Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 2024.11.04. 14:27 Fiatlaitás meg öregek vagyunk tudjuk,de azért érdemes lenne megnézni,hogy Bisseck hány gòlban volt benne idén.
Sajnos iden szerintem az egesz vedelem (Bastonit leszamitva) gyenge, nagyon gyenge.
De ugy a csapat vedekezese is az osszesegeben is.
Nyilvan mindenkinek vannak jobb meccsei, es mindenkinek vannak gyengebb meccsei, de sajnos szamolni is felesleges, hogy iden akar az altalam nagyon kedvelt Pavard is mennyi golban volt benne.
Sot sajnos DeVrijnek is volt mar nem 1 gyenge meccse, dehat Acerbire is ugyanugy igaz ez.
Es hat Bisseckre is.

Vedekezest rendbe kell tennie Inzaghinak, mert ennyi kapott gollal nem lesz bajnok egy csapat ha ilyen mertekben kapja a golokat a tovabbiakban is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2024.11.04. 14:27 Fiatlaitás meg öregek vagyunk tudjuk,de azért érdemes lenne megnézni,hogy Bisseck hány gòlban volt benne idén.
Igen pont ezen agyaltam, hogy sajna ő benne volt több gólban is idén vastagon....de Pavard is aki meg pont a legjobb korban van tehát már bőven tapasztalt de még messze nem a 35+os kategória.
Idén nem azért vagyunk gyengébbek mert nekünk van a legidősebb keretünk hanem mert csökkent a motiváció, koncentráció, stb.
Ettől függetlenül továbbra is örülnék ha jövő nyáron fiatalítanánk kicsit és gondolnánk az Acerbi/Mikhy/Darmian utáni időkre is. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.11.04. 14:48 mert csökkent a motiváció, koncentráció, stb.
Szerintem erre a temara Drtie forumtarsunk adta meg a valaszt:

"
Ha a ‘B’ csapat nem kap esélyt se és a kezdő 11 tudja, hogy bármit tesznek, kezdők lesznek, akkor csak az ‘A’ keret, a jóllakott sztárok a hibásak?
"
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.11.04. 12:41
mike írta: 2024.11.03. 22:51 Asszem dobhatunk egy kis korpát a malacoknak :wave:
Ez se rajtunk múlt.
Tegnapi meccs egyetlen pozitiv dolga (nyilvan 3 pont), de emellett Mike a te ujboli kommentelesed.
Udv ujra. :)
Köszi:)
Tényleg eltűntem kicsit, sajnos meccseket is hagytam ki, ilyen korábban lehetetlen lett volna.

Nehéz hét lesz, át kell venni a vezetést a bajnokságban.
Szerintem most ez a legfontosabb.
interfan

mike írta: 2024.11.04. 18:34
interfan írta: 2024.11.04. 12:41
mike írta: 2024.11.03. 22:51 Asszem dobhatunk egy kis korpát a malacoknak :wave:
Ez se rajtunk múlt.
Tegnapi meccs egyetlen pozitiv dolga (nyilvan 3 pont), de emellett Mike a te ujboli kommentelesed.
Udv ujra. :)
Köszi:)
Tényleg eltűntem kicsit, sajnos meccseket is hagytam ki, ilyen korábban lehetetlen lett volna.

Nehéz hét lesz, át kell venni a vezetést a bajnokságban.
Szerintem most ez a legfontosabb.
Remelem most mar a regi lendulettel itt leszel ujra. :)

Ugyanezt gondolom en is, itt a lehetoseg, ki kell hasznalni, es szepen atvenni a vezetes vegre a bajnoksagban.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Marcusnak kellene egy kicsit észbekapnia... Nála úgy vettem észre idén picit megszaladt az egó. Juve ellen mikor 4-2re vezettünk volt egy kb 100%-os helyzete mikor jobbra elhúzta a labdát kb mindenki mellett és ahelyett, hogy ideális poziban lőtt volna amikor kb 1 az 1-ben volt a kapussal szemben még elkezdett bohóckodni, hogy a kapust is kicselezze aminek a vége az lett, hogy ahelyett, hogy 5-2-re vezettünk volna vissza tudott állni a Juve védelme a helyzet meg semmivé lett. A meccs vége meg 4-4 lett amint tudjuk, pedig 5-2-ről nem álltak volna fel szerintem. A Venezia ellen is volt egy helyzete mikor ha egyből lövi talán gól de Ő még visszahúzta és szerintem emiatt nem lett gól. Persze szép dolog a 7 gól 11 meccsen de amikor láthatóan nyőgvenyelős minden akkor talán nem kellene szórakozni a helyzetekkel. Itt azért szerintem Inzaghinak el kellene beszélgetnie vele, hogy teljesen felesleges az a pár + labdaérintés és az ellenfél lealázása, ez csapatjáték és kell a gól.
Cupi

Kíváncsi leszek a holnapi kezdőre. Ha a legerősebb alap 11 megy fel akkor az azt is jelenti a Napoli meccs nem annyira fontos. Kizártnak tartom, hogy 4 napon belül 2 rangadót sikeresen le tudnánk nyomni ugyanazzal az alap kezdővel....ezt láthattuk a City meccs után is amikor a Milan ellen kb. mindenki hulla volt.

Nálam a Napoli meccs lenne az első. Óriási lökést is adhat az, hogy átvennénk a vezetést és az élre állnánk. Persze sok van még hátra de mentálisan is az ilyen nagyon sokat tud adni. ;)
interfan

Inzaghi:

Hogy all jelenleg az Inter?

Elmult 8 meccsbol 7X nyertunk, ez onmagaert beszel.
Venezia ellen is jol jatszottunk, egy hiba volt, hogy nem zartuk le hamarabb a meccset.
Most jon az Arsenal ami a vilag egyik legjobb csapata, rengeteget koltottek, es nagyon erosek.

Ki kezd elol, kap lehetoseget Taremi vagy Arnautovic?

Arnautovicnak volt egy kisebb szemfertozese, emiatt nem tudtam hasznalni, nehezen epult fel.
Taremi jol van, talan kicsit frisebb mint a sokat jatszo Martinez es Thuram.
Thuramnak van egy kisebb serulese, lehet helyette mas jatszik majd meglatjuk tudja e vallani a jatekot.

Ha nem kaptok ki az Arsenal ellen, akkor szinte biztos a 16 koze jutas, mit gondolsz?

En meccsrol meccsre gondolkozok.
BL meccsek utan mindig nagy meccs jon, volt mar Milan, Juventus, most Napoli.

Hogy tetszik az uj BL?

Igazalmasabb es szorakoztatobb, minden meccsnek nagy a tetje.
Viszont edzokent nehezebb is, 8 kulonbozo csapat ellen kell keszulni nem 3 ellen, ez nagy kihivas es feladat.

Mi a fontosabb, legyozni az Arsenalt vagy a Napolit?

Mindketto.
Nem gondolunk a Napolira, mert az Arsenal a vilag egyik legerosebb csapata, ha nem lenne a City akik meg jobbak, az elmult ket evben az Arsenal nyerte volna a PL-t.

Arteta az egyik legjobb Guardiola tanitvany, hasonlo meccsre szamitasz mint a City ellen?

Nagy nyomast fognak gyakorolni rank, ennek az az ellenszere, hogy nalunk kell legyen a labda tobbet.
Sok nehezsegre szamitok holnap.
Arteta a vilag egyik legjobb edzoje, az Arteta fele Arsenalt 100 csapatbol is felismernem, ugyis hogy nem latom a csapat nevet.

Az Arsenal es a Napoli is vereseget szenvedett, tobb motivaciot varsz?

Persze a nagycsapatok ilyenek, nezzenek meg minket a Milan meccs utan.
Neztem a Newcastle-Arsenal meccset is, de a Newcastle ellen nagyon nehez jatszani, egy igazan lenyugozo meccs volt, orom volt nezni.

Mit gondolsz a PL-rol, egy nap lehet te is ott leszel edzo?

Nem tagadom, a Premier League lenyugoz engem, felmerult mar mint lehetoseg, de egyelore boldog vagyok az Internel.
Europa egyik legjobb csapatanal vagyok, de a jovomet illetoen semmiben nem vagyok biztos.

Thuram 7 buntetot is kiharcolt amiota az Interben van, tobb jatekost is kiallitottak rola, ilyen szamokat csak a testvered Pippo Inzaghi hozott, mit gondolsz errol?

Kiemelkedo jatekos, remekul jatszik.
Erthetetlen szamomra a kritika amit vasarnap kapott.
Van egy kisebb serulese, de ugynezi felepult, meglatjuk holnap jatszhat e, hatalmas ertekunk Thuram.

Holnapi kezdot illetoen az eronleti allapotra vagy a Napoli meccsre is gondolsz?

Csak az Arsenalra gondolok, de sajnos vannak kisebb serulesek.
Bastoni sincs 100%-os allapotban, nem csak Thuram, ha ez nem valtozik, akkor oket nem tudom kezdtetni.
Ha kepesek vallalni a jatekot, akkor kezdeni fognak, ha nem akkor sajnos nem.
Egyaltalan nem gondolunk, es nem is foglalkozunk a Napoli meccsel a holnapi kezdot illetoen.
A BL egyik legnagyobb eselye az Arsenal a Real, City, Bayern utan.
Darmian:

Te a csapat veteranja vagy, igaz hogy a tavalyi Inter erosebb volt?

Mi mindig a maximumot akarjuk elerni.
Mindennap fejlodunk, folyamatosan jobbak es erosebbek vagyunk.
Tudjuk hogy mi vagyunk a favoritok ujra a bajnoki cimert, megfogjuk ezt mutatni miert van a palyan is.

Ha holnap nyertek szinte biztos ott lesztek a top 9-ben, mennyit szamit a holnap?

Csak az Arsenalra koncentralunk, egy nagyszeru csapat es egy kimagaslo minoseg.
Szeretnek nyerni a sajat szurkoloink elott.

Az Arsenal rengeteg tamad, es rengeteg fut, a szeleken nagyon erosek, tobbet kell vedekezni?

Meg kell probalni a sajat jatekunkat jatszani.
Minden meg kell tennunk, hogy nalunk legyen a labda, es tobbet birtokoljuk a labdat.

Scudetto cimvedes?

Nagyon nagy a motivacionk, a Scudetto cimvedes mindenkit extran motival, minden meccsen maximumot nyujtunk.
Mindenki ujra bajnok akar lenni.

Saka?

Az Arsenal egy nagyszeru csapat, nem egyenekbol all, hanem csapatkent igazan kiemelkedoek.

Martinez csak 7. lett az Aranylabda szavazason, kell fejlodnie?

Nincs ra szuksege, o egy nagyszeru kapitany, semmit nem kell bizonyitania, egy igazi vezer.

Mi a kulonbseg a PL es a Serie A kozott?

Volt szerencsem a PL-ben is jatszani, teljesen mas kultura, es teljesen mas futball mindenhez kepest az mint barhol mashol.
Sokkal gyorsabbak a meccsek is.
De az Olasz futball sem konnyu, es neha Olasz csapatok is nehezsegeket okoznak PL csapatoknak, mi is ezt szeretnek holnap.

Zielinski?

Remek jatekos, nagy segitseg nekunk, azonnal beileszkedett.

Hogy all az Inter eronletileg?

Egy olyan fontos meccsre mint az Arsenal mindenki elfelejti ha faradt.
Nagyon motivaltak vagyunk, harcolni fogunk a gyozelemert.
Jol erzi magat mindenki, pozitiv idoszakban vagyunk, jonnek a gyozelmek.

Lehet Inter-Arsenal BL donto is?

Ez a palyan kiderul.
Ket nagyon eros csapatrol beszelunk, az Arsenal feltudta egy olyan csapattal is venni a versenyt mint a City.

Milyen hibakat nem szabad elkovetni holnap?

Elszantan es 100% odafigyelessel kell palyara lepnunk, mindenki figyelni kell, a legkisebb hiba is megbosszulja magat.

Orulsz a szerzodeshosszabbitasodnak?

En mindig csak a munkara es a palyara figyelek.
Mindent a palyan kell kierdemelni.

Szeretnel ujra valogatott lenni?

Persze, minden jatekosnak ez a celja.
Spalletti jol dolgozik, probal fiatalokat beepiteni.
Nekem most az Interben kell megmutatni, es remelem felhivom az Olasz kapitany figyelmet.

Pavard?

Nagyszeru jatekos, amikor megjott mar azonnal beileszkedett.
Komoly fiu, egyutt fejlodik a csapattal, nagyszeru emberi tulajdonosagokkal is rendelkezik.
interfan

Talan Cupi irta azt az elmult napokban tobbszor, hogy o az Arsenal ellen pihentetne, es sokkal fontosabb a Napoli meccs, es az Arsenal ellen ha kikapunk sincs semmi.

Ugyanigy gondolom en is, ha ki is kapunk, akkor is olyan "top" csapatokat elozunk fixen mint a Real vagy a Bayern.
Sot a Milan, Atletico is fixen mogottunk marad.
De ha kikapunk is ugyanugy 7 pontunk marad mint a City, Juventus, Leverkusen sornak.
Egyszoval egyaltalan nem lenne veszve semmi.

Ellenben a Napoli meccs rettento fontos.
Ha kikapunk, akkor az egy nagy mellbevagas lesz.
Sot egy X esetbe is beerhet minket a Juventus, Lazio, Atalanta, Fiorentina sor is, tehat 2.helybol konnyen lehet egy X-el 6. hely is (nyilvan golarany, de a pontuk tekintetben).
Viszont ha nyerunk, akkor az egy hatalmas lelki pluszt jelenthet.

Azt mondta Inzaghi, hogy Bastoni es Thuram is kisebb serulessel bajlodik.
Hat oszinten remelem egyikuk sem kezd ma.
Ott van Bisseck, meg ne csak a zsiros fizetest vegye fel a Taremi/Arnautovic paros.
Egyes hirek szerint Barella, Mkhitaryan, Dimarco pihenot kaphat.
Nagyon remelem hogy igy lesz, es kis tulzassal "B" csapattal megyunk fel este.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Meccs előtt majd valaki tudna dobni ide egy mindenmentes streamet? Amihez nem kell progi meg ilyesmi. Évek óta nem néztem ilyet nem igazán vagyok képben. Köszi előre is!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Janicsár írta: 2024.11.06. 18:58 Meccs előtt majd valaki tudna dobni ide egy mindenmentes streamet? Amihez nem kell progi meg ilyesmi. Évek óta nem néztem ilyet nem igazán vagyok képben. Köszi előre is!
https://liveball.uno/match/1223678

Ezen az oldalon tudsz keresni. Én vagy 8 meccset néztem már végig itt...akadás mentesen
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

internaZIOnaLe írta: 2024.11.06. 19:48
Janicsár írta: 2024.11.06. 18:58 Meccs előtt majd valaki tudna dobni ide egy mindenmentes streamet? Amihez nem kell progi meg ilyesmi. Évek óta nem néztem ilyet nem igazán vagyok képben. Köszi előre is!
https://liveball.uno/match/1223678

Ezen az oldalon tudsz keresni. Én vagy 8 meccset néztem már végig itt...akadás mentesen

Naagyon köszi!
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Végre lehet látni, hogy odafigyelnek a játékosok és van koncentráció! Megérdemelten vezetünk eddig!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Interfan1000 írta: 2024.11.06. 21:52 Végre lehet látni, hogy odafigyelnek a játékosok és van koncentráció! Megérdemelten vezetünk eddig!
Nagy küzdelem van, de nem egy látványos meccs. Be kell húzni!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Hanyadik szögletből fogunk gólt kapni? 😁
Lassan jöhetne pár csere mert kezd felborulni a pálya és idén a védekezésünkben, hát nem nagyon bíznék…
Interfan1000

El se hiszem, hogy megvan! Azt hittem ez az idióta már sose fújja le! Óriási gratula ma a srácoknak!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Mindenki ment aludni? :)

Azért ez hatalmas küzdés volt a védelem részéről... egytől egyik odatették magukat, Dumfriestől kezdve Bisseckig. Alárendelt szerepbe kerültünk ugyan a második félidőtől, de ilyen menetrend mellett, viszonylag felforgatott kezdővel szerintem ez így is szép teljesítmény volt. Végre koncentráltak a srácok, és ha nem ért oda De Vrij, odaért Pavard, ha nem vágta ki Bisseck, kivágta Darmian...

Calha pedig jó hogy visszatért. Támadásépítésekben azon a poszton jelenleg ő a legjobb a keretben. Meg így nem izgultam a tizinél sem. :)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Na EZT a védekezést nem fogjuk soha látni idén a bajnokságban! :D
Ez a meccs is megérdemelne egy mélyebb elemzést, de a lényeg most a 3 pont!
FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez teljesen rendben volt. Akadt hibák, de valaki mindig korrigált és küzdött a csapat. Szép volt.

FORZA INTER!!!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

PetR írta: 2024.11.06. 23:29 Mindenki ment aludni? :)

Azért ez hatalmas küzdés volt a védelem részéről... egytől egyik odatették magukat, Dumfriestől kezdve Bisseckig. Alárendelt szerepbe kerültünk ugyan a második félidőtől, de ilyen menetrend mellett, viszonylag felforgatott kezdővel szerintem ez így is szép teljesítmény volt. Végre koncentráltak a srácok, és ha nem ért oda De Vrij, odaért Pavard, ha nem vágta ki Bisseck, kivágta Darmian...

Calha pedig jó hogy visszatért. Támadásépítésekben azon a poszton jelenleg ő a legjobb a keretben. Meg így nem izgultam a tizinél sem. :)
Mivel korai kelés van, így igen.
Arról nem beszélve, hogy a meccset sem tudtam nézni.
Abszurdumnak tartom, hogy a Sport 1, idén egyetlen egy meccsünket nem adta.
Linkek pedig annyira nem az igaziak.
Sajna az idei évre ez jutott
cuchu11

Tombi1986 írta: 2024.11.07. 05:24 Mivel korai kelés van, így igen.
Pedig internaZIOnaLe fórumtárs által ajánlott Liveball stream nagyon jól működik. Én már lassan perfekt leszek oroszból. :lol:

Egyébként ilyen hosszúnak már régen tűnt egy meccs. A szögletek nagyon idegesítőek voltak, csoda hogy megúsztuk őket. Sommert gyakorlatilag elzárták a labdától.

Volt egy kis rotálás, ez még jól fog jönni vasárnap. A Napolit ütni kell és akkor Inzaghi egyszerre a világ legjobb edzője lesz. :)
Interfan1000

A felnőtt BL-ben 10 ponttal holtversenyben a másodikok vagyunk, az U19-es BL-ben pedig 12 ponttal az elsők! Azért ez nem rossz!
interfan

Ertekelesek:

- Calciomercato.it:

Calhanoglu 7,5
Bisseck 7
DeVrij 7
Dumfries 7
Pavard 6,5
Zielinski 6,5
Darmian 6,5
Sommer 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Asllani 5,5
Thuram 5,5
Taremi 5,5
Frattesi 5

Azért az nem semmi, hogy 4 ponttal megyunk egy Real-Bayern paroshoz kepest.
Ki gondolta volna ezt...
En kimerem jelenti, sem a Real, sem a Bayern nem fog minket megelozni.
(Ilyen Milan, Atletico, PSG vonalat hagyjunk is, mert ok nem BL favoritok)
5.helyen vagyunk, en azt barmikor alairnam.
Szerintem sokkal hatrebb nem is fogunk esni a folytatasban sem.

De azert az se semmi, hogy 3 ponttal megyunk a City, Arsenal, Leverkusen, Juventus sor elott is.
Nyilvan innen nem mondom, hogy egyik se fog minket megelozni, de az szerintem nagyon erosen valoszinu, ott leszunk a tabella elso 8 helyen es egyenes agon megyunk a 16 koze.
Amivel penzugyileg elerhetunk oda, ami az elozetes cel volt az idei uj BL-el kapcsolatban.

Bisseck azert most nagyszeru valaszt adott a sok-sok kritikara.
Nalam egyertelmuen meccs embere, mint ahogy Pavard, DeVrij, sot meg Dumfries is nagyot ment.

Akik nalam rettento gyengek voltak, az sajnos megint Frattesi es Taremi.
Mintha palyan sem lettek volna...
Meccs utan raneztem a stajaikra, es valami kiabrandito...
Taremi es Frattesi mindenbol a legkevesebb es a legrosszabb:
- Erintesek: 21 es 12, ez valami boraszto keves.
- Kapuralovesek: 1 es 0, kiabrandito
- Cselek: 0 es 0
- Fontos passzok: 0 es 0
- Keresztabdak: 0 es 0
- Hosszu passzok: 0 es 0
- Passz: 12 es 7 kiemelkedoen a legkevesebb

Es hat a vedekezes is hasonlo katasztrofa:
- Blokkolt lovesek: 0 es 1
- Kozbeavatkozasos: 0 es 1
- Szerelesek: 1 es 0

Egyszoval Pocsek volt mindket jatekos teljesitmenye tegnap, es sajnos lelehet azt irni, hogy mar megint.
Taremitol nem vartam semmit, ezt a nagy semmit es nagy nullat is kapom.
Frattesi en kedvelem, nagyon orultem az erkezesenek, vannak jobb meccsei, vannak fontos goljai, viszont valahogy osszesegeben egyszeruen nem megy neki.
Ettol sokkal sokkal tobbet vartam, es ettol sokkal tobb kellene tole.

En egy dolgot remelek de azt nagyon, hogy ez a tegnapi nem lesz hatassal a Napoli meccsre.
Sorsdonto lehet ez a Napoli ellen.
Nyerni kell, mert most az elkepeszto elony lenne.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem a Nápoly ellen x lesz
Mindkét csapatnak jó ráadásul a bajnokságot nem novemberben kell megnyerni! Látatlanban pozitívum a tegnapi meccsről a győzelem mellett hogy ismét nem kaptunk gólt ez már a 3 meccs zsinórban... Erre azért lehet építeni
Itt látszik hogy mindenki motivált csak vannak prioritások
Bl továbbjutas az első aztán a bajnoksag
interfan

INTER-1908 írta: 2024.11.07. 07:14 Szerintem a Nápoly ellen x lesz
Mindkét csapatnak jó ráadásul a bajnokságot nem novemberben kell megnyerni! Látatlanban pozitívum a tegnapi meccsről a győzelem mellett hogy ismét nem kaptunk gólt ez már a 3 meccs zsinórban... Erre azért lehet építeni
Itt látszik hogy mindenki motivált csak vannak prioritások
Bl továbbjutas az első aztán a bajnoksag
Szerintem az X mindket csapatnak vereseggel erne fel.
Miert?
Nem 1 szerzett pont, hanem 2 vesztett pont.
Teljesen osszejohet a mezony, es az 1-6.hely kozott 2 pont lehet.
Mi is a 2.helyrol mehetunk holtversenybe az 5.helyre egy X-el, ha nyernek a rivalisok,
(Nyilvan golarany miatt nem, de pontban ugyanugy lennek a 2.helyen mint az 5.helyen)

Nyilvan nem kell novemberben bajnoksagot nyerni, de mennyivel mashogy nez ki egy 1.hely pl egy 2-4 pontos elonnyel a masodikhoz kepest, a 3-4-5-6.helyhez kepest pedig tovabbi 2-4 pontos elonnyel.
Lelektanilag ez rengeteg szamit, es hat nagyon sok bajnoki cimet a lelektani dolgok dontenek el.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

cuchu11 írta: 2024.11.07. 06:28
Tombi1986 írta: 2024.11.07. 05:24 Mivel korai kelés van, így igen.
Pedig internaZIOnaLe fórumtárs által ajánlott Liveball stream nagyon jól működik. Én már lassan perfekt leszek oroszból. :lol:

Egyébként ilyen hosszúnak már régen tűnt egy meccs. A szögletek nagyon idegesítőek voltak, csoda hogy megúsztuk őket. Sommert gyakorlatilag elzárták a labdától.

Volt egy kis rotálás, ez még jól fog jönni vasárnap. A Napolit ütni kell és akkor Inzaghi egyszerre a világ legjobb edzője lesz. :)
Igen. Nekem is totál jól bevált a link. Okos tv-n böngészőbe butve simán fut. Nem kell kitenni semmit telóról vagy kínlódni bármivel.
Mindig ismétlem MINDIG van közvetítése minden meccsünknek. Bajnokság BL....

Szóval aki link hianyba szenved mentse el és probléma megoldva (remélhetőleg egész szezonra)
😅

Kicsit cél futballt toltunk tegnap, de jó hogy tudunk ilyet is. Az agyusoknak nagyon nem feküdt a játékunk. Én valahogy nem voltam ideges hogy gólt kapunk... bár egy X is belefért volna ha minden kötel szakad.
Persze így megjobb hogy nyertünk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha van ellenfél,mindjárt tudunk küzdeni,ez motiváló.Sajnos a gyengébb ellenfelek valahogy nem dobják fel a srácokat.
sorger=giallo

Interfan1000 írta: 2024.11.07. 06:45 A felnőtt BL-ben 10 ponttal holtversenyben a másodikok vagyunk, az U19-es BL-ben pedig 12 ponttal az elsők! Azért ez nem rossz!
Valóban nem rossz. Ellenben az sajnálatos, hogy ebből a felnőtt csapat a múltban szinte soha semmit nem profitált (hacsak a néha átgondolatlannak tűnő eladásokat nem tekintjük annak). A fiatalok viszonylag gyakran nyújtottak jó teljesítményt, akár nemzetközi viszonylatban is, mégis, nagyítóval kell keresni, hogy bárkit is beépítettek volna az első keretbe legalább.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2024.11.07. 08:39
Interfan1000 írta: 2024.11.07. 06:45 az U19-es BL-ben pedig 12 ponttal az elsők! Azért ez nem rossz!
Valóban nem rossz. Ellenben az sajnálatos, hogy ebből a felnőtt csapat a múltban szinte soha semmit nem profitált (hacsak a néha átgondolatlannak tűnő eladásokat nem tekintjük annak). A fiatalok viszonylag gyakran nyújtottak jó teljesítményt, akár nemzetközi viszonylatban is, mégis, nagyítóval kell keresni, hogy bárkit is beépítettek volna az első keretbe legalább.

FORZA INTER!!!
Ez papiron gyonyoru, de a valosag kicsit mas.
Miert is?
Mivel az ifi BL-ben egyetlen "top" csapat sem a B csapatot inditja, hanem ugymond a C csapatot.
Holnapig lehetne sorolni ezeket a klubokat.
Nekunk pedig nincsen B csapatunk...
Vagyis van, de ami mashol a C csapat, az nalunk a B.

Masik pedig az, hogy sajnos az utanpotlasunk konkretan olyan szinten leepult az elmult 8-10 evben, hogy az mar fajdalmas es katasztrofalis.
Gyakorlatilag nagyitoval kell keresni az elmult evekbol 1db jatekost is, akibol lett barmi.
Mashol pedig, es most nem kis csapatokrol beszelunk, hanem sok-sok top csapat pedig szallitja a sajat nevelt jatekosokat, akik raadasul meg be is futnak.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Interfan1000 írta: 2024.11.07. 06:45 A felnőtt BL-ben 10 ponttal holtversenyben a másodikok vagyunk, az U19-es BL-ben pedig 12 ponttal az elsők! Azért ez nem rossz!
Tudom, nem ugyanaz a kávéház, de örülnék neki, ha a primaveraból egy-két fiatalt be tudnánk építeni a csapatba, bár amíg Inzaghi az edző, ezt kétlem..
interfan

chester0921 írta: 2024.11.07. 09:04 Tudom, nem ugyanaz a kávéház, de örülnék neki, ha a primaveraból egy-két fiatalt be tudnánk építeni a csapatba, bár amíg Inzaghi az edző, ezt kétlem..
Az a baj, hogy Olasz viszonylatban sincs utanpotlasunk.
Nemzetkozi viszonylatban meg foleg nincs.
Inzaghi sokmindenert lehet hibas, de az elmult evek utanpotlas szinvonalaert nem o a felelos, es nem tehet arrol, hogy nincs minoseg es leepitettuk az utanpotlast, az akademiat, es mindent.
Nyilvan ha lenne is barki, akkor sem tenne be Inzaghi, de ugy hogy nincs is, ugy meg meg nehezebb.

Ahogy Marotta, Antonello is elmondta, az utanpotlas es az akademiat surgosen el kellene kezdeni fejleszteni, es szuksegunk lenne arra, amit a "top" csapatok, de akar kisebb csapatok is (lasd Atalanta) alkalmaznak, hogy legyen egy B csapatunk, es ne csak egy "C".
sorger=giallo

interfan írta: 2024.11.07. 08:54 Ez papiron gyonyoru, de a valosag kicsit mas.
Interfan, akkor fuss neki ismételten, olvasd el újra, amit írtam, értelmezd és akkor talán meglesz, hogy mi a mondandóm lényege.

FORZA INTER!!!
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

interfan írta: 2024.11.07. 09:09Ahogy Marotta, Antonello is elmondta, az utanpotlas es az akademiat surgosen el kellene kezdeni fejleszteni, es szuksegunk lenne arra, amit a "top" csapatok, de akar kisebb csapatok is (lasd Atalanta) alkalmaznak, hogy legyen egy B csapatunk, es ne csak egy "C".
Abszolút egyetértek, egy kicsit irigykedek a Milan és Juve Serie C-s utánpótláscsapatára, nekünk is ezt a vonalat kell követnünk, szerintem fogjuk is, mivel Marrottanak most már nagyobb ráhatása van az ilyen kérdésekre, és a tulajdonosnak is érdekében áll.
interfan

chester0921 írta: 2024.11.07. 09:36
interfan írta: 2024.11.07. 09:09Ahogy Marotta, Antonello is elmondta, az utanpotlas es az akademiat surgosen el kellene kezdeni fejleszteni, es szuksegunk lenne arra, amit a "top" csapatok, de akar kisebb csapatok is (lasd Atalanta) alkalmaznak, hogy legyen egy B csapatunk, es ne csak egy "C".
Abszolút egyetértek, egy kicsit irigykedek a Milan és Juve Serie C-s utánpótláscsapatára, nekünk is ezt a vonalat kell követnünk, szerintem fogjuk is, mivel Marrottanak most már nagyobb ráhatása van az ilyen kérdésekre, és a tulajdonosnak is érdekében áll.
Teljesen igazad van, es ez igy van.
Nem kell itt kulfoldi nagycsapatokat nezni, eleg ha Olaszorszagon belul korbenezunk.
Es tenyleg ott a Juventus, es meg az Atalanta is.
Ott mukodnek a B csapatok, onnan jonnek a fiatal tehetseges, be is epitik oket, teljesen mashogy mukodik.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

interfan írta: 2024.11.07. 07:05 Ertekelesek:

- Calciomercato.it:

Calhanoglu 7,5
Bisseck 7
DeVrij 7
Dumfries 7
Pavard 6,5
Zielinski 6,5
Darmian 6,5
Sommer 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Asllani 5,5
Thuram 5,5
Taremi 5,5
Frattesi 5

Azért az nem semmi, hogy 4 ponttal megyunk egy Real-Bayern paroshoz kepest.
Ki gondolta volna ezt...
En kimerem jelenti, sem a Real, sem a Bayern nem fog minket megelozni.
(Ilyen Milan, Atletico, PSG vonalat hagyjunk is, mert ok nem BL favoritok)
5.helyen vagyunk, en azt barmikor alairnam.
Szerintem sokkal hatrebb nem is fogunk esni a folytatasban sem.

De azert az se semmi, hogy 3 ponttal megyunk a City, Arsenal, Leverkusen, Juventus sor elott is.
Nyilvan innen nem mondom, hogy egyik se fog minket megelozni, de az szerintem nagyon erosen valoszinu, ott leszunk a tabella elso 8 helyen es egyenes agon megyunk a 16 koze.
Amivel penzugyileg elerhetunk oda, ami az elozetes cel volt az idei uj BL-el kapcsolatban.

Bisseck azert most nagyszeru valaszt adott a sok-sok kritikara.
Nalam egyertelmuen meccs embere, mint ahogy Pavard, DeVrij, sot meg Dumfries is nagyot ment.

Akik nalam rettento gyengek voltak, az sajnos megint Frattesi es Taremi.
Mintha palyan sem lettek volna...
Meccs utan raneztem a stajaikra, es valami kiabrandito...
Taremi es Frattesi mindenbol a legkevesebb es a legrosszabb:
- Erintesek: 21 es 12, ez valami boraszto keves.
- Kapuralovesek: 1 es 0, kiabrandito
- Cselek: 0 es 0
- Fontos passzok: 0 es 0
- Keresztabdak: 0 es 0
- Hosszu passzok: 0 es 0
- Passz: 12 es 7 kiemelkedoen a legkevesebb

Es hat a vedekezes is hasonlo katasztrofa:
- Blokkolt lovesek: 0 es 1
- Kozbeavatkozasos: 0 es 1
- Szerelesek: 1 es 0

Egyszoval Pocsek volt mindket jatekos teljesitmenye tegnap, es sajnos lelehet azt irni, hogy mar megint.
Taremitol nem vartam semmit, ezt a nagy semmit es nagy nullat is kapom.
Frattesi en kedvelem, nagyon orultem az erkezesenek, vannak jobb meccsei, vannak fontos goljai, viszont valahogy osszesegeben egyszeruen nem megy neki.
Ettol sokkal sokkal tobbet vartam, es ettol sokkal tobb kellene tole.

En egy dolgot remelek de azt nagyon, hogy ez a tegnapi nem lesz hatassal a Napoli meccsre.
Sorsdonto lehet ez a Napoli ellen.
Nyerni kell, mert most az elkepeszto elony lenne.
Azt azért ne felejtsük, hogy Taremi harcolta ki a büntetőt.
Ezzel a győzelemmel amúgy mennyit kerestünk az idei bl-ben?
interfan

Kajla írta: 2024.11.07. 11:58 Ezzel a győzelemmel amúgy mennyit kerestünk az idei bl-ben?
61m euro.
(Ez mar tobb mint tavaly osszesen volt)

Elozetes BL bevetel cel az idei evre a drasztikusan megemelt penzdijak miatt allitolag kb 90m UEFA BL bevetel van a koltsegvetesbe kalkulalva.

Na most:
- minden tovabbi gyozelem 2,1m
- minden tovabbi X 0,7m
- Tabella 1-8. helyzetje kozott 12-5m penzdij
- 16 koze jutas 11m

Tehat ha pl hozzuk a Sparta Praha es Monaco meccseket, es meg a masik ketton ki is kapnank (Lipcse, Leverkusen), akkor is fix tovabbi 4,2m.
Ha ne adja eg megmaradna a jelenlegi 5.hely, az tovabbi 8m.
16 koze jutas pedig tovabbi 11m.
Tehat mar majdnem meglenne az elozetesen kalkulalt UEFA bevetelunk.
Ha a 16 kozott kiesunk, de 1x nyerunk, akkor mar meg is van az elozetesen vart bevetelunk.

De Ha ne adja eg mondjuk 3 gyozelem is jonne meg most, es pl 3.hely a tabellan, akkor pedig a 16 koze jutassal el is ertuk az elozetesen kalkulalt BL bevetelt az idei evre, meg ugyis, ha a 16 kozott oda-vissza kikapunk egy potencialis ellenfeltol es ki is esunk.
Cupi

Ez a számomra tegnap egy tökéletes meccs volt taktikailag. :) Egy ilyen ellenfél ellen így kell játszani. Persze kellett ehhez a nálunk sajna mostanába nem miondig működő tökéletes koncentráció is de ez tegnap megvolt és szép volt. Ha hibázott is valaki a másik ott volt és segített.
Ha kinyíltünk volna és játszuk azt az Arsenal ellen amit a juve ellen nyomtunk akkor csúnyán ki is kaphattunk volna.
Szóval tegnap Inzaghi jól meccselt. ;)
Persze tudom ha a Napoli ellen netán kikapunk akkor sajna már feledésbe fog merülni ez a győzelem. Remélem ott is nyerünk. Nagyon kellene. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én az utolsó percekre bekapcsolom az eredmények.comot, streamen 1-2 perc késés van akkor már alig várom hogy lefujja.
Na ott láttam a statot 1.96 os xgje volt az Arsenalnak ,nem nagyon értem mire.Komoly helyezete alig alig akadt az Arsenalnak, talán Haverzt tekerése amihez bravúr kellett.
cuchu11

Stankov írta: 2024.11.07. 14:45 Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én az utolsó percekre bekapcsolom az eredmények.comot, streamen 1-2 perc késés van akkor már alig várom hogy lefujja.
Na ott láttam a statot 1.96 os xgje volt az Arsenalnak ,nem nagyon értem mire.Komoly helyezete alig alig akadt az Arsenalnak, talán Haverzt tekerése amihez bravúr kellett.
Gondolom a blokkolt lövések tettek hozzá sokat az xg-hez. Abból volt jópár.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Stankov írta: 2024.11.07. 14:45 Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én az utolsó percekre bekapcsolom az eredmények.comot, streamen 1-2 perc késés van akkor már alig várom hogy lefujja.
Bisseck blokkja jut eszembe kapásból, ott kb 6-7 méterről lőtt Havertz, meg talán a szöglet amit Dumfries a gólvonalról vágott ki. Bár nem tudom pontosan, hogy számolják az xG-t, de ezek laikus szemmel elég komoly helyzetnek tűntek.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PetR írta: 2024.11.07. 15:53
Bisseck blokkja jut eszembe kapásból, ott kb 6-7 méterről lőtt Havertz, meg talán a szöglet amit Dumfries a gólvonalról vágott ki. Bár nem tudom pontosan, hogy számolják az xG-t, de ezek laikus szemmel elég komoly helyzetnek tűntek.
Így már igen talán, Dumfries mentése tényleg, de Bisseck blokkja nincs meg arról pl lemaradtam
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

PetR írta: 2024.11.07. 15:53
Igen, a legmagasabb xg-t valószínűleg a Bisseck által blokkolt Havertz lövés termelte, ellenben a tekerése, amit kurvaszépen kikapott a pipából Sommer, az nem adott túl sokat hozzá valószínűleg, mert nem igazán konkrét gólhelyzetből tekerte rá. (Na le is csekkoltam, a tekerés 0,03-as (!) xg volt, a blokkolt pedig 0,22).
Ami még elég izgi szám, az a védők tisztázásai, összesen 53 volt belőle a meccsen!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Inter - Napoli meccset adja a TV, vagy megint Nascar lesz?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tombi1986 írta: 2024.11.08. 06:20 Inter - Napoli meccset adja a TV, vagy megint Nascar lesz?
Rossz időpontban van és ezért esélytelen..
Kispadra került az olasz foci sajnos
Cupi

Festa írta: 2024.11.08. 10:00
Tombi1986 írta: 2024.11.08. 06:20 Inter - Napoli meccset adja a TV, vagy megint Nascar lesz?
Ha épp nincs darts, snooker, nascar, wwe, nfl vagy golf akkor talán adják a tv-ben. :D ;)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Cupi írta: 2024.11.08. 12:27
Ha épp nincs darts, snooker, nascar, wwe, nfl vagy golf akkor talán adják a tv-ben. :D ;)
Most találtam:

"Vasárnap este a TV4-en és a Net4+-on adjuk az Inter-Napolit

Kisebb műsorváltozás lesz vasárnap a Serie A megszokott programjában, a 12. forduló rangadóját nem a MATCH4-en, vagy az ARENA4-en közvetítjük a tévében, hanem TV4 csatornánkon."
cuchu11

matrix23 írta: 2024.11.08. 21:33
Most találtam:

Kisebb műsorváltozás lesz vasárnap a Serie A megszokott programjában, a 12. forduló rangadóját nem a MATCH4-en, vagy az ARENA4-en közvetítjük a tévében, hanem TV4 csatornánkon."
Én már akkor is a Liveball streamen fogom nézni. Már egészen megszerettem az orosz nyelvű kommentárt. Vperjód Inter! 😀
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2024.11.08. 12:27

Most találtam:

Van olyan lehet itt közöttünk is akinek az lenne a szövege,hogy a NASCAR akkor is több embert érdekel mint egy Inter-Napoli.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

cuchu11 írta: 2024.11.08. 22:10
Most találtam:

Én már akkor is a Liveball streamen fogom nézni. Már egészen megszerettem az orosz nyelvű kommentárt. Vperjód Inter! 😀
😀😀
interfan

Inzaghi elmondta, remeli Bastoni es Thuram tudja vallalni a jatekot, amennyiben igen mindketten kezdok leszek.

Visszater a kezdobe a serulesebol felepult Acerbi.
Hirek szerint egyetlen valtozas varhato a teljes Inzaghi alapcsapathoz kepest, Darmian helyett Dumfries kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez

Napoli:

Meret
DiLorenzo-Rrahmani-Buongiorno-Oliveira
Anguissa-Lobotka-McTominay
Politano-Lukaku-Kvaratskhelia
Válasz küldése