Mazzola írta:Közel fél év után úgy érzem nem bírom tovább,és meg kell osztanom a véleményem Veletek.(Korábban - bár én kértem- , de Youme nem volt hajlandó törölni a regisztrációmat.)
A nyár elején többen kikezdtek azért a véleményemért mivel le mertem írni,hogy néhány új játékos nem való a BL.győztes csapatunkba.Konkrétan Pandev,Mariga és Biabiany került akkor szóba, akiket én is tehetségesnek tartok, de szerintem még, (de lehet,hogy sohasem lesznek) Inter szintű játékosok.
Az elmúlt néhány hét csak csalódásokat, kudarcokat hozott. Nyoma sincs a csapatban "az edzői elképzeléseknek",de szerinte még a kellő motívációnak sem.
Nyáron José elment, és akkor a pótlására én is jó megoldásnak véltem Benitez szerződtetését. DE :
- a BL.győztes csapatunk együtt maradt, az alap biztosnak látszott, amire rá lehetett volna építeni a jövő NAGY INTERÉT . Én gyermekként láthattam a GRANDE INTER-t (az a csapat 4-5 évig a top-on volta világ labdarugásában!) és nagyon reméltem,hogy talán 40-45 év után végre a klub ismét hosszasan Európa legjobbjai között lehet.
A pénz most talán meg is lett volna rá,de mégsem akart senki a vezetés részéről komoly összeget a jövő érdekében befektetni, és újra megalapozni a jelen korszak európai nagycsapatát.
- a jelenlegi állapot pedig szerintem szégyen,gyalázat és a szememben KATASZTRÓFA !! Miért ?
- az elmúlt szezonokban remeklő játékosaink többsége nem felejtett el játszani,de most még csak nem is emlékeztetnek a tavalyi önmagukra.
- Maicon,Sneijder,Milito,Cambiasso,JC. stb. miért játszanak zsinórban bűn rosszul, miért nem látni az akaratot ,a taktikai elképzelést ,vagy éppen miért van ennyire sok sérült a csapatban? Elveszítettük a 2,5 éves hazai veretlenségünket,és mostanság már akár bravúrnak is számít egy döntetlen egy Brescia-val, vagy Leccével stb. A csapatunk szenvedését látja az egész világ ,és ezzel a jelenleg sérülésekkel teli és leamortizált gárdával kell nemsokára a vén kontinenst képvisenünk hamarosan a klub VB.-n.
HOVÁ JUTOTTUNK FÉL ÉV ALATT, - ÉS KI A FELELŐS MINDEZÉRT ??
szerintem 50%-ban José,hisz a sereg elvesztette a vezérét,diktátorát. ők is emberek,Marco-ból sem sokan nézték volna ki,hogy egy edző miatt sírni tudna.
25%ban Benitez,hogy felrúgott mindent,egyből saját elképzelésére akarta formálni a csapatot.én ezt ahhoz hasonlítanám,mintha egy műtött lábú embert egyből gátfutásra kényszerítenének,holott először sétálni kellene újra megtanulnia
10%ban Moratti,hogy elkövette azt a hibát amit Berlusconi,nem igazolt.
5%ban a játékosok hiszen ők is emberek,nem robotok(érzelem,mentalitás,fizikum)
5%ban a talaj
hogy mi lesz a vége ennek a mélyrepülésnek jó kérdés.ha így szerepel a csapat és mégis marad a spanyol,akkor lehetséges,hogy a vezetőség hajlandó beáldozni ezt az évet,hogy 1 új Inter alapjait letegye a spanyol.fiatalitás,más fajta futball amit tőlünk megszokhattak.jelenleg ebben tudok reménykedni,bár nem hinném,hogy valaki is innen elfordulna a csapattól,ha 5évig nem nyernénk semmit.mennyit vártunk újra a scudettora és mégis szerintem sokan nem cserélnék le a klubbot holmi Barcelonára,Real Madridra,Manchesterre.
Forza !