Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Remélem megy Calha. Sosem szerettem. A tudását elismerem,bár számomra nem volt egy nagy eresztes és mikor leigazoltuk is ezt gondoltam róla.

Most hogy ilyen sérülékeny és ilyen korban van, részemről mehet amerre lát.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

R9. írta: Tegnap, 13:33 Romano:

Az Inter közel került Cristian Romero megszerzéséhez a Tottenhamtől. A klubok már megállapodtak egy körülbelül 40 millió eurós átigazolási díjban.

Romero a Tottenhamnél kapott fizetését szeretné megtartani, ami évente nagyjából 6 millió euró bónuszokkal együtt. Az Inter ezt az igényt tudomásul vette, így jelenleg előnyös helyzetben van a tárgyalások során.

Most az Internek kell eldöntenie, hogy azonnal lezárja-e az üzletet, vagy vár még. A túl hosszú várakozás azonban lehetőséget adhat más kluboknak is, hogy beszálljanak a versenybe a játékosért.
Egy utolsó tahó, de jó játékos.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

internaZIOnaLe írta: Tegnap, 17:58 Remélem megy Calha. Sosem szerettem. A tudását elismerem,bár számomra nem volt egy nagy eresztes és mikor leigazoltuk is ezt gondoltam róla.

Most hogy ilyen sérülékeny és ilyen korban van, részemről mehet amerre lát.
Ennek a Jones 35m + bonuszok ajanlatnak csak igy latom logikajat.
Angol forrasok szerint kozel lehet a megegyezes, mivel a Poolnak is eladas kell, mert keszitik elo a 140m + bonuszok ajanlatot Barcolaert.

Sky es Di Marzio szerint targyalunk Nico Gonzalez ugyben, o az alternativa a jobb WB posztra ha Diaby nem sikerul.

Sportmediaset szerint az Al Ittihad elfogadta a 18m + Asllani ajanlatot, de Diabynak el kell fogadni a jelentosen kevesebb fizetest.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Diaby is RW és Nico Gonzalez is. Kb annyira tudnak védekezni mint Diouf. Nem látom azt miért akarunk RWB posztra bal lábas RW-t mikor itt van nekünk a francia.

Én nagyon nem szeretném hogy menjen Bastoni de félek azért megyünk Romeroért, mert menni fog az olasz. Ne legyen igazam. De mi más lenne a magyarázat erre, főleg úgy hogy hoztuk már Stonest is, Bisseckkel most hosszabbítottunk, Carlos, Akanji maradni fognak és valószínűleg Pavard is.
Anonym alkesz

lucky0 írta: Tegnap, 22:00 Diaby is RW és Nico Gonzalez is. Kb annyira tudnak védekezni mint Diouf. Nem látom azt miért akarunk RWB posztra bal lábas RW-t mikor itt van nekünk a francia.

Én nagyon nem szeretném hogy menjen Bastoni de félek azért megyünk Romeroért, mert menni fog az olasz. Ne legyen igazam. De mi más lenne a magyarázat erre, főleg úgy hogy hoztuk már Stonest is, Bisseckkel most hosszabbítottunk, Carlos, Akanji maradni fognak és valószínűleg Pavard is.
González balon játszott egész szezonban az Atleticoban illetve a VB-n is.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Anonym alkesz írta: Tegnap, 22:05
lucky0 írta: Tegnap, 22:00 Diaby is RW és Nico Gonzalez is. Kb annyira tudnak védekezni mint Diouf. Nem látom azt miért akarunk RWB posztra bal lábas RW-t mikor itt van nekünk a francia.

A Fiorban RW volt a Stuttgartban pedig csatárt jatszott. Már a Juvéban is sokszor nyomta a bal oldalon, nem csak a Atleticoban. Ezért sem értem mit is szeretnénk vele. Abszolút nem RWB a lényeg ez lett volna.
Anonym alkesz

lucky0 írta: Tegnap, 22:23
Anonym alkesz írta: Tegnap, 22:05

A Fiorban RW volt a Stuttgartban pedig csatárt jatszott. Már a Juvéban is sokszor nyomta a bal oldalon, nem csak a Atleticoban. Ezért sem értem mit is szeretnénk vele. Abszolút nem RWB a lényeg ez lett volna.
Na ez érdekes.akkor Carlos Augusto védő lenne és González tudna mind a két szélen játszani. Leginkább balon, de ha ég a ház akkor a másik oldalon is.
interfan

Gazzetta is megerositi Nico Gonzalez nevet mint Diaby alternativa.
Felmerulhet a Gazzetta szerint Frattesi is mint az uzlet resze.
Egyelore a klubok kozott nincs targyalas, mivel az Internel az elsoszamu cel Diaby.
Viszont ha o nem sikerul, akkor megkezdohetnek a targyalasok Gonzalez ugyben.

Sky szerint is az Inter 35m + bonuszok ajanlatot tett a Liverpoolnal Jonesert.
Az Inter szeretne minel elobb lezarni az uzletet, valamint a KP-rol a Frattesi, Asllani, Massolin sortol megszabadulni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: Ma, 06:15 Gazzetta is megerositi Nico Gonzalez nevet mint Diaby alternativa.
Na jó, ekkora madarak nem lehetünk!
Az a csávó totál flop lett a Juvénál. Védekezni egyáltalán nem tud, támadni is csak egy kicsit jobban (ezen a szinten). Amellett, hogy a Juvénak tennénk egy óriási szívességet, még előrébb sem lennénk. Még egy Frattesi csere esetén azt mondanám, hogy legalább pénzt nem kellett költenünk, de akkor meg Frattesit már nem tudnánk más üzletbe 5 millióert beszámíttatni. :D
Vele is mi lett... Nem indult ennyire gyengének az ő Interes karrierje, nem tudom, hogy hol tört meg ennyire az ő fejlődése.
interfan

Baggio85 írta: Ma, 06:39
interfan írta: Ma, 06:15 Gazzetta is megerositi Nico Gonzalez nevet mint Diaby alternativa.
Na jó, ekkora madarak nem lehetünk!
Az a csávó totál flop lett a Juvénál. Védekezni egyáltalán nem tud, támadni is csak egy kicsit jobban (ezen a szinten). Amellett, hogy a Juvénak tennénk egy óriási szívességet, még előrébb sem lennénk. Még egy Frattesi csere esetén azt mondanám, hogy legalább pénzt nem kellett költenünk, de akkor meg Frattesit már nem tudnánk más üzletbe 5 millióert beszámíttatni. :D
Vele is mi lett... Nem indult ennyire gyengének az ő Interes karrierje, nem tudom, hogy hol tört meg ennyire az ő fejlődése.
Szamomra tavaly is remalom kategoria volt ez a Gonzalez, ugy orultem, hogy megusztuk.
Juventusba ahogy irod "total flop" volt, es hat ez az Atleticos szezon sem sikerult jol (finoman fogalmazva).
Raadasul meg a posztja sem WB, teljesen erthetetlen az egesz.
Komolytalan rossz vicc lehet csak.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Dimarco, Carlos A., Diouf, Gonzalez, Diaby mind ballábas játékosok.
Azt az oldalt Dimarco és Carlos le tudja hozni. Ha támadásban kell erősítés, akkor jöhet cserének Diouf. Ha a védelembe kell Carlos, akkor csak Diouf jöhet ide csereként.

Ide minek akarunk igazolni játékost amikor jobb oldalon van egy szem Henriquénk? Ha Diouf-ot játszatjuk ott, van két olyan játékosunk, akik a védekezésben nem tudnak egy megfelelő szintet lehozni. Gonzalez, vagy Diaby tudna? A meglévő kerethez képest szintlépést jelentenének?...

Amikor ezek a nevek feltűnnek, arra gondolok, azért csinálják, hogy elfogadjuk a Diouf/Henrique párost a keretben.
interfan

Romano is megerositi, az Internel nagyon komoly celpont Diaby.
Ahogy mar mindenki beszamolt rola, most mar vegul Romano is, 18m + Asllani az Inter ajanlata.
Szinten megerositi Romano Gonzalez nevet mint alternativa.

Milanoi Corsera es a Sportmediaset szerint mindossze 5m a kulonbseg a Liverpool es az Inter kozott.
35m ajanlat, 40m Liverpool arcedula.
Bonuszokon is targyalnak a felek, kozel lehet a megegyezes.

Bild szerint a Leverkusen mindenben megegyezett Diabyval.
Az Al Ittihadnak pedig 30m euros ajanlatot tettek.
Bild szerint az Inter mar csak az Al Ittihad vezetessel valo jo viszonyba bizhat, de Diaby elonyben reszesiti a Leverkusent az Interrel szemben.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Hát ha igaz hogy egy Leverkusen vonzóbb mint az Inter, akkor nagy baj van!
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

VInter101 írta: Ma, 11:39 Hát ha igaz hogy egy Leverkusen vonzóbb mint az Inter, akkor nagy baj van!
Diaby 2019-23 kozott a Leverkusen jatekosa volt, valoszinuleg ezert lehet neki vonzobb.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

VInter101 írta: Ma, 11:39 Hát ha igaz hogy egy Leverkusen vonzóbb mint az Inter, akkor nagy baj van!
A német Bild írja 😄
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem is értem, már Dioufnak sincs köze RWB poszthoz, de Diabynak végképp semmi.
Ha 4-3-3-ba keresnénk jobb oldali tükörszélsőt, akkor lenne, de nem ez a helyzet.

C Jones ügyében meg 2 hónapja tárgyalunk elvileg :D
Nem értem mi folyik itt.
interfan

mike írta: Ma, 13:28
C Jones ügyében meg 2 hónapja tárgyalunk elvileg
Liverpool is lassan olyan lesz mint az Atalanta.
Rossz viszony a klubok kozott, es a kezdeti arat meg is emelik mert az Inter erdeklodik.
Ajanlhatunk mi tegnap hivatalosan is 35m-t, ugynezi a Pool fix 40m + bonuszokbol egy centet sem enged...
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Jojjon inkabb Molina meg Perisic egyszerre
Válasz küldése