Én egy Sevilla,Leipzig,Young boys csoportot szeretnék.
Barca ne legyen mert az már unalmas.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Sajnos nem lesz olyan szerencsénk,hogy a második kalapból ne a Manchesteri csapatokból vagy a Real-Barca párosból kapjunk vagy ne a PSg-t. Tavaly Inzaghi megelőzte a Dortmundot szóval lehet elfogadná a Sevillának meg törleszteni valónk van.
Azert vicces h mikor vegre az elso kalapban vagyunk akkor pont jobb lenne a masodikban lenni
Ilyenek ezek az Interesek .Semmi nem jó nekikDM22 írta: ↑2021.08.26. 12:29Azert vicces h mikor vegre az elso kalapban vagyunk akkor pont jobb lenne a masodikban lenni![]()
Nekem nagyon is jó az első kalap
Mondjuk ki. Mióta visszajutottunk a BL-be csak statiszták vagyunk és égünk. Jó lenne ezen idén változtatni. Én bízom benne.Festa írta: ↑2021.08.26. 14:03 A 2018 utáni Bl ellenfelek:
1.Barca,Spurs,PSV
A Barca az Barca a Spurs pedig abban az idényben a döntőbe jutott.
2.Barca,Dortmund,Prága
A Dortmundot kupapárcharban kivetük volna 4-3-ra viszont a Barca B elleni utolsó meccsen ment el megint a továbbjutás.
3.Real,Mönchengladbach,Sahtar
Egyértelműen a tavalyi sorsolás volt a legkönnyebb és mégsem tudtunk tovább menni.
Ez sajnos Conte bukása volt a scudetto mellett is.A Sahtar elleni két 0-0- nem fért bele.
Ez így igaz. És a tavalyi csoportnál szerintem idén erősebbet kapunk, viszont tovább fogunk menni a csoportból mert nem ezt a kiszámítható , Európában töketlennek számító focit fogjuk nyomni. Én megszerettem Contet de vérlázító volt hogy nem talál ki semmi innovativabbat legalább arra a pár BL meccsre próba szinten.Festa írta: ↑2021.08.26. 14:03 A 2018 utáni Bl ellenfelek:
1.Barca,Spurs,PSV
A Barca az Barca a Spurs pedig abban az idényben a döntőbe jutott.
2.Barca,Dortmund,Prága
A Dortmundot kupapárcharban kivetük volna 4-3-ra viszont a Barca B elleni utolsó meccsen ment el megint a továbbjutás.
3.Real,Mönchengladbach,Sahtar
Egyértelműen a tavalyi sorsolás volt a legkönnyebb és mégsem tudtunk tovább menni.
Ez sajnos Conte bukása volt a scudetto mellett is.A Sahtar elleni két 0-0- nem fért bele.
szerintem nem volt szerencsénk tavaly sem. de ezt nem akarom előhozni, mert akkor sem értettünk egyet.
Vele hatalmas erositesuk lesz ha odamegy.
Csakis magunknak es Vidalnak koszonhetjuk hogy tavaly nem sikerult ellenuk eredmenyt elerni.
Pont így gondolom én is. A Real az mindig Real. Abban viszont bízok, hogy a Shahtarnak nem lesz ekkora hatalmas mákja, mint az elmúlt két meccsen.
Szerintem a Shaktar jobb csapat, mint a Zenit. Igazából nem azért írtam, hogy a mi csoportunkhoz hasonlítsam, csak minden évben olyan csoportba kerülnek, ahol garantált a 2. hely.
Ugyanezt gondolom én is. Ráadásul a Donyecket időszerű verni és megkaptuk az idei év fradiját is, szóval lesz két olyan meccsünk, ahol a B csapat is kötelező győzelmet kell, hogy hozzon. Továbbjutást várok ebből a csoportből, ez nem kérdés.
Ha nem is tökéletes,de idális sorsolás.interfan írta: ↑2021.08.26. 19:21 Inter, Real, Shaktar, Sheriff
Ha pozitiv vagyok azt mondom csoportelsosegek.
Ha negativ vagyok azt mondom, magabiztos, sima 2.hely.
Tokeletes sorsolasunk volt.
Itt az ido majdnem 10 ev utan ujra tovabbjutni a csoportbol.
Minden adott hozza, ezt mar nem lehet elrotani.
Ezt mar tenyleg nem.
Teljes mertekben elegedett vagyok, sot ettol jobbat almodni sem lehetett volna.
Dolgoznak az Inter pénzügyein és mégse megyünk csődbe?? Köcsög kínaiak...CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.02. 10:28 A DigitalBits az Inter új szponzora. A megállapodás 85 millió euróról szól több évre elosztva.
Fb
Ideje volt a hatter szponzorazoit is helyretenni.Portiere32 írta: ↑2021.09.02. 10:40Dolgoznak az Inter pénzügyein és mégse megyünk csődbe?? Köcsög kínaiak...CsaSzi9294 írta: ↑2021.09.02. 10:28 A DigitalBits az Inter új szponzora. A megállapodás 85 millió euróról szól több évre elosztva.
Fb![]()
Bárki is kötötte ezt az üztetet, elég komoly és sokrétű megállapodás.![]()
En nagyon utalom ezeket a valogatott szuneteket....egesz nyaron vartam kezdodjon a bajnoksag erre ahogy elkezdodott egybol kimarad egy hetvege....
Kicsit hosszú lesz, de örülnék ha kifejtenétek a véleményetek a gondolataimmal kapcsolatban , mert több dolog is felmerült bennem és amúgy is hullaszag van most a szünet miatt a fórumon.Egyrészt, mennyi cikk linkelődött ide azzal kapcsolatban, hogy Marotta nem elégedett a vezetőséggel amiért eladták Lukakut, és Inzaghi is mennyire csalódott. Na tessék, a belgán múlt a dolog nagyrészt. Ezért is kell helyén kezelnünk a híreket, mert szépen kiderült micsoda szarkeverő kamu újságírói húzások voltak ezek. Én reméltem, hogy nem véletlen hosszabbított Marotta. De nem okoskodom, minden újság azt hoz le amit akar.