Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta: 2025.07.14. 10:07 Múlt hét folyamán nyilatkozott a Galate elnöke, egyelőre Osimhen a fő téma náluk, a további lépéseket ezt követően mérlegelik, mivel nem akarják csődbe vinni a klubot.
Az Osimhen-ügy kapcsán hetek óta megy az egyezkedés, banki garanciák felmutatása.

Simán elképzelhető szerintem, hogy ezután letesznek egy 20 milliós ajánlatot Calhanogluért, aki elég egyértelmű, szívesen hazatérne.
Galatanak kell is erősítenie, mivel mind a Fener, mind a Besiktas jó neveket igazol, mindkét csapat erősödik szépen az eddigi piac alatt.

Én egyáltalán nem gondolom lefutottnak a török ügyét, és ha valóban menne a pénzéhsége miatt, el kell engedni, mert az egyik félnek sem lesz jó, ha erőszakkal marad.
Akkor jövőre még ennyit sem kapnánk majd érte.
Erdekesseg, hogy a mai Gazzetta is arrol ir, hogy ha megy Calhanoglu, akkor Xhaka erkezik.
Mikozben tegnap a nemet Sky arrol irt, hogy Xhaka a szaudi Neom csapataba szerzodik.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2025.07.14. 10:07 Múlt hét folyamán nyilatkozott a Galate elnöke, egyelőre Osimhen a fő téma náluk, a további lépéseket ezt követően mérlegelik, mivel nem akarják csődbe vinni a klubot.
Az Osimhen-ügy kapcsán hetek óta megy az egyezkedés, banki garanciák felmutatása.

Simán elképzelhető szerintem, hogy ezután letesznek egy 20 milliós ajánlatot Calhanogluért, aki elég egyértelmű, szívesen hazatérne.
Galatanak kell is erősítenie, mivel mind a Fener, mind a Besiktas jó neveket igazol, mindkét csapat erősödik szépen az eddigi piac alatt.

Én egyáltalán nem gondolom lefutottnak a török ügyét, és ha valóban menne a pénzéhsége miatt, el kell engedni, mert az egyik félnek sem lesz jó, ha erőszakkal marad.
Akkor jövőre még ennyit sem kapnánk majd érte.
Ezt én is így látom. Mármint, hogy nem lefutott még a Calha-Galata sztori.
Az biztos, hogy ha esetleg elmegy, nem “Edersonokkal” fogjuk pótolni, viszont akkor még a formációváltás is megeshet. Most úgy gondolom 352 és minimális változtatások lesznek. Viszont a ha a török elmegy, a 3421 ismét előtérbe kerülhet. Ebben az esetben Nico Paz remélem befut valahogy. Paz-Thuram—Martinez/ Frattesi-Bonny—Pio/ Henrique-Bonny—Pio
Ebben látnék lehetőséget.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.14. 10:15 Ebben az esetben Nico Paz remélem befut valahogy. Paz-Thuram—Martinez/ Frattesi-Bonny—Pio/ Henrique-Bonny—Pio
Paz kapcsan mar Romano is irta, marad a Comoban, es a Realnak jovore is van 9m euros visszavasarlasi opcioja.

Ezek szolnak most errol a posztrol:

"
Bedobtak Julio Enciso nevet, akire a Brighton nem szamit.
Elmult felevet is kolcsonben toltotte az Ipswich csapataban.
Jovore a szerzodese is lejar, ezert 10m korul mozdithat o is.

Gazzetta szerint az Inter meg nem adta fel Asensiot, es probalnak ujabb ajanlatot tenni a jatekosnak.
"

Ratjuk kivul nemreg Colpani neve is elokerult mint jelolt.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.14. 10:20
CsaSzi9294 írta: 2025.07.14. 10:15 Ebben az esetben Nico Paz remélem befut valahogy. Paz-Thuram—Martinez/ Frattesi-Bonny—Pio/ Henrique-Bonny—Pio
Paz kapcsan mar Romano is irta, marad a Comoban, es a Realnak jovore is van 9m euros visszavasarlasi opcioja.

"

Gazzetta szerint az Inter meg nem adta fel Asensiot, es probalnak ujabb ajanlatot tenni a jatekosnak.
"

Tudom és értem is, ezért írtam, hogy remélem befut valahogy.. ;)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.14. 11:46
interfan írta: 2025.07.14. 10:20

"

"

Tudom és értem is, ezért írtam, hogy remélem befut valahogy.. ;)
Mondjuk ilyen Colpani nevek ijesztoek... :D
CsaSzi9294

Az Interrel is szóba hozott Beukema a Napoliba megy. Nem rosszból, de a Napoli nagyon jól erősít a mercatot, nem csoda, hogy Conte inkább ott maradt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.14. 14:41 Az Interrel is szóba hozott Beukema a Napoliba megy. Nem rosszból, de a Napoli nagyon jól erősít a mercatot, nem csoda, hogy Conte inkább ott maradt.
Beukema nagy fogás.
Írtam már róla többször.
Szerintem ő De Vrij utóda lesz a válogatottban is hamarosan.
interfan

Belga forrasom szerint mindenben megallapodtunk De Winterrel es a Genoaval is.
Ezen forrasok szerint 25m euroert lesz az Inter jatekosa De Winter.
Kiemelik, az Interbol ezaltal most egy KH tavozik, Bisseck vagy Pavard, es az oda erkezik De Winter amit megvan Pavard vagy Bisseck eladasa.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Bisseck a jövő embere, nem engedném el. A bokasérülését bekamuzó Pavard részemről csomagolhatna. Remélem van, vagy lesz rá érdeklődő.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2025.07.14. 15:14 Belga forrasom szerint mindenben megallapodtunk De Winterrel es a Genoaval is.
Ő róla tud valaki valamit? Látta már valaki játszani? Nekem az van meg, hogy őt már korábban is néztük, de utoljára valami olyanra emlékszem, hogy elég nagy "lufi" lett belőle a Genoaban.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2025.07.14. 15:26
interfan írta: 2025.07.14. 15:14 Belga forrasom szerint mindenben megallapodtunk De Winterrel es a Genoaval is.
Ő róla tud valaki valamit? Látta már valaki játszani? Nekem az van meg, hogy őt már korábban is néztük, de utoljára valami olyanra emlékszem, hogy elég nagy "lufi" lett belőle a Genoaban.
Láttam pár meccsen ,de nekem nem tűnt egy hű de nagy tehetségnek.
Persze erről még lehet jò,mert annak idején Skriniar sem tűnt fel. Sampban.

A Napoli kezd szépen felkészülni a több frontos harcra,nekünk is egy kiegyensúlyozott keret kellene ahova olyan töketlen emberek mint Arnautovics vagy Taremi nem férnek be.
interfan

Baggio85 írta: 2025.07.14. 15:26
Lehet valaki masra emlekszel, De Winter most merult fel velunk, korabban nem igazan.

O egy Juventus neveles volt.
16 evesen igazoltak, vegig jarta a teljes rangletrat.
Juventus U17, Juventus U19, es Juventus Next Gen.

2022-ben adtak eloszor kolcson az Empoliba, ahol 14 meccset jatszott, majd egy sulyos szalagszakadassal ert veget Empolis palyafutasa.

2023 nyaran vitte el a Genoa, kolcson + kotelezo opcioval, ahol azota alapember.
Statjai es atlagai alapjan Genoa jatekosok kozepmezony.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Biztos hogy korábban is szóba került mert 23/24 szezonban néhány meccsébe belenéztem miatta
interfan

Ezen forrasok szerint 25m euroert lesz az Inter jatekosa De Winter.
Kiemelik, az Interbol ezaltal most egy KH tavozik, Bisseck vagy Pavard, es az oda erkezik De Winter amit megvan Pavard vagy Bisseck eladasa.
FcInternews sajat forrasai szerint megegyezes meg nem tortent, de az Inter ajanlatot tehet De Winter kapcsan.
FcInternews sajat forrasai szerint az Internek kell egy tavozo, aki Pavard vagy Bisseck lehet, es ezutan lehetne lezarni De Winter erkezeset.

Romano szerint nem vilagos megtortent e a megegyezes a felek kozott, de viszont De Winter az elsoszamu celpont a vedelembe.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Háááát, néztem videót De Winterről. Az összefoglalóban az esetek cirka 70 százalékában mikor emberrel van nagyon szereti használni a kezét, rángat-mezet tép-lökdösődik. Biztos, hogy hiányzik ez nekünk? :D Mi nem a Genoa vagyunk minket árgusabb szemekkel figyelnek és nagyon hamar elfognak kezdeni pampogni a riválisok. Viszont valóban nagyon kellemetlen játékos lehet az ellen szemszögéből.

MLK

Genoában középmezőny vagy sem, felszállóban van az ára transfermarkton, akárcsak Bissecké.
Fiatalítás jegyében jó lenne azonnal bevethető, de még fejlődni képes játékos. Illetve később árában eladható, és ő is ilyen. Viszont én középre szeretnék érkezőt, és a németet semmiképpen nem herdálnám el.

Ez a mercato téma az internél nem egyszerű történet. Az eladás nem megy, nincs bevétel, és attól tartok nem is lesz. Nincs is igazán olyan játékosunk akiért jó pénzt lehetne kérni, és egyébként könnyedén pótolható. Kiadás pedig már volt nem kevés.
Itt beérő, felszállóban lévő játékosunk, akin kvázi nagy haszonnal adhatnánk túl, Bastoni, Dimarco, Bisseck, Lautaro, Barella sornak maradnia kellene. A többiek pedig vagy kifutóban vannak, és jelentősen áron alul, vagy kis pénzért lehetne őket értékesíteni. Vagy már kiöregedtek és tulajdonképpen nincs is piaci értékük.
Nem véletlen adnák el Bissecket, mert a talomban lévő, eladhatatlan öregek és a több posztos játékosokkal meg lehetne oldani a pótlását.
Szerintem ha nem lesz eladás, nem lesz igazolás sem.

A. Stankovicnak most néztem egy kis youtube videóját. Tud egyeneset is rúgni, hosszút is, és amúgy is jó vérvonala van :) . Remélem kap egy erősebb bajnokságban lehetőséget a fejlődésre és, hogy lesz rá opciónk. A legjobb az lenne, ha ligán belül maradna.
A Brugge részéről azért az nonszensz, hogy egy 19 éves játékost egy évig játszatnának, 6 milliórt igazolnák, és a visszavásárlási opciót egy év után 30 millióban határoznák meg. Legyen hasznuk, de azért ez így túlzó.
Nico Paz-t még jövőre is 9 millióért veheti vissza a Real. Be kellene ajánlani Stankovicot Fabregasékhoz, hátha velük jobb feltételekkel lehetne megegyezni.
interfan

Nem csak A.Stankovic kapcsan utkoztunk nehezsegekbe az eladasat illetoen, hanem S.Espisito ugyeben is.
Gazzetta szerint a Cagliari megsem akar fizetni, ezt megerositik Cagliariahoz kozel allo forrasok is.
Ingyen kolcson + sima opciot akarnak, es visszalepni latszanak a korabban megegyezett 7m euros vasarlastol.
interfan

Spanyol forrasok szerint hiaba a Fenerbache 10m euros fizetesi ajanlata, Asensio nemet mond a Fenernek.
Ennek az oka az, hogy Asensio tovabbra is egy Europai top bajnoksagban szeretne jatszani.
Spanyol forrasok kiemelik, az Inter szeretne leigazolni a jatekost.

Gazzetta kozben bedobta Hancko nevet mint lehetseges alternativa a KH posztra.
Olcsobb lehet akar mint De Winter.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.07.14. 16:06
2023 nyaran vitte el a Genoa, kolcson + kotelezo opcioval, ahol azota alapember.
Genoa-ban középmezőny a statjai alapján....sírok ezektől a nevektől. :? Oké, hogy fiatalítani kell de nem lehetne, hogy olyanokra menjünk rá akik ha egy középszer csapatban is játszanak ott legalább kiemelkedőt nyújtanak?
Egy Genoa-ban a bentmaradáson kívül kb. semmi extra elvárás nincs. Nyomás is sokkal kisebb mint nálunk. És ilyen közegben közepes...na mind1.
Festa

Cupi írta: 2025.07.15. 09:21
interfan írta: 2025.07.14. 16:06
Genoa-ban középmezőny a statjai alapján....sírok ezektől a nevektől. :? Oké, hogy fiatalítani kell de nem lehetne, hogy olyanokra menjünk rá akik ha egy középszer csapatban is játszanak ott legalább kiemelkedőt nyújtanak?
Egy Genoa-ban a bentmaradáson kívül kb. semmi extra elvárás nincs. Nyomás is sokkal kisebb mint nálunk. És ilyen közegben közepes...na mind1.
Minden szavadat adom.Én láttam ezt a téli gyereket Genoa meccsen mert épp az inter riváliásával játszottak,de egyáltalán nem tűnt extrának.Remélem az ő neve ilyen elterelés,mert mondjuk érkezik Leoni.
MLK

Lehet én nem értek hozzá, de nem úgy van, hogy ha X összegért vásárol a klub, akkor Y összegért kell eladnia is, különben lesz valami szankcionálás?
Sz.r, vagy középszer, vagy egy új sztárpalánta tulajdonképen teljesen mindegy. Vásárlás már volt, eladás nem. Ezen a téren nincs bevétel, így lehet, hogy addig nem lesz, nem lesznek új igazolások amíg nem történik (értékelhető mértékű) eladás.
interfan

MLK írta: 2025.07.15. 19:31 Lehet én nem értek hozzá, de nem úgy van, hogy ha X összegért vásárol a klub, akkor Y összegért kell eladnia is, különben lesz valami szankcionálás?
Sz.r, vagy középszer, vagy egy új sztárpalánta tulajdonképen teljesen mindegy. Vásárlás már volt, eladás nem. Ezen a téren nincs bevétel, így lehet, hogy addig nem lesz, nem lesznek új igazolások amíg nem történik (értékelhető mértékű) eladás.
Szerencsere nincs ervenyben ilyen az Inter fele.
MLK

interfan írta: 2025.07.15. 21:31
MLK írta: 2025.07.15. 19:31 Lehet én nem értek hozzá, de nem úgy van, hogy ha X összegért vásárol a klub, akkor Y összegért kell eladnia is, különben lesz valami szankcionálás?
Szerencsere nincs ervenyben ilyen az Inter fele.
Ez jó hír, köszönöm!
MLK

"Fabrizio Romano szerint a Napoli hivatalos ajánlatot tett Lorenzo Luccáért az Udinesének, a nápolyiak 9 millió eurót fizetnének a támadó kölcsönvételéért, illetve 26 millióért opciós joguk lenne később a megvásárlására.
Mindeközben Darwin Núnez egy hónapja vár arra, hogy a Napoli lépjen, amely a fő célpontja az uruguayi csatárnak. Már ha valóban távoznia kell Liverpoolból, de mivel a „vörösök” gőzerővel keresik legújabb támadójukat, a 26 éves játékos alighanem tovább fog állni."

Ezt most csak amiatt másoltam ide, mert ha Nunezt nem tudják megvenni, amiatt lehet, hogy az Osimhen üzlet befuccsol, vagy nem annyi jön érte, mint amennyit remélnek.
Így lehet, hogy a végén a törökünkre mégis rárepül a Galata.
interfan

Torok forrasok szerint a Galatanal felmerult Pavard neve.

Nemet forrasok szerint amennyiben megis tavozna Calhanoglu, az Inter Palhinha igazolhatna le.
20-25m a portugal jatekos ara.

FcInternews sajat forrasai is megerositik, az Al Hilal es Inzaghi nem akarja Acerbit, Acerbi pedig az Interben akar maradni.
Sunderland kert tajekoztatast a helyzeterol, de ok sem mentek tovabb.
Acerbi az Internel marad ezen forrasok szerint is.

Biasin szerint nincs erdeklodes Thuram kapcsan, a jatekos az Internel marad.
Szinten Biasin szerint Calhanoglu sosem kerte az eladasat az Interbol.

Schira szerint Thuram szerzodeshosszabbitasa merult fel.
2030-ig kerne szerzodest Thuram, es jelenlegi fix 6,5m fizeteset, 8m euro fix + 2m bonuszt kerne.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.07.16. 06:38 Torok forrasok szerint a Galatanal felmerult Pavard neve.

Nemet forrasok szerint amennyiben megis tavozna Calhanoglu, az Inter Palhinha igazolhatna le.

FcInternews sajat forrasai is megerositik, az Al Hilal es Inzaghi nem akarja Acerbit, Acerbi pedig az Interben akar maradni.

2030-ig kerne szerzodest Thuram, es jelenlegi fix 6,5m fizeteset, 8m euro fix + 2m bonuszt kerne.
Thuramnak biztos nem adnék plusz fizut. A tavaszi teljesítménye kb nulla. Leszámítva a Barca elleni sarkazos gólját.
Ha választani kell akkor Pavard menjen és ne Bisseck. Persze csak akkor ha muszáj és jó árat adnak a fralnciaert.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.07.16. 07:55
interfan írta: 2025.07.16. 06:38 Torok forrasok szerint a Galatanal felmerult Pavard neve.

Thuramnak biztos nem adnék plusz fizut. A tavaszi teljesítménye kb nulla. Leszámítva a Barca elleni sarkazos gólját.
Ha választani kell akkor Pavard menjen és ne Bisseck. Persze csak akkor ha muszáj és jó árat adnak a fralnciaert.
En nagyon kedvelem Pavardot, de ha Bisseck vs Pavard van, akkor maximalisan egyetertek, es szerintem is Bissecknek kell maradnia.

Azok utan, hogy ez a Galata 10m eurot fizetett volna Calhanoglu kapcsan, haat meglepodnek a "jo aron".
Csoda ha 15-20m-t adnanak Pavard kapcsan, ha egyaltalan igaz az egeszbol barmi.
Ez meg egy vicc osszeg, foleg hogy ilyen De Winter 25m, ilyen Leoni meg 40m.
interfan

Lejart Dumfries 25m euros kivasarlasi zaradeka, sem ajanlat, sem erdeklodes nem volt erte.

Mas forrasok szerint juli 31-ig meg ervenyes, viszont nincs erdeklodes Dumfries kapcsan.

Gazzetta szerint Chivu, Marotta, Ausilio legfontosabb prioritasa most, hogy a Calhanoglu helyzetet rendezze csapaton belul, mivel a torok marad az Internel.

Kicsit mas:
Corrieret mindig is "imadtam". :D :D
Most is annyira jo az egesz.
Par napja bedobtak Openda nevet, majd ra kis idore leirjak, tul draga, 50m az Inter nem tud ennyit fizetni.
Majd ma ugyanez a Corriere bedobja Lookman nevet, hogy az Internel o a cel, az Atalanta legalabb 50m-t ker.
Hat igen. :D
Alternativa a Corriere szerint Garnacho.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Számomra érdekes hogy egy BL döntőt játszó csapat játékosai iránt ennyire nincs érdeklődés!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.07.16. 07:59

Azok utan, hogy ez a Galata 10m eurot fizetett volna Calhanoglu kapcsan, haat meglepodnek a "jo aron".
Tudom, hogy mindenki annyit ér amennyit fizetnek érte de akkoris nevetségesek ezek az összegek....Bisseck is ha menne biztos, hogy nem kapnánk érte többet 20-nál.....BL-ben edződött, eredménykényszer alatt játszott, stb. Erre egy ilyen De Winter aki lötyög egy középcsapatba 25.....persze.... :?
interfan

Cupi írta: 2025.07.16. 08:38
interfan írta: 2025.07.16. 07:59

Tudom, hogy mindenki annyit ér amennyit fizetnek érte de akkoris nevetségesek ezek az összegek....Bisseck is ha menne biztos, hogy nem kapnánk érte többet 20-nál.....BL-ben edződött, eredménykényszer alatt játszott, stb. Erre egy ilyen De Winter aki lötyög egy középcsapatba 25.....persze.... :?
Meg a 25m is hagyjan, de hogy ilyen Leoni mar 45-50m, azert nem semmi....
Festa

VInter101 írta: 2025.07.16. 08:29 Számomra érdekes hogy egy BL döntőt játszó csapat játékosai iránt ennyire nincs érdeklődés!
Dumfriest ebben a formájában nem tudjuk pòtolni.Régen ha valaki duplázott a Barca elken már eladta magát vagy ha rúgott 2 gòlt egy barátságos meccsen a Németeknek mint Torghelle.
Ahhoz,hogy ez a csapat jobban pörögjön 2-3 új ember kéne a kezdőbe.
interfan

VInter101 írta: 2025.07.16. 08:29 Számomra érdekes hogy egy BL döntőt játszó csapat játékosai iránt ennyire nincs érdeklődés!
Nyilvan ott a Bastoni, Barella, Martinez sor, dehat az o araik az egekbe vannak, nem sok csapat tud es akar ennyit fizetni, aki meg igen, azoknal nem ok a celpontok.
Es hat Bastoni is pl elmondta tavaly, egyaltalan nem erdekli a Real.

Tobbiek meg?

- Sommer ennyi idosen nem tenyezo, Acerbi-Mkhitaryan detto.
- Ott van meg Pavard, dehat o is lassan 30, es azert mi is leirjuk itt sokszor, hogy annyira nem meggyozo, nyilvan ezt mas is latja.
- Calhanoglu lassan 32 eves, ilyen korban nem csoda hogy nem repkendek a hatalmas ajanlatok.
- Dumfries tavaly is vegighaknizta a PL-t, senkinek nem kellett.
Most itt volt ez a 25m euros kivasarlasi, dehat latjuk, nem volt igazan erdeklodes.
Persze lehet ilyen hasamra utok Bournemouth kifizetne, de oda meg Dumfries nem biztos, hogy menne.
Nagy csapatokat meg latjuk, nem nagyon erdekli Dumfries.
- Thuram helyzete is hasonlo, mi is neha megszoljuk, hogy gyenge, ezt latja mas is.
Ellenben kernenk erte 60-70m-t, amit megint keves csapat tud kifizetni, aki meg kitud, azt latjuk nagyon mas neveket igazolnak.

En teljesen egyertek Cupival amit irt, hogy nevetseges osszegek vannak egyes jatekosaink kapcsan, es meg nevetsegesebb az, hogy ilyen 45 percen mulo majdnem kieso Parma jatekos 50m, stb...

Viszont valahol megertem azt is, mivel van ra racionalis magyarazat, hogy miert nem kapkodnak az Inter keretert, BL donto ide, vagy BL donto oda.
CsaSzi9294

Reálisan nézve a dolgokat, jelenleg 2 fő kérdés van a mercatoval kapcsolatban:

1: Pavard vagy Bisseck megy?
2: Calhanoglou marad e?

1: Szerintem Bisseck fog menni
2: Szerintem menni fog augusztusban

Amennyiben igazam lesz és megy Calha abban az esetben szerintem formációt fogunk változtatni 352-ről 3421-re és ez esetben Asensio jönni fog.
A védelembe De Winter fix érkező.
Más változást nem igazán várok, hacsak valakiért be nem érkezik valami extra ajánlat a végén, pl Thuram.

Egyébként hozzá tenném, Thuram egy 3421-ben sokkal “eladhatóbb” teljesítményt tudna nyújtani, mint ahol most van. Más szóval jobb lenne azon a poszton.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.07.16. 09:05-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:02 Reálisan nézve a dolgokat, 2 fő kérdés van a mercatoval kapcsolatban:

Amennyiben igazam lesz és megy Calha abban az esetben szerintem formációt fogunk változtatni 352-ről 3421-re és ez esetben Asensio jönni fog.
Más változást nem igazán várok, hacsak valakiért be nem érkezik valami extra ajánlat a végén, pl Thuram.
Gazzetta volt meg az egyetlen a napokban akik le-le irtak, hogy ha megis megy Calhanoglu, stb.
Na most a mai Gazzetta is bejelentette, Calhanoglu biztosan marad az Inter jatekosa, es Chivu szamara az egyik legfontosabb o.
Egyes hirek szerint nem csak Thuram, Frattesi eseteben, hanem Calhanoglu eseteben is elkezdodhetnek a szerzodeshosszabbitasi targyalasok.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.16. 09:05
CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:02
Gazzetta volt meg az egyetlen a napokban akik le-le irtak, hogy ha megis megy Calhanoglu, stb.
Na most a mai Gazzetta is bejelentette, Calhanoglu biztosan marad az Inter jatekosa, es Chivu szamara az egyik legfontosabb o.
Egyes hirek szerint nem csak Thuram, Frattesi eseteben, hanem Calhanoglu eseteben is elkezdodhetnek a szerzodeshosszabbitasi targyalasok.
Igen, a hírek szerint valóban erre van a legnagyobb esély. Mármint, hogy De Winterrel kvázi lezárul az érkezők névsora.
De én úgy érzem lesz ebben a mercatoban legalább egy csavar, és az nálam a Calha-Galata sztori, amivel Asensio megérkezik.
Tudom semmit nem jelent, de ilyen megérzésem van.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:08
CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:02
Igen, a hírek szerint valóban erre van a legnagyobb esély. Mármint, hogy De Winterrel kvázi lezárul az érkezők névsora.
De én úgy érzem lesz ebben a mercatoban legalább egy csavar, és az nálam a Calha-Galata sztori, amivel Asensio megérkezik.
Hat igen, de egy De Winter erkezesehez is kellene egy tavozo (Bisseck vagy Pavard).
Ez jelenleg nincs meg, es ahogy irtak, addig az Inter nem tudja De Winter erkezeset sem lezarni.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.16. 09:10
Hat igen, de egy De Winter erkezesehez is kellene egy tavozo (Bisseck vagy Pavard).
Ez jelenleg nincs meg, es ahogy irtak, addig az Inter nem tudja De Winter erkezeset sem lezarni.
Bár Pavard sokat esett vissza a szememben, mégis abban bízom, hogy se ő se Bisseck nem megy, mert De Winter nekem sem ér többet egyiknél sem. Leoniban látnék fantáziát, de őt is csak Pavard helyére.

A védelmet rendbe kell tennie így is Chivunak, kellene oda egy megbízható és kiemelkedő játékos.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:14
interfan írta: 2025.07.16. 09:10

Bár Pavard sokat esett vissza a szememben, mégis abban bízom, hogy se ő se Bisseck nem megy, mert De Winter nekem sem ér többet egyiknél sem. Leoniban látnék fantáziát, de őt is csak Pavard helyére.

A védelmet rendbe kell tennie így is Chivunak, kellene oda egy megbízható és kiemelkedő játékos.
Na igen, egyertelmuen visszalepes ilyen De Winter meg Leoni, egy Pavard-Bisseckhez kepest.

Jo lenne ezt elfelejteni, ahogy tegnap irta Cupi:

"Oké, hogy fiatalítani kell de nem lehetne, hogy olyanokra menjünk rá akik ha egy középszer csapatban is játszanak ott legalább kiemelkedőt nyújtanak?"

Pontosan ugyanezt gondolom en is, raadasul ilyen vicc 30-40 million repkednek, egy Pavard egy 15m?
De meg egy bizonyitott Bisseck is 30-35m?
Tenyleg vicc...

Hagyjuk a vedelmet ugy ahogy van, mert ilyen lepesekkel csak artanank, es nem hasznalnank.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.16. 09:02 Reálisan nézve a dolgokat, 2 fő kérdés van a mercatoval kapcsolatban:

Ez teljesen egyértelmű volt nekem, ahogy írtam, jó "interesen".
MLK

Szerződés hosszabbítás Hakannál, és emelt fizu igény Thuramnál... Ezek a hírek nagyon nem jók.
Mind a kettejüknél szembetűnő visszaesés volt a teljesítményükben, és akkor másról most nem is írok. Remélem nem palimadárkodik a vezetőség.
Remélem lesz új formáció, mert az is borítana a megszokott dolgokon. Jó lenne, ha nem a tavalyi kezdő állna fel változatlan formában. Abba mindenképp bele kellene nyúlni.
Legyen akár a 3421-e formáció, amiben Pio, Bonny, Sucic és akár Frattesi is idén nagyot tudnának menni. Lenne a posztokra végre versenyhelyzet.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én azt érzem, hogy Calha így vagy úgy, de menni fog. Lehet, áron alul egy kicsit, de szerintem nagyon belengethették nála, hogy lefőtt a kávé. A padon meg nem lenne jó vbre készülni. Így, ha nagyon haza akar térni, a Galata tejelni fog.
Ha okosak vagyunk, Pavardtól megszabadulunk, és helyére fiatalítunk. Nehéz lesz persze minőseget találni, de valljuk be, egy esetleges problémás játékos helyett egy talán fejlődő képes fiatal nem hülyeség. Főleg, hogy nincs pénz, no meg se mi, se a Serie A nem akkora sláger. Ez meg Bisseck számára is előny lenne, mert belépne a francia helyére/elé. Viszont, ha marad Pavard, kérdés, mennyire számítana Chivu Bisseckre, ugye a vb, megint, csak nehogy ő akarjon továbbállni.
Sajna a pénzen kívül sok más tényező is van itt.
interfan

Sky szerint is Lookman jonne az Interbe, es szivesen csatlakozna, viszont az Inter (megfelelo eladasok utan) maximum 40m eurot tudna fizetni az Atalantanak.
Az Atalanta viszont 50m felett ker a jatekosert.
Sky szerint ket komoly alternativa van:
- Jadon Sancho
- Nicolas Gonzalez

Sky szerint egyelore kerdeses, ha peldaul Lookman erkezne, akkor lenne e kulcsjatekos tavozo elorol (Thuram).

LInterista sajat forrasai szerint Lookman egyelore elerhetetlen az Inter szamara, viszont a helyzet megvaltozhat, ha Thuram tavozik.
Martinez erinthetetlen, Bonny most erkezett, igy a LInterista szerint Thuram vagy Pio Esposito eladasa kerulhetne elo.
Stankov

Thuram helyett Lookmannak semmi értelme nem lenne, csak a kockázat hogy a Nigériai nem válik be.

Jó lenne egy 3-4-2-1 Lookman Lautaro Thuram trióval. Ezzel lehetne mit kezdeni
interfan

Stankov írta: 2025.07.16. 17:48 Thuram helyett Lookmannak semmi értelme nem lenne, csak a kockázat hogy a Nigériai nem válik be.

Jó lenne egy 3-4-2-1 Lookman Lautaro Thuram trióval. Ezzel lehetne mit kezdeni
Egyetertek.
(Mondjuk en ezt a Sancho, Nico Gonzalez vonalat nem eroltetnem)

Jojjon Lookman, de ne Thuram vagy Pio Esposito helyett, hanem Calhanoglu helyett.

Ezer eve ezt irom, ha mar a 3 vedot keptelenek vagyunk elfelejteni, akkor legalabb annyi rugalmassag legyen mar bennunk, hogy egy 3-4-2-1 jatszunk.
Calhanoglu el 15m, Asllani 15m, egyeb jatekosok 10m, es akkor johet 40m-bol Lookman.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Lookman azért nagyot szólna, mondhatni álomigazolás, de soknak tűnik az 5 támadó a csapatban valóban.

Hacsak nem a 3421-hez vagy 433-hoz kell, mert akkor Lau-Pio elől és a Thuram-Lookman-Bonny hármas mögéjük/melléjük. Nyilván rotálva értem.
CsaSzi9294

Én nagyon bízom benne, hogy “fű alatt” a 3421re készülünk. Lookman nagyon passzolna hozzá.
Stankov

interfan írta: 2025.07.16. 17:59
Ezer eve ezt irom, ha mar a 3 vedot keptelenek vagyunk elfelejteni, akkor legalabb annyi rugalmassag legyen mar bennunk, hogy egy 3-4-2-1 jatszunk.
Calhanoglu el 15m, Asllani 15m, egyeb jatekosok 10m, es akkor johet 40m-bol Lookman.
Amúgy szerintem a tavalyi rangadós mérleg is azért is lett olyan amilyen mert már kiismerték a taktikáját Inzaghinak és akinek meg volt hozzá a kerete az tudott mit lépni rá.

Ezért is lenne jó egy felállás váltás.

Lehet nem leszek népszerű de én akár egy Frattesi Lookman cserét is alírnék
interfan

Stankov írta: 2025.07.16. 18:49
interfan írta: 2025.07.16. 17:59
Amúgy szerintem a tavalyi rangadós mérleg is azért is lett olyan amilyen mert már kiismerték a taktikáját Inzaghinak és akinek meg volt hozzá a kerete az tudott mit lépni rá.

Ezért is lenne jó egy felállás váltás.

Lehet nem leszek népszerű de én akár egy Frattesi Lookman cserét is alírnék
Na igen, ezen is elehetne gondolkozni, hogy pl egy Frattesi 25m + Calhanoglu 15m = 40m.
40m = Lookman.

Nem biztos, hogy rosszul jarnank ezzel.
interfan

Sky szerint 40m az a maximum osszeg amit az Inter Lookmanre szan.
40m fole az Inter nem mehet, es nem is megy.
A jatekos szeretne az Interbe igazolni, de az Atalanta szandekait nem tudni.

Biasin szerint Lookman esetleges erkezese nem feltelenul fugg Thuram tavozasatol, mivel Thuramra az Inter tovabbra is kozponti elemkent epit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.16. 19:38-kor.
Válasz küldése