Védelmünk nem nulla, hanem -10.
Szégyen!!! Noname sálke szétaláz minket.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:Kabaré ez a védelem.. Szégyen gyalázat! Leonardo takarodjon a faszba innét, nem tudja megszervezni a védelmet, 30 gólt kaptunk mióta ő az edző, egy szezonba kéne ennyit kapni baszki.. Persze a védők is ugyanúgy hibásak. Most meg Chivu piros, de gyűlölöm ezt a román buzit is..
Komax írta:Életemben nem fájt ennyire Inter meccset nézni...
Forza Inter mindörökké!
PellerG írta:Azért ezért a Kharjáért nehogy adjunk3-5 milkót nyáron. 30 fele robog, és 0. Azért az 1-2 kivétel meccs alapján nem kéne pénzt szórni rá.
Tényleg rajtunk röhög Európa, megint hallgathatjuk a sok faszságot. De most jogosan. Most még védeni sem védhetem majd a csapatot, mert Milan ellen még megmondtam h 1. percben gól, lesgó, piros lap, na de ma it....
Egyértelmű taktikai bukta.
És iszonyatosan fáj!
hvmetal írta:ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!
Grimax írta:hvmetal írta:ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!
Ha továbbjutunk és nyolcat kapunk a Manchester Utd. ellen az kinek lesz jó? Értem én, hogy bízunk a végsőkig, de jobb nekünk, ha kiesünk, már a bayern ellen ki kellett volna és akkor elkerültünk volna egy ekkora blamát....
Nerazzurri írta:Az lesz a vége, ha nem lép Moratti időben, hogy szép lassan elveszítjük kulcsjátékosainkat (Sneijder, Eto'o). El fognak igazolni egy erősebb csapatba. Kinek van kedve egy ilyen okádék védelem mellett-előtt küzdeni feleslegesen? Rábasztunk, hogy nem igazoltunk a nyáron, de ezért csak Moratti és Branca felelős.
hvmetal írta:bízok a továbbjutásban
sorger=giallo írta:Pont, mint néhány komment itt az oldalon. Minősíthetetlen.
hvmetal írta:Grimax írta:hvmetal írta:ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!
Ha továbbjutunk és nyolcat kapunk a Manchester Utd. ellen az kinek lesz jó? Értem én, hogy bízunk a végsőkig, de jobb nekünk, ha kiesünk, már a bayern ellen ki kellett volna és akkor elkerültünk volna egy ekkora blamát....
mert így jobb,hogy Európa királyaiból Európa bohócai lettünk. úgy vagyok vele,hogy tök mind1 már.becsületéért menjen a csapat. alapból nem bíztam egy BL győzelemben,ne értsd félre.ezt a csapatot a Barca ízekre szedi
Sajnos most jött ki Leonardo öngyilkos taktikája,hogy szinte nincs taktika.
mike írta:hvmetal írta:bízok a továbbjutásban
Szép dolog de 4-et kell rúgni, hát nem sok esély van rá.
Hatalmas esély lett volna ez, a schalke nem világverő csapat és megint 2 meccsre lehettünk volna a döntőtől, mindezt most elszalasztottuk.
Moratti nem kapkod ha edző elküldésről van szó, pedig most Leo-nak mennie kell.
Szimpatikus jó ember, de hatalmas szégyen volt ez a két meccs, nem lehet magyarázkodni, megbukott.
Megyek berakom a dvd-be a BL döntőnket, hátha attól kicsit megnyugszom és el is bírok eludni.....
FORZA INTER !!!!
Baggio85 írta:Középpálya nincs, védelem nincs! Ez LEONARDO hibája. Nagyon nagy szégyen az elmúlt 4 nap. Moratti remélem ezt nem hagyja szó nélkül.
SEMPRE INTER!!!
hvmetal írta:Depor megcsinálta a milan ellen. a németeknek egy szavuk nem lehetne a csapatukra. ez a 16ember ugyanúgy tud focizni,mint tavaly.szerencsével simán bennünk van a 4-5 gól.
DSanton39 írta:Baggio85 írta:Középpálya nincs, védelem nincs! Ez LEONARDO hibája. Nagyon nagy szégyen az elmúlt 4 nap. Moratti remélem ezt nem hagyja szó nélkül.
SEMPRE INTER!!!
biztos nem is hagyja, de kirúgni nem lenne értelme, pár forduló van hátra, ha így botladozva is de a bajnokságban helyre rakta azt amit Benitez elszúrt, és meglesz a biztos BL hely, talán több is majd kiderül. de az kétségtelen hogy nem Ő a megfelelő ember ide.