Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

hvmetal írta: 2026.01.16. 18:08 Legalább az egyik félnek van esze.
Lehet a srác most jön rá,hogy az életben nem lesz jó játékos. Az Inter hívja, az a csapat művészien találja meg a szuper balf.sz fiatalokat. Inkább elmegy burkolónak.
Vagy inkább Kisvárdába mert ott legalább játszana.
Sajnos az Inter presztízse a Covid után must sell helyzet sokat csökkent..
Cancelo nem akart jönni.Lookman igen,de azért se engedték.
Palacios meg lehet fix ember lenne egy Riverbe,de itt meg elcseszi a legszebb éveit.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

TMW sajat forrasai szerint az Inter teljesiti Mlacic, es Mlacic apja koveteleseit, beleertve a penzugyi koveteleseket.
Viszont egyelore tovabbra is kerdes eleg lesz e, ez igy mar elfogadjak e az Inter ajanlatat.
Kovetkezo orakban ujabb hirek varhatoak, az Inter mindent megtett, es minden penzugyi koveteleset teljesitette Mlacicnak es az apjanak.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... va-2190982

Romano pedig bejelentette, Perisic ugynoke megerkezett Milanoba, az Interrel fognak targyalni.
Perisic kesz visszaterni, az Inter pedig szeretne ot Romano szerint.
Eindhoven penzt ker erte, es nem szivesen valna meg Perisictol.

Jakirovic ugyben pedig varjuk a Dinamo valaszat a 3m euros ajanlatunkra.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én bírtam perisic kis göndör fejét, meg Icardival is igazán jól nyomták, a juve ellen meg ah…!
De ez most amúgy mi? Nettó szégyenben ülök Pesten az ilyen hírek olvasása közben.. ez nem szakmaiatlanság, ez szánalom!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

P-Inter írta: 2026.01.16. 19:46 Én bírtam perisic kis göndör fejét, meg Icardival is igazán jól nyomták, a juve ellen meg ah…!
De ez most amúgy mi? Nettó szégyenben ülök Pesten az ilyen hírek olvasása közben.. ez nem szakmaiatlanság, ez szánalom!
Ha Perisic Scudettohoz segít minket, engem nem fog érdekelni, hogy hány éves. Az én véleményem szerint hozna egy kis tekintélyt is az öltözőbe. 1-1,5 évre én adom. Engem ez a fiatal horvát vonal jobban aggaszt. Jó eséllyel Palacioshoz hasonló transzferek lesznek, de ne legyen igazam.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

P-Inter írta: 2026.01.16. 19:46 Én bírtam perisic kis göndör fejét, meg Icardival is igazán jól nyomták, a juve ellen meg ah…!
Ez Ausilio.
Egészen pontosan 🤣
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

mit nem adnek egy Icardi szintu csatarer most…
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Hozzuk ide Hajduk Split U21 et 30 millió euróért ,aztán hátha jó lesz valaki. Szégyen ,düh és szomorú csalódás számomra ,mert ezzel világos,hogy idén megint nem nyerünk semmit. Minden maradék pénzünket ezekre a horvát fosokra fordítjuk ,ahelyett ,hogy megerősítenék a csapatot. Marotta elnöki beosztasa után , rá lett hagyva erre a két baromra az átigazolási piac ,ezek meg horvátból tuti kapnak visszaosztást . Ezért vegyünk 250 euróert ,meg 150 euróert jegyet a meccsre , ezek után most mit gondol egy jó érzésű szurkoló . Nevetséges,szánalmas és borzalmas..
interfan

interfan írta: 2026.01.16. 18:45 TMW sajat forrasai szerint az Inter teljesiti Mlacic, es Mlacic apja koveteleseit, beleertve a penzugyi koveteleseket.
Viszont egyelore tovabbra is kerdes eleg lesz e, ez igy mar elfogadjak e az Inter ajanlatat.
Kovetkezo orakban ujabb hirek varhatoak, az Inter mindent megtett, es minden penzugyi koveteleset teljesitette Mlacicnak es az apjanak.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/i ... va-2190982

Romano pedig bejelentette, Perisic ugynoke megerkezett Milanoba, az Interrel fognak targyalni.
Perisic kesz visszaterni, az Inter pedig szeretne ot Romano szerint.
Eindhoven penzt ker erte, es nem szivesen valna meg Perisictol.

Jakirovic ugyben pedig varjuk a Dinamo valaszat a 3m euros ajanlatunkra.
Romano szerint egyre feszultebb a helyzet Mlacic es az Inter kozott.
Mlacic es apja ujabb es ujabb kovetelesekkel all elo, es miutan az Inter teljesitette a penzugyi koveteleseiket, azutan sem mondtak igent.
Romano szerint az uzlet meghiusulhat, Mlacic nem akar az Interbe igazolni, aki kozben hirtelen uj ugynokot is talalt Ramadani szemelyeben, aki angol klubokkal jo viszonyt apol.

TMW sajat forrasai szerint Mlacic apja, es ugynoke a Comot, Lipcset, Dortmundot kerestek fel, igazoljak le Mlacicot, valamint tobb kis/kozep PL csapatot.
A jatekos nem szeretne az Interbe igazolni, es mas lehetoseget akar.

Di Marzio es a Sky szerint Mlacic es az apja terve, hogy mindenhova felajanljak a jatekost egyelore nem jon be.
Udinese, Southampton csak az a ket csapat akik kisebb erdeklodest mutatnak, de lepeseket ok sem tettek.
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.17. 06:02
interfan írta: 2026.01.16. 18:45
Mlacic es apja ujabb es ujabb kovetelesekkel all elo, es miutan az Inter teljesitette a penzugyi koveteleseiket, azutan sem mondtak igent.
Romano szerint az uzlet meghiusulhat, Mlacic nem akar az Interbe igazolni, aki kozben hirtelen uj ugynokot is talalt Ramadani szemelyeben, aki angol klubokkal jo viszonyt apol.

TMW sajat forrasai szerint Mlacic apja, es ugynoke a Comot, Lipcset, Dortmundot kerestek fel, igazoljak le Mlacicot, valamint tobb kis/kozep PL csapatot.

Di Marzio es a Sky szerint Mlacic es az apja terve, hogy mindenhova felajanljak a jatekost egyelore nem jon be.
Udinese, Southampton csak az a ket csapat akik kisebb erdeklodest mutatnak, de lepeseket ok sem tettek.
A világ barmai vagyunk, ha ezek után is le akarjuk igazolni ezt a Mlacicot. Maradjon csak ott ahol van.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.17. 07:33

A világ barmai vagyunk, ha ezek után is le akarjuk igazolni ezt a Mlacicot. Maradjon csak ott ahol van.
Jo kis del szlav vonal. :D
Ateltuk mar ezt hanyszor, volt egy bizonyos Samardzic is mar Milanoban sikeres orvosin.

Perisic, Mlacic, Jakirovic...

Piero Ausilio es Niccolo Ausilio beinditottak a raketakat. :D
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Azért erőltetjük ezt a vonalat, mert innen még viszonylag olcsón lehet igazolni minőségi játékost…Sucic 15 millióért megérte!
P-Inter

Interfan1000 írta: 2026.01.17. 08:34 Azért erőltetjük ezt a vonalat, mert innen még viszonylag olcsón lehet igazolni minőségi játékost…Sucic 15 millióért megérte!
Na ja, Diouf sem feltétlen a potenciál miatt volt 25 misi, 10 misi különbséget pedig nem nagyon látni eddig a francia horvát között. Szóval én még ezt el is tudom fogadni.
interfan

segogabor írta: 2026.01.16. 21:49 Hozzuk ide Hajduk Split U21 et 30 millió euróért ,aztán hátha jó lesz valaki. Szégyen ,düh és szomorú csalódás számomra ,mert ezzel világos,hogy idén megint nem nyerünk semmit. Minden maradék pénzünket ezekre a horvát fosokra fordítjuk ,ahelyett ,hogy megerősítenék a csapatot. Marotta elnöki beosztasa után , rá lett hagyva erre a két baromra az átigazolási piac ,ezek meg horvátból tuti kapnak visszaosztást . Ezért vegyünk 250 euróert ,meg 150 euróert jegyet a meccsre , ezek után most mit gondol egy jó érzésű szurkoló . Nevetséges,szánalmas és borzalmas..
El is mondta Marotta, "a mercatoert Ausilio es Baccin felel".

Hat igen, latjuk...

Ahogy mar irtam:
"
Buchanan, Taremi, Zielinski, J.Martinez, Palacios, Zalewski, Henrique, Diouf, Sucic, Bonny, Akanji
(Esposito nem uj igazolas, mivel a mi jatekosunk volt)

Ez 11 uj jatekos, es hat ha nagyon optimista is vagyok 2-3-nal tobb nem igazan vallt be.
Ez meg olyan 20%-os arany.
80% nem igazan valt be, 20% igen.
Ez sok minden, csak nem jo vonal.
"
P-Inter

CsaSzi9294 írta: 2026.01.16. 21:02
Ha Perisic Scudettohoz segít minket, engem nem fog érdekelni, hogy hány éves. Az én véleményem szerint hozna egy kis tekintélyt is az öltözőbe. 1-1,5 évre én adom. Engem ez a fiatal horvát vonal jobban aggaszt. Jó eséllyel Palacioshoz hasonló transzferek lesznek, de ne legyen igazam.
A szánalmasság annak szólt, hogy ezt tudjuk kihúzni a kalapból. Önmagában elégedett lennék azzal, hogy Perkó idejön és megteszi, amit megkövetel a haza. Csak rossz vicc, hogy egy Interként ennyire futja. (Mondjuk a januári piac amúgy is ergyább). Na, de ennyi erővel jöhetne Zanetti is, univerzális, hamar formába lendülne, tekintélye kilóg a Meazzából!
Interfan1000

Buchanan-t 23/24-ben vettük…de legalább tűrhetően kiszálltunk belőle!

Zalewski nem volt rossz és jelentős profittal adtuk el.

Taremi sajnos bukta volt, de őt már évek óta írták h hozni akarjuk és csak a szerződése lejártával sikerült ingyen.

Josep Martinez megbízható cserekapus, én idén inkább már őt látnám szívesen a kapuban.

Palacios teljes bukta, de gondolom ezért nem is erőltetjük mostanában a dél-amerikai vonalat és próbálkozunk inkább a horváttal.

Zielinski idén végre hasznos és használható.

Diouf és Henrique nem a legjobb, de néha vannak biztató jelek.

Sucic, Bonny és Akanji meg egyelőre teljesen rendben van. Bonnyt én beraknám a kezdőbe is rendszeresen.
Interfan1000

Szóval én nem érzékelem ezt a 20%os arányt. :D
Interfan1000

Egyébként volt olyan olasz csapat a Napoli-Milan-Juventus trióból, akik ilyen 10-15-20 millió Euro-ból igazoltak bárkit, aki később kiderült h csiszolatlan gyémánt volt és sztár lett?

Kvaratskhelia volt talán utoljára, de ő se mostanában… :D

Szóval akkor kit kellene kinevezni az Internél h vezesse az átigazolásokat?

Megy itt megint a felesleges hangulatkeltés…
Átlagban költünk ilyen 10 milliót egy játékosra, ebből mégis mit vártok, de komolyan?
interfan

lucky0 írta: 2026.01.16. 10:44
hvmetal írta: 2026.01.16. 10:32 Pénzmosás.
Hogy lehetünk ennyire idióták?
Nincs 15 milliónk egy égető posztra. Egy saját nevelésre, aki a horvátnál nem rosszabb svájci bajnokságban bizonyít.
Hozunk az Akanji,De Vrij,Acerbi,Basto,Bisseck sorhoz egy 18 éves srácot, ennyi tapasztalattal, úgy,hogy a scudettoért megyünk.
Jövőre biztos készen áll majd a tavasszal szerzett 56 percével.
Valószínűleg pénzmosás. Illetve a kancsalék húzgálják Ausilioékkal az Amerikaiak pénzét. Futball Maffia.
En szerintem is csopog szepen vissza Piero zsebebe ezekbol az uzletekbol.
Dehat o az az ember, aki valoban elhiszi, hogy ez a piac a jo irany.
Piero es a fia, az orok zsenik. :D
interfan

Majd adunk neki meg egy par millio alairasit, es akkor talan nagy nehezen elfogadja az Intert. :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2026.01.17. 09:31
Majd adunk neki meg egy par millio alairasit, es akkor talan nagy nehezen elfogadja az Intert. :D
Igazából úgy is ez lesz a vége. Őszintén szólva én már megszoktam, hogy nem értünk az igazolásokhoz, nem is értem miért cseszem fel magam ezeken a híreken….
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.17. 09:58
interfan írta: 2026.01.17. 09:31

Igazából úgy is ez lesz a vége. Őszintén szólva én már megszoktam, hogy nem értünk az igazolásokhoz, nem is értem miért cseszem fel magam ezeken a híreken….
Felesleges is ezen idegeskedni, en mar csak jokat neveket a Piero es Niccolo Ausilio paros zseni huzasaink. :D

Hat na, az a 15 even at tarto, mindennap 10 ora FIFA megtette a hatasat.
Hisz ahogy Piero elmondta: "Niccolo tobb ezer meccset, es tobb millio jatekost ismer".

Hat igen. :D
CsaSzi9294

P-Inter írta: 2026.01.17. 08:48
CsaSzi9294 írta: 2026.01.16. 21:02
A szánalmasság annak szólt, hogy ezt tudjuk kihúzni a kalapból. Önmagában elégedett lennék azzal, hogy Perkó idejön és megteszi, amit megkövetel a haza. Csak rossz vicc, hogy egy Interként ennyire futja. (Mondjuk a januári piac amúgy is ergyább). Na, de ennyi erővel jöhetne Zanetti is, univerzális, hamar formába lendülne, tekintélye kilóg a Meazzából!
Ja, egyebkent összességében egyet ertek veled, én csupán probaltam meglátni a pozitívat Perisic kapcsán. :)
Az egesz átigazolással kapcsolatos dolgaink ugy rosszak ahogy vannak.
interfan

P-Inter írta: 2026.01.17. 08:48 Csak rossz vicc, hogy egy Interként ennyire futja. (Mondjuk a januári piac amúgy is ergyább). Na, de ennyi erővel jöhetne Zanetti is, univerzális, hamar formába lendülne, tekintélye kilóg a Meazzából!
Es meg a ligat is ismeri, a kozeget meg foleg.
Univerzalis, azonnal bevetheto hisz rutinos, ismeri a Serie A-t, magat az Intert is, mindenki istenkent tiszteli, es meg hatalmas bajnok is, igazi gyoztes mert triplazo.
Raadasul ingyen igazolhato, fizetest sem kell neki adni, mert amugy is kap.
Szoval meg is van a megfelelo WB jelolt.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fuh azért szerintem itt páran igencsak elvetettétek a sulykot a fiatalok igazolásai kapcsán. Máskor megy a károgás ezerrel, hogy xet meg y-t milyen olcsón szerzett meg egy másik csapat a világ végéről, most meg milyen kurvasokat ér… bezzeg mi…
Aztán most, hogy próbálunk mi is feltörekvő fiatalokat szerezni emberi áron (ottvan ugye már az u23 is a C-ben), szintén megy az uszítás, meg a gyűlöletkeltés. Nevetséges…
interfan

Atosz írta: 2026.01.17. 10:21 Fuh azért szerintem itt páran igencsak elvetettétek a sulykot a fiatalok igazolásai kapcsán. Máskor megy a károgás ezerrel, hogy xet meg y-t milyen olcsón szerzett meg egy másik csapat a világ végéről, most meg milyen kurvasokat ér… bezzeg mi…
Aztán most, hogy próbálunk mi is feltörekvő fiatalokat szerezni emberi áron (ottvan ugye már az u23 is a C-ben), szintén megy az uszítás, meg a gyűlöletkeltés. Nevetséges…
Csak szerinted az normalis, hogy egy noname horvat jatekos es annak draga edesapjat gyozkodni kell egy Interrol?
(Ismetlem egy nonama horvat 18 eves jatekos, nem egy Cancelorol van szo)

Es meg egy kerdes, normalis az, hogy ez a horvat jatekos es annak draga edesapja "penzugyi koveteleseket" tamaszt az Inter fele?
(Samardzic ugy, ugye remlik)

Es az megint normalis, hogy ennek a jatekosnak az ugynoke, eppen korbehakniza a vilagot, ajanlva mindenhova a jatekost, hatha valaki tesz ajanlatot, es nem csak az Inter.

Ha ez rendben van, es igy ebben a formaban teljesen oke, akkor nekem nincs tobb kerdesem.
Interfan1000

És erről mégis ki tehet az adott játékos meg az édesapján kívül? Ausilio vagy a fia?
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.17. 10:44 És erről mégis ki tehet az adott játékos meg az édesapján kívül? Ausilio vagy a fia?
Az tehet arrol, aki meg ezek utan is foglalkozik egy ilyen "alazatos" es egyaltalan nem "penzehes" jatekossal.

Talan jobb lenne egyszer az eletben a sajat fiataljainknak is eselyt adni, mint eladni 1,9m-ert, most meg 20m-t kernek erte, es vakarjuk a fejunket, hogy nincs 20 millio euronk.
Atosz

interfan írta: 2026.01.17. 10:34
Atosz írta: 2026.01.17. 10:21 Fuh azért szerintem itt páran igencsak elvetettétek a sulykot a fiatalok igazolásai kapcsán. Máskor megy a károgás ezerrel, hogy xet meg y-t milyen olcsón szerzett meg egy másik csapat a világ végéről, most meg milyen kurvasokat ér… bezzeg mi…
Csak szerinted az normalis, hogy egy noname horvat jatekos es annak draga edesapjat gyozkodni kell egy Interrol?

Es meg egy kerdes, normalis az, hogy ez a horvat jatekos es annak draga edesapja "penzugyi koveteleseket" tamaszt az Inter fele?

Es az megint normalis, hogy ennek a jatekosnak az ugynoke, eppen korbehakniza a vilagot, ajanlva mindenhova a jatekost, hatha valaki tesz ajanlatot, es nem csak az Inter.

Ha ez rendben van, es igy ebben a formaban teljesen oke, akkor nekem nincs tobb kerdesem.
Mielőtt ez kiderült (bár forintot nem adok ezeknek a híreknek a valóságtartalmára), azelőtt is ugyanez ment, és nem csak Mlacic ügyében.
interfan

Atosz írta: 2026.01.17. 10:58

Mielőtt ez kiderült (bár forintot nem adok ezeknek a híreknek a valóságtartalmára), azelőtt is ugyanez ment, és nem csak Mlacic ügyében.
Akkor mar Romano sem hiteles?

Dehat csak volt egy Samardzic ugyunk ugyanilyen "hirekkel", amibol vegul kiderult, csak igazak voltak.
Meg ha Mlacic baratunk valamiert tovabbra sincs orvosin.

Egyebkent kivel kapcsolatban voltak ilyenek ami most Mlacic kapcsan?
Interfan1000

Utólag mindenki okos itt a fiatal játékosokkal kapcsolatban is…de a korábban eladott 100 játékosunk közül mégis hány vált be?

Stankovicra legalább van visszavásárlási opciónk, de nyugodj meg, hogyha a belga csapatnak nem lenne érdeke játszatni emiatt, akkor ülne ő is végig a padon, mint Carboni a Genoaban.
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.17. 11:19 Utólag mindenki okos itt a fiatal játékosokkal kapcsolatban is…de a korábban eladott 100 játékosunk közül mégis hány vált be?

Stankovicra legalább van visszavásárlási opciónk, de nyugodj meg, hogyha a belga csapatnak nem lenne érdeke játszatni emiatt, akkor ülne ő is végig a padon, mint Carboni a Genoaban.
Hat lehet annyit tudott volna ingyen Di Gennaro, Zanotti, Casadei, Fabbian, A.Stankovic mint par jatekosunk akikert fizettunk...

Hat igen, ez az A.Stankovic uzlet is oriasi.
Eladjuk 9m-ert, visszavahetjuk 25m-ert, mikozben vettunk egy Dioufot 25m-ert.
Hat igen...
"tizet ot centert, nagy koponya". :D
Atosz

interfan írta: 2026.01.17. 11:04
Atosz írta: 2026.01.17. 10:58

Akkor mar Romano sem hiteles?

Dehat csak volt egy Samardzic ugyunk ugyanilyen "hirekkel", amibol vegul kiderult, csak igazak voltak.
Meg ha Mlacic baratunk valamiert tovabbra sincs orvosin.

Egyebkent kivel kapcsolatban voltak ilyenek ami most Mlacic kapcsan?
Na úgy látom csak nem sikerül megérteni a mondandómat…
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Fiatalítás van, örüljön!
Nem a minőség a lényeg,hanem a szándék.
Utóbbi években úgyis rendre rajtunk röhögnek, férjen már bele ez a Mlacic ügy is.

Mikor lesz jogos a pesszimizmus ? Ha az NB1 felé fordul Aussilió?
Bazdki , csak a horvát ligából vannak nevek.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Hát lehet hogy nagyon maradi vagyok, de nálam van egy érték rendszer. És abba sok minden belefér és persze sok minden nem! Na az nem fér bele hogy Perisic visszajön! Még akkor sem ha ez kell a bajnoki győzelemhez! Halkan jegyzem meg hogy Perisic a jobb oldalon nem lenne akkora segítség ami indokolná azt hogy fizessünk érte..... Szűz Mária ezt kimondani is szörnyű! Alig vártuk hogy elmenjen!!!!!
LH nem zseni de teljesen felesleges arra az oldalra (még több) pénzt költeni!
Miért csak az a megoldás hogy az adott posztra veszünk egy másik nevet??? Nem lehetne a játékot úgy alakítani hogy az elbirjom egy LH-t a jobb oldalon? Vagy valaki mást? Nem lehet átállni más formációra????
És valóban nem az a baj ha akarunk egy fiatal játékost hanem azzal ha az nem akar idejönni!
Amúgy kéne vizsgálni hogy ezek a dolgok miért történnek! A nyári edző mizéria sem volt éppen megnyugtató, mert annak oka van hogy neve sincs edzők utasítják vissza az Inter megkeresését!!! És ha megvan az ok akkor azon kellene változtatni,.mert csak így tudunk jobbá lenni!
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem elég egyértelmű a dolog. Hiába írna alá bármelyikünk szempillantás alatt szeretett csapatunkba ingyen is ez nem igaz arra akinek a szíve nem ezért a klubbért dobog.
Ha megnézzük hogy hány fiatal emelkedett ki itt és mennyi a dortmundban vagy lipcsében szerintem nincs vita mi jobb választás egy fiatalnak.
Én emiatt ezt a srácot vagy az apját sem tudom hibáztatni. Emiatt nem.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Az a baj, hogy hozhatunk ide bárhonnan fiatalt, ha 2 meccs után nem egy Messi már megy is a kigúnyolás akár itt a fórumon is.
Abba senki nem gondol bele, hogy új ország, új csapattársak, új taktika, talán most él egyedül először stb.
FEKA84

Mondjuk most már oda jutottunk, hogy sose láttunk játszani valakit, semmit nem tudunk róla, de már megy az ekézése.
interfan

hvmetal írta: 2026.01.17. 12:02 Fiatalítás van, örüljön!
Nem a minőség a lényeg,hanem a szándék.
Utóbbi években úgyis rendre rajtunk röhögnek, férjen már bele ez a Mlacic ügy is.

Mikor lesz jogos a pesszimizmus ? Ha az NB1 felé fordul Aussilió?
Bazdki , csak a horvát ligából vannak nevek.
Pedig egy jo NB1, lehet az nem volt benne a FIFA-ba regen, ellenben a Horvat bajnoksag igen, es hat ez eleg fontos pont Niccolo baratunk miatt.
hvmetal

FEKA84 írta: 2026.01.17. 13:42 Mondjuk most már oda jutottunk, hogy sose láttunk játszani valakit, semmit nem tudunk róla, de már megy az ekézése.
Most vezet majd először Ferrarit.
Most komolyan ? Épp egy horvát fiatalítási reform közben, után vagyok ? Emlékszem mikor a németek elkezdték pumpálni bele a pénzt, 5-6 év után már volt eredmény. Szóval,ha igen akkor bizakodik az ember. A jelenlegi horvát válogatottból nem tudnék 3-5 embert mondani, aki kezdő lenne itt.
Közben úgy jönnek a fiatalok neve,mint Rivaldóék idején a braziloknál.
Szkeptikus vagyok, hirtelen ennyi horvát klasszis jelölt lett, és mindet mi vesszük észre.
ChatGPT ajánlás jobb oldalra: Fresneda, El Quahdi.
Egyuket sem ismerem. Lehet megint atb.sz,mint az euró jackpot számokkal.
FEKA84

hvmetal írta: 2026.01.17. 14:00
FEKA84 írta: 2026.01.17. 13:42 Mondjuk most már oda jutottunk, hogy sose láttunk játszani valakit, semmit nem tudunk róla, de már megy az ekézése.
Most komolyan ? Épp egy horvát fiatalítási reform közben, után vagyok ? Emlékszem mikor a németek elkezdték pumpálni bele a pénzt, 5-6 év után már volt eredmény. Szóval,ha igen akkor bizakodik az ember. A jelenlegi horvát válogatottból nem tudnék 3-5 embert mondani, aki kezdő lenne itt.
Szkeptikus vagyok, hirtelen ennyi horvát klasszis jelölt lett, és mindet mi vesszük észre.
Csak ugyanazt tudom mondani. Nem ismerjük őket.
Egy bizonyos Kvaratskhelia a Grúz bajnokságból jött, gondolom ment volna ott is a gúnyolódás, hogy a brutál erős grúz bajnokságból hozunk játékost.
Felesleges is ezen vitázni, nem fogjuk meggyőzni egymást. Bárhonnan is jön, adok neki esélyt.
Atosz

FEKA84 írta: 2026.01.17. 14:42
hvmetal írta: 2026.01.17. 14:00
Csak ugyanazt tudom mondani. Nem ismerjük őket.
Egy bizonyos Kvaratskhelia a Grúz bajnokságból jött, gondolom ment volna ott is a gúnyolódás, hogy a brutál erős grúz bajnokságból hozunk játékost.
Felesleges is ezen vitázni, nem fogjuk meggyőzni egymást. Bárhonnan is jön, adok neki esélyt.
Hasonlóan gondolom én is.
hvmetal

Pedig ebbe a történetbe ti próbáltok többet belelátni, ráerőltetni a másikra az indokolatlan előítéletet.
Nem gondolnám,hogy 2026-ban Szoboszlai,Salah,Haaland,a bizonyos Kvaratskhelia, vagy Skriniar után bárki is azt firtatná, hogy a szlávoknál, a kisebb országokban nem lehetnek tehetséges játékosok.
Aussilio horvát fétise miatt vannak fentartások. Hírek alapján más piac felé nem is nyitunk. Én értem,hogy olcsóbb, de mi alapján lett ekkora klasszis gyár a horvát foci? Abban biztos vagyok ,hogy hamarabb találja meg ez a barom az új Pisontot,mint a saját Kvaratskheliaját.
Koncepció? Poszt, igény nem számít csak friss legyen ? Baromi jó lenne már értelemmel igazolni.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

hvmetal írta: 2026.01.17. 16:04 Pedig ebbe a történetbe ti próbáltok többet belelátni, ráerőltetni a másikra az indokolatlan előítéletet.
Nem gondolnám,hogy 2026-ban Szoboszlai,Salah,Haaland,a bizonyos Kvaratskhelia, vagy Skriniar után bárki is azt firtatná, hogy a szlávoknál, a kisebb országokban nem lehetnek tehetséges játékosok.
Aussilio horvát fétise miatt vannak fentartások. Hírek alapján más piac felé nem is nyitunk. Én értem,hogy olcsóbb, de mi alapján lett ekkora klasszis gyár a horvát foci? Abban biztos vagyok ,hogy hamarabb találja meg ez a barom az új Pisontot,mint a saját Kvaratskheliaját.
Koncepció? Poszt, igény nem számít csak friss legyen ? Baromi jó lenne már értelemmel igazolni.
+1
FEKA84

hvmetal írta: 2026.01.17. 16:04 Pedig ebbe a történetbe ti próbáltok többet belelátni, ráerőltetni a másikra az indokolatlan előítéletet.
Senkire nem erőltetek semmit, meg igazából kár is erre több energiát pazarolni, csak olvasom, hogy fiatal játékosokat hozzunk, mert az öreg nem jó, más is talál tehetségeket. Aztán hozunk nyáron végre fiatalokat akiknek van 2 rossz meccsük és már temetjük őket, mind kutyaütő, aztán télen felmerül 2 db horvát játékos és azok is minek.
Ne vedd magadra, csak furcsa, hogy itt kb semmi sem jó. 😀
Na befejeztem 😀
interfan

Martinez:

A mai futballban a jatekosok klubrol klubra mennek. Te miert dontottel ugy, hogy maradsz az Interben? Nem erzed ugy, hogy valtasra lenne szukseged?

Amiota megerkezetem az Inter mindig nagyszeruen bant velem, es amiota itt vagyok jol erzem magam.
Ma az Inter kapitanya lehet, ami oriasi buszkeseg, az Inter a vilag egyik legjobb csapata.
Sok trofeat nyertunk, jatszottunk ket BL dontot, egy EL dontot.
Sose a penzt helyzetem eloterbe, ha a penzre gondolnek, akkor nem tudtam volna nemet mondani nehany ajanlatra.
De nekem nem a penz az elso.
Mindig a csaladom alapjan hoztam meg a donteseimet, es az alapjan hol erzem magam jol.
Nem neveznem ezt belekenyelmesedesnek, mivel mindennap igyekszek fejlodni, es jobb lenni.
Az az igazsag, ha trofeakat nyersz, akkor tovabbra is nyerni akarsz, es ez az a kuzdoszellem, motivacio, es ambicio amire szukseg van.
Nagyon boldog vagyok, hogy az Internel lehet, a csaladom is boldog es ez nekem a legfontosabb.
A gyerekeim itt jarnak iskolaba, mindenki jol erzi magat.
Halas vagyok az Internek, hogy itt lehetek, es orommel hosszabbitottam meg a szerzodesemet.

BL gyozelem mar megszallotsag?

Igen.
A BL gyozelem megszallotja vagyok.
Annyira kozel voltunk, es nem sikerult megszerezni.
PSG ellen egy percre sem volt eselyunk, annyival jobbak voltak, semmi esely nem volt.
Viszont a City ellen annyira kozel volt a siker.
Ok voltak az eselyesek, mi nyugodtan keszultunk, nem volt rajtunk nyomas.
Nyugodtabban jatszottunk mint a City, es annyira kozel volt a siker.
Mai napig nagyon faj az az este, mert majdnem sikerult Isztambulbol hazahozni a BL trofeat.

Racing?

Mindig elmondom a felesegemnek, a BL gyozelem mellett, a masik almom, a Racingba valo hazateres.
Egy napon hazafogok terni a Racingba.
Viselnem kell a Racing mezet, annak a csapatnak akik megvaltoztattak az eletemet, akik lehetoseget adtak, hogy profi jatekos legyek, es akik nelkul nem lennek ma az aki.
Eletem vegeig halas leszek a Racingnak, es eletem vegeig a szivem ott lesz otthon.
interfan

Romano szerint meghiusulhat a Mlacic uzlet.
Ennek az oka pedig az, hogy az Internek nem tetszin a jatekos hozzaallasa es apjaval egyutt ujabb es ujabb penzugyi koveteleseik.
Valamint az ugynokvaltas sem, es az sem, hogy ugynoke mindenhova ajanlja a jatekost, az Inter ajanlatat pedig tovabbra sem fogadtak el.
Az Inter nem akar sokadik opcio lenni.

Kozben egyes forrasok szerint nem csak a Milan, hanem az Inter is ajanlatot tehet a lejaro szerzodesu Lewandowski kapcsan.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Azért ez a Mlacic-dolog nem annyira bonyolult.
Ha ma egy fiatal (20 év alatti) játékos megnézi, milyen esélyek kínálkoznak számára az Internél (hosszú évek tapasztalatai alapján), tisztán kiadja a gép, hogy nem Milánó az a hely, ahol az ő felépítésére, fejlesztésére majd kellő energiát, esélyt fordítanak, legyünk őszinték.
Szóval győzködni Mlacicot... Nyilván benne van, mivel aki nincs vakon velünk kapcsolatban, ezzel pontosan tisztában van.
Azt meg abszolút nem érzem ördögtől valónak, hogy az ügynöke körbeturnézza a top európai bajnokságokat, azért ma bőven olyan világot élünk, hogy a pénz és a körülmények a mérvadóak.
Ez a fiatalok miatt is nyafogunk a fórumon komment meg... Nem a fiatalok miatt nyafogunk, de ez a korosztály (18-19) év tisztán nem a mi világunk, ezzel mi nem tudunk mit kezdeni, így én is azt gondolom, ezek az 5 millió eurók is hiányozni tudnak olyankor, mikor a közemúltban ennyin múlt egy Lookman, egy Bremer megszerzése.
interfan

interfan írta: 2026.01.18. 09:52 Romano szerint meghiusulhat a Mlacic uzlet.
Ennek az oka pedig az, hogy az Internek nem tetszin a jatekos hozzaallasa es apjaval egyutt ujabb es ujabb penzugyi koveteleseik.
Valamint az ugynokvaltas sem, es az sem, hogy ugynoke mindenhova ajanlja a jatekost, az Inter ajanlatat pedig tovabbra sem fogadtak el.

Kozben egyes forrasok szerint nem csak a Milan, hanem az Inter is ajanlatot tehet a lejaro szerzodesu Lewandowski kapcsan.
Sky es a Sportmediaset is megerositit, az Inter duhos Mlacicra, es ultimatumot is adott a jatekosnak.
Az Inter semmifele tovabbi penzugyi kovetelest, alairasi penzt, semmit nem ad az eddig mar teljesitetteken kivul.
Valamint az Inter nem var tovabb, nem erdekli mas csapatokat sikerul e meggyoznie az ugynokenek.
Ha holnapig nem fogadja el az Inter ajanlatat, az Inter visszalep.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.01.18. 15:23
interfan írta: 2026.01.18. 09:52 Romano szerint meghiusulhat a Mlacic uzlet.

Sky es a Sportmediaset is megerositit, az Inter duhos Mlacicra, es ultimatumot is adott a jatekosnak.
Az Inter semmifele tovabbi penzugyi kovetelest, alairasi penzt, semmit nem ad az eddig mar teljesitetteken kivul.
Valamint az Inter nem var tovabb, nem erdekli mas csapatokat sikerul e meggyoznie az ugynokenek.
Ha holnapig nem fogadja el az Inter ajanlatat, az Inter visszalep.
Ez nagyobb gáz mint a Perisic vagy a Cancelo sztori …Ilyen játékost elengedném mint anno Samardzicot..
Mekkora lûzerek vagyunk ha idehozzuk azt a srácot…
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazából annyira abszurd a helyzet, hogy nehezen hihető, hogy ez tényleg így zaljik.
Már Cancelo esetében is érthetetlen volt, hogy minek futunk egy játékos után, aki nem akar idejönni, de tegyük fel, neki volt valami "neve", megpróbáltuk hátha...
De hogy a Hajduk Split 19 éves játékosa miért bohóckodhat az INTER-rel, ezt tényleg nem értem!
Hát nem akar jönni, ne jöjjön! Nem a 20 éves Messit próbáljuk győzködni! Ezek után milyen hangulat lenne körülötte, ha mégis jönne?
Az már egy más kérdés, hogy én már Topalovics esetében sem értettem, hogy az ő fejlődésének az miért jó, ha a szlovén felnőtt első osztály után az olasz u19ben játszatjuk. Inkább hagytuk volna ott kölcsönben 1-2 évre.
Ez az egy mondjuk érthető, ha Mlacic nem akar Serie C-ben játszani, de akkor ezt el kell fogadni aztán más irányba keresgélni, nem pedig bohóckodni vele.
Válasz küldése