Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2025.05.20. 11:25 2 elveszített európai kupa döntő után most annyira jó lenne nyerni végre. :) Emlékszem a 2020-as EL döntő után baromi csalódott voltam és napokig szarul éreztem magam....azzal nyugtattam magam, hogy na majd a BL-t megnyerjük. ;) Aztán jött pár évvel később a BL döntő és hiába a City dominancia azért hittem benne most végre egy döntő után nem szomorkodni fogunk. Sajna nem így lett. :? Szóval 3. alkalommal futunk neki 5 éven belül ami szép teljesítmény de most már nagyon nagyon jó lenne örülni és ünnepelni a végén. ;) Megérdemelné a csapat és a szurkolók is.
En amitol feltem a csapatot es Inzaghit az a sokat emlegetett "nyomas".

Eddig a 8 koze jutas ota gyakorlatilag teljesen nyomas es teher nelkul jatszottunk.
Senki nem vart tolunk tobbet, mindenki arra szamitott kiesunk, meg Marotta is elmondta, hogy a 8 koze jutassal mar tulteljesitettuk az idei BL elvarast.
Magyar teher es elvaras nelkul jatszottunk mind a Bayern ellen, mind a Barcelona ellen.

Viszont most a donto mas.
Most mar az Inter eselyesnek van mondva, most mar nem szamitana meglepetesnek ha az Inter BL-t nyerne.
Ket olyan csapat jutott a BL dontobe akire senki nem szamitott, es talan a Barcelonat leszamitva, az idei szezon legjobb csapatai, csapatkent (nyilvan nalunk sajnos voltak bukdacsolasok).

Szerintem ez a donto ott fog eldolni, hogy tudjuk kezelni a most mar meglevo nyomast.
Volt szerencsem a 2 evvel ezelotti BL dontot is Isztambulban szemelyesen latni, 1,5 het mulva a mostanit is eloben nezem Munchenben.
Remelem hasonlo fantasztikus oromteli dolgokat lathatok majd amit a Barcelona elleni mindket meccsen.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Pénteken nem fog nyerni a Napoli (Lukaku az összes ziccert kihagyja), mi nyerünk Como-ban és bajnokok leszünk 😀
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Tombi1986 írta: 2025.05.20. 18:05 Pénteken nem fog nyerni a Napoli (Lukaku az összes ziccert kihagyja), mi nyerünk Como-ban és bajnokok leszünk 😀
Na végre, van aki még hisz a Scudettoban! :) Legyen igazad, és vendégem vagy egy üveg jó borra! :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

möszi írta: 2025.05.20. 18:22
Tombi1986 írta: 2025.05.20. 18:05 Pénteken nem fog nyerni a Napoli (Lukaku az összes ziccert kihagyja), mi nyerünk Como-ban és bajnokok leszünk 😀
Na végre, van aki még hisz a Scudettoban! :) Legyen igazad, és vendégem vagy egy üveg jó borra! :)
Bevallom én nem sok esélyt látok rá, hogy még bajnokok lehetünk de eszembe jut egy tavaly áprilisi Inter - Cagliari meccs amire kimentem a 8 éves fiammal. Neki ez volt az első és mondom neki mivel x-elt a korábban játszó Milan és szinte /matematikailag még nem/ bajnokok leszünk ha nyerünk ezért nem is kérdés nyerni fogunk. Na 2-2- lett. :D ;)
Szóval bármi lehet még pénteken is de az tény az esély kicsi.
Persze attól még van és reménykedjünk. ;)
möszi

interfan írta: 2025.05.20. 11:33
Cupi írta: 2025.05.20. 11:25 2 elveszített európai kupa döntő után most annyira jó lenne nyerni végre. :) Emlékszem a 2020-as EL döntő után baromi csalódott voltam és napokig szarul éreztem magam....azzal nyugtattam magam, hogy na majd a BL-t megnyerjük. ;) Aztán jött pár évvel később a BL döntő és hiába a City dominancia azért hittem benne most végre egy döntő után nem szomorkodni fogunk. Sajna nem így lett. :? Szóval 3. alkalommal futunk neki 5 éven belül ami szép teljesítmény de most már nagyon nagyon jó lenne örülni és ünnepelni a végén. ;) Megérdemelné a csapat és a szurkolók is.

Eddig a 8 koze jutas ota gyakorlatilag teljesen nyomas es teher nelkul jatszottunk.
Senki nem vart tolunk tobbet, mindenki arra szamitott kiesunk, meg Marotta is elmondta, hogy a 8 koze jutassal mar tulteljesitettuk az idei BL elvarast.
Magyar teher es elvaras nelkul jatszottunk mind a Bayern ellen, mind a Barcelona ellen.

Most mar az Inter eselyesnek van mondva, most mar nem szamitana meglepetesnek ha az Inter BL-t nyerne.
Ket olyan csapat jutott a BL dontobe akire senki nem szamitott, es talan a Barcelonat leszamitva, az idei szezon legjobb csapatai, csapatkent (nyilvan nalunk sajnos voltak bukdacsolasok).

Szerintem ez a donto ott fog eldolni, hogy tudjuk kezelni a most mar meglevo nyomast.
Volt szerencsem a 2 evvel ezelotti BL dontot is Isztambulban szemelyesen latni, 1,5 het mulva a mostanit is eloben nezem Munchenben.
Remelem hasonlo fantasztikus oromteli dolgokat lathatok majd amit a Barcelona elleni mindket meccsen.
Nem tudom miből gondolod ezt. Max az olasz fogadóirodáknál állhat meg ez a “mi vagyunk esélyesek” érv. Ahogy nézem kb mindenhol, még az oly’ magasan rangsorolt tippmixpro-n is a PSG győzelmére van kisebb odds, ergo őket tartják esélyesebbnek…
interfan

möszi írta: 2025.05.21. 08:38
interfan írta: 2025.05.20. 11:33

Nem tudom miből gondolod ezt. Max az olasz fogadóirodáknál állhat meg ez a “mi vagyunk esélyesek” érv. Ahogy nézem kb mindenhol, még az oly’ magasan rangsorolt tippmixpro-n is a PSG győzelmére van kisebb odds, ergo őket tartják esélyesebbnek…
Nezd, ha a nagy kulfoldi fogadoirodakat nezzuk, a kulonbseg minimalis.
Pl:
PSG: 2,3X
Inter: 3,3X
Vagy
PSG: 2,5X
Inter: 3,0X

Ez a total ketteselyes meccs, egyik sem lenne a meglepetes.

Viszont pl a Bayern kapcsan ilyen tovabbjutas eselyek voltak:
Bayern: 1,7X
Inter: 6X

Barca kapcsan:
Barca: 1,5X
Inter: 8X

Na ott volt hatalmas kulonbseg, ott gyakorlatilag eselytelennek tartottak minket.
Nem csak a fogadoirodak, hanem kb mindenki.
Marotta is arrol beszelt a Bayern meccs elott, hogy mi mar a 8 koze jutassal tulteljesitettuk az idei elvarast a BL-re.

Most pedig akar a fogadoirodak, akar a szakertok, akar ex jatekosok, edzok, stb sorolhatnank holnapig, minimum hasonlo eselyeket mondanak, sot sok helyen az Inter gyozelmet mondjak inkabb.

Eddig minden oriasi meglepetes volt, Bayern, Barcelona, de ha a City ellen nyertunk volna BL dontot, az is dobbenetes meglepetes lett volna.
Viszont ha most megnyerjuk a BL dontot, az mar most egyaltalan nem szamitana semmifele meglepetesnek.

Raadasul ezzel a BL-el a kb "mindent vagy semmit" elvet valljuk es csinaljuk.
interfan

Inzaghi:
Hosszu es nehez utunk volt a dontoig, mindenki emlekszik a Barcelona elleni ket meccsre, de a Bayern ellen is nagyon nehez volt.
Ket BL donto harom ev alatt, ez mindenki szamara elismeres.
Gyozni akarunk, es a ket evvel ezelotti vereseget feledtetni.
Egyenrangu ellenfelei voltunk akkor a Citynek, minimum hosszabbitast erdemeltunk volna.
PSG csapatkent nagyon eros, rettento fiatalok, annyira mint senki mas az europai top futballban.
De nem hiszem, hogy ez problemat okozna szamunkra.
Idosebb a csapatunk, de szerintem ez elony, mert a donto pillantokban sokat szamit a tapasztalat.
A BL gyozelem a 4 eves munkam megkoronazasa lenne.
Minden eronkkel megakarjuk nyerni a BL trofeat.
Martinez:
Hihetetlen erzes a donto, eletem legnagyobb elmenye a Katari VB donto, de az Isztambuli BL donto is orokke emlekezetes marad.
Egy alom valosulhat meg a BL gyozelemmel, amire meg gondolni sem mertunk igazan.
Nem is gondolok masra, csak arra, hogy megszerezzuk a trofeat ami evek ota hianyzott az Internek.
Elvezni akarom a dontot, ha megnyerjuk az egy alom lesz.
Nem erdekelnek az egyeni elismeresek, csakis a csapatert vagyok, a csapatert kuzdok.
Barcelonai serulesem utan 2 napig sirtam, hogy ki kell hagyjam a visszavagot.
De akarmilyen allapotban is voltam, hiaba nem epultem fel, nem hagyhattam ki a visszavagot, palyan kellett lennem barmilyen allapotban is a csapattarsaimert.
Amiota CSK vagyok peldat akarok mutatni a tarsaimak.
Nem epultem fel, de ugy voltam vele barmi is van kezdenem kell, igy tudtam segiteni a tarsaknak es az Internek.
Az Inter megerdemelte a dontot, kemenyen dolgoztunk, es kivalo szezont produkaltunk.
Buszke vagyok az Interre.
Ra akarjuk tenni a habot a tortara a BL gyozelemmel.
Frattesi:
A PSG erossege az, hogy csapatkent rettento erosek es egyben vannak.
Nem egyenek vannak a PSG-ben, hanem egy csapat akik meghalnak egymasert a palyan, ezert vannak a dontobe.
Mi viszont megmutattuk, barkivel feltudjuk venni a versenyt.
Rendkivuli amit csinalunk, es megerdemeltuk a BL dontot, raszolgaltunk.
Vitinha:
Szamunkra nincs nyomas a BL donto miatt.
Csakis a pillanat orome, a boldogsag van bennunk.
Senki nem gondolta ezt, hogy mi dontot jatszhatunk, most eljutottunk idaig, es ez egy hihetetlen erzes es orom.
Csapatkent mindent beleadtunk, es egy csapatkent jutottunk ide.
Mindent belefogunk adni, meglatjuk mire lesz ez eleg.
Az Inter valoban egy tapasztalt rutinos csapat, mi pedig egesz Europa legfiatalabb csapata, de nem hiszem hogy elonyt jelente vagy hatranyt ez barkinek.
Ha a BL-t a nevek alapjan legerosebb csapat nyerne, akkor mar az elejen ki kellene osztani a trofeat, de ez nem igy mukodik.
Keszen allunk a dontore, nyerni szeretnek, de az Inter egy nagyszeru csapat, es nagyon nehez dolgunk lesz.
Hakimi:
Nem beszelek a volt Interes csapatarsaimmal, de Martinezzel ugyanazon ugynoksegnel vagyunk, igy kozvetve van kapcsolat.
Emiatt biztos valtok majd par szot Martinezzel, de most az Internek egy nagyon fontos meccse lesz a Scudettoert.
Martinez az Interert teszi a dolgat, en a PSG-ert, ez most nem a beszelgetesek ideje.
Dumfries nagyszeru jatekos, sok golt szerez fejjel, ezt a tulajdonosagat irigylem tole.
Marquinhos:
Motivacio, elkotelezetseg, erzelem, mindenre szuksegunk lesz, ha megakarjuk nyerni a BL dontot.
Sok jatekossal jatszottam itt, sok vilagsztar is megfordult az evek alatt itt, most viszont egy mas tipusu kerettel van lehetosegunk a BL gyozelemre.
Szornyu erzes volt egyszer a BL gyozelem kapujaban lenni, es elvesziteni a trofeat, nem akarom ezt ujra.
Nyerni akarok, es hazahozni Parizsba a BL serleget.
Valo igaz, most nincsenek sztarjaink, hogy ez e az erossegunk?
Nehez megmondani, mas tipusu keretunk volt 2020-ban.
Ennek a jelenlegi PSG keretnek olyan energiaja, olyan alazata van, ami szamomra csodalatos.
Barmi is lesz a vege, ez a legjobb PSG amiben valaha jatszottam.
Imadom ezt a csapatot, az edzesinket, az edzot, a csapattarsaimat, egesz egyszeruen imadom az egesz PSG-t, eletem klubja.
Szeretnem ha tortenelmi dolgokat hajtanank vegre, de ehhez maximalis erobedobas kell majd.
Elkepeszto erzelem vedokent golt szerezni, ilyen erzelem volt Acerbinek is a Barcelona ellen, ismerem az erzest.
Ezek olyan erzelmek amiket nem lehet elmagyarazni.
Az Inter szamara gyonyoru dolog volt, a Barcelonak szornyu, ilyen a futball.
Internek nagyszeru csatarai vannak, Martinezt ismerem a valogattotbol, Thuram ellen meg fiatalabb koraban jatszottam es akkor is veszelyes volt.
De a BL-ben minden csatar nagyszeru, mi vedok azert vagyunk, hogy megakadalyozzuk oket, ezt kell tennem a dontoben is.
Legmagasabb szinten kell jatszanunk, csak akkor gyozhetjuk le az Intert.
Tokeletes vedekezes, es kimeletlen tamadasok kellenek, nem szabad az Internek teruletet es idot hagyni.
A PSG vedekezese nem azert eros mert mi vedok ennyire jok vagyunk, hanem azert mert a KP vedekeze is eros, es az egesz csapat a csatarokkal egyutt tud csapatkent egysegben vedekezni.
Kvaratskhelia:
Amikor megerkeztem a PSG-be almodni sem mertem rola, hogy iden BL dontot jatszhatok, ez egy igazi alom.
Minden olyan gyorsan tortent, egy tokeletes csapatba kerultem, a csapategysegnek koszonhetek mindent.
Ismerem az Intert, egy nagyon eros csapat.
Nezem e a Napoli meccseit?
Igen, en, Donnarumma, es F.Ruiz is a Napoli bajnoki cimert szoritunk, bizunk benne bajnok lesz a Napoli.
Hatalmas unnep lesz a Napolinak, es egesz Napoly varosanak.
F.Ruiz:
Ez a legjobb PSG szezonom, es ez a legjobb PSG amiben jatszottam.
Megprobaljuk a tortenelmi triplazast, ha sikerulne elmondhatnam, hogy ez volt palyafutasom legjobb eve es csucsa is.
Az Inter nagyon eros, 3 evbol ketszer is a BL donto nem veletlen.
Szervezettek, taktikailag is erosek, kivalo jatekosaik vannak.
Nagyon nehez merkozes lesz, de ha nyerni akarunk azt kell folytatni amit egesz szezonban jatszottunk, de tudjuk egy nagyszeru ellenfelunk lesz az Interrel.
Nem titok a Napolinak szurkolok a Scudettoert, remelek megnyerik, megerdemlik.
Nagyszeru idot toltottem ott, orokke a szivembe zartam a Napolit.
Dembele:
Egy meccsen es 90 perc alatt barmi tortenhet.
Ez az ev nagyszeru es fantasztikus szamunkra akkor is ha triplazunk, es akkor is ha nem.
Hatalmas elmeny lesz a BL donto, oriasi boldogsag ez szamunkra.
PSG tortenelmenek is egy unnep a BL donto, tudjuk mekkora eredmeny lenne egy BL gyozelem, mindent megfogunk tenni.
Ugyanugy keszulunk a BL dontore mint a tobbi meccsre, nem fogunk valtoztatni.
Most eloszor a Francia Kupat szeretnenk megnyerni.
Nem erdekel az Aranylabda, csakis a csapat sikere van a szemem elott, ez nem egy egyeni sport, ez egy csapatsport.
Dontoben barmi megtortenhet, az Inter 4-5 eve a legmagasabb szinten jatszik, kivalo csapat.
Nem mindennapi dolog, hogy a PSG dontobe jut, megprobalunk nyerni, es egy jo meccset jatszani.
Luis Enrique:
Nem tudtam mire leszunk iden kepesek, csakis a munkara koncentraltunk.
Csapatkent tudtunk osszetartani, es erosodni csapatkent tavalyhoz kepest.
Most mindenki azt mondja, nincsenek nalunk vilagsztarok, nincsenek nalunk sztarok, de az en szemembe a jelenlegi csapat a legnagyobb sztar.
Ez a futball szepsege, nem a sztarokbol lesz csapat, hanem csapatkent tudsz sztar lenni.
Ezek a fiatal jatekos olyan magas szinten teljesitenek, hogy nem kell ahhoz valakinek nevugyileg vilagsztarnak lenni.
Szerencses vagyok, hogy ezekkel az elhivatott, es motivalt fiatal jatekosokkal dolgozhatok egyutt.
A futball egy csapatsport, itt nincsenek egyenek.
Ha egyenek vannak egy csapatban, akkor a futballban veged van.
Mindenkinek a csapatert kell dolgozni, es ebben tudtunk mi kiemelkedot hozni.
Eloben lattam az Inter-Barcelona meccset, es a multam miatt persze Barcelonanak szurkoltam, de ez az Inter maximalisan megerdemelte a dontobe jutast, csakis elismerni es csodalni tudom az Intert.
Az Inter evek ota nagyon magas szinten van, egy kivalo edzovel, es nagyszeru jatekosokkal.
Az Inter mas mint a tobbi klub, letamadnak, vedekeznek, es meg a csatarok is Thuram es Martinez is kiveszi a reszet a csapatmunkabol.
Az Inter egy igazi csapat, rengeteg alazattal es tudassal kombinalva.
Pontosan tudja az Inter, hogy mikor es hol hogyan kell jatszani, fantasztikusak.
Nagyszeru donto lesz, es szerintem minden PSG, minden Inter, es minden partatlan szurkolo jol fog szorakozni.
Nagyon szeretem az Intert mint csapat, es csodalom oket minden teren.
Ez a donto egy nagyszeru show lesz, es a futball vilag unnepe.
Szeretnek megnyerni a BL-t, de az Inter celja ugyanez.
Az Inter megmutatta a Barcelona ellen mennyire jo csapat, alig voltak hatranyban.
Szurkolokent, foci szeretokent, es edzokent is az Inter-Barcelona meccset ajanlom mindenkinek, fantasztikus volt.
Remelem a donto azert nem lesz olyan vegletek meccse mint az Inter-Barcelona.
Az Inter a legjobb a szogletekbol, erre is nagyon kell figyeljunk.
Labdabirtoklasra epitenek, ebben nagyon hasonlitanak rank.
Mai futballban nem a vilagsztarok igazolasaval nyersz, hanem ha csapatot tudsz epiteni a megfelelo mentalitasu, alazatu, es elhivatott jatekosokkal.
Mi is ilyen csapat vagyunk, es az Inter is ugyanilyen csapat.
Masok vagyunk mi es az Inter, mint a a tobbi top csapat, de a mentalitassal felert mindket csapat a legmagasabb szintre.
interfan

Szamomra kifejezetten erdekes, hogy itt pl megint total B csapatot irnak kezdonek:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Darmian-Calhanoglu-Asllani-Zalewski-Dimarco
Taremi-Correa

https://www.fcinter1908.it/partite/prob ... ormazione/

En nem tudom mi igaz ebbol, de ha egy Scudetto sorsat eldonto meccsre totalis B csapattal megyunk ki, azert az valami elkepeszto dolog lenne...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2025.05.22. 18:32 Szamomra kifejezetten erdekes, hogy itt pl megint total B csapatot irnak kezdonek:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Taremi-Correa

En nem tudom mi igaz ebbol, de ha egy Scudetto sorsat eldonto meccsre totalis B csapattal megyunk ki, azert az valami elkepeszto dolog lenne...
Szerintem okos döntés,de ne sérüljön meg senki a Bl finál előtt.
Amikor már a Napoli 30.percben 3-0-ra vezet majd úgyis mindenki belenyugszik majd a scudetto elvesztésébe.
interfan

Festa írta: 2025.05.22. 18:45
interfan írta: 2025.05.22. 18:32 Szamomra kifejezetten erdekes, hogy itt pl megint total B csapatot irnak kezdonek:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Taremi-Correa

Amikor már a Napoli 30.percben 3-0-ra vezet majd úgyis mindenki belenyugszik majd a scudetto elvesztésébe.
De ha a Napoli nem vezet?
Akkor majd a 2.felidore jon az alapcsapat?
Akkor mar megserulhet barki?

Tobb mint 1 het lesz a BL dontoig, es igy egy total B csapattal egy Scudetto donto meccsre kimegyunk?
Nalam ez erthetetlen dontes lenne...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Pontosan 15 éve már tűkön ültem ilyenkor.
Piszok gyorsan eltelt másfél évtized a BL győzelmünk óta.

Az a BL győztes csapat örökre a szerelmem marad.
Pár nap és remélem új számolás kezdődik:))
Festa

interfan írta: 2025.05.22. 18:52
Festa írta: 2025.05.22. 18:45

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Taremi-Correa

Szerintem ők pontosan tudják,hogy ez a Scudetto a Lazio ellen elment és nem akarnak görcsölni.
Nagyjábòl mindenki sejti,hogy a Parma-Napol döntetlen után volt esélyünk,de a Cagliari nagy ellenállást nem fog kifejteni,Szerintem nem kell már nagy reményeket táplálni .Nem akarok még egy olyan csalódást mint 20222-ben. Amennyiben nem lesz igazam és 26- òra múlva mi lesz bajnokok leszünk annak nagyon örülni fogok.

De ha a Napoli nem vezet?
Akkor majd a 2.felidore jon az alapcsapat?
Akkor mar megserulhet barki?

Tobb mint 1 het lesz a BL dontoig, es igy egy total B csapattal egy Scudetto donto meccsre kimegyunk?
Nalam ez erthetetlen dontes lenne...
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Basszus Festa, jó is, hogy írod, totál kiment a fejemből, hogy holnap este dől el a bajnoki cím, egész hetes negyed 6-kor kelés után jó lesz az esti meccs, de majd iszom egy liter kávét. :D

Egyébként szerintem nem lesz teljes B kezdő, 3-4 ember rotálás lesz max az alap kezdőből.
Lautaro, Pavard gondolom tuti nem kezd, mellette még Barella, Dimarcot tippelem a padra, aztán félidei állástól függően lesz rotálás.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

A bajnokság elment. Felesleges kockáztatni az alapkezdőt. Minden erőnkkel a Bl döntőre kell koncentrálni. Forza Inter!
Festa

matyinter írta: 2025.05.22. 20:37 Basszus Festa, jó is, hogy írod, totál kiment a fejemből, hogy holnap este dől el a bajnoki cím, egész hetes negyed 6-kor kelés után jó lesz az esti meccs, de majd iszom egy liter kávét. :D

Egyébként szerintem nem lesz teljes B kezdő, 3-4 ember rotálás lesz max az alap kezdőből.
Lautaro, Pavard gondolom tuti nem kezd, mellette még Barella, Dimarcot tippelem a padra, aztán félidei állástól függően lesz rotálás.
Nekem ez a tervem majd a klubvilágbajnokságra ahol több hajnali meccsünk is lesz.Kérdés melyik magyar csatorna adja majd?
Amúgy becsületből nézem majd a meccset,de már annak is örülnék ha lenne olyan állás amikor épp bajnokok vagyunk (mi vezetünk,Napoli meg ikszre áll.Persze az is benne van,hogy a B csapattal még a Comot sem verjük meg ,de ha mások meccs úgy áll akkor már mindegy lesz.Az az érzésem,hogy a bírok is besegítenek majd a Conte csapatnak na másképp nem megy nekik.
Tombi1986

Festa írta: 2025.05.22. 20:48
matyinter írta: 2025.05.22. 20:37 Basszus Festa, jó is, hogy írod, totál kiment a fejemből, hogy holnap este dől el a bajnoki cím, egész hetes negyed 6-kor kelés után jó lesz az esti meccs, de majd iszom egy liter kávét. :D

Nekem ez a tervem majd a klubvilágbajnokságra ahol több hajnali meccsünk is lesz.Kérdés melyik magyar csatorna adja majd?
Amúgy becsületből nézem majd a meccset,de már annak is örülnék ha lenne olyan állás amikor épp bajnokok vagyunk (mi vezetünk,Napoli meg ikszre áll.Persze az is benne van,hogy a B csapattal még a Comot sem verjük meg ,de ha mások meccs úgy áll akkor már mindegy lesz.Az az érzésem,hogy a bírok is besegítenek majd a Conte csapatnak na másképp nem megy nekik.
Lehet totál rosszul érzem, de most azt gondolom nem fog nyerni a Napoli. Az előző fordulóban kaptak egy kamu 11-est a végén, ami vissza is lett vonva. Ott meg volt a segítség, még1szer nem lesz.
interfan

Tovabbra is ezt a kezdot irjak estere:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Correa-Taremi

Serules miatt hianyzik Zielinski es Pavard.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

interfan írta: 2025.05.23. 08:12 Tovabbra is ezt a kezdot irjak estere:

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Correa-Taremi
Egyértelműen érződik a nyilatkozatokból, hogy mindenki gondolata a BL döntő körül forog, de szerintem legalább a szurkolókat meg kellene tisztelni azzal, hogy a Lazio elleni blama után komolyan vesszük az utolsó fordulót. Ha a Napoli pontot veszít,és mégsem tudjuk behúzni a mait,az komoly lelki terhet hagyna a szombati döntő előtt. A +1 meccset pedig tuti nem akarjuk,akkor a végén inkább Bisseck bedobja a kapunka a lasztit :D
möszi

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Correa-Taremi

Bevallom, nekem jobban tetszett a Torino elleni motivált B csapat, mint a totál motiválatlan múlt heti A. Lehet Inzaghi is így gondolja, no meg tűzben kell tartani 22 játékost jövő szombatra. Szerintem nem meglepő egyáltalán ez a kezdő. A B nagy része két hete játszott utoljára… Ez is szempont egy BL döntőre készülve.
Cupi

J.Martinez
Bisseck-DeVrij-C.Augusto
Correa-Taremi

Ha ez igaz én ezt annyira nem értem...igen kb. 5% esély van arra, hogy a Napoli ne nyerjen otthon a Cagliari ellen. Nem sok valóban. De könyörgöm ha mégis x mi meg előre feladjuk a Como ellenit akkor az baromi bosszantó lesz... :?
Értem én a pihentetést is de 8 napunk lesz a BL döntőig....szerintem az egész szezonban nem volt még 8 napunk 2 meccs között. ;)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Engem különösebben nem érdekel a bajnokság már egy pár forduló óta. A Napoli ügyetlenkedésének köszönhetően vagyunk még lőtávon belül, ez az év nem erről szólt, sokkal inkább azt mutatta meg, hogy ha végre befektetnének pénzt, akkor hova érhetne a csapat. Éppen ezért lepődtem meg, hogy éjjel az esti meccsel álmodtam. A Napoli szerezte meg a vezetést és a hosszabbítás utolsó percében a semmiből, mert a Cagliari nem igazán támadott, egy előre vágott labdát belsőztek be fordulásból a kapuba. Ezzel 1-1, mi pedig 3-0-ra vertük a Como-t és bajnokok lettünk. Fantasztikus élmény volt egyébként. Kisebb szépséghiba, hogy a Cagliari egyenlítő találatát Gabriel Milito szerezte. Mindegy is én megünnepeltem a bajnoki címet, így az estének csak statisztikai szerepe van. :D
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Francesco írta: 2025.05.23. 09:49 A Napoli szerezte meg a vezetést és a hosszabbítás utolsó percében a semmiből, mert a Cagliari nem igazán támadott, egy előre vágott labdát belsőztek be fordulásból a kapuba.
De szèp lenne! Az a durva hogy nem is irrealis forgatókönyv, Napoli max bekotor egyet,csalja a focit fél meccsen át,aztán meg lefő a kávé.. 😆
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ha már az NSO-nak is feltűnt a probléma,akkor elég egyértelmű miért mehet el az idei scudetto :roll:

https://www.nemzetisport.hu/olasz-labda ... d-az-inter

"Az osztrák Marko Arnautovic 17 bajnokin négy gólt szerzett, ez sem sok, de miként lehet értékelni az iráni Mehdi Taremi 25 és az argentin Joaquín Correa 18 meccsen elért egy-egy gólját?Az edző nagyjából tudhatta, hogy ha bármelyiküket be kell küldeni, hogy pihentesse a két támadóját, gólra nem számíthat, így valóságos csoda, hogy a csapat még mindig versenyben van a bajnoki címért és a BL-sikerért."
Cupi

brecsinho írta: 2025.05.23. 10:24 Ha már az NSO-nak is feltűnt a probléma,akkor elég egyértelmű miért mehet el az idei scudetto :roll:

https://www.nemzetisport.hu/olasz-labda ... d-az-inter

"Az osztrák Marko Arnautovic 17 bajnokin négy gólt szerzett, ez sem sok, de miként lehet értékelni az iráni Mehdi Taremi 25 és az argentin Joaquín Correa 18 meccsen elért egy-egy gólját?Az edző nagyjából tudhatta, hogy ha bármelyiküket be kell küldeni, hogy pihentesse a két támadóját, gólra nem számíthat, így valóságos csoda, hogy a csapat még mindig versenyben van a bajnoki címért és a BL-sikerért."
Sajnos ez pontosan így van. És ezt a vezetőség számlájára írhatjuk. Ezt hogy gondolták??? Mi innen nulla szakmai tapasztalattal is írtuk tavaly, hogy ebből baj lehet.....tudták jól minimum lesz vagy 54-55 meccs /tudom 58 de BL döntővel szerintem nem annyira kalkuláltak/ és azt is kell majd a pihentetés, rotáció. Mi volt itt akkor az elképzelés a részükről? Taremi még védhető, ingyen jött, hátha bejön.....oké...de a másik 2 szerencsétlen? Marseilles-be is 0 gólos Correa? Kondiba elég nulla Arna? Nem értem.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

lucky0 írta: 2025.05.22. 20:41 A bajnokság elment. Felesleges kockáztatni az alapkezdőt. Minden erőnkkel a Bl döntőre kell koncentrálni. Forza Inter!
Dehogy ment el!
Cagliari beáll bunkerbe, az Conte csapatnak nem szokott ízleni. Ott a félidő fix 0-0, aztán a kapkodásból bármi lehet! Como meg focizni akar majd, ami nekünk ízleni fog a kontrákhoz. (Ha lesz a pályán ember, aki tud futni 😅)

Meg lehet ez még! 💘
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Atosz írta: 2025.05.23. 11:29
lucky0 írta: 2025.05.22. 20:41 A bajnokság elment. Felesleges kockáztatni az alapkezdőt. Minden erőnkkel a Bl döntőre kell koncentrálni. Forza Inter!
Dehogy ment el!
Cagliari beáll bunkerbe, az Conte csapatnak nem szokott ízleni. Ott a félidő fix 0-0, aztán a kapkodásból bármi lehet! Como meg focizni akar majd, ami nekünk ízleni fog a kontrákhoz. (Ha lesz a pályán ember, aki tud futni 😅)

Meg lehet ez még! 💘
Sajnos én úgy érzem, hogy a Napoli gálázni fog ma. Félidő is minimum 2-0 lesz szerintem… :?
De persze ne így legyen.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2025.05.23. 11:43
Atosz írta: 2025.05.23. 11:29
Dehogy ment el!

Meg lehet ez még! 💘
Sajnos én úgy érzem, hogy a Napoli gálázni fog ma. Félidő is minimum 2-0 lesz szerintem… :?
De persze ne így legyen.
Sajnos azt érzem,hogy ha nem megy a Napolinak akkor majd besegít a bíró..
Nagyon szeretném,hogy valami csoda okán hozzánk kerüljön a scudetto,de csalódást ha nem igy alakul már nem fogok érezni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kár ábrándozni,mert nagyobb lesz a csalódás.Hazai pályán a Napoli biztos behúzza,bármennyire is lúzerek.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Oké oké, a Napoli a mai favorit ez nem kérdés, ezer dolog szól mellettük, DE egy dolgot ne felejtsünk el! Emlékeztek a Dormund hogy bukta el az utolsó fordulóban a bajnokságot??? Mindenki már tényként kezelte ,hogy meg vana salátás tál és ünneplésre készültek teltház előtt 80 000 emberrel. Kísértetiesen hasonló szitu volt mint most a miénk, és ha jól emlékszem talán a Stuttgart volt az ellenfél nekik már semmi tétjük nem volt. Aztán rögtön 0:2 volt végül 2:2 lett a vége és buktak..
Befeszültek, szóval én csak azt mondom hogy azért ami természetesnek tűnik sokszor az a legnehezebb. A Napolin azért lesz nyomás, ha a cagliari nem feltartott kezekkel megy, mint anno a milan ellen is az utolsó 5 fordulóban a csapatok akkor azért van néhány % esélyünk. Meglátjuk.
CsaSzi9294

vivainter írta: 2025.05.23. 15:22 Oké oké, a Napoli a mai favorit ez nem kérdés, ezer dolog szól mellettük, DE egy dolgot ne felejtsünk el! Emlékeztek a Dormund hogy bukta el az utolsó fordulóban a bajnokságot??? Mindenki már tényként kezelte ,hogy meg vana salátás tál és ünneplésre készültek teltház előtt 80 000 emberrel. Kísértetiesen hasonló szitu volt mint most a miénk, és ha jól emlékszem talán a Stuttgart volt az ellenfél nekik már semmi tétjük nem volt. Aztán rögtön 0:2 volt végül 2:2 lett a vége és buktak..
Befeszültek, szóval én csak azt mondom hogy azért ami természetesnek tűnik sokszor az a legnehezebb. A Napolin azért lesz nyomás, ha a cagliari nem feltartott kezekkel megy, mint anno a milan ellen is az utolsó 5 fordulóban a csapatok akkor azért van néhány % esélyünk. Meglátjuk.
Sajnos simán benne van, hogy a Cagliari feltartott kezekkel megy ki, dél és észak nincs túl jóban egymással… el tudom képzelni, főleg Olaszországban, hogy ez is döntő lehet.
Forza Inter!
Tombi1986

vivainter írta: 2025.05.23. 15:22 Oké oké, a Napoli a mai favorit ez nem kérdés, ezer dolog szól mellettük, DE egy dolgot ne felejtsünk el! Emlékeztek a Dormund hogy bukta el az utolsó fordulóban a bajnokságot??? Mindenki már tényként kezelte ,hogy meg vana salátás tál és ünneplésre készültek teltház előtt 80 000 emberrel. Kísértetiesen hasonló szitu volt mint most a miénk, és ha jól emlékszem talán a Stuttgart volt az ellenfél nekik már semmi tétjük nem volt. Aztán rögtön 0:2 volt végül 2:2 lett a vége és buktak..
Félidőben x lesz és mi vezetünk akkor szerintem is be fognak feszülni.
Egyet ne felejtsetek Conte sem teljesít jól nyomás alatt. Egyetlen egy címet sem tudott ilyen szituban megnyerni.
Napoli nem fog neki rohanni a Cagliari-nak, mert x is jó.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez mar lefott
Conte bajnokcsapatot csinal ebbol a napolibol ahol politanok es juan jesusos jatszanak..na meg lukaku
Tombi1986

R9. írta: 2025.05.23. 15:58 ez mar lefott
Conte bajnokcsapatot csinal ebbol a napolibol ahol politanok es juan jesusos jatszanak..na meg lukaku
Másképp látom. Nekünk az utolsó fordulóban nem lehet szerencsénk?!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Tombi1986 írta: 2025.05.23. 16:09
Másképp látom. Nekünk az utolsó fordulóban nem lehet szerencsénk?!
neked legyen igazad :thumbup:
Festa

2023 májusában a Dormuntnak a Mainz ellen az egy pont is elég lett volna,de kikaptak így a Bayern lett a bajnok.
Mi már nem nyerhetjük,de a Napoli még elbukhatja.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Tombi1986 írta: 2025.05.23. 15:57
Egyet ne felejtsetek Conte sem teljesít jól nyomás alatt. Egyetlen egy címet sem tudott ilyen szituban megnyerni.
Miért lenne jó az x nekik?

Én valahogy azt érzem, megremegnek a nápolyi lábak (haha), plusz Lobotka sem lesz, akinek a játéka kulcs a kpn.
Tombi1986

Atosz írta: 2025.05.23. 16:56
Tombi1986 írta: 2025.05.23. 15:57
Miért lenne jó az x nekik?

Én valahogy azt érzem, megremegnek a nápolyi lábak (haha), plusz Lobotka sem lesz, akinek a játéka kulcs a kpn.
Amíg mi is x-re állunk nekik is jó
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Pioli magasságokban jár .
Akkor is a Bologna sz.patotta meg Inzaghit . Ott 1 pótolt meccset nem sikerült lehozni .
A legkevésbé szar nyeri a scudettot .
Remélem pár óra múlva más lesz a helyzet !
Cupi

2002 május miatt igazán megérdemelnénk, hogy most mi legyünk bajnokok vesztett helyzetből. ;)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Várom, nem várom. Készülni a nehezen elfogadhatóra. Reménykedni a reménytelenben. Elképzelni azt a képtelenséget, hogy ma se lesz lezárva. Bárhogy is végződik, a játékosok, stáb arcára nagyon kíváncsi vagyok.
Most ezek kavarognak bennem. Hamarosan kezdünk.
matyinter

A kezdet megvan.
Forza Cagliari
CsaSzi9294

Minának még sosem drukkoltam ennyire..mondjuk eddig egyszer sem.
CsaSzi9294

Napoli 11esre szerintem nyugodtan rá lehet tenni ma egy kisebb összeget…
matyinter

CsaSzi9294 írta: 2025.05.23. 21:25 Napoli 11esre szerintem nyugodtan rá lehet tenni ma egy kisebb összeget…
Régen nagy "taktikám" volt, hogy nagy meccsen Inter ellen teszek, ha vesztünk, jön egy kis pénz, de hát nyilván nem ez volt a cél. :D
CsaSzi9294

Ba…dj meg Tominay..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2025.05.23. 21:32-kor.
möszi

Eddig tartott…
matyinter

Várható volt nyilván
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

möszi írta: 2025.05.23. 21:32 Eddig tartott…
Sajnos várható volt. Úgy ültem le a mai meccset nézni, hogy valószínűleg a Napoli lesz a bajnok, de nem bírom nem nézni. 27 éve szurkolók a csapatnak, ha tehetem minden meccsünket megnézem. Ha valami csoda folytán kiegyenlít a Cagliari, azért örülni fogok, de egy forintot nem tennék rá.☹️

Ha így marad mindkét meccs, elmondhatjuk, hogy mi megtettük a magunk feladatát, de igazából, ha nem balfaszkodunk, akkor kb. 10 ponttal nyerni kellett volna ezt a bajnokságot. Rengeteg esélyünk volt, de sajnos nem éltünk vele.😐
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért az szánalmas, hogy 15-0 a kapuralövés a Napolinak. 28%-ban van a szárdoknál a labda. Amúgy minek repültek át Nápolyba? Ha otthon maradnak mindenkinek jobb lett volna. Tipikus, hogy ilyenkor semmi ellenállás, bezzeg ha ellenünk játszanának.
möszi

möszi írta:
Audipower írta: 2025.05.23. 21:40
Eddig tartott…
Sajnos várható volt. Úgy ültem le a mai meccset nézni, hogy valószínűleg a Napoli lesz a bajnok, de nem bírom nem nézni. 27 éve szurkolók a csapatnak, ha tehetem minden meccsünket megnézem. Ha valami csoda folytán kiegyenlít a Cagliari, azért örülni fogok, de egy forintot nem tennék rá.☹️

Ha így marad mindkét meccs, elmondhatjuk, hogy mi megtettük a magunk feladatát, de igazából, ha nem balfaszkodunk, akkor kb. 10 ponttal nyerni kellett volna ezt a bajnokságot. Rengeteg esélyünk volt, de sajnos nem éltünk vele.😐
Én idén negyedszázada vagyok Interista, de nem a bajnoksággal, hanem egy BL győzelemmel szeretnék ünnepelni. :) A bajnokság csak bónusz lenne, de az esély sajna múlt héten volt ott és elszalasztottuk.
Válasz küldése