Inzaghi:
Hosszu es nehez utunk volt a dontoig, mindenki emlekszik a Barcelona elleni ket meccsre, de a Bayern ellen is nagyon nehez volt.
Ket BL donto harom ev alatt, ez mindenki szamara elismeres.
Gyozni akarunk, es a ket evvel ezelotti vereseget feledtetni.
Egyenrangu ellenfelei voltunk akkor a Citynek, minimum hosszabbitast erdemeltunk volna.
PSG csapatkent nagyon eros, rettento fiatalok, annyira mint senki mas az europai top futballban.
De nem hiszem, hogy ez problemat okozna szamunkra.
Idosebb a csapatunk, de szerintem ez elony, mert a donto pillantokban sokat szamit a tapasztalat.
A BL gyozelem a 4 eves munkam megkoronazasa lenne.
Minden eronkkel megakarjuk nyerni a BL trofeat.
Martinez:
Hihetetlen erzes a donto, eletem legnagyobb elmenye a Katari VB donto, de az Isztambuli BL donto is orokke emlekezetes marad.
Egy alom valosulhat meg a BL gyozelemmel, amire meg gondolni sem mertunk igazan.
Nem is gondolok masra, csak arra, hogy megszerezzuk a trofeat ami evek ota hianyzott az Internek.
Elvezni akarom a dontot, ha megnyerjuk az egy alom lesz.
Nem erdekelnek az egyeni elismeresek, csakis a csapatert vagyok, a csapatert kuzdok.
Barcelonai serulesem utan 2 napig sirtam, hogy ki kell hagyjam a visszavagot.
De akarmilyen allapotban is voltam, hiaba nem epultem fel, nem hagyhattam ki a visszavagot, palyan kellett lennem barmilyen allapotban is a csapattarsaimert.
Amiota CSK vagyok peldat akarok mutatni a tarsaimak.
Nem epultem fel, de ugy voltam vele barmi is van kezdenem kell, igy tudtam segiteni a tarsaknak es az Internek.
Az Inter megerdemelte a dontot, kemenyen dolgoztunk, es kivalo szezont produkaltunk.
Buszke vagyok az Interre.
Ra akarjuk tenni a habot a tortara a BL gyozelemmel.
Frattesi:
A PSG erossege az, hogy csapatkent rettento erosek es egyben vannak.
Nem egyenek vannak a PSG-ben, hanem egy csapat akik meghalnak egymasert a palyan, ezert vannak a dontobe.
Mi viszont megmutattuk, barkivel feltudjuk venni a versenyt.
Rendkivuli amit csinalunk, es megerdemeltuk a BL dontot, raszolgaltunk.
Vitinha:
Szamunkra nincs nyomas a BL donto miatt.
Csakis a pillanat orome, a boldogsag van bennunk.
Senki nem gondolta ezt, hogy mi dontot jatszhatunk, most eljutottunk idaig, es ez egy hihetetlen erzes es orom.
Csapatkent mindent beleadtunk, es egy csapatkent jutottunk ide.
Mindent belefogunk adni, meglatjuk mire lesz ez eleg.
Az Inter valoban egy tapasztalt rutinos csapat, mi pedig egesz Europa legfiatalabb csapata, de nem hiszem hogy elonyt jelente vagy hatranyt ez barkinek.
Ha a BL-t a nevek alapjan legerosebb csapat nyerne, akkor mar az elejen ki kellene osztani a trofeat, de ez nem igy mukodik.
Keszen allunk a dontore, nyerni szeretnek, de az Inter egy nagyszeru csapat, es nagyon nehez dolgunk lesz.
Hakimi:
Nem beszelek a volt Interes csapatarsaimmal, de Martinezzel ugyanazon ugynoksegnel vagyunk, igy kozvetve van kapcsolat.
Emiatt biztos valtok majd par szot Martinezzel, de most az Internek egy nagyon fontos meccse lesz a Scudettoert.
Martinez az Interert teszi a dolgat, en a PSG-ert, ez most nem a beszelgetesek ideje.
Dumfries nagyszeru jatekos, sok golt szerez fejjel, ezt a tulajdonosagat irigylem tole.
Marquinhos:
Motivacio, elkotelezetseg, erzelem, mindenre szuksegunk lesz, ha megakarjuk nyerni a BL dontot.
Sok jatekossal jatszottam itt, sok vilagsztar is megfordult az evek alatt itt, most viszont egy mas tipusu kerettel van lehetosegunk a BL gyozelemre.
Szornyu erzes volt egyszer a BL gyozelem kapujaban lenni, es elvesziteni a trofeat, nem akarom ezt ujra.
Nyerni akarok, es hazahozni Parizsba a BL serleget.
Valo igaz, most nincsenek sztarjaink, hogy ez e az erossegunk?
Nehez megmondani, mas tipusu keretunk volt 2020-ban.
Ennek a jelenlegi PSG keretnek olyan energiaja, olyan alazata van, ami szamomra csodalatos.
Barmi is lesz a vege, ez a legjobb PSG amiben valaha jatszottam.
Imadom ezt a csapatot, az edzesinket, az edzot, a csapattarsaimat, egesz egyszeruen imadom az egesz PSG-t, eletem klubja.
Szeretnem ha tortenelmi dolgokat hajtanank vegre, de ehhez maximalis erobedobas kell majd.
Elkepeszto erzelem vedokent golt szerezni, ilyen erzelem volt Acerbinek is a Barcelona ellen, ismerem az erzest.
Ezek olyan erzelmek amiket nem lehet elmagyarazni.
Az Inter szamara gyonyoru dolog volt, a Barcelonak szornyu, ilyen a futball.
Internek nagyszeru csatarai vannak, Martinezt ismerem a valogattotbol, Thuram ellen meg fiatalabb koraban jatszottam es akkor is veszelyes volt.
De a BL-ben minden csatar nagyszeru, mi vedok azert vagyunk, hogy megakadalyozzuk oket, ezt kell tennem a dontoben is.
Legmagasabb szinten kell jatszanunk, csak akkor gyozhetjuk le az Intert.
Tokeletes vedekezes, es kimeletlen tamadasok kellenek, nem szabad az Internek teruletet es idot hagyni.
A PSG vedekezese nem azert eros mert mi vedok ennyire jok vagyunk, hanem azert mert a KP vedekeze is eros, es az egesz csapat a csatarokkal egyutt tud csapatkent egysegben vedekezni.
Kvaratskhelia:
Amikor megerkeztem a PSG-be almodni sem mertem rola, hogy iden BL dontot jatszhatok, ez egy igazi alom.
Minden olyan gyorsan tortent, egy tokeletes csapatba kerultem, a csapategysegnek koszonhetek mindent.
Ismerem az Intert, egy nagyon eros csapat.
Nezem e a Napoli meccseit?
Igen, en, Donnarumma, es F.Ruiz is a Napoli bajnoki cimert szoritunk, bizunk benne bajnok lesz a Napoli.
Hatalmas unnep lesz a Napolinak, es egesz Napoly varosanak.
F.Ruiz:
Ez a legjobb PSG szezonom, es ez a legjobb PSG amiben jatszottam.
Megprobaljuk a tortenelmi triplazast, ha sikerulne elmondhatnam, hogy ez volt palyafutasom legjobb eve es csucsa is.
Az Inter nagyon eros, 3 evbol ketszer is a BL donto nem veletlen.
Szervezettek, taktikailag is erosek, kivalo jatekosaik vannak.
Nagyon nehez merkozes lesz, de ha nyerni akarunk azt kell folytatni amit egesz szezonban jatszottunk, de tudjuk egy nagyszeru ellenfelunk lesz az Interrel.
Nem titok a Napolinak szurkolok a Scudettoert, remelek megnyerik, megerdemlik.
Nagyszeru idot toltottem ott, orokke a szivembe zartam a Napolit.
Dembele:
Egy meccsen es 90 perc alatt barmi tortenhet.
Ez az ev nagyszeru es fantasztikus szamunkra akkor is ha triplazunk, es akkor is ha nem.
Hatalmas elmeny lesz a BL donto, oriasi boldogsag ez szamunkra.
PSG tortenelmenek is egy unnep a BL donto, tudjuk mekkora eredmeny lenne egy BL gyozelem, mindent megfogunk tenni.
Ugyanugy keszulunk a BL dontore mint a tobbi meccsre, nem fogunk valtoztatni.
Most eloszor a Francia Kupat szeretnenk megnyerni.
Nem erdekel az Aranylabda, csakis a csapat sikere van a szemem elott, ez nem egy egyeni sport, ez egy csapatsport.
Dontoben barmi megtortenhet, az Inter 4-5 eve a legmagasabb szinten jatszik, kivalo csapat.
Nem mindennapi dolog, hogy a PSG dontobe jut, megprobalunk nyerni, es egy jo meccset jatszani.
Luis Enrique:
Nem tudtam mire leszunk iden kepesek, csakis a munkara koncentraltunk.
Csapatkent tudtunk osszetartani, es erosodni csapatkent tavalyhoz kepest.
Most mindenki azt mondja, nincsenek nalunk vilagsztarok, nincsenek nalunk sztarok, de az en szemembe a jelenlegi csapat a legnagyobb sztar.
Ez a futball szepsege, nem a sztarokbol lesz csapat, hanem csapatkent tudsz sztar lenni.
Ezek a fiatal jatekos olyan magas szinten teljesitenek, hogy nem kell ahhoz valakinek nevugyileg vilagsztarnak lenni.
Szerencses vagyok, hogy ezekkel az elhivatott, es motivalt fiatal jatekosokkal dolgozhatok egyutt.
A futball egy csapatsport, itt nincsenek egyenek.
Ha egyenek vannak egy csapatban, akkor a futballban veged van.
Mindenkinek a csapatert kell dolgozni, es ebben tudtunk mi kiemelkedot hozni.
Eloben lattam az Inter-Barcelona meccset, es a multam miatt persze Barcelonanak szurkoltam, de ez az Inter maximalisan megerdemelte a dontobe jutast, csakis elismerni es csodalni tudom az Intert.
Az Inter evek ota nagyon magas szinten van, egy kivalo edzovel, es nagyszeru jatekosokkal.
Az Inter mas mint a tobbi klub, letamadnak, vedekeznek, es meg a csatarok is Thuram es Martinez is kiveszi a reszet a csapatmunkabol.
Az Inter egy igazi csapat, rengeteg alazattal es tudassal kombinalva.
Pontosan tudja az Inter, hogy mikor es hol hogyan kell jatszani, fantasztikusak.
Nagyszeru donto lesz, es szerintem minden PSG, minden Inter, es minden partatlan szurkolo jol fog szorakozni.
Nagyon szeretem az Intert mint csapat, es csodalom oket minden teren.
Ez a donto egy nagyszeru show lesz, es a futball vilag unnepe.
Szeretnek megnyerni a BL-t, de az Inter celja ugyanez.
Az Inter megmutatta a Barcelona ellen mennyire jo csapat, alig voltak hatranyban.
Szurkolokent, foci szeretokent, es edzokent is az Inter-Barcelona meccset ajanlom mindenkinek, fantasztikus volt.
Remelem a donto azert nem lesz olyan vegletek meccse mint az Inter-Barcelona.
Az Inter a legjobb a szogletekbol, erre is nagyon kell figyeljunk.
Labdabirtoklasra epitenek, ebben nagyon hasonlitanak rank.
Mai futballban nem a vilagsztarok igazolasaval nyersz, hanem ha csapatot tudsz epiteni a megfelelo mentalitasu, alazatu, es elhivatott jatekosokkal.
Mi is ilyen csapat vagyunk, es az Inter is ugyanilyen csapat.
Masok vagyunk mi es az Inter, mint a a tobbi top csapat, de a mentalitassal felert mindket csapat a legmagasabb szintre.