Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

realevil

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: realevil »

horas írta:Indult egy új Inter oldal a Nemzeti Sport támogatásával sok szeretettel várunk mindenkit.

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/

Egy kis off...
A http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2010/10/29/Genoa_-_Inter_In_Santon_We_Trust/ bejegyzésben ez a kijelentésed , hogy "Jó hírnek tünik,hogy Chivu megsérült" azért nálam kiverte a biztosítékot!!

Ilyet nem is értem, hogyan lehet írni... :?: :?: :?: :shock:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

realevil írta:
horas írta:Indult egy új Inter oldal a Nemzeti Sport támogatásával sok szeretettel várunk mindenkit.

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/

Egy kis off...
A http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2010/10/29/Genoa_-_Inter_In_Santon_We_Trust/ bejegyzésben ez a kijelentésed , hogy "Jó hírnek tünik,hogy Chivu megsérült" azért nálam kiverte a biztosítékot!!

Ilyet nem is értem, hogyan lehet írni... :?: :?: :?: :shock:
Valóban ritka sportszerűtlen megfogalmazás, de a "mezőny" felhígult, manapság bárki lehet "újságíró", vagy bármi más egyéb. Sajnos...

FORZA INTER!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

pedig jó hír
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Soha nem lehet ,, jó hír " ha valaki megsérül ! Pláne ha az Interben játszik.
Pl. A Milán : Juventus meccsen is ne az legyen nekünk jó hír ha valaki kidől sérülés miatt. Persze gyengül az ellenfél stb. de soha ne kívánjuk mások sérülését. Más fórumokon írnak olykor ezt-azt de mi Interesek legyünk különbek ! Elegánsabbak és ha kell hát .....emberségesebbek !
FORZA INTER !!!
R9.

jó de inkább legyen sérült mint hogy miatta kapjunk gólokat :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

R9. írta:jó de inkább legyen sérült mint hogy miatta kapjunk gólokat :D

ha már ennyire félsz más caspatok játékosaitól, kívánd azt, hogy eltiltottak legyenek...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Úgy olvastam Kassai fúj a meccsünkön Londonba.

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... sid=124759

Csak ügyesen. :mrgreen:
sorger=giallo

Akkor te biztosan nagyon örültél, amikor tavaly koponyasérülése volt... Gondold át miket írsz! Szerintem inkább legyen csere Lucio és Samuel mögött. Intertomegával értek egyet, ne kívánjuk más emberek sérülését!

FORZA INTER!!!
R9.

jaja nagyon örültem, ki is nyitottam egy 18 éves chivast...
komolyan ilyen faszságot írni hogy tudsz
sorger=giallo

R9. írta:pedig jó hír
Ezt te írtad Chivu sérülése kapcsán. Egyébként meg több tiszteletet!

FORZA INTER!!!
R9.

hát inkább legyen combizom húzódása v vmi szar mint hogy kezdő legyen és életveszély legyen meg kapjuk róla a gólokat

ez az én véleményem, többi meg nem érdekel
sorger=giallo

Ezen már meg sem lepődtem. NAGYON eltér az értékrendünk! Szerintem a lényeg röviden: inkább csere, mint sérült. A téma részemről lezárva.

FORZA INTER!!!
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Nia írta:Úgy olvastam Kassai fúj a meccsünkön Londonba.

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... sid=124759

Csak ügyesen. :mrgreen:

Igen ő fogja. Szerintem nem lesz gond.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Juventus: De Ceglie és Martínez több hónapra kidőlt a sorból
Nagy árat fizetett a Juventus a Milan elleni győzelemért: Paolo De Ceglie és Jorge Martínez több hónapra kidőlt a sorból. De Cegliének a vizsgálatok szerint a térdkalácsa tört el a Daniela Bonerával való összeütközés során. Még nem tisztázott, hogy szüksége lesz-e műtétre, de az már biztos, hogy legalább három hónapra kiesett.
Martíneznél lábközépcsont-törést diagnosztizáltak, amivel pár nap múlva kés alá is fekszik, ami után legalább két hónapig nem számíthat rá Luigi Delneri.

Nem hiába szurkoltál.A milánban ha jól tudom meg sérülés miatt kellett lehozni Bonerát.:)
Sokba került ez a 3 pont a juvének.Bár a legnagyobb hiányzó Krasic nélkül is nyertek.
Lehet sportszerütlen vagyok,de ezeket a játékosokat nem tudom sajnálni.
Személyesen nincs velük bajom csak hát rossz heylen dolgoznak :lol:
R9.

nemtudom őket sajnálni :D
nekem is ketté törhetne a lábam ha kapnék évi 600 milliót :D
R9.

sorger=giallo írta:Ezen már meg sem lepődtem. NAGYON eltér az értékrendünk! Szerintem a lényeg röviden: inkább csere, mint sérült. A téma részemről lezárva.

FORZA INTER!!!

rendesen fájdalmat okozol nekem ezekkel az írásokkal :D

nyilván inkább csere mint sérült, de amikor nem sérült akkor kapásból a kezdőben van, nem vetted még észre? nézz pár inter meccset és meglátod
sorger=giallo

Látom, nem hagyod abba. Na és mesélj, mi fáj?

"Nyilván inkább csere, mint sérült"? Eddig nem ezt írtad. Úgy tűnik problémáid vannak a szövegértelmezéssel. Tehát. Ha tehetem mindig nézem az Inter mérkőzéseit, én is látom, hogy Chivu gyengén teljesít a bal oldalon, így én sem örülök, ha ott játszik. Pont ezért írtam, hogy SZERINTEM inkább a padra kellene ültetni, Lucio és Samuel cseréjeként. Nincs formában, nem elég technikás és gyors, semmi gond, a padra vele. Szerintem.

Az öntelt arroganciád szánalmas és teljesen felesleges. Ha feltétlenül folytatni akarod a vitát, akkor inkább PM-ben, mert szerintem rajtad kívül csaknem mindenki unja már. Ja, és elnézést, hogy az idézetben kijavítottam a helyesírási hibáidat!

FORZA INTER!!!
R9.

én nem vitázok, de látom te nem fogod fel a lényeget..
de nem azt mondtad h részedről lezárva? :D
sorger=giallo

R9. írta: nem azt mondtad h részedről lezárva? :D
Én annak tekintettem, te viszont folytattad, arra reagáltam, egyértelműen feleslegesen...
Ismétlem: PM, ha még akarsz valamit!

FORZA INTER!!!
Festa

http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... -will-miss

Harry Redknapp Confirms Rafael Van Der Vaart Will Miss Tottenham’s Champions League Meeting With Inter
Hamstring strain caused by fatigue, reveals boss.

Van der Vaart sem játszhat holnap.Nekem amúgy ő egy szimpatikus játékos.Tavaly felmerült ,hogy Sneijder helyett esetleg ő jönne.
Azért örülök,hogy végülis Wes jött.Nem szép öröm a káröröm,de ez nem hátrány számunkra.

Amúgy nálunk egy teljes középpályá sor hiányzik:Motta,Sztankovics,Mariga és Cambiasso.
Szóval mindkét oldalon vannak hiányzók ,de azért Bale meghúzhatná kicsit !!! magát a mai edzésen. :lol:
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Én pont azt olvastam, hogy VDV -nak a játékára elég nagy az esély hiszen ma már edzett rendesen, és ha minden igaz Huddlestone is egészséges lesz. Sőt én ezeket biztosra is veszem
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Festa írta:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/11/01/2192954/harry-redknapp-confirms-rafael-van-der-vaart-will-miss

Harry Redknapp Confirms Rafael Van Der Vaart Will Miss Tottenham’s Champions League Meeting With Inter
Hamstring strain caused by fatigue, reveals boss.

Van der Vaart sem játszhat holnap.Nekem amúgy ő egy szimpatikus játékos.Tavaly felmerült ,hogy Sneijder helyett esetleg ő jönne.
Azért örülök,hogy végülis Wes jött.Nem szép öröm a káröröm,de ez nem hátrány számunkra.

Amúgy nálunk egy teljes középpályá sor hiányzik:Motta,Sztankovics,Mariga és Cambiasso.
Szóval mindkét oldalon vannak hiányzók ,de azért Bale meghúzhatná kicsit !!! magát a mai edzésen. :lol:

Nem olyan nagy szám ez a Bale gyerek. Nem kell beszarni tőle. Sokkal inkább a saját csapatunktól és a szar edzőnktől tartok.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

1hónappal ezelőtt szó volt róla h áttérünk 4-3-1-2re gondolom Benitez bl miatt nem húzta még meg hiszen ott megy az eddigi taktika.Remélem kitalál valamit mára is meg a bajnokságra is mert ez így karcsú lesz
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Muntari 3 góljával nyerünk 3-1re.
A meccs után pedig elcseréljük Balere.Úgy hogy még az angolok adnak plusz pénzt!
sorger=giallo

Felőlem rendben! ;)

FORZA INTER!!!
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Nem tudom, hogy melyik topikba való de gondoltam ide írok! A tegnapi vereséggel kapcsolatban már sokan elmondtak sok mindent. De az azért szembetűnő, hogy az eddig megsérült játékosok 90% -a izomsérülés, húzódás stb... Na már most tőlem Rafa védekezhet azzal , hogy a válogatottba sérültek meg, meg a többi baromság! De ha egyszerre 4-5 középpályás sérült, és ugyan olyan jellegűek a sérülések akkor ott valaki nagyon elbaszott valamit! Persze ez nem mentség a tegnapi vereségre! De akkor is számomra ez elég furcsa, valami nem stimmelt a felkészüléssel vagy a terhelés túl nagy( bár azt nem hiszem) de jó lenne, ha máskor legalább lenne egy épkézláb középpályásunk egy BL meccsen!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mikor José megérkezett a stadionhoz az autojával a bilanisták többen várták és sértegették őt, José erre csak felemelta a 3 ujját a merdásoknak! :D
Lombardini

Tommy írta:Mikor José megérkezett a stadionhoz az autojával a bilanisták többen várták és sértegették őt, José erre csak felemelta a 3 ujját a merdásoknak! :D

De komoly. :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Kép
GRANDE JOSÉ!
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Tommy írta:Kép
GRANDE JOSÉ!

Ez nagyon nagy, Grande Jose, valóban! :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nagy pali,nagyon nagy.Sikerre viszi azt a nyamvadt Madridot is.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Intertobi írta:Na már most tőlem Rafa védekezhet azzal , hogy a válogatottba sérültek meg, meg a többi baromság! De ha egyszerre 4-5 középpályás sérült, és ugyan olyan jellegűek a sérülések akkor ott valaki nagyon elbaszott valamit!

Ez nekem is gyanus. Emlékeztek, hogy Mancini indejében is rengeteg volt az izomhúzódás, szakadás???

José alatt meg szinte sérültünk is alig volt.

Más edzés munka, más módszer, lehet hogy csak át kell majd állni rá, és ennek is megvan az ára, de valamiért az Inter orvostábját sosem tartottam túl sokra más csapatokéhoz képest.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Grande jose,te vagy a legnagyobb.Reméljük egy szépen napon visszatérsz,itt mindenki téged vár vissza.
Festa

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... nt-2051905

Totti nem felejtett el üzenni korábbi csapattársának, a ma már a rivális Intert erősítő Walter Samuelnek sem, aki súlyos térdsérülést szenvedett, aminek következtében ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára: „Egy kőkemény védő, aki nagyszerű csapattárs volt, többek között a bajnoki címünk évében. Nehéz időket élhet át, tudom, mit érez. A legjobbakat kívánom, Walter!"

Ez egész emberi megnyilvánulás volt.Totti ilyet is tud? Meglepő.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Festa írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/roma-a-derbit-otthonrol-nezo-totti-a-megserult-samuelnek-is-uzent-2051905

Totti nem felejtett el üzenni korábbi csapattársának, a ma már a rivális Intert erősítő Walter Samuelnek sem, aki súlyos térdsérülést szenvedett, aminek következtében ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára: „Egy kőkemény védő, aki nagyszerű csapattárs volt, többek között a bajnoki címünk évében. Nehéz időket élhet át, tudom, mit érez. A legjobbakat kívánom, Walter!"

Ez egész emberi megnyilvánulás volt.Totti ilyet is tud? Meglepő.

Ezt biztos nem ő mondta. :D
Inter101

Én Benitez helyében mindenképp átállnék a 4-4-2-re ugy hogy rombuszban játszana a középpálya. A védekező Cambiaso elöl Sneijder a jobb oldal Stankoé a bal mehet Mottának amig sérült mehet Muntari oda vagy akár Coutinho. Elöl Eto'o és Milito, ebben az esetben Eto'o lekötné a védőket talán igy Militonak több lehetősége lenne és végre elkaphatná a fonalat. Hátul, belül most hogy sérült Samuel mehet a Lucio, Chivu kettős, a szélét Maicon (Zanetti, Santon), Zanetti vagy Santon megoldaná. Talán igy több helye lenne Maiconnak a felfutásokra. Mondjuk az elsődleges probléma hogy nem hajtanak a srácok, ugy meg tök mindegy hogy állunk fel!! A sérülések is elfelejthetnék a csapatot + sürgős edzés módszer vátoztatást javaslok!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Inter101 írta:Én Benitez helyében mindenképp átállnék a 4-4-2-re ugy hogy rombuszban játszana a középpálya

Alapjában véve sokkal jobbnak tartom a 4-3-3-at de most én is meglépném a rombuszt.
Így Eto'o és Milito is többet lehetne a kapu előtt, és Sneijder is inkább tehermentesítve lenne.
Persze ehhez az kellene hogy egyáltalán legyen bevethető középpályásunk.....
Festa

Érdekes,hogy a lista élén a topcsatáraink állnak. Ronaldo,Ibra,Vieri...
Remélem Eto'o-ból sosem lesz rossonero.
Seedorfért és Pirloért is szívhatjuk a fogunkat,hogy átengedtük öket a másik "öltözöbe".
Lombardini

Szerintem Eto'o nem lesz sosem Milan játékos. Ezt nem tudnám róla elképzelni. Vieri nagy csalódás volt, bár az Inter előtt is és után is vándorzenész volt így viszont nem meglepő. Mint ahogy Ibra sem. Ronaldotól viszont nagyon övön aluli volt annak idején.

Amúgy Festa azt hittem te is úton vagy már Milánó felé. Nem mentél?
Festa

Lombardini írta:Szerintem Eto'o nem lesz sosem Milan játékos. Ezt nem tudnám róla elképzelni. Vieri nagy csalódás volt, bár az Inter előtt is és után is vándorzenész volt így viszont nem meglepő. Mint ahogy Ibra sem. Ronaldotól viszont nagyon övön aluli volt annak idején.

Szia Lombi.Sajnos munka miatt mégsem tudtam menni ezért a Pepe ment helyettem.
Eto'o vasárnap is nyerő ember lehet,de az hogy már a Barcások visszasírják az sokat jelent.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Közel fél év után úgy érzem nem bírom tovább,és meg kell osztanom a véleményem Veletek.(Korábban - bár én kértem- , de Youme nem volt hajlandó törölni a regisztrációmat.)
A nyár elején többen kikezdtek azért a véleményemért mivel le mertem írni,hogy néhány új játékos nem való a BL.győztes csapatunkba.Konkrétan Pandev,Mariga és Biabiany került akkor szóba, akiket én is tehetségesnek tartok, de szerintem még, (de lehet,hogy sohasem lesznek) Inter szintű játékosok.
Az elmúlt néhány hét csak csalódásokat, kudarcokat hozott. Nyoma sincs a csapatban "az edzői elképzeléseknek",de szerinte még a kellő motívációnak sem.
Nyáron José elment, és akkor a pótlására én is jó megoldásnak véltem Benitez szerződtetését. DE :
- a BL.győztes csapatunk együtt maradt, az alap biztosnak látszott, amire rá lehetett volna építeni a jövő NAGY INTERÉT . Én gyermekként láthattam a GRANDE INTER-t (az a csapat 4-5 évig a top-on volta világ labdarugásában!) és nagyon reméltem,hogy talán 40-45 év után végre a klub ismét hosszasan Európa legjobbjai között lehet.
A pénz most talán meg is lett volna rá,de mégsem akart senki a vezetés részéről komoly összeget a jövő érdekében befektetni, és újra megalapozni a jelen korszak európai nagycsapatát.
- a jelenlegi állapot pedig szerintem szégyen,gyalázat és a szememben KATASZTRÓFA !! Miért ?
- az elmúlt szezonokban remeklő játékosaink többsége nem felejtett el játszani,de most még csak nem is emlékeztetnek a tavalyi önmagukra.
- Maicon,Sneijder,Milito,Cambiasso,JC. stb. miért játszanak zsinórban bűn rosszul, miért nem látni az akaratot ,a taktikai elképzelést ,vagy éppen miért van ennyire sok sérült a csapatban? Elveszítettük a 2,5 éves hazai veretlenségünket,és mostanság már akár bravúrnak is számít egy döntetlen egy Brescia-val, vagy Leccével stb. A csapatunk szenvedését látja az egész világ ,és ezzel a jelenleg sérülésekkel teli és leamortizált gárdával kell nemsokára a vén kontinenst képvisenünk hamarosan a klub VB.-n.
HOVÁ JUTOTTUNK FÉL ÉV ALATT, - ÉS KI A FELELŐS MINDEZÉRT ??
Inter101

Jo kérdés. Tudom furcsa lesz de szerintem Mourinho a felelős ezért! Ha valakit érdekel a miért annak szivesen kifejtem, bár valaki már megtette valamelyik oldalon. Azt hiszem annak idején Herrera(jol irtam?) a nagy sikerek után nem hagyta faképnél a csapatát. Persze biztos van része ebben Beniteznek és majd minden játékosnak akiknek nem tudom van-e otthon tükrük. Azt hiszem Morattit nehéz lenne kritizálni végülis ő az aki euroszázmilliokat öl bele a pénzéből! Nálam az elsödlegesen hibáztatható ember Mourinho!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Lombardini írta:Szerintem Eto'o nem lesz sosem Milan játékos. Ezt nem tudnám róla elképzelni. Vieri nagy csalódás volt, bár az Inter előtt is és után is vándorzenész volt így viszont nem meglepő. Mint ahogy Ibra sem. Ronaldotól viszont nagyon övön aluli volt annak idején.

Soha ne mond , hogy soha
Játszott ő már a Realban is és Barcában is. Persze a Realnál szarba se nézték. De egyébként egyetértek veled, szerintem sem fog odaigazolni. Csak manapság amikro ennyi zsoldos van a pályákon az ember már semmin se lepődne meg.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Facebookon azt írta az egyik hozzászóló, hogy Milito és Obi is kidőlt egy hónapra...
(ha már volt szó róla akkor sorry lusta vagyok visszaolvasni)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mazzola írta:Közel fél év után úgy érzem nem bírom tovább,és meg kell osztanom a véleményem Veletek.(Korábban - bár én kértem- , de Youme nem volt hajlandó törölni a regisztrációmat.)
A nyár elején többen kikezdtek azért a véleményemért mivel le mertem írni,hogy néhány új játékos nem való a BL.győztes csapatunkba.Konkrétan Pandev,Mariga és Biabiany került akkor szóba, akiket én is tehetségesnek tartok, de szerintem még, (de lehet,hogy sohasem lesznek) Inter szintű játékosok.
Az elmúlt néhány hét csak csalódásokat, kudarcokat hozott. Nyoma sincs a csapatban "az edzői elképzeléseknek",de szerinte még a kellő motívációnak sem.
Nyáron José elment, és akkor a pótlására én is jó megoldásnak véltem Benitez szerződtetését. DE :
- a BL.győztes csapatunk együtt maradt, az alap biztosnak látszott, amire rá lehetett volna építeni a jövő NAGY INTERÉT . Én gyermekként láthattam a GRANDE INTER-t (az a csapat 4-5 évig a top-on volta világ labdarugásában!) és nagyon reméltem,hogy talán 40-45 év után végre a klub ismét hosszasan Európa legjobbjai között lehet.
A pénz most talán meg is lett volna rá,de mégsem akart senki a vezetés részéről komoly összeget a jövő érdekében befektetni, és újra megalapozni a jelen korszak európai nagycsapatát.
- a jelenlegi állapot pedig szerintem szégyen,gyalázat és a szememben KATASZTRÓFA !! Miért ?
- az elmúlt szezonokban remeklő játékosaink többsége nem felejtett el játszani,de most még csak nem is emlékeztetnek a tavalyi önmagukra.
- Maicon,Sneijder,Milito,Cambiasso,JC. stb. miért játszanak zsinórban bűn rosszul, miért nem látni az akaratot ,a taktikai elképzelést ,vagy éppen miért van ennyire sok sérült a csapatban? Elveszítettük a 2,5 éves hazai veretlenségünket,és mostanság már akár bravúrnak is számít egy döntetlen egy Brescia-val, vagy Leccével stb. A csapatunk szenvedését látja az egész világ ,és ezzel a jelenleg sérülésekkel teli és leamortizált gárdával kell nemsokára a vén kontinenst képvisenünk hamarosan a klub VB.-n.
HOVÁ JUTOTTUNK FÉL ÉV ALATT, - ÉS KI A FELELŐS MINDEZÉRT ??

szerintem 50%-ban José,hisz a sereg elvesztette a vezérét,diktátorát. ők is emberek,Marco-ból sem sokan nézték volna ki,hogy egy edző miatt sírni tudna.
25%ban Benitez,hogy felrúgott mindent,egyből saját elképzelésére akarta formálni a csapatot.én ezt ahhoz hasonlítanám,mintha egy műtött lábú embert egyből gátfutásra kényszerítenének,holott először sétálni kellene újra megtanulnia
10%ban Moratti,hogy elkövette azt a hibát amit Berlusconi,nem igazolt.
5%ban a játékosok hiszen ők is emberek,nem robotok(érzelem,mentalitás,fizikum)
5%ban a talaj
hogy mi lesz a vége ennek a mélyrepülésnek jó kérdés.ha így szerepel a csapat és mégis marad a spanyol,akkor lehetséges,hogy a vezetőség hajlandó beáldozni ezt az évet,hogy 1 új Inter alapjait letegye a spanyol.fiatalitás,más fajta futball amit tőlünk megszokhattak.jelenleg ebben tudok reménykedni,bár nem hinném,hogy valaki is innen elfordulna a csapattól,ha 5évig nem nyernénk semmit.mennyit vártunk újra a scudettora és mégis szerintem sokan nem cserélnék le a klubbot holmi Barcelonára,Real Madridra,Manchesterre.
Forza !
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mikor voltunk utoljára 5.ek a bajnokságban a futó szezon alatt? Nem bajnoki rajtokra gondolok 1-2 forduló után.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Komax írta:Mikor voltunk utoljára 5.ek a bajnokságban a futó szezon alatt? Nem bajnoki rajtokra gondolok 1-2 forduló után.

azért egyelőre a pozícióval semmi gáz sincsen. bőven van még idő és forduló,hogy akárhányadikok is lehessünk.
éshát a calciopoli előtt azért elég sok bajnoki évad akadt, amikor nem ment a gépezet ahogy szerettük volna :(
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Tisztelt Mazzola!Teljes mértékben egyettértek veled!!!!! :(
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Remélem van valaki aki emlékszik és meg tudja erősíteni az emlékeimet. Hector Cooper edzösködése alatt iszonyatosan sok volt a sérült a csapatban. Akkor Moratti kirúgta az erőnléti edzöt és még másokat is Cooper csapatából, akiket olasz szakemberekkel helyettesítettek. Cooper bevállalta mert másképp ő is mehetett volna, így viszont maradhatott a csapat edzője . De a lényeg, hogy akkor a sok sérültet az erőnléti edző nyakába varrták. Ha minden igaz túlhajtotta a játékosokat. Volt egy edzés amin a játékosok 6*2000 métert futottak homokban.
Válasz küldése