Forza Inter!!!
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Büszkék lehetünk!
Forza Inter!!!

Forza Inter!!!
-
Francesco
SZÉP VOLT FIÚK!
Inzaghi is örülhet, mert ha Lautaro belövi ugye (vagy legurítja).
Le a kalappal srácok!
Inzaghi is örülhet, mert ha Lautaro belövi ugye (vagy legurítja).
Le a kalappal srácok!
-
P-Inter
Maximálisan!
Grátisz: Szutyokká szivattuk a csiliárdos pénzügyi csaló bagázst.
- PellerG
Sinzaghi kit rakott arrébb a végén a sárgájánál?
Egy X-re rászolgáltunk volna.
Elkenődni nem kell, ez jutalomjátèk volt.
Calhanoglu meglepően gyenge és passzív volt ma, pedig már ősszel a BL győzelemre készült.
Egy X-re rászolgáltunk volna.
Elkenődni nem kell, ez jutalomjátèk volt.
Calhanoglu meglepően gyenge és passzív volt ma, pedig már ősszel a BL győzelemre készült.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2023.06.10. 23:01-kor.
- sorger=giallo
Szép volt. Büszkeség.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Baggio85
FORZA INTER PER SEMPRE!!!

Sajnos elhagyott az a szerencsénk, hogy a Monza meccs után elkezdtünk 2 helyzetből 3 gólt lőni. Biztos volt, hogy lőtt gól nélkül nem fog menni és meg is voltak a ziccerek!
Le a kalappal a srácok előtt!! GRAZIE RAGAZZI!!!
Sajnos elhagyott az a szerencsénk, hogy a Monza meccs után elkezdtünk 2 helyzetből 3 gólt lőni. Biztos volt, hogy lőtt gól nélkül nem fog menni és meg is voltak a ziccerek!
Le a kalappal a srácok előtt!! GRAZIE RAGAZZI!!!
- Don Vittorio
Hatalmas gratula a csapatnak! Nagy szívvel küzdöttek és iszonyat mákja van a City-nek, hogy nem a hosszabbítás tart éppen.
- Cupi
Én azert most meg nagyon csalodott vagyok....Lukakunak is az a nagy helyzete....most sem ertem hogy maradt ki.....minimum a hosszabbitas jart volna.....szoval en meg nem tudom azt irni szep volt mert faj nagyon....majd holnap.....
- CsaSzi9294
Vagy ha Lautaro beadja amikor esélye nem volt onnan belőni… persze szar, de holnap már ne legyünk csalódottak, mert eljutottunk idáig és abszolút játékban voltunk velük, sőt… kb 8x nagyobb a csapatuk értéke és így is szorongattuk őket és nem a buszunkat toltuk be a kapuba. Jó meccs volt, nekem tetszett, eredménytől függetlenül.
- Inter101
Az hogy idáig eljutottunk az egy csoda volt és jár a gratuláció!
Ha Inter játékos lennék nagyon el lennék keseredve mert ebben a meccsben sokkal több volt!!!
Ha Inter játékos lennék nagyon el lennék keseredve mert ebben a meccsben sokkal több volt!!!
- Stankov
Én meg mondom őszintén a töröktől vártam azt az extrát amivel meglepjük őket, erre kb a leggyengébb volt a mezőnyben.
Sajnálom ebben több volt, ha kp-n kicsit pontosabbak vagyunk néhány kontrát végig lehetett volna vinni még 0-0 nál.
- Inter101
Szerintem nem csak Calhanoglu volt gyenge, Barella úgyszintén, sőt Lautaro és Dzeko is gyenge volt, Lukaku nem de ekkora helyzetet kihagyni.........
- vaskalap
Szép volt fiúk,majdnem összejött a hosszabbítás,Ederson kifogott mindent.Nálam a meccs embere Di Marco.
-
P-Inter
Én is el vagyok kenődve, mert akár...
De közben annyira elégedett és boldog is vagyok, hisz a végtelen pénz és a zseniális edzőfejedelem egy Inter ellen csak ennyit tudott felmutatni.
Haaland sehol, kapusnak kellett a helyén lennie, rendesen idegbe tették őket a srácok. Azt hittem itt ott agyvérzést kap néhány angol.
Persze, örüljenek a BL serlegnek.
De azt ki merem jelenteni, hogy az igazi győztesei mi vagyunk a ma estének. Nem láttam az eurócsilliárdnyi és szisztematikus több éves építkezés elsöprő erejét.
Forza Inter!
De közben annyira elégedett és boldog is vagyok, hisz a végtelen pénz és a zseniális edzőfejedelem egy Inter ellen csak ennyit tudott felmutatni.
Haaland sehol, kapusnak kellett a helyén lennie, rendesen idegbe tették őket a srácok. Azt hittem itt ott agyvérzést kap néhány angol.
Persze, örüljenek a BL serlegnek.
De azt ki merem jelenteni, hogy az igazi győztesei mi vagyunk a ma estének. Nem láttam az eurócsilliárdnyi és szisztematikus több éves építkezés elsöprő erejét.
Forza Inter!
- PellerG
Onana, Acerbi, Brozovic és Dimarco játszottak szerintem átlag felett ma.
Amennyire rettegtünk a helyzettől, hogy hozzánk igazol, szerintem Acerbi az év Inter játékosa volt.
Amennyire rettegtünk a helyzettől, hogy hozzánk igazol, szerintem Acerbi az év Inter játékosa volt.
- PellerG
- Cupi
Persze ezt értem de csak elvesztettünk egy döntőt....szóval mi vagyunk a vesztes fél.....ez fáj....CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.10. 23:18Vagy ha Lautaro beadja amikor esélye nem volt onnan belőni… persze szar, de holnap már ne legyünk csalódottak, mert eljutottunk idáig és abszolút játékban voltunk velük, sőt… kb 8x nagyobb a csapatuk értéke és így is szorongattuk őket és nem a buszunkat toltuk be a kapuba. Jó meccs volt, nekem tetszett, eredménytől függetlenül.![]()
-
Janicsár
Gratula a srácoknak és a citynek is! Egy jó meccset játszottunk szerintem aokkal többet ér ez a szívünkben mint egy +1 szám a serlegek mellett. Lélekben mi is nyertünk.
Kicsit olyan "300" érzésem volt végig
Kicsit olyan "300" érzésem volt végig
- Baggio85
A kihagyott helyzetekért természetesen kár, de azért azt is be kell látni, hogy látszódott a két csapat közötti jelenlegi különbség. Azért azt nem mondhatjuk, hogy ez a meccs nekünk állt. Amit lehetett megtettünk és kis szerencsével ennél jobb eredményt is elérhettünk volna, de a Citynél nem voltunk jobbak ma. Ezért én is azt gondolom, hogy erre az ezüstre nagyon büszkék lehetünk!
Reméljük, a jövő is ilyen fényes lesz.
Reméljük, a jövő is ilyen fényes lesz.
-
Tombi1986
Legfontosabb nekünk vannak érzéseink és szurkolóink! City drukkerek a TV-ben végig csendben voltak.
Ez az érzés, ami pénzzel nem megvásárolható.
Sajnálom, hogy nem nyertünk meg, de a keretek közötti különbség miatt ez volt realitás.
Nagyon boldog vagyok, hogy ma tudtam szurkolni és nem vallottunk szégyent. City fontosabb meccseken mindenkit simábban győzött le, mint minket, talán a múlt heti FA kupa volt a kivétel egyedül.
Forza Inter!
Ez az érzés, ami pénzzel nem megvásárolható.
Sajnálom, hogy nem nyertünk meg, de a keretek közötti különbség miatt ez volt realitás.
Nagyon boldog vagyok, hogy ma tudtam szurkolni és nem vallottunk szégyent. City fontosabb meccseken mindenkit simábban győzött le, mint minket, talán a múlt heti FA kupa volt a kivétel egyedül.
Forza Inter!
- Festa
Keserédes büszkeség..
Belegondol az ember,hogy mi lett volna ha legalább egy ziccer bemegy a sok közül.
Mindenki beleadott mindent,de a kapu előtti higgadtság hiányzott, de azért nagyon nagy tisztelet a játékosoknak akik lesajnált "majd csak El-ben mentek tovább' csapatból egy döntőben helytálló csapat lettünk.
Keserédes büszkeség, de lehiggadva majd másképp fogjuk látni.
Belegondol az ember,hogy mi lett volna ha legalább egy ziccer bemegy a sok közül.
Mindenki beleadott mindent,de a kapu előtti higgadtság hiányzott, de azért nagyon nagy tisztelet a játékosoknak akik lesajnált "majd csak El-ben mentek tovább' csapatból egy döntőben helytálló csapat lettünk.
Keserédes büszkeség, de lehiggadva majd másképp fogjuk látni.
- interfan
Ertekelesek:
-Sportmediaset:
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Onana 6
Darmian 6
Dimarco 6
Barella 6
Bellanova 6
Gosens 6
Dzeko 6
Brozovic 5,5
Calhanoglu 5,5
Dumfries 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Calciomercato.com:
Acerbi 7,5
Onana 7
Dimarco 7
Barella 7
Darmian 6,5
Brozovic 6,5
Dumfries 6,5
Gosens 6,5
Dzeko 6,5
Bastoni 6
Bellanova 6
Calhanoglu 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Tuttomercatoweb:
Onana 6,5
Darmian 6,5
Acerbi 6,5
Gosens 6,5
Dimarco 6 Brozovic 6
Dumfries 6
Bellanova 6
Dzeko 6
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Calhanoglu 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Dimarco:
-Sportmediaset:
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Onana 6
Darmian 6
Dimarco 6
Barella 6
Bellanova 6
Gosens 6
Dzeko 6
Brozovic 5,5
Calhanoglu 5,5
Dumfries 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Calciomercato.com:
Acerbi 7,5
Onana 7
Dimarco 7
Barella 7
Darmian 6,5
Brozovic 6,5
Dumfries 6,5
Gosens 6,5
Dzeko 6,5
Bastoni 6
Bellanova 6
Calhanoglu 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Tuttomercatoweb:
Onana 6,5
Darmian 6,5
Acerbi 6,5
Gosens 6,5
Dimarco 6 Brozovic 6
Dumfries 6
Bellanova 6
Dzeko 6
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Calhanoglu 5
Martinez 5
Lukaku 4,5
Dimarco:
Zhang:Gratulalunk a Citynek, ilyen eros csapat ellen az eletembem nem jatszottam.
120% sem eleg a vilag legjobb csapata ellen.
Megerdemelte a City a BL gyozelmet.
Sajnalom a kimaradt ziccerunket, megvolt az eselyunk az egyenlitesre.
De sajnos nem tudtuk beloni
Egyenlithettunk volna, de boldogok vagyunk mert mindent beleadtunk, eron felul teljesitettunk.
Egy ilyen City ellen a 2.hely nagyon sokat er.
Ennek most egy kiindulopontnak kell lenni a jovore nezve, nem pedig egy vegnek.
Inzaghi:Gratulalok az Internek, olyan szezont hoztunk mint meg soha, es mindent elertunk amit csak lehet.
Gratulalok a Citynek, tortenelmi szezont zartak.
Kepesek vagyunk barki ellen felvenni a harcot a legmagasabb szinten, ilyen korabban meg sosem volt az elmult evekben.
Nem vagyunk rosszabbak mint a vilag legjobb csapatai.
Orokre hatalmas dolog marad az idei szezonunk, szeretnek folyatni, es megtartani az Intert ezen a szinten.
Orulnek ha ezek a jatekosok maradnanak, de nem tudjuk megmondani a jovot.
Szinten tartas lesz az idei nyar celja is, jo lenne megtartani a legjobbjainkat is.
Tul magas az atlageletkor?
Az hogy ide jutottunk az annak az koszonheto, hogy megfelelo mixet hoztunk ossze a rutin, es a fiatalok kozott.
Lukakuval mi lesz?
O a Chelsea jatekosa, visszater, utana meglatjuk lesznek e targyalasok.
Dumfries:Mindenaron megakartuk nyerni a dontot, sajnos nem sikerult, de buszke vagyok a sracokra.
Tegnap azt mondtam, soha nem cserelnem le a sajat jatekosaimat, ma mindenki lathatta miert nem.
20 honap alatt 5 dontobe vezettem az Intert, nem szabad a jatekosoknak szomorkodni.
Oriasi helyzetet hagyott ki Lukaku, megerdemeltuk volna a hosszabbitast.
Meg mindig azon tunodom, hogy nem ment be az a labda, es hogy nem tudtunk egyenliteni az utolso 20 percben.
Lehet ez volt megirva, most felemelt fejjel kell buszkenek lennunk.
Jovore visszakarunk jutni a BL dontobe, erre megvan az eselyunk is.
A City megerdemelten nyert, raszolgalt, es a vilag legjobb csapata, gratulalok nekik, es koszonom a melyseges tiszteletet amit mutattank felenk mindvegig, nagyszeru es sportszeru donto volt, errol szol a sport.
Guardiolonak is gratulaltam, megtiszteltetes volt ellene kuzdeni, szivesen jatszottam volna meg egy kicsit ellenuk.
A hosszabbitasom osszhangban van Zhang akarataval.
Buszke vagyok magamra es a stabombra, 20 honap 5 donto, erre kevesen kepesek.
24 honap alatt 4 trofeat hoztam az Internek.
Martinez:Nehez elvesziteni egy dontot 1-0-ra, foleg ugy hogy egyenlithettunk volna.
Minden dontot pillanatok dontenek el, remekul vedekeztunk, de sajnos a helyzetek kimaradtak miutan golt kaptunk.
Egyutt nyerunk, egyutt veszitunk, Inzaghi buszke rank.
Nehez azt mondani hogy ez egy fanatasztikus szezon, elveszitettuk a Scudettot, es a BL dontot is.
Jo szezon volt, nehez most tiszta fejjel nyilatkozni.
A jovom?
Ebben a pillanatban maradok az Internel.
Guardiola:Nehez helyzetbe hoztuk a vilag kimagasloan legerosebb csapatat.
Termeszetesen van szomorusag, de buszkenek kell lennuk arra amit elertunk.
Nagy csapatokat gyoztunk le, es jutottunk el a dontoig, az Inter megmutatta hogy a legnagyobb dolgokat is kepes elerni.
Szerettuk volna megnyerni a BL-t, sajnos nem sikerult.
Neha bemegy a ziccer, neha nem.
Szerintem meg Ederson sem tudja, hogy maradt ki Lukaku fejese.
A City a sajat szintje alatt jatszott, es ez nekunk koszonheto, hisz nehez helyzetbe hoztuk oket.
Ok jobban kihasznaltak a lehetoseget, ezert nyertek.
Gundogan:Gratulalok az Internek, ez az Inter egy szenzacios csapat.
A BL dontoben a 2.hely is oriasi eredmeny, hatalmasat kuzdottek, es ahogy arra szamitottam egy nagyon szoros meccs volt.
Konnyen lehet ha az Inter egyenlit, a hosszabbitasban veszitunk, nagyon fajt Foden kihagyott ziccere mert eldolhetett volna vele a meccs.
Tudom mit erez most az Inter, es a szurkoloik, mi is veszitettunk dontot, de legyetek buszkek, erre az Interre meltan buszke lehet az osszes jatekosuk, es a szurkoloik.
Ismetlem ez az Inter egy nagyszeru es fantasztikus csapat.
Megerdemeltek hogy itt legyenek.
Beszeltem Inzaghival, sokat beszeltunk, es elmondtam neki visszafogsz meg terni a BL dontobe, ez az Inter megerdemelte a BL dontot.
Kivalo volt az Inter, nagyszeruen jatszottak.
Gratulaltam nekik, es a szurkoloik is buszkek lehetnek rajuk.
-
chester0921
Nagyon ambivalens érzéseim vannak. A tegnapi még az EL döntő elvesztésétől is jobban fáj,de mindamellett végtelenül büszke vagyok a csapatra, szerintem most azért megmutattuk az olasz focit és az Intert csak felületesen ismerő futballvilágnak, hogy igen is jók vagyunk. Nem a City játszott rosszul,hanem mi öltük meg a taktikájukat. Forza Inter!
- interfan
Hat nehez mit irni, elkepeszto elmeny volt eloben latni ezt a dontot.
A meccs gyenge volt, es nem is akarok arrol beszelni min ment el, meg egyenlitehettunk volna ahogy arrol Inzaghi is beszel, stb.
Ez igy van, egyenlithetunk volna, de nem latom ertelmet elovenni a kimaradt helyzetnek es hibast keresni.
A City sem azt csinalta amit akar, es amit tud, ok is kihagytak helyzeteket, de a futballt golra jatszak.
Ezt irtam itt meccs elott, roppant szoros meccs lesz, ahol egy hajszal dont.
Igy is lett.
Viszont en nem vagyok szomoru, csakis buszkeseg tolt el, nekunk ez mar egy jutalomjatek volt, egy alom.
Egyaltalan nem erzem azt a duhot, csalodotsagot, blamat, es letargiat, amit a 2020-as elveszitett EL dontonel, vagy a tavalyi Milannal szemben elbukott Scudetto miatt.
Csakis buszkek lehetunk, eltunk az elottunk nyilo tortenelmi lehetoseggel, bejutottunk a BL dontobe, kihoztuk a BL-bol a maxot, es oriasi eletre szolo elmenyt, emleket szereztunk a rengeteg Inter szurkolonak vilagszerte.
Koszonom a sorsnak es az Urnak, hogy ezt megelhettem, es atelhettem.
Jo volt azt is latni, mennyire tiszteli egymast a ket klub, a jatekosok, a ket edzo.
Vegtelenul sportszeru meccs volt.
Meccs elott is olelkeztek a jatekosok a bemelegitsenel, beszelgettek, sokszor a meccs kozben is azt ereztem, mintha ket barati csapat jatszana egy felkeszulesi meccset, ebbol csak a par kis kakaskodas zokkentett ki.
Ilyen egy sportszeru, tisztelettel teli, igazi donto.
Lefujas utan is, az eredmenyhirdetes elott nagyon sok City jatekos vigasztalta az Inter jatekosait, Guardiola es Inzaghi is percekig beszelgettek, City jatekosok es Guardiola olelgettek, vigasztaltak Inter jatekosokat.
Meg a City elnoke is odament kb az osszes Inter jatekoshoz, megolelte oket, es beszelgettek.
A sorfal is latszott hogy egy oszinte, es maximalis tiszteletet ovezo gesztus.
Nalam errol szol a sport, meltosaggal nyerni, meltosaggal vesziteni, az ellenfelet tisztelve es megbecsulve.
Szamomra az egesz egy vegtelenul meghato pillanat volt.
Fergetes hangulat volt a helyszinen, nem csak a stadionban, hanem tegnap egesz nap Isztambulban.
Elkepeszto amit mindket szurkolotabor csinalt, tenyleg egy fieszta, oromunnep volt az egesz.
Rengetegen helyen Interes es City szurkolok egyutt unnepeltek a meccs elott, semmifele rendbontast es atrocitast nem lattam.
A ket szurkolotabor is baratian, hatalmas tisztelettel viszonyult a masikhoz.
Akikkel beszeltem Angolok mind egytol egyik csakis dicsertek ezt az Intert, es mindenki hatalmas kuzdelmet vart.
Erdekes volt latni a meccs elott, hogy Zhang es Al Khelaifi (PSG elnok), mennyit beszelgetnek es milyen jo hangulatban.
Lehet tenyleg o lesz Zhang megmentoje a vegen?
A Torok szervezes elott is le a kalappal, helyszinen levo baratok, es szurkolok szerint ettol profibb es hibatlanabb csak a Qatari VB lebonyolitasa volt ahol ott voltak, viszont ott is rengeteg Torok rendor, katona, es szervezo vett reszt.
Nyoma sem volt semmifele olyan kaosznak, mint amit a tavalyi Parizsi BL dontonel.
Meccs utan ejszaka sem lattam sehol botranyt, randalirozast, gyujtogast, ahogy az volt par Nyugati orszagban a VB alatt Marokko gyozelme/veresege eseten.
Egyszoval minden vegtelenul profi volt.
Mindenkitol elnezest a hosszu irasert.
Koszonom az Internek, a jatekosoknak, az edzonek, hogy atelhettem ezt az almot.
Buszkek lehetunk, es koszonom.
A meccs gyenge volt, es nem is akarok arrol beszelni min ment el, meg egyenlitehettunk volna ahogy arrol Inzaghi is beszel, stb.
Ez igy van, egyenlithetunk volna, de nem latom ertelmet elovenni a kimaradt helyzetnek es hibast keresni.
A City sem azt csinalta amit akar, es amit tud, ok is kihagytak helyzeteket, de a futballt golra jatszak.
Ezt irtam itt meccs elott, roppant szoros meccs lesz, ahol egy hajszal dont.
Igy is lett.
Viszont en nem vagyok szomoru, csakis buszkeseg tolt el, nekunk ez mar egy jutalomjatek volt, egy alom.
Egyaltalan nem erzem azt a duhot, csalodotsagot, blamat, es letargiat, amit a 2020-as elveszitett EL dontonel, vagy a tavalyi Milannal szemben elbukott Scudetto miatt.
Csakis buszkek lehetunk, eltunk az elottunk nyilo tortenelmi lehetoseggel, bejutottunk a BL dontobe, kihoztuk a BL-bol a maxot, es oriasi eletre szolo elmenyt, emleket szereztunk a rengeteg Inter szurkolonak vilagszerte.
Koszonom a sorsnak es az Urnak, hogy ezt megelhettem, es atelhettem.
Jo volt azt is latni, mennyire tiszteli egymast a ket klub, a jatekosok, a ket edzo.
Vegtelenul sportszeru meccs volt.
Meccs elott is olelkeztek a jatekosok a bemelegitsenel, beszelgettek, sokszor a meccs kozben is azt ereztem, mintha ket barati csapat jatszana egy felkeszulesi meccset, ebbol csak a par kis kakaskodas zokkentett ki.
Ilyen egy sportszeru, tisztelettel teli, igazi donto.
Lefujas utan is, az eredmenyhirdetes elott nagyon sok City jatekos vigasztalta az Inter jatekosait, Guardiola es Inzaghi is percekig beszelgettek, City jatekosok es Guardiola olelgettek, vigasztaltak Inter jatekosokat.
Meg a City elnoke is odament kb az osszes Inter jatekoshoz, megolelte oket, es beszelgettek.
A sorfal is latszott hogy egy oszinte, es maximalis tiszteletet ovezo gesztus.
Nalam errol szol a sport, meltosaggal nyerni, meltosaggal vesziteni, az ellenfelet tisztelve es megbecsulve.
Szamomra az egesz egy vegtelenul meghato pillanat volt.
Fergetes hangulat volt a helyszinen, nem csak a stadionban, hanem tegnap egesz nap Isztambulban.
Elkepeszto amit mindket szurkolotabor csinalt, tenyleg egy fieszta, oromunnep volt az egesz.
Rengetegen helyen Interes es City szurkolok egyutt unnepeltek a meccs elott, semmifele rendbontast es atrocitast nem lattam.
A ket szurkolotabor is baratian, hatalmas tisztelettel viszonyult a masikhoz.
Akikkel beszeltem Angolok mind egytol egyik csakis dicsertek ezt az Intert, es mindenki hatalmas kuzdelmet vart.
Erdekes volt latni a meccs elott, hogy Zhang es Al Khelaifi (PSG elnok), mennyit beszelgetnek es milyen jo hangulatban.
Lehet tenyleg o lesz Zhang megmentoje a vegen?
A Torok szervezes elott is le a kalappal, helyszinen levo baratok, es szurkolok szerint ettol profibb es hibatlanabb csak a Qatari VB lebonyolitasa volt ahol ott voltak, viszont ott is rengeteg Torok rendor, katona, es szervezo vett reszt.
Nyoma sem volt semmifele olyan kaosznak, mint amit a tavalyi Parizsi BL dontonel.
Meccs utan ejszaka sem lattam sehol botranyt, randalirozast, gyujtogast, ahogy az volt par Nyugati orszagban a VB alatt Marokko gyozelme/veresege eseten.
Egyszoval minden vegtelenul profi volt.
Mindenkitol elnezest a hosszu irasert.
Koszonom az Internek, a jatekosoknak, az edzonek, hogy atelhettem ezt az almot.
Buszkek lehetunk, es koszonom.
- Kenji
Lehet hülye párhuzam, de kicsit olyan meccs volt ez nekem mint a Rocky 1-ben
Rocky Apollo ellen.
A vége is olyan lett, de végtelenül büszke vagyok!
Nagyon egyben kéne tartani ezt a magot Onanat,Lukakut,Martinezt,Bastot, Brozot, Barellat, még Acerbit is (ezt tényleg leírtam!?
). Most Marottán a világ szeme, meg Zhangon vagy ki tudja kinn. Apropó a jövő évi mezünk mikor fog kijönni? Tudja valaki?
- intertomega
Üdv Mindenkinek!!!
Kész ennyi volt ,de
De...én büszke vagyok a csapatomra.
Küzdöttek, hajtottak voltak lehetőségeink és
partiban voltunk - szerintem- végig!!
Kiraktam házunk falára a nagy zászlót amit még Milánóban a diákjaimtól kaptam 2007-ben!
Az eredmény azt jelenti: A világ legjobb csapatának tartott M. City 1, azaz egy nullára legyőzte az INTERT.
Szinte mindenki úgy 3,4 sőt 5, 6 gólos angol sikert jósolgatott, lesajnálva meg érdemtelennek tartva
csapatunkat. Nos választ adtunk mindenkinek. Ez az INTER! Ilyen küzdős, hajtós szerethető csapat.
Amennyiben a ,,világ legjobbja" a city akkor mi vagyunk a 2. legjobbak....
Gyerekek ez nem szégyen....ez dicsőség! Többször beszorítottuk őket
Dz nyugdíjba; nagy elismerés mellett. A cseréink tegnap hát...hát,
de a többiek előtt le a kalappal
Jah és a szurkolóink előtt szintén. Rajtuk nem múlott.
FORZA INTER !!!
Kész ennyi volt ,de
De...én büszke vagyok a csapatomra.
Küzdöttek, hajtottak voltak lehetőségeink és
partiban voltunk - szerintem- végig!!
Kiraktam házunk falára a nagy zászlót amit még Milánóban a diákjaimtól kaptam 2007-ben!
Az eredmény azt jelenti: A világ legjobb csapatának tartott M. City 1, azaz egy nullára legyőzte az INTERT.
Szinte mindenki úgy 3,4 sőt 5, 6 gólos angol sikert jósolgatott, lesajnálva meg érdemtelennek tartva
csapatunkat. Nos választ adtunk mindenkinek. Ez az INTER! Ilyen küzdős, hajtós szerethető csapat.
Amennyiben a ,,világ legjobbja" a city akkor mi vagyunk a 2. legjobbak....
Gyerekek ez nem szégyen....ez dicsőség! Többször beszorítottuk őket
Dz nyugdíjba; nagy elismerés mellett. A cseréink tegnap hát...hát,
de a többiek előtt le a kalappal
Jah és a szurkolóink előtt szintén. Rajtuk nem múlott.
FORZA INTER !!!
- Inter101
Azért most látszott hogy Inzaghi csak nem mondja hogy Gagliardini és Correa mekkora nullák! Egész végig attól féltem hogy jönnek..... Tudja ő hogy mi újság van!
- vaskalap
A legszürreálisabb,hogy Bellanova a Cagliariból BL döntőben játszhatott.
- Cupi
Azért még kicsit fáj mert ha azok a nagy helyzetek bemennek...na mind1....ezen már kár keseregni. Én tényleg hittem a győzelemben.
Összességében én is büszke vagyok a csapatra és tényleg álmomban nem gondoltam volna szeptemberben, hogy BL döntőt játszunk majd.
EL döntő elvesztése után írtam, hogy biztos vagyok benne, hogy a fájdalom után majd jön öröm és majd megnyerjük a bajnokságot. Akkor bejött mert a következő szezon bajnokai mi lettünk.
Ez most is nagyon jó lenne mer bevallom egy újabb BL döntő előtt nekem nagyobb vágyam a 2. csillag. Nagyon jó lenne előbb elérni mint a Milan.
Szóval merítsünk erőt a tegnapi szomorkodásból és húzzuk be jövőre a bajnoki címet.
Én azt sem bánom ha az olasz kupa döntő közelébe nem jutunk és a BL-ből is kiesünk a nyolcaddöntőben ha a bajnokság meglesz.
Összességében én is büszke vagyok a csapatra és tényleg álmomban nem gondoltam volna szeptemberben, hogy BL döntőt játszunk majd.
EL döntő elvesztése után írtam, hogy biztos vagyok benne, hogy a fájdalom után majd jön öröm és majd megnyerjük a bajnokságot. Akkor bejött mert a következő szezon bajnokai mi lettünk.
Szóval merítsünk erőt a tegnapi szomorkodásból és húzzuk be jövőre a bajnoki címet.
- interfan
2 Inter jatekos kerult be az idei BL "alomcsapataba".
Bastoni es Dimarco, hatalmas gratulacio nekik.
Az idei BL alomcsapata:
Courtois
Walker-Dias-Bastoni-Dimarco
Stones-DeBruyne-Rodri
B.Silva-Haaland-Vinicius
Oriasi dolog hogy egy ilyen alomcsapatba Dimarco es Bastoni is helyett kapott.
Elkepeszto ertekunk mindket Olasz, es meg mindig piszkosul fiatalok es klasszisok mar most.
Bastoni es Dimarco, hatalmas gratulacio nekik.
Az idei BL alomcsapata:
Courtois
Walker-Dias-Bastoni-Dimarco
Stones-DeBruyne-Rodri
B.Silva-Haaland-Vinicius
Oriasi dolog hogy egy ilyen alomcsapatba Dimarco es Bastoni is helyett kapott.
Elkepeszto ertekunk mindket Olasz, es meg mindig piszkosul fiatalok es klasszisok mar most.
- interfan
Jatekosaink atlaga es atlagai a teljes idei szezont nezve:
1. Barella: 6,365 (4029 perc)
2. Martinez: 6,289 (4118 perc)
3. Dimarco: 6,285 (3171 perc)
4. Calhanoglu: 6,197 (3502 perc)
5. Darmian: 6,088 (3341 perc)
6. Mkhitaryan: 6,074 (3337 perc)
7. Bastoni: 6,065 (3545 perc)
8. Acerbi: 6,062 (3828 perc)
9. Onana: 6,059 (3720 perc)
10. Handanovic: 6,000 (1415 perc)
11. Dzeko: 5,990 (2893 perc)
12. Brozovic: 5,973 (2507 perc)
13. Lukaku: 5,888 (1988 perc)
14. Dumfries: 5,850 (3443 perc)
15. DeVrij: 5,794 (2485 perc)
16. Skriniar: 5,785 (2405 perc)
17. Gosens: 5,674 (1826 perc)
18. Bellanova: 5,667 (657 perc)
19. D'Ambrosio: 5,657 (1063 perc)
20. Asllani: 5,527 (859 perc)
21. Gagliardini: 5,394 (1038 perc)
22. Correa: 5,294 (1408 perc)
- Festa
interfan írta: ↑2023.06.12. 07:37 Jatekosaink atlaga es atlagai a teljes idei szezont nezve:
Barella,Lautaro,Dimarco helyezése nem meglepő,de Lukaku a káprázatos utolsó 2 hónappal is 13.helyre volt elég.
Acerbi volt az akitől a legkevésbé vártuk a stabil jó teljesítményt ,remélem ezt jövőre is hozni tudja majd.
- Cupi
Acerbi tényleg kellemes meglepetés volt. Nekem a gyomrom fordult fel tőle....elsősorban nem azért mert idősebb védőt hoztunk vagy mert ne tudna jól is játszani hanem inkább az a mosoly miatt ami még a Lazio - Milan utolsó utáni perces bénázása és milan gólja után volt.....nagyon ideges voltam akkor rá....kis túlzással a bajnoki címünk ment el azzal....
Viszont amit nyomott a szezonban az előtt el a kalappal.
Talán 1-2 meccse volt amikor gyengébb volt de a többin mind hozott egy erős szintet. Sok éves szerződést nem adnék neki de igenis leírom annak örülnék ha 1 évet még maradna.
Aki viszont számomra negatív meglepetés volt az Lukaku. Tavaszra összekapta magát de az egész évet nézve ő csalódás...ha nem lett volna a sérülése és hozza azt amit az utolsó 2 hónapban akkor a bajnoki cím is elérhető lett volna. Azt sejtettem nem lesz olyan jó mint Conte és Pintus alatt de azért ennél többre számítottam.
Viszont amit nyomott a szezonban az előtt el a kalappal.
Aki viszont számomra negatív meglepetés volt az Lukaku. Tavaszra összekapta magát de az egész évet nézve ő csalódás...ha nem lett volna a sérülése és hozza azt amit az utolsó 2 hónapban akkor a bajnoki cím is elérhető lett volna. Azt sejtettem nem lesz olyan jó mint Conte és Pintus alatt de azért ennél többre számítottam.
- interfan
Azert ezen annyira ne lepodjunk meg...Festa írta: ↑2023.06.12. 07:51interfan írta: ↑2023.06.12. 07:37 Jatekosaink atlaga es atlagai a teljes idei szezont nezve:
Barella,Lautaro,Dimarco helyezése nem meglepő,de Lukaku a káprázatos utolsó 2 hónappal is 13.helyre volt elég.
Acerbi volt az akitől a legkevésbé vártuk a stabil jó teljesítményt ,remélem ezt jövőre is hozni tudja majd.
Botrany gyenge telet hozott, ott amiket kihagyott...
Ha azokbol csak 2-3 bemegy, mar elorebb jarunk joval es nem 11 vereseggel zarunk.
Most a BL donto utan megint durvan kikezdtek szerencsetlent, en feleslegesnek latom a hibas keresest, persze tragedia volt, de ha hosszabbitas is, kozel sem biztos hogy nyerunk.
Meg ilyen cikkek es szakerto velemenyek, hogy ami a Romanal Taylor, a Fiornal Igor, es az Internel Lukaku, es ezen a 3 emberen ment el a 3 Trofea.
Memek meg megint kegyetlenek, es Lakaka bol all minden, meg a Belga-Horvat meccs 2.0-bol.
Nem latom ennek ertelmet, ha hosszabbitas sincs garancia hogy nyerunk, foleg ugy hogy nalunk Gosens, D'Ambrosio, Bellanova szintek jatszottak, es 0 cserenk maradt mikozben total kifaradtunk, a Citynel meg meg volt 3 cserelehetoseg, es Alvarez, Mahrez szintek ultek a padon.
Ezert semmi ertelmet nem latom a sajtoban, es a szurkolok koreben nagyon durvan es folyamatosan meglevo Lukaku gyalazast.
Kapott szerencsetlen mar eleget iden...
Nekem sokkal agasztobb az vele kapcsolatban amit Marotta mondott a sulyarol, es Inzaghi meg most is a BL donto elotti hetekben, hogy meg mindig nincs meg a fizikai es eronleti allapota ahhoz, hogy 3-4 naponta meccseket jatszon.
Egyebkent szegeny valahogy nagyon nem a dontok, vagy nagy meccsek, nagy tornak embere.
Mindig valahogy negativ hos lesz belole, emiatt en sajnalom ot.
-Mit kap most is a BL donto miatt, de a VB valoban egy tragedia volt neki, ott amit muvelt az valami elkepeszto volt.
-Tavalyi FA Kupa es Ligakupa dontoben sem ment neki.
-Tavaly a BL-ben osszesen 2db gol.
-A City, MU, Arsenal, Liverpool, Spurs sor ellen a PL-ben 10 meccs = 1db gol.
-Conteval nalunk a BL-ben Gladbach ellen 4 gol, de ezt leszamitva Real, Shaktar meccsek 0 gol, es kieses.
-19/20-ban szinten golcsend a Dortmund ellen 2x, 5 meccs = 2 gol, kieses a csoportbol.
-Gol az EL dontoben, de cserebe ongol, amivel kikaptunk.
-MU 18/19 9 BL meccs = 2db gol.
-PL-ben a Chelsea, City, Pool, Arsenal, Spurs 10 meccs = 0 gol.
-17/18 a MU-ban FA kupa donto nincs gol, Pl-ben a nagyok ellen 10 meccs = 1db gol.
-2018-as VB elso ket meccs = 4 gol (Tunezia, Panama) majd maradek 5 meccs (Japan, Brazil, Francia, Angol) 0 gol.
-2016-os EB Irek ellen 2 gol, majd maradek 4 meccs 0 gol.
-13/14-ben Europai Szuperkupa donto elvesztes az o kihagyott tizenegyesevel.
-2014-es VB 5 meccs = 1db gol.
-Everton + West Hambe a nagyok ellen 62 meccs = 14 gol.
Persze van kivetel is, lasd a 2020-as EB, vagy a Vilagkupa ahol lott es, es egy Szuperkupaban is, de sajnos osszesegeben valahogy nagyon nem a dontok es nagy meccsek embere o.
- interfan
Itt amikor Lukaku megjott valosagos oromunnep volt.Cupi írta: ↑2023.06.12. 08:53 Acerbi tényleg kellemes meglepetés volt. Nekem a gyomrom fordult fel tőle....elsősorban nem azért mert idősebb védőt hoztunk vagy mert ne tudna jól is játszani hanem inkább az a mosoly miatt ami még a Lazio - Milan utolsó utáni perces bénázása és milan gólja után volt.....nagyon ideges voltam akkor rá....kis túlzással a bajnoki címünk ment el azzal....
Viszont amit nyomott a szezonban az előtt el a kalappal.Talán 1-2 meccse volt amikor gyengébb volt de a többin mind hozott egy erős szintet. Sok éves szerződést nem adnék neki de igenis leírom annak örülnék ha 1 évet még maradna.
Sokak kozt en is rettentoen orultem neki, es biztos voltam benne, hogy hiaba bukott meg ujra PL-ben, es hizott meg, a Seria A mas szinvonal, itt menni fog neki.
Talan te voltal Cupi az egyetlen, ha jol emlekszem, aki leirta varjunk meg az unneplessel, mert lehet ez mar nem az a Lukaku lesz.
Igy hogy eltelt az idei szezonunk, be kell ismerjem, nagyon tevedtem es Lukaku nagyon nem hozta azt amit vartam, es Cupi viszont te erre kimeletlenul raereztel mar tavaly.
Egyebkent nekem Acerbin kivul, Darmian az ev meglepetese.
Egy nagyon stabil atlagot es megbizhato format hozott KH poszton.
Nem egy klasszis, sosem volt es sosem lesz az, de egy nagyon megbizhato, stabil jatekos, aki tenyleg mint jolly joker elojott, es roppant stabil volt hatul.
Mindez igaz Acerbire is, akitol irtoztam, es most sem tartanam meg.
Egy jo atlagot hozott o is, kiemelkedo nem volt, de az Inter legjobbjai koze tartozik a stabil es megbizhato teljesitmenyevel iden.
- Cupi
Legtöbbször örül az ember ha bejön amit tippelt de most ebben az esetben nem. Én boldogan leírtam volna tévedtem és Lukaku meg nyomott volna egy 25-30 gólos szezont.interfan írta: ↑2023.06.12. 11:10
Itt amikor Lukaku megjott valosagos oromunnep volt.
Sokak kozt en is rettentoen orultem neki, es biztos voltam benne, hogy hiaba bukott meg ujra PL-ben, es hizott meg, a Seria A mas szinvonal, itt menni fog neki.
Talan te voltal Cupi az egyetlen, ha jol emlekszem, aki leirta varjunk meg az unneplessel, mert lehet ez mar nem az a Lukaku lesz.
Igy hogy eltelt az idei szezonunk, be kell ismerjem, nagyon tevedtem es Lukaku nagyon nem hozta azt amit vartam, es Cupi viszont te erre kimeletlenul raereztel mar tavaly.
Darmian jogos. Ő is nagyon jó szezont hozott le. Előtte is le a kalappal.
- interfan
Igen, sajnos Lukaku ugyben igazad volt es jol erezted a dolgokat.Cupi írta: ↑2023.06.12. 11:23Legtöbbször örül az ember ha bejön amit tippelt de most ebben az esetben nem. Én boldogan leírtam volna tévedtem és Lukaku meg nyomott volna egy 25-30 gólos szezont.interfan írta: ↑2023.06.12. 11:10
![]()
Azert sajnos amit te is irsz, hogy mindenki jobban jart volna ha a tobbseg orome valosul meg.
Darmian kapcsan orulok a hosszabbitasnak, viszont megmondom oszinten En a 36. eveben levo Acerbit nem tartanam meg, DeVrijt meg foleg nem padra 7m fizu kiadassal.
(Persze Acerbi ugyis marad, Inzaghi megmondta jovore is a vedelem alapjakent epit ra)
- Festa
Lukaku megérkezett csak későn.Én viszont azt a Lukakut aki az utolsó 2 hónapban volt itt tartanám.interfan írta: ↑2023.06.12. 11:26Igen, sajnos Lukaku ugyben igazad volt es jol erezted a dolgokat.Cupi írta: ↑2023.06.12. 11:23Legtöbbször örül az ember ha bejön amit tippelt de most ebben az esetben nem. Én boldogan leírtam volna tévedtem és Lukaku meg nyomott volna egy 25-30 gólos szezont.interfan írta: ↑2023.06.12. 11:10
![]()
Azert sajnos amit te is irsz, hogy mindenki jobban jart volna ha a tobbseg orome valosul meg.
Darmian kapcsan orulok a hosszabbitasnak, viszont megmondom oszinten En a 36. eveben levo Acerbit nem tartanam meg, DeVrijt meg foleg nem padra 7m fizu kiadassal.
(Persze Acerbi ugyis marad, Inzaghi megmondta jovore is a vedelem alapjakent epit ra)
Szinte minden meccsen vagy gólt rúgott vagy gólpasszt adott akkor amikor játszott.
Amennyiben ezt folytatni tudná egy jó alapozással akkor sokat segíthetne.
Sajnos az Empoli idegenbeli meccsig valóban hiányzott,de ott át tört benne valami.
A döntőn nem lett sajnos hős maxium negatív,de Dzeko még helyzetbe sem tudott kerülni,így meg még legalább volt esélyünk.
- Cupi
- interfan
Pont fentebb csinaltam errol egy hosszabb valogatast.
Sajnos szegeny nem a nagy meccsek, nagy tornak, es dontok embere es hose, maximum negativ hos sajnos.
Ettol fuggetlenul ez a donto nem rajta ment el, es nem ertek egyet a ra zudulo tamadasnak meg Lakakazassal, es Memek szazaival, hogy megint rajta rohognek mekkora balfasz.
Ez nem rajta mulott, ha be is megy es egyenlitunk, akkor sem lett volna sok esely faradtan, D'Ambrosio, Gosens, Bellanova szintekkel, 0 cserevel, a Citynel meg 3 cserelehetoseg is volt, es olyan jatekosok mint Alvarez es Mahrez csak a padon voltak.
Gyenge volt Lukaku, megint kihagyott egy 200% ziccert, ez teny, de en tartom, nem ezen ment el, mert egyenlites utan sem lett volna garantalt a gyozelem, sot...
En meg mindig a BL donto feelingjeben, es varazsaban vagyok, es buszke vagyok a csapatra, oriasi dolgot ertunk el, feleslegesnek latom az Olaszok es trollok tamadast kulfoldon Lukaku fele.
- Festa
Akkor én is csinálok összeállítást Lukaku tavaszi feltámadásról.
Persze a döntő az döntő, de ő kevesebb mint egy félidő alatt is helyzetbe tudott kerülni nem úgy mint Dzeko aki a labdával alig találkozott.
Juventus elleni kupameccs 1-1, Tizenegyes gól az utolsó percben ami nagyon kellett a továbbjutáshoz
Salernitana 1-1 meccs gólpassz Gosensnek
Benfica idegenbeli 0-2 mecccs, Tizenegyesét gólra váltotta.
Empoli idegnebeli 0-3 (az igazi áttörés) 2 gól és egy gólpassz Lautaronak
Lazio elleni hazai 3-1 2 gólpassz Lautaronak és Gosensnek
Roma elleni 0-2 Gól
Sassulo elleni hazai 4-2 2 gól
Milán elleni hazai BL elődöntő 1-0 Gólpassz Lautaronak
Napoli elleni 3-1 Gól
Atalanta elleni hazai 3-2 gól
Torino elleni idegenbeli 1-0 Gólpassz Brozovicnak
A döntőn sajnos nem sikerült gólt szerezni,de ettől még legjobb önmagára emlékeztető tavaszt futott.
Persze a döntő az döntő, de ő kevesebb mint egy félidő alatt is helyzetbe tudott kerülni nem úgy mint Dzeko aki a labdával alig találkozott.
Juventus elleni kupameccs 1-1, Tizenegyes gól az utolsó percben ami nagyon kellett a továbbjutáshoz
Roma elleni 0-2 Gól
Napoli elleni 3-1 Gól
A döntőn sajnos nem sikerült gólt szerezni,de ettől még legjobb önmagára emlékeztető tavaszt futott.
- interfan
Par dolog biztos, azt a gyulolelet, lejaratast, es kirohogest nem erdemli amit most kap.
Azert ez nagyon kemeny lehet lelkileg, foleg a VB utani dolgokat, majd az Inter telerol amit kapott, es most akkor a BL donto miatt.
Teljesen szetlehet szedni egy jatekost igy lelkileg, es szegeny nem erdemli ezt, sot senki nem erdemli ezt.
Szinten biztos, hogy o szegeny nem a nagy meccsek, dontok, nagy tornak embere.
Valahogy ott 80%-ban nagyon, de nagyon nem megy neki.
Es tenyleg valahogy a "negativ hos" lesz.
Szinten biztos, hogy tavasszal segitett az Internek.
Viszont ahogy Cupi irta, osszesegeben ettol sokkal-sokkal tobbet vartunk tole.
Foleg a Seria A legjobban fizetett tamadojatol.
Egy magaba tobbe kerult az idei szezonra nekunk a 8m kolcson dij miatt, mint az Onana, Bastoni, Martinez sor osszesen, ez pedig brutalis...
Osszesegeben a szezonja inkabb bukas mint siker.
Viszont...
Ha ingyen megkapnak, raadasul lemonda a fizetes nagyreszerol, akkor egy teljes hulladek Correatol, es egy 38. eleteveben jaro Dzekotol rosszabb nem lehet.
Engem mar nem is az foglalkoztat, hogy hany meccs ment el rajta a kihagyott helyzeteink, vagy hany meccset koszonhetunk neki tavasszal, ez az ideny mar elment, es ugy sikerult neki ahogy...
Sokkal jobban aggaszt Marotta nyilatkozata a sulyarol, es meg inkabb Inzaghi par hetes nyilatkozata, hogy Lukaku tovabbra sincs olyan fizikai es eronleti allapotban, hogy 3-4 naponta birja a meccseket.
Ez sajnos szerintem mar sokkal nagyobb problema, mint az hogy hany pont ment el rajta, es cserebe hany pontot szerzett vissza ebbol.
- interfan
Serulesek listaja az idei szezonukbol:
1. Correa: 105 nap
2. Lukaku: 92 nap
3. Skriniar: 92 nap
4. Brozovic: 80 nap
5. D'Ambrosio: 69 nap
6. Calhanoglu: 40 nap
7. Mkhitaryan: 39 nap
8. Handanovic: 31 nap
9. Darmian: 31 nap
10. Cordaz: 28 nap
11. Dimarco: 26 nap
12. Gosens: 25 nap
13. Bastoni: 16 nap
14. DeVrij: 12 nap
15. Gagliardini: 11 nap
16. Barella: 9 nap
17. Martinez: 3 nap
Nem volt serult:
Onana, Acerbi, Dumfries, Bellanova, Asllani, Dzeko
1. Correa: 105 nap
2. Lukaku: 92 nap
3. Skriniar: 92 nap
4. Brozovic: 80 nap
5. D'Ambrosio: 69 nap
6. Calhanoglu: 40 nap
7. Mkhitaryan: 39 nap
8. Handanovic: 31 nap
9. Darmian: 31 nap
10. Cordaz: 28 nap
11. Dimarco: 26 nap
12. Gosens: 25 nap
13. Bastoni: 16 nap
14. DeVrij: 12 nap
15. Gagliardini: 11 nap
16. Barella: 9 nap
17. Martinez: 3 nap
Nem volt serult:
Onana, Acerbi, Dumfries, Bellanova, Asllani, Dzeko
- Cupi
- mike
Örülnék ha Lukaku maradna, ő ide való, szeretne maradni és tényleg remek tavaszt futott.Festa írta: ↑2023.06.12. 13:29 Akkor én is csinálok összeállítást Lukaku tavaszi feltámadásról.
Roma elleni 0-2 Gól
Napoli elleni 3-1 Gól
Meg kell oldani valahogy.
- CsaSzi9294
+1
Én nem hiszek sem Firmino sem Thuram érkezésében. Ebben a csóróságban jobbat nem fogunk találni és ha megkapja a bizalmat a LuLa működni fog. Nem mellesleg itt akar maradni, amit meg kell becsülni.
- Stankov
Thuram 5 éves szerződést évi 7M+ 10M aláírási pénzzel.Mi közöltük velük hogy ez nem teljesíthető és a Milan is visszalépni látszik.
-
Francesco
Azért van arca az ügynökének. Egy német középcsapat csatára, a Francia válogatottban csere és 30 meccsen 13 gól 6 gólpassz a mérlege. Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, vagy hogy tuti blama lesz ennyi pénzért, de ilyen összeget annak adnak aki tuti beválik és ezt sem lehetne róla mondani.
-
Francesco
- PellerG
Az új bajnokság első fordulója:
SERIE A 2023-2024, PRIMA GIORNATA
Bologna-Milan
Empoli-Hellas Verona
Frosinone-Napoli
Genoa-Fiorentina
Inter-Monza
Lecce-Lazio
Roma-Salernitana
Sassuolo-Atalanta
Torino-Cagliari
Udinese-Juventus
A napra és órára bontás pénteken lesz esedékes.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ina-929750
SERIE A 2023-2024, PRIMA GIORNATA
Bologna-Milan
Empoli-Hellas Verona
Frosinone-Napoli
Genoa-Fiorentina
Inter-Monza
Lecce-Lazio
Roma-Salernitana
Sassuolo-Atalanta
Torino-Cagliari
Udinese-Juventus
A napra és órára bontás pénteken lesz esedékes.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ina-929750