Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hivatalosan is lezarult a teli mercato.

- Erkezok:
Zalewksi kolcson 0,6m

- Tavozok:
Buchanan kolcson + opcio 1m
Palacios kolcson
Radu vegleg ingyen

Ossz kiadas: 0,6m
Ossz bevetel: 1m
Teli mercatos merlegunk: +0,4m

Felszabadult fizetes: 2,87m
Uj fizetes: 0,27m
Fizetes merleg: 2,6m megtakaritas
interfan

Nekem megmondom oszinten csalodas ez a teli mercato is...
(Nyari is olyan lett amilyen, es akkor meg finoman fogalmaztam)

Palacios ment kolcson, amikor megjott augusztus utolso napjaiban mar irtak kb mindenhol, januarba kolcson fog menni, igy is lett, 100%-osan bejott, szamitani lehetett erre, semmi meglepetes.

Buchanan-Zalewski "csere" majd kiderul jo e vagy sem.
Ilyen Radu tavozasa edesmindegy, legalabb nem rontja tovabb a levegot.

Viszont, latjuk ilyen Arnautovic-Correa parost hiaba ajanlunk mindenkinek, a kutyanak nem kell egyik sem...
Szepen kiulik inkabb a szerzodesuk veget a nagy fizetesert...

Es hat ez a csatar helyzet meg olyan amilyen, van 2db tamadonk, a padon meg senki.
Igy azert nehez lesz...
Persze bajnoksagban eleg lehet, sot a BL 8 is meg kell lennie latva a sorsolast, de ne adja a jo eg megserul Thuram vagy Martinez, akkor vegunk...
Martinez vezeti az Inter gollovolistat, szorosan mogotte Thuram.
De februar kozepe van lassan, es a cseresor bajnok akciogol szama:
Correa: 1db akciogol
Taremi: 0db akciogol
Arnautovic: 0db akciogol
Ez azert kemeny februarban...
Lehetoseg megint lett volna boven-boven, dehat nem.
Ez szamomra csalodas, es egyben hiba is, tartom ezt akkor is ha meglesz a "kotelezo mondott" bajnoki cim, es a BL 8 is.

Valamint a KH helyzet is hat olyan amilyen.
Acerbi 2,5 honapja serult, 250 eves, nem tudom mire lesz meg o eleg.
Nyilvan epuljon fel, jatszon jol, nyaron meg vegre tegyuk mar ki, dehat-dehat.
Vannak kerdojelek.
Es halat adhatunk az egnek, hogy DeVrij 33 evesen, 2,5 honapon at folyamatosan jatsza 3-4 naponta nem serult meg, es hozott egy ilyen hibatlan teljesitmenyt.

Nyaron lesz dolgunk boven, nem csak a teljes pados csatarsort kell lecserelni, uj KH-t hozni, a KP cseresor helyzete is olyan amilyen.
Asllani meg csak-csak, de Frattesi tavozna, teljesitmenye is olyan amilyen (es akkor finoman fogalmaztam), Zielinski teljesitmenye meg szinten olyan amilyen (es akkor megint finomam fogalmaztam).
Mkhitaryan se tudom hogy fogja ezt birni 36 evesen...
Most a Milan elott is latszott rajta erosen, hogy nem birja mar ezt a 3-4 naponta meccseket, dehat ez egyszeru biologia, nincs ezen mit csodalkozni, ilyen korban ez gyakorlatilag keptelenseg mar birni.
Persze ismetlem magam, legyen az, hogy Mkhitaryan birja es csodalatos teljesitmeny hoz, Frattesi meggondolja magat es maradni akar es jol jatszik vegre, es Zielinski is hirtelen teljesen megvaltozik es jo es hasznos jatekosunk lesz.
Legyen igy.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2025.02.03. 10:35
interfan írta: 2025.02.03. 10:19

Horvat, 22 eves lesz mire idekerul.

https://www.transfermarkt.com/petar-suc ... ler/668207

Olasz lapok szerint a jo esellyel tavozo Asllani helyere jon.
Köszi. Én is azt a másik arcot találtam meg elsőre akit Möszi is írt. Így nem vágtam mi van. :) ;)

Szóval Petar Sucic jön aki Dinamo Zágráb játékosa vkp, mélységi irányító.

Ismerős volt a név,nem véletlenül.
Unokatesóját Luka Sucicot szintén figyeltük, őt is szóba hozták velünk akkor még Salzburgban játszott aztán tavaly nyáron került a Sociedadba, ő bal lábas inkább tkp
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.02.04. 10:18 Viszont, latjuk ilyen Arnautovic-Correa parost hiaba ajanlunk mindenkinek, a kutyanak nem kell egyik sem...
Legalább ez jó hír:

https://x.com/NicoSchira/status/1886917515613295007
interfan

PellerG írta: 2025.02.05. 01:40
interfan írta: 2025.02.04. 10:18 Viszont, latjuk ilyen Arnautovic-Correa parost hiaba ajanlunk mindenkinek, a kutyanak nem kell egyik sem...
Legalább ez jó hír:

https://x.com/NicoSchira/status/1886917515613295007
En attol nem tartok, hogy Arnautovic vagy Correa hosszabbitasa felmerulne.
Ok szerintem nem is kerdes, lejaro szerzodessel menni fognak.

Nehezebb dio lesz Taremi, akinek 2027-ig szerzodese van, ugyanolyan magas fizetese mint Correa vagy Arnautovicnak, es ugyanugy a kutyanak nem kell mint Correa vagy Arnautovic.

Viszont szerintem Acerbi, Darmian, Mkhitaryan mind-mind maradni fognak.
Nehezen tudom elkepzelni, hogy Inzaghi jovahagyna ezen sorbol barmelyik tavozasat is.
Egyedul akkor gondolnam realisnak, ha Acerbi tenyleg nem alkalmas mar fizikailag, izomzatilag, eronletileg az elsportra, es folytatodnak ezek a 2 hetnek indulo, de 2,5 honapos serulesei.

En azt is tartom, hogy Sommer maradni fog meg egy evet, es max moge hozunk valakit a nyaron Josep baratunk helyett, es nem Sommer ele.

Szerintem ez nyar is csak a foltozgatasrol fog szolni, es nem sok valtozas lesz.
Nyilvan ha uj tulajdonos lesz (aki penzt is tesz a kluba), akkor mas helyzet.
interfan

Buchanan:
Tobbet akartam jatszani, az Internel erre nem volt lehetosegem ezert igazoltam el.
Villareal mar korabban is erdeklodott, amikor ujra erdeklodtek irantam, nem volt kerdes, azonnal elfogadtam az ajanlatukat.
Tokeletes szamomra a Villareal, itt megmutathatom az igazi tudasomat es kepessegeimet.

Eredeti es egyben kedvenc posztom a tamado poszt szelen, remelem a Villarealban ujra ezen a poszton fogok jatszani.
interfan

Erdekes hogy a Sky szerint a januari celpont akit az Inter akart az Asensio volt.
Viszont mivel nem sikerult egyik cserecsatartol sem megszabadulni, ezert a 6.csatart nem vallaltuk be a keretbe.

Sky szerint nyaron ujra tema lehet Asensio ha az Aston Villa nem veglegesiti.

Szinten a Sky szerint az Internek a budget a tamadokra nyaron Frattesi eladasabol lehet.
Nem csak Asensio, hanem jelolt Paz, Castro, P.Esposito, valamint uj nev a Sky szerint Nikola Krstovic a Leccebol.
(Korabban meg emlegetett nevek: F.Torres. Dennis Man, Pepi)

Szinten a Sky szerint az Inter szeretne Thuram kivasarlasi zaradekot megszuntetni, de ehhez hosszabbitas kell, Thuram fizetesi igenye pedig 10-11m euro.
Ehhez komoly fizetesemeles kell a jelenlegi 6m euros fizeteserol.
85m euro egyebkent Thuram kivasarlasi ara, es a hirek szerint a Liverpool, Bayern, MU mutatott kezdeti erdeklodest.
interfan

Erdekes ez az Asensio tema, amiota a Sky bedobta, hogy telen ot akartuk, azota folyamatos tema, hogy nyarra is celpont, es ha az Aston Villa nem veszi meg, akkor kihasznalva az Inter-PSG barati es partnersegi viszonyt, akkor megprobaljuk majd.

Nyilvan nem egy elveszett jatekos, mert a Realban is rendben volt, es a PSG-ben sem vallott szegyent, ahhoz kepest, hogy leginkabb csak csere volt.
Az is erdekes, hogy Parizsban mar leginkabb kozepcsatart jatszott, ezert is akarjuk es kepzeljuk el ot mi nalunk mint csatar.

Ismetlem nem egy elveszett valaki, de azert o sem fiatal mar 29 eves.
Nyilvan egy hulladek Arnautovic-Taremi-Correa sorhoz kepest egy istenicsoda Asensio.
De en lehet mas iranyba probalkoznek.

Viszont a korabban sokat irt, szinten mar legtobbszor kozepcsatar poszton jatszo Ferran Torres szepen elkezdte rugdosni a golokat a Barcelonaban, igy az o nevet mar nem nagyon emlegeti az Olasz sajto mint elerheto lehetoseg.
interfan

Cupi írta: 2025.02.08. 18:09 Teljesen egyetértek.....bravúr volt eddigis, hogy 0 pénzből kupákat nyertünk de sajnos ez nem fog menni már sokáig.
Ott van Acerbi....tavaly még sokat játszott /még ha tudjuk tavasszal beinjekciózva/ és hasznos is volt de most már 3 hónapja nincs....Mikhy is egyre szarabbul bírja a terhelést. Darmian és De Vrij sem lesz fiatalabb...Sommer még nagyon jó de láthattuk Handa esetén, hogy elég látványosan vissza tud esni kiváló kapus teljesítménye is egy bizonyos kor felett.

Nyáron nagyon kellene frissíteni és fiatalítani a kereten de pénz nélkül ez nagyon nehéz lesz....ha meg ezt megoldjuk középszerekkel akkor meg az nem sokat ér.

Jó lenne már egy olyan tulaj aki be is fektetne a klubba és nem csak a BL nagy bevételeit számolgatja. Nem nem nem vágyom én 200 milliós mercato költekezésre de azért ha Marotta kapna némi pénzt és nem a kölcsön + opciókkal meg a lejárt szerződésű játékosokkal kellene operálnia akkor egész jól erősíthetnénk. Azért vicc, hogy mi egy ilyen Gimenez csávót nem tudnánk megvenni 35 millióért mert ez is egy álom összeg már....
Azert az valoban nagyon kemeny, hogy 2020 ota megy ez.
Konkretan 2020-2025 kozott +121,4m zartuk a mercatokat.
Magyarul, nem hogy 1 eurot fektettunk volna a keretbe, meg 121m eurot ki is vettunk a keretbol es a mercatobol.

2020/21:
+2,3m

2021/22:
+101m

2022/23:
-1,8m

2023/24:
+14,3m

2024/25:
+5,6m

Persze ott az a kb 30m amit kifizettunk alairasi penzekre.
De ha ezt le is szamitjuk, meg mindig elkepeszto osszeg az, hogy 0 eurot tettunk a keretbe, es kivettunk belole tobb mint 90m eurot.

Szerintem lehetoseg mindig van, es mindig lenne, csak hat mint nyaron es most telen sem eltunk vele, mert egyszeruen nem akartunk, vagy rossz dontest hoztunk.
Van ilyen, de legalabb oda eljutottunk, hogy az utobbi idoben kevesebb a rossz dontes, es tobb a jo.

Teljesen igazad van abban, hogy "Nyáron nagyon kellene frissíteni és fiatalítani a kereten de pénz nélkül ez nagyon nehéz lesz....ha meg ezt megoldjuk középszerekkel akkor meg az nem sokat ér."

Ez igy van, de latjuk hiaba van itt uj irany, uj Marotta fele fiatal projekt, annyit er amennyit.
Asllani, Bellanova, Bisseck, Buchanan, Palacios hat finomam szolva sem a rengeteg lehetosegrol, es a nagy Interes karrierrol hiresek.
(Bisseck is akkor kapott lehetoseget amikor mar szo szerint mindenki kidolt)
Es meg Frattesit is valahol idesorolhatjuk, hiaba nem "low-cost" fiatal.
Most hogy errol ki tehet, es mi ennek az oka az edesmindegy.
(Sajat fiataljainkat meg el se kezdjuk sorolni)

Egyszoval jo ez az irany, ok legyen ez, de minek ha semmi vagy nem sok ertelme?
Inzaghi elmondta vilagosan, neki olyan jatekos kell akire azonnal epithet, akire azonnal szamithat, akit azonnal a kezdobe tehet.

Inzaghi elmondta azt tobbszor is, neki a 2023 nyara volt elete legrosszabb nyara, ahol elveszitett 10X jatekost, 4-5 alapembert, es ujra kellett epitenie az Intert, es soha de soha tobbe nem akar ilyet.

Inzaghival itt nagy "valtozas" nem lesz, fiatalitas meg latjuk mennyit hasznal, leginkabb semmit, es latjuk mi Inzaghi velemenye rola.
Ez nem Inzaghi kritikaja, o ilyen edzo, o neki ilyen az elkepzelese a futballrol, o igy tud vagy probal eredmenyeket elerni, ot igy erdemes elfogadni mert o egesz egyszeruen ilyen.

Nyarra (ha nincs uj tulajdonos), akkor tovabbra is a foltozgatast latom, 1-2 posztra, de kb ennyi.
Nem lesz itt Szerintem "forradalom," es nagyon de nagyon meglepodnek ha az Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sor tavozna.
Ahogy mar irtam, szerintem azok fognak menni akikre Inzaghi nem igazan szamit.
(Frattesi, Asllani, Josep)
A penzbol meg jon par nev.
Na meg kivagjuk meg a selejtet par posztrol, akik csak a penzt felvenni vannak nalunk, mas ertelmuk az Interes palyafutasuknak nincs.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.02.09. 08:21
Cupi írta: 2025.02.08. 18:09
Magyarul, nem hogy 1 eurot fektettunk volna a keretbe, meg 121m eurot ki is vettunk a keretbol es a mercatobol.

2020/21:
+2,3m

2021/22:
+101m

2022/23:
-1,8m

2023/24:
+14,3m

2024/25:
+5,6m

De ha ezt le is szamitjuk, meg mindig elkepeszto osszeg az, hogy 0 eurot tettunk a keretbe, es kivettunk belole tobb mint 90m eurot.

Szerintem lehetoseg mindig van, es mindig lenne, csak hat mint nyaron es most telen sem eltunk vele, mert egyszeruen nem akartunk, vagy rossz dontest hoztunk.
Van ilyen, de legalabb oda eljutottunk, hogy az utobbi idoben kevesebb a rossz dontes, es tobb a jo.

Teljesen igazad van abban, hogy "Nyáron nagyon kellene frissíteni és fiatalítani a kereten de pénz nélkül ez nagyon nehéz lesz....ha meg ezt megoldjuk középszerekkel akkor meg az nem sokat ér."

Ez igy van, de latjuk hiaba van itt uj irany, uj Marotta fele fiatal projekt, annyit er amennyit.
Asllani, Bellanova, Bisseck, Buchanan, Palacios hat finomam szolva sem a rengeteg lehetosegrol, es a nagy Interes karrierrol hiresek.

Inzaghi elmondta vilagosan, neki olyan jatekos kell akire azonnal epithet, akire azonnal szamithat, akit azonnal a kezdobe tehet.

Inzaghi elmondta azt tobbszor is, neki a 2023 nyara volt elete legrosszabb nyara, ahol elveszitett 10X jatekost, 4-5 alapembert, es ujra kellett epitenie az Intert, es soha de soha tobbe nem akar ilyet.

Inzaghival itt nagy "valtozas" nem lesz, fiatalitas meg latjuk mennyit hasznal, leginkabb semmit, es latjuk mi Inzaghi velemenye rola.
Ez nem Inzaghi kritikaja, o ilyen edzo, o neki ilyen az elkepzelese a futballrol, o igy tud vagy probal eredmenyeket elerni, ot igy erdemes elfogadni mert o egesz egyszeruen ilyen.

Nyarra (ha nincs uj tulajdonos), akkor tovabbra is a foltozgatast latom, 1-2 posztra, de kb ennyi.
Nem lesz itt Szerintem "forradalom," es nagyon de nagyon meglepodnek ha az Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sor tavozna.
Na meg kivagjuk meg a selejtet par posztrol, akik csak a penzt felvenni vannak nalunk, mas ertelmuk az Interes palyafutasuknak nincs.
Lehetőségek persze mindig is lesznek, kérdés, tudunk e versenyezni értük. Nagy eséllyel nem, ezért ilyen hurkák érkeztek az utóbbi mercarok alatt, mint Buchanan, Asllani, Arna, Taremi stb. Az egyetlen olyan név, aki minőség volt, az Thuram és talán Bisseck. A német is csak azért tudott bizonyítani, mert Inzaghi rákényszerült, különben már a Leccébe lenne. Én továbbra is tartom magam ahhoz, Frattesit, Asllanit, Josep Martinezt és Lautarot eladnám és az értük kapott pénzből és Marotta szakértelmével igazolnék. Ez közel 150m euró.

A bajnokságba a mi keretünk a legjobb, viszont a kezdőnk ha felbomlik, az nem sok jót jelent nekünk. Persze, fogadjuk el, Inzaghi ilyen, de a cseréi, az emberei sajnos nem ülnek, kb egy középcsapat szint ül a padon. Nincs minőség, maximum 1-2 ember, és az nem normális szerintem, hogy csak és kizárólag rutinos játékosokkal akarja feltölteni a keretet. Acerbinek, Mikinek a következő szezonban semmi keresni valója nem lenne a kezdőben, mégis jó esély van erre, leginkább az örményre nézve. Zelinski is jóval tudása alatt játszik idén, a Napoliba sokkal kiemelkedőbb volt liga szinten.

Amióta itt van Simone 1 scudetto jött. Amennyiben idén nem védjük meg a címet, az rém ciki lesz ezzel a kerettel és ezzel a bajnoksággal szemben. Aztán lehet szapulni Contét, de hát őt se fogadtuk el olyannak amilyen…győztesnek.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 08:47
Cupi írta: 2025.02.08. 18:09

2020/21:
+2,3m

2021/22:
+101m

2022/23:
-1,8m

2023/24:
+14,3m

2024/25:
+5,6m

Lehetőségek persze mindig is lesznek, kérdés, tudunk e versenyezni értük. Nagy eséllyel nem, ezért ilyen hurkák érkeztek az utóbbi mercarok alatt, mint Buchanan, Asllani, Arna, Taremi stb. Az egyetlen olyan név, aki minőség volt, az Thuram és talán Bisseck. A német is csak azért tudott bizonyítani, mert Inzaghi rákényszerült, különben már a Leccébe lenne. Én továbbra is tartom magam ahhoz, Frattesit, Asllanit, Josep Martinezt és Lautarot eladnám és az értük kapott pénzből és Marotta szakértelmével igazolnék. Ez közel 150m euró.

A bajnokságba a mi keretünk a legjobb, viszont a kezdőnk ha felbomlik, az nem sok jót jelent nekünk. Persze, fogadjuk el, Inzaghi ilyen, de a cseréi, az emberei sajnos nem ülnek, kb egy középcsapat szint ül a padon. Nincs minőség, maximum 1-2 ember, és az nem normális szerintem, hogy csak és kizárólag rutinos játékosokkal akarja feltölteni a keretet. Acerbinek, Mikinek a következő szezonban semmi keresni valója nem lenne a kezdőben, mégis jó esély van erre, leginkább az örményre nézve. Zelinski is jóval tudása alatt játszik idén, a Napoliba sokkal kiemelkedőbb volt liga szinten.

Amióta itt van Simone 1 scudetto jött. Amennyiben idén nem védjük meg a címet, az rém ciki lesz ezzel a kerettel és ezzel a bajnoksággal szemben. Aztán lehet szapulni Contét, de hát őt se fogadtuk el olyannak amilyen…győztesnek.
Versenyezni sokszor tudunk, mert annyiert van eladasunk, vagy fizetni sem kellene ertuk, csak hat rossz dontest is hozunk, ilyen a vilag.
Cserebe szerencsere akadnak szep szammal jo dontesek is.

Inzaghinal nem lesz forradalom, maga mondta el, soha nem akar ujabb ilyet atelni.
Igy persze papiron de jol hangzik, igazoljunk 150m-ert Marotta szakertelmevel, de a gyakorlatban erre az esely minimalis, hanem inkabb 0.

Nyilvan "kozepcsapat szint ul a padon" ahogy irod.
De nezd meg a rivalisokat Olaszorszagban, ott a kezdobe is akadnak kozepszerek szammal, a padon aztan meg foleg.
Nekunk meg veluk kell versenyezni, es nem a BL-ben a vilagsztarokkal.

Az hogy Inzaghi ilyen jatekosokat akar, az meg egyertelmu, ki is mondta.
Neki olyan kell aki azonnal erosites, azonnal beteheti a kezdobe, azonnal szamithat ra.
Inzaghi ilyen.
Ennek a futballrol alkotott kepnek is megvannak az ervei, elonyei, de ugyanugy a hatranyai is.

Maximalisan igazad van abban, hogy ha ezzel a kerettel, ezekkel a rivalisokkal szemben nem lennenk bajnokok, az "rém ciki".
Ez igy van, viszont ha meglesz a cimvedes, akkor az meg valahol eredmenyekben megint Inzaghit es az o futballrol alkotott kepet, elkepzeleset, iranyat igazolja.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2025.02.09. 08:58
CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 08:47

2020/21:
+2,3m

2021/22:
+101m

2022/23:
-1,8m

2023/24:
+14,3m

2024/25:
+5,6m

Nyilvan "kozepcsapat szint ul a padon" ahogy irod.
De nezd meg a rivalisokat Olaszorszagban, ott a kezdobe is akadnak kozepszerek szammal, a padon aztan meg foleg.
Nekunk meg veluk kell versenyezni, es nem a BL-ben a vilagsztarokkal.
Igen, ez egy kritikus pont, amit hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, amikor arról beszélünk, hogy milyenek a cseréink.
Tehát, ha arról lenne szó, hogy nekünk az Asllani, Frattesi, Arna, Taremi sorral kellene BL-t nyernünk, akkor valószínűleg nem nagyon kéne izgulnunk, hogy eljutunk a legjobb 16ba...
De nem is ez lenne a cél velük!
Viszont ezek a játékosok, ha játszanának, játékban lennének, akkor azért nem lehet mondani, hogy a bajnokság utolsó 10-12 csapata ellen is esélytelenek lennénenek, mert jobb futballisták ott sincsennek. Azért ez a Fior kezdő sem volt olyan veretes (most a jobb formában lévő Keant leszámítva), hogy ha a cseréink formában vannak és frissek, mert nem 3 naponta játszanak (mondjuk ez pont igaz is...), akkor ne lehetett volna velük eredményt elérni. Egy játékosunk van a csapatban (Barella), akit tulajdonképpen a végletekig lehet hajtani, mert sosem fárad el, de a többiék sajnos ezt a ritmust nem bírják. Még a fiatalabbak sem feltétlenül.
Szóval én ebben az egyben látom Inzaghi felelősségét, hogy az ő elképzelésével a gyengébb képessű játékosok még gyengébbek lesznek azáltal, hogy nem játszanak és így nincsenek formában.
interfan

Egyebkent ez a Frattesi ugy se semmi.
Ugynoke magara vallal mindent, es elmondja o akarta a Romas szerzodest, mert Frattesi nem volt boldog, de Frattesi maradni akart az Internel.
Vegul azert hozzateszi, nyaron barmi tortenhet, es lehet ujra kepbe kerul a Roma, es Frattesi a Romaba igazol.

Roma sportigazgatoja elmondta, egy lepesre volt Frattesi a Romatol, aki a Romaba akart igazolni, de mivel nem tudtak eladni jatekost, ezert nem tudtak fizetni az Internek, ezert az uzlet meghiusult.
Viszont 4 honap mulva kitudja, es meglatjuk Frattesi erkezese a Romaba nyaron megtortenik e.

Kozben a nem hivatalos, de elso nyari erkezonk Sucic holnap orvosira erkezhet Milanoba, aztan megy vissza Horvatorszagba a szezon vegeig.
Mivel vedekezo KP, melysegi iranyito, ezert az Olasz media vegig azt irta, hogy Asllani helyere johet, akit nyaron eladhat az Inter.
Viszont most mar azt irjak, hogy Sucic nem Asllani helyere, hanem Frattesi helyere erkezik aki a nyaron biztosan tavozik az Intertol, es nem akar maradni.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Jöhetne Frattesi és Asllani helyére is egyszerre, mellé Barella és Chalha, Miki és Zielinski maradna örök beugró (tudom, tudom), Zalewski legyen véglegesítve. Ide kell egy low cost aláírásos majdnem kivénhedt, de 2 évet még bíró ex sztár, oszt megvan a kp.
Be kell látni, hogy Aslanni itt felesleg, ahogy Frattesi is, mind1 milyen kvalitásai vannak, ha Inzaghi nem játszatja, akkor nem. Ráadasul válogatottak, nekik amiatt is kellene a játékperc.
Még realitast is latnék benne, Frattesi-Zalewski okoskodás, a különbözetből jön Sucic. Buchanent megveszi Villa, abból kijön az exX Kp.
Semminek sem néztem utána, se matek, se semmi, ki is veszem a biliből a kezem. De restauráltuk a kp-t.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cristantét hozzánk akarta tukmálni valóban Riso, de mi nem akartuk elengedni Frattesit.

Amúgy...
Még a fiatal vonalhoz annyit, hogy a szurkolók részéről (itt a fórumon is) kevesen vagyunk, akik türelemmel állunk egy-egy játékoshoz.
Asllani is amit kap hetek óta... 22 évesen rommá van oltva.
Türelem nélkül kevés fiatal fog nálunk működni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta: 2025.02.09. 11:04

Amúgy...
Még a fiatal vonalhoz annyit, hogy a szurkolók részéről (itt a fórumon is) kevesen vagyunk, akik türelemmel állunk egy-egy játékoshoz.
Ez nem csak a szurkolók és a fórum esetén van így. Klub és az olasz média sem türelmes velük. Egyből le vannak húzva és mennek a padra vagy kölcsönbe.
Egyrészt érthető mert nálunk mindig az eredmények kellenek és soha nem voltunk egy fiatalokat felépítő klub. Én azt gondolom valahogy a középutat kellene megtalálni. Szükség van a rutinra is és nekem nincs bajom azzal ha egy játékos 35 éves de jól nyomja, akkor játsszon. Inkább az a gáz ezek az arcok sérülésig vannak hajtva és akkor kap lehetőséget a helyükön más ha őket kb. a mentő vitte el.....
interfan

PellerG írta: 2025.02.09. 11:04 Még a fiatal vonalhoz annyit, hogy a szurkolók részéről (itt a fórumon is) kevesen vagyunk, akik türelemmel állunk egy-egy játékoshoz.
Ez igy van, es ahogy Cupi is irja, nem csak nalunk, hanem az Olaszoknal is, es az Olasz mediaban.

Egyszeruen sokkal hamarabb van "eloveve" egy fiatal mint egy rutinosabb jatekos.

Irod Asllanit, na o is tipikus pelda.
Valahol mar Kuzmanovic szinteket emlegetnek vele, es az Inter legnagyobb kretenjet, stb.
Mikozben pl egy rutin Zielinski semmivel nem hoz jobb statokat, atlagokat, teljesitmenyt.
Sot mi tobb, ha minimalisan is, de Asllani jobb statokat, atlagokat hoz mint a rutin Zielinski.
Asllani megis szidva van, mindig eloveszik a lapok, a "szakertok" Olaszorszagban, es a gyengebb teljesitmenyt nyujto Zielinskit meg nem.

Ott van Bisseck.
Hibazik egyet, es egybol elokerul, hogy a rutin ilyenkor nem hibazna.
Ellenben amikor Acerbirol kapunk 2 golt, valahogy megint elfejtjuk, es az Olasz media is elfelejti Acerbit elovenni.

Vagy ott a csatarkerdes a padon.
Belegondolni is szornyu, ha pl egy Carboni, Satriano, Esposito maradt volna, es ok hoznak ezt a nullat amit a jelenlegi harmas, es ok lennenek a golkeptelen tamadok a padon, akkor mit kapnanak ezek a fiatalok.

Nyilvan ez a "low-cost kevesbe ismert" fiatal vonal nem lesz egy vilagsztar szint, ez vilagos.
Latjuk 5-15m-ert ez van, Asllani, Bellanova, Bisseck, Buchanan, Zalewski, Palacios, maradjunk annyiban, hogy nem egytol egyig csoda jatekosokrol beszelunk, es akkor meg finom voltam.
Nem veletlenul kerulnek 5 vagy 10 millioba.
De a lehetoseg ott van bennunk, hatha, es ha nem ugy allunk (Olasz media) egy fiatalhoz mint egy rutinhoz, akkor nehez lesz...

Es ez a "kevesbe ismert low-cost fiatal" projekt eleve halalra van itelve nalunk, amig az edzo nyiltan es vilagosan arrol beszel, hogy neki nincs baja a fiatallal, ha azt egybol tudja kezdtetni, azonnal a segitsegere van, azonnal epithet ra, es nagy minoseget es szinvonalat kepvisel.
Na egy 5-10m low-cost fiatal nem lesz ilyen.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Bellanova mindig kezd amikor Atalanta meccset látok .
interfan

hvmetal írta: 2025.02.09. 14:55 Bellanova mindig kezd amikor Atalanta meccset látok .
Bellanova valoban alapember az Atalantaba.
Vezeti is a holtversenyben a golpassz listat.
8 golpasszal az elen all a Serie A-ban.

Tavalyi szezont is vegig jatszotta a Torinoban, szinten a Torino egyik legjobbja volt.

Valogatottban is bemutatkozott mar, es tavaly marcius ota mar 4 valogatott meccse is van.

Nyilvan o sem egy vilagsztar, de 24 evesen teljesen rendben vannak, sot Olasz jatekosokat nezve meg ki is emelkedik a mezonybol.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.02.09. 15:15
hvmetal írta: 2025.02.09. 14:55
Bellanova valoban alapember az Atalantaba.

Tavalyi szezont is vegig jatszotta a Torinoban, szinten a Torino egyik legjobbja volt.

Valogatottban is bemutatkozott mar, es tavaly marcius ota mar 4 valogatott meccse is van.

Nyilvan o sem egy vilagsztar, de 24 evesen teljesen rendben vannak, sot Olasz jatekosokat nezve meg ki is emelkedik a mezonybol.
Ugyan olyan darabos és esetlen a mozgása mint volt. Épp erről beszéltem, ilyen játékosok teszik “naggyá” ezt a bajnokságot mint ez a Bellanova gyerek, azt még így is szenvedünk a Scudettoért.

Leigazolhattuk volna 15ért Reteguit is, de nekünk 12ért Arnautovic kellett, mert annyira rutinos és azonnal erősítés… Az átigazolási politikánk így is gyenge, hát még ha ilyen Bellanova, Buchanan, Cuadrado féle lufikra költünk, majd 1 év múlva adjuk is tovább jó eséllyel veszteségesen. Zalwskin legalább nem bukunk szinte semmit, bár vele kapcsolatban jó megérzésem van. Az mindenképp pozitívum, hogy nem Biraghi jött. A szélsők igazolásával vannak bajok az utóbbi időben. C.A. még nem is akkora gáz, de ő is csak azért, mert a védelemben is bevethető.

A lényeg, hogy ha már nincs pénzünk legalább bízzuk olyanra az igazolásokat, aki tud valamit kezdeni vele és ne Inzaghi döntsön, mert nem ért hozzá. Fogadja el és ne legyen ennyire konok. Jó eséllyel nem lesz címvédés, és erről leginkább a Mister tehet majd. Kész vicc, hogy egy ennyire ergya Lukaku, Bellanova, Kean féle játékosokra mondjuk, hogy mennyire meghatározóak a bajnokságot tekintve.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 17:31
interfan írta: 2025.02.09. 15:15 Bellanova valoban alapember az Atalantaba.

Ugyan olyan darabos és esetlen a mozgása mint volt. Épp erről beszéltem, ilyen játékosok teszik “naggyá” ezt a bajnokságot mint ez a Bellanova gyerek, azt még így is szenvedünk a Scudettoért.

Leigazolhattuk volna 15ért Reteguit is, de nekünk 12ért Arnautovic kellett, mert annyira rutinos és azonnal erősítés… Az átigazolási politikánk így is gyenge, hát még ha ilyen Bellanova, Buchanan, Cuadrado féle lufikra költünk, majd 1 év múlva adjuk is tovább jó eséllyel veszteségesen. Zalwskin legalább nem bukunk szinte semmit, bár vele kapcsolatban jó megérzésem van. Az mindenképp pozitívum, hogy nem Biraghi jött. A szélsők igazolásával vannak bajok az utóbbi időben. C.A. még nem is akkora gáz, de ő is csak azért, mert a védelemben is bevethető.

A lényeg, hogy ha már nincs pénzünk legalább bízzuk olyanra az igazolásokat, aki tud valamit kezdeni vele és ne Inzaghi döntsön, mert nem ért hozzá. Fogadja el és ne legyen ennyire konok. Jó eséllyel nem lesz címvédés, és erről leginkább a Mister tehet majd. Kész vicc, hogy egy ennyire ergya Lukaku, Bellanova, Kean féle játékosokra mondjuk, hogy mennyire meghatározóak a bajnokságot tekintve.
Szerintem Bellanova nem feltetlenul rossz jatekost amit te irsz.
Nyilvan nem egy klasszis, nem egy csoda, de egy nem "ergya" amit irtal.
Semmivel nem rosszabb mint jopar rutin arc, csakhat pont amit irtam, sokkal-sokkal hamarabb vesz elo barki egy fiatalt, mint egy rutint.
Boven ert volna 7m-t Bellanova anno, meg akkor is ha sokat nem mutatot nalunk, de a fejlodesi lehetoseg ott volt benne, amit latjuk a maga szintjen ki is jott.
Csunya vagy nem csunya, de ez a Bellanova a jelenlegi Serie A-ban tud egy jo jatekos lenni.

Reteguit most nyaron is leigazolhattuk volna 20m-ert.
De mi inkabb egy Josep-Palacios parost vettunk 20m-ert...
Retegui meg laza 22 Serie A meccsen 20 golos most...

Buchanan is kapott 1ev alatt 300 percet, 1 ev alatt 1X volt kezdo.
Igy valoban felesleges ilyen neveket igazolni, es ez a Marotta fele low-cost kevesbe ismert fiatal igy semmit nem fog erni.

Irod hogy:
"[legalább bízzuk olyanra az igazolásokat, aki tud valamit kezdeni vele és ne Inzaghi döntsön, mert nem ért hozzá"

De nezd meg, hiaba dont Marotta akire azt mondjuk ert hozza, hiaba igazol ilyen Asllani, Bellanova, Buchanan, Palacios, Bisseck es tarsaikat, ha lehetoseget nem kapnak.
De meg akar a 31m-ert igazol Frattesit is idelehet hozni.
Innentol meg ez egy patthelyzet.

Azzal sem ertek egyet amit irtal, hogy
"Ne Inzaghi döntsön, mert nem ért hozzá"

Nyilvan vannak hibai, sok nevet benezett, sok dontest rosszul hozott meg.
Lehetne sorolni itt Correa, Kolarov hosszabbitas, Caicedo, Lukaku 2.0, Arnautovic, stb.
De ott a masik oldal is:
Calhanoglu, Dzeko, Acerbi, Sommer, roluk mind-mind ugyanugy tudjuk, hogy Inzaghi dontesek voltak.
Egyszoval en azt nem jelentenem ki, hogy "Inzaghi nem ert hozza".
Hibazik nyilvan, dehat mindenki hibazik, Marotta is.
Inzaghi egesz egyszeruen ilyen, o neki ez a futballrol alkotott kepe, o ebben latja a megoldast, ezt el is mondta szo szerint, neki kesz jatekos kell, akit azonnal jatszathat, azonnal szamithat ra, stb.
A sokat dicsert "Grande Antonio" is ugyanez volt, es ugyanugy megvolt a rutin fetise.

En ezt sem jelentenem ki jelen pillanatban amit irtal:
"Jó eséllyel nem lesz címvédés, és erről leginkább a Mister tehet majd"

Varjuk ki a veget, latjuk a Napoli kerete is milyen, latjuk Conte mennyit panaszkodik (jogosan), es BL helyrol beszel mint cel es nem Scudetto, mert nem alkalmas ra a kerete.
Szoval varjuk ki a veget annak, hogy "jo esellyel nem lesz cimvedes".

Majd ha tenylegesen nem lesz cimvedes, es bukunk egy ilyen minosegu, eroseggu, Serie A-t, egy ilyen Napolival szemben, es valoban 4/1 Scudetto sikerul Inzaghival, akkor elolehet venni jogosan.
De nagyon messze meg a vege, latjuk ez a Napoli egyaltalan nem egy csodacsapat, sot olyanok amilyenek.
Minden eselyunk megvan a cimvedesre, es ha az meglesz, akkor arrol is majd a "mister tehet"?

Bizzunk a csapatban, megmutattuk az elmult idoszakban is, hogy ez a csapat, es Inzaghi is kierdemli szerintem a bizalmat.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Szerintem , ha marad Conte , más nevű , de legalább ilyen szintű kóklerekkel lenne tele a kis pad .

Sokan csak a scudettot nézik . Abban tényleg jó 2. évéig.

Célravezetőbb európai szinten ott lenni a top 8-ban , úgyis , hogy elmegy a bajnokság , mint BL-ben sehol sem lenni , de sorra hozni a hazai kupákat .
Arra képes egy Fradi is . Igazi piac nem a hazai bajnokságban van . Szép dolog a statisztika, jó lenne megélnem a 3. csillagot , de egy nemzetközileg erős Inter többet ér .
Ehhez pedig Inzaghi sokkal jobb edző , mint Conte .

Conte már sokszor leszerepelt pénzes kluboknál.
Simonet még csak csóró csapatoknál láttuk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyébként ez egy sokkal árnyaltabb dolog, hogy ki érkezzen egy-egy átigazolási ablakban és melyik posztot teljesen felesleges "erősíteni".
Írjátok itt Retegui-t. Remek csatár. Ugyanakkor az Inter két csatárral játszik, két nyugodtan mondhatjuk világsztárral. Mögéjük kell igazolni és nem melléjük. Persze mi van, ha valaki megsérül? Jogos, de mi van, ha nem? Elviselné Retegui a padot és azt, hogy 4-5 meccsenként állhat a kezdőbe 60 percre? Biztos, hogy nem. Jó lenne, ha a kispadon olyan csatárok lennének, akik most épp vezetik a Serie A góllövőlistáját, de ez teljesen utópisztikus felvetés. Persze ettől még Arna és Correa teljes flop. Taremit első év után még nem írnám le teljesen. Szóval nehéz dolog ez, mert láthatjuk, hogy egy picike Davide is tud bosszankodni, akkor egy nagyobb név mit csinálna, ha nem játszana? Márpedig Inzaghi nem egy rotálminátor.
Martinezzel nem az volt a baj, hogy az árát nem költöttük el Retegui-re a fentebb írtak miatt. Hanem az, hogy ennyi pénzt adtunk egy cserekapusért. Érthető, hogy kellett oda valaki, mert Sommer sem 20 éves, de vélhetően harmad ennyi pénzből is lehetett volna valakit találni.
Mindig mosolygok (magamon is később) mikor szidjuk Inzaghi-t, meg az átigazolási politikánkat, de ilyenkor tényleg érdemes megnézni, hogy mennyi pénzből épült fel, nyugodtan mondhatjuk, a világ egyik futball nagyhatalma. Ma az Inter az egyetemes labdarúgás top 5 csapatában benne van. Hol az 5. legerősebb, hol az első. Inzaghi remek munkát végez, ahogyan a vezetők is. Lehetne jobb? Persze. És rosszabb? Nem tudom, ott a hátsó sorban kedves MU, vagy Arsenal esetleg Tottenham, vagy PSG drukker, mondanátok erről valamit?
Viszont szurkolók vagyunk elsősorban, tehát kapd össze magadat Simone, Ausilio pedig hozzon már értelmesebb játékosokat, mert baromi bosszantó, hogy ennyien besülnek. Hogy lesz ebből triplázás?
Zalewski pedig egy elképesztő tehetség volt sokáig, kíváncsian várom, hogy csak a közeg volt e számára taszító, vagy tényleg ennyi volt benne. Remélem előbbi.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Retegui, ha nálunk lenne, játszott volna 600 percet és lenne kb 2 gólja és mindenki szidná, hogy minek kellett rá 20 millát elszórni.
Ebben biztos vagyok.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

hvmetal írta: 2025.02.10. 08:31 Szerintem , ha marad Conte , más nevű , de legalább ilyen szintű kóklerekkel lenne tele a kis pad .

Sokan csak a scudettot nézik . Abban tényleg jó 2. évéig.

Célravezetőbb európai szinten ott lenni a top 8-ban , úgyis , hogy elmegy a bajnokság , mint BL-ben sehol sem lenni , de sorra hozni a hazai kupákat .
Arra képes egy Fradi is . Igazi piac nem a hazai bajnokságban van . Szép dolog a statisztika, jó lenne megélnem a 3. csillagot , de egy nemzetközileg erős Inter többet ér .
Ehhez pedig Inzaghi sokkal jobb edző , mint Conte .

Conte már sokszor leszerepelt pénzes kluboknál.
Simonet még csak csóró csapatoknál láttuk.
Ez a lényeg, parttalan vita, ki a jobb edző... Contet azért hoztuk, hogy léleksimogató scudettót nyerjen, és egy olyan csapat alapjait tegye le, amit tovább lehet építeni. Megcsinálta, jött, látott győzött, ennyi.
Cupi

matyinter írta: 2025.02.10. 09:25 Retegui, ha nálunk lenne, játszott volna 600 percet és lenne kb 2 gólja és mindenki szidná, hogy minek kellett rá 20 millát elszórni.
Ebben biztos vagyok.
Esélyes ez lett volna. Taremi, Correa vagy Arna helyett álom lenne egy Retegui de kizárt, hogy a padra jött volna. Thuram és Martinez játszik amíg mozog....Atalanta meg fix kezdőt kínált neki és a BL szereplés ott is megvan.
Nyáron majd megveszi a PSG vagy valamelyik PL csapat 60-ért. :)
interfan

matyinter írta: 2025.02.10. 09:25 Retegui, ha nálunk lenne, játszott volna 600 percet és lenne kb 2 gólja és mindenki szidná, hogy minek kellett rá 20 millát elszórni.
Ebben biztos vagyok.
Ez szerintem butasag, hogy mi lett volna ha, es ha az van, es ugy lett volna, akkor most ez lenne.
Butasag.

Miert jatszott volna 600 percet barki?
Van cserecsatarunk, aki 1200 percet jatszott, megis van 3db golja (ebbol ketto tizenegyes).

Ne nezzuk itt ilyen "top" csapatokat, hogy milyen jatekosok vannak a padon, es mennyit jatszanak.
Nezzunk csak at Milano masik felere, es egy bizonyos Tammy Abraham nevet.
Nagyreszben csak csere, nagyjabol o is 1200 percet jatszott, legtobbszor cserekent.
Megis van emberunknek 8 golja (ebbol 1db tizenegyes).

Egyszoval miert kellene masnak csak 600 percet jatszania, es miert nem lehetne 1200 mint mashol es mint nalunk is.

Meddo vita ez, ertelme sincs sok.
Szerintem nyaron nagyon csunyan beneztuk az erkezoket, gyakorlatilag egytol egyig hasznalhatatlan mind (kis tulzassal).
Es nagyon elrontottuk, hogy ezt a 20m-t a Josep-Palacios parosra szortuk el, nem pedig egy tamadora amire egeto szukseg lett volna.

Ettol fuggetlenul mar ez van, igy is boven-boven meglehet a bajnoki cim.
2025 nyar pedig remeljuk okos igazolasokkal fog eltelni, es nem pedig besultekkel.
interfan

Francesco írta: 2025.02.10. 09:03 Mindig mosolygok (magamon is később) mikor szidjuk Inzaghi-t, meg az átigazolási politikánkat, de ilyenkor tényleg érdemes megnézni, hogy mennyi pénzből épült fel, nyugodtan mondhatjuk, a világ egyik futball nagyhatalma. Ma az Inter az egyetemes labdarúgás top 5 csapatában benne van. Hol az 5. legerősebb, hol az első. Inzaghi remek munkát végez, ahogyan a vezetők is. Lehetne jobb? Persze. És rosszabb? Nem tudom, ott a hátsó sorban kedves MU, vagy Arsenal esetleg Tottenham, vagy PSG drukker, mondanátok erről valamit?
Vagyis inkabb mennyi penzt vettek ki a csapatbol, keretbol evek alatt...

Pont a napokban szerepelt itt a 2024-25 szezon mercatos merlegei a legtobbet befekteto csapatok kozott:

1. Brighton: -253m
2. Ipswisch: -176m
3. Al Nassr: -175m
4. MU: -160m
5. Chelsea: -139m
6. Al Ittihad: -132m
7. Tottenham: -120m
8. Atletico: -116m
9. Roma: -111m
10. Southampton: -105m
11. West Ham: -104m
12. Juventus: -101m
13. Al Ahli: -98m
14. Como: -94m
15. Wolverhampton: -93m
16. Al Qadsiah: -89m
17. Al Hilal: -89m
18. PSG: -87m
19. Marseille: -79m
20. Leicester: -72m
21. Napoli: -70m
22. City: -69m
23. Bayern: -63m
24. Hoffeinheim: -58m
25. Bournemouth: -56m
26. Lazio: -53m
27. Nottingham: -51m
28. Parma: -51m
29. Al Sadd: -50m
30. Brentford: -48m
31. Milan: -47m

Hol is vagyunk mi a +5m euros mercatos merlegunkkel?
Masok 50-100-200-250m eurot beletettek a keretbe, erositettek a csapatot ennyibol, mi ellenben kivettunk a keretbol, csapatbol 5m eurot.

De meglehet ezt nezni amiota itt van Inzaghi, a mercatos merlegunk +120m euro.
Magyarul 1 euro centet se tettunk a keret erositesere, sot meg ki is vettunk 120m eurot a keretbol.

Top koltsegek es befektesek a mercatos merlegek 2021 ota csak par "top" csapatot nezve akik konkretan semmit nem nyertek 2021 ota (bajnoksag/BL):

Chelsea: -860m
MU: -640m
Arsenal: -474m
Tottenham: -357m
Juventus: -217m
Atletico: -135m

Elleben mi +120m.
Laza 250-1000m kulonbseg, 1000m....

De pl ha mas "top" csapatokat nezunk, a Bayern is nyilvan nyert 4/3 bajnoksagot, de ebbol egyik az utolso utani pillanatban, a BL-ben meg azert 2021-24 kozott komoly eredmenyt nem ertek el, megis zartak egy laza -160m euroval.
PSG is -500m, nyilvan most mar nem cel a BL gyozelem, de a Neymar-Messi-Mbappe vilagsztar vonalig az volt, es persze BL dontok, elodontok sorozatban, megsem sikerult.

Es ha Olaszorszagban nezelodunk 2021 ota:

Milan: -273m
Juventus: -217m
Napoli: -108m
Roma: -90m
Inter: +120m

Laza 210-400m euros kulonbseg...

Nyilvan fizetesek, alairasi penzek, de ezt is kiszamoltuk mar reszletesen, hogy a Napolit leszamitva az osszes csapat sokkal-sokkal tobbet fektetett a keret erositesere, es penzt tett bele, ellentetben az Interrel akik kivettek.
Megsem mondhatjuk, hogy barmelyik csapat jobb eredmenyeket ert el mint az Inter, es hiaba a sulyos 100 milliok beruhazasa a keretbe, nem mondhatjuk, hogy barmelyik csapat kerete egyaltalan az Inter keret kozeleben van minosegben es szinvonalban, hiaba mi csak kivettuk evrol evre a penzeket a keretbol....
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Alapvetően azért nem jött csatár a nyáron,mert Taremi már megvolt, és se Arnat se Correat nem sikerült kiszórni. Szerintem Retegui igazán fel se merült,inkább egy évvel korábban,mikor a Genoa vitte el,mi meg inkább Thuramot hoztuk ingyen,ami azért eléggé bejött :roll:
Az se biztos,hogy nekünk 20m odadták volna,a nagycsapatoknak általában vastagabban áraznak,szerintem felesleges már ezen a Retegui dolgon rágódni. Mondjuk az valóban érthetetlen, hogy miért hoztunk cserekapust ennyi pénzért nyáron,de valaki biztos tudja a vezetőségben..Nyilván nyáron orvosolni kell a csatárkérdést,de a két jómadárnak lejár a szerződése,szóval mindenképp jönni fog(nak) előre új játékos(ok),nem lesz nehéz felülmúlni őket :lol:
brecsinho

interfan írta: 2025.02.10. 11:17
Francesco írta: 2025.02.10. 09:03 Mindig mosolygok (magamon is később) mikor szidjuk Inzaghi-t, meg az átigazolási politikánkat, de ilyenkor tényleg érdemes megnézni, hogy mennyi pénzből épült fel, nyugodtan mondhatjuk, a világ egyik futball nagyhatalma. Ma az Inter az egyetemes labdarúgás top 5 csapatában benne van. Hol az 5. legerősebb, hol az első. Inzaghi remek munkát végez, ahogyan a vezetők is. Lehetne jobb? Persze. És rosszabb? Nem tudom, ott a hátsó sorban kedves MU, vagy Arsenal esetleg Tottenham, vagy PSG drukker, mondanátok erről valamit?

De meglehet ezt nezni amiota itt van Inzaghi, a mercatos merlegunk +120m euro.
Magyarul 1 euro centet se tettunk a keret erositesere, sot meg ki is vettunk 120m eurot a keretbol.
De mégis elvárjuk,hogy minden évben legyünk bajnokok,meneteljünk a Bl-ben és azért csússzon be pár kupa is :lol:
interfan

brecsinho írta: 2025.02.10. 11:24 De mégis elvárjuk,hogy minden évben legyünk bajnokok,meneteljünk a Bl-ben és azért csússzon be pár kupa is :lol:
Mert meg igyis joval-joval erosebb es minosegibb a keretunk mint barmelyik mas Olasz csapatnak.
Nekunk nem BL-t kell nyerni, nem az a kotelezoen eloirt cel, hanem a Scudetto.
A Scudetott pedig ezekkel a rivalisokkal szemben kell megnyerni...
brecsinho

interfan írta: 2025.02.10. 11:44
brecsinho írta: 2025.02.10. 11:24 De mégis elvárjuk,hogy minden évben legyünk bajnokok,meneteljünk a Bl-ben és azért csússzon be pár kupa is :lol:
Mert meg igyis joval-joval erosebb es minosegibb a keretunk mint barmelyik mas Olasz csapatnak.
Azért kötelezőnek akkor sem mondanám,a focit gólra játszák,nem keretértékre és statokra. City is hasít a milliárdos keretével,de ha csak itthon megnézzük, a Fradi kerete többszöröse a többinek,látjuk mire mennek vele...
Amúgy,ha annyira erős a keretünk,miért írod le naponta,hogy mennyire szarok a csere csatárok? Padról nem tudunk igazán minőséget hozni,nem beszélve Acerbi lerokkanásáról és Hakan/Miki sor visszaeséséről,szóval lehet,hogy papíron erős és minőségi a keret,csak nem annyira,hogy mondjuk PSG módra legyaluljuk a ligát..
interfan

brecsinho írta: 2025.02.10. 12:02
interfan írta: 2025.02.10. 11:44
Azért kötelezőnek akkor sem mondanám,a focit gólra játszák,nem keretértékre és statokra.

Padról nem tudunk igazán minőséget
Nem en mondtam, vezetoink kb 134X, hogy ez a minimum kotelezo cel.
Ettol fuggetlenul en is ezt gondolom.

Van a keretunk, jatekosaink, edzonk, es ugy eleve a csapatunk annyival jobb, erosebb, minosegibb barmelyik mas Olasz csapattol, hogy ezt a bajnoki cimet hoznunk kell.
Ez a csapat raszogalt a bizalomra.

Az is jo, amit irsz, hogy a "Padról nem tudunk igazán minőséget hozni".
Ez rendben van, de mashol (akik a rivalisok, akik ellen harcolunk a bajnoki cimert), nem a padrol nem tudnak minoseget hozni, hanem a kezdoben sem.
Irta valaki itt, hogy "kozepszerek" vannak a padon, ez ok, ez igy van, de mashol meg a kezdoben is kozepszerek vannak, es nem 1-2, hanem 4-5 is, es mi ezek a csapatok ellen harcolunk a bajnoki cimert.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Azért az picit árnyalja a képet, hogy oké, nekünk van Olaszországban a legértékesebb keretünk.
DE! Ezt kb 5 játékos miatt tudjuk hozni.
TM szerint a 669 millióból 390 az 5 legdrágább játékosunk.
Akik közül szintén van olyan, aki el tud tűnni, és nem konzisztens (Lau, Thuram, Dimarco)
Gyakorlatilag Barella és Bastoni az, akikre mindig lehet számítani.
Nyilván vannak még minőségi játékosok kis értékkel, ez is persze, hogy csak, pl. de Vrij 7 milliós értéke, pedig az egyik legjobb védő a ligában, csak hát fiatalabb nem lesz.
Egyrészt rövid a keret, és sajnos abból is több selejt is van, hiába van minden posztra 2 ember, míg mondjuk Darmian és Augusto bármikor lehoz egy jó átlagot, addig a középpályás cseréink (még akik papíron sokat is érnek, vagy tapasztaltak) célzok itt Frattesire, aki baromi súlytalan, és nekem flegma, bele szarok játéka óriási csalódás, vagy Zielinski, mint nagy veterán, aki még bőven jó korban van kb 1 értelmes meccset hozott a szezonban, a csatár cseréket fel sem hozom, ezerszer kiveséztük.
Szóval összegezve, pont "mindegy" a csapat értéke, ha nem hozzák ki magukból azt, amit tudnak. Mert nevek/érték alapján miénk a legerősebb keret, csak sokan a valós tudásuk alatt játszanak. És emiatt van az, hogy nem 10 ponttal vezetünk, ahogy kéne, hanem szoros a bajnokság. Eléggé csalókák ezek az értékelések.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyinter 2025.02.10. 12:34-kor.
brecsinho

Persze,hogy azt mondják a vezetők,mi más lenne a cél,miután tavaly legyaláztunk mindenkit :lol:
Nyilván minden szurkoló scudettot akar és ha formában vagyunk,nincs jobb csapat nálunk olaszban,viszont azt is látni kell, hogy nem minden úgy alakult eddig ebben a szezonban,ahogy azt nyár végén eltervezték..de még semmi sincs veszve,oda kell tenni magunkat, reméljük jön egy tavaszi menetelés és mostantól Taremi sorsdöntő gólokat fog szerezni,nem csak tiziből :thumbup:
interfan

Sucic ma atesett az orvosin Milanoba, o lesz a nyari 1. erkezonk.
14m fix + 2m bonuszt fizetunk erte.
1,5m euros fizetest fog kapni.
interfan

Kozben az egesz idenyre keresztszalag szakadas miatt kidolt Carboni kolcsonszerzodeset felbontotta a Marseille, igy hivatalosan is visszatert az Interbe.
interfan

Erdekes ez az Acerbi tema is.
Par honapja jelentettuk be hivatalosan is, hogy hosszabbitottunk 2026-ig az Darmian, Mkhitaryan, Acerbi sorral.
Ez eddig ok.

Viszont tobbedik alkalommal beszel Pastorello (aki Acerbi es DeVrij ugynoke is) Acerbi helyzeterol es hogy lesz e hosszabbitas vagy sem.

Tegnap ezt nyilatkozta:

"
Acerbi es DeVrij rendkivuli jatekosok, viszont ugyanazon a poszton jatszanak.
Az Inter ertekeli oket es a helyzetet, az Internek lehetosege van az automatikus hosszabbitasra.
Acerbi tobb mint 2,5 honapig nem volt a palyan, de visszatert es egyertelmu semmit nem veszitett a minosegebol.
DeVrij pedig tobb mint 10 meccset jatszott le magas szinten.
Az Internel van egy uj irany ami egyertelmuen csak a fiatal jatekosok leigazolasat celozza meg, ezert Acerbi es DeVrij helyzete az eletkoruk miatt nehez.
De a szurkolok bajnoksagot akarnak nyerni, ehhez pedig bajnokokra van szukseg, Acerbi es DeVrij pedig azok.
Az Internek aprilisig dontenie kell, van meg ido, mi addig merlegeljuk a piac adta lehetosegeket.
"

Erdekes egy story ez szamomra...
Most vagy bejelentettuk egy "kamu" hosszabbitast Acerbi kapcsan, ami megint erdekes lenne.
Vagy Pastorello azert beszel errol, mert a par forras szerint lehozott vegkielegites szerzodesbontast ami allitolag van a szerzodesben akarjak kivetetni.
Nem tudom...
Cupi

interfan írta: 2025.02.13. 07:23
Erdekes egy story ez szamomra...
Most vagy bejelentettuk egy "kamu" hosszabbitast Acerbi kapcsan, ami megint erdekes lenne.
Vagy Pastorello azert beszel errol, mert a par forras szerint lehozott vegkielegites szerzodesbontast ami allitolag van a szerzodesben akarjak kivetetni.
Nem tudom...
Lehet ő már a 2026 utáni hosszabbításról beszél. :D ;)
interfan

Nekem egyebkent Thuram helyzete is erdekes.
Most ugye arrol irtak, hogy az Inter hosszabbitana a 85m kivasarlasi ar nelkul, viszont Thuram legalabb 10-12m fizetest ker a jelenlegi 6m-hoz kepest.

Egyebkent aki jelenleg tobbet keres nala a teljes Serie A-ban:
Vlahovic 12m, Martinez 9m, Calhanoglu 6.5m, Barella 6.5m.
(Bonuszok nelkul)
Tehat konkretan 4db jatekos keres tole tobbet, mivel Thuram jelenlegi eves fizetese 6m euro.

Na most nyilvan o az Inter egyik legjobb jatekosa, de azert Olaszorszagban csak-csak eri kritika igyis, mi lenne ha mondjuk keresne 11m-t evente?
Hat nem nehez elkepzelni...

Nyilvan ott a masik oldal, es az a bizonyos 85m kivasarlasi ar, es hat olvasni lehetett Liverpool, MU erdeklodesrol, akiknek ez kb apropenz.
Szoval nehez ugy es helyzet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.02.15. 08:49 Nekem egyebkent Thuram helyzete is erdekes.
Most ugye arrol irtak, hogy az Inter hosszabbitana a 85m kivasarlasi ar nelkul, viszont Thuram legalabb 10-12m fizetest ker a jelenlegi 6m-hoz kepest.

(Bonuszok nelkul)
Tehat konkretan 4db jatekos keres tole tobbet, mivel Thuram jelenlegi eves fizetese 6m euro.

Na most nyilvan o az Inter egyik legjobb jatekosa, de azert Olaszorszagban csak-csak eri kritika igyis, mi lenne ha mondjuk keresne 11m-t evente?

Nyilvan ott a masik oldal, es az a bizonyos 85m kivasarlasi ar, es hat olvasni lehetett Liverpool, MU erdeklodesrol, akiknek ez kb apropenz.
Én úgy vagyok vele, hogy Barellán kívül kvázi bárki pótolható. Ha valaki leteszi a 85t, csak a franciám múlik marad e vagy sem. 85m meg nekünk elég sok lyuk foltozásához elég lehet (főleg csatár poszton), így szerintem ha valaki elviszi, és nem trottyosokkal meg Correákkal akarjuk pótolni, akkor még jól is kijöhetünk belőle.
Nem, nem akarom eladni, de ez a véleményem…
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

CsaSzi9294 írta: 2025.02.15. 09:44

(Bonuszok nelkul)

Én úgy vagyok vele, hogy Barellán kívül kvázi bárki pótolható. Ha valaki leteszi a 85t, csak a franciám múlik marad e vagy sem. 85m meg nekünk elég sok lyuk foltozásához elég lehet (főleg csatár poszton), így szerintem ha valaki elviszi, és nem trottyosokkal meg Correákkal akarjuk pótolni, akkor még jól is kijöhetünk belőle.
Martinezt könnyebb lenne pótolni!
interfan

(Bonuszok nelkul)

Nehez ugy ez, mert ott az egyik oldal amit irsz, es ott a masik is maga Thurame aki ertelmeszeruen akkor hosszabbit (kivasarlasi nelkul) ha sokkal magasabb fizetest kap.

Nyilvan 85m apropenz egy Liverpool vagy MU-nak, nekunk meg rengeteg pont amit irsz, es lehetne "foltozgatni foleg csatar poszton" ahogy fogalmazol.
Csak ezzel megint ott egy tobbretu problema.

1. Mire eleg 85m manapsag, foleg ugy hogy ha tavozna egy alapember es az egesz padot is potolni kell.
Kik merultek fel?
Paz, Castro, Asensio, P.Esposito, Krstovic, stb.
Na most ebbol kellene legalabb 3-4 ha Thuram is elmegy, ok P.Esposito egy, dehat Inzaghi meg egy 20 eves jatekos?
Manapsag mar egy Paz is 30-40m, Castro is 40m.
Tehat kb ennyi volt a 85m...

2. Thuram egy "kesz jatekos", ilyen Paz, Castrok pedig nyilvan tehetsegek, lehetosegek, de jelenleg nem "kesz" jatekosok.
Asensio nyilvan kesz jatekos, dehat nem biztos, hogy egy Thuram szint, sot.
Inzaghi tobbszor vilagosan es egyertelmuen elmondta, neki kesz jatekosok kellenek, akiket azonnal hasznalhat, akik azonnali segitsegunkre vannak, es minosegiek.

Egyszoval ez egy nagyon nehez ugy, es foleg a csatarposzt az ami nagyon kenyes lathatjuk iden is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

10-12 milles fizut úgy sem kapna,max amit Martinez.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Thuram reális értéke 120-150 milliò között lenne .85 milka egy tehetséges játékos lassan ilyen Endrick szint kb.
Az Oaktree ha idős játékosra nem ad azért a meglévőket eddig sikerült megtartani.
Zsákban van már Sucic is ,de a csatárposzt továbbra is kényesebb.A Bolognában Castro erősítás padra,de a kezdőbe találni valakit ilyen anyagi lehetőségek mellett nagyon nehéz.
CsaSzi9294

tabi.csaba írta: 2025.02.15. 10:04
interfan írta: 2025.02.15. 08:49
Martinezt könnyebb lenne pótolni!
Egyet értek. Viszont Barella mellett Martinez az, aki a legérinthetetlenebb.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.02.15. 10:08
interfan írta: 2025.02.15. 08:49
Nehez ugy ez, mert ott az egyik oldal amit irsz, es ott a masik is maga Thurame aki ertelmeszeruen akkor hosszabbit (kivasarlasi nelkul) ha sokkal magasabb fizetest kap.

Nyilvan 85m apropenz egy Liverpool vagy MU-nak, nekunk meg rengeteg pont amit irsz, es lehetne "foltozgatni foleg csatar poszton" ahogy fogalmazol.
Csak ezzel megint ott egy tobbretu problema.

1. Mire eleg 85m manapsag, foleg ugy hogy ha tavozna egy alapember es az egesz padot is potolni kell.
Kik merultek fel?
Paz, Castro, Asensio, P.Esposito, Krstovic, stb.
Na most ebbol kellene legalabb 3-4 ha Thuram is elmegy, ok P.Esposito egy, dehat Inzaghi meg egy 20 eves jatekos?
Manapsag mar egy Paz is 30-40m, Castro is 40m.
Tehat kb ennyi volt a 85m...

2. Thuram egy "kesz jatekos", ilyen Paz, Castrok pedig nyilvan tehetsegek, lehetosegek, de jelenleg nem "kesz" jatekosok.
Asensio nyilvan kesz jatekos, dehat nem biztos, hogy egy Thuram szint, sot.
Inzaghi tobbszor vilagosan es egyertelmuen elmondta, neki kesz jatekosok kellenek, akiket azonnal hasznalhat, akik azonnali segitsegunkre vannak, es minosegiek.

Egyszoval ez egy nagyon nehez ugy, es foleg a csatarposzt az ami nagyon kenyes lathatjuk iden is.
Én simán el tudom képzelni, hogy pénz csinálunk az “ingyen” Thuramból, és mindent megteszünk, hogy Jonathan David ide igazoljon. Martinez a csapat arca, kapitánya, kb innen vonul vissza. A védelembe max a Lucumi, Beukema kettős közül várok egyet (a hollandot), plusz Acerbi hosszabbítás. A védelem így kész is.

Középpályán Frattesi off, Suciccal már pótolva is van. Asllani, szerintem menni fog, helyére Pazt gondolnám. Zielinski, Miki szerintem marad, ahogy Zalewski is.

Előre a már említett Jonathan David mellé Castrot és Pio Espositot (vagy Pazt, ha csatárnak gondoljuk), tudom elképzelni Martinez mellé. De itt még szóba kerülhet Asensio is ugye.

Szerintem ez így full reális lehet és talán talán még pénz is marad a kasszába.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.02.15. 16:04 Én simán el tudom képzelni, hogy pénz csinálunk az “ingyen” Thuramból, és mindent megteszünk, hogy Jonathan David ide igazoljon.
Par napja nyilatkozta, hogy ha nem a Barcelona (kedvenc csapata), akkor csak a PL-ben tudja magat elkepzelni.
MU, Chelsea, Newcastle, Tottenham, West Ham is megy erte.
Sok ujsagiro szerint mar kotott is megallapodast az egyik csapattal.
Ahogy David fogalmazott "Premier League transfer is very possible".
interfan

Festa írta: 2025.02.15. 14:49 Thuram reális értéke 120-150 milliò között lenne .85 milka egy tehetséges játékos lassan ilyen Endrick szint kb.
Az Oaktree ha idős játékosra nem ad azért a meglévőket eddig sikerült megtartani.
Zsákban van már Sucic is ,de a csatárposzt továbbra is kényesebb.A Bolognában Castro erősítás padra,de a kezdőbe találni valakit ilyen anyagi lehetőségek mellett nagyon nehéz.
Egyetertek.
Manapsag latjuk egy "tehetseg" is 70-100m, es azert az ilyen "tehetsegekhez" kepest nagyon mas szint Thuram minden teren.

Jok ezek a Paz, Castro, Asensio, stb nevek, es persze Pio Esposito is, de a jelenlegi pados sor helyere, nem pedig a jelenlegi kezdo helyere.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Pont ezért nem tudjuk megtartani Thuramot, mert egyes csapatoknak az a 85M ért bőven megéri! Kivásárolják, neki adnak dupla vagy tripla fizetést(ezt már rég beígérték neki!!) és kész! Labdába sem tudunk rúgni!
Válasz küldése