Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
SportMediaset szerint Pio meggyőzött mindenkit és 100%, hogy maradni fog az Internél, így Bonnyval ketten lesznek Thuram és Lautaro cseréi.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -mediaset/
- Stankov
Engem is megvett ,nagyon kell egy ilyen típusú csatár is a keretbe. Az meg hogy Inter nevelés és fiatal csak hab a tortán.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.26. 21:30 SportMediaset szerint Pio meggyőzött mindenkit és 100%, hogy maradni fog az Internél, így Bonnyval ketten lesznek Thuram és Lautaro cseréi.
Egy komoly meccsen bizonyított, rengeteg rúgást kapott, nem nyafogott nem hisztizett csinálta tovább. Párharcokat is elfogadható arányban nyerte pedig rutinos kőkemény védők lógtak a nyakán.
Ha őt, most nem tartjuk meg akkor nem tudom milyen teljesítmény kell egy fiatalnak nálunk hogy maradhasson
- lucky0
Ámen!CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.26. 21:30 SportMediaset szerint Pio meggyőzött mindenkit és 100%, hogy maradni fog az Internél, így Bonnyval ketten lesznek Thuram és Lautaro cseréi.
- mike
Úgy legyenCsaSzi9294 írta: ↑2025.06.26. 21:30 SportMediaset szerint Pio meggyőzött mindenkit és 100%, hogy maradni fog az Internél, így Bonnyval ketten lesznek Thuram és Lautaro cseréi.
Nagy marhák lennénk ha elpasszolnánk.
-
Tombi1986
Részemről is rendben vanmike írta: ↑2025.06.27. 06:08Úgy legyenCsaSzi9294 írta: ↑2025.06.26. 21:30 SportMediaset szerint Pio meggyőzött mindenkit és 100%, hogy maradni fog az Internél, így Bonnyval ketten lesznek Thuram és Lautaro cseréi.![]()
Nagy marhák lennénk ha elpasszolnánk.
-
Tombi1986
Amennyiben a török megy, sajnálnám, de érthető. Az idei szezonban egyre többet volt sérült, es valószínű idén még több lenne. Most van utoljára lehetőségünk pénzt kérni érte.
Ki fogja rúgni a 11-ket?
Helyette Éderson-t kellene hozni, nem is kérdés.
Ki fogja rúgni a 11-ket?
Helyette Éderson-t kellene hozni, nem is kérdés.
- CsaSzi9294
Pedullá szerint az Inter ajánlatot tett Rovelláért. 40m euró + Asllani kölcsönben. Lotito egyenlőre hajthatatlan az 50m-s kivásárlási ár kapcsán, de ez nem jelenti azt, hogy az Inter ne tenne újabb ajánlatot.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... partita/4/
Valamint Pedullá is megerősíti, az Inter legalább 12 ajánlatot kapott Pio Espositoért, de az Inter meg szeretné tartani a következő szezonra.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -esposito/
Valamint Pedullá is megerősíti, az Inter legalább 12 ajánlatot kapott Pio Espositoért, de az Inter meg szeretné tartani a következő szezonra.
-
Tombi1986
Rovella ér 50 milliót?CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 06:16 Pedullá szerint az Inter ajánlatot tett Rovelláért. 40m euró + Asllani kölcsönben. Lotito egyenlőre hajthatatlan az 50m-s kivásárlási ár kapcsán, de ez nem jelenti azt, hogy az Inter ne tenne újabb ajánlatot.
- CsaSzi9294
Lotitonak mindenképp.Tombi1986 írta: ↑2025.06.27. 06:26Rovella ér 50 milliót?CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 06:16 Pedullá szerint az Inter ajánlatot tett Rovelláért. 40m euró + Asllani kölcsönben. Lotito egyenlőre hajthatatlan az 50m-s kivásárlási ár kapcsán, de ez nem jelenti azt, hogy az Inter ne tenne újabb ajánlatot.
TS szerint 30m.
- interfan
Moretto es Romano szerint az Inter lemondhat Hojlund megszerzeserol, egyre inkabb hatterbe kerul az otlet, es kezd kihulni a palya.MLK írta: ↑2025.06.26. 18:45Ez a lehetőség lehet csak képben, más nem, hiszen minden más esetben eladás kellene idén is és jövőre is, egy olyan támadóra, akit nem a kezdőbe szánunk. Ezt a verziót létezhetetlennek tartom (hacsak a két kezdő csatár közül nincs valakiért érdeklődés). Az ingyen kölcsön egyébként neki és az Mu-nak is egy jó lehetőség lenne, hiszen nem zárt jó évet, itt viszont lenne tere újra felmutatni valamit. Szerintem a vezetőség jófelé kapirgál. Más kérdés, hogy Pio-val jobban járnánk-e ha inkább maradna 4. számúnak. Egyik esetben sem lenne pénz mozgás, egyik verzió sem tűnik reálisnak....
Ellenben egyre tobb az eselye, hogy P.Esposito marad.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... o-bonny/4/
Angol forrasok pedig megerositik a korabbi hireket, az Inter csak kolcson akarta Hojlundot, nem akart erte fizetni, a MU pedig vegleg eladta volna, ezert a targyalasok hamar el is akadtak.
https://m.linterista.it/primo-piano/dis ... hio-166078
- PellerG
A hírek alapján szerintem él a Calhanoglu-Galata vonal, én őszintén szólva nem lennék ellene, sokat volt sérült idén, nem hozta, amit korábban.
Viszont ez a Rovella-ötlet... Nekem fáj.
Lotito megint jól legombol minket, mi meg kapunk egy egysíkú, átlagos olasz játékost egy igen fontos posztra.
A Lazio ráment Nicolussi Cavigliara, ez is erősíti a fenti szálat.
Abban biztos voltam, Hojlund nem jön el cserének.
Mert akárhogy is nézzük, az igazán nívós meccseken Lautaro-Thuram kettőssel állnánk fel.
Értem én, hogy sok a meccs, de akkor is...
Fizetni meg 50+-t nem fogunk érte.
Az meg hogy az MU-ban kuka volt, nem sokat mond, reggelig lehetne sorolni kik buktak meg ott az elmúlt 10 évben.
Emlékezzünk Lukakura, aki aztán vezér lett nálunk.
A dán még mindig csak 22 éves.
Chivu taktikailag rugalmasabbnak tűnik Inzaghinál, és megtartanám Carbonit, aki használható a támadók mögött, vele lehetne változtatni ha ég a ház.
Én aláírnám a Lautaro, Thuram, Bonny, P.Esposito, Carboni ötöst.
Ahogy írta valaki, nem lehetünk akkora madarak, hogy egy P.Espositot kidobunk megint az ablakon.
Könyörgöm, valakit építsünk már fel a saját bázisunkból, mert nagyon kínos már ez így.
Én Frattesit nem erőltetném, pénzt csinálnék belőle.
Szerintem a 35 mio. teljesen reális, fix olasz kerettag, mi is ennyiért vettük.
Kb erre számítok:
Sommer, J.Martinez, Di Gennaro
Pavard, Bisseck, Acerbi, De Vrij, Bastoni
Dumfries, L.Henrique, Darmian, Dimarco, C.Augusto
Barella, Rovella, Mkhitaryan, Frattesi / Mr.X, Sucic, Zielinski, Asllani
Lautaro, Thuram, Bonny, P.Esposito, Carboni
Olvastam egy "szakértőtől", hogy Chivu kinevezése Ausilio és Baccin szorgalmazására történt.
Ugye a horvát vonal (Sucic, plusz további pletykák) is újra előkerült.
Rovella, Caviglia nevek...
Nekem nagyon úgy tűnik, Marotta elnökként és a korábban bezengett "hamarosan visszavonulok" nyilatkozata után valóban kissé háttérbe vonult, és újra a kelleténél nagyobb szerep jut "kedvenc" sportigazgatónknak.
Lotito megint jól legombol minket, mi meg kapunk egy egysíkú, átlagos olasz játékost egy igen fontos posztra.
Mert akárhogy is nézzük, az igazán nívós meccseken Lautaro-Thuram kettőssel állnánk fel.
Az meg hogy az MU-ban kuka volt, nem sokat mond, reggelig lehetne sorolni kik buktak meg ott az elmúlt 10 évben.
Chivu taktikailag rugalmasabbnak tűnik Inzaghinál, és megtartanám Carbonit, aki használható a támadók mögött, vele lehetne változtatni ha ég a ház.
Ahogy írta valaki, nem lehetünk akkora madarak, hogy egy P.Espositot kidobunk megint az ablakon.
Könyörgöm, valakit építsünk már fel a saját bázisunkból, mert nagyon kínos már ez így.
Kb erre számítok:
Olvastam egy "szakértőtől", hogy Chivu kinevezése Ausilio és Baccin szorgalmazására történt.
Nekem nagyon úgy tűnik, Marotta elnökként és a korábban bezengett "hamarosan visszavonulok" nyilatkozata után valóban kissé háttérbe vonult, és újra a kelleténél nagyobb szerep jut "kedvenc" sportigazgatónknak.
- interfan
Igen ezeket en is lattam, hogy Ausilio otlete volt Chivu, o hozta ot az Interbe.PellerG írta: ↑2025.06.27. 07:04
Chivu egyebkent ezt meg is erositette, elmondta jatekoskent is az akkor meg alacsonyabb szinten dolgozo Ausilio volt aki az Interbe hozta, es most is edzokent Ausilio jatszotta a foszerepet az Interhez erkezeseben.
Sucic ugynoke is elmondta, Ausilio akarta ot az Interbe, es Ausilio hozta ot.
Most hogy ezek a dontesek jok vagy rosszak, erre az ido ad majd valaszt.
Es azt is megtudhattuk Ausiliotol, hogy az o elve a minden posztra ket jatekos.
O ezt szabja, ezt szereti, szerinte ez a normalis, es az Inter megadja neki ebben a tamogatast.
Viszont van abban valami amit irsz, hogy Marotta kezd a hatterbe vonulni, es nagyobb szerepet/teret kap az Ausilio-Baccin paros.
Es hat igen, Marotta kevesebb mint 2 ev mulva tavozik az Intertol, talan ezert is van ez.
- CsaSzi9294
Hasonlóképp gondolom én is. Calha menni fog, ő is menne, a Galata is akarja. A törökök nem hülyék, kivárnak, tudják, hogy nincs más kérője, és amúgy is megegyeztek évi asszem 12m-ról. A végén 20m körül tuti elviszik, mert nekünk is kell a cash.PellerG írta: ↑2025.06.27. 07:04 A hírek alapján szerintem él a Calhanoglu-Galata vonal, én őszintén szólva nem lennék ellene, sokat volt sérült idén, nem hozta, amit korábban.
Kb erre számítok:
Frattesi is menni fog, ebben is biztos vagyok. Fix kezdő szeretne lenni, nálunk sose lesz. A két római klub, esetleg az Atalanta megfelelő hely lehetne neki.
Ha jönne Rovella, Bisseck eladása biztos, hogy szükséges lesz, Calha átigazolási összege még a felét sem fogja elérni Rovelláénak. Ami érdekes még, hogy Asllanit is hozzá akarjuk tenni a transzferhez, így az ő helyére mehetne Zielinski és Berenbruchot is be lehet dobni.
Hojlund valóban felesleges lenne, így, hogy Pio kvázi berobbant. Az meg, hogy 50m...kész vicc. Bízzunk benne valami angol középcsapat gyorsan elviszi, nehogy valahogy mégis megkapjuk kölcsön.
Szerintem Rovella jönni fog, de az általad írt kerethez én még Leonit hozzá tenném. Az Inter és Chivu is akarja, S. Espositot szerintem ebbe az üzletbe szánjuk majd.
Sommer---Pavard-Leoni-Bastoni---Dumfries-Barella-Rovella-Sucic-Dimarco---Thuram-Lau
Martinez---Darmian-Acerbi-Carlos---Henrique-Berenbruch-Zielinski-Miki-Zalweski---Bonny-Pio
Nekem tetszik. Fiatalodnánk a kezdőbe és a padon is.
- interfan
Ot valamiert nem nagyon akarjuk igazan.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 07:27 én még Leonit hozzá tenném. Az Inter és Chivu is akarja, S. Espositot szerintem ebbe az üzletbe szánjuk majd.
Milan ellenben igen, es allitolag mindenben meg is egyeztek Leonival.
Valamint a Milan most kap egy rakat penzt.
Theo 25m, Thiaw-Morata 45m, igy meg penzugyi mozgasteruk is van, es tudjak vinni Leonit hatra.
Az hogy er e ez a Leoni gyerek 40m eurot, azt meg majd az ido megmondja.
Berenbruch egyebkent jo otlet lenne, de 1db percet nem kapott.
Nagyon nem ugy tunik, hogy szamitanank ra....
En egyebkent ezt a Parma jatekosok koruli "hypeot" sem ertem.
Ez a Parma 45 percen mulott, hogy kiessen a Serie B-be.
Ehhez kepest:
-Bonny 25m
-Suzuki 30m
-Bernabe 25m
-Leoni 40m
-Keita 20m
-Dennis Man 20m
-Pellegrino 20m
Mintha valami fantasztikusan teljesito 7.helyet elero Parma lenne.
Ehhez kepest 45 percen mulott nekik a Serie B...
Ha veletlenul az a 45 perc mashogy alakul, es az Empoli rug 1db golt, a Parma meg kikap, es most a Serie B-be lennenek, akkor is 200 millora lenne tartva 7db Parma jatekos?
Arrol pedig ne is beszeljunk, hogy ezek a jatekosok nagyresze egy Parmaban nem volt kiemelkedo, nem hogy Serie A szinten.
Pl itt ez a 40 millios Leoni, a mi Balogh Botink jobb statokat es atlagokat hozott mint ez a Leoni gyerek, aki konkretan a Parma jatekosai kozul az alsohazban volt minden teren.
En ertem hogy 18 eves, es nem esett hasra a labdaba, de egybol 40m?
Mindezt egy finomam szolva is roppant gyenge szezon utan mind csapatteren, mind egyenileg.
Nyilvan a Milan tudja, de nekem ez a Parma jatekosok koruli "hype" azert meglehetosen vicces.
-
MLK
Parma játékosokért ennyi pénzt...
Ha egy sérülékeny, menni akaró Calha marad, óriásit bukunk vele. Ha apróért megy, ugyancsak... Asllani sajnos nem tudja váltani.
Rovelláért ennyi pénz egyrészről sok, másrészről kevés, attól függ honnan nézzük, mihez, kihez képest. A kérdés, hogy mennyit lehet költeni erre a posztra. Ha lesz rá 50 milliónk, abból már nagyon sok játékost meg lehetne nézni.
Ha egy sérülékeny, menni akaró Calha marad, óriásit bukunk vele. Ha apróért megy, ugyancsak... Asllani sajnos nem tudja váltani.
Rovelláért ennyi pénz egyrészről sok, másrészről kevés, attól függ honnan nézzük, mihez, kihez képest. A kérdés, hogy mennyit lehet költeni erre a posztra. Ha lesz rá 50 milliónk, abból már nagyon sok játékost meg lehetne nézni.
-
P-Inter
Jó, hát ilyen ez a dinamikus árazás, piac diktál, rátesznek egy cetlit, oszt, ha kell, viszed, ha nem, viheti más, persze, itt-ott lehet fölémenni, alámenni az árnak, de örök tanulság, mindenki jáékjoga annyit ér, amennyit fizetnek érte.
Azért sok példa van: Belotti, ki tudja mi lett volna belőle, ha nem aggat rá az elnök irreális cetlit?
Calha, hiába taksáljuk annyira, amennyi, haza is térne, tudják, kell a pénz, más kérő nincs, erős a játékos akarata.
Sztem pl. a Parmánál az lett volna a legjobb, ha kiesnek. Akkor onnan sokan "menekültek" volna, lehet, olcsóbban áraztak volna játékosokat. Bár, ki tudja, akkor megehet, jött volna egy licitháború.
Azért sok példa van: Belotti, ki tudja mi lett volna belőle, ha nem aggat rá az elnök irreális cetlit?
Calha, hiába taksáljuk annyira, amennyi, haza is térne, tudják, kell a pénz, más kérő nincs, erős a játékos akarata.
Sztem pl. a Parmánál az lett volna a legjobb, ha kiesnek. Akkor onnan sokan "menekültek" volna, lehet, olcsóbban áraztak volna játékosokat. Bár, ki tudja, akkor megehet, jött volna egy licitháború.
- PellerG
Ezt én is így gondolom.MLK írta: ↑2025.06.27. 09:15 Parma játékosokért ennyi pénzt...
De persze csak olasz jöhet szóba.
Hogy Lotito jól járjon.
Ausilio sokkal tartozhat neki, hogy időről-időre ez a módi.
-
Interfan1000
Lehet Palaciost nekünk is be kéne rakni pár meccsre, és ha mutatna egy közepes teljesítményt akkor lehetne kérni érte 30 milliót! 
- interfan
Szerencsetlen annyira leszerepelt a Monzaba, hogy azota is rajta rohognek.Interfan1000 írta: ↑2025.06.27. 10:28 Lehet Palaciost nekünk is be kéne rakni pár meccsre, és ha mutatna egy közepes teljesítményt akkor lehetne kérni érte 30 milliót!![]()
1m-ert sem kellett a kutyanak sem...
- Baggio85
Asllanit rengeteg kritika éri most már régóta, szerintem kicsit méltatlanul. Tény, hogy nincs Calha szintjén (sem (még?)).
De csak kíváncsiságból kérdezem, hogy Ti kit látnátok szívesen a 6.!!! középpályás poszton, aki jobb játékos, aki fiatalabb, akinek szorosabb Inter kötődése van és aki szó nélkül elfogadná, hogy ha egyébként mindenki egészséges, akkor 4-5 meccsenként játszik egy félidőt?
De csak kíváncsiságból kérdezem, hogy Ti kit látnátok szívesen a 6.!!! középpályás poszton, aki jobb játékos, aki fiatalabb, akinek szorosabb Inter kötődése van és aki szó nélkül elfogadná, hogy ha egyébként mindenki egészséges, akkor 4-5 meccsenként játszik egy félidőt?
-
FEKA84
Többször olvastam már tőled. Miért röhögnek rajta?interfan írta: ↑2025.06.27. 10:51Szerencsetlen annyira leszerepelt a Monzaba, hogy azota is rajta rohognek.Interfan1000 írta: ↑2025.06.27. 10:28 Lehet Palaciost nekünk is be kéne rakni pár meccsre, és ha mutatna egy közepes teljesítményt akkor lehetne kérni érte 30 milliót!![]()
1m-ert sem kellett a kutyanak sem...
-
cuchu11
Asllani 1822 percet kapott eddig a szezonban, azért az nem olyan kevés.Baggio85 írta: ↑2025.06.27. 11:29 Asllanit rengeteg kritika éri most már régóta, szerintem kicsit méltatlanul. Tény, hogy nincs Calha szintjén (sem (még?)).
A 6.középpályás posztról előrébb lehet kerülni, neki ez 3 év alatt nem sikerült.
Eddig 62 meccset játszottunk a szezonban, van lehetőség bizonyítani.
Én személy szerint nem érzem benne a nagy kiugrás lehetőségét,
ez a fő probléma vele.
Nem tudom ki jöhetne a helyére, de biztos van olyan fiatal, aki szívesen megtenné...
- brecsinho
Barella,Miki,Sucic,Asslani,Zielinski lenne kb a sorrend a középpályán,ha Hakan és Frattesi elmennek. Tegyük fel jön Rovella (vagy Ederson
),elférhet még Asslani a keretben,de kezdőben nem sokat,ha vki ad érte 15-20m el kell engedni.
Nem tudom mi lesz Chivu taktikája,de akár játszhat Zale vagy Carboni is tamadóbb középpályánst. Előbb lássuk meg mi lesz a Galata ajánlattal és Frattesi is hogy dönt,egyenlőre elég sokan vagyunk középre.
Nem tudom mi lesz Chivu taktikája,de akár játszhat Zale vagy Carboni is tamadóbb középpályánst. Előbb lássuk meg mi lesz a Galata ajánlattal és Frattesi is hogy dönt,egyenlőre elég sokan vagyunk középre.
-
MLK
Asllaniban nem látom azt ami akár előbb, akár utóbb, de a kezdőbe predesztinálná a fiatalok közül
Calha ha megy, egy hely kiadóvá válik a középpályán, és ő arra nem elég.
Calha/vki+Barella+Mikhi a kezdők
Asllani+Sucic+Zieliński (+Frattesi?) a cserék
Minden posztra kettő fővel számolva egy fő plusszban van. Calha esetleges távozásával, vagy akár anélkül is Frattesi is távozhat, mert a kezdőbe tuti nem kerül be. Mint ahogyan Asllani sem. De akkor kell egy új arc, ahhoz pedig jó sok pénz.
Calha ha megy, egy hely kiadóvá válik a középpályán, és ő arra nem elég.
Calha/vki+Barella+Mikhi a kezdők
Asllani+Sucic+Zieliński (+Frattesi?) a cserék
Minden posztra kettő fővel számolva egy fő plusszban van. Calha esetleges távozásával, vagy akár anélkül is Frattesi is távozhat, mert a kezdőbe tuti nem kerül be. Mint ahogyan Asllani sem. De akkor kell egy új arc, ahhoz pedig jó sok pénz.
- interfan
Sky szerint az Inter merlegeli mi legyen Pio Esposito jovoje.
Ket opcio van:
- Kolcsonadas egy Serie A csapatba ahol allando kezdo lehet es sokat jatszhat
- Vagy a maradasa az Interben
Gazzetta szerint az Inter nem fog fizetni Hojlund kapcsan, igy o most teljesen a hatterbe kerult.
Gazzetta szerint 4.csatarja lesz az Internek, de egy kiegeszito 5.ember is lehet, aki Zalewski, akit Chivu inkabb mint tamado kepzel el es nem WB.
Gazzetta szerint Carboni nem marad az Interbe, az Inter az eladasat akarja, vagy ha az nem sikerul akkor kolcsonbe tavozhat.
Erdekesseg, hogy az Esposito testverek ugynoke elmondta, szerinte nem tavozik Pio, se ingyen, se 25m-ert, az Inter hisz benne, es ahogy S.Esposito is foszereplok lesznek mindketten az Interben.
Ket opcio van:
- Kolcsonadas egy Serie A csapatba ahol allando kezdo lehet es sokat jatszhat
- Vagy a maradasa az Interben
Gazzetta szerint az Inter nem fog fizetni Hojlund kapcsan, igy o most teljesen a hatterbe kerult.
Gazzetta szerint 4.csatarja lesz az Internek, de egy kiegeszito 5.ember is lehet, aki Zalewski, akit Chivu inkabb mint tamado kepzel el es nem WB.
Gazzetta szerint Carboni nem marad az Interbe, az Inter az eladasat akarja, vagy ha az nem sikerul akkor kolcsonbe tavozhat.
Erdekesseg, hogy az Esposito testverek ugynoke elmondta, szerinte nem tavozik Pio, se ingyen, se 25m-ert, az Inter hisz benne, es ahogy S.Esposito is foszereplok lesznek mindketten az Interben.
-
MLK
Sergej Milinković-Savić nem tudom, hogy elfelejtett-e focizni az araboknál. Ha lesz mozgás a középpályán, lehet hogy ránéznék.
-
INTER-1908
Amúgy befejezhetnenk már a businesst a Lazioval folyamatosan atbasznak minket szinte csak selejtet vettünk onnan az utóbbi években...
- Atosz
Halihó!Baggio85 írta: ↑2025.06.27. 11:29 Asllanit rengeteg kritika éri most már régóta, szerintem kicsit méltatlanul. Tény, hogy nincs Calha szintjén (sem (még?)).
Bocsi, de muszáj megjegyeznem, hogy nincs olyan, hogy 6. számú középpályás. Van 3 kp poszt, különböző profilokkal (nagyon leegyszerűsítve: 1 boxtobox, ami Barelláé, egy labdacipelő, ami Mkhi - aki azért is játszott folyton eddig, mert nincs erre alkalmas másik játékos a keretben -, és egy regista, egy mélységi irányító, aki Calha), és ezen belül van első, és második opció.
Szóval Asllani nem 6. számú kp, hanem 2. számú regista.
Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekem az a poszt lenne Zielinskié, ha marad, ott nézett ki a legjobban tavaly azon a pár meccsen, amin játszott.
- interfan
Abbol a szempontbol ertem a "6.szamu" megnevezest, hogy valoban Asllani volt tavaly a legkevesebbet jatszo KP.Atosz írta: ↑2025.06.27. 19:13Halihó!Baggio85 írta: ↑2025.06.27. 11:29 Asllanit rengeteg kritika éri most már régóta, szerintem kicsit méltatlanul. Tény, hogy nincs Calha szintjén (sem (még?)).
Bocsi, de muszáj megjegyeznem, hogy nincs olyan, hogy 6. számú középpályás. Van 3 kp poszt, különböző profilokkal (nagyon leegyszerűsítve: 1 boxtobox, ami Barelláé, egy labdacipelő, ami Mkhi - aki azért is játszott folyton eddig, mert nincs erre alkalmas másik játékos a keretben -, és egy regista, egy mélységi irányító, aki Calha), és ezen belül van első, és második opció.
Ez egy teny.
Viszont masik oldalrol ertem amit irsz, es En is igy gondolom, hogy Asllani a 2.szamu regista, mivel o volt Calhanoglu csereje.
Tehat nem volt felosztva, hogy ki a 4.szamu, ki az 5.szamu, es ki a 6.szamu, mert ilyen a KP-n nincsen.
Ott pontosan az van amit irsz, hogy kinek ki a csereje.
Asllani pedig mint Calhanoglu csereje, az elozo szezonban is a legkevesebb jatekpercet kapta a KP sorbol.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint Bonny meg nem fogadta el az Inter ajanlatat, es nincs meg a vegso megegyezes a felek kozott.
A Stuttgart elcsabithatja Bonnyt az Inter elol, amennyiben lezarul Woltemade 80 millios eladasa a Bayernek.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... nti-inter/
A Stuttgart elcsabithatja Bonnyt az Inter elol, amennyiben lezarul Woltemade 80 millios eladasa a Bayernek.
-
HerfortBalazs
Szerintem senki nem fog sirni ha vegül megsem jön Bonny
- interfan
Kozben az is eldolt, nem elunk Fabbian kapcsan a visszavasarlasi opcionkal, innentol veglegesen elveszitetjuk, es mar semmi koze nem lesz az Internek hozza.
https://m.linterista.it/news/inter-il-3 ... uro-166144
https://m.linterista.it/news/inter-il-3 ... uro-166144
- CsaSzi9294
De jó lenne..interfan írta: ↑2025.06.27. 20:43 Di Marzio es a Sky szerint Bonny meg nem fogadta el az Inter ajanlatat, es nincs meg a vegso megegyezes a felek kozott.
- interfan
Ezt gondolom en is, nem latom ertelmet 25m-ert leigazolni ezt a Bonnyt.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 21:02De jó lenne..interfan írta: ↑2025.06.27. 20:43 Di Marzio es a Sky szerint Bonny meg nem fogadta el az Inter ajanlatat, es nincs meg a vegso megegyezes a felek kozott.
Vigye a Stuttgart nyugodtan.
Jobb lenne elfelejteni ezt az igazoljunk a majdnem Serie B-be kieso Parmabol....
Fabbiant amugy sajnalom, kar erte, de sajnos sok meglepetes nincs ebben.
Mi ezekkel a visszavasarlasi opciokkal nem szoktunk elni...
- CsaSzi9294
Én rámennék Castrora egyébként. Vagy Zerkzeere.interfan írta: ↑2025.06.27. 21:05Ezt gondolom en is, nem latom ertelmet 25m-ert leigazolni ezt a Bonnyt.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 21:02De jó lenne..interfan írta: ↑2025.06.27. 20:43 Di Marzio es a Sky szerint Bonny meg nem fogadta el az Inter ajanlatat, es nincs meg a vegso megegyezes a felek kozott.
Vigye a Stuttgart nyugodtan.
Jobb lenne elfelejteni ezt az igazoljunk a majdnem Serie B-be kieso Parmabol....
- interfan
Zirkzeet nem adja el a MU, Amorim szamit ra.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 21:10Én rámennék Castrora egyébként. Vagy Zerkzeere.
Castro ara 40m felett van, mi meg ennyit nem tudunk fizetni.
Maradjon mindket Esposito, maradjon Carboni, ez a harmas semmivel nem lesz rosszabb mint a tavalyi remalom Taremi-Arnautovic-Correa sor.
Vagy ott van Zalewski, allitolag o ra is elol szamitunk.
P.Esposito, Carboni, Zalewski, mindezt ingyen.
- CsaSzi9294
Az oké, hogy nem rosszabb, de nem ártana ha jobb lenne… S. Esposito szerintem nem elég az Interbe, Carboni meg nem kimondottan center, ahogy Zalewski sem volt az soha. Értem mit akarsz, fiatalok meg minden, de igazolni kell egy vérbeli csatárt, aki ha beáll veszélyt jelent Pio mellett.interfan írta: ↑2025.06.27. 21:14Zirkzeet nem adja el a MU, Amorim szamit ra.
Maradjon mindket Esposito, maradjon Carboni, ez a harmas semmivel nem lesz rosszabb mint a tavalyi remalom Taremi-Arnautovic-Correa sor.
- interfan
Persze ez is egy ertheto allaspont es velemeny.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.27. 21:18Az oké, hogy nem rosszabb, de nem ártana ha jobb lenne… S. Esposito szerintem nem elég az Interbe, Carboni meg nem kimondottan center, ahogy Zalewski sem volt az soha. Értem mit akarsz, fiatalok meg minden, de igazolni kell egy vérbeli csatárt, aki ha beáll veszélyt jelent Pio mellett.interfan írta: ↑2025.06.27. 21:14Zirkzeet nem adja el a MU, Amorim szamit ra.
Ettol fuggetlenul en mennek azon az uton amit irtam, persze pontosan tudom az eselye 0,0000% kereken.
Egyebkent 20m eurobol is lehet ertelmezheto csatar neveket igazolni, ezt kb minden egyes atigazolasi szezon megmutatja.
- Baggio85
Természetesen a 6. számú középpályást úgy értettem, hogy ha mindenki egészséges, akkor ő az, aki "utoljára" áll be. És ez látszott is, hogy így volt, amíg Calha és Zielinski egészséges volt. Aztán ők ketten rengeteget kihagytak és ezért tulajdonképpen volt általában 4 középpályásunk, amiből adódott, hogy Asllaninak sokat kellett játszania. Azt elfogadom, hogy ideális eset soha nincs, vagy csak nagyon kis intervallumokban, de pl. azt nem lehet megmondani, hogy ki fog kidőlni hosszabb időre. És Asllani szerepe normális esetben az, hogy vannak 5en előtte. Mert a legelső City meccsen is látszott év elején, hogy ha mindenki egészséges, akkor ő nem fér oda. Ő nem második számú regista. Csak ha előle ketten kidőlnek. És erre a posztra "igazságtalan" egy fiatalt betenni, mert annak játszania kell, hogy fejlődni tudjon. Persze kérdés, hogy Chivunál mi lesz, de szerintem sokban nem fog változni a hiarerchia a középpályán.interfan írta: ↑2025.06.27. 20:35Abbol a szempontbol ertem a "6.szamu" megnevezest, hogy valoban Asllani volt tavaly a legkevesebbet jatszo KP.Atosz írta: ↑2025.06.27. 19:13Halihó!Baggio85 írta: ↑2025.06.27. 11:29 Asllanit rengeteg kritika éri most már régóta, szerintem kicsit méltatlanul. Tény, hogy nincs Calha szintjén (sem (még?)).
Ez egy teny.
Viszont masik oldalrol ertem amit irsz, es En is igy gondolom, hogy Asllani a 2.szamu regista, mivel o volt Calhanoglu csereje.
Tehat nem volt felosztva, hogy ki a 4.szamu, ki az 5.szamu, es ki a 6.szamu, mert ilyen a KP-n nincsen.
Ott pontosan az van amit irsz, hogy kinek ki a csereje.
Asllani pedig mint Calhanoglu csereje, az elozo szezonban is a legkevesebb jatekpercet kapta a KP sorbol.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint a Genoa kolcsonvenne Pio Espositot, de az Inter dontese egyertelmu, P.Esposito marad az Interben.
Di Marzio szerint 1 csatar erkezhet majd igy az Interbe.
Pedulla szerint a Napoli akar 30m eurot is fizetne P.Esposito kapcsan, de az Inter terve most az, hogy a Martinez, Thuram, Bonny, Esposito negyes csatarsora legyen.
Romano szerint a pletykak ellenere az Inter tervei nem valtoztak, Bonny erkezeset akarjak.
P.Esposito pedig keszen all a maradasra, igy ez a 4 tamado lenne az Inter keret resze.
Pedulla szerint nincs Galata ajanlat Calhanoglu kapcsan.
Pedulla szerint a Napoli akar 30m eurot is fizetne P.Esposito kapcsan, de az Inter terve most az, hogy a Martinez, Thuram, Bonny, Esposito negyes csatarsora legyen.
Romano szerint a pletykak ellenere az Inter tervei nem valtoztak, Bonny erkezeset akarjak.
P.Esposito pedig keszen all a maradasra, igy ez a 4 tamado lenne az Inter keret resze.
- lucky0
Úgy néz ki megjött a józan eszünk. Már csak ezt a Bonny M. figurát kellene elkerülni, mert nem valami cool a fickó statja.interfan írta: ↑2025.06.28. 06:50 Di Marzio es a Sky szerint a Genoa kolcsonvenne Pio Espositot, de az Inter dontese egyertelmu, P.Esposito marad az Interben.
Jobban örülnék Carboni és Seba. Esposito maradásának, mint a két szezon alatt 10 gólt szerző parmai csodatini érkezésének 25 misiért. Hátha a vezetőség tovább józanodik a Bl kudarc utáni másnaposságból.
- interfan
Barcsak igy lenne, de meglepodnek.lucky0 írta: ↑2025.06.28. 06:58Úgy néz ki megjött a józan eszünk. Már csak ezt a Bonny M. figurát kellene elkerülni, mert nem valami cool a fickó statja.interfan írta: ↑2025.06.28. 06:50 Di Marzio es a Sky szerint a Genoa kolcsonvenne Pio Espositot, de az Inter dontese egyertelmu, P.Esposito marad az Interben.
Pedulla szerint nincs Galata ajanlat Calhanoglu kapcsan.![]()
Jobban örülnék Carboni és Seba. Esposito maradásának, mint a két szezon alatt 10 gólt szerző parmai csodatini érkezésének 25 misiért. Hátha a vezetőség tovább józanodik a Bl kudarc utáni másnaposságból.
Ismerve sajat magunkat, en mar P.Esposito maradasan is meglepodnek.
Sajnos a masik Esposito, es Carboni maradasra sok eselyt nem latok...
Ha nagyon magunkhoz terunk, akkor Fabbiant visszavesszuk, de termeszetesen ez fel sem merult, igy ot is vegleg elveszitettuk.
Na meg szerintem ezt a Bonnyt sem fogjuk meguszni...
- CsaSzi9294
Állítólag a Lazionál tegnap válságértekezlet volt, mert Sarri nem kap annyi pénzt igazolásokra, mint azt várta. Állítólag Lotito meggyőzte, hogy maradjon. Szerintem, ha mi tényleg hivatalos ajánlatot tettünk Rovelláért, mint azt Pedullá mondja, akkor a 40m+Asllani kölcsönt még az is lehet, hogy elfogadja az öreg sóher, így lesz egy kis pénze a csikkesnek igazolni és Rovella az albánnal már pótolva is lenne.

- interfan
Az a Pedulla aki ma leirja, hogy Calhanoglu tavozasa kellene ehhez, es nincs ajanlat a Galatatol.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.28. 07:58 Állítólag a Lazionál tegnap válságértekezlet volt, mert Sarri nem kap annyi pénzt igazolásokra, mint azt várta. Állítólag Lotito meggyőzte, hogy maradjon. Szerintem, ha mi tényleg hivatalos ajánlatot tettünk Rovelláért, mint azt Pedullá mondja, akkor a 40m+Asllani kölcsönt még az is lehet, hogy elfogadja az öreg sóher, így lesz egy kis pénze a csikkesnek igazolni és Rovella az albánnal már pótolva is lenne.![]()
![]()
Valamint hozzateszi, hogy ha egyaltalan igaz a Rovella erdeklodes, akkor az Inter ezt csak elovigyazatossagbol teszi.
- CsaSzi9294
Pio idén akkorát fog robbanni, hogy jövőre kezdő csatárunk lesz!interfan írta: ↑2025.06.28. 06:50 Di Marzio es a Sky szerint a Genoa kolcsonvenne Pio Espositot, de az Inter dontese egyertelmu, P.Esposito marad az Interben.
Jó lenne megúszni tényleg Bonnyt, ilyen hurka statokkal nem is értem hogy egyáltalán hogy kerülhetett szóba. Sebából biztos, hogy pénzt csinálunk.
Akit én még kedvelek és hasonló összegbe kerülne, mint Bonny, az Orsolini a Bolognából. 28 éves, a legjobb korban van, tavaly 15 gólig jutott. Szerintem ő egy kicsit alulértékelt játékos, de ez csak az én véleményem.
Viszont, arra is gondoltam, hogy a KP megerősítése miatt (Rovella?) elengedjük a csatár igazolási tervet, megoldjuk Pioval és Zalewskivel, esetleg Carbonival, így a Bonnyra szánt pénzt bele tudjuk tenni arra a posztra. Csupán elmélet.
- interfan
Gazzetta bejelentette "e fatta" erkezik Bonny.
A vegso dontes Chivue volt aki mindenkeppen akarta Bonnyt, igy meggyozte az Intert emeljek az ajanlatot, valamint meggyozte Bonnyt valassza az Intert mivel fontos szereplokent szamol vele es folyamatos jateklehetoseget kap majd.
Hetfon vagy kedden orvosi, majd ha az Inter tovabbjut csatlakozik a kerethez az Usaban.
24m euro fix + bonuszok a vegleges megemelt ajanlat es megallapodas a Parmaval.
(30m lehet bonuszokkal a maximum osszeg)
Bonny pedig 2030-ig ir ala evenkenti 2m fix + bonuszok fizetessel.
(500 ezer euros bonuszt kaphat Scudetto eseten)
A vegso dontes Chivue volt aki mindenkeppen akarta Bonnyt, igy meggyozte az Intert emeljek az ajanlatot, valamint meggyozte Bonnyt valassza az Intert mivel fontos szereplokent szamol vele es folyamatos jateklehetoseget kap majd.
Hetfon vagy kedden orvosi, majd ha az Inter tovabbjut csatlakozik a kerethez az Usaban.
(30m lehet bonuszokkal a maximum osszeg)
(500 ezer euros bonuszt kaphat Scudetto eseten)
- CsaSzi9294
Pedig már kezdtem örülni.interfan írta: ↑2025.06.28. 08:11 Gazzetta bejelentette "e fatta" erkezik Bonny.
A vegso dontes Chivue volt aki mindenkeppen akarta, igy meggyozte az Intert emeljek az ajanlatot, valamint meggyozte Bonnyt valassza az Intert mivel fontos szereplokent szamol vele es folyamatos jateklehetoseget kap majd.
Hátha rosszak a fogai…
- interfan
En pont ezt irtam, hogy nem fogjuk meguszni ezt a Bonnyt.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.28. 08:12Pedig már kezdtem örülni…interfan írta: ↑2025.06.28. 08:11 Gazzetta bejelentette "e fatta" erkezik Bonny.
A vegso dontes Chivue volt aki mindenkeppen akarta, igy meggyozte az Intert emeljek az ajanlatot, valamint meggyozte Bonnyt valassza az Intert mivel fontos szereplokent szamol vele es folyamatos jateklehetoseget kap majd.
Bonny pedig 2030-ig ir ala evenkenti 2m fix + bonuszok fizetessel.![]()
![]()
25-30m azert kemeny osszeg...
Es ha azt nezzuk Chivu mennyire ragaszkodott hozza, es mennyire fontos szerepet szan neki, haat akkor jo esellyel 1.szamu csere Bonny lesz, foleg 25-30m-ert.
- CsaSzi9294
A lényeg, hogy Piora számítunk. Szerintem mindegy, hogy valaki 3. vagy 4. számú, kva sok meccs lesz, mindenki fog elég időt a pályán tölteni. Nem beszélve a sérülésekről, így én még azt is megkockáztatom, hogy kevés lesz a 4 támadó idén is. Viszont a tavalyi Correa, Arna, Taremi horrortól fényévekkel jobb lesz.
Bonny meg győzzön meg minket, hogy egy jobb csapatban képes jobban teljesíteni, meg kell adni neki a bizalmat. Szóval hajrá Bonny, mutasd meg!
- interfan
Legyen igy, es mutassa meg Bonny, lepjen meg mindenkit.CsaSzi9294 írta: ↑2025.06.28. 08:19A lényeg, hogy Piora számítunk. Szerintem mindegy, hogy valaki 3. vagy 4. számú, kva sok meccs lesz, mindenki fog elég időt a pályán tölteni. Nem beszélve a sérülésekről, így én még azt is megkockáztatom, hogy kevés lesz a 4 támadó idén is. Viszont a tavalyi Correa, Arna, Taremi horrortól fényévekkel jobb lesz.
Bonny meg győzzön meg minket, hogy egy jobb csapatban képes jobban teljesíteni, meg kell adni neki a bizalmat. Szóval hajrá Bonny, mutasd meg!![]()
Ettol fuggetlenul erdekes igazolas, foleg ennyi penzert.
Keves a 4 tamado?
Mond Ausilionak.
O elve a minden posztra ket jatekos.
Egyebkent ott lehet ugymond 5.nek Zalewski.
Latjuk mar Inzaghi is elol probalgatta, es most Chivu is.