Lau, Barella, Bastoni, Dimarco azok akik minden körülmények között maradnak, ők Inter szívűek. Mindenki más zsoldos. Nem is hullajtanék könnyeket senki után sem. Minden bizonnyal lesz pár távozó, a kérdés majd az új igazolások beválnak vagy sem. Átmenenti időszak jön most. Nem várok sokat a következő egy-két évben, BL hely legyen meg. Bajnoki cím kb. esélytelen, Napoli megint húzni fogja a Juventussal lesz versenyben. 3.-4. hely lesz a realitás sajnos.interfan írta: ↑2025.07.04. 08:46Gazzetta szerint Pavard es az Inter kozott nezetelteres van, tisztazni kell a jatekos jovojet, es hogy szeretne e Inter jatekos maradni, vagy a tavozas mellett dont.HerfortBalazs írta: ↑2025.07.04. 07:40 Nagyon szetesett ez a csapat, mindenki leakar lepni. Szomoru azert ezt latni. Volt egy jo csapatunk erre ez törtenik.
Lehetetlen ennyi embert potolni minősegileg.
Nyilvan kitudja mi igaz mindenbol, de latjuk Romano mar Sommer es Dumfries tavozasarol is.
Ott van ugye Calhanoglu es Frattesi akiket arulunk.
Jonnek a pletykak Thuram kapcsan, hogy tavozni szeretne.
Es akkor most Pavard is...
Most vagy ekkora a szarkvaras meg ilyen Romanoktol is, vagy tenyleg menekulni akar a fel keret az Interbol...
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
-
Francesco
Azt gondolom, ha ez tényleg igaz, akkor legyen töke Marottanak és az Oaktree-nek (nehéz ügy) és építsünk egy új csapatot. Őszinte leszek ezek a játékosok nekem nem hiányoznának. Calha idén inkább volt középszer, Thuram nagyon ingadozó és belőle valami hiányzik egy ideje. Dumfries sem lett okosabb, de ő nagy szezont futott, viszont nem tudom, hogy nem csak egy “éppen kijött a lépés” szezon volt e tőle. Pavard pedig nekem egyáltalán nem volt meggyőző ráadásul sérülékeny is. Sommer-t legalább szeretem, de ő meg lehet jobb lenne, ha a csúcson szállna ki, mert jövőre csúnyább szezon lesz vélhetően. Lényeg a lényeg, hogy nem klasszisok, egyik sem. Helyettük jöhetnek fiatalok a nyugdíjas osztagot pedig tapasztalat miatt tartsuk itt egy évig abból baja nem lesz senkinek.
- interfan
Jaa, es akkor Bisseck meg ki is maradt a felsorolasbol.lucky0 írta: ↑2025.07.04. 08:56Lau, Barella, Bastoni, Dimarco azok akik minden körülmények között maradnak, ők Inter szívűek. Mindenki más zsoldos. Nem is hullajtanék könnyeket senki után sem. Minden bizonnyal lesz pár távozó, a kérdés majd az új igazolások beválnak vagy sem. Átmenenti időszak jön most. Nem várok sokat a következő egy-két évben, BL hely legyen meg. Bajnoki cím kb. esélytelen, Napoli megint húzni fogja a Juventussal lesz versenyben. 3.-4. hely lesz a realitás sajnos.interfan írta: ↑2025.07.04. 08:46Gazzetta szerint Pavard es az Inter kozott nezetelteres van, tisztazni kell a jatekos jovojet, es hogy szeretne e Inter jatekos maradni, vagy a tavozas mellett dont.HerfortBalazs írta: ↑2025.07.04. 07:40 Nagyon szetesett ez a csapat, mindenki leakar lepni. Szomoru azert ezt latni. Volt egy jo csapatunk erre ez törtenik.
Nyilvan kitudja mi igaz mindenbol, de latjuk Romano mar Sommer es Dumfries tavozasarol is.
Most vagy ekkora a szarkvaras meg ilyen Romanoktol is, vagy tenyleg menekulni akar a fel keret az Interbol...
Egyebkent igazad van, itt most a realitas a BL hely.
De akkor kellene egy nagyon eros kommunikacio valtas is, mert ez hogy BL-t nyerunk iden, meg Scudetto visszaszerzes, haaat mit ne mondjak...
Ha itt ez lesz az elvaras, es ez lesz a kommunikacio, akkor valoban nagyon konnyen az lehet belole amit nagyon sokan irnak, hogy nem sokaig fogjak Chivunak hivni az Inter edzojet...
-
cuchu11
Azért átigazolási pletykákra építve bajnoki esélyeket elemezni, meg az edző bukását jövendölni kicsit erős.interfan írta: ↑2025.07.04. 09:04Jaa, es akkor Bisseck meg ki is maradt a felsorolasbol.lucky0 írta: ↑2025.07.04. 08:56
Lau, Barella, Bastoni, Dimarco azok akik minden körülmények között maradnak, ők Inter szívűek. Mindenki más zsoldos. Nem is hullajtanék könnyeket senki után sem. Minden bizonnyal lesz pár távozó, a kérdés majd az új igazolások beválnak vagy sem. Átmenenti időszak jön most. Nem várok sokat a következő egy-két évben, BL hely legyen meg. Bajnoki cím kb. esélytelen, Napoli megint húzni fogja a Juventussal lesz versenyben. 3.-4. hely lesz a realitás sajnos.
Egyebkent igazad van, itt most a realitas a BL hely.
De akkor kellene egy nagyon eros kommunikacio valtas is, mert ez hogy BL-t nyerunk iden, meg Scudetto visszaszerzes, haaat mit ne mondjak...
Ha itt ez lesz az elvaras, es ez lesz a kommunikacio, akkor valoban nagyon konnyen az lehet belole amit nagyon sokan irnak, hogy nem sokaig fogjak Chivunak hivni az Inter edzojet...
Ha a tényekből indulunk ki, akkor eddig jött Sucic, Henrique, valószínű Bonny és talán Pio Esposito. Távozott Arna és Correa.
Ezt semmiképp nem nevezném gyengülésnek. A bukiknál Napoli és Inter a két favorit.
Szerintem várjunk még azzal az esélylatolgatással egy kicsit. Mercato zárás szeptember 1.
-
MLK
Régi (siker, vagy azt jobban garantáló) edző elment, új és kapkodósan igazolt kezdő (sikereket egyáltalán nem garantáló) edző (és klub vezetés). Így a bizalomvesztés természetes. Azt továbbra sem hiszem, hogy a Psg-nek ennyire kijött a lépés, nekünk meg ennyire nem (valaminek szerintem már lógnia kellett a levegőben), de egy ekkora pofon után, én nem bánnám, ha lesz, illetve lenne egy kis jövés menés.interfan írta: ↑2025.07.04. 08:46Gazzetta szerint Pavard es az Inter kozott nezetelteres van, tisztazni kell a jatekos jovojet, es hogy szeretne e Inter jatekos maradni, vagy a tavozas mellett dont.HerfortBalazs írta: ↑2025.07.04. 07:40 Nagyon szetesett ez a csapat, mindenki leakar lepni. Szomoru azert ezt latni. Volt egy jo csapatunk erre ez törtenik.
Kiégett, vagy nem motivált játékosoknak a levegő változás jót tenne, a csapatnak pedig pláne. De nem szabad nekik engedni, hogy hülyére vegyék a klubbot.
- interfan
Genoai forrasok szerint V.Carboni kozel a Genoahoz.
Firenzei forrasok szerint 6-7m eurot kerunk S.Esposito jatekjogaert, de a Fiorentina nem akar ennyit fizetni erte.
Angol forrasok szerint pedig 30-35m eurot kerunk Frattesi kapcsan, a MU erdeklodik, de konkret lepest nem tettek a jatekosert,
Firenzei forrasok szerint 6-7m eurot kerunk S.Esposito jatekjogaert, de a Fiorentina nem akar ennyit fizetni erte.
Angol forrasok szerint pedig 30-35m eurot kerunk Frattesi kapcsan, a MU erdeklodik, de konkret lepest nem tettek a jatekosert,
-
segogabor
Ezeket a híreket olvasva ,sajnos úgy néz ki , hogy nagyon durván esik szét a csapat és közel távol nem vagyunk erre felkészülve erre.
Se az edzői stáb ,se a vezetés ,se a tulajok .
Rengeteg kérdésem van ,aki tudja a választ árulja már el:
- Miért adjuk kölcsön Carbonit,már a szezon elején,amikor közel se biztos ,hogy marad Thuram?
- Miért akarjuk Sommert ingyen elengedni,amikor nincs helyettesre pénz?
- Miért nem tartottuk meg Fabbiant 12 misiért ,hogyha megy Frattesi és Calhanoglu is ?
- Miért kerül bele egy bagatel 25 milliós kivásárlási záradék Denzel szerződésébe?
- Miért akarjuk eladni Bissecket ,amikor a védelembe 3 játékos 33+-os ?
- Miért adunk még egy évet Darmiannak és Miki-nek és Acerbinek,amikor menni alig bírnak?
- Miért Bonny-t vettük meg 25 ért amikor ott volt Johnatan David aki az aláírási pénzeivel is ugyanannyiba került volna?
- Miért adjuk kölcsön Carbonit,már a szezon elején,amikor közel se biztos ,hogy marad Thuram?
- Miért nem tartottuk meg Fabbiant 12 misiért ,hogyha megy Frattesi és Calhanoglu is ?
- Miért kerül bele egy bagatel 25 milliós kivásárlási záradék Denzel szerződésébe?
- Miért adunk még egy évet Darmiannak és Miki-nek és Acerbinek,amikor menni alig bírnak?
- Miért Bonny-t vettük meg 25 ért amikor ott volt Johnatan David aki az aláírási pénzeivel is ugyanannyiba került volna?
- brecsinho
Az elvesztett scudetto,majd BL döntős sokk után lelép az edző,nem csodálom,hogy feszkó van rendesen,talán most a pár hét szünet alatt lecsillapodnak a kedélyek. Mindenestre kemény dolga lesz Chivunak,lehet nem is baj,hogy ilyen szituban egy volt Inter játékos és up edző lett kinevezve,aki azért ismeri a dörgést.segogabor írta: ↑2025.07.04. 14:31 Ezeket a híreket olvasva ,sajnos úgy néz ki , hogy nagyon durván esik szét a csapat és közel távol nem vagyunk erre felkészülve erre.
Nekem se tetszenek ezek a hírek,de talán egy-két dologra van magyarázat:
- Carboni tavaly pár meccs után térdsérülés az OM-ben,teljes szezon kuka,újra kell magát építeni. 20évesen nem baj,ha kölcsönbe menne a ligán belül,nálunk valószínű kevesebb percet kapna. Szerintem ezzel nics gond, kívánom, hogy legyen sikeres szezonja,aztán jövőre be lehet építeni
- Sommer elengedése egyelőre találgatás,kérdés mit akar a svájci,szerintem idén maradjon még itt,aztán kezdjünk el keresgélni jövőre egy klasszis kapust a helyére
- Fabbian 12m helyett hoztuk Sucicot 14ért,reméljük beválik. Ha megy Calha és Frattesi akkor hozzunk az árukból inkább egy komolyabb nevet,remélem az Ederson pletykáknak van alapja,szívesen látnám itt
- Denzel valószínű már tavaly is elgondolkodott a váltáson, de végül aláírt egy hosszabbítást,amibe kért feltételeket. Ha menni akar 29évesen most van utolsó komolyabb esélye, nagyon megszerettem a játékát,de érthető ha kipróbálná magát máshol,szerintem 25-30m ár reális érte
- Bisseck eladása nem tudom mennyire valós,nyilván ha jön érte 40m ajánlat ,az elgondolkodtató,de egyelőre semmi konkrétunk sincs,várjuk meg mi lesz abból
- A 3 veterán utolsó éve jön,alapemberként egyikre se kéne számítani,de a keretben elférnek még,ha kirakjuk őket is megintcsak az a kérdés kit hozol helyettük,fél csapatot nem kéne lecseréli egy nyár alatt
- David lehet sose akart minket,hiába környékeztük meg. Papiron persze jól néz ki,h Bonny helyett jöhetett volna,de ha nem volt realitása,akkor ez ennyi. Bonny meg Pio előtt azért elég szép jövő állhat,hátha berobbannak
Reméljük pozitívabbra fordul a kép a következő hetekben, az biztos,hogy nem néznek ki jól a dolgok,de mást nem tehetünk,mint bízunk Marrottaban és szurkolunk
Forza Inter!!!
-
segogabor
Köszi a pozítiv energiátbrecsinho írta: ↑2025.07.04. 15:28Az elvesztett scudetto,majd BL döntős sokk után lelép az edző,nem csodálom,hogy feszkó van rendesen,talán most a pár hét szünet alatt lecsillapodnak a kedélyek. Mindenestre kemény dolga lesz Chivunak,lehet nem is baj,hogy ilyen szituban egy volt Inter játékos és up edző lett kinevezve,aki azért ismeri a dörgést.segogabor írta: ↑2025.07.04. 14:31 Ezeket a híreket olvasva ,sajnos úgy néz ki , hogy nagyon durván esik szét a csapat és közel távol nem vagyunk erre felkészülve erre.
Nekem se tetszenek ezek a hírek,de talán egy-két dologra van magyarázat:
- Carboni tavaly pár meccs után térdsérülés az OM-ben,teljes szezon kuka,újra kell magát építeni. 20évesen nem baj,ha kölcsönbe menne a ligán belül,nálunk valószínű kevesebb percet kapna. Szerintem ezzel nics gond, kívánom, hogy legyen sikeres szezonja,aztán jövőre be lehet építeni
- Sommer elengedése egyelőre találgatás,kérdés mit akar a svájci,szerintem idén maradjon még itt,aztán kezdjünk el keresgélni jövőre egy klasszis kapust a helyére
- Fabbian 12m helyett hoztuk Sucicot 14ért,reméljük beválik. Ha megy Calha és Frattesi akkor hozzunk az árukból inkább egy komolyabb nevet,remélem az Ederson pletykáknak van alapja,szívesen látnám itt
- Denzel valószínű már tavaly is elgondolkodott a váltáson, de végül aláírt egy hosszabbítást,amibe kért feltételeket. Ha menni akar 29évesen most van utolsó komolyabb esélye, nagyon megszerettem a játékát,de érthető ha kipróbálná magát máshol,szerintem 25-30m ár reális érte
- Bisseck eladása nem tudom mennyire valós,nyilván ha jön érte 40m ajánlat ,az elgondolkodtató,de egyelőre semmi konkrétunk sincs,várjuk meg mi lesz abból
- A 3 veterán utolsó éve jön,alapemberként egyikre se kéne számítani,de a keretben elférnek még,ha kirakjuk őket is megintcsak az a kérdés kit hozol helyettük,fél csapatot nem kéne lecseréli egy nyár alatt
- David lehet sose akart minket,hiába környékeztük meg. Papiron persze jól néz ki,h Bonny helyett jöhetett volna,de ha nem volt realitása,akkor ez ennyi. Bonny meg Pio előtt azért elég szép jövő állhat,hátha berobbannak
Reméljük pozitívabbra fordul a kép a következő hetekben, az biztos,hogy nem néznek ki jól a dolgok,de mást nem tehetünk,mint bízunk Marrottaban és szurkolunk![]()
Forza Inter!!!
- Atosz
Ha Sommer menni szeretne, akkor én mindenképpen Ter Stegent próbálnám meg elhozni, Barca elé hozta a kapuba a tavaly berobbanó Joan Garciát, mindemellett elég kutyául bántak Stegennel, szerintem bagóért mozdítható. A másik Alisson lehet, nem hinném, hogy vele és Mamardashvilivel a keretben kezdi meg a szezont a Pool, ott is hasonló a helyzet. (Vagy, ha továbbra is Alissonnal számolnak kezdőként, akkor akár Mamardashvili kölcsön.)
- interfan
Egyetertek.Atosz írta: ↑2025.07.04. 15:41 Ha Sommer menni szeretne, akkor én mindenképpen Ter Stegent próbálnám meg elhozni, Barca elé hozta a kapuba a tavaly berobbanó Joan Garciát, mindemellett elég kutyául bántak Stegennel, szerintem bagóért mozdítható. A másik Alisson lehet, nem hinném, hogy vele és Mamardashvilivel a keretben kezdi meg a szezont a Pool, ott is hasonló a helyzet.
Allisont en is irtam par honapja.
Persze o sem a jovo mar, de azert 4 evvel fiatalabb Sommernel.
Sommer 34 evesen erkezett az Interbe (decemberben mar 37 lesz) Allison jelenleg 32.
Nyilvan fizetese, de 5m eurot keres, ez azert nem a vilagpenze, es azert Liverpoolba ket ev mulva lejar a szerzodese is.
Ter Stegen fizetese 3m, szinten nem komoly penz.
Nyilvan o sem a jovo, de akar o, akar Allison gyakorlatilag ingyen hozhato, mindketten fiatalabb 4 evvel Sommernel, es egyaltalan nem rosszabb kapusok.
- interfan
Gazzetta szerint nagyon komoly targyalas folyik a Genoa es az Inter kozott.
Az egyik tema a De Winter-Carboni uzlet, a masik pedig egy lehetseges Calhanoglu utod Frendrup.
De Winter kapcsan a Genoa 30m eurot ker, ezt az Inter soknak tartja, igy V.Carbonival csokkentene a jatekosat arat.
Az Inter szeretne egy visszavasarlasi opciot a szerzodesbe tenni.
A Genoa szivesen venne Carbonit mint az uzlet resze, de visszavasarlasi opciot egyelore nem akarnak.
Frendrup ugy kulon targyalas, jelenleg Rios tunik elsoszamu jeloltnek mint Calhanoglu utod, de Frendrup neve is komoly lehetoseg.
25m korul ker erte a Genoa.
DeWinter 30m, Frendrup 25m, igy a Genoa a ket jatekosert 55m eurot szeretne.
Az Inter 15m koruli osszegre ertekelni V.Carbonit.
Palmeri es a SportItalia szerint Dumfries a Barcelona jatekosa lehet 25m euroert.
Az egyik tema a De Winter-Carboni uzlet, a masik pedig egy lehetseges Calhanoglu utod Frendrup.
De Winter kapcsan a Genoa 30m eurot ker, ezt az Inter soknak tartja, igy V.Carbonival csokkentene a jatekosat arat.
A Genoa szivesen venne Carbonit mint az uzlet resze, de visszavasarlasi opciot egyelore nem akarnak.
Frendrup ugy kulon targyalas, jelenleg Rios tunik elsoszamu jeloltnek mint Calhanoglu utod, de Frendrup neve is komoly lehetoseg.
Palmeri es a SportItalia szerint Dumfries a Barcelona jatekosa lehet 25m euroert.
-
Interfan1000
Kövezzetek meg, de én Thuram helyett elfogadnám Vlahovicot, hogyha jelentősen visszavenne a fizetési igényéből és nyernénk az üzleten vagy 50 milliót, amiből elhozhatnánk Edersont!
Carbonit meg Isten ments odaadni visszavásárlási opció nélkül, mert 1 év múlva többet fog érni mint De Winter!
Carbonit meg Isten ments odaadni visszavásárlási opció nélkül, mert 1 év múlva többet fog érni mint De Winter!
-
Interfan1000
Ha megy Dumfries, akkor a szélre is elhoznám Federico Chiesát Luis Henrique mögé ingyen opcióval, ha csökkenti ő is a fizetési igényét!
- interfan
Hat engem a hideg kiraz tole...Interfan1000 írta: ↑2025.07.04. 17:36 Kövezzetek meg, de én Thuram helyett elfogadnám Vlahovicot, hogyha jelentősen visszavenne a fizetési igényéből és nyernénk az üzleten vagy 50 milliót, amiből elhozhatnánk Edersont!
Balhes, 0 teljesitmeny, oriasi arc, semmi szukseg egy ilyen bomlaszto arcra, akinek meg a teljesitmenye is gyenge.
Juventus mar a szerzodesbontasrol targyal vele...
- Atosz
Jesszusom, Vlahovic semmilyen körülmények között!
- CsaSzi9294
Ahogy nézem Frendrupról a videókat, nekem egyre szimpatikusabb. Ederson valóban álom, így ő benne annyira nem hiszek.interfan írta: ↑2025.07.04. 16:31 Gazzetta szerint nagyon komoly targyalas folyik a Genoa es az Inter kozott.
DeWinterről annyira nem tudok nyilatkozni, max annyit, hogy sokallom a 30at. Dehát Bonnyért is a 25t…
Dumfries tuti lelép, így Henrique mehet is a kezdőbe (jó ez nekünk? Majd kiderül). Darmian gondolom marad cseréjének, így viszont nem tudom ha még Bisseck és Pavard is elmenne mi lenne a terv?
Acerbi, DeVrij, DeWinter, Bastoni, Carlos, MrX esetleg Leoni? Tehát De Winter-Leoni-Bastoni sorral terveznénk plusz egy új kapussal? Meg tudja ezt kvázi totál 0-ról szervezni Chivu?
Ez forradalom lesz mondjon bárki bármit…
- interfan
Varjunk meg azert ezzel a "forradalommal".CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.04. 20:05Ahogy nézem Frendrupról a videókat, nekem egyre szimpatikusabb. Ederson valóban álom, így ő benne annyira nem hiszek.interfan írta: ↑2025.07.04. 16:31 Gazzetta szerint nagyon komoly targyalas folyik a Genoa es az Inter kozott.
DeWinterről annyira nem tudok nyilatkozni, max annyit, hogy sokallom a 30at. Dehát Bonnyért is a 25t…![]()
Dumfries tuti lelép, így Henrique mehet is a kezdőbe (jó ez nekünk? Majd kiderül). Darmian gondolom marad cseréjének, így viszont nem tudom ha még Bisseck és Pavard is elmenne mi lenne a terv?
Acerbi, DeVrij, DeWinter, Bastoni, Carlos, MrX esetleg Leoni? Tehát De Winter-Leoni-Bastoni sorral terveznénk plusz egy új kapussal? Meg tudja ezt kvázi totál 0-ról szervezni Chivu?![]()
Egyelore Arnautovic es Correa tavozott senki mas.
En nagyon meglepodnek ha a Sommer, Pavard, Bisseck harmas kozul egynel tobb elmenne.
Dumfriest is evek ota "eladjuk", ehhez kepest meg mindig itt van.
Thuram kapcsan sem latom, hogy ki az aki akarja es tudna erte 50 milliokat fizetni.
Egyelore meg Calhanoglu es Frattesi is itt van, nem
hogy Sommer, Pavard, Bisseck, Dumfries, Thuram tavozott volna...
- CsaSzi9294
Persze nyilván még nem történt úgymond semmi. De ez csak idő kérdése. Thuram szerintem maradni fog, de nem tartom kizártnak a Pool bejelentkezését az ismert események miatt.interfan írta: ↑2025.07.04. 20:09Varjunk meg azert ezzel a "forradalommal".CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.04. 20:05Ahogy nézem Frendrupról a videókat, nekem egyre szimpatikusabb. Ederson valóban álom, így ő benne annyira nem hiszek.
DeWinterről annyira nem tudok nyilatkozni, max annyit, hogy sokallom a 30at. Dehát Bonnyért is a 25t…![]()
Acerbi, DeVrij, DeWinter, Bastoni, Carlos, MrX esetleg Leoni? Tehát De Winter-Leoni-Bastoni sorral terveznénk plusz egy új kapussal? Meg tudja ezt kvázi totál 0-ról szervezni Chivu?![]()
Egyelore Arnautovic es Correa tavozott senki mas.
En nagyon meglepodnek ha a Sommer, Pavard, Bisseck harmas kozul egynel tobb elmenne.
Dumfriest is evek ota "eladjuk", ehhez kepest meg mindig itt van.
Thuram kapcsan sem latom, hogy ki az aki akarja es tudna erte 50 milliokat fizetni.
Egyelore meg Calhanoglu es Frattesi is itt van, nem
hogy Sommer, Pavard, Bisseck, Dumfries, Thuram tavozott volna...
Pavard tàvozását sem tartom reálisnak, ellenben Bissecket igen. Dumfries ügynökcseréje meg több mint beszédes.
Calha, Frattesi, Bisseck, Dumfries, Carboni, Esposito, A. Stankovic nálam 80-100%ban távozók, a hírek alapján Sommer is egy erős 60as.
-
k.tomi880421
Sommert én nem értem miért menne de majd meglátjuk hogyan áll hozzá ehhez a Galatasaray dologhoz.
Eddig Bisseck volt a téma, hogy eladjuk, hogy tudjunk anyagi forrást szerezni az átigazolásokra de ha igazak a hírek miszerint Pavard menne akkor valószínű Ő fog de egyelőre nem csinálja azt amit a Bayernnél csinált, hogy kikényszerítse a távozását.
Dumfries hiába kapja fel a vizet az utolsó lehet Ő aki besértődhet tekintve, hogy a szerződéshosszabbítás előtt végighaknizta angliát hátha valaki megveszi. Remélem a Barca így is tesz azt max nem tudják majd nevezni miközben Koundé bőven előtte lenne.
Thuram kapcsán meg a Pool már érdeklődött felőle és hát a sajnálatos Jota eset miatt ill. mert Nunezt is el akarják adni lehet szükségük lesz egy csatárra mert igazából csak Gakpo van ott mint csatár jelenleg.
De Winter am szerintem nem egy rossz opció tehetséges KH és én még úgy is bevállalnám ha nem lenne Carbonira visszavásárlási opció. 20 éves a srác de már volt egy olyan komoly sérülése ami miatt még a Marseille se merte megkockáztatni a leigazolását.
Vlahovic se olyan balfasz mint amit láttunk tőle egy antifoci rendszerben alakítani, a Fio-ban azért megmutatta, hogy van benne lehetőség és olcsón lenne persze ott a fizuja.
Kényszerből én benne lennék abban, hogy Calha elmegy mert kikényszeríti és kb apró összegért ami fedezné Vlaho átigazolási díját ellenben Thuram átigazolási díjából le tudnánk igazolni Édersont a kp-ra.
Carboni +Zsé ellenében jöhet De Winter
Sommer esete kérdés még. Itt jön az be, hogy mekkora nagy hiba volt Di Gregorio kezét elengedni.
De mivel nincsenek átigazolási pletykák még a kapus posztra talán nem megy Sommer.
A semminél ez a forgatókönyv jobb lenne.
Eddig Bisseck volt a téma, hogy eladjuk, hogy tudjunk anyagi forrást szerezni az átigazolásokra de ha igazak a hírek miszerint Pavard menne akkor valószínű Ő fog de egyelőre nem csinálja azt amit a Bayernnél csinált, hogy kikényszerítse a távozását.
Dumfries hiába kapja fel a vizet az utolsó lehet Ő aki besértődhet tekintve, hogy a szerződéshosszabbítás előtt végighaknizta angliát hátha valaki megveszi. Remélem a Barca így is tesz azt max nem tudják majd nevezni miközben Koundé bőven előtte lenne.
Thuram kapcsán meg a Pool már érdeklődött felőle és hát a sajnálatos Jota eset miatt ill. mert Nunezt is el akarják adni lehet szükségük lesz egy csatárra mert igazából csak Gakpo van ott mint csatár jelenleg.
De Winter am szerintem nem egy rossz opció tehetséges KH és én még úgy is bevállalnám ha nem lenne Carbonira visszavásárlási opció. 20 éves a srác de már volt egy olyan komoly sérülése ami miatt még a Marseille se merte megkockáztatni a leigazolását.
Vlahovic se olyan balfasz mint amit láttunk tőle egy antifoci rendszerben alakítani, a Fio-ban azért megmutatta, hogy van benne lehetőség és olcsón lenne persze ott a fizuja.
Kényszerből én benne lennék abban, hogy Calha elmegy mert kikényszeríti és kb apró összegért ami fedezné Vlaho átigazolási díját ellenben Thuram átigazolási díjából le tudnánk igazolni Édersont a kp-ra.
Carboni +Zsé ellenében jöhet De Winter
Sommer esete kérdés még. Itt jön az be, hogy mekkora nagy hiba volt Di Gregorio kezét elengedni.
De mivel nincsenek átigazolási pletykák még a kapus posztra talán nem megy Sommer.
A semminél ez a forgatókönyv jobb lenne.
-
k.tomi880421
Újabb hír, hogy Sommer a Galatától 7-8m-s fizut kérne míg Ők max 2-3-at tudnának adni neki ill. 1-2m átigazolási díjat ajánlanának az Internek érte.
- interfan
Poolnal nagyon regota nem tema Thuram meg pletyka szinten sem.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.04. 20:41 Thuram kapcsán meg a Pool már érdeklődött felőle és hát a sajnálatos Jota eset miatt ill. mert Nunezt is el akarják adni lehet szükségük lesz egy csatárra mert igazából csak Gakpo van ott mint csatár jelenleg.
Ott elore a jeloltek:
"
Isak ott a fo jelolt, valamint Ekitike, de alternativa Osimhen.
Akik meg jeloltek:
Yoane Wissa, Jean-Philippe Mateta, Rodrigo Muniz, Ollie Watkins, Julian Alvarez, Serhou Guirassy
"
- interfan
Atosz ugynezki valamire raereztel.interfan írta: ↑2025.07.04. 15:54Egyetertek.Atosz írta: ↑2025.07.04. 15:41 Ha Sommer menni szeretne, akkor én mindenképpen Ter Stegent próbálnám meg elhozni, Barca elé hozta a kapuba a tavaly berobbanó Joan Garciát, mindemellett elég kutyául bántak Stegennel, szerintem bagóért mozdítható. A másik Alisson lehet, nem hinném, hogy vele és Mamardashvilivel a keretben kezdi meg a szezont a Pool, ott is hasonló a helyzet.
Allisont en is irtam par honapja.
Persze o sem a jovo mar, de azert 4 evvel fiatalabb Sommernel.
Sommer 34 evesen erkezett az Interbe (decemberben mar 37 lesz) Allison jelenleg 32.
Nyilvan fizetese, de 5m eurot keres, ez azert nem a vilagpenze, es azert Liverpoolba ket ev mulva lejar a szerzodese is.
Ter Stegen fizetese 3m, szinten nem komoly penz.
Nyilvan o sem a jovo, de akar o, akar Allison gyakorlatilag ingyen hozhato, mindketten fiatalabb 4 evvel Sommernel, es egyaltalan nem rosszabb kapusok.
Spanyol forrasok szerint az Inter Ter Stegent akarja.
Az Inter felkeszult Sommer esetleges tavozasara, es az elsoszamu utod jelolt Ter Stegen.
A Barcelona nem gordit akadalyt a tavozasa ele, az Inter pedig megfelelo uj 1.szamu kapust lat a nemet jatekosban.
Spanyol forrasok kiemelik, egyelore nem erkezett ajanlat az Intertol, es minden Sommer jovojetol
fugg, de amennyiben Sommer a Galataba tavozik, Ter Stegen lehet az Inter uj 1.szamu kapusa.
-
MLK
Pavard helyett is lehet új játékost keresni.
https://magyarnemzet.hu/sport/2025/07/i ... el-serules
- PellerG
Jobban örülnék, ha a francia menne, Bisseck pedig maradna kezdőként, vagy mondjuk De Winterrel rotálva.MLK írta: ↑2025.07.05. 08:02 Pavard helyett is lehet új játékost keresni.
- interfan
En nagyon kedvelem Pavardot, Thuram mellett a kedvenc kulfoldi Inter jatekosom, tehat van egy elfogultsagom vele kapcsolatban.PellerG írta: ↑2025.07.05. 08:17Jobban örülnék, ha a francia menne, Bisseck pedig maradna kezdőként, vagy mondjuk De Winterrel rotálva.MLK írta: ↑2025.07.05. 08:02 Pavard helyett is lehet új játékost keresni.
Viszont valoban el kell ismerni, ez az eve finoman szolva sem volt meggyozo.
Mint ahogy az is teny, hogy fiatalabb o sem lesz.
En nyilvan Acerbit szornam ki, dehat ezt a kutyat nem erdekli, es ha az Internel Pavard vs Bisseck kerdes van, akkor akarmennyire is kedvelem, nalam is Pavard menne.
Kozben sajnos, vagy nem sajnos, de a Gazzetta szerint targyalunk az Aston Villaval Bisseck kapcsan.
Az Inter 35m eurot ker erte, a Villa 20-25m korul adna.
Amennyiben Bisseck tavozik, De Winter vagy Leoni erkezhet.
Romano szerint pedig a Galata hivatalos ajanlata varhato Calhanoglu ugyeben.
Korabbi hirek szerint ez az ajanlat 15m euro korul lehet.
Sommer is resze lehet a targyalasoknak a Galataval.
Tuttomercatoweb sajat forrasai szerint ha Dumfries tavozik, az Internel felmerulhetne ujra Ndoye neve, ha akarjak Dumfriest potolni, es megsem Henriquere epitenek.
Viszont Ndoye kapcsan a Bologna 35-40m eurot ker, az Inter pedig ennyit nem tudna fizetni, ezert lehetoseg az is, hogy ha Dumfries tavozik, nem lesz potlas mivel mar megerkezett Henrique.
- CsaSzi9294
Ndoye amúgy nem rossz. Neki tudnék is örülni, de nem hiszem, hogy Henrique a padra menne ha Dumfries elmegy. Egyébként Frendrupr 25m, Ndoye 40m, Vlahovic 20. Ezt a 85m-t a Thuram, Calha kettős tudná is fedezni. Bisseck szerintem menni fog DeWinter érkezhet egy Carboni üzlet révén, ott is maradhat kb 20m, plusz Stankovic 10-ese már 30, ami meg Leoni ára lehet. És akkor még Pavard is kérdőjel, bár szerintem maradni fog.
Tudom Vlahovic szerb meg merdás meg minden, de a Fiorba nagyon nem volt rossz, Allegri, Motta szétcseszte. Szerintem tudna ő segíteni nem is kicsit, főleg ha szinte csak a beadásokra megyünk a meccseken.
TerStegen—Pavard-Leoni-Bastoni—Ndoye-Barella-Frendrup-Sucic-Dimarco—Vlahovic-Lautaro
Martinez—DeWinter-DeVrij-Carlos—Henrique-Zielinski-Asllani-Miki-Zalewski—Bonny-Pio
Ez alapján Darmian és Acerbi mehet.
Még akár reális is lehet.
Tudom Vlahovic szerb meg merdás meg minden, de a Fiorba nagyon nem volt rossz, Allegri, Motta szétcseszte. Szerintem tudna ő segíteni nem is kicsit, főleg ha szinte csak a beadásokra megyünk a meccseken.
TerStegen—Pavard-Leoni-Bastoni—Ndoye-Barella-Frendrup-Sucic-Dimarco—Vlahovic-Lautaro
Martinez—DeWinter-DeVrij-Carlos—Henrique-Zielinski-Asllani-Miki-Zalewski—Bonny-Pio
Még akár reális is lehet.
-
VInter101
Ez elég durva!!!MLK írta: ↑2025.07.05. 08:02 Pavard helyett is lehet új játékost keresni.
-
P-Inter
Nem mondom, hogy Dumfries nagy spíler, de amilyen fejlődést lenyomott nálunk és hát azért a holland válogatottban is ügyesen muzsikált, valahogy sose értettem, miért nincs érdeklődés iránta és hogy vicc összegért vitte volna akárki is. Ok, nem 50 millás játékos, de szerintem most is simán 30 felett lehetne kérni kapni érte (ok, kivásárlási), szóval, lehet, ezért is az ügynökcsere, szerintem benne több van/volt. És még egy 3-4 év tuti benne van.
- brecsinho
TerStegen ok,de a 18éves Leoni kezdőként,akinek nincs 20első osztályú meccse,elég bátor lenne.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.05. 09:20
Még akár reális is lehet.![]()
Ndoye jó kis spiler,de szerintem ő inkább támadó szélső,max formációváltásnal lenne posztja. Vlahovictol engem is kiráz a hideg,meg kétlem,hogy idejönne a csalók után. Meglátjuk mi sül ki ebből a mercatobol,mindenesetre lehet itt nyilatkozgatni a vezetőknek,hogy nem lesz forradalom,jelenleg nem úgy tünik a dolog...
- Mazzola
Bonny-val mi a helyzet ?
Úgy volt, hogy hétfőn jön orvosira, de azóta is nagy a csend....
- interfan
- vaskalap
Vlahovicot sztem nem kéne erőltetni.
-
MLK
Az! Nem kicsit...VInter101 írta: ↑2025.07.05. 09:34Ez elég durva!!!MLK írta: ↑2025.07.05. 08:02 Pavard helyett is lehet új játékost keresni.
Lehet, hogy ez is arra megy, hogy kikényszerítse az eladását. Undorító ami a mai fociban megy. Ez a része is, és az irreális átigazolási díjak, ügynöki költségek, óriási fizetések.
A vége, hogy nem számít semmi, zsoldosok tömkelege, és nem szerethető a csapat.
-
Interfan1000
Ter Stegent lehetne kombinálni Dumfries eladásával és akkor Calhanoglu meg Sommer mehetne a Galatába, nekünk meg talán maradna pénzünk egy normális helyettesre a török helyére!
- interfan
Spanyol forrasok megerositik, a Barcelona ingyen is adna Ter Stegent, nem szamitanak ra, es a fizetesetol szabadulni akarnak.
- vaskalap
- interfan
Szerintem is erdemes lenne elgondolkozni rajta.
Sommer 37 eves lesz decemberben, amikor erkezett 34 eves volt.
Ter Stegen most toltotte a 33-at, 4 evvel fiatalabb mint Sommer.
Persze 33 evesen o sem fiatal mar, de boven lehet benne meg 2-3 jo szezon.
Minden koszonet Sommer fele, de benne lassan 37 evesen mar sok minden nincs.
En alairnek egy Sommer out, Ter Stegen in storyt.
- lucky0
+1interfan írta: ↑2025.07.05. 16:02Szerintem is erdemes lenne elgondolkozni rajta.
- PellerG
Ter Stegen épp szalagszakadásból jön vissza.lucky0 írta: ↑2025.07.05. 16:12+1interfan írta: ↑2025.07.05. 16:02Szerintem is erdemes lenne elgondolkozni rajta.
Nem tudom hogy jött rendbe...
Azért beszédes nekem, hogy a német edző nem tart igényt a német (amúgy klasszis) kapusra.
Ingyen hoznám.
-
k.tomi880421
Mai hír, hogy Inzaghi szeretné az Al Hilalba tudni Acerbit. Mondjuk nem csoda nincs elég középső védője az Al Hilalnak a 3 védős rendszerhez, a klub vb-n is Ruben Neves játszott középső védőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.tomi880421 2025.07.05. 18:48-kor.
- matrix23
Mondjuk azt sem ártana tudni, hogy Chivu milyen felállásban gondolkodik. Elvileg nem akartak nagyon változtatni, de ha tömeges elvándorlás lesz, akkor kénytelenek lesznek.
Kapus poszt Sommer-rel vagy nélküle szerintem meg lesz oldva.
Ha a védelemből kell egy távozó, akiért még pénzt is kapunk, akkor nálam Pavard menne függetlenül a történtektől. A felmerülő érkezők közül egyiket sem ismerem annyira, hogy tudjam a három védős rendszerben hol képesek játszani. Akár egy ilyen kezdőt is el tudnék képzelni: Bisseck - Bastoni - Carlos Augusto. Padra pedig mondjuk: MR X - De Vrij - Darmian.
Középpályán nyilván ha megy Calhanoglu valaki minőségit hozunk a helyére. Nálam Barella - MR X/Zielinski - Sucic, padra Frattesi - MR X/Zielinski - Miki. Ha 4 középpályás lesz Frattesi mehetne akár a csatárok mögé.
Bal szélét szerintem Dimarco és Zalewski megoldja. A jobb oldal viszont elég szűkös, és nagyon ötletem sincs ki jöhetne Dumfries helyett.
A támadó poszt nagyjából megvan, itt csak Thuram távozása esetén lehet gond, vagy nagy gondolkozás.
Ha a védelemből kell egy távozó, akiért még pénzt is kapunk, akkor nálam Pavard menne függetlenül a történtektől. A felmerülő érkezők közül egyiket sem ismerem annyira, hogy tudjam a három védős rendszerben hol képesek játszani. Akár egy ilyen kezdőt is el tudnék képzelni: Bisseck - Bastoni - Carlos Augusto. Padra pedig mondjuk: MR X - De Vrij - Darmian.
Középpályán nyilván ha megy Calhanoglu valaki minőségit hozunk a helyére. Nálam Barella - MR X/Zielinski - Sucic, padra Frattesi - MR X/Zielinski - Miki. Ha 4 középpályás lesz Frattesi mehetne akár a csatárok mögé.
Bal szélét szerintem Dimarco és Zalewski megoldja. A jobb oldal viszont elég szűkös, és nagyon ötletem sincs ki jöhetne Dumfries helyett.
A támadó poszt nagyjából megvan, itt csak Thuram távozása esetén lehet gond, vagy nagy gondolkozás.
- Stankov
Bastoni középső khnak nagyon gyenge, ez a válogatottba kiderült, oda talán Bisseck de igazából Tah lett volna tökéletes ingyen. Vagy talán Christensen Barcabolmatrix23 írta: ↑2025.07.05. 19:10
-
k.tomi880421
De Winter olyan Pavard típusú játékos aki tud JKHV-et és JHV-et is játszani. És gyakorlatilag Ő az egyetlen aki KH-ként felmerült nálunk Carboni+lé-ért cserébe.matrix23 írta: ↑2025.07.05. 19:10 Mondjuk azt sem ártana tudni, hogy Chivu milyen felállásban gondolkodik. Elvileg nem akartak nagyon változtatni, de ha tömeges elvándorlás lesz, akkor kénytelenek lesznek.
Ha Dumfries, Calha, Pavard megy akiket pletykálnak akkor így lennénk:
------------Lautaro-----------Thuram
------------(Bonny)---------(Pio Esposito)
-Dimarco--Mkhitaryan---(?)----Barella---Luis Henrique
(Zalewski)-(Frattesi)-(Asllani)-(Sucic)---(Darmian)
-------Bastoni-------Acerbi-------Bisseck
-------(Carlos)-----(de Vrij)----(De Winter)
---------------------Sommer
Ja és Sommert is pletykálják mint aki menni akar bár a Galata a harmadát adná fizunak neki mint amennyit Ő kérne.
Bissecket meg Asllanit meg gyakorlatilag mi árultuk eddig kérdés ez továbbra is így lesz-e.
- interfan
Itt kimaradt a felsorolasbol Zielinski.
Vagy ot eladnad?
- CsaSzi9294
Az Inter nem szeretné eladni Davide Frattesit, ehelyett inkább hosszabítana a játékossal. Az Atlético Madrid érdeklődése alábbhagyott és annak ellenére, hogy figyelik a középpályást, eddig a Napolitól sem jött konkrét megkeresés.
Abban az esetben ha Denzel Dumfries elhagyná a klubot, az Inter régebbi célpontja, Dan Ndoye lépne elő első számú kiszemeltté. A Bologna által €45 millióra beárazott szárnyvédő iránt a Napoli is érdeklődik.
Az Inter felvette a kapcsolatot az Atalantával, Marco Carnesecchi felől, a kapus Yann Sommer távozása esetén érkezhetne.
Fb/ Il B.U.
Abban az esetben ha Denzel Dumfries elhagyná a klubot, az Inter régebbi célpontja, Dan Ndoye lépne elő első számú kiszemeltté. A Bologna által €45 millióra beárazott szárnyvédő iránt a Napoli is érdeklődik.
Az Inter felvette a kapcsolatot az Atalantával, Marco Carnesecchi felől, a kapus Yann Sommer távozása esetén érkezhetne.
Fb/ Il B.U.
- interfan
Ezeknek mi a forrasa?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.06. 07:52 Az Inter nem szeretné eladni Davide Frattesit, ehelyett inkább hosszabítana a játékossal. Az Atlético Madrid érdeklődése alábbhagyott és annak ellenére, hogy figyelik a középpályást, eddig a Napolitól sem jött konkrét megkeresés.
Fb/ Il B.U.
Keresem mindenhol, de sehol 1db emlitest nem talalok Carnesecchi kapcsan.
(Akit egyebkent a MU figyel, es egy 40m euros ajanlatot utasitott vissza az Atalanta)
Frattesi kapcsan is minden hir arrol szol, kedzve Romanotol, Pedulla, Sky, Di Marzio, Gazzetta, es folythatnank, hogy a tavozasa a valoszinu.
Nagy nehezen talaltam egy 5 napos "Libero Schira" cikket, amiben annyit megemlitetnek, lehet marad es hosszabbit, de tovabbra sem tiszta a jovoje.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.06. 08:27-kor.
- interfan
Gazzetta szerint az Inter ultimatumot adott Calhanoglunak, 2 heten belul veglegesen el kell donteni a jovojet.
Az Inter felkeszulese 2 het mulva kezdodik, ha addig nem fizet az eddigi 15m euronal joval magasabb osszeget, Calhanoglu marad az Inter jatekosa.
Gazzetta szerint Rios neve van eloterbe ha Calhanoglu tavozik, viszont Ederson lenne az "alom".
Ederson kapcsan az Internek ugy lehetne ra penze, ha sikerul a Calhanoglu, Frattesi, Stankovic, Esposito sor eladasa.
Dumfries jovoje is 9 napon belul eldol.
25m euros kivasarlasi zaradek julius 15-ig ervenyes, ha addig nem fizet erte senki ennyit, utanna biztosan nem fognak.
Barcelona helyzetet bonyolitja az UEFA buntetes.
Romano is megerositi, Ter Stegen ingyen tavozhat a Barcelonabol, nem szamitanak ra, es szabadulni akarnak tole.
Viszont Romano szerint az Inter egyelore nem kezdett targyalasokat Ter Stegenel, nem volt kapcsolatfelvetel, es eddig nem tortent meg semmi.
Ezen valtoztathat ha Sommer menne a Galataba.
Az Inter felkeszulese 2 het mulva kezdodik, ha addig nem fizet az eddigi 15m euronal joval magasabb osszeget, Calhanoglu marad az Inter jatekosa.
Gazzetta szerint Rios neve van eloterbe ha Calhanoglu tavozik, viszont Ederson lenne az "alom".
Ederson kapcsan az Internek ugy lehetne ra penze, ha sikerul a Calhanoglu, Frattesi, Stankovic, Esposito sor eladasa.
Dumfries jovoje is 9 napon belul eldol.
25m euros kivasarlasi zaradek julius 15-ig ervenyes, ha addig nem fizet erte senki ennyit, utanna biztosan nem fognak.
Barcelona helyzetet bonyolitja az UEFA buntetes.
Romano is megerositi, Ter Stegen ingyen tavozhat a Barcelonabol, nem szamitanak ra, es szabadulni akarnak tole.
Viszont Romano szerint az Inter egyelore nem kezdett targyalasokat Ter Stegenel, nem volt kapcsolatfelvetel, es eddig nem tortent meg semmi.
Ezen valtoztathat ha Sommer menne a Galataba.
- CsaSzi9294
Ott van, hogy Fb, ha én találom mindig belinkelem a forrást. Reggel olvastam, nem jártam utána..interfan írta: ↑2025.07.06. 08:03Ezeknek mi a forrasa?CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.06. 07:52 Az Inter nem szeretné eladni Davide Frattesit, ehelyett inkább hosszabítana a játékossal. Az Atlético Madrid érdeklődése alábbhagyott és annak ellenére, hogy figyelik a középpályást, eddig a Napolitól sem jött konkrét megkeresés.
Fb/ Il B.U.
Keresem mindenhol, de sehol 1db emlitest nem talalok Carnesecchi kapcsan.
(Akit egyebkent a MU figyel, es egy 40m euros ajanlatot utasitott vissza az Atalanta)
Frattesi kapcsan is minden hir arrol szol, kedzve Romanotol, Pedulla, Sky, Di Marzio, Gazzetta, es folythatnank, hogy a tavozasa a valoszinu.
Nagy nehezen talaltam egy 5 napos "Libero Schira" cikket, amiben annyit megemlitetnek, lehet marad es hosszabbit, de tovabbra sem tiszta a jovoje.
- interfan
Jaa ertem, akkor nem tudjuk mi a forras.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.06. 08:59 Ott van, hogy Fb, ha én találom mindig belinkelem a forrást. Reggel olvastam, nem jártam utána..