Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

MLK

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: MLK »

Curtissel kapcsolatban nekem is ugyanez a kettős érzésem van, ebből is, abból is.

Remélem beválik, és inkább pozitív a megítélésem, főleg ha az igazolási összeggel együtt nézem a dolgot.
Ha 25 m. körüli összegből meglesz, azért az jó üzlet, akárhogyan is nézzük.

Bernardo nagy durranás és "vezér"-nek való igazolás lett volna. De "szürke eminenciást" kerestek, (mint Mikhy,) ami egy bevált irány.

Egyébként nekem a Barella, Calha, Mikhy, Zielinski, Sucic, Stankovic sor is megfelelne azon az áron, ha Stankó maradhat, és inkább Curtis ne jöjjön mert a rá szánt összeg elmegy Palestrára.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.06.20. 05:50
k.tomi880421 írta: 2026.06.19. 22:31 Esetleg Interfan tudnál arról cikket közölni, vagy linkelni Romanotól, hogy hol olvasható Romanotól, hogy az Atalanta mégis elutasította az Inter ajánlatát Palestráért?
Persze nagyon szivesen.

Szo szerint kiemelve:

"
L'offerta tocca i 50 mln di euro ma in questo momento l'Atalanta vuole un po' di più. Inter e Atalanta non si sono strette la mano per chiudere Palestra oggi, serviranno altri incontri
"

Erre irtam, hogy Romano szerint az Atalanta elutasitotta az Inter 45m + 5m euros bonusz ajanlatat.
Ettol tobb penzt kernek.
Az Internek ujabb ajanlatra, es meg magasabb osszegre lesz szuksege.

Majd par oraval kesobb, mar Romano mashogy irt:

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -atalanta/

Amire pedig en is irtam, "ejszaka mar egy lepesre irta az Inter-Atalanta teljes megallapodast Palestra ugyeben."

Persze ha csak Romano hireit nezzuk.
Köszönöm a válaszod.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

k.tomi880421 írta: 2026.06.20. 19:47
interfan írta: 2026.06.20. 05:50
k.tomi880421 írta: 2026.06.19. 22:31 Esetleg Interfan tudnál arról cikket közölni, vagy linkelni Romanotól, hogy hol olvasható Romanotól, hogy az Atalanta mégis elutasította az Inter ajánlatát Palestráért?
Persze nagyon szivesen.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... si-romano/

Szo szerint kiemelve:

"
L'offerta tocca i 50 mln di euro ma in questo momento l'Atalanta vuole un po' di più. Inter e Atalanta non si sono strette la mano per chiudere Palestra oggi, serviranno altri incontri
"

Erre irtam, hogy Romano szerint az Atalanta elutasitotta az Inter 45m + 5m euros bonusz ajanlatat.
Ettol tobb penzt kernek.
Az Internek ujabb ajanlatra, es meg magasabb osszegre lesz szuksege.

Majd par oraval kesobb, mar Romano mashogy irt:

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -atalanta/

Amire pedig en is irtam, "ejszaka mar egy lepesre irta az Inter-Atalanta teljes megallapodast Palestra ugyeben."

Persze ha csak Romano hireit nezzuk.
Köszönöm a válaszod.
Nagyon szivesen.
interfan

Spanyol forrasok utan a Sky is megerositi, a Real vegleg eladhatja Nico Pazt.
70m eurot kernek erte, es PL csapatok erdeklodnek.

https://www.fcinter1908.it/ultimora/nic ... richieste/
k.tomi880421

interfan írta: 2026.06.20. 20:11 Spanyol forrasok utan a Sky is megerositi, a Real vegleg eladhatja Nico Pazt.
70m eurot kernek erte, es PL csapatok erdeklodnek.

https://www.fcinter1908.it/ultimora/nic ... richieste/
Elvileg jövő héten fognak a Real és a Como képviselői találkozni egymással megbeszélni a helyzetet. Romano megemlíti a Real uralja a helyzetet Ők csak úgy hosszabbítanák meg a kölcsönt hogy új feltételeket szabnak míg a Como ragaszkodik az eddigiekhez.

Én itt arra tudok gondolni ha a Real szemszögét nézem, hogy mindenképpen visszavásárolják a Comotól a játékjogát a jelenlegi visszavásárlási áron majd jókora összegért ~20-30m-ért majd sima kölcsönnel odaadják nekik újra 2 évig ha pedig ezt nem fogadja el a Como akkor eladják Pazt más csapatnak a fent említett 70m euróért. Ha a Como ezeket a feltételeket elfogadná így most is keresnének rajta egy jó kis összeget és a játékjoga is megmaradna a Reálnál. Ha pedig nem akkor eladják 70mért.

Persze ez csak a saját véleményem amit szerintem simán megtehet a Reál. Nyilván a jövő héten okosabbak leszünk ami viszont kb biztos, hogy mi ezeket az eseményeket csak külső szemlélőként fogjuk végignézni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha como ennyire gazdag miert nem cashelik ki?
interfan

R9. írta: 2026.06.20. 20:52 ha como ennyire gazdag miert nem cashelik ki?
Mert mar UEFA sorozat resztvevok, innentol pedig az UEFA szabalyok vonatkoznak rajuk is.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyébként (nyilván nem fog) a fiatalítás jegyében az Oaktree igazán belenyúlhatna a kis zsebébe.

Ugye jött eddig:
Akanji 15
Stankovic 23
Provedel 3

Kellene még:
Solet 10 + kötelező opció
Palestra 45
Jones 25
Paz 0 (Bastoni 1/1)
Endrick 10 + kötelező opció

Kiadás összesen kb.: 131 millió euró

Eladások (ha tudnánk eladni):
Esposito 4
Akinsanmiro 7.5
Dumfries 20
LH 25
Sucic 20
Frattesi 20
Bastoni 0 (Paz 1/1)

Ez 96.5 millió plusz az Oaktree 50 milliója és máris 146.5 millió. Még a védelembe jöhetne “ingyen” Stones.

Lenne egy:
Martinez-Akanji-Bisseck-Solet-Dimarco-Palestra-Paz-Jones-Barella-Lautaro-Thuram
És egy:
Provedel-Carlos-Stones-DeVrij-X-Diouf-Stankovic-Zielinski-Calha-Esposito-Endrick

Bonny mehet kölcsönbe és ugyanígy jöhet valaki Dimarco mögé (amúgy meg felesleges).

Csak ugye az eladási képességeink vélhetően ezt megakadályoznák.
És azért ebben van plusz lehetőség, mert Miki miatt akár Calha is megetne (tudom Chivu legeslegje) és nyilván Bonny is eladható.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.06.20. 20:51 ami viszont kb biztos, hogy mi ezeket az eseményeket csak külső szemlélőként fogjuk végignézni.
Olasz forumokon is olvasni olyan velemenyeket, hogy miert koltjuk el a penzt Palestrara, ha lenne esely Pazra is akar, stb.
Na most erre szerintem abszolult egyszeru a valasz, a Chivu fele Internek Palestra fontosabb jatekos mint Paz.
Most hogy ez jo, vagy rossz, ezt mindenki maga eldontheti, de valahol ertheto es vedheto allaspont, hogy Palestra aki mindennek felett van es a legfontosabb.
R9.

interfan írta: 2026.06.21. 06:30
k.tomi880421 írta: 2026.06.20. 20:51 ami viszont kb biztos, hogy mi ezeket az eseményeket csak külső szemlélőként fogjuk végignézni.
Olasz forumokon is olvasni olyan velemenyeket, hogy miert koltjuk el a penzt Palestrara, ha lenne esely Pazra is akar, stb.
Na most erre szerintem abszolult egyszeru a valasz, a Chivu fele Internek Palestra fontosabb jatekos mint Paz.
Most hogy ez jo, vagy rossz, ezt mindenki maga eldontheti, de valahol ertheto es vedheto allaspont, hogy Palestra aki mindennek felett van es a legfontosabb.
ez igaz teljesen, de a masik fele is hogyha most nem csapunk le ra a kovetkezo arcedulara mar vegkepp semmi esely
interfan

R9. írta: 2026.06.21. 06:54
interfan írta: 2026.06.21. 06:30
ez igaz teljesen, de a masik fele is hogyha most nem csapunk le ra a kovetkezo arcedulara mar vegkepp semmi esely
De ez forditva is igaz, azaz Palestrara.
Ugyanugy ra se lett volna esely, ha most nem "csapunk le ra" es elviszi mas ahol bevalik.

Van egy X osszeg, ebbol az osszegbol meg el kell donteni ki a prioritas, es ha nekunk a jatekunk miatt, a taktikank miatt, az elkepzelesunk miatt a WB poszt a legfontosabb, es az ami mindennek felett van, akkor onnan valahol ertheto az allaspont, hogy miert Palestra es nem Paz.

Egyebkent megint meglehet forditani.
Tegyuk fel megveszi pl a Chelsea 60-70m-ert Pazt, es mivan ha ne adja eg megbukik?
Lattunk mar ilyet boven, hogy valaki a Serie A-ba kiemelkedo, a PL-ben meg keves es bukik.
Na onnantol kezdve miert ne lehetne esely a jovoben.
R9.

Szerintem a ketto nem zarja ki egymast. Abszolut ertem, hogy Chivu rendszerben Palestra taktikai szempontbol prioritas, es szerintem is fontos igazolas lehet.

Viszont Nico Paz nalam egy masik kategoria. Egy olyan tehetseg, aki korul honapok ota nagy a hype, nem veletlen hogy Zanetti is tobbszor nyilatkozott rola pozitiv hangnemben. Ha a klubon belul tenyleg ennyire nagyra tartottak, akkor szerintem erdemes lett volna plusz eroforrasokat is megmozgatni, hogy ne csak Palestra, hanem Paz megszerzese is napirenden legyen.
interfan

R9. írta: 2026.06.21. 08:03 Szerintem a ketto nem zarja ki egymast. Abszolut ertem, hogy Chivu rendszerben Palestra taktikai szempontbol prioritas, es szerintem is fontos igazolas lehet.

Viszont Nico Paz nalam egy masik kategoria. Egy olyan tehetseg, aki korul honapok ota nagy a hype, nem veletlen hogy Zanetti is tobbszor nyilatkozott rola pozitiv hangnemben. Ha a klubon belul tenyleg ennyire nagyra tartottak, akkor szerintem erdemes lett volna plusz eroforrasokat is megmozgatni, hogy ne csak Palestra, hanem Paz megszerzese is napirenden legyen.
Na jo persze lehetne 10 uj jatekost is venni a kezdobe, es 700m eurot kolteni (ertsd a tulzasokat), de mi nem vagyunk ezen a szinten semmilyen teren.
Palestra 50m, Paz 70m, ez mar magaban 120m.
Mindemelle azert nem "kesz" a csapat, szoval nem 2db uj igazolas kell, hanem jopar, ezt kivitelezni azert finomam szolva sem egyszeru.
En ertem azt is hogy mekkora "hype", de egy olyan jatekosert 70m-t fizetni, akinek az Inter rendszereben posztja sem igazan van, mikozben emiatt hagyni egy letfontossagu jobb WB-t veszni, nem biztos hogy a legjobb otlet.

Zanettie meg minden tisztelet, szobor es orok legenda, de neki az Interben szimbolikus szerepe van csak, igy valahol a nyilatkozatait is ezen a szinten erdemes kezelni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.06.21. 06:30 miert koltjuk el a penzt Palestrara, ha lenne esely Pazra is akar
RWB-be nincs egyetlen megfelelő emberünk sem, Paznak meg sajnos nincs posztja nálunk.
Két csatárt és mögöttük egy tízest ma már nem bírnánk el, nincsenek ehhez megfelelő hatosaink. Max Lautaro mellé/mögé férne el, de úgy meg Thuram csücsülne.
Paz extra, de nem látom hogy miatta rendszert váltanánk..
MLK

mike írta: 2026.06.21. 11:15
interfan írta: 2026.06.21. 06:30 miert koltjuk el a penzt Palestrara, ha lenne esely Pazra is akar
RWB-be nincs egyetlen megfelelő emberünk sem, Paznak meg sajnos nincs posztja nálunk.
Két csatárt és mögöttük egy tízest ma már nem bírnánk el, nincsenek ehhez megfelelő hatosaink. Max Lautaro mellé/mögé férne el, de úgy meg Thuram csücsülne.
Ezzel teljesen egyetértek én is. Örülnék én ilyen játékosoknak, de ha nem posztra érkezik, akkor real madridot játszanánk. Ha nem lesz formáció váltás, Pazról beszélni is felesleges.
Palestra ha illik a rendszerbe, és fiatal, és olasz, és rájzing sztár (mint anno Bastoni, vagy Barella), akkor zsebbe kell érte nyúlni. Mivel az atalantáról van szó, az meg plusz felár. Ha nem megy, akkor pedig más megoldást kell keresni. Pl. marad Henrique, és Diouf.
Egyelőre a védelem még darabra sincs meg. A kapusposztot pedig már beáldoztuk.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Szerintem Paz olyan clutch player, amilyenből nálunk (és sok másik csapatban) nincs igazán. Abszolút betehető 2. csatárnak és a legmagasabb szinten képes játszani ott is. Emellé jönne az, hogy ha ég a ház, formációváltás is mehetne meccs közben; ami nem azzal járna, hogy Bonny a bal szélső a vonalhoz ragasztva pl. Brutális helyzethenerátor az ember, gyenge pontja nincs, letámadásban is elsőrangú, előkészítések, lövések példátlan kb.
Egy ilyen játékosra nem lehet azt mondani, hogy Chivunak Palestra posztja fontosabb, szerintem a 2t nem kell feltétlen szembeállítani egymással. Ha Paz megszerezhető, tuti mindent meg fogunk tenni érte. (Pl egy támadót beáldozni a 4ből, Thuram után csak egy pillanatig szomorkodnék, ha ezen múlna a dolog)
interfan

Atosz írta: 2026.06.21. 12:30
Szerintem Paz olyan clutch player, amilyenből nálunk (és sok másik csapatban) nincs igazán. Abszolút betehető 2. csatárnak és a legmagasabb szinten képes játszani ott is. Emellé jönne az, hogy ha ég a ház, formációváltás is mehetne meccs közben; ami nem azzal járna, hogy Bonny a bal szélső a vonalhoz ragasztva pl. Brutális helyzethenerátor az ember, gyenge pontja nincs, letámadásban is elsőrangú, előkészítések, lövések példátlan kb.
Egy ilyen játékosra nem lehet azt mondani, hogy Chivunak Palestra posztja fontosabb, szerintem a 2t nem kell feltétlen szembeállítani egymással. Ha Paz megszerezhető, tuti mindent meg fogunk tenni érte. (Pl egy támadót beáldozni a 4ből, Thuram után csak egy pillanatig szomorkodnék, ha ezen múlna a dolog)
Ez oke, hogy "bealdoznank" Bonnyt vagy amit Te irsz Thuramot aldoznad be, ez ok.
De mit tudsz tenni, ha Thuram kapcsan pl egy 40m-nal magasabb ajanlat?
Sok mindent nem...
Igy az ugymond "bealdozas" is csak akkor er barmit, ha van kereslet.

Olyan meg barhol az eletben van, hogy itt van 50m, es mi a prioritasi sorrend.

Es itt jon elo Mike irasa:
"RWB-be nincs egyetlen megfelelő emberünk sem, Paznak meg sajnos nincs posztja nálunk."

Valamint MLK irasa:
"ha nem posztra érkezik, akkor real madridot játszanánk. Ha nem lesz formáció váltás, Pazról beszélni is felesleges.
Palestra ha illik a rendszerbe, és fiatal, és olasz, és rájzing sztár (mint anno Bastoni, vagy Barella), akkor zsebbe kell érte nyúlni. "
R9.

egyaltalan van barmi komolyabb hir h akarja az inter pazt ? (corrieren kivul)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2026.06.21. 12:41
Atosz írta: 2026.06.21. 12:30

Ez oke, hogy "bealdoznank" Bonnyt vagy amit Te irsz Thuramot aldoznad be, ez ok.
De mit tudsz tenni, ha Thuram kapcsan pl egy 40m-nal magasabb ajanlat?
Sok mindent nem...
Igy az ugymond "bealdozas" is csak akkor er barmit, ha van kereslet.

Olyan meg barhol az eletben van, hogy itt van 50m, es mi a prioritasi sorrend.

Es itt jon elo Mike irasa:
"RWB-be nincs egyetlen megfelelő emberünk sem, Paznak meg sajnos nincs posztja nálunk."

Valamint MLK irasa:
"ha nem posztra érkezik, akkor real madridot játszanánk. Ha nem lesz formáció váltás, Pazról beszélni is felesleges.
Palestra ha illik a rendszerbe, és fiatal, és olasz, és rájzing sztár (mint anno Bastoni, vagy Barella), akkor zsebbe kell érte nyúlni. "
Az, hogy van fixen az 50 m, amit pluszban lehet költeni, csupán egy feltételezés. Lehet extrém esetekben költhetnek többet Marottáék, amilyen mondjuk Paz lenne.
Tavaly is mentünk Lookmanért 40 milkó körül, nem sikerült, szóval jött 20ért Diouf, plusz még el is adtuk Zalewskit.
Ezek feltételezések, hogy mennyit költhet a klub egy adott mercato alatt, ne vegyük készpénznek szerintem, hogy ennyi van, amennyi Palestra àra, azt csumi.
interfan

R9. írta: 2026.06.21. 13:22 egyaltalan van barmi komolyabb hir h akarja az inter pazt ? (corrieren kivul)
Corriere foszerkesztoje (Zazzaroni) is mar arrol ir, hogy mivel az Inter "budget" elmegy Palestrara, ezert kiurult a koltsegvetes a mercatora.
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.06.18. 16:07 Akinsanmirot is megveszi a Pisa 7.5 milliert
Ugynezki megsem veszik meg.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ga-1011980

https://m.fcinternews.it/focus/akinsanm ... to-1011981
interfan

Romano szerint az Inter 25m + bonuszok ajanlatot tett a Liverpoolnak Jones kapcsan.
Viszont a Pool ezt az ajanlatot elutasitotta, es tovabbra is legalabb 30m eurot kernek.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... liverpool/

Angol Telegraph szerint pedig a Liverpool megszakitotta a targyalasokat az Interrel, mivel 40m eurot kertek, az Inter pedig csak 25m eurot ajanlott.
Francesco

interfan írta: 2026.06.21. 18:56 Romano szerint az Inter 25m + bonuszok ajanlatot tett a Liverpoolnak Jones kapcsan.
Viszont a Pool ezt az ajanlatot elutasitotta, es tovabbra is legalabb 30m eurot kernek.

Angol Telegraph szerint pedig a Liverpool megszakitotta a targyalasokat az Interrel, mivel 40m eurot kertek, az Inter pedig csak 25m eurot ajanlott.
Helyes. Maradjon Stankovic és jövőre Miki helyére jöhet ingyen Jones.
Palestra, Stankovic, Solet, Provedel a bajnoki címre elég kell legyen. Ezen felül még egy nagyobb név kölcsönt kellene elintézni. Bőven jók lennénk.
interfan

Francesco írta: 2026.06.21. 20:41
interfan írta: 2026.06.21. 18:56 Romano szerint az Inter 25m + bonuszok ajanlatot tett a Liverpoolnak Jones kapcsan.

Palestra, Stankovic, Solet, Provedel a bajnoki címre elég kell legyen. Ezen felül még egy nagyobb név kölcsönt kellene elintézni. Bőven jók lennénk.
Egyetertek, Stankovic aran nem kell Jones.

J.Martinez, Provedel, Di Gennaro

Bisseck, Akanji, Bastoni, Solet, low-cost KH

Palestra, Diouf, Dimarco, Augusto

Barella, Calhanoglu, Zielinski, Stankovic, Sucic, Mkhitaryan

L.Martinez, Thuram, Esposito, Bonny

Ez a keret boven Scudetto cimvedes legfobb eselyese.
Valamint ahogy iden is, jovore is BL 8 koze jutasra alkalmas.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

El fogják engedni, mert azt nem akarják, hogy pénz nélkül távozzon, csak most még okoskodnak Liverpool-ban…
MLK

Úgy úgy, jöjjön csak jövőre ingyen. Az a lényeg Stankó maradjon.
Egyébként Trentért az utolsó pillanatban fizetett a real, Konaté pedig full ingyen távozott. Jones pár tíz milliója hol van a másik kettőhöz képest... Simán ott tartják a keretben, ha úgy akarják, és ki tudjam egy szerződés hosszabbítás is még képben lehet neki. Új edző, új elképzelésekkel.
MLK

interfan írta: 2026.06.21. 20:51
interfan írta: 2026.06.21. 18:56

Nekem ha előre azt mondják, hogy a kezdő védő háromasunk mellé jön egy kezdő szintű védő+egy olasz tehetség Denzel helyére+Stankó a kp-ra én aláírtam volna azonnal. Egyedül a kapusposztot tartom karcsúnak. A többi csapatrésszel a bajnokságban simán e kell lennünk.
interfan

Zazzaroni Corriere foszerekesztoje:
Ha Moratti meg az Internel lenne, a sportigazgato mar Madridban targyalna Paz leigazolasaert.

Megprobalom tisztaztni a helyzetet, miutan arrol beszelek, hogy ha Moratti itt lenne, Branca mar Madridban targyalna Pazert.
De ez mar egy mas futball, mas szezon, mas Inter.
Az Oaktree 50m euros mercato keretet adott az Internek.
Az Inter szakmai vezetes es Chivu pedig ugy dontott kell:
-ket KH
-egy KP
-Palestra

Palestra megszerezesevel az Inter a teljes 50m mercato keretet el is hasznalja, szoval a tobbi igazolasra csakis eladasok utjan van esely.
De mi tortenne ha az Inter nem csak a Henrique, Frattesi, Pavard, Asllani sort, hanem a Stankovic, Bonny, Calhanoglu, Diouf, Augusto sort is eltudna adni?
Akkor megnyilhatna az esely Pazra akit a Real 60m-ert arul?
A Real kozolte Pazal, keressen maganak egy csapatot aki legalabb 60m eurot fizet, es vihetik vegleg.

Egyebkent ez oriasi gondolat, adjuk el a fel csapatot, hogy 1db jatekost tudjunk hozni.
Hat igazi Corrieres. :D
Nem veletlenul akarjak minden evben az Inter vesztet ugy ahogy van...

Calhanogluert is mennyit kapnank?
10m-t?
Tokeletes, de kivel potoljuk ha A.Stankovicot is eladjuk a Corriere elv szerint?

Bonnybol is mennyi penz lenne?
15m?

Menjen persze Augusto es Diouf is, igaz akkor a 4WB posztra marad 2 jatekos Palestra es Dimarco, de semmi baj, mert Paz johet. :D
Francesco

Amúgy az senkinek jut eszébe, hogy a Real középső védőt keres, Bastoni értéke pedig egálban van Paz értékével? Nem mondom, hogy örülnék neki, csak furcsa, hogy eladásokról beszélnek, holott elvileg Bastoni mozdítható és a fenti szenárió pedig valós.
Nyilván akkor kellene egy középső védő, ami szintén zsebbe nyúlós lehet, de pl. Stones-nak még nincs csapata, Aké állítólag bagóért vihető és ugye ott van Solet is.
Egy a kérdés, hogy Paz mennyire tudna játszani mondjuk Calhanoglu, vagy Zielinski szerepében. És azért azt se felejtsük el, hogy Jones sem biztos, hogy jön. Innentől meg talán még pénz is lenne arra, hogy a védelembe hozzunk embert, ha Bastoni elmenne.
Egyébként Bastoni egy érdekes karakter. Persze szeretem, meg fontos lánccszem, de valahogy megmaradt annak a tejfeles szájú kamasznak, aki idejött. Ebből a szempontból olyan, mint Ranocchia csak sokkal-sokkal jobb játékos. De ha hasonló korban lennének, nálam nem kérdés, hogy voltak nála karakteresebb védőink az elmúlt 20 évben.
Ezek mellett, pedig a tavalyi szezonban azért kicsit visszaesett az ő teljesítménye.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nálam is mehetne egy Bastoni-Paz csere. Calha nekem már nem lenne olyan fontos láncszem, mint Chivunál, és ott van Zseli is. Jones szerintem nem fog jönni. Solet tuti berobbanna nálunk, amikor lattam jatszani, nekem kiemelkedett, levette a jobb képességű támadókat is a pályáról. Mellé még Aké meg egy low cost és jók is vagyunk.

Stanko nálam fix, hogy maradna, Palestra pedig fontos, hogy jöjjön!

JM—Bisseck-Akanji-Solet—Palestra-Barella-Zielinski-Dimarco—Paz—Lautaro-Thuram

Provedel—MrX-Aké-Carlos—LH-Sucic-Stankovic-Miki-Diouf—Pio-Bonny

Szerintem ez a kezdő fixen címvédő plusz BL szinten is egész erős lenne.
interfan

Francesco írta: 2026.06.22. 08:26 Amúgy az senkinek jut eszébe, hogy a Real középső védőt keres, Bastoni értéke pedig egálban van Paz értékével? Nem mondom, hogy örülnék neki, csak furcsa, hogy eladásokról beszélnek, holott elvileg Bastoni mozdítható és a fenti szenárió pedig valós.
Nyilván akkor kellene egy középső védő, ami szintén zsebbe nyúlós lehet, de pl. Stones-nak még nincs csapata, Aké állítólag bagóért vihető és ugye ott van Solet is.
Egy a kérdés, hogy Paz mennyire tudna játszani mondjuk Calhanoglu, vagy Zielinski szerepében. És azért azt se felejtsük el, hogy Jones sem biztos, hogy jön. Innentől meg talán még pénz is lenne arra, hogy a védelembe hozzunk embert, ha Bastoni elmenne.
Egyébként Bastoni egy érdekes karakter. Persze szeretem, meg fontos lánccszem, de valahogy megmaradt annak a tejfeles szájú kamasznak, aki idejött. Ebből a szempontból olyan, mint Ranocchia csak sokkal-sokkal jobb játékos. De ha hasonló korban lennének, nálam nem kérdés, hogy voltak nála karakteresebb védőink az elmúlt 20 évben.
Ezek mellett, pedig a tavalyi szezonban azért kicsit visszaesett az ő teljesítménye.
Szerintem ezzel par alapveto problema van.

Egy:
A Realnal Bastoni sokadik jelolt, es miutan a Pacho, Gvardiol paros kapcsan visszautasitottak a 100m+ ajanlatokat, most Ruben Dias kapcsan tettek 92m euros ajanlatot.
Ha o sem sikerul akkor is vannak meg jeloltek Bastoni elott.

Ketto:
A Real sokkalja Bastoni kapcsan a 60-65m eurot, ellenben Pazbol 60-70m eurot varnak.

Harom:
Bastoni tobbszor elmondta, egyaltalan nem erdekli a Real, nem szeretne a Real jatekosa lenni, es az Interbe akar maradni.

Negy:
Bastoni ugynoke a napokban mondta el, az Inter az otthona, maradni akar es hosszabbitani.

Ot:
Allitolag Chivunal Bastoni a vedelem legfontosabb tagja es vezer.

Lehet ezen okok, vagy okok egyike miatt van az, hogy meg csak fel sem merult egy Paz-Bastoni csere.
interfan

Gazzetta szerint az Inter hamarosan ujabb 30m + bonuszok ajanlatot tesz Jones kapcsan, viszont ehhez meg kell varni Frattesi es/vagy Henrique eladasat.

Bucchoni es a TMW szerint "e fatta" Jones az Inter jatekosa, az uzletet megkotottek.
Megerositi, hogy a Real vegleg elakarja adni Pazt 60m euroert, es teljes az osszveszes Paz es a Real kozott.
Como kitudna fizetni a 60m eurot, viszont mar meg kell felelni az UEFA szabalyoknak a BL miatt, es emiatt nincs lehetoseget ennyit fizetni egy jatekosert.
Az Internel Mastanuono es Endrick merult fel a Realal, de egyelore ezekbol sem lett semmi.
Bucchoni szerint az Internek Thuram komoly osszegu eladasa eseten lenne helye Paznak, es ez esetben merulhetne fel Bastoni eladasa.
Kiter arra, hogy igy egy Paz-Martinez tamadoparos lenne a kezdobe, padon Bonny-Esposito, es a vedelembe NDicka erkezhetne Bastoni helyere.
interfan

MLK írta: 2026.06.21. 22:18

Nekem ha előre azt mondják, hogy a kezdő védő háromasunk mellé jön egy kezdő szintű védő+egy olasz tehetség Denzel helyére+Stankó a kp-ra én aláírtam volna azonnal. Egyedül a kapusposztot tartom karcsúnak. A többi csapatrésszel a bajnokságban simán e kell lennünk.
Vedelem osszesegeben igy is "erosodne", mivel a 120 eves Acerbire helyere jonne Solet.
DeVrij meg ugyse jatszott kb semmit, oda ha jon egy low-cost valaki, kb ugyanott leszunk.

KP is legalabb ugyanott maradna ahol volt iden, mert persze Barella is 30 lesz, es Calhanoglu-Zielinski paros meg 33 lesz, de ott lenne egy nagy potencial fiatal 21 eves Stankovic Frattesi helyett.

WB poszton Dimarco sem lesz mar fiatalabb, ahogy Augusto sem, de pl a Dumfries-Palestra "csere" egyaltalan nem biztos, hogy hatralepes, sot...
Dumfries azert iden sem volt mar az igazi.
Diouf meg amikor WB volt annyit mindenkeppen mutatott mint Henrique, sot.

Elol ugyanugy 1 evvel idosebb lett a Martinez-Thuram paros, de Esposito ott van, szoval a "szinten tartas" itt is megvalosul.

Szoval visszalepes nem lenne, es ha a rivalisok hirtelen nem tesznek "csodat" a mercaton, akkor ez a keret nagyon boven Scudetto fo eselyes.

Na es amirol szinten ne feledkezzunk meg, igy nezett ki a 2025-26-os ev top 5 bajnoksag kereteknek az atlagetkora.

1. Strasbourg: 22,0
2. PSG: 23,0
3. Chelsea: 23,0
4. Auxerre: 23,1
5. Toulouse: 23,2
6. Parma: 23,4
7. Bournemouth: 23,9
8. Brentford: 24,0
9. Stuttgart: 24,0
10. Lipcse: 24,1
11. Brestois: 24,3
12. Metz: 24,3
13. Bremen: 24,3
14. Monaco: 24,4
15. Sunderland: 24,4
16. Hoffenheim: 24,5
17. Man United: 24,6
18. Lecce: 24,6
19. Genoa: 24,7
20. Angers: 24,7
21. Lyon: 24,7
22. Lorient: 24,8
23. Tottenham: 24,8
24. Barcelona: 24,9
25. Augusburg: 24,9
26. Nantes: 24,9
27. Lens: 25,0
28. Sassuolo: 25,0
29. Verona: 25,0
30. Fiorentina: 25,1
31. Udinese: 25,1
32. Frankfurt: 25,1
33. Gladbach: 25,1
34. Hamburg: 25,1
35. St.Pauli: 25,1
36. Rennais: 25,1
37. Liverpool: 25,2
38. Crystal Palace: 25,2
39. Le Havre: 25,2
40. Wolfsburg: 25,2
41. Nice: 25,2
42. Roma: 25,3
43. Cagliari: 25,3
44. Pisa: 25,3
45. Real: 25,4
46. Leverkusen: 25,4
47. Koln: 25,4
48. Sociedad: 25,4
49. Arsenal: 25,6
50. Brighton: 25,6
51. Elche: 25,6
52. Union: 25,6
53. Dortmund: 25,6
54. Man City: 25,7
55. Nottingham: 25,7
56. Torino: 25,7
57. Villareal: 25,7
58. Celta: 25,7
59. Lille: 25,8
60. Levante: 25,8
61. Milan: 25,9
62. Como: 26,0
63. Mainz: 26,0
64. Heidenheim: 26,0
65. Espanyol: 26,0
66. Burnley: 26,0
67. Marseille: 26,1
68. Bayern: 26,1
69. Juventus: 26,1
70. Atalanta: 26,1
71. Everton: 26,2
72. West Ham: 26,3
73. Wolverhampton: 26,3
74. Leeds: 26,4
75. Bologna: 26,4
76. Bilbao: 26,5
77. Valencia: 26,7
78. Freiburg: 26,8
79. Atletico: 26,9
80. Newcastle: 27,1
81. Sevilla: 27,1
82. Aston Villa: 27,2
83. Cremonese: 27,2
84. Lazio: 27,5
85. Girona: 27,5
86. Mallorca: 27,5
87. Fulham: 27,5
88. Alaves: 27,6
89. Getafe: 27,6
90. Napoli: 27,7
91. Inter: 27,9
92. Osasuna: 27,9
93. Betis: 28,1
94. Oviedo: 28,1
95. Paris FC: 28,2
96. Rayo: 28,5

Na most ez a fentebb irt kerettel kb 27.2-27.4-re csokkene.
Ami persze meg mindig nagyon magas, foleg de mindjart jobb mint a 28 koruli vagy afeletti atlageletkoru keretek.
MLK

interfan írta: 2026.06.23. 07:18
Összegészében nem sokat faragnának a lehetséges igazolások a keret átlagéletkorán, de ha a Provedel 32 (Sommer 37), Solet 26 (Akanji 30), Palestra 21 (Dumfries 30), Stankovic 20 (Calha 32), Jones 25 (Mkhitaryan 37), Pio 20 (Thuram 28) sor lenne a pályán (akár alap kezdőként, akár rotáció miatt, de a lényeg, hogy állandó játéklehetőséget kapva), akkor már óriásit "fiatalodna" a csapat.
interfan

MLK írta: 2026.06.23. 08:59
interfan írta: 2026.06.23. 07:18
Összegészében nem sokat faragnának a lehetséges igazolások a keret átlagéletkorán, de ha a Provedel 32 (Sommer 37), Solet 26 (Akanji 30), Palestra 21 (Dumfries 30), Stankovic 20 (Calha 32), Jones 25 (Mkhitaryan 37), Pio 20 (Thuram 28) sor lenne a pályán (akár alap kezdőként, akár rotáció miatt, de a lényeg, hogy állandó játéklehetőséget kapva), akkor már óriásit "fiatalodna" a csapat.
Azert van ez igy, mert az alapcsapatunk emberei minden evben +1 evvel idosebbek.

Nezd meg a kezdobol:

Akanji: 31
Calhanoglu: 32
Zielinski: 32

Es mar Martinez-Thuram-Dimarco is 29, valamint Barella is 30 lesz.
Ezert nem latszik annyira a keretalagletkoranak csokkenese.

Viszont az mindenkeppen egy jo pont, hogy osszesegeben csokken, es nem novekszik az atlageletkor, meg ha a kezdonel ez nem is biztos hogy igy van.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.06.22. 09:22
Udv ujra Csaszi.
Kar hogy nem voltal ezekben az Inter szamara szep honapokban.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Ezt az életkor témát engedjük el pls...
Semmi értelme
Nezzuk meg Ronaldot nem kedvelem sőt de a pali 40 évesen olyan fizikummal rendelkezik hogy barmikor leigazolnam. Vagy ott van Messi csak 5 gólt rúgott eddig a vb-n (5bol ....) aztán lehet idősebb mint a keret ket legfiatalabb játékosa összesen...
De kosárlabdaban ott van Lebron 45 eves a faszi es emberfelettit művel...
Szoval ez ilyen....
Aki nem rud focizni az 40 évesen se fog megtanulni aki meg tud az "csak" a fizikumra kell figyelni es a regenerálódásra....
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2026.06.23. 10:46
Udv ujra Csaszi.
Üdv! :)
Voltam én, csak nem írtam. Figyelem az eseményeket. Kint voltam a Parma elleni bajnoki címet érő meccsen is, ami hihetetlen élmény volt, pedig párszor már sikerult átélnem a Meazza hangulatát!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.06.23. 15:12
interfan írta: 2026.06.23. 10:46
Udv ujra Csaszi.
Üdv! :)
Voltam én, csak nem írtam. Figyelem az eseményeket. Kint voltam a Parma elleni bajnoki címet érő meccsen is, ami hihetetlen élmény volt, pedig párszor már sikerult átélnem a Meazza hangulatát!
Sajnalatos hogy nem irtal, remeljuk ez megvaltozik, es aktiv tagja leszel ujra a kozossegnek.
interfan

Legujabb pletyka egy Frattesi-Gatti csereuzlet a Juventussal.

Palestra kapcsan pedig a Sportmediaset szerint 52m eurot fizetunk.
47m fix + 5m bonusz, valamint 10% a jovobeni eladasbol reszesedest az Atalantanak.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én jobban örülnék egy Frattesi-Cambiaso cserének, a Palestra pénzt meg betolnám Nico Paz-ért!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

INTER-1908 írta: 2026.06.23. 14:29 Ezt az életkor témát engedjük el pls...
Semmi értelme
Szerintem sincs.
A legjobb 14-15 játékosunkból csak Akanji, Zielinski és Calha érte el a 30-at.

Sommer, Acerbi, DeVrij kimegy, Darmian és Miki meg csak beugró ember lesz.
Nincs min aggódni.

Frattesiért én is Cambiasot kérném.
interfan

INTER-1908 írta: 2026.06.23. 14:29 Ezt az életkor témát engedjük el pls...
Semmi értelme
Nezzuk meg Ronaldot nem kedvelem sőt de a pali 40 évesen olyan fizikummal rendelkezik hogy barmikor leigazolnam. Vagy ott van Messi csak 5 gólt rúgott eddig a vb-n (5bol ....) aztán lehet idősebb mint a keret ket legfiatalabb játékosa összesen...
De kosárlabdaban ott van Lebron 45 eves a faszi es emberfelettit művel...
Szoval ez ilyen....
Aki nem rud focizni az 40 évesen se fog megtanulni aki meg tud az "csak" a fizikumra kell figyelni es a regenerálódásra....
Nyilvan kilehet emelni minden sportobol a legjobbakat, de ez az elsportolok joval kevesebb mint 1%-a.
De a tobbi majdnem 100%, es a tobb millio elsportolo.
Osszesegeben pedig az elmondhato, nem 30/35 felett vannak palyafutasok csucsan a futballistak.
Nyilvan vannak ellenpeldak, de nezzuk csak magunkat senki mast, es pl a triplazos csapatot.
Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Cambiasso, Milito milyen szinten elindultak lefele 33-34 eves koruk felett.
De holnapig lehetne sorolni a Borja Valero, Godin, Vidic, Palacio es tarsaik peldakat.

En azt gondolom, hogy fontos fiatalodjon a keret, es ne a 30 kozeleben legyen az atlag, hanem attol joval lejjebb, mint latjuk annyi de annyi top csapatnal.
Most ezzel nem azt mondom, hogy Cocchi-Topalovic es tarsaikkal pakoljuk tele a keretet (en tamogatnam, de ugysem fogjuk).
Viszont azokat a fiatalokat akik raszolgaltak, akik bizonyitottak, azoknak legalabb a lehetoseget adjuk meg egy szezonban. Lasd Stankovic.

En fontosnak es nagyon jonak tartom ha fiatalok erkeznek, es ne adja eg fiatalok erkeznek a kezdobe, lasd Palestra.
En ezt az iranyt tamogatnam, mert szerintem igenis fontos, hogy eleve a keret, es a kezdo is fiatalodjon, mert csak igy epulhet jovo, amit szepen el is kezdtunk.
interfan

Sky szerint a Chelsea megakarja akadalyozni a Palestra-Inter uzletet, es az elso klubkent az Inter utan ajanlatot tett a jatekosnak es az Atalantanak is.
A Chelsea tobb penzt ajanl mindket felnek mint az Inter.
k.tomi880421

interfan írta: 2026.06.23. 19:51 Sky szerint a Chelsea megakarja akadalyozni a Palestra-Inter uzletet, es az elso klubkent az Inter utan ajanlatot tett a jatekosnak es az Atalantanak is.
Viszont a hírek szerint Palestra nem akar a Chelseabe igazolni hanem mindenképp az Interbe igazolna. Itt a komolyabb rizikó az az lenne, ha a Chelsea nagyobb összeget kínálna érte mint mi és az Atalanta "kényszerítené" a Chelseabe Palestrát. Igazából azt sem értem miért akarja leigazolni Palestrát a Chelsea mikor ott van a posztján Recee James, Malo Gusto és Acheampong.

-Reece James 32m 2g 7gp, 2667p átlagosan 83 percet játszott
-Malo Gusto 49m 3g 5gp, 3305p átlagosan 67 percet játszott
-És akkor még Acheampong 30m 2g, 1295p átlagosan 43 percet játszott

Viszont benne van az, hogy ezzel az érdeklődéssel, hogy a Chelsea felveri Palestra árát amit mi már nem fogunk tudni kifizetni és nem túl sok jó RB-RWB poszttal rendelkező játékos van akit meg tudnánk fizetni és Inter szint.

Max akkor ha Malo Gusto emiatt felesleges lenne a Chelseabe és le tudnánk igazolni. :D

Amúgy mióta van valamennyi plusz tőke igazolásokra neccesebb végigizgulni az átigazolási szezont Ausilio alatt amik kb fix csalódások lesznek mint mikor volt Marrotta és -ból kellett kihoznia valami, hogy meglegyünk.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.06.23. 20:49
interfan írta: 2026.06.23. 19:51 Sky szerint a Chelsea megakarja akadalyozni a Palestra-Inter uzletet, es az elso klubkent az Inter utan ajanlatot tett a jatekosnak es az Atalantanak is.
Viszont a hírek szerint Palestra nem akar a Chelseabe igazolni hanem mindenképp az Interbe igazolna. Itt a komolyabb rizikó az az lenne, ha a Chelsea nagyobb összeget kínálna érte mint mi és az Atalanta "kényszerítené" a Chelseabe Palestrát. Igazából azt sem értem miért akarja leigazolni Palestrát a Chelsea mikor ott van a posztján Recee James, Malo Gusto és Acheampong.

Viszont benne van az, hogy ezzel az érdeklődéssel, hogy a Chelsea felveri Palestra árát amit mi már nem fogunk tudni kifizetni és nem túl sok jó RB-RWB poszttal rendelkező játékos van akit meg tudnánk fizetni és Inter szint.

Max akkor ha Malo Gusto emiatt felesleges lenne a Chelseabe és le tudnánk igazolni. :D

Amúgy mióta van valamennyi plusz tőke igazolásokra neccesebb végigizgulni az átigazolási szezont Ausilio alatt amik kb fix csalódások lesznek mint mikor volt Marrotta és -ból kellett kihoznia valami, hogy meglegyünk.
Egy jo 40 fos jatekoskeret miert ne. :D
Megtortent ez a Chelseavel par eve, hogy majdnem 40 jatekosuk volt.
Hat igen, megerte elkolteni 4 ev alatt azt a laza 2000 millio eurot.
Mi nekunk 2 milliard elkoltese 4 ev alatt.

Ha valakinek vonzobb ez a Chelsea mint az Inter, haat az meg is erdemli a sorsat.
Palestra nem hinnem, hogy ennyire buta lenne.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

k.tomi880421 írta: 2026.06.23. 20:49

Malo Gusto - Manchester City?
Érthető lenne miért akarják akkor Palestrát
interfan

Romano is megerositi, a Chelsea ajanlatot tett Palestra kapcsan, tobbet fizetnenek mint az Inter.
Palestranak pedig dupla akkor fizetest adnank mint az Inter.
Palestra tovabbra is az Inter reszesiti elonyben, de az Internek meg kell talalnia a megallapodast az Atalantaval, ami Romano szerint ma nem sikerult.
Wesleyt probalta a Chelsea, de a Roma kozolte nem elado, es eszuk agaban sincs eladni, ezert fordultak most Palestra fele.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ra-linter/

Zazzaroni es a Corriere szerint Palestra akar a Chelseabe is igazolhat.
5m euros eves fizetes es 5 eves szerzodes az ajanlat, szemben az Inter 2,5m euros fizetesajanlataval.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... re-doppio/

FcInter1908 sajat forrasai pedig bejelentettek, Palestra elfogadta a Chelsea ajanlatat, igent mondott, es a Chelsea jatekosa lesz.
Palestra ugynoke ma tajekoztatta errol az Intert.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... a-chelsea/
k.tomi880421

Nem értem az egészet amúgy. Ahogy olvastam (és ha jól olvastam) Palestra egy nagy vágyálom Marrotta név volt aki miatt Marrotta kiszállt az elnöki székből és elkísérte Ausiliot tárgyalni a játékosról. Hogy ha pedig ennyire nem bízik benne (Lookman sikertelen saga, Diouf, LH igazolások tavalyról) akkor miért mindig Ausilio az átigazolásokért felelős ember?! 10 év alatt kb csak Skriniar volt az a játékos akinek a leigazolására büszke lehet.

Ezután pedig maradjon LH a JHV és igazoljuk le Pazt. Vaaaaagy Joaquin Seys vagy Givario Read. Aztán majd jön Ausilio kihúzza a kezem a wc-ből és leigazoljuk Lazzarrit. :D Az olyan tipikus Ausilios igazolás lenne.

Figyeljétek meg, hogy Lazzarri lesz a nagy Ausilio név akivel Dumfriest akarja pótolni ezután.

Egy jó kis Provedel, Lazzarri, Gatti tengely az hiányzik ide nekünk Ausilio elintézi na. De amilyen balfasz az ember még ebből is mínuszban jövünk ki.
interfan

interfan írta: 2026.06.23. 21:13 Romano is megerositi, a Chelsea ajanlatot tett Palestra kapcsan, tobbet fizetnenek mint az Inter.
Palestranak pedig dupla akkor fizetest adnank mint az Inter.
Palestra tovabbra is az Inter reszesiti elonyben, de az Internek meg kell talalnia a megallapodast az Atalantaval, ami Romano szerint ma nem sikerult.
Wesleyt probalta a Chelsea, de a Roma kozolte nem elado, es eszuk agaban sincs eladni, ezert fordultak most Palestra fele.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ra-linter/

Zazzaroni es a Corriere szerint Palestra akar a Chelseabe is igazolhat.
5m euros eves fizetes es 5 eves szerzodes az ajanlat, szemben az Inter 2,5m euros fizetesajanlataval.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... re-doppio/

FcInter1908 sajat forrasai pedig bejelentettek, Palestra elfogadta a Chelsea ajanlatat, igent mondott, es a Chelsea jatekosa lesz.
Palestra ugynoke ma tajekoztatta errol az Intert.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... a-chelsea/
Kozben a Gazzetta is bejelentette, Palestra a Chelsea jatekosa.
5-6m euro kozotti fizetest kap a jatekos, ezzel gyoztek meg.
Az Inter lemaradt Palestrarol.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ea-1012148

Di Marzio es a Sky szerint az Inter rettentoen csalodott, es biztak Palestra erkezeseben aki most London fele a Chelseabe veheti az iranyt.
55m + bonuszok, valamint 6m euros fizetest kap majd.
Az Internek uj jobb WB-t kell keresni.
Válasz küldése