki Inzaghi, hogy SMS-t leszedje a palyarol.
Vagy marad minden, es marad Calhanoglu.
Jelenleg eleg 50-50% a lapok alapjan.
Egy biztos, nyerni kell.
Ez a Lazio tavaly is semmi volt, most is nulla jatekkal kezdtek, es a tavalyi zakoert is vissza kell vagni.
Milan meccsig 4/4 kotelezo.
Szoval huzzuk ma szepen be a gyozelmet ahogy azt kell.
- Cupi
Most a tavalyi miatt is nyerni kell....az mekkora egy féreg meccs volt a Lazio részéről.....okádék....jó lenne elverni őket.
- interfan
- Festa
interfan írta: ↑2022.08.26. 15:43Par ora es kiderul, hogy tenyleg Gagliardini talalta e ki Inzaghi, hogy SMS-t leszedje a palyarol.
Vagy marad minden, es marad Calhanoglu.
Jelenleg eleg 50-50% a lapok alapjan.
Egy biztos, nyerni kell.
Ez a Lazio tavaly is semmi volt, most is nulla jatekkal kezdtek, es a tavalyi zakoert is vissza kell vagni.
Milan meccsig 4/4 kotelezo.
Szoval huzzuk ma szepen be a gyozelmet ahogy azt kell.
Azt érzem,hogy javuló formában vagyunk.
Amennyiben gyilkosak leszünk a kapu előtt akkor meglehet a meccs.
Azért a Lazio ellenünk mindig felszívja magát.2002.05.05 pedig örök rossz élmény marad.
-
R9.
lazio mindig megszivat minket vhogy, felek h X lesz ( ma lukakunak elkell inteznie vhogy a meccset
multkor nem lott golt most jonnie kell )
egy gyozelemmel hatalmasat lepnenk, kovetkezo meccs konnyu lesz a derby elott
jo lenne derbyre 12 ponttal menni
egy gyozelemmel hatalmasat lepnenk, kovetkezo meccs konnyu lesz a derby elott
jo lenne derbyre 12 ponttal menni