Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Jön Arna Milito helyett
-
Injoc
Aztakurva....
.... Maicon múltkor most meg Chivu minek nekünk más szélsőhátvéd? 
Arna on
Arna on
- Baggio85
Legalább ma Muntari is hajt!
- Tommy
SERIE B SERIE B SERIE B! 
- Marco
Baggio85 írta:Legalább ma Muntari is hajt!
Sztem hajtani mindig hajtott. Csak hát a játékhoz nem sok köze szokott lenni.
- Nia
Tommy írta:SERIE B SERIE B SERIE B!
Akkor megy a Siena is remélem(sőt már biztos).2 szívatóssal kevesebb.
Apropó SERIE B Torino hogy áll ott???
- Cupi
Chivu góljának külön örültem
Ha jól tudom ez az első gólja az Interbe
- PetR
- Kapcsolat:
Ez az Arna gyerek küzd eléggé. Ez majdnem bement neki... Jobb mint Balo, szerintem.
- Crespo
Szép gól volt, élete akciógólja lehetett. Közben Arnautovic centikre a góltól.
- Marco
PetR írta:Ez az Arna gyerek küzd eléggé. Ez majdnem bement neki... Jobb mint Balo, szerintem.
Most Balotol és a viselkedéstől is függettlenül azért 10 perc után nem nagyon lehet kijelenteni h ki a jobb.
- mike
Úgy néz ki hozzuk a meccset különösebb megerőltetés és hajtás nélkül - FASZA 
- PetR
- Kapcsolat:
Marco írta:PetR írta:Ez az Arna gyerek küzd eléggé. Ez majdnem bement neki... Jobb mint Balo, szerintem.
Most Balotol és a viselkedéstől is függettlenül azért 10 perc után nem nagyon lehet kijelenteni h ki a jobb.
Szerinted, ha Balo 10 percre állt volna be 3-1-es vezetésnél küzdött volna ennyire?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2010.04.24. 20:00-kor.
- Nia
Nekem ez 4 pont a tippversenyen.
.Nekik 3:).Valaki intézze el cserélek velük:)
szép volt.Nem kell elfáradni egy Barca,Lazio,Róma előtt.Mind ismét idegenben...
szép volt.Nem kell elfáradni egy Barca,Lazio,Róma előtt.Mind ismét idegenben...
- kiscivis
Nagyon ügyes játékos ez tény. Látszik, h "ért" ahhoz amit csinál. LAbdabiztos és nyugodt. Örülnék ha itt tartanánk.
- Marco
PetR írta:Marco írta:PetR írta:Ez az Arna gyerek küzd eléggé. Ez majdnem bement neki... Jobb mint Balo, szerintem.
Szerinted, ha Balo 10 percre állt volna be 3-1-es vezetésnél küzdött volna ennyire?
Ebben igazad van valószinű h nem, de attól h küzd még nem biztos h jobb játékos. Azért Balo elég jó játékos csak hülye és elrontja egész karrierjét, de ha nem viselkedne így kiváló labdarugó lenne, míg Arna-t láttuk most 10 percig focizni. Ettől függetlenül lehet h jobb játékos vagy jobb lesz de 10 percből sztem nehéz megmondani.
- Nia
Marco írta:Ez az Arna gyerek küzd eléggé. Ez majdnem bement neki...
Néztem is ki az a tetkós gyerek?:)A cseréről lemaradtam.Mondom nem Marco.Nem Motta...
Már lassan hozzánk sem lehet bekerülni 3 tetkó alatt,mint a Portoba:)
- kovacs5
Arna Arna Arna..mer nem jatszatja Jose tobbet ezt a sracot? ahogz feljott hajtott es nem setalt. a 86.percbe hogz felrugtak.felugrott es ment a labdaert. balotelli mart a halalat jatszotta volna. ha tobb lehetoseget kapna szorna a golokat.
-
Injoc
kiscivis írta:Nagyon ügyes játékos ez tény. Látszik, h "ért" ahhoz amit csinál. LAbdabiztos és nyugodt. Örülnék ha itt tartanánk.
Remélem ezt Mou is látja...kár h nem tudott többet megmutatni az idényben...pedig azért lett volna rá lehetősége..főleg 3 csatáros felállásban..
- PetR
- Kapcsolat:
Marco írta:PetR írta:Marco írta:Most Balotol és a viselkedéstől is függettlenül azért 10 perc után nem nagyon lehet kijelenteni h ki a jobb.
Ebben igazad van valószinű h nem, de attól h küzd még nem biztos h jobb játékos. Azért Balo elég jó játékos csak hülye és elrontja egész karrierjét, de ha nem viselkedne így kiváló labdarugó lenne, míg Arna-t láttuk most 10 percig focizni. Ettől függetlenül lehet h jobb játékos vagy jobb lesz de 10 percből sztem nehéz megmondani.
Ebben pedig neked van igazad.
- Qadriano
hát igen, Arnautovic.. az örök rejtély... miért nem játszik, mikor pályán vannagyon lendületes és látszik rajta h nagy tehetség és ahogy írták előttem, ért a focihoz. valószínű h az edzésen mutatott hozzáállás lehet a hiba, de én azt sem hiszem mert aki ilyen nagy akarattal játszik, akk edzésen mért is lazsálna?? hogy is szólt a szerződésében a kikötés? mert nem lehet véletlen h nem játszik... amúgy meg így h nincs Balo, szükség lenne egy fiatal lendületes támadóra, csereként.
- bodimiki7
Gartula a csapatnak, főleg Chivunalk! Annyira szépen nem, de küzdve nyertünk és remélem most a bajnokság végéig átvesszük az első helyet. Mostanában megy nekünk ez a 0 - 1-ről 3 - 1.
- gyuszi
- Kapcsolat:
Nagy gratula a csapatnak. Szépen összeszedték magukat. Chivu első gólja külön öröm, csudaszép gól volt. Mariga első góljába azért nem vagyok biztos, mert az olasz közvetítésen már a végén Muntarinak írták.
Arna valóban lelkes, remek felépítése van meg minden de szerintem nem csoda hogy nem játszott eddig sokat. Ha lesz alkalmatok csak egy jelenetet nézetek vissza holnap az utolsó kontrát. Másodpercek teltek el mire felért Eto'o mellé majd Ő durrantotta felé a lasztit. Nézzétek meg az arcát negyedóra játék után!!!
Ha marad -amit kétlek az utóbbi hetek hírei alapján- akkor a kondijára ráférne egy teljes nyári alapozás.
Arna valóban lelkes, remek felépítése van meg minden de szerintem nem csoda hogy nem játszott eddig sokat. Ha lesz alkalmatok csak egy jelenetet nézetek vissza holnap az utolsó kontrát. Másodpercek teltek el mire felért Eto'o mellé majd Ő durrantotta felé a lasztit. Nézzétek meg az arcát negyedóra játék után!!!
Ha marad -amit kétlek az utóbbi hetek hírei alapján- akkor a kondijára ráférne egy teljes nyári alapozás.
- Poli
Én látok fantáziát Arnautovicban...
- Marco
Na a végén kiderül h jól éreztem meg Muntari gólját 
- Crespo
A baj az, hogy Sneijder kényszerű csere volt, és a játéka erősen kérdéses szerdán...
- Festa
Crespo írta:A baj az, hogy Sneijder kényszerű csere volt, és a játéka erősen kérdéses szerdán...
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33754&L=en
Ez rossz hír,de mivel megint az idény legfontosabb meccse ezért nagyon fontos,hogy pályán legyen szerdán WES.Szerintem a fájdalmak árán is ,de vállalni fogja a meccset.
- Cupi
Festa írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33754&L=en
Ez rossz hír,de mivel megint az idény legfontosabb meccse ezért nagyon fontos,hogy pályán legyen szerdán WES.Szerintem a fájdalmak árán is ,de vállalni fogja a meccset.
Ez nagyon gáz
Én meg azt hittem pihentetés miatt ment le a szünetben
- benito92
Crespo írta:Azért a Materazzi-Cordóba duót látva nem csodálom, hogy Samuel érkezéséig nem sok címünk volt.
Mindketten klasszis védők, csakhát ők sem lesznek már sajnos fiatalabbak, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Nem 2 emberből állt a csapat akkoriban sem.
- Marco
benito92 írta:Crespo írta:Azért a Materazzi-Cordóba duót látva nem csodálom, hogy Samuel érkezéséig nem sok címünk volt.
Mindketten klasszis védők, csakhát ők sem lesznek már sajnos fiatalabbak, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Nem 2 emberből állt a csapat akkoriban sem.
És hát nincsenek is annyira játékban mint a Samuelék azért havonta játszanak egy meccset kb úgy nehezebb formába lendülni.
- Crespo
Egy klasszis védő mellett mindketten képesek klasszis teljesítményt nyújtani, mondjuk Cordóba-Samuel vagy Lucio-Materazzi párosításban. Így együtt azonban nincs aki pótolja a hiányosságaikat. Materazzi a levegőben verhetetlen, de kell mellé valaki aki a földön határozott, Cordóba nagy mentésekre képes, de mellé meg precíz ember kell, akinek több agya van. Nem véletlenül nyilatkozták le még régebben, hogy nem értik meg egymást a pályán.
- Laci78
Mariga és Chivu (jó 3 év után meglőtte első gólját, de mekkorát.)
Végre elsült a balos. Mariga megint magabiztos volt, sokkal kreatívabb, pengésebb mint másik afrikai társa. Sneijdert tudtuk, hogy világklasszis játékos, de baromi sérülékeny. Az is kisebb csoda ennyi meccset lenyomott idén. 36 meccsnél tart. Mindenképpen akár injekcióval is, de játszania kell, mert Stankovic eltiltott.
Sajnos Materazzi már nem a jövő embere, egy-egy ilyen meccsre belehet tenni, de hosszútávon már nem az. Cordoba is lassan kiöregszik, mindenképpen ráfér a belső védelem a frissítésre. Lucio és Samuel még ideális 32, az pont jó. 2-3 idény még bennük van magas szinten.
Mátrix 37, Cordoba 34. Milannál ifisták lennének, itt már idősek.
A középpálya is frissítésre szorúlna.
Végre elsült a balos. Mariga megint magabiztos volt, sokkal kreatívabb, pengésebb mint másik afrikai társa. Sneijdert tudtuk, hogy világklasszis játékos, de baromi sérülékeny. Az is kisebb csoda ennyi meccset lenyomott idén. 36 meccsnél tart. Mindenképpen akár injekcióval is, de játszania kell, mert Stankovic eltiltott.
Sajnos Materazzi már nem a jövő embere, egy-egy ilyen meccsre belehet tenni, de hosszútávon már nem az. Cordoba is lassan kiöregszik, mindenképpen ráfér a belső védelem a frissítésre. Lucio és Samuel még ideális 32, az pont jó. 2-3 idény még bennük van magas szinten.
Mátrix 37, Cordoba 34. Milannál ifisták lennének, itt már idősek.
A középpálya is frissítésre szorúlna.
- Laci78
gyuszi írta:Nagy gratula a csapatnak. Szépen összeszedték magukat. Chivu első gólja külön öröm, csudaszép gól volt. Mariga első góljába azért nem vagyok biztos, mert az olasz közvetítésen már a végén Muntarinak írták.
Nem marad, nem tart rá igényt Mourinho. ORF már 3 hete lehozta, hogy nem élünk az opcióval.
- Riky11
Laci78 írta:gyuszi írta:Nagy gratula a csapatnak. Szépen összeszedték magukat. Chivu első gólja külön öröm, csudaszép gól volt. Mariga első góljába azért nem vagyok biztos, mert az olasz közvetítésen már a végén Muntarinak írták.
Nem marad, nem tart rá igényt Mourinho. ORF már 3 hete lehozta, hogy nem élünk az opcióval.
De akkor még szó sem volt balotelli hülyeségéről! Kár lenne egy ilyen 21 éves tehetséges játékost elengedni..
- Toldo
- Kapcsolat:
Nekem úgy tűnt, hogy Marigának nincs az egekbe szökve az önbizalma, remélem minél hamarabb normális szinten lesz neki. 
- Baggio85
- PetR
- Kapcsolat:
Nem hiszem el a roma hogy lehet ekkora mázlista? És a bíró is velük van... Hogy megállitotta elején Cassanot pedig semmi les nem volt... ááááááá!

Persze európai szinten vajon mért nem ilyen jók? Mert ott nem segítik őket a bírók...
Persze európai szinten vajon mért nem ilyen jók? Mert ott nem segítik őket a bírók...
- Tommy
Serie A topik a továbbiakban.
- PetR
- Kapcsolat:
Tommy írta:Serie A topik a továbbiakban.
sorry. dühös voltam és mérgemben nem jutottam el addig.
- Atosz
Na ez a 2 meccs kicsit feldobta a hétvégémet.
Tudtuk, h Chivunak milyen balosa van, de nálunk nem nagyon sütögette, nemúgy mint a Romában. Ez biztos jót tett az önbizalmának, nagyon kellett a véghajrára. Marigának szintén. Lehet be fog válna a kis Kenyai? Eléggé küzdött, de az ez előtti bajnokikon sok labdát adott el, és bakizott sokat a saját térfelén is. Fejlődnie kell még sokat.
Grat a csapatnak, grat a másik csapatnak (Samp) - ezek után megérdemlik a BL-t, és köszönjük Pazzininek.
Sneijderrel mi a helyzet? A Jóisten drótozza össze szerdára!
Tudtuk, h Chivunak milyen balosa van, de nálunk nem nagyon sütögette, nemúgy mint a Romában. Ez biztos jót tett az önbizalmának, nagyon kellett a véghajrára. Marigának szintén. Lehet be fog válna a kis Kenyai? Eléggé küzdött, de az ez előtti bajnokikon sok labdát adott el, és bakizott sokat a saját térfelén is. Fejlődnie kell még sokat.
Grat a csapatnak, grat a másik csapatnak (Samp) - ezek után megérdemlik a BL-t, és köszönjük Pazzininek.
Sneijderrel mi a helyzet? A Jóisten drótozza össze szerdára!
- Cupi
Atosz írta: Sneijderrel mi a helyzet? A Jóisten drótozza össze szerdára!
Mai hírek szerint Ő is utazik Barcelonába és jó esély van a játékára
- Baggio85
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic!!!, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Remélem nem követünk el akkora hibát, hogy az eltiltott Stankovicot játszatni fogjuk!
Bár valószínűleg ez csak az utazó keret, mert ott van a sérült Santon is. Akkor viszont úgy néz ki, hogy José mindenkit elvisz egy kis barcelonai nyaralásra! 
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic!!!, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Remélem nem követünk el akkora hibát, hogy az eltiltott Stankovicot játszatni fogjuk!
- Nia
Szerintem ez az a keret ami utazik .Holnapra 19 körül marad....Stankovic kijön tuti:)
- Cupi
José a fontosabb idegenbeli meccseken máskor is megcsinálta, hogy elvitt mindenkit! Eltíltottakat, sérülteket, mindenkit
Szerintem ez szép gesztus
Szerintem ez szép gesztus
- DSanton39
Nia írta:Szerintem ez az a keret ami utazik .Holnapra 19 körül marad....Stankovic kijön tuti:)
holnapra csak 18 maradhat 11 kezdő és 7 csere
- Komax
Összecsomagolt mindenkit. 
- Laci78
http://www.kepfeltoltes.hu/100427/n_vte ... es.hu_.jpg

Úgy a helyes! Sneijdernek hála égnek semmi baja, a képeken a csapattal edzett.
Az meg nemes gesztus, hogy mindenkit visz magával.

Úgy a helyes! Sneijdernek hála égnek semmi baja, a képeken a csapattal edzett.
Az meg nemes gesztus, hogy mindenkit visz magával.
- Nia
DSanton39 írta:Nia írta:Szerintem ez az a keret ami utazik .Holnapra 19 körül marad....Stankovic kijön tuti:)
holnapra csak 18 maradhat 11 kezdő és 7 csere
OH.Bocsánat.Csak úgy értettem máskor is vitte magával az egész pereputtyot,viszont mindenki nem ülhet ott:)
Most nézem ezt a várhatót.Kélek Sneijder...csak Muntari ne:)Még a végén csak 10en küzdünk a pokolban.De azért nem aggódom Mourinho csúszott már a Nuo Campba végig a füvön.És ez még változhat...Biztos húz valamit...Megint...
- Laci78
Közben találtam, hogy a Meazza játéktere 105*68 még a Camp Noué 107*72.
4 méterrel szélesebb és 2 méterrel hosszabb.
4 méterrel szélesebb és 2 méterrel hosszabb.
- Laci78
- DaNi
Balotelli nem édemli meg hogy elvigyék