Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.09.01. 19:41
PellerG írta: 2025.09.01. 19:31 Amúgy Akanji szokott közép közepén is játszani hátul?
Szóba jöhet talán majd mint Acerbi-utód is...
Nem igazan jatszott o ott.
Ha a City 3 vedozott, akkor Ruben Dias vagy Ake volt kozepen, Akanji meg jobboldalon.

Egyebkent tobbszor is jatszott palyafutasa soran jobbhatvedet.
Egyszoval ebbol a szempontbol teljesen olyan mint Pavard.
Viszont ő most játszani akar a BL-ben és Guardiolával is megromlott a viszonya.
Akanji szerintem a legjobb kukázások egyike lehet ha megtalálja a helyét.
Van rutinja ,de nem lassult még le mint sokan 40 felé.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2025.09.01. 20:01
PellerG írta: 2025.09.01. 19:31 Amúgy Akanji szokott közép közepén is játszani hátul?
Ha a City 3 vedozott, akkor Ruben Dias vagy Ake volt kozepen, Akanji meg jobboldalon.

Hat igen, de nem is egy "40 eves" helyere jott, hanem Pavard helyere, akit azert bukasnak nevezni nem igazan lehet.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ennek az az egyszerű oka, hogy még csak 30! :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.09.01. 20:06

Hat igen, de nem is egy "40 eves" helyere jott, hanem Pavard helyere, akit azert bukasnak nevezni nem igazan lehet.
Azért szerintem sokat elmond, hogy két éve (még csak!) 30 millió felett vettük, most meg 2.5 millió kölcsön + 15 millió sima opcióval lép le...
Nálam nem hozta azt, amit vártam volna tőle.
interfan

Lezarult a mercato.

Ez lett a vegleges mercatos merlegunk:

- Erkezok:

Bonny 23m
Henrique 23m
Diouf 20m
Sucic 14m
Zalewski 6,3m
Akanji 2m

Ossz: 88,3m

- Tavozok:

Zalewski 17m
A.Stankovic 9,5m
Buchanan 9m
Agoume 4m
Pavard 2,5m
Vagiannidis 2m
Taremi 2m
F.Stankovic 1,5m
Asllani 1,5m

Ossz: 49m

Mercatos zaro merlegunk: -39,3m
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

PellerG írta: 2025.09.01. 20:24
interfan írta: 2025.09.01. 20:06

Azért szerintem sokat elmond, hogy két éve (még csak!) 30 millió felett vettük, most meg 2.5 millió kölcsön + 15 millió sima opcióval lép le...
Nálam nem hozta azt, amit vártam volna tőle.
Számomra Pavard játéka olyan érzés volt, hogy mindig picit többet láttam benne mint amit kihozott magából. Voltak jó meccsei, látványos megmozdulásai és még mindig bíztam volna benne ha nem megy el. Igazából sajnálom hogy eligazol viszont így remélem Bisseck összeszedi magát.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Még Calhanoglu-t kellett volna eladni és Diouf helyett hozni valaki mást. Egyébként bár ő inkább támadó középpályás, de Harvey Elliott-ot megnéztem volna nálunk.
PellerG

Francesco írta: 2025.09.01. 20:35 Még Calhanoglu-t kellett volna eladni és Diouf helyett hozni valaki mást. Egyébként bár ő inkább támadó középpályás, de Harvey Elliott-ot megnéztem volna nálunk.
Ő amúgy jó ötlet, és bal lábas is, ami nálunk hiánycikk.
Most az Aston Villához megy.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Bár a török piac még nyitva szept 12-ig,de tekintsük lezártnak a dolgokat.

Bonny>Taremi,Correa
Pio>Arna
Sucic>Asslani
Henrique<>Zalewski,Buchanan
Akanji<>Pavard
Diouf<>Agoume,Stankovic

Nálam az első három csere mindenképp előrelépés,remélem kapnak szerepet idén bőven.Henrique és Diouf nagy kérdőjelek,nem tudom hova és minek kellettek.Szélen megvoltunk eddig is,mondjuk se Zale,se Tajon nem igazán kapott lehetőséget,kíváncsi vagyok Henrique mire jut..Diouf aztán végképp érthetetlen,de hátha találtunk egy csiszolatlan gyémántot (csak kinek a helyén fog játszani..). Akanji nem tudom milyen állapotban van,tavaly az Ebn láttam élőben,igencsak magabiztos és meggyőző volt,remélem előhúzza még azt a formát. Pavard nekem is inkább csalódás,voltak jó meccsei,de többet vártam tőle.

Összességében egy erős hármast adnék a mercatonkra,nagyobb takarítast vártam, jövő ilyenkorra okosabbak leszünk az újoncokkal kapcsolatban.Nem ártana,ha Piero elmenne az arabokhoz,ideje lenne vérfrissítés azon a területen is
Egyre inkább kezd Marrotta is öregedni,legyen elnök,intézze a tulajkeresést és a stadiont,de hozzon egy új szemléletű sportigazgatót.

Forza Inter!!
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

A nyári produkciója után főleg, de egyébként is folyamatosan romlott a teljesítménye, szóval én örülök Pavard távozásának. Viszont a vezetésben továbbra is azt látom, hogy ezeket a helyzeteket nem képesek jól kezelni. Mindentől függetlenül 25 milliós Tm értéke van még, és élő szerződése. Bukó így elengedni...

Ha azt a felét nézzük, hogy a kutya se akarta volna megvenni a piaci értékén, és inkább egy zacskó szotyiért elengedtük, az is egy hozzáállás lehetne, de akkor az is, hogy az Inter is vásárolhatna ugyanígy, ugyanennyiért játékosokat...
Ezzel megint precedenst csináltak. Hakan felkészül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MLK 2025.09.02. 10:32-kor.
MLK

brecsinho írta: 2025.09.01. 21:07 Bár a török piac még nyitva szept 12-ig,de tekintsük lezártnak a dolgokat.

Bonny>Taremi,Correa
Pio>Arna
Sucic>Asslani
Henrique<>Zalewski,Buchanan
Akanji<>Pavard
Diouf<>Agoume,Stankovic

Nálam az első három csere mindenképp előrelépés,remélem kapnak szerepet idén bőven.Henrique és Diouf nagy kérdőjelek,nem tudom hova és minek kellettek.Szélen megvoltunk eddig is,mondjuk se Zale,se Tajon nem igazán kapott lehetőséget,kíváncsi vagyok Henrique mire jut..Diouf aztán végképp érthetetlen,de hátha találtunk egy csiszolatlan gyémántot (csak kinek a helyén fog játszani..). Akanji nem tudom milyen állapotban van,tavaly az Ebn láttam élőben,igencsak magabiztos és meggyőző volt,remélem előhúzza még azt a formát. Pavard nekem is inkább csalódás,voltak jó meccsei,de többet vártam tőle.

Összességében egy erős hármast adnék a mercatonkra,nagyobb takarítast vártam, jövő ilyenkorra okosabbak leszünk az újoncokkal kapcsolatban.Nem ártana,ha Piero elmenne az arabokhoz,ideje lenne vérfrissítés azon a területen is
Egyre inkább kezd Marrotta is öregedni,legyen elnök,intézze a tulajkeresést és a stadiont,de hozzon egy új szemléletű sportigazgatót.

Forza Inter!!
Volt már arról szó, hogy papíron a kezdő rendben van, és a tavalyi szezont trófeákkal lehetett volna zárni egy versenyképesebb cserepaddal. Így emiatt lehetett az egy irány, hogy ott legyen nagytakarítás, ami valahol érthető. Ez részben már most is úgy tűnik, hogy sikerült. A két új csatárral már most biztos vagyok, hogy jobban jártunk és Sucic is biztató, annak ellenére, hogy tegnap nem ment neki. A többi pedig majd elválik.
Az új edző leigazolásának a módja és a személye az számomra érthetetlen. Ezen a szezon önmagában elmehet. Mindegy milyen játékosokat igazoltak.
A kezdőhöz nem hozzányúlást ennyi idő után ugyancsak nem értem, és nem tartom normálisnak. Persze lehet azt kommunikálni, hogy óriási érdem egyben tartani a csapatot, ami persze igaz, de egyben ugyanakkora öngól is. Ami a legnagyobb feladat lesz, az nem Chivuból siker edzőt faragni, hanem ugyanannak a kezdő 11-nek motivációt találni, ennyi év után, ennyi elbukott trófea után.
(Pavard távozásával persze 10 az a 11, de a kivétel erősíti a szabályt.)

Ha a sportvezetői szinteken is lesz váltás, akkor osztályozok, de akkor is csak közepesre. Ha nem, akkor én úgy látom, az edző kérdésre adott válasz miatt nagyobb kockázatot vállalt be a csapat, mint tavaly a csere csatárokkal. Ha egy jobb edzőt találtak volna, akkor teljesen más lenne a szám íze. De ettől függetlenül drukkolok nagyon Chivunak.
interfan

Serie A felsohazi csapatok mercatos zaro merlegei (kotelezo opciok beleszamitva):

1. Como: -103m
2. Napoli: -65m
3. Fiorentina: -41m
4. Inter: -39m
5. Roma: -34m
6. Juventus: -8m
7. Atalanta: -6m
8. Milan: +5m
9. Lazio: +15m
10. Bologna: +29m
PellerG

Akanji nyilatkozott a klubhonlapnak, a védelem bármely pontján tud játszani, a svájci válogatottban pedig sokszor a 3 védős védelem közepén játszik.
Én nagyon úgy érzem, ő lesz nálunk jövőre a közép-közép hátul Acerbi helyén.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ons-990509
interfan

cuchu11 írta: 2025.09.02. 14:35 elmondhatjuk, hogy ezzel a -39 m euroval vezetőink mélyen a zsebükbe nyúltak...
Akkor mit mondjon egy Como -110m mercatoval? :D

Na de komolyra forditva, az azert nagy dolog, hogy a tortenelmi rekord UEFA bevetelek utan, vegre ujra penzt tettunk a mercatoba.
Ilyen utoljara 6 eve volt, belegondolni is durva...

Itt az a kerdes, hogy a tulajdonos altal beletett 39m, + az eladasokbol befolyt 49m euro okosan, vagy kevesbe okosan lett elkoltve.

Olaszorszagban most azert nagy a felhaborodas ujra, es nem is a "szakertok", meg lapok 10/4, 10/5 es hasonlo osztalyzatai ami a problemas, hanem
az Inter szurkolok csalodotsaga.
Nyilvan itt megint jon a kerdes, hogy megis mit vartak ezek az emberek?
De ez mar megint egy mas kerdes.

Egy biztos, 80m eurobol vettunk egy Henrique, Bonny, Diouf, Sucic sort.
Most hogy ez jo, vagy nem jo, ezt majd az ido eldonti.
Marottat idezve es az iranyt, "kevesbe ismert fiatalok".

Lehetett volna e jobban, okosabban elkolteni ezt a 80m eurot?
Nem tudom, lehetseges, de lehet nem es mint zsenialis mercato vonul be a tortenelmeben ez a 2025 nyar, ezt majd az ido mondja meg.

Peldaul tavaly nyaron azert joparan irtuk itt, hogy nem biztos, hogy az ossz elkoltheto 20m eurobol egy Palacios-Josep paros a jo.
Sajnos igy lett, bar ne lett volna.
Mert ha pl tavaly abbol a 20m-bol egy csatart veszunk, es nem a tavalyi 3 romhalmaz rohangal a palyan, akkor jo esellyel mi lennenk most a Scudetto cimvedoi.

Meglatjuk az idei, remeljuk vezetoink ujra megtanultak normalisan igazolni, mert 2023 nyara ota valahogy az osszes mercato bukta volt.
Itt az ideje, hogy ez megforduljon.
Es hat muszaj is megfordulnia, mert jovonyaron ha tetszik, ha nem, mar elkerulhetetlen az ugynevezett "forradalom".
Persze ezt mondtuk mar 2 eve is, hogy majd jovore, 1 eve is hogy mar jovore biztos nem lesznek itt a 40-hez kozelito jatekosok, erre meg mindig itt vannak, sot joparan a kezdobe is.
Egyszoval manapsag mar ezt sem lehet biztosra venni. :D
koviroland92

interfan írta: 2025.09.02. 17:42
cuchu11 írta: 2025.09.02. 14:35 elmondhatjuk, hogy ezzel a -39 m euroval vezetőink mélyen a zsebükbe nyúltak...
"Lehetett volna e jobban, okosabban elkolteni ezt a 80m eurot?
Nem tudom, lehetseges, de lehet nem es mint zsenialis mercato vonul be a tortenelmeben ez a 2025 nyar, ezt majd az ido mondja meg."

-Mindenki azt mondta, hogy fiatalítani kell a keretet. Tavaly elég idős volt a keret átlagéletkora jópár selejt játékossal. Mindenképp lépni kellett az átigazolásra szánt összeg meg nyilván véges volt ez fért bele.
Bonny és Pio szerintem mindenképp upgrade lehet Taremi, Arnautovic és Correa helyett. Sucic már most jobban néz ki mint Asllani, Diouf épp csak megérkezett hagyjunk azért időt neki.

"Peldaul tavaly nyaron azert joparan irtuk itt, hogy nem biztos, hogy az ossz elkoltheto 20m eurobol egy Palacios-Josep paros a jo.
Sajnos igy lett, bar ne lett volna.
Mert ha pl tavaly abbol a 20m-bol egy csatart veszunk, es nem a tavalyi 3 romhalmaz rohangal a palyan, akkor jo esellyel mi lennenk most a Scudetto cimvedoi."

-Palacios valóban hatalmas hiba volt viszont szerintem Josep Martinez korrekt kis kapus. Emlékezzünk vissza mikor Handa cseréje Radu volt és az Ő hatalmas hibáján ment el a Scudettó. Ha Josep Martinez lett volna ott akkor valószínű bajnokok lettünk volna.

"Meglatjuk az idei, remeljuk vezetoink ujra megtanultak normalisan igazolni, mert 2023 nyara ota valahogy az osszes mercato bukta volt.
Itt az ideje, hogy ez megforduljon."

-Bízzunk ebben és abban, hogy jövőre fiatalabb és tehetséges hátvédet is tudunk majd igazolni, illetve kapust.
MLK

Nekem azzal önmagában nincs bajom, ha a viszonylag olcsóbban megszerezhető fiatal játékosokból évről évre vásárolnak.
Azzal viszont igen, ha azt csukott szemmel teszik. Ha közülük, valaki most még csak egy 10-20 milliós kategória, akkor lehet, hogy jövőre már duplája lesz, és úgy már nincs esély megvenni. Marad a kockázat, vagy beválik, vagy nem...

Bonny és Sucic nálam rendben vannak. Pióban is bízok, a többiekre pedig még várni kell, hogy mit fognak mutatni.

A keret viszont olyan szinten kiöregedett, szerződés lejártához közeledő, állandó sérülésekkel és motiválatlan játékosokkal van megtűzdelve, hogy ide egy, vagy két jobb játékos igazolása nem lett volna elég.
Ha csak egy Lookmanre és egy Manu Konéra mentünk volna, kellett volna 120 milliónak lennie a kasszában.

De nem lehetett tudni előre, hogy hányan kacérkodnak a lelépéssel Inzaghi angolos távozását követően (pl.: Dumfries, Pavard, Sommer, Hakan, akik alap kezdők voltak). De azt sem, hogy hányan vesztik el abszolút a motivációjukat.
Dumfries már tavaly is ment volna, a helyére így előre kinézték Henriquét.
Mikhy sem volt biztos, hogy vállalja ezt az évet, és a cserék... így kinézték Sucicot.
A csatároknál Taremivel egyszerűen nem lehetett számolni, így oda minimum két főt kellett még hozni, de már előre el volt költve Sucicra és L. H-re egy adag pénz.

Ezek után esetleg egy olyan sztárt tudtak volna hozni, aki valamiért leveri az árát, vagy még éppen feltörekvőben van. Volt is pár próbálkozás, de nem jött be, így maradt ez a felállás ami most sikerült.

Pavardnak örülök, hogy nem kell muszájból játszatni, és hogy pótolni is tudták. Remélem Akanji beválik.
A gondot Chivunál, és a vezetőség hozzáállásánál látom. Ha ott gond van, gond lesz a csapatnál is.

A lényeg, hogy a mostani mercatóra az előző évek rányomták a bélyegüket, és még a következőkre is ráfogják. Egyedül egy rutinosabb, többet bizonyított edző lett volna az, akivel egyébként a nagy elvárásokat valamiféleképpen úgy vetíthették volna előre, hogy az a realitás talaján álljon. Mert most ez szerintem egyáltalán nincs meg, így csak vakítanak minket. Az idei évre nálam nincsenek elvárások, bízok a fiatalokban és abban, hogy a régiek találnak még motivációt.

Biztosan lesznek nagy győzelmeink, és nagyon kellemetlen zakóink is. Minden, csak kiegyensúlyozottság és kiszámíthatóság nem. De remélem rácáfolnak.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mind edző téren , mind a játékosok terén olyan , mintha semmi energiát nem fordítottunk volna rá , muszájból kellettek valakik , de Chivu , Diouf szakmailag szerintem megmagyarázhatatlan. Inzaghival , Suningot túlélve a semmiből várat építettünk, és most romboljuk le az elmúlt évek munkáit.
Hogy lehetett Chivura rábízni ezt a projektet?
Az elmúlt években 2x is BL döntős csapat ilyen edzőt , ilyen játékosokat tud igazolni. Ez még egy mostani Laziotól is gáz lenne. Moratti óta ez megy folyton. Egyet előre , kettőt hátra. Marhára nem hiányzik a Mazzarris , Kuzmanovicos időszak. Gondolom kéne most is a BL pénz és számolnak is vele...
PellerG

Nincs még hír Ausilio jövőjéről?
Nagyon írták a források, hogy szeptember elején távozhat.
Bár múlt héten már cáfolatok is jöttek...
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

MLK írta: 2025.09.02. 18:52 ...A lényeg, hogy a mostani mercatóra az előző évek rányomták a bélyegüket, és még a következőkre is ráfogják. Egyedül egy rutinosabb, többet bizonyított edző lett volna az, akivel egyébként a nagy elvárásokat valamiféleképpen úgy vetíthették volna előre, hogy az a realitás talaján álljon. Mert most ez szerintem egyáltalán nincs meg, így csak vakítanak minket...
Én írtam korábban is és továbbra is tartom, nagyot szívtunk azzal, hogy Allegri-t elvitte a Milan. Nyilván neki is vannak hülyeségei, de ő egyértelműen garancia lett volna arra, hogy nem esik szét a csapat, főleg azzal számolva, hogy mentálisan a BL 5-0 valszeg eléggé betett mindenkinek.

Chivunak nyilván szurkolunk, de ez egy óriási lutri, a legnagyobb amit kb Mou távozása óta meghoztunk. És az a durva, hogy az utóbbi éveink eredményei ezt egyáltalán nem kellett volna, hogy indokolják.

Ne legyen igazam, de szerintem nagyon hamar elő fog jönni az edző kérdés a válogatt szünet után, mert a Juve ellen nehéz nyerni idegenben (még ha őket se tartom jelenleg sokra) és utána hétközben már utazunk is Amszerdam-ba egy újabb idegenbeli meccsre.
MLK

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-990636

Nem csak Lookmanért volt ajánlat ezek szerint (akit gondoltam én csak azért próbáltak be, mert áron alul megszerezhetőnek hittek). Szóval volt itt képben igenis egy kész támadó igazolása (és nem egy olyan kaliber aki padozhat is).
Az persze már más kérdés, hogy Premier Leagueben röpködő átigazolási összegek ismeretében az Everton simán megteheti, hogy egy 46 milliós ajánlatot visszautasít (pedig egy év alatt 28 m. nyertek volna rajta).

Amit viszont ezek után nem lehet magyarázni, ha egy ilyen kaliberű játékos jött volna a meglévők mellé, akkor három támadós felállással valóban számoltak. Viszont a középpályára vagy nem terveztek, vagy egy ekkora kifizetés után nem tudtak volna igazolni.
Tehát az adott középpályásokkal jó rendesen átgondolhatták ezt...????

Teljesen optimistán kísértem végig a mercatót, és az adott helyzethez viszonyítva még voltak jó megoldások is, de a koncepcióra azért kíváncsi lennék, hogy mit terveztek el előre.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

MLK írta: 2025.09.04. 10:31 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-990636

Nem csak Lookmanért volt ajánlat ezek szerint (akit gondoltam én csak azért próbáltak be, mert áron alul megszerezhetőnek hittek). Szóval volt itt képben igenis egy kész támadó igazolása (és nem egy olyan kaliber aki padozhat is).
Az persze már más kérdés, hogy Premier Leagueben röpködő átigazolási összegek ismeretében az Everton simán megteheti, hogy egy 46 milliós ajánlatot visszautasít (pedig egy év alatt 28 m. nyertek volna rajta).

Amit viszont ezek után nem lehet magyarázni, ha egy ilyen kaliberű játékos jött volna a meglévők mellé, akkor három támadós felállással valóban számoltak. Viszont a középpályára vagy nem terveztek, vagy egy ekkora kifizetés után nem tudtak volna igazolni.

Teljesen optimistán kísértem végig a mercatót, és az adott helyzethez viszonyítva még voltak jó megoldások is, de a koncepcióra azért kíváncsi lennék, hogy mit terveztek el előre.
Van erre is magyarázat: miután kiderült, hogy Ausilio, fia FM-es tapasztalatai alapján keresi fel a jelölteket, így mivel tavaly nem jött ki a játék, az idei pedig csak ősszel jön majd, így szegények kénytelenek voltak az FM24-es adatbázissal dolgozni, ahol messze nem voltak még ilyen összegek ezeknél a játékosoknál. :) Úgy viszont a csatár + kp is elfért volna az 50 misiből... Más ésszerű magyarázatot most én sem találok.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Azt tudja esetleg valaki Fabbiant mennyiért tudtuk volna visszavásárolni idén? Mert ha pl olcsóbb is lett volna mint ez a Diouf gyerek, akkor végképp nem értem. A srácot behívta Gattuso a válogatottba. Nem lehet annyira rossz.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

MLK írta: 2025.09.04. 10:31 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ino-990636

Az egész koncepciót onnan nem értem, hogy Inzaghi "váratlanul" lelépett majd elkezdtünk kapkodni edző terén és lett belőle Chivu gyorsan....minek kellett kapkodni?? Klub VB-t egy ideiglenesen kinevezett edzővel se nyomtuk volna le kevésbé sikeresen és lett volna idő edzőt nézni július közepei felkészülés kezdetére. Miért akartak 1 héten belül új edzőt? Utóbbi években több BL döntőt is lenyomó Internél miért csak Viera, Chivu meg egy Fabregas merülhet fel egyáltalán?
Tudom beválhat a a román és akkor azt mondhatjuk felesleges volt parázni de akkoris fura ez az egész.
Igazolásokat meg már meg se említem....csatár kell, abból is 45 körül....jó nem jött össze akkor egy komoly középpályás szintén 40 körül....majd az se ezért legyen Diouf....
Védelmet meg kellene fiatalítani? Igen de jöjjön a 29 éves Pavard helyére a 30 éves Akanji. :) Acerbi vagy De Vrij helyett esetleg? Neeem, majd jövőre foglalkozunk a fiatalítással ahogy Marotta mondta. Remélem nem lesz késő.....
interfan

lucky0 írta: 2025.09.04. 12:16 Azt tudja esetleg valaki Fabbiant mennyiért tudtuk volna visszavásárolni idén? Mert ha pl olcsóbb is lett volna mint ez a Diouf gyerek, akkor végképp nem értem. A srácot behívta Gattuso a válogatottba. Nem lehet annyira rossz.
12m euro.
Nem eltunk vele, es mar nincs is ra innentol visszavasarlasi opcionk.
interfan

Cupi írta: 2025.09.04. 12:23
Az egész koncepciót onnan nem értem, hogy Inzaghi "váratlanul" lelépett majd elkezdtünk kapkodni edző terén és lett belőle Chivu gyorsan....minek kellett kapkodni?? Klub VB-t egy ideiglenesen kinevezett edzővel se nyomtuk volna le kevésbé sikeresen és lett volna idő edzőt nézni július közepei felkészülés kezdetére. Miért akartak 1 héten belül új edzőt? Utóbbi években több BL döntőt is lenyomó Internél miért csak Viera, Chivu meg egy Fabregas merülhet fel egyáltalán?
Tudom beválhat a a román és akkor azt mondhatjuk felesleges volt parázni de akkoris fura ez az egész.
Igazolásokat meg már meg se említem....csatár kell, abból is 45 körül....jó nem jött össze akkor egy komoly középpályás szintén 40 körül....majd az se ezért legyen Diouf....
Védelmet meg kellene fiatalítani? Igen de jöjjön a 29 éves Pavard helyére a 30 éves Akanji. :) Acerbi vagy De Vrij helyett esetleg? Neeem, majd jövőre foglalkozunk a fiatalítással ahogy Marotta mondta. Remélem nem lesz késő.....
Ahogy a klasszikus szol, "minden szavaddal egyetertek".

Azt hiszem Cupi az egesz helyzetet tokeletesen osszefoglaltad.
Jaa, es meg a Leoni story ki is maradt...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.09.04. 12:30
lucky0 írta: 2025.09.04. 12:16 Azt tudja esetleg valaki Fabbiant mennyiért tudtuk volna visszavásárolni idén? Mert ha pl olcsóbb is lett volna mint ez a Diouf gyerek, akkor végképp nem értem. A srácot behívta Gattuso a válogatottba. Nem lehet annyira rossz.
12m euro.
Tökönszúrom magam. Eskü nem vágom ezt a politikát! Saját nevelésű, jó felépítésű, fiatal olasz nagy potenciállal, apróért nem kell. Hozunk helyette arra a posztra egy zsákbamacskát 25ért. Logikus. :roll:
interfan

lucky0 írta: 2025.09.04. 12:33
12m euro.
Tökönszúrom magam. Eskü nem vágom ezt a politikát! Saját nevelésű, jó felépítésű, fiatal olasz nagy potenciállal, apróért nem kell. Hozunk helyette arra a posztra egy zsákbamacskát 25ért. Logikus. :roll:
Hat igen, nehez is mit mondani...
Ami a BL donto ota van, minden teren, arra leginkabb a kaosz a megfelelo szo.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Ne legyünk álszentek!
Itt is megy a zsebre játék! Nem kicsit!
Logikát keresünk?? Hát ez a logika!
Annak idején a Tottenham tulaja konkrétan kimondta hogy lehet megvesztegetni bizonyos tulajokat(ez még a régi jó szocializmusban volt, de most miért lenne másként?), vagy úgy fogalmazott hogy sose vessük el ezt a lehetőséget......
MLK

VInter101 írta: 2025.09.04. 14:13 Ne legyünk álszentek!
Itt is megy a zsebre játék! Nem kicsit!
Logikát keresünk?? Hát ez a logika!
Annak idején a Tottenham tulaja konkrétan kimondta hogy lehet megvesztegetni bizonyos tulajokat(ez még a régi jó szocializmusban volt, de most miért lenne másként?), vagy úgy fogalmazott hogy sose vessük el ezt a lehetőséget......
Értem ezt a részét is, és jó eséllyel így van, de ez nem zárja ki azt, hogy attól még jól, jobban, mégjobban tegye a vezetőség a dolgát.
Azért az igazolásokat tekintve, Chivut is ideértve, még várjunk azzal, hogy ki vált be és ki nem.
Az Inzaghi éra utólag visszanézve egy nagyon jó, és erős intert jelent, csőd közeléből, nulla átigazolási pénzekkel dolgozó vezetőséggel. Mégis voltak, vannak érthetetlen döntések.
A zsebbe pénz rész mellett azt kell hinnem, hogy erősen vallásos stáb irányítja a klubot.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

lucky0 írta: 2025.09.04. 12:33
12m euro.
Valakinek ez volt az érdeke.Gondolom legalább jól kereset vele,mint Correával annak idején.
Baggio85

Szerintem itt van egy érdekes "fordulat" az átigazolási politikánkban és kérdés, hogy ez az Oaktree miatt van vagy Marotta új szerepkörének van köze hozzá, azt nem tudni, de érdekes, hogy Marottával a sportigazgatói poszton nagyon intenzíven mentünk rá az olasz játékosokra. Most nyáron pedig Pio az egyetlen, dehát igazából ő eddig is a miénk volt.
Szóval kicsit furcsa, hogy bár idén is lettek volna rá lehetőségeink, hogy az olasz vonalon haladjunk tovább, erről most teljesen letértünk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Azért korábban is voltak mercato bukások mint pl.Dybala vagy Brehmer,de annyira mint ahogy Lookman senki nem akart hozzánk jönni.Viszont na érkezett volna a nigériai csatár akkor,hogy maradt volna meg az unalmas 3-5-2? Leoni meg majd meglátjuk mit csinál Liverpoolban ahol nagyjábòl Chiesa is megbukott.

Gyakorlatilag a tavalyi csapathoz képest erősödtünk, csak a többi rivális erősödéséhez képest tűnik úgyhogy vékony lett a mercato.Szerintem a motiválatlan Pavardtòl megválni nem volt rossz húzás,de sajnos Hakan maradása nem tűnik jò döntésnek.Szerintem ő már nem tud megújulni nálunk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Olvasni, hogy Vlahovic-ot megkörnyékeztük. Lehet, hogy benne látják a jövőt és 26-ban ingyen fog jönni, ezért nem hoztunk most másik csatárt?
interfan

Akanji:
Mi meg mindig nehez elfogadni, hogy mar nem vagyok a City csalad resze.
Annyira gyorsan tortent minden.

Guardiola?

Mindig is korrekt volt.
Vilagosan elmondta, neki ketto KH kell a kezdobe, es ketto a padra, mi pedig hatan voltunk.
Nem volt kellemes ezt hallani.
interfan

Dumfries:
A Premier League egy fantasztikus sorozat.
Jol erzem magam az Internel, de szerintem a PL-ben is jol tudnek teljesiteni.
Szeretnek egyszer a PL-ben jatszani.
interfan

Okan a Galata edzoje:
Nagyon szerettuk volna Calhanoglut leigazolni, Calhanoglu pedig nagyon szeretett volna a Galataba igazolni, hatalmas Galata szurkolo is o.
Meg a multheten is tettunk erte ajanlatot, de az Inter azt mondt nem.
Azt mondtak csak akkor adjak el, ha magasabb osszeget kinalunk erte mint az erteke, mi ezt is megtettuk.
De az Internek 40-45m eurot kellett volna koltenie, hogy Calhanoglut potoljak.
Gundogan nagy fizetesrol mondott le, hogy csatlakozzon hozzank, Calhanoglu is lemondott volna a penzrol, csak hogy a Galata jatekosa legyen.
Calhanoglu rengeteg aldozatot hozott ezen a nyaron, hogy a mi jatekosunk legyen.
Multheten is probalkoztunk, de az Inter nem akarta eladni, mert szamitanak ra, ezert sajnos nem sikerult ot leigazolnunk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2025.09.07. 11:15 Okan a Galata edzoje:
Nagyon szerettuk volna Calhanoglut leigazolni, Calhanoglu pedig nagyon szeretett volna a Galataba igazolni, hatalmas Galata szurkolo is o.
Azt mondtak csak akkor adjak el, ha magasabb osszeget kinalunk erte mint az erteke, mi ezt is megtettuk.
Gundogan nagy fizetesrol mondott le, hogy csatlakozzon hozzank, Calhanoglu is lemondott volna a penzrol, csak hogy a Galata jatekosa legyen.
Calhanoglu rengeteg aldozatot hozott ezen a nyaron, hogy a mi jatekosunk legyen.
Multheten is probalkoztunk, de az Inter nem akarta eladni, mert szamitanak ra, ezert sajnos nem sikerult ot leigazolnunk.
Nem tudom mekkora összeg volt ez,de lehet már ki sem fog derülni.
Cupi

Ha ez igaz akkor ez azt jelenti Hakan egész nyáron azon volt lelépjen...nem jött össze...sajnos szerintem őt innen elvesztettük....félek a mentalitása a béka segge alatt lesz. :?
Baggio85

Cupi írta: 2025.09.08. 08:54
Ha ez igaz akkor ez azt jelenti Hakan egész nyáron azon volt lelépjen...nem jött össze...sajnos szerintem őt innen elvesztettük....félek a mentalitása a béka segge alatt lesz. :?
Nehéz helyzet ez, kicsit hasonló a Lookman-es üggyel, csak ellentétes nézőpontból. 10 millióért nem lehetett odaadni Calha-t még akkor sem, ha szívesen ment volna, mert ennyiből nem tudtuk volna pótolni.
Én azért abban bízok, hogy ha eltelik 12-e és a török piac is bezár, akkor kicsit Hakan-nak is könnyebb lesz ezt elengedni, és a feladatokra koncentrálni. Egyrészt a vb miatt ő sem sz*rhat bele az egészbe 1 évig, másrészt én nem is ilyen mentalitású futballistának gondolom. Kell egy kis idő, hogy fejben kitisztuljon, de szerintem összeszedi magát idénre még.
Cupi

Baggio85 írta: 2025.09.08. 09:29
Egyrészt a vb miatt ő sem sz*rhat bele az egészbe 1 évig, másrészt én nem is ilyen mentalitású futballistának gondolom. Kell egy kis idő, hogy fejben kitisztuljon, de szerintem összeszedi magát idénre még.
Török válogatottba neki már bérelt helye van. Akkoris meghívják és viszik a VB-re /ha kijutnak egyáltalán/ ha nálunk nem szakad meg. :?
Persze remélem nem lesz igazam és mindent belead. ;)
Baggio85

Cupi írta: 2025.09.08. 09:47
Egyrészt a vb miatt ő sem sz*rhat bele az egészbe 1 évig, másrészt én nem is ilyen mentalitású futballistának gondolom. Kell egy kis idő, hogy fejben kitisztuljon, de szerintem összeszedi magát idénre még.
Török válogatottba neki már bérelt helye van. Akkoris meghívják és viszik a VB-re /ha kijutnak egyáltalán/ ha nálunk nem szakad meg. :?
Persze remélem nem lesz igazam és mindent belead. ;)
Ez nagyjából valóban igaz, de azért, ha nagyon kútban lesz, akkor bármekkora név is, nem fog játszani az Inter-ben. És ha nem játszik, akkor nem lesz formában sem nyárra. Lehet, hogy az ő szerepe már valóban olyan fontos a törököknél, hogy így is kiviszik, de azért ha az erőnléte meg a formája is olyan lesz, akkor azért én el tudom képzelni, hogy Montella is padra tenné. Jó, ezek tényleg csak találgatások. :)
Cupi

Baggio85 írta: 2025.09.08. 09:54
Ez nagyjából valóban igaz, de azért, ha nagyon kútban lesz, akkor bármekkora név is, nem fog játszani az Inter-ben. És ha nem játszik, akkor nem lesz formában sem nyárra. Lehet, hogy az ő szerepe már valóban olyan fontos a törököknél, hogy így is kiviszik, de azért ha az erőnléte meg a formája is olyan lesz, akkor azért én el tudom képzelni, hogy Montella is padra tenné. Jó, ezek tényleg csak találgatások. :)
Persze csak találgatunk és a lényeg cáfoljon ránk. Nagyon kellene egy jó és motivált Hakan. ;)
interfan

Nehéz helyzet ez, kicsit hasonló a Lookman-es üggyel, csak ellentétes nézőpontból. 10 millióért nem lehetett odaadni Calha-t még akkor sem, ha szívesen ment volna, mert ennyiből nem tudtuk volna pótolni.
Azert nem 10m eurobol kellett volna ugymond potolni, de errol majd kesobb.

Nekem ez a Calhanoglu story (ugy ahogy az egesz nyar) nem all ossze, es logikat sem talalok benne.

Kezdodik onnan, hogy tavozik, megy, menni akar, igy meg ugy kibekithetlen ellentet.
Kone, Rovella, jo eg tudja meg kicsoda, de jon valaki 40-50m-ert a helyere.
Majd lesz belole az, hogy Chivu elmondja mennyire fontos, Inter alapko, bla-bla, es marad.

(Ugorjuk most at a Lookman storyt, mert az megint egy kulon miset megerne, es az is valami elkepeszto blama volt)

Majd rajovunk augusztus kozepen, kb 2 hettel a mercato zaras elott, ide bizony "top" KP kell.
Megyunk 45m-val Kone kapcsan, jon a varhato nem.
Marad 45m, erre eltelik 2 nap, es egy kb senki altal nem ismert Diouf jon 20m-ert, aki nem is teljesen ugyanaz a poszt.
Persze most mar par Olasz lap szerint nem is Sucic a zseni, hanem Diouf, es mekkora igazolas, bla-bla.
De most ez megint ugorjuk at...

Volt 45m amibol akartunk egy "top" KP-t.
Calhanoglu menni akart, tegyuk fel "csak" 15m-t kaptunk volna.
Ez mar magaban 60m.
Elmondja Chivu nem a mennyisegre megyunk, hanem a minosegre.
Erre jon egy Diouf 20m-ert, Calhanoglu meg marad, az a maradek 25m meg eltunik valahol, es lezarjuk a piacot.
Egyszoval lett volna ugymond 60m, es ha mar a minosgre megyunk es nem a mennyisegre (ahogy Chivu mondta), 60m-bol azert lehetett volna minosegi jatekost venni.
Nekem ez a Calhanoglu marad, es igy meg ugy szamit ra Chivu, na meg jon egy kb ismeretlen Diouf, pont hogy a mennyisegi elkepzelest mutatja, es nem feltetlenul a minoseget.

Total osszevisszasag az egesz...
Irta valaki, hogy mintha Ausilio fia FM-ezne, haat kb ez jol bemutatja a nyarunkat...
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

A Galata elnöke elmondta h még az átigazolási időszak végén is tettek egy ajánlatot Calhanoglu-ért, így valszeg sose volt 45 milliónk, csak Diouf ára meg amennyit kaptunk volna a törökért, annyiból meg nem engedték el Kone-t.
koviroland92

interfan írta: 2025.09.08. 12:43

Azert nem 10m eurobol kellett volna ugymond potolni, de errol majd kesobb.

Nekem ez a Calhanoglu story (ugy ahogy az egesz nyar) nem all ossze, es logikat sem talalok benne.

Kezdodik onnan, hogy tavozik, megy, menni akar, igy meg ugy kibekithetlen ellentet.
Kone, Rovella, jo eg tudja meg kicsoda, de jon valaki 40-50m-ert a helyere.
Majd lesz belole az, hogy Chivu elmondja mennyire fontos, Inter alapko, bla-bla, es marad.

(Ugorjuk most at a Lookman storyt, mert az megint egy kulon miset megerne, es az is valami elkepeszto blama volt)

Majd rajovunk augusztus kozepen, kb 2 hettel a mercato zaras elott, ide bizony "top" KP kell.
Megyunk 45m-val Kone kapcsan, jon a varhato nem.
Marad 45m, erre eltelik 2 nap, es egy kb senki altal nem ismert Diouf jon 20m-ert, aki nem is teljesen ugyanaz a poszt.
Persze most mar par Olasz lap szerint nem is Sucic a zseni, hanem Diouf, es mekkora igazolas, bla-bla.
De most ez megint ugorjuk at...

Volt 45m amibol akartunk egy "top" KP-t.
Calhanoglu menni akart, tegyuk fel "csak" 15m-t kaptunk volna.
Ez mar magaban 60m.
Elmondja Chivu nem a mennyisegre megyunk, hanem a minosegre.
Erre jon egy Diouf 20m-ert, Calhanoglu meg marad, az a maradek 25m meg eltunik valahol, es lezarjuk a piacot.
Egyszoval lett volna ugymond 60m, es ha mar a minosgre megyunk es nem a mennyisegre (ahogy Chivu mondta), 60m-bol azert lehetett volna minosegi jatekost venni.
Nekem ez a Calhanoglu marad, es igy meg ugy szamit ra Chivu, na meg jon egy kb ismeretlen Diouf, pont hogy a mennyisegi elkepzelest mutatja, es nem feltetlenul a minoseget.

Total osszevisszasag az egesz...
Irta valaki, hogy mintha Ausilio fia FM-ezne, haat kb ez jol bemutatja a nyarunkat...
Szerintem itt az volt a lényeg, hogy Calhat sz*ros 15m-ért nem voltunk hajlandóak elengedni már csak az-az elv miatt sem, hogy azért pár év alatt letett egy extrát itt még akkor is ha a tavalyi formája már nem igazán volt az igazi (Piaci ára is kétszerese a 15-nek). 45-ből meg nem tudtunk olyat igazolni aki valóban erősítés lenne. Konét próbáltuk kaptunk egy offot. Stillert lehetett volna még megpróbálni de piaci értéke 45 és láthatjuk, hogy a Stuttgartnak mennyire elege volt abból, hogy lehúzkodják a játékosokat Tőlük.
Rovelláért is annyit kértek amennyiért nem érné meg.

Ráadásul a Galata 27,5m-t fizetett egy 29 éves török kapusért akinek 9,5m a piaci értéke. Akkor miért pont minket húznának le? Szerintem jól tettük, hogy nem engedtük el Calhát ebben a formában.

A Premier League a PSG és a 2 nagy spanyol klub úgy felverte az árakat, hogy 45 millióért esély nem volt olyan VKP-KP-t igazolni aki erősítés lett volna így gondolom a vezetőség lerakta a voksát egy "ismeretlen tehetségre" hátha bevállik alapon.

Aztán lehet a maradék pénzt még beleforgatják a téli átigazolási szezonba ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk vagy ha találnak addig olyat akibe érdemes.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Sanszos , hogy ennyi pénzért nem akartuk elengededni.
Pavard példája egyszeri, hogy valakit áron alul engedünk el. Török amúgy csak egész nyáron itt akart minket hagyni . Bár tele voltak vele a hírek, ez nem olyan gáz , mint a francia tengózása.
Jó , hogy ilyenre figyel a vezetőség.
Nem kéne olyan klub lenni, akit hülyének néz minden csapat , játékos. Utána meg nem tudunk majd eladni , és csak szerződésbontással , lelépési pénzért cserébe tudunk megszabadulni a használhatatlan játékosoktól ! :o :o :o
interfan

Kone kapcsan amiota felmerult komolyan velunk, gondolom sokan figyeltek akik eddig nem, es most valami elkepeszto mod elvannak tole halva.
Sot az olasz media is, hogy a Francia KP vezere, mekkora jatekos, stb.
Olasz Inter szurkolok velemenye kapcsan pedig ezt olvasni 95%-ban, hogy o kellett volna, o a megoldas, o a "top" igazolas, es erte kellett volna megtenni mindent.

Egyebkent meg is tettunk mindent amit tudtunk, csakhat a 45m euro keves volt.

Ranieri a napokban nyilatkozta, hogy muszaj a mercatos merleget egyensulyba tartani, ezert lesznek eladasok.
Gazzetta kiemeli, a Romanak majdnem 90m euro ertekben kell eladni.
Az Inter terve pedig hosszutavon Kone ujra, aki a Gazzetta szerint a Roma legfenyesebb csillaga, es a Serie A egyik igazi "top" kozeppalyasa.
Az Internek pedig pontosan egy ilyen "top" kozeppalyasra van szuksege.

Deschamps is elmondta, Kone erteke sokkal nagyobb mint gondolnank, es a Francia valogatott jelenlegi egyik legfontosabb jatekosa.
Kone pedig elmondta, hizelgoek az edzo, es a media szavai, hogy ennyire jo jatekos, sokan nem nezik a Serie A-t, de o ott is mindig mindent megtesz amit tud.
Roma nagyon bizik benne, es ragaszkodik hozza, ezt megmutattak az utolso mercaton, zarta Kone.
PellerG

interfan írta: 2025.09.11. 08:25 Kone pedig elmondta, hizelgoek az edzo, es a media szavai, hogy ennyire jo jatekos, sokan nem nezik a Serie A-t, de o ott is mindig mindent megtesz amit tud.
Roma nagyon bizik benne, es ragaszkodik hozza, ezt megmutattak az utolso mercaton, zarta Kone.
Akkor itt gondolom nyáron Real vagy másik top csapat lesz (akik még mindig keresik Kroos utódját), olyan 80 millió értékben.
interfan

PellerG írta: 2025.09.11. 09:51
interfan írta: 2025.09.11. 08:25 Kone pedig elmondta, hizelgoek az edzo, es a media szavai, hogy ennyire jo jatekos, sokan nem nezik a Serie A-t, de o ott is mindig mindent megtesz amit tud.
Akkor itt gondolom nyáron Real vagy másik top csapat lesz (akik még mindig keresik Kroos utódját), olyan 80 millió értékben.
Gazzetta es Romai forrasok szerint 60m eurot ker erte a Roma, es mar fel is merult az altalad irt Real Kone kapcsan.
interfan

Gazzetta cikk:
Majdnem 100m elkoltese utan, megdobbento hogy az Inter kezdo ugyanaz.
A Juventus ellen is Akanji kivetelevel aki Pavard helyett jott, ugyanaz a taktika, kezdo mint Inzaghie.
Kuriozum, hogy elkoltesz majdnem 100m eurot, es a kezdon semmit nem valtoztatsz.
Nagy osszegeket koltott az Inter a Sucic, Henrique, Diouf, Bonny sorra, es a padon kezdtek, paran ott is maradtak, ahogyan a visszatero Esposito is.
Chivu semmihez nem nyult hozza az Inter csapathoz kepest, ugyanazt szeretne tovabbvinni.
Mi ertelme volt majdnem 100m eurot elkolteni, ha ugyanazokkal a jatekosokkal, ugyanazzal a taktival, ugyanazzal az elkepzelessel jatszol es kezdesz?
Chivu "batran" elmondta, hogy a jozaneszre hallgat, es viszi tovabb a korabbiakat, nem akar felforgatni semmit, es az elmult evek embereire epit tovabbra is.
Válasz küldése