Ez a szerencsétlen csak állt és nézte, ahogy berobban mellette az ellenfél.
Itt a napi Chivu-hiba.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Dan-i-nter írta:vezetnek a görögök?
zsizsi14 írta:Milyen cserék voltak eddig?
Audipower írta:A játékunkra sztem a szánalmas is jó kifejezés. Azért remélem a Lecce elleni meccsre összekapják magukat a srácok, na meg Gasp elfelejthetné már ezt a 3-4-3-as borzalmat.
Pont.Festa írta:Nincsen Sneijder.Ennyi..Ha eladjuk ne várjunk nagy eredményeket.
Festa írta:Audipower írta:A játékunkra sztem a szánalmas is jó kifejezés. Azért remélem a Lecce elleni meccsre összekapják magukat a srácok, na meg Gasp elfelejthetné már ezt a 3-4-3-as borzalmat.
Nincsen Sneijder.Ennyi..Ha eladjuk ne várjunk nagy eredményeket.
Dan-i-nter írta:Faraoni mekkora labdát adott. Pazzini!
PellerG írta:Nem okoskodásból, de ez a 3 védős-izé annyira felforgatja az egész csapatot....Zanetti igaz hogy a leguniverzálisabb játékosok egyike, de ennyire közvetlenül a kapu előtt, középre húzódva még ő sem játszott, zavarba hozható, míg 2-3 másik poszton klasszisokkal jobb. Cambiasso sem a védelem előtt játszik, ahol pedig a világ egyik leghasznosabb játékosa. Lucio már a TIM-en is kezdte a felhozom a labdát az ellenfél 16-osáig, ez eddig még csak csak belefért, de most a 3 védőből kiesik ezzel 1.
Chivu-t a 4-védősben is oltották rendesen, de ott legalább jutott mögé-mellé valaki biztosítani, de most mát ott tartunk hogy a hibáit nem tudja ki korrigálni, mert 3 védősben neki kéne megállítani-szabályosan-az ellent.
Nekem Faraoni tetszik, még látszik hogy nem kiforrott, rutinos, de nagyon érződik nála hogy lesz belőle valaki. Jól szerel, egészen jól passzol, nekem kb jobban bejön mint Santon. Őt figyelembe venném jövőre a felnőttben, akár Davideval szemben is.
R9. írta:ha nem jön tevez akkor itt kupa nélküli szezont fogunk zárni
igazából jött 3 játékos akivel nem lettünk jobbak, meg elment a világ egyik legjobb játékosa
wtf?
közben a középpálya meg védelem öregedett ismét 1 évet
kezdődjön a böjt
Dan-i-nter írta:Én inkább lemondok Tevezről, csak hozzunk már egy Lúció kaliberű védőt, aki gyök 2-nél azért gyorsabban fut (tudjátok kire gondoltam).
R9. írta:nem teszteltem mert mennem kell de
http://www.coolstreaming.us/blog/
LA 7 TV-t kell kiválasztani elvileg
Wesley10 írta:Wes?Már megint hol van?