Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Interfan1000
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
A cseresorunk eddig 1 gól és 3 gólpassz! Mondjuk ha kiveszem Frattesi-t, akkor 2 gólpassz marad csak…nekem ez kevés!
- CsaSzi9294
Ő azt írja, hogy ha ebben az évben sem lesz Scudetto, akkor el kell küldeni. Ebben én is egyet értek. Ezzel a kerettel meg lehet csinálni. De azért télen jó lenne egy csatár.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.30. 21:42Szerintem meg örüljünk annak, hogy ilyen pénzügyi helyzetben Inzaghi ittmaradt ahol folyamat adták a kezei alól el a játékosokat és nem mondott fel egyből mint pl Conte. Kire gondolsz aki ilyen pénzügyi helyzetben elvállalná a csapatot és jobb lenne mint Inzaghi? Max tulajváltás után lehet erről szerintem beszélni.sly89 írta: ↑2023.09.30. 21:32 Durva azért, hogy egy Salernitana tudatosabban játszik és tudatosabban épít támadást mint mi. Korai még a vészharangot kongatni, de ha ebben az évben nincs scudetto, Inzaghit el KELL küldeni.
A tavalyi év után ahogy kezdtük az évet, azt hittem megtanult Inzaghi nyerni, és azt, hogy a Serie A-ban hogy kell játszani.
- CsaSzi9294
Ha lövünk egy gólt mielőbb, úgy sima lesz (0-2/3) ha nem, és netán kapunk egyet, úgy sz*pás lesz a vége, mert még a buszt is betolják.
- Dan-i-nter
Bírót nem lehet azzal vádolni, hogy Inter drukker lenne, kb. minden kétes szitut ellenünk fúj.
- CsaSzi9294
De unalmas ez a beívelős szar, amit erőltetünk.
Ki szélre és durr középre…hányinger már.
Ki szélre és durr középre…hányinger már.
- vaskalap
Ez a bíró egy igazi gyökér
- CsaSzi9294
Végre bzmeg!!! Bravo Lauti!
Bravo Thuram!
Bravo Thuram!
- CsaSzi9294
Ezmiez?
Ez les!!!
Ez les!!!
- Stankov
Teljesen egyértelmű már az élő képen is egyből mondtam.
Nagyon gyengén játszunk de ez a játékvezetés kritikán aluli
- CsaSzi9294
- Atosz
Azért De Vrij jó nagy faszságot csinált, 50 méterre kirongyolt a védelem tengelyéből a labdával, mögötte alig valaki, és aztán oda passzolta 5 méterre Lautinak, akire tempóból futott vagy 2 ellenfél baszki…
- CsaSzi9294
- sly89
Imádkozzunk, hogy sérülés nélkül letudja a szezont Lautaro, mert nélküle nagy bajban lennénk.
- CsaSzi9294
Csak befújt egyet a háromból. 
Thuram kva jó ma is!
Bravo Lauti!
Thuram kva jó ma is!
Bravo Lauti!
-
Interfan1000
Thuram-ot levihetné, had pihenjen!
- Festa
Egy gyenge ideges első félidő után egy viszonylag sima második viszont ehhez kellett Lautaro is.
A mezőnyben azért sokan tették a dolgukat és hozták az iparos munkát ,de ez semmit nem ér ha nincs olyan ember aki ha kell beveri a helyzeteket.
Közben tizi!!
Lautaro mesterhármas!!! Mekkora mák neki,hogy Calhanoglu már nem volt a pályán.
A mezőnyben azért sokan tették a dolgukat és hozták az iparos munkát ,de ez semmit nem ér ha nincs olyan ember aki ha kell beveri a helyzeteket.
Közben tizi!!
Lautaro mesterhármas!!! Mekkora mák neki,hogy Calhanoglu már nem volt a pályán.
- CsaSzi9294
Azért az nem kicsit aggasztó, hogy ennyire kevesek vagyunk elől. Van egy Thuram-Martinez sorunk és ennyi. Sanchez is gyenge, Arna nála is gyengébb. Hogy fogjuk így kibírni a szezont, rejtély.
Közben a 4. is meg van!

Közben a 4. is meg van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.09.30. 22:33-kor.
- vaskalap
Na a végére megadták magukat.
- Cupi
Szoktam szidni is Martinezt de beallsz a padrol es kb.fel ora alatt losz 4 golt....ez igen...szep teljesitmeny.
Elso felidot felejtsuk el.Lenyeg a gyozelem es a 3 pont.
Mondjuk az aggaszto picit,hogy 2 csatarunk van....Sanchez kuzd meg hajt de keves....erolkodik....sajnos.
Elso felidot felejtsuk el.Lenyeg a gyozelem es a 3 pont.
Mondjuk az aggaszto picit,hogy 2 csatarunk van....Sanchez kuzd meg hajt de keves....erolkodik....sajnos.
-
Interfan1000
Lautaro óriásit játszott! Le a kalappal előtte!
- Festa
Ilyenkor kár negatívnak lenni.4 gólt tétmeccsen ritkán szerez játékosunk.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:33 Azért az nem kicsit aggasztó, hogy ennyire kevesek vagyunk elől. Van egy Thuram-Martinez sorunk és ennyi. Sanchez is gyenge, Arna nála is gyengébb. Hogy fogjuk kibírni a szezont, rejtély.
Közben a 4. is meg van!![]()
![]()
Talán Vieri volt az valamikor.Óriási teljesítmény. Vigyázni kell rá,de azért érdemes megemlíteni ,hogy ehhez Thuram is kellett. A Sassulo ellen rendbe raktuk magunkat.Egyébként Mikitarjan is nagyon kellett,mert az első félidőben nagyon nem ment,de ez most már senkit nem érdekel.
- Festa
Szerintem dicsérjük Diego Alberto Militot aki elintézte nekünk,hogy ez a fiatal csatár idekerüljön a Racingból.Cupi írta: ↑2023.09.30. 22:36 Szoktam szidni is Martinezt de beallsz a padrol es kb.fel ora alatt losz 4 golt....ez igen...szep teljesitmeny.
Elso felidot felejtsuk el.Lenyeg a gyozelem es a 3 pont.![]()
Azért ha szeptember 30-án 10 gólnál járni (9 bajnoki+ 1 Bl gól ) azért az óriási teljesítmény.
Egyébként szerintem Klaasen teljesítményével nem volt gond,de még igazán kiemelkedni nem tudott.
A második gólnál azért Dumfries erőszakossága nagyon kellett és lehet nem egy R.Carlos vagy egy Hakimi,de mióta Cuadrado a nyakán van azóta egy szintet lépett korábbi önmagához képest.
- CsaSzi9294
Miért szerinted elég lesz a Thuram-Martinez sor végig, amikor a 2. csillagra hajtunk és a Sanchez-Arna kettős olyan, mint ha nem is lenne a keretben????Festa írta: ↑2023.09.30. 22:39Ilyenkor kár negatívnak lenni.4 gólt tétmeccsen ritkán szerez játékosunk.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:33 Azért az nem kicsit aggasztó, hogy ennyire kevesek vagyunk elől. Van egy Thuram-Martinez sorunk és ennyi. Sanchez is gyenge, Arna nála is gyengébb. Hogy fogjuk kibírni a szezont, rejtély.
![]()
Talán Vieri volt az valamikor.Óriási teljesítmény. Vigyázni kell rá,de azért érdemes megemlíteni ,hogy ehhez Thuram is kellett. A Sassulo ellen rendbe raktuk magunkat.Egyébként Mikitarjan is nagyon kellett,mert az első félidőben nagyon nem ment,de ez most már senkit nem érdekel.
Semmi negatív nincs abban amit írtam, nem kell mindig ezzel jönni, csupán a véleményemet írtam le, hogy rejtély számomra, hogy hogy fogjuk kibírni anélkül, hogy ez a két játékos sérülés nélkül lehozza a szezont, főleg, hogy jó eséllyel csak rájuk számíthatunk majd?! Az, hogy “kevesek vagyunk elől” a létszámra értettem!
A másik meg, hogy mind Thuramot, mind Lautarot végig dicsértem…természetesen joggal!
- Festa
Röviden válaszolok Arna egy 0 és eddig is csak létszámban vagyunk meg vele.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:47Miért szerinted elég lesz a Thuram-Martinez sor végig, amikor a 2. csillagra hajtunk és a Sanchez-Arna kettős olyan, mint ha nem is lenne a keretben????Festa írta: ↑2023.09.30. 22:39Ilyenkor kár negatívnak lenni.4 gólt tétmeccsen ritkán szerez játékosunk.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:33 Azért az nem kicsit aggasztó, hogy ennyire kevesek vagyunk elől. Van egy Thuram-Martinez sorunk és ennyi. Sanchez is gyenge, Arna nála is gyengébb. Hogy fogjuk kibírni a szezont, rejtély.
![]()
Semmi negatív nincs abban amit írtam, nem kell mindig ezzel jönni, csupán a véleményemet írtam le, hogy rejtély számomra, hogy hogy fogjuk kibírni anélkül, hogy ez a két játékos sérülés nélkül lehozza a szezont, főleg, hogy jó eséllyel csak rájuk számíthatunk majd?! Az, hogy “kevesek vagyunk elől” a létszámra értettem!
A másik meg, hogy mind Thuramot, mind Lautarot végig dicsértem…természetesen joggal!![]()
Sánchez még azért fog rúgni egy pár gólt,de kell még csatár.
Szerintem most nem kell előre gondolni ,csak méltatni Martinezt.
Amúgy meg én remélem,hogy januárba érkezik valaki előre mondjuk Taremi.
Szakmailag egyetértek vele ,hogy ez aggaszt viszont amikor 4 gólt rúg egy interes tétmeccsen akkor szerintem megérdemli, hogy ő legyen fókuszban.
- Stankov
Szerintem Sanchez egyáltalán nem volt rossz, csak ő más típusú csatár. Nem is nagyon volt társa, ő próbált szervezni egyedül Klaassentől még nem elvárható Calhának kellett volna többet vállalnia.
Ahogy bejött Miki teljesen másképp nézett ki a játék.
Thuram is jó volt gólpassz kiharcolt büntető de a meccs elején megint nagy helyzetben rontott csakúgy mint hétközben is.
Thuram is jó volt gólpassz kiharcolt büntető de a meccs elején megint nagy helyzetben rontott csakúgy mint hétközben is.
- CsaSzi9294
Aaah..mindegy! Ő van fókuszban..Festa írta: ↑2023.09.30. 22:54Röviden válaszolok Arna egy 0 és eddig is csak létszámban vagyunk meg vele.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:47Miért szerinted elég lesz a Thuram-Martinez sor végig, amikor a 2. csillagra hajtunk és a Sanchez-Arna kettős olyan, mint ha nem is lenne a keretben????
A másik meg, hogy mind Thuramot, mind Lautarot végig dicsértem…természetesen joggal!![]()
Szakmailag egyetértek vele ,hogy ez aggaszt viszont amikor 4 gólt rúg egy interes tétmeccsen akkor szerintem megérdemli, hogy ő legyen fókuszban.
- CsaSzi9294
Azért Sancheznek is volt egy 100%os helyzete, amit 10 méterről a holdig rúgott.Stankov írta: ↑2023.09.30. 22:56 Szerintem Sanchez egyáltalán nem volt rossz, csak ő más típusú csatár. Nem is nagyon volt társa, ő próbált szervezni egyedül Klaassentől még nem elvárható Calhának kellett volna többet vállalnia.
Nekem aki meccsek óta tetszik, az Dumfries. Nem lesz soha klasszis, de amióta itt van a juvés bongyorka, azóta úgy néz ki, összekapta magát.
Thuram nem lesz egy Lukaku 1.0 a gólok tekintetében, de rettentő hasznosan és jól játszik. Gyors, technikás, az ilyen játékosokat nehéz megállítani a védőknek, mint azt láthattuk ma is, konkrétan 2-3 tizenegyest kellett volna miatta kapnunk.
-
möszi
Lehet még a Sarr is jobb mint az Arna.Festa írta: ↑2023.09.30. 22:54Röviden válaszolok Arna egy 0 és eddig is csak létszámban vagyunk meg vele.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.30. 22:47Miért szerinted elég lesz a Thuram-Martinez sor végig, amikor a 2. csillagra hajtunk és a Sanchez-Arna kettős olyan, mint ha nem is lenne a keretben????Festa írta: ↑2023.09.30. 22:39
Ilyenkor kár negatívnak lenni.4 gólt tétmeccsen ritkán szerez játékosunk.
- Festa
Igen ha egy kicsit koncentrálunk akkor már az első félidőben is vezethettünk volna,de ha szerintem még sok olyan meccs lesz amit majd a cserékkel fogunk nyerni.
Carlos Augosto nem játszik látványosan,de sokkal jobban illik a játékunkba mint Gosens.
Szeptember utolsò napja van és Lautaro több gòlt rùgott a saját bajnokságában mint Mbappe vagy Haaland vagy Belingham vagy H.Kane.Ez ugyan még nem jelent semmit,de azért nem hangzik rosszul.
Lautaro aki szerintem nagyon sokat fejlődött miòta itt van méltò kapitánya ennek az Internek.
Egyébként szerintem az utolsò aki 4 gòlt rúgott tét meccsen az Interben az egy bizonyos Diego Milito volt emlékeim szerint a Palermo ellen.
Itt a link aki nosztalgiázna:
Carlos Augosto nem játszik látványosan,de sokkal jobban illik a játékunkba mint Gosens.
Szeptember utolsò napja van és Lautaro több gòlt rùgott a saját bajnokságában mint Mbappe vagy Haaland vagy Belingham vagy H.Kane.Ez ugyan még nem jelent semmit,de azért nem hangzik rosszul.
Lautaro aki szerintem nagyon sokat fejlődött miòta itt van méltò kapitánya ennek az Internek.
Egyébként szerintem az utolsò aki 4 gòlt rúgott tét meccsen az Interben az egy bizonyos Diego Milito volt emlékeim szerint a Palermo ellen.
Itt a link aki nosztalgiázna:
- Cupi
- Festa
Christian Vieri 4 gòl a Brescia ellen.
https://www.besoccer.com/new/video-chri ... cia-853865
Icardi mesterhármast szerzett a Sassulo ellen amikor 7-0-ra nyertünk,de 4 gòl nála nem rémlik.
Szerintem ez ennyire ritka nálunk meg egyébként ,hogy valaki 4 gòlt rúgjon egy tétmeccsen.
Lautaro ma (is) beírta magát az Inter történelmébe.
https://www.besoccer.com/new/video-chri ... cia-853865
Icardi mesterhármast szerzett a Sassulo ellen amikor 7-0-ra nyertünk,de 4 gòl nála nem rémlik.
Szerintem ez ennyire ritka nálunk meg egyébként ,hogy valaki 4 gòlt rúgjon egy tétmeccsen.
Lautaro ma (is) beírta magát az Inter történelmébe.
- Festa
Ez egy okos meglátás ,Szerintem lassult egy kicsit,de szeme még mindig van a játékhoz.Stankov írta: ↑2023.09.30. 22:56 Szerintem Sanchez egyáltalán nem volt rossz, csak ő más típusú csatár. Nem is nagyon volt társa, ő próbált szervezni egyedül Klaassentől még nem elvárható Calhának kellett volna többet vállalnia.
Tavaly az Om-ben szerzett 18 gòlja azt mutatja,hogy nem rossz játékos ő.
Aki tudott meghatározò lenni a Barcában és az Arsenalban az nálunk még 34 évesen is hasznos lehet.
Az sem véletlen,hogy Arna csak ilyen Werder,Stoke City,Bologna kategòriákban játszott.
Az osztrák wishes Ibra helyett jött volna egy Ibra már előrébb lennénk.
Mondjuk én azt nem bírom,hogy az olaszok is ùgy értékelnek mint egy egyszerű drukker,hogyha a csatár gòlt rúg amùgy meg semmit nem csinál a meccsen akkor is 7,de ha nem rùg gòlt akkor meg egyből biztos szar volt .
Thuram ma nem talált be,de eközben egy nagyon komoly teljesítményt rakott le az asztalra.
- Cupi
Megneztem jol emlekeztem. Serie A 17/18 szezonban idegenben szerzett 4 golt a Samp ellen.Icardi
- Festa
Igazad van,de Icardira nem emlékszûnk szívesen.
Tehát volt Vieri,Milito és Icardi az elmùlt 20 évben aki mesternégyest szerzett.
Viszont Lautaro volt az egyetlen aki csereként szerezte a 4 találatot!!
Lm10 mi így szeretünk.
- interfan
Ertekelesek:
-Corriere Della Sera:
Martinez 8
Thuram 7,5
Dumfries 7
Barella 7
Pavard 6,5
Acerbi 6,5
Mkhitaryan 6,5
C.Augusto 6,5
Sommer 6
Calhanoglu 6
Asllani 6
Sanchez 6
DeVrij 5,5
Klaassen 5,5
-Goal.com:
Martinez 9
Thuram 7
Pavard 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
C.Augusto 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Calhanoglu 5,5
Sanchez 5,5
Klaassen 5,5
-Corriere Della Sera:
Martinez 8
Thuram 7,5
Dumfries 7
Barella 7
Pavard 6,5
Acerbi 6,5
Mkhitaryan 6,5
C.Augusto 6,5
Sommer 6
Calhanoglu 6
Asllani 6
Sanchez 6
DeVrij 5,5
Klaassen 5,5
-Goal.com:
Martinez 9
Thuram 7
Pavard 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
C.Augusto 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Calhanoglu 5,5
Sanchez 5,5
Klaassen 5,5
- interfan
Ezzel en is tovabbra is egyetertek.Interfan1000 írta: ↑2023.09.30. 21:28 Én továbbra is tartom, amit legutóbb mondtam! Van egy erős kezdő 11-ünk, a cserék nagyobb része, meg totál középszer!
Sot azert a kezdoben is vannak kerdojelek sokszor.
Persze nekunk nem PL-t kell nyerni, hanem Scudettot, es meg igy is erosebb a keretunk mint barmelyik mas rivalise.
Dehat-dehat, tavaly is erosebb volt, azelott is, mindket evben mi voltunk a Scudetto eselyesei, erre elbuktunk 2/2X.
En azt gondolom, hogy itt a "sorozaterheles" adja majd meg a valaszt az idei bajnok kiletere.
Latjuk 5 helyen pihentetunk, jatszik a cserepad, es egy Salernitanat nem tudunk legyurni.
Ha meg nem pihentetunk, akkor latjuk az eredmenyt, Empoli ellen nem volt pihentetes, es jott a Sassuolo meccs, es egyszeruen a kezdonk egy resze mar alkalmatlan 3-4 naponta jatszani.
En imadom a BL-t, legszebb sorozat, elkepeszto elmeny minden egyes meccs, de az egyertelmu, kevesek vagyunk egy duplaterhelesre, keves hozza a keret, a kezdonk egy resze mar idos a 3-4 naponta meccsekre, a padunk nagyresze meg minosegben keves ehhez.
Ismetlem, a Milan-Juve-Napoli sornal ugyanez a helyzet.
Ezert kerdes, kire meddig hat a sorozaterheles, a 3-4 naponta meccsek, es ki hogyan birja ezt, ezen mulhat a Scudetto.
(Juvenak mar most sincs semmi csak a bajnoksag)
Menjunk tovabb a csoportbol, letszukseglet a penz miatt, utana se tegyunk fel B csapatot a BL 16 kozott, mert ott nem a Seria B szint Salernitana lesz az ellenfel.
De azert en megmondom oszinten, egyaltalan nem sirankoznek, ha kiesnek a 16 kozott, es onnantol 110%-ban csakis a Scudetto megszerezesere koncetralhatnank.
Amit iden barmi is van, meg kell nyerni, kotelezo, ahogy azt Marotta, es az osszes szakmai vezetonk elmondta.
Es ne azon bukjunk el 3/3X, hogy nem birjuk a sorozaterheleset, kevesek vagyunk hozza, de megis mindenhol mindent megakarunk, magyarul tul sokat akarunk.
-
Tombi1986
A tegnapi nap nem volt rossz gondolat. Az ellenfél a 60-ik perc körül elfáradt és bejöttek a kezdő játékosok és sikerült megnyerni a mérkőzést.Interfan1000 írta: ↑2023.09.30. 21:28 Én továbbra is tartom, amit legutóbb mondtam! Van egy erős kezdő 11-ünk, a cserék nagyobb része, meg totál középszer! Ráadásul ami van kevés helyzet, meg rendszeresen el van szórakozva és nincs koncentráció!
Nincs extra brutál keretünk, de ha ügyesen van forgatva a keret akkor sokáig eljuthatunk.
Többen írtátok, hogy a BL-t el kell engedni? Miért is? Akkor már inkább olasz kupa. BL fontos lenne minél tovább menni, a bevétel miatt.
Télen nagyon fontos lenne egy csatárt igazolni, mert ott vagyunk kevesen létszámára.
Lautaro egyelőre csodálatos szezont fut, öröm nézni a játékát.
Sajnálom a hétközi vereséget, de bízok benne, hogy időben jött.
- alwin91
Egyetértek veled.Tombi1986 írta: ↑2023.10.01. 08:30A tegnapi nap nem volt rossz gondolat. Az ellenfél a 60-ik perc körül elfáradt és bejöttek a kezdő játékosok és sikerült megnyerni a mérkőzést.Interfan1000 írta: ↑2023.09.30. 21:28 Én továbbra is tartom, amit legutóbb mondtam! Van egy erős kezdő 11-ünk, a cserék nagyobb része, meg totál középszer! Ráadásul ami van kevés helyzet, meg rendszeresen el van szórakozva és nincs koncentráció!
Nincs extra brutál keretünk, de ha ügyesen van forgatva a keret akkor sokáig eljuthatunk.
Többen írtátok, hogy a BL-t el kell engedni? Miért is? Akkor már inkább olasz kupa. BL fontos lenne minél tovább menni, a bevétel miatt.
Télen nagyon fontos lenne egy csatárt igazolni, mert ott vagyunk kevesen létszámára.
Lautaro egyelőre csodálatos szezont fut, öröm nézni a játékát.
Sajnálom a hétközi vereséget, de bízok benne, hogy időben jött.
Minimum erőbevitellel akart a csapat meccset nyerni, amit meg is tudok érteni. Egyszerűen irreális már a menetrend, ezt be kellene látni és változtatni rajta. Lehetetlen ennyi meccsen végig jól játszani. Senkinek sem sikerül Európában.
Bízom benne, hogy a Benfica ellen azok akik nem játszottak/a meccsnek csak egy részén játszottak frissebb erővel tudnak odaállni.
Frattesi mikor lesz újra bevethető?
- interfan
- tabi.csaba
Chalhanoglu nem tudja pótolni Brozovicot!
Nincs ütközés a középpályán, , kevés a török. Nem oda való !
Miky megoldotta mikor beállt.
Hiába van ,több minőségi középpályásunk !?
Átszaladnak rajtunk és hamar a védelemmel találják szembe magukat!
Nincs ütközés a középpályán, , kevés a török. Nem oda való !
Miky megoldotta mikor beállt.
Hiába van ,több minőségi középpályásunk !?
Átszaladnak rajtunk és hamar a védelemmel találják szembe magukat!
-
JustyINTER
Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
-
vivainter
JustyINTER írta: ↑2023.10.01. 09:34 Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
Hát én nem vagyok Lautaro fan, - bár nagyon kedvelem a csapatnál betöltött példamugató szerepe miatt -, de én személy szerint nem értek egyet ebben veled a következők miatt:
- ahol egy csatár 8 meccs alatt rúg 10 gólt, és az előző szezonban házi gól király lett nem sokkal lemaradva Osimhen előtt, ott nem hiszem, hogy arról kell beszélni hogy eladás...
- A klub iránti hűsége, a pályán mutatott akarása - még ha nem is megy neki mindig -abszolút respektálandó.
- nagyképűséget én nem éreztem nála sose, ellentétben néhány játékosnál.
- Az, hogy a legjobb középpálya van mögötte, akik tömik labdákkal az így ebben a formában nem igaz, pláne világszinten... A Sassoulo ellen egyébként láthattuk hogy a csatárok nagyon labdát se kaptak, kifejezetten gyenge volt a teljes középpálya. De ezzel nem azt mondom, hogy rosszak, sőt abszolút jók, de azért világszinten nem kiemelkedőek.
- amióta az interben van Martinez, egyedül Lukaku első ideérkezésekor éreztem hogy van egy normális csatár társa. Ami rengeteget számít. És ez most is így van, Sanchezben és Arnautovicban már nem sok potenciál van, Thuram pedig ugyan nem rossz de kapura messze nem olyan veszélyes, mint amit egy csatártól el lehetne várni.
- A mai piacon szerintem jó csatárt a legnehezebb venni, annak akinek meg pénze sincs, egyenesen lehetetlen küldetéssel ér fel, max a vak szerencse amiben bízhat, mivel viszonylag kevés van a piacon belőlük.
- szóval így a fentiek alapján nem hiszem hogy pont őt kéne eladni akiben az egyik legtöbb érték van.
- Cupi
Én oltottam Martinezt sokat és valóban képes mindent kihagyni és szenvedni is de azért egy olyan meccs után elővenni ahol csereként beállva 32 perc alatt rúg 4 gólt....hát nem tudom.JustyINTER írta: ↑2023.10.01. 09:34 Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
Másik meg, hogy Lautaronak fontos a mez és a klub. Nem csak azért mert többször is nyilatkozta ezt hanem mert mindig hajt, akkoris amikor mindent kihagy és sajna szenved csak.
Egyébként meg senki nem pótolhatatlan ha van szakértelem meg pénz. Nálunk utóbbi sajnos nincs ezért ha eladnánk jönne a helyére Morata....
- CsaSzi9294
Télen akkor is kell még egy csatár, mert oké, a Salernitanat bedaráltuk, de ha nincs Martinez, vért h*gyoztunk volna az utolsó fél órában a 0-1ért…
Nyáron amennyiben jön egy normális tulaj, rá kell menni Reteguira. Mondjuk már most így pár meccs után azt mondom, hogy lesz vagy 30-40m, amit a Genova elkér majd, de akkor is valahogy el kell hozni. Arna, Sanchez meg mehet máshová, ketten nem jutnak majd 5 gólig összesen.
Nyáron amennyiben jön egy normális tulaj, rá kell menni Reteguira. Mondjuk már most így pár meccs után azt mondom, hogy lesz vagy 30-40m, amit a Genova elkér majd, de akkor is valahogy el kell hozni. Arna, Sanchez meg mehet máshová, ketten nem jutnak majd 5 gólig összesen.
- interfan
Azert az kemeny, hogy 12m-t fizetett a Genoa Reteguiert, mi meg 8m-t Arnautovicert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.01. 12:34 Nyáron amennyiben jön egy normális tulaj, rá kell menni Reteguira. Mondjuk már most így pár meccs után azt mondom, hogy lesz vagy 30-40m, amit a Genova elkér majd, de akkor is valahogy el kell hozni. Arna, Sanchez meg mehet máshová, ketten nem jutnak majd 5 gólig összesen.
Kemeny...
Az biztos, hogy jovore azert egy meglehetosen nagy verfrissites kell, mert a tamadoszekciot, es a vedelmet is nagyreszben ujra kell epiteni, es azert a KP-n is kerdeses, magyarul kb minden egyes poszt.
Ehhez pedig ahogy irod egy uj tulajdonos kell.
-
Francesco
Mivel Olaszországban vagyunk, ebben semmi meglepő nincs. Retegui nulla Serie A tapasztalat, plusz még fiatal is, ráadásul pont nem hasonló felépítésű és stílusú játékos, ergo felesleges összehasonlítás. Őt inkább Sanchez helyett kellett volna hozni. Ezek a tapasztalat rókák be szoktak válni, de most nem érzem, hogy Arna jó döntés lesz...interfan írta: ↑2023.10.01. 12:53Azert az kemeny, hogy 12m-t fizetett a Genoa Reteguiert, mi meg 8m-t Arnautovicert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.01. 12:34 Nyáron amennyiben jön egy normális tulaj, rá kell menni Reteguira. Mondjuk már most így pár meccs után azt mondom, hogy lesz vagy 30-40m, amit a Genova elkér majd, de akkor is valahogy el kell hozni. Arna, Sanchez meg mehet máshová, ketten nem jutnak majd 5 gólig összesen.
Kemeny...
Az biztos, hogy jovore azert egy meglehetosen nagy verfrissites kell, mert a tamadoszekciot, es a vedelmet is nagyreszben ujra kell epiteni, es azert a KP-n is kerdeses, magyarul kb minden egyes poszt.
Ehhez pedig ahogy irod egy uj tulajdonos kell.
- Festa
Ez így egy vicc amit leírtál.JustyINTER írta: ↑2023.10.01. 09:34 Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
Szerintem te sem gondoltad komolyan.Egy Tabi Csaba elég nekünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2023.10.01. 14:10-kor.
- PellerG
Pont Barella lenne az, aki pótolható, nagyon zavaró az idegbeteg habitusa.Festa írta: ↑2023.10.01. 13:25Ez így egy vicc amit leírtál.JustyINTER írta: ↑2023.10.01. 09:34 Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
Szerintem te gondoltad komolyan.Egy Tabi Csaba elég nekünk.![]()
Emiatt szezononként rengetegszer eltűnik, beleszürkül a mezőnybe.
Én úgy látom, ő vagy extra jó (ritkábban), vagy nagyon gyenge, főleg az alázat hiánya, indokolatlan túlfűtöttsége miatt, ami szemmel láthatóan árt olyankor a csapatnak.
Ha menne 80-100-ért, szerintem jó bizniszt csinálnánk, a helyettese pedig már meg is érkezett Frattesi személyében (Inzaghi úgysem meri eddig őket együtt feltenni).
- Atosz
Hú ez komoly…JustyINTER írta: ↑2023.10.01. 09:34 Lehet sok Lautoro fannak nem fog tetszeni, foleg a tegnapi után, de az argentinnak kéne kb az elsőnek lenni aki felmerül, hogy el kell adni és pénzt csinálni belőle. Nyerünk egy Salernitana ellen egy kötelező gyozelmen és egyből szinte BL győzelemmel feléro hangulatot generál? Sokkal inkabb a nagy arc a probléma a legtobb jatekosnal, amire rátett egy lapáttal a derby gyozelem, aztan lathattuk utana mi lett belole. Ebben meg Lautaro elol van. Gyakorlatilag a legjobb középpálya van mogotte a bajnokságban, de vilag szinten is eros, sorra kapja a labdakat, XG ide meg oda mégis ziccerek/helyzetek tömkelege kell neki, hogy gólt birjon rugni. VB-n is láttuk, hogy 1-2 helyzet az neki kevés. Nagyon szerencsés, hogy itt jatszhat, máshol szerintem 10gol korul lenne max, ahol meccsenként 1-2 labda jönne csak neki, pont ezért a fontos meccseken is rendre kudarc sajnos. Persze, lehet írni, hogy nincs jobb és most nincs is, de egyáltalánan nem potolhatatlan és szerintem bőven jobb jatekost lehetne hozni olcsobban az árábol segitve ezzel az anyagi helyzetunket. Barella sokkal inkabb potolhatatlan.
Bocs, de eléggé felháborítónak találom amit írtál, több szempontból is. Én mondjuk mindig védtem Lautarot, mikor nem is ment neki, akkor is mindig maximális küzdeni akarást és -tudást mutatott. Iszonyatos milyen munkabírású csatár, nem is tudnék nagyon hasonlót sem mondani. Mindezt úgy, hogy minden szezont végigjátszik sérülés nélkül, úgyhogy a nagy arc rá jellemző legkevésbé. Rendkívül agresszív, jó labdaszerző és játékolvasó. Elhagyta nagyjából a felesleges műeséseit, és talán amiben a leginkább fejlődnie kellett, az a technika volt, sokszor vezette bele a védőjébe a labdát, de ebből a szempontból is óriási fejlődésen ment keresztül.
Kíváncsi vagyok milyen csapatra gondolsz, ahol 1-2 labdát kapna egy támadó egy meccsen? Meg arra is, hogy kivel pótolnád olcsóbban, nem csak a góljait, hanem a mentalitását, csapatban betöltött szerepét és teherbírását tekintve is.
Az pedig, hogy a nagy meccseken kudarc, egy óriási bullshit a részedről, nézz utána, milyen csapatoknak lőtt gólokat, mert ezzel a légbőlkapott mondatoddal nem érdemled meg, hogy más keresse meg a statokat helyetted.
Bár igazából elég lenne, ha megnéznéd pár meccsen.
- lucky0