Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
k.tomi880421
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
A La Gazzetta dello Sport szerint Chivu és a vezetőség között egy 1óra 50perces megbeszélés folyt az átigazolási piacról amelyben arról is szó volt, hogy ha Calhanoglu megy akkor Éderson lesz az elsőszámú célpont a helyére.
Ezenkívül a nyári átigazolási költségvetésről is szó volt. Eszerint eddig úgy tervezett a vezetőség, hogy -80m-ig elmehetünk a bevételek és a kiadások között viszont ezt valamennyivel megemelték a tulajok és a hírek szerint az új szám -100m lehet.
Az eddigi számok alapján most ~-70m körül járunk de még nem nagyon voltak eladások kivéve Satrianot és az idősebb Stankovicot.
Ez a 60-70m Sucic, Luis Henrique, Bonny és Zalewski leigazolásából áll össze.
Eladások terén akiket fixen értékesítenénk a lap szerint a fiatalabbik Stankovic, S. Esposito, Asllani és még Bisseck lehet.
A lap szerint az Inter számít arra, hogy Éderson 50-60m-os árából az Atalanta nem fog engedni viszont az utóbbi tudja, hogy a játékos átértékelné az Interbe igazolás lehetőségét.
Az Inter csak Asllani, Stankovic és Calha eladásából ~40m-ra számít amelyet kiegészítve 20m-val lehetőség adódna Éderson leigazolására.
A GDS utána azt is hozzáteszik, hogy a tavalyi év csúcsnyeresége után régóta először 20-25m-os plusz nyereség jelenik meg a klub költségvetésében.
Ezenkívül a nyári átigazolási költségvetésről is szó volt. Eszerint eddig úgy tervezett a vezetőség, hogy -80m-ig elmehetünk a bevételek és a kiadások között viszont ezt valamennyivel megemelték a tulajok és a hírek szerint az új szám -100m lehet.
Az eddigi számok alapján most ~-70m körül járunk de még nem nagyon voltak eladások kivéve Satrianot és az idősebb Stankovicot.
Ez a 60-70m Sucic, Luis Henrique, Bonny és Zalewski leigazolásából áll össze.
Eladások terén akiket fixen értékesítenénk a lap szerint a fiatalabbik Stankovic, S. Esposito, Asllani és még Bisseck lehet.
A lap szerint az Inter számít arra, hogy Éderson 50-60m-os árából az Atalanta nem fog engedni viszont az utóbbi tudja, hogy a játékos átértékelné az Interbe igazolás lehetőségét.
Az Inter csak Asllani, Stankovic és Calha eladásából ~40m-ra számít amelyet kiegészítve 20m-val lehetőség adódna Éderson leigazolására.
A GDS utána azt is hozzáteszik, hogy a tavalyi év csúcsnyeresége után régóta először 20-25m-os plusz nyereség jelenik meg a klub költségvetésében.
- interfan
Sky es Di Marzio szerint egyre valoszinubb Calhanoglu maradasa az Internel.
Di Marzio kiemeli, hacsak nem tortenik meglepetes. Calhanoglu marad az Inter jatekosa akire Chivu mint a KP vezere epit.
Szinten Di Marzio es a Sky szerint V.Carboni a Genoa jatekosa lehet, Frattesi pedig Calhanogluval egyutt maradhat az Internel.
Sportmediaset is megerositi a korabbi Di Marzio, Romano, es Moretto hirt, semmifele ajanlat nem erkezett Thuram kapcsan, erdeklodes sincsen, lejart a kivasarlasi zaradek, Thuram az Inter jatekosa marad.
Di Marzio kiemeli, hacsak nem tortenik meglepetes. Calhanoglu marad az Inter jatekosa akire Chivu mint a KP vezere epit.
Szinten Di Marzio es a Sky szerint V.Carboni a Genoa jatekosa lehet, Frattesi pedig Calhanogluval egyutt maradhat az Internel.
Sportmediaset is megerositi a korabbi Di Marzio, Romano, es Moretto hirt, semmifele ajanlat nem erkezett Thuram kapcsan, erdeklodes sincsen, lejart a kivasarlasi zaradek, Thuram az Inter jatekosa marad.
-
k.tomi880421
Carboni-Genoa már 4.-ei hír. Seba Espostito iránt pedig azóta a Cagliari és a Lens is érdeklődik. Dumfriest leigazolását pedig a Man C. fontolgatja.interfan írta: ↑2025.07.08. 20:17 Sky es Di Marzio szerint egyre valoszinubb Calhanoglu maradasa az Internel.
- interfan
City erdeklodest azota sem erositettek meg, sot inkabb tagadjak.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:10Carboni-Genoa már 4.-ei hír. Seba Espostito iránt pedig azóta a Cagliari és a Lens is érdeklődik. Dumfriest leigazolását pedig a Man C. fontolgatja.interfan írta: ↑2025.07.08. 20:17 Sky es Di Marzio szerint egyre valoszinubb Calhanoglu maradasa az Internel.
Mai hirek ez ugyben:
"Sky szerint egyelore semmifele ajanlat, sot erdeklodes sincs Dumfries kapcsan, hiaba a 25m euros kivasarlasi zaradek.
Sky kiemeli, Dumfries a legnagyobb valoszinuseg szerint marad az Inter jatekosa."
"LInterista sajat forrasai is kiemelik, nincs ajanlat, sem erdeklodes Dumfries kapcsan hiaba a 25m kivasarlasi zaradek.
Az Inter nem keres Dumfries utodot, mivel Dumfries maradasaban biztos."
"Rai szerint az Inter nem tervez eladasokat, es a ugy szamol, es maradhat a Dumfries, Frattesi, Thuram sor is, ajanlat es erdeklodes hianyaban, valamint az Inter sem szeretne megbontani a keretet."
- Atosz
Az az igazság, hogy annak ellenére, hogy nagyon szeretem a jelenlegi játékosainkat, illetve annak, hogy kényszerhelyzetnek tűnt, de eléggé elkezdtem örülni, hogy elkezdődik egy új éra a fiatalítás jegyében, egy őrségváltás.
Megbarátkoztam a gondolattal, hogy Calha menni fog, alig vártam, hogy Frattesi és Asllani menjen, és akár a többi emlegetett is, tudva, hogy a fő-fő mag együtt marad; Basto, Barella, Lauti, mert ezzel a szezonzárással, és Inzaghi lelépésével nagyon szükségszerűvé vált a vérfrissítés a kezdőben is.
A mostani híreket látva kicsit szomorú lennék, ha mostmár hirtelen mindenki maradna, miután hirtelen mindenki el lett adva.
Nyilván tudom, hogy sok van még hátra nagyon a mercatoból, meg ezek a hírek sem fix dolgok a közeljövőre nézve, csak gondoltam leírom, milyen érzések vannak bennem ezzel kapcsolatban. (Edersont nagyon várom)
Megbarátkoztam a gondolattal, hogy Calha menni fog, alig vártam, hogy Frattesi és Asllani menjen, és akár a többi emlegetett is, tudva, hogy a fő-fő mag együtt marad; Basto, Barella, Lauti, mert ezzel a szezonzárással, és Inzaghi lelépésével nagyon szükségszerűvé vált a vérfrissítés a kezdőben is.
A mostani híreket látva kicsit szomorú lennék, ha mostmár hirtelen mindenki maradna, miután hirtelen mindenki el lett adva.
Nyilván tudom, hogy sok van még hátra nagyon a mercatoból, meg ezek a hírek sem fix dolgok a közeljövőre nézve, csak gondoltam leírom, milyen érzések vannak bennem ezzel kapcsolatban. (Edersont nagyon várom)
- interfan
Egyetertek, en szerintem is jot tenne egy frissites.Atosz írta: ↑2025.07.08. 21:15 Az az igazság, hogy annak ellenére, hogy nagyon szeretem a jelenlegi játékosainkat, illetve annak, hogy kényszerhelyzetnek tűnt, de eléggé elkezdtem örülni, hogy elkezdődik egy új éra a fiatalítás jegyében, egy őrségváltás.
Nyilván tudom, hogy sok van még hátra nagyon a mercatoból, meg ezek a hírek sem fix dolgok a közeljövőre nézve, csak gondoltam leírom, milyen érzések vannak bennem ezzel kapcsolatban. (Edersont nagyon várom)![]()
Sommerhez sem ragaszkodnek, Ter Stegen semmivel
nem rosszabb.
Vedelembol nalam Bisseck fix marado lenne, Acerbi meg kozelitve a 40-hez fix tavozo.
Calhanoglu is menne nalam.
En ennyi "frissitest" biztosan megcsinalnek, mert ahogy te is irod szuksegszeruve valt.
Persze nem mi dontunk, es siman realis az is, hogy vegul gyakorlatilag komoly valtozas nem lesz.
-
k.tomi880421
Sky szerint nincs másik források szerint meg van. LInterista-t hagyjuk. Rai szerint az Inter nem tervez eladásokat nyilván a vezetőség se akar eladni ez logikus. Ettől függetlenül lehetnek érdeklődések mint ahogy a Football Insider vagy a Yahoo Sports is leközölte. Nem azt írtam, hogy fix az üzlet, hanem azt, hogy van érdeklődés.interfan írta: ↑2025.07.08. 21:14City erdeklodest azota sem erositettek meg, sot inkabb tagadjak.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:10Carboni-Genoa már 4.-ei hír. Seba Espostito iránt pedig azóta a Cagliari és a Lens is érdeklődik. Dumfriest leigazolását pedig a Man C. fontolgatja.interfan írta: ↑2025.07.08. 20:17 Sky es Di Marzio szerint egyre valoszinubb Calhanoglu maradasa az Internel.
Mai hirek ez ugyben:
"Sky szerint egyelore semmifele ajanlat, sot erdeklodes sincs Dumfries kapcsan, hiaba a 25m euros kivasarlasi zaradek.
Sky kiemeli, Dumfries a legnagyobb valoszinuseg szerint marad az Inter jatekosa."
"LInterista sajat forrasai is kiemelik, nincs ajanlat, sem erdeklodes Dumfries kapcsan hiaba a 25m kivasarlasi zaradek.
"Rai szerint az Inter nem tervez eladasokat, es a ugy szamol, es maradhat a Dumfries, Frattesi, Thuram sor is, ajanlat es erdeklodes hianyaban, valamint az Inter sem szeretne megbontani a keretet."
Annyira nem vagy bennfentes, hogy ezt megcáfold még akkor se ha azt hiszed Te magad vagy a magyar Fabrizio Romano ebben a csoportban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.tomi880421 2025.07.08. 21:32-kor.
- interfan
En nem hiszek semmit, ezek a jelenlegi hirek.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:27Sky szerint nincs másik források szerint meg van. LInterista-t hagyjuk. Rai szerint az Inter nem tervez eladásokat nyilván a vezetőség se akar eladni ez logikus. Ettől függetlenül lehetnek érdeklődések mint ahogy a Football Insider vagy a Yahoo Sports is leközölte. Nem azt írtam, hogy fix az üzlet, hanem azt, hogy van érdeklődés.interfan írta: ↑2025.07.08. 21:14City erdeklodest azota sem erositettek meg, sot inkabb tagadjak.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:10
Carboni-Genoa már 4.-ei hír. Seba Espostito iránt pedig azóta a Cagliari és a Lens is érdeklődik. Dumfriest leigazolását pedig a Man C. fontolgatja.
Mai hirek ez ugyben:
Annyira nem vagy bennfentes, hogy ezt megcáfold még akkor se ha azt hiszed Te vagy maga a magyar Fabrizio Romano.
Dumfries kapcsan ahogy irjak, nincs ajanlat, es erdeklodes sem igazan, es a jelenlegi helyzetben, ugynezki marad az Interben.
Szamomra ez nem lenne meglepo, Dumfries evek ota elakarja magat adni, de aztan a vegen eddig soha senki nem vitte el.
Ettol fuggetlenul ez iden lehet valtozik, de lehet hogy marad minden ugyanugy ahogy eddig.
-
k.tomi880421
Egyetértünk ebben. Szerintem se lesz semmi ebből, ettől függetlenül ez egy átigazolási pletyka pont úgy, ahogy a csoport neve szól. Ki vagy Te aki ezt megcáfolja?interfan írta: ↑2025.07.08. 21:31En nem hiszek semmit, ezek a jelenlegi hirek.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:27Sky szerint nincs másik források szerint meg van. LInterista-t hagyjuk. Rai szerint az Inter nem tervez eladásokat nyilván a vezetőség se akar eladni ez logikus. Ettől függetlenül lehetnek érdeklődések mint ahogy a Football Insider vagy a Yahoo Sports is leközölte. Nem azt írtam, hogy fix az üzlet, hanem azt, hogy van érdeklődés.interfan írta: ↑2025.07.08. 21:14
City erdeklodest azota sem erositettek meg, sot inkabb tagadjak.
Mai hirek ez ugyben:
Annyira nem vagy bennfentes, hogy ezt megcáfold még akkor se ha azt hiszed Te vagy maga a magyar Fabrizio Romano.
Dumfries kapcsan ahogy irjak, nincs ajanlat, es erdeklodes sem igazan, es a jelenlegi helyzetben, ugynezki marad az Interben.
Szamomra ez nem lenne meglepo, Dumfries evek ota elakarja magat adni, de aztan a vegen eddig soha senki nem vitte el.
https://sports.yahoo.com/article/man-ci ... MiYa3EYNjx
https://www.footballinsider247.com/man- ... lker-exit/
Ha már ez a neve a csoportnak akkor csak ne kérjek bocsánatot Tőled Te nagy Úr, hogy le mertem írni ezeket a pletykákat magyar Fabrizio Romano ebbe a csoportba úgy, hogy ezek valóban átigazolási pletykák attól függetlenül Te mit gondolsz.
Rég volt már, hogy mi összevesztünk, nem kellene ezt újra beújítanunk.
- interfan
Senki nem cafolt meg senkit, olvasd ujra, annyit irtam, hogy a City erdeklodest inkabb tagadjak olasz forrasok, mint sem megerositik.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:39Egyetértünk ebben. Szerintem se lesz semmi ebből, ettől függetlenül ez egy átigazolási pletyka pont úgy, ahogy a csoport neve szól. Ki vagy Te aki ezt megcáfolja?interfan írta: ↑2025.07.08. 21:31En nem hiszek semmit, ezek a jelenlegi hirek.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:27
Sky szerint nincs másik források szerint meg van. LInterista-t hagyjuk. Rai szerint az Inter nem tervez eladásokat nyilván a vezetőség se akar eladni ez logikus. Ettől függetlenül lehetnek érdeklődések mint ahogy a Football Insider vagy a Yahoo Sports is leközölte. Nem azt írtam, hogy fix az üzlet, hanem azt, hogy van érdeklődés.
Ha már ez a neve a csoportnak akkor csak ne kérjek bocsánatot Tőled Te nagy Úr, hogy le mertem írni ezeket a pletykákat magyar Fabrizio Romano ebbe a csoportba úgy, hogy ezek valóban átigazolási pletykák attól függetlenül Te mit gondolsz.
Ugyanugy hir az is, mint ahogy ez is, lasd Sky ami arrol ir, hogy nincs erdeklodes Dumfries kapcsan, es o sem akar tavozni.
https://m.linterista.it/primo-piano/dum ... one-167139
-
k.tomi880421
Oké én meg belinkelem újra azt Football Insider cikket miszerint van érdeklődés Dumfries iránt:interfan írta: ↑2025.07.08. 21:43Senki nem cafolt meg senkit, olvasd ujra.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:39Egyetértünk ebben. Szerintem se lesz semmi ebből, ettől függetlenül ez egy átigazolási pletyka pont úgy, ahogy a csoport neve szól. Ki vagy Te aki ezt megcáfolja?interfan írta: ↑2025.07.08. 21:31
En nem hiszek semmit, ezek a jelenlegi hirek.
Ugyanugy hir az is, mint ahogy ez is, lasd Sky ami arrol ir, hogy nincs erdeklodes Dumfries kapcsan, es o sem akar tavozni.
https://m.linterista.it/primo-piano/dum ... one-167139
Folytassuk? Újra belinkelheted ezt majd én újra belinkelem és akkor mehetünk a végtelenségig.
- interfan
Ha linkeled, ha en linkelem, a helyzeten semmit nem valtoztat.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:45 Folytassuk? Újra belinkelheted ezt majd én újra belinkelem és akkor mehetünk a végtelenségig.
Par nap es kiderul, hogy volt e erdeklodes Dumfries kapcsan, vagy nem.
- interfan
Moretto es Romano szerint vegso fazisaban a Genoa-Inter megallapodas V.Carboni kapcsan.
Ingyen kolcson lehet a Genoa jatekosa, mindenfele opico nelkul.
Ingyen kolcson lehet a Genoa jatekosa, mindenfele opico nelkul.
- lucky0
A legtöbb esetben az újságírók is csak tapogatóznak. Senki nem tud semmi konkrétat jelenleg. Inzaghit sem tudtuk hogy menni fog, csak sejteni lehetett. Bármi előfordulhat hosszú még a mercato. Annak viszont örülök hogy végre tesznek bele pénzt nem is keveset.
A személyes véleményem az hogy lesz még távozó bőven, Calhában biztos vagyok hogy menni fog, rajta kívül Sommer, Bisseck,Taremi, Carboni, S. Esposito aki szerintem megy majd.
Érkező oldalon jó lenne egy Ter Stegen, Ederson, Leoni vagy De Winter sor. Azért így bőven meglenne a fiatalítás is. Acerbit megtartanám cserének. Győztes típus, vezér alkat. Hasznos lehet még ő csak nem annyi meccsen mint amennyit Inzaghi használta.
A személyes véleményem az hogy lesz még távozó bőven, Calhában biztos vagyok hogy menni fog, rajta kívül Sommer, Bisseck,Taremi, Carboni, S. Esposito aki szerintem megy majd.
Érkező oldalon jó lenne egy Ter Stegen, Ederson, Leoni vagy De Winter sor. Azért így bőven meglenne a fiatalítás is. Acerbit megtartanám cserének. Győztes típus, vezér alkat. Hasznos lehet még ő csak nem annyi meccsen mint amennyit Inzaghi használta.
- lucky0
Az nem derül ki. Max annyi hogy marad vagy sem. Abban biztos lehet szerintem mindenki hogy Dumfriesért van érdeklődés, max tárgyalási szakaszba nem jut el a dolog. Bagó ez az ár érte a mai viszonylatban. Az lehet a baj szerintem, hogy amelyik csapat vinné oda ő nem akar menni, ahová meg ő menne, annak meg a holland nem kell.interfan írta: ↑2025.07.08. 21:49Ha linkeled, ha en linkelem, a helyzeten semmit nem valtoztat.k.tomi880421 írta: ↑2025.07.08. 21:45 Folytassuk? Újra belinkelheted ezt majd én újra belinkelem és akkor mehetünk a végtelenségig.
Par nap es kiderul, hogy volt e erdeklodes Dumfries kapcsan, vagy nem.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint felmerult Nkunku neve.
Chelsea 46 fos keretet surgosen csokkenteni kell, es hiaba vettek nemreg 65m euroert Nkunkut, nem tudott alapember lenni.
Chelsea a majdnem 50 fos kerete csokkentese erdekeben akar a kolcsonre is nyitott lehet Nkunku kapcsan.
Fizetese lehet egy akadaly, mivel majdnem 7m euro.
Chelsea 46 fos keretet surgosen csokkenteni kell, es hiaba vettek nemreg 65m euroert Nkunkut, nem tudott alapember lenni.
Chelsea a majdnem 50 fos kerete csokkentese erdekeben akar a kolcsonre is nyitott lehet Nkunku kapcsan.
- PellerG
Tegnapi hír volt, hogy ezen a Chivu - vezetőség meetingen állítólag megállapításra került, hogy 3-4-2-1-t játszanánk, ehhez passzolna is Nkunku neve, mint támadó KP, visszavont csatár.interfan írta: ↑2025.07.09. 05:42 Di Marzio es a Sky szerint felmerult Nkunku neve.
A realitása viszont nem sok szerintem pont az ára, valamint más csapatok érdeklődése miatt sem (Bayern, stb.).
- interfan
Egyebkent en ezt barmikor alairnam, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni.PellerG írta: ↑2025.07.09. 06:29Tegnapi hír volt, hogy ezen a Chivu - vezetőség meetingen állítólag megállapításra került, hogy 3-4-2-1-t játszanánk, ehhez passzolna is Nkunku neve, mint támadó KP, visszavont csatár.interfan írta: ↑2025.07.09. 05:42 Di Marzio es a Sky szerint felmerult Nkunku neve.
A realitása viszont nem sok szerintem pont az ára, valamint más csapatok érdeklődése miatt sem (Bayern, stb.).
Dumfries-Barella-Sucic-Dimarco
Thuram-Nkunku
Martinez
Cseresor:
Henrique-Asllani-Mkhitaryan-Zalewski
Frattesi-Bonny
P.Esposito
Chelseanek most muszaj lesz elkezdenie eladni, vagy nem nevezi a fel keretet a BL-re.
UEFA buntetes miatt annyiert nevezhetnek uj jatekost, amennyiert el is adtak.
Jelenlegi mercatos merleguk kb -250m euro, ebbol azert nehez lesz nullas egyenleget osszehozni...
De valoszinu ezert Nkunku kapcsan is eladast fogjak eloterbe helyezni, nem pedig az ingyen kolcsonoket.
Erre a posztra egyebkent jopar jatekos ott lehetne aki hasznalhato, es meg nem is csak draga.
Lasd a teli fo celpontunk Asensio, 10m korul kernek erte.
De jopar hasonlo nevet lehetne irni.
Juventus meg kozben felbontana Vlahovic szerzodeset, es kitenne a csapatbol, ezaltal klubnelkuli ingyen igazolhato jatekos lehet.
Viszont Vlahovic 10m euros vegkielegitest ker a Juventustol a szerzodesbontas kapcsan.
- CsaSzi9294
Jól nézne ki ez a 3421 amúgy. Annyit változtatnék az általad vázolt cserecsapaton, hogy szerintem Asllani és Frattesi mindketten menni fognak, így Asllani helyére Zielinskit tenném, Frattesi helyére meg Zalewskit, ami bár furának tűnhet, szerintem nem lenne rossz. Dimarco cserének meg Carlost.interfan írta: ↑2025.07.09. 06:38Egyebkent en ezt barmikor alairnam, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni.
Thuram-Nkunku
Martinez
Cseresor:
Frattesi-Bonny
P.Esposito
Juventus meg kozben felbontana Vlahovic szerzodeset, es kitenne a csapatbol, ezaltal klubnelkuli ingyen igazolhato jatekos lehet.
Viszont Vlahovic 10m euros vegkielegitest ker a Juventustol a szerzodesbontas kapcsan.
Tehát:
Henrique-Zielinski-Miki-Carlos
Zalewski-Bonny
Pio
Nkunkut egyébként nagyon adnám, szerintem az olasz liga elég jól feküdne neki.
Amennyiben Vlahovic szerződését felbontják, Marotta tuti rárepül. Nyilván nem kapna 12m-s fizut, max a felét, meg egy pár milliós aláírásit, de el tudom képzelni.
- interfan
Eddig kellett varni Asensio kapcsan.
Gazzetta szerint elorehaladott targyalasokat folytatunk a PSG-vel Asensio ugyeben.
Gazzetta kiemeli, az Inter vezetes telen elmondta, elsoszamu celpont volt Asensio.
A PSG nem szamit ra, 10m eurot kernek, Asensio pedig alkalmas a csatar posztra is a 3-5-2-ben, de visszavont tamadokent is hasznalhato a 3-4-2-1-ben, igy az Inter szamara minden szempontbol idealis jelolt.
Marotta mar a Realba valo tavozasakor is hozta volna az Interbe, most telen foleg, mindig is nagy csodaloja volt.
PSG-vel a megallapodas nem lesz nehez, a jatekossal kell megtalani a megallapodast.
Gazzetta szerint akar egy formaciovaltas eseten (3-4-2-1), Asensio alkalmas lehet mint ugymond Calhanoglu utod is.
Taremi tavozasa is szukseges Asensio erkezesehez.
Az Inter egy 4 eves szerzodest ajanlana neki, es fontos szerepet az Inter projeketben, mivel Asensiot nem a penz erdekli, hanem a jateklehetoseg.
Gazzetta szerint elorehaladott targyalasokat folytatunk a PSG-vel Asensio ugyeben.
Gazzetta kiemeli, az Inter vezetes telen elmondta, elsoszamu celpont volt Asensio.
A PSG nem szamit ra, 10m eurot kernek, Asensio pedig alkalmas a csatar posztra is a 3-5-2-ben, de visszavont tamadokent is hasznalhato a 3-4-2-1-ben, igy az Inter szamara minden szempontbol idealis jelolt.
Marotta mar a Realba valo tavozasakor is hozta volna az Interbe, most telen foleg, mindig is nagy csodaloja volt.
PSG-vel a megallapodas nem lesz nehez, a jatekossal kell megtalani a megallapodast.
Gazzetta szerint akar egy formaciovaltas eseten (3-4-2-1), Asensio alkalmas lehet mint ugymond Calhanoglu utod is.
Az Inter egy 4 eves szerzodest ajanlana neki, es fontos szerepet az Inter projeketben, mivel Asensiot nem a penz erdekli, hanem a jateklehetoseg.
- CsaSzi9294
Tehát akkor Asensio-Thuram—Martinez? Nem rossz, nekem egyedül a kora a bajom Asensioval, bár 10m-ért még így 29-30 évesen is van benne legalább egy 3 év, vagyis jónak tűnik. Nkunku, Asensio…végre normális nevek!interfan írta: ↑2025.07.09. 08:15 Eddig kellett varni Asensio kapcsan.
- interfan
En abszolult tamogatnam ezt az iranyt, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni egy mas formacioval.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 08:26Tehát akkor Asensio-Thuram—Martinez? Nem rossz, nekem egyedül a kora a bajom Asensioval, bár 10m-ért még így 29-30 évesen is van benne legalább egy 3 év, vagyis jónak tűnik. Nkunku, Asensio…végre normális nevek!interfan írta: ↑2025.07.09. 08:15 Eddig kellett varni Asensio kapcsan.
Az Inter egy 4 eves szerzodest ajanlana neki, es fontos szerepet az Inter projeketben, mivel Asensiot nem a penz erdekli, hanem a jateklehetoseg.![]()
10m nem penz, Asensio bizonyitott mar tobb helyen, tobb poszton is tud komoly szintet, nalam teljesen jo megoldas.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
Boven lenne ebben lehetoseg.
- CsaSzi9294
És Calhat hova tennéd? Padra?interfan írta: ↑2025.07.09. 08:34En abszolult tamogatnam ezt az iranyt, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni egy mas formacioval.
10m nem penz, Asensio bizonyitott mar tobb helyen, tobb poszton is tud komoly szintet, nalam teljesen jo megoldas.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
Calha, Miki, Asllani, Frattesi, Zielinski is ott van még ne feledd..
- interfan
A Galataba.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 08:37És Calhat hova tennéd? Padra?interfan írta: ↑2025.07.09. 08:34En abszolult tamogatnam ezt az iranyt, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni egy mas formacioval.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
18m-ert mehet, es 10m-ert johet Asensio, es vegre konyorgom legalabb ennyi rugalmassagot mutassuk, hogy a 3-5-2 helyett, egy 3-4-2-1 rakjunk ossze.
- CsaSzi9294
Jó, hát részemről rendben.interfan írta: ↑2025.07.09. 08:38A Galataba.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 08:37És Calhat hova tennéd? Padra?interfan írta: ↑2025.07.09. 08:34
En abszolult tamogatnam ezt az iranyt, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni egy mas formacioval.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
18m-ert mehet, es 10m-ert johet Asensio, es vegre konyorgom legalabb ennyi rugalmassagot mutassuk, hogy a 3-5-2 helyett, egy 3-4-2-1 rakjunk ossze.
- CsaSzi9294
Egyébként én Thuramot simán elcserélném Nkunkura, Sucic meg legyen még csak csere idén és Barella mellé Edersont hoznám, ha már ennyire előkerült a 3421.
Dumfries-Barella-Ederson-Dimarco
Asensio-Nkunku
Lautaro
Az a középpálya…na, most ezt kérem…
Dumfries-Barella-Ederson-Dimarco
Asensio-Nkunku
Lautaro
Az a középpálya…na, most ezt kérem…
- interfan
Meg az Ausilio elv, es a minden posztra ket jatekos elv is kijonne.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 08:39Jó, hát részemről rendben.![]()
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
J.Martinez
Darmian-DeVrij-Augusto
Henrique-Asllani/Zielisnki-Miki-Zalewski
Frattesi-Bonny
P.Esposito
Jelenleg allunk -67m-val.
De ezt szepen lelehetne faragni a sokat emlegetett -40m-ra, sot meg akar -30m-ra is.
Erkezo: Asensio 10m
Tavozok:
Calhanoglu 18m, Asllani/Zielinski 10-15m, S.Esposito 7m, Palacios 1m, A.Stankovic 7m, Buchanan 7m.
Mercatos zaro merleg: -25/30m
-
MLK
Nem tudom, hogy a hírekben van ekkora káosz vagy csak a vezetőség fejében, de a sok hülye nyilatkozat és ezek a hírek nekem nem festenek jó képet a csapatról.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 08:12Jól nézne ki ez a 3421 amúgy. Annyit változtatnék az általad vázolt cserecsapaton, hogy szerintem Asllani és Frattesi mindketten menni fognak, így Asllani helyére Zielinskit tenném, Frattesi helyére meg Zalewskit, ami bár furának tűnhet, szerintem nem lenne rossz. Dimarco cserének meg Carlost.interfan írta: ↑2025.07.09. 06:38Egyebkent en ezt barmikor alairnam, es akkor ugymond Calhanoglut sem kell potolni.
Thuram-Nkunku
Martinez
Cseresor:
Frattesi-Bonny
P.Esposito
Tehát:
Henrique-Zielinski-Miki-Carlos
Zalewski-Bonny
Pio
Nkunkut egyébként nagyon adnám, szerintem az olasz liga elég jól feküdne neki.
Amennyiben Vlahovic szerződését felbontják, Marotta tuti rárepül. Nyilván nem kapna 12m-s fizut, max a felét, meg egy pár milliós aláírásit, de el tudom képzelni.![]()
Nkunku, szuper játékos, de nem volt vmi csúnya sérülése? Rendben van egyáltalán? Védekezni szerintem egyáltalán nem fog, nem tud. Áron alul gondolom mozdítható, de őt kétszer is meggondolnám.
Asensio nálam ugyanez a kategória, és már nem a jövő embere, pár év múlva nem fogjuk tudni elkergetni sem.
Pio-n kívül nincs tipikus centerünk erre a formációra, és a második sorban lévő csatároknak is kellene védekezniük. Lautaro pl. már a mezőnymunkát is elvégzi. Ha ő lesz elől, a háta mögötti melót ki csinálja? Thuram pl. egy nudli ezen a téren. Eddig nem véletlen volt három jó kp. a pályán.
Örülnék én is ha tudnánk más formációt is, de Chivu egyébként alkalmas rá?
Szerintem itt egyelőre csak kavarás megy a lapokban. Remélem. Kíváncsi leszek mi lesz ebből az egészből.
Frattesi+Calha árából, a megnövelt büdzsével elvileg már hozható lenne egy jó kp. Az egyszerűbbnek tűnne..
Vlahovic pedig erősen szimpi, inkább pirosfeketébe való...
- CsaSzi9294
Ez így tényleg jónak tűnik, de Frattesi azon a poszton? Plusz ő kezdő akar már lenni, ezért is menne. Szerintem vele ne számolj.interfan írta: ↑2025.07.09. 08:46Meg az Ausilio elv, es a minden posztra ket jatekos elv is kijonne.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
J.Martinez
Darmian-DeVrij-Augusto
Frattesi-Bonny
P.Esposito
De ezt szepen lelehetne faragni a sokat emlegetett -40m-ra, sot meg akar -30m-ra is.
Tavozok:
Calhanoglu 18m, Asllani/Zielinski 10-15m, S.Esposito 7m, Palacios 1m, A.Stankovic 7m, Buchanan 7m.
- interfan
Frattesi a kapuhoz kozelebb sokkal hatekonyabb, ezt lathattuk tobbszor is.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 09:08Ez így tényleg jónak tűnik, de Frattesi azon a poszton? Plusz ő kezdő akar már lenni, ezért is menne. Szerintem vele ne számolj.interfan írta: ↑2025.07.09. 08:46Meg az Ausilio elv, es a minden posztra ket jatekos elv is kijonne.
Ter Stegen
Pavard-Bisseck-Bastoni
Asensio-Thuram
Martinez
J.Martinez
Darmian-DeVrij-Augusto
Frattesi-Bonny
P.Esposito
Tavozok:
Az hogy valaki menne (ha menne), nem jelenti azt, hogy menni is fog.
Nem tudom hol lenne o fix kezdo, es nem tudom ki fizetne erte 30-35m eurot.
Sok meccs lesz, ha jol forgatjuk a csapatot, akkor nem is kell olyan, hogy o "fix kezdo", o meg "fix pados".
Szoval en szerintem mukodhetne ez.
- Stankov
Nkunku és Asensio kapcsán is feljött a magas fizu, azt viszont nem szabad elfelejteni hogy vb lesz és ha ott akarnak lenni játszaniuk kell ergo engedni kell mert ott ragadnak a jelen csapataikba
-
cuchu11
Azért az nagyon nem mindegy, hogy mennyi lehet a mercatos egyenlegünk.
Jelenleg -70 milliónál járunk (Sucic, Henrique, Bonny, Zalewski).
Először nullás, majd -40 m volt a hírek szerint, most meg már -80 m/-100 m-ról beszélünk.
Azért ez nagyon nem mindegy...
Amúgy Asensio 10 millióért ajándék lenne szerintem, a jelenlegi fizetése 4 m + 2 m bónusz.
Nkunku Tm értéke 35 millió. A fizetése is magasabb (6,6 m).
- interfan
-
cuchu11
Amúgy interfan, te mit tudsz a mercatos egyenlegről?
Rákerestem, de én továbbra is a -40 milliós egyenlegről hallottam.
- CsaSzi9294
Igazából ez kb Ederson ára lenne, amibe Asensio és Nkunku kerülne. HA Calha+Frattesi+Asllani eladását nézzük, még ki is jönne a két játékos. És akkor még itt lenne a Bisseck out-Leoni in üzlet is, amivel kb 10 milliót nyernének is.cuchu11 írta: ↑2025.07.09. 10:34Azért az nagyon nem mindegy, hogy mennyi lehet a mercatos egyenlegünk.
Jelenleg -70 milliónál járunk (Sucic, Henrique, Bonny, Zalewski).
Először nullás, majd -40 m volt a hírek szerint, most meg már -80 m/-100 m-ról beszélünk.
Azért ez nagyon nem mindegy...
Amúgy Asensio 10 millióért ajándék lenne szerintem, a jelenlegi fizetése 4 m + 2 m bónusz.
Nkunku Tm értéke 35 millió. A fizetése is magasabb (6,6 m).
3421-ben a két támadó Martinez és Pio, mögöttük a Thuram, Asensio, Nkunku, Bonny sor, ha már minden posztra 2 ember kell. Ez azért bitang lenne valljuk be.
- interfan
Hat en mar olvastam mindent, meg ujra nullast is az elmult napokban.cuchu11 írta: ↑2025.07.09. 10:46Amúgy interfan, te mit tudsz a mercatos egyenlegről?
Rákerestem, de én továbbra is a -40 milliós egyenlegről hallottam.
Na de komolyra forditva, 1-2 cikket leszamitva, en meg mindig azt lattam a legtobb helyen, hogy -40/50m lehet az egyenleg a legjobb esetben.
-
Interfan1000
Lassan elindíthatnánk a B csapatot az alsóbb osztályban, meg elkezdhetnénk nagyobb pénzt pumpálni az utánpótlásba meg a stadion projektbe, mert nem tudunk eladni normális áron játékost, de nem csak mi, hanem más olasz csapat sem, néha 1-2 kivételtől eltekintve, akik kiemelkednek a ligában!
- Festa
Lautaro tudja mi az Inter szellemiség,de Calhanoglu nem biztos.
Hakan már tavaly is eljátszotta ezt csak a Bayernnel akik aztán vettek a helyére egy Palinhát aki alig játszott.
Aki menni akar menjen aki meg azt gondolja,hogy kicsit több pénzért ,de jó neki az Inter alatti szint is akkor köszönjük meg neki az eddigit.A kezdőbe legalább 2-3 új embert kéne beépíteni mert így garantált a visszaesés.
Esposito meg Sucic azok akik dörömbölnek talán a kezdő ajtaján,de ez így kevés lesz.
Hakan már tavaly is eljátszotta ezt csak a Bayernnel akik aztán vettek a helyére egy Palinhát aki alig játszott.
Aki menni akar menjen aki meg azt gondolja,hogy kicsit több pénzért ,de jó neki az Inter alatti szint is akkor köszönjük meg neki az eddigit.A kezdőbe legalább 2-3 új embert kéne beépíteni mert így garantált a visszaesés.
Esposito meg Sucic azok akik dörömbölnek talán a kezdő ajtaján,de ez így kevés lesz.
-
cuchu11
Azért nagyon csodálkoznék, ha nem a 3-5-2 lenne az alapfelállás.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.09. 10:47 Igazából ez kb Ederson ára lenne, amibe Asensio és Nkunku kerülne. HA Calha+Frattesi+Asllani eladását nézzük, még ki is jönne a két játékos. És akkor még itt lenne a Bisseck out-Leoni in üzlet is, amivel kb 10 milliót nyernének is.
3421-ben a két támadó Martinez és Pio, mögöttük a Thuram, Asensio, Nkunku, Bonny sor, ha már minden posztra 2 ember kell. Ez azért bitang lenne valljuk be.
Így viszont max. 1 középpályás távozhat.
Ha ez Frattesi lenne 35 m-ért, akkor vagyunk -35 millánál a mercaton.
Mivel a hírek szerint legvalószínűbb a -40 millás mercato,
így én nem látom, hogy miből futná Edersonra és még 2 csatárra.
Viszont Asensio, ha 10 millióért tényleg hozható, akkor még kijönne.
Én a tavalyi évből okulva, még mindenképpen hoznék egy támadót.
Lautaro/Thuram/Asensio/Bonny/Pio
Ezzel meglenne a 3-5-2 és a 3-4-2-1 felállás is.
-
möszi
Az U23-as csapatunk tudtommal szeptembertől indul a C-ben, juve mintára. A stadion az most eléggé nagy falatnak tűnik.Interfan1000 írta: ↑2025.07.09. 10:54 Lassan elindíthatnánk a B csapatot az alsóbb osztályban, meg elkezdhetnénk nagyobb pénzt pumpálni az utánpótlásba meg a stadion projektbe, mert nem tudunk eladni normális áron játékost, de nem csak mi, hanem más olasz csapat sem, néha 1-2 kivételtől eltekintve, akik kiemelkednek a ligában!
- interfan
Romano megerositi az Inter komoly erdeklodest Asensio kapcsan.
Viszont Nkunku kapcsan leirja Romano, hogy az ara miatt nem igazan lehetoseg.
Gazzetta is megerositi a Carboni-Genoa uzletet, kolcson tavozik, viszont egy meglehetosen fura uzletben, az Inter fizet a Genoanak, hogy kolcsonvegye V.Carbonit.
Ez az osszeg novekszik minden egyes lejatszott meccsel, kb 1m euroig.
Torok forrasok szerint a Galata letesz Calhanoglu leigazolasarol, ammenyiben sikerul Osimhen aki nagyon kozel a Galatahoz.
Torok forrasok szerint az Intert, es Calhanoglut is tajekoztattak, hogy visszalepnek.
Gazzetta is megerositi a Carboni-Genoa uzletet, kolcson tavozik, viszont egy meglehetosen fura uzletben, az Inter fizet a Genoanak, hogy kolcsonvegye V.Carbonit.
Torok forrasok szerint a Galata letesz Calhanoglu leigazolasarol, ammenyiben sikerul Osimhen aki nagyon kozel a Galatahoz.
Torok forrasok szerint az Intert, es Calhanoglut is tajekoztattak, hogy visszalepnek.
- lucky0
Akkor hívja fel Inzaghit és mehet az arabokhoz a kebabos. Nálam elvágta magát.interfan írta: ↑2025.07.09. 12:19 Romano megerositi az Inter komoly erdeklodest Asensio kapcsan.
- interfan
Sky szerint is egyre valoszinubb Calhanoglu maradasa.lucky0 írta: ↑2025.07.09. 12:34Akkor hívja fel Inzaghit és mehet az arabokhoz a kebabos. Nálam elvágta magát.interfan írta: ↑2025.07.09. 12:19 Romano megerositi az Inter komoly erdeklodest Asensio kapcsan.
Chivu a Sky szerint az Ausilio es Baccinal torteno targyalason kifejtette, hogy szamit Calhanoglura, es kezdokent epitene ra.
Sky vegul kiemeli, csakis abban az esetben tavozhatna Calhanoglu, ha legalabb 30m ajanlat erkezik, am erre egyre kevesebb az esely.
Felkeszules kezdete utan Chivu semmikeppen nem enged el alapembert, es ez volt a kerese Ausilio es Baccin fele, hogy 2 heten belul zarjanak le mindent.
-
cuchu11
Carboninak 1,6 m euros fizetése van. A Genoaban ennél csak 3 játékos keres jobban.
Gondolom a Genoa nem akarta vállalni a játékos teljes fizuját.
Az Inter erre azt mondta, hogy oké, viszont csak akkor vállalja a fizu egy részét, ha a játékos játszik is.
Nekem ez jó konstrukciónak tűnik.
Ne felejtsük, hogy Carboni komoly sérülésből jön vissza, újra kell építeni magát.
-
MLK
+1lucky0 írta: ↑2025.07.09. 12:34Akkor hívja fel Inzaghit és mehet az arabokhoz a kebabos. Nálam elvágta magát.interfan írta: ↑2025.07.09. 12:19 Romano megerositi az Inter komoly erdeklodest Asensio kapcsan.
-
cuchu11
Azért azt ne felejtsük, hogy állítólag a Galata a töröknek
a jelenlegi bére majd kétszeresét ajánlotta.
Azért ne csináljunk úgy, mintha a Juventushoz akart volna menni félpénzen...
-
MLK
Az 1,6 nem kevés..cuchu11 írta: ↑2025.07.09. 12:39Carboninak 1,6 m euros fizetése van. A Genoaban ennél csak 3 játékos keres jobban.
Gondolom a Genoa nem akarta vállalni a játékos teljes fizuját.
Az Inter erre azt mondta, hogy oké, viszont csak akkor vállalja a fizu egy részét, ha a játékos játszik is.
Nekem ez jó konstrukciónak tűnik.
Ne felejtsük, hogy Carboni komoly sérülésből jön vissza, újra kell építeni magát.
Viszont maga a konstrukció így szerintem rendben van. Ez most így win-win-nek tűnik. Nagy potenciál van a srácban, de hogy fejlődhessen, és hogy egyáltalán ezt meg is tudja mutatni, állandó játéklehetőséget kell kapnia.
- lucky0
Számomra ennek az volt az üzenete a kebabos részéről, hogy ő is úgy gondolta az ő ideje lejárt itt. Semmi szükség egy olyan játékosra, aki azért maradna csak itt, mert épp nem kellett senkinek. Dumfriesről ugyan ezt gondolom.
-
MLK
Calhát nem tudjuk pótolni, de ettől én még nem szeretném, hogy maradjon.
Lautaro, hogy magától mondta-e amit mondott, vagy egy koreográfia része volt, nem lehet tudni. De a török válasza erre kb. az volt, hogy eddig hűségesen megtettem mindent és én emiatt különleges vagyok.
Ok, de annyira nem, hogy két évvel a szerződésének a lejárta előtt leverje a piaci árát, mert mehetnéke van. Nálam ezzel annullált mindent, amit előtte megtett a klubért.
Dumfries akármilyen jó meccseket tolt le, csak az unott, durcás képére tudok gondolni.
Pavard sérülés behazudása is bicskanyitogató.
Olaszok ide vagy oda, remélem egyszer megélem, hogy kemény kézzel rendbe legyenek rakva az ilyen esetek.
Lautaro, hogy magától mondta-e amit mondott, vagy egy koreográfia része volt, nem lehet tudni. De a török válasza erre kb. az volt, hogy eddig hűségesen megtettem mindent és én emiatt különleges vagyok.
Ok, de annyira nem, hogy két évvel a szerződésének a lejárta előtt leverje a piaci árát, mert mehetnéke van. Nálam ezzel annullált mindent, amit előtte megtett a klubért.
Dumfries akármilyen jó meccseket tolt le, csak az unott, durcás képére tudok gondolni.
Olaszok ide vagy oda, remélem egyszer megélem, hogy kemény kézzel rendbe legyenek rakva az ilyen esetek.
-
cuchu11
Azért egy magasabb pénzért elvágyódó játékos is futhat jó szezont, erre Dumfries az élő példa.MLK írta: ↑2025.07.09. 13:00 Calhát nem tudjuk pótolni, de ettől én még nem szeretném, hogy maradjon.
De teljesen értem ezt az álláspontot is, én sem ragaszkodom ezekhez a játékosokhoz mindenáron.
DE! Az nem fér bele, hogy a 35 milliós értékű játékost 15 millióért akarjuk elkótyavetyélni.