Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.07.20. 10:01
CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 09:59
P-Inter írta: 2025.07.20. 09:31
Én napok óta mondom, Calha és Asllani nálam biztos távozó, míg Lookman érkezik, csak egy kicsit várni kell. A török helyére Xhaka fog jönni. Védelembe várom Leonit, szerintem vele lesz teljes a mercato a végén az érkező oldalon.
Es akkor ki tavozik a vedelembol akibol ertelmezheto penz is van?
Bisseck?
(Pavardert sokat nem kapnank)
Igen, Bisseck.
CsaSzi9294

Sommer—Pavard-Leoni-Bastoni—Dumfries-Barella-Xhaka-Dimarco—Thuram-Lookman—Martinez

Martinez—Darmian-DeVrij-Carlos—Henrique-Zielinski-Miki-Zalewski—Frattesi-BonnyPio

Jelenlegi híreket tekintve, szerintem ez lesz a keret. Igen, Acerbi nálam menni fog.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 10:02
CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 09:59

Én napok óta mondom, Calha és Asllani nálam biztos távozó, míg Lookman érkezik, csak egy kicsit várni kell. A török helyére Xhaka fog jönni. Védelembe várom Leonit, szerintem vele lesz teljes a mercato a végén az érkező oldalon.
Bisseck?
Igen, Bisseck.
Es ez jo otlet?
Egy Interben bizonyitott, Nemet valogatott, BL-ben is tobbszor jol jatszo jatekost eladni, es ugyanennyi penzert hozni egy majdnem kieso, 17db Serie A meccsel rendelkezo, Parmaban sem kiemelkedo jatekost hozni?
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.20. 10:07

Bisseck?
Igen, Bisseck.
Es ez jo otlet?
Egy Interben bizonyitott, Nemet valogatott, BL-ben is tobbszor jol jatszo jatekost eladni, es ugyanennyi penzert hozni egy majdnem kieso, 17db Serie A meccsel rendelkezo, Parmaban sem kiemelkedo jatekost hozni?
Én nem mondtam ilyet. Én kedvelem Bissecket. De pénzt belőle tudunk csinálni és max Thuramból. Ha választani kellene a klub melyiket válassza, akkor az a német. És azt se feledjük nálunk nem lesz kezdő és a VB-n is ott akar lenni.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Bisseck?
Igen, Bisseck.
Es ez jo otlet?
Leoni 18 éves. Brutál potenciállal, a lehetőség, hogy világklasszis védőt igazolhatunk 15+ évre, az elég sokat érhet. Valószínűleg sokan jobban örülnénk, ha Pavard menne, de ha ez az ára Leoninak, akkor ez van.
CsaSzi9294

Atosz írta: 2025.07.20. 10:09

Igen, Bisseck.
Es ez jo otlet?
Leoni 18 éves. Brutál potenciállal, a lehetőség, hogy világklasszis védőt igazolhatunk 15+ évre, az elég sokat érhet. Valószínűleg sokan jobban örülnénk, ha Pavard menne, de ha ez az ára Leoninak, akkor ez van.
Így van, +1!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 10:12

Es ez jo otlet?
Így van, +1!
Igen, ez "reálisabb" forgatókönyv, korábban írtam azt, hogy max úgy tudom elképzelni Pavard távozását, ha Bissecknek fix kezdőt ígérünk a vb miatt. Az meg kb a francia kárára lenne, anyagilag nem a legjobb, de a jövőt illetően remek befektetés. Persze a Bisseck-Leoni-Bastoni hármas jól hangzik, de nagyon fiatalos...
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 10:06 Sommer—Pavard-Leoni-Bastoni—Dumfries-Barella-Xhaka-Dimarco—Thuram-Lookman—Martinez

Martinez—Darmian-DeVrij-Carlos—Henrique-Zielinski-Miki-Zalewski—Frattesi-BonnyPio

Jelenlegi híreket tekintve, szerintem ez lesz a keret. Igen, Acerbi nálam menni fog.
Nem rossz,de Sucic hol van?😄 Nekem a 18eves Leoni egyből kezdőbe elég necces,nem hiszem,hogy Acerbit kidobnánk. Lehet ott kéne hagyni még egy évet Parmaban, hogy játszon,aztán jövőre beépíthetjük.
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2025.07.20. 10:46
CsaSzi9294 írta: 2025.07.20. 10:06 Sommer—Pavard-Leoni-Bastoni—Dumfries-Barella-Xhaka-Dimarco—Thuram-Lookman—Martinez

Nem rossz,de Sucic hol van?😄 Nekem a 18eves Leoni egyből kezdőbe elég necces,nem hiszem,hogy Acerbit kidobnánk. Lehet ott kéne hagyni még egy évet Parmaban, hogy játszon,aztán jövőre beépíthetjük.
Uh tényleg. A 25 fős keretbe befér így is! :)
Akkor Zielinski helyett ő van.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Igen, Bisseck.
Es ez jo otlet?
Csak nekem sejlik fel itt Ranocchia neve?
Ugyanaz a felépítés Leoni is.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Bastoni se tízfilléres igazolás volt.
Xhakát nem szeretném Inter mezben látni...
CsaSzi9294

Az Il Giorno szerint az Inter hamarosan 45m+bónuszra fogja emelni a Lookmanért tett ajánlatot. Asllani, S.Esposito és Buchanan eladása visszahozhatja a korábbi 40m-s ajánlat különbözetét, ezért fogunk emelni.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... n-offerta/
CsaSzi9294

Pedullá szerint a Napoli érdeklődése hetekkel ezelőtt kezdődött Lookmanért, de csak eddig jutottak, ugyanis taktikailag nem illik a rendszerükbe. Vagyis hiába hallani a Napoliról az ügyben, csak az Inter van képben a játékos leigazolásáért, a játékos is csak Milánóba akar menni, máshova nem. 5m és még egyszer ennyi bónusz választja el a feleket. Az egyezség hamarosan megtörténhet, mivel a két csapat nincs rossz viszonyban egymással, ráadásul az egyetlen komoly érdeklődő is csak az Inter. Vagyis Lookman egyre közelebb!
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -chiudere/

A Sport Mediaset szerint a Fenerbahce órákon belül megküldheti 20m-s ajánlatát az Internek Calhanoglouért. A csapat egy 3 éves évi 6m-s szerződést ajánl a játékosnak.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... rta-inter/
MLK

interfan írta: 2025.07.19. 09:57
Ilyen Nico Gonzalezt hagyjunk is...
De ez a Sanchot is latjuk az elmult eveit es azt a sulyos lejtmentet.
Garnacho is...

Persze irta valaki, hogy jobban korbe is lehetne nezni kulfoldon, nem csak olasz piac, stb.
Ez is abszolult igaz, es igy van.
De ha a felmerult neveket nezem, akkor nalam egyertelmuen Lookman.
Hát nálam a körbenézésben Garnacho is bizony benne van, illetve lett volna. De nem csak ő, még Bruno Fernandes is. A United egyszerűen hosszú évek óta katasztrófa, egy igazi játékostemető. Biztos vagyok benne, ha valaki onnan kiszakad, sokkal többet, jobbat tudna mint amit ott ad.
McTominay egy közepes képességű játékosnak nézett ott ki, és látjuk mit mutatott a napoliban.
A fórumukba is beleolvastam, és nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a viselkedése miatt hánynának tőle. A közeg amiben benne van, rányomja a pecsétjét sok mindenre, és persze ez nem magyarázat, de még fiatal.
Tartom továbbra is, (ha időben kikerül abból a csapatból), még nagy jövő állhat előtte.

Bruno pedig 30 évesen mindenféle kupamentes időszakban, biztosan mozdítható lenne. Ha valahol, valamit végre nyerni szeretne a fizetéséből is lehet, hogy visszább faragna. Az arabokhoz pedig még lenne ideje elmenni.
MLK

PellerG írta: 2025.07.19. 22:05 Én egy Barellahoz hasonló állandóan robotoló bal lábas belső középpályást keresnék a piacon.
Ha 3-4-2-1, szerintem ez egy fontos poszt és szempont lenne.
A robot része fontos, de nálam az "emberevő" tulajdonság is prioritás lenne.
Egy Roy Keane mellett kétszer meggondolta bárki, hogy el akar-e szaladni, mellette Paul Scholes ugyancsak nagy munkabírásával, és a pontos passzaival jó kis kp. volt (Roy durvaságai nélkül..)
Ilyet, bal lábast még véletlenül sem tudnék mondani. Caicedo ezen a poszton most nagyon jó. Ugarte nálam még képben lenne.
Bal lábast pedig egyedül Eduardo Camavingát tudnám mondani. Akinek szerintem egyáltalán nem biztos a helye, az új edzőnél. Kölcsön+kötelező opcióval, részletekben fizetve, nálam most rögtön jöhetne (bár ő nem "emberevő").
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

MLK írta: 2025.07.20. 19:44 Bal lábast pedig egyedül Eduardo Camavingát tudnám mondani. Akinek szerintem egyáltalán nem biztos a helye, az új edzőnél. Kölcsön+kötelező opcióval, részletekben fizetve, nálam most rögtön jöhetne.
Szerintem sem lenne rossz, de a pletykák szerint az Arsenal is vinné (nem csekély azonnali kifizetéssel), sőt, nem kizárt, hogy marad a Real kötelékében. Szóval, azt gondolom, ő esélytelen.

FORZA INTER!!!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

B. Fernandes a kivételek egyike, neki pont fekszik a mu.
Olaszba megbukott, egy gyenge sampba nem tudott kiemelkedni , másrészt pedig megfizethetetlen.
Mctominay pedig várható volt hogy jó lesz, mikor láttam a unitedbe is jó volt, csak valamiért nem biztak benne
MLK írta: 2025.07.20. 19:01
interfan írta: 2025.07.19. 09:57
Ilyen Nico Gonzalezt hagyjunk is...
De ez a Sanchot is latjuk az elmult eveit es azt a sulyos lejtmentet.
Garnacho is...

Persze irta valaki, hogy jobban korbe is lehetne nezni kulfoldon, nem csak olasz piac, stb.
Ez is abszolult igaz, es igy van.
De ha a felmerult neveket nezem, akkor nalam egyertelmuen Lookman.
Hát nálam a körbenézésben Garnacho is bizony benne van, illetve lett volna. De nem csak ő, még Bruno Fernandes is. A United egyszerűen hosszú évek óta katasztrófa, egy igazi játékostemető. Biztos vagyok benne, ha valaki onnan kiszakad, sokkal többet, jobbat tudna mint amit ott ad.
McTominay egy közepes képességű játékosnak nézett ott ki, és látjuk mit mutatott a napoliban.
A fórumukba is beleolvastam, és nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a viselkedése miatt hánynának tőle. A közeg amiben benne van, rányomja a pecsétjét sok mindenre, és persze ez nem magyarázat, de még fiatal.
Tartom továbbra is, (ha időben kikerül abból a csapatból), még nagy jövő állhat előtte.

Bruno pedig 30 évesen mindenféle kupamentes időszakban, biztosan mozdítható lenne. Ha valahol, valamit végre nyerni szeretne a fizetéséből is lehet, hogy visszább faragna. Az arabokhoz pedig még lenne ideje elmenni.
interfan

Corriere altal lekozolt allitolagos Atalanta kozlemeny az Inter fele:
Csakis mi fogjuk eldonteni, hogy Lookman tavozik e vagy sem.
Ha tavozik, akkor csakis a mi felteteink szerint fog, es nem barmilyen mas csapate szerint.
40m-ert biztosan nem fogjuk eladni Lookmant.
Ausilio azt mondta az Inter nem var sokaig Lookmanre?
Ez legyen az Inter baja.
Lookman szerzodese 2027-ig tart.
Megegyezett a jatekos az Interrel, rendben van, azonban vagy 50m euros kezdoarrol beszelunk, vagy Lookman nem fog tavozni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem jogos az Atalanta álláspontja, de ezzel együtt én továbbra is azt remélem, hogy Lookman nem lesz az Inter játékosa. Ha van ennyi pénze a klubnak, akkor én inkább a középpályát erősíteném meg, pláne, ha a török esetleg távozik.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Török hírek szerint a Calhanoglou szappanopera folytatódik, mivel állítólag a Galata visszakerül a képbe. A játékos tegnapi nap saját maga érkezett Isztambulba, hogy ma délben üzleti ebéden vegyen részt a Galata vezetőivel, akik állítólag készen állnak megvásárolni a játékost.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ray-987358

GdS szerint hamarosan komolyabb előrelépés várható a Lookman ügyben, mivel a játékos és ügynöke ma találkozik az Atalanta vezetőivel, hogy rávegye őket, hogy engedjék el őt Milánóba. Az Inter állítólag hajlik arra, hogy minimálisan emeljem az OT által jóváhagyott 40m-s ajánlaton. A Gazzetta úgy gondolja, az Inter a héten le tudja zárni az üzletet és hétvégére Chivu már a csapatban tudhatja a játékost.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -contatti/

CdS szerint is az Inter hamarosan emelni fog a 40m-s ajánlaton Lookmanért.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... inserirsi/

CdS továbbá kiemeli a Napoli is jelen van a "Lookman ügyben" és az Inter hiába nem akar licitháborút, a tavalyi szezon után újabb kudarc lenne, ha végül oda menne is nem Milánóba, ezért az Internek muszáj lépéseket tennie ha valóban szeretnék. Ugyanakkor a játékos többször biztosította az Intert, nem fog igent mondani más csapatnak, ő az Intert akarja.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... n-allarme/

Sportitalia szerint Taremi a Besiktas játékosa lehet.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ta-agente/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.07.21. 08:55-kor.
MLK

Ha ezek a hírek valósak, akkor Lookman ára 50-ről indulva, 50+ opciókat jelentene, az elképzelésük szerint.
Az eddigi ajánlatban nem tudom pontosan mi volt benne, de ha 40 kp., ahhoz még opciókat, esetleg játékost hozzáadva, nincs (nagy) különbség.
De ha a 40-ben már benne voltak az opcionális részek is, és esetleg játékos is, akkor viszont óriási a különbség. Lehet erről pontosat tudni, hogy az első, és "egyetlen" ajánlatban mi volt a tartalom?

Hakan, ha már ebédelget, remélem addig volt a keretünkben, amíg a desszertet elfogyasztották. Egyetértek azzal, hogy arra a posztra kellene először költeni. Nálam egy Xhaka nem opció. Csak azután lenne célszerű egy Lookman típusú támadót keresni, vagy akár őt ha kinyílt a pénzeszsák.

Ilyenkor jön elő az is, hogy az előző átigazolási szezonok mennyire nem sikerültek jól. Van a keretben azon a poszton egy nem elég jó Asllani, egy idős Mikhy, és egy használhatatlan Zieliński. A piacon ebből kettőnek nulla az értéke. Ha ehhez még egy Xhakát is idehoznának, az a világ szégyene lenne. Inkább maradjon állandó terhelés alatt Asllani, és hátha lesz belőle valami.

távozók:
Akinsanmiro - ingyen kölcsön
Taremi - ingyen eladás / szerződés felbontás (remélem végkielégítés nélkül...)
Tomás Palacios - ingyen kölcsön
Zinho Vanheusden - ?
Kristjan Asllani - kb. 12 millió
Aleksandar Stanković - kb. 10 millió
Tajon Buchanan - kb. 4 millió
Sebastiano Esposito - kb. 8 millió
Çalhanoğlu - kb. 20 millió

Ha ezek bejönnek az kb. 54 m
kiadások eddig: 23+23+14+6,3= 66,3
Ha az eddig költések belefértek a büdzsébe és még Lookmanre is, akkor Asllani és Hakan árán lehetne hozni egy új kp-t. Az oda viszont nem lesz elég, remélem nyílik jobban az a zsák.
CsaSzi9294

MLK írta: 2025.07.21. 08:54 Ha ezek a hírek valósak, akkor Lookman ára 50-ről indulva, 50+ opciókat jelentene, az elképzelésük szerint.
Az eddigi ajánlatban nem tudom pontosan mi volt benne, de ha 40 kp., ahhoz még opciókat, esetleg játékost hozzáadva, nincs (nagy) különbség.
De ha a 40-ben már benne voltak az opcionális részek is, és esetleg játékos is, akkor viszont óriási a különbség. Lehet erről pontosat tudni, hogy az első, és "egyetlen" ajánlatban mi volt a tartalom?

Hakan, ha már ebédelget, remélem addig volt a keretünkben, amíg a desszertet elfogyasztották. Egyetértek azzal, hogy arra a posztra kellene először költeni. Nálam egy Xhaka nem opció. Csak azután lenne célszerű egy Lookman típusú támadót keresni, vagy akár őt ha kinyílt a pénzeszsák.

Ilyenkor jön elő az is, hogy az előző átigazolási szezonok mennyire nem sikerültek jól. Van a keretben azon a poszton egy nem elég jó Asllani, egy idős Mikhy, és egy használhatatlan Zieliński. A piacon ebből kettőnek nulla az értéke. Ha ehhez még egy Xhakát is idehoznának, az a világ szégyene lenne. Inkább maradjon állandó terhelés alatt Asllani, és hátha lesz belőle valami.

távozók:
Akinsanmiro - ingyen kölcsön
Taremi - ingyen eladás / szerződés felbontás (remélem végkielégítés nélkül...)
Tomás Palacios - ingyen kölcsön
Zinho Vanheusden - ?
Kristjan Asllani - kb. 12 millió
Aleksandar Stanković - kb. 10 millió
Tajon Buchanan - kb. 4 millió
Sebastiano Esposito - kb. 8 millió
Çalhanoğlu - kb. 20 millió

Ha ezek bejönnek az kb. 54 m
kiadások eddig: 23+23+14+6,3= 66,3
Ha az eddig költések belefértek a büdzsébe és még Lookmanre is, akkor Asllani és Hakan árán lehetne hozni egy új kp-t. Az oda viszont nem lesz elég, remélem nyílik jobban az a zsák.
Az biztosra vehető, több helyen is olvastam, hogy szinte biztosan Xhaka pótolhatja Calhat amennyiben megy és legfőképpen az ára és a rutinja miatt, viszont ott van Sucic is, aki megküzdhet a kezdőbe jutásért, amire minden tehetsége adott.
Pont egy mai cikk erről: https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... tto-chivu/

Hakannal kapcsolatban meg ha tényleg elmegy, akkor pont ennyire lehet hinni a vezetői nyilatkozatoknak, nincs egy hete, hogy Ausilio lenyilatkozta Calhanoglou lesz a vezér meg ilyenek...

A Lookman üggyel kapcsolatban, én úgy gondolom a híreket olvasva, hogy az Inter nyugodt, jobban fel van fújva, mint azt valójában hisszük. Kérdésedre a válasz, az Inter hivatalos 40m-s ajánlatott tett le az Atalantának, Lookmannek pedig egy 5 éves szerződést 4-4,5m-s fizuval. Ezt visszadobták, mondván ez így kevés, erre próbálkoztunk egy kölcsön+kötelező opcióval illetve bónuszokkal (olyan olaszosan). Ezt is visszadobták, nekik most kell a pénz és az 50m körül kell lennie.

Na és én úgy látom, Marotta is tudta nem lesz elég a 40m, viszont időhúzásnak jó volt, amíg körvonalazódik Buchanan, Stankovic, esetleg Calha átigazolása, amikből pénz várható. Szerintem a napokban bedobjuk a 45m+5m bónuszt, ha ez sem elég akkor egy 40+Asllanit. Nincs rossz kapcsolat a két klub között, az Atalanta se hülye, tudja, hogy Lookman ideje lejárt a klubnál.

Vagyis Xhaka és Lookman igazolása szinte biztosra vehető, és akkor még lesz idő a védelem megerősítésére, ami nálam Leoni lesz, De Winter szerintem nem fog érkezni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nem tudom. Én azt mondom nagyon nem kéne többet adni Lookman-ért. Nekem vele kapcsolatban a korábban már írt Atalanta faktor mellett még van egy olyan érzésem kicsit olyan mint Thuram teljesítmény terén. Képes lehozni pár klasszis meccset majd 1-2 hónapra úgy eltűnik hogy azon agyal az ember lehet el kéne adni ha jön egy jobb ajánlat.....
Azzal nem vitatkozom, hogy pl. a felmerült alternatívák nagyrészénél sokkal jobbnak tartom. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.07.21. 09:13 Nem tudom. Én azt mondom nagyon nem kéne többet adni Lookman-ért. Nekem vele kapcsolatban a korábban már írt Atalanta faktor mellett még van egy olyan érzésem kicsit olyan mint Thuram teljesítmény terén. Képes lehozni pár klasszis meccset majd 1-2 hónapra úgy eltűnik hogy azon agyal az ember lehet el kéne adni ha jön egy jobb ajánlat.....
Azzal nem vitatkozom, hogy pl. a felmerült alternatívák nagyrészénél sokkal jobbnak tartom. ;)
Szerintem a Lookma-Thuram--Lautaro támadósor a legerősebb lenne a ligában. Kell egy klasszis (még ha a nigériai csak liga szinten az), ami változást hoz a csapatnál. A Napoli jól erősít, de meg lehetne fogni őket, de nélküle és mondjuk Gonzalezzel sokkal nehezebb lenne.

Én nem értem ezt az Atalana faktorozást amúgy. Van egyáltalán ilyenről szó? Nem mindenki flop aki onnan igazol másik csapatba, ez csak itt a fórumon terjedt el és szerintem hülyeség. :silent:
MLK

CsaSzi9294 írta: 2025.07.21. 09:07 Az biztosra vehető, több helyen is olvastam, hogy szinte biztosan Xhaka pótolhatja Calhat amennyiben megy és legfőképpen az ára és a rutinja miatt, viszont ott van Sucic is, aki megküzdhet a kezdőbe jutásért, amire minden tehetsége adott.
Pont egy mai cikk erről: https://www.fcinter1908.it/news/rassegn ... tto-chivu/

Hakannal kapcsolatban meg ha tényleg elmegy, akkor pont ennyire lehet hinni a vezetői nyilatkozatoknak, nincs egy hete, hogy Ausilio lenyilatkozta Calhanoglou lesz a vezér meg ilyenek...

A Lookman üggyel kapcsolatban, én úgy gondolom a híreket olvasva, hogy az Inter nyugodt, jobban fel van fújva, mint azt valójában hisszük. Kérdésedre a válasz, az Inter hivatalos 40m-s ajánlatott tett le az Atalantának, Lookmannek pedig egy 5 éves szerződést 4-4,5m-s fizuval. Ezt visszadobták, mondván ez így kevés, erre próbálkoztunk egy kölcsön+kötelező opcióval illetve bónuszokkal (olyan olaszosan). Ezt is visszadobták, nekik most kell a pénz és az 50m körül kell lennie.

Na és én úgy látom, Marotta is tudta nem lesz elég a 40m, viszont időhúzásnak jó volt, amíg körvonalazódik Buchanan, Stankovic, esetleg Calha átigazolása, amikből pénz várható. Szerintem a napokban bedobjuk a 45m+5m bónuszt, ha ez sem elég akkor egy 40+Asllanit. Nincs rossz kapcsolat a két klub között, az Atalanta se hülye, tudja, hogy Lookman ideje lejárt a klubnál.

Vagyis Xhaka és Lookman igazolása szinte biztosra vehető, és akkor még lesz idő a védelem megerősítésére, ami nálam Leoni lesz, De Winter szerintem nem fog érkezni.
Köszönöm!
Granitnak a bal lábán kívül más értékét nem látom. Nagyon remélem, hogy találnak más alternatívát. Részemről inkább maradjon Asllani, még annak ellenére is, hogy nem csípem..
CsaSzi9294

MLK írta: 2025.07.21. 09:47
CsaSzi9294 írta: 2025.07.21. 09:07
Köszönöm!
Granitnak a bal lábán kívül más értékét nem látom. Nagyon remélem, hogy találnak más alternatívát. Részemről inkább maradjon Asllani, még annak ellenére is, hogy nem csípem..
Hát nincs mit. Xhaka amúgy amekkora tahó, el kell ismerni 1-2 évre biztos, hogy hasznos lenne, utána vagy közben meg Sucicé a jövő. Xhaka nem hiszem, hogy annyira vágyik arra, hogy fix kezdő legyen, viszont tényleg van rutinja rendesen, ez a kis horvátnak is előnyére lenne. Nyilván Ederson lenne az álom, de gondolom itt mérlegeltek a főnik, hogy vagy a kp-t erősítsék, vagy az új rendszerhez a támadósort. Így jutottak el Lookmanhez, mert a kp-t tűzolthatjuk egy Xhakaval , míg a 3421 csak akkor fog működni, ha minőség van Lautaro mögött. És azért nem lenne egyszerű átmenni a Barella-Xhaka vonalon sem.
Én így látom. :shifty: :angel:
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.07.21. 09:44
Én nem értem ezt az Atalana faktorozást amúgy. Van egyáltalán ilyenről szó? Nem mindenki flop aki onnan igazol másik csapatba, ez csak itt a fórumon terjedt el és szerintem hülyeség. :silent:
Ezt nem csak a fórum találta ki. Sok olyan játékos volt aki ott király volt máshol meg középszer szintet hozott utána. ;)
Gosens? Se nálunk se máshol nem hozta utána azt a szintet. Koopmeiners? Elég jól tolta majd a juvéba középszer szint.
Fordított példák is vannak. Bellanova szerintem egy fillért nem ért de ott egész jó szezont lehozott....biztos vagyok benne ha visszajönne hozzánk ugyanúgy gyenge lenne. De Ketelaere szintén. Jól nyomta ott de előtte a milan-ba nem ment neki és vele is van egy olyan érzésem ha ismét eljönne egy nagyobb klubba szenvedne.
Højlund? Tudom a MU-ban most mindenki bukik de ő sem hozta az Atalantába nyomott formáját. /itt annyit megjegyzek az első MU-s éve még nem volt olyan rossz/
interfan

Cupi írta: 2025.07.21. 10:11
Ezt nem csak a fórum találta ki. Sok olyan játékos volt aki ott király volt máshol meg középszer szintet hozott utána. ;)
Gosens? Se nálunk se máshol nem hozta utána azt a szintet. Koopmeiners? Elég jól tolta majd a juvéba középszer szint.
Fordított példák is vannak. Bellanova szerintem egy fillért nem ért de ott egész jó szezont lehozott....biztos vagyok benne ha visszajönne hozzánk ugyanúgy gyenge lenne. De Ketelaere szintén. Jól nyomta ott de előtte a milan-ba nem ment neki és vele is van egy olyan érzésem ha ismét eljönne egy nagyobb klubba szenvedne.
Højlund? Tudom a MU-ban most mindenki bukik de ő sem hozta az Atalantába nyomott formáját. /itt annyit megjegyzek az első MU-s éve még nem volt olyan rossz/
Gagliardini?
Conti?
Caldara?

Ezt sort kozel 80m-ert adtak el...
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.21. 10:18
Cupi írta: 2025.07.21. 10:11
Gagliardini?
Conti?
Caldara?

És ez már egyből azt jelenti, hogy valami átok ül ezeken? :) Azon aki ide hozta őket, azt kellett volna nyakon bszni.
Ilyen szinten nézzünk játéksokat csak a mu-ból, onnan mindenki megtáltosodik.
Cupi

interfan írta: 2025.07.21. 10:18

Gagliardini?
Conti?
Caldara?

Öreg Gag...el is felejtettem. :D Neki nagyon örültem akikor jött. Aztán meg annak még jobban, hogy elment végre. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem pont egy Lookman kéne előre aki tud cselezni nemcsak megállni egy fix poziciòban.
Nagyon remelem,hogy érkezik.

Gosens nagyon sok gòlt rúgott mielőtt hozzánk jött,csak itt néma kapu elé kell érkezni hanem beadni,de rendesen.Ezért hiába rúgott gòlt a Lazionak vagy a Barcának úgy maradt meg nálunk,hogy megbukott.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Conti és Caldara térde szétment,mindkét játékos pályafutását a sérülések tették tönkre,nem hiszem,hogy ez Atalanta faktor. A lordot meg mikor hoztuk az elején egész biztatóan indult,de igazából lehet ellenpéldát is hozni,aki meg máshol volt gyenge és az Atalantában indult be..ennyi erővel mi is játekostemető voltunk hosszú évekig,idösebb szurkolótársak tudnának erről mesélni, mi ment itt a Moratti éra első 10 évében :roll:
CsaSzi9294

CorSera szerint az Atalantának két feltétele van az Inter felé Lookman kapcsán:
- minimum 45m+5m bónusz
- mihamarabb lezárni az üzletet, mert nem akarnak úgy járni, mint tavaly Koopmeinerssel kapcsolatban

Ha ez teljesül, Lookman az Interé.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ff-napoli/
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

brecsinho írta: 2025.07.21. 10:46 Conti és Caldara térde szétment,mindkét játékos pályafutását a sérülések tették tönkre,nem hiszem,hogy ez Atalanta faktor. A lordot meg mikor hoztuk az elején egész biztatóan indult,de igazából lehet ellenpéldát is hozni,aki meg máshol volt gyenge és az Atalantában indult be..ennyi erővel mi is játekostemető voltunk hosszú évekig,idösebb szurkolótársak tudnának erről mesélni, mi ment itt a Moratti éra első 10 évében :roll:
Vampeta,Hakan Sükür,Farinos,Gresko

Ahhoz képest most Aranycsapat van.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Az , hogy kit mennyiért adnak el egy dolog.
Nem csak az Inter nem értett a játékos megfigyeléshez, és dobott ki sok pénzt .

Jól tudnak eladni, ők azok a csapat , akiknél, ha valaki lő 5 gólt már 40 millió . Ettől függetlenül hülyeség Lookmant Gagliardini szinthez hasonlítani.
Nagyon más szint . Mi Ranoba is új Nestat láttunk.

Nyilván vannak középszerek, akik hosszútávon, a nekik megfelelő rendszerben nagyon jók, máshol pedig kijön a hiányosság .
Atalanta vagy Inter faktor . Ki honnan nézi .
interfan

Spanyol AS szerint Barella az egyetlen elerheto nev a 4 "alom" nev kozul a Real KP-ra.
Az Inter 80m euro korul ker az AS szerint, a Real pedig ezt a penzt kifizetne.
Cupi

interfan írta: 2025.07.21. 13:24 Spanyol AS szerint Barella az egyetlen elerheto nev a 4 "alom" nev kozul a Real KP-ra.
Sírnék ha elmenne. Ne már.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.21. 13:24 Spanyol AS szerint Barella az egyetlen elerheto nev a 4 "alom" nev kozul a Real KP-ra.
Amennyiben Rodrigot eladják.
interfan

Cupi írta: 2025.07.21. 13:43
Sírnék ha elmenne. Ne már.
En nagyon meglepodnek ha Barella ezt a Realt valasztana velunk szemben.
Persze barmi lehet, de en nem felel az o tavozasatol.
(Persze lehet tevedek)
MLK

Új edzőjük van, pár játokos jött már hozzájuk, és van akit nem engednek el.
Szerintem három támadójuk lesz (Mbappé center, mögötte Bellingham, Arda Güler, Vinicius...), és két belső szűrő (Valverde, Camavinga, Tchouaméni). Kérdés nekem, hogy TAA a védelembe jött-e vajon, vagy szélső lesz, éppen Carvajal előtt.
Nem tudom mi lesz a favorit felállásuk, de gyanítom, hogy fel lesz forgatva a real, és lehetőséget kapnak majd a fiatalok.

Barellának én nem látom a helyét, és szerintem ő sem látná. Egyébként nála eddig nem voltak érdeklődők sem, mert szerintem nem akar menni.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ez fix kacsának tűnik, Barella posztja és profilja egy az egyben Valverdéjé.
Az meg milyen szöveg, hogy a 4 kp közül 1 elérhető? 😅 A Realnak mindenki elérhető…
interfan

Sky es Di Marzio szerint teljesen leblokkolt a Lookman-Inter ugy, es teljes a patthelyzet.
Semmi nem mozdult, a felek semmit nem kozeledtek egymashoz.
Az Inter nem tud tobbet fizetni, mint 40m, az Atalanta pedig minimum 50m eurot ker.
Az Atalanta provokativ kerese Pio Esposito + penz = Lookman volt, amit az Inter elutasitott.

Romano szerint nincs Napoli-Inter verseny Lookman kapcsan, mivel jelenleg csak az Inter van erte.
Napoli egyelore nem targyal Lookman kapcsan sem az Atalantaval, sem a jatekossal.
Ha az Inter nem igazolja le Lookmant, akkor mas lehetoseget is megnyilhatnak elotte, ebben az esetben a Napoli kepbe kerulhet.
Az Inter tulajdonosainak most el kell dontenie, hogy zold utat adnak ez Atalanta koveteleseinek, vagy arra varnak, hogy elengedjek 40m-ert.
Nem konnyu a targyalas.
Atalanta 40m-ert csak kulfodre adja Lookmant, igy az igeretuk ervenyes, az Olasz piacra viszont legalabb 50m.

A.Stankovic eladasat sikerult lezarni.
9,5m-ert tavozik, 2 evig lesz az Internek visszavasarlasi opcioja.
2026 nyaran 25m, 2027 nyaran 28m euro.

Marotta:
Csak a media fujja fel a Calhanoglu ugyet, mivel ez egy fantomugy ami nincs.
Calhanoglu soha nem kerte az eladasat, az Inter soha nem kapott ajanlatot erte, Calhanoglu szerdan erkezik es kezdi meg a felkeszulest a tobbiekkel.
A Torok media folyamatosan hazugsagokat ir le, amibol egy szo sem igaz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.21. 21:14-kor.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.07.21. 20:22 Sky es Di Marzio szerint teljesen leblokkolt a Lookman-Inter ugy, es teljes a patthelyzet.
Semmi nem mozdult, a felek semmit nem kozeledtek egymashoz.
Az Inter nem tud tobbet fizetni, mint 40m, az Atalanta pedig minimum 50m eurot ker.
Az Atalanta provokativ kerese Pio Esposito + penz = Lookman volt, amit az Inter elutasitott.

Romano szerint nincs Napoli-Inter verseny Lookman kapcsan, mivel jelenleg csak az Inter van erte.
Napoli egyelore nem targyal Lookman kapcsan sem az Atalantaval, sem a jatekossal.
Ha az Inter nem igazolja le Lookmant, akkor mas lehetoseget is megnyilhatnak elotte, ebben az esetben a Napoli kepbe kerulhet.
Az Inter tulajdonosainak most el kell dontenie, hogy zold utat adnak ez Atalanta koveteleseinek, vagy arra varnak, hogy elengedjek 40m-ert.
Nem konnyu a targyalas.
Atalanta 40m-ert csak kulfodre adja Lookmant, igy az igeretuk ervenyes, az Olasz piacra viszont legalabb 50m.

Marotta:
Csak a media fujja fel a Calhanoglu ugyet, mivel ez egy fantomugy ami nincs.
Calhanoglu soha nem kerte az eladasat, az Inter soha nem kapott ajanlatot erte, Calhanoglu szerdan erkezik es kezdi meg a felkeszulest a tobbiekkel.
A Torok media folyamatosan hazugsagokat ir le, amibol egy szo sem igaz.
Dettó ezeket a mondatokat mondta Marotta Inzaghiról is, aztán jött a földbe állás számára...
Ismerős a sztory.
Én úgy érzem, haza akar térni.
Erőszakkal nem kéne itt tartani, annál a 20 mio. is jobb ellenszolgáltatás (Fener-ajánlat).
Szerdán visszatér a török, beszélnek a vezetéssel, aztán tisztább lesz a kép.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.07.21. 22:01-kor.
CsaSzi9294

Szerintem ahhoz, hogy haladjon a Lookman ügy el kellett adni valakit. Ez megtörtént Stankoviccal. Holnap, holnapután menni fog a 45m+bónusz.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Koopmeiners esetében is hisztizett az Atalanta és többet akartak kapni, végül csak döntött ott is a játékos akarata!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Interfan1000 írta: 2025.07.21. 21:52 Koopmeiners esetében is hisztizett az Atalanta és többet akartak kapni, végül csak döntött ott is a játékos akarata!
Az elejen megmondta az Atalanta 60 kér a hollandért a csalók próbálkoztak alkudozni játékos bevonásával meg kölcsön +opcióval de nem engedtek semmit. Végül 60ért került a zebra csürhéhez.

Ez a reagálás Ausilio nyilatkozatra nem sok jót sejtet
CsaSzi9294

Kapcsolatfelvétel történt a Lipcsével Xavi Simons-sal kapcsolatban. A játékosnak 2 év van a szerződéséből.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... vi-simons/
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.21. 22:21 Kapcsolatfelvétel történt a Lipcsével Xavi Simons-sal kapcsolatban. A játékosnak 2 év van a szerződéséből.
Aztán ez kapcsolat meg is szakadt mikor közölték hogy 70 méter az alja
CsaSzi9294

Stankov írta: 2025.07.21. 22:25
CsaSzi9294 írta: 2025.07.21. 22:21 Kapcsolatfelvétel történt a Lipcsével Xavi Simons-sal kapcsolatban. A játékosnak 2 év van a szerződéséből.
Aztán ez kapcsolat meg is szakadt mikor közölték hogy 70 méter az alja
Nagyjából. :lol:
De ettől még volt. :silent: :think:
Ezek az “érdeklődések” inkább az Atalantának és Lookmannak szólnak szerintem, hogy haladjon az ügy.
interfan

SportItalia es Pedulla szerint nagyon rovid idon belul veget er a Lookman ugy, akar igy, akar ugy.
Az Inter nem akarja tovabb huzni az idot, ha Lookman nem sikerul, mas jatekos utan nez.
Pedulla kiemeli, az Internek az egyetlen jarhato ut, ha emeli az ajanlatot, kerdes ez megfog e tortenni.

Sportmediaset szerint szinten napokon belul lezarulhat veglegesen a Calhanoglu ugy.
Vagy tavozik a heten, vagy marad az Inter jatekosa.
Calhanoglu es ugynoke a mai napon targyal a Fenerbacheval.

Nemet forrasok is megerositik, Xhaka tavozhat a Leverkusenbol.

SportItalia szerint Dumfries szeretne a Barcelonaba vagy a Citybe igazolni, mindket klubnak felajanlotta magat, viszont mind a City, mind a Barcelona visszadobta, es nem erdekli oket Dumfries.
Kivasarlasi zaradeka jovoheten lejar, egyelore semmilyen erdeklodes nincs Dumfries kapcsan.
Válasz küldése