Onanát nagyon csíptem és sajnáltam, hogy elment, de az Ő értékeléséhez hozzájárult, hogy itt egy betonvédelem volt előtte. MU-ban nincs és így eléggé kijöttek a hiányosságok, nem beszélve arról, hogy szerintem pszichológiailag is megviseli, hogy ingatag hátvédsor van előtte.k.tomi880421 írta: ↑2023.12.04. 10:52Ha szerinted nem hoz bravúr védéseket Sommer akkor nem néztél túl sok Gladbach vagy BM meccset. Am meg nehéz úgy rohadt jó statot hozni ha a csapat úgy levédekezi a mezőny háromnegyedét, hogy alig rúgnak kapura neked. Hozzáteszem Onana egyáltalán nem jobb kapus mint Sommer ellenben sokkal többet potyázik és nem csak a MU-ban, tette ezt az Ajaxban is.interfan írta: ↑2023.12.04. 10:11Semmifele Sommer fobian nincs.
Az hogy sosem volt egy "bravurkapus" az nem egy rossz jelzo, o hoz egy stabil jo teljesitmenyt, de extrat ritkan szerintem.
Sommer egy jo kapus, de nekem o sosem volt egy igazan "top" kapus szamomra.
Nekem o azert nem egy Toldo, Julio, Handa, vagy Onana, aki liga szinten is kiemelkedtek es a csapatbol is.
Persze ki hogy latja, es persze sokak szerint a statok sem ernek semmit, de pl Sommer az Interbol kozepmezony statokat es atlagokat nezve.
Jo statokat es atlagokat hoz, de nem kiemelkedot.
Es az igaz arra is, hogy a teljes bajnoksag kapusatlagait nezzuk, ahol Sommer szinten jo, de azert nem a legjobb kozel sem.
Ettol fuggetlenul ismetlem jo kapus Sommer, de nalam o nem egy klasszis, ismetlem nalam.
Nem veletlenul nem volt soha "top" csapat 1.szamu kapusa sem.
Egyébként Sommerrel kapcsolatban az sem véletlen, hogy vele pótólták Neuert a Bayernnél, ha csak átmenetileg is. Szóval csak azért mert a Gladbachnál volt évekig, szerintem kár lenne leírni. Arról nem is beszélve, hogy a kapusposzt az egy nagyon fix poszt, nehezebb odakerülni a legjobb csapatok kapujába.