Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.09.24. 14:40
Cupi írta: 2023.09.24. 14:37 Én azt nem értem, hogy alapból a 4 csatár 3 frontra nem biztos, hogy elég ha a taktika miatt abból 2 mindig a pályán van...de még ok elfogadom, 4-re van lehetőség. Na de ha így van akkor ki az akinél az átment tökéletes lesz két 36 év körüli cserecsatár? Ráadásul úgy mindkettő sérülékeny és ezt tudtuk is. Sőt azt is Sanchez nem a megfelelő erőnlétben érkezett. :? Na most ezek tudatában ez egy elég gáz döntés volt ami szerintem nem védhető azzal nincs pénzünk....
Szerintem ezt nagyon jol irod, es igy is van.
Elol is vannak lyukak szepen, nem is keves, dehat ezt mar nyaron lehetett latni.

Viszont akkor a "B" opcio az lett volna, hogy jon elore egy Balogun, hatra meg egy Toloi, es akkor nincs Pavard.
De ez nem fekete vagy fehér. Nem az van Balogun /Pavard helyett/ vagy Arna. Nem hiszem el nem lehetett volna kölcsön találni egy arcot előre aki kicsit fiatalabb és kevésbé sérülékeny valamint talán egy fokkal jobb. ;) Persze ez Marottáék dolga de a véleményem az ez el lett cseszve és nem azzal Pavard-ra költöttünk inkább hanem azzal 2 idős és sérülékeny arcot hoztunk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Arnautovic amíg a pályán volt sem volt hasznunkra.Persze a sérülést sajnálom,de eddig ő a Monza elleni meccsen kívül minden meccsen flop volt.
0-1 mindenki simább meccset várt,de az tipikusan olyan meccs volt amit ha előbb eldöntünk akkor nem kellett volna izgulni a végén.

Azért nézzük a + dolgokat is gondolok itt Pavardra vagy Sommer megbízható teljesítményére.
Onana egy borzasztò jò teljesítményt hozott,de most mutatja meg a Mu-ban,hogy nem annyira stabíl mentálisan illetve ott van a VB balhé vagy meccsen kirohanás Dzeko ellen.

Ezen a meccsen tùl vagyunk megvan a 3 pont és most már lehet koncentrálni a Sassulo Illetve Salernitana elleni meccsekre.

Ja és Klaasen meg mindig nem kapott rendesen lehetőséget.Ezért kár volt le igazolni ,hogy Aslanni mögött legyen a rangsorban.
Cupi

Festa írta: 2023.09.24. 14:49
Azért nézzük a + dolgokat is gondolok itt Pavardra vagy Sommer megbízható teljesítményére.
Pavard játéka nekem nagyon tetszik. Magabiztos, jól helyezkedik, semmi bizonytalanságot nem lehet rajta érezni ami a társaknak is jó. :) Sommer is jó nagyon. Tőle tartottam.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Marko Arnautovicnak a bal hajlítóizma húzódott meg. Az állapotát napról-napra fogják felmérni.

Pasquale Guarro
Fb

Egyébként Klaassen nem tudna egy 3511-ben a csatár mögött játszani ha úgy hozná a sors?
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2023.09.24. 14:49 2 idős és sérülékeny arcot hoztunk.
Az a baj, hogy a korral nem tudunk mit csinalni.
A mi keretunk atlageletkora a legidosebb a Seria A-ban, de ezt mi alakitottuk igy.

Irta itt valaki, hogy Darmian mar nem valo szelre.
Igen, dehat o is 34 eves lesz mindjart, nem varhatunk el egy 34 eves jatekostol egy WB posztot.
Cuadrado ugyanez, 37 lesz az emberunk, Juvenal pezsgot bontottak hogy elment, seruleseit hagyjuk is, nalunk is egybol azzal kezdett...

Arnautovicot kiveseztuk.
Sanchezt detto ismerjuk.
Mkhitaryan is szep a Milan meccsen, dehat o is 35 eves lesz, lattuk is a BL-ben mennyire sok mar neki a 3 naponta meccsek...
Ezen kivul DeVrij evek ota megy lefele, Acerbinel imadkozni hogy ne essen drasztikusan vissza, es hat Sommer sem a jovonek szolo igazolas.

Sajnos ezzel a "kor" problemaval erdemes megbaratkozni, dehat mi magunk alakitottuk igy.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 15:01 Egyébként Klaassen nem tudna egy 3511-ben a csatár mögött játszani ha úgy hozná a sors?
Biztos tudna, de lathatjuk utolso a sorban.

Calhanoglu eredeti posztja is iranyito, sot par hete is elmondta mennyire szeretne ujra ott jatszani.
Sot meg Mkhitaryan is iranyito es visszavont csatar volt nagyon sokaig.
Sokkal hamarabb fogjuk oket ott latni, mint Klaassent.
De szerintem ilyenre ugysem kerul sor, Inzaghinal fix a 3-5-2, nem hinnem hogy ebbol 3-6-1 lenne, ehhez a jo oreg Mazza kellene. :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kár rágódni a csatár gondon,januárba az OM úgyis visszadobja Correát :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.09.24. 15:07
CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 15:01 Egyébként Klaassen nem tudna egy 3511-ben a csatár mögött játszani ha úgy hozná a sors?
Biztos tudna, de lathatjuk utolso a sorban.

Calhanoglu eredeti posztja is iranyito, sot par hete is elmondta mennyire szeretne ujra ott jatszani.
Sot meg Mkhitaryan is iranyito es visszavont csatar volt nagyon sokaig.
Sokkal hamarabb fogjuk oket ott latni, mint Klaassent.
De szerintem ilyenre ugysem kerul sor, Inzaghinal fix a 3-5-2, nem hinnem hogy ebbol 3-6-1 lenne, ehhez a jo oreg Mazza kellene. :D
Csak azért dobtam be az ötletet, mert ha csatár kell, akkor a kp változatlan marad, ebben biztos vagyok, ellenben a hollandot be lehetne vetni, mivel itt van.

Egyébként nem hiszem el, hogy offoltuk volna csak mert még nem kapott lehetőséget. Simán el tudom képzelni, hogy tanulja a taktikát és kapja majd a perceket. Nem tartom ügyetlen játékosnak, van esze a focihoz, szerintem csak idő kell neki és látni fogjuk huzamosabb ideig is.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.09.24. 15:08 Kár rágódni a csatár gondon,januárba az OM úgyis visszadobja Correát :D
Mondjuk ebben van valami. :crazy:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 14:41
Nem erről van most szó, hanem arról, hogy Marotta fiatalabb játékost akart előre és nem trottyost, ergo Inzaghi kérése volt az osztrák, mert a rutin sokminden felett áll nála.

Pavardnak nagyon örülök, de előre akár Zaha is jöhetett volna ingyen, de biztos lenne még felhozható név, Arna kétségtelenül egy szar döntés volt. Egyedül az olasz rutin van/volt a neve mellett. Egy kicsit jobban gazdálkodunk Retegui lett volna a tökéletes név.
Nyáron több ingyen igazolható csatár is képbe kerülhetett volna, össze is szedtük sokszor, Zaha pl ilyen lett volna.
Ha gond lesz, télen hozni kell valakit, olyat akinek nyáron lejár majd a szerződése (pl Taremi)

De én most inkább örülök, hogy ez a Lautaro-Thuram páros ennyire bejött.
Óriási igazolás volt Thuram ingyen, és Sommer, Pavard, Frattesi is nagyon oké. Ezek nagy vételek voltak :clap:

5 meccs, 15 pont 8-)
interfan

Ertekelesek:

- Corriere Della Sera:

Dimarco 7,5
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6
Pavard 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Thuram 6
Darmian 5,5
Frattesi 5,5
Martinez 5,5

- Sportmediaset:

Dimarco 7
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Mkhitaryan 6,5
Sommer 6
DeVrij 6
Pavard 6
Darmian 6
Frattesi 6
Barella 6
Thuram 6
Martinez 5,5
Arnautovic 5,5
interfan

Legfrisebb hirek szerint Arnautovic legalabb 3 honapig nem lesz elerheto a serulese miatt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2023.09.24. 18:58 Legfrisebb hirek szerint Arnautovic legalabb 3 honapig nem lesz elerheto a serulese miatt.
Gondolom így jön Papu Gomez.
Nem hagyjuk visszavonulni.
interfan

PellerG írta: 2023.09.24. 18:59
interfan írta: 2023.09.24. 18:58 Legfrisebb hirek szerint Arnautovic legalabb 3 honapig nem lesz elerheto a serulese miatt.
Papu nem opcio a hirek szerint, Caicedo, Okaka, Quagliarella allitolag a 3 nev akik kozul valasztanank.
De a Gazzetta szerint nem valoszinu, hogy jon tamado, es Mkhitaryant tolnak feljebb ha nincs mas valasztas.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Én gondoltam, hogy nem lesz egy 5-0. Addig tartottam a meccstől, amíg nem lőjük meg az elsőt. Utána már nem izgultam, csak kicsit a végén. Dimarco, nem csak a gólja miatt, de szépen lassan a világ egyik legjobb bal wb lett. Pedig róla is el lett mondva minden. Mellesleg nagyon rég óta bőven a legszimpatikusabb Inter játékos, Inter szívvel. Pavard, Sommer is jó volt ma. Thuram is nagyon agilis.
Rohadt szar meccs volt amúgy, nem játszottunk jól. Kicsit fel kell ráznia Inzaghinak a srácokat.
Csatársor eddig is vékony volt, de ha Arna hónapokig nem lesz, az nagyon vékony. Lau és Thuram csapágyasra lesz hajtva sajnos.
De nézzük a pozitívumot, 5 meccs 5 győzelem, 1 kapott gól. Ha ezeket nézzük, ami a legfontosabb statisztika, kurva jók vagyunk. Az ilyen meccseket kell 1-0-ra behúzni.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.09.24. 19:04
Papu nem opcio a hirek szerint, Caicedo, Okaka, Quagliarella allitolag a 3 nev akik kozul valasztanank.
De a Gazzetta szerint nem valoszinu, hogy jon tamado, es Mkhitaryant tolnak feljebb ha nincs mas valasztas.
Jézusom, ezek a nevek…
Nem tudom melyik a rosszabb. Ettől függetlenül egyet hoznék, Sanchez sem egy életbiztosítás, benne is bármikor benne van a sérülés. Akkor már tényleg Papu Gomezre szavaznék, de ha csak a fent említett 3 csoda jönne szóba, akkor Okaka.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 19:29

Jézusom, ezek a nevek…
Nem tudom melyik a rosszabb. Ettől függetlenül egyet hoznék, Sanchez sem egy életbiztosítás, benne is bármikor benne van a sérülés. Akkor már tényleg Papu Gomezre szavaznék, de ha csak a fent említett 3 csoda jönne szóba, akkor Okaka.
En Caicedora szavazok, legalabb ujra Sanchez ele kerulhetne a sorban, es ugyis annyit bizonyitott. :D :D :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Napi Caicedo . Már csak 16x lesz ez leírva .
Várom még a Carew és Rocchis "poént" .
Bár inkább ez legyen csapágyasra hajtva , mint Lautaro .
hvmetal

Becsülendő a rajt . Az is , hogy ezt a meccset is hoztuk .
Én féltem az új edzős lendülettől.
Di Marco nekem már a Verona előtt is szimpatikus volt . Örülök , hogy végre van egy ilyen játékosunk .
interfan

hvmetal írta: 2023.09.24. 20:13 Napi Caicedo . Már csak 16x lesz ez leírva .
Várom még a Carew és Rocchis "poént" .
Bár inkább ez legyen csapágyasra hajtva , mint Lautaro .
Naaaa...
Rocchi 3 golt is lott Inter mezben 15 meccsen, szoval o nem is volt olyan rossz.
Igaz tolunk a Haladasba igazolt, ahol szinten 3db golt lott, dehat az mar egy mas kerdes. :D :D :D
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 19:29

Jézusom, ezek a nevek…
Volt olyan időszak talán 2019-ben amikor pont Sánchez sérült meg és 3 elérhető csatárunk volt Lukaku,Lautaro,Sánchez és ez nem okot komoly problémát akkor. Valami “ bérpusztitòt “ idehívni fölösleges azért,hogy darabra meglegyünk akkor inkább legyen Miki vagy Klaasen beépítése.
Arna a Monzában kívüli gòlpasszán kívül nem sok mindent csinált,de most Lautaro meg Thuram tehermentesítésére sem tudjuk használni.Sajnálom ezt a rossz mozdulatot,de eddig ő a legnagyobb flop ezen a mercaton.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

14-1 gólarány azért imponáló és ha hozzá teszem hogy ezt 7 játékos szerezte még inkább.
Jó lenne Lautarot kicsit felrázni mert a válogatott óta tompább alig nyer meg párharcot így nehéz lesz, nem mondom hogy pihentetni kell főleg nem Sassuolo ellen de valamit kellene tennie Inzaghinak.
hvmetal

Sass ellen nehéz lesz .
Nehezebb ellenfél , mint eddig bárki .
Inzaghinak egy újabb vizsga .
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 14:32 Inzaghi komoly szerepet szán neki, amit el is mondott neki… úgyhogy az ő neve.
Akinek Inzaghi komoly szerepet szant volna, es aki Inzaghi valodi neve volt a hirek alapjan, az Morata.

Az a Morata, aki most vezeti a Spanyol bajnoksag gollovolistajat, es 6 meccsen 5 golt rugott, tegnap pedig egymaga elintezte a Realt.
Eltudom kepzelni mit erez ezt latva Inzaghi...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.09.25. 05:46
CsaSzi9294 írta: 2023.09.24. 14:32 Inzaghi komoly szerepet szán neki, amit el is mondott neki… úgyhogy az ő neve.
Akinek Inzaghi komoly szerepet szant volna, es aki Inzaghi valodi neve volt a hirek alapjan, az Morata.

Az a Morata, aki most vezeti a Spanyol bajnoksag gollovolistajat, es 6 meccsen 5 golt rugott, tegnap pedig egymaga elintezte a Realt.
A szívem szakad meg…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.09.25. 06:36

A szívem szakad meg…
Rosszabbul nem jartunk volna vele...
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2023.09.25. 06:39

A szívem szakad meg…
Thuram nem játszana, aminek viszont nem örülnék…
interfan

Tombi1986 írta: 2023.09.25. 06:43
interfan írta: 2023.09.25. 06:39

A szívem szakad meg…
Thuram nem játszana, aminek viszont nem örülnék…
Miert ne jatszana?
Arnautovic is jatszott, Sanchez is jatszik, igy is keveseljuk a 4 tamadot (ami sajnos mar csak 3), 2-3 naponta jatszunk, mindenki kap lehetoseget latjuk.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Tény és való, hogy most nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de én azért nem hullajtok könnycseppeket Morata miatt.
Egyébként szerintem ez a 3-5-1-1 egy támadóbb szellemű kp-val/visszavont csatárral akár jobban is működhet majd. Én legalábbis abban hiszek, hogy a meccs a középpályán dől el.
interfan

alwin91 írta: 2023.09.25. 08:26 Tény és való, hogy most nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de én azért nem hullajtok könnycseppeket Morata miatt.
Egyébként szerintem ez a 3-5-1-1 egy támadóbb szellemű kp-val/visszavont csatárral akár jobban is működhet majd. Én legalábbis abban hiszek, hogy a meccs a középpályán dől el.
Morata nekem nem hianyzik az fix, de Lukaku sem.
Hiaba vezeti Morata a Spanyol gollovolistat, es hiaba rugdossa Lukaku is a golokat.
Ellenben Inzaghinak biztosan, dehat ez van.
Mint ahogy a csatarhelyzetet is magunknak koszonhetjuk, mi alakitotottuk igy a keretunket.
Ha bajnokok leszunk, akkor senkit nem fog erdekelni, hogy mikent oldodottuk meg a 4 tamadot.
Ha elbukjuk iden is a bajnoksagot, akkor meg a problema egyik gyokere a tamadosor lehet.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A problémák azért vannak hogy megoldjuk őket!
Ha bajnokságot akarunk nyerni ezzel a kerettel kell hiszen ezt alakították ki a csapatnál!
Forza INTER!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Eddig 5/5 a ligában, a BL-ben is sírból pontot mentettünk, mindenki lassan játszatva lett, most jött egy sérülés, ettől még nem látok olyan nagy bajt, hogy pánikolni kéne :roll:

Egyenlőre azt se tudjuk, mennyit hagy ki Arna, de nézzük a másik oldalát, legalább most kaphat több szerepet Sanchez vagy lássuk végre Klaasent. Nem lehet sérülés nélkül lehozni egy szezont az egész keretnek, inkább most hiányozzanak, mint télen vagy tavasszal. 2 hét van a következő szünetig, papíron nyerhető meccseink vannak (Sass,Salernitana,Bologna), plusz a BL-ben Benfica, ezekből 3 otthon, mindet be kéne húzni és addig nyomni, amíg adja a gép. Reméljük a válogatottban nem sérül le senki, utána megint viszonylag hozható meccsek, majd a november szünet után jön a húzós rész. Addig kéne a bajnokságban kiépíteni kis előnyt és a BL-ben is pár győzelmet szerezni ;)

Nekem eddig várakozáson felüli a szezonkezdet, az eredmények jönnek és úgy tűnik használni akarja idén Simone a keretet. Ha ősz végére mindenki játékban lesz és remélhetőleg nyerjük a meccseket is, akkor jóadag önbizalommal és formában tudnánk majd neki menni a téli menetelésnek. Ha mégse menne minden flottul és kidől még pár ember, januárban lehet foltozni, de egyenlőre nem aggódom. Ráadásul még potenciális vevők is feltűntek a háttérben, ideje lenne, ha végre stabilizálódna a klub anyagi helyzete, és mondjuk a második csillag mellé kapnánk nyáron egy tulajt is 8-)

Forza Inter!!
CsaSzi9294

Sky - Arnautovic 45-60 napra esett ki. Leghamarabb a Juve ellen térhet vissza.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... per-45-60/
brecsinho

CsaSzi9294 írta: 2023.09.25. 14:00 Sky - Arnautovic 45-60 napra esett ki. Leghamarabb a Juve ellen térhet vissza.
Köszi az infot,kb erre számítottam, mire indul a nehéz sorozatunk, addigra visszatérhet. Amúgy meg ahogyanThuram berúgta az ajtót, nem lett volna Arna alapkezdő...most lehet bizonyítania Sancheznek, hogy tud még ezen a szinten is villogni 8-)
interfan

Legfrisebb hirek szerint Cuadrado felepulese sem halad jol, kihagyja a Sassuolo meccset is.

Arnautovic esetben pedig a legoptimistabb forgatokony a november vege, december eleje, a pesszimistabb verzio a felepulesere december vege januar eleje.
De Marotta elmondta, hiaba Arnautovic hosszu serulese es kihagyasa, az Inter nem igazol ingyen jatekost, es ezzel a kerettul folytatjuk.
Cupi

brecsinho írta: 2023.09.25. 14:30
CsaSzi9294 írta: 2023.09.25. 14:00 Sky - Arnautovic 45-60 napra esett ki. Leghamarabb a Juve ellen térhet vissza.
Köszi az infot,kb erre számítottam, mire indul a nehéz sorozatunk, addigra visszatérhet. Amúgy meg ahogyanThuram berúgta az ajtót, nem lett volna Arna alapkezdő...most lehet bizonyítania Sancheznek, hogy tud még ezen a szinten is villogni 8-)
Az a baj ha visszatér is arra lesz jó eggyel többen vagyunk....sokat nem érünk vele....volt egy jó első meccse azóta vergődik csak...BL-ben kb. semmit nem ért...labdát nem tudott megtartani, normálisan átvenni.... :( Én sokat nem vártam tőle de ha már itt van azt mondtam egy 5-6 gól + ugyanennyi gólpassz ha meglenne a szezonban csereként már elégedettek lehetnénk. Na most kevésbé hiszem ez meglesz neki. :?
interfan

Cupi írta: 2023.09.26. 07:53 Az a baj ha visszatér is arra lesz jó eggyel többen vagyunk....sokat nem érünk vele....volt egy jó első meccse azóta vergődik csak...BL-ben kb. semmit nem ért...labdát nem tudott megtartani, normálisan átvenni.... :( Én sokat nem vártam tőle de ha már itt van azt mondtam egy 5-6 gól + ugyanennyi gólpassz ha meglenne a szezonban csereként már elégedettek lehetnénk. Na most kevésbé hiszem ez meglesz neki. :?
Es akkor a legoptimistabb forgatokonyvet nezed, es a november veget, december elejet.
De sajnos ugyanigy irjak a januar elejet mint lehetoseg.

Es igen, ott a baj amit irsz, hogy eddig is mit "mutatott".
Na most egy 3 honapos serules utan, gondolhatjuk majd milyen allapotban lesz...

En is azt gondolom sajnos, hogy Arnautovic a Dzeko vagy Lukaku fele 14 golt sem fogja megrugni, nagyo nem...
Persze cafoljon ram, dehat dehat, esely es valoszinuseg.

Most jon meg 2 "konnyu meccs", de utana december kozepeig vegig brutalis sorozat jon, szinte 3 naponta meccsekkel.

Inter-Benfica
Inter-Bologna
Torino-Inter
Inter-Salzburg
Roma-Inter
Inter-Atalanta
Salzburg-Inter
Inter-Frosinone
Juventus-Inter
Benfica-Inter
Napoli-Inter
Inter-Udinese
Inter-Sociedad
Lazio-Inter

14 meccs, amibol ha van 3 konnyu, tobbi brutal.
Mindezt 2,5 honap alatt...
2db ket hetes szunet, azt leszamitva gyakorlatilag vegig 3-4 naponta jatszuk ezeket a finomam szolva is nehez meccseket.

3 csatarral, sot inkabb 2,5 csatarral, hat van mit felkotni.
Cupi

interfan írta: 2023.09.26. 08:00

Biztos, hogy át kell majd állni 1 csatáros játékra. Remélem ezt Inzgahi edzésen gyakoroltatja. Ilyen sorozatot nem lehet bírni majd. Martinez kb. szét lesz hajtva.
Középpályásaink közül többen is jók a kapu előtt. Szerintem egy jó taktikával 1 csatárral is lehetne rugdalni a gólokat. ;) Középpályán fölényben még lehetne több labdát is szerezni és a wb-k is többet mehetnek előre támadáskor. Szóval én nem tartanék az 1 csatáros játéktól ha mögötte jó a taktika.
Festa

Cupi írta: 2023.09.26. 08:08
interfan írta: 2023.09.26. 08:00

Biztos, hogy át kell majd állni 1 csatáros játékra. Remélem ezt Inzgahi edzésen gyakoroltatja. Ilyen sorozatot nem lehet bírni majd. Martinez kb. szét lesz hajtva.
Középpályásaink közül többen is jók a kapu előtt. Szerintem egy jó taktikával 1 csatárral is lehetne rugdalni a gólokat. ;) Középpályán fölényben még lehetne több labdát is szerezni és a wb-k is többet mehetnek előre támadáskor. Szóval én nem tartanék az 1 csatáros játéktól ha mögötte jó a taktika.
Végre 1 hònappal a leigazolása után láthatjuk Klaasent is .Valamint valamilyen Sarr gyerek 2004-és születésű a Primeverábòl akit felhozahtunk nem biztos,hogy rosszabb lesz mint Arna. Az azért lehetett sejteni,hogy nem minden meccset fogunk 4 meg 5 gòllal nyerni.,de azért ezt a győzelmi sorozatot jò lenne sokáig húzni.
Legalább a Roma meccsig ami Mourinho is Lukaku miatt is különleges lesz.
brecsinho

Festa írta: 2023.09.26. 10:42 .
Legalább a Roma meccsig ami Mourinho is Lukaku miatt is különleges lesz.
Meg is vettem ma a jegyet,remélem játszani fog a balga belga :lol:
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Az esti meccsre tud valaki adni egy linket ahol tudom nézni a meccset?
Köszönöm
Festa

Nincs meglepetés a kezdőben.

1 Sommer; 36 Darmian, 15 Acerbi, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Thuram, 10 Lautaro Martinez.

Frattesi meg Pavard a padon valamint a Primavera 19 éves csatára Amadou Sarr,aki egyébként 194 cm így magasságban tudná pòtolni Arnautovicot.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Festa írta: 2023.09.27. 19:51 Nincs meglepetés a kezdőben.

1 Sommer; 36 Darmian, 15 Acerbi, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Thuram, 10 Lautaro Martinez.

Frattesi meg Pavard a padon valamint a Primavera 19 éves csatára Amadou Sarr,aki egyébként 194 cm így magasságban tudná pòtolni Arnautovicot.
Hihetetlen, hogy Frattesit nem lehet kezdetni. Szerintem Mikhy bőven megérdemelne egy kis pihenést, ő biztosan nem fogja bírni ezt a 3 naponkénti játékot. Pavard padozása sem indokolt az elmúlt 2 meccsen nyújtott teljesítménye miatt.

Érdekes meccs lesz, szenvedősre számítok, de azok ellen a csapatok ellen akik nyíltan játszanak, kevesebb problémánk szokott lenni, lehet megcáfol a csapat.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

sly89 írta: 2023.09.27. 19:59
Festa írta: 2023.09.27. 19:51 Nincs meglepetés a kezdőben.

Hihetetlen, hogy Frattesit nem lehet kezdetni. Szerintem Mikhy bőven megérdemelne egy kis pihenést, ő biztosan nem fogja bírni ezt a 3 naponkénti játékot. Pavard padozása sem indokolt az elmúlt 2 meccsen nyújtott teljesítménye miatt.

Érdekes meccs lesz, szenvedősre számítok, de azok ellen a csapatok ellen akik nyíltan játszanak, kevesebb problémánk szokott lenni, lehet megcáfol a csapat.
Én úgy érzem Inzaghinak jelenleg Miki a legfontosabb játékosa. Valljuk be azért nagyon hasznos játékos magas játékintelligenciával megbízható támadásban és védekezésben is, Frattesi fiatal fejlődnie kell még ehhez a rutinhoz (Inzaghi szemszögéből nézve). A Sass amúgy is mumus minden nagycsapatnak nekünk is, csak tudnám, hogy miért csak a nagycsapatok ellen tudnak úgy játszani ahogy játszanak miközben a kiscsapatok ellen rendesen hulajtják a pontokat.

Picit tartok a meccstől, hogy minket is megszivatnak mint a Juvét eléggé észnél kellene lenni ma.

A Milannak ma se meggyőző a játéka amúgy de valamit jól csinálnak azzal, hogy az ilyen meccseken folyamat jönnek a l*fasz gólok nekik és le tudják gyűrni az ilyen kiscsapatokat mint a Cagliari pedig egyáltalán nem játszanak jobban mint az ellen. És pont ezzel a játékkal nyerték 2 éve a Scudettójukat.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

k.tomi880421 írta: 2023.09.27. 20:08 ...Én úgy érzem Inzaghinak jelenleg Miki a legfontosabb játékosa. Valljuk be azért nagyon hasznos játékos magas játékintelligenciával megbízható támadásban és védekezésben is...
Igen, tényleg fontos neki és nagyon jó formában is van. A játékintelligenciája és munkája pedig dícséretre méltó az első pályára lépésétől kezdve nálunk, de pont ezért kellene kicsit óvatosabban használni. Nem fiatal, és azért a középpályán nem vagyunk rákényszerítve, hogy addig erőltessük, amíg ki nem esik hónapokra.
k.tomi880421

sly89 írta: 2023.09.27. 20:24
k.tomi880421 írta: 2023.09.27. 20:08 ...Én úgy érzem Inzaghinak jelenleg Miki a legfontosabb játékosa. Valljuk be azért nagyon hasznos játékos magas játékintelligenciával megbízható támadásban és védekezésben is...
Igen, tényleg fontos neki és nagyon jó formában is van. A játékintelligenciája és munkája pedig dícséretre méltó az első pályára lépésétől kezdve nálunk, de pont ezért kellene kicsit óvatosabban használni. Nem fiatal, és azért a középpályán nem vagyunk rákényszerítve, hogy addig erőltessük, amíg ki nem esik hónapokra.
Sass ellen szerintem pont kelleni fog és ebbe nem tudok belekötni más, hogy miért nem pihentette az Empoli ellen. Illetve Bastonit is lehetett volna csak úgy néz ki idén Bisseck lesz az akit hiába szerzett meg a kancsal benne nem fog bízni Inzaghi. És ezt úgy, hogy tudtuk az Empoli nem fog nyomni.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Zamorano1+8 írta: 2023.09.27. 12:56 Az esti meccsre tud valaki adni egy linket ahol tudom nézni a meccset?
Köszönöm
http://livetv.sx/enx/eventinfo/15470068 ... _sassuolo/
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Elképesztően pontatlanok vagyunk az utolsó passzokkal. Hétközi meccs, nehéz ellenfél, de a 3 pont kötelező.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nekem Barella meccsek óta fura és a teljesítménye is elég gyenge. Martinez pedig lehet nem dobálja magát, de kevesebb tűzzel is játszik.
k.tomi880421

Ennek a kis szögletnek mi értelme van? hátrapasszolgatták és nem lett belőle semmi.
Válasz küldése