Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Marotta mondta nyáron a keretet nézve nem lesz forradalom. Nem tudom....
5 csatárból 3 hulladék...Martineznek meg minden évben van 2 hónapja /most sajnos több is volt/ amikor teljesen vakon van és Thuram is el tud tűnni sajna időnként. Ma pl. dupla nulla volt. :(
Acerbi tavaly még kevesebbet volt sérült de injekciózva tolta végig a tavaszt, most már az sem segített és egy laza 3 hónapot kihagyott...ki hiszi el a következő szezonban ez majd jobb lesz és nem inkább rosszabb?
Mikhy bár nem sérült de a 60. perctől olyan mintha már a pályán sem lenne, annyira szét van hajtva és ő sem lesz fiatalabb.
Frattesi is gyenge, ráadásul elvágyódik, Asllani se ad hozzá sokat sajnos. Darminat imádom de ebben a szezonban márt ő is látványosan kevesebbet bír akkor mi lesz jövőre?
Szóval ha nyáron nem lesz nagyobb erősítés akkor senki ne mondogassa azt, hogy bajnoki cím meg BL menetelés a cél mert ez a keret 50-55 meccsre teljesen alkalmatlan.

Tényleg ne legyen jogos a félelmem de 2 hét múlva elmegyünk Bergamoba 2 Feyenord meccsel a lábunkba.....nem tudom mit is reméljek majd. :?
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Cupi írta: 2025.03.01. 20:04 Komolyan mondom, hogy egy rohadt rangadót sem tudunk megnyerni...szégyen....
Azt meg komolyan gondolja bárki is, hogy ha megyünk még 1 kört a BL-be a Feyenord után akkor bírni fogjuk a bajnokságba? Ott van még a 2 meccs a milan ellen is.....csomóan sérültek, többen meg félholtak.....
Lehet most túl pesszimista vagyok de erőnlétileg egyre mélyebben vagyunk és tartok tőle nem fogunk tudni a bajnokságba menni....
Ahogy megyünk előre és még több meccs lesz ez csak nehezebb lesz....
Csatárainknak helyzete nem volt....így nem lehet.
Szerinem világrekord lesz ha ilyen rangadós mérleggel mi bajnokságot nyerünk. :?
Nem is fogunk bajnokságot nyerni, vagy, ha igen, akkor az csak amiatt lesz, mert a többi csapat még nagyobb balfasz, mint mi, és nem lehetünk büszkék. 22 fős keret, meg a faszom. Akiből 4 sérült, 4 50 éves, 4 meg alkalmatlan a játékra. 5 jó csatár. Persze. Correa akkora balfasz, hogy utoljára Inter mezben a 10-es évek elején volt ilyen. De azt inkább hagyjuk. Amúgy komolyan félek, hogy a balfasz gyuve feljon.
És teszem hozzá alapvetően nem rossz egy Nápoly idegenben X. De jöhet Interfan azzal, hogy a legjobb keretünk van bőven. Max nevek alapján, mert pl egy Frattesi negyedét éri, mint papíron. Thuram 2-3 hónapja nulla, stb.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.03.01. 20:14 Az egyedüli pozitívum Josep volt. Kár volt leírnunk.
Szerintem ő az egyik legkellemesebb csalódás.
Nem játszottunk jòl és a Conte csapatnak sok helyzete volt,de ami nagy aggasztò volt az összkép.
Annyira elfogytuk a második félidőben,hogy esélyünk sem volt normális gòlhelyzetet ki alakítani.

Amennyiben védeni akarom a csapatot akkor előlehet venni a tényt,hogy a Napolit többet pihenhetett.
Nekünk folyamatosan 3-4 naponta lesznek a meccsek ,míg a riválasaink nézik a meccseket a tv-ben.

Kérdés,hogy Dimarco mennyi időre esett ki illetve,hogy a tavalyi csúcsformában játszò Calhanoglut fogjuk-e látni idén.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Sky:

Bastoni 7
Dimarco 7
Acerbi 6,5
J.Martinez 6
Bisseck 6
Dumfries 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Pavard 6
Zielinski 6
L.Martinez 6
Thuram 6
Correa 6

- Calciomercato.it:

Dimarco 7
J.Martinez 6,5
Bastoni 6,5
Bisseck 6
Acerbi 6
Barella 6
Dumfries 5,5
Pavard 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
Zielinski 5,5
L.Martinez 5,5
Correa 5,5
Thuram 5

En barmikor alairtam volna az X-et, sot elegedett is lettem volna, de ahogy ezt elbuktuk ez most nagyon fajdalmas.

Nyilvan nem tudsz mit csinalni Dimarco es Calhanoglu megserul, ez ok.
Viszont ilyen Correakat elovenni...
Na meg az a szintu anti focit amit csinaltunk a 2.felidoben, haat azt meg Grande Antonio is megirigyelheti.
Egyszeruen ennek az Inzaghi fele Internek nem megy, es soha nem ment az antifoci...
Ez a bealljunk vedekezni es kihuzzuk sosem ment, mindig csak megjartuk ezzel.
Nem ez az alapjatekunk, es ha ezt csinaljuk rafazunk, ez is lett belole.
Sajnalom.

Ez valoban rosszul nez ki, hogy ennyire szornyu a bajnoki rangados merlegunk.
33% gyozelmi mutato, ez irto ciki es keves.
9 meccsbol sikerult megnyerni 3-at, Atalanta, Lazio, Roma.
Ellenben 6 meccsen gyozelem nelkul maradtunk.
Napoli 2X, Milan 2X, Juventus 2X = 18/4 szerzett pont, ez azert nagyon nem mutat jol.

Na mindegy, osszesegeben tovabbra is mi vezetunk, nem nekunk kell menni az eredmeny utan, es hat latjuk, hogy nem eppen a vilag legerosebb csapatait kell megelozni a Scudettoert.
Ez az X meg mindig nekunk kedvezo es nem a Napolinak.
Esetleg a Juventus nyer meg ezzel, ha holnap hozzak a meccsuket.
Durva amugy, hogy ez a Juventus 6 pontra feljohet...
Roncsderbi ez kemenyen...

Remelem Dimarco es Calhanoglu nem estek ki honapkra.
Szerdan BL.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

matyinter írta: 2025.03.01. 20:25
Cupi írta: 2025.03.01. 20:04
Nem is fogunk bajnokságot nyerni, vagy, ha igen, akkor az csak amiatt lesz, mert a többi csapat még nagyobb balfasz, mint mi, és nem lehetünk büszkék. 22 fős keret, meg a faszom. Akiből 4 sérült, 4 50 éves, 4 meg alkalmatlan a játékra. 5 jó csatár. Persze. Correa akkora balfasz, hogy utoljára Inter mezben a 10-es évek elején volt ilyen. De azt inkább hagyjuk. Amúgy komolyan félek, hogy a balfasz gyuve feljon.
És teszem hozzá alapvetően nem rossz egy Nápoly idegenben X. De jöhet Interfan azzal, hogy a legjobb keretünk van bőven. Max nevek alapján, mert pl egy Frattesi negyedét éri, mint papíron. Thuram 2-3 hónapja nulla, stb.
Egyet értek. Én is úgy érzem, hogy nem leszünk bajnokok idén. El fogunk fogyni, sőt már el is fogytunk. Kevés a keret 3 frontra, de még 2re is ilyen balfasz Correákkal meg Frattesikkel. Na meg a Mister cseréivel.
Köszönöm az elmúlt éveket neki, de nagyon remélem, hogy nyártól új edzőnk lesz, még ha 1-2-3 évig nem is lesz akkora esély, ha cserébe épül egy fiatalabb csapat, ami hosszútávon jobb lesz.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Valamelyik híres játékosunk mondta hogy az idei szezonban a kulcs a sérülés lesz. Ha alig lesz sérült akkor miénk a bajnoki cím ha sok akkor valaki másé. Még nem jelenthetjük ki hogy eldőlt ebbe vagy abba az irányba, meglátjuk. Azt viszont kijelenthetjük hogy nem nézünk ki jól!
interfan

VInter101 írta: 2025.03.01. 20:37 Valamelyik híres játékosunk mondta hogy az idei szezonban a kulcs a sérülés lesz. Ha alig lesz sérült akkor miénk a bajnoki cím ha sok akkor valaki másé. Még nem jelenthetjük ki hogy eldőlt ebbe vagy abba az irányba, meglátjuk. Azt viszont kijelenthetjük hogy nem nézünk ki jól!
Hat igen, ma kidolt Calhanoglu es Dimarco.

Van 1db egeszseges WB a keretben, Dumfries.
Raadasul neki bal WB-t kellett jatszania, ahol szerintem soha eleteben nem jatszott meg.

Nem egyszeru ez igy.

Calhanoglu is kitudja megint mennyi idore dolt ki.
Ramadan ide vagy oda, nagy szukseg lenne ra.
KP csereink jateka es minosege finoman szolva sem az igazi, es hat a kezdobe Mkhitaryan 36 evesen agyonhatja 3-4 naponta meccsekkel megint nem egy egyszeru story.
Cupi

interfan írta: 2025.03.01. 20:29
Na meg az a szintu anti focit amit csinaltunk a 2.felidoben, haat azt meg Grande Antonio is megirigyelheti.
Egyszeruen ennek az Inzaghi fele Internek nem megy, es soha nem ment az antifoci...
Sajnalom.
Azért játszatta ezt mert erőnlétileg a béka segge alatt vagyunk. Ahhoz a focihoz amit Inzaghi /meg mi is/ szeret játszatni ahhoz az kell fejben és testben is mindenki bírja a tempót. Nálunk ez már nincs meg és sajnos ez nem túl jó előjel. Rakat meccs lesz még és hozzá már a sérültek is nehezítik a rotációt. :?
Tök jó, hogy a vezetők is elmondják mi vagyunk az Inter miénk a legerősebb keret és mindent meg akarunk nyerni csak ehhez olyan keret kellett volna....
Nem tudom most mit lehetne erre kitalálni....lehet el kellene dönteni mi a fontosabb....BL, kupa vagy bajnokság?
Persze értem én a Feyenord ellen még illene tovább menni de ha még 4 meccsünk lesz....azt hogy fogjuk bírni? :?
interfan

Inzaghi:
Calhanoglu serulese sulyosabbnak tunik mint Dimarcoe.
Remeljuk Dimarconal semmi komoly, es remeljuk Calhanoglut nem veszitjuk el annyi idore mint C.Augustot.
Feyenoord ellen a WB kozul biztosan nem lesz Zalewski, Darmian, es sajnos C.Augusto sem valoszinu.
Dimarco kapcsan a vizsgalatok utan leszunk okosabbak.

Bastoni viszont nem kert cseret, en dontottem ugy valtoztatok, es valasztanom kellett Acerbit vagy Bastonit hozom le, es Bastonira esett a valasztasom.
VInter101

interfan írta: 2025.03.01. 20:53 Inzaghi:
Remeljuk Dimarconal semmi komoly, es remeljuk Calhanoglut nem veszitjuk el annyi idore mint C.Augustot.
Feyenoord ellen a WB kozul biztosan nem lesz Zalewski, Darmian, es sajnos C.Augusto sem valoszinu.

Bastoni viszont nem kert cseret, en dontottem ugy valtoztatok, es valasztanom kellett Acerbit vagy Bastonit hozom le, es Bastonira esett a valasztasom.
Így aztán totál érthetetlen Bastoni lecserélése! Acerbi már lépni is alig bírt! Bastoni egyrészt a legjobbunk volt, másrészt 15 évvel fiatalabb magyarán elvileg jobban bírja a terhelést.....
Inzaghi ilyen, változni nem fog ez teljesen egyértelmű!
CsaSzi9294

Igen, pont ott ment el a győzelem… :thumbup: :problem:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem mondja.
Ki hitte volna.
Inkább még a futósabb bal KH posztra is kiteszi Acerbit, csakhogy mindig fent lehessen.
Annyira nem tud meccselni, 5 rosszra jut egy jó, ez gáz szerintem (alapból, nem csak most, hogy vannak sérültjei).
Correa...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.03.01. 21:15-kor.
valentino

Hozzászólás Szerző: valentino »

Nem rossz az x, a meccs alapján végképp nem, a bajnokság hosszú, túlélőverseny ez, ki lesz sérült épp, vagy már bevethető.
A bíró rengeteget tévedett, J.Martinez jól védett, Bastoni jó volt.
A lényeg most az, hogy a Feyenoord ellen is legalább egy döntetlen kéne, akármilyen csúnya játékkal.
VInter101

Amúgy az egész meccsen Bastonin és esetleg Dumfriesen kívül a mezőnyjátékosok közül mindenki észrevehetetlen volt! Még Di Marco lőtt egy szép gólt és kész! Rémisztő a középpályásaink formája!!!
Cupi

De mitől van neki ez az Acerbi fétise? Lehozza a fiatalabb és kondiban még jobbal álló játékosát inkább...hihetetlen...
Festa

VInter101 írta: 2025.03.01. 21:10 Amúgy az egész meccsen Bastonin és esetleg Dumfriesen kívül a mezőnyjátékosok közül mindenki észrevehetetlen volt! Még Di Marco lőtt egy szép gólt és kész! Rémisztő a középpályásaink formája!!!
Talán még Barella hozta magát,de Thuram pl olyan volt mintha sérülten játszott volna.
Nagy a gond lehet lassan egy ifistát is békéje dobni pl a középpályára Topalovicot.
Correat gondolom azért cserélte be,mert a BL-ben úgysem játszhat,de ez most nem működött.
interfan

Cupi írta: 2025.03.01. 21:24

De mitől van neki ez az Acerbi fétise? Lehozza a fiatalabb és kondiban még jobbal álló játékosát inkább...hihetetlen...
Nagy meglepetest ezzel Inzaghi nem okoz.
O meg el is mondta 373X, hogy o Acerbire epiti az Inter vedelemet, Acerbi kore epit mindent, Acerbi az Inter vedelem alapkove es legfontosabb tagja.

Amikor egeszseges volt, es tudott jatszani mindig tobb jatekperce volt egesz szezont nezve mint Bastoni, sot barki mas KH.

Ugyanez a helyzet Mkhitaryan kapcsan, aki szinten ha egeszseges a legtobbet jatszo Inter jatekos.

Sajnos vagy nem sajnos, de Inzaghit ismerve ezt tudni lehetett, hogy Acerbi visszater utanna o amig mozogni kepes es fontos meccs van kezdeni fog es vegig jatszani mindig.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.03.02. 07:03
Cupi írta: 2025.03.01. 21:24

Nagy meglepetest ezzel Inzaghi nem okoz.
O meg el is mondta 373X, hogy o Acerbire epiti az Inter vedelemet, Acerbi kore epit mindent, Acerbi az Inter vedelem alapkove es legfontosabb tagja.

Amikor egeszseges volt, es tudott jatszani mindig tobb jatekperce volt egesz szezont nezve mint Bastoni, sot barki mas KH.

Ugyanez a helyzet Mkhitaryan kapcsan, aki szinten ha egeszseges a legtobbet jatszo Inter jatekos.

Sajnos vagy nem sajnos, de Inzaghit ismerve ezt tudni lehetett, hogy Acerbi visszater utanna o amig mozogni kepes es fontos meccs van kezdeni fog es vegig jatszani mindig.
Éppen ezert is mehetne már innen, aki egy ilyen meccsen a csapat legjobbját lehozza a nála lépni nem tudó 15 évvel idősebb helyett, az nem a csapatot helyezi előtérbe hanem a hülye elveit. És nem az első ilyen húzása volt, amiből pontokat veszítettünk.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Sajnos ami eddig Inzaghi előnye volt aa rutinhoz való ragaszkodás , az idén már nem lesz az , és ez bukáshoz fog vezetni eddig nagyon úgy néz ki . Egyszerűen elfogytunk ,és nem májusra vagy április végére , hanem március elejére. Ez tragédia , szélsőink mind sérültek lassan , középpályánk Barella kivételével teljesen lepukkatt, támadóink formán kívűl . Egyedül a védelem tartja magát ,de ott is belecserél a Mester és nem jól mint látjuk folyamatosan. Keret elég lenne 24 ember ,de nem 30 feletti átlagéletkorral. Ami azért az edző felelőssége,hogy ezt nem ismeri fel , az szerintem órisási gond,hogy nincs kondi , de formába hozás se megy Inzaghinak. Szerintem ki kell mondani,hogy Inzaghival az Internek nincs jövője , jövőre ezzel a kerettel kb. a 4.hely lesz meg , mert a szenátoraink zuhanórepülésben vannak mint kondiban , mint formában és sérülésekben is . Ami Nekem feltünő még,hogy kezd Inzaghi arrogáns lenni az interjúkon ,ami azt jelenti ,hogy óriási az arc.
Nyáron edzőt kell cseerélnünk és keretet kell frissiteni kőkeményen , de már lehet az is késő lesz sajnos.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.03.01. 20:29 Ertekelesek:

- Sky:

Bastoni 7
Dimarco 7
Acerbi 6,5
J.Martinez 6
Bisseck 6
Dumfries 6
Barella 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Pavard 6
Zielinski 6
L.Martinez 6
Thuram 6
Correa 6

- Calciomercato.it:

Dimarco 7
J.Martinez 6,5
Bastoni 6,5
Bisseck 6
Acerbi 6
Barella 6
Dumfries 5,5
Pavard 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
Zielinski 5,5
L.Martinez 5,5
Correa 5,5
Thuram 5

En barmikor alairtam volna az X-et, sot elegedett is lettem volna, de ahogy ezt elbuktuk ez most nagyon fajdalmas.

Nyilvan nem tudsz mit csinalni Dimarco es Calhanoglu megserul, ez ok.
Viszont ilyen Correakat elovenni...
Sajnalom.

Ez valoban rosszul nez ki, hogy ennyire szornyu a bajnoki rangados merlegunk.
33% gyozelmi mutato, ez irto ciki es keves.
9 meccsbol sikerult megnyerni 3-at, Atalanta, Lazio, Roma.
Ellenben 6 meccsen gyozelem nelkul maradtunk.
Napoli 2X, Milan 2X, Juventus 2X = 18/4 szerzett pont, ez azert nagyon nem mutat jol.

Na mindegy, osszesegeben tovabbra is mi vezetunk, nem nekunk kell menni az eredmeny utan, es hat latjuk, hogy nem eppen a vilag legerosebb csapatait kell megelozni a Scudettoert.
Ez az X meg mindig nekunk kedvezo es nem a Napolinak.
Esetleg a Juventus nyer meg ezzel, ha holnap hozzak a meccsuket.
Durva amugy, hogy ez a Juventus 6 pontra feljohet...
Roncsderbi ez kemenyen...

Remelem Dimarco es Calhanoglu nem estek ki honapkra.
Szerdan BL.
Nem tudtam megnézni csak az összefoglalót, de az alapján a kapusunk rendben volt. Az osztályzatok is sokat árulnak el, hogy a csatárok a lista legalján vannak. Scott McTominay, Dumfries gázolásáért nem kellett volna egy tizit kapnunk? A meccs végi kapott gólért nagy kár, de ahogy elnéztem elkészültek az erejükkel, így még akár örülni is lehet az egy pontnak, de keserű a szájíz.
CsaSzi9294

segogabor írta: 2025.03.02. 09:30 Sajnos ami eddig Inzaghi előnye volt aa rutinhoz való ragaszkodás , az idén már nem lesz az , és ez bukáshoz fog vezetni eddig nagyon úgy néz ki . Egyszerűen elfogytunk ,és nem májusra vagy április végére , hanem március elejére. Ez tragédia , szélsőink mind sérültek lassan , középpályánk Barella kivételével teljesen lepukkatt, támadóink formán kívűl . Egyedül a védelem tartja magát ,de ott is belecserél a Mester és nem jól mint látjuk folyamatosan. Keret elég lenne 24 ember ,de nem 30 feletti átlagéletkorral. Ami azért az edző felelőssége,hogy ezt nem ismeri fel , az szerintem órisási gond,hogy nincs kondi , de formába hozás se megy Inzaghinak. Szerintem ki kell mondani,hogy Inzaghival az Internek nincs jövője , jövőre ezzel a kerettel kb. a 4.hely lesz meg , mert a szenátoraink zuhanórepülésben vannak mint kondiban , mint formában és sérülésekben is . Ami Nekem feltünő még,hogy kezd Inzaghi arrogáns lenni az interjúkon ,ami azt jelenti ,hogy óriási az arc.
Nyáron edzőt kell cseerélnünk és keretet kell frissiteni kőkeményen , de már lehet az is késő lesz sajnos.
Minden szavaddal…
interfan

segogabor írta: 2025.03.02. 09:30 Sajnos ami eddig Inzaghi előnye volt aa rutinhoz való ragaszkodás , az idén már nem lesz az , és ez bukáshoz fog vezetni eddig nagyon úgy néz ki . Egyszerűen elfogytunk ,és nem májusra vagy április végére , hanem március elejére. Ez tragédia , szélsőink mind sérültek lassan , középpályánk Barella kivételével teljesen lepukkatt, támadóink formán kívűl . Egyedül a védelem tartja magát ,de ott is belecserél a Mester és nem jól mint látjuk folyamatosan. Keret elég lenne 24 ember ,de nem 30 feletti átlagéletkorral. Ami azért az edző felelőssége,hogy ezt nem ismeri fel , az szerintem órisási gond,hogy nincs kondi , de formába hozás se megy Inzaghinak. Szerintem ki kell mondani,hogy Inzaghival az Internek nincs jövője , jövőre ezzel a kerettel kb. a 4.hely lesz meg , mert a szenátoraink zuhanórepülésben vannak mint kondiban , mint formában és sérülésekben is . Ami Nekem feltünő még,hogy kezd Inzaghi arrogáns lenni az interjúkon ,ami azt jelenti ,hogy óriási az arc.
Egy biztos, Inzaghi ilyen, mindig is ilyen volt, es ilyen is lesz.
O ezzel egyutt er el eredmenyt, vagy nem er el eredmenyt.

Ha bajnokok leszunk szo sem lesz edzovaltasrol, ha nem, akkor majd jonnek a mar itt is megjeleno elegedetlen hangok akik edzovaltast szeretnenek.

Jelenleg 1.helyen vagyunk a bajnoksagban akarmekkora hullamvolgybe is vagyunk, es akarmennyire is "elfogytunk" vagy nem fogytunk el ki eppen hogy latja.

Nekunk tovabbra sem BL-t kell nyerni, hanem Scudettot.
Es a Scudettoert a rivalisok meg jobban "elfogytak", gyengebbek, kevesbe minosegiek mint mi, jelenleg is 1.helyen vagyunk, es minden eselyunk megvan a cimvedesre.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Bastoni jelentősége az Inter számára:

A 82. percben lecserélték a Milan ellen.
A 89. percben gólt szerzett a Milan.

75. perc 🔄
A 83. percben gólt szerzett az Udinese

82. perc 🔄
A 87. percben gólt szerez a Torino

62. perc 🔄
A 74. percben gólt szerez a Juventus.

80. perc 🔄
A 87. percben gólt szerez a Napoli.

A 27. forduló után az Inter már 10 gólt kapott a 76. perc után, a tavalyi szezonban összesen hármat.
PellerG

vaskalap írta: 2025.03.02. 10:20 Bastoni jelentősége az Inter számára:

A 82. percben lecserélték a Milan ellen.
A 89. percben gólt szerzett a Milan.

75. perc 🔄
A 83. percben gólt szerzett az Udinese

82. perc 🔄
A 87. percben gólt szerez a Torino

62. perc 🔄
A 74. percben gólt szerez a Juventus.

80. perc 🔄
A 87. percben gólt szerez a Napoli.

A 27. forduló után az Inter már 10 gólt kapott a 76. perc után, a tavalyi szezonban összesen hármat.
Köszi a statot!
Ez is mutatja, vannak berögződött, nem indokolt cseréi, többnyire nem tud meccselni A Démon (herótom van, mikor ezt a jelzőt olvasom róla).
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Csak félszenmel tudtam nézni,mert vendégeink voltak,de DiMarco góljánál volt egy kissebb üvöltés :lol:
Sajnos nagy lehetőséget szalasztottunk el,hogy elmenjünk 4pontra,igy nagyon neccses lesz megtartani az első helyet,főleg ennyi sérülttel..a második félidei "celfocink " nem jött be,meg se próbaltuk rárúgni a másodikat,törvényszerű volt,hogy kapni fogunk.
Jól fog jönni a 2hét válogatott szünet,de addig is valahogy át kell vergödni a Feyenoordon,na meg a Monzat otthon verni,aztán Bergamoban lehet bizonyítani,hogy mennyire is mi vagyunk a legjobb olasz csapat :roll:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Inzaghi első évében azon (is) ment el a bajnokság, hogy főleg a rangadókon rosszul cserélt. Akkor általában Perkot hozta le mindig rosszkor.
Tavaly kb. minden cseréje ült az idényben, főleg Frattesi és Sanchez voltak azok, akik nagyon jól szálltak be a meccseken.
De ezek az idei Bastoni féle cserék megint totál érthetetlenek. Nem létezik, hogy a pálya széléről ő ezt nem érzékeli, amit mindenki más, hogy Basto a legstabilabb pont ebben a védelemben.
Másban nem nagyon tudom elővenni Inzaghit. El vagyunk fogyva erőben és létszámban is, és egy ilyen meccsen sokkal több kell egy Barella-Lautaro párostól, akik egyébként 1 hetet pihentek a meccs előtt.
interfan

brecsinho írta: 2025.03.02. 11:16 valahogy át kell vergödni a Feyenoordon
Nem sikerult jol Van Persie bemutatkozasa a Feyenoord kispadjan.

Feyenoord-Nijmegen: 0-0
Cupi

interfan írta: 2025.03.02. 12:50

Ja mert gondolom ránk készülnek és egy B csapattal tolták. :D Mi meg megyünk egy rangadóról egy rakat sérülttel. :?
interfan

Cupi írta: 2025.03.02. 12:53

Ja mert gondolom ránk készülnek és egy B csapattal tolták. :D Mi meg megyünk egy rangadóról egy rakat sérülttel. :?
Szo sincs rola.

Az elerheto legerosebb kezdovel jatszott a Feyenoord, nulla poszton pihentettek.
PellerG

interfan írta: 2025.03.02. 13:06
Cupi írta: 2025.03.02. 12:53

Szo sincs rola.

Az elerheto legerosebb kezdovel jatszott a Feyenoord, nulla poszton pihentettek.
Kezdi már...
interfan

Calhanoglu eseteben jelenleg ugynezki csak az ijedseg volt nagy, de semmi komoly igy akar jatszhat is szerdan.
Viszont Dimarco biztosan nem lesz.

Ujra elojott a 4-4-2 opcio, vagy maradunk a 3-5-2-nel.

A verzio:

J.Martinez
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Pavard-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dumfries
Thuram-Martinez

B verzio:

J.Martinez
Pavard-Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan
Thuram-Martinez
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.03.03. 08:12 Calhanoglu eseteben jelenleg ugynezki csak az ijedseg volt nagy, de semmi komoly igy akar jatszhat is szerdan.
Viszont Dimarco biztosan nem lesz.

Ujra elojott a 4-4-2 opcio, vagy maradunk a 3-5-2-nel.

A verzio:

J.Martinez
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Pavard-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dumfries
Thuram-Martinez

B verzio:

J.Martinez
Pavard-Bisseck-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan
Thuram-Martinez
Bbbbbbbb
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

En Bastonit raknam Dimarco helyere. Siman lehozna azt a posztot, sokszor ha Carlos van Dima helyen előrebb jatszik mint a brazil. Ezerszer technikasabb mint a legtöbb wingbeckünk. DeVrij meg kezdjen Acerbi helyett, minek kezdene megint a hullafradt Acerbi mikor DeVrij alig jatszott mostanaban. Calhat se kozkaczatnam, maximum egy 30 percre. Ahogy Thuram is hasznosabb lenne cserekent most szerintem. De sajnos nem en vagyok az Inter edzője :D
Pavard-DeVrij-Bisseck
Dumfries-Miki-Zielinski-Barella-Bastoni
Arnautovic-Lautaro
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Az a baj, hogy ha maradunk a 3-5-2nél, és Pavard lesz a jobb wingback, azzal kinyírjuk Dumfriest is a bal oldalra téve, az egyetlen épkézláb játékosunkat a 2 poszton.
PellerG

HerfortBalazs írta: 2025.03.03. 09:16 En Bastonit raknam Dimarco helyere. Siman lehozna azt a posztot, sokszor ha Carlos van Dima helyen előrebb jatszik mint a brazil. Ezerszer technikasabb mint a legtöbb wingbeckünk. DeVrij meg kezdjen Acerbi helyett, minek kezdene megint a hullafradt Acerbi mikor DeVrij alig jatszott mostanaban. Calhat se kozkaczatnam, maximum egy 30 percre. Ahogy Thuram is hasznosabb lenne cserekent most szerintem. De sajnos nem en vagyok az Inter edzője :D
Pavard-DeVrij-Bisseck
Dumfries-Miki-Zielinski-Barella-Bastoni
Arnautovic-Lautaro
Ugyanígy kezdenék, csak Arna helyén Thuram vagy Frattesi.
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.03.03. 09:16 En Bastonit raknam Dimarco helyere. Siman lehozna azt a posztot
Lehet valamire raereztel, Sky szerint Bastoni lesz a bal WB.

Sky szerinti varhato kezdo:

J.Martinez
Pavard-DeVrij-Acerbi
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Bastoni
Thuram-L.Martinez
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Thuram-tesó kezd beindulni a zebráknál (gól és gólpassz a ma esti meccsen) és jelenleg 6 ponton belül van az első négy helyezett az élen. Tartok tőle, hogy ez esetleg még inkább be fog sűrűsödni és nem kis tolongás alakulhat ki. Inter, Napoli, Juventus (ők igencsak lendületbe jöttek az elmúlt néhány meccsen a bajnokságban) lesz a dobogó szerintem (sajnos nem feltétlenül ebben a sorrendben), az Atalanta ugyan kicsit megrogyott szerintem, de papíron még ők is odaérhetnek. A Milan számára már a BL is erősen kérdésesnek tűnik.

FORZA INTER!!!
PellerG

Nálam:

Martinez
Pavard-De Vrij-Bisseck
Fries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Bastoni
Thuram-Lautaro

VAGY:

Martinez
Pavard-De Vrij-Bisseck-Bastoni
Fries-Barella-Calhanoglu-Zielinski
Thuram-Lautaro

Amire számítok Inzaghitól:

Martinez
Pavard-De Vrij-Acerbi
Thuram-Lautaro
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

PellerG írta: 2025.03.04. 00:38 Nálam:

Martinez
Pavard-De Vrij-Bisseck
Thuram-Lautaro

VAGY:

Martinez
Pavard-De Vrij-Bisseck-Bastoni
Fries-Barella-Calhanoglu-Zielinski
Thuram-Lautaro

Amire számítok Inzaghitól:

Martinez
Pavard-De Vrij-Acerbi
Thuram-Lautaro
Eddig még nem láttam olyan verziót, ahol Bisseck került ki bal szélre. Én adnék egy esélyt ennek is.

Bár az én tippem, hogy Pavard (jobb), Dumfries (bal) párossal kezdünk a széleken, hátul pedig de Vrij - Acerbi - Bastoni
Cupi

sorger=giallo írta: 2025.03.03. 23:04 A Milan számára már a BL is erősen kérdésesnek tűnik.

FORZA INTER!!!
Kérdéses? 11 pontra vannak a 4. helytől....ők már bukták a jövő évi BL indulást. Ha a hátralévő összes meccsüket nyernék /nem fogják/ akkor is az kellene az előttük álló csapatok is bukjanak sorra....
Juve tényleg jön fel de egy normális bajnokságba nekik már semmi esélyük nem lenne. Egész évben szenvedtek, kiestek mindenhonnan és a bajnokságba is rekord döntetlenjük van. Ha az idei teljesítményükkel ők bajnokok lesznek az az egész serie a szégyene lesz. :) Azt elismerem, hogy a rangadós terjlesítményünket nézve ha nem ilyen roncsderbis idény lenne akkor nekünk sem lenne sok esélyünk. Ez nem kérdés.
interfan

Cupi írta: 2025.03.04. 08:14 Azt elismerem, hogy a rangadós terjlesítményünket nézve ha nem ilyen roncsderbis idény lenne akkor nekünk sem lenne sok esélyünk. Ez nem kérdés.
Hat igen...

Eleg megnezni az idei 58 pont 27 fordulo utan mire lett volna eleg tavaly, 2 eve, a Conte Scudettos evben, a Sarri Juventus bajnoki evben.

Kb mindenhol 10X pontos hatranyunk lenne az 1.helyhez kepest, szoval mar el is buktuk volna a bajnoksagot.

De mivel az idei ugyanolyan roncsderbi mint mar volt nem is olyan reg, ezert iden ebben a minosegu Olasz bajnoksagban az 58 pont 27 fordulo utan 1.helyre eleg.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta: 2025.03.04. 08:14
sorger=giallo írta: 2025.03.03. 23:04 A Milan számára már a BL is erősen kérdésesnek tűnik.

FORZA INTER!!!
Kérdéses?
Erősen kérdéses. Ez azt jelenti, hogy nem kizárt, de csekély a valószínűsége.

FORZA INTER!!!
Festa

Anyagi siker vagy scudetto? Lehet durva amit írok,de lehet jobb lenne kiesni a Feyenoord ellen.
Röhögnének rajtunk a Milánosok ,de maradna 2 front és nem 3.
Alapvetően 2 Bayern elleni meccs annyit venne ki a csapatbòl,hogy azt rossz elképzelni.
Persze nem fogjuk elengedni a BL-t,de sajnos így nem fogjuk bírni és már most is sok a sérült illetve formán kívüli játékos.

A Milán ellen a kupában meg már csak presztízsből is neki kell menni,mert már háromszor buktunk el derbit idén és javítani kell.Milyen nagy szerencse,hogy júniusban lesz klub VB is…
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Tavaly azert nagyon magasra rakta a lecet a csapat, Lautaro is sorra lőtte a gologat, Inzaghi is jobban meccselt, Calha is jobb formaban volt, Dimarco is es a ellentamadasainkkal nem nagyon tudtak mit kezdeni.
Iden ezek közül egy sincs meg. Sok meccsen fel is adjuk a kontrakat, ami az egyik legnagyobb fegyverünk volt vagy lenne. Hullafaradt emberekkel mondjuk nem is lehet nagyon ezt jatszani.
interfan

Festa írta: 2025.03.04. 09:09 Anyagi siker vagy scudetto? Lehet durva amit írok,de lehet jobb lenne kiesni a Feyenoord ellen.
Anyagi siker mar megvan, mivel az UEFA bevetelek mar most meghalladtak az elore tervezettet.
Cupi

Festa írta: 2025.03.04. 09:09 Anyagi siker vagy scudetto? Lehet durva amit írok,de lehet jobb lenne kiesni a Feyenoord ellen.
Röhögnének rajtunk a Milánosok ,de maradna 2 front és nem 3.
Alapvetően 2 Bayern elleni meccs annyit venne ki a csapatbòl,hogy azt rossz elképzelni.
Persze nem fogjuk elengedni a BL-t,de sajnos így nem fogjuk bírni és már most is sok a sérült illetve formán kívüli játékos.

A Milán ellen a kupában meg már csak presztízsből is neki kell menni,mert már háromszor buktunk el derbit idén és javítani kell.Milyen nagy szerencse,hogy júniusban lesz klub VB is…
Én azt nem értem, hogy nyáron többen is leírtuk, hogy mi az ami miatt ez a szezon sajnos nehéz lehet. Pl. azt, hogy hiába 5 csatár abból 2 hulladék /Taremiben akkor még bíztunk/ és azt is, hogy idős a keret és ezt a 60 meccses szezont nem fogjuk bírni. Főleg úgy, hogy több idős játékosra is mint alapember számít a mester és addig játszatja őket amíg ki nem purcannak....azt is írtuk ilyen korban már a sérülések is lassabban jönnek rendbe így lehet hosszabb távra is kiesnek majd. Na Acerbi ezt sajna bizonyította is.
Amit nem értek, hogy ezt mi írtuk itt szurkolók és a nálunk jobban hozzáértő szakértő vezetés, edző, stáb tagokban ezek fel sem merültek a nyáron? Senki nem gondolta azt ezekből bizony baj lehet? 100 ezer video meg AI meg tudom is én milyen elemzésekből /Marseille is tudott volna ugye adni/ senkinek nem jött le lehet Correa dupla nulla lesz? Elvileg vannak fizikoterapeuták. Egyik sem említette meg lehet nem kéne Mikhy-nek és Acerbinek állandóan kezdeni mert nem fogják bírni?
Nem értem, hogy amikről mi itt írogattunk előre, hogy probléma lehet az szinte mind szembejött....mi szurkolók vagyunk és ugye csak okoskodunk de ők profik. Érdekes. :?
Festa

interfan írta: 2025.03.04. 09:17
Anyagi siker mar megvan, mivel az UEFA bevetelek mar most meghalladtak az elore tervezettet.
Értelek Interfan,de ha tovább jutunk akkor több pénz+ 2 esetleges Bayern meccs jegybevétele.
Lehet jobban járnánk ha vállhatò eredménnyel kiesnénk.Thuram sincs jòl írják.Gyakorlatilag a kulcsjátékosok közül ha nem is sérültek ,de nincsenek formában.Heti egy meccsel talán azt mondanám,hogy mi vagyunk a fő esélyesek,de így nem gondolom.
interfan

sorger=giallo írta: 2025.03.03. 23:04 A Thuram-tesó kezd beindulni a zebráknál
Olasz lapok mar irjak is, hogy K.Thuram kozeppalyas letere tobb golt rugott 2025-ben, mint M.Thuram csatar letere.

2025-ben:

K.Thuram: 2 gol
M.Thuram: 1 gol
PellerG

Festa írta: 2025.03.04. 10:00
Értelek Interfan,de ha tovább jutunk akkor több pénz+ 2 esetleges Bayern meccs jegybevétele.
Lehet jobban járnánk ha vállhatò eredménnyel kiesnénk.Thuram sincs jòl írják.Gyakorlatilag a kulcsjátékosok közül ha nem is sérültek ,de nincsenek formában.Heti egy meccsel talán azt mondanám,hogy mi vagyunk a fő esélyesek,de így nem gondolom.
Hát Festa, ez tényleg durva :roll:
Írtam már korábban, nem tudom az olyan kommenteket értelmezni, hogy jobb lenne kiesni a BL-ből.
Ez a nagyszínpad, nincs jobb érzés annál, mikor európai top csapatokat verünk meg és teszünk inasba, és jutunk minél messzebb a sorozatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.03.04. 13:30-kor.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

PellerG írta: 2025.03.04. 12:34
Festa írta: 2025.03.04. 10:00

Hát Fiesta, ez tényleg durva :roll:
Írtam már korábban, nem tudom az olyan kommenteket értelmezni, hogy jobb lenne kiesni a BL-ből.
Ez a nagyszínpad, nincs jobb érzés annál, mikor európai top csapatokat verünk meg és teszünk inasba, és jutunk minél messzebb a sorozatban.
Egyetértek.
A BL a legfontosabb, a szurkolóknak, a vezetőknek és a játékosoknak egyaránt.
Arra figyel a világ, azt nem lehet csak úgy feladni!
Ellenben az Olasz kupát szerintem el kellene engedni.
Fel kell tenni a pályára megint a B csapatot.
Válasz küldése