Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Stankov

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

16 belül gyilkos még mindig, tavaly több Galata meccset is néztem nagyon ment ,bár a védekezés ott azért össze sem hasonlítható egy komolyabb bajnokságéval.

Párizsban is kiütközött hogy összjátékban viszont gyenge.
Madridban pedig ez komoly elvárás, főleg a két fiatal brazil között, ők is egyre nagyobb egoval.1*2* nem adja vissza a kényszerítőt aztán mindjárt ki lesz utálva és hogy argentín sem biztos hogy jó pont náluk.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.11.23. 15:16
R9. írta: 2023.11.23. 15:12
interfan írta: 2023.11.23. 07:20 Milyen erdekes, hogy a Real Icardi leigazolasan dolgozik, es o a fo celpont januarra.
Mondjuk azert iden is a 20 meccs 15 gol 3 golpassz mutato, meg ha a Torok bajnoksag is, akkor sem rossz.

Velunk kapcsolatos hir, hogy Barzaghi es a Sky szerint Martial is egyre komolyabban felmerul nyarra mint ingyen csatar.
realban brutalis lesz, sztem 30+ gol benne lenne
iszonyat jol erzi a kaput
Egyebkent az a durva, hogy 10m volt a nyaron Icardi, mi 8m-t fizettunk Arnautovicert...

Marotta is elmondta, 1000X inkabb Icardi mint Lukaku emberileg es sportszakmailag is.
Mégis Marotta volt az aki kirakta innen. Meglepődnék, ha valaha is visszahozná. Szerintem ez a nyilatkozat inkább Lukakunak szólt.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

alwin91 írta: 2023.11.23. 17:21
interfan írta: 2023.11.23. 15:16
R9. írta: 2023.11.23. 15:12 realban brutalis lesz, sztem 30+ gol benne lenne
iszonyat jol erzi a kaput
Egyebkent az a durva, hogy 10m volt a nyaron Icardi, mi 8m-t fizettunk Arnautovicert...

Marotta is elmondta, 1000X inkabb Icardi mint Lukaku emberileg es sportszakmailag is.
Mégis Marotta volt az aki kirakta innen. Meglepődnék, ha valaha is visszahozná. Szerintem ez a nyilatkozat inkább Lukakunak szólt.
Jo helyen van mindkettő ott ahol van!!!
Inkabb nézném a vergodo correat mint azt a két patkányt
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

INTER-1908 írta: 2023.11.23. 23:52 Jo helyen van mindkettő ott ahol van!!!
Inkabb nézném a vergodo correat mint azt a két patkányt
Egyebkent milyen erdekes, hogy az Inter is ugymond "visszatette" Icardi a kozossegi medias posztokba.
Ezen kivul az Olasz szurkolok tobbsege ugymond "megbocsajtott" neki, es adna neki egy 2. eselyt.
Nagyon sok velemeny az Olaszoknal arrol szol, hogy nala inkabb az ugynoke (Wanda) volt a problema.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Mauro ugyanúgy mint Romelu már történelem, és szerintem maradjon is az. Keresni kell más opciókat.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Srácok! (Nem nem negatívkodni akarok, ellenkezőleg).
Rólam azt kell tudni, hogy sokszor felhúz a dezionformáció és a nyávogás itt. Nem egyszer személyeskedtem emiatt, amit bánok is. De azt nem hagyhatom szó nélkül, hogy blikk szintű, vagy még annál is rosszabb lapoknak higyjetek.
Árút szállítok export/import. Pár hetente megfordulok Olaszországban. A Bergamoi térségben leginkább. ( Persze ettől függetlenül annyit tudok kb olaszul, hogy ciao, és forza Inter.) De olvasni már megy bizonyos szinten (nagyon alacsony szinten), és munkából kifolyólag olyan olaszokkal találkozom akik beszélnek angolul. Ritka mint a fehér holló.
De ilyen fel sem merült az előadott mértékben, hogy Pavardról mit gondolnak az olaszok. Elvileg nem szeretik mert francia, és ha olasz lenne, elfogadnák, hogy szarul játszik. (Szarul játszik? mivan???) . Most ott ez az Icardis dolog. Senki, ismétlem senki az ég világon nem mondja ezt, hogy visszakarjuk hozni. Kizárólag blikk szintű lapokról beszélünk amikor ilyen dolgok felmerülnek. Akkor is max 1-1 cikk erejéig.
Nem kell ezeket benyalni. És apropó , Martinez-Chelsea "pletyka" . Egyetlen értelmes lap nem beszélt erről. Martinez ügynöke mondta el, hogy egy majdnem 100 millás szerződést utasítottak vissza anyáron. Nem nehéz kitalálni , hogy szaudi volt.
Chelsea? Miért menne oda? A Serie-a egyik legjobban kereső játékosáról van szó.( NEM seria-a , legalább a bajnokság nevét próbáljuk jól leírni.)
Az egyik legnagyobb történelemmel rendelkező klubban játszik, csapatkapitányként. Itt ő kb az Isten. (Ez mondjuk igaz a kinti szurkolók részéről).
Minek menne egy chelseabe ahol minden hullék szét.
Szóval igen, ezek blikk szintű cikkek. Persze, ideférnek a pletykák stb. Csak nem mindegy , mennyiszer adjuk elő, és mennyire próbáljuk hitelesnek mutatni.
Majd Di Marzio, Agresti, vagy Romano úgyis segít eligazodni nekünk a pletykák terén.
interfan

MLK írta: 2023.11.24. 09:08 Mauro ugyanúgy mint Romelu már történelem, és szerintem maradjon is az. Keresni kell más opciókat.
Nem tema egyik sem nalunk, itt inkabb azert lett tema, hogy erdekessegkent pletyka volt, hogy a Real akarja Icardit.
Aztan paran leirtak rola a velemenyuket.
En abban 100%-ig biztos vagyok, hogy Inter mezben mar soha nem lesz Lukaku, de Icardi sem.

Nalunk aki tema nyarra az ket ingyen tamado, Taremi es Martial.
interfan

Atosz írta: 2023.11.23. 14:06
interfan írta: 2023.11.23. 07:20 Velunk kapcsolatos hir, hogy Barzaghi es a Sky szerint Martial is egyre komolyabban felmerul nyarra mint ingyen csatar.
Úgy látszik, szeretjük, ha valaki foglalkoztatja a klub orvosait komolyabb szinten.
Ha esetleg Cuadrado meg szegény Sensi sem maradna, és valami csoda folytán a Marseille megtartaná a csodagyereket, be kell biztosítani magunkat!
Angliaban azert sok jatekos "megeg" vagy teljesen mas a serules mutatotja mint Olaszorzagban.

Persze remelem nyarra megoldodik a tulajdonosi helyzetunk, es nem ilyen Taremi-Martial ingyen neveket kell hozni, de ha ugy alakul Martial egy probat ingyen talan megerne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én is úgy gondolom,hogy Icardi már nem lép pályára Inter mezben.Az irány más lesz várhatóan,és ez különben sem töltött káposzta.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

DM22 írta: 2023.11.24. 14:17 Srácok! (Nem nem negatívkodni akarok, ellenkezőleg).
Rólam azt kell tudni, hogy sokszor felhúz a dezionformáció és a nyávogás itt. Nem egyszer személyeskedtem emiatt, amit bánok is. De azt nem hagyhatom szó nélkül, hogy blikk szintű, vagy még annál is rosszabb lapoknak higyjetek.
Árút szállítok export/import. Pár hetente megfordulok Olaszországban. A Bergamoi térségben leginkább. ( Persze ettől függetlenül annyit tudok kb olaszul, hogy ciao, és forza Inter.) De olvasni már megy bizonyos szinten (nagyon alacsony szinten), és munkából kifolyólag olyan olaszokkal találkozom akik beszélnek angolul. Ritka mint a fehér holló.
De ilyen fel sem merült az előadott mértékben, hogy Pavardról mit gondolnak az olaszok. Elvileg nem szeretik mert francia, és ha olasz lenne, elfogadnák, hogy szarul játszik. (Szarul játszik? mivan???) . Most ott ez az Icardis dolog. Senki, ismétlem senki az ég világon nem mondja ezt, hogy visszakarjuk hozni. Kizárólag blikk szintű lapokról beszélünk amikor ilyen dolgok felmerülnek. Akkor is max 1-1 cikk erejéig.
Nem kell ezeket benyalni. És apropó , Martinez-Chelsea "pletyka" . Egyetlen értelmes lap nem beszélt erről. Martinez ügynöke mondta el, hogy egy majdnem 100 millás szerződést utasítottak vissza anyáron. Nem nehéz kitalálni , hogy szaudi volt.
Chelsea? Miért menne oda? A Serie-a egyik legjobban kereső játékosáról van szó.( NEM seria-a , legalább a bajnokság nevét próbáljuk jól leírni.)
Az egyik legnagyobb történelemmel rendelkező klubban játszik, csapatkapitányként. Itt ő kb az Isten. (Ez mondjuk igaz a kinti szurkolók részéről).
Minek menne egy chelseabe ahol minden hullék szét.
Szóval igen, ezek blikk szintű cikkek. Persze, ideférnek a pletykák stb. Csak nem mindegy , mennyiszer adjuk elő, és mennyire próbáljuk hitelesnek mutatni.
Majd Di Marzio, Agresti, vagy Romano úgyis segít eligazodni nekünk a pletykák terén.
Jaj, de egyet tudok érteni veled. Főleg az elejével, a blikk-ripost dologgal.
Érdekességként én egy olasz, Inter által működtetett programban dolgozom itthon, gyakran beszélgetek Inter drukker olaszokkal (olaszul, bár ők bírják az angolt, én viszont nem). :lol: szóval, ki ki saját vérmérséklete szerint, de igen intelligensen áll bizonyos dologhoz, pl. Volt aki Cuadradora azt mondta, hogy ok, jött, fasza spíler, de a Handás balhéja miatt lentről indul, fújolni nem fog, de hát, amúgy, ez a calcio, mit lepődünk meg? Lépjünk gyorsan túl. Contétól volt, aki falra mászott a totál juvés múltja miatt, de mondta, hogy mint edző és munkáját elismeri, és a csapatot kell szeretni, nem az edzőt, és fújolni sem fogja. Na, volt aki Conténak meg úgy örült, hogy le se tojta, hogy juventino. Interesekről van szó.
Na, igazából ennyi. De ezt a francia vonalat én se veszem be, persze, lesznek ügyeletes utálkozók, (főleg nacionalista vonalon), de ez annyira elenyésző, hogy nem érdemes velük foglalkozni.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.11.24. 21:06 Szegény Carlos Augusto hogy kapja az ívet minden felületen a válogatottbeli teljesítménye miatt. Ja hat nem túl hálás feladat Roberto Carlos majd Marcelo helyet átvenni. Nagyon gyéren állnak ott a brazilok, Renan Lodi, Telles meg ő. Nem egy veretes névsor. Nálunk is valamiért egyre gyakrabban merülnek fel BHV nevek az utóbbi 1-2 hónapban. Szó van pl Barcorol is aki a Bocaban játszik pedig elvileg Carlos Augustot úgy tudom kötelező kivásárlási opcioval vásároltuk meg.
Igen, C.Augusto valoban kotelezo opcioval jott, mar szerepel is a klub 2023 nyari mercatos kiadasok kozott 13m-val.

Eddig valoban nem egy csoda, de hatha tudna meg fejlodni es bizonyitani, hogy nem egy Monza szint o.
interfan

FcInter1908 sajat forrasai szerint Zielinski nem hosszabbit a Napolival, es ugynoke ezt mar kozolte az erdeklodo Juve, Inter, es Szaudi csapatokkal.
Zielinski elmondta, elobb-utobb a Szaudi bajnoksagba szeretne igazolni, de meg nem tudja mikor, de nyitott a lehetosegre.
FcInter1908 sajat forrasai szerint Zielinski legalabb 5m euros fizetest, es legalabb 6m alairasi penzt, ezert az Internel kezd hatterbe kerulni az o neve.

Ellenben Marotta nagyon szeretne leigazolni nyaron Colpanit a Monzabol.
Marotta ot preferalna mar csak eletkora miatt is, viszont komoly kerdes a Monza mennyit kerne erte.
FcInter1908 sajat forrasai szerint az Internel Colpani egyertelmuen mint KP van kepbe, es nem pedig mint tamado.

Gazzetta szerint Mkhitaryan akivel az Inter elso lepeskent hosszabbitani akar.
Mkhitaryan ugynoke elmondta, keszek az Interrel targyalni a hosszabbitasrol.
Stankov

interfan írta: 2023.11.27. 16:38Ellenben Marotta nagyon szeretne leigazolni nyaron Colpanit a Monzabol.
Marotta ot preferalna mar csak eletkora miatt is, viszont komoly kerdes a Monza mennyit kerne erte.
FcInter1908 sajat forrasai szerint az Internel Colpani egyertelmuen mint KP van kepbe, es nem pedig mint tamado.
Colpani tkp játszik most a Monzába ,3-4-2-1 ott a játékrendszer . Kérdés hogy elég-e az ő védekező munkája Inzaghinak?
Pedig jó lenne végre egy bal lábas kp.
interfan

Romano szerint az Inter bizik benne, hogy Djalo lesz az elso ingyenes erkezo 2024 nyarara.
A targyalasok folynak, es az Inter optimista az ugyben.
Stankov

Több helyen is lehetett olvasni a napokban Djalót.
Azt gondoltam így hogy Pavard érkezett róla lemondunk hiszen hasonlóan egy labdaügyes khról beszélünk, nekem egyértelmű volt hogy jobb khnak érkezne.
Jobb lábas a portugál így mivel jobbra ott van Pavard és Darmian csak a középső poszt jöhet szóba.
Ki megy? Acerbi Inzaghi szív szerelme vagy De Vrij akivel most hosszabbítottunk olyan fizuval amit sehol nem kapna meg (európai csapattól)?
interfan

Stankov írta: 2023.11.28. 12:52 Több helyen is lehetett olvasni a napokban Djalót.
Azt gondoltam így hogy Pavard érkezett róla lemondunk hiszen hasonlóan egy labdaügyes khról beszélünk, nekem egyértelmű volt hogy jobb khnak érkezne.
Jobb lábas a portugál így mivel jobbra ott van Pavard és Darmian csak a középső poszt jöhet szóba.
Ki megy? Acerbi Inzaghi szív szerelme vagy De Vrij akivel most hosszabbítottunk olyan fizuval amit sehol nem kapna meg (európai csapattól)?
Messze van meg nagyon a nyar, kitudja milyen edzokeringo indul be Olaszorszagban 24 nyaran, lasd masik topic, benne van hogy mind a 6 "top" csapat valt.

Marotta most is elmondta, egyertelmuen kell a 2.csillag iden, es mennyiszer elmondta mar mindenki ezt a klubtol.

Ha Inzaghi 3/3X is elbukik, es lesz egy uj tulajdonosunk, haat nagyon nem vagyok benne biztos, hogy Inzaghival kezdjuk a kovetkezo szezont.
Ez esetben pedig mar sem Acerbi helye es maradasa nem fix, na meg a kobevesett 3 vedos rendszere sem.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Siman jöhet ez Djalo gyerek Pavard möge. Cuadradonak csak a mostani szezonra van szerződese, Darmiannal meg hosszabitanak ugy nez ki, szoval ő mehetne Denzel mellé a szélre.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Tiago Djalò ahogy Interfan is írta egyre jobban benne van a kalapban mint ingyen érkező a kövi szezonban, viszont egy bökkenő még lehet, hogy a Lille mindenképp értékesíteni akarja januárban nyomott áron, hogy valamit kihozzon még belőle. Viszont ez azért kérdéses mert legutóbb márciusban játszott azóta egy keresztszalag szakadás miatt nem lépett pályára. Egy ilyen sérülés után/alatt 0 meccsel a szezonban ki adna érte pénzt?

De képben van még Buongiorno is a Torinoból eddig mi és az Arsenal érdeklődött iránta most beszállt a Milan is. Cairo várhatóan 35 m EUR közeli összeget kérne érte.

Nahitan Nandez neve újra felmerült (Sejtem a Jolly Joker szerepköre miatt) és Gaetano Oristanio játékjogát adnánk érte aki jelenleg is a Cagliariban szerepel kölcsön.
k.tomi880421

Stankov írta: 2023.11.28. 12:52 Több helyen is lehetett olvasni a napokban Djalót.
Azt azért láthatjuk, hogy két védő van akire hosszútávon tudunk számítani korban és minőségben, ez Bastoni és Pavard. Acerbi 36 lesz kb 2 hó múlva a kövi szezonban pedig 37, de Vrij-jel se számol szerintem Inzaghi kezdőként, Darmiant szerintem alapból Dumfries-szel rotálva képzelte el és Ő se a legfiatalabb már, Bissecket egyelőre nem játszatja szóval a jövő évi keretbe nemhogy 1 de akár 2 kezdőszintű kh is elférne.
interfan

Par hete nyilatkozta Ausilio, hogy tobb olyan igazolas kellene "top" csapatok nem hasznalt jatekosai, vagy olyanok akikre nem epitenek, es sok ilyen lehetoseg van Angliaban meg Franciaorszagban.
Azt is hozzatette Ausilio, hogy ilyen volt Pavard is.

Na most, a MU-bol allitolag akar 8-9 jatekos is tavozhat a nyaron, par nev akiket irnak es tavozhatnak:
Lindelof, Varane, Casemiro, Eriksen, Van De Beek, Sancho, Martial.

Persze de jo lenne ilyen Casemiro, de o a Szaudiakhoz akar igazolni.

Viszont ahogy irtam multkor is, Martial nalam ingyen megerne egy probat.
Valamint Lindelof sem egy csoda, de szerintem o is jo lehetne Olaszorszagban.
KH poszton eleve nagy frissites kell jovore.

Szoval en Martialt ingyen, es Lindelofot vagy ingyen vagy olcson biztosan megprobalnam.

Ausilio meg emlitette a Francia piacot, egyertelmuen PSG.
Ha mar ilyen barati viszonyba lett a ket klub, akkor onnan pl Fabian Ruiz akire nem szamitanak, vagy akar Soler akitol szinten szabadulnanak, es Kimpembere sem akarnak mar epiteni.

Jo lenne "kukazni", szerintem ebben Ausilionak igaza van es ez egy jo ut lenne, Pavard leigazolasa is ezt bizonyitja.
k.tomi880421

interfan írta: 2023.11.28. 15:55 Par hete nyilatkozta Ausilio, hogy tobb olyan igazolas kellene "top" csapatok nem hasznalt jatekosai, vagy olyanok akikre nem epitenek, es sok ilyen lehetoseg van Angliaban meg Franciaorszagban.
Csakhogy Pavard tavalyi statja:
A Bundesben 34 meccsből 30 meccsen lépett pályára átlag 81 percet játszva.
BL-ben 10 meccsből 9-en pályára lépett meccsenkénti 66 percnyi átlaggal.
A Bayern épp, hogy épített rá és fix kezdő volt náluk nem is akarta elengedni a BM vezetősége se a szurkolók Pavard akart lépni és emiatt sikerült. Pavard nagyon nem a kispadra szorult játékos volt a BM-nél és ezért is hatalmas fegyvertény, hogy le tudtuk igazolni.

Abban viszont igazat adok ettől függetlenül, hogy jó lenne egy-két parkolópályára került játékost leigazolni akiben van lehetőség csak a pénzes csapatok 1 év után inkább vesznek mást, mint ahogy írtad Fabian Ruiz a PSG-től vagy lecsapni Kanté félékre még a szaúdiak előtt akik helyett 100m-ért vesznek középszer játékosokat.
Viszont ezt se kellene túlzásba vinni, mert 1-2 belefér viszont erre egy csapatot felépíteni nagyon kétélű fegyver.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.11.28. 20:56
interfan írta: 2023.11.28. 15:55 Par hete nyilatkozta Ausilio, hogy tobb olyan igazolas kellene "top" csapatok nem hasznalt jatekosai, vagy olyanok akikre nem epitenek, es sok ilyen lehetoseg van Angliaban meg Franciaorszagban.
A Bayern épp, hogy épített rá és fix kezdő volt náluk nem is akarta elengedni a BM vezetősége se a szurkolók Pavard akart lépni és emiatt sikerült. Pavard nagyon nem a kispadra szorult játékos volt a BM-nél és ezért is hatalmas fegyvertény, hogy le tudtuk igazolni.

Abban viszont igazat adok ettől függetlenül, hogy jó lenne egy-két parkolópályára került játékost leigazolni akiben van lehetőség csak a pénzes csapatok 1 év után inkább vesznek mást, mint ahogy írtad Fabian Ruiz a PSG-től vagy lecsapni Kanté félékre még a szaúdiak előtt akik helyett 100m-ért vesznek középszer játékosokat.
Viszont ezt se kellene túlzásba vinni, mert 1-2 belefér viszont erre egy csapatot felépíteni nagyon kétélű fegyver.
Nem feltetlenul arra kell szerintem Ausilio szavainal gondolni, hogy az adott jatekos nem jatszik, hanem akar arra is, hogy annyira nem ragaszkodnak hozza,vagy az adott jatekos nem boldog az adott helyen es ezert a klubja is belatja jobb eladni.
Lasd Pavard is sokat jatszott, megis eladtak.
Ha egy Bayern szint nem akar valakit eladni, akkor nem is fog.
De ha megnezzuk a multat, Samuel is alapember volt a Realban, megis eladtak 1 ev mulva.
Es azert Sneijder is sokat jatszott (amikor nem volt serult) a Realba, megis eladtak.
De meg Robbent is idelehet hozni ha mar Real.

Persze ott az a vonal is aki nem jatszik, de ott van az is aki jatszik, megsem ragaszkodnak hozza annyira, es emiatt van esely, vagy az adott jatekos nem boldog az adott helyen.
Ausilio szavai szerintem ezt jelentik, es szerintem is lehet ugymond "kukazni" a nagyoktol.
En azt gondolom ez egy jo irany, regen is mukodott, lasd Samuel-Sneijder, most is mukodik lasd Pavard, es en igazat adok Ausilionak, hogy jobb lenne tobb ilyen nev, es vannak boven lehetosegek amiket erdemes megprobalni.
k.tomi880421

interfan írta: 2023.11.28. 21:13

Nem feltetlenul arra kell szerintem Ausilio szavainal gondolni, hogy az adott jatekos nem jatszik, hanem akar arra is, hogy annyira nem ragaszkodnak hozza,vagy az adott jatekos nem boldog az adott helyen es ezert a klubja is belatja jobb eladni.
Lasd Pavard is sokat jatszott, megis eladtak.
Ha egy Bayern szint nem akar valakit eladni, akkor nem is fog.
De ha megnezzuk a multat, Samuel is alapember volt a Realban, megis eladtak 1 ev mulva.
Es azert Sneijder is sokat jatszott (amikor nem volt serult) a Realba, megis eladtak.
De meg Robbent is idelehet hozni ha mar Real.

Persze ott az a vonal is aki nem jatszik, de ott van az is aki jatszik, megsem ragaszkodnak hozza annyira, es emiatt van esely, vagy az adott jatekos nem boldog az adott helyen.
Ausilio szavai szerintem ezt jelentik, es szerintem is lehet ugymond "kukazni" a nagyoktol.
En azt gondolom ez egy jo irany, regen is mukodott, lasd Samuel-Sneijder, most is mukodik lasd Pavard, es en igazat adok Ausilionak, hogy jobb lenne tobb ilyen nev, es vannak boven lehetosegek amiket erdemes megprobalni.
A BM nagyon ragaszkodott Pavardhoz, a játékosok és a vezetőség is a legutolsó pillanatokig próbálta meggyőzni a maradásról Őt. Addig húzták amíg lehetett. Mi ott voltunk már jóideje de csak Aug. 30.-án jött létre az üzlet hivatalosan. Ezelőtt meg 5-6 nappal adták az igazi okét rá az üzletre.

Am, ez a Robben, Cambiasso, Sneijder, Samuel féle üzlet már szerintem annyira nem lehetséges. Teljesen más idők voltak akkor és jelenleg nincs olyan csapat akik olyan játékospolitikával nyomulnak mint akkor a Real, hogy eladják a rohadt jó játékosaikat viszonylag olcsón. Ilyen kaliberű játékosokat már nem lehet apróért vásárolni, mert a cserékért is elkérnek manapság 50-60-70 milliókat amire nekünk meg egyelőre nem lesz pénzünk (Pl. Gabriel Jesus). Ilyen szintű játékosokat már max ingyen nagy aláírási pénzért lehet megszerezni és sajnos itt közre játszik a Szaúdi faktor is. Nem vagyok benne biztos, hogy Calha itt játszana ha 2-3 éve mentek volna rá az ilyen játékosokra a Szaúdi klubbok.

Lassan ott tartunk, hogy az ilyen játékosokat először elviszik a szaúdiak és majd onnan lehet majd kukázni.

Am nekem tök vicces az a helyzet ami angliában megy, hogy szavazást kellett arról tartani, hogy ne lehessen kölcsönözni a szaúdi ligából azonos tulajban levő klubboktól játékosokat a PL-be amit nyilván ilyen MAN C., NU stb leszavazott. És erre nem szól semmit az UEFA pedig mikor a Sunning megvett minket és még ott volt a kínai Sunning klub és volt egy-két érdekes játékos mint pl Ramires akkor egyértelműen közbelépett az UEFA ácsi-ácsi, nem lesz itt ilyen dolog nem sumákolunk egy tulajban levő több klub közötti átigazolásokkal.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.11.28. 21:34 mikor a Sunning megvett minket és még ott volt a kínai Sunning klub és volt egy-két érdekes játékos mint pl Ramires akkor egyértelműen közbelépett az UEFA ácsi-ácsi, nem lesz itt ilyen dolog nem sumákolunk egy tulajban levő több klub közötti átigazolásokkal.
Ilyen soha nem tortent.
Alapvetoen ott kezdodik, hogy az UEFA-nak hataskore sem volt, es soha nem is lesz egy adott Nemzeti bajnoksagra.

Sot meg uzleteltunk is anno a mara meg megszunt es becsodolt Jiangsuval.
Lasd Eder, Sainsbury, Miranda.
Nem beszelve Sabatinirol, aki mindket csapat egyik szakmai vezetoje volt.
UEFA semmit nem korlatozott, mivel hataskore sem volt soha ra, es soha semmit nem is akart korlatozni e teren.

Az hogy bizonyos jatekosok nem kerultek az Interhez, annak teljesen mas oka volt, az adott jatekosok fizetese ami az Inter akkor is oriasi vesztesegeket termelo koltsegvetesebe lehetetetlen feladatt lett volna.
Foleg akkor amikor a max fizeteseink 3-4m korul mozogtak...
Az altalad emlitett Ramires meg keresett valami 12-13m-t evente.
Kis tulzassal egy honapba tobbet keresett mint a legtobb Inter jatekos akkor 1 ev alatt.
Na most ezt mara kivetive olyan, mintha egy 30m fizetesu jatekost akarnank hozni, teljesen irrealis...

Ilyen Lipcse-Salzburg folyamatos uzletelest most hagyjunk is ahol majdnem 20 jatekos cserelt klubot az elmult 10 evben.
UEFA soha semmit nem korlatozott ez ugyben, es nem szolt bele ilyen uzletekbe, ahogy ezutan sem fog.
Alapbol hataskore sincsen a Nemzeti bajnoksagokra, mert ott az adott bajnoksag Szovetsegenek kezeben van a dontes, akik szinten soha nem korlatoztak semmit.
Az hogy most a PL-be is engedelyeztek ezt, ebben semmi uj nincs, mashol ezer eve vannak es voltak ilyen uzletek. Es itt nem csak a Szaudi bajnoksagot erdemes kiemelni, mert a pl Chelsea, Nottingham, sot mar a MU tulajdonosanak is van mas klubja ami pl Francia vagy Gorog bajnoksagban van.
Pont Olaszorszag es nalunk volta ilyen uzletek, a megszamlalhatatnal szamu Lazio-Salernitana uzletet ne is emlitsuk Lotitoval anno mint midket klub tulajdonosa, na meg a Nemetek a Lipcsevel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.11.29. 06:57-kor.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ki megy?
Bisseck, ez elég világos.
Djalo fél éve keresztszalag szakadással küzd, úgyhogy ez rizikós azért...
alwin91

Értem, hogy Ausilio ezt mondja, de akkor miért nem így cselekszik? Elég hosszú ideje van itt, hozott mindenféle játékost, de nem az ilyen nevek maradnak meg az Ő részéről. Amióta Marotta itt van, azóta sikerül érdemben erősíteni. Lukaku, Eriksen, Pavard...Marotta előtt valahogy nem jöttek az ilyen nevek.
alwin91

Darmian sem mai gyerek, lehet ez is benne van a pakliban.
interfan

alwin91 írta: 2023.11.29. 07:09 Értem, hogy Ausilio ezt mondja, de akkor miért nem így cselekszik? Elég hosszú ideje van itt, hozott mindenféle játékost, de nem az ilyen nevek maradnak meg az Ő részéről. Amióta Marotta itt van, azóta sikerül érdemben erősíteni. Lukaku, Eriksen, Pavard...Marotta előtt valahogy nem jöttek az ilyen nevek.
Ebben igazad van, mert azert Ausilio nevei 2013-19 kozott azert hagytak kivanni valot maguk utan.
Ahogy valaki irta, amiota Marotta itt van kordaban tartja Ausiliot.
Es ez is mennyire igaz.
Pont a napokban nyilatkozta Ausilio, hogy Marotta hagyja dolgozni, es a vegen leulnek, es van hogy nem engedelyezi az o nevet.
A vegso dontes pedig mindig Zhange, ok javasolnak neveket, es Zhang dont.
interfan

Gazzetta szerint egyre kozelebb kerulunk Nandez erkezesehez, aki Cuadrado helyere erkezhetne januarban mint jobb WB.

Tegnap Nandez ugynoke elmondta, az Inter leakarja igazolni Nandezt, elorehaladottak es folyamatosak a targyalasok.

Nandez szerzodese nyaron lejar, de az Inter mar januarban leakarja igazolni, ehhez Oristanio jatekjogat hasznalna fel, es egy Nandez-Oristanio cseret ajanl a Cagliarinak januarra.
alwin91

interfan írta: 2023.11.29. 08:54 Gazzetta szerint egyre kozelebb kerulunk Nandez erkezesehez, aki Cuadrado helyere erkezhetne januarban mint jobb WB.

Tegnap Nandez ugynoke elmondta, az Inter leakarja igazolni Nandezt, elorehaladottak es folyamatosak a targyalasok.

Nandez szerzodese nyaron lejar, de az Inter mar januarban leakarja igazolni, ehhez Oristanio jatekjogat hasznalna fel, es egy Nandez-Oristanio cseret ajanl a Cagliarinak januarra.
Ilyen töltelék embereknek sok értelme nincs szerintem.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

alwin91 írta: 2023.11.29. 11:39
interfan írta: 2023.11.29. 08:54 Gazzetta szerint egyre kozelebb kerulunk Nandez erkezesehez, aki Cuadrado helyere erkezhetne januarban mint jobb WB.

Én sem csípem Nandezt, szerintem túl van lihegve, de tipikus Inzaghi, Ausilio név amúgy, szóval valós lehet.
Mindenesetre Cuadrado még véletlen se ragadjon itt nyártól, ilyen szempontból jobb opció.
alwin91

PellerG írta: 2023.11.29. 11:57

Én sem csípem Nandezt, szerintem túl van lihegve, de tipikus Inzaghi, Ausilio név amúgy, szóval valós lehet.
Mindenesetre Cuadrado még véletlen se ragadjon itt nyártól, ilyen szempontból jobb opció.
Én is rühellem Cuadradot, de Ő tud focizni, ezt nem lehet Tőle elvenni.
Nandezről ez nem mondható el. A csávó 27 éves és tavaly a Serie B-ben focizott... Ha akkora spíler lenne, már rég elvitték volna a Cagliariból.
interfan

alwin91 írta: 2023.11.29. 13:06
Nandezről ez nem mondható el. A csávó 27 éves és tavaly a Serie B-ben focizott... Ha akkora spíler lenne, már rég elvitték volna a Cagliariból.
Hat nem tudom...
A Juve szurkoloi kb annyira orultek hogy vegre eltudtak uldozni Cuadradot, mint kb mi a jo oreg Gagliardini eseteben.

Amiota nalunk van Cuadrado tobb volt serult mint elerheto joval, ha jatszott sem volt benne sok koszonet.

Ettol fuggetlenul Nandez nem egy csoda, de ettol a lassan 36 eves, roppant serulekeny Cuadradotol nem biztos, hogy rosszabb...
alwin91

interfan írta: 2023.11.29. 13:22

Hat nem tudom...
A Juve szurkoloi kb annyira orultek hogy vegre eltudtak uldozni Cuadradot, mint kb mi a jo oreg Gagliardini eseteben.
Egy szóval sem mondtam, hogy Cuadrado nem sérülékeny. Csak azt, hogy alapvetően Ő focizni tud.
Amiota nalunk van Cuadrado tobb volt serult mint elerheto joval, ha jatszott sem volt benne sok koszonet.

Ettol fuggetlenul Nandez nem egy csoda, de ettol a lassan 36 eves, roppant serulekeny Cuadradotol nem biztos, hogy rosszabb...
Nem mondtam, hogy nem sérülékeny, csak azt, hogy focizni tud. Szerintem egyébként nem szállt be rosszul az esetek többségében, például a hétvégén sem. Nyilván 1-1 szar meccse mindenkinek van.
interfan

alwin91 írta: 2023.11.29. 13:25
interfan írta: 2023.11.29. 13:22
Hat nem tudom...
Egy szóval sem mondtam, hogy Cuadrado nem sérülékeny. Csak azt, hogy alapvetően Ő focizni tud.

Nem mondtam, hogy nem sérülékeny, csak azt, hogy focizni tud. Szerintem egyébként nem szállt be rosszul az esetek többségében, például a hétvégén sem. Nyilván 1-1 szar meccse mindenkinek van.
119 perce van osszesen a rengeteg serules miatt, igy az az 1-1 szar meccs nala meg jobban kijon.

En tartom, Nandez nem biztos hogy rosszabb lenne, sot...
Stankov

Nandez borzasztó pokróc egy spiler.
Emlékszem volt olyan szezonja amikor vagy 15 sárgát kapott .
Tekintve Inzaghi viszonyát a sárga laphoz,sokat nem lesz a pályán
interfan

Marotta:
Nem fogunk januarban a mercatora lepni, nincs szuksegunk uj jatekosokra.
Ezen kivuk a januari piac nem kinal lehetoseget elonyos lehetosegeket szamunkra.
Nandez ugynokenek szavai hazugsagok, nem targyaltunk veluk soha.

Lesznek e ujabb "top" nev tavozok nyaron?

Mi mindenre felvagyunk keszulve.
Nem varhatjuk mar el, hogy a tulajdonos penz tegyen a kluba, nekunk szakmai vezetoknek kell a helyzetet megoldani.
A fenntarthatosag es a gazdasagi egyensuly a legfontosabb, ezert sokszor meg kell hozni bizonyos donteseket.
Batorsagra es kreativitasra van szukseg, szeretnek minel tobb "top" jatekosunkat megtartani, de olyan szakmai oroksegunk van, ami garantalja hogy veszhelyzetben is mukodni tudjon.
interfan

Barzaghi es a Sky szerint az Internel felmerult Meret mint ingyen lehetoseg nyartol.
Viszont a Napolinak van lehetosege +1 evvel hosszabbitani vele, amivel elni is akar.

Szinten Barzaghi szerint masik nev a kapuba a fiatal Francia Meslier a Leedsbol, viszont o kerdeses az ara miatt.

FcInternews sajat forrasai szerint ex jatekosunk, az Inter neveles Caldirola neve is felmerult mint ingyen lehetoseg nyartol.
Viszont jelenleg hatterben van a neve, mivel a terv Djalo megszerzese ingyen.

Romano szerint 80% hogy Djalo lesz az Inter elso ingyen igazolasa 2024 nyarara.
Szinten Romano szerint az Inter nem tud fizetni januarban Taremiert, ezert nyarra opcio csak ingyen.
Valamint Romano szerint Bisseck januarban nem, de nyaron tavozhat kolcson.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Egyébként a téli átigazolási szezonban kik jöhetnek szóba, van e kiemelkedő játékos?
interfan

Zamorano1+8 írta: 2023.12.01. 19:15 Egyébként a téli átigazolási szezonban kik jöhetnek szóba, van e kiemelkedő játékos?
Nem igazan van szoba velunk senki.
Hitelesebb ujsagirok szerint sem igazolunk januarban mivel nem tudunk, ezt korabban elmondta Ausilio is.

2 napja pedig Marotta mondta ezt:

"
Nem fogunk januarban a mercatora lepni, nincs szuksegunk uj jatekosokra.
Ezen kivuk a januari piac nem kinal lehetoseget elonyos lehetosegeket szamunkra.
"
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Elnézve a Monzát,és a felröppent,Colpani,Di Gregorio duót,nos Colpani nem győzött meg,viszont a kapusban van lehetőség.
interfan

vaskalap írta: 2023.12.01. 22:37 Elnézve a Monzát,és a felröppent,Colpani,Di Gregorio duót,nos Colpani nem győzött meg,viszont a kapusban van lehetőség.
En ot nagyon sajnalom, hogy eladtuk.
Sajat nevelesunk volt, vegig jarta a rangletrat, erre eladtuk 4m-ert...

Es az az igazan kemeny, hogy Di Gregorio hozza kimelkedoen az Olasz bajnoksag legjobb kapus atlagait es statjait iden.
Tavaly is top 3-ban volt.
Szoval erte nagyon nagy kar hogy eladtuk, es semmifele visszavasarlasi opcio nincs ra.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.12.02. 08:14
vaskalap írta: 2023.12.01. 22:37 Elnézve a Monzát,és a felröppent,Colpani,Di Gregorio duót,nos Colpani nem győzött meg,viszont a kapusban van lehetőség.

Es az az igazan kemeny, hogy Di Gregorio hozza kimelkedoen az Olasz bajnoksag legjobb kapus atlagait es statjait iden.
Szoval erte nagyon nagy kar hogy eladtuk, es semmifele visszavasarlasi opcio nincs ra.
Én simán hoztam volna Vicario helyett,de persze Sommer is jó.
interfan

En megmondom oszinten orulok, hogy Scamacca vegul elutasitott minket es nem erkezett 25m-ert.

1. Mert ez esetben nem jott volna Pavard, ahogy Marotta is megerositette ezt, es nagy hiba lett volna Pavardot kihagyni.

2. Mert az izomserulesei tovabbra is rengeteg, mar igy is kihagyott 5 meccset es 3 hetig nem volt, most meg megserult ujra es nem lesz 1 honapot.
14 meccs = 6 gol, persze sokkal jobb mint Arnautovic, de azert ezt a 6 golt is 4 meccsen erte el, a tovabbi 10 meccsen golkeptelen volt.

Egyszoval en miatta egyaltalan nem bankodok, es szerintem sokkal jobban jartunk Pavardal (meg ha nagyon nem ugyanaz a poszt).
Stankov

interfan írta: 2023.12.03. 15:48 En megmondom oszinten orulok, hogy Scamacca vegul elutasitott minket es nem erkezett 25m-ert.

1. Mert ez esetben nem jott volna Pavard, ahogy Marotta is megerositette ezt, es nagy hiba lett volna Pavardot kihagyni.

2. Mert az izomserulesei tovabbra is rengeteg, mar igy is kihagyott 5 meccset es 3 hetig nem volt, most meg megserult ujra es nem lesz 1 honapot.
14 meccs = 6 gol, persze sokkal jobb mint Arnautovic, de azert ezt a 6 golt is 4 meccsen erte el, a tovabbi 10 meccsen golkeptelen volt.

Egyszoval en miatta egyaltalan nem bankodok, es szerintem sokkal jobban jartunk Pavardal (meg ha nagyon nem ugyanaz a poszt).

Ugyanezt írtam ma egy poszthoz a Facen, ott Morata volt Scamacca helyett hogy jobban jártunk volna vele mint az Osztrákkal.
Igen ám csak akkor Pavard nem érkezett volna
alwin91

Festa írta: 2023.12.02. 09:36
interfan írta: 2023.12.02. 08:14

Én simán hoztam volna Vicario helyett,de persze Sommer is jó.
Sajnos továbbra sem nagyon tudunk mit kezdeni a saját nevelésű játékosokkal azon kívül, hogy potom pénzért túladunk rajtuk. Nyilván az sem realitás, hogy a keret fele saját nevelésű játékos lesz, de legalább addig el lehetne jutni, hogy ilyen Klaassen féle töltelék embereket vagy Arnautovicot nem hozunk ide. Esposito egyébként kifejezetten jó volt a csapattal a felkészülés során, számomra érthetetlen, hogy neki nem adtunk lehetőséget az osztrák helyett. Ráadásul ezek az utolsó pillanatos kölcsöndobálások kifejezetten szarul szoktak elsülni, sokkal nehezebben tud beilleszkedni az adott csapatba.
interfan

Stankov írta: 2023.12.03. 17:28
interfan írta: 2023.12.03. 15:48 En megmondom oszinten orulok, hogy Scamacca vegul elutasitott minket es nem erkezett 25m-ert.

Ugyanezt írtam ma egy poszthoz a Facen, ott Morata volt Scamacca helyett hogy jobban jártunk volna vele mint az Osztrákkal.
Igen ám csak akkor Pavard nem érkezett volna
Nagyon igazad van.
Sokkal-sokkal tobbet nyertunk egy Pavardal, mint nyertunk volna egy Morata/Scamaccaval, es veszittetunk volna Pavard nem erkezesevel.

Persze Arnautovic egy 0, es vilag roheje, hogy idehoztuk es fizettunk erte 34 evesen 8m-t (ami CR-t leszamitva vilagrekord), elol a pad hulla is, de egy Pavardot kihagyni foleg 30m-ert oriasi vetek lett volna.
interfan

Marotta:

Ki volt a legjobb low-cost igazolas?

Sok ilyen nev van.
Akit kiemelnek most neked, az Darmian, aki egy nagyszeru ember, es egy igazi profi.
O egy olyan fiu akit nagyon keves penzert igazoltunk, es most o sokkal tobbet er mint amennyit fizettunk erte.
O az egyik olyan jatekos akit nagyon tisztelek az ertekrendje es a hozzaallasa miatt is.
Vehetjuk ot peldanak, Matteo egy olyan srac aki bemutatta azt, hogy hirveres nelkul is lehet eredmenyt elerni es bizonyitani.

Egyebkent mennyire erdekes azok a neveket megnezni, akik 2019 ota jottek 10m alatt, vagy szinte ingyen, vagy teljesen ingyen.
Most a bukott vonalat ne nezzuk, inkabb azt akik bevalltak, vagy legalabb tobbe kevesbe bevalltak:

Thuram ingyen, Sommer 6,75m, Acerbi 4m, Onana ingyen, Mkhitaryan ingyen, Calhanoglu ingyen, Dzeko 2,8m, Darmian 3,3m, Sanchez ingyen.

Nehez ebbol a sorbol allitani egy sorrendet, nagyon nehez, mert eleve kerdes milyen szempontbol kezelitunk.

- Persze sokan meg csak most jottek, lasd Thuram, Sommer es mar most tudtak egy maradandot alkotni, es vannak akik mogott mar evek vannak, ezert hiaba tartom extranak pl Thuramot, mivel csak par honapja van itt jelenleg nem tudom 1.helyre tenni, aztan idovel konnyen odakerulhet.
- Pl itt van Sanchez, nekem o mindig nagy kedvencem volt, mar amikor feltunt az Udineseben orom volt nezni. Amikor eloszor jott en imadtam nezni, es nagyon rendben volt, viszont ez Sanchez 2.0 tortenet mar valahogy nem az igazi.
Igy hiaba imadom, es kedvencem, sajnos osszesegeben hatul lesz, es nem azert mert szar volt, hanem azert mert a tobbiek jobbak.
- Itt van Mkhitaryan is, aki amikor jott irtam is, Vidaltol biztosan jobb lesz, es hat az is lett, nem is kicsit.
Persze nagyon nem fiatal mar, es jogos is neha hogy eloveszik itt paran, de azert o mar 3 naponta meccsekre keves.
Ettol fuggetlenul a mai napig tud egy jo es eros teljesitmenyt, es igenis a mai napig az Inter egy nagyon fontos tagja.
- Darmian amikor jott leirtam nekem o egy jobb es stabilabb D'Ambrosio is, de ugy osszesegeben egy langyos viz, se fel, se le nem log ki.
Viszont igy visszatekintve az alazataval, a hozzaallasaval, a szerenysegevel peldat mutatott mindenkinek.
- Acerbinek nagyon nem orultem, a mai napig nem tudom megszeretni, de el kell ismerni a tavalyi teljesitmenye nagyon rendben volt, szoval ha nem is szeretem, elismerem.
- Dzekonak koszonhetjuk a ket oszt amit csinalt, viszont a tel/tavasza mar nagyon nagy visszeses volt mindketszer.
- Onana nekem egy kiemelkedo igazolas volt, hozta is amit vartam tole. Benne azert rengetegen lattuk a kovetkezo 10 ev kapusat, eleg csak a tavaly teli kommenteket megnezni itt is.
- Viszont aki nekem mindenki elott van, es leginkabb az idei elkepeszto vedekezo munkajaval, az Calhanoglu.
Szerintem tokeletesen potolja Brozovicot, sot mi tobb iden konkretan az egesz keret legjobb vedekezo statjait hozza.

Szoval nagyon nehez osszeallitani, de nalam talan igy nezne ki a lista:

1. Calhanoglu
2. Onana
3. Thuram
4. Darmian
5. Mkhitaryan
6. Sommer
7. Acerbi
8. Dzeko
9. Sanchez
interfan

Marotta:

Januari piac?

Nem fogunk a piacra lepni januarban.
Van egy eros csapatunk, es meg tobb retu sok jatekosunk, tobb poszton is bevethetoek.
Jelenleg nincsenek nagy hianyosagok a keretben, de januarban nincsenek is lehetosegek szamunkra, teljesen mas lehetosegeket kinal a nyari piac.
Talan par jatekost kolcsonadunk januarban.

Ausilio:

Hogyan epult fel nyaron az Inter?

Nagyon nehez nyarunk volt.
Nem volt konnyu 12 jatekost is lecserelni, raadasul olyan jatekosok is tavoztak akik meghataroak voltak, es beirtak magukat a kozelmult Inter tortenelmebe.
Jol dolgozik a szakmai vezetes, jo koztunk az osszhang, es megfelelo iranymutatast adunk az edzovel is egyutt Zhangnak aki dontest hoz.
Ugy gondoljuk jo munkat vegeztunk, de ez ugyis csak a szezonunk vegen derul ki, semmi mas nem szamit csak az eredmeny, mindig az eredmeny mutatja meg milyen munkat vegeztunk.
Jelenleg nem mondhatjuk hogy az Inter erosebb lett, meg a felenel sem tartunk a bajnoksagnak, nagyon messze a vege, addig rengeteg minden tortenhet, mi ezt mar ateltuk sokszor.

Onana eladasa, es Sommer erkezese?

Onana nagyon jol teljesitett nalunk az Internel.
Sommert evek ota kovettuk es akartuk, de korabban nem volt lehetoseg ra.
Most adodott a lehetoseg, es o is nyitott volt rank, ezert erkezett.

Januari piac?

Nem szeretjuk a januari mercatot.
Marotta hagyott egy kiskaput, de nem ilyenkor nincsenek lehetosegek.
Ugy gondoljuk jo a csapatunk, megfelelo az osszhang a fiatalok es a rutinosok kozott is.

Calhanoglu?

Fajo volt amikor Brozovicot fel kellett aldoznunk a nyaron.
Viszont tudtuk Calhanoglu milyen ertek, es mar tavaly is pozitiv jelzeseket mutatott Brozovic posztjan.

Hosszabbitasok?

Dolgozunk, de jelenleg a kozeli hataridosek a prioritasok, mint pl Mkhitaryan.
Remeljuk lesz lehetoseg ra, hogy sok jatekos marad a jelenlegi keretbol velunk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Interfan, legalább 100x láttam mit mondott Inzaghi, hogy majd eldől erősödött e a csapat. Bocs, de ez egy baromság sőt egy előre történő mentegetőzés előkészítése. Ha nem nyerünk bajnokságot, akkor nem erősödött, ha igen akkor erősödött. A gond az, hogy ennek a keretnek az elmúlt két évben is bajnoknak kellett volna lennie, szóval végülis mindegy erősödött e vagy sem. Mellesleg a kezdő nem sokat változott, de ott egyértelműen jobb lett a csapat a pad meg mélyült, felesleges ezt ennél tovább ragozni.
Válasz küldése