Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

k.tomi880421 írta: 2023.12.04. 10:52
interfan írta: 2023.12.04. 10:11
brecsinho írta: 2023.12.04. 09:58

Nem értem ezt a Sommer fóbiádat,a csávó konkrètan Handa legszebb napjaira emlékeztet, szinte lehetetlen neki gólt lőni. Az 50millas Onanat meg véded,akin a fél világ röhög...
Semmifele Sommer fobian nincs.
Az hogy sosem volt egy "bravurkapus" az nem egy rossz jelzo, o hoz egy stabil jo teljesitmenyt, de extrat ritkan szerintem.
Sommer egy jo kapus, de nekem o sosem volt egy igazan "top" kapus szamomra.
Nekem o azert nem egy Toldo, Julio, Handa, vagy Onana, aki liga szinten is kiemelkedtek es a csapatbol is.
Persze ki hogy latja, es persze sokak szerint a statok sem ernek semmit, de pl Sommer az Interbol kozepmezony statokat es atlagokat nezve.
Jo statokat es atlagokat hoz, de nem kiemelkedot.
Es az igaz arra is, hogy a teljes bajnoksag kapusatlagait nezzuk, ahol Sommer szinten jo, de azert nem a legjobb kozel sem.

Ettol fuggetlenul ismetlem jo kapus Sommer, de nalam o nem egy klasszis, ismetlem nalam.
Nem veletlenul nem volt soha "top" csapat 1.szamu kapusa sem.
Ha szerinted nem hoz bravúr védéseket Sommer akkor nem néztél túl sok Gladbach vagy BM meccset. Am meg nehéz úgy rohadt jó statot hozni ha a csapat úgy levédekezi a mezőny háromnegyedét, hogy alig rúgnak kapura neked. Hozzáteszem Onana egyáltalán nem jobb kapus mint Sommer ellenben sokkal többet potyázik és nem csak a MU-ban, tette ezt az Ajaxban is.
Onanát nagyon csíptem és sajnáltam, hogy elment, de az Ő értékeléséhez hozzájárult, hogy itt egy betonvédelem volt előtte. MU-ban nincs és így eléggé kijöttek a hiányosságok, nem beszélve arról, hogy szerintem pszichológiailag is megviseli, hogy ingatag hátvédsor van előtte.
Egyébként Sommerrel kapcsolatban az sem véletlen, hogy vele pótólták Neuert a Bayernnél, ha csak átmenetileg is. Szóval csak azért mert a Gladbachnál volt évekig, szerintem kár lenne leírni. Arról nem is beszélve, hogy a kapusposzt az egy nagyon fix poszt, nehezebb odakerülni a legjobb csapatok kapujába.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PetR írta: 2023.12.03. 22:56 Remélem jövő héten ezért dühből megverik jövő héten a juvét Mazzarriék... :twisted:
Ebben nagyon bizok en is, nagyon kellene mar egy Juve botlas, hogy legalabb egy kis elonyt kiepitsunk veluk szemben.

Udinese ellen en par helyen pihentetnek.
Nalam kezdene Bisseck (persze Benfica meccs), de akkor is.
Frattesi is kaphatna lehetoseget kezdokent, valamint elol is pihenhetne az egyik kezdonk.
Bastonival nem kockaztatnek.

Minden meccs nehez, de azert ez az idei Udinese olyan amilyen.
Konkretan 1db gyozelmuk van (az hala az egnek a Milan ellen).
Szoval szerintem beleferne, ha 3-4 poszton lenne egy kis pihentetes.

Utana Sociedad, Lazio 3 naponta, brutal nehez es fontos ket meccs lesz az.
Ott nagyon kell majd a kipihent csapat, latjuk most is mennyit szamitott, hogy kipihent volt az alapkezdo, es gyakorlatilag az alapkezdo kihagyta a BL meccset.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Én főként válogatott tornákon láttam Sommert korábban, mindig nagyon jól védett. Bundásligát ritkán nézek, de ha elkaptam néha egy Gladbach meccset, biztos pontnak tűnt. Amire reagáltam, hogy többször elhangzott, miszerint nem hoz bravúrokat, meg átlagos, bezzeg Onana..na most ehhez képest, amit eddig a két kapus mutatott 4hónap alatt, kb.főnyereménynek tűnik 50m bezsákolni a kameruniért. Sommer 9clean sheetje 14meccsen, az meg minden, csak nem éppen átlagos. Mindezt úgy, hogy beesett kb. a szezonkezdetre és akkor mutatkoztak be egymásnak a csapattagjaival.
interfan

brecsinho írta: 2023.12.04. 11:51 Én főként válogatott tornákon láttam Sommert korábban, mindig nagyon jól védett. Bundásligát ritkán nézek, de ha elkaptam néha egy Gladbach meccset, biztos pontnak tűnt.

bezzeg Onana..
na Sommer 9clean sheetje 14meccsen, az meg minden, csak nem éppen átlagos.
Ha mar clean sheet, az eddigi forduloig Onanak volt a legtobb "clean sheetje" a teljes Premier Leaguet nezve, a mostani forduloval elozte meg Pope a Newcastlebol.
Ne haragudj ram, ezt nem hagyhattam ki. :D :D

De a viccet felreteve es komolyra forditva en egyebkent ahogy korabban is irtam, sok Bundesliga meccset nezek evek ota, kifejezetten kedvelem a Nemet bajnoksagot.

De ha mar ennyire szoberult a Bundes es Sommer, erdemes megnezni a statjait az evekbol a Sofa adatai alapjan.
(Csak a meccsek legalabb 60%-an jatszo kapusokat nezve a teljes Bundesligaban, valamint sajat klubjaban a legalabb a meccsek 50%-on palyara lepo jatekosokat nezve)

- 2022/23:
Bayern: 17/13.
Bajnoksag: 16/6. a bajnoksag kapusait nezve

- 2021/22:
Gladbach: 19/5.
Bajnoksag: 17/5. a bajnoksag kapusait nezve

- 2020/21:
Gladach: 17/15.
Bajnoksag: 17/17. a bajnoksag kapusait nezve

- 2019/20:
Gladbach: 17/7.
Bajnoksag: 17/2. a bajnoksag kapusait nezve

- 2018/19:
Gladbach: 15/3.
Bajnoksag: 17/2. a bajnoksag kapusait nezve

- 2017/18:
Gladbach: 14/8.
Bajnoksag: 17/5. a bajnoksag kapusait nezve

- 2016/17:
Gladbach: 16/13.
Bajnoksag: 15/6. a bajnoksag kapusait nezve

- 2015/16:
Gladbach: 14/12.
Bajnoksag: 18/12. a bajnoksag kapusait nezve

Atlagba a 8 bajnoki eveben, 17 Bundesliga kapusbol a 7. legjobb volt az o statja.

Sajat csapataiban a 8 bajnoki evben pedig atlagba a 12. legjobb statisztika volt az ove a 17 jatekost nezve akik legalabb 50%-on palyara leptek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.12.04. 11:41

Ott nagyon kell majd a kipihent csapat, latjuk most is mennyit szamitott, hogy kipihent volt az alapkezdo, es gyakorlatilag az alapkezdo kihagyta a BL meccset.
Nem leszek népszerű de én a Soci elleni meccsbe nem állnék bele keményen és ott pihentetnék. Tudom tudom a csoportelsőség jó meg könnyebb ellenfél utána, stb. de a 2. csillag nekem /eddigi kommunikáció szerint a klubnak is/ a legfontosabb. :)
Nem azt mondom adjuk fel azt a meccset hanem azt legalább 3-4 alap kezdő ismét a padon kezdjen. ;)
interfan

Cupi írta: 2023.12.04. 13:04
interfan írta: 2023.12.04. 11:41

Nem leszek népszerű de én a Soci elleni meccsbe nem állnék bele keményen és ott pihentetnék. Tudom tudom a csoportelsőség jó meg könnyebb ellenfél utána, stb. de a 2. csillag nekem /eddigi kommunikáció szerint a klubnak is/ a legfontosabb. :)
Nem azt mondom adjuk fel azt a meccset hanem azt legalább 3-4 alap kezdő ismét a padon kezdjen. ;)
Ez egy roppant nehez tema szerintem, es koszonom neked Cupi hogy ezt felhoztad.
Tenylegesen szerintem ez a legnehezebb tema, es egyben a legnagyobb dillema az egesz idei szezonban.

Ott van tenyleg amit irsz, hogy konkretan mindenki, az elnok, szakmai vezetoseg, mindenki elmondta, nem hibazhatunk tobbet, ki kell javitani az elmult 2 ev hibait, es kotelezo iden a Scudetto, es mennyivel fontosabb mint a BL, bla-bla-bla.

Egyszoval teljesen ertheto amit mondanak, es amit te is irsz Cupi.
Mert igen, ki lenne az, aki pl egy BL elodonto valasztana egy Scudettoval szemben.
Hat kb senki...

Viszont ott a masik oldal, ott van az, hogy a BL a vilag talan legszebb sorozata.
Evekig neztem en is szomoruan a BL sorsolasokat, es almodoztam, barcsak mi is ott lennenk.
Hala az egnek visszajutottunk, es stabil resztvevoi vagyunk a sorozatnak.
Tavaly eletem legnagyobb, legszebb, legcsodalatosabb elmenyt eltem at a szemelyesen latott BL dontovel.
Ezek utan kiesni a BL-bol, ami persze mindig fajdalmas.
Penzugyi reszet ne is emlitsuk, igy is elkepeszto szarban vagyunk evek ota, tavaly pl hiaba BL donto, hiaba az eladasok, 85m veszteseget termeltunk, mikozben egy Napoli 80m nyereseget, de meg a Milan is 6m nyereseget.

Es persze abban is igazad van, hogy 3-4 alapember pihentetes nem a meccs feladasa, es ha ne adja eg nem nyerunk, akkor is tovabbmegyunk.
Pont errol irtam par napja a sorsolas kapcsan:

"

Azt mar az elejen leszogneznem, hogy nyilvanvalo tobb eselyuk lenne a 8 koze jutasra, ha csoportelsokent jutnank tovabb.
(Nem beszelve a jovoevi uj BL szempontjabol es teljesen uj rendszer es sorsolas szempontjabol sem mindegy)

Viszont ha a csoportelsoket nezem, par csapatot leszamitva, azert annyira nem remulok meg.
Persze City, Bayern, Real mas univerzum, hagyjuk.
De pl szerintem a Dortmund verheto (ha csoportelso lesz), Atletico meg foleg (ha csoportelso lesz).
Barca tavaly sokkal jobb volt, es akkor is tudtuk oket verni.
Arsenal meg nem rossz, de nem ereznem magunkat eselytelennek.

Na meg pl nem tudom mivel jobb egy Lipcse, mint egy Dortmund, szerintem semmivel, vagy pl egy Newcastle, mint egy Arsenal.
Persze ilyen Porto, meg PSV Eindhoven kotelezo, meg ha a Koppenhaga jut tovabb az is.
De ha pl a Galata, akkor azert lehet egy csipos ellenfel.
MU tovabbjutasara mar egyre kevesebb az esely, de ha sikerulne nekik, akarmilyen hullamzoak is, az sem lenne egy egyszeru kirandulas.

"
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nincs kérdés, ütni kell a spanyolokat hazai pályán. Végre egy épkézláb csoport, az esélyt meg kell adni, hogy menjenek a srácok még két kört a BL-ben.
Rá is lehet pihenni, Udine, Soci hazai pálya, nincs utazás. Utána az örök város sincs messze.
Inkább a kupát kéne lazábbra venni.
A kapusokról meg annyit, hogy Sommer itt van, Onana nincs. Sommer mutatott annyit a körülményekhez képest, hogy ne sírjak Onana után.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sziasztok, hol lehet vissza nézni a full meccset? Sajnos lemaradtam róla..
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

P-Inter írta: 2023.12.04. 18:01 Nincs kérdés, ütni kell a spanyolokat hazai pályán. Végre egy épkézláb csoport, az esélyt meg kell adni, hogy menjenek a srácok még két kört a BL-ben.
Rá is lehet pihenni, Udine, Soci hazai pálya, nincs utazás. Utána az örök város sincs messze.
Inkább a kupát kéne lazábbra venni.
A kapusokról meg annyit, hogy Sommer itt van, Onana nincs. Sommer mutatott annyit a körülményekhez képest, hogy ne sírjak Onana után.
Egyetértek. Szerintem is fontos lenne, hazai meccsen legyőzni a spanyolokat.
Lazio elleni mérkőzéssel kapcsolatban, jó érzéseim vannak. Tavaly, ha jól emlékszem Gagliardiani kezdő volt, szerencsére ez most nem fenyeget minket 🙂

Onana tavaly jó volt, de idén azért sokat bakizik. Nekem a privát véleményem nem csináltunk rossz üzletet. Utólag azt sajnálom, hogy Skriniart nem adtuk el ugyanannyiért.
Izgultunk, hogy mi lesz a távozó játékosok után, szerintem semmivel ne festünk rosszabbul, hogy Sommer lett a kapus, Skriniar helyett, pedig Pavard vagy Darmian kezd.
interfan

Tombi1986 írta: 2023.12.05. 05:53 Izgultunk, hogy mi lesz a távozó játékosok után, szerintem semmivel ne festünk rosszabbul
Ugy latszik ezzel masok is igy voltak, Bastoni tegnapi nyilatkozata:

"
Szkeptikusak voltunk nyaron latva az erkezoket es a tavozok nevsorat.
Viszont szerencsere az ujak jol beileszkedtek.
Hogy erosebbek vagy gyengebbek vagyunk e mint tavaly? Ezt csakis az eredmenyek mutathatjak majd meg a szezonunk vegen.
"

Egyebkent ezzel Bastoni is nagyon igazad mondott, Inzaghi is mindig elmondja, hogy az majd csakis a palyan dol el el, hogy erosodtunk e a nyaron vagy gyengultunk.
Ez maximalisan igy van.

Ami meg szerintem egy tokeletes nyilatkozat, az ez Inzaghitol:

"
Mas csapatok sokkal gazdagabbak, es ok tudnak befektetni a mercaton.
Amiota itt vagyok 3 eve +150m-val zartuk az elmult 3 ev mercatoit...
Csakis a nagyszeru szakmi vezetoinknek koszonheto, hogy igy is versenykepesek vagyunk, es ilyen nehez idokben nem estunk szet.
"

Mennyire igaz ez, es mennyire igy van.
Azert ennyi eladas, ennyi meghatarozo nev tavozasa, es ennyire keves penzbol a potlasra, +150m-val zarva az elmult 3 ev mercatot, ilyen csapatot epiteni nem kis eredmeny, ez pedig tenyleg csak a zsenialis sportszakmai vezetoknek koszonheto.

Mas csapat ilyen hatterrel, es nem megfelelo sportszakmai vezetessel mar darabokra esett volna, es kb a 6-8. helyert kuzdene.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

22 passz előzte meg a 3. gólunkat, különösebb nyomás nélkül. Biztos sokat kivett a hétközi a Napoliból,de pl 10-15 perctől volt már 3-4 támadásunk akkor mondtam a havernak hogy sima lesz, nagyon szellősen védekeztek.
Ez semmit nem von le a csapat érdemeiből, ez egy szép,komoly győzelem volt.

Amúgy egy rangadónak így kellene kinéznie,mint az első félidő és akkor nem lennének gondok a közvetítési jogok értékesítésével.
interfan

Sajnos rossz hirek erkeztek DeVrij es Dumfries allapotarol is a mai muszeres vizsgalatokon.
Mindkettejuk esetben izomhuzodast mutattak ki, minimum 20 nap piheno var rajuk.
Legkorabban a Genoa elleni december 29-en rendezett merkozesen terhetnek vissza, de lehet csak 2024.01.07. rendezett Verona elleni meccsen terhetnek vissza.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.12.05. 14:41 Sajnos rossz hirek erkeztek DeVrij es Dumfries allapotarol is a mai muszeres vizsgalatokon.
Mindkettejuk esetben izomhuzodast mutattak ki, minimum 20 nap piheno var rajuk.
Legkorabban a Genoa elleni december 29-en rendezett merkozesen terhetnek vissza, de lehet csak 2024.01.07. rendezett Verona elleni meccsen terhetnek vissza.
Ez elég nagy baj. Eljött a vészmegoldások ideje a védelemben.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Bastoni mar jatszhat nem?
Muszaj lesz bedobni Bissecket is hogy valamennyire lehessen varialni a jobb oldalon mert csak egy eppen felepulo Cuadrado van oda plusz Darmian
:wtf:
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Szerintem sokat elárulnak a statisztikák Onana eddigi teljesítményéről.
https://www.transfermarkt.co.uk/europes ... ews/430768
interfan

Bastoni tegnap meg kulon edzett, de a hirek szerint ma mar a csapattal egyutt edz.
Masik kerdeses jatekos, hogy kezdhet e az Cuadrado.

4 poszt van amire ket jatekos helye fix, Acerbi es Darmian.
Maradek ket posztra a Bisseck, C.Augusto, Bastoni, Cuadrado sorbol kerul ki majd a a kezdo.
Amennyiben Bastoni nem tudja vallalni a jatekot, akkor C.Augusto lehet a baloldali KH.
Amennyiben Cuadrado nem tud kezdeni, akkor Darmian lesz a jobb WB ezaltal Bisseck a KH.

Egyes hirek szerint tobb poszton is pihentethet a kozeppalyan es elol Inzaghi a Sociedad meccs miatt.
interfan

Gazzetta szerint Bastoni meg csak a padon lehet majd az Udinese ellen, igy a helyen C.Augusto kezdhet.
Gazzetta szerint igy a vedelmet illetoen egy kerdes maradt, Bisseck vagy Cuadrado.
Ha Bisseck kezd, akkor Darmian jobb WB lesz, ha Cuadrado akkor Darmian KH.
Viszont kerdeses Cuadrado tudja e vallani a jatekot kezdokent.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

GdS szerint Inzaghi Frattesit próbálgatja jobb wbre.
Hát kíváncsi vagyok
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.12.08. 21:43 le kellene gyűrnűnk az Udinet ami úgy néz ki a tabellát elfoglalt helyükre nézve, hogy fix de közben 4 csapat kapott csak ki többször mint ők a Serie A-ban.
Ez gyonyoru, de egyebkent 4 veresege van a Monza, Lecce, Roma sornak is, valamint 4-tol kevesebb az Inter, Juve, Milan, Bologna sornak.

Es meg egy dolgot ne felejtsunk, az Udinese-Salernitana parosnak van a legkevesebb gyozelme a teljes bajnoksagot nezve, szamszerint egy, azaz 1db gyozelem.
Nem lebecsulve senkit, de ez az Udinese a tabellan elfoglalt helye alapjan is nagyon gyenge, es a jatekuk alapjan is.

Azert ettol kotelezobb gyozelem nem igazan letezik, foleg ugy hogy a Juve sajnos verte a Napolit.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2023.12.09. 06:13
k.tomi880421 írta: 2023.12.08. 21:43 le kellene gyűrnűnk az Udinet ami úgy néz ki a tabellát elfoglalt helyükre nézve, hogy fix de közben 4 csapat kapott csak ki többször mint ők a Serie A-ban.
Ez gyonyoru, de egyebkent 4 veresege van a Monza, Lecce, Roma sornak is, valamint 4-tol kevesebb az Inter, Juve, Milan, Bologna sornak.

Es meg egy dolgot ne felejtsunk, az Udinese-Salernitana parosnak van a legkevesebb gyozelme a teljes bajnoksagot nezve, szamszerint egy, azaz 1db gyozelem.
Nem lebecsulve senkit, de ez az Udinese a tabellan elfoglalt helye alapjan is nagyon gyenge, es a jatekuk alapjan is.

Azert ettol kotelezobb gyozelem nem igazan letezik, foleg ugy hogy a Juve sajnos verte a Napolit.
Mindig a kötelező a legnehezebb...
alwin91

Tegnap amikor Kvarachkeila kihagyta az ajtó-ablak helyzetet tudtam, hogy ezek a buzik 1-0-ra behúzzák.
Gusztustalan ahogy játszanak és az is ahogy mindent megúsznak. Ha ilyen kiscsapat játékkal kizárólag 1 gólos győzelmekkel megnyerik a bajnokságot akkor beárazza magát a Liga rendesen.
Anonym alkesz

alwin91 írta: 2023.12.09. 10:37 Tegnap amikor Kvarachkeila kihagyta az ajtó-ablak helyzetet tudtam, hogy ezek a buzik 1-0-ra behúzzák.
Gusztustalan ahogy játszanak és az is ahogy mindent megúsznak. Ha ilyen kiscsapat játékkal kizárólag 1 gólos győzelmekkel megnyerik a bajnokságot akkor beárazza magát a Liga rendesen.
Az nagyobb baj, hogy ilyen átmeneti állapotban is hozzák a győzelmeket valahogy, hamarosan már tőkéjük is lesz igazolni elvileg.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Szép volt Hakan, jogos tizi! Jöhetne még 2-3 gól

edit: OTT IS VAN DIMA💙🖤

edit 2: gála lesz :D
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Bisseck nagyon jol jatszik
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

A második félidőben lehet fűvet nyírni a másik térfélen, az elsőben a mi térfelünkön lenyírták már!
Mindenki jól játszik:P
Bisseck fantasztikusan :)
Remélem Martineznek összejön a gól :P
Csak nehogy könnyelmű legyen a csapat
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az utolsó 10 perc lehengerlő volt, de előtte is jól játszott a csapat és Bisseck most nagyon rendben van. Lautaroval gyorsan gólt kell rúgatni, hogy ne duzzogjon és utána Lau, Thuram, Barella, Miki, Hakan le. Pihenjenek.

FORZA INTER!!!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Remélem az alapcsapatból páran már nem jönnek ki a második félidőre, remek alkalom lenne, hogy pár játékos meccsbe jöjjön kicsit jobban.
Cupi

Meglepően sima volt. Első félidőben brutál amit nyomtunk. :) Ilyenkor gondolok arra, hogy ha a juve azzal az ótvar bekkelős 1-0-ás focijával bajnok lesz akkor az az egész ligát beárazza.....mindent meg kell tennünk, hogy ez ne történhessen meg és folytatni ezt amit nyomunk. ;) Akkor meglesz.
Martinez meg....emlékszem annyit szidtam, hogy dobálja magát meg arcoskodik....de mit fejlődött az ember....azért így labdát szerezni majd bevágni a végén... :shock:
Forza Inter!
interfan

Ertekelesek:

-Eurosport.it:

Dimarco 7
Calhanoglu 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Bisseck 6,5
Barella 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Asllani 6
Darmian 6
C.Augusto 6
Cuadrado 6
Arnautovic 5,5

-Calciomercato.it:

Calhanoglu 8
Dimarco 7,5
Martinez 7,5
Barella 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Bisseck 6,5
Darmian 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Asllani 6
C.Augusto 6
Cuadrado 6
Arnautovic 5,5

Magabiztos, tukorsima gyozelem, ahogy azt vartam, es ahogyan azt kell is.
Dimarco, Bastoni, Calhanoglu, Martinez, Thuram extrat hozott megint, elkepeszto amit ok tudnak, remelem meg hosszu-hosszu evekig itt lesznek velunk. Nem csak az Interbol, hanem a teljes bajnoksagot nezve is kiemelkedoek.
Bisseck is jo volt, ezert irtam korabban, jatszani kell es hatha fogunk egy ujabb Dimarcot vagy Bastonit.
Egy dolog zavart kicsit, hogy lehetett volna nagyobb a rotacio, mert most 3 naponta jatszunk, es ket nagyon fontos es nehez meccs jon, Sociedad es Lazio.
Azt meg nem tudom, hogy az alap jatekosaink, mennyire fogjak ezt birni...
Persze kivanom, hogy legyen igaza Inzaghinak, verjuk a Sociedadot es a Laziot is, es birjak az alapembereink.
Anonym alkesz

Egyetértek, félek hogy megint kipukkanunk tavaszra a bajnokságban. Lazionál is mindig ez volt nála.
interfan

Anonym alkesz írta: 2023.12.10. 07:20 Egyetértek, félek hogy megint kipukkanunk tavaszra a bajnokságban. Lazionál is mindig ez volt nála.
Sajnos nem csak a Lazional, hanem nalunk is...

Bizom benne, hogy idei szezonra elfelejti Inzaghi ezt a teltol szeteseset, es ha ez megtortenik, akkor vegre meglesz a regota vart es elvart bajnoki cim.
Tombi1986

interfan írta: 2023.12.10. 07:28
Anonym alkesz írta: 2023.12.10. 07:20 Egyetértek, félek hogy megint kipukkanunk tavaszra a bajnokságban. Lazionál is mindig ez volt nála.

Bizom benne, hogy idei szezonra elfelejti Inzaghi ezt a teltol szeteseset, es ha ez megtortenik, akkor vegre meglesz a regota vart es elvart bajnoki cim.
Azért az idei keret minősége teljesen más, mint az elmúlt években. A csapat kohézió is sokkal jobb.
Az elmúlt években mindig ott volt Skriniar, Brozovic, Lukaku problémák, hogy mi lesz a játékosok sorsa, és nem beszélve a gyenge kispadról.

Inkább azon izgulok, hogy jól sikerüljön a január/február, mint hogyan hozzunk be 10 pontos lemaradást…
interfan

Tombi1986 írta: 2023.12.10. 08:07
interfan írta: 2023.12.10. 07:28

Azért az idei keret minősége teljesen más, mint az elmúlt években. A csapat kohézió is sokkal jobb.
Az elmúlt években mindig ott volt Skriniar, Brozovic, Lukaku problémák, hogy mi lesz a játékosok sorsa, és nem beszélve a gyenge kispadról.

Inkább azon izgulok, hogy jól sikerüljön a január/február, mint hogyan hozzunk be 10 pontos lemaradást…
Az hogy az idei, tavalyi, vagy azelotti keret "minosege a jobb" azt tenyleg csak az ido donti el.

2 eve is elsok voltunk feltavnal, sot meg utana is, sot valami 5 pontos elonyunk volt.
Veget ismerjuk...

Szoval ezt a teli/tavaszi visszesest mindenkeppen le kell gyoznie Inzaghinak.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem nem érdemes meg bajnoki cimrol beszélni!
A juve hatalmas elonnyel indul es jol is mennek...
Ráadásul velünk ellentétben ok tudnak telen erősíteni.
Számomra ok az elso szamu esélyesek!
Es en személy szerint oriasi sikernek tartanam a bajnoki címet!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2023.12.10. 08:12 ...
Az hogy az idei, tavalyi, vagy azelotti keret "minosege a jobb" azt tenyleg csak az ido donti el.

2 eve is elsok voltunk feltavnal, sot meg utana is, sot valami 5 pontos elonyunk volt.
Veget ismerjuk...

Szoval ezt a teli/tavaszi visszesest mindenkeppen le kell gyoznie Inzaghinak.
Ahogy te is írod az utolsó sorban, azért szerintem ez nem csak a keret minőségén múlik. Egyértelműen mélyebb/minőségibb keretünk van szerintem, ha ebből nem tudunk bajnoki címet hozni, akkor ez nem feltétlenül a keret minőségét fogja mutatni, hanem azt, hogy Inzaghi mennnyire tanult meg rotálni, mennyire fejlődő képes.

Nekem igazából ezt fogja megmutatni ez a szezon. Ki lett mondva, hogy a második csillag a cél, akkor eszerint kell rotálni a csapatot, látjuk, hogy azért amikor sérülés miatt kényszerűen bejönnek játékosok, nem hoznak szégyent a csapatra, csak Inzaghi egyszerűen nem hajlandó magától rotálni - például Frattesi sokkal több játékidőt érdemelne.
Cupi

Az első félidő után a mellett, hogy tapsoltam mert tényleg nagyon jól nyomtuk azért az is felmerült bennem ezt bírni fogjuk majd tavasszal is? Ezt a tempót? Szerencsére nekem az jött le e téren is fejlődött Inzaghi mert a második félidő már elég takarékoskodóan kocogós lett és jöttek is a cserék. :)
Szóval én most hiszek abban erőnlétileg tavaszra nem fogunk elfogyni. Biztos lesznek hullámvölgyek /juvénak is/ de én most azt érzem ez meglehet. ;)
Kupát viszont teljesen elengedném. 2x megnyertük zsinórban, tök jó. Most az már nem férne bele, hogy ott is meneteljünk.
cuchu11

Nem tudom, kinek mennyi játékperce van az utóbbi időben. De hogy Darmiannak kijárna a pihenő, az tuti.

Tudja valaki, melyik Tv adja a meccsünket?
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

cuchu11 írta: 2023.12.11. 20:09 Nem tudom, kinek mennyi játékperce van az utóbbi időben. De hogy Darmiannak kijárna a pihenő, az tuti.

Kizárásos alapon az amcmikro maradt, kivéve ha a galata meccset adják.
cuchu11

möszi írta: 2023.12.11. 20:44
cuchu11 írta: 2023.12.11. 20:09 Nem tudom, kinek mennyi játékperce van az utóbbi időben. De hogy Darmiannak kijárna a pihenő, az tuti.

Fasza...
Köszi az infot.
Tombi1986

cuchu11 írta: 2023.12.11. 21:04
möszi írta: 2023.12.11. 20:44

Fasza...
Köszi az infot.
Tényleg nem értem, hogy miért a Berlin-Reál meccset adja a Sport1. Kicsit olyan érzésem van, mintha nincsen választási alap. Amit adnak nekik az van.
Jövőre az RTL szerencsére az összes meccset adni fogja.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Tombi1986 írta: 2023.12.12. 05:57 Tényleg nem értem, hogy miért a Berlin-Reál meccset adja a Sport1. Kicsit olyan érzésem van, mintha nincsen választási alap. Amit adnak nekik az van.
Én úgy tudom, hogy az M4-nek van előválasztási joga napi 1 meccsre, a többiből a Sport tv gazdálkodik.

A Real meccset meg azért adják, mert a Real játszik. Holnap is a Sport2-n egy 0 pontos Antwerpen, Barca elleni meccsét adják. Szerintem annál is lenne izgalmasabb mérkőzés.
interfan

Erdekes egyebkent, hogy Inzaghi inkabb a BL-ben "pihentet" az idei szezonban.
Pont tegnap is megkerdeztek tole, hogy ez azt jelenti, hogy a bajnoksag fontosabb?
Amire csak annyit annyit mondott, hogy mindig az Inter javara dont, es o lat mindenkit edzesen.

Allitolag tobb helyen is "pihentetes" vagy ha jobban tetszik "rotacio" lesz ma.

Kezdhet Frattesi, C.Augusto, Cuadrado, Sanchez is.
Ellenben pihenot kaphat Barella, Bastoni, es Martinez is.

Sky szerinti varhato kezdo:

Sommer
Darmian-Acerbi-C.Augusto
Cuadrado-Frattesi-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Sanchez-Thuram
alwin91

interfan írta: 2023.12.12. 06:34
Pont tegnap is megkerdeztek tole, hogy ez azt jelenti, hogy a bajnoksag fontosabb?
Amire csak annyit annyit mondott, hogy mindig az Inter javara dont, es o lat mindenkit edzesen.

Sommer
Darmian-Acerbi-C.Augusto
Sanchez-Thuram
Ha a Real vagy Bayern jön szembe nem fog pihentetni, a csoportkörbe ez így belefért még és arra nagyon jó volt, hogy az is kapjon jatekperceket akinek eddig sok lehetősége nem volt.
interfan

alwin91 írta: 2023.12.12. 07:23
interfan írta: 2023.12.12. 06:34

Sommer
Darmian-Acerbi-C.Augusto
Sanchez-Thuram
Ha a Real vagy Bayern jön szembe nem fog pihentetni, a csoportkörbe ez így belefért még és arra nagyon jó volt, hogy az is kapjon jatekperceket akinek eddig sok lehetősége nem volt.
Hat igen, csak sokak szerint ez most egy "sorsdonto" meccs lesz a BL szempontjabol, mivel csak a gyozelem lehet meg a csoportelsoseg.

En egyebkent Bissecket kezdtetnem ma is.
Persze ott volt a Benfica elso felido, de azert azt leszamitva utan azon a meccsen is rendben volt, mint ahogy az Udinese ellen is jo volt szerintem.
Szoval nalam Bisseck lenne a kezdo KH, Darmian pedig a WB ma.
alwin91

Egy rossz félidő miatt nem szabad félretenni Bissecket, ha belerázódik szerintem Ő simán jó lesz. Nem is ártana, ha a védelemben is végre hosszú távra tudnánk valakit szerezni, azért kétséges, hogy Darmian, Acerbi és Dr Vrij meddig fog tudni ilyen szinten játszani.
Egyébként nem vagyok biztos abban sem, hogy Inzaghit érdekli a csoportelsőség. Megvan a továbbjutás, az hogy később ki jön szembe, az majd legyen probléma akkor.
interfan

alwin91 írta: 2023.12.12. 08:55 Egyébként nem vagyok biztos abban sem, hogy Inzaghit érdekli a csoportelsőség. Megvan a továbbjutás, az hogy később ki jön szembe, az majd legyen probléma akkor.
Nekem ez meg mindig egy nagyon ketes dolog, es egy oriasi dillema.
Persze 1000X fontosabb a Scudetto mint barmi.
Es persze a BL is fontos, mert igy is elkepeszto vesztesegeket termelunk, mi lenne egy BL 16-os bucsuval.

Es akkor itt jon a csoportelsoseg kerdese.
Ahogy irtam korabban is, nem is kerdes, hogy csoportelsoseg eseten tobb az eselyunk a 8 koze jutasra.
Mivel johet szembe ilyen Porto, PSV Eindhoven, Koppenhaga (ha tovabbjut), amik kotelezoek.
Ellenben ha 2.helyen megyunk tovabb, siman kaphatunk egy City, Bayern, Real kozul barkit, ami amennyire kotelezo a fentebbi sor, annyira nehez ez pont forditva.
Persze a legszarabb csapat ellen is kilehet esni, es a legjobb ellen is tovabblehet jutni, mert minden meccs 90. percig tart, a labda gombolyu, a fu meg zold.
Dehat esely es valoszinuseg...

Viszont ott a masik oldal is amit szinten nem szabad elfelejteni.
Pl:
- Mivel jobb egy 2. Lipcse, mint egy Dortmund (ha 1.lesz). Szerintem semmivel.
- Vagy mivel jobb egy Newcastle (ha tovabbjut), mint egy Arsenal. Persze papiron konnyebb, de azert na.
- Vagy ott a MU akik meg igy is tovabbjuthatnak.
Nem vagyok benne biztos, akarmennyire is szarok, hogy sokkal egyszerubb ellenfel lenne, mint egy csoportelso Barca.

Egyszoval szerintem is fontos a csoportelsoseg, de azokkal nem ertek egyet akik sok helyen ugy gondolkoznak, hogy ez egy "elet-halal" meccs lesz, es mindenkeppen kell az 1.hely.
2.helyen tovabbjutva is lenne boven esely a 8 koze jutasra (kiveve par csapat).
Es 1.helyen tovabbjutva is kilehet esni a 16 kozott (kiveve par csapat ellen talan nem).
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért a Bayern, City, Real 3-ast inkább elkerülném a következő körben. Azért is érthetlen a nagy tartalékolás, mert 5 nap múlva játszunk csak a bajnokságban, + a nem éppen formában lévő Lazio ellen.

És bár nem az "én pénztárcám" szóval nem kéne, hogy érdekeljen, de azért pénzügyileg valószínűleg nem mind1 az sem, hogy legjobb 16 közötti kiesés vagy esetleg megint egy komolyabb menetelés jön-e a részünkről.

Na mind1, remélhetőleg azért a Benfica elleni 1. fi. nem ismétlődik meg.
möszi

Bár még mindig ütöm az Enter-t, de eddig nem jött szembe semmilyen olyan hirdetés, amely megnyugtatóan állítaná, miszerint az amc mikro valóban közvetíti a meccsünket... Ha netán valaki találkozott már ilyennel, ne tartsa vissza az információt. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

matrix23 írta: 2023.12.12. 06:18
Tombi1986 írta: 2023.12.12. 05:57 Tényleg nem értem, hogy miért a Berlin-Reál meccset adja a Sport1. Kicsit olyan érzésem van, mintha nincsen választási alap. Amit adnak nekik az van.
Én úgy tudom, hogy az M4-nek van előválasztási joga napi 1 meccsre, a többiből a Sport tv gazdálkodik.

A Real meccset meg azért adják, mert a Real játszik. Holnap is a Sport2-n egy 0 pontos Antwerpen, Barca elleni meccsét adják. Szerintem annál is lenne izgalmasabb mérkőzés.
Vannak szent tehenek,akik tök mindegy kivel játszanak,adja a tv.
möszi

Beszarás... nem adják még felvételről sem a meccsünket. Végül is csak csoportrangadó... Helyette az amc mikro a Galata-Köben meccset adja élőben, majd felvételről este 11-től a sport2 ismétli (nem tudom mennyi tötök vagy dán szimpatizáns van idehaza, ez botrány). A mi meccsünk így az egyetlen ha jól látom, amit a mai fordulóból egyáltalán nem közvetít egyetlen magyar csatorna sem. Fú de várom már azt a rohadt fizetős csomagot az RTL-től, így végre elfelejthetem ezt a meccsnapi stresszelést, hogy lesz-e közvetítés vagy sem. Én most dühös vagyok, mert olyan mintha direkt szívatnának minket basszus. :(

https://www.sport1tv.hu/sztori/115469/k ... napolyban/
Válasz küldése