Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ezek után duplán (illene) teperni a fordítádért!

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Csak én érzem azt, hogy le akarjuk adni a meccset ezeknek az ökröknek?
CsaSzi9294

Komolyan jobban örülök Cuadradonak, mint Dumfriesnek…

Arna? 3 csatár??
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 21:56 Csak én érzem azt, hogy le akarjuk adni a meccset ezeknek az ökröknek?
Nem hiszem hogy szándékos lenne.
Balfaxkodunk.

Illene mostmár összekapni magunkat.
CsaSzi9294

mike írta: 2024.05.04. 22:08
CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 21:56 Csak én érzem azt, hogy le akarjuk adni a meccset ezeknek az ökröknek?
Nem hiszem hogy szándékos lenne.
Balfaxkodunk.

Illene mostmár összekapni magunkat.
Vagy Berardi jön kölcsön+opcióval. 😅
sorger=giallo

Csak pozitívan... 😀 Ez olyan meccsnek tűnik, amikor nemhogy a győzelem, az egyenlítés sem jön össze, bármeddig tart is. Persze, ne legyen igazam.

FORZA INTER!
CsaSzi9294

Barella, Lau gólokkal nyerünk! 8-)
mike

Azért Pinát mindig jó latni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Pont ezeknek "leadni" a 3 (+3) pontot a szezonban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2024.05.04. 22:23-kor.
CsaSzi9294

mike írta: 2024.05.04. 22:22 Azért Pinát mindig jó latni.
Jaja, ma meg is próbálom meccs után.. :)
CsaSzi9294

Legalább X legyen, hogy rohadjon meg ez a kcsög Sass.
Baggio85

Őszintén szólva semmi gond nincs azzal, hogy Inzaghi mindenkinek ad lehetőséget, sőt!
Meg azzal sincs, hogy itt már sokaknak máshol járnak a gondolatai. De pl. Lautarot ezért tök felesleges minden meccsen játszatni, simán játszhatna egy ifi a helyén, aki "hajt".
mike

Ez a Buchanan nem ügyetlen játékos.
Meg kéne már nézni az igazi posztján, RWB-ben.
CsaSzi9294

Szerintem ez a meccs akkor is le van adva…
mike

Elég kaki meccs volt, mi is azok voltunk.
Retek egy csapat ez, és pont ellenük kapunk ki kétszer.

Berardi ezért a minimum XD.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Nem baj még édesebb lesz így a kiesésük 😊
sorger=giallo

Több, mint kínos. Szégyen.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2024.05.04. 22:29 Ez a Buchanan nem ügyetlen játékos.
Meg kéne már nézni az igazi posztján, RWB-ben.
Ő volt a meccs egyetlen pozitívuma.
Jòl cselez és gyorsabb mint bármelyik szélső védőnk,de nyáron kaphatna egy esélyt a felkészülésben.
A mai támadòjáték alapján rossz belegondolni mi lett volna ha Thuram hosszù időre kidőlt volna.
Nincs tragédia ,de ezzel az A-B vegyes csapattal leadtuk a meccset,
Festa

CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 22:05 Komolyan jobban örülök Cuadradonak, mint Dumfriesnek…

Arna? 3 csatár??
Van akik szerint Arnautovics nem is olyan rossz játékos.
Én nem sok rosszabb embert láttam Inter mezben és ami még irritálòbb ,hogy még azt se látni rajta,hogy megszakadna.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 22:37 Szerintem ez a meccs akkor is le van adva…
Én már hét közepén is erre gondoltam, mivel a vezetésünk igen jóban van Carnevalival, a Sassuolo CEO-jával...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta: 2024.05.04. 23:22
CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 22:05 Komolyan jobban örülök Cuadradonak, mint Dumfriesnek…

Arna? 3 csatár??
Én nem sok rosszabb embert láttam Inter mezben és ami még irritálòbb ,hogy még azt se látni rajta,hogy megszakadna.
Inzaghi azt mondta a meccs után, ő már kérte a vezetést, senkit se engedjenek el a keretből.
Arnát és Alexist ki is emelte.
Pont ez a bajom vele, hogy ő ezeket hulla komolyan is gondolja, ahogy ide is hozhatta egy 10-esért az osztrákot...
Nem zárom ki, hogy Cuadrado is maradni fog még egy évre.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2024.05.04. 23:51
CsaSzi9294 írta: 2024.05.04. 22:37 Szerintem ez a meccs akkor is le van adva…
Én már hét közepén is erre gondoltam, mivel a vezetésünk igen jóban van Carnevalival, a Sassuolo CEO-jával...
Én úgy vagyok vele, hogy csak az Udine ne essen ki, közel van Magyarországhoz… :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Tuttomercatoweb:

Audero 6,5
Bastoni 6,5
Asllani 6,5
Pavard 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Barella 6
Cuadrado 6
Frattesi 5,5
C.Augusto 5,5
Buchanan 5,5
Sanchez 5,5
Martinez 5,5
Dumfries 5
Arnautovic 5

- Sportmediaset:

Audero 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Pavard 6
Buchanan 6
Dumfries 5,5
Frattesi 5,5
Asllani 5,5
Barella 5,5
Klassen 5,5
Arnautovic 5,5
Mkhitaryan 5
C.Augusto 5
Cuadrado 5
Sanchez 5
Martinez 5

Inzaghi:

Arnautovic es Sanchezt ertekeled?

Mar megtettem, szeretnem ha mindketten maradnanak.
En jeleztem a vezetesnek, ugyanezekkel a jatekosokkal szeretnem kezdeni a kovetkezo szezont.
Nem szeretnek lemondani senkirol, de tudom vannak a vezetosegi igenyek is.

Milyen mercatora szamitasz?

A mercato sajnos kiszamithatatlan.
Szerintem melyebb keretre lenne szukseg jovore a sok meccs miatt, a keretet meg kellene erositeni, de tudom errol nem en dontok.
En szeretnem ha mindenki maradna, de ez sem lehetseges.
Viszont a vezetoseg dolgozik egy olyan megoldason, ami mindenkinek megfelel.

Taremi?

Fontos jatekos, nagy nemzetkozi rutinnal.
Sok meccset jatszott, sok golt szerez, novelnunk kellene a tamadok szamat, mert hosszu szezon lesz, en kertem mindenki maradjon, de ez nem lehetseges.
Szakmai vezetes mindket fel szamara elfogadhato megoldast probal talalni, egyensuly kell az edzo igenyei, es a tulajdonos gazdsagi eloirasai kozott.
mike

PellerG írta: 2024.05.04. 23:54 Inzaghi azt mondta a meccs után, ő már kérte a vezetést, senkit se engedjenek el a keretből.
A Core-ból tényleg senkit sem szabad elengedni, inkább ne igazoljunk.
Ingyen érkezik Zielinski és Taremi, a fiatalok értékesítéséből meg lehet halászgatni.

Meghatározó ember ne menjen, ez a lényeg.
interfan

PellerG írta: 2024.05.04. 23:54
Festa írta: 2024.05.04. 23:22
Inzaghi azt mondta a meccs után, ő már kérte a vezetést, senkit se engedjenek el a keretből.
Arnát és Alexist ki is emelte.
Pont ez a bajom vele, hogy ő ezeket hulla komolyan is gondolja, ahogy ide is hozhatta egy 10-esért az osztrákot...
Nem zárom ki, hogy Cuadrado is maradni fog még egy évre.
Volt itt kerdes par napja, ki hozhatta ide Arnautovicot, hat lehet erre most valaszt is kaptunk...

Szerintem mar Cuadradoval nem lesz "baj", lejar a szerzodese, hiaba akarna Inzaghi, azert ekkora csodtomeggel nem fogunk hosszabbitani a hirek szerint.
Hala az egnek fel sem merult a hosszabbitas vele...

Viszont szerintem Arnautovic baratunk maradni fog.
Latjuk Inzaghi is miket mond rola, szamit is ra.
Es ha ez nem lenne eleg, a kutyanak nem kell, szerzodese van, csak vegkielegites szerzodesbontas lehetne, arra meg nem fogunk penzt kidobni ami alapbol nincs is, foleg ugy, hogy Inzaghi szamit Arnautovicra.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.05.05. 06:07
Taremi?

Sok meccset jatszott, sok golt szerez, novelnunk kellene a tamadok szamat, mert hosszu szezon lesz, en kertem mindenki maradjon, de ez nem lehetseges.

Mi is ezt mondjuk, 4 csatár kevés lesz. ;) De Ausilio azt mondta pár napja 4 támadó marad és ennyi elég is.
Azért annak örülök Inzaghi is látja necces lesz jövőre ha tényleg 4 lesz.
interfan

Cupi írta: 2024.05.05. 12:21
interfan írta: 2024.05.05. 06:07
Taremi?

Mi is ezt mondjuk, 4 csatár kevés lesz. ;) De Ausilio azt mondta pár napja 4 támadó marad és ennyi elég is.
Azért annak örülök Inzaghi is látja necces lesz jövőre ha tényleg 4 lesz.
Nyilvan Ausilio is tudja keves a 4 csatar, dehat neki azt kell mondani amit a tulajdonos es a hitelbefekteto enged.
Ahogy Inzaghi mondta, a sportszakmai vezetesnek egyensulyoznia kell, a tulajdonos penzugyi eloirasai, es az edzo kerese kozott.

Hat nem lehet egyszeru...

Jovore ha mindenhol vegig mennek 70 meccsunk is lehetne.
Mindezt ugy, hogy 3 het piheno lesz az EB + Coppa vege, es a kovetkezo szezon bajnoki rajtja kozott.
Kovetkezo szezon meg a klub VB miatt julius kozepeig tart megint.

Eszmeletlen...
Cupi

Tegnapi meccsre visszatérve. Alapból nem gondolom, hogy bunda volt de azért ha 2 vereséged van a szezonba és az mindkettő az egész idénybe serie b-s szinten játszó jelenleg 19. Sassuolo ellen van akkor azért az több mint fura. :D

Arra lehet fogadni, hogy Martinez szerez e még gólt az idénybe? ;) Bevallom februárban azon agyaltam a 30 gól is meglehet neki. Eszembe nem jutott volna, hogy az akkori 23. lesz az utolsó. :shock:
sorger=giallo

Cupi írta: 2024.05.05. 12:26 Arra lehet fogadni, hogy Martinez szerez e még gólt az idénybe? ;) Bevallom februárban azon agyaltam a 30 gól is meglehet neki. Eszembe nem jutott volna, hogy az akkori 23. lesz az utolsó. :shock:
Persze, én állandóan csak fanyalgok, de szerintem pont ezért nem lesz soha klasszis Martinez, mert elképesztő mennyiségben ront helyzeteket és rendre felbukkan nála a hullámvölgy, amiből huzamosabb ideig képtelen kimászni. Én is arra tippeltem hónapokkal ezelőtt, hogy ebben a szezonban talán eléri a 30 gólt a bajnokságban, de ismét jött a még ki tudja meddig tartó blokk. Mindezek mellett meg kell említeni, hogy az összjátékban szerintem imponáló módon fejlődött, rendre visszazár, labdát hoz ki a saját térfeléről és nem ritka, hogy ő hozza helyzetbe a társakat, plusz, örömteli, hogy nagyrészt sikerült levetkőznie az állandóan fetrengő, hisztiző mentalitást, de például én még mindig túlzásnak tartom, hogy ő a csk. Igaz, ki lehetne más? Persze, "régen mindig minden jobb volt", de milyen volt, amikor Zanetti volt a kapitány és mellette olyan karakterek voltak még, mint Cambiasso, Stankovic, Milito.

FORZA INTER!!!
interfan

Cupi írta: 2024.05.05. 12:26 Arra lehet fogadni, hogy Martinez szerez e még gólt az idénybe? ;) Bevallom februárban azon agyaltam a 30 gól is meglehet neki. Eszembe nem jutott volna, hogy az akkori 23. lesz az utolsó. :shock:
Nezd, ha Haaland modra beindul, es 4 golt lo egy meccsen, akkor a modern era bajnoki golrekordere Icardi 29 bajnoki golja is meglehet. :)

Nyilvan lehetne tobb is, de ezzel a 23 bajnoki gollal is olyan boven-boven golkiraly lesz Olaszorszagban, hogy meg csak a kozeleben sincs senki.
Szoval nagyon nincs mit szegyenkeznie.

Egyebkent kicsit tobb mint egy hete volt itt, hogy milyen rekordok lehetnek meg a szezonban.

Na most ebbol a tegnapi napon jopar elment:

- Clean sheet rekord biztosan nem lesz, mivel Buffon es Provedel 21 Clean sheetel zartak, Sommer pedig 17-nel jar jelenleg es mar csak 3 fordulo van.

- Szinten nem lesz idegenbeli gyozelem rekord.
Milan 16 gyozelemmel tartja a rekordot, mi 14-nel jarunk, rekord beallitas lehet mar csak.

Viszont meg vannak rekordot amik meglehetnek:

- Legkevesebb kapott gol:
21 kapott gol a rekord, mi 19-nel jarunk, ha a maradek 3 forduloban 0 vagy 1 golt kapunk meglehet a rekord.

- Inter bajnoki pontrekord:
2006/07-ben 97 ponttal zartunk ami Inter rekord, ha a maradek 3 meccset megnyerjuk 98 ponttal zarhatunk.

- Egyeni Inter bajnoki golszam:
Martinez 23 golos, elotte Ibrahimovic 25 bajnoki gol egy szezonban, Icardi pedig 29 bajnoki gol.
Igaz ehhez Martineznek 3 fordulo = 7 gol kellene, ehhez valoban Haaland fele beindulas kellene.
Cupi

interfan írta: 2024.05.05. 19:59
Nezd, ha Haaland modra beindul, es 4 golt lo egy meccsen, akkor a modern era bajnoki golrekordere Icardi 29 bajnoki golja is meglehet. :)

Nyilvan lehetne tobb is, de ezzel a 23 bajnoki gollal is olyan boven-boven golkiraly lesz Olaszorszagban, hogy meg csak a kozeleben sincs senki.

Nem a többön van a hagsúly. Inkább azon, hogy Martineznek minden évben van egy 2 hónapja amikor a kapu felé vakon van....jó játékos és a 23 bajnoki gól egy szép teljesítmény amire büszke lehet. De ez a 2 hónap ami mindig jön neki....szóval ez sok szerintem. Klasszis játékosoknak is lehet rossz formája vagy olyan meccsek amikor semmi nem jön össze de azért 2 hónap...na....az ezen a szinten szerintem sok. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.05.06. 08:21
interfan írta: 2024.05.05. 19:59

Nem a többön van a hagsúly. Inkább azon, hogy Martineznek minden évben van egy 2 hónapja amikor a kapu felé vakon van....jó játékos és a 23 bajnoki gól egy szép teljesítmény amire büszke lehet. De ez a 2 hónap ami mindig jön neki....szóval ez sok szerintem. Klasszis játékosoknak is lehet rossz formája vagy olyan meccsek amikor semmi nem jön össze de azért 2 hónap...na....az ezen a szinten szerintem sok. ;)
Nezd, nyilvan lehetne Martineznek 30 meg 40 golja, es nyilvan nem egy Mbappe vagy Haaland, ez teny.
Viszont azert valljuk be, boven-boven ott van a vilag 2 legjobb csatara mogotti sorban, ahol nagyon sok jo csatart lehetne sorolni, de Martinez szerintem igenis az egyikuk.
Olyan mutatokat, golszamokat hoz evek ota stabilan az Olasz bajnoksagban, mint hosszu ideje senki mas.
Ismetlem, nyilvan nem egy Haaland vagy Mbappe, de talan Martinez es az o posztja az, ahol meg igy is boven a legkozelebb vagyunk a vilag legjobbjai szinttol.
interfan

Egy erdekes statisztika.
Az Inter kiemelkedoen legtobbet jatszo, legtobbszor kezdo, legtobb jatekpercet lejatszo mezonyjatekosa a 36. eleteveben levo Mkhitaryan.
Szam szerint 3462 percet jatszott.
December 20 ota minden egyes merkozesen kezdo volt Mkhitaryan, ez szam szerint 24 egymast kovetkezo merkozest jelent.
Ezen felul:
-Bajnoksagban 35 fordulo = 34X kezdo
-BL-ben 8meccs = 7X kezdo
-Szuperkupa 2 meccs = 2X kezdo

46 meccsunkbol iden 43X kezdo volt, mindezt ugy hogy az utolso 24 meccsen egyhuzamban kezdett.

Szinten egy erdekes adat a kovetkezo es az idei szezon elkepeszto szamu merkozese kapcsan, a Gazzetta Martinez peldajan mutatja be ezt.
Mostantol nezve 14 honapon at megallas, piheno, es szunet nelkul jatszhat egeszen 2025 julius kozepeig.
Idei bajnoksag veget er majus legvegen, ezutan elindul a Coppa Americara keszulo Argentin valogattotba.
A Coppa julius 14-ig tarthat maximum.
Ezek utan vagy visszater az Interbe ahol elkezdi a felkeszulest a korabban indulo bajnoksagra, vagy amit Martinez szeretne, csatlakozik az Olimpiara keszulo Mascherano vezette Argentin valogatotthoz.
Az Olimpia julius 26-augusztus 11 kozott tart.
Majd ekkor legkesobb visszater az Interbe, ahol 1 het mulva augusztus kozepen kezdetet is veszi a bajnoksag.
Evkozben akar 62 meccsunk is lehet, majd ahogy Inzaghi fogalmazott "veget er a bajnoksag junius elejen, es nem nyaralni megyunk, hanem a FIFA klub VB-re".
Ami 2025.06.15-2025.07.13 kozott zajlik majd, tovabbi minimum 3, maximum 7 merkozessel.
Igy akar az Interre 69 merkozes is varhat a kovetkezo szezonban, ami soha nem latott meccszam, valamint soha nem latott hosszusagu szezon lesz a maga 11 honapos hosszaval.
Vegezetul pedig azt se felejtsuk, hogy az idei szezon is az EB, es Coppa miatt julius kozepeig tart, sot aki az Olimpiara is megy, annak augusztus kozepeig, azon augusztus kozepeig, amikor a 2024-25 Serie A 1. forduloja mar kezdodik is.
Ahogy Inzaghi fogalmazott, "3 het lesz az idei szezon vege, es a kovetkezo szezon kezdete kozott, amiben mar a felkeszules is benne van."

Vegezetul pedig megint Inzaghit tudom csak idezni:
"A korlatok, a koltsegvetes, es a penzugyi helyzet ellenere, amivel en is tisztaban vagyok, az Inter szurkoloi megerdemlik hogy magas szinten legyen a klub.
Jovore hamarabb kezdodik a szezon, tobb meccsunk lesz evkozben, es a szezon vegen ahelyett, hogy pihenni mennek, kezdodik a julius kozepeig tarto KlubVB, erre a szezonra keszen kell allni, meg akkor is ha tudjuk a penzugyi korlatokat es nehezsegeket."
interfan

A serult Acerbit leszamitva mindenki elerheto ma este.
Pihenot kaphat Pavard es Bastoni, helyettuk Bisseck es C.Augusto kezdhet.
Szinten pihenot kaphat Calhanoglu es Martinez, helyettuk Asllani es Arnautovic kezdhet.
Es 24 meccs folyamatos kezdo utan, az Inter iden legtobbet jatszo, legtobb jatekpercel rendelkezo, legtobbet kezdo, 35 eves Mkhitaryan is pihenot kaphat, helyette pedig Frattesi kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Darmian-Barella-Asllani-Frattesi-Dimarco
Thuram-Arnautovic

Ha igy lesz, akkor az idenyben eloszor, 46 meccs utan kezdhet egyutt az Interben eloszor a Barella-Frattesi paros.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Nekem tetszik foleg a kp
Asllani nem panaszkodhat most kapja folyamatosan a perceket de szerintem eddig nem mutatott semmi extrát bar kersegtelen hogy a klassen gaiglardini parosnal sokkal jobb.
sorger=giallo

Arnautovic felébredt és hasít, mint az állat, így a bajnokság végéhez közeledve egy tét nélküli meccsen.

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

A végére kinyílt a gólcsap és attól (is) lett tökéletes a lezárás, hogy végre Martinez is betalált.

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy meccsértékelő képre egyszerre kell majd felvinnem Arna és Buchanan nevét, ráadásul a kanadainak Sensi adta a gólpasszt! :D Elképesztő, ezt is megértük, szép volt fiúk!

Forza Inter!!!
Festa

A Frosinone kihagyta amit kilehetett hagyni azt kihagyták mi meg éltünk a lehetőséggel és gálaztunk.
Ez már ilyen szezon végi jutalomjáték volt ahol gòlt rúgattunk Arnautoviccal majd Buchanan is megrúgta élete gólját illetve Lautaro is ismét betalált.Szerintem ez a 0-5 nekünk kedvező eredmény mert a hazaiak egy sokkal szorosabb eredményt érdemeltek volna viszont ott volt Sommer vagy ha ő nem akkor De Vrij a gòlvonalon.
Bisseck egyébként ma is gòlt szerezhetett volna ,de a léc most nem vele volt.
interfan

Ertekelesek:

-Eurosport.it:

Sommer 6,5
C.Augusto 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Frattesi 6,5
Dimarco 6,5
Buchanan 6,5
Thuram 6,5
Martinez 6,5
Bisseck 6
Darmian 6
Asllani 6
Klaassen 6
Cuadrado 5,5

-Calciomercato.com:

Frattesi 7,5
Thuram 7,5
Buchanan 7
Sommer 6,5
DeVrij 6,5
C.Augusto 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Bisseck 6
Darmian 6
Dimarco 6
Asllani 6
Klaassen 6
Arnautovic 6

Inzaghi:

Buchananra a balodalon szamitasz?

Igen.
Kivaloan cselez es gyors is. Kivalo a jobblaba, es a befele cselezesnel balrol ez fontos.
A jobb oldalon sok alternativank van, ott van Darmian, Dumfries, es meg Cuadrado is, ellenben a baloldalon nem.
C.Augustotra vedokent szamitok inkabb, aki Bastoni helyettese ha pihenot adok neki.
Dimarco csereje pedig Buchanan.

Frattesi jovore tobb lehetoseget kaphat?

Remelem jovore is tudja hozni ezeket a szamokat.
Azonnal beileszkedett, rengeteget dolgozik, bizonyit edzesen is, de sok kozeppalyasunk van, ezert nekem minig hozni kell egy dontest.

Valoban csak formalitas a hosszabbitasod?

Valoszinuleg.
Napi kapcsolatban vagyok Marotta, Ausilio, Baccinnal, kivalo a kapcsolatunk.
Tobbszor is elmondtam mar a vezetesnek, ugyanezzel a csapattal szeretnem folytatni jovore.
mike

interfan írta: 2024.05.11. 06:02 Tobbszor is elmondtam mar a vezetesnek, ugyanezzel a csapattal szeretnem folytatni jovore.
Mi is ebben reménykedünk:)
Cupi

Festa írta: 2024.05.10. 23:05 A Frosinone kihagyta amit kilehetett hagyni azt kihagyták mi meg éltünk a lehetőséggel és gálaztunk.
Ez már ilyen szezon végi jutalomjáték volt ahol gòlt rúgattunk Arnautoviccal majd Buchanan is megrúgta élete gólját illetve Lautaro is ismét betalált.Szerintem ez a 0-5 nekünk kedvező eredmény mert a hazaiak egy sokkal szorosabb eredményt érdemeltek volna viszont ott volt Sommer vagy ha ő nem akkor De Vrij a gòlvonalon.
Bisseck egyébként ma is gòlt szerezhetett volna ,de a léc most nem vele volt.
Azért az kemény, hogy úgy nyertünk 5-0-ra, hogy a koncentráció a nulla felé konvergált. :D Olyan hihetetlen gyenge volt a védekezésünk ezért....nem is emlékszem olyan meccsre amikor az ellenfél ennyi helyzetet dolgozott ki ellenünk és Sommernek ennyit kellett volna védenie. :D
interfan

A serult Acerbit leszamitva az Inzaghi alapkezdo varhato a Lazio ellen:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

Clean Sheet rekord sem sikerulhet mar, igy az is elment, ugyanugy mint a bajnoki pontrekord, valamint a legtobb idegenbeli gyozelem rekord sem lesz meg.

Viszont 1 rekord meg meglehet, a legkevesebb kapott gol.
21 gol a rekord, ha a maradek 2 meccsen 0 vagy 1 golt kapunk, akkor megdontjuk ezt a rekordot.

Ezen kivul meglehet az Inter bajnoki pontrekord, ami eddig Mancini nevehez fuzodik 97 ponttal.
Ha 2/2 nyerunk, akkor 98 ponttal ezt megdontjuk.

Vegezetul pedig Martinez a modern era bajnoki golrekord 2.helyen allo Ibrahimovicot beerheti ha 1 golt lo meg, ha 2 golt is, akkor megelozi.
A 29 golos rekorder Icardi rekordja jo esellyel mar nem lesz meg Martineznek.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2024.05.18. 09:23 A serult Acerbit leszamitva az Inzaghi alapkezdo varhato a Lazio ellen:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

Clean Sheet rekord sem sikerulhet mar, igy az is elment, ugyanugy mint a bajnoki pontrekord, valamint a legtobb idegenbeli gyozelem rekord sem lesz meg.

Viszont 1 rekord meg meglehet, a legkevesebb kapott gol.
21 gol a rekord, ha a maradek 2 meccsen 0 vagy 1 golt kapunk, akkor megdontjuk ezt a rekordot.

Ezen kivul meglehet az Inter bajnoki pontrekord, ami eddig Mancini nevehez fuzodik 97 ponttal.
Ha 2/2 nyerunk, akkor 98 ponttal ezt megdontjuk.

Vegezetul pedig Martinez a modern era bajnoki golrekord 2.helyen allo Ibrahimovicot beerheti ha 1 golt lo meg, ha 2 golt is, akkor megelozi.
A 29 golos rekorder Icardi rekordja jo esellyel mar nem lesz meg Martineznek.
Nem tudom ezek a rekordok kit mennyire izgatnak... részemről siman jo ha kikapunk 2x 5-0 ra ha jövőre megdontjuk őket...
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

A nyomorult Sassuolo ma otthon simán kikapott a Cagliaritol, és így már biztos kieső . :thumbdown: Nekem biztosan nem fognak hiányozni. :wave:
CsaSzi9294

Nem akar összejönni a gól… :roll:
Mondjuk szerintem úgy is 1-1 lesz.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Az ünneplest hol lehet nezni? A kedves sport tv nem mutatja.
Baggio85

Kupaátadást hol lehet nézni?
Vicc ez a sporttv, biztos nem volt még 3/4 órájuk, hogy a bajnokság végén közvetítsék a díjátadást. Nagyon izgalmas, halaszthatatlan műsor jöhet majd biztosan...
Baggio85

HerfortBalazs írta: 2024.05.19. 19:59 Az ünneplest hol lehet nezni? A kedves sport tv nem mutatja.
+1 :)
Baggio85

Mintha youtube-on a hivatalos csatorna adná majd élőben.
Válasz küldése