Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.08.21. 22:33 Sky szerint mivel az emlegetett 45m eurobol a KP erkezo Diouf megvan 20-25m euroert, ezert lehetoseg nyilhat arra, hogy a maradek 20m koruli osszegbol az Inter vegyen egy KH-t, mindezt anelkul, hogy Pavardot eladnak.
Sky kiemeli, kerdojeles hogy Asllani tavozasabol tortento bevetel kieses ez nem befolyasolja e.
Nem látom távozó nélkül hova igazolnánk hátra?
Megvagyunk létszámra.
Újabb Palaciost meg csak nem lesz képük elhozni Dél-Amerikából...
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

PellerG írta: 2025.08.21. 22:48 Nem látom távozó nélkül hova igazolnánk hátra?
Én még bízom benne, hogy Pavard menni fog, nálam a bizalom oda van... Bisseck maradhatna kezdő a részemről, és mellé/mögé jöhetne egy hasonló kaliberű játékos, a maradék pénzből+Pavard eladási árából.
Abban bíztam, hogy olyan kp. jön, aki a védelem közepén is bevethető, mert azt a posztot gyengének tartom, de végül az felejtős lett.
Az új játékosokkal egyébként teljesen jó érzéseim vannak. L.H-t láttam eddig "idegennek" eddig a csapatban. Dehát Dumfries is mit produkált még elejében...
PellerG

g.e.r.a írta: 2025.08.21. 19:04
Janicsár írta: 2025.08.21. 18:56 Az nekem mindenkepp pozitiv hogy nem ez a "csak olaszon belul" dolog megy.
Nekem is ez pozitív. Annak is örülök, hogy nem megy végre csak a rutin vonal és hoztunk egy 32 vagy 33 éves kp-t egy vagy két évre.
Amúgy szerintem ez az igazolás már némileg Mkhitaryan pótlásának és idei tehermentesítésére szól. Nem lesz már sajnos ő se fiatalabb.
Nem ismerem egyáltalán Diouf-ot, kíváncsi vagyok, használható-e box-to-boxként is, vagy csak a védelem előtt, visszább vonva.
Nem lenne rossz egy bal lábas KP is, aki előre sem elveszett (gól-gólpassz statjai karcsúak).
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gregory Lallemand 2004 ota vezeto ujsagiroja a Lensnek, interju Diouf kapcsan:

Milyen tipusu jatekos Diouf, es miben tunt ki a Lensben?

Diouf egy box to box KP, o kepes a sajat tizenhatostol az ellenfel tizenhatosaig eljutatni a ladbat a hosszu futasaival es gyorsasagaval.
Jo teljesitmenyt nyujt labdaval, de pontatlan, es az utolso lepeseknel sokat hibazik.

Technikai es fizikai jellemzoi?

Egy az egyben kepes legyozni az ellenfelet, de nehezen fejezi be a tamadasokat.
Kizarolag a bal labat hasznalja ami nagy hatrany, ha megtanulna a jobb labat is hasznalni, sokat fejlodhetne, es az utolso passzokban is sikeres lehetne.
Fizikailag eros, de nem kepes teljes meccseken komoly intezitassal jatszani.

Hol kell fejlodnie?

Hatarozottan a kapu elotti 25-30 meteren.
Az elmult 30 ev legnagyobb frusztacioja o nekem, azt hinned, hogy kepes golokat is szerezni, golpasszokat adni, de mindossze 2 gol es 2 golpassz 68 meccsen.
A statisztikat sokszor nem adjak vissza az igazsagot, de Diouf eseteben ez tokeletesen megmutatja a valosagot.

Mit adhat o az Internek?

Mentalisan is elore kellene lepnie, ahhoz hogy minosegi elorelepest tegyen.
Lensben nem tudott kiemelkedni, es nem tudott minosegi jatekos lenni, de az Internel megvan erre most az eselye.
Ha ez sikerul, top jatekossa valhat.
Emberi szempontbol peldaerteku, udvarias, szorgalmas, baratsagos ember.
Sok nehezsege ellenere mindig mindent beleadott, hogy fejlodjon.
Az hogy az Interbe igazolt, eselyt adhat neki arra, hogy top jatekossa valljon, ami a Lensbe nem sikerult neki.

Szerinted kezdo lesz?

Idore lesz szuksege.
Ha viszont megtalalna az onbizalmat, amit a Lensnel hianyzott neki, akkor akar mar a szezon elejen kezdhetne az Interben.
A Lensnel Seko Fofanat kellett volna potolnia, aki egy klublegenda volt.
Ez a feladat nagyon nehez volt, es nem is sikerult.
Egyebkent van kulfoldi tapasztalata a Baselnel, es gyonyoru golt is szerzett a Fiorentina ellen, tehat tud golt is szerezni, ami sajnos a Lensnel nem ment neki.

Kihez tudnad ot hasonlitani?

Nehez kozvetlen osszehasonlitast tenni.
Hosszu labai vannak, ami lehetove teszik a gyorsasagot, es hogy a kontratamadosokban hasznos legyen.
Viszont nincs meg benne Vieira fizikai ereje, vagy Dalmat egy az egy elleni jateka, akiket ismerhettek mert az Interben jatszottak.
Megvannak a sajat kepessegei Dioufnak, de fejlodnie kell, kulonosen a befejezeseknel.
Ha ez sikerul, akkor egy ertekes jatekossa valhat.

Mit gondolnak rola a Lens szurkoloi?

Lensnel mindig is tamogattak ot, a valtozo es sokszor gyenge teljesitmenye ellenere is.
Sokan csalodottak voltak vele kapcsolatban, tobbet vartak tole, es nem kaptak kezzel foghato eredmenyt es teljesitmenyt.
Francia media csak a jo meccseit emelte ki, amik tenylegesen voltak is ne tagadjuk el, de akik kovetik a Lenst azok inkabb csalodottak voltak Diouf kapcsan.
A tehetseg nem parosult hatekonysaggal.
Emberi teren persze csak jot lehet ra mondani, baratsagos, segitokesz, nagyon kedves srac.

Fejlodes vagy kockazat szamara az Inter?

Klubot kellett valtania, mert a Lensben stagnalt a teljesitmenye es megrekedt.
Internel top jatekosok veszik korul, ez akar segithet is neki a fejlodesben.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.08.22. 07:12 Gregory Lallemand 2004 ota vezeto ujsagiroja a Lensnek, interju Diouf kapcsan:

……
Ezek után pláne nem értem, ki volt az aki ide hozta, ráadásul minek?
Fhu, hát győzzön meg persze, kívánom neki, de ez a nyilatkozat nem túl jó előjel, ahogy a statjai sem. :roll: Ha ő lesz a nagy nyári igazolásunk, könnyen bajban lehetünk. A toptól úgy tűnik messze van, de nekem még az ára is soknak tűnik, 25ért a Serie A-ból is hozhattunk volna valakit. A francia kis csapatokkal nem igazán szokott szerencsénk lenni.

Mindegy befejezem a károgást, de nem túl bizalomgerjesztő a srác. :think:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.22. 07:24
interfan írta: 2025.08.22. 07:12 Gregory Lallemand 2004 ota vezeto ujsagiroja a Lensnek, interju Diouf kapcsan:

……
Ezek után pláne nem értem, ki volt az aki, ide hozta, ráadásul minek?
Fhu, hát győzzön meg persze, kívánom neki, de ez a nyilatkozat nem túl jó előjel, ahogy a statjai sem. :roll: Ha ő lesz a nagy nyári igazolásunk, könnyen bajban lehetünk.
A toptól úgy tűnik messze van, de nekem még az ára is soknak tűnik, 25ért a Serie A-ból is hozhattunk volna valakit. A francia kis csapatokkal nem igazán szokott szerencsénk lenni.

Azert annyira rosszakat nem mondott.
Fejlodnie kell, ez teny, dehat 22 eves, itt a lehetoseg.

Mostani hirek szerint meg egy KH erkezhet 20-25m ertekben, mivel kb ennyi penzunk maradt (ha az Asllani szal nem kavar be, es ennyi sem), a sokat emlegetett 40-45m-bol.

Visszaterve Dioufra, szerintem semmivel nem rosszabb mint a Sucic, Bonny, Henrique sor, de cserebe semmivel nem meggyozobb.
Kb az osszes eddigi igazolasunk ugyanaz a szint, kockazat, es lehetoseg.

Nyilvan 25m, dehat a Serie A-bol is kit kapsz 25m-ert?
Szerintem az vegre egy jo irany, hogy nem csak ez a beltenyeszet, es csak bajnoksagon belul igazolunk gondolat van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.08.22. 07:43-kor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2025.08.22. 07:24 Ezek után pláne nem értem, ki volt az aki ide hozta, ráadásul minek?
Fhu, hát győzzön meg persze, kívánom neki, de ez a nyilatkozat nem túl jó előjel, ahogy a statjai sem. :roll: Ha ő lesz a nagy nyári igazolásunk, könnyen bajban lehetünk. A toptól úgy tűnik messze van, de nekem még az ára is soknak tűnik, 25ért a Serie A-ból is hozhattunk volna valakit. A francia kis csapatokkal nem igazán szokott szerencsénk lenni.

Jobb pedigréje van mint pl Bissecknek volt....

Dioufnál az egyetlen gond a taktikai érzék lehet. Ha jó a foci IQ-ja, akár kincset is találhattunk.
Diouf es Sucic is nagyon tehetséges, ha csak az egyik beválik, már megérte.
Szerintem mindkettő be fog:)
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.22. 07:31

Fhu, hát győzzön meg persze, kívánom neki, de ez a nyilatkozat nem túl jó előjel, ahogy a statjai sem. :roll: Ha ő lesz a nagy nyári igazolásunk, könnyen bajban lehetünk.

Mostani hirek szerint meg egy KH erkezhet 20-25m ertekben, mivel kb ennyi penzunk maradt (ha az Asllani szal nem kavar be, es ennyi sem), a sokat emlegetett 40-45m-bol.

Visszaterve Dioufra, szerintem semmivel nem rosszabb mint a Sucic, Bonny, Henrique sor, de cserebe semmivel nem meggyozobb.
Persze, nyilván, még az edzőközpontba se lépett, tudom én és inkább csak aggódom, hogy befürdünk vele. Nekem csak az a bajom, hogy semmivel nem tűnik többnek, mint az az Asllani vagy Zielinski, akit ki akarunk tenni. Hiányzik a kezdőből egy sztár, aki meg tudta volna zavarni az állóvizet és 45ből azért nem ilyen igazolásra számít az ember. Olyanra, mint pl O’Rilley vagy akit tegnap beszéltünk Ugarte. Ez a lensi srác fiatal meg külföldi, ez mind hatalmas pozitívum, de felesleges őt olyannak nevezni, aki erősítés lenne. Mondja itt ez a muki az interjúban, hogy nem képes nagy meccseken nagy intenzitással játszani, mentálisan gyenge, meg ez a 68 meccsből 2 gól 2 gp sem túl veretes. Azt nem értem, hogy jött szóba? Még a Leccébe is van legalább 3 ilyen játékos. Persze fejlődhet, de eddig nem az volt, hogy kész játékos kell Chivunak? Ő minden csak nem az ez alapján az interjú után.
Őszinte leszek, nekem még a Parmás Keita is szimpatikusabb lett volna, de még Amrabat is.

A védő érkezését is csak akkor érteném meg, ha Pavard menne, de érte is kapnánk pénzt. Pavard-Acerbi-Bastoni/ Bisseck-DeVrij-Darmian. Ha marad Pavard, kinek akarunk igazolni?
CsaSzi9294

mike írta: 2025.08.22. 07:41
CsaSzi9294 írta: 2025.08.22. 07:24 Ezek után pláne nem értem, ki volt az aki ide hozta, ráadásul minek?

Jobb pedigréje van mint pl Bissecknek volt....

Dioufnál az egyetlen gond a taktikai érzék lehet. Ha jó a foci IQ-ja, akár kincset is találhattunk.
Diouf es Sucic is nagyon tehetséges, ha csak az egyik beválik, már megérte.
Szerintem mindkettő be fog:)
Jó, ez igaz. Tényleg kívánom, hogy igazad legyen, nincs bajom vele, mert még nem is láttam, inkább a csalódottság beszél belőlem. Nagyobb nevet vártam 45ből. :roll:
MLK

Szerintem a klub részéről nem volt olyan kommunikáció, hogy hoznak egy nagy nevet.

Lookmannél, szerintem láttak egy lehetőséget a tavalyi hisztije miatt, hogy áron alul megszeezhetnek egy kiemelkedő játékost. Nem jött be, léptek tovább.

Hakan is maradt, nem kellett szerkezetet váltani és, vagy muszájból azonnal kezdő szintű játékost igazolni.

Manu Konéban valószínűleg ugyanolyan lehetőséget láthattak mint Lookmanben. Az sem jött be...

Amíg a Pl-ben ilyen szinten megy a pénzszórás, minden más bajnokságban sokkal nehezebb ez az időszak.
MLK

A Dioufról szóló cikkre rátérve, nem fognak el jó érzések. De optimista vagyok így a bizalom megvan felé is. Bármi lehet belőle, még csak 22 éves.
Megvan az alap kezdő, ő is csak kiegészítő ember. Nincs akkora nyomás, teher, van akik mellett fejlődni is tud és meglesz a játék lehetősége is.
Chivu nekem még mindig rizikósabb.

Pár éve a pool megvette Gravenbechet nagy tehetségként ezen a poszton, akinek a TM értéke duplája volt Dioufénak, aztán Klopp alatt lehetett látni mi lett belőle. Tavaly meg kivirágzott az új edzőnél.
Nem minden az érték, nem minden a tehetség. Az is nagy mértékben benne van, amiről hvmetal szokott írni, hogy nem mindegy kik mellé és mikor érkezik valaki.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.22. 07:46

Persze, nyilván, még az edzőközpontba se lépett, tudom én és inkább csak aggódom, hogy befürdünk vele. Nekem csak az a bajom, hogy semmivel nem tűnik többnek, mint az az Asllani vagy Zielinski, akit ki akarunk tenni. Hiányzik a kezdőből egy sztár, aki meg tudta volna zavarni az állóvizet és 45ből azért nem ilyen igazolásra számít az ember. Olyanra, mint pl O’Rilley vagy akit tegnap beszéltünk Ugarte. Ez a lensi srác fiatal meg külföldi, ez mind hatalmas pozitívum, de felesleges őt olyannak nevezni, aki erősítés lenne. Mondja itt ez a muki az interjúban, hogy nem képes nagy meccseken nagy intenzitással játszani, mentálisan gyenge, meg ez a 68 meccsből 2 gól 2 gp sem túl veretes. Azt nem értem, hogy jött szóba? Még a Leccébe is van legalább 3 ilyen játékos. Persze fejlődhet, de eddig nem az volt, hogy kész játékos kell Chivunak? Ő minden csak nem az ez alapján az interjú után.
Őszinte leszek, nekem még a Parmás Keita is szimpatikusabb lett volna, de még Amrabat is.

A védő érkezését is csak akkor érteném meg, ha Pavard menne, de érte is kapnánk pénzt. Pavard-Acerbi-Bastoni/ Bisseck-DeVrij-Darmian. Ha marad Pavard, kinek akarunk igazolni?
Pont ezt irtam tegnap, hogy szerintem tulzottak voltak az elvarasok, es emiatt van az most ami...
Szep dolog az almodozas, jo dolog az almodozas, de bolcsebb dolog szerintem ha az almokat nem mint elvaras eljuk meg.

Szep ez a Parmas Keita neve is, de o kiemelkedo volt barhol?
Nem igazan...
Frendrup ugyanez.
Egyatalan nem gondolnam, hogy ok kevesebb kockazatot rejtettek volna.
Legalabb valami kis valtozas van, es megprobalunk ebbol a beltenyeszetbol kiszakadni.
Igazoltunk mar annyi kozepszert a Serie A-bol is...

Amrabat is persze, de azert o se veletlenul jatszik a Fenerbe.
30 eves lesz, lattunk mar olyat, hogy valakinek ennyi idosen vege van, lasd Zielinski.
20m-ert venni egy 30 eves Amrabatot, aki megint finoman szolva sem biztos megoldas, es hat o fejlodni sem fog, es hat lehet 2 ev mulva ugyanugy akarnak kitenni mint most Zielinskit....
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A toptól úgy tűnik messze van, de nekem még az ára is soknak tűnik, 25ért a Serie A-ból is hozhattunk volna valakit. A francia kis csapatokkal nem igazán szokott szerencsénk lenni.

Hát annyira jókat sem! :D Főleg, ha azt nézzük, hogy milyen kaliberű csapathoz érkezik.
Viszont amit elmondott, az alapján legalább összeverekedni nem fog senkivel edzésen! :D
interfan

MLK írta: 2025.08.22. 08:19 Szerintem a klub részéről nem volt olyan kommunikáció, hogy hoznak egy nagy nevet.

Lookmannél, szerintem láttak egy lehetőséget a tavalyi hisztije miatt, hogy áron alul megszeezhetnek egy kiemelkedő játékost. Nem jött be, léptek tovább.

Hakan is maradt, nem kellett szerkezetet váltani és, vagy muszájból azonnal kezdő szintű játékost igazolni.

Manu Konéban valószínűleg ugyanolyan lehetőséget láthattak mint Lookmanben. Az sem jött be...

Amíg a Pl-ben ilyen szinten megy a pénzszórás, minden más bajnokságban sokkal nehezebb ez az időszak.
Ez a legfontosabb mondat.

Soha senki nem mondott tolunk olyat, hogy iden nyaron "sztart", vagy "top" jatekost igazolunk, de meg azt sem, hogy "nagy neveket".

Ellenben mit mondott 247X Marotta?
"Kevesbe ismert fiatal jatekosokat fogunk igazolni".
Latjuk is:
Sucic, Henrique, Bonny, es pont ide illik Diouf.

Lookman-Kone storyt is osszefoglaltad.
Lookman lepni akart, ugynoke beajanlotta ot funek fanak, aztan az Inter volt egyedul aki erdeklodott.
De az Atalanta 45m-ert nem adta.

Ahogy a Roma sem adta 45m-ert az egyik legjobbjat Konet nekunk.

Megprobaltuk, egy lehetoseg volt mindketto, nem sikerult, de az irany mint latjuk egyaltalan nem ez volt.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Azt se felejtsük el, hogy ha annyira jó lenne a srác akkor nem ennyibe kerülne és valószínüleg nem hozzánk akarna jönni.
Nekünk a fontos hogy van benne potenciál, ezt meg is erősítette a fenti nyilatkozat. Szintet kell lépnie, ahogy mindenkinek szintet kellett volna lépnie aki idekerült az elmúlt 15 évben. Sztár igazolásra én annyira nem emlékszem, legalábbis olyanra aki fixen sztár státuszban volt. Maximum Lukaku de ő sem volt a csúcson.
Én nem hittem hogy tartjuk magunkat Marotta szavaihoz de igazoltnak látom őket és én örülök neki. Ha már a fiatalok fele beválik akkor ingyen volt aki nem. Szóval hosszú távon kijön majd a matek a mi szintünkön sok hiba eddig sem fért bele.
Itt nekem ami hibafaktor lehet az Chivu hozzáállása és az elvárás felé. Ha megfelelni akar lehet nem fog a fiatalokhoz nyúlni ellenben sok szitu volt tavaly is ahol a veteránok álltak be csereként pedig jöhettek volna a fiatalok. Ha ezeket a perceket ők kapják már előrébb vagyunk.
Én bizakodó vagyok, remélem az u23 bol is megcsillan valaki év közben :)
interfan

PellerG írta: 2025.08.20. 10:11 Onnan tudni hogy kacsa, random bedobott nevek, hogy bal lábas neveket dobálnak jobb lábas posztra.
Veiga is bal lábas, mint Kiwior és Alexsandro is.
2 napja irtad ezt, es latod mennyit valtozik a vilag 2 nap alatt...
(Vagy pont hogy semmit nem valtozik, es mindig is ballabas KH-t kerestunk, es ezert jottek ezek a fenti nevek)

Mai Gazzetta szerint az Inter egy ballabas, baloldali KH-t keres, aki 20-25m-ert mozdihato.
Pavard tavozasa mar nem feltetlenul szukseges ehhez, es az Inter terve most az, hogy Pavard marad, es 20-25m-ert szerzodtet egy ballabas KH-t.

Szinten a Gazzetta szerint a cel tovabbra is az, hogy Zielinskitol megtudjuk szabadulni az utolso napokban.
A problema az erdeklodes teljes hianya, valamint az, hogy hiaba adnank ingyen barkinek, Zielinski legalabb 4,5m euros fizetest ker, amit ugye az Interben is kap.
Szerzodesbontas is lehetoseg, de ez azert nem realis jelenleg, mert Zielinski a maradek 3 evre a teljes fizeteshez ragaszkodik, ami majdnem 15m euro.
interfan

Janicsár írta: 2025.08.22. 09:07 Azt se felejtsük el, hogy ha annyira jó lenne a srác akkor nem ennyibe kerülne és valószínüleg nem hozzánk akarna jönni.
Nekünk a fontos hogy van benne potenciál, ezt meg is erősítette a fenti nyilatkozat. Szintet kell lépnie, ahogy mindenkinek szintet kellett volna lépnie aki idekerült az elmúlt 15 évben. Sztár igazolásra én annyira nem emlékszem, legalábbis olyanra aki fixen sztár státuszban volt. Maximum Lukaku de ő sem volt a csúcson.
Én nem hittem hogy tartjuk magunkat Marotta szavaihoz de igazoltnak látom őket és én örülök neki. Ha már a fiatalok fele beválik akkor ingyen volt aki nem. Szóval hosszú távon kijön majd a matek a mi szintünkön sok hiba eddig sem fért bele.
Itt nekem ami hibafaktor lehet az Chivu hozzáállása és az elvárás felé. Ha megfelelni akar lehet nem fog a fiatalokhoz nyúlni ellenben sok szitu volt tavaly is ahol a veteránok álltak be csereként pedig jöhettek volna a fiatalok. Ha ezeket a perceket ők kapják már előrébb vagyunk.
Én bizakodó vagyok, remélem az u23 bol is megcsillan valaki év közben :)
Pontosan ahogy irod, ha mas szinten lenne, akkor eppen a Chelsea-MU-Real vinne most 80m-ert.
Es ez is pontosan igy van, mindnekinnek szinten kell lepni.
Igaz ez Sucicra, Bonnyra, Henriquere, es Dioufra is.
Potencial, lehetoseg adott, mind 22-23 eves fiatalok.
Egyik sem biztosabb megoldas a masiknal, egyik sem tunik sem gyengebbnek, sem erosebbnek a masiknal.
A kockazat, de egyben a lehetoseg mindegyikben ugyanugy ott van.
Mennyivel jobb, mintha 29-30 eves jatekosok jottek volna, az amugy is extran kioregedett keretbe, es hat ok 30 evesen vagy afelett mar fejlodni nem fognak...
Nyilvan lehet az osszes fiatal bukik, lehet az osszes bevalik, ez majd kiderul.
De ahogy te is irod, tartjuk magunkat Marotta iranymutasahoz, innentol meg az edzon, es az adott jatekoson mulik mit tudnak felmutatni, fejlodni, epiteni, stb.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tartjuk , csak mit várjunk el a játékosoktól, milyen fejlődési lehetőségeik lesznek, hogy fogja beépíteni, felépíteni őket Chivu ?
Hogy fogják őt vezetőként elfogadni az "öregek" , ha bejön egy hullámvölgy ?

A legfontosabb tényező alkalmassága az ismeretlen.
Faregas reményteli lehetett volna.

Akarjuk ezt is , azt is , valami csak lesz.
Ne legyen így. Nem Chivu ellen , én tőle nem várok el extrát. (Most)

Nem olyan edző kellett volna, aki bizonyítottan ért is a fiatalokhoz? Még ő sem lenne semmire garancia olaszban , egy Internél. Irány jó , csak jól kéne csinálni.
hvmetal

Utóbbi 15 év sikeres idényeiben, mindig az edzőnek igazoltunk. Illetve Mourinho idején is , csak ott tudtunk jobbakat . (Sneijderék Deco-k helyett.)
Oké , Conte-Inzaghi nagypapa fétishét szívjuk most is, de akkor működött. Nekem ez az idény olyan , mintha nem vennénk komolyan az edző szerepét.
Aztán lehet edzői képességek felmérésében jók vagyunk.
De egy csapat úgy lehet sikeres, ha összhangban van az edzővel.
Nincs bajom a nevekkel. Ezerszer inkább próbáljuk ezt,mint , hogy középszar 30 plusszos olaszokkal szerencsétlenkedjünk, mert az garantáltan anyagi csőd. Lehet novemberben már Marotta lesz az edző.
Inzaghi idegösszeroppanásait gyakorolhatta.

Remélem a közeljövőben visszahozzuk. Az egy jó Inter volt.
interfan

Diouf kozben mar megerkezett Milanoba az orvosira.
Hamarosan hivatalos bejelentes.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.08.22. 13:16 Diouf kozben mar megerkezett Milanoba az orvosira.

Kíváncsi vagyok,hogy nyilatkozik-e majd olyat,hogy mindig is az Interben akart játszani ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Festa írta: 2025.08.22. 13:45
interfan írta: 2025.08.22. 13:16 Diouf kozben mar megerkezett Milanoba az orvosira.

Kíváncsi vagyok,hogy nyilatkozik-e majd olyat,hogy mindig is az Interben akart játszani ;)
És elő kerül egy gyerekkori képe Inter mezben(úgyse ismeri fel senki :D )
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Eltűnök néhány hétre és "felrobban" az Inter mercatója. Vannak itt számomra igen meglepő és váratlan húzások. Igyekszem pozitívan értékelni azt, ami most van.
Örülök, hogy a mag maradt: Basto, Bare, Toro (+Denzel->főleg, hogy L.H. még akadozik). Pavard kidobásának még örülnék (nem tudok jó indokot mondani, miért). Úgy néz ki, Calha marad, bár, még azt se bántam volna, ha őt is viszi valaki értelmes pénzért. Megérzésem szerint nem tudtuk volna/tudnánk pótolni az ő tudását, egy ilyen kétes cserét meg már nem bírna el a keret.
Ezek a külföldről igazolások meg szerintem kicsit szólnak az olaszoknak is, hogy 1.) azé' me' olasz, mi meg az Inter vagyunk, ne minket akarjatok már lehúzni, 2.) lássa más is, kevesebb pénzért lehet ugyanolyan vagy jobb arcokat hozni, mint olaszból. 3.) gyengélkedik az olasz utánpótlás, hátha ez kicsit lökne rajta.
Chivuról nem tudom, mit gondoljak, szerintem ő nem volt vészmegoldás: max. kényelmes opció, ami egy átmeneti időszak (1-2 év) "optimális" menedzselésére lesz alkalmas. Lásd: 3-5-2, esetleg vmi variációja, más felfogásban, fiatalítással. Ha mázlink van, egy jobb Inzaghi válik Chivuból, ha nem, rendezettebb anyagiakkal, kerettel jöhet egy valamirevalóbb edző egy érettebb kerethez.
Emiatt viszont én minden kommunikáció ellenére egy szoros versenyfutást várok a scudettoért és a BLben "megelégszem" azzal, ha rájátszásban jutunk tovább. Onnan meg kb mindegy is.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Én nekem úgy jön le, hogy túl sok a sírás, edző, igazolások stb, nem csak itt, mindenhol. Hagyjuk dolgozni Chivut és végre nem öregebbeket igazolnak, mint én, erre vártunk régóta. Sok a kerdőjel persze, de inkább ez, mint opció kolcsönnel öregek. Persze bárkiből lehet Gabigol is
interfan

Diouf erkezese hivatalos.
20m euro fix + 5m euro bonuszert erkezett.
2030-ig irt ala, es evente 2m euro + bonuszok fizetest kap.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

interfan írta: 2025.08.22. 23:38 Diouf erkezese hivatalos.
A Transfermarkt szerint Asllani még mindig tagja a keretünknek . :crazy:
Arról volt szó, hogy kölcsönbe megy Torinoba és a helyére jöhet Diouf.
interfan

Mazzola írta: 2025.08.23. 06:56
Asllani "helyere" mar jott Sucic a mercato elejen.

Lehet meg tagja a keretnek papiron, de tegnap mar atment az orvosin a Torinonal, igy csak orak kerdese a hivatalos bejelentes.
PellerG

interfan írta: 2025.08.23. 07:17
Mazzola írta: 2025.08.23. 06:56
Asllani "helyere" mar jott Sucic a mercato elejen.

Lehet meg tagja a keretnek papiron, de tegnap mar atment az orvosin a Torinonal, igy csak orak kerdese a hivatalos bejelentes.
Hétfő este meg már játszik ellenünk.
interfan

Chivu:

Nem aggodsz a vedelem tul magas kora miatt?

Egyaltalan nem.
Engem nem erdekel a kor, a kor csak egy szam, en amit nezek az a motivacio, a szenvedely, es a mindennapi munka.
Nem erdekel mennyien 30 felettiek, nekem a palya beszel nem az eletkor, es ezeknek a sracoknak a befektetett munka, a motivacio, a fegyelem, es az alazat peldaerteku.
Ezek szamomra az alapveto dolgok, nem pedig az, hogy ki hany eves.

Mercato?

Mindvegig ugyanazt mondtuk, ugyanugy gondolkoztunk.
Nem mennyisegre, hanem minosegre torekedtunk a mercaton.
Tisztaban voltunk vele, hogy milyen jatekosokat kell igazoljunk a jelenlegi kerethez.
Olyan jatekosokat igazoltunk, akik tudjak hogyan kell ebben a csapatban jatszani, akik illenek a csapatba, es akik javitjak a keret minoseget.
interfan

Corriere szerint az Inter 16m euros hivatalos ajanlatot kuldott Yusuf Akcicek kapcsan a Fenernek.
A Fenerbache egyelore ezt nem fogadta el, es 20m eurot ker a jatekos kapcsan.
Az Internel Akcicek megfelelo nev, ballabas amit keresunk, es Bastoni moge alkalmas lenne.

Corriere szerint viszont a legvaloszinubb forgatokonyv az, hogy az Inter erkezo mercato mar lezarult, nem erkezik iden mar senki, ezaltal KH sem.
Baggio85

Az utolsó héten elég sok "szálat kell még elvarrni", kíváncsi leszek, hogyan zárulnak majd ezek. Pavard, Zielinski, Taremi, Palacios... És ha védő megy, még valakinek jönnie kell, szóval van pár kérdőjel, de a mercato végéig már kevés nap van.
interfan

Baggio85 írta: 2025.08.23. 08:28 Az utolsó héten elég sok "szálat kell még elvarrni", kíváncsi leszek, hogyan zárulnak majd ezek. Pavard, Zielinski, Taremi, Palacios... És ha védő megy, még valakinek jönnie kell, szóval van pár kérdőjel, de a mercato végéig már kevés nap van.
Vedo igazabol nem szukseges, ha csak a letszamot nezzuk:

Pavard-Acerbi-Bastoni
Bisseck-DeVrij-Darmian/Augusto

Egyszoval itt papiron megvagyunk, mas kerdes a minoseg.
Ettol fuggetlenul en nagyon remelem, hogy ha mar van 20m euro (elmelitleg), akkor azt el is koltjuk egy KH-ra.

Taremi-Palacios valahogy kilesznek teve, max szerzodesbontas...
(Igaz Taremi eseteben meg az is nehez a magas fizetese miatt)

Viszont Zielinski szerintem maradni fog.
Kutyanak nem kell, szerzodesbontast nem tudunk mert 15m-t kellene neki fizetni, amirol persze nem mond le 1 centrol sem.

Pavard detto szerintem marad.
Alapember, Chivu szamit es epit ra, raadasul ilyen Lille-Marseille-Galata nem akar 18m-t fizetni erte, a Neomba meg szerintem meg nem fog iden elmenni.
interfan

interfan írta: 2025.08.23. 08:17 Corriere szerint az Inter 16m euros hivatalos ajanlatot kuldott Yusuf Akcicek kapcsan a Fenernek.
Az Internel Akcicek megfelelo nev, ballabas amit keresunk, es Bastoni moge alkalmas lenne.

Corriere szerint viszont a legvaloszinubb forgatokonyv az, hogy az Inter erkezo mercato mar lezarult, nem erkezik iden mar senki, ezaltal KH sem.
Gazzetta szerint pedig az Inter 60m euros Chelsea ajanlatot utasitott vissza Bastoni kapcsan.
Bastoni is visszautasitotta a Chelseat, egyaltalan nem akar a Chelsea jatekosa lenni.
Baggio85

interfan írta: 2025.08.23. 08:42
interfan írta: 2025.08.23. 08:17 Corriere szerint az Inter 16m euros hivatalos ajanlatot kuldott Yusuf Akcicek kapcsan a Fenernek.

Gazzetta szerint pedig az Inter 60m euros Chelsea ajanlatot utasitott vissza Bastoni kapcsan.
Bastoni is visszautasitotta a Chelseat, egyaltalan nem akar a Chelsea jatekosa lenni.
Remélem, mondtuk a Chelsea-nek, hogy annyiért Palaciost tudjuk odaadni! Ott Angliában úgyis így árazgatnak mindenkit, aki 2 egyeneset belerúgott a labdába. Már ezért is sértő ez az ajánlat Bastoniért.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.08.23. 08:42

Nem is csoda,ki akar menni egy tömörítő klubba?
interfan

Lille elnoke megerositette, valoban felvettek a kapcsolatot Pavarddal, de sem Pavard fizetesi igenyiet, sem az Inter altal kert kb 20m eurot nem tudjak kifizetni, igy Pavard biztosan nem lesz a Lille jatekosa.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Török játékos nem kell, látatlanban is besülne.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.23. 19:04
interfan írta: 2025.08.23. 18:31 Taremit nem neveztuk a 2025/26-os Serie A szezonra.

Nevezett lista:

Sommer, J.Martinez, Di Gennaro

Pavard, Acerbi, Bastoni, Bisseck, DeVrij, Darmian

Dumfries, Dimarco, Henrique, Augusto

Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Sucic, Diouf, Frattesi, Zielinski

L.Martinez, Thuram, Bonny, P.Esposito

B lista:

Kamate, Berenbruch, Palacios, Cocchi
Vagyis még egy játékos érkezhet a 25-höz. Én mindenképpen egy támadót hoznék. Védelembe ha gáz van Carlos is vissza tud menni.

En nem zarom ki, hogy vegul senki nem fog mar erkezni.
Most ugye Romano, Di Marzio, Gazzetta, Sky, stb szerint ha lesz egyaltalan erkezo, az csakis egy vedo lehet, de lehet csak jovore jon KH.

En ezt siman kinezem.

3-5-2 taktikanhoz kesz a keret.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2025.08.23. 18:31 Taremit nem neveztuk a 2025/26-os Serie A szezonra.

Valaki árulja el nekem, miért jó az, hogy az iráni nem lett nevezve? Így próbál a klub dominanciát és tekintélyt szerezni? Vagy büntetik Taremit? Esetleg más indok van a háttérben? A fizetését így is kapni fogja, akkor legalább ötödik csatárként ücsöröghetne a padon. Így végképp ablakon kidobott pénz lesz az ember. Egy mihaszna, toprongy igazolás eddig, de ha nincs a keretben, akkor esélye sincs, hogy esetleg törlesszen.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2025.08.23. 20:22

Valaki árulja el nekem, miért jó az, hogy az iráni nem lett nevezve? Így próbál a klub dominanciát és tekintélyt szerezni? Vagy büntetik Taremit? Esetleg más indok van a háttérben? A fizetését így is kapni fogja, akkor legalább ötödik csatárként ücsöröghetne a padon. Így végképp ablakon kidobott pénz lesz az ember. Egy mihaszna, toprongy igazolás eddig, de ha nincs a keretben, akkor esélye sincs, hogy esetleg törlesszen.

FORZA INTER!!!
Taremi egyebkent nem is edz a felnott csapattal, sot meg az U23, vagy az ifi edzeset sem latogathatja.
Teljesen egyedul, es kulon edz, amiota kozoltuk vele, nem szamitunk ra, keressen maganak uj csapatot.

Honapok ota szabadulni akarunk tole.
Adnank ingyen is barkinek, csak vigyek.

Ehhez kepest Taremi sehova nem hajlando alairni, ahol nem kapna legalabb akkora fizetest mint az Internel (3m).

Inter felajanlotta mar neki a vegkielegitest szerzodesbontast is, kaphatna 3m eurot, es szerzodesbontanank vele.
De mivel meg 2 evig van szerzodese, ezert 6m eurot ker a szerzodesbontasert, es egyetlen centrol sem hajlando lemondani.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.08.23. 20:40

FORZA INTER!!!
Taremi egyebkent nem is edz a felnott csapattal, sot meg az U23, vagy az ifi edzeset sem latogathatja.
Teljesen egyedul, es kulon edz, amiota kozoltuk vele, nem szamitunk ra, keressen maganak uj csapatot.

Ehhez kepest Taremi sehova nem hajlando alairni, ahol nem kapna legalabb akkora fizetest mint az Internel (3m).

Inter felajanlotta mar neki a vegkielegitest szerzodesbontast is, kaphatna 3m eurot, es szerzodesbontanank vele.
De mivel meg 2 evig van szerzodese, ezert 6m eurot ker a szerzodesbontasert, es egyetlen centrol sem hajlando lemondani.
Ezt szerintem mindenki így csinálná. Viszont így akár maradhatna is, több értelme lenne.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.08.23. 20:46
interfan írta: 2025.08.23. 20:40

FORZA INTER!!!

Ezt szerintem mindenki így csinálná. Viszont így akár maradhatna is, több értelme lenne.
Hat annak haszna, hogy o itt van az konkretan 0...

Eleg vilagos uzenet ez tolunk, csak huzna mar el.

Attol felek a vege az lesz, hogy majd fizetunk neki vagy 5m eurot vegkielegitesnek, amit elfogad, es elhuz.

Fantasztikus uzlet volt ez a romhalmaz...
sorger=giallo

Ez így világos. De nem lenne célszerűbb foglalkoztatni, a belét kitaposni az edzéseken és legalább végső megoldásként (azta) néha játszatni is? Ebben a formában konkrétan nulla haszna van. Ha minimálisan is, de legalább játszik, talán kétszer bele is tud rúgni a labdába és valami fogyatékkal elő elviszi tőlünk. Lenne erre minimális esély. Ha száműzve lézeng, akkor tényleg ablakon kidobott pénz.

FORZA INTER!!!
hvmetal

Romhalmaz az aki idehozta.
Az, hogy ilyen szintre került egy következmény.
Messze nem ennyire szar ő. Inkább azt kéne elővenni , aki ezeket az üzleteket köti , és a klubot folyamatosan megkárosítja.
Te sem csinálnád másképp. Nehogy már Zanettit lássuk ezekben a játékosokban . 2 szép szemünkért ki mondana le ennyi pénzről?
Valaki vesz egy Suzukit a közös pénzből évekre , 6x áron. Jövőre ingyen adná. Nem az áru a hülye, nem ?
interfan

sorger=giallo írta: 2025.08.23. 20:58 Ez így világos. De nem lenne célszerűbb foglalkoztatni, a belét kitaposni az edzéseken és legalább végső megoldásként (azta) néha játszatni is? Ebben a formában konkrétan nulla haszna van. Ha minimálisan is, de legalább játszik, talán kétszer bele is tud rúgni a labdába és valami fogyatékkal elő elviszi tőlünk. Lenne erre minimális esély. Ha száműzve lézeng, akkor tényleg ablakon kidobott pénz.

FORZA INTER!!!
Valoszinu lattak edzesen, es lattak mennyire teszi oda magat, es mennyire teper.
Ez a szam valoszinuleg a nulla...
sorger=giallo

hvmetal írta: 2025.08.23. 20:59 Romhalmaz az aki idehozta.
Az, hogy ilyen szintre került egy következmény.
Messze nem ennyire szar ő. Inkább azt kéne elővenni , aki ezeket az üzleteket köti , és a klubot folyamatosan megkárosítja.
Te sem csinálnád másképp. Nehogy már Zanettit lássuk ezekben a játékosokban . 2 szép szemünkért ki mondana le ennyi pénzről?
Valaki vesz egy Suzukit a közös pénzből évekre , 6x áron. Jövőre ingyen adná. Nem az áru a hülye, nem ?
Ez nem válasz a kérdésre. Nem írtam, hogy mondjon le a pénzről, nyilván szerződés kötelezi a klubot, ahogyan őt is. Éppen ezért nem értem, hogy miért jó az, hogy akkor innentől kezdve kapja a fizetést a semmire. A teljesítménye szinte semmi, de legalább edzene, a padon ülne és ha már minden mindegy, be is lehetne zavarni a pályára, hátha legalább egy alkalommal úgy esik át a labdán, hogy abból gól lesz.
És egy plusz kérés hozzád, hv... Idézd kérlek, hogy ki látja Zanettit "ezekben a játékosokban"! Mert szerintem mindenki számára világos, hogy esetleg a cipőjét pucolhatná.

FORZA INTER!!!
hvmetal

Interfan , és sok ember véleményére reagáltam.
Semmilyen szempontból nem jövünk ki az ilyenekből jól. Azt sem értem, ezek miért kerülnek nyilvánosságra. Leigazolunk egy 30 plusszos játékost, aki ide nagyon kevés . Hogy a tudása , a kora, azért,mert nem illik ide , vagy az edzőnek nem jön be már mellékes. Végeredményben nem hozza azt amit (csak) mi láttunk bele.
Nem tudjuk eladni . Ha nem tudjuk eladni , mi inkább a semmiért fizetjük , de keményedünk, hogy nálunk ezt nem lehet csinálni. Megkapja a fizut , de innentől kezdve , ő neki semmit nem kell tennie érte.
Ha 5. számú kapust nevelünk belőle is nagyobb értelem lenne a dologban. Ha fizetjük , legalább időhúzó csere lehetne.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Ilyen tipusú játékosok mint Semenyo., Kluivert, Laurenté mozdíthatók lennének?
Eltudnám képzelni nálunk bármelyiket.
interfan

Nagyon hasonloak a velemenyek az olaszoknal, lasd szakertok, kozvelemeny, szurkolok az Inter idei nyara korul.
Ezek kozul egyet emelnek ki, ami a LInterista vezercikke:
Sokan azt gondoltak, hogy egy forradalom kovetkezik ezen a nyaron, ami szukseges is lett volna.
Tobb alapember is 35 feletti.
Majusban meg elkepzelhetetlen lett volna sokak szamara, hogy Acerbi, DeVrij, Sommer, Darmian, Mkhitaryan is maradnak.
Jott a sokk es Inzaghi tavozasa, majd a kaoszos edzokereses.
Eltelt 3 honap, es a ezek a varakozasok mar csak tavoli emlekek.
Az Inter Chivuval ugyanazzal a kezdovel keszul amit Inzaghi tobb mint 2 eve hasznalt.

Az Inter kezdo ugyanaz 3.eve.
Kispadra erkeztek fiatalok, de a kezdobe egyetlen egy uj ember nem erkezett.
Ugyanaz a kezdo lesz mint a BL dontobe, kiveve az eltiltott Calhanoglu.
Az Inter egy frusztralo nyar utan, igy kezdi meg a bajnoksagot.
Fabregas nemet mondott, Paz mar tema sem volt, Leonit elvittek az Inter elol, meg egy De Winter sem sikerult, Lookmanre egy honapot kidobott az Inter az ablakon, Kone kapcsan tettek egy remenytelen 45m euros kiserletet amit a Roma termeszetesen elutasitott, es lett vegul egy ismeretlen Diouf 25m-ert.
Ha elismerjuk, ha nem, ez a nyar egy kudarc az Inter szamara, a BL donto napjatol folyamatosan erkeznek a pofonok.
Az egesz mercato iranytuje sem volt meg.
Nagyon szep, hogy mar juniusban hivatalos volt Sucic es Henrique, majd junius vegen Bonny is, de azota eltelt 2 honap es a napokban erkezett Dioufon kivul semmi nem tortent, csak kudarcok es sikertelen targyalasok.

Lookman ugynezett ki a prioritas, de kozben meg B terv sosem volt.
Majd az Inter hirtelen fordulattal, egy minosegi kezdo kozeppalyast akart.
Ez sem sikerult, mivel Konet nem adta a Roma.
Diouf erkezett vegul.

Az Inter letfontossagu szuksege lenne kezdo jatekosokra, ehelyett maradt a kezdo ugyanaz mar a 3.szezonban.
Inter szurkolok most minosegi KH erositesre varnak a sok csalodas utan.
Itt a problema, mert lett volna erre lehetoseg, ott volt Leoni.
Az Inter megsem tett semmit, es 30m-ert elvitte a Liverpool.

1 hettel a mercato vege elott rengetet zurzavar es kaosz uralkodik most az Internel.
Eleve a KH-nak kellett volna a legfontosabbnak lennie ezen a nyaron.
Acerbi 38 eves lesz, tavaly tobb mint 3 honapot volt serult, es DeVrij is 34 lesz.
Az Inter cserejatekosokat igazolt 20-25m-ert, a kezdovel pedig nem tortent semmi.
Az erzes teljesen az, hogy az Inter csak a sotetben tapogatozik, es vaktaban igazol es dont hirtelen.
Annyi nev, annyi kulonbozo profil van, hogy ebben semmilyen logika nincsen.
Ausilio kozelgo lehetseges tavozasa is lehet az ok, nem tudni.

Egy dolog biztos, az Inter ennyi kudarc utan, nem hagyhatja, hogy a KH poszton ne erkezzen egy minosegi nev es erosites.
Lehetne szelre is hozni valakit, es Bissecket megprobalni kozepen.
Egy kezdo KH erkezese ujra elesztene az eros Inter kepet, es a Scudetto komoly eselyet.
Ez a nyari mercato egy 5-6 osztalyzatnal nem jobb sajnos.
Szoval sok beszed helyett, cselekednie kell az Internek.
Egy kis megjegyzes Pavard kapcsan, akinek anno mennyien orultek.
Miert fontolgatja egyaltalan az Inter, hogy 20m-ert eladna Pavardot?
Mikozben ez nem komoly osszeg, es ennyiert minosegi potlast talalni lehetetlen.
Bisseck esetleges tavozasa is nonszensz volt, hogy felmerult.
Ilyen helyzetben, egy teljesen kezdo edzovel, amikor sok hiba meg elojohet, nagy kockazat rejlik a szezonban.

Kozben a Gazzetta szerint az is opcio, hogy Pavard tavozna 18-20m-ert, es ebbol az osszegbol + a rendelkezesre allo kb 20-25m eurobol az Inter Upamecano vagy Kim leigazolasat probalna meg.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A probléma az, hogy tervezettséget nem lehet felfedezni. Mintha a vezetés belekényelmesedett volna Inzaghiba és sosem gondolta volna át mi lesz, ha távozik.
Chivu érkeztével érthető, hogy nem lett forradalom, mert akkor garantáltan nehezebb dolga lett volna, mint “csak” átvenni egy már bizonyítottan jól működő gépezetet.
Itt most az a kérdés, hogy az igazolások hogyan fognak elsülni és mennyire lehet őket beépíteni a csapatba. A rutin nem baj, csak remélhetőleg inkább kiegészítő szerep jut majd nekik, vagy legalább képesek lesznek a fiatalok jó teljesítmény esetén kiszorítani őket.
Nekünk van a legerősebb keretünk Olaszországban és most úgy fest, hogy a pad is lényegesen erősebb, meg fiatalabb, mint volt. Ha év végére be tudják építeni a Sucic, Diouf párost és a többiek is rendre szerepet kapnak, akkor szép szezonunk lehet.
Ne felejtsük el, hogy az Inter eladó csapat, tehát nagyon meg kell gondolni minden lépést. Ez részben látszik, részben viszont nem.
Szerintem, de ez csak a véleményem, nekünk nincsenek meg a megfelelő embereink arra, hogy igazi tehetségeket halásszunk. Ezt is fejleszthetnénk talán nem is kerülne sokba.
A PL eszetlen költekezésével nem lehet felvenni a versenyt egyelőre, szóval jó irány lehetne okosan igazolni. De bízzunk benne, hogy már most is úgy igazoltunk, bár ezekben azért van kényszer igazolás is… jó lehet ez!
Válasz küldése