Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Atosz
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Nekem ez eddig faszán megy:
https://streameast.app/soccer/salzburg-inter/33785802
https://streameast.app/soccer/salzburg-inter/33785802
- alwin91
azt hiszem a félidőben jön De Vrij
- PellerG
-
Zamorano1+8
Mi történt?
Sajnos nem tudom nézni a meccset
Sajnos nem tudom nézni a meccset
- PetR
- Kapcsolat:
Bisseck besárgult, Pippo csak hozta a szokásosat.
-
Zamorano1+8
Jól játszott egyébként a Bisseck?
Köszönöm a választ
Köszönöm a választ
- PetR
- Kapcsolat:
Nem volt rossz amúgy. 1 szerelés, 1 megelőzés, 4 tisztázás, 27 passz 88.9%-os pontossággal, és egy kaput eltaláló lövés is volt. Csak hát az a fránya sárgalap...
- PetR
- Kapcsolat:
Két meccs hátravan, de megvan a továbbjutás! Szép volt srácok! 
- Cupi
Igen szép volt. Nem is tudom mikor volt ilyen, hogy 2 körrel a vége előtt már biztos továbbjutók vagyunk.
Nagyon remélem Inzaghi nem akarja mindenáron az első helyet megszerezni és még jobban rotálni fog az utolsó két meccsen. Bajnokságra most jobban kellene az erő.
-
HerfortBalazs
4 meccs után továbbjutás ez kurva jó!
Bisseck szerintem sem mozgott rosszul. Akit mèg megemlitenek az Asllani. Mostanság ha beáll már nem lóg ki a csapatból, sőt. Szerintem sokat lépett előre. Thuram, Frattesi is jó volt szerintem.
Bisseck szerintem sem mozgott rosszul. Akit mèg megemlitenek az Asllani. Mostanság ha beáll már nem lóg ki a csapatból, sőt. Szerintem sokat lépett előre. Thuram, Frattesi is jó volt szerintem.
- Atosz
Érdekes meccs volt.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy rutinból majd behúzzuk, szerencsére így is lett. Első félidőben úgy ment a Salzburg, mintha nem lenne holnap, várható volt, hogy nem bírják majd végig az iramot.
Nálam a meccs embere a “látjuk mire elég már” Darmian. Imádom nézni, ahogy küzd, hátul iszonyat stabil, és elől is meg tudja mutatni - néha 1-1 látványos megoldással tarkítva -, hogy van miért bízni benne.
Ki kell még emelni Sommert szerintem, illetve a csere törvényszerűsége ellenére fantasztikusan beszálló De Vrijt.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy rutinból majd behúzzuk, szerencsére így is lett. Első félidőben úgy ment a Salzburg, mintha nem lenne holnap, várható volt, hogy nem bírják majd végig az iramot.
Nálam a meccs embere a “látjuk mire elég már” Darmian. Imádom nézni, ahogy küzd, hátul iszonyat stabil, és elől is meg tudja mutatni - néha 1-1 látványos megoldással tarkítva -, hogy van miért bízni benne.
Ki kell még emelni Sommert szerintem, illetve a csere törvényszerűsége ellenére fantasztikusan beszálló De Vrijt.
- Stankov
Hát megint elég kevés helyzetet dolgoztunk ki mint a hazain is ellenük,de 70. után teljesen elfogytak Lau és Barella beállítása után biztos voltam hogy gólt rúgunk.
Azért jó kis csapat ez az osztrák.
A Sociedad meg 4. kalapból jöttek, Benfica meg az elsőből...
Azért jó kis csapat ez az osztrák.
A Sociedad meg 4. kalapból jöttek, Benfica meg az elsőből...
- brecsinho
Nem akarom elkiabálni, de lassan elértünk arra a szintre, ami a nagycsapatok ismérve, hogy 10-15perc játékkal is behúzunk ilyen meccseket... a végén érezhető volt, hogy elkezdtünk nyomni és jönni fog a gólunk, Lautaro fejese is már majdnem bent volt.Atosz írta: ↑2023.11.08. 23:08 Érdekes meccs volt.
Darmianos részt pedig abszolút adom
-
Tombi1986
Bízok benne, hogy első helyen megyünk tovább. Nagyon nem mindegy, hogy milyen ellenfelet kapunk.
Benfica-t idegenben is illene legyőzni, így az utolsó fordulóban Milánóban rövidre zárhatjuk a kérdéseket
Benfica-t idegenben is illene legyőzni, így az utolsó fordulóban Milánóban rövidre zárhatjuk a kérdéseket
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Thuram 7,5
Barella 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6,5
Asllani 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Sanchez 6
Mkhitaryan 5,5
Calhanoglu 5
- Sportmediaset:
Martinez 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Darmian 6,5
Thuram 6,5
Bisseck 6
DeVrij 6
Frattesi 6
Calhanoglu 6
Asllani 6
Mkhitaryan 5,5
C.Augusto 5,5
Sanchez 5,5
Ket tovabbi erdekesseg:
- Az öt európai topligában szereplő csapatok közül az Inter szerezte idén a legtöbb gólt tizenegyesből, szám szerint hetet
- Az Inter legutóbb a 2004/2005-ös idényben tudta bebiztosítani nyolcaddöntős szereplését már két fordulóval a csoportkör vége előtt.
- Calciomercato.com:
Thuram 7,5
Barella 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6,5
Asllani 6,5
Sommer 6
Bisseck 6
Frattesi 6
C.Augusto 6
Sanchez 6
Mkhitaryan 5,5
Calhanoglu 5
- Sportmediaset:
Martinez 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Darmian 6,5
Thuram 6,5
Bisseck 6
DeVrij 6
Frattesi 6
Calhanoglu 6
Asllani 6
Mkhitaryan 5,5
C.Augusto 5,5
Sanchez 5,5
Ket tovabbi erdekesseg:
- Az öt európai topligában szereplő csapatok közül az Inter szerezte idén a legtöbb gólt tizenegyesből, szám szerint hetet
- Az Inter legutóbb a 2004/2005-ös idényben tudta bebiztosítani nyolcaddöntős szereplését már két fordulóval a csoportkör vége előtt.
- alwin91
Én is bízom benne, hogy nem veszik majd félvállról a maradék két meccset, nem szabad megelégedni a 2. hellyel.
-
R9.
-
möszi
Minden szavaddal egyetértek!
- PellerG
Inzaghi a meccs után elmondta, nagyon elégedett volt Bisseck játékával, viszont a sárga miatt le kellett cserélnie.
Szerintem hétvégén a Frosinone meccs alkalmas lenne rá, hogy ismét kezdőként nézzük meg, mire képes élesben
Valamint elmondta azt is, cél az első hely megszerzése a csoportban.
Szerintem hétvégén a Frosinone meccs alkalmas lenne rá, hogy ismét kezdőként nézzük meg, mire képes élesben
Valamint elmondta azt is, cél az első hely megszerzése a csoportban.
- interfan
Bennem valahol az a kettosseg van amit Cupi irasa (ne akarjuk mindenaron az elso helyet), es amit a Tombi, Alwin, R9, Moszi irasa (mindenkeppen kell az 1.hely), kozott van.
Mert iden kimondva is kotelezo cel a 2.csillag.
Mindenki errol beszel, mindenki ezt mondja, nem lehet tobbet hibazni, iden barmi is van be kell huzni.
Ez egyertelmu, es vilagos mindenki nyilatkozata alapjan.
Ehhez pedig oriasi "segitseg" ha nincsen sorozat terheles, es ne adja a jo eg kiesunk a BL 16 kozott.
Mert pl ha feltesszuk magunknak a kerdest, hogy melyiket valasztanank:
- A opcio:
Scudetto + BL 16 kozott kieses
- B opcio:
3/3 bajnoki bukas, BL elodonto
Nem hiszem, hogy sokan a B opciot valasztanak...
Ellenben ott a masik oldal, az hogy a BL a vilag legszebb es legrangosabb sorozata.
Fajna kiesni a 16 kozott, es egszeruen hianyzona az embernek, hogy nem lathatja ott kedvenc csapatat.
Elkepeszto presztizs, elkepeszto ertek a BL meccsek.
Es igen, egy 2.hellyel borzalmasan nehez helyzetbe kerulnenk...
Persze soha nem mond, hogy soha, dehat akkor is.
City, Bayern, Real, Arsenal, Barcelona a szinte biztos csoportelsok, na itt aztan finomam szolva sem lenne egyszeru a helyzet.
Atletico lenne talan konnyebb, dehat az sem biztos hogy ok 1.lesznek, lehet a Lazio lesz, es oket meg nem is kaphatjuk.
Dortmund/PSG pedig szinten nem lenne egy leanyalom.
Persze, soha ne mond, hogy soha, de azert mekkora kulonbseg van a fent emlitett barmely csapat, es a PSV/Lens, Galata/MU/Koppenhaga, Lipcse, Porto kozott...
Szoval nehez egy kerdes, es valahol en megertem mindket elkepzelest.
-
INTER-1908
Ezzel a győzelemmel lehet pihentetni a benfica ellen mivel gyakorlatilag az a meccs tet nelkuli.
Ha ki is kapunk es nyernek a baszkok a milanoi meccsen dol el az elso hely ha ott nyerunk akkor megvan ha nem nem. Gyakorlatilag addig mindegy mi történik.
-
MLK
Bisseck végre kezdő volt egy (bár papírforma alapján hozható, de) tétmeccsen, és szerintem jól is ment neki. A bajnokságban is csereként már próbálgatnám. Asllani valóban úgy tűnik sokat fejlődött és nem parázok, ha be van cserélve.
Továbbjutás megvan és ezért jár a pacsi. Első helyet szeretnék a csoportban, mert egyszerűen kell ez a versenysorozat a játékosoknak.
A Benfica eddig viszont óriási csalódás. Remélem nem ellenünk fognak majd vért inni és próbálnak meg kompenzálni az eddigi teljesítményükön. A lényeg, hogy azért arra a meccsre is oda kell figyelni.
Továbbjutás megvan és ezért jár a pacsi. Első helyet szeretnék a csoportban, mert egyszerűen kell ez a versenysorozat a játékosoknak.
A Benfica eddig viszont óriási csalódás. Remélem nem ellenünk fognak majd vért inni és próbálnak meg kompenzálni az eddigi teljesítményükön. A lényeg, hogy azért arra a meccsre is oda kell figyelni.
- Cupi
Nekem ez az 1. vay 2. hely tök mind1. Főleg azért nem érdekel mert végre úgy nézhetek BL meccseket semmit nem kell idegeskedni, csak élvezni.
Továbbjutás megvan a többi meg csak ráadás.
Tudom az esélyek nem ugyanazok de egy 2. helyen továbbment csapat ellen is simán ki lehet esni és egy nálunk esélyesebb csapatot is meg tudunk verni ha jól jön ki a lépés.
Félre értés ne essék én nem azt írtam feltett kézzel menjünk ki és kocogjunk csak. Arra céloztam lehet pihentetni jobban és a bajnokságra is tartalékolni. Akik játszanak azok játszanak rendesen és nem kell feladni előre. Ilyenről szó sincs.
Nem gondolom, hogy megéri a kockázatot az, hogy mondjuk egy Benfica ellen megsérüljön egy kulcsemberünk mert keményen nyomjuk az első hely miatt. Utána a bajnkoin meg nézünk nagyot miért a sok hiányzó. Szerintem nem ér annyit de mindenki máshogy látja.
Nekem a 2. csillag most ezerszer fontosabb mint egy esetleges BL negyeddöntő. Álmodozni meg lehet de reálisan nézve mindenki tudja ez a keret 3 frontra nem elég. Bár tévedjek de biztos, hogy nem fogunk triplázni.
Bajnokok leszünk. Ebben hiszek.
Tudom az esélyek nem ugyanazok de egy 2. helyen továbbment csapat ellen is simán ki lehet esni és egy nálunk esélyesebb csapatot is meg tudunk verni ha jól jön ki a lépés.
Félre értés ne essék én nem azt írtam feltett kézzel menjünk ki és kocogjunk csak. Arra céloztam lehet pihentetni jobban és a bajnokságra is tartalékolni. Akik játszanak azok játszanak rendesen és nem kell feladni előre. Ilyenről szó sincs.
Nem gondolom, hogy megéri a kockázatot az, hogy mondjuk egy Benfica ellen megsérüljön egy kulcsemberünk mert keményen nyomjuk az első hely miatt. Utána a bajnkoin meg nézünk nagyot miért a sok hiányzó. Szerintem nem ér annyit de mindenki máshogy látja.
Nekem a 2. csillag most ezerszer fontosabb mint egy esetleges BL negyeddöntő. Álmodozni meg lehet de reálisan nézve mindenki tudja ez a keret 3 frontra nem elég. Bár tévedjek de biztos, hogy nem fogunk triplázni.
Bajnokok leszünk. Ebben hiszek.
- interfan
A 16 koze jutassal hivatalossa valt, hogy resztvevoi leszunk a 2025-tol indulo nagyformatu KlubVB-nek.
A KlubVB reszletei mar szerepeltek itt, ujra erdemes ratekinteni, most hogy mar hivatalos resztvevoi leszunk:
"
2025-tol indul a FIFA uj sorozata, a 32 csapatos, 1 honapig tarto Klub Vilagbajnoksag.
2025-ben az elso hazigazda az Usa.
A KlubVB 4 evente kerul megrendezesre, a 2029
Tobb mint 2 milliard eurot osztanak szet a 32 resztvevo klub kozott.
A gyoztes tobb mint 100m eurot kap.
8db 4 csapatos csoportkorrel indul a Torna.
2 tovabbjuto lesz minden csoportbol, aztan indul az egyenes kieses a 16 kozott.
Europabol 12 csapat kvalifikalja magat.
A BL gyoztesek: 2021, 2022, 2023, 2024.
Valamint ugyanezen 4 eves periodus top 8 csapata az Uefa ranglistarol.
Egy Orszag nem adhat 2-nel tobb klubot, kiveve ha 2-nel tobb BL gyoztese van.
City, Real, Chelsea, mar biztos resztvevo a BL gyozelmek miatt.
Ezen kivul a Bayern, PSG, Inter is biztos resztvevo.
Azsiabol eddig biztos resztvevok az Al Hilal, es a Urawa Red.
Afriakabol az Egyiptomi Al Ahly, Wyad Casablanca.
Del-Amerikabol a Fluminense, Flamengo, Palmeiras.
Eszak-Amerikabol a Monterrey, Seattle.
+ egy hely lesz a rendezo orszagnak, es egy Oceanianak.
Ez eddig 17 csapat a 32-bol.
Ez a 2024/25-tol szinten megujult uj BL, ami extra magas soha nem latott bevetelek hoz majd a kluboknak, a FIFA uj KlubVB is nagy plusz bevetelt jelent majd a resztvevo kluboknak.
"
A KlubVB reszletei mar szerepeltek itt, ujra erdemes ratekinteni, most hogy mar hivatalos resztvevoi leszunk:
"
2025-tol indul a FIFA uj sorozata, a 32 csapatos, 1 honapig tarto Klub Vilagbajnoksag.
Tobb mint 2 milliard eurot osztanak szet a 32 resztvevo klub kozott.
A gyoztes tobb mint 100m eurot kap.
8db 4 csapatos csoportkorrel indul a Torna.
2 tovabbjuto lesz minden csoportbol, aztan indul az egyenes kieses a 16 kozott.
Europabol 12 csapat kvalifikalja magat.
A BL gyoztesek: 2021, 2022, 2023, 2024.
Valamint ugyanezen 4 eves periodus top 8 csapata az Uefa ranglistarol.
Egy Orszag nem adhat 2-nel tobb klubot, kiveve ha 2-nel tobb BL gyoztese van.
City, Real, Chelsea, mar biztos resztvevo a BL gyozelmek miatt.
Ezen kivul a Bayern, PSG, Inter is biztos resztvevo.
Azsiabol eddig biztos resztvevok az Al Hilal, es a Urawa Red.
Afriakabol az Egyiptomi Al Ahly, Wyad Casablanca.
Del-Amerikabol a Fluminense, Flamengo, Palmeiras.
Eszak-Amerikabol a Monterrey, Seattle.
+ egy hely lesz a rendezo orszagnak, es egy Oceanianak.
Ez eddig 17 csapat a 32-bol.
Ez a 2024/25-tol szinten megujult uj BL, ami extra magas soha nem latott bevetelek hoz majd a kluboknak, a FIFA uj KlubVB is nagy plusz bevetelt jelent majd a resztvevo kluboknak.
"
- Cupi
Ezt az 1 hónapot mikorra teszik be az egyébként is zsúfolt naptárba?interfan írta: ↑2023.11.09. 10:25 A 16 koze jutassal hivatalossa valt, hogy resztvevoi leszunk a 2025-tol indulo nagyformatu KlubVB-nek.
- interfan
-
cuchu11
Veretes névsor, van mire büszkének lenni. Forza Inter!
- interfan
Jovore a totalisan megujult BL-el ez legalabb megszunik.
4db 9 fos kalap lesz. Minden kalapbol 2 ellenfelet kap minden csapat.
Nem lesznek csoportok, 1db 36 fos csoport lesz.
Az eddigi 6 meccs helyett, mar 8 meccset jatszik minden csapat.
8 kulonbozo csapatot kap minden csapat, aki ellen a felet azaz 4 meccset hazai palyan, 4 mecset pedig idegenben jatszanak.
Az 1. kalapban megszunik a bajnokok helye, valamint az EL gyoztese sem kap helyet.
Helyette az aktualis BL cimvedo, es az UEFA koeficiens aktualis top 8 csapata szerepel benne.
Tobbi kalap ugyanugy a ranglista alapjan lesz osszeallitva.
A tabella top 8 helyezetje automatikusan bejut a 16 koze.
A 9-24. helyezettek pedig rajatszast jatszanak sorsolas alapjan egymas ellen a 16 koze jutasert.
25-36. hely kozott vegzett csapatok kiesnek, nem kerulnek at az EL-be, igy veglegesen bucsuznak az Europai sorozattol az adott szezonban.
A 16 kozott a 36 fos tabella elso 8 helyzetje lesz a kiemelt, ok nem kerulhetnek ossze, hanem mindenki kap egy ellenfelet a rajatszasabol bejutottakbol azaz a 9-24.helyezettek rajatszas tovabbjutoibol.
https://www.calcioefinanza.it/2023/08/3 ... -funziona/
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... champions/
-
INTER-1908
Nekem ez nem tetszik en biztos nem fogom nézni szerintem ez hülyeség... semmi értelme...
- interfan
Klubok, tulajdonosok, vezetok ellenben ujjongva unnepelnek az uj BL miatt, ami elkepeszto, es soha nem latott, dobbenetes merteku bevetel novekedest hoz.INTER-1908 írta: ↑2023.11.09. 16:40 Nekem ez nem tetszik en biztos nem fogom nézni szerintem ez hülyeség... semmi értelme...
"
2024-tol indulo uj, csoportkor nelkuli BL-ben nem csak az UEFA altal szetosztott bevetelek nonek drasztikus mertekben, (minden egyes csapat eseteben minimum 42%-al, es az UEFA altal szetosztott penzosszeg tobb mint 5 milliard euro lesz), hanem a TV jogdij bevetelek is hatalmasat nonek.
Az eddigi kb 220m eurorol ez a szam kb 350m eurora novekszik, ami szinten nagy bevetel novekedest jelent a csapatoknak.
"
"
UEFA es az ECA (Europai Klubok Szovetsege) kozben hivatalosan is bejelentette, 2024-tol az uj BL-el rekord magas, soha nem latott osszeget, tobb mint 5 milliard eurot osztanak szet az indulo csapatok kozott.
Az UEFA es az ECA egyesul is, meg tobb csapat csatlakozik es lep be a klubszovetsegbe, Olaszorszagbol peldaul a Bologna, Sassuolo, Torino az uj tagok, de tobb Orszag es rengeteg klub lepett be.
Minde egyes csapat eseteben minimum 42%-os bevetel novekedest jelent eves szinten az uj BL, sot ez a szam elerheti az elkepeszto 50-60%-os extra merteku bevetel novekedest.
Televizios jogdij bevetelek drasztikusan nonek, es uj rendszer kerult kidolgozasra, amivel a csapatok joval-joval tobb penzt kapnak.
Az UEFA es az ECA klubok csapatai alairtak a megallapodast, es nagy orommel udvozoltek az uj rendszert.
Gyokeresen megvaltozik a BL, es olyan osszegek kerulnek szetosztasra a klubok kozott, amikrol korabban meg csak almodni sem lehetett.
"
- hvmetal
Kár , hogy ez a hiperszónikus, döbbenetes , álomszerű bevételnövekedés majd a játékosok áránál, fizetéseiknél is jelentkezni fog .
- interfan
- interfan
Cuadrado serulese tovabbra sem javul, kihagyja a Frosinone meccset is, legkorabban november vegen terhet vissza.
Gazzetta szerinti varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Gazzetta szerinti varhato kezdo:
Sommer
Darmian-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.11.10. 20:39-kor.
-
k.tomi880421
Nem tudom figyeltétek-e a Salzburg elleni meccs alkalmával, hogy Bastoni volt a kapitány majd mikor becserélte Inzaghi Laut ő nem kérte el a kapitányi szalagott. Ezt Bastoni külön meg is köszönte Launak a közösségi oldalán. Öröm látni, hogy ennyire egyben van a csapatszellem és Lau tényleg kapitányként viselkedik. Viszont amit Barella megint letolt a tizi előtt a kezezésnél ahogy ugrált mint egy majom a jv felé szélesretárt karokkal az megint nem volt szimpi. Valahogy vissza kellene fognia ezeket az indulatait bár nem hiszem, hogy ilyen lesz hisz nemsokára már 27 éves lesz. Valószínű ezért is lett Lau helyette a csk. Fel kellene fognia, hogy az ilyen kiindulásaival rohadtul nem lesz szimpi a sporiknál és csak ront a helyzeten.
-
k.tomi880421
Amúgy érdekes. Inzaghi konkrét a BL-ben pihentet a bajnokságra. Mindkét Salzburg elleni meccs alkalmával így volt, vajon ez azt jelenti, hogy irgalmatlan mód akarja azt a Scudettót? Am annak örülök, hogy újra rátalált de Vrijre. Kb 2-3 éve a Serie A egyik legjobb KH-ja volt és most se okoz csalódást nekem rendkívül szimpatikus Ő. Tavaly Inzaghi valamiért hanyagolta még Skrini "kidőlésekor" is, idén valamiért újra elővette.
- interfan
Elnezest kerek, eliras volt a reszemrol, termeszetesen Acerbit irjak a kezdobe, es nem DeVrijt.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.10. 20:35Amúgy érdekes. Inzaghi konkrét a BL-ben pihentet a bajnokságra. Mindkét Salzburg elleni meccs alkalmával így volt, vajon ez azt jelenti, hogy irgalmatlan mód akarja azt a Scudettót? Am annak örülök, hogy újra rátalált de Vrijre. Kb 2-3 éve a Serie A egyik legjobb KH-ja volt és most se okoz csalódást nekem rendkívül szimpatikus Ő. Tavaly Inzaghi valamiért hanyagolta még Skrini "kidőlésekor" is, idén valamiért újra elővette.
- CsaSzi9294
Az AMC amúgy nekem nem szokott gond lenni, főleg, hogy kitükrözöm a telefonomat a tv-re. Így olyan, mint ha adnák rendesen…HerfortBalazs írta: ↑2023.11.07. 12:59 Írtam e-mailt a meccsekkel kapcsolatban a Sport TV-nek, annyi volt a válasz hogy a vasárnapi meccset az AMC Mikron lehet nézni majd
Mert a darts ismétlés nem lehetne ott?
Vagy az NBA magazin?
- alwin91
Juve megint behúzta a meccsét... Világ szégyene lenne, ha ezzel a kerettel és ocsmány játékkal megnyerné a bajnokságot, de a heti 1 meccsel nagy esélyük van rá.
- interfan
Nem tudom mi igaz belole, de nekem nagyon meglepo valahol, hogy a hirek szerint lehet Darmian pihenot kaphat, de a jobb KH poszton igy sem Bisseck, hanem DeVrij kaphat szerepet ha Darmian pihen.
Persze jogos es igaz is amit irsz, Bisseck gyakorlatilag nem jatszik, de az hogy egy Frosinone ellen sem o lenne a kezdo, es inkabb tenne ki jobbra DeVrijt, ahol alig jatszott valaha...
Nekem ez azert nagyon erdekes es meglepo lenne.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian/DeVrij-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
-
paplanoszozo
Este hol lehet majd nézzni a meccset?
- Atosz
AMC mikro vagy stream.
- PetR
- Kapcsolat:
Meglepő módon időben felkerült a stream az AMC-re, már lehet is nézni a bemelegítést!
Egyéb linkek: https://soccerlive.app/soccer-stream/in ... ne/1257658
https://livetv729.me/enx/eventinfo/1674 ... frosinone/
-
k.tomi880421
Soulé 9 meccs 5g 1gp. Nagyon sok mutatóban élen jár a Serie A-ban, Bastoninak figyelnie kell, ill. ott van a Real által 30m-ért vásárolt Renier. Nem vagyok abban olyan biztos, hogy annyira egyszerű lesz a meccs. Am AMC mikrón sokkal jobb nézni ezeket a képeket az emberekről mint azt a pár balfaszt hallgatni aki beszélne a meccsről a sport tv-n.
- PetR
- Kapcsolat:
Pontosan, én pl. simán fizetnék egy ilyen stílusú sport-streaming szolgáltatásért, kár, hogy itthon ez még nem túl elterjedt. DAZN-t egy darabig tudtam használni olasz VPN-nel, de sajnos egy idő után már nem engedett belépni, hiába voltam előfizetve.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.12. 20:40 Am AMC mikrón sokkal jobb nézni ezeket a képeket az emberekről mint azt a pár balfaszt hallgatni aki beszélne a meccsről a sport tv-n.
- interfan
-
k.tomi880421
Valamiért nekem rohadtul 4 mp-enként beakad úgy 10mp-re az amc. Lehet többen néznék ezt a meccset mint a dartsot? Esetleg valakinek alternatív ötlete?
- PetR
- Kapcsolat:
Korábban küldtem pár linkgyűjteményt. Soccerlive.app-os linkek nálam nagy százalékban jól szoktak működni.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.12. 20:53 Valamiért nekem rohadtul 4 mp-enként beakad úgy 10mp-re az amc. Lehet többen néznék ezt a meccset mint a dartsot? Esetleg valakinek alternatív ötlete?
- PetR
- Kapcsolat:
Bare ma Quaresmának gondolja magát ezzel a sok külsőzéssel...
- PetR
- Kapcsolat:
TE JÓ ÉG DIMA
-
k.tomi880421