Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- realevil
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
na csak meglett a 3 pont, mégha nagyon szenvedősre is sikerült!!!! 
- mike
Stanko beállt egy fejesre
megvanmegvanmegvan
Hatalmas derby lesz a bilan ellen!
megvanmegvanmegvan
Hatalmas derby lesz a bilan ellen!
- realevil
azért Pazzini szállítja a pontokat, ahogyan azt el is várjuk 
- Festa
Hát ez nehéz szülés volt,de meglett a 3 pont.
Mintha a Milán tegnapi botlása és ott lett volna a fejekben.
Nagyon görcsösen játszottunk.A lényeg viszont az,hogy csak 2 pont a hátrányunk!!!
Az április 2-én esedékes derbynek nagyon nagy tétje van.Ha megnyerjük vezetjük a tabellát.
Countinho egész jól mozgott csak kicsit bátortalan volt mintha sok kihagyás után nem merné megcsinálni a cseleit.
Mintha a Milán tegnapi botlása és ott lett volna a fejekben.
Nagyon görcsösen játszottunk.A lényeg viszont az,hogy csak 2 pont a hátrányunk!!!
Az április 2-én esedékes derbynek nagyon nagy tétje van.Ha megnyerjük vezetjük a tabellát.
Countinho egész jól mozgott csak kicsit bátortalan volt mintha sok kihagyás után nem merné megcsinálni a cseleit.
- Nia
3 pont a többi le van ejtve.
Motta,Maicon nem voltak túl jók.Coutinho bátortalan,nagyon van még hova fejlődni.Jövőre jobb lesz.
Cambiasso is lagymatag volt.Zanetti jó,Lúcio is a buta hibát leszámítva.Többiek azért alulmúlták magukat.
De ilyen meccs után csak egy 2-5 jöhet
off.Di Natale megint betalált.Eltart ez majd az utolsó fordulóig
Motta,Maicon nem voltak túl jók.Coutinho bátortalan,nagyon van még hova fejlődni.Jövőre jobb lesz.
Cambiasso is lagymatag volt.Zanetti jó,Lúcio is a buta hibát leszámítva.Többiek azért alulmúlták magukat.
De ilyen meccs után csak egy 2-5 jöhet
off.Di Natale megint betalált.Eltart ez majd az utolsó fordulóig
- intertomega
Kiszenvedtük !
3 pontot adnak érte
4 : 0 -ra tippeltem, de hát így is kettőre vagyunk már CSAK a pirosaktól.
FORZA INTER !!!
4 : 0 -ra tippeltem, de hát így is kettőre vagyunk már CSAK a pirosaktól.
FORZA INTER !!!
- mike
Mostmár tényleg a saját kezünkben a sorsunk.
Leo gondolom szívesem megfricskázná Gallianiékat amiért elküldték + Ibra sem lesz.
Rég volt már ekkora tétje egy Inter-Milan meccsnek
Leo gondolom szívesem megfricskázná Gallianiékat amiért elküldték + Ibra sem lesz.
Rég volt már ekkora tétje egy Inter-Milan meccsnek
- realevil
szerintem Chivu is jol teljesitett a védelem belsejében. kár volt azért az idióta becsuszásért páros lábbal.... lesz 2 hetük Ranocchiával összeszokni.
- mike
Ja és Chivut bántottuk idén elég sokat, de látszik hogy ez az igazi posztja.
Ranocchia-Chivu páros sem rossz a bilan ellen.
Egyébként Luciot én nem hibáztatom, reflexmozdulat volt, az benne van bármikor.
Ranocchia-Chivu páros sem rossz a bilan ellen.
Egyébként Luciot én nem hibáztatom, reflexmozdulat volt, az benne van bármikor.
- Baggio85
A Derby-n ez kevés lesz, de kedd után a 3pont volt a lényeg!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- jdanika
Nehéz szülés volt de megvan. Nem értem miért nem merünk úgy felpörögni mint a Bl meccseken, mint a Bayern ellen is láthattuk. Na de a 3 pont volt a lényeg, de nagyon könnyen 1 is lehetett volna, legnagyobb gondunk, hogy Lúció nem játszhat ez pedig nem kis gond, előre remélem nem Córdobára gondolt Leo 
- Nia
realevil írta:szerintem Chivu is jol teljesitett a védelem belsejében. kár volt azért az idióta becsuszásért páros lábbal.... lesz 2 hetük Ranocchiával összeszokni.
Igen szerintem is.Már egész jól megállja a helyét a védelemben.Rossz periódusai vannak mindenkinek.
Nagyon jó a bajnokság idén.
- Cupi
Sajna az a szenvedős és végig idegeskedős 1-0 lett amitől tartottam, de most már lényeg a 3 pont.
Azért azt se felejtsük, hogy a BL meccs biztos sokat kivett a csapatból.
Sokan nagyon gyengék voltak ma.
Lucio meg....hatalmas hülyeség volt ez tőle...ráadásul az első BL meccsen sem játszhat.
Azért azt se felejtsük, hogy a BL meccs biztos sokat kivett a csapatból.
Sokan nagyon gyengék voltak ma.
Lucio meg....hatalmas hülyeség volt ez tőle...ráadásul az első BL meccsen sem játszhat.
- DaNi
Na, csak behúztuk ezt a meccset is
Kár Lucio buta kezezése miatt ,de a Chivu, Ranocchia páros is megfelelő lesz hátul.
Na most a Milan két héten keresztül izgulhat a derby miatt
Na most a Milan két héten keresztül izgulhat a derby miatt
- versenyszellem
realevil írta:szerintem Chivu is jol teljesitett a védelem belsejében. kár volt azért az idióta becsuszásért páros lábbal.... lesz 2 hetük Ranocchiával összeszokni.
lenne, csak úgy nehéz, ha a két hétből 10 napot a válogatottal vannak, kettőt meg utaznak
- realevil
azért ez a hét a lehető legjobban sikerült mindenféle szempontból. hoztunk 3at a milanon, BLben is továbbmentünk. csak minden folytatódjon is ilyen jól + a válogatott meccseken nem kéne sérülés.
-
R9.
lúcio legalább pihenten tér vissza a véghajrára 
- sorger=giallo
Elég nyugisan (vagy inkább görcsösen?) fociztak a srácok, de persze a 3 pont a lényeg és az, hogy már csak 2-re vagyunk a Milantól. Remélem a válogatott meccseken senki sem fog lesérülni, jó lenne a lehető legjobb 11-et pályára küldeni a derbin! Én a védelem tengelyében a Ranocchia-Chivu párost próbálnám meg. Luciot sajnálom nagyon, de ez van...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Maicon ismét gyenge volt.jó lenne,ha azért volna is kedve játszani,mert idén vagy 6meccse volt amin úgy játszott ahogy tud. Várható volt,hogy nem ma fogunk gálázni. 2pont a lényeg !
Lució meg egy f*sz. BL-re is,derbire is kipontozta magát.Ma ráadásul tök feleslegesen.
Mondjuk legalább pihen,nem is árt neki,mostanság ő is tud érdekes dolgokat művelni.
Lució meg egy f*sz. BL-re is,derbire is kipontozta magát.Ma ráadásul tök feleslegesen.
Mondjuk legalább pihen,nem is árt neki,mostanság ő is tud érdekes dolgokat művelni.
- Süti
sorger=giallo írta:Én a védelem tengelyében a Ranocchia-Chivu párost próbálnám meg.
Én is így gondolom, a gond csak az lehet, hogy még életükben nem játszottak együtt középen, lehet gyakorolni.
Lucio eltiltása teljesen jogos volt, nem lehet vele vitatkozni.
A 3 pont a lényeg.
-
Injoc
A lecce 11 emberrel védekezett..Eto'o-n 3 ember volt mindig. Ugyanazt csinálták ellenünk mint mi a barca ellen anno. Kis különbség h a lecce nem az inter
az elején el is mondták hogy Mou taktikáját alkalmazzák...
Lényeg a lényeg, 2 hét múlva nyernünk kell hogy megkönnyítsük a saját utunkat.
Chivu és Zanetti volt a legjobb a meccsen
Lényeg a lényeg, 2 hét múlva nyernünk kell hogy megkönnyítsük a saját utunkat.
Chivu és Zanetti volt a legjobb a meccsen
- Komax
Fejben fáradtunk el nagyon. Müncheni meccs heroikus volt, a main pedig ott volt a győzelmi kényszer. Talán jobb is ha gondolatok most inkább a válogatott dolgokra irányulnak. Lényeg a 3pont, csak a tippmixem ugrott.. 
- hvmetal
azt el kell ismerni,hogy mióta Leo az edző Chivu egyre jobban teljesít.1-2hibájától eltekintve mostanában az egyik legjobb emberünk.
off,mert nem akarok 20helyre írni,lassú a netem:
nem néztem a Lazio meccset viszont örömmel látom,hogy Santon kezdő volt jobbhátvédként.Nézte valaki? Hogy teljesített? Egyre jobban azon a véleményen vagyok,hogy Maicont hagyni kell lépni.Oda kéne adni a Madridnak vagy a Citynek valami fasza üzlet részeként. Helyére meg egy Nerazzurrit betenni kezdőként ha úgy alakul
nem néztem a Lazio meccset viszont örömmel látom,hogy Santon kezdő volt jobbhátvédként.Nézte valaki? Hogy teljesített? Egyre jobban azon a véleményen vagyok,hogy Maicont hagyni kell lépni.Oda kéne adni a Madridnak vagy a Citynek valami fasza üzlet részeként. Helyére meg egy Nerazzurrit betenni kezdőként ha úgy alakul
-
R9.
biztos maicont kell eladni... nem találsz a helyére ilyen embert jelenleg
- Cupi
Süti írta:Én is így gondolom, a gond csak az lehet, hogy még életükben nem játszottak együtt középen, lehet gyakorolni.
Lucio meg Chivu hányszor játszottak együtt középen? Szerintem most először, szóval Ranocchia-val sem lesz gond.
Lucio mostanában szokott fegyelmezetlen lenni és nem csak a buta sárgára gondolok, többször cselezget feleslegesen hátul, volt, hogy el is vesztette a labdát, előre futásainál meg amikor megver 2 embert ő a 3.-at is megakarja akin meg már elakad az egész....
Mourinho alatt sokkal fegyelmezettebb volt.
- Festa
hvmetal írta:azt el kell ismerni,hogy mióta Leo az edző Chivu egyre jobban teljesít.1-2hibájától eltekintve mostanában az egyik legjobb emberünk.
Azért mert Chivu jó középhátvédként ne essünk túlzásba.Balhátvédként nagyon szürke.Ez az igazi posztja.
Egyébként is itt kéne rá számítani.Lucio kiesése fájó,de szerintem a "túloldalon" jobban fog hiányozni Ibra.
2 hét múlva már lesz Ranocchia és talán Milito is.
Amióta az Internek szurkolok még talán az egyik derbynek sem volt ilyen nagy tétje.A sors pikantériára,hogy egy korábbi milánistával a kispadunkon nyerhetünk legnagyobb riválisunk ellen.Bár egyébként 2 pontos hátrányban már az iksz sem tragédia,mert az Allegri gárda p.l utazik még Udinébe is ,ami tutti bukás számukra.
- DaNi
Festa írta:hvmetal írta:azt el kell ismerni,hogy mióta Leo az edző Chivu egyre jobban teljesít.1-2hibájától eltekintve mostanában az egyik legjobb emberünk.
Azért mert Chivu jó középhátvédként ne essünk túlzásba.Balhátvédként nagyon szürke.Ez az igazi posztja.
Egyébként is itt kéne rá számítani.Lucio kiesése fájó,de szerintem a "túloldalon" jobban fog hiányozni Ibra.
Amióta az Internek szurkolok még talán az egyik derbynek sem volt ilyen nagy tétje.A sors pikantériára,hogy egy korábbi milánistával a kispadunkon nyerhetünk legnagyobb riválisunk ellen.Bár egyébként 2 pontos hátrányban már az iksz sem tragédia,mert az Allegri gárda p.l utazik még Udinébe is ,ami tutti bukás számukra.
Már vagy 3-4 forduló óta kezdő Santon a Cesenaban, a Samp elleni meccsükbe belenéztem ott egész jó volt.
- versenyszellem
Festa írta:Amióta az Internek szurkolok még talán az egyik derbynek sem volt ilyen nagy tétje.A sors pikantériára,hogy egy korábbi milánistával a kispadunkon nyerhetünk legnagyobb riválisunk ellen.Bár egyébként 2 pontos hátrányban már az iksz sem tragédia,mert az Allegri gárda p.l utazik még Udinébe is ,ami tutti bukás számukra.
mi meg megyünk Nápolyba az előtte levő fordulóban és nem akarom úgy nézni az utolsó fordulót hogy az Udinese múljon, hogy bajnokok leszünk-e vagy sem.
- hvmetal
R9. írta:biztos maicont kell eladni... nem találsz a helyére ilyen embert jelenleg
Már a Monacoban is szerettem a játékát.Örültem mikor megvették Morattiék meg nyáron én is azon véleményen voltam,hogy semmi pénzért ne adjuk el.
amúgy ilyen képességű jobbszélsőt tényleg nem lelni sokat,max Brazíliában.csak az a gond,hogy az elmúlt 1,5évben már sokszor szarik az egészre.Idén eddig nagyon látszik,hogy ha van kedve akkor játszik,ha nincs akkor elszaladgál 90percen keresztül és ennyi. 30felett van,csak lassabb lesz,ha menni akar, azért az 5-6 jó meccsért mikor van kedve játszani hülyeség itt tartani. mikor idejött Leo hirtelen megjött a kedve,jól is játszott.mostanában meg megint el van szürkülve. Azért sokat mutat,hogy nem lőtt még idén gólt és nem vállalja fel az egy az egyet,beadásai száma és minősége is meccsenként nem a régi. Régen azért küzdött meg meccseket nyert meg
- hvmetal
Festa írta:hvmetal írta:azt el kell ismerni,hogy mióta Leo az edző Chivu egyre jobban teljesít.1-2hibájától eltekintve mostanában az egyik legjobb emberünk.
jó hát Vieri is szar lett volna irányítónak
Benitez alatt többet,meg nagyobbakat hibázott,mint 2011ben.Úgy értem,hogy mióta középhátvéd("mostanában") megbízhatóan teljesít 1-2hibát leszámítva. Venni kell egy balszélsőt,vagy Santon.Chivu meg ha maradni akar akkor jövőre jó csere lesz,ha kiesik valaki khátvédek közül.
- Festa
versenyszellem írta:Festa írta:Amióta az Internek szurkolok még talán az egyik derbynek sem volt ilyen nagy tétje.A sors pikantériára,hogy egy korábbi milánistával a kispadunkon nyerhetünk legnagyobb riválisunk ellen.Bár egyébként 2 pontos hátrányban már az iksz sem tragédia,mert az Allegri gárda p.l utazik még Udinébe is ,ami tutti bukás számukra.
mi meg megyünk Nápolyba az előtte levő fordulóban és nem akarom úgy nézni az utolsó fordulót hogy az Udinese múljon, hogy bajnokok leszünk-e vagy sem.
Én sem.Inkább nyerjünk a derbyn.Csak fontos hangsúlyozni hogyha mondjuk csak iksz akkor is megmarad az esélyünk a bajnoki címre.
- Atosz
Hát az most egyértelműnek tűnik, hogy jövőre ezzel a 4 középhátvéddel kell számolni: Lucio, Ranocchia, Samuel, ha fog még tudni járni, és Chivu, ha belemegy, hogy csak 3. vagy 4. számú középső ember lehet.
Széleket kell erősíteni, azért nem működik a 3 középső középpályásos taktika (Motta-Cambi-Stanko, vagy Zanetti, előttük Snidlingessel) mert ahhoz embertelen jó fizikumú, és nagyban támadófelfogású szélsővédők kellenek, mivel úgy 0 a széljáték, és az ellenünk védekező csapatoknak nem kell megosztani a koncentrációjukat a szélre és középre, hanem csak tömörülni, azt csőőő, próbálhatjuk azon átpréselni a lasztit, nem nagyon megy. Úgy meg főleg, ha Maicon és Chivu hátul sétálgatnak, sőt mostanság rossz nézni amit Maicon művel, még csak hátul sincs. Se elől, se hátul, mintha szarna az egészre. Akkor legalább maradjon hátul, zárja le a szélt, ha már nem ér fel a támadásokkal. Bayern ellen is Sneijder, direkt figyeltem, majdnem vaktában, szorított helyzetből kidobott bal szélről egy labdát a jobb oldali embertelen nagy üres területre, és Maicon sehol... Szóval ha Leo maradni akar a sokközépsőemberes taktiknál, akkor nagyon minőségi embereket kell szereznünk a szélsőhátvéd posztokra, főleg ha Maicon nem szedi össze magát (pedig nagy kedvencem). Mondjuk mint Bastos, vagy Renan.
Bocs az offért
Széleket kell erősíteni, azért nem működik a 3 középső középpályásos taktika (Motta-Cambi-Stanko, vagy Zanetti, előttük Snidlingessel) mert ahhoz embertelen jó fizikumú, és nagyban támadófelfogású szélsővédők kellenek, mivel úgy 0 a széljáték, és az ellenünk védekező csapatoknak nem kell megosztani a koncentrációjukat a szélre és középre, hanem csak tömörülni, azt csőőő, próbálhatjuk azon átpréselni a lasztit, nem nagyon megy. Úgy meg főleg, ha Maicon és Chivu hátul sétálgatnak, sőt mostanság rossz nézni amit Maicon művel, még csak hátul sincs. Se elől, se hátul, mintha szarna az egészre. Akkor legalább maradjon hátul, zárja le a szélt, ha már nem ér fel a támadásokkal. Bayern ellen is Sneijder, direkt figyeltem, majdnem vaktában, szorított helyzetből kidobott bal szélről egy labdát a jobb oldali embertelen nagy üres területre, és Maicon sehol... Szóval ha Leo maradni akar a sokközépsőemberes taktiknál, akkor nagyon minőségi embereket kell szereznünk a szélsőhátvéd posztokra, főleg ha Maicon nem szedi össze magát (pedig nagy kedvencem). Mondjuk mint Bastos, vagy Renan.
Bocs az offért
-
Fan Gusto
A Derbyn viszont nehéz lesz a középső védelmünk agya, Lúcio nélkül..:/
- hvmetal
Fan Gusto írta:A Derbyn viszont nehéz lesz a középső védelmünk agya, Lúcio nélkül..:/
jobb csapat vagyunk.Mind fizikálisan,mind technikailag.
Ha nem tapogatózó taktikával vágunk neki a meccsnek nagyobb arányba is győzhetünk.
Úgy néz ki Pato is sérült,Ibra sem lesz ott,Cassano,Robinho 2őst meg megfogjuk. Cambiassoék kulcsfontosságúak lesznek. Középpályájuk még ha Boateng és Flamini is játszik akkor is eléggé körülményes. Abate ügyes gyerek és gyors,Zanettit tenném ki rá. Antonini egy bohóc,Maicon ha akar játszani lazán megveri. T.Silvától várok jó teljesítményt tőlük. Tét viszont hatalmas lesz.Ez elronthatja a meccset. Napoli ellen keményebb meccset várok. Meg kell őket verni.Minden szempontból jobbak vagyunk.
-
zanetti88
DaNi írta:Festa írta:hvmetal írta:azt el kell ismerni,hogy mióta Leo az edző Chivu egyre jobban teljesít.1-2hibájától eltekintve mostanában az egyik legjobb emberünk.
Már vagy 3-4 forduló óta kezdő Santon a Cesenaban, a Samp elleni meccsükbe belenéztem ott egész jó volt.
én is a samp ellen láttam,meg most hétvégén pár percet
szerintem nagyon jól játszik,nemhiába hívta be most Prandelli a válogatottba
szezon végéig sokat fejlődhet még és jövőre nagy hasznunkra lehet
- Stankov
Santon egész jó teljesítményt nyújt állítólag (én is láttam múltkor),ami nagyon szimpi h nem játssza a besértődöttet (pedig olvastam valahol h gyakorlatilag sokkolta h Cesenába küldik)hanem tényleg oda teszi magát
Mai meccs miatt pedig már nagyon be vagyok sózva
kár h dolgozom bár a bl-be ez be szokott jönni Chelsea meccs óta a visszavágókra már úgy kértem magam h dolgozzak
most ez véletlen de remélem bejön.
Én egy 0:2 várok ,Eto'o és Deki gólokkal (vagy Pazzo duplával)
Mai meccs miatt pedig már nagyon be vagyok sózva
Én egy 0:2 várok ,Eto'o és Deki gólokkal (vagy Pazzo duplával)
- intertomega
A gyomrom meg mindenem .....hú de kellene ma a győzelem.
nagy hangulat lesz az 100% és remélem a Nord fog ünnepelni.
Nagyon nehéz lesz, de csak a győzelem az oké. Amennyiben X lesz az rontja az esélyeinket. Pazzi ma betalál. nagyon érzem.
Egyébként: Véleményem szerint Milánó a foci ,,fővárosa''. Hisz nincs még 1 ilyen nagyváros - ami nem polotikai főváros- ahol 2 ekkora csapat játszana.
Büszkék lehetnek a Milánóiak. Amennyiben van semleges milánói - gondoljatok csak bele - minden héten láthat meccset és kupameccset egyaránt. s mind ezt színvonalában is jót, olykor magasat.
na szóval ma igen is a bajnoki címről szól a dolog. Amennyiben megláp a Milan akkor nehezen fogjuk utolérni...
tehát csak a GYŐZELEM!
FORZA INTER !!!
nagy hangulat lesz az 100% és remélem a Nord fog ünnepelni.
Nagyon nehéz lesz, de csak a győzelem az oké. Amennyiben X lesz az rontja az esélyeinket. Pazzi ma betalál. nagyon érzem.
Egyébként: Véleményem szerint Milánó a foci ,,fővárosa''. Hisz nincs még 1 ilyen nagyváros - ami nem polotikai főváros- ahol 2 ekkora csapat játszana.
Büszkék lehetnek a Milánóiak. Amennyiben van semleges milánói - gondoljatok csak bele - minden héten láthat meccset és kupameccset egyaránt. s mind ezt színvonalában is jót, olykor magasat.
na szóval ma igen is a bajnoki címről szól a dolog. Amennyiben megláp a Milan akkor nehezen fogjuk utolérni...
tehát csak a GYŐZELEM!
FORZA INTER !!!
- Komax
Ennyi!!!intertomega írta:tehát csak a GYŐZELEM!
FORZA INTER !!!
Forza Grande Inter!!!
- Mazzola
Nagyon remélem,hogy nem lesz rossz ómen a mai sorsdöntő derbyre, hogy José éppen ma veszítette el 2002 (!) óta tartó hazai bajnoki veretlenségét az aktuális csapataival !
Bomba meglepetés a spanyol bajnokságban : Real Madrid - Sporting Gijon 0:1 !!!
FORZA INTER !!!
Bomba meglepetés a spanyol bajnokságban : Real Madrid - Sporting Gijon 0:1 !!!
FORZA INTER !!!
- mike
- mike
- San Siro
Hát nem állnak hadilábon a szerencsével a túloldalon. 45 másodperc.......
- mike
Hát ez nem szerencse.
Kb olyan mint mikor a Magyar válogatott kimegy egy máltánál erősebb csapat elleni meccsre, be vagyunk tojva
Kb olyan mint mikor a Magyar válogatott kimegy egy máltánál erősebb csapat elleni meccsre, be vagyunk tojva
- jdanika
No komment. Chivu megint odatette magát, a középpályánk átjáróház mindenki a másiktól várja a jó megoldást, Eto'o ék tehetetlenek röviden ennyi. 
- mike
Tisztára olyan volt az első félidő mint Münchenben, kaphattunk volna akár négyet is, de megússztuk egy góllal. A védekezés totál kaotikus, és nagyon tartok a kontráktól.
Gyenge ez a bilan, nyerhető a meccs ha összekapjuk magunkat.
Gyenge ez a bilan, nyerhető a meccs ha összekapjuk magunkat.
- Komax
ziccerek azért vannak hogy belőjük. de a 2. fi-ben vagyunk nagyok.
Forza Inter!
Mondjuk az elég demoralizáló, hogy úgy kaptunk gólt, hogy bele sem értünk a labdába.
Forza Inter!
Mondjuk az elég demoralizáló, hogy úgy kaptunk gólt, hogy bele sem értünk a labdába.
- Dris
két méterről üres kapu azért nem semmi.
Sneijder meg látványosan nem passzol Pandevnek. inkább forgolódik csak ne kelljen oda adni a labdát neki. mondjuk meg is értem. védelem sztem nem annyira gáz de a középpályás védekezés, mint olyan, gyakorlatilag nincs...
Sneijder meg látványosan nem passzol Pandevnek. inkább forgolódik csak ne kelljen oda adni a labdát neki. mondjuk meg is értem. védelem sztem nem annyira gáz de a középpályás védekezés, mint olyan, gyakorlatilag nincs...
- csak is inter
Majd Pandev dönt megint.

- San Siro
Már az utolsó negyedórában veszélyesebbek voltunk. Na majd a második félidőben......
- Inter101
Eto'o majdnem goljánál felugrottam! Kár hogy nem ment be, jo lett volna ugy kezdeni a 2. félidöt hogy nem hátrányban vagyunk. Nem látom hogy hogyan nyerhetnénk meg ezt a meccset, remélem Leonardo tudja a választ! Ha a 2. félidö elsö 15 percében nem rugunk golt, le fognak kontrázni és rugnak még egyet és vége. Forza INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2011.04.02. 21:45-kor.