mike írta: ↑2024.02.18. 08:55
interfan írta: ↑2024.02.18. 07:00
Azert mint a 3. legeselyesebb csapat a BL gyozelemre (City, Real utan)
Mondjuk ez elég nagy marhaság, de ha ezt hozták ki, hát sebaj:)
Inkább felülgondoljanak minket, mint lesajnáljanak.
En megmondom oszinten annyira nem tartom "marhasagnak".
Persze en sem gondolom, hogy 3.eselyesek vagyunk, de egy 4-5.helyre siman odatennem magunkat eselyekben.
Miert?
Jo csapat pl a Dortmund is, de azert en nem hinnem, hogy a Nemet 4. erosebb mint mi, foleg elnezve a keretuket.
Nem sok Dortmund jatekost tudnek mondani, aki pl beferne a mi kezdonkbe, es akkor meg finoman fogalmaztam.
Atletico ellen nem gondolom, hogy 5-0 osszesitessel megyunk tovabb, de azert nem veletlen, hogy mindenkinel az Inter az eselyes.
Ott a Barcelona.
Tavaly egy erosebb Barcelonat tudtunk verni, es nem is kaptunk ki ellenuk.
Persze azota is kopkodnek minket, csaloznak, meg csak szerencse volt, stb kretensegeket dobalnak felenk.
Ettol fuggetlenul az idei Barcelona gyengebb szerintem mint a tavalyi, es a tavalyit is kitudtuk utni.
Ott a Bayern, persze a Bayern az mindig Bayern.
De latjuk egy Sarri fele Lazio is tudta oket verni.
En azt hittem osszeall ez Tuchelel, de valami nagyon nem akar menni.
Nem mondom, hogy toronymagas eselyesek lennenk a Bayern ellen, viszont azt sem, hogy eselytelenek, sot...
Megmondom oszinten, en egy PSG ellen jobban "felnek" mint a jelenlegi Bayern ellen.
Kezd ez a totalisan uj, fiatalokra epulo, primadonnak az ablakon kirugo PSG osszeallni szepen.
Persze City mas univerzum, es valahol a Real is.
Sot en azt gondolom, hogy Arsenal is sok lenne nekunk, Angol csapatok ellen hiresen nem megy soha kb.
Egyszoval ezt a 2-3 csapatot leszamitva, en nem erzem azt, hogy ne lennenk ott a 4-5.helyen.