Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Holnap a Como lehozza X-re a meccset! Iszonyat érzem.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 22:48 Holnap a Como lehozza X-re a meccset! Iszonyat érzem.
Anyós mehet rá? :lol:
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2025.02.22. 22:50
CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 22:48 Holnap a Como lehozza X-re a meccset! Iszonyat érzem.
A tiéd vagy az enyém? 😀
Nekem elég 1 is. 😀
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Még mindig hiszem, hogy ez tervezetten van így, de lehet, csak túlzott optimizmus.
Az mindenesetre biztos, hogy ez nagyon kevés lesz bármihez is idén.
FORZA INTER!!!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Azért a mar említett Barellán és Baston kívül Pavard és Lauti is nagyot mentek, elég a 92.ben pl Martinez becsúszva labdaszerzésére gondolni hátrafelé sprintben (!) 30ra a kapunktól. Ezek azok a momentumok, amiket sokszor emlegetünk, az ellenfél kapuja előtti gyengébb periódusaikor. Szenzációs volt a Josep felívelés után a mell, és egyből esernyő is.
Rajtuk kívül viszont a két szél ma kritikán aluli volt, azt nagyon nehezen bírja el a csapat, ha egyik oldalon sincs átlag fölötti teljesítmény. A nagyon sok eladott labda mellett az összes beadás gatya volt sajnos.
Josep cleen sheet első bajnokiján, kellett ehhez 1-2 magabiztos húzás tőle!
Igazi kaparós contés napolis győzelem volt, és nagyon azt érzem, hogy Comoból nem hozzák el a 3 pontot!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Pozitívumok: Lautaro akarása és gólja. Josep Martinez meg hiba és kapott gól nélkül hozta a meccset.
Negatívumok: Egy kalap szar volt az egész. Correa.

Nyertünk, holnap Forza Como
Atosz

Én is totál ezt érzem, szerintem a 3 pont is benne lehet nekik!
brecsinho

sorger=giallo írta: 2025.02.22. 22:47 Lehet örülni... Holnapig biztosan a tabella élén az Inter. De egyébként mekkora egy fostalicska meccs volt ez. Semmi tűz, semmi erő. A Napoli ellen sokkal több kell majd.

FORZA INTER!!!
Lehet egy ilyen kiszenvedett győzelem most többet jelentett lélektanilag..bízom benne,hogy átérzik a srácok,ennél több kell..a szezon döntő szakasza lehet ez a pár meccs,nyomják meg rendesen a válogatott szünetig.

Forza Inter!!!
CsaSzi9294

Atosz írta: 2025.02.22. 22:55
A Juvét, Atalantát, Milán is megszorongatták otthon (bár kikaptak), a Fiort legutóbb idegenbe verték, szerintem a Nápolyt is meg fogják fogni. Egy Xre jók lehetnek, és szerintem az is lesz. Paz-ban bízok nagyon.
brecsinho

CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 22:51
A tiéd vagy az enyém? 😀
Nekem elég 1 is. 😀
Mehet mindkettő :lol: Valahogy nem érzem,hogy megint buknak 3iksz után,de végre mi vagyunk elől,hátha megremegnek kicsit..mindenesetre ha bajnokok akarunk lenni, nyerni kell Napolyban,nincs mese..
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2025.02.22. 23:01
CsaSzi9294 írta: 2025.02.22. 22:51
Mehet mindkettő :lol: Valahogy nem érzem,hogy megint buknak 3iksz után,de végre mi vagyunk elől,hátha megremegnek kicsit..mindenesetre ha bajnokok akarunk lenni, nyerni kell Napolyban,nincs mese..
😀
Ne feledd még lesz egy Lazio elleni kupa is, ahol Inzaghit ismerve 80%ban az alap kezdő lesz fent.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Megvan a 3 pont.Ki más mint Lautaro.Correat megint elvesztettük és Acerbi is nagyon fogta a lábát a végén.
Kedden lehet akkor járnák a legjobban ha egy szoros meccsen,de kiesnénk a Lazio ellen.
3 front ennek a csapatnak a halálát jelentheti.Januárban gyakorlatilag nem érkezett senki is ez az Oaktree sara.

José Martinez egyszer adta el a labdát ,de egyébként jòl védett.További pozítivum,hogy egyik veszélyeztett játékosunk sem kapott sárgát.

Ami viszont nagyon fura,hogy Bisseck az elmúlt hetekben teljesen eltűnt a radarròl.Pavard persze nagyobb név,de azért ezen a poszton is lehetne rotálni.
brecsinho

Bisseck-DeVrij-Augusto
Darmian-Frattesi-Asslani-Zielinski-Zalewski
Arna-Taremi

Kb így kéne kezdeni kedden,ha 70percig tartjuk őket és nagyon akarunk 2milánói derbit, akkor a végére be lehet hozni Barellaekat..kíváncsi leszek mit talál ki a Mister :roll:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

brecsinho írta: 2025.02.22. 23:22 Bisseck-DeVrij-Augusto
Darmian-Frattesi-Asslani-Zielinski-Zalewski
Arna-Taremi

Kb így kéne kezdeni kedden,ha 70percig tartjuk őket és nagyon akarunk 2milánói derbit, akkor a végére be lehet hozni Barellaekat..kíváncsi leszek mit talál ki a Mister :roll:
Én teljesen egyetértek ezzel de az a baj Inzaghinak a fétise az olasz kupa. :D Lazional beleégett, hogy ő max azt nyerheti meg ezért teljesen rákattant. Szóval sajna max 1-2 helyen fog pihentetni. :?
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Ez egy fontos 3 pont volt egy borzalmas meccsen de ugyanannyit ér mint a lazio elleni 0-6
Holnap szerintem a Nápoly ugyanilyen szar meccsen fog nyerni bár én jobban örülnék ha simán 3 -4 góllal gyoznenek... hátha akkor lesz esélyünk ellenük.
Azért ha buknanak azzal nem biztos hogy jól járnánk akkor pokol lenne Nápolyban bár szerintem így is az lesz de extra motiváció lenne hogy ellenünk javithatnak...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- FcInter1908:

Barella 7
L.Martinez 7
J.Martinez 6,5
Pavard 6,5
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Dumfries 6
Zielinski 6
Asllani 5,5
Taremi 5,5
Dimarco 5
Mkhiataryan 5
Correa 5

Kicsit ujra atelhettuk a Conte korszakot. :D
Ezt jobb lett volna nem latni, mert valami ez valami irgalmatlan gyenge volt.
Egyertelmuen belekerultunk egy godorbe januar eleje ota, megjott a teli visszaeses, remeljuk ennyivel le is tudtuk, es tavasztol egy uj Intert latunk.
Helyzethez kepest meg "olcson" megusztuk, nyilvan rengeteg az elmult 9 meccsen vesztett 12 pont, ez teny.
Es persze kell az idei bajnoksag "szinvonala" is ahhoz, hogy meg harcban legyunk a Scudettoert, ez is teny.
De azert irom, hogy "olcson" megusztuk, mert mi lett volna ha pl a Venezia elleni 1-0 sem szenvedjuk ki, na meg ezt a tegnapit sem...
Szoval remeljuk ennyi volt a gyenge tel, es jovohettol egy uj Inter jon.

Mkhitaryan egy nem is birja mar, ketto sokadik meccsen nagyon gyenge.
Sajnos Dimarconal sincs rendbe valami.
Ami meg ez a Correa-Taremi paros, azt inkabb hagyjuk, mert erre a hulladekupacra szavak nincsenek, rettenetes...

Barella rendbe volt, de kellett o tegnap, es hat a sokat szidott Martinez aki 16 goljaval vezeti az Inter hazigollovolistajat is.
Erdemes megnezni hany meccset nyertunk meg Martinez goljaival?
Genoa, Venezia, Roma, Udinese, hol lennenk most e nelkul a 12 pont nelkul...
Es hat a BL-t se felejtsuk el: Monaco, Praga, ha ez a 2 gyozelem nincs, akkor mi is jatszhattunk volna pluszt a play offba...

Es egyebkent ha mar Martinez, erdemes megnezni azt, hogy amiota o Inter jatekos minden szezont nezve hany golos volt ez ev pontosan ezen reszen februar vegen:

2024/25: 16 gol
2023/24: 23 gol
2022/23: 15 gol
2021/22: 12 gol
2020/21: 15 gol
2019/20: 16 gol

Magyarul a tavalyi szezont leszamitva, a masik 5 teljes Interes szezonjat nezve Martinez soha nem lett februar vegig tobb golt mint 16.
Ez Martinez 2.legjobb Interes szezonja februar 22-ig a golszamokat nezve.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2025.02.23. 06:31 Ertekelesek:

- FcInter1908:

Barella 7
L.Martinez 7
J.Martinez 6,5
Pavard 6,5
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Dumfries 6
Zielinski 6
Asllani 5,5
Taremi 5,5
Dimarco 5
Mkhiataryan 5
Correa 5

Egyertelmuen belekerultunk egy godorbe januar eleje ota, megjott a teli visszaeses, remeljuk ennyivel le is tudtuk, es tavasztol egy uj Intert latunk.
Helyzethez kepest meg "olcson" megusztuk, nyilvan rengeteg az elmult 9 meccsen vesztett 12 pont, ez teny.
Es persze kell az idei bajnoksag "szinvonala" is ahhoz, hogy meg harcban legyunk a Scudettoert, ez is teny.
De azert irom, hogy "olcson" megusztuk, mert mi lett volna ha pl a Venezia elleni 1-0 sem szenvedjuk ki, na meg ezt a tegnapit sem...

Ami meg ez a Correa-Taremi paros, azt inkabb hagyjuk, mert erre a hulladekupacra szavak nincsenek, rettenetes...

Barella rendbe volt, de kellett o tegnap, es hat a sokat szidott Martinez aki 16 goljaval vezeti az Inter hazigollovolistajat is.
Es hat a BL-t se felejtsuk el: Monaco, Praga, ha ez a 2 gyozelem nincs, akkor mi is jatszhattunk volna pluszt a play offba...

Es egyebkent ha mar Martinez, erdemes megnezni azt, hogy amiota o Inter jatekos minden szezont nezve hany golos volt ez ev pontosan ezen reszen februar vegen:

Magyarul a tavalyi szezont leszamitva, a masik 5 teljes Interes szezonjat nezve Martinez soha nem lett februar vegig tobb golt mint 16.
2 dologgal "vitatkoznék "
1 Prágában szerintem Thuram rúgta gólt de ezt lehet keverem a YB vel akkor bocsi
2 szerintem nem gyengébb ez a bajnoksag egyszerűen mi játszunk nagyon sok meccset és a keret gyenge ehhez. Sajnos az igazolasok nem jöttek be. És így csatárposzton például gyengultunk.
A másik egy olyan Nápoly van előttünk akiknek 12 meccs van vissza a szezonbol és azért az o keretuk 15 fő ig nem rossz. Utánunk lévő csapat ami még versenyben van 3 fronton az a Lazio 10 pont hátránnyal.
Szóval azonos körülmények között ez a bajnoksag is sima lenne de hát most a Nápoly kicsit előnyben van...
interfan

INTER-1908 írta: 2025.02.23. 08:08
interfan írta: 2025.02.23. 06:31 Ertekelesek:

- FcInter1908:

Barella 7
L.Martinez 7
J.Martinez 6,5
Pavard 6,5
Acerbi 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
Dumfries 6
Zielinski 6
Asllani 5,5
Taremi 5,5
Dimarco 5
Mkhiataryan 5
Correa 5

2 dologgal "vitatkoznék "
1 Prágában szerintem Thuram rúgta gólt de ezt lehet keverem a YB vel akkor bocsi
2 szerintem nem gyengébb ez a bajnoksag egyszerűen mi játszunk nagyon sok meccset és a keret gyenge ehhez. Sajnos az igazolasok nem jöttek be. És így csatárposzton például gyengultunk.
A másik egy olyan Nápoly van előttünk akiknek 12 meccs van vissza a szezonbol és azért az o keretuk 15 fő ig nem rossz. Utánunk lévő csapat ami még versenyben van 3 fronton az a Lazio 10 pont hátránnyal.
Szóval azonos körülmények között ez a bajnoksag is sima lenne de hát most a Nápoly kicsit előnyben van...
Igen kevered, Praga ellen Martinez rugta a golt amivel nyertunk.

Azzal teljesen egyetertek, hogy Nyari igazolasok valoban besultek ahogy irod.
Es a csatarposzt a padon leirni is felesleges a szinvonalat.

Viszont szerintem a Napoli kerete egyaltan nem jo 15 foig.
Olyan kozepszerek vannak a Napoli kezdobe, nem a padon, hanem a kezdobe, hogy az szornyu.
Atalanta kerete nem rosszabb mint a Napolie, sot lehet meg jobb is.

Egyebkent szerintem az is allja meg teljesen a helyet, hogy "mi jatszunk nagyon sok meccset".
Szerintem nagyon hasonlo meccs szamunk van iden, mint tavaly ilyenkor, vagy azelott ilyenkor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2025.02.22. 23:11 Megvan a 3 pont
Kb ennyi a pozitívum, elborzasztó meccs volt:D
Ma hajrá Como!

A Napolit pedig muszáj vernünk, és végre élre állnunk.
Elég a balfaszkodásból :geek:
interfan

PellerG írta: 2025.02.21. 14:34 Annyira nem érzem fairnek, hogy Acerbi visszajött, De Vrij pedig megint rögtön elfelejtve.
Top 3 játékosunk szerintem idén, erre most megint indul ez a padoztatás.
Festa írta: 2025.02.22. 23:11 Ami viszont nagyon fura,hogy Bisseck az elmúlt hetekben teljesen eltűnt a radarròl.Pavard persze nagyobb név,de azért ezen a poszton is lehetne rotálni.
Hat igen, az azert kemeny, mennyire elfelejtettuk ujra Bissecket es DeVrijt is.

De ebben sok "fura" nincsen, de errol majd lejjebb.

Amiota Pavard teljesen felepult, lejatszottunk 6 meccset.
Ebbol konkretan 6/5 Pavard kezdett, es Bisseck szam szerint 6/1X kezdett.
Ezen kivul a maradek 5 meccsen osszesen kapott Bisseck 27 percet.
5/4X meg csak be sem csereltuk es vegig a padon maradt az elmult 6 meccsbol.

Acerbi amiota visszatert 3/3X kezdo, es vegig palyan volt.
Ellenben DeVrij 3/0X kezdett, 2X vegig a padon maradt 0 perc, es tegnap kapott kemeny 10 percet...

Nyilvan ezek a szamok nagyon kemenyek, de mivel ismerjuk Inzaghit, ezert nagyon meglepodni ezeken nem erdemes.
Eleg megnezni mennyi lehetoseget kapott barmikor DeVrij, akar tavaly, akar azelott, amikor Acerbi nem volt serult.
Es eleg megnezni mennyi lehetoseget kapott Bisseck, amikor Pavard vagy barki mas nem volt serult.
Mindket esetben a valasz az, hogy finoman szolva is keveset.
Ebbol az is kiderul miert van most is ez, es mi lesz a jovoben ha nem lesz serules.
Nyilvan most Kupa, lehet majd valtoztat Inzaghi, dehat latva a tenyeket abban kb biztosak lehetunk, hogy ha serules nem lesz, akkor Acerbi az alapkovek alapkove, es DeVrij, Bisseck sok lehetoseget nem fog kapni.

Most hogy ez jo, vagy nem jo, ez megint egy masik kerdes.
En ahogy irtam pl tavaly is, DeVrij meltatlanul keves lehetoseget kap szerintem, mint ahogy Bisseck is bizonyitott es ettol sokkal-sokkal tobbet erdemel.
Ettol fuggetlenul Inzaghinal ok csak kiegeszitok, cserek, akik nem sok lehetoseget kapnak ha nincs serules.
valentino

Hozzászólás Szerző: valentino »

Nápolyban kikapni az egymás elleni összevetés miatt is gond lenne, pontegyenlőség esetén az dönt a scudettóról, csak utána jön a gólkülönbség (ami nekünk sokkal jobb).
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

valentino írta: 2025.02.23. 12:46 Nápolyban kikapni az egymás elleni összevetés miatt is gond lenne, pontegyenlőség esetén az dönt a scudettóról, csak utána jön a gólkülönbség (ami nekünk sokkal jobb).
En ugy tudom, hogy pontegyenloseg eseten egy meccses bajnoki donto lenne.
interfan

Igy is lett.

En ertem, hogy nekunk is vannak gyengebb meccseink, a mi keretunk sem egy galaktikus csoda, de ha ez a Napoli bajnok lesz akkor az mindennek a legalja lesz.
Ekkora nullat ami ma is lehoznak, es nem azert mert szarok, egesz egyszeruen ez a Napoli keret minosegben egy orbitalis nagy kozepszer.
Eleg megnezni a kezdot, vagy total homaly emberek, vagy kozepszerek, talan ha 1 jatekos beferne toluk az Inter kezdobe, es ezzel nem tulzok.
Cserepad meg egy komolyabb bajnoksagban a kieses ellen kuzdene kb...

Irta valaki, hogy kizarja, hogy az Atalanta bajnok legyen.
Na en ezzel az erovel a Napolit is kizarom, mert kb az Atalanta kerete meg erosebb is mint a Napolie.

Conte sirasat, sirankozasat, panaszkodasat, problemazasat eleteben eloszor megertem.
Ezzel a Napoli kerettel mar egy BL hely is eredmeny, nem hogy itt Scudettot varni.
Eladjak telen a legjobb, legfontosabb jatekosukat es senkivel nem potoljak, vicc.

Conte nem veletlenul beszelt mar tegnap arrol, hogy nem tudja mi lesz jovore, es hogy jovore marad e a Napoli edzoje.

4 meccs = 0 gyozelem, 12/3 pont.
Edesmindegy heti hany meccse van egy csapatnak, ha az sulyos kozepszer az eredmenyt nem fog elerni teljesen mindegy hany naponta jatszanak.

1.helyen vagyunk ugy, hogy kozben hetente dobaltuk el a pontokat, es egtuk a rangadokon, es egy kisebbfajta "godorbe" kerultunk egesz telre, csak hat latjuk a rivalisok meg nagyobb godorbe kerultek, vagyis inkabb ugy fogalmeznek "kipukkadt a lufi". Ezekben a keretekben ennyi volt, eddig volt ez eron felul teljesites toluk, es ami most van az a valosag.
Innentol nem szabad, es nem is fogjuk kiengedni az 1.helyet a kezunkbol.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Köszi Como, köszi Rrahmani !!
Ritka balfék öngól volt.

Végre élre álltunk :clap:
Jövő héten Nápolyban nyerni kell, meg kell védeni a Scudettot, ez a legfontosabb.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Juve hány ponttal van lemaradva. Mert lehet őket kell majd inkább figyelgetni.
interfan

Anonym alkesz írta: 2025.02.23. 15:03 Juve hány ponttal van lemaradva. Mert lehet őket kell majd inkább figyelgetni.
Juventusnal ha nem serul meg Bremer, es lett volna egy golkepes csataruk mar osszel is, akkor en szerintem vagy nagyon kozel lennenek hozzank, vagy akar elottunk.

Viszont hala az egnek ez nem volt meg a Juventusnal, igy 11 pontos elonyt (-1 meccsuk van, igy minimum 8 pontos) mar nem tudunk elszorakozni, attol azert joval erosebb a keretunk.

Latva a Napoli keret minoseget, de meg akar az Atalantaet, az meg akar benne is lehet, hogy a Juventus beeri oket.
Nyilvan ehhez a Juventusnak is kell egy nagyon jo sorozat.

Az szerintem nem is kerdes, hogy a mi keretunk utan a Juventuse a 2. legerosebb, es utana a Milane.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2025.02.23. 15:09 11 pontos elonyt (-1 meccsuk van, igy minimum 8 pontos) mar nem tudunk elszorakozni, attol azert joval erosebb a keretunk.
Azt hiszem, még 12 forduló van nekünk a végéig. A 11 (de pláne a 8) pontos előny messze nem behozhatatlan. Persze ehhez nekünk rendesen össze kellene zuhannunk, míg a Juve erőn felül kellene, hogy teljesítsen.

FORZA INTER!!!
Cupi

interfan írta: 2025.02.23. 14:15
Innentol nem szabad, es nem is fogjuk kiengedni az 1.helyet a kezunkbol.
Őszintén mondom legyen így de az a baj idén annyi meccs volt aminél azt éreztük meg mondtuk na majd most aztán jött a pofára esés, hogy én már nem merek mondani semmit. :D
Első helyen vagyunk végre ami akár adhat is mentálisan a csapatnak egy nagy lökést de nyilván attól még nagyon nehéz dolgunk lesz. ;)
Nem merek már matekozni mert az elmúlt hetekbe szinte soha nem jött be de az tény elég jól mutatna ha jövőhéten megvernénk a Napolit és egy kis levegőhöz jutnánk mert több mint 1 meccses előnyünk lenne. ;)
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

2 hete egyesek mar odaadtak bajnoki cimet a Napolinak mert volt par pont előnyük, meg nekik csak a bajnoksag van, most meg mar a Juventustol kell felni mert nyertek egy derbit az Inter ellen.
Ertem.
Cupi

Anonym alkesz írta: 2025.02.23. 15:03 Juve hány ponttal van lemaradva. Mert lehet őket kell majd inkább figyelgetni.
Ha ők 11 pont hátrányból /oké tudom 1 meccs mínusz/ beelőznek minket akkor Inzaghi mondjon le. :D ;)
Atosz

YO YO! ✌️
interfan

Gazzetta arrol ir, hogy holnapra teljes sorcsere johet, es johet a B csapat, ezaltal kezdhet:
Bisseck, DeVrij, Darmian, Frattesi, Asllani, Zielinski, Zalewski, Taremi, es ha felepul teljesen akkor Arnautovic is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.02.24. 09:04 Gazzetta arrol ir, hogy holnapra teljes sorcsere johet, es johet a B csapat, ezaltal kezdhet:
Bisseck, DeVrij, Darmian, Frattesi, Asllani, Zielinski, Zalewski, Taremi, es ha felepul teljesen akkor Arnautovic is.
Inzahinak végre megjött az esze .
Ha így továbbmegyünk akkor jöhet újra a Milan
Zalewskire kiváncsi leszek kezdőként is.Azért Bisseck meg De vrij az ősszel az A csapat része volt és kis szerencsável így is meglehet a továbbjutás.
Cupi

Festa írta: 2025.02.24. 09:09
interfan írta: 2025.02.24. 09:04 Gazzetta arrol ir, hogy holnapra teljes sorcsere johet, es johet a B csapat, ezaltal kezdhet:
Zalewskire kiváncsi leszek kezdőként is.Azért Bisseck meg De vrij az ősszel az A csapat része volt és kis szerencsável így is meglehet a továbbjutás.
Jó lenne de még várjunk ezzel. Ez csak a Gazzetta szerinti kezdő. ;)
interfan

Festa írta: 2025.02.24. 09:09
Lehet csunyan hangzik, de szerintem semmi szuksegunk a Kupara.
Se presztiz erteke nincs, se penzugyi teren nem jelent semmit.

Huzzuk be a Scudettot, BL-ben 8 koze jutas, es zarunk egy szinte tokeletes szezont.
Cupi

interfan írta: 2025.02.24. 09:24

Lehet csunyan hangzik, de szerintem semmi szuksegunk a Kupara.
Se presztiz erteke nincs, se penzugyi teren nem jelent semmit.

Huzzuk be a Scudettot, BL-ben 8 koze jutas, es zarunk egy szinte tokeletes szezont.
Egy kupát mindig jó megnyerni. Inkább azt mondanám a keretünk nem bírná el ha arra is rámennénk így ott tényleg totál B csapattal kell nyomni aztán lesz ami lesz. ;) Ha kiesünk kiesünk, semmi gáz nincs ha meg továbbjutunk akkor a kevesebbet játszó arcoknak is lesz még kezdőként tétmeccse.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Zalewski összeszedett valmi vadli serülest, a Lazio, Napoli es a Feyenoord elleni meccseket kihagyja
matyinter

HerfortBalazs írta: 2025.02.24. 15:31 Zalewski összeszedett valmi vadli serülest, a Lazio, Napoli es a Feyenoord elleni meccseket kihagyja
Fasza... Pedig a Lazio ellen megnéztem volna mit tud kezdőként.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

matyinter írta: 2025.02.24. 16:03
HerfortBalazs írta: 2025.02.24. 15:31 Zalewski összeszedett valmi vadli serülest, a Lazio, Napoli es a Feyenoord elleni meccseket kihagyja
És persze ilyenkor Carlos Augusto sincs, nem először már, mikor végre kezdőként játszhatna.
Megint Fries és Dimarco lesznek csapágyasra küldve.
matyinter

PellerG írta: 2025.02.24. 16:41
És persze ilyenkor Carlos Augusto sincs, nem először már, mikor végre kezdőként játszhatna.
Én mindenképp kezdetném Darmiant, csak hát mind a két oldalon nehéz lenne. Duminak is kell a pihenő, Dimarco meg az elmúlt 1 hónapban nagyon visszaesett.
matyinter

matyinter írta: 2025.02.24. 17:19
PellerG írta: 2025.02.24. 16:41

Én mindenképp kezdetném Darmiant, csak hát mind a két oldalon nehéz lenne. Duminak is kell a pihenő, Dimarco meg az elmúlt 1 hónapban nagyon visszaesett.
Plusz hozzáteszem, jön mindenki Ausilio, Marotta stb, hogy rövid keret a jó, meg minden posztra két ember. Igen ám, de sérülések, fáradtság, nem árt pár olyan játékos, akit be lehet dobni, és tűri a padot 3 fillérért. Mennyire jó lenne egy Dambrosio vagy hasonló játékos (mint ugye Darmian), aki tud vész esetén kezdeni egy kupában stb. Igazából 3 univerzális, padot tűrő játékos erre épp elég lenne, akit elő lehet venni a pincéből. (És nem az Arna félékre gondolok)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

matyinter írta: 2025.02.24. 17:33 Plusz hozzáteszem, jön mindenki Ausilio, Marotta stb, hogy rövid keret a jó, meg minden posztra két ember. Igen ám, de sérülések, fáradtság, nem árt pár olyan játékos, akit be lehet dobni, és tűri a padot 3 fillérért. Mennyire jó lenne egy Dambrosio vagy hasonló játékos (mint ugye Darmian), aki tud vész esetén kezdeni egy kupában stb. Igazából 3 univerzális, padot tűrő játékos erre épp elég lenne, akit elő lehet venni a pincéből. (És nem az Arna félékre gondolok)
Be kell tenni oda játékost a Primaverából.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

matyinter írta: 2025.02.24. 17:33 Plusz hozzáteszem, jön mindenki Ausilio, Marotta stb, hogy rövid keret a jó, meg minden posztra két ember. Igen ám, de sérülések, fáradtság, nem árt pár olyan játékos, akit be lehet dobni, és tűri a padot 3 fillérért. Mennyire jó lenne egy Dambrosio vagy hasonló játékos (mint ugye Darmian), aki tud vész esetén kezdeni egy kupában stb. Igazából 3 univerzális, padot tűrő játékos erre épp elég lenne, akit elő lehet venni a pincéből. (És nem az Arna félékre gondolok)
Vagy ilyenkor jönne jól egy B csapat, ahonnan fel lehetne hozni olyan játékosokat, akik már láttak közelebbről is felnőtt meccset. Nyilván lehet hozni primavera játékosokat, de előbb fog Acerbi szárnyvédőt játszani, mint egy fiatal.
interfan

matrix23 írta: 2025.02.24. 18:23 Vagy ilyenkor jönne jól egy B csapat, ahonnan fel lehetne hozni olyan játékosokat, akik már láttak közelebbről is felnőtt meccset. Nyilván lehet hozni primavera játékosokat, de előbb fog Acerbi szárnyvédőt játszani, mint egy fiatal.
Egyetertek, szerintem is nagyon fontos a B csapat.
Marotta mar be is jelentette, jovore elindul az Inter B.

Csak tenyleg egy pelda, ott van Palacios.

Nalunk konkretan kapott az ember 8db kemeny percet a bajnoksagban, magyarul extra nullat.

Elmegy a Monzaba, 2. meccsen kapnak egy otos, nyilvan bunrossz volt es remgyenge, dehat egy 5-1 veresegnel milyen is lenne egy vedo, katasztrofa, ezt kar eltagadni.
Viszont ezek utan ahelyett hogy kapna bizalmat meg, es lehetoseget, azonnal repul a padra, es 1 hete kapott 0 percet, es termeszetesen ma is a padon ul szerencsetlen ember.
Nyilvan tragikusan gyenge volt amikor kikaptak 5-1-re, de azzal hogy azutan teljesen elfelejtik, megy a padra ahol ul szepen vegig, na ez egy fiatal jatekosnak a veget jelenti.

Mennyivel mas a helyzet egy profi klub B csapataban, ahol ha gyenge vagy, ha jo vagy, folyamatosan jatszhat, fejlodhetsz, megkapod a lehetoseget, a jatekidot, a bizalmat.

Es most ez csak 1db pelda volt 1db jatekos eseteben.
matyinter

cuchu11 írta: 2025.02.24. 17:59
Be kell tenni oda játékost a Primaverából.
Igen, simán meg lehetne húzni, biztos van olyan fiatal (fogalmam sincs), aki nem vallana szégyent, sőt nyilván rohadt nagy motiváció lenne neki.
Tudjuk jól mindketten erre mennyi az esély ;)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Engem az érdekelne nagyon, hogy mi a valódi háttere egyes igazolásoknak. Mert ok, idehaza nyilván pl a Fradinál lehet sejteni miért kap boldog boldogtalan szerződést. De vajon ugyanez az oka egy Internél is? Mert ugye vannak megmagyarázhatatlan szerződés bontások, mikor a játékos akar menni a csapat meg kifizet neki még kb. végkielégítést. Aztán vannak az érthetetlen játékos csere üzletek, mint a Carini- Cannavaro annó, meg mikor egy zsák pénzt fizetünk olyan játékosért, aki nem ér annyit, vagy semmi szükség rá, pl. J. Martinez.
Atosz

Francesco írta: 2025.02.24. 20:49 Engem az érdekelne nagyon, hogy mi a valódi háttere egyes igazolásoknak. Mert ok, idehaza nyilván pl a Fradinál lehet sejteni miért kap boldog boldogtalan szerződést. De vajon ugyanez az oka egy Internél is? Mert ugye vannak megmagyarázhatatlan szerződés bontások, mikor a játékos akar menni a csapat meg kifizet neki még kb. végkielégítést. Aztán vannak az érthetetlen játékos csere üzletek, mint a Carini- Cannavaro annó, meg mikor egy zsák pénzt fizetünk olyan játékosért, aki nem ér annyit, vagy semmi szükség rá, pl. J. Martinez.
Mi volt a baj a Carini Cannavaro cserével? 🤓
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2025.02.24. 19:53

Nalunk konkretan kapott az ember 8db kemeny percet a bajnoksagban, magyarul extra nullat.

Elmegy a Monzaba, 2. meccsen kapnak egy otos, nyilvan bunrossz volt es remgyenge, dehat egy 5-1 veresegnel milyen is lenne egy vedo, katasztrofa, ezt kar eltagadni.
Viszont ezek utan ahelyett hogy kapna bizalmat meg, es lehetoseget, azonnal repul a padra, es 1 hete kapott 0 percet, es termeszetesen ma is a padon ul szerencsetlen ember.
Nyilvan tragikusan gyenge volt amikor kikaptak 5-1-re, de azzal hogy azutan teljesen elfelejtik, megy a padra ahol ul szepen vegig, na ez egy fiatal jatekosnak a veget jelenti.

Mennyivel mas a helyzet egy profi klub B csapataban, ahol ha gyenge vagy, ha jo vagy, folyamatosan jatszhat, fejlodhetsz, megkapod a lehetoseget, a jatekidot, a bizalmat.

Mondjuk ott közbeszólt egy edző csere is. Bocchetti konkrétan a leigazolása után 3 nappal már kezdőbe rakta, ahol a védelem legjobbja volt. Aztán jött az 5-1-es vereség, és jött Nesta. Ő meg úgy néz ki azokban bízik, akikkel már korábban dolgozott. Lehet ha marad Bocchetti, Palacios még mindig játszik.
interfan

matrix23 írta: 2025.02.25. 07:46
interfan írta: 2025.02.24. 19:53

Mondjuk ott közbeszólt egy edző csere is. Bocchetti konkrétan a leigazolása után 3 nappal már kezdőbe rakta, ahol a védelem legjobbja volt. Aztán jött az 5-1-es vereség, és jött Nesta. Ő meg úgy néz ki azokban bízik, akikkel már korábban dolgozott. Lehet ha marad Bocchetti, Palacios még mindig játszik.
Hat nem tudom, szerencsetlen tegnap is amit kapott, pedig 15 percre jott be cserekent, megis ugy lehuzzak, es szidjak mint a bokrot.
En ertem hogy gyenge, feleslegesen ezen vitatkozni, egy 5-1 veresegnel milyen is lenne a vedeleme, de azzal hogy fogom es 1-2 gyenge meccs utan kivagom a csapatbol, es a padon ul, na ez egy 21-22 eves jatekosnak a veget jelenti.
Igy nem lehet.

Pont ezert kell egy B csapat, ahol ha gyenge vagy, ha jo vagy, megkapod a bizalmat, a lehetoseget, az eselyt, es folyamatosan jatszhatsz felnott szinten.
Ez rengeteget szamit.
interfan

Pihenot kaphat ma a Bastoni, Acerbi, Dumfries, Calhanoglu, Barella, Martinez sor.
Helyettuk lehetoseg kaphat a DeVrij, Bisseck, Darmian, Zielinski, Asllani, Taremi sor.

Serules miatt nem elerheto:
Thuram, Correa, Di Gennaro, Sommer, C.Augusto, Zalewski

Varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-DeVrij-Bisseck
Darmian-Zielisnki-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Taremi-Arnautovic
Válasz küldése