Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PetR
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PetR »

Festa írta: 2023.10.01. 13:25
JustyINTER írta: 2023.10.01. 09:34 ...
Ez így egy vicc amit leírtál.
Szerintem te sem gondoltad komolyan.Egy Tabi Csaba elég nekünk.😉
Festa! Ez egy fórum, mindenki leírhatja amit gondol... Kérlek ne így reagáljuk le, elfojtva a másikat!!! Főleg ne másik fórumozókhoz hasonlítva.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

PellerG írta: 2023.10.01. 13:39 ...
Pont Barella lenne az, aki pótolható, nagyon zavaró az idegbeteg habitusa.
Emiatt szezononként rengetegszer eltűnik, beleszürkül a mezőnybe.
...
Szerintem a Conte-Inzaghi cserének Barella volt a legnagyobb vesztese. Conténál világklasszis szintet nyújtott, viszont Izaghinál jelentősen visszalépett, talán kevésbé fekszik neki Inzaghi stílusa - viszont még így is kiemelkedik a Serie A-ból. Sokat melózik, hasznos játékos, de tényleg sokat hisztizik, idegbajos. Ennek ellenére próbálnám megtartani minden áron, mert a jövő nem Mikhy mellett szól, bővel elférnének Frattesivel. Remélem, nyáron új tulajjal nem kell se Lautarotol se Barellától megszabadulni.

Emellett Brozo tényleg hiányzik védekezésben,azért Calha nem fog megtanulni védekezni 1-2 év alatt, mikor teljesen más pozícióban játszott. Mélységből jól irányít, de kellene mellé, illetve a keretbe valaki, aki tud rombolni - mégha a tipikus védekező középpályás pozíció már eléggé kikopott a mai fociból.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Barella most nincs jó formában,ez tény.Nálam mégis ő fájna a legjobban ha eladnák.Sztem az Inter legnagyobb értéke.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PetR írta: 2023.10.01. 16:40
JustyINTER írta: 2023.10.01. 09:34 ...
Festa! Ez egy fórum, mindenki leírhatja amit gondol... Kérlek ne így reagáljuk le, elfojtva a másikat!!! Főleg ne másik fórumozókhoz hasonlítva.
Elnézést.Mondjuk,hogy valaki egy történelmi négy gòlt szerző játékosunkat ilyenkor találja meg az nem vélemény hanem inkább provákciò. Mindenki azt ír amit akar,de azért a szòlás szabadságnak is van határa.
Festa

sly89 írta: 2023.10.01. 18:35
PellerG írta: 2023.10.01. 13:39 ...
Pont Barella lenne az, aki pótolható, nagyon zavaró az idegbeteg habitusa.
Emiatt szezononként rengetegszer eltűnik, beleszürkül a mezőnybe.
...
Szerintem a Conte-Inzaghi cserének Barella volt a legnagyobb vesztese. Conténál világklasszis szintet nyújtott, viszont Izaghinál jelentősen visszalépett, talán kevésbé fekszik neki Inzaghi stílusa - viszont még így is kiemelkedik a Serie A-ból. Sokat melózik, hasznos játékos, de tényleg sokat hisztizik, idegbajos. Ennek ellenére próbálnám megtartani minden áron, mert a jövő nem Mikhy mellett szól, bővel elférnének Frattesivel. Remélem, nyáron új tulajjal nem kell se Lautarotol se Barellától megszabadulni.

Emellett Brozo tényleg hiányzik védekezésben,azért Calha nem fog megtanulni védekezni 1-2 év alatt, mikor teljesen más pozícióban játszott. Mélységből jól irányít, de kellene mellé, illetve a keretbe valaki, aki tud rombolni - mégha a tipikus védekező középpályás pozíció már eléggé kikopott a mai fociból.
Szerintem egy modern kp-nak védekezni és támadni egyaránt tudni kell.
Mikitarjan pl mindig inkább támadò volt mint egy labdaszerző játékos,de mégis iszonyat milyet melozik minden meccsen.Hakan sosem lesz egy igazi védekező kp,de ha ő nincs akkor nem nagyon jutnak a labdák előre maximum ha Sommer rendesen előre vágja.

Azért mennyire más egy ilyen középpálya mint amikor pitbullokal álltunk fel mint Felipe Melo,Medel vagy Kondogbia.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Festa írta: 2023.10.01. 20:49
PetR írta: 2023.10.01. 16:40

Elnézést.Mondjuk,hogy valaki egy történelmi négy gòlt szerző játékosunkat ilyenkor találja meg az nem vélemény hanem inkább provákciò. Mindenki azt ír amit akar,de azért a szòlás szabadságnak is van határa.
Nem vagyok moderátor, de Festa semmi bunkóságot nem írt… Ha ez lenne a fórum színvonal, akkor örülhetnénk. Az én véleményem amúgy az, hogy ez a tag, aki ilyenkor is szidja Martinezt, nem Inter szurkoló.
PetR
Kapcsolat:

Volt itt egy olyan vélemény, amiről már az első mondattól kezdve kiderült, hogy nem lesz népszerű, de ha valaki így gondolja, akkor csak tessék. :) Hozzáteszem, én sem értek egyet, hisz Lauti a kedvencem a jelenlegi keretből, és semmi esetre sem adnám el. Viszont ha leírjuk hogy az vicc amit a másik gondol, azért azzal valamilyen szinten degradáljuk a vitapartnerünket, ebből pedig akár egy flame-war is kirobbanhatott volna. Régebben volt rá példa hogy egy-egy ilyenből hatalmas viták alakultak ki, és emiatt került bele specifikusan a szabályzatba egy ilyen rész, hogy semmi esetre se nyomjuk el a másikat. Kész, nem értünk egyet vele, voltak itt tök jó ellenérvek is, ezen az irányon mozogjunk ilyenkor. :)
Festa

PetR írta: 2023.10.01. 21:42 Volt itt egy olyan vélemény, amiről már az első mondattól kezdve kiderült, hogy nem lesz népszerű, de ha valaki így gondolja, akkor csak tessék. :) Hozzáteszem, én sem értek egyet, hisz Lauti a kedvencem a jelenlegi keretből, és semmi esetre sem adnám el. Viszont ha leírjuk hogy az vicc amit a másik gondol, azért azzal valamilyen szinten degradáljuk a vitapartnerünket, ebből pedig akár egy flame-war is kirobbanhatott volna. Régebben volt rá példa hogy egy-egy ilyenből hatalmas viták alakultak ki, és emiatt került bele specifikusan a szabályzatba egy ilyen rész, hogy semmi esetre se nyomjuk el a másikat. Kész, nem értünk egyet vele, voltak itt tök jó ellenérvek is, ezen az irányon mozogjunk ilyenkor. :)
Alapjáraton egyetértek,de az időzítés miatt bennem komolyan felmerült,hogy Interes -e az illető.
Mondjuk ha nem vicc amit írt hanem komolyan gondolta,akkor ahhoz nehéz komoly kommentet írni.
Azért én még megnézem holnap a Nyerő seria-t,hogy ott inkább méltatják vagy eladnák-e Lautarot.😉
PetR
Kapcsolat:

Festa írta: 2023.10.01. 21:49
PetR írta: 2023.10.01. 21:42 ...
Alapjáraton egyetértek,de az időzítés miatt bennem komolyan felmerült,hogy Interes -e az illető.
Mondjuk ha nem vicc amit írt hanem komolyan gondolta,akkor ahhoz nehéz komoly kommentet írni.
Azért én még megnézem holnap a Nyerő seria-t,hogy ott inkább méltatják vagy eladnák-e Lautarot.😉
Biztos hogy méltatni fogják! ;) Peace! :thumbup:
sly89

Festa írta: 2023.10.01. 21:02 ...Szerintem egy modern kp-nak védekezni és támadni egyaránt tudni kell.
Mikitarjan pl mindig inkább támadò volt mint egy labdaszerző játékos,de mégis iszonyat milyet melozik minden meccsen.Hakan sosem lesz egy igazi védekező kp,de ha ő nincs akkor nem nagyon jutnak a labdák előre maximum ha Sommer rendesen előre vágja.

Azért mennyire más egy ilyen középpálya mint amikor pitbullokal álltunk fel mint Felipe Melo,Medel vagy Kondogbia.
Persze, ne is mondd, hihetetlen, hogy milyen játékosok fordultak meg nálunk. Volt időszak mikor szinte csak erős fizikumú védekező játékosok voltak a pályán, és kreativitás 0.

Egyébként azok ellenére amit leírtunk, Calha még mindig többet nyújt a védekező középpályás pozícióban mint amire én előzetesen számítottam tőle.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

lucky0 írta: 2023.10.01. 14:46

Icardinak a Samp játékosaként volt mesternégyese. Rögtön meg is vettük! :)
Nálunk rúgta a Samp-nak. ;)

CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PetR írta: 2023.10.01. 21:42 Volt itt egy olyan vélemény, amiről már az első mondattól kezdve kiderült, hogy nem lesz népszerű, de ha valaki így gondolja, akkor csak tessék. :) Hozzáteszem, én sem értek egyet, hisz Lauti a kedvencem a jelenlegi keretből, és semmi esetre sem adnám el. Viszont ha leírjuk hogy az vicc amit a másik gondol, azért azzal valamilyen szinten degradáljuk a vitapartnerünket, ebből pedig akár egy flame-war is kirobbanhatott volna. Régebben volt rá példa hogy egy-egy ilyenből hatalmas viták alakultak ki, és emiatt került bele specifikusan a szabályzatba egy ilyen rész, hogy semmi esetre se nyomjuk el a másikat. Kész, nem értünk egyet vele, voltak itt tök jó ellenérvek is, ezen az irányon mozogjunk ilyenkor. :)
Most lehet én sem leszek népszerű. :lol: :think:
Szerintem egy kicsit túl van tolva ez a dolog, de ez az ÉN véleményem!
Elmondta a kolléga (ahogy írod is), hogy nem lesz népszerű, mert olyan véleményt fog mondani, ami valószínűleg másnak nem fog tetszeni (függetlenül attól kinek ki a kedvenc játékosa) és ezt illene tiszteletben tartani, még akkor is ha az optimizmus szobra is vagy a fórumon! Teljesen mindegy, hogy kinek és hány gólt lőtt, ettől még nem ócsárolás volt a lényeg a mondandójában, hiába is akarják úgy beállítani a győzelmi mámortól fűtve. Ettől még ő Inter drukker marad..
Lehet, hogy nekem sok már az örök optimizmus, vagy nem is tudom minek nevezzem, mert ha valaki ír egy negatívabb hozzászólást, már egyből ki kell oktatni, hogy most inkább örüljünk, mert hősünk 4 gólt lőtt a Salernitananak. Gyönyörű teljesítmény, nem is szabad elvenni tőle, de ettől még nem Isten, róla is lehet írni olyan véleményt (még ha nem is erre a meccsre utal), ami nem egyezik a másikéval. Senki nem akarja elvenni tőle a dicsőséget!!!

Hozzáteszem, hogy a nyáron többen is írták, hogy LM az, akit a legkönnyebb lenne pótolni (az más kérdés, hogy nem Inzagniak, mert az eddigi csatár nevei finoman szólva se voltak jók, nagyon talán Dzeko, de ő is csak meccsekre), amit egyébként én is ugyan így gondolok, mondom ezt úgy, hogy nincs bajom Martinezzel, ráadásul idén már többször is megmentette a csapat seggét, amit meg kell köszönni neki.
Én is megkaptam kvázi ugyan ezt, hogy most ünnepeljünk és ne negatívumot írjam azzal, hogy kevesen vagyunk elől és, hogy ez aggaszt. 60 percig a kaput nem találtuk el, a csatársor vékony, mégis extázisba kell lenni, mert Lautaro 4 gólt lőtt egy Seria B-s szintű csapat ellen? Mégegyszer írom, gyönyörű teljesítmény 30 perc alatt meg pláne...!!!!
Na de mi lett vona, ha nincs Lautaro? Ki hozza a meccset? Thuram kitűnő igazolás, de szerintem ő inkább kiszolgálni fogja Martinezt, mint Lukaku1.0 legyen és 15-20 góllal végezzen. És ha kettejüknek nem megy, onnantól baj van, mert a két öreg nem csak sérülékeny, de gólveszélyt sem igazán jelentenek.

Nem kell mindenben egyet értenünk, de azt azért ne vitassuk már, hogy ki Inter drukker vagy ki nem!

Ui: Nem a személyeskedés volt a célom, csak, mint vélemény a kialakult "vitával" kapcsolatban!!!Peace!
Festa

Érdekes ez az Inter fórum.
Nálunk valaki rúg 4 gólt és a legjobb támadó és nem lehet leírni,hogy ez azért nem semmi és akkor jön valaki,hogy akár el is adhatnánk.Az Inter szerintem nem ez a klub.Az Inter egy nagy család.Adrianot még akkor is támogattuk amikor már az alkohol rabja volt.Burdisso lánya beteg volt és Moratti kitartott mellette álltuk a fizetését.

Amúgy néha belenézek Milán fórumokba is ott még amikor januárban 5-2-re otthon kaptak ki a Sassulotól és gödörben voltak akkor sem volt ilyen negatív hangulat.Az elmúlt pár évben összejött egy pozitív mag jó pár szerethető játékossal köztük Lautaroval.Mindenki azt ír amit akar,de ha valaki akkor jelentkezik Lautarot bíráló írással amikor az csereként 4 gólt rúg ami Inter játékossal kb 10 évente történik, akkor mondhatjuk finoman szólva is,hogy nem az időzítés bajnoka.
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.10.02. 09:03 Érdekes ez az Inter fórum.
Nálunk valaki rúg 4 gólt és a legjobb támadó és nem lehet leírni,hogy ez azért nem semmi és akkor jön valaki,hogy akár el is adhatnánk.Az Inter szerintem nem ez a klub.Az Inter egy nagy család.Adrianot még akkor is támogattuk amikor már az alkohol rabja volt.Burdisso lánya beteg volt és Moratti kitartott mellette álltuk a fizetését.

Amúgy néha belenézek Milán fórumokba is ott még amikor januárban 5-2-re otthon kaptak ki a Sassulotól és gödörben voltak akkor sem volt ilyen negatív hangulat.Az elmúlt pár évben összejött egy pozitív mag jó pár szerethető játékossal köztük Lautaroval.Mindenki azt ír amit akar,de ha valaki akkor jelentkezik Lautarot bíráló írással amikor az csereként 4 gólt rúg ami Inter játékossal kb 10 évente történik, akkor mondhatjuk finoman szólva is,hogy nem az időzítés bajnoka.
Festa, nem a negatív hangulatról vagy annak keltéséről van szó!!!!

Nézd vissza a hozzászólásaimat a meccsről. Éltettem Martinezt, mint egy királyt. Mit kellene még tenni? Imádjuk, örülünk, hogy itt van, mert nélküle valószínűleg nem nyertünk volna hétvégén!!! És nem a 4 rúgott gólját akarom/akarjuk elvenni, mert (20.jára is..) gyönyörű teljesítmény! Nem csak egy a játékossal kellene foglalkozni, hanem a csapatról is, akiknek érdemi helyzete nem is volt 60 percen keresztül. Ez jelen van, ez tény sajnos!!!!
A csatársor vékony és aki elindította ezt a "vitát" ő arra célozhatott, hogy ha el kell adni valakit, az Martinez lenne szerinte, mert a belőle kapott pénzből tudnánk pótolni, és mivel csórók vagyunk és saját budgetből nem tudunk venni értelmes játékost csak ilyen Arnautovicokat meg Caicedokat valahogy meg kell oldani. Lesz nehezebb ellenfél is a szezonban a Salernitanan kívül. Remélhetőleg nyáron jön egy értelmes tulaj és nem is kell ilyet szóba hozni, mint áldozat...
Festa

Egyébként JustyInter vagy kinek eddig 4 hozzászólása volt a fórumon.
Csak mondom.Na akkor lépjünk túl a Salernitana meccsen szemét Lautaro elvitte a mxiem,mert 2,5 alá vettem,de már mindegy.
Már csak egy nap és jöhet a Benfica ami azért megint komoly meccs lesz.
Remélem majd csak abból lesz nézeteltérés,hogy ki volt nálunk az MVP!
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.10.02. 10:34 Már csak egy nap és jöhet a Benfica ami azért megint komoly meccs lesz.
:thumbup:
Cupi

Festa írta: 2023.10.02. 10:34 Egyébként JustyInter vagy kinek eddig 4 hozzászólása volt a fórumon.
Csak mondom.Na akkor lépjünk túl a Salernitana meccsen szemét Lautaro elvitte a mxiem,mert 2,5 alá vettem,de már mindegy.
Nyugi Festa. :) Tudom, hogy megvisel Correa lelépett és Scamacca-t meg nem vettük meg most nyáron sem. :D ;) ;)
Benfica ellen nyerünk és majd leírom oké de úgy könnyű labdával játszunk és egyébként is szerencsénnk volt. :D
Festa

Cupi írta: 2023.10.02. 10:44
Festa írta: 2023.10.02. 10:34 Egyébként JustyInter vagy kinek eddig 4 hozzászólása volt a fórumon.
Nyugi Festa. :) Tudom, hogy megvisel Correa lelépett és Scamacca-t meg nem vettük meg most nyáron sem. :D ;) ;)
Benfica ellen nyerünk és majd leírom oké de úgy könnyű labdával játszunk és egyébként is szerencsénnk volt. :D
Ez igy vicces.Viszont Scamacca mennyivel jobb lett volna mint Arna. ;)
Viszont lesz még neki gyerekkori kedvence az Inter egyszer.
Cupi

Festa írta: 2023.10.02. 10:56

Ez igy vicces.Viszont Scamacca mennyivel jobb lett volna mint Arna. ;)
Viszont lesz még neki gyerekkori kedvence az Inter egyszer.
Na ezt nem vitatom. Biztos jobb lett volna mint Arna. ;)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Én értem Csaszi, miért kelsz a védelmére, a mellett is, hogy sértve érzed magad, amikor ez a negatív-pozitív hercehurca előjön, mindig.
A mondandójával nem az volt a baj, amit te is kiemelsz itt, hogy eladná - de ezt kifejtettem egy hosszabb válaszüzenetben -, hanem az, hogy valótlanságokat állít be tényként, és ez védhetetlen! (Azóta is várom a reakcióját az üzimre)
Mégpedig:
- bl győztes hangulat a fórumon (sose volt)
- nagy meccseken gané
- más csapatban 10 gólt lőne egy szezonban
- és ami a legfelháborítóbb, hogy nagy az arca, sőt a legnagyobb a csapatban (több szempontból is alátámasztottam, miért nem igaz, iszonyatosan példamutató a hozzáállása minden meccsen, meg akkor is, ha nem igazán megy neki a játék)

Szóval légyszi, ha be akarod védeni, akkor ezekre reagálj helyette.
CsaSzi9294

Atosz írta: 2023.10.02. 12:37 Én értem Csaszi, miért kelsz a védelmére, a mellett is, hogy sértve érzed magad, amikor ez a negatív-pozitív hercehurca előjön, mindig.
A mondandójával nem az volt a baj, amit te is kiemelsz itt, hogy eladná - de ezt kifejtettem egy hosszabb válaszüzenetben -, hanem az, hogy valótlanságokat állít be tényként, és ez védhetetlen! (Azóta is várom a reakcióját az üzimre)
Mégpedig:
- bl győztes hangulat a fórumon (sose volt)
- nagy meccseken gané
- más csapatban 10 gólt lőne egy szezonban
- és ami a legfelháborítóbb, hogy nagy az arca, sőt a legnagyobb a csapatban (több szempontból is alátámasztottam, miért nem igaz, iszonyatosan példamutató a hozzáállása minden meccsen, meg akkor is, ha nem igazán megy neki a játék)

Szóval légyszi, ha be akarod védeni, akkor ezekre reagálj helyette.
Először is, én azért reagáltam erre, mivel még a meccs napján volt ez ügyben egy beszélgetésem Festával, és kvázi tovább folytattam ezt, hozzáteszem elnézést is kérve, ha személyeskedésnek latszódott.
Én nem a védelmére keltem (bevallom nem is tudom ki írta, olyan keveset ír), szimplán csak annyit írtam, hogy oké, hogy nyújtott egy parádés teljesítményt Martinez, de én tovább mentem és a csapatról írtam egy aggasztó véleményt, miszerint kevés lesz létszámban a csatársor. Mert nekem az a fontos és látok olyan jeleket, amik aggodalomra adnak okot. És ugyan had írjam már le anélkül, hogy egyből negatívnak vagyok beállítva, mert biztosra veszem, ha mondjuk Martinez nem áll rendelkezésre, akkor vért izzadtunk volna a 0-1-ért is, mivel értelmes támadásunk, kapura lövésünk addig nem volt.
Egy rossz szót nem írtam Martinezről, sőt orrba-szájjba dicsérem meccsek óta, de ez igazából mindegy is, mert lényegtelen, az a rész nem nekem szólt szerintem.

Kérdéseidre szívesen válaszolok, már amennyire tudok:
- BL győztes hangulat szerintem azért nincs a fórumon, mert az elmúlt években nem úgy alakulnak a csapat dolgai, ahogyan kellene, Áldozat áldozat hátán, Inzaghi fos taktikája, cseréi, igazolásai stb. Szerintem.
-Én sohasem mondtam ilyet! Olyan van, hogy hetekre eltűnik, vagy gólképtelen, de ennyire negatívat max Correáról írtam.
- Nem tudom máshol, másik bajnokságban hány gólt lőne, de szerintem erre senki sem tudja a választ, így én is "elítélem" ha valaki ezt írná róla, mert baromság.
- Amióta megkapta a szalagot, azóta nem dobálja magát, ez tény, vagyis jót tett neki a kinevezés. Ettől függetlenül én sem tartottam nagyképűnek. A haja jól áll mindig, de ez még nem bűn.. :)
Festa

Én igazi olasz vagyok mentalitásban.
Amikor tavaly 3–2re kikaptunk a Milántòl 3 napig nem is lehetett hozzám szòlni.
Szombaton se tetszett az elsò félidő ,de aztán jött Lautaro is remegett a ház mert olyan történt pozitív értelemben amire nem számítottam.

Amùgy amikor hazai pályán 3-0re vertük a Sampot tavaly,de mégis buktunk a Sassulo miatt akkor talán ő maradt kint legtovább a Nord előtt és megkönnyezte az elbukott scudetot.
Szerintem teljes mértékben a csapatért él és jò csapat kapitány lásd tizi átengedése a derbin.
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.10.02. 13:38 Én igazi olasz vagyok mentalitásban.
Amikor tavaly 3–2re kikaptunk a Milántòl 3 napig nem is lehetett hozzám szòlni.
Szombaton se tetszett az elsò félidő ,de aztán jött Lautaro is remegett a ház mert olyan történt pozitív értelemben amire nem számítottam.

Amùgy amikor hazai pályán 3-0re vertük a Sampot tavaly,de mégis buktunk a Sassulo miatt akkor talán ő maradt kint legtovább a Nord előtt és megkönnyezte az elbukott scudetot.
Szerintem teljes mértékben a csapatért él és jò csapat kapitány lásd tizi átengedése a derbin.
Vagy ide lehetne sorolni az állítólagos nyári arab visszautasítást...
Abszolút egyet is értek ebben!

Nekem csak ez volt egy kicsit "túltolva", hogy lássunk már messzebb is, ne csak Martinezig. Ettől még szeretem, mint játékost, mint kapitányt. Ennyi!
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.10.02. 13:05
- Amióta megkapta a szalagot, azóta nem dobálja magát, ez tény, vagyis jót tett neki a kinevezés. Ettől függetlenül én sem tartottam nagyképűnek. A haja jól áll mindig, de ez még nem bűn.. :)
Én kapcsolnám is ki a tv-t ha azt látnám kócos vagy ilyenek. :D ;) Nekem ne rúgdaljon 4 gólt igénytelen kezeletlen hajjal senki. :D Adnám is tovább kölcsön sima opcióval.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.10.02. 14:34
Én kapcsolnám is ki a tv-t ha azt látnám kócos vagy ilyenek. :D ;) Nekem ne rúgdaljon 4 gólt igénytelen kezeletlen hajjal senki. :D Adnám is tovább kölcsön sima opcióval.
Ezeknél a mai fiatal focistáknál ez alapszabály. :)
Festa

Cupi ti borkostoláson voltatok tegnap vagy csak átjött valaki egy kis házival megkinálni?
Nagyon elemedben vagy.

Közben kijött a várhatò kezdő.A legjobb alap csapat kezd aminek most már a része Pavard is szegény Darmian kárára.Mondjuk setjhető volt,hogy nem a padra jött a francia.Nem fiatal már ,de azért is ő lehet a kezdő Benjáminja.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2023.10.02. 14:59 Pavard is szegény Darmian kárára.Mondjuk setjhető volt,hogy nem a padra jött a francia.Nem fiatal már ,de azért is ő lehet a kezdő Benjáminja.
Azert en azt is "imadom", hogy a nyiltan Inter "barat" Corriere, es a vezerigazgatoja Zazzaroni nyiltan es durvan tamadja Pavardot.
"Mennyire nem ert 30m-t, keves, az Inter mekkorat hibazott vele".
Hat igen, oriasi...
Kb mint nyaron Thuram kapcsan, a fel Olasz sajto, szakertok, ujsagirok, ex jatekosok arrol ertekeztek, mekkora 0 ez a Thuram, es hogy az Inter mennyire megjarta vele.
Mindezt 3-4 baratsagos meccs utan...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Teljesen alaptalan Pavardot kritizálni főleg néhány meccs óta játszik csak 3 védőbe és ahhoz képest se tűnik gyengének sőt...
Nem baj amúgy ha kicsit piszkálják, győz majd a francia gőg még jobb teljesítményre sarkallja.
interfan

Stankov írta: 2023.10.02. 15:40 Teljesen alaptalan Pavardot kritizálni főleg néhány meccs óta játszik csak 3 védőbe és ahhoz képest se tűnik gyengének sőt...
Nem baj amúgy ha kicsit piszkálják, győz majd a francia gőg még jobb teljesítményre sarkallja.
Rohej egyebkent az egesz, es tipikus "Olasz betegseg".
Ha valaki nem Olasz, es az elso meccsetol kezdve nem a vilag valaha latott legjobb jatekosa szintet hozza, ne adja eg csak kicsit emelkedik ki, vagy meg ugysem, az egybol "bukas, gyenge, keves, nem ert annyit", stb-stb-stb.
Tenyleg a legjobb pelda erre Thuram es a nyar.
Pavard eseteben is ugyanez lesz szerintem, hogy majd szepen a palyan mutatott teljesitmenye hallgatatja el a kritikusokat.

Mondjuk kezd ujra elojonni az Olasz mediaban, hogy, "Thuram golkeptelen".
Mindezt ugy, hogy 2 hete, es 4 meccse nem rugott gol, valamint kiosztott azert laza 4 meccsen 3 golpasszt.
Dehat latjuk, ha nem lovi kettesevel a golokat, mar jon a kritika.
Oriasi.... :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Homi
Cupi

Festa írta: 2023.10.02. 14:59
Cupi ti borkostoláson voltatok tegnap vagy csak átjött valaki egy kis házival megkinálni?
Nagyon elemedben vagy.

Nem csak probalom kizokkenteni itt a tarsasagot a nagy viták hevében. ;)
interfan

Hirek szerint egy kerdes van a mai estet illetoen, hogy a Darmian-Pavard-Dumfries harmasbol melyik ket jatekos kezd, es melyik egy jatekos lesz a padon.

Varhato kezdo:

Sommer
Darmian/Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries/Darmian-Barella-Calhanoglu-Miki-Dimarco
Thuram-Martinez
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Végül a kezdő:

------------------Sommer
---------Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calha-Miki-Dimarco
---------------Thuram-Lau

Engem meglepett mert fix Darmiant vártam Inzaghitól. Lehet Pavard meggyőzte? Mert Darmian jobb szélen mikor ott játszott Pavard előtt annyira nem nyújtott megbízható teljesítményt
sly89

Édes istenem ezek a beívelgetések.... 100x nem sikerül azért megcsináljuk 101-edjére is. Sokkal veszélyesebbek vagyunk mikor laposan kezdünk el passzolgatni, csak rengeteg a pontatlanság.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Inzaghinak ilyenkor ívelgetném az útilaput. Remélem valami mást is elkezdünk már játszani.
A partjelzőnek mikor kell lest jeleznie? Amikor a les történik, vagy amikor az akciót befejezik?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Középpálya ma is nagyon tompa, Barella idei legpocsékabb meccsét hozza eddig kb, de Miki is elképesztően pontatlan. Ami helyzetünk/támadásunk akad, azt szépen elszórakozzuk megint.

Vártam, hogy nem lesz könnyű meccs megint, de ez a Benfica rohad gyenge, illene őket gólokkal verni hazain.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Dumfries már mesterhármast rughatott volna...
CsaSzi9294

Srácok, most értem haza! Dióhélyban…hogy játszunk??
alwin91

CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:16 Srácok, most értem haza! Dióhélyban…hogy játszunk??
nem olyan hű de jól, de bőven vezethetnénk.
CsaSzi9294

alwin91 írta: 2023.10.03. 22:18
CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:16 Srácok, most értem haza! Dióhélyban…hogy játszunk??
nem olyan hű de jól, de bőven vezethetnénk.
Már láttam két Lau kapufát. Remélem a következő már bemegy.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Thuram mekkora gólpasszt adott(volna ha Lautaro berúgja!)te jóságos szent habakukk!
Közben Thuram!
CsaSzi9294

Thuraaaaam!!!! :thumbup: :clap:
Jó hogy jöttem..😅
sly89

Érik a gól, de ez a Benfica nem tűnik valami erős csapatnak. Viszont pozitívum, hogy nem az utolsó 10 percben akarjuk megnyerni a meccset.
alwin91

CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:21 Thuraaaaam!!!! :thumbup: :clap:
Jó hogy jöttem..😅
😃
én egyébként lesnek láttam, de örülök, hogy megadták.
CsaSzi9294

Kár érte, szép volt.. :?
CsaSzi9294

Egyértelmű piros. Patkány munka. Véreres mehet(ne) pihenni.
CsaSzi9294

Aaaaaaa Lauuu. :crazy:
CsaSzi9294

Azért Trubint sajnálom, hogy nem hoztuk…
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:46 Azért Trubint sajnálom, hogy nem hoztuk…
Pont ezt akartam írni. Rendesen meccsben tartja a portugálokat. Erősen benne van, hogy rövid és nem hosszabb távon bánjuk ezt meg.
CsaSzi9294

Meg van a győzelem, de egy kicsit hiányérzetem van. Bár csak a második félidőt láttam, de legalább 4-0-nak kellett volna lennie. :?
Mindegy, a lényeg a 3 pont! Forza Inter! :thumbup: :clap:
Válasz küldése