Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

versenyszellem

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hát nekem mára csak erre futotta : http://frsp24.info.ms/ :(:(
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Fura ilyet írni, de remélem kikapunk és ez is hozzájárul ahhoz, hogy elküldjék Leo-t a szezon végén. Az idei szezonnak már úgyis lőttek, legalább ezt a kóklert zavarják el.
Audipower

mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Audipower írta:Fura ilyet írni, de remélem kikapunk és ez is hozzájárul ahhoz, hogy elküldjék Leo-t a szezon végén. Az idei szezonnak már úgyis lőttek, legalább ezt a kóklert zavarják el.

Én sem szeretném hogy maradjon, mert szinte az összes rangadón becsődölt, de azért ma győzzünk csak szépen :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Közben. Milan-Samp 1-0 Seedorf kutya....
mike

Bazz, Stanko mekkora kapufát lőtt ezerről :geek:
Audipower

mike írta:
Audipower írta:Fura ilyet írni, de remélem kikapunk és ez is hozzájárul ahhoz, hogy elküldjék Leo-t a szezon végén. Az idei szezonnak már úgyis lőttek, legalább ezt a kóklert zavarják el.

Én sem szeretném hogy maradjon, mert szinte az összes rangadón becsődölt, de azért ma győzzünk csak szépen :)

Csak az a baj, hogy valszeg, ezek kihatnak majd a sorsára. Szóval, ha hátralévő meccsek nagy részét megnyeri és behozza a csapatot mondjuk a 2. helyre ezzel az ész nélküli taktikával, meg bemákoljuk valami véletlen folytán az olasz kupát akkor maradni fog sajnos.
Jobb, ha most bukik a csapat, mintha itt marad és akkor a következő szezonnak is annyi. Ha ittmarad, akkor sokat ne várjunk jövőre. Harcolunk majd a 3.-4. helyért, a Bl-ben meg csoportkör és vége.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

rossz nézni hogy nem tudjuk mit kellene csinálni..támadásban Eto'o kevés max Stanko bombáiban bízhatunk...védekezésben pedig nem vagyok meggyőződve h lehozzuk kapott gól nélkül a meccset..
Én nem akarom bántani Leo-t de rájöhetne már h Kharja nem irányító...
Audipower

Na 0-1. A védelmünk megint kabaré.
Audipower

Injoc írta:rossz nézni hogy nem tudjuk mit kellene csinálni..támadásban Eto'o kevés max Stanko bombáiban bízhatunk...védekezésben pedig nem vagyok meggyőződve h lehozzuk kapott gól nélkül a meccset..

Én már nem is idegesítem magam, csak reménykedek benne, hogy minél hamarabb kirúgják Leo-t. Hülye az egészhez és kész. Annyi alapvető hibát követ el, hogy az megbocsáthatatlan.
Injoc

Injoc írta:rossz nézni hogy nem tudjuk mit kellene csinálni..támadásban Eto'o kevés max Stanko bombáiban bízhatunk...védekezésben pedig nem vagyok meggyőződve h lehozzuk kapott gól nélkül a meccset..

kellett nekem megszólalni
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nálam szünetben 3-as csere:
Chivu->Sneijder
Pazzini->Milito
Kharja->Pandev

Julio-Nagatomo,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Stankovic,Cambiasso-Sneijder-Pandev,Milito,Eto'o
mike

Audipower írta: Ha ittmarad, akkor sokat ne várjunk jövőre.

Én már a milan és a schalke elleni itthoni égés után elküldtem volna.
Ott látszott hogy már nem tud újítani.
Audipower

PellerG írta:Nálam szünetben 3-as csere:
Chivu->Sneijder
Pazzini->Milito
Kharja->Pandev

Julio-Nagatomo,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Stankovic,Cambiasso-Sneijder-Pandev,Milito,Eto'o

Egyetértek, de ha ez lessz én megeszem a nem létező kalapomat. :D
Leo egyrészt nem ért az egészhez, másrészt nem elég tökös ehhez.
Nem kötekedésképpen, de még a 2 szélső bekket megcserélném.
PellerG

Pedig lehetne, mert Ibra eltiltott a Milánnál, Pato meg ma lesérült, úgyhogy nem sok csatáruk marad....Nyernünk kell!
mike

Katasztrófálisan játszunk, az elmúlt percekben még szerencsénk is volt.
Nagyon el vagyok keseredve :cry:
mike

0-2
Nem tudom miért kínzom magam ezzel a meccsel.
A kinti fanokat sajnálom, kimennek a meccsekre és ezt a szart kapják...
Leo le kell mondanod, a becsület ezt kívánja.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

mike írta:Leo le kell mondanod, a becsület ezt kívánja.

Meg a fél csapatnak is.
Injoc

mindenki elfogadta h idén nem nyerünk semmit..csak ennyi látszik a csapaton se több se kevesebb..jobban mondva ez így hülyeség mert Stanko, Zanetti hajtanak..csak ez édes kevés..fáj látni hogy egy parma szintű csapat azzal a taktikával ver meg minket amit tavaly mi a tökéletesebbnél is tökéletesebbre fejlesztettünk...
na mindegy..tény hogy kell pár játékos a csapatba mert muszáj egy kis vérfrissítés
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Kész ! Ennyi volt a 2010/11 -es szezon! :oops:
Mindenkinek javaslom: Nézegessünk 2009/2010-ben játszott ill. korábban produkált sikereink összefoglalását, góljait , ünnepélyeket a milánói Dóm térről, a San Bailaról. at Arénából. Vagy a Meazzába való bevonulást a BL siker után stb.
Mert a jelen egy kicsit egészségre ártalmas. A múltba merülni. Ez egy picit segít!
...és persze örökké FORZA INTER !!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mondjon bárki bármit, hogy tavaly mindent megnyertünk, címvédőként, Bl győztesként, Klub-világbajnokként 8!!! vereséget szenvedni egy bajnoki szezonban SZÉGYEN!!! Formán kívüli játékosok tömkelege a csapatban! Ezt nem szabadott volna hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok!!!
A szezon legfontosabb részére került a csapat a legnagyobb gödörbe.

Nagyon nehéz lesz innen felállni idén, csak nehogy a Bl veszélybe kerüljön.

FORZA INTER!!!
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Remélem elégedett vagy!! :evil:
mike

Szégyen megintcsak !
Mondanám hogy idén már nem nézem meg egyik meccsünket sem, mert egyszerűen szenvedés az egész, de tudom hogy jövő héten megint itt leszek.
Forza Inter !!!
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Ez a meccset (is) el kell felejteni és menni tovább. Már az ősznek köszönhetően kuka ez az év. De tavasszal olyan jó volt reménykedni.
Leo nem hiszem, hogy marad, ugye a lemondását is beadta, tehát nyáron vagy elfogadja azt az állást, amit Moratti ad neki vagy lép.
Nagyon látszik főleg az utóbbi meccseken, hogy nincs a csapatnak egy igazi vezére és itt most egy edzőre gondolok, mert a pályán meglennének, csak ugye nem tudják mit kell tenni. Kezdetben jó volt mindenkit felpörgetett az edzőváltás, de a hatás elmúlt és itt tartunk. Mentálisan eléggé padlón vagyunk ezt ennek a meccsnek a vége nagyon jól tükrözte. Milito ziccert hagy ki, nem először. Cambiasso alig szerez labdát és a védelem katasztrofális. Szerintem elég érdekes lesz innen újjá építeni a dolgokat és nem biztos, hogy egy nyár alatt ez menni is fog. DE ez minden csapatnál megesik megnyertük ötször az elmúlt öt évben a Scudettot, tavaly minden csapat álma a tripla is összejött erre itt tartunk.
Én Leora nem tudok haragudni. Ennyit tud és kész fogadjuk el!! Jövöre (?!) édesebb lesz a siker!
PellerG

bodimiki7 abszolút egyetértek a soraiddal! Ugyanígy vagyok én is Leoval is.
Azt nem tudom, hogy a 3. helyezett még automatikus BL-résztvevő, vagy az már selejtezős hely?
Köszi!
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

PellerG írta:Azt nem tudom, hogy a 3. helyezett még automatikus BL-résztvevő, vagy az már selejtezős hely?
Köszi!

Résztvevő automatikusan.
Audipower

Nerazzurri írta:

Igen az vagyok. No nem az eredménnyel, mert imádom a csapatot, hanem azzal ,hogy ez esetleg hozzásegítheti a vezetést, hogy elzavarják Leo-t.
Audipower

Na mindnekinek jó éjszakát! Na lépek, mert megy az el clasico.

Forza Inter!!!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ami én nagyon sajnálok az az hogy az Inter az elmult években felépitett valamit, amit most egy pár meccs alatt lerombol! Kivivtunk egy rangot, olaszországban és bizony europában is. A botrányig az Inter egy vesztes csapatnak volt titulálva(legalábbis az ellendrukkerek elöszeretettel ezt hangoztatták, mi meg azt láttuk hogy a csapat nem tud trofeát nyerni, igaz most már tudjuk az okokat!), ezt a dolgot levetközve az Inter az elmult években megmutatta hogy bizony sok esetben a külsö dolgok miatt volt az ami (én azért nem neveztem sosem vesztes csapatnak!). Kivitak egy rangot, elismerést, ami tudjuk nem megy egyik pillanatrol a másikra. Na én most azt érzem(olyan hitehagyott társaság feelingem van) mint éreztem a botrány elött!! Nem akarok nagyon negativ lenni, csak azért mert elveszitettünk pár meccset, de komolyan igy érzem. Ez egy folyamat ami a Benitez érában kezdödött(vagy inkább a BL gyözelemmel). Nagyon nagyon remélem hogy a csapat jövöre megmutatja azokat az erényeket amiket megmutatott az elmult években, de jelen pillanatban nem tudom hogyan fogják ezt megvalositani. Én nem intézném el annyival az idei szezont, hogy jo jo de tavaly megnyertünk mindent! Ennek a csapatnak önbizalommal kéne kimenni minden egyes mérközésre(pont a tavalyi év miatt). Ennek a csapatnak nem kéne hitehagyottnak lennie, nem kéne ugy kimenni hogy nem szakadnak meg a pályán. Mert a tavalyi évi sikerekböl nem lehet megélni, a tavalyi évi sikerek idén nem fognak mecseket nyerni!! Fel kéne ébredni minnél elöbb!! Mert ami az utobbi idöszakban történik az elkeseritö és talán nem tulzás de szégyenteljes is(még most is ég az arcom a Schalke elleni párharc miatt). Én nem varrnám Leo nyakába ezt az egészet(mint Audipower), mert bizonyos jollakott játékosok ugyanugy felelösek a kialakult helyzetért, mint ahogy a vezetöségnek is megvan a felelössége, sőt még Mourinho-nak is(lehet hogy neki a legnagyobb). Kell találni egy olyan edzöt aki nemcsak ért a szakmájához, de ha kell üvölt egyet bizonyos esetekben a játékosokra, vagy pár embertöl érzékeny bucsut kell venni. Attól félek ilyen edzöt nem fog találni Moratti(vagy nem is ilyet keres)! Remélem nem voltam túl negativ, de nagyon elkeseritö ez az egész. Forza INTER!!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Audipower írta:
Nerazzurri írta:

Igen az vagyok. No nem az eredménnyel, mert imádom a csapatot, hanem azzal ,hogy ez esetleg hozzásegítheti a vezetést, hogy elzavarják Leo-t.

ehh.. jó,hogy az írás közben az ember gondolkodik.így nem írok inkább semmi jelzőt
Többiekkel egyetértek.Főleg Inter101 soraival. Bár én a jövőtől annyira nem félek.
A csapat jelenleg nagyon szar fizikai állapotban van.Sajnos szellemileg ennél is durvább a helyzet.
Ez egy ilyen idény,egy szégyenteljes tavasz,de ennek ellenére is a legszerethetőbb klub.
Lehet pezsgőt bontani a vereségre,fél portot meg apámat idehozni -belem fordul ki ettől- de elhiszem,hogy valakinek ettől édesebb lesz a vereség.
Forza Inter!
Audipower

Inter101 írta:Ami én nagyon sajnálok az az hogy az Inter az elmult években felépitett valamit, amit most egy pár meccs alatt lerombol! Kivivtunk egy rangot, olaszországban és bizony europában is. A botrányig az Inter egy vesztes csapatnak volt titulálva(legalábbis az ellendrukkerek elöszeretettel ezt hangoztatták, mi meg azt láttuk hogy a csapat nem tud trofeát nyerni, igaz most már tudjuk az okokat!), ezt a dolgot levetközve az Inter az elmult években megmutatta hogy bizony sok esetben a külsö dolgok miatt volt az ami (én azért nem neveztem sosem vesztes csapatnak!). Kivitak egy rangot, elismerést, ami tudjuk nem megy egyik pillanatrol a másikra. Na én most azt érzem(olyan hitehagyott társaság feelingem van) mint éreztem a botrány elött!! Nem akarok nagyon negativ lenni, csak azért mert elveszitettünk pár meccset, de komolyan igy érzem. Ez egy folyamat ami a Benitez érában kezdödött(vagy inkább a BL gyözelemmel). Nagyon nagyon remélem hogy a csapat jövöre megmutatja azokat az erényeket amiket megmutatott az elmult években, de jelen pillanatban nem tudom hogyan fogják ezt megvalositani. Én nem intézném el annyival az idei szezont, hogy jo jo de tavaly megnyertünk mindent! Ennek a csapatnak önbizalommal kéne kimenni minden egyes mérközésre(pont a tavalyi év miatt). Ennek a csapatnak nem kéne hitehagyottnak lennie, nem kéne ugy kimenni hogy nem szakadnak meg a pályán. Mert a tavalyi évi sikerekböl nem lehet megélni, a tavalyi évi sikerek idén nem fognak mecseket nyerni!! Fel kéne ébredni minnél elöbb!! Mert ami az utobbi idöszakban történik az elkeseritö és talán nem tulzás de szégyenteljes is(még most is ég az arcom a Schalke elleni párharc miatt). Én nem varrnám Leo nyakába ezt az egészet(mint Audipower), mert bizonyos jollakott játékosok ugyanugy felelösek a kialakult helyzetért, mint ahogy a vezetöségnek is megvan a felelössége, sőt még Mourinho-nak is(lehet hogy neki a legnagyobb). Kell találni egy olyan edzöt aki nemcsak ért a szakmájához, de ha kell üvölt egyet bizonyos esetekben a játékosokra, vagy pár embertöl érzékeny bucsut kell venni. Attól félek ilyen edzöt nem fog találni Moratti(vagy nem is ilyet keres)! Remélem nem voltam túl negativ, de nagyon elkeseritö ez az egész. Forza INTER!!!!

Én sem varrom teljesen Leo nyakába, de ha nincs taktikai alapja a játékunknak, akkor mind1, ha ki se mennek a játékosok a pályára. Az mondjuk igaz, hogy Maicon,Cambi,Sneijder és Motta a tavalyi szintjükhöz képest nagyon visszaestek, Chivu és Pandev pedig alapból nullák, de sztem a játékosok is látják, hogy nincs igazi vezére a csapatnak(mint tavaly Mou), s így nem is teszik oda magukat annyira. Na meg sztem itt már lélekben a csapat nagy része(Zanetti kivételével) feladta a harcot a Scudettóért a Milan elleni vereség után.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

"Sajnos" a meccset nem láttam, de ha így folytatjuk akkor a BL indulás sem biztos, hogy meg lesz...
Remélem Morattinak örök tanulságként szolgál hogy a végy egy jó kapust mondás sokkal inkább áll úgy: végy egy jó edzőt, hiszen hiába van jó keretünk, ez a bajnokság egyértelműen az edzőproblémának köszönhető.
mike

Inter101 írta: Én nem varrnám Leo nyakába ezt az egészet(mint Audipower), mert bizonyos jollakott játékosok ugyanugy felelösek a kialakult helyzetért, mint ahogy a vezetöségnek is megvan a felelössége, sőt még Mourinho-nak is(lehet hogy neki a legnagyobb).

Mourinho :?: Max annyival hogy magasra tette a lécet, és mindent megnyeretett a játékosokkal.
Egyébként teljesen igaz hogy ebben benne van mindenki, tulaj, sportigazgató, edzők, játékosok.
Legalább lesz hová fejlődni a köv. szezonig :)
hvmetal

vége lehetne már a szezonnak.nehéz lesz motiváltan játszani.voltak akiknek akkor sem ment mikor előzhettük volna a Milánt.2.hely is elúszott,lehet.
Milan elleni vereséggel semmissé vált a január óta tartó fárasztó és szinte lehetetlen munka.ez összetörte a csapatot.Utána jött a Schalke elleni meccs amit simán nyerhettünk volna 11emberrel,ehelyett...
sajnálom Leot,mint embert.tavalyi küzdeni tudással,csapatszellemmel a scudetto meglehetett volna neki 1-2 hiba ellenére is.de ezt a motiválatlanság,benitez gőgössége szétverte.
Remélem Tevez árából hozunk egy klasszis edzőt.azt a 30misit odaadnám inkább Josénak 2évre.kár,hogy nem maradt.pedig rá kellett volna bízni az új Inter felépítését.sajnos ő nem egy Fergusson.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

gazzettából

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNDQ0OTk

mourinho beiratja a fiát luganoba, Inter edzőközponttól 40km-re ;)

na mibe h visszajön?
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Igazából én nem nagyon bízok benne de azt látom hogy a realnál nem érzi olyan jól magát.Nem sok meccset láttam de ott csak ül a padon és irányít de nálunk együtt élt a játékkal és szinte 12. ember volt.Hát nem lenne rossz.Az ő személye és karizmája elég lenne hogy erőt adjon a fiúknak.De attól tartok nem fog visszafelé lépni de az is igaz hogy neki kihívásra van szüksége az pedig itt most van bőven.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

most már corriere is megírta h nagyon erős a közeledés

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNDQ1MTI

hát hajrá ;)
cét hozhatja magával :D
hvmetal

R9. írta:gazzettából

na mibe h visszajön?

legyen igazad
remélem
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért óvatosan kezeljük a dolgokat egyelőre, mert az is benne van a szövegben, hogy "L'indiscrezione è" azaz pletyka, melyet a La gazzetta szellőztetett meg (ez okot adhat a bizakodásra), illetve a "Se la notizia fosse confermata", ha a hír megerősítést nyer. Úgyhogy ez még csak feltevés, de a jobb fajtából. :)
Forza Inter!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A tegnap este kialakult helyzet sajnos azzal kezdődött,hogy JM elment.Beni rombolása kezdődött,amit Leo új lendülete követett,aminek a milan ellen vége is lett.Ebben a szezonban már csak az olasz kupában bizhatunk,azt mindenképp hozni kell,már csak azért is,hogy valami lelket öntsön játékosba,szurkolóba egyaránt!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Audipower írta:
sorger=giallo írta:
Audipower írta: retek Chivu

Engem már az is irritál, ha pályára lép a hülye "fejvédőjében". Úgy néz ki, mint valami harckocsivezető a II. vh. idejéből. :D
Pont ez az egyik probléma! A játékában valóban vannak kifogásolható tényezők (habár szerintem olykor egy picit ez el van túlozva, persze ezzel lehet vitatkozni, amennyiben valaki nem ért egyet), de azon nevetgélni, hogy a sérülése után fejvédőben lép pályára... Te biztosan olyan vakmerő vagy, hogy egy ilyen trauma után, minden mindegy alapon, plusz védelem nélkül vágtatnál a pályán, de nem lehet mindenki hozzád hasonlóan karizmatikus hős.

vaskalap írta:Ebben a szezonban már csak az olasz kupában bizhatunk,azt mindenképp hozni kell,már csak azért is,hogy valami lelket öntsön játékosba,szurkolóba egyaránt!
Egyetértek! Természetesen nem kell feladni a bajnokságot sem, de igazából már csak a kupában érhetünk a csúcsra idén, szerintem.

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interista23 írta:a realnál nem érzi olyan jól magát.Nem sok meccset láttam de ott csak ül a padon és irányít de nálunk együtt élt a játékkal és szinte 12. ember volt.

José legnagyobb gondja szerintem a Barcelona.

Ő nem az a fajta aki beéri a második helyekkel, és nem tartanám megfutamodásnak, de ha ezzel a Madrid-dal sem képes a Barca fölé nőni, akkor lépni fog, remélem ide vissza hozzánk.

Nem láttam a Parma ellenit - talán jobb is- , de nem kellene a végére széteni, a BL főtábla legyen meg.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Inter101 írta:Ennek a csapatnak nem kéne hitehagyottnak lennie,
a tavalyi évi sikerekböl nem lehet megélni, a tavalyi évi sikerek idén nem fognak mecseket nyerni!!
Fel kéne ébredni minnél elöbb!!
nagyon elkeseritö ez az egész. Forza INTER!!!!

Értem amit írsz, de ne felejtsük el at sem, hogy az elmúlt 5 évben mi uraltuk a Serie A-t, és azt gondolom mindenki sejtette, hogy előbb-utóbb megszakad ez a sorozat.

Ennyi évig a csúcson lenni nem könnyű, csak a legnagyobb klubboknak sikerült. Azt hiszem nagyon sok köszönettel tartozunk ennek a keretnek, de ez az egészen kivételes sorozat most véget ért.

Jövőre kell nagyon odafigyelni, hogy ne szakadjunk le tovább a bajnoktól.
Audipower

R9. írta:gazzettából

na mibe h visszajön?

Úgy legyen! :D
Olaszul nem sok mindent tudok, de a goal.com-on is van egy cikk róla. Abban azt írják, hogy Moratti jövőre is is Leo-t akarja edzőnek :shock: , Mou-nak meg valami igazgatói posztot akar adni. Na ha ez igaz, akkor Mou nem olyan hülye, hogy ebbe belemenjen. Hogy ő legyen a segítője Leo-nak? :lol: Ez még viccnek is rossz.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Én ezt pont fordítva tudom, azaz Mourinho-t akarja edzőnek, Leonardonak meg igazgatói poszot.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Süti írta:Jövőre kell nagyon odafigyelni, hogy ne szakadjunk le tovább a bajnoktól.

Én is pontosan erről beszélek! Persze hogy nem nyerhetünk minden évben ez oké, de amit mostanában nyujt a csapat az nem elfogadható! Most láthatoan még akinek volt is kedve és energiája játszani annak is elment a kedve az egésztől. KELL egy jó edző, mondjuk lövésem sincs ki lehetne az, lehet jobban járnánk egy kevésbé neves de jó képességű olasszal(van ilyen??)! Szerintem elképzelhetetlen hogy Mourinho visszajöjjön. A Real annyira azért nem hülye hogy elküldje. Eljönni meg nem fog ide mert Milanóban is rosszul érezte magát(állítólag). 2 dolgot tudok elképzelni vele kapcsolatban hogy megy a ManCityhez vagy marad Madridban! Amugy a tegnapi meccs alapján van esélye a Madridnak kiverni a Barcát, akár a BL-ből is!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

e.szabi írta:Én ezt pont fordítva tudom, azaz Mourinho-t akarja edzőnek, Leonardonak meg igazgatói poszot.

ez igy van. már régebben is posztoltak arrol, hogy jövöre ha nem Leo marad az edző akkor Moratti valamilyen másik, számára ideális -mármint Leonak- munkakört ad neki az Internél. bízok benne, hogy Mou visszajön mert kihívás az lenne neki rendesen ezután az erősen feledhető szezon után.

most olvasom, hogy goal.com tényleg azt irja, hogy Leo lenne jövöre az edző és Mounak szánnának valami igazgatói munkát. ez valami elírás lehet... :o
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Leo ugyanazt produkálja velünk mint tavaly a milannal. Ott is volt egy csúnya BL kiesés (7-2-es összesítés az MU ellen), tőlünk jól kikaptak 2x is, majd küzdöttek a 3. helyért ahogy mi is tesszük idén....sajnos ennyit tud még. Szimpatikus mint ember, de nyáron mennie kell, ennek kérdésnek sem kellene lennie. Mourinho meg igazgatónak nem fog ide jönni, ilyen hülyeséget nem is tudom minek hoznak le. :D Máshol sem lenne az, vérében van az edzősködés, az élteti.
Pár napja meg dumáltuk, hogy a 2. vagy 3. hely már olyan mindegy ha bajnokok nem lehetünk, ez igaz, de a 4.-en már selejtezni kell, az 5. meg nem ér BL-t....szóval remélem összekapják magukat a játékosok is. Olasz kupa meg sokat nem ér, de azt hiszem sokan örülnénk ha döntőbe jutnánk és ott a milan-t jól elvernénk. ;) Mást úgysem nyerhetünk már ebben a szezonban sajnos.
Amikor 98-ban elkezdtem szurkolni a csapatnak nagyon sok csalódás és nyeretlen idény ért, de kitartottam és az elmúlt 5 évben olyan sok örömet okoztak, főleg ugye tavaly, hogy abszolút belefér ha most egy szar idényt kellett átélni. Ebből is lehet tanulni, remélem tanult belőle a vezetőség is, játékosok is, mindenki. Jövőre meg visszavágunk. ;)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Ez bőven nem ugyanaz, a szezon felében nem ő irányította a csapatot.
mike

A legnagyobb igazolás José lenne az tuti :D , de sajnos nem valószínű hogy visszajön.
Korábban többször is elmondta hogy a madridtól már csak angliába menne, utána meg szöv. kap. akar lenni.
Persze azért néha történnek csodák :)
Válasz küldése