Ja és Bonny közben kihagyott még kettőt, melyből egy minimum ziccer volt.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
möszi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Hányinger ahogy játszunk. Semmi tartás, semmi tűz, mindenki szutyokszar. Csak a második felkészülési meccsünk, ahol amúgy hátrányból fordítunk…
Nem tudom interfan mit nézel, de amit írsz az nem igaz…
- Baggio85
Hát azért interfan-nak abból a szempontból tényleg igaza van, hogy a Serie B-s Monza ellen ez önmagában véve borzalmas lenne
, de jelenleg nem is az eredmény, meg nem is a játék számít. Ezek ilyen erőnlét fejlesztő meccsek, meg taktikai elemeket lehet próbálgatni.
-
möszi
Hát ha kupadöntős teljesítményt vár bárki is, akkor valóban szarok vagyunk. Felkészülési meccshez képest viszont indokolatlannak érzem a hisztit. A helyzetek alapján már amúgy a 2-3 gólos vezetés sem lenne irreális.
- Baggio85
Én ezeken a meccseken csak abban bízok, hogy nem sérül meg senki. Ha ez teljesül, én már győzelemként fogom fel azt.
-
möszi
Hát ha kupadöntős teljesítményt vár bárki is, akkor valóban szarok vagyunk. Felkészülési meccshez képest viszont indokolatlannak érzem a hisztit. A helyzetek alapján már amúgy a 2-3 gólos vezetés sem lenne irreális.Baggio85 írta: ↑2025.08.12. 22:32 [quote=möszi post_id=180088 time=<a href="tel:1755030558">1755030558</a> user_id=240]
[quote=Baggio85 post_id=180087 time=<a href="tel:1755030117">1755030117</a> user_id=60]
Hát azért interfan-nak abból a szempontból tényleg igaza van, hogy a Serie B-s Monza ellen ez önmagában véve borzalmas lenne, de jelenleg nem is az eredmény, meg nem is a játék számít. Ezek ilyen erőnlét fejlesztő meccsek, meg taktikai elemeket lehet próbálgatni.
[/quote]
Én ezeken a meccseken csak abban bízok, hogy nem sérül meg senki. Ha ez teljesül, én már győzelemként fogom fel azt.
[/quote]
És mennyire igazad van!
-
möszi
Mondjuk az hihetetlen, hogy Miki kb ezt a meccset is végigtolja
- Festa
Gyakorlatilag ez egy nyitott kapus edzés volt.
Viszont ment mixem.
-
INTER-1908
En nem láttam a meccset de nem tudom ki mire számított de az eredmény az teljesen lényegtelen... a játékról szerintem meg nem érdemes beszélni ez félkészules teszteljük a játékosokat keressük a csapatot.
Biztató hogy két meccsből eddig csak Thuram nem rúgott gólt a csatarok közül...
Azt meg lássuk be azért egy inter ellen játszani mindenkinek elmeny a barátságos meccs ha nem itt mindenki meg akarja mutatni hogy jo játékos...
Bőven van hova fejlődni játékban de szerintem fogunk is...
Biztató hogy két meccsből eddig csak Thuram nem rúgott gólt a csatarok közül...
Azt meg lássuk be azért egy inter ellen játszani mindenkinek elmeny a barátságos meccs ha nem itt mindenki meg akarja mutatni hogy jo játékos...
Bőven van hova fejlődni játékban de szerintem fogunk is...
- Stankov
Mondjuk jókora lesen volt a Monza játékos, ok hogy csak edző meccs de azért na
- CsaSzi9294
Pio góljának örülök, nőjön csak az a motiváció! 
- Festa
Csodálkoztam is,hogy megadta a bírò,de szerintem ő is fogadott.
Esposito gòlja szép volt,Bonny sem mozgott rosszul,bár egy òriási ziccert kihagyott.
L,Henrique pedig kezd magára találni.Magabiztosan nyerni majd a Torino ellen kell.
- Stankov
Nehéz az a poszt főleg egy olyan játékosnak aki alapvetően támadó szélső ha taktikailag fegyelmezett lesz nem lesz gond vele.
Amúgy alapból Dumfries lesz ez nyilvánvaló,de ha támadni kell akkor jöhet L.Henrique ha védekezni Darmian.
Balon is ugyanez lehet Dimarco,Zalewski,C. Augusto
- interfan
Hat sok taktika valtas nem volt, vegig a jo oreg 3-5-2.
Mondjum nem is tudom miert vartam, Chivu eddig az osszes Interes meccsen az oreg 3-5-2-vel kezdett.
Nyilvan persze felkeszules, semmi gond, hogy csak egy X egy Serie B-be kiesett Monza ellen, tetmeccsen kell mutatni valamit, es eredmenyt elerni, ez maximalisan igaz.
Irta valaki, hogy lehet taktikai elemeket probalgatni, na ez az amit szinten nem lattam.
Na mindegy, felkeszules, itt legyunk gyengek, es ne a tetmeccseken.
Ertekelesek:
DeVrij 6,5
Asllani 6,5
L.Martinez 6,5
Esposito 6,5
J.Martinez 6
Augusto 6
Dimarco 6
Bastoni 6
Pavard 6
Acerbi 6
Barella 6
Sucic 6
Thuram 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Bonny 5,5
Henrique 5
- Cupi
Ezért nem értem egy Sancho hova kell? Hol játszana? Alap a 3-5-2....na mind1. Továbbra is tarom én hoznák olcsóbban egy csatárt /nem szélsőt/ és egy védekezni jól tudó középpályást. Lookmanra szánt 45-ből azért ez megléphető.interfan írta: ↑2025.08.13. 06:14Hat sok taktika valtas nem volt, vegig a jo oreg 3-5-2.
Mondjum nem is tudom miert vartam, Chivu eddig az osszes Interes meccsen az oreg 3-5-2-vel kezdett.
- interfan
Egyetertek, 30-35m-bol hozni egy komoly KP-t, 10-15m-bol pedig egy olcso tamadot.Cupi írta: ↑2025.08.13. 08:54Ezért nem értem egy Sancho hova kell? Hol játszana? Alap a 3-5-2....na mind1. Továbbra is tarom én hoznák olcsóbban egy csatárt /nem szélsőt/ és egy védekezni jól tudó középpályást. Lookmanra szánt 45-ből azért ez megléphető.![]()
Ez lenne szerintem is a legfontosabb.
-
möszi
Viszont mindenki berúgta a büntetőket! Ez is valami. 
- Mazzola
-
möszi
- Atosz
A meccset nem láttam sajnos(?), csak a gólokat. Az a Pio sarkazós belekapós gól igazi kalsszis csatármegmozdulás volt, iszonyat reflexszel, kurvaszép volt, nagyon bíztató a srác!
Első kapott gólhoz: kb mint az egész tavalyi szezon utolsó harmadában, Dimarco oldaláról, teljesen üresen hagyva. Remélem ez nem azt bizonyítja, hogy továbbra sem tervez Dima megtanulni védekezni.
Második kapotthoz: most lényegtelen, hogy les volt-e vagy sem, viszont az integető védőnk, aki megállt, az felháborító volt.
valami ifista volt? Nem láttam rendesen az összefoglalóból.
Első kapott gólhoz: kb mint az egész tavalyi szezon utolsó harmadában, Dimarco oldaláról, teljesen üresen hagyva. Remélem ez nem azt bizonyítja, hogy továbbra sem tervez Dima megtanulni védekezni.
Második kapotthoz: most lényegtelen, hogy les volt-e vagy sem, viszont az integető védőnk, aki megállt, az felháborító volt.
- Festa
Ez érdekes,mert nekem ez csak ma derült ki,hogy ezen a nyilvános edzésen a büntetőket is gyakoroltuk.
Lefújás után lelőttem a streamet.Mindenki magabiztosan rúgta (Barella,Thuram ,Lautaro) aki nem szokta.
Calhanoglu mehet ha akar.Aki nem akar az Interben játszani annak nem kötelező.Kulcsjátékos volt a bajnokcsapatban,de minden nyáron megy a hiszti csak hol a Bayern hol a Galata az álmai csapata.
- Mazzola
-
R9.
Lassan elkell kezdeni gondolkodni azon hogy Carlos Augusto legyen a kezdo Dima helyett
- sorger=giallo
Valami nagyon szétesett benne és huzamosabb ideje abszolút formán kívül van.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- lucky0
A haja. Neki is kellene egy Török utazás mint Carlosnak. Azóta jó a brazil is mióta seggszőrt ültettek a fejére.sorger=giallo írta: ↑2025.08.14. 10:48 Valami nagyon szétesett benne és huzamosabb ideje abszolút formán kívül van.
FORZA INTER!!!
Hajban van az erő!
- hvmetal
Az , hogy 27 évesen ilyen állóképességgel rendelkezik , hogy tavaszra nem bír meccsenkénti 70 percet egy olasz meccsen , érdekes.sorger=giallo írta: ↑2025.08.14. 10:48 Valami nagyon szétesett benne és huzamosabb ideje abszolút formán kívül van.
FORZA INTER!!!
Zanetti 36 évesen , 90. perc után képes volt olyan mentésekre , sprintekre , hogy szégyelhetné magát nem egy mostani , fiatal játékos.
Neki valami nagyon nem lehet rendben a fizikumával, edzésmunkájával.
- PellerG
Nála ez már akkor így volt, mikor 23 évesen visszajött.hvmetal írta: ↑2025.08.14. 11:54Az , hogy 27 évesen ilyen állóképességgel rendelkezik , hogy tavaszra nem bír meccsenkénti 70 percet egy olasz meccsen , érdekes.sorger=giallo írta: ↑2025.08.14. 10:48 Valami nagyon szétesett benne és huzamosabb ideje abszolút formán kívül van.
FORZA INTER!!!
Zanetti 36 évesen , 90. perc után képes volt olyan mentésekre , sprintekre , hogy szégyelhetné magát nem egy mostani , fiatal játékos.
- Cupi
Igen. Korábban én is írtam, hogy vele kapcsolatban az a legnagyobb kritika, hogy 60 percet bír....utána vége és általában a 65-70. perc környékén le is kapta Inzaghi.hvmetal írta: ↑2025.08.14. 11:54
Az , hogy 27 évesen ilyen állóképességgel rendelkezik , hogy tavaszra nem bír meccsenkénti 70 percet egy olasz meccsen , érdekes.
WB poszton sokat kell futni, ez nem kérdés de attól még látványosan elfárad.
Tavasz óta meg már védekezni sem tud.
- hvmetal
Ha nincs kondi , akkor ez egy következmény .
Kérdés az , hogy ez miért van így ?!
Gondolom , ha olyan jellegű egészségügyi problémája lenne az kijönne. (Gyengébb szív, gyengébb ,kevesebb oxigént szint stb)
Vagy itt sem lenne.
34 felett ez oké , vagy , ha felmegy plusz 5-8 kg.
Valóban nem egy edző, nem egy erőnléti edző kezei alatt van ez nála.
Kérdés az , hogy ez miért van így ?!
Gondolom , ha olyan jellegű egészségügyi problémája lenne az kijönne. (Gyengébb szív, gyengébb ,kevesebb oxigént szint stb)
Vagy itt sem lenne.
34 felett ez oké , vagy , ha felmegy plusz 5-8 kg.
Valóban nem egy edző, nem egy erőnléti edző kezei alatt van ez nála.
- Festa
Dimarco mi kutyánk kölyke.Gyors szeret és szeret beadni,de védekezni nem tud.
Lásd Barca,Bayern vagy pont a PSg elleni meccsek.
Sajnos nálunk ez a nagy család felfogás.Nem mindig jò ez.
C.Augusto sokkal biztosabban védekezik mégha nem is olyan gyors mint Dimash.
Lásd Barca,Bayern vagy pont a PSg elleni meccsek.
Sajnos nálunk ez a nagy család felfogás.Nem mindig jò ez.
C.Augusto sokkal biztosabban védekezik mégha nem is olyan gyors mint Dimash.
- hvmetal
Vagy , ha nem is szeret annyit , mint Dimarco , nem ?
- matrix23
Én nem mondanám hogy nem tud védekezni, mert játszott ő a védőhármasban még az elején Inzaghi alatt (oda azért nem raknak olyan embert aki nem tud védekezni). Ez szerintem inkább erőnléti dolog. Emlékszem olyan meccsekre, ahol bal szárnyvédőből a jobb oldali támadó helyén bukkant fel többször is.
- Festa
2024-ben is volt nagy gond vele.,de a BL menetelés rendszeresen úgy hibázott,hogy gòlt kaptunk belőle.matrix23 írta: ↑2025.08.14. 13:33Én nem mondanám hogy nem tud védekezni, mert játszott ő a védőhármasban még az elején Inzaghi alatt (oda azért nem raknak olyan embert aki nem tud védekezni). Ez szerintem inkább erőnléti dolog. Emlékszem olyan meccsekre, ahol bal szárnyvédőből a jobb oldali támadó helyén bukkant fel többször is.
Lehet rotálni kéne többet Károllyal
- Cupi
Igen játszott ott de emlékszem többször is simán lefejelték mert ugye nem a magasságáról híres. Védőnek alacsony nagyon. Jobb, hogy nem ott játszik.matrix23 írta: ↑2025.08.14. 13:33
Én nem mondanám hogy nem tud védekezni, mert játszott ő a védőhármasban még az elején Inzaghi alatt (oda azért nem raknak olyan embert aki nem tud védekezni). Ez szerintem inkább erőnléti dolog. Emlékszem olyan meccsekre, ahol bal szárnyvédőből a jobb oldali támadó helyén bukkant fel többször is.
-
koviroland92
Nem tudjátok, hogy valahol lehet-e nézni az Olympiakos elleni meccset?
-
möszi
Legutóbb a Sportitalia honlapján olasz VPN-el lehetett nézni teljesen jó minőségben, viszont most a DAZN adja, amit sajna vpn-el elvileg nem lehet nézni, de egy próbát megér. Egyébként maradnak az adathalász streamek…koviroland92 írta: ↑2025.08.16. 20:10 Nem tudjátok, hogy valahol lehet-e nézni az Olympiakos elleni meccset?
-
koviroland92
Az ilyen barátságos meccseket, mint ahogy sűrűn szokta közvetíthetné élőben az Inter YT csatornája.möszi írta: ↑2025.08.16. 20:19Legutóbb a Sportitalia honlapján olasz VPN-el lehetett nézni teljesen jó minőségben, viszont most a DAZN adja, amit sajna vpn-el elvileg nem lehet nézni, de egy próbát megér. Egyébként maradnak az adathalász streamek…koviroland92 írta: ↑2025.08.16. 20:10 Nem tudjátok, hogy valahol lehet-e nézni az Olympiakos elleni meccset?
- interfan
Hivatalos kezdo:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Sucic-Barella-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Sucic-Barella-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
- CsaSzi9294
- interfan
A jo oreg 3-5-2.
- PellerG
Csak Sucic helyén Calhanoglu lesz, így tényleg elmondható lesz majd, hogy semmi sem változott tavaly óta...
- Baggio85
Nana! Ha csatárt kell cserélni, kevésbé fogunk remegni!
- mike
Sucic helyett Koné, Thuram helyett Lookman
- interfan
Lehet szukseges is, mert persze ekkora meg akkora "zseni" Sucic, de azert Calhanogluval mindvegig mas szinvonal volt az Inter KP.
Persze egy Olympiacos az ellenfel, de valahogy Sucic most sem tudott olyat mutatni, hogy azt kellene mondani o kezdjen, es ne Calhanoglu.
Egyebkent persze Olympiacos az ellenfel, de ma legalabb mutatunk valamit, es jatszunk.
Szerencsetlen Inzaghit mindig elovettuk a 3-5-2 miatt, es a posztracserek miatt, na Chivu ugyanezt csinalja ugy stabilan.
-
INTER-1908
Nem láttam a meccset de azokon amiken láttam Sucicot engem Brozora emlekeztet nem idén fogja kiszoritani Calhat de szerintem o jo lesz es szerintem a csatarok is rendben lesznek.
Ma végre nem kaptunk gólt ez +
Es meg Thuram is rúgott gólt igy a felkeszulesi meccseken minden csatár betalalt ez is +.
Egy KH meg nagyon kéne de majd max Bastoni vagy Pavard megoldja es a helyükre ott van Bisseck szóval azért annyira nem kell aggódni szerintem...
A bajnoksag a Zielinski Aslani Frattesi 3-ason fog múlni hogy mikor pihentetés vagy egyéb célból nekik kell játszani mit fognak tudni hozzatenni ha maradnak...
Ma végre nem kaptunk gólt ez +
Es meg Thuram is rúgott gólt igy a felkeszulesi meccseken minden csatár betalalt ez is +.
Egy KH meg nagyon kéne de majd max Bastoni vagy Pavard megoldja es a helyükre ott van Bisseck szóval azért annyira nem kell aggódni szerintem...
A bajnoksag a Zielinski Aslani Frattesi 3-ason fog múlni hogy mikor pihentetés vagy egyéb célból nekik kell játszani mit fognak tudni hozzatenni ha maradnak...
-
koviroland92
Chivu egy kezdő edző. Nem mer kockáztatni azt viszi tovább amiben az elődje (Inzaghi) sikeres volt. Volt már olyan edző aki ragaszkodott a saját elképzeléseihez mikor megkapott egy nagyobb csapatot meg is bukott vele (Motta). Kb biztos vagyok benne, hogy Chivu óvatosabb lesz és marad a jóóóóó öreg Inzaghi féle kezdő ami Sommer-Pavard-Acerbi-Bastoni-Dumfries-Barella-Calha-Mikhi-Lau-Thuram lesz. Hiába ezer éves már Acerbi és Mikhi nem lesz töke Chivunak mást játszatni a helyükön.interfan írta: ↑2025.08.16. 22:07Lehet szukseges is, mert persze ekkora meg akkora "zseni" Sucic, de azert Calhanogluval mindvegig mas szinvonal volt az Inter KP.
Persze egy Olympiacos az ellenfel, de valahogy Sucic most sem tudott olyat mutatni, hogy azt kellene mondani o kezdjen, es ne Calhanoglu.
Egyebkent persze Olympiacos az ellenfel, de ma legalabb mutatunk valamit, es jatszunk.
Szerencsetlen Inzaghit mindig elovettuk a 3-5-2 miatt, es a posztracserek miatt, na Chivu ugyanezt csinalja ugy stabilan.![]()
De lepjen meg annak örülnék a legjobban.
- Baggio85
Szerintem nem játszottunk se jobban, se rosszabbul mint a többi felkészülési meccsen, de nem is ezen van most tényleg a hangsúly. Ez az Olympiakosnak is kb. a B csapata volt. Lomhák voltunk, a passzok sokszor pontatlanok voltak, de ez abszolút belefér még. Mintha a pálya talaja is elég rossz lett volna.
Szóval a győzelemnek örülhetünk, ennél nyilván több fog kelleni a Torino ellen, de arra még van több, mint 1 hetünk, hogy "formába" kerüljünk. Azért a 40 ezer Inter szurkoló Bariban elég szép szám.
Szóval a győzelemnek örülhetünk, ennél nyilván több fog kelleni a Torino ellen, de arra még van több, mint 1 hetünk, hogy "formába" kerüljünk. Azért a 40 ezer Inter szurkoló Bariban elég szép szám.
- interfan
Ertekelesek:
Thuram 7
Bastoni 6,5
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Sommer 6
Pavard 6
DeVrij 6
Darmian 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Esposito 6
Sucic 5
Zielinski 5
Henrique 5
Bonny 5
Thuram 7
Bastoni 6,5
Bisseck 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Sommer 6
Pavard 6
DeVrij 6
Darmian 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Esposito 6
Sucic 5
Zielinski 5
Henrique 5
Bonny 5
- interfan
Hat igen, igazad van.koviroland92 írta: ↑2025.08.16. 22:35Chivu egy kezdő edző. Nem mer kockáztatni azt viszi tovább amiben az elődje (Inzaghi) sikeres volt. Volt már olyan edző aki ragaszkodott a saját elképzeléseihez mikor megkapott egy nagyobb csapatot meg is bukott vele (Motta). Kb biztos vagyok benne, hogy Chivu óvatosabb lesz és marad a jóóóóó öreg Inzaghi féle kezdő ami Sommer-Pavard-Acerbi-Bastoni-Dumfries-Barella-Calha-Mikhi-Lau-Thuram lesz. Hiába ezer éves már Acerbi és Mikhi nem lesz töke Chivunak mást játszatni a helyükön.interfan írta: ↑2025.08.16. 22:07Lehet szukseges is, mert persze ekkora meg akkora "zseni" Sucic, de azert Calhanogluval mindvegig mas szinvonal volt az Inter KP.
Szerencsetlen Inzaghit mindig elovettuk a 3-5-2 miatt, es a posztracserek miatt, na Chivu ugyanezt csinalja ugy stabilan.![]()
De lepjen meg annak örülnék a legjobban.
Chivu el is mondta, hogy o szeretne tovabbvinni az Inzaghi fele taktikat, es mennyire szamit az Inzaghi fele alapemberekre.
- interfan
Calhanoglu eltiltas miatt hianyzik, rajta kivul az elmult evek alapcsapata kezdhet a Torino elleni elso bajnokin.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Sucic-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Nincs serult a keretben.
Taremi es Palacios nem lesznek a keretben, akik nem reszei a projektben, es eladasra varunk.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Nincs serult a keretben.
Taremi es Palacios nem lesznek a keretben, akik nem reszei a projektben, es eladasra varunk.
- CsaSzi9294
És hétfőn az Aréna4 adja a meccset.interfan írta: ↑2025.08.21. 10:24 Calhanoglu eltiltas miatt hianyzik, rajta kivul az elmult evek alapcsapata kezdhet a Torino elleni elso bajnokin.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Nincs serult a keretben.