Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem egy játékos volt csak jó tegnap, ő pedig Mkhitaryan! Még Lautaro-t mondtam volna, ha nem rontja el előtte azt az 1000%os ziccert (nem is értem, hogyan tudta elrontani mikor senki nem zavarta…művészet volt fölé lőni)!

A többiek lötyögtek egész meccsen és egy nézhetetlen focinak nem nevezhető valamit műveltek a pályán…

Ha a 2. gólunk előtt, a kontrából az Udinese beveri a 4 a 2 elleni szituációt szerintem ki is kapunk mint a huzat, de nagyon remélem mindenki már a Porto ellen tartalékolt!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Interfan1000 írta: 2023.02.19. 10:54 Szerintem egy játékos volt csak jó tegnap, ő pedig Mkhitaryan! Még Lautaro-t mondtam volna, ha nem rontja el előtte azt az 1000%os ziccert (nem is értem, hogyan tudta elrontani mikor senki nem zavarta…művészet volt fölé lőni)!

A többiek lötyögtek egész meccsen és egy nézhetetlen focinak nem nevezhető valamit műveltek a pályán…

Ha a 2. gólunk előtt, a kontrából az Udinese beveri a 4 a 2 elleni szituációt szerintem ki is kapunk mint a huzat, de nagyon remélem mindenki már a Porto ellen tartalékolt!
Nem védve Lautaro-t, -mert inkább passzolnia kellett volna- de felpattant egy picit előtte a labda mikor alá löbbölt, ezért ment ennyire fölé.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2023.02.19. 10:54 Szerintem egy játékos volt csak jó tegnap, ő pedig Mkhitaryan! Még Lautaro-t mondtam volna, ha nem rontja el előtte azt az 1000%os ziccert (nem is értem, hogyan tudta elrontani mikor senki nem zavarta…művészet volt fölé lőni)!

Ha a 2. gólunk előtt, a kontrából az Udinese beveri a 4 a 2 elleni szituációt szerintem ki is kapunk mint a huzat, de nagyon remélem mindenki már a Porto ellen tartalékolt
Az Udinese az első kapura menő lövéséből betalált.
Valòban nagy ziccere volt az Udinese előtt amiből aztán gòlt rúgtunk,de a meccs összképe alapján teljesen megérdemelten nyertünk .Porto meccs ide oda azért egy egyetlen jò formában lévő támadò nélkül kezdeni nagy kockázat volt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ausilio:

Mit szol az Inzaghit ert kritikakhoz?

En csak nevetek rajtuk.
Egyszeruen megerteni sem tudom, ez az Inter nagyon jo, masokkal ellentetben mi mar nyertunk is valamit.
Se a motivaciojat, se a logikajat nem ertem ezeknek a kritikaknak, az Inter mar nyert, az Inter nyeri a meccseket, es megis Inzaghit kritizaljak egyesek.
Tovabbmentunk a BL-ben egy nagyon nehez csoportbol, bajnoksagba is csak azert nincs esely, mert a Napoli a vilagon senkihez nem foghato format mutat.
Szezon elejet rosszul kezdtuk, de ezt leszamitva szuper pozitiv szezonunk van.
Napolinak gratulalni kell, a bajnoki cimre mar nincs esely, de a BL-ben barmi lehet, a Kupaban elodontoben vagyunk, a Szuperkupat pedig megnyertuk, ezzel is szinte egyedualloak vagyunk.
Napoli felfoghatatlan amit csinalt, de az egyetlen veresege ellenunk van, ez is sokat elarul.
Megerdemlik az idei bajnoki cimet, gratulalunk, rendkivuli dolgot csinalnak, olyat aminek parja sincs a vilagon.
47 pontal barmelyik bajnoksagban a bajnoki cimert harcolnak, kiveve az Olaszt.
A BL-ben elsopro az utunk, szerdan a Porto ellen is mindent belefogunk adni.

Kell egy kis szerencse hogy BL-t nyerjen az Inter iden?

Amikor BL-t nyersz, a szerencse mindig melletted van egy kicsit.
De ez nem csak szerencse kerdese, hanem a felkeszules, a munka is ott van mogotte.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2023.02.21. 05:37 Ausilio:

En csak nevetek rajtuk.
Egyszeruen megerteni sem tudom, ez az Inter nagyon jo, masokkal ellentetben mi mar nyertunk is valamit.
Se a motivaciojat, se a logikajat nem ertem ezeknek a kritikaknak, az Inter mar nyert, az Inter nyeri a meccseket, es megis Inzaghit kritizaljak egyesek.
Tovabbmentunk a BL-ben egy nagyon nehez csoportbol, bajnoksagba is csak azert nincs esely, mert a Napoli a vilagon senkihez nem foghato format mutat.
Napolinak gratulalni kell, a bajnoki cimre mar nincs esely, de a BL-ben barmi lehet, a Kupaban elodontoben vagyunk, a Szuperkupat pedig megnyertuk, ezzel is szinte egyedualloak vagyunk.
Napoli felfoghatatlan amit csinalt, de az egyetlen veresege ellenunk van, ez is sokat elarul.
Megerdemlik az idei bajnoki cimet, gratulalunk, rendkivuli dolgot csinalnak, olyat aminek parja sincs a vilagon.

De ez nem csak szerencse kerdese, hanem a felkeszules, a munka is ott van mogotte.
Ausilio mindig is vakon védte és védi az olasz edzőinket.
Ekézni sem kell nyiltan nyilván, de azért a hibákat illene látni és nem úgy tenni, mintha nem lennének.
interfan

Kerdes hogy Brozovic vagy Mhitaryan jatszik holnap, jelenlegi hirek szerint az Ormeny.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2023.02.21. 05:37 Ausilio:

En csak nevetek rajtuk.

Így is lehet nézni a dolgokat :D
Festa

interfan írta: 2023.02.21. 09:37 Kerdes hogy Brozovic vagy Mhitaryan jatszik holnap, jelenlegi hirek szerint az Ormeny.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
A forma alapján sokat vesztenénk ha nem Tarján Miki kezdene.
Majd ha nyerésre állunk akkor Brozovic beállhat egy 20 percre.
interfan

Inzaghi:

Mire szamitasz holnap?

Tudjuk hogy mennyire fontos meccs lesz ez szamunkra.
Voltak mar ilyen nagy meccseink, pl tavaly a Liverpool, de iden a Barca es a Bayern is.
Holnap tiszta fejekre es koncetraciora lesz szuksegunk.

Mar az elso meccs donto lehet?

180 percrol van szo, ez a meccs hazai palyan nagyon fontos lesz.
Elszantak, agresszivak leszunk es nagyon sokat fogunk futni.
Porto eddig jol szerepelt az Olasz csapatok ellen, nekunk most meg kell forditani a tendenciat.

Mit tanitott neked az eddigi BL 16-os meccsek?

Ezek teljesen masok mint a csoportmeccsek.
Ismerjuk a nehezsegeket is, tudjuk a Porto erosseget es minoseget is.
Ket evvel ezelott a Porto legyozte a 8 kozott a kesobbi BL gyoztes Chelseat is.

Dontottel mar a kezdot illetoen?

Vannak meg bizonytalansagok.
De ez az edzo dolga, valasztani kell, es mindig az Inter erdekeben kell donteni.

Az elmult evekben egyedul a Barca ellen ertel el sikert a nagy meccseken. Milyen tapasztaltot szereztel?

Ne felejtsuk el, elottem az Inter 11 evig nem jutott a BL 16 koze.
Tavaly a Liverpool ellen is remekul jatszottunk, sajnaljuk az elso meccset.
Nagy bizakodva varjuk a holnapot, de nem becsuljuk le a Portot mert egy nagyszeru csapat.

A 8 koze jutas lenne az 1. igazan nagy eredmeny amit elertel az Inter padjan?

Nekem semmit nem kell bizonyitanom.
Nagyon magabiztosak vagyunk a Portot illetoen, a csapat folyamatosan egyre jobb lesz.
Hihetetlen utat tettunk meg eddig, tovabbjutottunk a Bayern es Barcelona csoportjabol, amit senki nem gondolt, mindenki oket akarta elkerulni, mi megkaptuk es tovabbmentunk.
Latjuk a Barcelonat Spanyolorszagban, vezeti a bajnoksagot, a Bayern ugyanez.
Minden eronkkel a 8 koze jutason leszunk.

Az Internel toltott 1,5 ev utan mit kersz a csapattol a minosegi ugras erdekeben?

A folyamatos fejlodeshez ido kell, a jatekosok mindig is minoseget biztosittak szamomra.
18 honapja vagyunk egyutt, sok mindent elertunk, de nagyon nagy ambicioink vannak a jovoben.

Brozovic es Lukaku?

Szerencsere felepultek, dolgoznak mindketten.
Holnap az Inter erdekeben dontok, ha a padon lesznek, akkor a meccs kesobbi szakaszaban hasznosak lesznek.
Sokszor a meccs vegen dol el minden.
PellerG

interfan írta: 2023.02.21. 09:37 Kerdes hogy Brozovic vagy Mhitaryan jatszik holnap, jelenlegi hirek szerint az Ormeny.

Varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Én biztos, hogy ezzel a kezdővel állnék fel.
Nagyon remélem, Brozovicot nem teszi be lassítani.
Jó lenne, ha elengedné őt.
Bár Inzaghi (és az olasz edzők) nagyon nem az elengedésről és rugalmasságról híresek :(
interfan

Inzaghi:
Ugy gondolom, hogy iden megnyerhetjuk a BL-t.
Tavaly egy olyan csapatot is megtudtunk verni, akik kesobb BL dontot jatszottak.
Iden megvertuk a Barcelonat, es a Bayern ellen is jok voltunk.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2023.02.22. 14:08 Inzaghi:
Tavaly egy olyan csapatot is megtudtunk verni, akik kesobb BL dontot jatszottak.
Hat ez mit szív 😅😂😂😂😂
interfan

internaZIOnaLe írta: 2023.02.22. 14:11
interfan írta: 2023.02.22. 14:08 Inzaghi:
Hat ez mit szív 😅😂😂😂😂
Ugylatszik iden mindenki ugyanazt.

Calhanoglu elmondta nemreg, hogy iden BL-t nyerunk, erzi meglesz most.

Dimarco azt mondta az Inter iden mindent megnyerhet.

Acerbi is elmondta, 8 koze jutas meglesz, onnan meg egy kis szerencse, es a vegso gyozelem is meglehet.

Most meg Inzaghi is latjuk.

Szoval valamit vagy tudnak, es tenyleg BL-t nyerunk, vagy...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2023.02.22. 14:16 Szoval valamit vagy tudnak, es tenyleg BL-t nyerunk, vagy...
Hm... Én többnyire pesszimista vagyok és még híresen bénán is tippelek :P , de itt most határozottan és talán kizárólagosan a "vagy" jöhet számításba. Persze ne legyen igazam, de kb. kizárt a BL - győzelem, szerintem a Portoval is meg fog gyűlni a bajunk. Többek között a dupla nulla Sampdoria ellen is a "bármi lehetséges" arcát mutatta a csapat. Ettől függetlenül persze csak az Inter és hajrá!

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most mondok egy nagyon okosat.

Amíg nem esünk ki a BL-ből addig meg is nyerhetjük azt. :D ;) Ennyi.
interfan

sorger=giallo írta: 2023.02.22. 15:09
interfan írta: 2023.02.22. 14:16 Szoval valamit vagy tudnak, es tenyleg BL-t nyerunk, vagy...
Hm... Én többnyire pesszimista vagyok és még híresen bénán is tippelek :P , de itt most határozottan és talán kizárólagosan a "vagy" jöhet számításba. Persze ne legyen igazam, de kb. kizárt a BL - győzelem, szerintem a Portoval is meg fog gyűlni a bajunk. Többek között a dupla nulla Sampdoria ellen is a "bármi lehetséges" arcát mutatta a csapat. Ettől függetlenül persze csak az Inter és hajrá!

FORZA INTER!!!
En ugy gondolom, hogy az idei BL mezonyt elnezve, siman benne lehet egy meglepetes BL gyoztes, es most nem kifejezetten az Interre gondolok.
De ha Inzaghi, Calhanoglu, Dimarco, Acerbi, stb ugy gondoljak iden BL-t nyerunk, legyen igazuk.
Az ketsegtelen, hogy ekkora esely barmire a BL-ben nagyon nagyon reg volt mar.

Vegre szerencsenk volt a sorsolasanal, nagyon rank fert mar ez a csoportkor, es az elmult evek sorsolasai utan.
Vegre mi vagyunk kimagaslo eselyesek a 8 koze jutasra, sot mi tobb az osszes elso fordulos parharcbol az Intert tartottak legeselyebbre a gyozelemre, mikor irhattunk le utoljara ilyet te jo eg...
Egyszoval hozzuk azt amit mindenki elvar az Intertol, ami a kimondott maradek minimum cel a szezonra, a min 8 koze jutast, utana pedig meglatjuk.
2-3 csapatot leszamitva, ha fortuna mellettunk van ujra mint volt most a Portoval, akkor boven-boven lehet esely egy elodontore.

Sajnos a mai meccset nem latom, oszinte sajnalatomra, de jo lenne ma egy elonyt kiepiteni, hogy a visszavagot kis nyugalommal tudjuk varni.
Egyszoval hajra, nyerni kell, helyettem is szurkoljatok ki a mai gyozelmet. :)
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2023.02.22. 16:38
sorger=giallo írta: 2023.02.22. 15:09

FORZA INTER!!!
Sajnos a mai meccset nem latom, oszinte sajnalatomra, de jo lenne ma egy elonyt kiepiteni, hogy a visszavagot kis nyugalommal tudjuk varni.
Egyszoval hajra, nyerni kell, helyettem is szurkoljatok ki a mai gyozelmet. :)
Akkor nem vagyok ezzel egyedul... en meg orat tartok eppen akkor (az idoeltolodas miatt itt 3-kor lesz a meccs), de kb. otthoni ido szerinti kezdesi idore (vagyis este 9 korul) mar elvileg fent lesz az ismetles a Paramount+-on, szoval nagyon remelem, hogy addig nem tudom meg az eredmenyt. Mindenesetre az osszes ertesitest kikapcsoltam a telefonon, valahogy ki kell bekkelnem ezt a kb 6 orat... :)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

melyik csatorna adja a meccset?
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

alwin91 írta: 2023.02.22. 17:53 melyik csatorna adja a meccset?
Sport 2
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Stankov írta: 2023.02.22. 18:22
alwin91 írta: 2023.02.22. 17:53 melyik csatorna adja a meccset?
Sport 2
köszi!
vaskalap

Eddig nem úgy játszunk,mint egy BL győztes.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

vaskalap írta: 2023.02.22. 21:45 Eddig nem úgy játszunk,mint egy BL győztes.
Jó, nem kell mindent elhinni! :D
A pályán is az látszik, ami várható volt: ez egy 50-50%os párharc.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nekem ez a Porto nagyon unszimpatikus egy csapat. Pattognak, sportszerűtlenek…
Részünkről a beívelgetés megy orrba szájba, jó lenne egy-két távoli lövést megereszteni vagy épp középről támadni.
Aki azt gondolta, hogy sima lesz a továbbjutás, meg szerencsés sorsolás… baromira tévedett.
Én egy keservesen kiszenvedett 1-0ra tippelek. Idegenben még nehezebb lesz.
vaskalap

Na végre jönnek a hsz-ek,már azt hittem egyedül nézem a meccset :D
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Kemény párharc ez, de én erre is számítottam. Azért remélem sikerül ma egy kis előnyt összekaparni a visszavágóra. Ez az Otávió jó nagy pppppatkány! Egy hétig pofoznám!
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem nem játszunk rosszul de ezt a hátul passzolgatós dolgot ilyen mértékben hanyagolni kellene. Miki kicsit el lehet fáradva szerintem, Barella pedig helyre lett rakva ez eléggé látszik rajta. Nem integet nem veszekszik. Lau ma is megrugta a szokásos luftot, Darmian pedig tanár. Az üres területeket csak bizonyos emberek futhatják be ezt mintha Inzaghi kőbe véste volna szerintem a kontráink ezért halnak el sokszor, ha valaki posztidegen helyen megkapja a labdát akkor megvárja amig az ott illetékes odaér. Az akarás látszik de kockázatot tényleg nem vállalunk.
CsaSzi9294

Én amúgy behoznám Lukakut, Dzeko nem sokat tett eddig csak a labdát adta el.
Festa

Sajnos nagyon ideges mindenki.
Ilyenkor kéne kihasználni a kevés helyzetből egyet aztán visszaálni,mert a Porto letámadása eddig nagyon nem ízlik nekünk.
PellerG

Korábban is írtam már, ha Inzaghi megy, én adnám Conceicao-t a helyén.
CsaSzi9294

Bravo Onana!!! :clap: :thumbup:
Francesco

Hol a lendület, az akarás? Megint cammogunk sokszor, és visszaállunk, vicc.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én is valami ilyesmire számítottam!
Nagyon nehéz lesz győzni és adott esetben továbbjutni a Porto ellen! Jelen pillanatban inkább nekik áll a meccs.
CsaSzi9294

Mikit le kell vinni, nagyon elfáradt!
CsaSzi9294

Ciao Otávio… :wave:
CsaSzi9294

Lukakuuuuuu!!!! :clap: :thumbup:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Győztünk a többit hagyjuk!
vaskalap

A minimális előny megvan,kíváncsian várom a folytatást.Gosens ma nagyon jó volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaskalap 2023.02.22. 22:56-kor.
PellerG

Ma kivételesen jól cserélt Inzaghi.
Gosens és Lukaku is jókor jöttek.
A német szerintem az eddigi legjobb Interes meccsét játszotta, Dimarco szürke volt előtte.
Az 1-0 nem nagy előny, de illene tovább menni valahogy...
CsaSzi9294

Ahogy mondtam, egy kínkeservesen kiszenvedett 1-0 lett. Lukaku nagyon jól szállt be a gólja ellenére is veszélyes volt, kvázi Launak egy gólpasszt osztott ki, kár azért a kb 10 centiért, amennyivel lemaradt róla. A belga magára fog találni, ebben biztos vagyok, sőt nem úgy néz ki, mint aki a hűtőt zabálja… bízni kell benne és jönni fognak a gólok tőle!
Győztünk, ez a lényeg. Nekem az utolsó 20 perc játék tetszett, a többi egy kalap szar volt. Onana bravúrjai is kellettek, neki is megköszönhetjük!
Idegenbe még nehezebb lesz, de legalább ott nem lesz ez az Otávio gyerek.

Nálam a top 3 ma:
Lukaku
Onana
Darmian
Forza Inter! :clap:
Cupi

Győzelmet nem kell magyarázni. :) Sovány előny de előny. Ha úgy játszanánk ahogy a Barca ellen is idegenben akkor simán meglenne a továbbjutás. Persze 3 gólt ne kapjunk majd. :D
Onana és Dzeko közt mi volt az a feszkó meg veszekedés? Dzeko szólt neki jobbak legyenek a kirúgások Onana meg közölte akkor innen is visszavonul? :D ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.02.22. 23:03 Győzelmet nem kell magyarázni. :) Sovány előny de előny. Ha úgy játszanánk ahogy a Barca ellen is idegenben akkor simán meglenne a továbbjutás. Persze 3 gólt ne kapjunk majd. :D
Onana és Dzeko közt mi volt az a feszkó meg veszekedés? Dzeko szólt neki jobbak legyenek a kirúgások Onana meg közölte akkor innen is visszavonul? :D ;)
Amúgy bírom, hogy Onana simán vissza szól ha nem érzi jogosnak. Tegye is helyre a népet, nem kell kukán állni, mint Handa.
PellerG

Cupi írta: 2023.02.22. 23:03 Győzelmet nem kell magyarázni. :) Sovány előny de előny. Ha úgy játszanánk ahogy a Barca ellen is idegenben akkor simán meglenne a továbbjutás. Persze 3 gólt ne kapjunk majd. :D
Dzeko visszazavarta a kapuba, sokat jött ki labdázni.
Songnak is ez volt a baja vele.
Engem amíg jól véd nem zavar a dolog.

https://thenewsdept.com/sports/227324.html
Cupi

PellerG írta: 2023.02.22. 23:06
Dzeko visszazavarta a kapuba, sokat jött ki labdázni.
Songnak is ez volt a baja vele.
Engem amíg jól véd nem zavar a dolog.

https://thenewsdept.com/sports/227324.html
Mondom én, hogy innen is visszavonul ha még párszor beszól neki valaki ezért. :D
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.02.22. 22:59 Ahogy mondtam, egy kínkeservesen kiszenvedett 1-0 lett. Lukaku nagyon jól szállt be a gólja ellenére is veszélyes volt, kvázi Launak egy gólpasszt osztott ki, kár azért a kb 10 centiért, amennyivel lemaradt róla. A belga magára fog találni, ebben biztos vagyok, sőt nem úgy néz ki, mint aki a hűtőt zabálja… bízni kell benne és jönni fognak a gólok tőle!
Győztünk, ez a lényeg. Nekem az utolsó 20 perc játék tetszett, a többi egy kalap szar volt. Onana bravúrjai is kellettek, neki is megköszönhetjük!
Idegenbe még nehezebb lesz, de legalább ott nem lesz ez az Otávio gyerek.

Nálam a top 3 ma:
Lukaku
Onana
Darmian
Forza Inter! :clap:
Alapvetően egy ikszes meccs volt amit valahogy megtudtunk nyerni.
A kulcs Lukaku beállítása volt aki ma régi önmagát idézte.
Darmian meg Calhanoglu vagy Gosens is nagyot harcolt,de a sokat szidott Brozovic ma ismerjük el,hogy meg lendített is a csapat játékán.Az 1-0 veszélyes eredmény,de ha koncentráltan védekezünk akkor nem kéne,hogy gond legyen a tovabbjutással.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.02.22. 23:05
Amúgy bírom, hogy Onana simán vissza szól ha nem érzi jogosnak. Tegye is helyre a népet, nem kell kukán állni, mint Handa.
A második félidőben a Porto nagy helyzeténél ha nem ő véd akkor el is ment volna a vonat.
Az más kérdés,hogy most megint ezzel lesz tele a sajtò.
interfan

Sajnos nem lattam a meccset, de nagyon orulok a gyozelemnek.
Tobbet vartam mint 1-0, de ahogy mondani szoktak, a hazai palyan szerzett 1-0 feler egy 2 golos elonnyel, szoval nem lesz gond, en 100%-ra mondom hogy meglesz a min BL 8 elvart cel.
Sot en tovabbra is bizok benne, hogy ujra nagy szerencsenk lesz a sorsolasnal, es a BL elodonto is realis.
3/3 Olasz csapat nyert, 3/3 Olasz csapat a BL 8 kapujaban, egy orszagbol sincs ilyen kozel senki a BL 8-hoz, oriasi es elkepeszto nagy dolog ez.
Orulok Lukaku goljanak is, vegre mellette van a szerencse is, de kell ez a tobb honapos kihagyasok es serulesek utan, legalabb Correa gol szamat mar megelozte, elso lepesnek ez is valami.
Ahogy Ausilio elmondta, Lukaku nagyon sokkal tartozik nekunk, el kell kezdenie torleszteni fuggetlenul attol hogy itt marad e vagy sem.
Ritkan ertek egyet Ausilioval, de ez nagyon igaz mondata.

Viszont ami nem tetszik:

- Persze meccs heve, meg adreralin, de mar megint egy balhe, es megint "kussolj"gyonyoru szavak.
(Koszonjuk hogy a ku..a anyad elmaradt, mint a legutobbi balhenal a palyan)
Persze utana jonnek ezek a rohejes magyarazkodasok, hogy vilagi baratok, meccs heve, bla-bla-bla-bla.
De azert konyorgom, nem kellene ezt, nagyon nem, es eleve nem valami fantasztikusan jo dolgokrol arulkodik ez.

- Dzeko duhkitorese amikor lecserelik, persze Inzaghi elmondja o is duhos volt meg jatekoskent amikor lecsereltek.
Ok...
De nem tudom miert nem lehet egy dontest elfogadni, es nem pedig duhongeni es balhezni.
37 eves az emberunk, koszonjuk a tavalyi szezont oszet, az idei szezon oszet.
De a tavalyi szezon tel + tavaszba, es az idei szezon telben sincs sok koszonet tole, es akkor meg finom voltam...
Erre ilyen 2 honap teljesitmenye utan jon a balhe a cserenel...

- Marotta elmondja szo szerint orszagvilagnak a Sky kamerjaba:
"Lukaku tobb mint 103kg, es emiatt vannak fizikai es eronleti gondjai tovabbra is."
Lukaku meg a meccs vegen beleuvolt a Sky kamerajaba, hogy:
"nezd milyen kibaszott fitt vagyok Beppe".
Persze Lukakutol ez csak vicc, es nem mergesen mondja o is nevet stb.
Meg az is persze, mindenki errol beszelt honapok ota pl a Belgaktol is, ujsagirok is, stb, hogy hany kilo, tulsulyos, eronleti gondok, rajar a hutore, nem tartja az etrendet, rengeteg pizza, bla-bla.
De azert az Intertol ez igy meg soha nem volt kimondva, foleg egy BL 16-os meccs elott nyiltan a kameraba, hogy nesze neked ennyi kilo es ez mekkora gond. Ertem en azt is, hogy Marottaban biztos egy tuske az, hogy Lukakut valasztottak a feje felett, mikozben o evek ota mondja, hogy legnagyobb alma Dybalat az Interbe hozni.
Persze ki vagyok en, hogy kritizaljak emiatt, de szerintem nagyon nem szerencses egy profi futballista sulyaval jonni, ugy eleve nem, de foleg nem egy olyan meccsnel amint a legtobben neznek, es meg a nyilatkozatatot is kozvetitik sok helyen.
Francesco

Mondjuk ez akkor volt igaz, mikor még számítottak az idegenben szerzett gólok, viszont jól hangzik. ;)
Dzeko szerintem egy-két meccse gyenge, mezőnyben teljesen rendben volt addig, és mivel Lautaro lőtte a gólokat így azok sem annyira hiányoztak. Minden mással tökéletesen egyetértek. Feszültség van minden szinten a csapatnál.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Szerintem meg nem kell ügyet csinálni az ilyen reakciókból (dzeko lecserélés, onana összeszólalkozás) - ezek tipikusan olyan dolgok, amik a játék hevében vannak, aztán mindenki lehiggad és el van felejtve. Persze a sajtó imád ilyeneken csámcsogni és kelteni a feszültséget miatta, de nem kéne felülni az ilyenekre.
Lukakuval kapcsolatban pedig ha lövi a gólokat senki nem fog foglalkozni a súlyával, ha sz.rul játszik, akkor pedig majd egyből előveszik. Anno Ronaldo éveket nyomott a Realban és a Milanban nála sokkal nagyobb felesleggel, és vele is ugyanezt csinálták.
interfan

Francesco írta: 2023.02.23. 07:55 Mondjuk ez akkor volt igaz, mikor még számítottak az idegenben szerzett gólok, viszont jól hangzik. ;)
Dzeko szerintem egy-két meccse gyenge, mezőnyben teljesen rendben volt addig, és mivel Lautaro lőtte a gólokat így azok sem annyira hiányoztak. Minden mással tökéletesen egyetértek. Feszültség van minden szinten a csapatnál.
Tenyleg, igaz, mar elotoroltek az idegenben lott golt.
Ezt jol elfelejtettem sajnos...
Tovabbjutas igyis meglesz, de koszonom a pontositast. :)
Cupi

interfan írta: 2023.02.23. 06:18

- Marotta elmondja szo szerint orszagvilagnak a Sky kamerjaba:
"Lukaku tobb mint 103kg, es emiatt vannak fizikai es eronleti gondjai tovabbra is."
Lukaku meg a meccs vegen beleuvolt a Sky kamerajaba, hogy:
"nezd milyen kibaszott fitt vagyok Beppe".
Itt azért Marotta nagyot hibázott. Nem igazán illik a játékosodnak a médián keresztül üzengetni, hogy foggyá le. :D Ezt vele és az erőnléti edzővel kell megeszélni. Szóval ez egy hülye nyilatkozat volt. Értem én, hogy csalódott a teljesítménye miatt ahogy mi is de azért kiállni a kamerák elé klub vezetőként és azt mondani azért szar mert dagadt és hamar kifárad.....nem is tudom. :? Tudom nem ezt mondta szó szerint de ez volt az üzenete.
Válasz küldése