Baggio85 írta: ↑2026.07.23. 13:03
Nagyon bízom benne, hogy ha idén már sikerült mindenkiről lecsúszni, akit akartunk, akkor nem pont Romero fog sikerülni.
Agyf*szt kapnék, ha a 35-40 milliónkat rá költenénk el. Mondjuk én személy szerint még 10ért sem szeretném.
Egyrészt a Tottenhamnél csak a kiesők kaptak több gólt tavaly a PLben, de mi már a kapusukat, a középhátvédjukat és a szélső védőjüket is kinéztük.
Másrészt Romero szerintem egy sunyi, alattomos játékos, aki még hátvédnek sem valami extra.
En teljes mertekben megertem a kritikat Romero kapcsan.
Tenyszeruen katasztrofalis volt a Tottenham vedekezese es ez igaz az idei, valamint a tavalyi szezonra is.
Egeszen dobbenetes 65 golt kaptak 38 bajnokin.
Na meg igen, ez a Tottenham tavaly is, es iden is a 17. helyen vegzett.
Egyszoval egy teljes KO ami ott van, a vedekezes pedig az egyik legnagyobb tragedia.
Az altalad irt "sunyi, alattomos játékos" jelzo is megallja a helyet, mert minden egyes evben megvalasztjak a "PL hentesenek" Romerot.
Mindezt nem is feltetlenul a sargalapok miatt, hanem a rettento durva es aggressziv szabalytalansagai es cselekedetei miatt.
De...
Amikor odaigazolt nem volt rossz, mint ahogy az Atalantaba is rendben volt Romero a maga formajaban.
Kell valaki hatra, mert ez igy sovany lesz.
Bastoni az egyeduli biztos pont, mondom ezt ugy, hogy tisztaba vagyok vele, hogy leggyengebb szezonjat hozta most Inter mezben.
Bissecket nagyon kedvelem, de azert van benne hiba.
Akanji meg hozott egy megbizhato teljesitmenyt, dehat kiemelkedo o sem volt, fiatalabb mar nem lesz, es ne adja a jo eg elokeruljenek a serulesei a multbol.
Padon pedig egy darab Pavard, akit szinten hiaba kedvelek, teljesitmenye kerdojeles, foleg latva a Marseilles szezonjat.
Most az, hogy Romero e a megfelelo KH es ot kellene e hozni, hat arrol nekem fogalmam sincs, ezt a vezetosegnek kell tudnia.
De az szamomra biztos, hogy kell egy minosegi KH, mert ez egyelore keves igy.