köszi. Monza ellen tuti nem kockáztatnék. Nálam Barella pihenne és nem Brozo.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
möszi
Ugy legyen!interfan írta: ↑2023.04.14. 09:29 Hirek szerint a Monza ellen lehet egy nagyobb pihentetes lesz a BL meccs miatt.
Pihenot kaphat a Darmian, Acerbi, Brozovic, Dimarco, Dzeko, Martinez sor.
Varhato kezdo:
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Gosens
Lukaku-Correa
Megmondom oszinten en meg Bellanovanak is lehetoseget adnek.
Most ennek a Benfica sikernek kell lennie a lelektani fordulatnak, es meg egy ilyen kezdovel is siman be kell huzni most a Monzat.
Egy dolgot varok mar vegre, de azt nagyon, es tobbet is, az akciogolokat.
Correa-Lukaku, johetnek vegre az akciogolok.
Rendben lesz ez, szerdan este meg mar a BL 4 kozott leszunk.![]()
- interfan
Juvenal gyakorlatilag biztosak benne, hogy visszakapjak szerdan a 15 pontot.
Elmondtak, teljesen magabiztosak az ugyben.
Allegri is arrol beszelt ma, a Lazio megelozott minket, nyerni kell a Sass ellen es visszaszerezni a 2.helyet.
Azert ez esetben szep kis harc lesz a 4.helyert.
Roma-Milan-Inter, es ebbol csak 1 lesz BL resztvevo.
Motta most szepen meg is verheti a Milant elso lepesnek.
Este pedig ennek oromere nekunk kotelezoen nyerni kell, vegre jo lenne egy magabiztos siker.
Es vegre csodak csodajara johetnek ma az akciogolok.
En bizakodo vagyok, es hiszek benne most atbillent valami, es egy sima, magabiztos 3-0/4-0-at hozzunk, vegre akciogolokkal a csatarainktol.
Elmondtak, teljesen magabiztosak az ugyben.
Allegri is arrol beszelt ma, a Lazio megelozott minket, nyerni kell a Sass ellen es visszaszerezni a 2.helyet.
Azert ez esetben szep kis harc lesz a 4.helyert.
Roma-Milan-Inter, es ebbol csak 1 lesz BL resztvevo.
Motta most szepen meg is verheti a Milant elso lepesnek.
Este pedig ennek oromere nekunk kotelezoen nyerni kell, vegre jo lenne egy magabiztos siker.
Es vegre csodak csodajara johetnek ma az akciogolok.
En bizakodo vagyok, es hiszek benne most atbillent valami, es egy sima, magabiztos 3-0/4-0-at hozzunk, vegre akciogolokkal a csatarainktol.
-
Francesco
Szerintem nem fogják visszakapni. Világ szégyene lenne. Ráadásul értem, hogy az ügyész utálja őket, de ő a vádat képviseli nem az ítéletet hozza.
Persze Olaszország bármi megtörténhet...
Persze Olaszország bármi megtörténhet...
- interfan
Jelenleg sajnos nagyon ugynezki, hogy visszakapjak.
Ez valoban Olaszorszag, itt barmi megtortenik es annak az ellenkezoje is...
Ettol fuggetlenul nekunk meg kell lennie a top 4-nek.
Ezt a Milant es a Romat egesz egyszeruen kotelezo megelozni, es az a legminimalisabb elvaras, ami mar igy is egy nagyon melyre leadott elvaras.
Johet egy magabiztos 4-0 este, es meg is adjuk ennek az alaphangot.
- vaskalap
Nem lennék meglepve ha visszakapnák.A zárt kaput is eltörölték a Lukaku ügy kapcsán.Nem is értem ezeket a döntéseket,színház az egész.interfan írta: ↑2023.04.15. 14:49Jelenleg sajnos nagyon ugynezki, hogy visszakapjak.
Ez valoban Olaszorszag, itt barmi megtortenik es annak az ellenkezoje is...
Ettol fuggetlenul nekunk meg kell lennie a top 4-nek.
Ezt a Milant es a Romat egesz egyszeruen kotelezo megelozni, es az a legminimalisabb elvaras, ami mar igy is egy nagyon melyre leadott elvaras.
Johet egy magabiztos 4-0 este, es meg is adjuk ennek az alaphangot.![]()
- interfan
Motta meg is tette a szivesseget nekunk, este nyerni kell es visszaelozni ezt a 0 Milant.
- Cupi
- interfan
Egyszer at kell fordulnia a lelektannak.
Eddigi meccseinken is lohettunk volna 4 golt, de kihagytuk meg a kihagyhatatlant is.
Egyszer ennek is at kell fordulnia.
En ugy erzem ma lesz ez a fordulat.
Es jonnek majd vegre az akciogolok is.
- vaskalap
Remélem ezt a mait behúzzuk.
- alwin91
sziasztok! hosszu idő után megint arra kényszerültem, hogy streamen keresztül nézzek meccset. tudna valaki dobni egy linket légyszíves?
- CsaSzi9294
Ma 2-0ra nyerünk! 
- vaskalap
Sajnos a bajnoki meccsek formája nem mutat változást.
- CsaSzi9294
Dumfriesnek lesz ma legalább egy pontos beadása? 
- PellerG
Zhangon mintha böriruha lenne.
Már volt méretvétel?
Már volt méretvétel?
- CsaSzi9294
Correa ma is penge. Még a társaknak is útban van. 
- Cupi
-
Francesco
Ezzel vallatni lehetne. 
-
Francesco
Nem lehet, hogy kompletten nemet mondtunk a bajnokok ligája indulásra? Így protestálunk a Szuper Liga mellett. 
- CsaSzi9294
Darmian még mindig az egyik, ha nem a legjobban teljesítő játékosunk. Bár nem gondoltam volna amikor ide jött, de örülök, hogy itt van. 
-
Tombi1986
Szerencsére 4:0 lesz, nulla a játék.
Nem is értem, hogy engedheti meg ezt a csapat magának. Katasztrófa az egész, de jó lenne valahogy 1 góllal megnyerni a mérkőzést.
Nem is értem, hogy engedheti meg ezt a csapat magának. Katasztrófa az egész, de jó lenne valahogy 1 góllal megnyerni a mérkőzést.
- CsaSzi9294
- sly89
Darmian-Bastoni-Barella-Mikhy négyesen kívül mást nem láttam még sprintelni a csapatból.
- CsaSzi9294
Fhu szegény Dumfries már lassan gyengébb mint Correa. Se beadni se kapura lőni nem tud…
- CsaSzi9294
Correának mi volt a terve ezzel a kakskodással? Megmondja Caprarit az anyjának? 
- vaskalap
Ez a Dumfries totál töltelék.Ha ezt is x re hozzuk,mi vagyunk a világ balfaszai.
-
Tombi1986
Miért nem lehet cserélni? Totál nem értem…
Majd megint átállunk 3-4 csatárra, mert szokás szerint összefossa magát Inzaghi és nem lát más megoldást…majd a kontrából kapunk 1 gólt és bukunk 3 pontot.
Nyilatkozat: szokásos, kedvem sem leírni.
Majd megint átállunk 3-4 csatárra, mert szokás szerint összefossa magát Inzaghi és nem lát más megoldást…majd a kontrából kapunk 1 gólt és bukunk 3 pontot.
Nyilatkozat: szokásos, kedvem sem leírni.
- CsaSzi9294
Nagyon jól játszottunk, meg voltak a helyzetek, de egy ilyen betömörülő csapat ellen mindig nehéz. Elégedett vagyok mindenkivel, különösképp Correával, finom steaket sütött a csapatnak.
- CsaSzi9294
Ilyen nincs bzmeg…

-
Francesco
BL győzelemre fel, mert itt nem lesz 1-4.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Lautaro, te is elmehetsz lassan a pcsába… 
-
vivainter
Azt hiszem idén mi nem fogunk BL ben indulni!!! Szokásos botrányos szar játék... jah és gyengébbnél gyengébb ellenfelek ellen...
- Baggio85
Őszintén szólva most már simán el tudom képzelni, hogy mi a BLt elengedtük jövőre. Nem feltétlenül szándékosan, de meg van mondva Inzaghinak, hogy próbáljon meg mindent még idén a BLben. Valószínűleg ezért nem is küldték el.
Ha Zhang tudja, hogy nyáron el kell adnia a klubot, akkor őt már nem érdekli ez; egy jó BL szereplés többet ér már neki.
A csapat fele úgysem lesz itt már jövőre, nekik már tök mind1 mi lesz szintén.
Aztán az új tulaj meg majd megoldja valahogy.
Ez a csapat látványosan sz*rik ebbe az egészbe!
0 a motiváció a bajnokságban.
Ha Zhang tudja, hogy nyáron el kell adnia a klubot, akkor őt már nem érdekli ez; egy jó BL szereplés többet ér már neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.04.15. 22:25-kor.
-
möszi
Amúgy ha a döntőben a már BL helyen záró City/Real lesz az ellenfél, akkor a vesztes csapat megkapja a győztesnek káró BL helyet? Vagy mindenképpen BL-t kell nyernünk?CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:21Igen, nincs más megoldás.
- CsaSzi9294
Nem tudom, én most nem látom annyira, hogy szarnak bele. Egyszerűen szar a taktikánk, ezer beadás volt eddig amiből 0 azaz nulla volt pontos. Így meg nem lehet elvárni semmit a csatároktól. Barella is oda teszi magát, szerintem ha valakin, akkor rajta biztos látszana a beleszarom stílus. Egyszerűen fogalmunk sincs mit kellene játszani. Egy távoli lövésünk sincs, amivel egy ilyen betömörülő csapat ellen nem ártana próbálkozni. Továbbra is a legnagyobb probléma a játékunkat tekintve Inzaghi.Baggio85 írta: ↑2023.04.15. 22:23 Őszintén szólva most már simán el tudom képzelni, hogy mi a BLt elengedtük jövőre. Nem feltétlenül szándékosan, de meg van mondva Inzaghinak, hogy próbáljon meg mindent még idén a BLben.
- CsaSzi9294
Ez jó kérdés, szerintem ebben az esetben mi nem kapnánk kvalifikációt.möszi írta: ↑2023.04.15. 22:25Amúgy ha a döntőben a már BL helyen záró City/Real lesz az ellenfél, akkor a vesztes csapat megkapja a győztesnek káró BL helyet? Vagy mindenképpen BL-t kell nyernünk?
-
Tombi1986
Nincs. BL-t kell nyerni, ha jövőre szeretnénk a sorozatban indulni és nem végzünk az első négyben.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:29Ez jó kérdés, szerintem ebben az esetben mi nem kapnánk kvalifikációt.
Azért ez így kurva nagy blama, semmivel sem lehet indokolni.
Szar kezdő 11, késői cserék és hosszasan lehetne sorolni.
- Baggio85
Szerintem meg ekkora különbség nem lehet a Napoli, Barcelona, Milan, Benfica elleni meccsek, meg a Monza, Sampdoria, Spezia, Bologna, Empoli meccsek között, hacsak nem úgy, hogy az egyik "csomag" kevésbé érdekli a játékosokat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:28Nem tudom, én most nem látom annyira, hogy szarnak bele. Egyszerűen szar a taktikánk, ezer beadás volt eddig amiből 0 azaz nulla volt pontos. Így meg nem lehet elvárni semmit a csatároktól. Barella is oda teszi magát, szerintem ha valakin, akkor rajta biztos látszana a beleszarom stílus. Egyszerűen fogalmunk sincs mit kellene játszani. Egy távoli lövésünk sincs, amivel egy ilyen betömörülő csapat ellen nem ártana próbálkozni. Továbbra is a legnagyobb probléma a játékunkat tekintve Inzaghi.Baggio85 írta: ↑2023.04.15. 22:23 Őszintén szólva most már simán el tudom képzelni, hogy mi a BLt elengedtük jövőre. Nem feltétlenül szándékosan, de meg van mondva Inzaghinak, hogy próbáljon meg mindent még idén a BLben.
Érdekes a BLben tovább akartak jutni, ott tudták hozni az eredményt. Nekem ebből az jön le, hogy a bajnokság már senkit nem izgat úgy igazából.
Ezzel csak az a baj, hogy ha így van, akkor felesleges a hátrelévő bajnoki meccseket nézni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.04.15. 22:36-kor.
- PellerG
És megint elsüti az 500 ilyen meccsen 1x kapnánk csak ki szövegét... Csakhát az már meg volt a Spezia ellenCsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:17Nagyon jól játszottunk, meg voltak a helyzetek, de egy ilyen betömörülő csapat ellen mindig nehéz. Elégedett vagyok mindenkivel, különösképp Correával, finom steaket sütött a csapatnak.
Csak a Benfica nehogy vérszemet kapjon...
- CsaSzi9294
A Monza készülhet az újabb k*rvákkal teli buszra…
- Baggio85
Kib*szott szégyen ez az egész...
Lassan már mindenkinek kötelező pontot szereznie, aki ellenünk játszik.
Lassan már mindenkinek kötelező pontot szereznie, aki ellenünk játszik.
- vaskalap
Amíg állunk a BL-ben addig a bajnokikon ez lesz.Már én is kezdek hinni a BL győzelemben.
- Cupi
Én azt nem értem ezt minek játszottuk le? Nem kellett volna kiállni és akkor 3-0 nekik és lehet pihenni a Benfica ellen....ennek így mi értelme volt????
Világ szégyene...ez a Monza se nyert már vagy másfél hónapja erre ellenünk Milánóban nyernek.....
Csatáraink meg menjenek a p*cs*ba.....mind.....megye 2 szint az összes.....
Világ szégyene...ez a Monza se nyert már vagy másfél hónapja erre ellenünk Milánóban nyernek.....
-
Tombi1986
Szerintem a hétköznapi meccs teljesen más lesz.PellerG írta: ↑2023.04.15. 22:35És megint elsüti az 500 ilyen meccsen 1x kapnánk csak ki szövegét... Csakhát az már meg volt a Spezia ellenCsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:17Nagyon jól játszottunk, meg voltak a helyzetek, de egy ilyen betömörülő csapat ellen mindig nehéz. Elégedett vagyok mindenkivel, különösképp Correával, finom steaket sütött a csapatnak.
Csak a Benfica nehogy vérszemet kapjon...
Egyszerűen Inzaghinak nem megy a heti kettő meccs.
Kis csapatok pedig totál be állnak védekezni ellenünk, és semmi taktika nincs, hogy mit kellene csinálni.
Akkor van szerencsénk, ha egy kontrából tudunk gólt rúgni, de sokszor akkor sem elég a vezetés, mert kapunk simán egy gólt, ahogy mai is.
Nulla teljesítmény volt, 11 vereségre nincs semmi magyarázat. 38 meccsből minimum 11 bukó. Ez így nagyon sok.
Sajnos a játékosok sem teszik oda magukat. Mert ahhoz nem kell Inzaghi, hogy letámadjunk, ne pattanjon el a labda, pontosan passzoljunk.
Amúgy amikor Interfan leírta, hogy sima 4:0, akkor tudtam, hogy bukó lesz a mai meccs.
- CsaSzi9294
Cupi, hogy szerezhettek volna gólt?Cupi írta: ↑2023.04.15. 22:41 Én azt nem értem ezt minek játszottuk le? Nem kellett volna kiállni és akkor 3-0 nekik és lehet pihenni a Benfica ellen....ennek így mi értelme volt????
Csak beadás volt. Abból 1, nagyon max 2 jutott el hozzájuk, 99%-ban átment a túloldalra a labda. Volt vagy 60 beadása de Dumfries nem tud beadni!!! Mi mégis miért ezt játsszuk??? Miért??
-
gianluca
Ebből nemhogy BL, de még Konferencia Liga sem lesz, ha így folytatjuk.
Inzaghit azonnal ki kell rúgni. Teljesen mindegy, hogy ki jön helyette, ennél csak jobb lehet.
Az utolsó 10 meccsünkön csak a Leccét és a Benficat tudtuk megverni, 3 x és 5(!!!!) zakó mellett. Ez nem egy BL csapat, hanem egy alsó középcsapat mérlege.
Az utolsó 7 bajnokin 1 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség. Ez elképesztő. Nem is értem, hogy ezt a nyomorult szarházi kóklert hogy lehet védeni.
Én visszasírom Contét.
Inzaghit azonnal ki kell rúgni. Teljesen mindegy, hogy ki jön helyette, ennél csak jobb lehet.
Az utolsó 10 meccsünkön csak a Leccét és a Benficat tudtuk megverni, 3 x és 5(!!!!) zakó mellett. Ez nem egy BL csapat, hanem egy alsó középcsapat mérlege.
Az utolsó 7 bajnokin 1 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség. Ez elképesztő. Nem is értem, hogy ezt a nyomorult szarházi kóklert hogy lehet védeni.
Én visszasírom Contét.
- CsaSzi9294
+1!gianluca írta: ↑2023.04.15. 22:45 Ebből nemhogy BL, de még Konferencia Liga sem lesz, ha így folytatjuk.
Én visszasírom Contét.
Minden szavaddal egyet értek!
- Cupi
Csatáraink szarformában vannak és hulladék teljesítményt hoznak...ha helyzetbe kerülnek elbasszák vagy középre fejelik/lövik és a kapust teszik naggyá....CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.15. 22:44
Cupi, hogy szerezhettek volna gólt?
Csak beadás volt. Abból 1, nagyon max 2 jutott el hozzájuk, 99%-ban átment a túloldalra a labda. Volt vagy 60 beadása de Dumfries nem tud beadni!!! Mi mégis miért ezt játsszuk??? Miért??
Inzaghi is szar és a taktika is....de nem csak e miatt szarok....mentálisan meg fejbe komoly gondok vannak náluk....
Tök mind1 milyen a taktika az nem elfogadható, hogy 2023-ban a csatáraink 4-en!!! összesen szereztek kb. 6 akció gólt? Csak tippelek....lehet ennyi sem volt? Főleg a bajnokságra gondolok.
-
Anonym alkesz
És ne felejtsük el, hogy még csak most jön a neheze. Lazio, Roma, Napoli, Atalanta ellen is játszunk az utolsó 8 fordulóban.
Bár én már abban sem hiszek, hogy idegenben nyerünk az Empoli, Verona és Torino ellen.
És még a Sassuolot is meg kellene verni hazai pályán, pedig ők sem játszanak rosszabbul, mint a Monza.
Ha továbbjutunk, akkor pedig számolhatunk még 2 BL elődöntővel, ami totálisan kivesz majd a csapatból és még van egy visszavágó az olasz kupában is. Kegyetlen 5-6 hétnek nézünk elébe....
Bár én már abban sem hiszek, hogy idegenben nyerünk az Empoli, Verona és Torino ellen.
És még a Sassuolot is meg kellene verni hazai pályán, pedig ők sem játszanak rosszabbul, mint a Monza.
Ha továbbjutunk, akkor pedig számolhatunk még 2 BL elődöntővel, ami totálisan kivesz majd a csapatból és még van egy visszavágó az olasz kupában is. Kegyetlen 5-6 hétnek nézünk elébe....