Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
jobb ez a fekete-kék mez a Genoanak.azért a Roma ellen nem rossz nekik az 1pont.kockáztassa az 1pontot?jó,hogy védekező kp-t hoz be csatárt meg le.
remélem holnap mi is nyerünk
SZÁNALMAS!!!
remélem holnap mi is nyerünk
SZÁNALMAS!!!
- Pazzo
Na ez mindennek az alja...hogy Muntari be tud jönni Forlan helyett hazai pályán 0-0-nál,amikor 0 pontunk van a bajnokságba,ez elképesztő.
8 védekező játékos van a pályán,plusz Sneijder és Zarate. Ez számomra felfoghatatlan.
Pazzini meg egy percet nem kap én azt se értem,de ez már mellékes.
Ez így nagyon nincs rendben. Én úgy voltam vele,hogy nyerjük a meccseket,és maradjon Gasp,de ez szégyen. Legalább azt az apró szikrát látnám,hogy megpróbálunk nyerni az utóbbi idők leggyengébb Romájával szemben,de nem.
8 védekező játékos van a pályán,plusz Sneijder és Zarate. Ez számomra felfoghatatlan.
Pazzini meg egy percet nem kap én azt se értem,de ez már mellékes.
Ez így nagyon nincs rendben. Én úgy voltam vele,hogy nyerjük a meccseket,és maradjon Gasp,de ez szégyen. Legalább azt az apró szikrát látnám,hogy megpróbálunk nyerni az utóbbi idők leggyengébb Romájával szemben,de nem.
- DSanton39
a vicces az hogy Sneijder ment fel Forlan helyére, Muntari meg kvázi irányít, csak kérdem én akkor miért nem Coutinho vagy Alvarez??? áhh hihetetlen, nem is idegesítem magam.
- hvmetal
gecc,mint valami kis csapat.ráéreztünk a végén,hogy nyerhető a meccs..
hát ide nem 1hónap kellesz
3mat passzolni nem tudunk,ellenfél térfelén maradni képtelenek vagyunk és rengeteg hiba.ezek most vagy buktatnak vagy kva nagy baj van
hát ide nem 1hónap kellesz
3mat passzolni nem tudunk,ellenfél térfelén maradni képtelenek vagyunk és rengeteg hiba.ezek most vagy buktatnak vagy kva nagy baj van
- Dan-i-nter
Ez a csere tényleg nem tett jót a meccsnek, de nem emiatt nem nyertünk. Egyszerűen nem vagyunk képesek belőni a helyzeteinket. (Ami azért is gond, mert a kevés üresbe mozgás és a sok pontatlan labda miatt, nem adódik túl sok). Az ötösről azért illene berúgni a labdát, ha a kapus már el van fektetve. Ennyi!
- Baggio85
Ez óriási!!! Elment kb. 2 percre a kép, nem hittem el mikor láttam, hogy Muntari a CSATÁR!!! Ez meg, hogy vége a meccsnek és a 16osról visszapasszolja a kp-jára... Nem baj, a lényeg, hogy Pazzini meg Castaignos ül a padon...
(Egyébként a játékkal nem lett volna probléma, bár ez egy nagyon kezdetleges Roma volt.)
(Egyébként a játékkal nem lett volna probléma, bár ez egy nagyon kezdetleges Roma volt.)
- alwin91
80. percben, amikor a csapat tényleg mindent belead, és egyre nagyobb helyzetei vannak, felhozza MUNTARIT??? Ráadásul Forlan helyére :O akkor mégis ki a fene fogja lőni a győztes gólt???
- PellerG
Nekem eleve a felállás nem tetszik.
Nincs (esély)támadásépítés(re), nem tudjuk kihozni játékkal a labdát. Labdabirtoklás nem is tudom volt e már így, hogy a San Siroban a bajnokságban nem mi birtokoltuk többet a labdát(sőőt….).
Hátul rossz nézni mikor adogatnak a védők, néha necces a szitu, ha pl egy Rooney-Hernandez-Nani hármas támadná le őket…. Samuel párszor fel is kellett lőjje a lelátóra.
Morattit párszor mutatták a vége felé, nagyon nem tűnt boldognak, megértem, és szerintem az alapokkal van gond, mert olyan taktikát akarunk játszani, ami még a bajnokság szintjén is gáz, nemhogy a BL-ben majd.
A Milito-Zarate csere még oké, de az, hogy leveszi Forlant a 80.’-ben, és MUNTARIt!! küldi a helyére, akit had’ ne elemezzünk ki újra, nevetséges. Ott eldőlt hogy mi ma nem nyerünk. Vagy küldje be Pazzinit, igaz ha ma beküldi, valószínűleg még statikusabbá válunk, mert elől áll, őt ki kell szolgálni, összjátékba nem nagyon lehet bevonni, és amúgy sem jutottunk el a kapuig, nem tudtunk építkezni. De ha ez nem, akkor Coutinho, Ricky, de könyörgöm ezt a fas.t?! Itt van 2 tehetséges gyerek, milliókért, akkor játszanak már-legalább-ilyen helyzetben, ha a középpályát akarja erősíteni.
Edzőváltással úgy vagyok, hogy szerintem a csapatépítés alapjaival van gond(szerkezet), tehát nem kicsi. Persze személy függő, mert ha egy Ranierit neveznének ki, akkor inkább maradjon még a 3 védőssel is Gasp, nyáron úgyis lépni fog, viszont én Delio Rossira rábólintanék.
Nem azért mert vele BL-t fogunk nyerni, még csak bajnokságot sem, de a taktikája az Interhez való(4-2-3-1; 4-3-1-2), és legalább a helyén játszhatna mindenki.
Nincs (esély)támadásépítés(re), nem tudjuk kihozni játékkal a labdát. Labdabirtoklás nem is tudom volt e már így, hogy a San Siroban a bajnokságban nem mi birtokoltuk többet a labdát(sőőt….).
Hátul rossz nézni mikor adogatnak a védők, néha necces a szitu, ha pl egy Rooney-Hernandez-Nani hármas támadná le őket…. Samuel párszor fel is kellett lőjje a lelátóra.
Morattit párszor mutatták a vége felé, nagyon nem tűnt boldognak, megértem, és szerintem az alapokkal van gond, mert olyan taktikát akarunk játszani, ami még a bajnokság szintjén is gáz, nemhogy a BL-ben majd.
A Milito-Zarate csere még oké, de az, hogy leveszi Forlant a 80.’-ben, és MUNTARIt!! küldi a helyére, akit had’ ne elemezzünk ki újra, nevetséges. Ott eldőlt hogy mi ma nem nyerünk. Vagy küldje be Pazzinit, igaz ha ma beküldi, valószínűleg még statikusabbá válunk, mert elől áll, őt ki kell szolgálni, összjátékba nem nagyon lehet bevonni, és amúgy sem jutottunk el a kapuig, nem tudtunk építkezni. De ha ez nem, akkor Coutinho, Ricky, de könyörgöm ezt a fas.t?! Itt van 2 tehetséges gyerek, milliókért, akkor játszanak már-legalább-ilyen helyzetben, ha a középpályát akarja erősíteni.
Edzőváltással úgy vagyok, hogy szerintem a csapatépítés alapjaival van gond(szerkezet), tehát nem kicsi. Persze személy függő, mert ha egy Ranierit neveznének ki, akkor inkább maradjon még a 3 védőssel is Gasp, nyáron úgyis lépni fog, viszont én Delio Rossira rábólintanék.
Nem azért mert vele BL-t fogunk nyerni, még csak bajnokságot sem, de a taktikája az Interhez való(4-2-3-1; 4-3-1-2), és legalább a helyén játszhatna mindenki.
- interfan
Szánalmas, szégyen és nevetséges ami itt van. Bárki bármit mond, bizakodik jó lesz gasp van fejlődés stb, felesleges duma az egész. Egy harmat gyenge romának nem tudtunk gólt lőni, akik a meccs elejétől az x re játszottak. Sorolhatnám gasp észvesztő baromságait, kezdve a 3védővel, aztán sneijder megint nem a helyén játszott, mert minek játszana irányított a világ egyik legjobb irányítója. Forlan meg irányít, egy 0 taktikába 3-5-1-1 nem ehhez a csapathoz való, a végén meg muntari semmit nem lehet erre mondani, coutinhot még a padra se ülteti, és 10perccel a vége előtt 0-0 nál forlan helyére bejön muntari. Aki a végén középcsatárt játszott muntari, amikor ottvan a padon pazzini. Azt se értem miért kell ezt a feltolt védelmet erőltetni, és miért akar lucio csatárt játszani amikor védő. Egyértelműen ez a meccs is gasp számlájára írható, ismétlem bárki bármit mond, 4meccsből 0 azaz 0 meccset nyertünk meg, 1döntelen van egy olyan roma ellen akit egy szlovák csapat simán vert. Nem tudom mi lesz így, hamar hatalmas hátrányba kerülhetünk a bajnokságban. Elkéne fogadni hogy ez gasperinivel nem fog müködni, ha jön egy új edző ettől már csak jobb lehet. Morattinak nagyon észnél kell lennie.
- zsizsi14
Megint ott voltak a helyzetek a végén, hogy megnyerjük a meccset, de nem tudjuk berúgni...
Zarate-nak dobjunk össze egy labdát karácsonyra mert nem nagyon passzol...
Ennek a felállásnak a hátránya, hogy túl sok a védekező játékos a pályán 4-2-3-1 ami a csapatnak való lenne. Valamit Gasp mesternek ki kéne találnia, hogy hatékonyabbak legyünk.
Jonathan játéka nekem tetszik, egész jó, amolyan Maicon stílus.
Lúció számomra borzasztó, mivel nincs benne fegyelmezettség. 3 védőnél nem lehet csak úgy előremenni, amit előszeretettel alkalmaz, marad hátul 2 védő kb... Szerintem neki nem való ez a 3 védős rendszer...
Zarate-nak dobjunk össze egy labdát karácsonyra mert nem nagyon passzol...
Ennek a felállásnak a hátránya, hogy túl sok a védekező játékos a pályán 4-2-3-1 ami a csapatnak való lenne. Valamit Gasp mesternek ki kéne találnia, hogy hatékonyabbak legyünk.
Jonathan játéka nekem tetszik, egész jó, amolyan Maicon stílus.
Lúció számomra borzasztó, mivel nincs benne fegyelmezettség. 3 védőnél nem lehet csak úgy előremenni, amit előszeretettel alkalmaz, marad hátul 2 védő kb... Szerintem neki nem való ez a 3 védős rendszer...
- hvmetal
hát én akkor nagyon más meccset néztem... be kell rúgni a helyzeteket?nem volt probléma a játékkal?
mert 9védekezővel nem kaptunk gólt?
4 KAPUT ELTALÁLÓ LÖVÉSÜNK VOLT!!!
engem felb.szott ez a játék,mint akik nyerni sem akarnak.. mindenki Zaratet szidja,de az legalább gólt akar rúgni.
nem vagyok az edzőváltás híve,de ilyen felfogással Novarában sem fogunk nyerni az biztos.ezt a Rómát csak az nem verné meg aki nem akarja.erre 55%labdabirtoklás neki és jóval veszélyesebb helyzetek.
ha nyerünk tán 1-2embernek visszajön az önbizalma,elkezd 1-2dolog működni,ha kikapunk új edző,talán a kerethez alkalmasabb kisebb név.erre 1pont. szart se ér
hol van a meccs közbeni taktika váltás? még Mancini is megcsinálta volna,hogy hoz még 1 csatárt..erős Milán ellen nyomtuk 4támadóval. itt meg szinte lehoztuk az egész meccset,úgy,hogy a hülye nem látta 70.percig,hogy gy nem nyerhetünk.akkor miért nem vált? otthon ilyen játékkal xelni ezzel a Romával.wow
mert 9védekezővel nem kaptunk gólt?
4 KAPUT ELTALÁLÓ LÖVÉSÜNK VOLT!!!
engem felb.szott ez a játék,mint akik nyerni sem akarnak.. mindenki Zaratet szidja,de az legalább gólt akar rúgni.
nem vagyok az edzőváltás híve,de ilyen felfogással Novarában sem fogunk nyerni az biztos.ezt a Rómát csak az nem verné meg aki nem akarja.erre 55%labdabirtoklás neki és jóval veszélyesebb helyzetek.
ha nyerünk tán 1-2embernek visszajön az önbizalma,elkezd 1-2dolog működni,ha kikapunk új edző,talán a kerethez alkalmasabb kisebb név.erre 1pont. szart se ér
hol van a meccs közbeni taktika váltás? még Mancini is megcsinálta volna,hogy hoz még 1 csatárt..erős Milán ellen nyomtuk 4támadóval. itt meg szinte lehoztuk az egész meccset,úgy,hogy a hülye nem látta 70.percig,hogy gy nem nyerhetünk.akkor miért nem vált? otthon ilyen játékkal xelni ezzel a Romával.wow
- bodimiki7
Kellett a pont mindkét csapatnak, hisz itt és ott is problémák vannak. Ezt értem, de akkor is.
Amíg volt egy Milito és egy Forlan a pályán, addig nem támadtunk, végül is minek hazai pályán ez ellen a gyenge roma ellen (csak a passzív passzolgatás, ötlettelen játék és olyan labda eladások saját térfélen, mint amit ma produkáltak, na, abból legalább egyet bármelyik kis csapat kihasznál)- persze mi se szerénykedhetünk! De azért 8 defenzív játékossal az utolsó 4-5 percet megnyomjuk. Ez aztán a valami.
Akiket vettünk fiatalokat, Őket azért, mert terveink vannak velük, vagy csak azért, hogy a keretben csökkentség az átlagéletkort? Mert, ne legyenek kezdők, de játszanak már egy kicsit, hogy mire lehet tőlük számítani. És egy olyan Muntari, akinek kifelé áll a rúdja ne legyen senki előtt cserét illetően, csak ha barca ellen vezetünk és vagdalni kell!
Amíg volt egy Milito és egy Forlan a pályán, addig nem támadtunk, végül is minek hazai pályán ez ellen a gyenge roma ellen (csak a passzív passzolgatás, ötlettelen játék és olyan labda eladások saját térfélen, mint amit ma produkáltak, na, abból legalább egyet bármelyik kis csapat kihasznál)- persze mi se szerénykedhetünk! De azért 8 defenzív játékossal az utolsó 4-5 percet megnyomjuk. Ez aztán a valami.
Akiket vettünk fiatalokat, Őket azért, mert terveink vannak velük, vagy csak azért, hogy a keretben csökkentség az átlagéletkort? Mert, ne legyenek kezdők, de játszanak már egy kicsit, hogy mire lehet tőlük számítani. És egy olyan Muntari, akinek kifelé áll a rúdja ne legyen senki előtt cserét illetően, csak ha barca ellen vezetünk és vagdalni kell!
- hvmetal
szerintem 4-3-1-2ben sem leszünk sikeresek,ha Sneijder fog irányítani,ha Julio.
ezalatt a 4meccs alatt(bár csak 2szer játszottunk 1 felállásban) úgy látom,hogy Gasp tényleg a 3-4-3hoz jó,ami meg a kerethez nem jó. irányító,követő emberfogás/terület védekezés,szélek és lehetne még találni dolgokat.az egész futball filozófiájáról le kéne mondania ..
mintha egy Ferrarival akarna Rallyt nyerni
ezalatt a 4meccs alatt(bár csak 2szer játszottunk 1 felállásban) úgy látom,hogy Gasp tényleg a 3-4-3hoz jó,ami meg a kerethez nem jó. irányító,követő emberfogás/terület védekezés,szélek és lehetne még találni dolgokat.az egész futball filozófiájáról le kéne mondania ..
mintha egy Ferrarival akarna Rallyt nyerni
- versenyszellem
Hát sok munkája lesz még a csapattal Gasperininek, ha hagyják őt.
amúgy hagyhatnák, senkivel lesz kéthónap alatt tökletes a csapatunk. (Mounak szerencséje volthogy az első évében nem volt nagyon ellenfelünk itthon, plusz nem verte totál szét Mancini csapatát)
a meccsen:
1) Lassúak voltunk,semi lendület, dinamika
2) előrejátékban kevesen,3 emberrel nem fogunk gólzáport rendezni, nagyon esetleges lett a támadójáték
3) hátul sokan, de néha így sem találták páran a helyüket
4) Gasperini semmitsem mert kockáztatni. (már az első csere is lehetett volna +1 támadó)
ezek alapján:
én is úgy gondolom, a csapat remekül működött a 4-2-3-1ben
miért kell akkor ilyen fura 3-5-1-1 taktikával előjönni?
Miinden posztra megvannak az embereink, max ha valaki gyengébb, bekerül helyette a 'cseréje'....
-------------------------------Cesar---------------------------------------
Maicon (Jonathan) - Lucio (Rano) - Samuel (Caldirola) - Naga' (Faraoni)
--------------- Zanetti (Motta) ----- Cambiasso(Obi) --------------------
-------Zarate (Riky) ----- Sneijder (Stanko) ---------Forlan (Coutinho)--
----------------------------------Milito (Pazzini)---------------------------
és még maradna bevethető: Chivu, Cordoba, Poli, Muntari, Castaignos
szerintem így azért csak jobban hasítanánk
amúgy hagyhatnák, senkivel lesz kéthónap alatt tökletes a csapatunk. (Mounak szerencséje volthogy az első évében nem volt nagyon ellenfelünk itthon, plusz nem verte totál szét Mancini csapatát)
a meccsen:
1) Lassúak voltunk,semi lendület, dinamika
2) előrejátékban kevesen,3 emberrel nem fogunk gólzáport rendezni, nagyon esetleges lett a támadójáték
3) hátul sokan, de néha így sem találták páran a helyüket
4) Gasperini semmitsem mert kockáztatni. (már az első csere is lehetett volna +1 támadó)
ezek alapján:
én is úgy gondolom, a csapat remekül működött a 4-2-3-1ben
miért kell akkor ilyen fura 3-5-1-1 taktikával előjönni?
Miinden posztra megvannak az embereink, max ha valaki gyengébb, bekerül helyette a 'cseréje'....
-------------------------------Cesar---------------------------------------
Maicon (Jonathan) - Lucio (Rano) - Samuel (Caldirola) - Naga' (Faraoni)
--------------- Zanetti (Motta) ----- Cambiasso(Obi) --------------------
-------Zarate (Riky) ----- Sneijder (Stanko) ---------Forlan (Coutinho)--
----------------------------------Milito (Pazzini)---------------------------
és még maradna bevethető: Chivu, Cordoba, Poli, Muntari, Castaignos
szerintem így azért csak jobban hasítanánk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára versenyszellem 2011.09.17. 23:26-kor.
-
R9.
nem olvastam vissza az írásokat de aki szerint gasp vmit is ér az hülye
ez az edző úgy katasztrófa ahogy van, szánalmas fos..benitez osztva 10el
nagyon remélem h moratti még ma éjjel kib*ssza, és kedden már figo ül a padon
forlán-muntarinál kiesett a korsó a kezemből
-
R9.
külföldi hozzászólás
Here is what Gasp did today:
1 No Coutinho on the bench. In his place was Castaignos.
2 No Alvarez on the bench. In his place was Muntari.
3 Playing Muntari by taking out Forlan when we needed a goal.
4 Playing him as an attacking force in Roma's box.
5 Pazzini didn't get his chance.
All incomprehensible moves which are also indications that Gasperini has given up and wants to be sacked.
tökéletesen leírt mindent
Here is what Gasp did today:
1 No Coutinho on the bench. In his place was Castaignos.
2 No Alvarez on the bench. In his place was Muntari.
3 Playing Muntari by taking out Forlan when we needed a goal.
4 Playing him as an attacking force in Roma's box.
5 Pazzini didn't get his chance.
All incomprehensible moves which are also indications that Gasperini has given up and wants to be sacked.
tökéletesen leírt mindent
-
R9.
és még van pofája azt mondani h elégedett
DDDD ja és a nord felrobbant mikor behozta muntarit, kiakadt mindenki
miről beszélünk
miről beszélünk
- hvmetal
R9. írta:nem olvastam vissza az írásokat de aki szerint gasp vmit is ér az hülye
hát,ha nem lenne borítékolható,hogy belerokkan a fél keret az edzések miatt,azt mondanám hívja fel Cúpert,ha már annyira kínálkozott az öreg.papíron jobb csapata van,mint 9éve,de a kezdő öreg. Figo könnyen megéghet,még csak másodedző sem volt.akkor már Bergomi+Baresi
- interfan
Egy kis adalék a mai borzalomhoz:
- Gasp ellen tüntettek a nord közönsége, a muntari-forlan csere után és a mai produkció láttán.
- Továbbá problémák adódtak zarate, forlan kettősel gasperininek. Forlan a lecserélése és a pályán betöltött szerepe miatt, zarate pedig nem hallgatót gaspra és baresi segitségét kérte.
- Gasp pedig azt mondta nem zavarják a felröppent pletykák és nevek, ő élvezi moratti bizalmát. Valamint lát fejlődést a játékban, és nem érdemeltünk vereséget, meg persze jön a ha az a helyzet bement volna dumával.
Elég elgondolkoztató hogy a játékosokal, a szurkolokal már most megromlott a visszonya gaspnak. Ő persze meg jön a magyarázkodásával.
- Gasp ellen tüntettek a nord közönsége, a muntari-forlan csere után és a mai produkció láttán.
- Továbbá problémák adódtak zarate, forlan kettősel gasperininek. Forlan a lecserélése és a pályán betöltött szerepe miatt, zarate pedig nem hallgatót gaspra és baresi segitségét kérte.
- Gasp pedig azt mondta nem zavarják a felröppent pletykák és nevek, ő élvezi moratti bizalmát. Valamint lát fejlődést a játékban, és nem érdemeltünk vereséget, meg persze jön a ha az a helyzet bement volna dumával.
Elég elgondolkoztató hogy a játékosokal, a szurkolokal már most megromlott a visszonya gaspnak. Ő persze meg jön a magyarázkodásával.
- Festa
Sok mindent leírtatok már amivel egyetértek.
Én nagyon izgultam egy kiszenvedett győzelemért,de amikor megláttam,hogy Forlánt lehozza és helyére a Muntari érkezik nem kaptam levegőt!!!! Gasp úgy érezte megvan az első pont és érdemes tartogatni?Nem tudok elképzelni más magyarázatot.
Valaki szólhatna neki,hogy ez nem a Genoa és nem az ötödik-hatodik helyre hajtunk!
Eddig én is türelem párti voltam,de ha nem nyerünk a Novara ellen akkor szerintem nyugodtan küldjük el és kapja meg Baresi a lehetőséget.Más normális edzőt úgysem tudunk megszerezni...
UI:Ilyen gyenge Romával nem tudom mikor játszunk legközelebb amely a meccs legnagyobb részében tartalék kapussal játszott.
Én nagyon izgultam egy kiszenvedett győzelemért,de amikor megláttam,hogy Forlánt lehozza és helyére a Muntari érkezik nem kaptam levegőt!!!! Gasp úgy érezte megvan az első pont és érdemes tartogatni?Nem tudok elképzelni más magyarázatot.
Valaki szólhatna neki,hogy ez nem a Genoa és nem az ötödik-hatodik helyre hajtunk!
Eddig én is türelem párti voltam,de ha nem nyerünk a Novara ellen akkor szerintem nyugodtan küldjük el és kapja meg Baresi a lehetőséget.Más normális edzőt úgysem tudunk megszerezni...
UI:Ilyen gyenge Romával nem tudom mikor játszunk legközelebb amely a meccs legnagyobb részében tartalék kapussal játszott.
- hvmetal
interfan írta:Egy kis adalék a mai borzalomhoz:
most még egy okos döntés időbe jöhet
nem akarok jövőhéten is ilyen fos játékkal x-et vagy vereséget.Hol van a pályán a legendás Inter szív,küzdés?
most már én is azt mondom,hogy Szevasz
tavaszi csapat is gyenge volt,de ebben szív sincs.
- DSanton39
igazából kapus nélkül is játszhattak volna, amit kellett azt a védőik blokkolták, Lobont kirúgásokon kívül nem is nagyon ért labdához 
nem gondoltam hogy valaha sajnálni fogom hogy Benitezt elküldték, de ennyire dilettáns talán még ő sem volt. bár az a pali nagyon irritáló volt.
nem gondoltam hogy valaha sajnálni fogom hogy Benitezt elküldték, de ennyire dilettáns talán még ő sem volt. bár az a pali nagyon irritáló volt.
- mike
Kéne már tétmeccset nyerni végre, mert ez eddig nulla 
Megint ez a szar taktika, meg ilyen minősíthetetlen csere a végén...
Nem jó felé tartunk, nagyon nem

Megint ez a szar taktika, meg ilyen minősíthetetlen csere a végén...
Nem jó felé tartunk, nagyon nem
-
R9.
hol van már ez a kispad..

- Cupi
Ez döbbenet....nehezen találok szavakat. Ilyen gyenge és taktikailag nulla csapatot nem elkszem mikor láttam, pedig már jó régóta drukkolok a csapatnak. Forlan-Muntari csere? Azt hittem nem jól látok....
Na meg mi ez a 3 belső védő a pályán? Mi van? Lucio az esetlen mozgásával támadott meg néha Sneijder szerepkörig felment és osztogatni probált, volt, hogy szélső volt, minden poszton megfordult, nevettséges.
Vagy inkább szánalmas...
Szerintem Gasp a juventino múltja miatt próbálja minél jobban felidegelni az inter drukkereket, persze ez csak poén, de nem tudom mik voltak ma ezek a nevettséges és megmagyarázhatatlan húzások meg taktikai elemek....
Azt a Forlan - Muntari cserét most sem tudom felfogni, döbbenet.
Szerintem Gasp a juventino múltja miatt próbálja minél jobban felidegelni az inter drukkereket, persze ez csak poén, de nem tudom mik voltak ma ezek a nevettséges és megmagyarázhatatlan húzások meg taktikai elemek....
Azt a Forlan - Muntari cserét most sem tudom felfogni, döbbenet.
- Inter101
Mutatták Morattit, én még ennyire morcosnak sosem láttam! A meccsröl nem is tudom mit mondjak, valami nagyon nem stimmel. Ezek szerint nem akarunk lemondani a 3 védős dologrol pedig már azt hittem(hiába volt az a bizonyos megbeszélés). Ki fog golt löni igy??? Az egyetlen emberünket aki el tudott dönteni egy ilyen és ehhez hasonlo meccset/meccseket eladtuk. Forza INTER!!!
- sorger=giallo
Inkább nem írok semmit...
Illetve...
FORZA INTER!!!
Illetve...
FORZA INTER!!!
- Nia
Zarate-Milito------Muntari-Forlan------0-0????Muntari,Muntari ba... meg
Most már passzolni sem tudnak,egyre jobban fejleszti őket az edzés.
A f... ki van,majd egy évszázada nem kezdtünk ilyen szarul.
Ajjajj,ez most nagyon fájt.
Pfuuuu...szóval 36 forduló kell a Scudettohoz,és...
FORZA INTER
Most már passzolni sem tudnak,egyre jobban fejleszti őket az edzés.
A f... ki van,majd egy évszázada nem kezdtünk ilyen szarul.
Ajjajj,ez most nagyon fájt.
Pfuuuu...szóval 36 forduló kell a Scudettohoz,és...
FORZA INTER
- e.szabi
Nagyon sajnálom ami most történik a csapattal, nem gondoltam volna, hogy ilyen szarul kezdünk. 4 tétmeccs 3 vereség és mindössze 1 döntetlen...! Novara-t biztos megverjük, addig szerintem még mindenképp Gasp lesz a kispadon, aztán meglátjuk milyen játékot produkálunk. Egyébként most megint egy edzőváltás, nem is tudom mennyire lenne jó... Most egy 4. edző ilyen rövid idő alatt, nem tudom mi változhatna meg. Na meg kit is hoznánk?
- graziejosé
4 lejátszott tétmeccs, 1 akciógól, na az mi?
- hvmetal
nagyon szarok vagyunk,ilyen gyenge Intert még nem láttam.lehet cukrozni a szart,nem lesz belőle csokis torta.
passzolni nem tudunk,ha nem b.sszuk fel a labdát,alig tudunk kijönni.vkp-k alig szereznek labdát,egyáltalán nem támogatják a támadásokat.egy ilyen kerettel szégyen ezt produkálni,mert ilyen eredményt egy kis csapat is feltud mutatni. nem igaz,hogy nem lehet megtalálni az egyensúlyt.vagy bekkelünk otthon egy Roma ellen,vagy öngyilkos módra támadunk és szétszopatnak. 1akció gól 4meccs alatt.
ha még bejön egy sérüléshullám reális esély van megragadni az alsóházban.
passzolni nem tudunk,ha nem b.sszuk fel a labdát,alig tudunk kijönni.vkp-k alig szereznek labdát,egyáltalán nem támogatják a támadásokat.egy ilyen kerettel szégyen ezt produkálni,mert ilyen eredményt egy kis csapat is feltud mutatni. nem igaz,hogy nem lehet megtalálni az egyensúlyt.vagy bekkelünk otthon egy Roma ellen,vagy öngyilkos módra támadunk és szétszopatnak. 1akció gól 4meccs alatt.
ha még bejön egy sérüléshullám reális esély van megragadni az alsóházban.
- Diego Milito 22
- Kapcsolat:
Minden Gasp fan-tól kérdezem, hogy mikor jön el az idő, amikor végre belátják, hogy az út, amelyen (egyhelyben) járunk, járhatatlan és sehova sem vezet???
Mi kell még ahhoz, hogy végre belássátok, Gasp tökéletesen alkalmatlan az Inter kispadjára???
Vannak, vagyunk néhányan, akik ezt már a kinevezése óta mondjuk, és vannak olyanok is szép számmal, akik ezért lehurrogtak minket, mondván: még el sem kezdődött a bajnokság, máris "vészmadárkodunk", meg hogy előbb adjuk meg a lehetőséget a bizonyításra, és hasonló demagóg szövegek..... (De ilyen alapon bármelyik hasonló módon gondolkodó szurkoló akár a nagymamit is leültethetné a kispadra, elvégre előbb mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hátha jól sül el..... Nevetséges érvelés!)
Olyan rendszert próbál meg játszatni, ráerőltetni a csapatra, amihez a jelenlegi keret alkalmatlan. Most abba részletesen nem mennék bele részletesen, hogy egyes játékosokat milyen poszton erőltet, ami egyébként szintén a hozzá nem értést bizonyítja, de hogy a Roma ellen Muntari becserélését mi indokolta, azt szerintem még Ő maga sem tudja.
Én Gasparinit, mint embert rendkívül szimpatikusnak tartok még a Genovai korszaka óta, de sajnos mint edző, alkalmatlan az Inter irányítására.
Továbbra is meggyőződéssel állítom, hogy a nyári edzőkereső tragikomédia során a reálisan lehetséges és szóba került edzők közül AVB lett volna az adott helyzetben a lehető legjobb választás, még a 15 milliós kivásárlási opcióval együtt is! Elsőre szokatlannak tűnhet, hogy egy edzőért ennyit fizessen egy klub, de például egy-egy finoman fogalmazva "nem megfelelő" játékosért is kifizettünk már ilyen, vagy ehhez hasonló összegeket, és sajnos többször is volt már ilyenre példa az elmúlt években.
Sajnos jelenleg nincs olyan edző "szabadon", aki valódi megoldást jelenthetne a kispadon, így pedig sok jót nem jósolok magunknak az idén.
Bár ne lenne igazam...!
Mi kell még ahhoz, hogy végre belássátok, Gasp tökéletesen alkalmatlan az Inter kispadjára???
Vannak, vagyunk néhányan, akik ezt már a kinevezése óta mondjuk, és vannak olyanok is szép számmal, akik ezért lehurrogtak minket, mondván: még el sem kezdődött a bajnokság, máris "vészmadárkodunk", meg hogy előbb adjuk meg a lehetőséget a bizonyításra, és hasonló demagóg szövegek..... (De ilyen alapon bármelyik hasonló módon gondolkodó szurkoló akár a nagymamit is leültethetné a kispadra, elvégre előbb mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hátha jól sül el..... Nevetséges érvelés!)
Olyan rendszert próbál meg játszatni, ráerőltetni a csapatra, amihez a jelenlegi keret alkalmatlan. Most abba részletesen nem mennék bele részletesen, hogy egyes játékosokat milyen poszton erőltet, ami egyébként szintén a hozzá nem értést bizonyítja, de hogy a Roma ellen Muntari becserélését mi indokolta, azt szerintem még Ő maga sem tudja.
Én Gasparinit, mint embert rendkívül szimpatikusnak tartok még a Genovai korszaka óta, de sajnos mint edző, alkalmatlan az Inter irányítására.
Továbbra is meggyőződéssel állítom, hogy a nyári edzőkereső tragikomédia során a reálisan lehetséges és szóba került edzők közül AVB lett volna az adott helyzetben a lehető legjobb választás, még a 15 milliós kivásárlási opcióval együtt is! Elsőre szokatlannak tűnhet, hogy egy edzőért ennyit fizessen egy klub, de például egy-egy finoman fogalmazva "nem megfelelő" játékosért is kifizettünk már ilyen, vagy ehhez hasonló összegeket, és sajnos többször is volt már ilyenre példa az elmúlt években.
Sajnos jelenleg nincs olyan edző "szabadon", aki valódi megoldást jelenthetne a kispadon, így pedig sok jót nem jósolok magunknak az idén.
Bár ne lenne igazam...!
- PellerG
Sajnos utólag kár és felesleges is keseregni ezen, de a nyári Villas Boas ügyben abszolút igazad van!
Akkor is azt írtam, továbbra is tartom, hogy ki kellett volna fizetni a pénzt érte.
4-5 évre rendben lennénk, stabil csapatunk lenne, a jelenlegi legtehetségesebb edzővel, akit akkor sokan lehurrogtak, de már most is látszik hogy rendet rak a Chelszkinél.
Inkább ne vettünk volna egy Alvarezt pl, de jött volna egy vezér a csapat élére.
Ancelotti is egy fásult, régóta nem frissített csapatot kapott a Chelsenél, mégis sikeres tudott lenni velük.
Mert rossz csapatunk nekünk sincs. És ez az év anyagilag ráment volna az edzőre, köv. nyártól meg az anyagi kereteinken belül indulhatott volna a csapatépítés, a keret frissítése.
Ehelyett most van egy edzőnk, aki eddig más taktikát nem játszatott mint a "merev" 3-4-3 és 4-3-3, értem ezalatt hogy irányítóra nem hajlandó áttérni, mivel nem játszatta sosem, nem az ő rendszere, látszik is hogy idegen tőle, viszont hozzánk az passzolna.
De mondom, ez már totál felesleges rágódás.
Akkor is azt írtam, továbbra is tartom, hogy ki kellett volna fizetni a pénzt érte.
4-5 évre rendben lennénk, stabil csapatunk lenne, a jelenlegi legtehetségesebb edzővel, akit akkor sokan lehurrogtak, de már most is látszik hogy rendet rak a Chelszkinél.
Inkább ne vettünk volna egy Alvarezt pl, de jött volna egy vezér a csapat élére.
Ancelotti is egy fásult, régóta nem frissített csapatot kapott a Chelsenél, mégis sikeres tudott lenni velük.
Mert rossz csapatunk nekünk sincs. És ez az év anyagilag ráment volna az edzőre, köv. nyártól meg az anyagi kereteinken belül indulhatott volna a csapatépítés, a keret frissítése.
Ehelyett most van egy edzőnk, aki eddig más taktikát nem játszatott mint a "merev" 3-4-3 és 4-3-3, értem ezalatt hogy irányítóra nem hajlandó áttérni, mivel nem játszatta sosem, nem az ő rendszere, látszik is hogy idegen tőle, viszont hozzánk az passzolna.
De mondom, ez már totál felesleges rágódás.
-
R9.
azért boas nem sok mindent csinált ott
hihetetlen gyengén játszik a chelsea, bár nyernek és ez a lényeg
- hvmetal
ennyi erővel lehetne mondani Dungát is,mert a kerethez illene a focija.
azt bánom,hogy ha gólokkal verjük a Novarát(mondjuk ez sem biztos) majd az lesz,hogy szép gólok meg stb és egy nagy csapat ellen ismét besül a rendszer.további pontok elhullajtása kell,hogy történjen valami.
Milan,Palermo,törökök,ez a Roma.egyik sem verhetetlen,de tőlünk akik a scudettora hajtanak 9pont elvárható.erre 1pont,káosz,alárendelt szerep többségben.
azt bánom,hogy ha gólokkal verjük a Novarát(mondjuk ez sem biztos) majd az lesz,hogy szép gólok meg stb és egy nagy csapat ellen ismét besül a rendszer.további pontok elhullajtása kell,hogy történjen valami.
Milan,Palermo,törökök,ez a Roma.egyik sem verhetetlen,de tőlünk akik a scudettora hajtanak 9pont elvárható.erre 1pont,káosz,alárendelt szerep többségben.
- PellerG
Mourinhóval jól, szépen/élvezhetően játszottunk? Nem. /Hányszor reklamáltunk ez ügyben itt a fórumon..../
Eredményeink voltak? Igen.
Stabil csapatunk volt? Összességében igen.
Boas ugyanazt az utat járja, stílusa hasonló, és eddigi eredményei alapján úgy tűnik hogy José nyomdokaiba léphet gyakorlatilag azonos focifelfogással? Igen.
Csapatai egységesek? Igen. /Lehet szídni a portugál bajnokságot, de úgy gondolom amit tavaly végigcsináltak, az bármelyik bajnokságban óriási teljesítménynek számít, és ehhez még hozzájött az Euro Liga menetelés is/.
Na vissza a jelenbe!
Mai hír, hogy Moratti az október eleji válogatott szünetig semmiképpen sem vált edzőt, és az addig lejátszott meccseket értékelve dönt majd akkor egy esetleges edzőváltásról, mivel addig nagyon sűrű a naptár, és nincs idő mérlegelni új edző ügyben. /fcinternews.com/
Eredményeink voltak? Igen.
Stabil csapatunk volt? Összességében igen.
Boas ugyanazt az utat járja, stílusa hasonló, és eddigi eredményei alapján úgy tűnik hogy José nyomdokaiba léphet gyakorlatilag azonos focifelfogással? Igen.
Csapatai egységesek? Igen. /Lehet szídni a portugál bajnokságot, de úgy gondolom amit tavaly végigcsináltak, az bármelyik bajnokságban óriási teljesítménynek számít, és ehhez még hozzájött az Euro Liga menetelés is/.
Na vissza a jelenbe!
Mai hír, hogy Moratti az október eleji válogatott szünetig semmiképpen sem vált edzőt, és az addig lejátszott meccseket értékelve dönt majd akkor egy esetleges edzőváltásról, mivel addig nagyon sűrű a naptár, és nincs idő mérlegelni új edző ügyben. /fcinternews.com/
-
R9.
magyarul év végén küzdhetünk h elinduljunk a bl-be
- DSanton39
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37536&L=en
Gasp interjú.. gyakorlatilag nem volt olyan mondata amin ne röhögtem volna el magam
csak pár szösszenet:
"jó úton haladunk", Forlan-Muntari csere? "szükségünk volt egy középpályásra" (persze egy 6.-ra..)
"egy kiváló csapat ellen játszottunk"
és a legjobb: "a kritikák nem érdekelnek, mert azok nem az elnöktől vagy a klubtól jönnek"... hát öregem ha a szurkolók véleménye nem számít akkor jobb ha már most csomagolsz, puttana juventino
Gasp interjú.. gyakorlatilag nem volt olyan mondata amin ne röhögtem volna el magam
csak pár szösszenet:
"jó úton haladunk", Forlan-Muntari csere? "szükségünk volt egy középpályásra" (persze egy 6.-ra..)
"egy kiváló csapat ellen játszottunk"
és a legjobb: "a kritikák nem érdekelnek, mert azok nem az elnöktől vagy a klubtól jönnek"... hát öregem ha a szurkolók véleménye nem számít akkor jobb ha már most csomagolsz, puttana juventino
- PellerG
Még annyit, hogy írják a lapok hogy Chivu és Motta lassan visszatérhetnek, már akár a héten majd.
Na ez még rásegít majd a jelenlegi helyzetre, mert Motta nála tutti kezdő, sztem simán leülteti majd Cambiassot, főleg ha még Deki is visszatér, és sztem Chivut is előbb fogja betenni, mint Ranocchiát.
Nekem csak egy gondom van: erre mind-mind lehetett számítani. A taktikáira, 3 védő, irányítót mellőző taktikára, hogy rutintalan, hogy BL-hez eddig köze nem volt. Néztem nagy szemekkel mikor sokan írták itt a fórumon, hogy a legjobb olasz edző, hogy vagy 8 féle taktikát játszat, hogy bármikor képes meccs közben is eredményesen váltani.
Eddig 1x játszottunk jól, a Milan ellen, ott rögtön váltott is meccs közben, meg is lett az eredménye....
A 3-védős témával olaszországban egy középcsapattal simán Euro Ligáért küzdhet. De a top csapatokhoz nem passzol a 3 védős szitu, és a mi keretünk meg abszolút nem alkalmas hozzá, elég csak a komplett védelmünket nézni.
Na ez még rásegít majd a jelenlegi helyzetre, mert Motta nála tutti kezdő, sztem simán leülteti majd Cambiassot, főleg ha még Deki is visszatér, és sztem Chivut is előbb fogja betenni, mint Ranocchiát.
Nekem csak egy gondom van: erre mind-mind lehetett számítani. A taktikáira, 3 védő, irányítót mellőző taktikára, hogy rutintalan, hogy BL-hez eddig köze nem volt. Néztem nagy szemekkel mikor sokan írták itt a fórumon, hogy a legjobb olasz edző, hogy vagy 8 féle taktikát játszat, hogy bármikor képes meccs közben is eredményesen váltani.
Eddig 1x játszottunk jól, a Milan ellen, ott rögtön váltott is meccs közben, meg is lett az eredménye....
A 3-védős témával olaszországban egy középcsapattal simán Euro Ligáért küzdhet. De a top csapatokhoz nem passzol a 3 védős szitu, és a mi keretünk meg abszolút nem alkalmas hozzá, elég csak a komplett védelmünket nézni.
- Nia
Humoros interjúkat ad,annyi szent.
Én nem küldök el egy edzőt sem,nem az én reszortom.Meg amúgy is 8 éve elég szűk látókörű vagyok edzők tekintetében(azaz,csak Jose-t tartom valamire
Vannak részek a játékban amik tetszetősek,de az 5-15 perc szép játék k....ra nem elég semmire.Lúcio,Samuel,Zanetti jók voltak(viszonylag),de az elég gáz volt ahogy néha csak sétálgattak,mintha valami pályabemutatót tartanának.
De a cserék,komolyan mondom ha még egyszer Muntarit becseréli akárki helyett...
Még jó,hogy az Atalanta -6 ponttal kezdett...
Na nemsokára kiegészülünk Deki,Motta,Maicon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.09.18. 12:47-kor.
- brecsinho
Az idenykezdet nem sikerult fenyesre eddig, az tuti...2hetig nem voltam nagyon gepkozelben, de lattam mindharom meccset, nem sok oromom leltem bennuk. Az egyetlen pozitivum a tegnapi este utan, hogy megvan az elso pontunk...hurra
Ereztem, hogy a Lecce elleni halasztas nem fog jol jonni, egy biztosnak tuno gyozelem helyett kezdtunk egy palermoi zakoval, majd a BL kudarc es a tegnapi erolkodes..nem erre szamitottunk. Ennel remelhetoleg csak jobb johet, most egymas utan 3szor megyunk idegenbe es koztuk egy akar sorsdonto BL meccs is Moszkvaban. Gasp mesternek szorul a hurok mindjart az ideny elejen, de minden hibaja ellenere (felallas,taktika,erelytelenseg, cserek) mindharom meccset megnyerhettuk volna: ha Milito, Pazzini vagy akar Sneijder szemben a kapuval ertekesiti a zicceret atlendulhettunk volna a holtponton minden meccsen es nem egy ponttal meg hazai BL zacskoval szerenykednenk...muszaj lesz nyerni Novaraban, kulonben zengeni fognak a veszharangok es nem biztos, hogy elbirja a csapat meg az edzo a nyomast. Nagyon duhos voltam mind3 meccs utan, de nem hiszem, hogy az edzovaltas maris aktualis, ha tovabbra sem jonnek a gyozelmek es elbukunk Moszkvaban is, akkor Moratti ugyis lepni fog...remelhetoleg a kuzinok ma sem tudnak nyerni, kedden azt akarom latni, hogy a csapat megszakad a palyan es vegre rugjuk mar be a helyzeteket
Forza Inter!!!
Forza Inter!!!
- Süti
Az első 20-25 perc jó volt, a csapat úgy tűnt kezdte megérteni a taktikát, utána érhetetlenül visszaestünk, és egy gyenge Roma-t sem tudtunk megverni, ez mindenképp blama.
Jonathan, Obi játéka tetszett, Forlan nem érti még meg magát a társakkal, Zarate meg egy idegen jelenség a csapatban.
A cseréket én sem értem...
Gasp nyilatkozatai elég érdekesek, azért szólhatnának most már neki, hogy nem a 5-6-ak szeretnénk lenni az év végén.
Jonathan, Obi játéka tetszett, Forlan nem érti még meg magát a társakkal, Zarate meg egy idegen jelenség a csapatban.
Gasp nyilatkozatai elég érdekesek, azért szólhatnának most már neki, hogy nem a 5-6-ak szeretnénk lenni az év végén.
- alwin91
Süti írta:Az első 20-25 perc jó volt, a csapat úgy tűnt kezdte megérteni a taktikát, utána érhetetlenül visszaestünk, és egy gyenge Roma-t sem tudtunk megverni, ez mindenképp blama.
Jelenleg ettől az 5.-6. helytől is messze vagyunk.
Tegnap már valami azért tényleg látszott, és ha olyan jól nem is játszott a csapat, egy gólt megérdemeltek volna. Én a cserék miatt orrolok nagyon Gaspra. Nagatomo helyére kellett volna Jonathant, Muntari meg teljesen érthetetlen.
- hvmetal
behozza Alvarezt/Coutinhot akár Forlan helyére,ha már ennyire fosott.Zarate előrébb lép,Sneijder Zarate mögé,Alvarezék meg Sneijder szerepét lehozzák.(Zanetti,Chuchu őrzése kb...)
még így is nehéz lett volna gólt rúgni,Militot,Forlánt könnyebb megjátszania a hollandnak,dehogy Muntari...
ha részeg lennék azt mondanám veri a mellét az x miatt és még hergel is a ghánai majommal.
még így is nehéz lett volna gólt rúgni,Militot,Forlánt könnyebb megjátszania a hollandnak,dehogy Muntari...
ha részeg lennék azt mondanám veri a mellét az x miatt és még hergel is a ghánai majommal.
- hvmetal
behozza Alvarezt/Coutinhot akár Forlan helyére,ha már ennyire fosott.Zarate előrébb lép,Sneijder Zarate mögé,Alvarezék meg Sneijder szerepét lehozzák.(Zanetti,Chuchu őrzése kb...)
-
R9.
Süti írta:Az első 20-25 perc jó volt
mi volt?
ha a jó szégyent jelent akkor igazad van
- Komax
Ez a demagóg amit te csinálsz! Látszik nem voltál itt két éve, a fórum fele elküldte Josét a k.rvaanyába, most ugyanazok sz.pják telibe.Diego Milito 22 írta:Vannak, vagyunk néhányan, akik ezt már a kinevezése óta mondjuk, és vannak olyanok is szép számmal, akik ezért lehurrogtak minket, mondván: még el sem kezdődött a bajnokság, máris "vészmadárkodunk", meg hogy előbb adjuk meg a lehetőséget a bizonyításra, és hasonló demagóg szövegek.....
Ha tegnap nyertünk volna 1-0ra, akkor a jelenleg kaotikus állapotok háttérbe szorulnának, és nem lennének kijavítva. Biztos voltam a roma elleni xben. A jövő héten lesz két győzelmünk.
-
R9.
ha tegnap a meccs végén sneijder berúgja akkor is szar lenne gasp
minden meccsen más taktikával állunk fel, a játékosok azt se tudják mit csináljanak, tegnap sneijder védekező középályásként játszott kb, ranocchia többször volt előrébb mint cambiasso, forlán bal középpályás volt a meccs néhány részében elől, mikor támadni akartunk nem volt elől senki
akkora kavarodás van h hihetetlen
minden meccsen más taktikával állunk fel, a játékosok azt se tudják mit csináljanak, tegnap sneijder védekező középályásként játszott kb, ranocchia többször volt előrébb mint cambiasso, forlán bal középpályás volt a meccs néhány részében elől, mikor támadni akartunk nem volt elől senki
akkora kavarodás van h hihetetlen
- hvmetal
nem mondom,hogy nálunk is így játszana,de eddig Palacio tényleg jó.2gólpassz,most egy gól is
Visszatérve ránk,foghatná arra,hogy a keret fele a felkészülés végén csatlakozott,ezért van eza kavarodás a pályán.
a gáz az,hogy mindent kipróbál csak,hogy az ő elképzelése érvényesüljön(nem a csapathoz igazodik) ->4meccs,3formáció. Egy ilyen klubnak 4meccsnek elegendőnek kellene lennie,hogy összeálljon,de amíg összevissza állunk fel,jóhogy senki sem tudja a feladatát.októberig nem lesz edzőcsere,szóval bízni kell benne.remélem nem megy el a scudetto.
Visszatérve ránk,foghatná arra,hogy a keret fele a felkészülés végén csatlakozott,ezért van eza kavarodás a pályán.
a gáz az,hogy mindent kipróbál csak,hogy az ő elképzelése érvényesüljön(nem a csapathoz igazodik) ->4meccs,3formáció. Egy ilyen klubnak 4meccsnek elegendőnek kellene lennie,hogy összeálljon,de amíg összevissza állunk fel,jóhogy senki sem tudja a feladatát.októberig nem lesz edzőcsere,szóval bízni kell benne.remélem nem megy el a scudetto.
- versenyszellem
az a baj azzal, ha most cserélünk edzőt, ugyanúgy elmenne a scudetto..
jelenleg két meccsel buktunk többet mint az éllovasok, tehát ha játszunk velük oda-vissza, máris eltűnhet ez a hátrányunk.
meg amúgy is elűnik még
úgyhogy én védem Gaspot, mert értelmetlen lenne edzőváltással folytatni most azonnal, de vegye már észre miben jó a csapat és rakja a helyükre az embereinket, ha megtezi ezeket lépéseket, akkor fel fognak pörögni a srácok is és jönnek majd az eredmények.
vagy a fejében nem álltak össze a dolgok, vagy játékosokat nem ismeri eléggé még, de nincs sok ideje tökörészni...nem is baj
jelenleg két meccsel buktunk többet mint az éllovasok, tehát ha játszunk velük oda-vissza, máris eltűnhet ez a hátrányunk.
meg amúgy is elűnik még
úgyhogy én védem Gaspot, mert értelmetlen lenne edzőváltással folytatni most azonnal, de vegye már észre miben jó a csapat és rakja a helyükre az embereinket, ha megtezi ezeket lépéseket, akkor fel fognak pörögni a srácok is és jönnek majd az eredmények.
vagy a fejében nem álltak össze a dolgok, vagy játékosokat nem ismeri eléggé még, de nincs sok ideje tökörészni...nem is baj