Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Stankov írta: 2023.08.23. 15:13 Pavard ma betegségre hivatkozva kihagyta bajoroknál az edzést továbbra is nyomás alá helyezze a Münchenieket.
Közben Correaért gyűlnek a kérők most már állítólag a Lille is információt kért róla.
Azért az jó lett volna ha a mercato elején már sikerült volna eladni vagy kölcsön, nagyobb mozgástér lett volna
Tegnap már Romano azt írta kész az egyezség a játékossal és a klubbal is és a héten jön orvosira. Most akkor milyen nyomás alá kell helyezni őket? :shock:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hivatalos:

Lazaro a Torino jatekosa.
Vegleg eladtuk 4m euroert.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2023.08.23. 19:33 Hivatalos:

Lazaro a Torino jatekosa.
Vegleg eladtuk 4m euroert.
Mekkora gyökér már a Toró vezetősége. Eladják 10m-ért Singot akit mi is figyeltünk egy ideig majd megveszik a semmirekellő Lazarot 4m-ért. Hatalmas nagy downgrade 6m profitért :D
k.tomi880421

Cupi írta: 2023.08.23. 16:40
Stankov írta: 2023.08.23. 15:13 Pavard ma betegségre hivatkozva kihagyta bajoroknál az edzést továbbra is nyomás alá helyezze a Münchenieket.
Közben Correaért gyűlnek a kérők most már állítólag a Lille is információt kért róla.
Azért az jó lett volna ha a mercato elején már sikerült volna eladni vagy kölcsön, nagyobb mozgástér lett volna
Tegnap már Romano azt írta kész az egyezség a játékossal és a klubbal is és a héten jön orvosira. Most akkor milyen nyomás alá kell helyezni őket? :shock:
Addig nem adnák oda amíg nem találnak helyettest. Gondolom ezzel akarja megsiettetni a dolgokat.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azért a nyáron elég jól megy az eladás. Fiatalokból is bejött jó pár millió plusz meg Lazaroert is kaptunk valamit. Correa ha lelépne az már brutális lenne :)
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Hihetetlen hogy Lazzaroert kapunk 4 milliót ez óriási üzlet ha esetleg Correa is lelép és Alexis jönne az parádé lenne!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

INTER-1908 írta: 2023.08.23. 23:46 Hihetetlen hogy Lazzaroert kapunk 4 milliót ez óriási üzlet ha esetleg Correa is lelép és Alexis jönne az parádé lenne!
A lapok egyöntetűen állítják, Correa és az Inter megegyezett a Marseille-el, holnap hivatalos lehet az üzlet.
Még nincs meg a végleges formula, de úgy néz ki 2 millió jön a kölcsönért, BL-be jutás esetén pedig 10 milliós kötelező opciójuk lesz a franciáknak.
30-ért jött, 12-ért mehet... Szép bukta ez is.
Picit azért tartok tőle, Alexis mennyire fogja még itt bírni az iramot 35 évesen, eléggé hajlamos a sérülésekre (ahogy Arnautovic is...).

Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ez mondjuk jogos két 35 éves játékos egy poszton, van ebben rizikó.
Mondjuk lehet többször lesz a meccsek vége felé 3-5-1-1 Mikivel vagy Frattessivel a csatár mögött.
Ha már Romano is lehozta akkor az már szinte tuti
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

INTER-1908 írta: 2023.08.23. 23:46 Hihetetlen hogy Lazzaroert kapunk 4 milliót ez óriási üzlet ha esetleg Correa is lelép és Alexis jönne az parádé lenne!
Harácsolunk rendesen, ezekkel a 2-4-6 milliókkal :D
Legalább kaptunk valamit Lazaroért, és talán Correáért.
interfan

Gyakorlatilag a teljes Olasz media bejelentette, Correa kolcson tavozik, Sanchez ingyen erkezik.
Sky, Di Marzio, Romano, Schira, Gazzetta, Sportmediaset, Pedulla, SportItalia, Matteo Moretti, Relevo, DAZN, Ansa, mind-mind megerositi, 2m kolcson + 12m sima opcioval Correa a Marseille jatekosa.

Szinten a Sky, Di Marzio, Romano, Schira, Gazzetta, Sportmediaset, Pedulla, SportItalia, Matteo Moretto, Relevo, DAZN, Ansa mind bejelentte, Alexis Sanchez az Inter jatekosa, o erkezik Correa helyere, es mar ma vagy legkesobb holnap orvosira erkezik.
1 eves szerzodest ir ala, es 3m fizetest kap.

Az Al Ahli nem tett ajanlatot Calhanogluert, nem is erdeklodtek erte, es Veratti helyett a Napoli altal regota akart Gabriel Veigat igazoljak le.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Lehet bontani a pezsgőt !!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2023.08.24. 05:54 Gyakorlatilag a teljes Olasz media bejelentette, Correa kolcson tavozik, Sanchez ingyen erkezik.
Sky, Di Marzio, Romano, Schira, Gazzetta, Sportmediaset, Pedulla, SportItalia, Matteo Moretti, Relevo, DAZN, Ansa, mind-mind megerositi, 2m kolcson + 12m sima opcioval Correa a Marseille jatekosa.

Szinten a Sky, Di Marzio, Romano, Schira, Gazzetta, Sportmediaset, Pedulla, SportItalia, Matteo Moretto, Relevo, DAZN, Ansa mind bejelentte, Alexis Sanchez az Inter jatekosa, o erkezik Correa helyere, es mar ma vagy legkesobb holnap orvosira erkezik.
1 eves szerzodest ir ala, es 3m fizetest kap.

Az Al Ahli nem tett ajanlatot Calhanogluert, nem is erdeklodtek erte, es Veratti helyett a Napoli altal regota akart Gabriel Veigat igazoljak le.
Correa, Gagliardiani elpasszolása a lehető legjobb hír. Nem gondoltam volna, hogy mind a kettő játékostól meg tudunk szabadulni.
Mercato összességében pozitívan zárul. Szimpatikus csapat állt össze a végére.
interfan

HerfortBalazs írta: 2023.08.24. 06:05 Lehet bontani a pezsgőt !!
En megertem azoknak a kritikajat, akik szerint neccses ket 35. eveben jaro csatarral neki menni a szezonnak.
Raadasul ugy, hogy Arnautovic azert finomam szolva is serulekeny.

Viszont azt tartom, Correahoz kepest, hiaba lassan 35 eves, Sanchez visszalepes nem lehet, mert Correatol visszalepni nem lehet.
Az amit o nyujtott, az egy akkora 0 volt, hogy attol nagyobb nincsen.
Persze Sanchez fiatalabb nem lett, de azert o nagyon rendben volt nalunk, sot meg tavaly is a Marseillben.
En azt gondolom (aztan persze lehet oriasit tevedek), hogy a csatarposzton meglett a "szinten tartas", sot meg talan-talan egy minimalis elorelepes is tortent, pont a Sanchez-Correa csere miatt.
Thuram-Arnautovic meg szerintem tud majd hozni 19 bajnoki golt osszesen, mint amennyit hozott tavaly a Lukaku-Dzeko paros.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2023.08.24. 06:34
Thuram-Arnautovic meg szerintem tud majd hozni 19 bajnoki golt osszesen, mint amennyit hozott tavaly a Lukaku-Dzeko paros.
Legyen így, de én ezt jelenleg nagyon nem érzem bennük!
Az, hogy Correa úgy megy el, hogy még pénzt is kapunk érte, az valóban hihetetlen, de nekem Sanchez visszatérése is fura azért, ahhoz képest, ahogy tavaly elment. Én őszintén szólva, félek ettől a támadósortól.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem az iram miatt nem kell félni hogy bírja e Alexis 35 évesen Dzeko se volt fiatalabb vagy Giroud és még lehetne sorolni...
A BL más kávéház de ott akárhogy is nézzük tavaly hatalmas mázli kellett a döntőhöz...
interfan

Baggio85 írta: 2023.08.24. 06:44 Legyen így, de én ezt jelenleg nagyon nem érzem bennük!
Az, hogy Correa úgy megy el, hogy még pénzt is kapunk érte, az valóban hihetetlen, de nekem Sanchez visszatérése is fura azért, ahhoz képest, ahogy tavaly elment. Én őszintén szólva, félek ettől a támadósortól.
Pont ezert irtam feljebb, hogy megertem a "felelmeket".
De azert nincs magasan a lec, Correa esetben konkretan a foldon.
Dzeko-Lukaku paros meg 19db bajnoki golra volt kepes, ez szinten nem az a magas szint...
Persze kockazat van mindenben, lehet Thuram-Arnautovic paros 10 golt sem kepes loni, de ezt a 19 golt azert nem lehetetlen elerni.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Hihetetlen, hogy összejön a Pavard-Sanchez kettős a végére.
Lehet nem leszek népszerű, de Sensi helyett Ndombelét még elviselném, mert bár csípem az olaszt, abban igazat adok Inzaghinak, kellene egy ilyen erőteljesebb kp. Mindegy, ha nem jön ilyen össze se leszek szomorú… :thumbup:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.24. 07:48 Hihetetlen, hogy összejön a Pavard-Sanchez kettős a végére.
Lehet nem leszek népszerű, de Sensi helyett Ndombelét még elviselném, mert bár csípem az olaszt, abban igazat adok Inzaghinak, kellene egy ilyen erőteljesebb kp. Mindegy, ha nem jön ilyen össze se leszek szomorú… :thumbup:
Osszesegeben ha igy lesz, akkor en azt mondom, hogy ugy ahogy de a "szinten tartas" is sikerul.
Persze rengeteg helyen arrol irnak, mekkora a visszalepes, visszaeses, leepules, amiben egyes posztokon van is igazsag, de en tovabbra is azt gondolom, a Lukaku-Dzeko parost azert nem lesz akkora feladat potolni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.08.24. 07:50
CsaSzi9294 írta: 2023.08.24. 07:48 Hihetetlen, hogy összejön a Pavard-Sanchez kettős a végére.
Osszesegeben ha igy lesz, akkor en azt mondom, hogy ugy ahogy de a "szinten tartas" is sikerul.
Persze rengeteg helyen arrol irnak, mekkora a visszalepes, visszaeses, leepules, amiben egyes posztokon van is igazsag, de en tovabbra is azt gondolom, a Lukaku-Dzeko parost azert nem lesz akkora feladat potolni.
Szerintem a középpálya összességében, már csak azért is, mert nem fog csereként beállni a Lord.
A két szélen eddig nem volt normális alternatívánk, most úgy tűnik van, ez mindenképp erősítés.
A védelem szerintem így összességében erősödött, aztán meglátjuk.
interfan

En meg mindig azt mondom, hogy erdemes a rivalisokhoz viszonyitani magunkat, a Milant leszamitva, meg a "szinten tartas" sem sikerult egyes helyeken, pl Napoli.
Latjuk Veiga kapcsan sem sikerul megegyezni, es elviszik eloluk az Al Ahli.
Kimet nem tudtak potolni, + Spalletti is elment, osszesegeben ha nem lesz valami meglepetes, meg a "szinten tartas" sem sikerult.
Juve meg ugyeskedik, eddig gyengulni nem gyengultek, ha nem lesz eladas, es meg erkezik valaki akkor talan erosodnek is, ami igaz a Milanra is.
De latjuk, ez azert kozel sem biztos, hogy tobb mint a mi szintunk, sot...
PellerG

Baggio85 írta: 2023.08.24. 06:44
Sanchez visszatérése is fura azért, ahhoz képest, ahogy tavaly elment. Én őszintén szólva, félek ettől a támadósortól.
Hát én is.
Két 35 éves, sérülékeny támadó.
Ráadásul Alexis Sinzaghi kérése miatt távozott, gyakorlatilag el lett üldözve pénzért.
Nem látom, hirtelen miért lenne jó neki a chilei.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.08.24. 08:14 En meg mindig azt mondom, hogy erdemes a rivalisokhoz viszonyitani magunkat, a Milant leszamitva, meg a "szinten tartas" sem sikerult egyes helyeken, pl Napoli.
Latjuk Veiga kapcsan sem sikerul megegyezni, es elviszik eloluk az Al Ahli.
Kimet nem tudtak potolni, + Spalletti is elment, osszesegeben ha nem lesz valami meglepetes, meg a "szinten tartas" sem sikerult.
Juve meg ugyeskedik, eddig gyengulni nem gyengultek, ha nem lesz eladas, es meg erkezik valaki akkor talan erosodnek is, ami igaz a Milanra is.
De latjuk, ez azert kozel sem biztos, hogy tobb mint a mi szintunk, sot...
Igen, bár a Napoli szerintem jó lesz, mert Garcia remek edző és bitang Roma volt az övé, csak hát akkor járt a csúcson a Juventus. Ráadásul nagyon sok meghatározó játékos nem ment el, Kim meg azért nem pótolhatatlan játékos, láttuk, hogy mikor sérült volt azért azt is elbírták, ott a végén kompletten fáradt el a csapat. Az lesz náluk a kérdés, hogy megint képesek lesznek e megnyerni azokat a meccseket, amelyeken gyengén játszanak.
A szinten tartás szerintem jól sikerült, sőt erősödött a csapat. Ahogy írtátok a két szélen nem volt alternatíva, most meg két olyan játékos van ott, akik ugyanolyan lendületet képesek hozni, mint az előttük lévők.
Hátra hoztunk egy fiatal tehetséget és egy sztárt (tényleg jön), valamint maradt mindenki, Skriniar már tavaly sem volt itt...
A középpálya végre Gag nélküli és egy bomlasztó tényező is elment, helyette megkaptuk az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígéretét a posztján, akinek már most van súlya.
Támadók téren szintén egy olyan embertől szabadult meg a csapat, aki a variációs lehetőségek gátja volt. Jön egy csupaszív játékos helyette, aki nem lesz többet sérült, mint Correa és sokkal többet tud hozzá tenni a játékokhoz, mert sokkal magasabb polcon van és a veterán helyett egy hasonló stílusú játékos, valamint ugye a tavaly nem a legjobb szezonját futó zsoldos helyett egy fiatalabb francia válogatott támadó.
Lautaro végre kapitány lett, hátha ez fogja hozni neki a szintlépést.
Onana nyilván sajnálatos, de ha őt nem engedjük el, akkor a fentebb felsorolt játékosok közül jó pár nem jöhetett volna. Ahogy a Milan, úgy mi is parádésan forgattuk vissza a pénzt, ez pedig dicséretes még Zhangra nézve is, aki nem hazudott, vagy vett ki pénzt a csapatból...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2023.08.24. 08:35
Baggio85 írta: 2023.08.24. 06:44

Sanchez visszatérése is fura azért, ahhoz képest, ahogy tavaly elment. Én őszintén szólva, félek ettől a támadósortól.
Hát én is.
Ráadásul Alexis Sinzaghi kérése miatt távozott, gyakorlatilag el lett üldözve pénzért.
Tavaly minden fel lett áldozva Lukaku miatt.
Sánchez ha annyira nem jött volna ki Inzaghival akkor nem akart volna visszajönni.
Az Om-ben pedig láthattuk tavaly,hogy még mindig nagy játékos ha bíznak benne.
Persze nálunk nem lesz alap kezdő,de a 3 front miatt bőven lesz lehetősége bizonyítania,hogy miért örülnek neki sokáig.
Egy évre jön csak és ebben az évben biztos nagyobb segítség lesz mint Correa.
mike

Jah, és Correa eltolja is a biciklit, csupa öröm.

Tény, hogy hatalmas fluktuáció volt most nyáron, a Moratti érát idézte kicsit.
Nem tudom erősebbek lettünk-e, de az tuti hogy sikerült eltakarítani több régi ballasztot is végre.

Ndombele a cserék cseréje volt a napoliban, egyszer sem kezdett, nem tudom. Talán ingyen kölcsönnel ;-D
interfan

PellerG írta: 2023.08.24. 08:35 Hát én is.
Persze ertheto amit irsz, es az Olaszoknal is sok helyen olvasni, hogy elol is gyengultunk.
Lehet igy lesz...
Valoban kockazat ket 35 eves tamado, raadasul Arnautovic meg serulekeny is.
Dehat Dzeko is hany eves volt, Lukaku is mennyit volt serult, Correa meg semmit nem mutatott.
Tehat szerintem elol ugymond a "szinten tartas" megvalosul, meg ha mas posztokon annyira nem.

Sanchez story meg tenyleg rettento Interes, es vicc hogy tavaly 5m vegkielegitessel eluldozzuk, fizetunk neki egy csomo penzt, csak hogy elmenjen, most meg visszahozzuk.
Dehat ezzel mit lehet kezdeni, csinaltunk mar annyi orultseget, hogy meg ez talan a kisebbek koze tartozik.
interfan

HerfortBalazs írta: 2023.08.23. 21:20 Azért a nyáron elég jól megy az eladás. Fiatalokból is bejött jó pár millió plusz meg Lazaroert is kaptunk valamit.
Igen ez mindenkeppen valtozas, mert eddig nem igazan volt jellemzo rank, hogy az ilyen senkinek nem kello fiatalokert, vagy ilyen total 0 jatekosoert penzt kapunk.
Brozovicot most szamitsuk is le, mert ha nincsenek a Szaudiak akkor meg most is itt lenne.
De a tobbiek:
Gosens, Lazaro, Fabbian, Mulattieri, Colidio, Males sor azert csak hozott 34,5m-t.
Ez gyakorlatilag Frattesi arat fedezte is.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Correa elpasszolásával teljes lesz a nagytakarítás! Csillagos ötös a mercato ezen a téren!

Correa helyett Alexis visszahozatala bár kockázatosnak tűnik, szerintem is előrelépés. Tavaly 3444 percet játszott, és az ő lábában van gól is. Ha nem lesz sérülése, és minden támadónk kap játék perceket/pihenőt, akkor így az idei csatársorunk hozni fogja a tavalyi szintet.

Arnautovictól nagyon készen voltam, hogy egyáltalán szóba jött, de ha úgy száll be minden meccsen mint a Monza ellen, akkor szintet is lép ez a négyes a tavalyihoz képest. Remélem így lesz és Big Rom pedig megy az arabokhoz.

Látva egyébként más bajnokságok, csapatok igazolásait, eladásait hát így összességében azt mondom megfelelő lett ez a mercato (ha Pavard valóban jön!!). Az arabok nem rabolták le a csapatunkat, jöttek fiatal tehetségek, rutinos játékosok és ki lett szórva a slepp.

A kapus posztot remélem jól lehozza Sommer és Audero. Itt egyértelmű visszaesés volt. Jövőre egy jó korban lévő védő kell Acerbi posztjára és lehet kapust is kell keresni. Alexis menni fog egy év után és a helyére remélem nem Correa jön majd vissza, így oda is kell valaki. Dumfriest én nem csípem, nem bánnám ha majd vinnék nagy pénzért, de akkor arra a posztra egyből két ember is kellene. Jövőre is lesz munka :)
interfan

MLK írta: 2023.08.24. 09:17 Dumfriest én nem csípem, nem bánnám ha majd vinnék nagy pénzért
Kicsit olyan Brozovic story az ove.
Ajanljak mindenhova, de sehova nem kell.
Ugynoke konkretan egy honapot Angliaba ajanlgatta mindenhova telen, es kiderult a kutyanak nem kell.
Elindultunk 40-45m-rol, a vege az lett nyarra, hogy 15m, es meg igy sem volt erte erdeklodes.
Ha iden hozna egy jobb szezont, hatha...
MLK

interfan írta: 2023.08.24. 09:24
MLK írta: 2023.08.24. 09:17 Dumfriest én nem csípem, nem bánnám ha majd vinnék nagy pénzért
Kicsit olyan Brozovic story az ove.
Ajanljak mindenhova, de sehova nem kell.
Ugynoke konkretan egy honapot Angliaba ajanlgatta mindenhova telen, es kiderult a kutyanak nem kell.
Elindultunk 40-45m-rol, a vege az lett nyarra, hogy 15m, es meg igy sem volt erte erdeklodes.
Ha iden hozna egy jobb szezont, hatha...
A posztján nem rossz focista, de az egyszer morcos egyszer unott képétől készen vagyok. Nem szakad meg a pályán, egyszerűen kényelmesen el van. Cuadrado ide vagy oda, végre van valaki a posztján akivel rivalizálnia kell. Ha ez sem lesz neki elég, remélem találunk mást helyette. A másik oldalon ott van Dimarco, aki nem a foci tudása miatt szerethető. Amit tud azt szerintem mindig kiadja, hajt. Ilyen játékosokat szívesebben látok a csapatban.

A mercatóhoz még annyit, hogy a csatársort lehet kritizálni, mert pengeélen fogunk táncolni velük. Jól is elsülhet de egy két sérülés elviheti az egész szezont.
Egy Berrardi nekem álom lett volna és a padról jöhetett volna Thuram. Negyediknek akár Arna, akár Alexis.
Volt itt már róla persze szó, hogy neki itt nincs posztja, de szerintem Thuramnak sem.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem nagyon jó nyarat csináltak a vezetők!
A gólok számában megleszünk simán, Inzaghi támadó focit játszat, rengeteg lehetőség lesz a gólszerzésre mindezt úgy hogy a kispadról nem olyanok jönnek majd be akik semmit nem érnek hanem motivált jó képességű játékosok! Arnautovic erőszakos, erős ha kapja a labdákat sok gólt fog szerezni, Sanchez gólszerzésben és előkészítésben is jó ha baj van akkor sokat fog segíteni! Nem lesz ott gond!
Amit én gyengének érzek az a védekezés! Nem a védelem hanem úgy összességében a védekezés ahonnan Brozovic hiányozhat. Calhanoglu egész jól nyomja csak ne sérüljön meg mert akkor baj lehet! Miki is tud ott játszani de ő sem lesz már fiatalabb.....
Meglátjuk, a keret bár elment jópár játékos azért szerintem jobban néz ki mint tavaly!!
Forza INTER!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kár azon agyalni,hogy ki mennyire jól igazolt,úgy is az élet majd eldönti.Tavaly ilyenkor senki nem gondolta,hogy a Napoli utca hosszal nyer majd.A támadó sorral nekem is vannak kétségeim,Alexis nem biztos,hogy 35 évesen tudja azt a szintet,mint legutóbb.Pláne,hogy Inzaghi általában jegelte.Persze örülök Correa eltünésének,de a két 35-ös támadó necc.
PellerG

Mi vezethetett oda, hogy Sinzaghi csak úgy végignézi ahogy Correa cimbije lelép?
Ha tényleg csak a játékperceket hiányolja, azon ő könnyen változtatott volna felé.
Érdekes.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

PellerG írta: 2023.08.24. 12:37 Mi vezethetett oda, hogy Sinzaghi csak úgy végignézi ahogy Correa cimbije lelép?
Ha tényleg csak a játékperceket hiányolja, azon ő könnyen változtatott volna felé.
Érdekes.
Nyilván nem fog kiállni a kamerák elé és azt mondani, hogy tévedtem, ez a gyerek egy nagy 0, kár volt idehozatni 30 millióért. Kb akkora flop, mint Quaresma volt.
mike

PellerG írta: 2023.08.24. 12:37 Mi vezethetett oda, hogy Sinzaghi csak úgy végignézi ahogy Correa cimbije lelép?
Végre rájött hogy szimpla balfék, és hogy max Serie A középcsapat szintű, az Interbe nagyon kevés.

Gag is itt tudott lenni 6 évet, Conténél alapember volt stb...érthetetlen.

Végre takarítunk.
interfan

Tegnapi hir az volt amit irtal, ma meg mar edz a Bayernel egyutt.
Erdekes...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.08.24. 12:49
Erdekes...
Mikor zár a Mercato?
interfan

cuchu11 írta: 2023.08.24. 12:51
Erdekes...
Mikor zár a Mercato?
Szeptember 1.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Erdekes...
Hétvégén írták hogy szerdán már várható az orvosi, erre még mindig ott van.
Kezd idegesítő lenni a bajorok viselkedése. Hiába az állítólagos nagy barátság.
Stanisicet persze napok alatt elegendték a Leverkusenbe
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Stankov írta: 2023.08.24. 13:09
Erdekes...
Hétvégén írták hogy szerdán már várható az orvosi, erre még mindig ott van.
Kezd idegesítő lenni a bajorok viselkedése. Hiába az állítólagos nagy barátság.
Stanisicet persze napok alatt elegendték a Leverkusenbe
Akkor egy héten belül kiderül.
Azért a Marotta interjú után meglepő lenne, ha nem jönne.
Persze az öreg is azt mondta a Lukaku és Samardzic ügy után ,
hogy már semmin nem lepődik meg,
legfeljebb a hőségen... :)
k.tomi880421

Romano le here we go-zta Correa Marseille-be igazolását. 2m fix és 10 m kötelező opció ha kvalifikálják magukat a bl-be.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.08.24. 15:05 Romano le here we go-zta Correa Marseille-be igazolását. 2m fix és 10 m kötelező opció ha kvalifikálják magukat a bl-be.
2m is valami, aztan szurkolhatunk hatha BL-be jutnak.

Ha mar Romano, szinten bejelentette "here we go" Sanchez erkezeset is Correa helyere.
Holnap orvosi majd hivatalosan is Inter jatekos ujra Sanchez.
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

Balogun mikor jön? :crazy:

Egészen hihetetlen, hogy Correa-ért kis kölcsönpénzt meg egy feltételes kötelező opciót is kapunk, talán a francia bajnokság jobban fog ízleni neki, grillsütő meg ott is van legrosszabb esetben.

Egyetértek a többi kollégával, hogy a koros támadószekció ad okot az aggodalomra ekkora terhelés mellett, jó lenne még valami aranytartalék előre. Nem biztos, hogy a tavalyi "szintentartással" elöl megelőzzük a riválisokat, dehát a 3. hely is "szintentartás" végülis.
interfan

vratislavgresko írta: 2023.08.24. 15:23 Balogun mikor jön? :crazy:

Egészen hihetetlen, hogy Correa-ért kis kölcsönpénzt meg egy feltételes kötelező opciót is kapunk, talán a francia bajnokság jobban fog ízleni neki, grillsütő meg ott is van legrosszabb esetben.

Egyetértek a többi kollégával, hogy a koros támadószekció ad okot az aggodalomra ekkora terhelés mellett, jó lenne még valami aranytartalék előre. Nem biztos, hogy a tavalyi "szintentartással" elöl megelőzzük a riválisokat, dehát a 3. hely is "szintentartás" végülis.
Majd amikor Lavezzi. :D

Komolyra forditva, Balogun megy a Monaco vagy Chelseabe, Monacoval mindenben megallapodtak, 40m + bonuszok az ajanlat, az Arsenal 45-50m-t ker, mi mar reges reg kiszalltunk vele kapcsolatban.
Nyers133

Hozzászólás Szerző: Nyers133 »

Elvileg túl is vagyunk Correan. Sztem ezen látszik, hogy Inzaghi ragaszkodott tavaly is ehhez a szerencsétlenséghez
Tombi1986

BM állítólag nem engedi el Pavard-ot. Nem is értem a játékos megegyezett velünk a kettő klub is, akkor milyen alapon gátolják meg az utazást.
Undorító egy klub a München.
MLK

Tombi1986 írta: 2023.08.24. 21:02 BM állítólag nem engedi el Pavard-ot. Nem is értem a játékos megegyezett velünk a kettő klub is, akkor milyen alapon gátolják meg az utazást.
Undorító egy klub a München.
Nem gondoltam hogy csak úgy jön és kész, Sommer után még főleg. Kane-nel ők is kaptak a jóból és most rajtunk kamatoztatják a tapasztalataikat...
interfan

Sanchez megerkezett Milanoba, holnap orvosi majd hivatalos bejelentes.

Sky, Di Marzio, DAZN, Sportmediaset is megerositi, ha Pavard megsem sikerul, akkor Schuurs a B terv.
27m + 3m bonusz ajanlat mehet a Torinonak, amennyiert el is engednek a jatekost.
MLK

interfan írta: 2023.08.24. 21:46 Sanchez megerkezett Milanoba, holnap orvosi majd hivatalos bejelentes.

Sky, Di Marzio, DAZN, Sportmediaset is megerositi, ha Pavard megsem sikerul, akkor Schuurs a B terv.
27m + 3m bonusz ajanlat mehet a Torinonak, amennyiert el is engednek a jatekost.
Bár így lenne... De ez megint csak elterelés lehet, hogy végül elengedjék Pavardot.
interfan

Sky, Di Marzio, SportItalia, Pedulla, Schira, Gazzetta is megerositi, az Inter alternativ neveken kezdett dolgozni, mivel a Pavard uzlet all.
Sky es Di Marzio szerint ujra felmerult Tanganga neve.
Rajta kivul a tegnap emlitett Schuurs, valamint legujabb nev Baschirotto az alternativak ha Pavard megsem erkezik.

Felig off:
Arnautovic erkezese elott sokaig figyelt Balogun a Monacoba igazol, 45m fix + 10m bonuszert.
Tombi1986

interfan írta: 2023.08.25. 06:06 Sky, Di Marzio, SportItalia, Pedulla, Schira, Gazzetta is megerositi, az Inter alternativ neveken kezdett dolgozni, mivel a Pavard uzlet all.
Sky es Di Marzio szerint ujra felmerult Tanganga neve.
Rajta kivul a tegnap emlitett Schuurs, valamint legujabb nev Baschirotto az alternativak ha Pavard megsem erkezik.

Felig off:
Arnautovic erkezese elott sokaig figyelt Balogun a Monacoba igazol, 45m fix + 10m bonuszert.
Tuchel ritka nagy f@sz. Szerencsére tavaly is leszerepelt, idén sem lesz másképp.
Azt olvastam Pavard mindenképp jönni fog: legkésőbb januárban vagy jövő nyáron ingyen.
Szóval 30 millát bukni fog a klub Tuchel hülyesége miatt. Szerintem sokat elárul a helyzetről több játékos nem érzi jól magát….
Hülyeség volt tavaly Nagelsmannt elküldeni, de ez legyen az Ő bajuk.
Válasz küldése