Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Értem én hogy az egy pontért jöttünk volna.... de az hogy 90 perc alatt egyetlen egy árva kapura lövésünk sincsen. Ez sztem nagyon ciki. Nem azt várja az ember hogy minden meccsen brillírozzunk de azért ez nagyon vérszegény volt. Taremi is sajnos nagyon kevés ide az tisztán látszik. Nincs használható csere csatárunk, ezt jó lenne orvosolni valahogy a télen mert nagyon hosszú a szezon. Ha Lau vagy Thuram megsérül....bele sem merek gondolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lucky0 2024.12.10. 22:58-kor.
- Cupi
Persze ez oké de azért én többet vártam tőle mint 1 db 11-es gól....így decemberben az ciki....PellerG írta: ↑2024.12.10. 22:56A nyáron már írtam, későn jött hozzánk.
2 éve még topon volt, nagyon rendben volt a játéka is és a gólok is jöttek (több BL meccsen láttam).
Tavaly már egyértelműen visszaesett, nem ment neki, dehát 31-32 évesen ez valahol érthető.
Így hoztuk el, felfelé már nem fog fejlődni.
- Cupi
Igazad van de sajna ezt csak mi szurkolók gondoljuk így.....klubnál mindig azt hangoztatják micsoda csatáraink vannak....mondjuk meglepne ha Marottának nem lenne szeme és nem látná, hogy micsoda dupla nulla támadók ülnek a padon.
-
HerfortBalazs
Latszott hogy ugy allt hozza a csapat hogy nem baj ha döntetlen, probaltak sporolni az erővel, aztan ha valahogy összejön a győzelem kurva jo. Erthető is, jol allunk a BL-ben. Nem is nagyon tudtak felpörögni. Egy ilyen odapattano labda lehetett volna nekünk is. En nem igazan tudok haragudni a csapatra.
- brecsinho
Hát ez eléggé siralmas performansz volt ma..értem én,hogy jó az iksz,de az elég ciki hogy 0 kapuralövésssel meg se próbálunk támadni.Visszanyalt a fagyi a végén -bár a németek se érdemeltek sokat - amit a YoungBoys ellen bemákoltunk,az itt elment. Remélem Prágában támadni fogunk,mert nagyon szoros az eleje és nem kéne kicentizni..ha ezek után cserébe ütjük a Laziot,akkor elfelejtjük a mait.
Forza Inter!!
Forza Inter!!
- Festa
Szerintem ezt a mai meccset nagyon leadtuk.Az első Inter meccs volt amivel azt éreztem,hogy bár kihagytam volna.Sajnos amikor nem az alapcsapat játszik akkor összeesik a játékunk.Frattesi meg hiába lőtt fontos gòlokat mezőnyben nagyon kevés amit nyújt.A meccs összképe alapján nem érdemeltünk egy pontot sem,de ettől még a továbbjutás simán meglehet.lucky0 írta: ↑2024.12.10. 22:58 Értem én hogy az egy pontért jöttünk volna.... de az hogy 90 perc alatt egyetlen egy árva kapura lövésünk sincsen. Ez sztem nagyon ciki. Nem azt várja az ember hogy minden meccsen brillírozzunk de azért ez nagyon vérszegény volt. Taremi is sajnos nagyon kevés ide az tisztán látszik. Nincs használható csere csatárunk, ezt jó lenne orvosolni valahogy a télen mert nagyon hosszú a szezon. Ha Lau vagy Thuram megsérül....bele sem merek gondolni.
- interfan
Ertekelesek:
- Tuttomercatoweb:
Sommer 6,5
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6
Calhanoglu 6
Barella 5,5
Zielinski 5,5
Martinez 5,5
Bastoni 5
Asllani 5
Frattesi 5
Dimarco 5
C.Augusto 5
Thuram 5
Taremi 5
- LInterista:
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
Calhanoglu 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Thuram 6
Martinez 6
Frattesi 5,5
Barella 5,5
Asllani 5,5
Zielinski 5,5
Dimarco 5,5
C.Augusto 5,5
Arnautovic 5,5
Taremi 5
Bastoni 4,5
Inzaghi:
- Tuttomercatoweb:
Sommer 6,5
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6
Calhanoglu 6
Barella 5,5
Zielinski 5,5
Martinez 5,5
Bastoni 5
Asllani 5
Frattesi 5
Dimarco 5
C.Augusto 5
Thuram 5
Taremi 5
- LInterista:
Bisseck 6,5
DeVrij 6,5
Calhanoglu 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Thuram 6
Martinez 6
Frattesi 5,5
Barella 5,5
Asllani 5,5
Zielinski 5,5
Dimarco 5,5
C.Augusto 5,5
Arnautovic 5,5
Taremi 5
Bastoni 4,5
Inzaghi:
Mi volt a gond?
A tamadoreszlegben nem voltunk tul jok.
Voltak nehezsegeink, hibaztunk is sokat.
Viszont ez az eredmeny nem befolyasolja az eddigi eredmenyeket, mi kezunkben van a tovabbjutas sorsa is.
Ezutan azonnali reakciora szamitasz a Lazio ellen?
Igen.
Ez a vereseg nem befolyasolja a fejlodesunket ami kivalo.
Faj a vereseg, hianyzott a megszokott minoseg, hianyzott tolunk a magas labdabirtoklas, emiatt veszitettunk.
Taremi, C.Augusto, Frattesi, lattuk a teljesitmenyuket, mit tudsz ehhez hozzatenni?
Nem lenne helyes ha egyenenkent mennek bele a rossz dolgokba, csapatkent nyerunk vagy veszitunk.
Amit meg hozzatudok tenni az az, hogy hianyzott belolunk a minoseg.
Meg kell nyerni a maradek 2 BL meccset, szamolgattok?
Meg kell varni a szerdai eredmenyeket, utana tisztabban latjuk majd a helyzetet.
A dontetlen is jobb eredmeny lett volna, de gyozni akartuk ami nem sikerult.
Csutortokon is a top 8-ba leszunk tovabbra is, ami azt jelenti a sajat kezunkben a sorsunk.
Miert Arnautovicot hoztad be? Miert nem Buchanan lepett palyara?
Szerettem volna Buchanant kezdetni, ezaltal pihenot kapott volna valaki a Bisseck-DeVrij-Bastoni harmasbol, mert ok most nagyon sokat jatszanak, es a Lazio ellen is ok fognak jatszani, mert Pavard es Acerbi a Lazio ellen sem lesz elerheto sajnos.
Buchananak volt egy kisebb serulese.
Arnautovicot ugy gondoltam behozom es hozhat pozitiv valtozast, Buchanan kapcsan nem akartam kockaztatni.
Az Inter a dontetlenert erkezett?
Nem.
Az en csapatom soha nem megy ki dontetlenert a palyara, mindig nyerni akarunk.
Ott rontottuk el, hogy nem birtokoltuk a labdat ami az erosseguk, ami a sajat jatekunk.
A csapat hibazott es hianyzott a minoseg.
- interfan
PellerG írta: ↑2024.12.10. 22:56A nyáron már írtam, későn jött hozzánk.
2 éve még topon volt, nagyon rendben volt a játéka is és a gólok is jöttek (több BL meccsen láttam).
Tavaly már egyértelműen visszaesett, nem ment neki, dehát 31-32 évesen ez valahol érthető.
Így hoztuk el, felfelé már nem fog fejlődni.
Hat igen, es ez a problema mar miota latszik.
Rettenet gyenge ez a Taremi is, nem mindenki lesz meg 32 evesen komoly szinten, valaki szetesik mint a bot. Na o ez, hasznalhatatlan az ember, mint Arnautovic es Correa.
0db ertelmezheto cserecsatar ul a padon, es ez igy nagyon nagy kockazat hosszutavon.
Nyaron sokat irtak itt a forumon, hogy ez igy keves lesz, ez igy gyenge, pedig meg akkor paran biztak is Taremiben, aki latjuk mekkora 0 szinten.
Ha itt lattak joparan ez igy keves lesz, szamomra rejtely vezetoink, edzonk hogy gondoltak ez elol komolyan.
Nyilvan surgosen igazolni kellene telen elore valakit, es ezt a 3 szerencsetlent olyan messzire kuldeni az Intertol amennyire csak lehet.
Dehat hiu abrand szerintem ez is, mert hiaba lenne meg akar ingyen kolcson lehetoseg is, szerintem ugysem fogunk lepni.
Imadkozzunk ne legyen serules, mert akkor vegunk ezzel a 3 golkeptelen szerencsetlennel.
Ha nem lesz serules, BL-ben sem megyunk tul sokaig es nem terheljuk le magunkat, akkor en tovabbra is tartom, a Scudettonak meg kell lennie.
- Inter101
Szerintem nem akarat nincs hogy új csatárt hozzunk hanem pénz! A meglévő csatárok túl sok pénzt visznek nem lehet tőlük megszabadulni.
- interfan
Nezd, nyaron eladtunk 20m-ert, ezt a 20m-t el is kolthettuk, megsem koltottunk ebbol 1 centet sem csatarra.
Pedig itt is sok forumo latta es irta a nyaron, ez a csatarsor a padon keves lesz...
Nyilvan fizetesek, de ezzel is lehetett volna boven sakkozni.
Most januarban is van sok tamado akit esetleg kolcsonadnak, fizetesuk is minimalis, erre megcsak fel sem merul.
Ez nekem az akarat hianyzat mutatja maximalisan.
- Cupi
Részben igaz de nyáron hoztunk egy kapust kb. 20 millióért akinek már az utódját keressük....úgy, hogy 1 percet nem védett...erre mondhatjuk, hogy nem a csapat erősítésére költöttük el azt a pénzt.
Másik meg, hogy akkora nulla ez az Arna - Correa kettős, hogy valahonnan kölcsönben egy fialalabb arc is jobb lehetett volna.Persze az is lehet bukó de úgy érzem olyan nagy szintet senkinek nem kellene megugrania ha hozzájuk képest nézzük.
- internaZIOnaLe
Taremit divat szidni. Lehet egyedül vagyok vele de én még mindig bízok benne. Szerintem mentálisan nincs rendbe rakva. Új közeg, új nyelv, új bajnokság, nagyobb elvárás.... ráadásul a folyamatos perceket sem kapja meg.
Nem lehet őt egy lapon említeni Arna Correa duoval... mert legalább Taremi játékban hasznos.
Ettől függetlenül nyilván gólokat kellene lőnie...de előbb utóbb meg lesz az is ha kapja a a perceket és onnantól beindul ő!!
De ha már csatár kérdés. Az agyon sztarolt lautaronk is idén dupla nulla. Azzal a pár góllal épp hogy nem kerül egy polcra a csere csatarokkal. Tőle is sokkal több kellene.
Én Thurammal se vagyok elégedett. 4 meccsenként lő egyet, vagy néha duplázik utána sokáig semmi. Nem konstans jó az ő teljesítménye sem. Persze leginkább rá lehet azt mondani hogy hozza amit várunk tőle.
Nem lehet őt egy lapon említeni Arna Correa duoval... mert legalább Taremi játékban hasznos.
Ettől függetlenül nyilván gólokat kellene lőnie...de előbb utóbb meg lesz az is ha kapja a a perceket és onnantól beindul ő!!
De ha már csatár kérdés. Az agyon sztarolt lautaronk is idén dupla nulla. Azzal a pár góllal épp hogy nem kerül egy polcra a csere csatarokkal. Tőle is sokkal több kellene.
Én Thurammal se vagyok elégedett. 4 meccsenként lő egyet, vagy néha duplázik utána sokáig semmi. Nem konstans jó az ő teljesítménye sem. Persze leginkább rá lehet azt mondani hogy hozza amit várunk tőle.
- Festa
"Az Inter a dontetlenert erkezett?
Nem.
Ott rontottuk el, hogy nem birtokoltuk a labdat ami az erosseguk, ami a sajat jatekunk.
A csapat hibazott es hianyzott a minoseg."
Mindegy mit mond Inzaghi ez egyáltalán nem látszott a pályán.Amikor a 60-70 perc környékén úgy támadtunk,hogy folyamatosan hátra passzoltunk és véletlenül sem tudtuk megjátszani a szélen helyezkedő Bissecket akkor már lehetett érezni,hogy ebből 3 pont nem lesz.
Nem.
A csapat hibazott es hianyzott a minoseg."
Mindegy mit mond Inzaghi ez egyáltalán nem látszott a pályán.Amikor a 60-70 perc környékén úgy támadtunk,hogy folyamatosan hátra passzoltunk és véletlenül sem tudtuk megjátszani a szélen helyezkedő Bissecket akkor már lehetett érezni,hogy ebből 3 pont nem lesz.
- Baggio85
Több szempontból lehetne vizsgálni ezt a tegnapi meccset igazából. Nyilván, tudjuk, hogy ennél (szerencsére) sokkal többet tud a csapat. "Ezer" jelből látszódott egész meccsen, hogy mi ezt nagyon energiatakarékosra akartuk venni és az benne volt, hogy így nem lehet mindig, mindenki ellen pontot szerezni. Persze, pech egy ilyen gólt kapni a végén, de azért, ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor elismerhetjük, hogy a YB és az Arsenal meccs sem nekünk állt. Ez alapján sokkal jobban jöttünk ki, hogy a 3 meccsből szereztünk 6 pontot, mint, hogy kaptunk volna "igazságosan" 3-at. Ha az első 8 között ott leszünk a BL-ben és a Lazio ellen is min. elhozunk egy pontot, akkor senki nem fog emlékezni erre a meccsre.
Más szemszögből viszont, amit nagyobb problémának látok, hogy amellett, hogy a taktikus, nem mindig teljesen intenzitással lehozott meccsnek is van magyarázata a rengeteg meccs miatt, én mégis azt hiányolom kicsit, hogy, amikor a "B" csapat játszik, akkor általában nem is nagyon akarjuk azt a futballt játszani, mint ha kompletten felállnánk.
Most lehet mondani, hogy persze, hiszen, a második sor nincs olyan erős, mint az első, de szerintem ez azért nem feltétlenül igaz minden meccsre. Tehát nekem az a problémám, hogy amikor beáll egy Frattesi, Asllani, Taremi stb sor, akik egyébként kevesebbet játszanak és teljesen érthető okból formán kívül vannak, akkor ahelyett, hogy "hagynánk" játszani őket, Inzaghi lekorlátozza őket erre a "bunkerfocira". Azért így nagyon nehéz formába jönni!
Most lehet Taremit szidni, de csak annyiból jobb tőle Lautaro, hogy ő még játszik is folyamatosan. Taremi meg mindig be van rakva a BL meccsre, ahol azért más a színvonal.
Szóval én szerintem ennek a pihentetésnek akkor lenne értelme, ha ugyanazzal a taktikával engedné fel Inzaghi a B csapatot is, mint az A-t. Én általában nem ezt látom.
Taremi nem egy Thuram tipusú csatár, ő nem fog megindulni a félpályáról, ahhoz a sebessége nincs meg, de a felkészülési meccseken megmutatta, hogy a gólérzékenysége megvan a 16oson belül, csak az a baj, hogy nagyon ritkán jutunk el odáig, amikor ő éppen pályán van. Mert vagy az van, mint tegnap, hogy defenzív a játékunk, vagy olyankor jön be a meccs vége felé, amikor eldőlt a meccs, és nincs akkora lendület a csapatban már.
Ahhoz, hogy ezek a játékosok jól tudjanak játszani, amikor szerepet kapni, szerintem hagyni kellene játszani őket.
Más szemszögből viszont, amit nagyobb problémának látok, hogy amellett, hogy a taktikus, nem mindig teljesen intenzitással lehozott meccsnek is van magyarázata a rengeteg meccs miatt, én mégis azt hiányolom kicsit, hogy, amikor a "B" csapat játszik, akkor általában nem is nagyon akarjuk azt a futballt játszani, mint ha kompletten felállnánk.
Most lehet mondani, hogy persze, hiszen, a második sor nincs olyan erős, mint az első, de szerintem ez azért nem feltétlenül igaz minden meccsre. Tehát nekem az a problémám, hogy amikor beáll egy Frattesi, Asllani, Taremi stb sor, akik egyébként kevesebbet játszanak és teljesen érthető okból formán kívül vannak, akkor ahelyett, hogy "hagynánk" játszani őket, Inzaghi lekorlátozza őket erre a "bunkerfocira". Azért így nagyon nehéz formába jönni!
Most lehet Taremit szidni, de csak annyiból jobb tőle Lautaro, hogy ő még játszik is folyamatosan. Taremi meg mindig be van rakva a BL meccsre, ahol azért más a színvonal.
Szóval én szerintem ennek a pihentetésnek akkor lenne értelme, ha ugyanazzal a taktikával engedné fel Inzaghi a B csapatot is, mint az A-t. Én általában nem ezt látom.
Taremi nem egy Thuram tipusú csatár, ő nem fog megindulni a félpályáról, ahhoz a sebessége nincs meg, de a felkészülési meccseken megmutatta, hogy a gólérzékenysége megvan a 16oson belül, csak az a baj, hogy nagyon ritkán jutunk el odáig, amikor ő éppen pályán van. Mert vagy az van, mint tegnap, hogy defenzív a játékunk, vagy olyankor jön be a meccs vége felé, amikor eldőlt a meccs, és nincs akkora lendület a csapatban már.
Ahhoz, hogy ezek a játékosok jól tudjanak játszani, amikor szerepet kapni, szerintem hagyni kellene játszani őket.
- interfan
Szerintem nem "divat valakit szidni" hanem egyszeruen hullagyenge.internaZIOnaLe írta: ↑2024.12.11. 10:08 Taremit divat szidni. Lehet egyedül vagyok vele de én még mindig bízok benne. Szerintem mentálisan nincs rendbe rakva. Új közeg, új nyelv, új bajnokság, nagyobb elvárás.... ráadásul a folyamatos perceket sem kapja meg.
Irod "jatekban hasznos", na pont ezaz hogy a 0db golja melle, meg a mezonyben is totalisan haszontalan.
Igy meg azert nehez.
Azert gondolkozunk rola mashogy, es probaljuk menteni a menthetetlent is, mert csak "most" jott (igaz mar elment a szezon harmada), mikozben Arnautovicot mar 2. eve nezzuk, Correat detto.
Iden semmiben nem tett le tobbet Taremi mint a masik ket csoda.
Oszinten remelem valtozik, es szezon vegen akar Taremirol, akar Arnautovicrol, akar Correarol, de azt mondhatjuk el, hogy a szezon elso harmadaban teljesen haszontalan volt, de utana valami megvaltozott, hasznos volt, segitett, golokat rugott, es a klub hasznara valt.
Ez lenne az Inter erdeke.
Nagyon jol allunk a BL-ben, a bajnoksagban is kezduk osszekapni magunkat a kezdeti botladozas utan, viszont ha nem lonek golt a csatarok, akkor elkepesztoen nehez lesz vegig vinni a szezont.
Irod Martinezt.
Hetvegen jatszott, es ha megnezzuk, azert joparan kiemeltek itt (koztuk en is), hogy gyenge volt.
Sot ha meg tobb idot nezunk, akkor is sokan leirtak, Martineztol ettol tobb kell.
Viszont Martineznek legalabb ott az a par golja, amivel jopar meccset dontott el, es jopar pontot szerzett nekunk ezek a golok.
Irod Thuramot, 2. a gollololistan, van iden osszesen 11 golja es 6 golpassza.
Ha nem lennenek Martinez es Thuram goljai, akkor valahol a 15.helyen allnank jelenleg a bajnoksagban.
Mondom ezt ugyis, hogy sokszor kiemeltem, Martineztol tobb kell iden, mert ebben a szezonban nem az igazi.
En Thuramtol tobbet nem tudok varni, igy is az Olasz bajnoksag konkretan 1-2.legjobb statjait, atlagait, golszamat, es teljesitmenyet hozza.
En megmondom nem igazan tudok Thuramtol jobb jatekost mondani jelenleg a Serie A-ban.
- interfan
-
cuchu11
Szerintem Baggio85 csak viccelt...
- interfan
- Cupi
Taremi kapcsán legyen igazad. Én védtem sokszor de kezdem azt érezni sajna már nincs benne több. Jó lenne tévedni.internaZIOnaLe írta: ↑2024.12.11. 10:08 Taremit divat szidni. Lehet egyedül vagyok vele de én még mindig bízok benne. Szerintem mentálisan nincs rendbe rakva. Új közeg, új nyelv, új bajnokság, nagyobb elvárás.... ráadásul a folyamatos perceket sem kapja meg.
Lautaro meg....nagyon össze kellene kapnia magát. BL-ben pl. neki is 1 gólja van mint az ekézett Tareminek. Baromi kevés ez tőle. Ha nem kapja össze magát és a padon meg ilyen nulla arcok ülnek akkor még bajban lehetünk.
- interfan
Erdekes szamomra, hogy egyes helyeken emiatt az 1db vereseg miatt mar a BL tovabbjutast feltik.
Mikozben ha verjuk a Pragat es a Monacot, akkor konkretan 2-5.hely garantalt.
Igazabol ha a Pragat verjuk (ami azert finomam szolva is kotelezo), es a Monaco ellen csak X, akkor is szinte fix legrosszabb esetben is a 8.hely.
Igazabol ha a Pragat verjuk (ami azert finomam szolva is kotelezo), es a Monaco ellen csak X, akkor is szinte fix legrosszabb esetben is a 8.hely.
- Cupi
Olaszok....végletek embereiinterfan írta: ↑2024.12.11. 12:08 Erdekes szamomra, hogy egyes helyeken emiatt az 1db vereseg miatt mar a BL tovabbjutast feltik.
Egyébként a legjobb 8-hoz a 4 pont is elég lehet. Prágát verni kell /bár a Young Boys ellen is szenvedtünk és sajna mákunk is volt/ a Monaco ellen viszont nem lesz könnyű. Ettől függetlenül otthon azért az is hozható.
- interfan
Hat igen...Cupi írta: ↑2024.12.11. 12:13Olaszok....végletek embereiinterfan írta: ↑2024.12.11. 12:08 Erdekes szamomra, hogy egyes helyeken emiatt az 1db vereseg miatt mar a BL tovabbjutast feltik.
Igazabol ha a Pragat verjuk (ami azert finomam szolva is kotelezo), es a Monaco ellen csak X, akkor is szinte fix legrosszabb esetben is a 8.hely.ha kikapsz világvége ha nyersz BL győztes leszel.
![]()
Egyébként a legjobb 8-hoz a 4 pont is elég lehet. Prágát verni kell /bár a Young Boys ellen is szenvedtünk és sajna mákunk is volt/ a Monaco ellen viszont nem lesz könnyű. Ettől függetlenül otthon azért az is hozható.![]()
Tegnap ilyenkor meg az Inter a BL gyozelem legnagyobb eselyese, ma meg kiesunk.
Imadom.
En szerintem behuzzuk mindket maradek meccset, valljuk be azert illene is, es szepen 2-5.hely kozott tovabbmegyunk.
Es abban is igazad van, hogy a legjobb 8 helyhez maradek 2 meccsen 4 pont is eleg.
Nagyon nagy pech kellene, hogy 17 ponttal nem lenne 8.hely.
Szamomra kb mindegy is, hogy 3. hely vagy 8. hely.
Nyilvan penzugyileg nem mindegy.
Na meg ugye a sorsolas miatt sem, de kozel sem biztos, hogy egy 3.hellyel sokkal konnyebb ellenfelet kapnank, mint egy 8.hely kapcsan.
- interfan
Erdekes egy helyzet ez az Acerbi serules.
Nemreg Inzaghi meg arrol beszelt, remeli Acerbi a Fiorentina meccsre felepul.
Na azota eltelt majdnem 2 het, es Acerbi nem hogy a Fiorentina ellen, a Parma ellen sem, sot a tegnapi Leverkusen elleni meccsre sem epult fel.
Es ami meg erdekesebb, hogy Inzaghi tegnap azt mondta, a Lazio ellen sem lesz meg Acerbi.
Egyszoval eljutunk oda, hogy Acerbi a serulese utan leghamarabb 1 honappal ter vissza.
Egyebkent Acerbi a rekord serult is iden, o a legtobbet serult Inter jatekos kimagasloan a 24/25 Inter szezonban.
Mar eddig is kihagyott 32 napot es 9 meccset, ha a Lazio ellen sem lesz amit Inzaghi mondott, akkor minimum 10 meccs es 40 nap kihagyasa lesz mar most Acerbinek a szezonban december kozepeig.
Tavaly is egyebkent majdnem "rekorder" lett Acerbi serulesek kapcsan, csak Cuadrado baratunk elozte meg.
Tobb mint 3 honapot kellett kihagynia.
Az is erdekes, hogy megint ugyanaz a serules jott neki elo.
Megserult a Roma ellen oktober 20-an, nagy nehezen visszatert a Napoli ellen november 10, majd valogatott szunet ahova o nem utazott. es a Napoli meccs utan az elso meccsen november 23 Verona meg is serult ujra, ugyanaz a serules ami a Roma ellen.
November 23 ota nincs, es ha a Lazio ellen sem lesz, akkor legkorabban december 19 elleni Udinese elleni Kupamecsen terhet vissza.
Na azota eltelt majdnem 2 het, es Acerbi nem hogy a Fiorentina ellen, a Parma ellen sem, sot a tegnapi Leverkusen elleni meccsre sem epult fel.
Es ami meg erdekesebb, hogy Inzaghi tegnap azt mondta, a Lazio ellen sem lesz meg Acerbi.
Egyszoval eljutunk oda, hogy Acerbi a serulese utan leghamarabb 1 honappal ter vissza.
Egyebkent Acerbi a rekord serult is iden, o a legtobbet serult Inter jatekos kimagasloan a 24/25 Inter szezonban.
Mar eddig is kihagyott 32 napot es 9 meccset, ha a Lazio ellen sem lesz amit Inzaghi mondott, akkor minimum 10 meccs es 40 nap kihagyasa lesz mar most Acerbinek a szezonban december kozepeig.
Tavaly is egyebkent majdnem "rekorder" lett Acerbi serulesek kapcsan, csak Cuadrado baratunk elozte meg.
Tobb mint 3 honapot kellett kihagynia.
Az is erdekes, hogy megint ugyanaz a serules jott neki elo.
Megserult a Roma ellen oktober 20-an, nagy nehezen visszatert a Napoli ellen november 10, majd valogatott szunet ahova o nem utazott. es a Napoli meccs utan az elso meccsen november 23 Verona meg is serult ujra, ugyanaz a serules ami a Roma ellen.
November 23 ota nincs, es ha a Lazio ellen sem lesz, akkor legkorabban december 19 elleni Udinese elleni Kupamecsen terhet vissza.
- Cupi
Azt nem értem Inzaghi hogyan nem látja be, hogy ha egészséges is nem kellene ennyit játszatnia.....37 éves lesz jövő februárba....nincs gond a teljesítményével de könyörgöm ahogy idősödünk a szervezetünk már nem úgy gyógyul mint korábban és több idő is lehet a teljes felépülés.Arról meg nem is beszélve nyílván nem is birunk annyit mint korábban. Ez egyszerű biológia.....nem értem a mester miért ragasztkodik ahhoz, hogy szarrá hajtsa ha elérhető.....ha megfelelően rotálná De Vrij-el akkor lehet még ennyit sem lenne sérült.....interfan írta: ↑2024.12.11. 18:58 Erdekes egy helyzet ez az Acerbi serules.
- interfan
Hat igen, egy 37 eves jatekosrol beszelunk, nem tarthat minden orokke.Cupi írta: ↑2024.12.11. 20:32Azt nem értem Inzaghi hogyan nem látja be, hogy ha egészséges is nem kellene ennyit játszatnia.....37 éves lesz jövő februárba....nincs gond a teljesítményével de könyörgöm ahogy idősödünk a szervezetünk már nem úgy gyógyul mint korábban és több idő is lehet a teljes felépülés.Arról meg nem is beszélve nyílván nem is birunk annyit mint korábban. Ez egyszerű biológia.....nem értem a mester miért ragasztkodik ahhoz, hogy szarrá hajtsa ha elérhető.....ha megfelelően rotálná De Vrij-el akkor lehet még ennyit sem lenne sérült.....interfan írta: ↑2024.12.11. 18:58 Erdekes egy helyzet ez az Acerbi serules.
![]()
Na meg nem lehet mindig injekciozva es gyogyszerekkel jatszani.
Legfrisebb hirek szerint ujabb vizsgalatok lesznek Acerbi kapcsan, hogy megertse a klub es az orvosi szemelyzet a serules merteket, es az izomzati allapotat.
Egyes hirek szerint az Inter akar a piacra is lephet januarban, ha Acerbi felepulese, serulese ezt kivanja meg.
- Festa
Nagyon sokáig már nem számíthatunk Acerbire az látszik.interfan írta: ↑2024.12.12. 10:39Hat igen, egy 37 eves jatekosrol beszelunk, nem tarthat minden orokke.Cupi írta: ↑2024.12.11. 20:32Azt nem értem Inzaghi hogyan nem látja be, hogy ha egészséges is nem kellene ennyit játszatnia.....37 éves lesz jövő februárba....nincs gond a teljesítményével de könyörgöm ahogy idősödünk a szervezetünk már nem úgy gyógyul mint korábban és több idő is lehet a teljes felépülés.Arról meg nem is beszélve nyílván nem is birunk annyit mint korábban. Ez egyszerű biológia.....nem értem a mester miért ragasztkodik ahhoz, hogy szarrá hajtsa ha elérhető.....ha megfelelően rotálná De Vrij-el akkor lehet még ennyit sem lenne sérült.....interfan írta: ↑2024.12.11. 18:58 Erdekes egy helyzet ez az Acerbi serules.
![]()
Legfrisebb hirek szerint ujabb vizsgalatok lesznek Acerbi kapcsan, hogy megertse a klub es az orvosi szemelyzet a serules merteket, es az izomzati allapotat.
Egyes hirek szerint az Inter akar a piacra is lephet januarban, ha Acerbi felepulese, serulese ezt kivanja meg.
Viszont érkezett egy Palacios aki alig játszott és így akar az Oaktree fiatalokat igazolni?
Vagy jön majd egy 35 éves védő megint 1-2 évre.
Mondjuk egy épkézláb gòlképes csatár fontosabb lenne.
Arnautovic talán lelép januárban ,de valaki kéne aki tudja, hogy kell gòlt szerezni csereként,mint Julio Cruz.
- interfan
Na igen, ez a Marotta/Oaktree fiatal projekt nem igazan mukodokepes Inzaghival.Festa írta: ↑2024.12.12. 11:21Nagyon sokáig már nem számíthatunk Acerbire az látszik.interfan írta: ↑2024.12.12. 10:39Hat igen, egy 37 eves jatekosrol beszelunk, nem tarthat minden orokke.Cupi írta: ↑2024.12.11. 20:32
Azt nem értem Inzaghi hogyan nem látja be, hogy ha egészséges is nem kellene ennyit játszatnia.....37 éves lesz jövő februárba....nincs gond a teljesítményével de könyörgöm ahogy idősödünk a szervezetünk már nem úgy gyógyul mint korábban és több idő is lehet a teljes felépülés.Arról meg nem is beszélve nyílván nem is birunk annyit mint korábban. Ez egyszerű biológia.....nem értem a mester miért ragasztkodik ahhoz, hogy szarrá hajtsa ha elérhető.....ha megfelelően rotálná De Vrij-el akkor lehet még ennyit sem lenne sérült.....![]()
Viszont érkezett egy Palacios aki alig játszott és így akar az Oaktree fiatalokat igazolni?
Vagy jön majd egy 35 éves védő megint 1-2 évre.
Mondjuk egy épkézláb gòlképes csatár fontosabb lenne.
Arnautovic talán lelép januárban ,de valaki kéne aki tudja, hogy kell gòlt szerezni csereként,mint Julio Cruz.
Nyilvan ilyen Palacios egy szelsoseges pelda, azert tole sokkal-sokkal tobbet bizonyitott "fiatal" vagy "fiatalabb" nevek is vannak, dehat megint kerdes Inzaghi beepiteni e Acerbi helyere.
Latjuk egy 30 eves Zielinski se alapember...
Frattesit hagyjuk is, meg Asllanit foleg Buchananal egyutt, igaz persze nalunk a teljesitmeny is kerdojeles.
En nagyon meglepodnek ha Arnautovic elmenne januarban.
A kutyanak nem kellett nyaron meg ingye sem, o meg persze a fizeteserol dehogy mond le, miert tenne.
Minek menne, nagyon jol keres, mashol ennek a toredeket se fogja.
Szepen kiuli a szerzodese veget, aztan majd nyaran elhuz vegre.
"Mondjuk egy épkézláb gòlképes csatár fontosabb lenne."
Ez szerintem a legfontosabb mondat, mert amit a Taremi, Correa, Arnautovic sor hoz az minden szintet alulmul.
En egy gondot latok itt, a szandek hianyat.
Szerintem nem is akarunk jelenleg barmilyen mas tamadot januarban...
- Festa
Taremi gólok számában csalódás,de talán még egy esélyt megérdemel viszont az Arnautovics ,Correa duó már nem.
Már azzal lehet előrelnnénk ha valamelyik Esposito fivért visszatudnánk hívni.
Egyébként a Leverkusen ellen is megint kiderült,hogy ég és föld különbség van az A és a B csapat vagy csak A-b vegyes között.
Ebben szerintem nagyon nagy a lemaradásunk a hagyományos nagy csapatokkal szemben.
Ott van pl a Bayern ami Kane nékül tudott 5 gólt rúgni idegenben vagy a Chelsea aki a nemzetközi kupában teljesen más csapatot küld ki mint a bajnokságban és mégis nyerik a meccseket.Persze az egy konferencia liga nem Bl,de itt inkább az elvről van szó.Egy Bayern kis túlzással a B csapattal is megnyerné a Bundesligát,de vajon a mi B csapatunk előrébb végezne mint egy 10 hely?
Egyébként a Leverkusen ellen is megint kiderült,hogy ég és föld különbség van az A és a B csapat vagy csak A-b vegyes között.
Ebben szerintem nagyon nagy a lemaradásunk a hagyományos nagy csapatokkal szemben.
Ott van pl a Bayern ami Kane nékül tudott 5 gólt rúgni idegenben vagy a Chelsea aki a nemzetközi kupában teljesen más csapatot küld ki mint a bajnokságban és mégis nyerik a meccseket.Persze az egy konferencia liga nem Bl,de itt inkább az elvről van szó.Egy Bayern kis túlzással a B csapattal is megnyerné a Bundesligát,de vajon a mi B csapatunk előrébb végezne mint egy 10 hely?
- interfan
Durva statisztika az is, hogy az Inzaghi korszak negativ "rekordja" is meglett december kozepe es cserecsatar akcio golok szamaban:Festa írta: ↑2024.12.12. 12:08 Taremi gólok számában csalódás,de talán még egy esélyt megérdemel viszont az Arnautovics ,Correa duó már nem.
2024/25: 1075 perc = 2db gol akciogol ez az uj "rekord"
Arnautovic: 1 gol (210 perrc)
Correa: 1 gol (148 perc)
Taremi: 0 akciogol (717 perc)
2023/24: 722 perc = 3 akciogol
Sanchez: 2 gol (440 perc)
Arnautovic: 1 gol (282 perc)
2022/23: 831 perc = 5 akciogol
Correa: 3 gol (575 perc)
Lukaku: 2 gol (256 perc)
2021/22: 976 perc = 7 akciogol
Correa: 4 gol (598 perc)
Sanchez: 3 gol (378 perc)
Az viszont erdekes, hogy a kezdo ket tamado akciogol szamaban kb ott vagyunk ahol eddig mindig:
(Tavalyit leszamitva)
2024/25: 2541 perc = 17 akciogol
Thuram: 11 gol (1307 perc)
Martinez: 6 gol (1234 perc)
2023/24: 3031 perc = 20 akciogol
Martinez: 14 gol (1577 perc)
Thuram: 7 gol (1454 perc)
2022/23: 2955 perc = 16 akciogol
Dzeko: 9 gol (1306 perc)
Martinez: 7 gol (1649 perc)
2021/22: 2759 perc = 18 akciogol
Dzeko: 11 gol (1511 perc)
Martinez: 7 gol (1248 perc)
- interfan
Dumfries visszakerulhet a kezdobe kisebb betegsege utan, ezen kivul az Inzaghi alapcsapat varhati kiveve a serult Acerbi es Pavard.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
- interfan
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Nincs mese, ma kotelezo nyerni, nagyon sokat szamit ez a meccs a bajnoksagot illetoen.
Ha nyerunk, lerazzuk a Juventust, es kicsit a Fiorentina, Lazio parost is, az 1.hely pedig ott lesz 3 pontra.
Viszont ha nem nyerunk, akkor a Juventus is itt marad a nyakunkon, a Lazio, Fiorentina parossal ugyanugy allunk, es az 1.hely is 5-6 pontra lehet.
Ez a mai letfontossag, nyerni kell, hajra.
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Nincs mese, ma kotelezo nyerni, nagyon sokat szamit ez a meccs a bajnoksagot illetoen.
Ha nyerunk, lerazzuk a Juventust, es kicsit a Fiorentina, Lazio parost is, az 1.hely pedig ott lesz 3 pontra.
Viszont ha nem nyerunk, akkor a Juventus is itt marad a nyakunkon, a Lazio, Fiorentina parossal ugyanugy allunk, es az 1.hely is 5-6 pontra lehet.
-
cuchu11
Arena4 adja.interfan írta: ↑2024.12.16. 08:23 Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Nyerni kell!
- PellerG
Ahhjjjgrrr.interfan írta: ↑2024.12.16. 08:23 Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Úgy állítod be ezt a meccset és az egész bajnokságot most dec. közepén, mintha most el is dőlne minden.
Tegnap: "nagyon nem mindegy, hogy 3-4 vagy 6 pont különbség".
Hát de, pont hogy még hulla mindegy.
Rengeteg meccs van még hátra, minden csapatnál jönnek majd még hullámvölgyek, bőven lesz még pontrablás mindenhol.
Nyilván jó lenne nem kikapni ma (Inzaghi nem nyerni jár Rómába, és ez a Lazio most úgy tűnik egyben is van), de ha X, akkor sem történik semmi tragédia, és jó eredménynek is tartanám.
- Cupi
Fontos lenne nyerni nagyon de én egy x-el sem dőlnék a kardomba. Lazio ellen idegenben még akkoris nehéz ha szarabbak mint most. Persze jó lenne nyerni és bízom is benne.interfan írta: ↑2024.12.16. 08:23 Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
- interfan
Ez egy jo hir, este pedig gyozelemre fel.cuchu11 írta: ↑2024.12.16. 09:34Arena4 adja.interfan írta: ↑2024.12.16. 08:23 Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Nyerni kell!
En hiszek a csapatban, szerintem meglesz.
Meg kell mutatni ki is a cimvedo.
-
cuchu11
Ebben most nem értek egyet veled.PellerG írta: ↑2024.12.16. 09:37 Ahhjjjgrrr.
Úgy állítod be ezt a meccset és az egész bajnokságot most dec. közepén, mintha most el is dőlne minden.
Rengeteg meccs van még hátra, minden csapatnál jönnek majd még hullámvölgyek, bőven lesz még pontrablás mindenhol.
Nyilván jó lenne nem kikapni ma (Inzaghi nem nyerni jár Rómába, és ez a Lazio most úgy tűnik egyben is van), de ha X, akkor sem történik semmi tragédia, és jó eredménynek is tartanám.
A pszichológiai tényezőket nem veszed figyelembe.
Atalanta 6 ponttal áll előttünk.
10 meccses győzelmi széria, közte Milan, Róma és Napoli elleni győzelmek.
Szóval nem nagyon hullajtja a pontokat.
Brutálisan sűrű a naptár, szükség lenne a rotálásra.
Nem tudom, hogy 6 pont hátránnyal, hogy mer majd rotálni a mester.
Szóval ez a mai mérkőzés abszolút kulcsmeccs.
Győzni kell, nincs mese!
- interfan
Ugyanigy gondolom, a futballban, es ugy eleve a sportban az egyik, hanem a legfontosabb tenyezo a lelektani dolgok.cuchu11 írta: ↑2024.12.16. 10:54Ebben most nem értek egyet veled.PellerG írta: ↑2024.12.16. 09:37 Ahhjjjgrrr.
Győzni kell, nincs mese!
Sajat peldaink is ott vannak, nem is kell sokat visszamenni az idoben.
2021/22 Inter-Milan 1-2.
Vezetunk 1-0-ra, nem zarjuk le a meccset, a Milan meg rug kettot, es kb ott vegunk is lett.
4 ponttal vezettunk a Milan elott, ha nyerunk lett volna 7 pont, erre kikaptunk es 1 pontra feljottek.
Lelektanilag annyira padlora kuldte a csapatot, kovetkezo forduloban elozott is a Milan, es onnantol vegig csak futottunk a Milan utan.
Pedig akar 7 pontos elonyt is epihettunk volna, ehelyett a 4 pontos elonybol lett egy 2 pontos hatrany 2db fordulo alatt.
A Milan meg elhitte ott, hogy bajnok lehet, es az is lehet.
Mert elhittek, mert lelektanilag az egy akkora lokest adott nekik, hogy kaptak egy akkora pluszt, hogy megtudtak csinalni.
Mindezt egy Pioli fele Milan, ahol ilyen Messiasok szaladgaltak.
Nem elveve az o erdemuket, de vilag meglepetese volt, hogy ok lettek a bajnokok es nem mi.
2022/23:
Elkezdjuk a bajnoksagot, es 4 rangado = 4 vereseg.
Kikaptunk a Lazio, Milan, Roma, Juventus sor ellen 4/4X, mindezt 13 fordulo alatt.
Szinten lelektanilag ez annyira megtorte a csapatot, hogy onnantol kb eselyunk sem volt.
Napoli pedig ment, nem is kicsit, pl 13 fordulo utan mar 6 pont elonyuk volt.
Elhittek lelektanilag, es ez megint akkora lokest adott nekik, hogy 280 ev utan ujra bajnokok lettek, mindezt egy Spallettivel.
(Ugyanaz a keret ra 1 evre 10. lett)
2023/24:
Juventus vegig a nyomunkban volt, nem tudtuk oket lerazni, ott is latszott, hogy Allegrivel akar kepesek is lehetnek barmire.
23.fordulo, 4 pontra voltak tolunk, Inte-Juventus meccs kovetkezett.
Inter-Juventus 1-0, az elonyunk 7 pontra nott.
Onnantol pedig nem volt kerdes, ra 1 fordulora mar 10 ponttal vezettunk, 27. forduloban mar 15 ponttal.
Ott dolt el a bajnoksag, ott hittuk el, hogy meglesz a bajnoki cim.
A Juventus pedig ott kapott lelektanilag egy akkora utest amitol padlora kerultek, es kozuk nem volt utana a bajnoksaghoz.
Es lehetne mas bajnoksagok peldajat is hozni.
Leicester bajnoki cim, majd utana evben kieso helyen kellett kirugni Ranierit.
De akar a tavalyi Girona, akik mennyi ideig mentek legelol, majd 3.hely.
Iden meg 10.hely.
Mindez semmi, de semmi mas, csak a lelektan kerdese.
De ott a Leverkusen is, akik tavaly keptelenek voltak kikapni (az EL dontoig), es meg a 108.percben is egyenlitettek amikor ugy alltak.
Iden meg mar most van 2 vereseguk.
Tavaly egesz egyszeruen elhittek, hogy ok verhetetlenek, es ez megint a mar sokszor emlegetett lelektani kerdes.
Es meg millio meg egy ilyen peldat lehetne hozni.
Nem ma dol el minden, de rengeteget szamithat ez a mai meccs.
Mint ahogy nem dolt el matematikailag semmi anno a Milan ellen sem, a 22/23-as szezon borzaszto rajtnal sem, es a Inter-Juventus 1-0nal sem, megis rengeteget szamitott, es megis egy lelektanilag donto pillanatok voltak.
- PellerG
Ez rendben van.cuchu11 írta: ↑2024.12.16. 10:54Ebben most nem értek egyet veled.PellerG írta: ↑2024.12.16. 09:37 Ahhjjjgrrr.
Győzni kell, nincs mese!
De az Atalantának, Lazionak, Juvénak, Milannak ugyanígy sűrű lesz a naptára jövőre is, mint ahogy nekünk is.
Mind mennek tovább a tavaszi kupaszezonra.
Egyedül a Napoli tehermentesített, de ott azért még hiányzik 2-3 arc, akikkel Conte már most gyilkos gépezetté tehetné őket, látjuk hogy hibáznak azért.
Ráadásul most még Buongiorno is kiesett náluk néhány meccsre.
- internaZIOnaLe
Most adja a tv a meccset vagy nem?? Ha igen melyik?
Köszi
Köszi
- matrix23
Elvileg az Aréna4 adja.
-
Zamorano1+8
Érdekes a játékunk eddig..
- Cupi
Sokat lovunk megint kapura.....tamadojatekunk nulla....
- Inter101
Van játékunk?
-
Zamorano1+8
Még nyomát nem találtam eddig sajnos
- Inter101
Hú mi volt itt. 11es lehetőség, gól vagy akár kiállítás is (mondjuk ez nem annyira).
Be kell lőni!!!
Be kell lőni!!!
- Inter101
Jó lenne megnyerni a meccset eddig nagyon nem nekünk állt a meccs!
-
P-Inter
Hát én nem tudom, mit gondoljak. A második gólnak örülök, ott szépen kihasználtuk a sasok hibáját. Az első gól, hát, majd az okosok megmondják.
A Lazio játéka nem fekszik. Mi meg nem vagyunk itt teljesen. Se fejben, se lélekben. Thuram pl. pályán van? Lau?
A Lazio játéka nem fekszik. Mi meg nem vagyunk itt teljesen. Se fejben, se lélekben. Thuram pl. pályán van? Lau?
- Festa
Nagyon nem nekünk állt a meccs,de a tizi után ez hirtelen megfordult .
Sajnos a Lazio agresszív letámadása nagyon nem ízlett nekünk és rengeteg volt az eladott labda is.
Ezt a meccset innen viszont már illene megnyerni.
Sajnos a Lazio agresszív letámadása nagyon nem ízlett nekünk és rengeteg volt az eladott labda is.
Ezt a meccset innen viszont már illene megnyerni.
-
cuchu11
2-0 ide. A második gólunk gyönyörű volt. Ez a riporter rém idegesítő.
- Festa
Szerintem egyszerűen kiismerték a játékunkat és ha lassan fordulunk védekezésből támadásba akkor simán lekontrázhatnak minket.A Lazio jelen formája alapján sajnos nem vártam nagy varázslatot,de az első 30 perc nagyon gyenge volt.