Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Legfrisebb hirek szerint megsem lesz gyakorlatilag semmifele rotacio, es ujra a jelenleg elerheto legerosebb csapat kezdhet, egyedul Darmian kaphat pihenot.
Acerbi es Calhanoglu a padon mar ott lesznek, de meg a jatekot nem tudjak vallalni kezdokent.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.11.03. 08:22 Legfrisebb hirek szerint megsem lesz gyakorlatilag semmifele rotacio, es ujra a jelenleg elerheto legerosebb csapat kezdhet, egyedul Darmian kaphat pihenot.
Acerbi es Calhanoglu a padon mar ott lesznek, de meg a jatekot nem tudjak vallalni kezdokent.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Arsenenal ellen kell pihentetni.Napoli meccs fontosabb mint az....ha nyer a Napoli netán akkor nagyon elhuznak.BL-ben meg még lehet javitani.Egyebkent sem biztos,hogy a legerosebb kezdovel nem kapnank ki a londoniak ellen.Viszont hulla lenne majd mindenki Contéék ellen. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.11.03. 08:27
interfan írta: 2024.11.03. 08:22 Legfrisebb hirek szerint megsem lesz gyakorlatilag semmifele rotacio, es ujra a jelenleg elerheto legerosebb csapat kezdhet, egyedul Darmian kaphat pihenot.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Arsenenal ellen kell pihentetni.Napoli meccs fontosabb mint az....ha nyer a Napoli netán akkor nagyon elhuznak.BL-ben meg még lehet javitani.Egyebkent sem biztos,hogy a legerosebb kezdovel nem kapnank ki a londoniak ellen.Viszont hulla lenne majd mindenki Contéék ellen. ;)
Nyugi, az Arsenal ellen visszater a kezdobe Acerbi, Calhanoglu, sot Darmian is.
Sok pihentetesre ott ne szamits.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Ha Taremi és Arnautovic ma sem kezdenek, akkor tényleg az a kérdésem, mi a reteknek vannak itt?
Aztán majd megint előveszik Marottaék Inzaghit a rotáció hiánya miatt.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2024.11.03. 11:28

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Ha Taremi és Arnautovic ma sem kezdenek, akkor tényleg az a kérdésem, mi a reteknek vannak itt?
Aztán majd megint előveszik Marottaék Inzaghit a rotáció hiánya miatt.
Nem értem.
Lautaro is végre gólt szerzett nyugodtan pihenhetne. Egy 20percet a meccs végén jöhetne max
Taremi is megérdelemne már egy kezdőt.
interfan

interfan írta: 2024.10.31. 05:45 En abban hiszek, hogy megelozzuk a Napolit a szunet elott.
Napoli-Atalanta remelem min egy X lesz, de ne adja eg Atalanta gyozelem.
Inter-Venezia inkabb csak az a kerdes, hogy 2-3 vagy ne adja eg 4 gollal nyerunk.
Es utana Inter-Napoli, ott meg kell mutatni ki a bajnok, es ha nyerunk, akkor szepen at is vehetjuk a vezetest.
Napoli-Atalanta 0-3

Na eddig ez tokeletesen indul.
Mar csak jovoheten verni kell nekunk is a Napolit, hozni mi a kotelezobbnel is kotelezot, es jovoheten maris mi vagyunk az 1.helyen.

Nyilvan eddig ment Conte, de azert erdemes megnezni milyen ellenfeleik voltak.
Ezert irtam azt, hogy en akkor jelentem azt ki, hogy a Napoli ekkora meg akkora Scudetto eselyes, ha az Atalanta, Inter ellen is mutatnak valamit.
Egyetlen egy komoly meccsuk volt a Juventus, ahol azert a Juventus allt kozelebb a gyozelemhez.
Milant vertek, dehat ott is abszoult minimal foci, es kb 2 helyzet = 2 gol.

Neheze meg most jon nekik:
Atalanta, Inter, Roma, Torino, Lazio, Udinese.
Meg egy par ilyen meccs mint most az Atalanta ellen, es maris a 3-4. helyen talaljak magukat.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.11.03. 14:34
interfan írta: 2024.10.31. 05:45 En abban hiszek, hogy megelozzuk a Napolit a szunet elott.
Napoli-Atalanta remelem min egy X lesz, de ne adja eg Atalanta gyozelem.
Inter-Venezia inkabb csak az a kerdes, hogy 2-3 vagy ne adja eg 4 gollal nyerunk.
Es utana Inter-Napoli, ott meg kell mutatni ki a bajnok, es ha nyerunk, akkor szepen at is vehetjuk a vezetest.
Napoli-Atalanta 0-3

Na eddig ez tokeletesen indul.
Mar csak jovoheten verni kell nekunk is a Napolit, hozni mi a kotelezobbnel is kotelezot, es jovoheten maris mi vagyunk az 1.helyen.

Nyilvan eddig ment Conte, de azert erdemes megnezni milyen ellenfeleik voltak.
Ezert irtam azt, hogy en akkor jelentem azt ki, hogy a Napoli ekkora meg akkora Scudetto eselyes, ha az Atalanta, Inter ellen is mutatnak valamit.
Egyetlen egy komoly meccsuk volt a Juventus, ahol azert a Juventus allt kozelebb a gyozelemhez.
Milant vertek, dehat ott is abszoult minimal foci, es kb 2 helyzet = 2 gol.

Neheze meg most jon nekik:
Atalanta, Inter, Roma, Torino, Lazio, Udinese.
Meg egy par ilyen meccs mint most az Atalanta ellen, es maris a 3-4. helyen talaljak magukat.
Conte megkapta kedvenc Lukakuját aztán eddig ment a szekér,de ha nem ők rúgják az első gòlt akkor már nem úgy mennek a dolgok ahogy Conte A tervében voltak.Most kiderült,hogy ők sem verhetetlenek.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért menjenek a p..sába,hogy egy szaros nascar verseny előrébb való az Inter meccsnél.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Egy jól működő linket szeretnék kérni.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Gyalázat már megint a helyzet kihasználás, a velenceiek pedig majdnem büntettek is az első helyzetükkel! Én esküszöm nem értem hogyan lehet hétről-hétre ilyen dekoncentráltan pályára lépni!

Jövőre én szabadulnék kortól függetlenül az összes “jól lakott”, motiválatlan játékosunktól, főleg azoktól akik rengeteget keresnek!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

KÖSZÖNÖM !! :D
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Interfan1000 írta: 2024.11.03. 21:31 Gyalázat már megint a helyzet kihasználás, a velenceiek pedig majdnem büntettek is az első helyzetükkel! Én esküszöm nem értem hogyan lehet hétről-hétre ilyen dekoncentráltan pályára lépni!

Jövőre én szabadulnék kortól függetlenül az összes “jól lakott”, motiválatlan játékosunktól, főleg azoktól akik rengeteget keresnek!
Költői kérdés: Ha a ‘B’ csapat nem kap esélyt se és a kezdő 11 tudja, hogy bármit tesznek, kezdők lesznek, akkor csak az ‘A’ keret, a jóllakott sztárok a hibásak?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ez a sok elszórakozott lehetőség azért óriási probléma, mert sima 3-0ás félidő és pihentetés helyett, most lehet 90 percig ezen a meccsen is hajtani az Arsenal, Napoli meccs előtt.
vaskalap

Hát ez eddig csak szenvedés.Remélem a Venezia elfárad úgy a 70.perctől.
Interfan1000

drtie írta: 2024.11.03. 21:35
Interfan1000 írta: 2024.11.03. 21:31 Gyalázat már megint a helyzet kihasználás, a velenceiek pedig majdnem büntettek is az első helyzetükkel! Én esküszöm nem értem hogyan lehet hétről-hétre ilyen dekoncentráltan pályára lépni!

Költői kérdés: Ha a ‘B’ csapat nem kap esélyt se és a kezdő 11 tudja, hogy bármit tesznek, kezdők lesznek, akkor csak az ‘A’ keret, a jóllakott sztárok a hibásak?
Szerintem azért rakta fel Inzaghi a normál kezdőtőkét, mert végre botlott a Napoli! De nem akarom elhinni, hogy nem érzik át a játékosok a meccs fontosságát!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Interfan1000 írta: 2024.11.03. 21:38
drtie írta: 2024.11.03. 21:35

Szerintem azért rakta fel Inzaghi a normál kezdőtőkét, mert végre botlott a Napoli! De nem akarom elhinni, hogy nem érzik át a játékosok a meccs fontosságát!
De amikor 3 nap múlva az Arsenallal, egy hét múlva a Napolival játszol, akkor legyen már egy kis eszed és picit forgass már a csapaton, komolyan nem értem Inzaghit.
Egy ilyen csapat ellen igenis mutassa meg magát Taremi, Arnautovic kezdőként, mert ha itt sem, akkor ott nagyon komoly bajok vannak (vannak).
Rolinter

Hozzászólás Szerző: Rolinter »

Nem megbántva senkit de ez a 3, 4, gólos győzelem elég nagyképű kijelentés az ídei szezonban , akár ki is az ellenfél. Meg kell barátkozni a gondolattal ,hogy a címvédés kB 25 -30 %. Én többet sajnos nem tudok adni! Bármennyire is a szeretett csapatom!!
Interfan1000

Mkhitaryan-t, Lautaro-t meg Bastoni-t én már lecserélném…
Cupi

PellerG írta: 2024.11.03. 22:00
De amikor 3 nap múlva az Arsenallal, egy hét múlva a Napolival játszol, akkor legyen már egy kis eszed és picit forgass már a csapaton, komolyan nem értem Inzaghit.
Egy ilyen csapat ellen igenis mutassa meg magát Taremi, Arnautovic kezdőként, mert ha itt sem, akkor ott nagyon komoly bajok vannak (vannak).
De nem értelek. Lesz pihentetés. Majd az Arsenal ellen. Utána Napoli meccs. Az fontosabb. ;)
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Tényleg volt szabálytalanság a végén?
Majdnem sikerült…
Interfan1000

Most nyertünk?
Rolinter

Na. Hála égnek ,ennek a meccsnek is vége :roll:
Tombi1986

Interfan1000 írta: 2024.11.03. 22:45 Most nyertünk?
Igen
Interfan1000

Tombi1986 írta: 2024.11.03. 22:45
Interfan1000 írta: 2024.11.03. 22:45 Most nyertünk?
Igen
Köszi, el se hiszem!
Cupi

Tombi1986 írta: 2024.11.03. 22:44 Tényleg volt szabálytalanság a végén?
Majdnem sikerült…
Ezt nem adták volna meg nekünk sem....megmássza a hátát és még kézzel is hozzáér....ez sehol nem szabályos.
Ettől függetlenül majdnem ismét elszórakoztuk.....azért egy Venezia ellen otthon ez nagyon ciki lett volna....
Hihetetlen miket kihagytunk és azt is tegyük hozzá Stankovic gondoltam ellenünk akarja megmutatni és brutál bravúrjai voltak.
Thuram ma is olyan volt többször is amit nem birok nála. Lő amikor passzolni kéne és passzol amikor lőni....ha egy kicsit gondolkodna is akkor még több gólja és gólpassza lehetne. :?
3 pont megvan. Többi most nem számít.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Összeszedhetné magát a csapat mert ez már tényleg nevetséges. Ezzel a vedekezessel mit akarunk, de tényleg? Thuram meg amit ma művelt…
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Asszem dobhatunk egy kis korpát a malacoknak :wave:
Ez se rajtunk múlt.
Baggio85

Nem tudom, egy újabb pofon lehet, hogy hasznosabb lett volna a jövőre nézve. Ez így továbbra is azt erősíti a csapatban, hogy ennyi is elég...
Fejben vannak gondok, mert egyébként a játékunk az ül, de továbbra sem érezni nagyon azt a játékosokon, hogy a meccsek többségét úgy igazából komolyan vennék.
Festa

Az òriási égését sikerült elkerülni a VAR segítségével,de ez így akkor is aggasztò volt.
Egy sima meccs helyett Sztankovics Jr paradéját láttuk és azt,hogy a legnagyobb helyzeteket is ki tudjuk hagyni.

Thuram amit ma csinált az valami borzasztòan idegrombolò volt.A legegyszerűbb helyzetek helyett is tùlbonyolította és a legrosszabb megoldást választotta.

Ha ez a meccs 1-1 lett volna,akkor az olyan lelkihátranyt jelentetett volna a Napoli meccs előtt,hogy abba rossz belegondolni.
Calhanoglu amikor beszállt akkor rögtön jobb lett a támadòjáték csak sajnos tényleg minden csatár (kivéve a gòlt) sorozatban rossz megoldást választott.

Na most,hogy lábon mindenki kihordott 1-2 infarktust jöhet a legkeményebb hét a szezonban az Arsenal -Napoli párossal.
vaskalap

Hát ilyen meccset sem láttam még.3 VAR ítélet,ami gólokat,illetve egy tizit elvesz.A végén majdnem összezuhantam,de jogosan vették el a gólt,kezezés miatt.A teljesítményt hagyjuk,bízzunk abban,hogy a komolyabb ellenfelek majd felpörgetik a csapatot.Arsenal,Napoli...kemény lesz.
Cupi

Azt azért ne felejtsük el a Venezianak is mákja volt....azért az, hogy 11-es lett volna de Thuam nagylábujja előrébb volt a beadásnál ezért ugye a les volt először....szóval ők is úsztak meg ezt azt....Dimarco is éppen lesen volt Mikhy gólja előtt.
Lehetetett volna ez nagyon sima is a sok kihagyott helyzet ellenére is.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez büntetett. De persze a lényeg a 3 pont...

FORZA INTER!!!
Rolinter

A DAzN tv néztem . Ott visszajátszva nekem ,és a ( szakértőknek) is úgy tűnt, inkább a védő tarkójáról pattant a labda. A véleményes szituáció inkább a támaszkodás! Mindegy is , lényeg ,hogy nem adták meg!
Rolinter

Cupi írta: 2024.11.03. 23:16 Azt azért ne felejtsük el a Venezianak is mákja volt....azért az, hogy 11-es lett volna de Thuam nagylábujja előrébb volt a beadásnál ezért ugye a les volt először....szóval ők is úsztak meg ezt azt....Dimarco is éppen lesen volt Mikhy gólja előtt.
Azért ne felejtsük el ,hogy a Veneziának is volt pár óriási ziccere. Jobbak voltunk , de hízelgő az 1:0
Cupi

Rolinter írta: 2024.11.03. 23:24
Cupi írta: 2024.11.03. 23:16 Azt azért ne felejtsük el a Venezianak is mákja volt....azért az, hogy 11-es lett volna de Thuam nagylábujja előrébb volt a beadásnál ezért ugye a les volt először....szóval ők is úsztak meg ezt azt....Dimarco is éppen lesen volt Mikhy gólja előtt.
Azért ne felejtsük el ,hogy a Veneziának is volt pár óriási ziccere. Jobbak voltunk , de hízelgő az 1:0
Volt de ha itt egy picit is jobban adja a gép akkor sima 3-0 és most nem beszélnénk arról a végén megint majdnem megszívtuk. ;) Persze többen nem játszottak jól és a koncentráció is lehetne jobb. Mondjuk Thuram agyi kapacitásától kezdek agyf*szt kapni....tehát amikor előtte vannak 3-an vagy lehetetlen szögben van lő....amikor meg üresen áll szembe a kaputól akkor meg passzolna olyannak aki előtt állnak a védők vagy épp nincs is ott ahova ő passzolna....ez nem az első ilyen meccse....oké nem hiszem, hogy a doktori disszertáción agyal és az veszi el a figyelmét ilyenkor de azért használhatná picit az agyát is....mostanában többször is olyan mint a holland...ész nélkül tolja. :?
Tombi1986

Amúgy valljuk be ezek a mérkőzések is ritka rosszak:
- nehéz felpörögni
- ellenfél beáll védekezni, kapusuk mindent fog (ami így is lett)
- dekoncentráltság
- nehogy lesérüljön valaki
- kötelező feladat amit teljesíteni kell

Amúgy amilyen játékkép, forma nem is állunk rosszul a bajnokságban.
Jövő hét hétvégén nem lenne rossz legyőzni a Napoli-t.
interfan

Ertekelesek:

Goal.com:

Sommer 7
DeVrij 6,5
Dimarco 6,5
Martinez 6,5
Bastoni 6
Dumfries 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Zielinski 6
Darmian 6
Taremi 6
Pavard 5,5
Bisseck 5
Mkhitaryan 5
Thuram 5

-FcInter1908:

Dimarco 7,5
Sommer 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Pavard 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Bisseck 5,5
Zielinski 5,5
Thuram 5

Ez egyebkent valami pusztito volt...
Es mar sajnos hanyadik elkepeszto szenvedes meccsunk ez, kiszenvedett gyozelem, stb.
Empoli ellen is dobbenet szenvedes volt, majd az emberelony miatt vegul sima lett, dehat az a meccs is.
Venezia, Empoli, Juventus, Young Boys, Roma, Torino, gyakorlatilag 6 meccs zsinorban.
Es hat elotte is voltak gondok.

Szamomra az az igazan dobbenet, hogy konkretan oktober 20 ota 3 naponta jatszunk, es a keret nagyresze semmit, ismetlem semmit nem pihen.

Oktober 20 ota:
14 nap = 5 meccs.
5 meccs =
Mkhitaryan 5/5 kezdo
Sommer 5/5 kezdo
Barella 5/5 kezdo
Bastoni 5/4 kezdo
DeVrij 5/4 kezdo
Pavard 5/4 kezdo
Dimarco 5/4 kezdo
Martinez 5/4 kezdo
Thuram 5/4 kezdo

Egyszoval kijelentheto, ezt a 14 nap alatt 5 meccset 11/9 jatekosunk szo szerint vegig kezdte, es veluk jatszottuk le 11/9 jatekossal ezt az 5 meccset mindossze 14 nap alatt.

14 nap alatt lejatszott jatekpercek:

1.Sommer: 450/450 perc
2.Barella: 450/430 perc
3.DeVrij: 450/415 perc
4.Mkhitaryan: 450/396 perc
5.Thuram: 450/357 perc
6.Martinez: 450/353 perc
7.Pavard: 450/345 perc
8.Dimarco: 450/345 perc
9.Bastoni: 450/311 perc

Mindezt 2 het azaz 14 nap alatt...
Egyszoval kijelentheto, a kezdo ugy ahogy van (ha mar szeretjuk ezt a megfogalmazast) "szetvan hajtva".
11/9 jatekos "szetvan hajta", ennyit jatszott, 2 het alatt.
Brutalis...
Es hat azert azt sem mondhatjuk el, hogy a vilag legnehezebb ellenfelei voltak ezalatt a 2 het es 5 meccs alatt.
Lasd Svajci 12 csapatos bajnoksag 10. helyzetje a Young Boys, Empoli, Serie A 19. Venezia.
Azert finomam szolva sem egy veretes sor, es finoman szolva is alkalmasak lehettek volna arra, hogy forgassuk a keretet.
Ezt nem tettuk meg, raadasul meg kicsit sem tettuk meg.
Es akkor csodalkozunk, hogy a jatekosok motivaltlanok, jollakottak, dekoncentraltak, stb.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2024.11.04. 06:31 Ertekelesek:

Goal.com:

Sommer 7
DeVrij 6,5
Dimarco 6,5
Martinez 6,5
Bastoni 6
Dumfries 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Zielinski 6
Darmian 6
Taremi 6
Pavard 5,5
Bisseck 5
Mkhitaryan 5
Thuram 5

-FcInter1908:

Dimarco 7,5
Sommer 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Pavard 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Bisseck 5,5
Zielinski 5,5
Thuram 5

Ez egyebkent valami pusztito volt...
Es mar sajnos hanyadik elkepeszto szenvedes meccsunk ez, kiszenvedett gyozelem, stb.
Empoli ellen is dobbenet szenvedes volt, majd az emberelony miatt vegul sima lett, dehat az a meccs is.
Venezia, Empoli, Juventus, Young Boys, Roma, Torino, gyakorlatilag 6 meccs zsinorban.
Es hat elotte is voltak gondok.

Szamomra az az igazan dobbenet, hogy konkretan oktober 20 ota 3 naponta jatszunk, es a keret nagyresze semmit, ismetlem semmit nem pihen.

Oktober 20 ota:
14 nap = 5 meccs.
5 meccs =
Mkhitaryan 5/5 kezdo
Sommer 5/5 kezdo
Barella 5/5 kezdo
Bastoni 5/4 kezdo
DeVrij 5/4 kezdo
Pavard 5/4 kezdo
Dimarco 5/4 kezdo
Martinez 5/4 kezdo
Thuram 5/4 kezdo

Egyszoval kijelentheto, ezt a 14 nap alatt 5 meccset 11/9 jatekosunk szo szerint vegig kezdte, es veluk jatszottuk le 11/9 jatekossal ezt az 5 meccset mindossze 14 nap alatt.

14 nap alatt lejatszott jatekpercek:

1.Sommer: 450/450 perc
2.Barella: 450/430 perc
3.DeVrij: 450/415 perc
4.Mkhitaryan: 450/396 perc
5.Thuram: 450/357 perc
6.Martinez: 450/353 perc
7.Pavard: 450/345 perc
8.Dimarco: 450/345 perc
9.Bastoni: 450/311 perc

Mindezt 2 het azaz 14 nap alatt...
Egyszoval kijelentheto, a kezdo ugy ahogy van (ha mar szeretjuk ezt a megfogalmazast) "szetvan hajtva".
11/9 jatekos "szetvan hajta", ennyit jatszott, 2 het alatt.
Brutalis...
Es hat azert azt sem mondhatjuk el, hogy a vilag legnehezebb ellenfelei voltak ezalatt a 2 het es 5 meccs alatt.
Lasd Svajci 12 csapatos bajnoksag 10. helyzetje a Young Boys, Empoli, Serie A 19. Venezia.
Azert finomam szolva sem egy veretes sor, es finoman szolva is alkalmasak lehettek volna arra, hogy forgassuk a keretet.
Ezt nem tettuk meg, raadasul meg kicsit sem tettuk meg.
Es akkor csodalkozunk, hogy a jatekosok motivaltlanok, jollakottak, dekoncentraltak, stb.
Pontosan erről van szó amit írsz, nagyon adom! Szerintem pont ezért kell megbecsülni ezeket a szenvedos győzelmeket! Ugyanúgy 3 pontot ér mintha 5ot rugtunk volna! De ilyen sorozatterheles mellett a konstans szép focit nem lehet elvarni szerintem. Főleg nem egy olyan kerettol ahol nincs cserecsatar ahol két szélső sérült ahol 6bol 4 kp elérhető (calha most tért vissza) és megyünk Bl ben és a bajnoksagban is.
Ráadásul hiába nyersz azzal jönnek a kérdések a sajtóban hogy hol a tavalyi inter? Azért szerintem a sajtó is ránk szállt nem lehet novemberben 20 ponttal vezetni a bajnokságot és bajnoknak lenni...
A baj az hogy a keret nem úgy melyul ahogy öregszik. Nem értem a maldinis híreket se... Ha Arna és correa kuka hozzunk vkit az ifibol.
Anno Balotelli ezért kezdett játszani... vagy esposito...
A lényeg hogy egy ilyen szezonban minden apróságnak örülni kell! Nyertünk és 180 perce nem kaptunk gólt..
Majd ha kiesunk a bl bol és rugunk egy 4-est a monzanak akkor meg az lesz a gond hogy kudarc a szezon a bl miatt...
Cupi

INTER-1908 írta: 2024.11.04. 11:45
Pontosan erről van szó amit írsz, nagyon adom! Szerintem pont ezért kell megbecsülni ezeket a szenvedos győzelmeket! Ugyanúgy 3 pontot ér mintha 5ot rugtunk volna! De ilyen sorozatterheles mellett a konstans szép focit nem lehet elvarni szerintem. Főleg nem egy olyan kerettol ahol nincs cserecsatar ahol két szélső sérült ahol 6bol 4 kp elérhető (calha most tért vissza) és megyünk Bl ben és a bajnoksagban is.
Ráadásul hiába nyersz azzal jönnek a kérdések a sajtóban hogy hol a tavalyi inter? Azért szerintem a sajtó is ránk szállt nem lehet novemberben 20 ponttal vezetni a bajnokságot és bajnoknak lenni...
A baj az hogy a keret nem úgy melyul ahogy öregszik. Nem értem a maldinis híreket se... Ha Arna és correa kuka hozzunk vkit az ifibol.
Anno Balotelli ezért kezdett játszani... vagy esposito...
A lényeg hogy egy ilyen szezonban minden apróságnak örülni kell! Nyertünk és 180 perce nem kaptunk gólt..
Majd ha kiesunk a bl bol és rugunk egy 4-est a monzanak akkor meg az lesz a gond hogy kudarc a szezon a bl miatt...
Teljesen egyetértek. Az aki ilyen terhelés és 3-4 naponta meccsek mellett 3-4 gólos sima meccseket vár akár egy kiesés ellen küzdő kiscsapat ellen is az nem érti a focit. ;)
Persze bosszantó lett volna ha nem nyerünk tegnap vagy épp a Young Boys ellen x marad de olyan, hogy sima meccs az nagyon ritka lesz, erre készüljünk fel. Nézzetek körbe. PSG, City, Arsenal, Bayern, Real /de korábban a most szárnyaló Barca is/ kapott már ki vagy döntetlenezett meglepetésre. Pedg aztán kicsit több zsetonból gazdálkodnak mint mi....
Ezt a terhelést nem lehet bírni úgy, hogy mindig pörögsz és gálázol....
Az is tény Inzaghi kicsit jobban is forgathatná a csapatot és az is, hogy valahogy azért a koncentráción kellene még javítani mert sajna az sokszor akadozik. ;) Nem csak a védekezésben, támadásokban is.
interfan

mike írta: 2024.11.03. 22:51 Asszem dobhatunk egy kis korpát a malacoknak :wave:
Ez se rajtunk múlt.
Tegnapi meccs egyetlen pozitiv dolga (nyilvan 3 pont), de emellett Mike a te ujboli kommentelesed.
Udv ujra. :)

Egyebkent nem semmi statsztikarol irnak az Olasz.

Van 24 pontunk, ebbol a Martinez + Thuram + Frattesi sor szerzett nekunk 19 pontot.
Ez azert valami brutalis, hogy 24/19 pontot ez a harom jatekos szerzett.
Szam szerint 24 pont/:
- Martinez 9 pont
- Thuram 7 pont
- Frattesi 3 pont
Baggio85

interfan írta: 2024.11.04. 12:41
mike írta: 2024.11.03. 22:51 Asszem dobhatunk egy kis korpát a malacoknak :wave:
Ez se rajtunk múlt.
Tegnapi meccs egyetlen pozitiv dolga (nyilvan 3 pont), de emellett Mike a te ujboli kommentelesed.
Udv ujra. :)

Van 24 pontunk, ebbol a Martinez + Thuram + Frattesi sor szerzett nekunk 19 pontot.
Szam szerint 24 pont/:
- Martinez 9 pont
- Thuram 7 pont
- Frattesi 3 pont
Értem, hogy biztos érted Te is, amit írsz, de azért kevésbé lenne hatásvadász a kommented, ha kiegészítenéd, hogy " a Martinez + Thuram + Frattesi sor GÓLJAI szereztek nekunk 19 pontot". Mert egyébként a CSAPAT szerezte azokat a pontokat! :)

Egyébként, bár egy meccsből nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni, de Stankovic előtt szerintem szép jövő állhat. Simán kinézem, hogy lesz Ő még az Inter első számú kapusa.
interfan

Baggio85 írta: 2024.11.04. 12:54 Stankovic előtt szerintem szép jövő állhat. Simán kinézem, hogy lesz Ő még az Inter első számú kapusa.
Szerencsere nyaron hagytuk tavozni, kolcson + felteles kotelezo opcioval ment a Veneziaba, es meg visszavasarlasi opcio sincsen. :D :D

Es legalabb vettunk 13,5m-ert egy kapust biodiszletnek. :D
Festa

Azért nálunk amikor a 97.percben egyenlített a Venezia és még nem láttam,hogy VAR van addig egy két tárgy megsérült nálunk otthon…
Cupi

Szam szerint 24 pont/:
- Martinez 9 pont
- Thuram 7 pont
- Frattesi 3 pont
Legértékelhetetlenebb statisztika az ilyen. :D
Ha XY nem ad nekik gólpasszt nincs gól....ha Sommer nem véd nagyot éppen akkor bár gól van de 3 pont lehet nincs....ha Acerbi vagy Pavard nem ment egy nagyot akkor lehet szintén nincs győzelem hiába szereztek ők gólt, ugyanez igaz a középpályára, ha Barella vagy Hakan nem szerez labdát, stb....
Ráadásul azt se felejtsük el nem ők szerezték nekünk a 19 ponntot csak a góljaik. 3-an semmit nem érnének a csapat nélkül. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.11.04. 13:10

Szam szerint 24 pont/:
- Martinez 9 pont
- Thuram 7 pont
- Frattesi 3 pont
Legértékelhetetlenebb statisztika az ilyen. :D
Ha XY nem ad nekik gólpasszt nincs gól....ha Sommer nem véd nagyot éppen akkor bár gól van de 3 pont lehet nincs....ha Acerbi vagy Pavard nem ment egy nagyot akkor lehet szintén nincs győzelem hiába szereztek ők gólt, ugyanez igaz a középpályára, ha Barella vagy Hakan nem szerez labdát, stb....
Ráadásul azt se felejtsük el nem ők szerezték nekünk a 19 ponntot csak a góljaik. 3-an semmit nem érnének a csapat nélkül. ;)
Egyebkent a golpassz listankat is vezeti a Thuram-Martinez paros:

1. Thuram: 5 golpassz
2. Martinez: 3 golpassz
3. Barella, Darmian, Dimarco: 2 golpassz

Nyilvan a futball sok mindenbol all ossze, rengeteg tenyezo, es a golt sem mindig 1db ember hozza ossze, igaz 1 ember rugja.

Viszont az elmondhato, hogy van 21 akciogolunk, es ebbol Thuram 7, Martinez pedig 5 golt hozott.
(Jaa es Frattesi is 3)
En nem tudom hol lennek a Thuram-Martinez paros nelkul, de kb valahol a 10. hely kornyeken...
Cupi

interfan írta: 2024.11.04. 13:14

Nyilvan a futball sok mindenbol all ossze, rengeteg tenyezo, es a golt sem mindig 1db ember hozza ossze, igaz 1 ember rugja.

Viszont az elmondhato, hogy van 21 akciogolunk, es ebbol Thuram 7, Martinez pedig 5 golt hozott.
(Jaa es Frattesi is 3)
En nem tudom hol lennek a Thuram-Martinez paros nelkul, de kb valahol a 10. hely kornyeken...
Az sajnos már egy kellemetlenebb dolog, hogy a 3 cserecsatárunk 0 gólos a bajnokságban. :?
interfan

Cupi írta: 2024.11.04. 13:38

(Jaa es Frattesi is 3)
Az sajnos már egy kellemetlenebb dolog, hogy a 3 cserecsatárunk 0 gólos a bajnokságban. :?
Na igen, az a nem semmi, van 3 cserecsatarunk, es kereken 0 golosak.
Ez azert nem semmi...
Mindezt ugy, hogy november van, eltelt a bajnoksagbol lassan 3 honap, es a csodalatos cserecsataraink 1db bajnoki golt sem voltak kepesek loni.
Ez azert finoman szolva is aggaszto...
Festa

Cupi írta: 2024.11.04. 13:38

(Jaa es Frattesi is 3)
Szerintem Inzaghi azért ennék többet lát minthogy ki rúg gòlt ki nem.
Taremi pl kifejezetten hasznosan játszik,bár a bajnokságban még gòlja sajnos nincs .
Viszont sokkal több okos megoldása volt így tegnap mint Thuramnek.
A Young Boys ellen mesterien rakta Bisseck elé aki sajnos a kapusba rúgta.

Benne még bízom,de Correa és főleg Arnautovic inkább csak a bérköltségekhez járulnak hozzá.
Festa

Fiatlaitás meg öregek vagyunk tudjuk,de azért érdemes lenne megnézni,hogy Bisseck hány gòlban volt benne idén.
Válasz küldése