Bah mint kh? Őt bármikor láttam , ellenünk is mindig jobb hátvéd volt a Benficábainterfan írta: ↑2025.01.08. 15:21 Elmult hetekben tobbszor felmerult, hogy Marotta nagy jeloltje a KH posztra Juma Bah, benne latja a jovot es az uj Inter vezer KH-t.
Most az ugynoke is megszolalt, elmondta a City es a Barcelona erdeklodese nem igaz, az Inter viszont komolyan erdeklodik es keszek kifizetni a kivasarlasi arat.
(Ugynoke szerint ez 15m euro, viszont mas forrasok szerint 6m euro ez az osszeg)
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Stankov
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- interfan
Nem ugyanarra a jatekosra gondolsz, aki te irsz az Alexander Bah.Stankov írta: ↑2025.01.08. 15:36Bah mint kh? Őt bármikor láttam , ellenünk is mindig jobb hátvéd volt a Benficábainterfan írta: ↑2025.01.08. 15:21 Elmult hetekben tobbszor felmerult, hogy Marotta nagy jeloltje a KH posztra Juma Bah, benne latja a jovot es az uj Inter vezer KH-t.
Most az ugynoke is megszolalt, elmondta a City es a Barcelona erdeklodese nem igaz, az Inter viszont komolyan erdeklodik es keszek kifizetni a kivasarlasi arat.
(Ugynoke szerint ez 15m euro, viszont mas forrasok szerint 6m euro ez az osszeg)
Akirol fent szo volt, akit akarunk, es akinek az ugynoke beszelt az pedig Juma Bah, o sosem jatszott a Benficaban.
- Baggio85
15 millió euró?? 1 millióra tartja a transfermarktinterfan írta: ↑2025.01.08. 15:39Nem ugyanarra a jatekosra gondolsz, aki te irsz az Alexander Bah.Stankov írta: ↑2025.01.08. 15:36Bah mint kh? Őt bármikor láttam , ellenünk is mindig jobb hátvéd volt a Benficábainterfan írta: ↑2025.01.08. 15:21 Elmult hetekben tobbszor felmerult, hogy Marotta nagy jeloltje a KH posztra Juma Bah, benne latja a jovot es az uj Inter vezer KH-t.
Akirol fent szo volt, akit akarunk, es akinek az ugynoke beszelt az pedig Juma Bah, o sosem jatszott a Benficaban.
- interfan
Palacios piaci ertek 0,5m euro volt amikor leigazoltuk, mi pedig 6,5m eurot fizettunk erte.
Magyarul 13X annyit fizettunk erte mint amennyire a Transfermarkt tarotta amikor leigazoltuk.
- Stankov
Azért furcsálltam, pénz se stimmelt, Benfica nem arról híres hogy olcsón adja a játékosokat.interfan írta: ↑2025.01.08. 15:39Nem ugyanarra a jatekosra gondolsz, aki te irsz az Alexander Bah.Stankov írta: ↑2025.01.08. 15:36Bah mint kh? Őt bármikor láttam , ellenünk is mindig jobb hátvéd volt a Benficábainterfan írta: ↑2025.01.08. 15:21 Elmult hetekben tobbszor felmerult, hogy Marotta nagy jeloltje a KH posztra Juma Bah, benne latja a jovot es az uj Inter vezer KH-t.
- interfan
Palaciosal ellentetben akiert nincs erdeklodes, Kanadai forrasok szerint Buchanan Spanyol es Angol kiscsapatok vennek kolcson.
Ezen forrasok szerint Buchanan egyelore az Interben maradas mellett van, viszont ha a kesobbiekben nem kap tobb lehetoseget, o is kerheti az eladasat es a tavozasat az Intertol.
Biasin szerint az Internel problemat jelent Mkhitaryan potlasa.
Iden gyengen kezdett, de kesobb mar jol jatszott, viszont sem Frattesi, sem Zielinski nem tudja potolni az Ormenyt, ezert az Inter a potlasan gondolkozik a piacon, viszont az erosen korlatozott lehetosegek miatt ez nagyon nehez feladat lesz.
Tuttomercatoweb szerint nincs semmifele erdeklodes a PL-bol Frattesi irant.
Csakis a Roma es a Napoli erdeklodik erte.
Ezen forrasok szerint Buchanan egyelore az Interben maradas mellett van, viszont ha a kesobbiekben nem kap tobb lehetoseget, o is kerheti az eladasat es a tavozasat az Intertol.
Iden gyengen kezdett, de kesobb mar jol jatszott, viszont sem Frattesi, sem Zielinski nem tudja potolni az Ormenyt, ezert az Inter a potlasan gondolkozik a piacon, viszont az erosen korlatozott lehetosegek miatt ez nagyon nehez feladat lesz.
- PellerG
A bajom az, ha továbbra is a 7-10 milliós nevekre fogunk rámenni, ott kevély esély lesz rá, hogy Inzaghi alatt vigyék valamire (Bisseck a kivétel).interfan írta: ↑2025.01.09. 07:02 Palaciosal ellentetben akiert nincs erdeklodes, Kanadai forrasok szerint Buchanan Spanyol es Angol kiscsapatok vennek kolcson.
- interfan
Igen ez valahogy nem kompatibilis nalunk.PellerG írta: ↑2025.01.09. 10:05A bajom az, ha továbbra is a 7-10 milliós nevekre fogunk rámenni, ott kevély esély lesz rá, hogy Inzaghi alatt vigyék valamire (Bisseck a kivétel).interfan írta: ↑2025.01.09. 07:02 Palaciosal ellentetben akiert nincs erdeklodes, Kanadai forrasok szerint Buchanan Spanyol es Angol kiscsapatok vennek kolcson.
Marotta "low-cost" fiatal nevei megvoltak az Inzaghi korszakban is.
(De akar elotte is, lasd Agoume, Esposito, Carboni, Casadei, Fabbian, es meg folytathatnak)
Viszont ezek a Marotta "low-cost fiatalok" nem igazan tudtak Inzaghinal szereplok lenni.
Lasd Asllani, Bellanova sem kapott sok lehetoseget.
Ilyen Buchanan meg foleg nem, Palacios vonalat meg aztan hagyjunk is.
Es hat Bisseck kapcsan is feltett nemreg valaki egy nagyon jo kerdes, hogy mennyi lehetoseget kapna o is ha nem lennenek a serulesek?
Hat a tavalyi szezonbol valahol azt is gondolhatjuk...
Egyszoval papiron szep ez a Marotta low-cost fiatal vonal, de a gyakorlatlban kis tulzassal szinte semmit nem er.
Inzaghi a napnal is vilagosabb volt, neki nincs baja a fiatallal, ha az azonnali erosites, minosegi jatekos, es azonnal tudja oket hasznalni.
Na most ez ahogy van ki is zarja a "kevesbe ismert low-cost" fiatal vonalat, mert ezek a kevesbe ismert olcso fiatalok nem lesznek klasszisok, nem lesznek azonnali erositesek, es nem tudja oket Inzaghi azonnali hasznalni.
Ennek az iranynak en ezert nem latom ertelmet.
Lehet pl ez a Juma Bah lesz az uj KH klasszis, es Marotta csodat talalt, ez lehet.
De Inzaghinal egy ilyen jatekos a 0 vagy a nullahoz kozeli lehetoseget kapna meg, arra is megadta maga Inzaghi a valaszt, hogy miert is van ez.
- interfan
Calciomercato.com szerint Frattesi december vegen talalkozott kert Inzaghival, ahol tisztazta a helyzetet.
Frattesi tobb lehetoseget kert, kulonben a tavozast valasztja, Inzaghi valasza egyertelmu volt ezen forrasok szerint, a hierarchia nem valtozik, Frattesi nem alapember.
Frattesi tavozasat itt dontotte el, es kerte az Inter vezetest adjak el.
Napolyi forrasok szerint a Napoli is ajanlatra keszulhet, kolcson + opcio, de az Inter mindenkeppen kotelezo opcios uzletet szeretne, es sima opcio nem lehetoseg.
Frattesi tobb lehetoseget kert, kulonben a tavozast valasztja, Inzaghi valasza egyertelmu volt ezen forrasok szerint, a hierarchia nem valtozik, Frattesi nem alapember.
Frattesi tavozasat itt dontotte el, es kerte az Inter vezetest adjak el.
Napolyi forrasok szerint a Napoli is ajanlatra keszulhet, kolcson + opcio, de az Inter mindenkeppen kotelezo opcios uzletet szeretne, es sima opcio nem lehetoseg.
- PellerG
Ha a PSG most elviszi Kvara-t Nápolyból 80 misiért (Romano szerint jól halad a dolog), rögtön lenne pénzük (~40 mio.) Frattesire, amiből nekünk is lenne egy kis mozgásterünk.
Én adnám.

https://x.com/FabrizioRomano/status/1877354781229858965
Én adnám.
- interfan
Sky is megerositi, Kvaratskhelia ujra kozolte a Napoli vezetessel, a PSG-be akar igazolni, nem szeretne maradni Napolyba.PellerG írta: ↑2025.01.09. 16:22 Ha a PSG most elviszi Kvara-t Nápolyból 80 misiért (Romano szerint jól halad a dolog), rögtön lenne pénzük (~40 mio.) Frattesire, amiből nekünk is lenne egy kis mozgásterünk.
Én adnám.
Conte nyaron semmilyen esetben sem akarta elengedeni, most sem akarja, viszont a Napoli vezetes 80m eurot ker a PSG-tol Kvaratskheliaert.
80m-bol pedig a Napoli a Skriniar, Frattesi, Chiesa sort venne meg.
Sky kiemeli, az Inter 40m korul ker Frattesiert, ez az osszeg esetleg alkudhato.
Gazzetta ujra bedobta Anguissa nevet mint lehetoseg, ha Frattesit eladja az Inter,
- PellerG
Csak hogy továbbra se térjünk le a 30-as útrólinterfan írta: ↑2025.01.09. 16:28Sky is megerositi, Kvaratskhelia ujra kozolte a Napoli vezetessel, a PSG-be akar igazolni, nem szeretne maradni Napolyba.PellerG írta: ↑2025.01.09. 16:22 Ha a PSG most elviszi Kvara-t Nápolyból 80 misiért (Romano szerint jól halad a dolog), rögtön lenne pénzük (~40 mio.) Frattesire, amiből nekünk is lenne egy kis mozgásterünk.
Én adnám.
Conte nyaron semmilyen esetben sem akarta elengedeni, most sem akarja, viszont a Napoli vezetes 80m eurot ker a PSG-tol Kvaratskheliaert.
Sky kiemeli, az Inter 40m korul ker Frattesiert, ez az osszeg esetleg alkudhato.
Gazzetta ujra bedobta Anguissa nevet mint lehetoseg, ha Frattesit eladja az Inter,
- Cupi
Anguissa gyerek 29 éves...az még bőven nem rossz kor. Mostanában nem néztem de azért voltak kiemelkedően jó meccsei is. Pl. ha jobban alkalmazkodik Inzaghi rendszeréhez mint Frattesi akkor még jól is járhatunk vele.PellerG írta: ↑2025.01.09. 16:32Csak hogy továbbra se térjünk le a 30-as útrólinterfan írta: ↑2025.01.09. 16:28Sky is megerositi, Kvaratskhelia ujra kozolte a Napoli vezetessel, a PSG-be akar igazolni, nem szeretne maradni Napolyba.PellerG írta: ↑2025.01.09. 16:22 Ha a PSG most elviszi Kvara-t Nápolyból 80 misiért (Romano szerint jól halad a dolog), rögtön lenne pénzük (~40 mio.) Frattesire, amiből nekünk is lenne egy kis mozgásterünk.
Én adnám.
Gazzetta ujra bedobta Anguissa nevet mint lehetoseg, ha Frattesit eladja az Inter,![]()
-
INTER-1908
Hát Frattesi nem tudom hol ér 40m én biztos nem adnék érte annyit kb 25 a reális szerintem
Nem rossz játékos de topcsapatba kevés
Nem rossz játékos de topcsapatba kevés
-
Janicsár
Teljesen mindegy kin milyen árcédula van mert annyit ér amennyit fizetnek érte. Ahogy minden más a világon. Szerintem ezen az elrugaszkodott piacon nagyonis jól tesszük ha nem engedünk el fing összegekért egy a válogatottjában igenis sikeres játékost. A mi rendszerünkben nem hasznos és mivel menni akar nincs időnk pátyolgatni. Sok sikert neki máshol az érte kapott pénzből meg megkell próbálni idecsábítani legalább 2 embert 26-32 év között akik azonnal erősítést jelentenek vagy kukázni kell nélkülözött "sztár"okat akik itt új erőre kaphatnak.
Mára bebizonyosodott és megbékéltem vele énis hogy fiatalokat nem fogunk nagyon használni, én elégedett leszek ha a hosszabbítások ügyét végre nem érzelmi meg családi alapon hozzuk meg hanem szakmain. 34-35 éves kor felett ne tartsunk senkit el. Jöjjenek akkor a 24-31 éves lejárő szerződésű arcok lehet ez a profil felőlem ha erre van pénz.
Mára bebizonyosodott és megbékéltem vele énis hogy fiatalokat nem fogunk nagyon használni, én elégedett leszek ha a hosszabbítások ügyét végre nem érzelmi meg családi alapon hozzuk meg hanem szakmain. 34-35 éves kor felett ne tartsunk senkit el. Jöjjenek akkor a 24-31 éves lejárő szerződésű arcok lehet ez a profil felőlem ha erre van pénz.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint a Roma szakmai vezetoje Ghisolfi Milanoba erkezett es targyal az Interrel Frattesi ugyben.
Di Marzio es a Sky szerint az uzlet realis lehetoseg, es az Inter varja a hivatalos ajanlatot.
Di Marzio szerint belekerulhet az uzletbe Cristante, es a Roma penz + Cristante = Frattesi ajanlatot tehet a kovetkezo napokban.
Barzaghi szerint Inzaghi igent mondott Cristante erkezesere, kesz jatekost akar ha Frattesi tavozik, olyat akit azonnal bevethet es szamithat ra, Cristante ilyen lenne Inzaghinak.
Di Marzio es a Sky szerint az uzlet realis lehetoseg, es az Inter varja a hivatalos ajanlatot.
Di Marzio szerint belekerulhet az uzletbe Cristante, es a Roma penz + Cristante = Frattesi ajanlatot tehet a kovetkezo napokban.
Barzaghi szerint Inzaghi igent mondott Cristante erkezesere, kesz jatekost akar ha Frattesi tavozik, olyat akit azonnal bevethet es szamithat ra, Cristante ilyen lenne Inzaghinak.
- PellerG
Éreztem, hogy fel fog merülni Cristante, mivel Rómában a padra szorult.
Igazi Inzaghinak való középszar név, 30 évesen.
Ezzel megkapná a Calhanoglu-cserét, lehet hogy még Asllani is lépne, ha ő is játszani szeretne tavasszal.
Igazi Inzaghinak való középszar név, 30 évesen.
Ezzel megkapná a Calhanoglu-cserét, lehet hogy még Asllani is lépne, ha ő is játszani szeretne tavasszal.
- Don Vittorio
Cristante kb egy új Gagliardini lenne 
- PellerG
Szerintem elég pontos a hasonlat.
-
Interfan1000
Cristante nem sérült? Vagy akkor hogyan lesz azonnal bevethető?
- Cupi
Pontosan....vicc....Anguissa vonal nekem jobban tetszene.Sokkal jobb mint az olasz.
Sajna az a baj az olasz vonal miatt Marotta is Cristantet valasztaná....
- Baggio85
Nyugodjatok meg! Csakis arról lehet szó, hogy a Roma ajánlott 40 milliót, amit mi visszautasítottunk, erre ők azt mondták, hogy ok, akkor 60, de akkor vinnünk kell Cristantet is!
- Stankov
Sky szerint 45 kérünk Fratessiért ,Cristante sima kölcsönbe jönne vagy nem kötelező opcióval nyárig
-
HerfortBalazs
Mondtam en hogy Pellegrini nem is olyan rossz 
Ha adnak 35-40 milliot minek Cristante? Mi lesz a penzzel behuzza az Oaktree?
- PellerG
Így már örülnék is Pellegrininek.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.09. 22:31 Mondtam en hogy Pellegrini nem is olyan rossz
Legalább lenne egy kis (jelenlegi állapotában sok nem) kreativitás is vele.
Cristante igazi Gagliardini style.
- interfan
Szerintem ezekben a nevekben nagy meglepetes nincsen, abszolult Inzaghi vonal es irany:
Pellegrini, Anguissa, Cristante.
Az egy mas kerdes, hogy Marotta ezeket a neveket nem engedi, es egyelore Frattesi tavozasat sem.
Nyilvan bedodnak Marotta miatt ilyen Ricci fele neveket, es meg kitudja kit, csak hat ez megint tobb sebbol verzo dolog.
Eloszor is Frattesi eladasa kellene ehhez 40, de akar 45-50m-ert.
Latjuk az Angol vonal total kamu, nincs erdeklodes.
Napoli sem igazan akarja Frattesit, marad a Roma, de hogy ok nem fognak 45-50m-t fizetni az azert valoszinu.
Es hat ott van maga Inzaghi is, ha egy Frattesit nem epitett be mint "fiatal", hiaba kerult 35m euroba (tobbieket hagyjuk is), akkor mi a garancia arra, hogy egy masik Marotta fele "fiatalt" beepitene.
Na meg az a fiatal, legyen az akar Ricci, miert akarna egy ilyen Interbe igazolni?
Szoval ez szerintem egy meglehetosen nehez helyzet, en ezert azt gondolom amit irnak par helyen.
Roma nem fog 40m-t fizetni Frattesiert, ezert marad, es Marottanak kell majd oldani a feszultseget Frattesi-Inzaghi kozott nyarig.
Aztan nyaron meg majd kiderul mi lesz a kovetkezo lepes.
- interfan
Sky szerint, valamint Biasin szerint pont az hogy Marotta utasitja vissza Cristante nevet is.
Ugyanez volt a helyzet Pellegrinivel is, akit Cristantehoz hasonloan Inzaghi akart, de Marotta nem.
LInterista sajat forrasai bedobtak Mancini vagy NDicka nevet az uzletbe.
Elegge patthelyzetnek nez most ki a helyzet.
- Frattesi tegnap targyalt a Roma vezetessel, elfogadt az ajanlatunkat, Romaba szeretne igazolni, kerte az Inter vezetest adjak el a Romanak.
- Inzaghi igent mondott Frattesi eladasara, Marotta nem.
- Marotta csak abban az esetben engedne el Frattesit, ha legalabb 40m koruli osszeger kapna az Inter.
- Marotta nemet mondott egyelore a jatekosbevonasokra az uzletbe.
- Roma viszont nem tud meg 30m-t se fizetni, nem hogy 40m-t Frattesiert.
- Angol erdeklodes kamu volt, tobb forras is megerositi, csak a Roma es a Napoli merult fel Frattesiert.
- Napolinak el kellene adni Kvaratskheliat a PSG-nek, es akkor merulhetne fel Frattesi, de Conte inkabb Pellegrinit preferalja.
- Mivel Conte tobb jatekost akar az esetlegesen bejovo 80m-bol, ebbol nem akar 40m-t Frattesiere kolteni.
- Frattesi nem szeretne a Napoliba menni, nem latja garantaltnak a biztos kezdo lehetoseget, csak a Roma erdekli.
- A Napoli egyelore nem tett, es lehet nem is fog ajanlatot tenni Frattesiert a fenti okok miatt.
-
Interfan1000
Nekem a Roma-ból senki nem kellene, így vagy fizessenek, vagy Frattesi barátkozzon meg a helyzetével, ugyanis elő szerződése van!
-
segogabor
Ebből fél év száműzetés lesz szegény Frattesinek.. Szerintem így ,hogy ennyire nem kompatibilis a projekttel Inzaghi nyáron el kell mennie. Képtelen beépíteni új játékosokat a csapatba. Frattesit,Zielinskit sőt Buchanant és Palaciost ,kapus Józsika Martinezt is jobban kellett volna használni és több játékpercet adni ezeknek a játékosoknak adni. Ennek semmi értelme,hogy igazolgatunk abból a kevés pénzből és mindenki megy a lecsóba. .....interfan írta: ↑2025.01.10. 06:37Sky szerint, valamint Biasin szerint pont az hogy Marotta utasitja vissza Cristante nevet is.
Ugyanez volt a helyzet Pellegrinivel is, akit Cristantehoz hasonloan Inzaghi akart, de Marotta nem.
- Frattesi tegnap targyalt a Roma vezetessel, elfogadt az ajanlatunkat, Romaba szeretne igazolni, kerte az Inter vezetest adjak el a Romanak.
- Marotta csak abban az esetben engedne el Frattesit, ha legalabb 40m koruli osszeger kapna az Inter.
- Angol erdeklodes kamu volt, tobb forras is megerositi, csak a Roma es a Napoli merult fel Frattesiert.
- Napolinak el kellene adni Kvaratskheliat a PSG-nek, es akkor merulhetne fel Frattesi, de Conte inkabb Pellegrinit preferalja.
- Mivel Conte tobb jatekost akar az esetlegesen bejovo 80m-bol, ebbol nem akar 40m-t Frattesiere kolteni.
- Frattesi nem szeretne a Napoliba menni, nem latja garantaltnak a biztos kezdo lehetoseget, csak a Roma erdekli.
- A Napoli egyelore nem tett, es lehet nem is fog ajanlatot tenni Frattesiert a fenti okok miatt.
- interfan
Pont a napokban irtam errol, hogy ez a Marotta low-cost fiatal projekt nem kompatibilis Inzaghival.segogabor írta: ↑2025.01.10. 07:56Ebből fél év száműzetés lesz szegény Frattesinek.. Szerintem így ,hogy ennyire nem kompatibilis a projekttel Inzaghi nyáron el kell mennie. Képtelen beépíteni új játékosokat a csapatba. Frattesit,Zielinskit sőt Buchanant és Palaciost ,kapus Józsika Martinezt is jobban kellett volna használni és több játékpercet adni ezeknek a játékosoknak adni. Ennek semmi értelme,hogy igazolgatunk abból a kevés pénzből és mindenki megy a lecsóba. .....interfan írta: ↑2025.01.10. 06:37Sky szerint, valamint Biasin szerint pont az hogy Marotta utasitja vissza Cristante nevet is.
Tenyleg ott a jopar nev:
Asllani, Bellanova, Buchanan, Palacios, sot Bisseck is kitudja mennyit jatszana ha nem lennenek a serulesek.
(Ilyen Agoume, Carboni, Espositok, Fabbian, Casadei vonalat meg foleg hagyjunk)
Frattesi aki nem is "low-cost" volt ot is latjuk mennyire epitette be.
Nyilvan Inzaghi gondolatai es elkepzelesei is erthetoek, viszont az teljesen mas elkepzeles mint a Marotta fele.
Ezt mar ki is mondtak akar Inzaghi is.
Viszont szerintem hamarabb fogjuk dobni ezt a Marotta vonalat, mint hogy Inzaghit "elveszitsuk".
En azt gondolom, hogy hamarabb lesz ebbol Cristante, vagy Pellegrini/Anguissa mint Mkhitaryan utod, mint a Marotta altal akart "fiatal" vonal.
Most hogy ez jo, vagy nem jo, azt mindenki dontse el maga.
- Cupi
Legyünk őszinték ez semmilyen edzőnél nem lenne kompatibilis ha az az elvárás az legyél bajnok meg menetelj a BL_ben és lehetőleg nyerj sokat.....
Low-cost fiatalok között nem sokból lesz klasszis aki majd beépül és húzza előre a csapatot.
Legjobb példa Asllani. Tényleg gyenge volt a szuperkupa döntőbe de hogy szétkapta már a média meg a szurkolók is....ilyenkor egy tapasztalatlanabb fiatal arc összes is törhet keményen.
- interfan
Pont ezert irtam feljebb, hogy Inzaghi gondoltai es elkepzelesei is erthetoek.Cupi írta: ↑2025.01.10. 08:16Legyünk őszinték ez semmilyen edzőnél nem lenne kompatibilis ha az az elvárás az legyél bajnok meg menetelj a BL_ben és lehetőleg nyerj sokat.....
Low-cost fiatalok között nem sokból lesz klasszis aki majd beépül és húzza előre a csapatot.Csomó bukó lesz mert lehet tehetségesek de nem tudják majd elviselni a nyomást és a győzelmi kényszert ami egy top klubnál van. Főleg Olaszországban.
Legjobb példa Asllani. Tényleg gyenge volt a szuperkupa döntőbe de hogy szétkapta már a média meg a szurkolók is....ilyenkor egy tapasztalatlanabb fiatal arc összes is törhet keményen.
Viszont szerintem a tulzott rutin iranti ragaszkodas is megvan benne.
Nehez ugy ez, egy biztos a ket ut es irany nem egy iranyba mutat.
- Cupi
Egyértelmű, hogy van Inzaghinak is egy fétise az idősebb játékosok miatt de szerintem nem a 30-asokkal van a gond. Többekkel ellentétben én nem gondolnám, hogy gáz ha 30 körüli tapasztalt arc jönne. 34-35 az már necces, olyanokat már ha lehet ne hozzunk. Ráadásul jó nagy fizukkal.
Pl. Cristante ne azért ne jöjjön mert 29-30 éves hanem mert gyenge.
- interfan
Valoban ez is egy irany, es ez is ertheto, Inzaghinal elorebb van egy Cristante mint egy Frattesi vagy Asllani, ilyen Bernabe, Belahyane meg foleg.Cupi írta: ↑2025.01.10. 08:30Egyértelmű, hogy van Inzaghinak is egy fétise az idősebb játékosok miatt de szerintem nem a 30-asokkal van a gond. Többekkel ellentétben én nem gondolnám, hogy gáz ha 30 körüli tapasztalt arc jönne. 34-35 az már necces, olyanokat már ha lehet ne hozzunk. Ráadásul jó nagy fizukkal.![]()
Pl. Cristante ne azért ne jöjjön mert 29-30 éves hanem mert gyenge.![]()
Es igaz ez pl egy Pellegrini-Anguissa parosra is, hogy Inzaghinal elorebb vannak, mint pl egy Marotta vonal Paz, esetleg Ricci, es tarsaik.
Inzaghi ilyen, ot igy erdemes elfogadni.
Megvannak az elonyei az o vonalanak, es valahol megvannak a hatranyai is.
- Baggio85
Ahogy mindig is az volt a problémánk Conte-val, hogy neki is volt.
Nekem a problémám az ezzel a helyzettel kapcsolatban, hogy ha Frattesi elmegy, akkor ki lesz az, aki egyrészt eltűri, hogy 6ból 1 meccsen játszik Barella mögött, másrészt, ha el is fogadja, milyen képességű/motivációjú futballista az, aki ebbe belemegy?! Előrébb leszünk mi egy ilyennel?
- Cupi
Na ez meg egy másik amit valóban fel lehet róni a mesternek a rotálás hiánya.Baggio85 írta: ↑2025.01.10. 08:40
Ahogy mindig is az volt a problémánk Conte-val, hogy neki is volt.A közös kettőjükben, hogy mindketten bajnokok lettek az Interrel. Úgyhogy igazából ez is azt erősíti meg, amit írtál, hogy itt azért két nagyon ellentétes elképzelése az, hogy eredményes is legyél, meg mindenképpen játszanak fiatalok is. Főleg Olaszországban. Nem jellemző, hogy valaki egy U25-ös csapattal bajnok lesz. Ettől még persze nem biztos (sőt), hogy az előbbi jobb irány hosszú távon. Mert azért az ok, hogy Marotta összeszedett 0 eurós igazolásokból egy klasszis csapatot, de ez nem lesz mindig járható út, nem lesznek mindig ilyen lehetőségek.
Nekem a problémám az ezzel a helyzettel kapcsolatban, hogy ha Frattesi elmegy, akkor ki lesz az, aki egyrészt eltűri, hogy 6ból 1 meccsen játszik Barella mögött, másrészt, ha el is fogadja, milyen képességű/motivációjú futballista az, aki ebbe belemegy?! Előrébb leszünk mi egy ilyennel?
Sok mindent nyertünk vele így tényleg igaz az eredmények ők igazolják. Viszont azt tényleg nehezen értem meg, hogy vannak akiket csapágyasra hajt, sőt olyan is van akár injekciózva is játszat. /pl. Acerbi tavasszal/
Tényleg semmi bajom se Mikhy-vel se Acerbivel mert küzdenek, hajtanak és jól is nyomták a legtöbb meccsen de miért kell mindig kezdeniük és miért várja meg lesérüljenek vagy kipurcanjanak?
-
Fan Gusto
Teljesítménye alapján Cristante eddig az egész karrierjét sérülten focizta végig. Szerintem az ő jelenléte a Roma előrelépésének egyik legfőbb gátja volt az elmúlt években. Rettenet, hogy egyáltalán felmerült valakiben az, hogy hozzánk jöjjön...Interfan1000 írta: ↑2025.01.09. 20:46 Cristante nem sérült? Vagy akkor hogyan lesz azonnal bevethető?
-
Interfan1000
Jó ez a fiatal játékosokra épülő projekt, de én azt se szeretném, hogy átessünk a ló túloldalára, és ezt szigorúan csak ésszel lehet csinálni! Mi lesz, ha a fiatalokkal lemaradunk a BL-ről is jövőre, aztán összeomlik a klub költségvetése?
Ott van Motta is a Juventussal erre mit jó példa, rutinos játékosokat vegyíti a fiatalabb generációval, aztán jelenleg hol vannak?
Ott van Motta is a Juventussal erre mit jó példa, rutinos játékosokat vegyíti a fiatalabb generációval, aztán jelenleg hol vannak?
- Baggio85
- interfan
Allitolag Inzaghi elfogadna, Marottaek nem.Fan Gusto írta: ↑2025.01.10. 08:52Teljesítménye alapján Cristante eddig az egész karrierjét sérülten focizta végig. Szerintem az ő jelenléte a Roma előrelépésének egyik legfőbb gátja volt az elmúlt években. Rettenet, hogy egyáltalán felmerült valakiben az, hogy hozzánk jöjjön...Interfan1000 írta: ↑2025.01.09. 20:46 Cristante nem sérült? Vagy akkor hogyan lesz azonnal bevethető?
Ez megint erheto a fentebb emlitett Inzaghi gondolatok es irany miatt.
Es ertheto az is, hogy Marotta miert mondott nemet Cristantera.
Most hogy melyik jo vagy melyik nem, nehez megitelni.
Mindket koncepcioban es elkepzelesben vannak ertheto, es vannak kockazatos dolgok is.
- Cupi
Ahogy korábban is írtam Cristante esetén nem az a kérdés mennyi idős és jó e a rutinosabb vonal vagy sem. Ő egyszerűen gyenge és középszer alja.interfan írta: ↑2025.01.10. 09:03
Allitolag Inzaghi elfogadna, Marottaek nem.
Ez megint erheto a fentebb emlitett Inzaghi gondolatok es irany miatt.
Es ertheto az is, hogy Marotta miert mondott nemet Cristantera.
Most hogy melyik jo vagy melyik nem, nehez megitelni.
Mindket koncepcioban es elkepzelesben vannak ertheto, es vannak kockazatos dolgok is.
-
HerfortBalazs
Lehet hogy ha Frattesi kivarja a nyarat mar Inzaghi itt se lesz tovabb.
Nem igazan passzol ahhoz az iranyhoz amit a vezetőseg akar. Conte is lelepett egyből mikor ugy erezte. En siman eltudom kepzelni hogy egy aprilis-majus környeki targyalason azt mondja hogy szevasz. Inzaghi jo edző, Seria A szinten az egyik ha nem a legjobb, de ő nem fog 20 eves gyerekeket beepiteni.
Nem igazan passzol ahhoz az iranyhoz amit a vezetőseg akar. Conte is lelepett egyből mikor ugy erezte. En siman eltudom kepzelni hogy egy aprilis-majus környeki targyalason azt mondja hogy szevasz. Inzaghi jo edző, Seria A szinten az egyik ha nem a legjobb, de ő nem fog 20 eves gyerekeket beepiteni.
- interfan
En tovabbra is azt gondolom, hogy hamarabb fogjuk a Marotta projektet es iranyt eldobni, mint Inzaghit.HerfortBalazs írta: ↑2025.01.10. 09:18 Lehet hogy ha Frattesi kivarja a nyarat mar Inzaghi itt se lesz tovabb.
Majd szepen foltozgatunk 25 nyaran is, mar megvolt a hosszabbitas a Mkhitaryan, Darmian, Acerbi sorral.
Majd kitesszuk az Inzaghi altal nem kedveltek, lasd Frattesi, Asllani, Buchanan, Palacios, es majd abbol a penzbol foltozgatunk a nyaron.
Esetleg 26 nyara lehet szerintem amikor valtas lesz.
Inzaghi nem fog elmenni magatol, minek menne.
(Conte story azert mas)
Mi pedig kitenni nem fogjuk, meg akkor sem ha ne adja a jo eg elbuknank az idei bajnoki cimet.
- interfan
Azert elkezdodott a dobalozas kemenyen a nevekkel. 
Eddig volt mar Pellegrini, Anguissa, Ricci, Cristante, most pedig par uj nev is jott.
- Marotta vonal uj fiatal nevek:
Frendrup, Bondo, Fazzini
- Tapasztaltabb uj nev:
Pessina
Eddig volt mar Pellegrini, Anguissa, Ricci, Cristante, most pedig par uj nev is jott.
- Marotta vonal uj fiatal nevek:
Frendrup, Bondo, Fazzini
- Tapasztaltabb uj nev:
Pessina
- Baggio85
Ezek a nevek pont passzolnak az általam említett "ki lesz az, aki egyrészt eltűri, hogy 6ból 1 meccsen játszik Barella mögött, másrészt, ha el is fogadja, milyen képességű/motivációjú futballista az, aki ebbe belemegy?! Előrébb leszünk mi egy ilyennel?" körbe...
-
HerfortBalazs
Ezekből a nevekből Ricci a legigeretesebb, bar ő Calha posztjan jatszik. Szep is lenne oda egy kezdő ember Calha meg mehetne vissza az eredeti posztjara. Mondjuk ez csak alom kb mert ezt a Ricci gyereket mar 60-70 milliokert irjak.
Meg Inzaghi biztos betenne a kezdőbe, ja nem
Meg Inzaghi biztos betenne a kezdőbe, ja nem
- brecsinho
Nem tudom mire gondolt Frattesi és ügynöke,hogy majd a 2szép szeméért holnap elengedjük Rómába,mert szegénykém bedurcizott..nem fognak télen fizetni érte,itt max egy fél éves kölcsön,ami szóba jöhet,de Marrotta se hülye,gondolom biztosítékot akar és legalább akkor egy magas kötelező kivásárlást nyárra,szóval eléggé patthelyzet ez így.
Amúgy meg a másfél év alatt láthattuk,hogy ebben a rendszerben nem fér be a kezdőbe:Calha posztján szóba se jöhet,Barella jobb nála,Miki pedig komplexebb játkos,ráadásul oda inkább Zielinskit kéne beépíteni. Volt pár jobb meccse és valóban jól érkezik a kapu elé,de ami ebbe a rendszerbe kell (passzjáték,labdaszerzés,játékintelligencia,labdabiztosság stb.),ahhoz nem elég jó. Mindenesetre nem értem ezt a hirtelen hisztit,nyugodtan kibírhatta volna ezt a félévet,rengeteg meccs jön még és nyárig biztos kapott volna még esélyt,aztán eldöni mit akar,de áron alul vagy szar feltételekkel eladni nem kéne.
Amúgy meg a másfél év alatt láthattuk,hogy ebben a rendszerben nem fér be a kezdőbe:Calha posztján szóba se jöhet,Barella jobb nála,Miki pedig komplexebb játkos,ráadásul oda inkább Zielinskit kéne beépíteni. Volt pár jobb meccse és valóban jól érkezik a kapu elé,de ami ebbe a rendszerbe kell (passzjáték,labdaszerzés,játékintelligencia,labdabiztosság stb.),ahhoz nem elég jó. Mindenesetre nem értem ezt a hirtelen hisztit,nyugodtan kibírhatta volna ezt a félévet,rengeteg meccs jön még és nyárig biztos kapott volna még esélyt,aztán eldöni mit akar,de áron alul vagy szar feltételekkel eladni nem kéne.
- interfan
Egy jo 1,5 honapja irtam ezt egy ugyanilyen felvetesre.Interfan1000 írta: ↑2025.01.10. 08:52 Jó ez a fiatal játékosokra épülő projekt, de én azt se szeretném, hogy átessünk a ló túloldalára, és ezt szigorúan csak ésszel lehet csinálni! Mi lesz, ha a fiatalokkal lemaradunk a BL-ről is jövőre, aztán összeomlik a klub költségvetése?
Azota is ugyanezt gondolom, es nem igazan latom mi a megoldas.
"
Hat igen, csak nezd meg mit tudsz csinalni?
Tagadhatatlan, hogy a keret oreg, a kezdo egyresze oreg, akiket potolni kell, es a fizeteskiadasunk a legnagyobb Olaszorszagban.
Sot a legtobb alairasi penzt mi fizettuk az elmult evekben ki.
Ezek a tenyek.
Na most ha ezen valtoztatni akarsz, vagy nem akarsz de muszaj, milyen lehetosegeid vannak penz nelkul?
1. Folytatod az ingyen 30+ nevek igazolasat jo nagy fizetessel, jo nagy alairasi penzel.
Dehat mivel a keret eleve oreg, es 4 olyan alapemberunk is van aki 35+ os, nem beszelve a pad is ott van, haat nem egyszeru tema...
2. Megprobalsz ugyanannyi penzbol, mint a 30+ fizetese + alairasi penze, 20-25 eves low-cost, nem igazan ismert fiatalokat venni 5-10m-ert, gyakorlatilag 0 fizetesert, aztan hatha itt fejlodnek, befutnak, es van a klubnak jovoje.
Nyilvan nagyon nem egyszeru ez sem, mivel ehhez kellene egy edzo aki egy ilyen projektre alkalmas.
Aki jatszatja, felepiti, oket, aki epit rajuk, aki bizalmat ad nekik.
Es hat meg akkor sem biztos, hogy ez a vonal befut.
3. Sajat akademia.
Ez itt ki is esik, mert ez nalunk jelenleg nem letezik, ahogy vezetoink elmondtak, teljesen leepitettuk ezt az elmult 10 evben, es a legalapvetobb feltetelek sincsenek meg.
4. Eladjuk az erteinket, az alapembereinket, es abbol a penzbol hozunk 5-6-7 uj kevesbe minosegi jatekost.
Na ezt ateltuk 2021-tol, nem hiszem hogy jo lenne az, hogy ujra az lenne a tema, hogy Bastoni, Barella, Martinez kozul kit adunk el, mennyi penzt kapunk, es az hany db kozepes jatekosra eleg az a penz.
Van 3 lehetoseg, amit egyet mar ateltunk, es nem hiszem, hogy sokan orulnenk neki ujra.
Van egy lehetoseg amit jelenleg is csinalunk, de a keret, a kezdo eletkora elert oda, hogy nem biztos hogy alkalmas ez a modszer a jovoben is.
Szoval valoban nagy a kockazat ebben a Marotta-Oaktree low-cost, kevesbe ismert 5-10m fiatalok vonalban, de nem biztos, hogy ettol van jobb lehetosegunk.
Erdekes szamomra az is, amit mar az elmult honapokban tobbszor is lehetett olvasni, hogy az Oaktree egyaltalan nem tamogatta volna a Zielinski-Taremi parost amit meg az elozo tulajdonos hagyott jova.
Sot meg meg is kertek az Inter vezetest, hogy probaljanak kifarolni a szerzodesekbol, viszont ezt az Inter mar nem tudta volna megtenni penzveszteseg nelkul, ezert vegul nem mondtak fel a szerzodeseket.
"
Annyival egeszitenem ezt ki, hogy elasbol lehet majd penzunk, mert vannak olyan jatekosaink akikben azert van valamennyi ertek, es Inzaghi nem szamit rajuk.
Frattesi, Asllani leginkabb akikbol ertelmezheto penz lehet.
Es par millio cseppenhet ilyen Josep Martinez, Palacios, Buchanan sorbol is.
Egyszoval en Inzaghival a fentebb emlitett 4. opciot latom realisnak.
Eladni akire nem szamit, es hozni helyette olyan jatekosokat akikre ahogy o fogalmazott, azonnal szamithat.
Lesarkitott pelda, de hogy jobb jatekos e pl egy Pellegrini mint egy Frattesi, vagy egy Cristante mint egy Asllani ez egy jo kerdes, viszont Inzaghinal ezek a jatekosok sokkal tobbet szamithatnak, mert jobban tud rajuk epiteni.
Es itt most nem a konkret neveket erdemes megfogni, hanem az iranyt es az elkepzeleseket.
Lehet XY jobb mint YX, de ha mi ha nem tudjuk, vagy nem akarjuk hasznalni, akkor YX hiaba gyengebb jatekos nagyobb segitseg is lehet szamunkra mivel az edzo jobban bizik benne es szamit ra.
- vaskalap
Ha Frattesi menni akar menjen,az ára ismert,csengessék ki.Nehogy már mi engedjünk és legyünk jófejek a romával.Ez üzlet.Nem kellenek a hulladékaik.
- Cupi