Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
BlueSky ötlete alapján szerintem leírhatnánk minden idők legjobb kezdő 11-ét is, természetesen a cserékkel fűszerezve. Szempont lehet az egyéni szimpátia, illetve az eredményesség/képesség is(a kor nem számít, de nyilván elsősorban olyanokra gondolok, akiket láthattunk focizni, azért itt is lesz kivétel), így biztosan lesz néhány meglepetés. Nálam például néhány név, akik a kedvencek között nem is szerepeltek.
Tehát:
J. Cesar, J. Zanetti, M. Materazzi, A. Picchi, D. Maicon, N. Berti, E. Cambiasso, L. Matthäus, L. Figo, G. Meazza, Ronaldo
cserék: Toldo, R. Carlos, G. Facchetti, W. Sneijder, Z. Ibrahimovic, D. Bergkamp
Még annyi megjegyzés, hogy "természetesen" óriási játékosok maradtak ki a felsorolásból(pl: Milito), de ennyi fért bele nálam.
FORZA INTER!!!
Tehát:
J. Cesar, J. Zanetti, M. Materazzi, A. Picchi, D. Maicon, N. Berti, E. Cambiasso, L. Matthäus, L. Figo, G. Meazza, Ronaldo
cserék: Toldo, R. Carlos, G. Facchetti, W. Sneijder, Z. Ibrahimovic, D. Bergkamp
Még annyi megjegyzés, hogy "természetesen" óriási játékosok maradtak ki a felsorolásból(pl: Milito), de ennyi fért bele nálam.
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
... és ha már így nosztalgiázunk, szavazzunk a legszebb Inter-gólra is!
Nálam egyértelműen ez: http://www.youtube.com/watch?v=ruHRQ-JPg6U
Hail Zanetti! FORZA INTER!!!
Nálam egyértelműen ez: http://www.youtube.com/watch?v=ruHRQ-JPg6U
Hail Zanetti! FORZA INTER!!!
- Nia
Tommy írta:Zamorano... Ő nekem is nagy kedvencem volt, igazi Interista volt, imádta őt mindenki..
Itt van egy video a búcsúztatásról: http://www.youtube.com/watch?v=APOLc2kj ... re=related
Nagyon jó.. 0:40tól van hang.
Hát igen az én első Inter élményem:)Zamorano ,Zanetti és Ronaldo .Ha jól rémlik itt kezdődött a fertőzés
Batistuta nálam is nagy ikon a legnagyobb hibája,hogy valaha is lúzer mezt húzott magára és még bajnoki címet is lőtt nekik,de azért képes vagyok inkább lilába látni
Nekem rémlenek dolgok a 94-es VB-ről,de olyan konkrétak nem,mert hát még csak 11 voltam,a 98-as VB szinte egészben megvan(ez előttiek inkább csak felvételről)törött láb,ballagás,Horvát Bronz(aminek emlékszem örültem),Argentína-Anglia 2-2(Batistuta,Zanetti),büntetőkkel Argentína aztán azt hiszem Holland búcsú,és a döntő kövezzetek meg de az a Francia csapat nagyon nagy volt,Zidane két gólja...Á az jó meccs volt,de ez itt már off.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.10.15. 08:39-kor.
- mike
sorger=giallo írta:BlueSky ötlete alapján szerintem leírhatnánk minden idők legjobb kezdő 11-ét is
J Cesar- Maicon,Bergomi,Lucio,Zanetti- Simeone,Sneijder,Cambiasso- Ronaldo,Milito,Bergkamp
Cserék: Toldo,Materazzi,Lucio,Djorkaeff,Recoba,Vieri,Filkor
Nyilván idetartozna Zenga,Facchetti,Mazzola,Nyers,Meazza,Suarez stb. de őket sajnos/szerencsére nem láthattam játszani.
- internaZIOnaLe
Egy kis nosztalgia még!
Zamorano 10 legszebb gólja: http://www.youtube.com/watch?v=wshd0BNw ... re=related
Mekkora inter szív volt ebbe az emberbe. Egy igazi állat (jó értelemben), sosem alibizett, szét szaggatta az ellenfeleket......
Ilyen emberek kellenének nekünk. Ha legalább 5 ilyen ember lenne a csapatunkban, lehetne fent a pályán egyszerre a Chealsea és a Barca, akkor is megvernénk őket!!!!
Kicsit nekem amúgy olyan fénykorában lévő Crespo-ra hasonlított.....
Ill Crespo hasonlított rá...
Zamorano 10 legszebb gólja: http://www.youtube.com/watch?v=wshd0BNw ... re=related
Mekkora inter szív volt ebbe az emberbe. Egy igazi állat (jó értelemben), sosem alibizett, szét szaggatta az ellenfeleket......
Ilyen emberek kellenének nekünk. Ha legalább 5 ilyen ember lenne a csapatunkban, lehetne fent a pályán egyszerre a Chealsea és a Barca, akkor is megvernénk őket!!!!
Kicsit nekem amúgy olyan fénykorában lévő Crespo-ra hasonlított.....
Ill Crespo hasonlított rá...
- Komax
- vaskalap
Hát rendesen meghatódtam...Tommy írta:Zamorano... Ő nekem is nagy kedvencem volt, igazi Interista volt, imádta őt mindenki..
Itt van egy video a búcsúztatásról: http://www.youtube.com/watch?v=APOLc2kj ... re=related
Nagyon jó.. 0:40tól van hang.
- sorger=giallo
mike írta:
J Cesar- Maicon,Bergomi,Lucio,Zanetti- Simeone,Sneijder,Cambiasso- Ronaldo,Milito,Bergkamp
Cserék: Toldo,Materazzi,Lucio,Djorkaeff,Recoba,Vieri,Filkor
[/quote]
Nem kicsit bírhatod Luciot, ha a kezdőbe és a cserék közé is jelölted
A francba, én meg Filkort kihagytam
FORZA INTER!!!
-
BlueSky
Azért legyünk öszinték Ronaldo miatt elég sokan lettek Interesek a 90es évek végén,azota se volt olyan sztárunk mint ö. Kicsivel több volt mint Ibra,Eto'o. Mourinho szintü sztár. Mint most Messi.
Csak aztán mivé lett,milan...pia,nök,elhizás...
Csak aztán mivé lett,milan...pia,nök,elhizás...
-
R9.
hát az biztos hogy a 2 legnagyobb igazolás Ronaldo és Mourinho volt, ezt senki nem cáfolhatja
- Lombardini
R9. írta:hát az biztos hogy a 2 legnagyobb igazolás Ronaldo és Mourinho volt, ezt senki nem cáfolhatja
Valóban. De az egyik legnagyobb igazolás 1995. augusztus 27-én lépett először pályára a csapat színeiben.
- Tommy
Azért egy Milito vagy Sneijder nagyobb igazolás volt.. Ronaldo kurvajó volt, de igazából semmit nem értünk a góljaival ahogy vieriével sem mert semmit nem nyertünk velük, hiába lőttek együtt kb 200 gólt.
- sorger=giallo
Igen!Lombardini írta:R9. írta:hát az biztos hogy a 2 legnagyobb igazolás Ronaldo és Mourinho volt, ezt senki nem cáfolhatja
Valóban. De az egyik legnagyobb igazolás 1995. augusztus 27-én lépett először pályára a csapat színeiben.
HAIL ZANETTI!!! FORZA INTER!!!
- Nia
Tommy írta:Azért egy Milito vagy Sneijder nagyobb igazolás volt.. Ronaldo kurvajó volt, de igazából semmit nem értünk a góljaival ahogy vieriével sem mert semmit nem nyertünk velük, hiába lőttek együtt kb 200 gólt.
A Realos igazolások(is) bejöttek mostanában.De Zanetti....na igen:)
Ronaldo...pfuu sosem bírtam sem Interesként,sem máshogy mindig egy ellenszenves ember volt.Mint Rohadtdinnye én miattam szerezhetne 200 gólt Inter színekben akkor is taplónak tartanám.Ibra szintúgy.De ezek nem szakmai megítélések
-
R9.
Tommy írta:Azért egy Milito vagy Sneijder nagyobb igazolás volt.. Ronaldo kurvajó volt, de igazából semmit nem értünk a góljaival ahogy vieriével sem mert semmit nem nyertünk velük, hiába lőttek együtt kb 200 gólt.
azért volt egy uefa kupa
meg ha juve ellen ronaldo 11esét megadják még scudetto is lehetett volna
milito meg sneijder mourinho nélkül nem hiszem h bl címre vezette volna az intert
- dellarocco
Utólag nézve nyilván nem, de más szempontból viszont valóban Ronnie volt a legnagyobb igazolás. Akkoriban vitán felül ő volt a világ legjobbja, olyan mint most Messi
- hozzáteszem nálam Ronaldo (az igazi
) a legjobb csatár, akit a koromban láthattam focizni, mint pl Zidane a kps-ok közül 
- Lombardini
Igen Ronaldo fénykorában a legnagyobbak között volt és mint ilyen, nem mindennapi volt, hogy a miénk lehetett. Az már más kérdés, hogy nem ért el nagyobb sikereket a csapattal, de ez a csapat hibája is. Amúgy a szememben Robi Baggio is nagy csatár volt, kár, hogy olyan kevés ideig maradt nálunk. Nagyon szerettem a cseleit és magát a játékát. A góljai számomra élményszámba mentek.
- hvmetal
újfent megkérdezném,mert aktuális ha jól tudom: valaki tud valami infót a calcipoli-ról? úgy hallottam jelenleg is folyamatban van az ügy.
- mike
R9. írta:hát az biztos hogy a 2 legnagyobb igazolás Ronaldo és Mourinho volt, ezt senki nem cáfolhatja
Ronaldo a legjobb csatár volt akit láthattam játszani, csak az életmódja meg a sérülései miatt kurta lett a karrierje. Fantasztikus játékos volt, nem volt gyenge pontja.
Mourinho ugyanez edzőként - csak ő még mellé igazi profi is.
- mike
sorger=giallo írta:Nem kicsit bírhatod Luciot, ha a kezdőbe és a cserék közé is jelölted.
A francba, én meg Filkort kihagytam
Csípem a brazilt, azt sem bánnám ha két Lucio játszana a védelem közepén
Filkor pedig alap
-
BlueSky
A Fenomént nem azért hoztam fel mert marha sokmindent elértünk vele ha nem pusztán arra akartam rávilágittani,hogy ö volt az utolsó igazi SZTÁR játékosunk. Milito,Sneyder nem fog soha annyi Inter szurkolot magamellé állitani mint pl ö. Vagy ha teszemazt Messi idejönne a késöbbi generációk itt látnák játszani és ezáltal többen megszeretnék az Intert.
Vagy mondjuk Coutinho adja az ég,olyan sztár legyen mint rengeteg szurkolot szerezne a csapatnak
Vagy mondjuk Coutinho adja az ég,olyan sztár legyen mint rengeteg szurkolot szerezne a csapatnak
- Lombardini
hvmetal írta:újfent megkérdezném,mert aktuális ha jól tudom: valaki tud valami infót a calcipoli-ról? úgy hallottam jelenleg is folyamatban van az ügy.
Szerintem csak Moggi keverte a kakit, de semmi komoly.
- Süti
mike írta:Ronaldo a legjobb csatár volt akit láthattam játszani, csak az életmódja meg a sérülései miatt kurta lett a karrierje. Fantasztikus játékos volt, nem volt gyenge pontja.
Pont tegnap láttam a Corinthians-ban.
Hát eléggé átalakult, de még mindig ott van.
Szvsz meg Ibra is világsztár volt nálunk, jelenleg meg Eto'o hozza azt a szintet.
-
R9.
Persze mindegyik világsztár volt, de Ronaldo több volt náluk. Maldini is nyilatkozta h ellene volt a legrosszabb játszani.
- Tommy
José nekünk szurkolóknak ajánlotta a milan elleni győzelmüket. 
- Tommy
A játékosok átlagosztályzati a gazzetta szerint:
1.Eto'o 7,21(7)
2.Stankovic 6,60(5)
3.J.Cesar 6,50(7)
4.Samuel 6,30(5)
5.Lucio 6,29(7)
6.Cordoba 6,25(4)
7.Cambiasso 6,17(6)
Sneijder 6,17(6)
9.Zanetti 6,00(4)
Pandev 6,00(5)
11.Muntari 5,75(5)
12.Couinho 5,70(5)
13.Chivu 5,64(7)
14.Maicon 5,60(5)
15.Biabiany 5,50(4)
Milito 5,50(6)
17.Mariga 5,00(3)
-------------------
Santon 6,50(2)
Motta 6,00(1)
Obi 6,00(1)
Maiconnál és militonál óriási a visszaesés, és Sneijder és Cambiasso is visszaesett valamennyit, ha nem is nagyot a tavalyhoz képest.
1.Eto'o 7,21(7)
2.Stankovic 6,60(5)
3.J.Cesar 6,50(7)
4.Samuel 6,30(5)
5.Lucio 6,29(7)
6.Cordoba 6,25(4)
7.Cambiasso 6,17(6)
Sneijder 6,17(6)
9.Zanetti 6,00(4)
Pandev 6,00(5)
11.Muntari 5,75(5)
12.Couinho 5,70(5)
13.Chivu 5,64(7)
14.Maicon 5,60(5)
15.Biabiany 5,50(4)
Milito 5,50(6)
17.Mariga 5,00(3)
-------------------
Santon 6,50(2)
Motta 6,00(1)
Obi 6,00(1)
Maiconnál és militonál óriási a visszaesés, és Sneijder és Cambiasso is visszaesett valamennyit, ha nem is nagyot a tavalyhoz képest.
- mike
Tommy írta:José nekünk szurkolóknak ajánlotta a milan elleni győzelmüket.
Fasza csávó
Hiányzik azért az ellenfelek ellen alkalmazott lelki terrorja
- Süti
Tommy írta:14.Maicon 5,60(5)
Még a cserék is jobb osztályzatot kaptak.
- Lombardini
Sérültek ill lábadozók még mindig vannak bőven: Amantino Mancini, Thiago Motta, Diego Milito, Dejan Stankovic, David Suazo és Nelson Rivas egyéni edzéseket végeztek.
- Komax
Hét spanyol a FIFA-Aranylabda 23-as jelöltlistáján
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... n-2050261/
Természetes Sneijdert szeretném látni győztesnek, de nem lepne meg a világbajnok kapná. (vb évében az szokta)
Az év edzője nem kérdés, ha nem José kapja akkor baj van a szakmával.
Az év gólját nem tudom hogy választják ki, de ajánlom figyelmükbe Maicon dekázós gólját.
4 Inter játékos van a listán : Sneijder, Júlio César, Samuel Eto’o, Maicon
Vicc hogy Milito nem fért oda, ha nézzük kik vannak a listán.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... n-2050261/
Természetes Sneijdert szeretném látni győztesnek, de nem lepne meg a világbajnok kapná. (vb évében az szokta)
Az év edzője nem kérdés, ha nem José kapja akkor baj van a szakmával.
Az év gólját nem tudom hogy választják ki, de ajánlom figyelmükbe Maicon dekázós gólját.
4 Inter játékos van a listán : Sneijder, Júlio César, Samuel Eto’o, Maicon
Vicc hogy Milito nem fért oda, ha nézzük kik vannak a listán.
- Tommy
Azt hittem rosszul látok.. Milito a bl legjobb játékosa, 3 sorozatot döntött el a góljával és nincs a listán, gratulálok nagy szakértőknek.. Ennél többet nem lehet tenni, hogy valaki felkerüljön a listára, sőt ezzel a teljesítménynel 5-ben kéne lennie.
-
Ripp
Ezt én sem értem, 3x átnéztem a listát Militot keresve... 
- Nia
Xabi Alonso mi a fa..t keres ott,nekem még a VBről sem rémlik tőle túl sok(de ez valószínű az én hibám).Alves,lehet,hogy kiváló hátvéd,de neki sincs keresnivalója szerintem az idényben.Drogba?Asamoah?Apám és Milito nem fért oda.Meg Fabregas is.Érdekes.Sokak szerint Xavinak adják a VB miatt és ami igaz igaz a VB évében az számít.De ott volt Sneijder.És a VB óta mindketten kicsit leeresztettek.Nehéz döntés...aztán majd megkapja Asamoah
Ott van kis túlzással a Spanyol és a német válogatott ott lehetne az Inter is.
Edző nem kérdés ha nem kapja meg...á bár így is sok az ellenmondás.
-
R9.
militonak minimum!!!!! legjobb 5-ben lenne a helye
ez a pofátlanság tetőfoka amit ezek a nyomorékok csinálnak... ennyit ér az aranylabda, lofszt
ez a pofátlanság tetőfoka amit ezek a nyomorékok csinálnak... ennyit ér az aranylabda, lofszt
- DSanton39
Ripp írta:Ezt én sem értem, 3x átnéztem a listát Militot keresve...
itt nagyon sokat nyom, hogy a vb-n ki hogy szerepelt, de azért a 23 közé be kellett volna férjen.
mindegy, úgy is csak egy nyerhet, az pedig Sneijder lesz
- mike
Tommy írta:Azt hittem rosszul látok.. Milito a bl legjobb játékosa, 3 sorozatot döntött el a góljával és nincs a listán, gratulálok nagy szakértőknek.. Ennél többet nem lehet tenni, hogy valaki felkerüljön a listára, sőt ezzel a teljesítménynel 5-ben kéne lennie.
Röhej bazmeg
Főleg hogy ilyen senkiházik mint A Gyan,Klose,Müller,Özil odafértek LOOOOL
Komolytalan az egész, és félek hogy nem Sneijder kapja majd, pedig idén neki járna !!
- sorger=giallo
Egyszer majd eljön az a boldog pillanat, amikor mindenki megérti, hogy pontosan milyen szempontok alapján állítanak össze egy ilyen remek listát, amin Gyan(többek között) szerepelhet, Milito viszont nem. Oké, biztosan kivétel nélkül mindegyik felsorolt remek focista, de egy olyan figura, aki klubszinten gyakorlatilag minden lényegi kérdést eldöntött az előző szezonban, miként került a körön kívülre? Az idei szezonja eddig kis túlzással értékelhetetlen, de még így is bőven megérdemelné a jelölést, szerintem.
Hail Milito! FORZA INTER!!!
- Süti
Nia írta:Sokak szerint Xavinak adják a VB miatt
Szerintem is Xavi kapja, és talán ő érdemli meg a legjobban.
Ha Sneijder a VB címet is behúzza a hollandokkal, akkor biztosan ő kapná.
Az edzőknél Del Bosque mégiscsak VB címet nyert...
- Tommy
Pályán nyújtott teljesítmény és a csapatával elért eredmények alapján Sneijdernek kéne megkapnia, ezzel vitatkozni sem lehet. Xavi nem volt rossz, de messze nem volt olyan jó mint tavaly.
Sneijder, Xavi, Forlan, Messi, Schweinsteiger, ők közül kerül ki a győztes. De igazán csak első 3 érdemelné meg.
Sneijder, Xavi, Forlan, Messi, Schweinsteiger, ők közül kerül ki a győztes. De igazán csak első 3 érdemelné meg.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Egészen elképesztő, hogy Milito nem került be az 50-es listába. Ezzel magát tette nevetségessé a FIFA. Remélem kárpótolja őt a szurkolók szeretete!
- Inter101
Szerintem Sneijder-nek nagy esélye van, végülis olasz bajnok és kupagyőztes csapat tagja, a Bl döntöben is volt 2 golpassza és ne felejtsük el VB döntöt játszott, szóval a klub csapatában huzoember és még a válogatottja is bejutott a döntöbe aminek egyik huzoembere volt. A spanyol válogatottból nem volt egész éves kiemelkedöen jo teljesitmény, csak a Vb alatt, vagy igazán még ott sem(esetleg Villa)!
-
szabinho91
Ez szó szerint nevetséges, most már tényleg azt sem bánnám, ha nem Inter játékos kapná, mert annyira lényegtelen... 1 vb max 7 meccsből áll, Klose komolyan ez alapján a 7 meccs alapján került be? Mert, hogy klubszinten nem nyújtott semmit az hót ziher. Jó Thomas Müller legyen a jelöltek közt, vb gólkirály, meg azért tud a srác, Bayernba is jól tolta. Xabi Alonso megint csak nem tudom mit keres itt. Asamoah Gyan, Mesut Özil nevét alig-alig lehetett hallani a vb előtt, és ott vannak az aranylabda jelöltek között. Hát komolyan mondom röhej. bevallom őszintén Eto'o-t sem vártam jelöltnek, de örülök neki nagyon. Viszont még mindig nem értem Milito hol van. Valahogy van 1 olyan érzésem, hogy Barca játékos fogja kapni, ezek után.
- hvmetal
Milito valószínűleg akkor sem kapta volna meg,ha rúg 5gólt a VB-én. idén gyenge(illetve pár meccsen nem tudtak vele gólt rúgatni). Maradona inkább a szar higanyt játszatta.nagyban közrejátszik mostani gyenge formájában,abban,hogy az esélyesek közé sem kerülhetett be.arról már ne is beszéljünk,hogy a posztján a világ talán legmegbízhatóbb játékosának nem adta meg,hogy még 1szer szerepeljen VB-én(Capitano) és a világ egyik legjobb védekező kp-sát sem hívta be,amivel az argentinokat is gyengítette.rühellem azt a parasztot.Militonak fontos lett volna,meg azért rég kapott Inter játékos aranylabdát.kicsit kárpótolt volna engem az elbukott szuper kupáért.Sneijder-nek van esélye,de szerintem nem ő fogja megkapni.
ja és Militonak alapból kevés az esélye,nincs akkora marketing értéke.
legyen idén aranycipős Eto'o előtt végezve és akkor mindenki jól jár.
ja és Militonak alapból kevés az esélye,nincs akkora marketing értéke.
legyen idén aranycipős Eto'o előtt végezve és akkor mindenki jól jár.
- versenyszellem
sorger=giallo írta:Egyszer majd eljön az a boldog pillanat, amikor mindenki megérti, hogy pontosan milyen szempontok alapján állítanak össze egy ilyen remek listát, amin Gyan(többek között) szerepelhet, Milito viszont nem. Oké, biztosan kivétel nélkül mindegyik felsorolt remek focista, de egy olyan figura, aki klubszinten gyakorlatilag minden lényegi kérdést eldöntött az előző szezonban, miként került a körön kívülre? Az idei szezonja eddig kis túlzással értékelhetetlen, de még így is bőven megérdemelné a jelölést, szerintem.
Hát fura nevek a listán: Gyan, Klose, Lahm, Puyol... Ők mit csináltak idén? ennyi erővel Muntari is lehetne a listán, najó ez eléggé vicc kategória. jó lenne ha komolyanvennék végre az Intert, talán ha idén is eljutunk a döntőig, elődontőig, jövőre már több emberünk lesz ott, ettől függetlenül ez egy egyéves díj, ha 2010ben olyan ember kapná a díjat, akiről 2010 előtt soha semmit nem hallottunk és utána sem hallunk semmit, de 2010-ben ő volt a legjobb, akkor igenis neki kell a díjat megkapni.
Noshát nyilvánvalóan ez nem így működik a lista alapján...
- Cupi
sorger=giallo írta:Az idei szezonja eddig kis túlzással értékelhetetlen, de még így is bőven megérdemelné a jelölést, szerintem.
Simán mert ezt nem is veszik figyelembe. 2010/2011-es szezon már a következőbe fog beleszámítani. Emlékezzetek Cannavaro-ra, ő a VB után eligazolt a madridba és ott már ősztől hihetetlen nagy szar volt mégis megkapta a VB miatt az arnylabdát. Szerintem egy jobb VB esetén se kapta volna meg sajna Milito, nem oylan jó a marketingje. Botrány, hogy jelöltek közé nem fért be legalább....
- Festa
SZAVAZÁS EREDMÉNY
A 23 versenyben maradt jelölt közül ön kinek adna a 2010-es FIFA Aranylabdát?
Wesley Sneijdernek. 26% (1093)
Xavi Hernándeznek. 19% (804)
Lionel Messinek. 14% (578)
Diego Forlánnak. 12% (496)
Andrés Iniestának. 11% (442)
A felsoroltakon kívül másnak. 7% (295)
Cristiano Ronaldónak. 6% (259)
Thomas Müllernek. 5% (209)
Szavazatok száma: 4176
A Nso-n így áll a szavazás jelenleg. Pedig oda nem csak Interesek járnak.
Nem mintha ez döntene.Sajnos Vb volt ami látszik,hogy nagyon soka számitott a lista összeállitásakor.
Szeintem is Sneijder a legföbb esélyes.Ő volt az aki a bajnokságban a BL-ben és a Vb-n is kiemelkedőtt nyújtott.
Gyan egy akciógólt rúgott(kettöt meg asszem tizenegyebőls a Vb-is máris felkerültt a listára.Egyébként meg a nevét se hallottuk.
Milito meg igaz nem játszott sokata vb-n (és sajnos akkor se túl jól) Maragúnya miatt,de azért az.,hogy a BL-legjobb játékosa ne kerüljön fel a 23-as listára az nagyon durva.
A 23 versenyben maradt jelölt közül ön kinek adna a 2010-es FIFA Aranylabdát?
Wesley Sneijdernek. 26% (1093)
Xavi Hernándeznek. 19% (804)
Lionel Messinek. 14% (578)
Diego Forlánnak. 12% (496)
Andrés Iniestának. 11% (442)
A felsoroltakon kívül másnak. 7% (295)
Cristiano Ronaldónak. 6% (259)
Thomas Müllernek. 5% (209)
Szavazatok száma: 4176
A Nso-n így áll a szavazás jelenleg. Pedig oda nem csak Interesek járnak.
Nem mintha ez döntene.Sajnos Vb volt ami látszik,hogy nagyon soka számitott a lista összeállitásakor.
Szeintem is Sneijder a legföbb esélyes.Ő volt az aki a bajnokságban a BL-ben és a Vb-n is kiemelkedőtt nyújtott.
Gyan egy akciógólt rúgott(kettöt meg asszem tizenegyebőls a Vb-is máris felkerültt a listára.Egyébként meg a nevét se hallottuk.
Milito meg igaz nem játszott sokata vb-n (és sajnos akkor se túl jól) Maragúnya miatt,de azért az.,hogy a BL-legjobb játékosa ne kerüljön fel a 23-as listára az nagyon durva.
- sorger=giallo
A mondat végén elég nagy a hangsúly. Én nem azt írtam, hogy feltétlenül neki kellene nyernie! Csupán furcsának találom, hogy még a jelöltek között sincs. Egyébként Cannavaro(Puhl Sándor: "kannaváró"Cupi írta:sorger=giallo írta:Az idei szezonja eddig kis túlzással értékelhetetlen, de még így is bőven megérdemelné a jelölést, szerintem.
Simán mert ezt nem is veszik figyelembe. 2010/2011-es szezon már a következőbe fog beleszámítani. Emlékezzetek Cannavaro-ra, ő a VB után eligazolt a madridba és ott már ősztől hihetetlen nagy szar volt mégis megkapta a VB miatt az arnylabdát. Szerintem egy jobb VB esetén se kapta volna meg sajna Milito, nem oylan jó a marketingje. Botrány, hogy jelöltek közé nem fért be legalább....Mondjuk szerintem Őt ez nem nagyon izgatja, sok cím meg a BL legjobb játékosa és csatára díj bőven büszkévé teheti.
FORZA INTER!!!
- Süti
hvmetal írta:ja és Militonak alapból kevés az esélye,nincs akkora marketing értéke.
Kicsit megfeledkeztek róla, az ő fejével nincsenek tele az újságok.
- sorger=giallo
... és ez így van jól!Süti írta:hvmetal írta:ja és Militonak alapból kevés az esélye,nincs akkora marketing értéke.
Kicsit megfeledkeztek róla, az ő fejével nincsenek tele az újságok.
FORZA INTER!!!
- horas
Indult egy új Inter oldal a Nemzeti Sport támogatásával sok szeretettel várunk mindenkit.
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/