Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- zsizsi14
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Mennyire lehet hinni a magyar portálokon írt klikkesedésről? Eto'o-val elvileg összevesztek páran mert túl önző volt...
- sorger=giallo
Örökre a kék-fekete történelem része. Libabőr ez a videó!Tommy írta:http://www.youtube.com/watch?v=Pc058KQDhj4
Nagy video! José uno di noi..
Grazie Jose! FORZA INTER!!!
- bazsi
Mourinho a világ legjobb edzője ez tény és, hogy örökre belevéste magát minden Interista szívébe az is. Grazie Mille José!!!
- rszabolcs85
Tommy írta:http://www.youtube.com/watch?v=Pc058KQDhj4
Nagy video! José uno di noi..
http://www.youtube.com/watch?v=qIMJfg-1 ... re=related
Ez is nagy!
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... tt-2046907
Inter: Júlio César combizom-, Lúcio lágyéksérülést szenvedett
Kisebb sérüléssel kellett lecserélni a szerdai, Werder Bremen elleni (4–0) BL-csoportmérkőzésen Júlio Césart és Lúciót, az Internazionale két brazil légiósát.
A kapusnak combizomhúzódása van, míg Lúciónak lágyéksérülése, de valószínűleg mindketten játszhatnak a Juventus elleni, vasárnapi bajnoki rangadón.
„Lúcio sérülése nem tűnik súlyosnak, Júlio Césart pedig elővigyázatosságból cseréltem le, mert panaszkodott, hogy fájdalmat érez a bal combjában" – mondta a két sérültről Rafa Benítez, az Inter edzője.
Na ez jó hír, Én féltettem Luciot mondván súlyosabb a sérülése,de jó lenne ha ott lenne a csapatban vasárnap.
Tegnap is védelem oszlopa volt ha Alemida emelését nem rúgja ki a kapuból akkor 0-1 után megszenvedtünk volna a gyözelemért.
Castelazzi meg legalább védett egy félidőt.Fontos az egység a csapatban.
Inter: Júlio César combizom-, Lúcio lágyéksérülést szenvedett
Kisebb sérüléssel kellett lecserélni a szerdai, Werder Bremen elleni (4–0) BL-csoportmérkőzésen Júlio Césart és Lúciót, az Internazionale két brazil légiósát.
A kapusnak combizomhúzódása van, míg Lúciónak lágyéksérülése, de valószínűleg mindketten játszhatnak a Juventus elleni, vasárnapi bajnoki rangadón.
„Lúcio sérülése nem tűnik súlyosnak, Júlio Césart pedig elővigyázatosságból cseréltem le, mert panaszkodott, hogy fájdalmat érez a bal combjában" – mondta a két sérültről Rafa Benítez, az Inter edzője.
Na ez jó hír, Én féltettem Luciot mondván súlyosabb a sérülése,de jó lenne ha ott lenne a csapatban vasárnap.
Tegnap is védelem oszlopa volt ha Alemida emelését nem rúgja ki a kapuból akkor 0-1 után megszenvedtünk volna a gyözelemért.
Castelazzi meg legalább védett egy félidőt.Fontos az egység a csapatban.
- graziejosé
- hvmetal
- graziejosé
hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=92BfZUgZCeQ&feature=related
Örök legnagyobb meccs
- Nerazzurri
graziejosé írta:hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=92BfZUgZCeQ&feature=related
Örök legnagyobb meccs
Mekkora játékos lehetett volna Martins is..
- hvmetal
Nerazzurri írta:graziejosé írta:hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=92BfZUgZCeQ&feature=related
Örök legnagyobb meccs
Mekkora játékos lehetett volna Martins is..
akkoriban 2 nagy hülyeséget csinált a csapat.vieri helyett Crespot adta el,Chelseanek(pedig akkor még Bobo nagy kedvencem volt) a második,hogy Obát elengedtük,Adriano meg.... Obába annyi Inter szív volt,mint Vieri,Adriano,Mohammed Kallon trióba együtt véve.Recoba is milyen csendben fejezte be.Emre most lehet vagy 30 és semmi.Capitano,Stanko,Chuchu azért még itt van.szerettem azt az x-es csapatot.Samp elleni utolsó 5perc,Juve ellen 2-0ról 2-2(tán Stanko és Vieri).ha jól emlékszem még Fülöp Lacika vezette.
- vaskalap
Lehet BL döntő vagy bármi más ez az egyik legnagyobb Inter forditás,nekem is ez a kedvencem,még most is borsodzik a hátam,pedig már láttam párszor.NULLA IMPOSSIBILE-nagyon nagy.
- Bombastico
hvmetal írta:Recoba is milyen csendben fejezte be.
Még nem vonult vissza csak hazatért. Danubioba még most is pályára szokott lépni.
- sorger=giallo
Balotelli állítólag a helyszínen tekintette meg a Juve elleni rangadót és volt néhány kimondottan alpári és ellenszenves megnyilvánulása.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Süti
Erre gondolsz?

- PetR
- Kapcsolat:
Az Interért mindent...!
Bekötötték a Digit...
Bekötötték a Digit...
-
BlueSky
Ki volt eddig a 10 kedvenc játékosod akit a kezdöben akartál tudni?
1.Recoba 2.Adriano 3.Zanetti 4.Materazzi 5.Toldo 6.Ronaldo 7.Emre 8.C.Zanetti 9.Zamorano 10.Vieri
Ki volt eddig a 10 legjobban ellenszenves játékos?
1.Cordoba 2.Gresko 3.Ibrahimovic 4.Vieira 5.Muntari 6.Balotelli 7.Solari 8.Cannavaro 9.Ventola 10.Panucci
Ki volt szerinted a 10 legfeleslegesebb igazolás?
1.Quaresma 2.Favalli 3.Davids 4.Veron 5.Suazo 6.Cannavaro 7.Sükür 8.Vampeta 9.Batistuta 10.Arnautovic
Akikért kár 10:
1.Martins 2.Aquafresca 3.Bolzoni 4.Andreoli 5.Quaresma 6.Dalmat 7.Kallon 8.Meyde 9.Coco 10.Pirlo
nekem ezek a válaszok
A kérdések ugy értendök ki mióta Inter drukker,nem kell visszanyulni 20 évet akár ha nincs tapasztalat.
1.Recoba 2.Adriano 3.Zanetti 4.Materazzi 5.Toldo 6.Ronaldo 7.Emre 8.C.Zanetti 9.Zamorano 10.Vieri
1.Cordoba 2.Gresko 3.Ibrahimovic 4.Vieira 5.Muntari 6.Balotelli 7.Solari 8.Cannavaro 9.Ventola 10.Panucci
1.Quaresma 2.Favalli 3.Davids 4.Veron 5.Suazo 6.Cannavaro 7.Sükür 8.Vampeta 9.Batistuta 10.Arnautovic
Akikért kár 10:
1.Martins 2.Aquafresca 3.Bolzoni 4.Andreoli 5.Quaresma 6.Dalmat 7.Kallon 8.Meyde 9.Coco 10.Pirlo
nekem ezek a válaszok
A kérdések ugy értendök ki mióta Inter drukker,nem kell visszanyulni 20 évet akár ha nincs tapasztalat.
- Inter101
PetR írta:Az Interért mindent...!
Bekötötték a Digit...
Detto!!
- mike
Bluesky - ez tetszik 
Nálam:
1.Zanetti 2.Cambiasso 3.Milito 4.Recoba 5.Ronaldo 6.Vieri 7.Sneijder 8.Simeone 9.Djorkaeff 10.Materazzi
1.Muntari 2.Okan 3.Karagunisz 4.Helveg 5.West 6.Cauet 7.Burdisso 8.Colonnese 9.Balotelli 10.Conceicao
1. 1.Muntari 2.Okan 3.Karagunisz 4.Vampeta 5.Cauet 6.Suazo 7.Kanu 8.Luciano 9.Lamouchi 10.Rivas
Akikért kár 10:
1.Adriano 2.Pirlo 3.Frey 4.Emre 5.Mutu 6.Seedorf 7.Jimenez 8.Bonucci 9.Crespo(8 éve nem kellett volna eladni)
10.R Baggio (hogy nem hamarabb jött ide)
Nálam:
1.Zanetti 2.Cambiasso 3.Milito 4.Recoba 5.Ronaldo 6.Vieri 7.Sneijder 8.Simeone 9.Djorkaeff 10.Materazzi
1.Muntari 2.Okan 3.Karagunisz 4.Helveg 5.West 6.Cauet 7.Burdisso 8.Colonnese 9.Balotelli 10.Conceicao
1. 1.Muntari 2.Okan 3.Karagunisz 4.Vampeta 5.Cauet 6.Suazo 7.Kanu 8.Luciano 9.Lamouchi 10.Rivas
Akikért kár 10:
1.Adriano 2.Pirlo 3.Frey 4.Emre 5.Mutu 6.Seedorf 7.Jimenez 8.Bonucci 9.Crespo(8 éve nem kellett volna eladni)
10.R Baggio (hogy nem hamarabb jött ide)
- PellerG
Nálam:
Ki volt eddig a 10 kedvenc játékosod akit a kezdőben akartál tudni?
1.Zanetti,2.Adriano,3.Cambiasso,4.Stankovic,5.Ronaldo,6.Milito,7.Martins,8.Recoba,10.Vieri
1.Gresko,2.Guly,3.Almeyda,4.Muntari,5.KilyG.,6.Helveg,7.Morfeo,8.César,9.Grosso,10.Favalli
Akikért kár 10:
1.Adriano,2.Martins,3.Frey,4.Emre,5.Veron,6.Suazo,7.Maxwell,8.Mutu,9.R.Baggio,10.Meggiorini
1.Zanetti,2.Adriano,3.Cambiasso,4.Stankovic,5.Ronaldo,6.Milito,7.Martins,8.Recoba,10.Vieri
1.Gresko,2.Guly,3.Almeyda,4.Muntari,5.KilyG.,6.Helveg,7.Morfeo,8.César,9.Grosso,10.Favalli
Akikért kár 10:
1.Adriano,2.Martins,3.Frey,4.Emre,5.Veron,6.Suazo,7.Maxwell,8.Mutu,9.R.Baggio,10.Meggiorini
- graziejosé
1. Toldo 2. Crespo 3. Verón 4. Zanetti 5. Recoba 6. Cambiasso 7. Materazzi 8. Balotelli 9. Mihajlovic 10 Stankovic
1. Vieira 2. Muntari 3. Burdisso (szerencsére elég kevés volt, többet nem tudok írni)
1 Quaresma 2. Suazo 3. Mancini 4. Burdisso 5. Arnautovic 6. Rivas 7. Zé Maria 8. Pizarro 9. César (még mielőtt mindenki leüvöltene, César Aparecido Rodrigues)10. Dacourt
Akikért kár 10:
1. Cruz 2. Crespo 3. Grosso 4. Pirlo 5. Balotelli 6. Seedorf 7. Bolzoli 8. Verón 9. Martins 10. Emre
1. Toldo 2. Crespo 3. Verón 4. Zanetti 5. Recoba 6. Cambiasso 7. Materazzi 8. Balotelli 9. Mihajlovic 10 Stankovic
1. Vieira 2. Muntari 3. Burdisso (szerencsére elég kevés volt, többet nem tudok írni)
1 Quaresma 2. Suazo 3. Mancini 4. Burdisso 5. Arnautovic 6. Rivas 7. Zé Maria 8. Pizarro 9. César (még mielőtt mindenki leüvöltene, César Aparecido Rodrigues)10. Dacourt
Akikért kár 10:
1. Cruz 2. Crespo 3. Grosso 4. Pirlo 5. Balotelli 6. Seedorf 7. Bolzoli 8. Verón 9. Martins 10. Emre
- Tommy
Dacourt tökéletes kiegészítő ember volt, elmult évek egyik kellemes csalódása volt.. Ingyen jött simán megérte.. Sokkal jobb volt mint Vieira..
1. Materazzi 2. Stankovic 3. Toldo 4. Mihajlovic 5. Sneijder 6. Crespo 7. Milito 8. Vieri 9. Di Biagio 10. Zanetti.
1. Gresko 2. Balotelli 3. Vieira 4. Mancini 5. Muntari 6. Adriano 7. Ronaldo 8. Burdisso 9. Cannavaro 10. Davids
1 Quaresma 2. César 3. Davids 4. Vieira 5. Mancini 6. Suazo 7. Rivas 8. Kerlon 9. Mariano Gonzalez 10. Gresko meg még sokan...
Akikért kár 10:
1. Recoba 2. Crespo 3. Morfeo 4. Emre 5. Ronaldo
Kár alatt gondolom azt értitek aki jó volt vagy volt benne potenciál de eladtuk.. Adrianot a lehető legjobb döntés volt eladni, ő szerintem nem tartotik a "kár" kategóriába ahogy Quaresma sem..
1. Materazzi 2. Stankovic 3. Toldo 4. Mihajlovic 5. Sneijder 6. Crespo 7. Milito 8. Vieri 9. Di Biagio 10. Zanetti.
1. Gresko 2. Balotelli 3. Vieira 4. Mancini 5. Muntari 6. Adriano 7. Ronaldo 8. Burdisso 9. Cannavaro 10. Davids
1 Quaresma 2. César 3. Davids 4. Vieira 5. Mancini 6. Suazo 7. Rivas 8. Kerlon 9. Mariano Gonzalez 10. Gresko meg még sokan...
Akikért kár 10:
1. Recoba 2. Crespo 3. Morfeo 4. Emre 5. Ronaldo
Kár alatt gondolom azt értitek aki jó volt vagy volt benne potenciál de eladtuk.. Adrianot a lehető legjobb döntés volt eladni, ő szerintem nem tartotik a "kár" kategóriába ahogy Quaresma sem..
- Lombardini
Tommy írta:Dacourt tökéletes kiegészítő ember volt, elmult évek egyik kellemes csalódása volt.. Ingyen jött simán megérte.. Sokkal jobb volt mint Vieira..
Ez vitathatatlan. Vieira-nak néha volt olyan megmozdulása amikor azt hihettük volna, hogy na nézd csak egész jó igazolás volt, de alapvetően nem tett maradandót hozzá a csapat munkájához, nem beszélve a fegyelmezetlen és sportszerűtlen megnyilvánulásairól. Viszont Dacourt kiegészítő emberként, csendben, allűröktől mentesen végezte a dolgát. Nem volt egy feledhetetlen játékos de azért jobb volt mint Vieira.
- BandInter
inter-samp.... fúú micsoda hátborzongató Scarpinivel... Recoba gólja után Vieri, Martins kb. a fülükön veszik a levegőt ahogy mennek a középkezdéshez... ezért fordítottunk.. kb mindenki széthajtotta magát...
- Lombardini
BandInter írta:inter-samp.... fúú micsoda hátborzongató Scarpinivel... Recoba gólja után Vieri, Martins kb. a fülükön veszik a levegőt ahogy mennek a középkezdéshez... ezért fordítottunk.. kb mindenki széthajtotta magát...
Hát igen az egy nagy meccs volt. De nekem nagyon emlékezetes meccs marad az a derbi is aminek a végén Adriano fejese hozta meg a győzelmet az utolsó utáni percben. Scarpini üvöltött mint egy állat. És a poén az volt benne, hogy az akkor már Milan játékos Vieri mellől fejelt a kapuba Adriano. Óriási extázis volt számomra: http://www.youtube.com/watch?v=eTDmik3J ... re=related
Hangot is adjatok rá, érdemes.
- Nia
1. Cambiasso 2. Stankovic 3. Figo 4. Zanetti 5. Crespo 6. Cruz 7. Motta 8. J.Cesar 9. Maicon 10. Chivu(annak ellenére ahonnan jött).
1. Ibrahimovic 2. Balotelli 3. Mancini 4. Ronaldo 5. Cannavaro 6. Muntari 7. Solari 8. Matthaus 9. Pelé 10. És még egyszer Ibra és Balotelli,csak mert őket nagyon nem bírtam
1 Quaresma 2. Mancini 3. Obinna 4. Vieira 5. Mutu 6. Suazo 7. Rivas 8. Panucci 9. Mariano Gonzalez 10. Sükür---sok inkább "utálat" is,meg némelyik alig-alig rémlik,biztos van aki nem is.
...
Akikért kár 10:
1. Roberto Carlos 2. Crespo 3. Burdisso(Az Interben bírtam,a Rómában görény lett,mint a csapata) 4. Maxwell 5. Jimenez 6.Favalli
1. Cambiasso 2. Stankovic 3. Figo 4. Zanetti 5. Crespo 6. Cruz 7. Motta 8. J.Cesar 9. Maicon 10. Chivu(annak ellenére ahonnan jött).
1. Ibrahimovic 2. Balotelli 3. Mancini 4. Ronaldo 5. Cannavaro 6. Muntari 7. Solari 8. Matthaus 9. Pelé 10. És még egyszer Ibra és Balotelli,csak mert őket nagyon nem bírtam
1 Quaresma 2. Mancini 3. Obinna 4. Vieira 5. Mutu 6. Suazo 7. Rivas 8. Panucci 9. Mariano Gonzalez 10. Sükür---sok inkább "utálat" is,meg némelyik alig-alig rémlik,biztos van aki nem is.
Akikért kár 10:
1. Roberto Carlos 2. Crespo 3. Burdisso(Az Interben bírtam,a Rómában görény lett,mint a csapata) 4. Maxwell 5. Jimenez 6.Favalli
- internaZIOnaLe
1. Recoba 2. Quaresma 3. Sneijder 4. Arnautovic 5. Davids 6. Crespo 7. Simeone 8. Vieri 9. Zanetti 10. Martins. + 1 (
). Van Der Meyde (őt nagyon csíptem... az a gólja az Arsenal-nak, na meg a nyilazós, puskázós gólöröm.... isten:P ) ÉS ZAMORANO + BATISTUTA!!!!!!!! (na tényleg befejeztem...
)
1. Muntari 2. Balotelli 3. Mancini 4. Burdisso 5. Pizzaro 6. Cesar (a szélső ex lazios) 7. Cannavaro 8. Ibrahimovic 9. Cruz 10. Lucio
1 Mancini 2. César 3. Pelé 4. Vieira 5. Kerlon 6. Suazo 7. Rivas 8. Maniche 9. Mariano Gonzalez 10. Muntari
Akikért kár 10:
1. Recoba 2. Davids 3. Martins 4. Quaresma 5. Ronaldo 6. Seedorf 7. Roberto Carlos, 8. Crespo 9. Pasquale (talán itt nagyobb karriert futhatott volna be... nyilván nem lett nagy játékos, de azért...) 10. Emre
1. Recoba 2. Quaresma 3. Sneijder 4. Arnautovic 5. Davids 6. Crespo 7. Simeone 8. Vieri 9. Zanetti 10. Martins. + 1 (
1. Muntari 2. Balotelli 3. Mancini 4. Burdisso 5. Pizzaro 6. Cesar (a szélső ex lazios) 7. Cannavaro 8. Ibrahimovic 9. Cruz 10. Lucio
1 Mancini 2. César 3. Pelé 4. Vieira 5. Kerlon 6. Suazo 7. Rivas 8. Maniche 9. Mariano Gonzalez 10. Muntari
Akikért kár 10:
1. Recoba 2. Davids 3. Martins 4. Quaresma 5. Ronaldo 6. Seedorf 7. Roberto Carlos, 8. Crespo 9. Pasquale (talán itt nagyobb karriert futhatott volna be... nyilván nem lett nagy játékos, de azért...) 10. Emre
- Tommy
Matthaus miért volt ellenszenves Nia? Élőben bár nem láttam játszani, de az Inter történelmének egyik legendája ő is.. Nagyon jó volt nálunk.
- Nia
Láttam 1-2 meccset tőle,mind Intereset,mind válogatottat(de persze inkább felvételről,mert még én is tikfing voltam).Ahogy írtam némelyikük,mint ember unszimpatikus,ezen nem tudok változtatni,mert tény amit te írtál,de ibra papa is ellenszenves és azért a tudás nála is megvan.
- Tommy
Értelek, nekem régiek közül akiket nem láttam élőben ő az egyik kedvencem, meg Zenga.
- Nia
Tommy írta:Értelek, nekem régiek közül akiket nem láttam élőben ő az egyik kedvencem, meg Zenga.
Ízlések és pofonok
Zenga nekem is szimpi,meg persze Mihaljovics is.Élőben jó nagyokról is lemaradtunk
- Tommy
Én örültem neki, és szerintem nála ment a válogatottnak legjobban a játék talán, attól függetlenül hogy eredményeken ez nem látszott meg, ott anno szerintem valami elkezdődött... De ez itt már off.
Hát Mátrix olyan figura akit imádni meg utálni lehet.. Ritka akinekm közömbös.
- Nia
Tommy írta:Én örültem neki, és szerintem nála ment a válogatottnak legjobban a játék talán, attól függetlenül hogy eredményeken ez nem látszott meg, ott anno szerintem valami elkezdődött... De ez itt már off.
Ok.,igaz ne off-oljunk.
Nálam ez a kettősség egyben van meg.iszonyat jó játékos,jó fej laza ember,de olyan alattomos tud lenni néha,mint még senki más,de sokan ezt csípik benne:)
-
BlueSky
Már csak 2002 utolso fordulo miatt is,na meg szlovák...
- Komax
Hehe, miatta lettem Interes a '90-es vb után.Tommy írta:Matthaus miért volt ellenszenves Nia? Élőben bár nem láttam játszani, de az Inter történelmének egyik legendája ő is.. Nagyon jó volt nálunk.
- BandInter
Én nem írok ilyen listát...
De érdekes így végig nézni a listákat. Olvasom a neveket és emlékszem vissza mindenkire hogy ki milyen volt és azóta mit tudni róla... És egyben elgondolkodtató hogy anno évente milyen játékos-mozgás volt az átigazolások terén. És nem 20-30-40 évvel ezelőttre emlékszem én vissza. Csupán erős 10 évre!!! És mégis! És így szép lassan feljöttünk bajnokesélyesről címvédő szintre. És azóta is ott vagyunk évek óta
Szóval nálam egy kis történelmet/visszaemlékezést hoz elő ez a "10 leg..." lista.
Szóval nálam egy kis történelmet/visszaemlékezést hoz elő ez a "10 leg..." lista.
-
BlueSky
Azért is hoztam fel a témát.
Jo olyan neveket olvasni akiket esetleg már elfelejtettem és akkor eszmbejut...tényleg ez is itt volt.
Szörnyü volt ez a mindig jövöre évröl évre,98 ota semmi,most meg elkényeztetnek.
2002 sajna kitörölhetetlen,Ronaldo nem váltotta valora az álmunkat. Aztán egy pazar vb után lelépett.Elég olcson ment el nem?Végül a játékostemetö milan...
VDMeyde befejezte már? Sokat volt sérült miután elment.
Dalmatot csiptem akkoribol.
Recobat mikor kifütyülték a SanSiroban nem értettem. Szegény Moratti mindig kénytelen megválni a kedvencektöl.
Jo olyan neveket olvasni akiket esetleg már elfelejtettem és akkor eszmbejut...tényleg ez is itt volt.
Szörnyü volt ez a mindig jövöre évröl évre,98 ota semmi,most meg elkényeztetnek.
2002 sajna kitörölhetetlen,Ronaldo nem váltotta valora az álmunkat. Aztán egy pazar vb után lelépett.Elég olcson ment el nem?Végül a játékostemetö milan...
VDMeyde befejezte már? Sokat volt sérült miután elment.
Dalmatot csiptem akkoribol.
Recobat mikor kifütyülték a SanSiroban nem értettem. Szegény Moratti mindig kénytelen megválni a kedvencektöl.
- brecsinho
Komax írta:Hehe, miatta lettem Interes a '90-es vb után.Tommy írta:Matthaus miért volt ellenszenves Nia? Élőben bár nem láttam játszani, de az Inter történelmének egyik legendája ő is.. Nagyon jó volt nálunk.
Nekem is Lothar volt az elso lepes,hogy Interista lettem
- Tommy
Zamorano... Ő nekem is nagy kedvencem volt, igazi Interista volt, imádta őt mindenki..
Itt van egy video a búcsúztatásról: http://www.youtube.com/watch?v=APOLc2kj ... re=related
Nagyon jó.. 0:40tól van hang.
Itt van egy video a búcsúztatásról: http://www.youtube.com/watch?v=APOLc2kj ... re=related
Nagyon jó.. 0:40tól van hang.
- Komax
Gyakorlatilag összefoglaltad a gondolataimat annyi különbséggel, hogy én akkor 10 éves voltam.brecsinho írta:Komax írta:Hehe, miatta lettem Interes a '90-es vb után.Tommy írta:Matthaus miért volt ellenszenves Nia? Élőben bár nem láttam játszani, de az Inter történelmének egyik legendája ő is.. Nagyon jó volt nálunk.
Nekem is Lothar volt az elso lepes,hogy Interista lettempersze 9evesen meg csak annyit tudtam,h a poszteremen egy kek-fekete mezben pozol,ami nagyon vagany,nem ugy mint a varosi rivalise, akiket mki majmolt akkoriban...es a nemet-holland vb meccs utan eldolt veglegesen,h nem a kopkodo Rijkaard csapata a szimpi,hanem a Matthaus,Brehme,Klinsmann vezette Inter...onnan mar nem volt visszaut
Csak par kedvenc a 3nemeten kivul akik a 90es evekben nalunk toltak es nekik is koszonhetoen mar egy eletre szol a kotodesem a Nerazzurihoz:Ruben Sosa,Bergomi, Zenga, Berti, Bergkamp,Ince, Djorkaeff...aztan erkezett Capitano,Chino,Baggio,Zamorano,Ronaldo...es a sor vegtelen,az elmult 10 evre mar minden forumozo emlekezhet...a lenyeg,hogy mindig is az INTER volt es marad szamomra az orok kedvenc
Forza Grande Inter Per Sempre!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2010.10.14. 19:44-kor.
- BandInter
Én a 98as VB után lettem Interista.... Az volt az első foci-elméyem amire emlékszem. Kettőt találhattok ki lett a francia vb-n a kedvencem.
annyit mondok hogy csatár
Mikor elbukták a döntőt emlékszem még sírtam is... aztán mikor megtudtam hogy a döntő napján délutáni pihenés közbe rosszúl lett Ronaldo elcsodálkoztam milyen erős is hogy ennek ellenére játszott. Akkor még nem tudtam vagy nem értettem(még fiatal voltam) hogy "felső" irányításra kellett játszani.
Így nekem csak olyan 10-12 év van meg. A többit csak olvastam
Viszont a meccseket folyamatosan kb 2002-től tudom nézni sajnos addig nem volt olyan tv-nk ami adta a meccseket.
Aztán kerestem új kedvencet a csapaton belűl. Adriano lett az. Őt nagyon sajnáltam hogy rossz irányba ment a magánéletbe és ez egyre csak visszavetette a játékát is. Állítólag az édesapja halálát nem tudta feldolgozni. Viszont meg kellett tőle válni mert már tényleg sok baj volt vele. Esélyeket is eljátszotta mindig. De mindketten örök kedvenceim maradnak Ronaldo is és Adriano is. Annak ellenére hogy Ronaldo a Milannal volt, Adri meg a Romát erősíti.
Természetesen nem lehet elmenni Capitano mellett ő a szíve miatt nagy kedvencem de őt ki nem szereti?? Van egy barátom ő Milan drukker ő is mondta hogy a Zanetti mindig nyugtat és nagyon korrekt. És a másik nagy ember a csapatba Cambiasso. Amúgy ő ilyen játékos-edző is ahogy látom.
Most már nem akarok kedvencet választani mert félek vagy elmegy vagy visszaesik a teljesítménye.
Most az egész csapatot választottam kedvencnek. Szerintem kezd kialakúlni egy szerethető közeg. Mancini hozott jó játékosokat de 1-2 posztot nem talált. Aztán jött Mourinho aki kiegészítette a hiányzó posztokat és erdményes lett a csapat. Most jött Benítez aki hangoztatta hogy a fejekbe dől el sokminden. És ugye arról sem feledkezhetünk meg hogy elkezdtek a jövőre gondolni a csapatnál. Persze csak idővel lehet dícsérni Benítez iráyát, majd ha valóba beválik. Én Benítezzel és a csapattal vagyok!!!
Mikor elbukták a döntőt emlékszem még sírtam is... aztán mikor megtudtam hogy a döntő napján délutáni pihenés közbe rosszúl lett Ronaldo elcsodálkoztam milyen erős is hogy ennek ellenére játszott. Akkor még nem tudtam vagy nem értettem(még fiatal voltam) hogy "felső" irányításra kellett játszani.
Így nekem csak olyan 10-12 év van meg. A többit csak olvastam
Aztán kerestem új kedvencet a csapaton belűl. Adriano lett az. Őt nagyon sajnáltam hogy rossz irányba ment a magánéletbe és ez egyre csak visszavetette a játékát is. Állítólag az édesapja halálát nem tudta feldolgozni. Viszont meg kellett tőle válni mert már tényleg sok baj volt vele. Esélyeket is eljátszotta mindig. De mindketten örök kedvenceim maradnak Ronaldo is és Adriano is. Annak ellenére hogy Ronaldo a Milannal volt, Adri meg a Romát erősíti.
Természetesen nem lehet elmenni Capitano mellett ő a szíve miatt nagy kedvencem de őt ki nem szereti?? Van egy barátom ő Milan drukker ő is mondta hogy a Zanetti mindig nyugtat és nagyon korrekt. És a másik nagy ember a csapatba Cambiasso. Amúgy ő ilyen játékos-edző is ahogy látom.
Most már nem akarok kedvencet választani mert félek vagy elmegy vagy visszaesik a teljesítménye.
- sorger=giallo
10+1 kedvenc: J. Zanetti, Cambiasso, Materazzi, J. Cesar, Recoba, Crespo, Samuel, Matthäus, Figo, Toldo, Emre
10 ellenszenves: Balotelli, Muntari, Seedorf, van der Meyde, Rivas, Taribo West, Womé(ő nagyon felesleges is volt szerintem)azt hiszem ennyi, nem tudok mást említeni
10 felesleg: Quaresma, Suazo, Muntari, Mancini, Karagunisz, Kily Gonzalez, Gresko, Arnautovic, Ze Maria, Kerlon
Akikért kár: Cannavaro(A Napoli, majd a Parma játékosaként mekkora volt! Nálunk állítólag beilleszkedési problémái voltak, majd miután eligazolt, valahogy megváltozott és ellenszenvessé vált.), Bergkamp és Figo kár, hogy nem töltöttek több időt kék-feketében, Jimenez, Pirlo, Crespo(valami megváltozott, amikor elment a Chelsea-be), Adriano(sajnálatos, hogy ekkora link a srác), Veron(későn került hozzánk és elsikkadt), Maxwell(kár, hogy eladtuk), Grosso
Persze nem teljes a lista, biztosan lesz pár név, ami utólag ugrik be, de kb. ennyi.
FORZA INTER!!!
10 ellenszenves: Balotelli, Muntari, Seedorf, van der Meyde, Rivas, Taribo West, Womé(ő nagyon felesleges is volt szerintem)azt hiszem ennyi, nem tudok mást említeni
10 felesleg: Quaresma, Suazo, Muntari, Mancini, Karagunisz, Kily Gonzalez, Gresko, Arnautovic, Ze Maria, Kerlon
Akikért kár: Cannavaro(A Napoli, majd a Parma játékosaként mekkora volt! Nálunk állítólag beilleszkedési problémái voltak, majd miután eligazolt, valahogy megváltozott és ellenszenvessé vált.), Bergkamp és Figo kár, hogy nem töltöttek több időt kék-feketében, Jimenez, Pirlo, Crespo(valami megváltozott, amikor elment a Chelsea-be), Adriano(sajnálatos, hogy ekkora link a srác), Veron(későn került hozzánk és elsikkadt), Maxwell(kár, hogy eladtuk), Grosso
Persze nem teljes a lista, biztosan lesz pár név, ami utólag ugrik be, de kb. ennyi.
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.10.14. 20:28-kor.
- Komax
Neki sokkal jobban fekszik a spanyol bajnokság, jobban tud benne érvényesülni. Nálunk jó iparos volt. Akadt egy-két jó zsugája, de inkább eltűnt, mint kitűnt a csapatból.sorger=giallo írta:Maxwell(kár, hogy eladtuk)
- sorger=giallo
Szerintem most is nagyon elférne a kertben a posztján.Komax írta:Neki sokkal jobban fekszik a spanyol bajnokság, jobban tud benne érvényesülni. Nálunk jó iparos volt. Akadt egy-két jó zsugája, de inkább eltűnt, mint kitűnt a csapatból.sorger=giallo írta:Maxwell(kár, hogy eladtuk)
FORZA INTER!!!
- hvmetal
látom csak én hittem azt,hogy Ventola-ból nagy játékos lesz(MU elleni gólja)
nálam a közelmúltból 4nagy kedvenc volt,van.1.Stankovic neki örültem az elmúlt 10évben a legjobban amikor aláírt. 1. Capitano Zanetti,róla annyit,hogy elviselnék megint sok sok év sikertelenséget,ha legalább annyi éven keresztül játszana.k.csög Tardelli miatt majdnem elveszítettük... azzal a seggel volt a 6-0 a gyengébbik milánóiak ellen.Santon!!
2.Zamorano róla szerintem nem kell írni,Coco,Toldo az a Valencia elleni 2002es meccs
régen nagyon nagy kedvencem volt Bobo,de sajna megutáltam,kár,hogy későn vettük meg és,hogy ekkora egy segg.3.Obafemi Martins.
akiket pedig rühellek,rüheltem mostanság Vieri,Ibrahimovic,Adriano,Mancini,Burdisso,Maniche.
kár,hogy nem úgy jött neki össze vagy nem futott be akkora pályafutást: Ventola,Martins,Coco
na,de igazából én egy valóságalapokkal rendelkező infókat szeretnék a calciopoliról,mert úgy tudom,hogy jelenleg folyamatban van.k.csög búlvártól már rémálmaim vannak,basztatnak minket...Maicon,Sneijder most már olyat is olvastam,hogy Lució is távozna... ez remélem csak felesleges para,egyik sem igaz,nem pedig az,hogy ezek a játékosok többet tudnak kint,mint mi.nem igazán érteném meg Lució,Sneijder miért menne el
nálam a közelmúltból 4nagy kedvenc volt,van.1.Stankovic neki örültem az elmúlt 10évben a legjobban amikor aláírt. 1. Capitano Zanetti,róla annyit,hogy elviselnék megint sok sok év sikertelenséget,ha legalább annyi éven keresztül játszana.k.csög Tardelli miatt majdnem elveszítettük... azzal a seggel volt a 6-0 a gyengébbik milánóiak ellen.Santon!!
2.Zamorano róla szerintem nem kell írni,Coco,Toldo az a Valencia elleni 2002es meccs
régen nagyon nagy kedvencem volt Bobo,de sajna megutáltam,kár,hogy későn vettük meg és,hogy ekkora egy segg.3.Obafemi Martins.
akiket pedig rühellek,rüheltem mostanság Vieri,Ibrahimovic,Adriano,Mancini,Burdisso,Maniche.
kár,hogy nem úgy jött neki össze vagy nem futott be akkora pályafutást: Ventola,Martins,Coco
na,de igazából én egy valóságalapokkal rendelkező infókat szeretnék a calciopoliról,mert úgy tudom,hogy jelenleg folyamatban van.k.csög búlvártól már rémálmaim vannak,basztatnak minket...Maicon,Sneijder most már olyat is olvastam,hogy Lució is távozna... ez remélem csak felesleges para,egyik sem igaz,nem pedig az,hogy ezek a játékosok többet tudnak kint,mint mi.nem igazán érteném meg Lució,Sneijder miért menne el
- mike
mike írta:Ki volt eddig a 10 kedvenc játékosod akit a kezdöben akartál tudni?
Itt elkövettem egy hatalmas hibát, és kihagytam azt aki miatt végképp Interista lettem
DENNIS BERGKAMP
Akkoriban játszott mellette Ruben Sosa, meg Toto Squillaci
+ Pancsev is akiről akkor azt hittem hogy európa egyik legnagyobb gólvágója lesz, nem jött be sajnos.
- Inter101
Komax írta:Hehe, miatta lettem Interes a '90-es vb után.Tommy írta:Matthaus miért volt ellenszenves Nia? Élőben bár nem láttam játszani, de az Inter történelmének egyik legendája ő is.. Nagyon jó volt nálunk.
Elöször is bocs hogy közbe szólok, de szép emlékek kötődnek hozzá.Én akkor kezdtem el drukkolni az Internek amikor a 3 német játszott ott (Matthaus, Brehme, Klinsmann), olyan 1988-89 körül. Az egy nagyon jó csapat volt azt hiszem akkoriban Trappatoni volt az edző, bár érdekes erre nem emlékszem (a tv-ben is alig láttam őket, hiába más világ volt akkoriban)! Én ott voltam a 90-es Vb 2 csoportmeccsén és elmondhatom hogy láttam élőben a végül győztes válogatottat. Viszont Matthaus-t sosem tartottam jó edzőnek igy én személy szerint annyira nem örültem amikor szöv.kapitány lett.
- sorger=giallo
Volt még egy(vagy több) nagy feleslegünk, akiről talán senki nem írt: C. Zanetti. Nos, őt valamiért soha nem tudtam igazán komolyan venni. Szegényt egyszer egy radikálisabb/dühösebb interista csoport meg is cibálta a milánói reptéren.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Tommy
Meg is érdemelte, kapott egy pofont, de nem csak ő.. Az a villareal utáni szégyenteljes kiesés után volt.. Ráadásul jubentino is c. zanetti, még hangoztatta is a szerencsétlen..
Ventolát én is bírtam őt el is felejtettem, sajna nem futottba be azt a karriert amit jósoltak neki.. Batistuta szintén nagy kedvencem volt, de későn hoztuk ide.. Vierit detto imádtam anno, most meg az egyik leggyűlöltebb játékos a számomra..
Ventolát én is bírtam őt el is felejtettem, sajna nem futottba be azt a karriert amit jósoltak neki.. Batistuta szintén nagy kedvencem volt, de későn hoztuk ide.. Vierit detto imádtam anno, most meg az egyik leggyűlöltebb játékos a számomra..
- sorger=giallo
Igen, pontosan erre céloztam.Tommy írta: Az a villareal utáni szégyenteljes kiesés után volt.
Batistuta szintén nagy kedvencem volt, de későn hoztuk ide.
Batistutat én is bírtam, de ő inkább egy Fiorentina ikon.
FORZA INTER!!!
-
R9.
én vierire nem tudok haragudni, csak leégette magát a milanban
rengeteget tett a csapatért, ugyanúgy ronaldo is
rengeteget tett a csapatért, ugyanúgy ronaldo is