Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Lehet, hogy kicsit túlzok, szerintem nem is játszott igazán jól a csapat, igaz az Atalanta is gyenge napot fogott ki, én ennél látványosabb meccsre számítottam. Ellenben az, hogy fél órán keresztül egy teljesen szürke Klaassent és a komplett meccsen ismét dupla nulla Arnautovicot is elbíró összkép még így is az Inter felé billenti a mérleg nyelvét, az azért sokat mondó.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Soha nem jó ha vitatható itéletek vannak mert akkor mindig megkapjuk nekünk fújnak de igazából nem ezért nyertünk és nem ezért vagyunk ott ahol.
12 pont tényleg tetemees de azért remélem ebbe nem kényelmesedünk bele. Nyerjük csak a meccseket és menjen el mégjobban a kedve a juvénak.
Sanchez nagyon jól szállt be. Genoa ellen remélem ő kezd.
4. meccs zsinórban a bajnokságban, hogy 4 gólt lövünk. Hihetetlen.
12 pont tényleg tetemees de azért remélem ebbe nem kényelmesedünk bele. Nyerjük csak a meccseket és menjen el mégjobban a kedve a juvénak.
4. meccs zsinórban a bajnokságban, hogy 4 gólt lövünk. Hihetetlen.
- Festa
Aki azt mondja, hogy Sánchez is Arnautovic ugyanolyan szar az nem ért a focihoz.
Sánchez még tudja milyen a lenyugvó nap ereje ,de a Wishes Ibra végig koccogta a meccset.
Alap hiányzók mellett most még Bastoni sem lesz majd a Genoa ellen,de lassan olyan lendületben játszunk, hogy szinte mindegy ki van a csapatban.
Sánchez még tudja milyen a lenyugvó nap ereje ,de a Wishes Ibra végig koccogta a meccset.
Alap hiányzók mellett most még Bastoni sem lesz majd a Genoa ellen,de lassan olyan lendületben játszunk, hogy szinte mindegy ki van a csapatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2024.02.28. 23:52-kor.
- brecsinho
Hát gyerekek nagyon ad a gép idén,ilyen menetelésre csak a legszebb álmainkban gondoltunk
Hirtelen felindulasból vettem is jegyet a napoli ellen,a trónfosztás innen már csak formalitás, szerintem lassan az ő tavalyi teljesítményüket is felülmúljuk,le a kalappal
12meccs maradt és 12pont az előny,de a csalóknak még az összes rangadójuk vissza van,az első 10ból rajtunk kívül senkivel se játszottak,szóval nagyon nincs mitől tartanunk,jönni fog az a második csillag a mezre
Hirtelen felindulasból vettem is jegyet a napoli ellen,a trónfosztás innen már csak formalitás, szerintem lassan az ő tavalyi teljesítményüket is felülmúljuk,le a kalappal
12meccs maradt és 12pont az előny,de a csalóknak még az összes rangadójuk vissza van,az első 10ból rajtunk kívül senkivel se játszottak,szóval nagyon nincs mitől tartanunk,jönni fog az a második csillag a mezre
- PetR
- Kapcsolat:
- alwin91
Sajnos nem láttam a mecset, csak most az összefoglalót, de őszintén megmondom most kivételesen nem igazán értem, hogy miért volt ez annyira vitatható. Atalantás gólnál a srác még emelte is a karját, ezt szerintem mindenhol lefújják. A tizinél meg szintén azt bizonyította a visszajátszás, hogy se kint nem volt a labda, se a kéz nem volt leszorított helyzetben, most miről beszélünk?Cupi írta: ↑2024.02.28. 22:55 Soha nem jó ha vitatható itéletek vannak mert akkor mindig megkapjuk nekünk fújnak de igazából nem ezért nyertünk és nem ezért vagyunk ott ahol.![]()
12 pont tényleg tetemees de azért remélem ebbe nem kényelmesedünk bele. Nyerjük csak a meccseket és menjen el mégjobban a kedve a juvénak.![]()
4. meccs zsinórban a bajnokságban, hogy 4 gólt lövünk. Hihetetlen.![]()
- interfan
Ertekelesek:
-SI:
Martinez 8
Bastoni 7
Dimarco 7
Darmian 7
Asllani 7
Sanchez 7
Pavard 6,5
DeVrij 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Frattesi 6,5
Sommer 6
C.Augusto 6
Arnautovic 5,5
-Calciomercato.com:
Martinez 8
Bastoni 7
DeVrij 7
Dimarco 7
Darmian 7
Dumfries 7
Barella 7
Mkhitaryan 7
Frattesi 7
Sanchez 7
Pavard 6,5
Asllani 6,5
Sommer 6
Arnautovic 6
-SI:
Martinez 8
Bastoni 7
Dimarco 7
Darmian 7
Asllani 7
Sanchez 7
Pavard 6,5
DeVrij 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Frattesi 6,5
Sommer 6
C.Augusto 6
Arnautovic 5,5
-Calciomercato.com:
Martinez 8
Bastoni 7
DeVrij 7
Dimarco 7
Darmian 7
Dumfries 7
Barella 7
Mkhitaryan 7
Frattesi 7
Sanchez 7
Pavard 6,5
Asllani 6,5
Sommer 6
Arnautovic 6
-
Tombi1986
Tegnap győzelem azért fontos fontos és jelzés mindenkinek:alwin91 írta: ↑2024.02.29. 05:51Sajnos nem láttam a mecset, csak most az összefoglalót, de őszintén megmondom most kivételesen nem igazán értem, hogy miért volt ez annyira vitatható. Atalantás gólnál a srác még emelte is a karját, ezt szerintem mindenhol lefújják. A tizinél meg szintén azt bizonyította a visszajátszás, hogy se kint nem volt a labda, se a kéz nem volt leszorított helyzetben, most miről beszélünk?Cupi írta: ↑2024.02.28. 22:55 Soha nem jó ha vitatható itéletek vannak mert akkor mindig megkapjuk nekünk fújnak de igazából nem ezért nyertünk és nem ezért vagyunk ott ahol.![]()
12 pont tényleg tetemees de azért remélem ebbe nem kényelmesedünk bele. Nyerjük csak a meccseket és menjen el mégjobban a kedve a juvénak.![]()
4. meccs zsinórban a bajnokságban, hogy 4 gólt lövünk. Hihetetlen.![]()
![]()
- önmagunkhoz képest gyengén játszottunk
- többet tudásuk alatt
- Arnautovic pedig -1 ember volt a pályán
- Klassen után már - 2 ember
Nagyon bizok, hogy a nyáron normális tulajdonosi hátterünk lesz, mert ebben az esetben x évre szerintem nem lenne kérdés ki lenne a Seria A ura.
Be kell vallani Marotta zseniális, de nem csak a játékosok miatt, hanem az edző kiválasztásában is. Elején bevállalta Contet, ami valljuk be muszáj volt, de szokásos hisztije után hozott egy csiszoszatlan gyémántot, aki nálunk tud a csúcsra térni. Korábbi években azért sem jött össze a bajnokság, mert minden fronton harcoltunk, de a keret erre nem volt alkalmas. Az idei már jónak tűnik, de ha minden jól alakul a jövő évi lesz a csúcs
- interfan
Arnautovic egy elkepeszto csodtomeg ugy ahogy van, hihetetlen mekkora katasztrofa az ember, elottem mar leirtatok rola minden rosszat, hat nehez megkerdojelezni barmelyiket is, ritkan latni ekkora sorscsapast mint o.
Valoban jogos amit irsz Festa, Sanchez teljesen mas szinvonal meg most is.
Benne van valami lehetoseg, ellenben Arnautovic egy teljes csod.
Nekem nagy kedvencem volt Sanchez mindig, mar az Udines idoszakatol kezdve.
Viszont en jovore mar nem tartanam meg, sajnos Sanchez felett is mar eljart az ido.
Nem tudom Taremi jobb lesz e, de nalam o lenne a 4.szamu, hoznek egy eppkezlab 3.szamu csatart, valamint vissza Carbonit es kesz.
- matrix23
Azt lehet tudni, hogy Frattesivel mi történt?
- interfan
- matrix23
-
cuchu11
És az megvan, hogy Marotta a tribünről kiszúrta az Atalanta játékos kezezését (a meg nem adott gólnál)?Tombi1986 írta: ↑2024.02.29. 06:38
Be kell vallani Marotta zseniális, de nem csak a játékosok miatt, hanem az edző kiválasztásában is. Elején bevállalta Contet, ami valljuk be muszáj volt, de szokásos hisztije után hozott egy csiszoszatlan gyémántot, aki nálunk tud a csúcsra térni. Korábbi években azért sem jött össze a bajnokság, mert minden fronton harcoltunk, de a keret erre nem volt alkalmas. Az idei már jónak tűnik, de ha minden jól alakul a jövő évi lesz a csúcs![]()
Nagy májer az öreg. Szerintem amint nem mutatják a kamerák,
a szeme is "rendesen" áll.
- interfan
Egyebkent szerintem Asllani tegnap is nagyon rendben volt Calhanoglu helyen.
Sokan feltek tole, de szerintem a Lecce ellen (persze 0 szint a Lecce), de tegnap az Atalanta ellen is boven bizonyitott.
Nem azt mondom, hogy egy Calhanogli szint (aki maga szerint a vilag legjobbja), de szerintem boven jo Asllanival is a KP.
- Cupi
Nem kiszúrta hanem a bírónak mutatta mi legyen az ítélet.cuchu11 írta: ↑2024.02.29. 08:37És az megvan, hogy Marotta a tribünről kiszúrta az Atalanta játékos kezezését (a meg nem adott gólnál)?Tombi1986 írta: ↑2024.02.29. 06:38
Be kell vallani Marotta zseniális, de nem csak a játékosok miatt, hanem az edző kiválasztásában is. Elején bevállalta Contet, ami valljuk be muszáj volt, de szokásos hisztije után hozott egy csiszoszatlan gyémántot, aki nálunk tud a csúcsra térni. Korábbi években azért sem jött össze a bajnokság, mert minden fronton harcoltunk, de a keret erre nem volt alkalmas. Az idei már jónak tűnik, de ha minden jól alakul a jövő évi lesz a csúcs![]()
Nagy májer az öreg. Szerintem amint nem mutatják a kamerák,
a szeme is "rendesen" áll.![]()
- Cupi
Azt nézten hogy szerintem 3 olyan meccsünk lesz még ami keményebb és amitől tartok. Egyik a Bologna elleni idegenben...na az ott nehéz lesz....rossz emlékünk is köt oda. Utána a Napoli. Oké idén nem olyan jók de azért nem legyintenék rá.
Harmadik meg a derby ami mindig kemény, mind1 ki hol áll a tabellán. Persze ez csak április végén lesz, lehet addig nem is lesz tétje a bajnoki cím szempontjából.
Összes többi meccs szerintem bőven hozható.
Harmadik meg a derby ami mindig kemény, mind1 ki hol áll a tabellán. Persze ez csak április végén lesz, lehet addig nem is lesz tétje a bajnoki cím szempontjából.
- brecsinho
Ha ehhez hozzánézed a csalók sorsolását,akkor nincs sok kérdés. Mi már túl vagyunk a nehezén, a Bl visszavágó előtti Bologna és utána a napoli ami kicsit nehezebbnek tűnik,bár az Atalantat is annak gondoltuk,erre lett 4-0Cupi írta: ↑2024.02.29. 08:54 Azt nézten hogy szerintem 3 olyan meccsünk lesz még ami keményebb és amitől tartok. Egyik a Bologna elleni idegenben...na az ott nehéz lesz....rossz emlékünk is köt oda. Utána a Napoli. Oké idén nem olyan jók de azért nem legyintenék rá.
Harmadik meg a derby ami mindig kemény, mind1 ki hol áll a tabellán. Persze ez csak április végén lesz, lehet addig nem is lesz tétje a bajnoki cím szempontjából.![]()
- interfan
Az meg hagyjan, hogy a drukkerektol, az kb mindegy lenne, hisz kit erdekel, de mindig ezt kapjuk magatol a kozvelemenytol.
Atalanta sportigzagatoja a bajnoksag legsulyosabb hibairol beszel, es a VAR elhajlasarol az Inter fele.
Gasperini detto...
Ilyen "Inter barat" Tuttosport, Corrieretol ne is emlitsunk, es a szinten "Inter barat" szakertok megszolalasat.
Foglalkozni sem erdemes vele, annyira rangon aluli az egesz.
Kozelunkbe nincs senki, gyakorlatilag mindenki tudja es elismeri az Inter a bajnok mar most, es akkor ezeknek jar a szaja?
Rohej...
Akinek van szeme az pontosan lathatja, nem a "biroi segitseg" miatt bajnok az Inter, hanem a kiemelkedo jatekunk miatt, aminek kozeleben sincs a Juventus, Milan, es meg sorolhatnank.
Guardiola nyilatkozatat ujra idehoznam, ebbol tanulhatnank az Olasz rivalisaink, "szakertok", ujsagok egy kis tiszteletet az Inter fele.
Guardiola:
"
Az Inter a vilag egyik legerosebb csapata.
En tavaly is mondtam, hogy nagyon erosek, es egyaltalan nem lesz konnyu ellenuk, igy is lett, az egyik legnehezebb meccsunk volt.
Iden meg jobb lett az Inter, egyszeruen szarnyalnak, a bajnoki cimet mar szinte megnyertek, minden meccsen 3-4 golt lonek, nehezen talalnek jobb csapatot a vilagon.
"
Azert ezek nem kis szavak, egy nem kis embertol a futballban.
- CsaSzi9294
El kell engedni a bohócokat, nincs ellenfelünk a ligában, ez egyértelmű. Nem azon a tizenegyesen múlott. Az Atalanta az Xért jött, nyerni ha akarnak se tudtak volna...interfan írta: ↑2024.02.29. 09:15Az meg hagyjan, hogy a drukkerektol, az kb mindegy lenne, hisz kit erdekel, de mindig ezt kapjuk magatol a kozvelemenytol.
Atalanta sportigzagatoja a bajnoksag legsulyosabb hibairol beszel, es a VAR elhajlasarol az Inter fele.
Gasperini detto...
Ilyen "Inter barat" Tuttosport, Corrieretol ne is emlitsunk, es a szinten "Inter barat" szakertok megszolalasat.
Kozelunkbe nincs senki, gyakorlatilag mindenki tudja es elismeri az Inter a bajnok mar most, es akkor ezeknek jar a szaja?
Rohej...
Akinek van szeme az pontosan lathatja, nem a "biroi segitseg" miatt bajnok az Inter, hanem a kiemelkedo jatekunk miatt, aminek kozeleben sincs a Juventus, Milan, es meg sorolhatnank.
Guardiola nyilatkozatat ujra idehoznam, ebbol tanulhatnank az Olasz rivalisaink, "szakertok", ujsagok egy kis tiszteletet az Inter fele.
Guardiola:
"
En tavaly is mondtam, hogy nagyon erosek, es egyaltalan nem lesz konnyu ellenuk, igy is lett, az egyik legnehezebb meccsunk volt.
Iden meg jobb lett az Inter, egyszeruen szarnyalnak, a bajnoki cimet mar szinte megnyertek, minden meccsen 3-4 golt lonek, nehezen talalnek jobb csapatot a vilagon.
"
Persze, hogy utálnak minket, aki ellenünk játszik kvázi elengedi a meccset. Milán, Juve most azon a szinten van kb, ahol mi voltunk olyan 2017-19 körül.
- interfan
Nekem ami nagyon tetszik, es szerintem a futballban, de ugy eleve a sportban a legfontosabb, hogy csapatkent mennyire egyben vagyunk.
Bastonit kerdezte valami ujsagiro, hogy Sommernek semmi dolga, nem sokat tesz o hozza a keves kapott golhoz, es nem az o erdeme, bla-bla.
Bastoni pedig elmondta, egyutt vedekezunk, egyutt tamadunk, az erdeme ugyanugy mindenkie, meg a tamadoke is, es ebben minden poszt hatalmas szerepet jatszik.
Na igen, ez igy van, es milyen jo ezeket hallani.
Ez mutatja meg, mekkora a csapategyseg, es mennyire egybenvagyunk csapatkent.
Ez pedig az Inter ereje es erossege.
Mert egyenenkent azert sok-sok csapat jobb egyeni kepessegu jatekosokbol all, de azert mert vannak valahol jo jatekosok, az nem jelenti azt, hogy lesz jo csapat is.
Ahol pedig van egy csapategyseg, egy jo csapat, ott a kevesbe kiemelkedo es nem klasszis jatekos is tud hozni egy pluszt, hozzatud tenni, es o is resze az egysegnek.
Mashol meg hiaba vannak klasszisok, ha nem tudnak csapatkent mukodni, akkor a kiemelkedo szintu jatekos is visszaesik egy kozepszintre, es maris nem mukodik semmi.
En pont ezert szerettem meg anno az Intert, mert egy csapat voltunk, es nem egyenek gyulokezete.
Es ez az a egyseg amit latok most is, ez pedig Inzaghi es a szakmai vezetes erdeme, hogy ezt ebben a formaban, ilyen tragikus tulajdonosi hatterrel, ennyire nehez helyzetben, ilyen szinten megcsinaltak.
Ez az Inter pedig csapatkent, es nem egyenenkent, gyakorlatilag szamomra ott van a vilag top 5 legjobb csapata kozott.
Egyszoval koszonom Inzaghinak, a szakmai vezetesnek, es az Interert a palyan minden megado jatekosonak azt ahova kerultunk, es azt hogy ezt a szintu egyseget osszehoztak.
Ennek pedig az eredmenye a 3. eve vart es honahitott 20. bajnoki cim es 2. csillag.
Bastonit kerdezte valami ujsagiro, hogy Sommernek semmi dolga, nem sokat tesz o hozza a keves kapott golhoz, es nem az o erdeme, bla-bla.
Bastoni pedig elmondta, egyutt vedekezunk, egyutt tamadunk, az erdeme ugyanugy mindenkie, meg a tamadoke is, es ebben minden poszt hatalmas szerepet jatszik.
Na igen, ez igy van, es milyen jo ezeket hallani.
Ez mutatja meg, mekkora a csapategyseg, es mennyire egybenvagyunk csapatkent.
Ez pedig az Inter ereje es erossege.
Mert egyenenkent azert sok-sok csapat jobb egyeni kepessegu jatekosokbol all, de azert mert vannak valahol jo jatekosok, az nem jelenti azt, hogy lesz jo csapat is.
Ahol pedig van egy csapategyseg, egy jo csapat, ott a kevesbe kiemelkedo es nem klasszis jatekos is tud hozni egy pluszt, hozzatud tenni, es o is resze az egysegnek.
Mashol meg hiaba vannak klasszisok, ha nem tudnak csapatkent mukodni, akkor a kiemelkedo szintu jatekos is visszaesik egy kozepszintre, es maris nem mukodik semmi.
En pont ezert szerettem meg anno az Intert, mert egy csapat voltunk, es nem egyenek gyulokezete.
Es ez az a egyseg amit latok most is, ez pedig Inzaghi es a szakmai vezetes erdeme, hogy ezt ebben a formaban, ilyen tragikus tulajdonosi hatterrel, ennyire nehez helyzetben, ilyen szinten megcsinaltak.
Ez az Inter pedig csapatkent, es nem egyenenkent, gyakorlatilag szamomra ott van a vilag top 5 legjobb csapata kozott.
Egyszoval koszonom Inzaghinak, a szakmai vezetesnek, es az Interert a palyan minden megado jatekosonak azt ahova kerultunk, es azt hogy ezt a szintu egyseget osszehoztak.
Ennek pedig az eredmenye a 3. eve vart es honahitott 20. bajnoki cim es 2. csillag.
- alwin91
Mindkét VAR ítélet totál egyértelmű volt és fordított esetben ők is elvárnák, hogy ugyanúgy ítéljenek nekik. Kezet ért a labda mindkét esetben, ezen mit nem lehet elismerni?CsaSzi9294 írta: ↑2024.02.29. 09:45El kell engedni a bohócokat, nincs ellenfelünk a ligában, ez egyértelmű. Nem azon a tizenegyesen múlott. Az Atalanta az Xért jött, nyerni ha akarnak se tudtak volna...interfan írta: ↑2024.02.29. 09:15Az meg hagyjan, hogy a drukkerektol, az kb mindegy lenne, hisz kit erdekel, de mindig ezt kapjuk magatol a kozvelemenytol.
Gasperini detto...
Rohej...
Guardiola:
"
"
Persze, hogy utálnak minket, aki ellenünk játszik kvázi elengedi a meccset. Milán, Juve most azon a szinten van kb, ahol mi voltunk olyan 2017-19 körül.
Az egyetlen jogos rossz VAR ítélet idén az a Verona elleni megadott gól, amikor Bastoni leütközte a srácot a gól előtt, egyébként ott is kompenzáltak a végén nekik egy könnyű síppal befújt 11-vel, más kérdés, hogy a srác nem tudta berúgni.
-
valentino
Kicsin múlott mind a két kezezés, gyak. senki nem vette észre. Egyik játékosunk sem rohant a bíróhoz reklamálni, hogy kéz volt, ez így idegesítő lehet azért.
Vicces, hogy két normális csatárunk van, most az egyik sérült is, és 2,5 gól a gólátlagunk, pedig én is azt hittem, hogy a csatárgondok miatt leszünk bajban. Egyelőre úgy néz ki, elég lesz ez így. Alexis ügyes azért, Arnautovicban meg hiába reménykedik az ember minden meccsen, ő reménytelen. Na de majd hátha a kövi meccsen...
És az is tetszik, hogy 4-0-nál is figyelünk, és nem kapunk gólt, gólokat.
Vicces, hogy két normális csatárunk van, most az egyik sérült is, és 2,5 gól a gólátlagunk, pedig én is azt hittem, hogy a csatárgondok miatt leszünk bajban. Egyelőre úgy néz ki, elég lesz ez így. Alexis ügyes azért, Arnautovicban meg hiába reménykedik az ember minden meccsen, ő reménytelen. Na de majd hátha a kövi meccsen...
És az is tetszik, hogy 4-0-nál is figyelünk, és nem kapunk gólt, gólokat.
- Atosz
A szezon eddigi részének margójára 2 érdekes adat:
- Idén a Serie A-ban mindösszesen 38 percet (!) játszottunk gólhátrányban.
- Inzaghi eddigi pontátlaga a legjobb jelenleg a csapat történetében (Mou előtt)
- Idén a Serie A-ban mindösszesen 38 percet (!) játszottunk gólhátrányban.
- Inzaghi eddigi pontátlaga a legjobb jelenleg a csapat történetében (Mou előtt)
- Festa
A sorsolás alapján ki gondolta volna,hogy 2024-ben az egyik legnehezebb meccsünk a Verona elleni lesz.
Ez a csapat most nagyon összeállt és lassan a bajnokság mellett marad energia koncentrálni a BL-re is.
- Atosz
Hát valami idén nagyon durván összeállt, a játékosok és Inzaghi egy entitásként létezik minden meccsen kb. Gyakorlatilag ott tartunk, annyira kiforrott és sokoldalú a játékunk, hogy bárki ellen komoly keresnivalónk van/lesz. Remélem semmi balszerencse nem jön közbe, és a Blben idén is komoly menetelést nyomunk.
Nagyon jó ezt látni, mióta Inter szurkoló vagyok (~2000) szerintem ilyen jól és látványosan játszó csapatunk még nem volt.
- interfan
Bilbao-Atletico 3-0.
Atletico legutolso 7 meccse:
1 gyozelem
2 x
4 vereseg
Azert ettol az Atleticotol eleve nem kell beszarni, lattuk ha 4-0 nyerunk se lehetett volna egy szavuk sem.
Kaput eltalalo lovesuk se volt.
Nem lehet kerdes a 8 koze jutas, elkepzelni nem tudom hogy egy Atleticoval szemben kiessunk.
Atletico legutolso 7 meccse:
1 gyozelem
2 x
4 vereseg
Azert ettol az Atleticotol eleve nem kell beszarni, lattuk ha 4-0 nyerunk se lehetett volna egy szavuk sem.
Kaput eltalalo lovesuk se volt.
Nem lehet kerdes a 8 koze jutas, elkepzelni nem tudom hogy egy Atleticoval szemben kiessunk.
- Stankov
- interfan
Capello:
A City, Real, PSG utan az Inter a legeselyesebb a BL gyozelemre.
Ez a harom csapat jelenleg csak a BL-ben aki erosebb lehet mint az Inter, senki mas.
- Cupi
Róla van valami hír? Mennyire súlyos a sérülése?
- interfan
- interfan
Thuram es Acerbi a padon mar ott lehet a Genoa ellen, de a kezdoben meg nem.
Az eltiltott Bastoni helyen C.Augusto kezdhet, valamint visszakerul Pavard Bisseck helyen.
Darmian pihenot kaphat, helyen Dumfries kezdhet.
Elol pedig a folyamatosan gyenge Arnautovic helyett Sanchez kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-C.Augusto
Dumfries-Barella-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Martinez-Sanchez
Az eltiltott Bastoni helyen C.Augusto kezdhet, valamint visszakerul Pavard Bisseck helyen.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-C.Augusto
Martinez-Sanchez
- Festa
Inzaghi mondhat bármit azért látja ki mit csinál a pályán.Arna helyett Sánchez és majd csereként Thuram beáll ha még nem vezettünk legalább 2 gòllal a 70.percben.interfan írta: ↑2024.03.01. 16:32 Thuram es Acerbi a padon mar ott lehet a Genoa ellen, de a kezdoben meg nem.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-DeVrij-C.Augusto
Martinez-Sanchez
- Cupi
Szerintem Thuram inkább ne álljon még be a Genoa ellen. Ne kockáztassunk.
Ezt a Genoa-t otthon illene verni. Főleg azért mert idegenben döntetleneztünk velük így rájuk fér egy verés.
- Festa
Mivel holnap lesz lesz az iker gyerekeim első meccse a San Siroban ezért remélem tartjuk a 4 gólos győzelmi átlagos és a végén még Thuramot is látni fogják a pályán.Lehe kicsit önző kívánságnak tűnik,de Tikusnak szerintem már semmi baja ha a társakkal edzett.
- mike
A Napoli 1-0-ra vezet a csalók ellen a félidőben.
Annak ellenére hogy nagyon jók vagyunk, ilyet mindig jó látni
Kapjanak csak ki.
Annak ellenére hogy nagyon jók vagyunk, ilyet mindig jó látni
Kapjanak csak ki.
- Cupi
Na jo a gyerekek miatt alljon be Thuram egy kicsit.
Azert az kemeny mivel most kikapott a juve ha holnap nyerunk 15 pont elonyunk lesz.
-
gianluca
Ez a nyomorult ruBe összebukdácsolt nekünk egy 12 (15) pontos előnyt. Akár az összes hátralevő kemény meccsünket (Bologna, Napoli, Milan, Lazio) bukhatjuk, meg még egy szabadon választottat és akkor is bajnokok leszünk (feltéve, hogy a többi könnyebb meccset nyerjük). Ez azért nagyon kemény.
Már a Milan elleni meccs végén a miénk lehet a Scudetto!
Már a Milan elleni meccs végén a miénk lehet a Scudetto!
- mike
Szép volt rabruhások
Ma este nyerni kell, a 15 pont már igencsak impozáns lenne.
Ma este nyerni kell, a 15 pont már igencsak impozáns lenne.
- interfan
1,0001X penzt fizetnek az Inter Scudettoert.
Juve Scudetto 80X penz.
Milan Scudetto 101X penz.
Opta is kihozott mar minket bajnoknak.
Inter Scudetto esely: 99,9%
Juventus: 0,1%
Mas: 0%
Egy kerdes van a Scudettot illetoen, melyik forduloban leszunk matematikailag is bajnokok, a gyakorlatban mar azok vagyunk.
Tartalekolhatunk a BL-re, mert mar marciusban gyakorlatilag megvan a Scudetto, legszebb almainban sem gondoltam volna ezt, szoval ez oriasi.
BL-ben pedig 2-3 csapatot leszamitva ha elkeruljuk oket, boven-boven van eselyunk az elodontore.
- sorger=giallo
-
möszi
Továbbra is tartom, hogy a márciusi 4 meccsünket (jó az egyik már április 1) hozni kell. Azzal a 12 ponttal már nem lehet kérdés a végső győztes tekintetében. Félek, hogy ha nagyon tartalékosra vesszük a formát majd a Bologna ellen, akkor abból lehetnek az Atletico meccsre is kihatással járó negatív következmények. Megjegyzem, 1-2 BL csoportmeccset leszámítva Inzaghi idén meglehetősen jól rotálja a keretet. Szóval optimists vagyok abban a tekintetben, hogy a madridi előtti két meccsen a radikális sorcsere nélkül, erősebb rotációval is hozható a két meccs.interfan írta: ↑2024.03.04. 06:521,0001X penzt fizetnek az Inter Scudettoert.
Juve Scudetto 80X penz.
Milan Scudetto 101X penz.
Opta is kihozott mar minket bajnoknak.
Inter Scudetto esely: 99,9%
Juventus: 0,1%
Mas: 0%
Egy kerdes van a Scudettot illetoen, melyik forduloban leszunk matematikailag is bajnokok, a gyakorlatban mar azok vagyunk.
Tartalekolhatunk a BL-re, mert mar marciusban gyakorlatilag megvan a Scudetto, legszebb almainban sem gondoltam volna ezt, szoval ez oriasi.
BL-ben pedig 2-3 csapatot leszamitva ha elkeruljuk oket, boven-boven van eselyunk az elodontore.
- PetR
- Kapcsolat:
Éreztem hogy ma Asllani betalál, szép volt!!!
- Dan-i-nter
Petició, hogy Aslani legyen a beugró csatár Arnautovic helyett, mélységi irányítónak nekem kissé vérszegény, de ezzel a befejezéssel simán kiszoríthatná az osztrákot 
-
R9.
ma is lesz 4 ? 
- Stankov
Szerintem ez nem volt 11es.
Látszott hogy elérte a labdát, beleblokkolt
Látszott hogy elérte a labdát, beleblokkolt
- Dan-i-nter
A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
-
Tombi1986
Tavaly (talán a Lazio ellen) mi is kaptunk úgy 11-est, hogy elrúgta a labdát az ellenfél játékosa, de utána volt egy szabálytalanságunk, ezért 11-est fújtak.
-
Interfan1000
Kb fél gőzzel játszunk, de így is sima! Húzzuk be a scudetto-t minél gyorsabban, ebben a szezonban megérdemeljük!
- Atosz
Az szerintem nem kérdés, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mert attól függetlenül, hogy nem befolyásolta Barella lövését, még szabálytalan. Mint ahogy az sem befolyásol semmit, ha valaki felpofoz valakit a pálya másik pontján, mégis szabálytalan.Dan-i-nter írta: ↑2024.03.04. 21:30 A kérdés itt az, hogy befolyásolt-e bármit is a becsúszás, mivel Barellla már befejezte a lövést, a védőnek köze nem volt a labdához. Sajtó majd biztos csámcsog rajta egy sort.
-
HerfortBalazs
Asllani nagyon megerdemelte mar hogy golt lőjjön. Nincs meg Calha szintjen, bőven nincs de meg mindig csak 22 eves lesz es latszik hogy több van benne.
Alexis meg jol feljavult mostansag.
Alexis meg jol feljavult mostansag.