Ez abszolút látványos az első félidő alapján. LH labdalevételein, cselezésein (?)(védőbevezetés) nagyon érződik, hogy tele van szarva a gatyó. Sucicon ezt kevésbé érzem, neki szerintem nincs baj az önbizalmával, csak rossz döntéseket választ sokszor. Mkhi meg nagyon rosszakat.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Atosz
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- CsaSzi9294
Én Martinezt is pihentetném, Bonny jöhetne. A másik oldalon egyébként a velünk is szóba hozott Keita egész ügyes ott a kp-n.
- sorger=giallo
Mi lenne, ha Sucic végre rázúzna egy labdát kb. 18 méterről?...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- lucky0
Atya isten. Mit akarunk berúgni? Sucic nem kicsit vágta mellé. Borzalmas a fiú.
-
HerfortBalazs
Csak ra ne basszunk erre a lötyögesre
-
Francesco
Ezek után inkább ne próbálja meg.sorger=giallo írta: ↑2026.01.07. 21:57 Mi lenne, ha Sucic végre rázúzna egy labdát kb. 18 méterről?...
FORZA INTER!!!
- Cupi
Biztos jobb mint kozelrol mert ez amit kihagyot.....sorger=giallo írta: ↑2026.01.07. 21:57 Mi lenne, ha Sucic végre rázúzna egy labdát kb. 18 méterről?...
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Sucicban több van pedig… 
- CsaSzi9294
Addig buzizunk, amig találnak egy gólt. 
-
VInter101
Szerintem semmi gond nincs vele, sőt! Fiatal! Helyzetbe kerül, bátran focizik, kihagy helyzetet?? Lautaro is szokott......
- Audipower
Hihetetlen, hogy mennyire suták vagyunk a támadó harmadban. Ha lenne egy igazán gyilkos befejező csatárunk már minimum 3-0 lenne az eredmény.
Lautaronak 10 helyzet kell egy gólhoz, ami megengedhetetlen egy Inter kaliberű csapatnál.
Mondjuk azért Sucic iménti tötymörgése a befejezésnél is megér egy misét.
Ne legyen igazam, de ennyi elszórakozott helyzet általában megbosszulja magát.
Lautaronak 10 helyzet kell egy gólhoz, ami megengedhetetlen egy Inter kaliberű csapatnál.
-
Francesco
Remélem nem lesz dolga Sommernek…
- CsaSzi9294
Én félek egy kicsit. 
- CsaSzi9294
Na végre! Bravó Bonny!!!

- Festa
Ezt lehetet sejteni,hogy tipikus kiscsapat elleni meccs volt.Szenvedős volt,de a végén csak a 3 pont számít is,hogy kicsit eltudtunk lépni a Napolitòl.Végül mégis 2-0 csak nem Bonny hanem Thuram.Szerintem a bírò
tippmixelt.Jöhet a Conte csapat,amit gondolom már Lautaro nagyon vár.
ui szegény Bonny
ui szegény Bonny
- vaskalap
Ezt a végjátékot,de csak két góllal nyertünk
- Festa
Aki 0-2-t rakott tippmixen nagy összeget az kihordhatott egy kisebb infarktust lábon.
Simán le lehetett volna zárni előbb is,de most nem volt élesek elől.Zielinski hiányzott a kp-ròl,de Bastoni is végig padozta a meccset.
A 3 pont megvan és vasárnap itt az ideje,hogy végre rangadòt nyerjünk Milánóban.
- Festa
Nem lett igazad.Lautaronak vannak szar meccsei,de minden Interistátòl megérdemli a tiszteletet.Audipower írta: ↑2026.01.07. 22:20 Hihetetlen, hogy mennyire suták vagyunk a támadó harmadban. Ha lenne egy igazán gyilkos befejező csatárunk már minimum 3-0 lenne az eredmény.
-
INTER-1908
1/4ed gőzzel is simán nyertünk a Parmanak reális esélye nem volt a golszerzesre 1-0 után addig is egy jo támadasuk volt...
Megérdemelten nyertünk es Chivu jol rotalta a csapatot a kulcsjatekosok kozul kevesen játszottak végig a meccset.
Megérdemelten nyertünk es Chivu jol rotalta a csapatot a kulcsjatekosok kozul kevesen játszottak végig a meccset.
- brecsinho
Jól néz ki a tabella
Derby zakó óta csak győzelem a bajnokságban,reméljük vasárnap sem szakad meg a sorozat,nagyon itt lenne az ideje megütni végre az afrkaikakat
Forza Inter!!
Derby zakó óta csak győzelem a bajnokságban,reméljük vasárnap sem szakad meg a sorozat,nagyon itt lenne az ideje megütni végre az afrkaikakat
Forza Inter!!
- Festa
A meccsen 63%-os labdabirtoklásunk volt ,26 kapuralövésünk és 2.38-as Xg-nk.
Kapu előtt kellett volna koncetrálni és akkor már mindegy volt,hogy Thuram vagy Bonny rúg gólt a végén.
Kapu előtt kellett volna koncetrálni és akkor már mindegy volt,hogy Thuram vagy Bonny rúg gólt a végén.
- PetR
- Kapcsolat:
Hát komikus volt a vége az tuti... legalább Thuram megünnepelhette a gólját, ha már szegény Bonny nem. 
Biztos a fejekben volt a hétvégi Napoli meccs, meg a kényszer is hogy épp botlott a rivális, ettől függetlenül ma voltak gyenge teljesítmények. Sucic olyan érettnek tűnt év elején, ez sajnos totál kikopott belőle, muszáj lenne szereznie egy kis önbizalmat (vagy itt, vagy később máshol, technikai kvalitásai adottak lennének). LH ma valóban gyenge volt, én Augustot sem éreztem olyan jónak, Mikynek is voltak eladott labdái és élől is rendkívül pontatlanok voltunk... na de ennyit a kritikákról, szerencsére Dima pont jókor kapta össze magát, a mai egy nagyon korrekt teljesítmény volt tőle!
Bízom benne hogy mindenki a hétvégére tartalékolt - Lauti amit ma kihagyott, majd ott lője be!
Biztos a fejekben volt a hétvégi Napoli meccs, meg a kényszer is hogy épp botlott a rivális, ettől függetlenül ma voltak gyenge teljesítmények. Sucic olyan érettnek tűnt év elején, ez sajnos totál kikopott belőle, muszáj lenne szereznie egy kis önbizalmat (vagy itt, vagy később máshol, technikai kvalitásai adottak lennének). LH ma valóban gyenge volt, én Augustot sem éreztem olyan jónak, Mikynek is voltak eladott labdái és élől is rendkívül pontatlanok voltunk... na de ennyit a kritikákról, szerencsére Dima pont jókor kapta össze magát, a mai egy nagyon korrekt teljesítmény volt tőle!
- Baggio85
Ilyen helyzetkihasználással, mint az utóbbi meccseken, kevés esélyünk lesz eredményesnek lenni a Napoli ellen. Nagyon kellene, hogy a támadók hétvégére a 2 kapuralövés- 3 gól formájukat hozzák!
A tabella tényleg jól néz ki, remélem nem bízzuk el nagyon magunkat. Azért sajnos ez jellemző erre a csapatra.
FORZA INTER!!!
A tabella tényleg jól néz ki, remélem nem bízzuk el nagyon magunkat. Azért sajnos ez jellemző erre a csapatra.
FORZA INTER!!!
- Audipower
Nem arról van szó, hogy nem tisztelem. Igenis elismerem, hogy minden meccsen maximális erőbedobással hajt, a mezőnyben végzett munkája kiemelkedő. Nem hiába ő a csk. , de a befejezéseknél sokszor választ rossz megoldást. Kellene mellé egy olyan csatár, aki nagyon magabiztos és jó megoldásokat választ a támadóharmadban.Festa írta: ↑2026.01.07. 22:56Nem lett igazad.Lautaronak vannak szar meccsei,de minden Interistátòl megérdemli a tiszteletet.Audipower írta: ↑2026.01.07. 22:20 Hihetetlen, hogy mennyire suták vagyunk a támadó harmadban. Ha lenne egy igazán gyilkos befejező csatárunk már minimum 3-0 lenne az eredmény.
- interfan
Hoztuk a kotelezot, ahogy azert eddig szinte mindig.
Atalanta, Bologna, Parma 3/3, most johet a nagyon fontos Napoli meccs.
Ha igy sem verjuk oket, akkor sehogy...
Egyebkent pont ezert irtam mekkora roncsderbi ez, irta valaki a rivalisok ugyis nyernek, haaat lattuk a nagy Napolit.
Azert azt sosem erdemes elfelejteni, hogy milyen minosegu jatekoskbol all pl a Napoli.
Nyilvan nem a teljes keret, de azert na...
Meg hat az orok Conte faktor.
Tavaly ilyenkor volt 41 pont a Napolinak, most 38, es hat tavaly sem voltak eppen egy vilagvero csapat.
Egyszoval most meg kell lennie az onbizalomnak, hazai palyan vegre meg kell mutatni mindenkinek, hogy igenis kepesek vagyunk "nagy" meccsen is nyerni.
Onnantol pedig 7 pont elony 19 fordulo utan a Napolihoz kepest, nem azt mondom hogy onnan biztos nem jonnek vissza, de azert nagy ra az esely.
Rettento fontos lesz a vasarnap, es most minden adott, hogy vegre nyerjunk.
Tegnaprol Sommert sajnaltam, meg kaput sem talalt a Parma az egesz meccsen.
Igaz a vedelem ujra nagyot ment, Akanji es Bisseck is kiemelkedo volt.
Hala az egnek nem volt Acerbi a kezdobe, oriasi vetek lenne megbontani a vedelmet Acerbi visszapakolasaval a kezdobe.
Dimarco is nagyot ment, persze Parma, de voltak olyan jatekosaink is tegnap akiknek meg egy Parma ellen sem ment, es kiabdrandito teljesitmenyt nyujtottak...
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Akanji 7,5
Bisseck 7
Dimarco 7
Augusto 6,5
Calhanoglu 6,5
Esposito 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Zielinski 6
Martinez 6
Henrique 5
Sucic 5
- Corriere Della Sera:
Dimarco 7
Akanji 7
Augusto 7
Bisseck 6,5
Calhanoglu 6,5
Barella 6,5
Esposito 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Zielinski 6
Martinez 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5
Egyebkent pont ezert irtam mekkora roncsderbi ez, irta valaki a rivalisok ugyis nyernek, haaat lattuk a nagy Napolit.
Azert azt sosem erdemes elfelejteni, hogy milyen minosegu jatekoskbol all pl a Napoli.
Tavaly ilyenkor volt 41 pont a Napolinak, most 38, es hat tavaly sem voltak eppen egy vilagvero csapat.
Egyszoval most meg kell lennie az onbizalomnak, hazai palyan vegre meg kell mutatni mindenkinek, hogy igenis kepesek vagyunk "nagy" meccsen is nyerni.
Onnantol pedig 7 pont elony 19 fordulo utan a Napolihoz kepest, nem azt mondom hogy onnan biztos nem jonnek vissza, de azert nagy ra az esely.
Tegnaprol Sommert sajnaltam, meg kaput sem talalt a Parma az egesz meccsen.
Igaz a vedelem ujra nagyot ment, Akanji es Bisseck is kiemelkedo volt.
Hala az egnek nem volt Acerbi a kezdobe, oriasi vetek lenne megbontani a vedelmet Acerbi visszapakolasaval a kezdobe.
Dimarco is nagyot ment, persze Parma, de voltak olyan jatekosaink is tegnap akiknek meg egy Parma ellen sem ment, es kiabdrandito teljesitmenyt nyujtottak...
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Akanji 7,5
Bisseck 7
Dimarco 7
Augusto 6,5
Calhanoglu 6,5
Esposito 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Zielinski 6
Martinez 6
Henrique 5
Sucic 5
- Corriere Della Sera:
Dimarco 7
Akanji 7
Augusto 7
Bisseck 6,5
Calhanoglu 6,5
Barella 6,5
Esposito 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Zielinski 6
Martinez 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5
- Cupi
Martinezt jól lehúzták de sajna bár a mezőnymunkája kiemelkedett a kapu előtt sajna tényleg gyenge volt.
Henrique és Sucic is elég gyenge volt tegnap sajnos. Főleg az elsőbe volt botrányos Sucic, másodikra kicsit feljavult de amikor kihagyta azt az óriási helyzetet Chivu le is kapta.
Egyébként teljesen megérdemelt győzelem volt és összességében nem játszottunk rosszul. Helyzeteket viszont illene jobban kihasználni mert a Napoli ellen nem hiszem, hogy lesz ennyi.
Valahogy le kell őket verni és akkor legalább őket leszakítjuk kicsit. Mondjuk én a Milantől jobban tartok. Tudom írtátok kipukkadnak meg gyenge a keretük de a minimál focival elért győzelmek /Allegri faktor/ és a heti 1 meccs miatti tavaszra megmaradt kondi azért aggaszt.
Henrique és Sucic is elég gyenge volt tegnap sajnos. Főleg az elsőbe volt botrányos Sucic, másodikra kicsit feljavult de amikor kihagyta azt az óriási helyzetet Chivu le is kapta.
Egyébként teljesen megérdemelt győzelem volt és összességében nem játszottunk rosszul. Helyzeteket viszont illene jobban kihasználni mert a Napoli ellen nem hiszem, hogy lesz ennyi.
Valahogy le kell őket verni és akkor legalább őket leszakítjuk kicsit. Mondjuk én a Milantől jobban tartok. Tudom írtátok kipukkadnak meg gyenge a keretük de a minimál focival elért győzelmek /Allegri faktor/ és a heti 1 meccs miatti tavaszra megmaradt kondi azért aggaszt.
- interfan
Martinez most valoban nem volt jo.Cupi írta: ↑2026.01.08. 08:51 Martinezt jól lehúzták de sajna bár a mezőnymunkája kiemelkedett a kapu előtt sajna tényleg gyenge volt.![]()
Egyébként teljesen megérdemelt győzelem volt és összességében nem játszottunk rosszul. Helyzeteket viszont illene jobban kihasználni mert a Napoli ellen nem hiszem, hogy lesz ennyi.![]()
Sucic honapok ota teljes homaly, volt 2-3 jo meccse osszesen, ezen kivul eddig ez nagyon keves.
Henriquet meg hagyjuk is...
Jo lenne talalni egy ertelmezheto megoldast erre a jobb WB posztra most a januari mercaton.
Akinek en orulok, az Bisseck, sokan eluldoztek volna, o maga is elmondta felmeruot most osszel a tavozas, mert nem ertette miert kerult ki ennyire a csapatbol.
Ez a Bisseck-Akanji-Bastoni vedelem nagyon szepen osszeallt, es mindharman tudnak egy jo teljesitmenyt.
Esposito sem volt rossz tegnap, nyilvan olaszoknal mar irjak, hol vannak a golok, stb.
De azert o Inter viszonylatban nagyon fiatal, es hasznosan tud igy is jatszani, en neki nagyon orulok, hogy itt van nekunk.
Mkhitaryan kapcsan viszont remelem, hogy mar ra mint alap fix kezdo nem epitunk.
Egyebkent azt is tegyuk hozza, hogy a Milan brutalisan "eron felul" teljesit.
Tavaly egy semmivel nem gyengebb kerettel ilyenkor 8.helyen voltak, vagy 15 ponttal kevesebbel mint most.
Nyilvan heti 1 meccs, de tavaly a Napoli sem azert lett bajnok mert huu de szarnyaltak a heti 1 meccsel, hanem azert mert mi meg toluk
is tobbet botlottunk, es egyszeruen nem birtuk a terhelest ennyi sorozatbol.
(Rekord alacsony pontszammal lett bajnok a Napoli)
Milannak most jon a main kivul 6 meccse, amiben:
Fiorentina-Milan
Como-Milan
Milan-Lecce
Roma-Milan
Bologna-Milan
Milan-Como
Azert hogy ebbol nem lesz 18/18 pont az szinte biztos, de meg 15 sem hiszem.
Egyszoval most ok is szepen elkezdhetnek leszakadni, ha mi cserebe hozzuk a meccseink nagyreszet.
Nekunk azert a kovetkezo 6 meccsunk jopar fokkal konnyebb mint a Milane.
Es mennyivel mashogy nezne ki az 1 pontos elony helyett, mondjuk egy 7-8 pontos elony egy honap mulva.
Ez az a honap amikor meglehet "nyerni", vagy ellehet "bukni" a Scudettot.
Nyilvan ne a szo szerinti megfogalmazast nezzuk, hanem a lenyegit, mert nagyon sok minden eldolhet, foleg lelektanilag, ami a legtobb esetben donto faktor.
-
MLK
Most néztem vissza az összefoglalót. Thuram karját, hogy mennyire érintette a labda az egy dolog, de a bíró tovább engedte. A Parma játékosa is megjátszhatta volna a labdát, csak Barella szerelte. Ez miért volt szabálytalan gól...? De lehet én vagyok hülye... Hány labdaérintésig visszamenőleg lehet így elvenni egy találtot?
-
cuchu11
Napolira valóban nagy csapást lehet mérni vasárnap. A 7 pont az már lélektanilag komoly hátrány lenne nekik.interfan írta: ↑2026.01.08. 06:38 Hoztuk a kotelezot, ahogy azert eddig szinte mindig.
Remélem nem jön elő megint a csapatból a Teréz anya.
- lucky0
Egyébként én úgy láttam hogy Thuram fejéről pattant a kezére, az új szabály szerint az pedig nem kéz. De lehet rosszul láttam. Mindenesetre érdekes eset volt.MLK írta: ↑2026.01.08. 10:07 Most néztem vissza az összefoglalót. Thuram karját, hogy mennyire érintette a labda az egy dolog, de a bíró tovább engedte. A Parma játékosa is megjátszhatta volna a labdát, csak Barella szerelte. Ez miért volt szabálytalan gól...? De lehet én vagyok hülye... Hány labdaérintésig visszamenőleg lehet így elvenni egy találtot?
- sorger=giallo
Közben x a Milan - Genoa meccsen.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Botlott a Milán is, mondhatjuk azt, hogy ez a mi fordulónk volt! 
- Festa
Aki nem látta annak mondom,hogy Stanciu a 98.percben tizit rúghatott a Genoának,de persze,hogy fölé durrantotta.Ne legyünk telhetetlenek a sima hazai helyett 1-1 az nagyon is szép eredmény.CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.08. 22:50 Botlott a Milán is, mondhatjuk azt, hogy ez a mi fordulónk volt!![]()
- Festa
Milán botlott otthon a Cremonese ,Pisa,Genova idegenben pedig a Parma ellen.
Lehet a rangadókat hozzák,de ez így még kevés lesz.
Lehet a rangadókat hozzák,de ez így még kevés lesz.
-
INTER-1908
Ez engem is érdekelne amúgy , mert a parmanal volt a labda a védő birtokolta amit Barella megszerzett.lucky0 írta: ↑2026.01.08. 10:16Egyébként én úgy láttam hogy Thuram fejéről pattant a kezére, az új szabály szerint az pedig nem kéz. De lehet rosszul láttam. Mindenesetre érdekes eset volt.MLK írta: ↑2026.01.08. 10:07 Most néztem vissza az összefoglalót. Thuram karját, hogy mennyire érintette a labda az egy dolog, de a bíró tovább engedte. A Parma játékosa is megjátszhatta volna a labdát, csak Barella szerelte. Ez miért volt szabálytalan gól...? De lehet én vagyok hülye... Hány labdaérintésig visszamenőleg lehet így elvenni egy találtot?
A kez vitathatatlan de szerintem az már egy másik szituáció volt mivel a védőe volt a labda elrughatta volna passzolhatott volna stb...
Szerintem Bony szabályos gólt rúgott de volt már hasonló érdekes ítélet.
Kicsit off néztem múltkor az Atalanta vs Roma meccset ahol scamacca góljat vettek el azért mert de ketelare 5m es lesen volt. nem is akart jatekba avatkozni de védőt "zavarta" (5meterre volt a vedotol a csatár!!) ezért rosszul tisztazott ami után kb 10 passzal később gólt kapott a Roma...
- interfan
Hirek szerint Acerbi mar 100%-os es teljesen felepult, ezaltal vissza is kerulhet a kezdobe.
Valamint egyes hirek szerint a gyenge formaban jatszo Henrique is kikerulhet a kezdobol, es ujra Augusto lehet a jobboldalon.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Augusto-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Valamint egyes hirek szerint a gyenge formaban jatszo Henrique is kikerulhet a kezdobol, es ujra Augusto lehet a jobboldalon.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
- lucky0
Az sehogy sem volt les. Nem is értettem. Gusztustalan csalás volt.INTER-1908 írta: ↑2026.01.08. 23:45Ez engem is érdekelne amúgy , mert a parmanal volt a labda a védő birtokolta amit Barella megszerzett.lucky0 írta: ↑2026.01.08. 10:16Egyébként én úgy láttam hogy Thuram fejéről pattant a kezére, az új szabály szerint az pedig nem kéz. De lehet rosszul láttam. Mindenesetre érdekes eset volt.MLK írta: ↑2026.01.08. 10:07 Most néztem vissza az összefoglalót. Thuram karját, hogy mennyire érintette a labda az egy dolog, de a bíró tovább engedte. A Parma játékosa is megjátszhatta volna a labdát, csak Barella szerelte. Ez miért volt szabálytalan gól...? De lehet én vagyok hülye... Hány labdaérintésig visszamenőleg lehet így elvenni egy találtot?
A kez vitathatatlan de szerintem az már egy másik szituáció volt mivel a védőe volt a labda elrughatta volna passzolhatott volna stb...
Kicsit off néztem múltkor az Atalanta vs Roma meccset ahol scamacca góljat vettek el azért mert de ketelare 5m es lesen volt. nem is akart jatekba avatkozni de védőt "zavarta" (5meterre volt a vedotol a csatár!!) ezért rosszul tisztazott ami után kb 10 passzal később gólt kapott a Roma...
- interfan
En tartom, ez a Napoli meccs egy "donto" pillanat lehet a bajnoksagot illetoen.cuchu11 írta: ↑2026.01.08. 10:11Napolira valóban nagy csapást lehet mérni vasárnap. A 7 pont az már lélektanilag komoly hátrány lenne nekik.interfan írta: ↑2026.01.08. 06:38 Hoztuk a kotelezot, ahogy azert eddig szinte mindig.
Remélem nem jön elő megint a csapatból a Teréz anya.
Most meglehet nyerni (nem matematikailag), hanem lelektanilag a bajnoksagot.
Ha nyerunk, akkor az adhat egy akkora lokest mint 2 eve a Napoli meccs, ami utan 14/13 meccset nyertunk, es bajnokok is lettunk.
Szoval most kell megmutatni.
- Cupi
-
cuchu11
Nem vagyok spori, de leírom, amit tudok a dologról:INTER-1908 írta: ↑2026.01.08. 23:45Ez engem is érdekelne amúgy , mert a parmanal volt a labda a védő birtokolta amit Barella megszerzett.lucky0 írta: ↑2026.01.08. 10:16Egyébként én úgy láttam hogy Thuram fejéről pattant a kezére, az új szabály szerint az pedig nem kéz. De lehet rosszul láttam. Mindenesetre érdekes eset volt.MLK írta: ↑2026.01.08. 10:07 Most néztem vissza az összefoglalót. Thuram karját, hogy mennyire érintette a labda az egy dolog, de a bíró tovább engedte. A Parma játékosa is megjátszhatta volna a labdát, csak Barella szerelte. Ez miért volt szabálytalan gól...? De lehet én vagyok hülye... Hány labdaérintésig visszamenőleg lehet így elvenni egy találtot?
A VAR addig nézhet vissza, amíg a vizsgált esemény ugyanahhoz a folyamatos támadó fázishoz (APP – Attacking Possession Phase) tartozik.
Akkor szakad meg egy támadás, ha az ellenfél kontrolláltan labdát szerez.
A szabályalkotó testület (IFAB) részletezi, hogy mi számít kontrolláltanak és mi
nem számít annak.
Ebben az esetben úgy ítélték meg, hogy a Parma játékosa még nem kontrollálta
a labdát. Először egy fejpárbaj volt Thurammal, aztán rögtön egy másik összecsapás volt
Barellával a labdáért. Azaz a labdát még nem kontrollálta a Parma játékosa.
Nem tudom volt-e visszhangja az esetnek Olaszországban, de szerintem jó döntés született.
Azért remélem fordított esetben is így döntenek majd a sporik...
-
cuchu11
Ha már ennyire jó formában vagy, akkor betippelhetné vasárnapra egy sima Napoli győzelmet!
-
INTER-1908
Köszi szépen!cuchu11 írta: ↑2026.01.09. 10:35Nem vagyok spori, de leírom, amit tudok a dologról:INTER-1908 írta: ↑2026.01.08. 23:45Ez engem is érdekelne amúgy , mert a parmanal volt a labda a védő birtokolta amit Barella megszerzett.
A VAR addig nézhet vissza, amíg a vizsgált esemény ugyanahhoz a folyamatos támadó fázishoz (APP – Attacking Possession Phase) tartozik.
A szabályalkotó testület (IFAB) részletezi, hogy mi számít kontrolláltanak és mi
nem számít annak.
a labdát. Először egy fejpárbaj volt Thurammal, aztán rögtön egy másik összecsapás volt
Nem tudom volt-e visszhangja az esetnek Olaszországban, de szerintem jó döntés született.
Nagyon jo kérdés mi számít kontrollnak a labda felett.
Szerintem birtokolta a labdát a védő nem egy 50-50, es párharc volt , csak addig teketoriazott amíg Barella odaert es elvette.
De igazából lényegtelen nem befolyásolt semmit.
-
cuchu11
Azért érdemes ezeket tisztázni a játékvezetőknek, mert most valóban lényegtelen volt,INTER-1908 írta: ↑2026.01.09. 11:25Köszi szépen!cuchu11 írta: ↑2026.01.09. 10:35 Nem vagyok spori, de leírom, amit tudok a dologról:
nem számít annak.
Szerintem birtokolta a labdát a védő nem egy 50-50, es párharc volt , csak addig teketoriazott amíg Barella odaert es elvette.
de következőkor akár a scudetto is múlhat rajta.
Határesetek mindig voltak és lesznek. Én el tudom fogadni azt is,
ha ez kontrollált labdaszerzésnek számít és azt is, ha nem.
A legfontosabb szerintem az, hogy a játékvezetők
ezeket az eseteket mindig egységesen és következetesen ítéljék meg.
- Atosz
Erre még nem ülök fel, mert csak tippelde, de azt nem nézem ki Chivuból, hogy Acerbivel tökön szúrná magát kb triplán, mert egyrészt szétfutották az embert az odavágón kilences nélkül, másrészt épp sérülésből tér vissza, harmadrészt pedig nagyon érezhetően kurvajól kezd összeállni a hátsó 3as, Akanji egy félisten középen, alig vártam, hogy oda kerüljön. Az EBn, Svájcban is ott játszott, és hatalmas úr volt.interfan írta: ↑2026.01.09. 06:47 Hirek szerint Acerbi mar 100%-os es teljesen felepult, ezaltal vissza is kerulhet a kezdobe.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Aztán Zielinskit sem tudom elképzelni, hogy leültesse, úgyhogy szerintem ennek a 2 pozinak az előrejelzésének semmilyen valóságalapja nincs.
- interfan
Igy legyen, es szivbol kivanom legyen igazad.Atosz írta: ↑2026.01.09. 12:06Erre még nem ülök fel, mert csak tippelde, de azt nem nézem ki Chivuból, hogy Acerbivel tökön szúrná magát kb triplán, mert egyrészt szétfutották az embert az odavágón kilences nélkül, másrészt épp sérülésből tér vissza, harmadrészt pedig nagyon érezhetően kurvajól kezd összeállni a hátsó 3as, Akanji egy félisten középen, alig vártam, hogy oda kerüljön. Az EBn, Svájcban is ott játszott, és hatalmas úr volt.interfan írta: ↑2026.01.09. 06:47 Hirek szerint Acerbi mar 100%-os es teljesen felepult, ezaltal vissza is kerulhet a kezdobe.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Aztán Zielinskit sem tudom elképzelni, hogy leültesse, úgyhogy szerintem ennek a 2 pozinak az előrejelzésének semmilyen valóságalapja nincs.
Vasarnap este meglatjuk.
- Cupi
Engem is meglepne ha pont egy Napoli elleni rangadón bontaná meg Chivu a jól működő védelmet.Atosz írta: ↑2026.01.09. 12:06
Erre még nem ülök fel, mert csak tippelde, de azt nem nézem ki Chivuból, hogy Acerbivel tökön szúrná magát kb triplán, mert egyrészt szétfutották az embert az odavágón kilences nélkül, másrészt épp sérülésből tér vissza, harmadrészt pedig nagyon érezhetően kurvajól kezd összeállni a hátsó 3as, Akanji egy félisten középen, alig vártam, hogy oda kerüljön. Az EBn, Svájcban is ott játszott, és hatalmas úr volt.
Utána Lecce elleni elmaradt meccs jön. Ott lehet rotálni és játszhat Acerbi is.
- CsaSzi9294
Szerintem is csak valami kamu lehet. A BiAkBa hármasnak kell játszania, ahogy Zselinek is Miki helyett, nem véletlenül nem volt kezdő a lengyel szerdán. Azt sem hiszem, hogy LH padon kezdene, szerintem CA még az ő szintjét sem közelíti meg jelenleg.Atosz írta: ↑2026.01.09. 12:06Erre még nem ülök fel, mert csak tippelde, de azt nem nézem ki Chivuból, hogy Acerbivel tökön szúrná magát kb triplán, mert egyrészt szétfutották az embert az odavágón kilences nélkül, másrészt épp sérülésből tér vissza, harmadrészt pedig nagyon érezhetően kurvajól kezd összeállni a hátsó 3as, Akanji egy félisten középen, alig vártam, hogy oda kerüljön. Az EBn, Svájcban is ott játszott, és hatalmas úr volt.interfan írta: ↑2026.01.09. 06:47 Hirek szerint Acerbi mar 100%-os es teljesen felepult, ezaltal vissza is kerulhet a kezdobe.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
Bisseck-Akanji-Bastoni
LH-Barella-Calha-Zseli-Dimarco
Thuram-Lautaro
Ez lesz szerintem.
-
MLK
Köszönöm én is!INTER-1908 írta: ↑2026.01.09. 11:25Köszi szépen!cuchu11 írta: ↑2026.01.09. 10:35Nem vagyok spori, de leírom, amit tudok a dologról:INTER-1908 írta: ↑2026.01.08. 23:45
Ez engem is érdekelne amúgy , mert a parmanal volt a labda a védő birtokolta amit Barella megszerzett.
nem számít annak.
A labdát nem egészen kontrolláló játékos helyére elképzelem, hogy éppen Barella lett volna ott, akkor szabályos a gól, mert ő birtokolta volna "rendesen" és tőle vették el. Ha pedig a jelenlegi esetet nézem, akkor visszamenőleges szabálytalanságért nem érvényes gól... a kevésbé potens játékos és csapat irányába billen így a mérleg. Nem egyenlő az elbírálás.
Az még benne sincs, hogy Thuram a saját karjára fejelte rá, vétlen mozdulat volt, és a labda későbbi birtoklását pedig nem lehet megállapítani, hogy mennyire befolyásolta.
Állatorvosi ló esete.
A vizsgálatával és akár precedens értékű későbbi felhasználásával nagyon egyet értenék.
De nem befolyásolta a meccset, így valószínű, hogy ez eltűnik a süllyesztőben.
- interfan
Erdekes hirt irnak az olasz lapok, Bissecket probalgatja Chivu a jobb WB poszton.
Egyes hirek szerint akar az is lehetne a Napoli ellen, hogy nem Augusto, hanem Bisseck lenne a jobb WB.
Egyes hirek szerint akar az is lehetne a Napoli ellen, hogy nem Augusto, hanem Bisseck lenne a jobb WB.
-
R9.
Sztem megallna a helyet, eleg agilis