Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Komax

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Komax »

Chivu remélem elhúz a cigány román anyába. :twisted:
Védelmünk nem nulla, hanem -10.
Szégyen!!! Noname sálke szétaláz minket. :evil:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Már a bayern is megszórhatott volna minket, a milan meg is tette, és most ez a senkiházi schalke is hülyét csinál belőlünk.
Kimondhatatlanul csalódott vagyok, Leo nálam is megbukott....
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Tommy írta:Kabaré ez a védelem.. Szégyen gyalázat! Leonardo takarodjon a faszba innét, nem tudja megszervezni a védelmet, 30 gólt kaptunk mióta ő az edző, egy szezonba kéne ennyit kapni baszki.. Persze a védők is ugyanúgy hibásak. Most meg Chivu piros, de gyűlölöm ezt a román buzit is..

Egyetértek, nem is tudom miért akarja még valaki Leo-t marasztalni.
Szép focit játszunk Leoval, csak eredmény nélkül. Tiszta Arsenal.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én bevallom azt hittem már Leóval kapcsolatban, hogy a bab is hús. A kezdeti 2 hónap után. Aztán a rengadókon kapott pofonok(Udine, Juve, Bayern, Milan) már megijesztettek, de ott még ennyire nem jött ki ez a védekezés-óriáspara.
De ez borzalmas. Egyszerűen nem vágom miért támadó kp-ás Cuchu. Motta abszolút haszontalan. De tényleg, ezzel a posztcserével sajnos Leo egyszerre 2 emberünket veszi ki....
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Mi a f.... csinálunk?????
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Égünk gyerekek, égünk...
Komax

Életemben nem fájt ennyire Inter meccset nézni...

Forza Inter mindörökké!
Audipower

Ez már gombócból is sok! Sztem Leo most rúgatta ki magát!
Ez az 5. már Morattinak is szúrhatja a szemét, még ha az öreg nem is sokat érthet a focihoz.
Ezzel az egész világ előtt megszégyenült az Inter!
mike

Mit úsztunk meg megint...aztán cordoba lyukat rúg ahogyan szokott is...belőtték, romokban a csapat, szégyen,gyalázat, iszonyat égő - rajtunk röhög mindenki...inkább estünk volna ki a picsába.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Gyerekek ez több, mint szánalmas azért ezzel a kerettel ezt a schalke-t ütni kéne!!!
Ez a meccs, mint már egy pár másik taktikailag megbukott....nem akarok vészjósló lenni, de úgy néz ki megindultunk a lejtőn.
Rajtunk röhög Európa...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem kikapunk!!! Hanem megsemmisülünk!!
Mentálisan elfáradtunk.Feladtuk.
Chivut két meccs alatt kétszer állítják ki és csak azért nem háromszor mert az lehetetlen. :twisted:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nem is emlékszem ilyenre BL meccsen, de még a bajnokságban sem tudom mikor kaptunk 5!! gólt hazai pályán....ez totál megalázó és szégyen. :evil:
Nem is lehet ezt megmagyarázni...
Visszavágón lesz kemény 1% esélyünk...az is csak azért mert mégiscsak van 90 perc, de ennyi....bár szerintem jobb is ha kiesünk, egy Schalke így szét szopatott akkor nem tudom mi lenne egy erősebb csapat ellen.... :cry:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

támadni már nem merünk, Etoo szeretné felrúgatni magát és ennyi.
védekezni meg eddig sem tudtunk.
két három ember kavargat a Schalkéban a térfelünkön és esélyünk sincs megállítani őket, csak passzolniuk és üresbe mozogniuk kell.

Azért amíg nem fújják le a második meccset bízom a csapatban, mégha a Leo féle taktika (nem-taktika) teljes csődöt mondott a szezon ennyire fontos szakaszára.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

megbocsátást nyert leo ha scudettot lehozza vhogy de erre az esély konvergál a 0hoz
PellerG

Azért ezért a Kharjáért nehogy adjunk3-5 milkót nyáron. 30 fele robog, és 0. Azért az 1-2 kivétel meccs alapján nem kéne pénzt szórni rá.
Tényleg rajtunk röhög Európa, megint hallgathatjuk a sok faszságot. De most jogosan. Most még védeni sem védhetem majd a csapatot, mert Milan ellen még megmondtam h 1. percben gól, lesgó, piros lap, na de ma it....
Egyértelmű taktikai bukta.
És iszonyatosan fáj!
Komax

Ennek a szezonnak annyi. A sok arany elhomályosított sok mindent. Tavaly nyáron nem igazoltunk senkit. Jött egy lélektelen edző, aki leépítette a csapatot. Jött utána egy lelkes edző, kapott egy-két játékost akik menetközbe csak hellyel-közzel épültek be a csapatba. Tapasztalatlansága az igazán tétmeccseken kijött, a lelkesítése kevés. Az idei nyártól új alapokra kell helyezni a csapatot. A sleppel kisöpörni, hiányposztokat betölteni. A többit holnap, nagyon nehéz ezt megemészteni. :( :( :(
Cupi

na király, 3 nap alatt elbuktuk a bajnokságot meg a BL-t is.... :cry: Bár tévednék...
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Hát az biztos, hogy idegenben nem fogunk 0-4-re nyerni, szóval el kell gondolkozni a nyári átigazolásokon.
Ha Lúcio és Samuel a védőink, tuti nem kapunk még 1 gólt sem...
Ranocchianak még van hová fejlődnie
Morattinak lesz mire költenie a nyáron. Ezt a hátsó alakzatot meg kell erősiteni.
Chivu, Materazzi, Cordoba-t eladni, helyettük klasszis védőket igazolni, ez igy nagyon gyenge sajnos.
mike

Szégyen amit ma nyújtottunk, ezt nem mossuk le csak ha továbbmegyünk, arra meg nem sok esély van.
Leo azonnal mondjon le, 2 ilyen meccs után ez a minimum, Baresi elvezeti a csapatot az idény végéig.
Nyáron meg hozzuk ide a portugál Mourinho utódot meg legalább 4-5 sikerre éhes játékost.
Nem alszok majd jót az tuti :cry:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Hát ez a vereség kibaszott nagy szégyen... 4 nap alatt kivégeztek az egész szezonunkat, blből kiestünk, bajnokságnak is annyi, az olasz kupa meg kit érdekel már.. Azért a Nord előtt le a kalappal, hogy mág 2-5 után is szurkoltak, és miután lefújták a meccset még hangosan énekelték az olé olé inter-t..
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Azt azért hozzá kell tenni h. 5-2 helyett 2-5...Buta és nevetséges kapott gólok,megspékelve 1 faszfej bíróval(Mikor észrevette h. Chivu volt szabálytalan már ugrott is),de ez mind-mind a mi hibánk.Atomokra hullik a csapat 2 meccs alatt.Pedig nem így indult a meccs.

Forza Inter!
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Komax írta:Életemben nem fájt ennyire Inter meccset nézni...

Forza Inter mindörökké!

Csatlakozom, pedig fáááááááááááááj minden gól.
Festa

PellerG írta:Azért ezért a Kharjáért nehogy adjunk3-5 milkót nyáron. 30 fele robog, és 0. Azért az 1-2 kivétel meccs alapján nem kéne pénzt szórni rá.
Tényleg rajtunk röhög Európa, megint hallgathatjuk a sok faszságot. De most jogosan. Most még védeni sem védhetem majd a csapatot, mert Milan ellen még megmondtam h 1. percben gól, lesgó, piros lap, na de ma it....
Egyértelmű taktikai bukta.
És iszonyatosan fáj!

Mourinho nincs itt.Leonardo egy ideig elhitette velünk,hogy a csapatnak van lelke,de most már fel kell ébredni!
Ez a csapat morálisan meghalt.Feladtuk.Ez nem taktika,hogy már az első percben vezetünk és ezek után kikapunk 2-5-re.
Persze, az nagyon demoralizáló ha az ellenfél minden kapura menő lövéséből gól lesz de amit a 4. és az ötödök gólnál műveltünk az egészen szégyenteljes volt.Szinte beletörödtünk a zakóba. A végén már csak azért szurkoltam,hogy ne kapjunk hatodikat.

Azt már csak halkan teszem hozzá,hogy Lucio egyik meccsen sem játszott és a helyén játszó Chivu mind 2 találkozón pirosat kapott.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

Nehéz feldolgozni az elmúlt négy napot, nagyon nehéz...
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

hvmetal írta:ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!

Ha továbbjutunk és nyolcat kapunk a Manchester Utd. ellen az kinek lesz jó? Értem én, hogy bízunk a végsőkig, de jobb nekünk, ha kiesünk, már a bayern ellen ki kellett volna és akkor elkerültünk volna egy ekkora blamát....
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nem vagyok ideges.Nem éreztem még ilyet meccs után.Szóhoz sem jutok.Egyszerűen feldolgozhatatlanak a látottak...
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Az lesz a vége, ha nem lép Moratti időben, hogy szép lassan elveszítjük kulcsjátékosainkat (Sneijder, Eto'o). El fognak igazolni egy erősebb csapatba. Kinek van kedve egy ilyen okádék védelem mellett-előtt küzdeni feleslegesen? Rábasztunk, hogy nem igazoltunk a nyáron, de ezért csak Moratti és Branca felelős.
hvmetal

Grimax írta:
hvmetal írta:ennyire balf*sznak lenni.már az első 2gól.kijövünk a 2.felesre,hogy majd alázunk,erre szopunk kettőt,de hogy tuti legyen az agyhalott román f*sz megint elcsesz mindent. megbuktunk és az elmúlt 5év legnagyobb cumiját szenvedtük el. bízok a továbbjutásban,pedig nagyon nem kéne
Forza Inter!

Ha továbbjutunk és nyolcat kapunk a Manchester Utd. ellen az kinek lesz jó? Értem én, hogy bízunk a végsőkig, de jobb nekünk, ha kiesünk, már a bayern ellen ki kellett volna és akkor elkerültünk volna egy ekkora blamát....

mert így jobb,hogy Európa királyaiból Európa bohócai lettünk. úgy vagyok vele,hogy tök mind1 már.becsületéért menjen a csapat. alapból nem bíztam egy BL győzelemben,ne értsd félre.ezt a csapatot a Barca ízekre szedi
Sajnos most jött ki Leonardo öngyilkos taktikája,hogy szinte nincs taktika.
Festa

Nerazzurri írta:Az lesz a vége, ha nem lép Moratti időben, hogy szép lassan elveszítjük kulcsjátékosainkat (Sneijder, Eto'o). El fognak igazolni egy erősebb csapatba. Kinek van kedve egy ilyen okádék védelem mellett-előtt küzdeni feleslegesen? Rábasztunk, hogy nem igazoltunk a nyáron, de ezért csak Moratti és Branca felelős.

Lehet,hogy most már ezért kell izgulni.
Meg a másik oldala a dolognak az,hogy ha eddig szívesen jött volna Alexis Sánchez akkor az ilyen szégyen után már biztos nem minket fog majd választani.
Audipower

Sztem ezek után egyértelmű, hogy Leo-nak mennie kell.
Na és mehet vele,Chivu,Pandev(inkább maradjon a kis Cou és építsük be a csapatba, minthogy ez a macedón fos játsszon) és Suazo is. Nyáron jöhetne Villas Boas. Lehet, hogy nem nagy eresztés a portugál liga, de a Porto mutatói azért elég jók.

1. Porto 25 23 2 0 58–9 +49 71

Villas Boas azért csak tudja, hogy kell védekezni, ha 25 meccsen csak 9-et kapott a csapata. :D
mike

hvmetal írta:bízok a továbbjutásban

Szép dolog de 4-et kell rúgni, hát nem sok esély van rá.
Hatalmas esély lett volna ez, a schalke nem világverő csapat és megint 2 meccsre lehettünk volna a döntőtől, mindezt most elszalasztottuk.

Moratti nem kapkod ha edző elküldésről van szó, pedig most Leo-nak mennie kell.
Szimpatikus jó ember, de hatalmas szégyen volt ez a két meccs, nem lehet magyarázkodni, megbukott.

Megyek berakom a dvd-be a BL döntőnket, hátha attól kicsit megnyugszom és el is bírok eludni.....
FORZA INTER !!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Döbbenet és szégyen, amit ma is művelt a csapat. Pont, mint néhány komment itt az oldalon. Minősíthetetlen.

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

sorger=giallo írta:Pont, mint néhány komment itt az oldalon. Minősíthetetlen.

Szerintem Chivut jogosan küldi mindenki a pokolba. ;)

Mindegy, akkor is Forza Inter örökké! Jóéjt. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2011.04.05. 23:06-kor.
hvmetal

legszarabb,hogy mind szombaton,mind ma reális esély lett volna a győzelemre. akkor Chivu kiválása,ma Rano öngólja,amit meg újabb Chivu piros tetézett pecsételte meg a sorsunkat.
azért a sors is szopatja rendesen a csapatot,persze csak azt lehet aki tátott szájjal hagyja..
Leo magát végzi ki. a védekező kp -ami tavaly világszínvonalú volt- "feloszlatása" a csapat jelenlegi gyenge pontját,a védelmet teszi még jobban sebezhetővé.Persze ebbe rohadt nagy szerepe van a spanyol fallosznak.
ez nem hiszem,hogy még ebben a szezonban megoldódik.
egyszer lent,egyszer fent.tavaly rohadtul fent,most meg..
Forza Inter
Festa

hvmetal írta:
Grimax írta:
Forza Inter!

mert így jobb,hogy Európa királyaiból Európa bohócai lettünk. úgy vagyok vele,hogy tök mind1 már.becsületéért menjen a csapat. alapból nem bíztam egy BL győzelemben,ne értsd félre.ezt a csapatot a Barca ízekre szedi
Sajnos most jött ki Leonardo öngyilkos taktikája,hogy szinte nincs taktika.

Lassan ott tartok,hogy inkább estünk volna ki a Bayern ellen.Az kisebb szégyen lett volna mint a nyomorék Bundásliga tizedikje ellen!!!!!!!!!
Mi lehet itt az öltözőben.A schalke valamelyik támadásánál volt,hogy Motta csak sétálgatott vissza.Mi történt ezekkel?
Én nagyon Leonardo párti voltam amikor beindultunk tavasszal.Lehet jobb lenne ha Mazzarit elhoznánk a Napoli kispadjáról.
Ő legalább megedződött már Szériában.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

mike írta:
hvmetal írta:bízok a továbbjutásban

Szép dolog de 4-et kell rúgni, hát nem sok esély van rá.
Hatalmas esély lett volna ez, a schalke nem világverő csapat és megint 2 meccsre lehettünk volna a döntőtől, mindezt most elszalasztottuk.

Moratti nem kapkod ha edző elküldésről van szó, pedig most Leo-nak mennie kell.
Szimpatikus jó ember, de hatalmas szégyen volt ez a két meccs, nem lehet magyarázkodni, megbukott.

Megyek berakom a dvd-be a BL döntőnket, hátha attól kicsit megnyugszom és el is bírok eludni.....
FORZA INTER !!!!

Most nagyon szégyenteljes teljesítményt nyújtottak, de én sem tartom lehetetlennek a továbbjutást, ha összekapnák magukat simán rughatnának 4-et. De ahoz ezt a védelmet nagyon helyre kell pofozni. Mou visszajöhetne egy hétre, h rendbe kapja a srácokat.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Középpálya nincs, védelem nincs! Ez LEONARDO hibája. Nagyon nagy szégyen az elmúlt 4 nap. Moratti remélem ezt nem hagyja szó nélkül.

SEMPRE INTER!!!
hvmetal

Depor megcsinálta a milan ellen. a németeknek egy szavuk nem lehetne a csapatukra. ez a 16ember ugyanúgy tud focizni,mint tavaly.szerencsével simán bennünk van a 4-5 gól.
viszont nem lenne jó egy Fergusson,Mourinho,Ancelotti csapattal találkozni,mert kisakkozák a csapatot.Leonardo inkább egy 12.játékos,mint edző.Persze lehet belőle valaki.Neki is a legjobb az lenne,ha egy Mourinhotól tanulhatna 2évet.
amúgy ne ámítsuk magunkat Joséval.Szerintem 1-2évig még foglalt lesz sajna
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Baggio85 írta:Középpálya nincs, védelem nincs! Ez LEONARDO hibája. Nagyon nagy szégyen az elmúlt 4 nap. Moratti remélem ezt nem hagyja szó nélkül.

SEMPRE INTER!!!

biztos nem is hagyja, de kirúgni nem lenne értelme, pár forduló van hátra, ha így botladozva is de a bajnokságban helyre rakta azt amit Benitez elszúrt, és meglesz a biztos BL hely, talán több is majd kiderül. de az kétségtelen hogy nem Ő a megfelelő ember ide. ;)
Cupi

hvmetal írta:Depor megcsinálta a milan ellen. a németeknek egy szavuk nem lehetne a csapatukra. ez a 16ember ugyanúgy tud focizni,mint tavaly.szerencsével simán bennünk van a 4-5 gól.

Az még ok, hogy egy kis mákkal szerzünk 4 gólt, de, hogy a jelenlegi védelmünk ne kapjon 1 gólt sem azt sajnos szinte kizártnak tartom.... :cry:
Ráadásul folyamatosan támadnunk kell majd, kockáztatni és még a mainál jobban kinyílni...ááá :cry:
Hatalmas csalódás volt, de túl kell lépni rajta. Szoktassuk magunkat a gondolathoz, hogy idén sajnos lehet nem nyerünk semmit.
Tudom most szar és nem csak a vereség hanem ahogy kikapunk, de ha tavaly áprilisban valaki azt mondja ok most nyerhettek 5 trófeát, de cserébe jövőre nem lesz semmi, mindenki aláírta volna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:
Baggio85 írta:Középpálya nincs, védelem nincs! Ez LEONARDO hibája. Nagyon nagy szégyen az elmúlt 4 nap. Moratti remélem ezt nem hagyja szó nélkül.

SEMPRE INTER!!!

biztos nem is hagyja, de kirúgni nem lenne értelme, pár forduló van hátra, ha így botladozva is de a bajnokságban helyre rakta azt amit Benitez elszúrt, és meglesz a biztos BL hely, talán több is majd kiderül. de az kétségtelen hogy nem Ő a megfelelő ember ide. ;)

Beniteznél nem akartok futballozni a játékosok. Kis túlzással még én is helyre tettem volna a bajnokságban a csapatot, elég volt csak annyit elérni, hogy elkezdjenek újra játszani. Csak hát ez ezen a szinten már kevés. Mindenki látja, hogy nincs középpálya (és most a védelmet csak azért nem említem, mert hetek óta, illetve hát Samuel sérülése óta össze-vissza játszik mindenki) csak ő nem. Ráadásul 4 nap alatt 2x elkövette ugyanazt a hibát azzal, hogy ezt nem ismerte fel. Az, hogy gyengébb csapatok ellen ez nem olyan feltűnő az egy dolog.
hvmetal

Moratti nem hülye,szerintem ő sem kalkulált itt BL sikerekről és a bajnokság volt a fontos.
Benitezzel egy ilyen ellenfél ellen ilyen verésbe nem szaladunk valószínűleg,de maradt volna ritka szar játék és talán az EL lábát súroltuk volna. Leonardo elég volt,hogy a liga legjobb keretével feljöjjön és harcoljon a scudettoért,viszont nemzetközileg még kevés.Azért ő is látta vagy hallott a Milan cumiról a MU ellen.
kirúgni nem fogja,nem is érdemelné meg.ez a meccs szégyen,nagyon benne van,de télen azért sokan aláírták volna a 2-3.helyett egy Bayern kiveréssel. Az várható,hogy jön majd egy tapasztaltabb edző.további meccseken múlik,hogy milyen formában,posztban marad az Internél a brazil. nagyon éretlen még,sajnálom tavaly és idén is alázták a csapatát a derbin.(0-4,3-0) aztán a Manchester most a Schalke.
mind1,meg kell verni a Schalket amennyire csak tudjuk aztán lesz valahogy
PellerG

Teljesen padlón vagyok. Igazából szombat este óta. De komolyan.

Nagyon sok mindent lehetne írni most.
Azért azzal nem értek egyet, hogy bárki felhozta volna így a csapatot Pappa Bení után. Ez Leo nagy érdeme. Nagyon szimpatikus ember, nagyon értelmesen beszél, játékosok szeretik, én is!
Én elhittem, hogy Mou nyomdokaiba léphet, tehát mondjuk jövőre bajnoki cím, BL elődöntő....és még feljebb majd idővel. De most úgy látom, hogy rossz úton járunk, mert a védekezésünk katasztrofális, és nem látja, vagy nem mer, vagy nem tud lépni.

Chivuról nem ő tehet. Mert a fórumunk 90%-a amúgy is középen szerette volna látni őt, háát most odakerült, de 2 meccs 2 piros lap. Pedig az tetszik, hogy a labdákat jól játssza meg onnan, pontosak. Csak hát írtó lassú.

Mottát tavaly nem szerettem. Aztán az idei szezonra egy másik Thiago jött vissza a sérülés után. Szépen és okosan játszott, gólokat lőtt. De egy ideje megint felvette ezt a sétálgatós, nagypapa-mód kocogós tempót, és nem látom hasznosnak őt. Pont mint tavaly tavasszal. Kemény belépők, lassúság, körülményesség.

Morattit írták, hogy már percekkel a lefújás után elvonult a lelátóról. Az öltőzőben meg síri csend a hangulat. Nem csodálom.

Sneijdernek és Eto'o-nak nincsenek társaik. Egymással kicsiben szép összjátékok, de háát ez nem mindig jöhet össze. Azért ha tudod, hogy csak Eto'ot keresheted a ladbákkal, ha támadásépítés indul, az úgy nem könnyű, Wesley szemszögéből. Mert én ezt látom.

Maicon érthetetlen. Abszolút nem támad, meg sem próbál előretörni. Egyből próbál bejátszani védők mögé ladbákat, de a 80%-uk pontatlan, aztán visszafelé már csak sétál. Hosszúra átívelt beadásoknál meg legtöbbször képernyőn sincs, olyankor nem értem hova tűnik, mert sokszor még csak nem is támadtunk előtte, hogy elől ragadt volna.

A másik dolog: én nem vagyok elájulva egyelőre Coutinhótól. De azt kimondottan furcsálom, hogy már a padra sem fér, és azért nem, mert 3! védő (Cordoba,Materazzi,Nagatomo) ül rendszeresen a padon, mellettük még 2 védekező kp. Értem én, hogy ez gesztus Materazzi felé, hogy ő is ott ülhet, Cordobán kívül, de pl a Milan ellen a hétvégén, sok sansz nem volt rá, hogy Marco játékára sor kerülhet, már csak azért sem, mert Robinho és Pato oda-vissza forgatták volna szegényt, de akkor meg miért nem teszünk oda egy támadóbb szellemű játékost, ha abból csak egy szem Pandev jut a padra? Tisztelem Marcót, de ez luxus.

Én a téli edzőváltásnál Villas Boasra szavaztam. Mourinhótól regeteget tanulhatott. 7-8 évet volt mellette. Azért ezt a Portói menetelést nem semmizném le, mint itt többen is. Nem beszélve az Euroligás szereplésükről.
Még egyszer mondom. Nekem nagyon szimpatikus Leo. De az észszerűség, és a csapat fejlődése, sikeressége érdekében, ha Leo nem tud a szezon végéig ráérezni a védekezésre, úgy gondolom váltanunk kell majd.
Mert ez, hogy Cambiassót feltolja támadó középpályásnak, ez érthetetlen egyszerűen. Mert oké, tenné Mottát a helyére, de nem, mert őt is feljebb játszatja, mint tavaly Mou Cuchut! Kint játszik szinte bal szélen, középen óriási lyuk tátong, és átrohannak a középpályán. Helyzet helyzet hátán, rossz nézni, jobban parázok már egy Lecce ellen, mint tavaly a Camp Nouban. Utána meg a védelem már nem nehéz feladat, egyrészt, mert hetente változik sérülések és eltiltások miatt, másrészt mert Ranocchián kívül a többiek már benne vannak a kroban, tehát nagyon fontos lenne a középpályás előszűrés.
Cupi

Jó Mourinho-tól ilyeneket olvasni, igazi Inter drukker: „Csalódott vagyok, mint minden Inter-szurkoló. Ha kiesünk a BL-ből, még mindig harcolhatunk a scudettóért és az Olasz Kupáért – jött elő az Inter-drukker Mourinhóból. – Lehetetlen küldetésnek tűnik a gelsenkircheni, de a labdarúgásban sosem lehet tudni, mit hoz a jövő."

Nehéz elaludni egy ilyen meccs után....
André Villas Boas meg tényleg nem lenne rossz, 25 forduló után bajnok a Portoval és még veretlenek, 58-9!!-es gólkülönbséggel. :shock:
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Én sem ilyen szomorkásra terveztem az estét, sőt, az elején még Deki csodagóljánál meg is nyugodtam, hogy ez sima lesz. Aztán az is lett. :(
Az a nagy baj szerintem, hogy egy gyengébb képességű, de szervezetten játszó csapat komoly eséllyel szed szét minket. A támadásaink egysíkúak, ha Sneijder tud szervezni, ha Maiconnak bejönnek a beadásai, ha Eto'o cselei ülnek, akkor vannak lehetőségeink, de kb. sajnos ennyi. A középpályánkon vagy egyszerűen átrohannak, vagy átjátszanak bennünket, mert csak szaladgálunk a labda után, nem ütközzük le az ellenfelet úgy, ahogy azt megteszik velünk. A védelmünk Samuel kiválása óta kész katasztrófa. Örültem, hogy megszereztük Ranocchiát, akit az új Nestának neveztek, de talán csak a lábszőrhosszúságban hasonlít rá jelenleg. Azt meg takarja a sportszár...
Csalódott vagyok, nem az erdmény miatt, mert az "csak" fáj. De ez a játék olyan, mint Beni papa ideje alatt. Csak most nem egy nekem eleve unszimpatikus alak az edző, még a milános múltja ellenére sem.
Nehéz idők járnak most ránk, fejben nagyon rendbe kell tenni a társaságot. Ez a különbség köztünk és egy igazán nagy csapat között, mert egy Manchester Unitedről vagy egy Barcelonáról nem tudom elképzelni, hogy így széthulljanak egy (két vagy több) megnyerhető meccsen.
Ma nagyon sajnáltam JC-t, aki volt már kapus, az tudja, hogy milyen érzés az, hogy hiába megy jól a védés, megvan az a lelki nyugalom, hogy Robben sem lő kapura, de mégis szerencsésnek mondhatod magad, hogy csak ötször kell magad mögé nyúlni. Szörnyű dolog a kiszolgáltatottság.
Chivu kiállításáról meg csak annyit, hogy ez a rigó, aki fütyült a meccsen, angol források szerint egy orosz olajmágnás londoni házicsapatának házibírója. Ugyan nem a Gazprom tulajdonosa, de... Sneijdert meg végig faragták, mint a Milan ellen. Erről ennyit.
Nem is tudom, mi lenne a jobb, gyorsan elfelejteni ezt a meccset, vagy nagyon megjegyezni. Mindegy, csak állítsuk helyre a renomét. Tudom, hogy a tavalyi szezonnal magasra tette a mércét a csapat, erőn felül teljestett (nem a bajnokságra és az olasz kupára gondolok), és rengeteg örömet okoztak vele nekem is, ezért olyan nehéz elfogadni és felfogni ezeket a teljesítményeket. Persze ettől a vereségtől nem áll meg a világ, még nem estünk ki, csak egyszerűen elkeseredtem. Sír az Inter-szívem, de tovább dobog.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Én azt gondolom, hogy a jelenlegi keret (mondjuk legjobb 12-13 játékos) csupa klasszisból vagy világklasszisból áll össze ---> elsősorban az edző hibája ez az eredmény. Ilyen botrányos védekezéssel SEHOL nem lehet odaérni. És itt nem csak a védőkre értem, hanem az egész védekezés rendszerére (ami kb nincs). Én is bírom Leo-t, de teljesen egyértelmű, hogy a nagyobb meccseken iszonyatosan kiütközik a taktikai felkészületlensége. A Bundesliga 10. helyezettje 5-2-re picsázott el minket a Meazza-ban...ilyen dolog soha semmilyen körülmények között nem fodulhatna elő tétmeccsen (meg amúgy se :evil: )!
Most már azt is tudjuk, hogy Chivu-t miért mellőzte minden edző a belső hátvéd poszton :evil:
Leo-t 2 ilyen mérkőzés után semmi nem mentheti meg, és csak azért nem bassza ki Moratti most, mert már túl kevés van hátra a szezonból, de nyáron sztem 100%, h megy. Jó arc meg minden, de ez ide (még)kevés
Ja és Cordoba-t meg Materazzi-t, (meg ilyen Chivu féléket) nem akarom jövőre a keretben látni. Mind2-t bírom, de majdnem ugyanaz, mint Leo..jó arcok, de ez ide (már) kevés.

És még annyit hozzátennék, hogy tavaly szinte ugyanennek a csapatnak 60-70 percig emberelőnyben játszva a Nou Camp-ban a Barca 1 gólt tudott rúgni, úgy h alig volt helyzetük! (persze Ranocchia- Chivu nem Samuel- Lucio, de ekkora szintbeli különbség nincs a 2 páros között alapvetően--> LEO nem tud védekezni! :(
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

na most az egyszer örülök, hogy nem tudtam megnézni ezt a meccset :evil:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nekem őszintén szólva az nem tetszik, hogy pár ember, mintha szívesebben lenne másutt. Gondolok itt Maicon, Chivu, Sneijder, esetenként Cambiassora. Hihetetlen formán kívül vannak. Engem főleg Sneijder aggaszt, aki az utóbbi időben egy hisztis picsa lett. Mégis azt mondom, hogy a tegnapi meccs fordulópontja Milito ziccere volt. Az első félidő végén azt mondtam, hogy visszatért, de tavaly az ilyen helyzeteket kegyetlenül kihasználta, persze most sokat hagyott ki, bízzunk a legjobbakban... Ott 3-2 után szerintem megnyertük volna a meccset, sőt... Aztán jött Raúl és rá pár percre egy demoralizáló öngól. Majd Chivu kiállítása, ami minimum kérdőjeles volt. Ha az nincs, akkor a vége szerintem nem 2-5, hanem 3-4. Azt követően teljesen szétestünk. Azonban ami a legbántóbb, az adhat némi esélyt a visszavágóra -persze, ha feltételezzük, hogy lesz védelmünk-, ez pedig az a tény, hogy a Schalke nem úgy vert öt gólt, hogy nyomott és odaszegezett minket a kapu elé, hanem könnyedén, ami kapura ment az gól lett, sok sok szerencsével spékelve. Ők szinte minden helyzetükből eredményesek voltak, mi kihagytunk 2-3 nagyobb helyzetet. Ergo nem érzem lehetetlennek, hogy szépen elosztva nagyon el lehet verni a németeket, csak jelenleg az a baj, hogy hiába rúgunk majd négyet a visszavágón, ha kapunk közben 3-at. Azonban egy nagyon koncentrált, harcos csapat, akik le akarják mosni magukról a gyalázatot, képes lehet megszórni a Schalke-t, mert a látottak alapján nem erősebb, mint egy olasz 8.9. helyezett alakulat. A Bayernnek is rúgtunk 3 gólt, ráadásul a semmiből. Azért bízom benne, hogy sokaknak, aki azt hangoztatták, hogy nem kell ide max 1 védő, ez felnyitotta a szemét.
Megmondom őszintén nem bánnám, ha ezek a játékosok jövőre nem az Interben játszanának:
Maicon, Matrix, Cordoba, Chivu, Sneijder (ha továbbra is nyavajog és nem teljesít).
Moratti valóban hibázott, mert azt hitte, hogy nem laktak jól a játékosok és továbbra is alkalmasak a nagy tettekre. Tévedett. Kellett volna pár játékost venni nyárra, mert sokan elkényelmesedtek. Mindenkinek biztos helye van a csapatban, nincsen kispadunk.
Mindenesetre Forza Inter!
mike

A schalkénak úgy kell 4-et rúgni hogy nem kapunk, persze meg kell próbálni, de nagy reményeink nem lehetnek.
Talán egy új impulzus segítene, Leo mehet azonnal, Baresinek hátha sikerül felrázni csapatot, nincs veszítenivalónk.
A bajnokságban még lenne keresnivaló, az 5 pont behozható a kicsivel könnyebb sorsolással, mert idegenben kemény meccseik lesznek a kuzinoknak.
Inter:otthon: Chievo,Lazio,Fiorentina,Catania Idegenben: Parma,Cesena,Napoli
Milan:otthon: Samp,Bologna,Cagliari idegenben: Fiorentina,Brescia,Roma,Udinese.

A BL-ben ha sikerül is a hatalmas csoda, egy barca vagy real megesz minket reggelire,
de a scudettót be kell, és talán be is lehet húzni !!
Válasz küldése