Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

VInter101 írta: 2026.03.09. 13:49 Hmmmm. Biztos velem van a baj, de nem szeretem homokba dugni a fejem. Ha az ember látja a hibát akkor azt ki tudja (ha szeretné) javítani! Ha nem törődünk a hibákkal, mert az eredmény elfedi a hibákat, akkor hogyan lesz jobb??? Ezt akár érthetjük az élet minden területére!
Egy klub gazdasági társaság elsősorban manapság és csak utána sport egyesület. Pénzügyi területen nem azért hoznak döntéseket hogy bajnoki címeket nyerjen az adott klub hanem azért hogy ki tudják fizetni a szerződés szerint azt amit ígértek! Aztán ha eredményes a klub az szuper. Minket az eredmény érdekel a tulajdonost a pénz. Ha mindkettő rendben van akkor mindenki boldog.
Őszintén szólva amikor az olasz bajnokság nívós volt, még akár igazad is lehetne hogy a bajnoki címnek valóban volt értéke és álom volt megszerezni. Ma már nem az..
Szerintem ma a BL adja az igazi erőmérőt, ott tudja meg az ember hogy a kedvenc csapata milyen erőt képvisel! Mert biztos jó Albániában bajnoknak lenni csak az az albánokon kívül senkit nem érdekel.
Kérdezd meg a Bayern München csapatánál mennyire álom a bajnoki cím?? Vagy a Fradinál? Nem álom hanem elvárás, ezen felül meg van az álom hogy a Bayern BLt nyerjen a Fradi meg eljusson az ELben sokáig.
A bajnoki cim csak ott álom ahol van ellenfél! Az álom a nemzetközi győzelem! Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos. Tök jó hogy megnyerjük ha megnyerjük, de én nem fogom elfelejteni a BL kiesést meg hogy gyakorlatilag nem nyertünk nívós csapat ellen! Ez mégis milyen már hogy szembejön egy kicsit erősebb csapat és végünk van......
Állítólag mi vagyunk az Inter! És kiesünk egy norvég csapat ellen........ Ez ám a teljesítmény! Még egyszer mondom hogy ha(persze tudom ez nem játszik, de csak mondom hogy jövőre nem fog) Dimarco lába nem sül el idén párszor + Bastonit állítják ki műesésért a Juve ellen és kikapunk..... Nem folytatom! Akkor a 7 pont előny most mennyi lenne?
De persze értem én hogy ez kit érdekel? Engem érdekel, mert nem csak és kizárólag a mát nézem hanem kicsit a jövőt is.
Egy igazan komplex, melyebb elemzo iras ez, amit en nagyon szepen koszonok neked.
Ahogy egyszer irta valaki, jo ilyen elemzobb irasokat is olvasni.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.03.09. 14:14
VInter101 írta: 2026.03.09. 13:49 Hmmmm. Biztos velem van a baj, de nem szeretem homokba dugni a fejem. Ha az ember látja a hibát akkor azt ki tudja (ha szeretné) javítani! Ha nem törődünk a hibákkal, mert az eredmény elfedi a hibákat, akkor hogyan lesz jobb??? Ezt akár érthetjük az élet minden területére!
Egy klub gazdasági társaság elsősorban manapság és csak utána sport egyesület. Pénzügyi területen nem azért hoznak döntéseket hogy bajnoki címeket nyerjen az adott klub hanem azért hogy ki tudják fizetni a szerződés szerint azt amit ígértek! Aztán ha eredményes a klub az szuper. Minket az eredmény érdekel a tulajdonost a pénz. Ha mindkettő rendben van akkor mindenki boldog.
Őszintén szólva amikor az olasz bajnokság nívós volt, még akár igazad is lehetne hogy a bajnoki címnek valóban volt értéke és álom volt megszerezni. Ma már nem az..
Szerintem ma a BL adja az igazi erőmérőt, ott tudja meg az ember hogy a kedvenc csapata milyen erőt képvisel! Mert biztos jó Albániában bajnoknak lenni csak az az albánokon kívül senkit nem érdekel.
Kérdezd meg a Bayern München csapatánál mennyire álom a bajnoki cím?? Vagy a Fradinál? Nem álom hanem elvárás, ezen felül meg van az álom hogy a Bayern BLt nyerjen a Fradi meg eljusson az ELben sokáig.
A bajnoki cim csak ott álom ahol van ellenfél! Az álom a nemzetközi győzelem! Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos. Tök jó hogy megnyerjük ha megnyerjük, de én nem fogom elfelejteni a BL kiesést meg hogy gyakorlatilag nem nyertünk nívós csapat ellen! Ez mégis milyen már hogy szembejön egy kicsit erősebb csapat és végünk van......
Állítólag mi vagyunk az Inter! És kiesünk egy norvég csapat ellen........ Ez ám a teljesítmény! Még egyszer mondom hogy ha(persze tudom ez nem játszik, de csak mondom hogy jövőre nem fog) Dimarco lába nem sül el idén párszor + Bastonit állítják ki műesésért a Juve ellen és kikapunk..... Nem folytatom! Akkor a 7 pont előny most mennyi lenne?
De persze értem én hogy ez kit érdekel? Engem érdekel, mert nem csak és kizárólag a mát nézem hanem kicsit a jövőt is.
Egy igazan komplex, melyebb elemzo iras ez, amit en nagyon szepen koszonok neked.
Ez minden, csak nem komplex, nem mélyebb és nem elemző...
Egyrészről a Fradi és a Bayern nem jó példa, mert ők gazdaságilag külön szint
a saját országukban.
De ha már mindenképpen párhuzamot kell vonni,
akkor a Juventus az olasz Fradi és az Inter az olasz Újpest inkább.
Vagy a Juventus az olasz Bayern, az Inter az olasz Dortmund.
Másrészről nézzük már meg, hogy pl. a Juventus és az Inter mennyit költött
játékosokra az elmúlt időszakban.
A két csapat között 17 pont a különbség a tabellán!
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Baggio85 írta: 2026.03.09. 14:09
VInter101 írta: 2026.03.09. 13:49
Baggio85 írta: 2026.03.09. 11:15

Na ez a dolog viszont szerintem nagyon félre van menve sokaknál, persze minden szurkoló más, de:
A bajnoki cím az, ami miatt nyaranta minden csapata változásokat eszközöl, döntéseket és pénzügyi áldozatokat hoz. A bajnoki cím a CÉL, az ÁLOM minden csapat számára. Ez irányít mindent!
Azt mondani, hogy a bajnoki címtől függetlenül ez nem jó, vagy az nem jó
Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos.
Én értem és elfogadom, amit mondasz. De nekem, mint egy Inter-szurkolónak a sok közül, ez a bajnoki cím (ha meglesz), ugyanannyit fog érni, mint a 2010-es és ugyanúgy fájni fog, ha nem lesz meg, mint a 2002-es vagy a két Inzaghi-féle elvesztett Scudetto.
Itt nem arról van szó, hogy a BL engem nem is érdekel, meg hogy mi lesz majd jövőre. De ez a szezon lehetett volna egy kicsit jobb, meg még lehet sokkal rosszabb, de ebben a klubban, csapatban jelenleg ennél sokkal több nincs. Álmodozni lehet BL győzelemről, de nem reális. A BL elődöntő, meg a negyeddöntő sem reaális! Nem Chivu, meg Marotta miatt nem reális, hanem mert az olasz futball itt tart. Mi itt tartunk! Értem, a Bodon túl kellett volna jutni, elismerem! De nem lennénk sokkal előrébb.
Alapvetően egyetértek!
interfan

segogabor írta: 2026.03.09. 13:18
interfan írta: 2026.03.09. 13:00
Spalletti story remlik ugye?

Mi tortenne ha szezon vegen lejar az adott edzo szerzodese?
Elviszik az ufok?
Megszunik a klub?
Nem merunk kimenni a meccsre?

Nalam ez az erthetetlen kategoria, es ateltuk mar ezt nem is olyan regen, lasd Luciano baratunk...

Egeszen veletlenul nem lehetne varni, meglatni hogy mi tortenik, es majd jovore ilyenkor visszaterni a hosszabbitasra?
Ezek után hosszabítunk Chivuval akkor valami gond van a toronyban az is biztos .
Mentálisan egyik leggyengébb Intert hozta nekünk össze idénre sajnos .
Ide egy kemény edző kellene komoly stábbal ,akik mind erőlétben mind mentálisan erősebbé teszik ezt a csapatot.
Jo lenne elobb gondolkozni, es utana cselekedni, es nem beleesni ugyanabba a hibaba amit mar parszor megcsinalt szeretett klubunk.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

cuchu11 írta: 2026.03.09. 14:38
interfan írta: 2026.03.09. 14:14
Ez minden, csak nem komplex, nem mélyebb és nem elemző...
Egyrészről a Fradi és a Bayern nem jó példa, mert ők gazdaságilag külön szint
a saját országukban.
De ha már mindenképpen párhuzamot kell vonni,
akkor a Juventus az olasz Fradi és az Inter az olasz Újpest inkább.
Vagy a Juventus az olasz Bayern, az Inter az olasz Dortmund.
Másrészről nézzük már meg, hogy pl. a Juventus és az Inter mennyit költött
játékosokra az elmúlt időszakban.
A két csapat között 17 pont a különbség a tabellán!
Szerintem sem mély és nem is elemző. Egy véleményt írtam nem elemzést.
Az hogy melyik bajnokságban ki kicsoda az most itt miért jött fel?
Az Internek nem alapvető hogy bajnokságot nyerjen mert van rivalisa, gondolom erre gondoltál?? Hát nekünk van riválisunk. Majdnem az összestől ki is kaptunk!!
De tényleg ilyen teljesítménnyel bajnokságot nyerni nem feltétlenül Chivu érdeme, sőt, inkább a többiek szégyene! De persze ez legyen a többiek problémája! Drukkoltam Chivunak mert kedvenc csapatom edzője, de jó pár hónap eltelt és amit játszik a csapat az nem tetszik. Bocsánat hogy az eredmények ellenére sem tetszik akit látok. Ráadásul milyen eredmények????
Ha én lennék a klub vezetője akkor ha megnyerni a bajnokságot akkor adok neki még egy évet. Aztán majd meglátjuk.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Nekem abszolút nem lenne bajom Chivu-val, ha legalább tetszene az, amit látok a pályán!

Mikor az első meccsen veszítettünk a Juve-Napoli-Milan ellen különösebben nem érdekelt, mert értékelhető teljesítményt nyújtott a csapat, viszont amit mostanában hoznak egyes emberek, az kritikán aluli…
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem érdemes ezt a kérdést kicsit szét bontani, vagy legalább kettőt hátralépni és onnan szemlélni, mert sok tényezős azért ez.
Kezdjük rögtön azzal, hogy itt a tavasz. Inzaghi éveken át küzdött azzal, hogy tavasszal a csapat elkezdett botladozni és nem hozta a számokat. Általában itt mentek el a bajnoki címek. Könnyen lehet, hogy ez a hullámvölgy most is eljött, vagy eljön.
Ez magyarázat lehet arra, hogy miért nem játszik a csapat dinamikusabban, ahogyan azokon a rangadókon melyeket szintén nem nyertünk meg ugyan, de nem is volt ilyen kilátástalan a játék.
Másik része a momentumok. Most nem beszélgetnénk erről, ha Miki gólt szerez, mert vélhetően lehoztuk volna a meccset mi is 1-0-val.
Lehet, hogy Chivu a beíveléseket preferálja, de tökéletesen működött eddig. Ott lehetünk az olasz kupa döntőjébe és vezetjük magabiztosan a bajnokságot is. A BL pedig, eddig is túlteljesítés és szerencse kérdése volt, most az utóbbi sem volt meg. Mindezeket egy full kezdő edzővel.
Mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszik ami az utóbbi hetekben a pályán zajlik. Viszont azt se hallgassuk el, hogy 4 alapjátékosunk nélkül játszottunk.
Nem mentegetni akarom Chivu-t, szerintem ezt a bajnokságot még meg kell nyerni és akkor lehet róla ítéletet mondani. Eddig nekem pozitív az összkép, de ha most gödörbe kerülünk könnyen rámehet a bajnoki cím és a kupa is. Sajnos elhiszem, hogy képesek vagyunk erre. :D
Remélem kilábal a csapat a gödörből és elkezd lendületesebben játszani, mert most nem a kis csapatok jönnek sorra.
interfan

Francesco írta: 2026.03.09. 16:13 Lehet, hogy Chivu a beíveléseket preferálja, de tökéletesen működött eddig.
En inkabb ezzel ugy fogalmaznek, hogy ez jelenleg is mukodik kicsik ellen a bajnoksagban, akiket ezzel a minosegi kulonbseg miatt, megverunk.
Ellenben ahol van minoseg, azok ezt siman levedekezik, es nekunk annyi, magyarul a "nagyok" ellen eddig sem mukodott.
Ez pedig a jelenlegi szinvonalu bajnoksagban 7 pontos elonyre eleg.
Ez valahol sok mindent el is mond.

Ellenben a BL-ben ez teljes kuka, es semmire nem eleg, es soha nem is mukodott.

Tehat ahogy Te irtad, "sok tenyezos" dolog ez, es igen ez igy is van.
interfan

Az is egy kemeny statisztika, hogy eltelt a szezonbol 42 meccs, es egyetlen 1db tokutolso Pisa elleni forditasat leszamitva, meg egy dontetlenre sem tudtuk iden visszajonni ha hatranyba kerultunk.
Kivetel nelkul mindig kikaptunk...

Ellenben cserebe elonyrol haromszor is sikerult bukni...
(2 vereseg, 1 dontetlen)

Nem tudom, hogy ez mentalis kerdes e, de azert ezzel is kellene valamit kezdeni, mert ez igy 42 meccs utan finoman szolva sem szep.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.09. 18:18-kor.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

A tegnapi utolsó percekben történt kezezésnek nincsen visszhangja? Csak mert a Roma ellen Bissecknél hasonló kezezésnél VARozás után befújta a spori a tizit. Halkan jegyzem meg hogy ugyan az volt tegnap a videóbíró, aki kihívta a Roma ellen a játékvezetőt anno, hogy nézze meg az esetet. Tudom hogy tegnap nem érdemeltünk pontot, de olyan rangadó is volt amikor jobbak voltunk és kikaptunk. Ezt se felejtsük el.
interfan

lucky0 írta: 2026.03.09. 18:05 A tegnapi utolsó percekben történt kezezésnek nincsen visszhangja? Csak mert a Roma ellen Bissecknél hasonló kezezésnél VARozás után befújta a spori a tizit. Halkan jegyzem meg hogy ugyan az volt tegnap a videóbíró, aki kihívta a Roma ellen a játékvezetőt anno, hogy nézze meg az esetet. Tudom hogy tegnap nem érdemeltünk pontot, de olyan rangadó is volt amikor jobbak voltunk és kikaptunk. Ezt se felejtsük el.
Tema, csak pont forditva, es arrol, hogy mennyire jo dontes szuletett.

A Biroi szovetseg is kiadta a forduloval kapcsolatos kozlemenyet, itt a Milan-Inter:

"Ricci a sajat kapuja fele mozgott, es a keze nem a labda iranyaba tartott, ellentetes iranyu mozgas volt.
Milan jatekosa meg is probalta visszahuzni a kezet, ami eleve ellentetes iranyba mozgott mint a labda.
Semmilyen feltele nem lett volna tizenegyet itelni.
Az itelet helyes, es jo dontest hozott Doveri es a VAR."
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

interfan írta: 2026.03.09. 15:02
segogabor írta: 2026.03.09. 13:18
interfan írta: 2026.03.09. 13:00
Spalletti story remlik ugye?

Mi tortenne ha szezon vegen lejar az adott edzo szerzodese?
Elviszik az ufok?
Megszunik a klub?
Nem merunk kimenni a meccsre?

Nalam ez az erthetetlen kategoria, es ateltuk mar ezt nem is olyan regen, lasd Luciano baratunk...

Egeszen veletlenul nem lehetne varni, meglatni hogy mi tortenik, es majd jovore ilyenkor visszaterni a hosszabbitasra?
Ezek után hosszabítunk Chivuval akkor valami gond van a toronyban az is biztos .
Mentálisan egyik leggyengébb Intert hozta nekünk össze idénre sajnos .
Ide egy kemény edző kellene komoly stábbal ,akik mind erőlétben mind mentálisan erősebbé teszik ezt a csapatot.
Jo lenne elobb gondolkozni, es utana cselekedni, es nem beleesni ugyanabba a hibaba amit mar parszor megcsinalt szeretett klubunk.
Ez viszont roppant mély mondanivalót tartalmazó,komplex gondolat. Köszönöm neked, ha erre jársz gyere be egy 6 másodperces kézfogásra.
Lehet feleslegesen szajkózod nekünk a dolgokat, bármennyire is keresztbetesszük még a herénket is, megtörténik.

Fel tudok ajánlani 3 ezer Ft-ot ezres címletekbe, ha a legközelebbi necces meccs előtt nem kürtölöd tele a fórumot,hogy húde nyerni fogunk. Lássuk be, nem vagy valami fasza kabala. Tippjeid úgy ülnek,mint Frattesi passzai.
Tudum, hogy semmi nem lesz belőle, de simán cserélném Simeonera Chivut. (Még Allegrire is)
interfan

hvmetal írta: 2026.03.09. 18:51 Tippjeid úgy ülnek,mint Frattesi passzai.
Tudum, hogy semmi nem lesz belőle, de simán cserélném Simeonera Chivut. (Még Allegrire is)
Terjunk ra vissza a bajnoksag vegen, hogy meglett e a bajnoki cim tippem. ;)

Orulok, pont ez a jo hogy mindenki mashogy latja.
En meg latod pont az vagyok aki az eletben nem akarja itt latni ezeket az edzoket.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.09. 18:59-kor.
hvmetal

Ha bejön pontosítok:
Tippjeid úgy ülnek,mint Chivu rangadós mérlege: 20/1
(Humor)
interfan

hvmetal írta: 2026.03.09. 18:57 Ha bejön pontosítok:
Tippjeid úgy ülnek,mint Chivu rangadós mérlege: 20/1
(Humor)
De utanna hatha mar lehetek "fasza kabala". :D
Es akkor utanna megkapom a "3 ezer forintos cimleteid, meg a 6 masodperces kezfogasod". :D
Felbecsulhetetlen ertekek.

Amugy ne becsuld le a dolgokat, Juventus is bejott. ;)
hvmetal

:D
Jogos.
Ebben a csapatban ennyi volt. A Conte, Inzaghi korszaknak vége. Ezt már nem erőltetném. Ehhez viszont Chivu kevés. Martinez,Dimarco,Barella,Bastoni. Velük lehet igazán számolni. Jó lenne egy keményebb edző aki összerakja a csapatot. Szép focit elengedve. Most nincs csapat, se tűz. Egy szar formában lévő Internek is egy derbin legalább egy x a minimum. Teperni kéne. Ajándék odds az Inter rangadói. Tavalyi 5-0 után sikerült teljesen lejáratni magunkat. Pofozógép lett a csapat. Legbeszaribb bajnok csapat címéért indulhatnánk. Nem kis dolog q scudetto, de egy Internek a jövőjére is gondolnia kell.
interfan

hvmetal írta: 2026.03.09. 19:12 :D
Jogos.
Ebben a csapatban ennyi volt. A Conte, Inzaghi korszaknak vége. Ezt már nem erőltetném. Ehhez viszont Chivu kevés. Martinez,Dimarco,Barella,Bastoni. Velük lehet igazán számolni. Jó lenne egy keményebb edző aki összerakja a csapatot. Szép focit elengedve. Most nincs csapat, se tűz. Egy szar formában lévő Internek is egy derbin legalább egy x a minimum. Teperni kéne. Ajándék odds az Inter rangadói. Tavalyi 5-0 után sikerült teljesen lejáratni magunkat. Pofozógép lett a csapat. Legbeszaribb bajnok csapat címéért indulhatnánk. Nem kis dolog q scudetto, de egy Internek a jövőjére is gondolnia kell.
Nezd, ha mar ugy is szeretjuk ezt a szot, ebben is vannak "komplex" gondolatok.

Ertem azt is amit irsz, "Pofozógép lett a csapat. Legbeszaribb bajnok csapat címéért indulhatnánk."

Ez oke, meg persze gondoljunk a jovore is.
De kirugsz egy jo esellyel "bajnok" edzot, es ki az a "keményebb edző aki összerakja a csapatot"?

Mindezt kerdezem ugy, hogy aki el is vallalja ezt.

En nem igazan latok ilyen edzot aki ide is jonne.
interfan

Hat az Atalanta nagyon nem "farad el" a Bayern ellen.
45 perc utan mar "pihentetnek" es hozzak le az alapembereket, es jonnek be a kiegeszito emberek, gondolva a hetvegere.
Mondjuk 0-4-nel nem is csoda hogy ezt teszik.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.10. 22:16 Hat az Atalanta nagyon nem "farad el" a Bayern ellen.
45 perc utan mar "pihentetnek" es hozzak le az alapembereket, es jonnek be a kiegeszito emberek, gondolva a hetvegere.
Nagyon durván kitömik őket hazai pályán.
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.10. 22:24
interfan írta: 2026.03.10. 22:16 Hat az Atalanta nagyon nem "farad el" a Bayern ellen.
Nekunk nem biztos, hogy ez annyira jol jon.
45.perctol "pihentetnek", a visszavago csak formalitas, es egy ekkora zako utan biztosan bizonyitani akarunk majd.
Szoval kb ne adja eg, ellenunk tesznek fel majd mindent.
Es ha nem tori meg oket ez a hatalmas vereseg, akkor adhat egy lokest, hogy most az Inter ellen meg kell mutatniuk barmi is van.
cuchu11

interfan írta: 2026.03.10. 22:33
45.perctol "pihentetnek", a visszavago csak formalitas, es egy ekkora zako utan biztosan bizonyitani akarunk majd.
Es ha nem tori meg oket ez a hatalmas vereseg, akkor adhat egy lokest, hogy most az Inter ellen meg kell mutatniuk barmi is van.
Hú, most biztos nagyon megijedtek a játékosaink!
:lol:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

És valljuk be, főleg játékban, kb. ekkora a különbség a Bayern és az olasz bajnokság csapatai között. Pedig a tavalyi Bayern sem volt igazából gyengébb, ez is mutatja, mekkora eredmény volt kiejteni őket.
Nem témábavágó, de minket ez a tavalyi mentális igénybevétel és pláne, ahogy végződött, teljesen padlóra küldött. Ezért is kell egy kicsit más szemszögből nézni az idei helyzetünket szerintem.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.10. 22:37
És valljuk be, főleg játékban, kb. ekkora a különbség a Bayern és az olasz bajnokság csapatai között. Pedig a tavalyi Bayern sem volt igazából gyengébb, ez is mutatja, mekkora eredmény volt kiejteni őket.
Igen, ilyenkor erdemes azert azt latni, hogy mekkora eredmeny is volt tavaly Inzaghitol a BL donto.
Baggio85

Azt gondolom, hogy egy lehetséges bajnoki cím kell, hogy adjon egy legalább ekkora, ha nem nagyobb motivációt...
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.10. 23:02
Azt gondolom, hogy egy lehetséges bajnoki cím kell, hogy adjon egy legalább ekkora, ha nem nagyobb motivációt...
Hat a Milan elleni meccsen sok koszonet nem volt a "motivacioban"...
(Es igaz ez a Juventus, es a Bodo elleni ket meccsre is, csak hogy a "nagyobbakat" emlitsem)

Igaz most mar Marottaek megtartottak a motivacios beszedet a jatekosok fele, szoval innenntol mar csak ugy szarnyalni fog a motivacio. :D
interfan

Egy kis beadasok statisztika:

Tegnap a Bayernek volt osszesen 13db beadasa, es lottek 6 golt.
Ebbol egyet beadasbol, azaz 16%.
Atleticonak volt 14db beadasa tegnap, es lott 5 golt.

Bodonak volt ellenunk ket meccsen 11db beadasa, es lottek nekunk 5 golt.
5 golbol nullat beadasbol, azaz 0%.
Nekunk volt a Bodo ellen ket meccsen 70db beadasunk, (igen jol latjuk 70db) es lottunk 2db golt.
Mindket golt beadasbol vagy szogletbol azaz 100%.

Milan elleni Derby volt 31 beadasunk, 0 golt lottunk, es kikaptunk.
Milannak volt 6db beadasa, 1 golt lott, es megnyerte a meccset.
A gol nem beadasbol szuletett, 0%.
Baggio85

interfan írta: 2026.03.11. 07:34 Nekunk volt a Bodo ellen ket meccsen 70db beadasunk, (igen jol latjuk 70db) es lottunk 2db golt.
A legnagyobb probléma az, amit múltkor írtál statisztikát: mi a lövéseinkből alig találjuk el a kaput!
Hétvégén Dima az égbe lőtte (jó, mondjuk azért Ő szerencsére el szokta találni), Barella amerre állt... Egyedül Mkyhinek sikerült... 6 méterről mellbe rúgni az álló kapust...
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2026.03.11. 07:34 Egy kis beadasok statisztika:

Tegnap a Bayernek volt osszesen 13db beadasa, es lottek 6 golt.
Ebbol egyet beadasbol, azaz 16%.
Atleticonak volt 14db beadasa tegnap, es lott 5 golt.

Bodonak volt ellenunk ket meccsen 11db beadasa, es lottek nekunk 5 golt.
5 golbol nullat beadasbol, azaz 0%.
Nekunk volt a Bodo ellen ket meccsen 70db beadasunk, (igen jol latjuk 70db) es lottunk 2db golt.
Mindket golt beadasbol vagy szogletbol azaz 100%.

Milan elleni Derby volt 31 beadasunk, 0 golt lottunk, es kikaptunk.
Milannak volt 6db beadasa, 1 golt lott, es megnyerte a meccset.
A gol nem beadasbol szuletett, 0%.
Szerintem nem a beadás a lényeg hanem hogy hányszor jut el a labda a 16 belülre.
Egy tomorulo védelem ellen sokkal nehezebben...
Azonban egy kis statisztikara en is kíváncsi lennék.
Mikor volt az utolsó alkalom hogy volt 1 het pihenonk ket meccs között?
A bajnokság most lesz egyenlo mert amit a Milan csinál az ev eleje óta az jön nekünk is (heti 1 meccs) es eddig is 7 pontot vertünk rájuk.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.11. 08:12
interfan írta: 2026.03.11. 07:34 Nekunk volt a Bodo ellen ket meccsen 70db beadasunk, (igen jol latjuk 70db) es lottunk 2db golt.
A legnagyobb probléma az, amit múltkor írtál statisztikát: mi a lövéseinkből alig találjuk el a kaput!
Es ahogy ezt multkor meg is beszeltuk, ennek az az oka, hogy ennyi a beadasunk, es nem kidolgozott helyzeteink vannak.
Beadas utani helyzetbol sokkal nehezebb eltalalni a kaput, mint egy felepitett jatek, kidolgozott helyzet utan.
Baggio85

interfan írta: 2026.03.11. 08:20
Es ahogy ezt multkor meg is beszeltuk, ennek az az oka, hogy ennyi a beadasunk, es nem kidolgozott helyzeteink vannak.
Beadas utani helyzetbol sokkal nehezebb eltalalni a kaput, mint egy felepitett jatek, kidolgozott helyzet utan.
Ez így van, de nekünk sajnos lábbal is nehezen megy. És még így is "rúgtunk" 64+18 gólt. Hol tarthatnánk, ha egy kicsit jobban koncentrálnánk a kapu előtt?!
A csapatban Dima, Calha és Zielinski azok, akik nem csak belerúgnak egyet a labdába az ilyen helyzetekben. A többiek... mintha becsuknák a szemüket lövés előtt.
cuchu11

Baggio85 írta: 2026.03.11. 08:38

Ez így van, de nekünk sajnos lábbal is nehezen megy. És még így is "rúgtunk" 64+18 gólt. Hol tarthatnánk, ha egy kicsit jobban koncentrálnánk a kapu előtt?!
A csapatban Dima, Calha és Zielinski azok, akik nem csak belerúgnak egyet a labdába az ilyen helyzetekben. A többiek... mintha becsuknák a szemüket lövés előtt.
Hát igen. Nagyon jó meglátás.
Mondjuk a csatáraink még csak-csak tudnak célozni.
Így aztán ismét eljutunk a többi középpályásunkhoz:
Barella, Miki, Frattesi, Sucic, Diouf
(ha még tovább gondoljuk, akkor egy újabb érv a török eladása ellen)
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.11. 08:38

Lehet tobb hangsulyt kellene fektetni a felepitett tamadasokra, a csakis beadosok helyett.

Amirol meg irsz, az megint lehet egy mentalis kerdes.
Mert hat latjuk mennyi alapember esett vissza sulyosan.
interfan

Tobb mint 4 honap utan visszaterhet a kezdobe Dumfries.
Thuram is allitolag keszen all a jatekra, igy o is kezdhet.
Bastoni jateka viszont egyelore kerdeses.
Martinez es Calhanoglu pedig serules miatt tovabbra sem elerheto.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto/Bastoni
Dumfries-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Esposito

Vezetoseg azonnali reakciot, es kotelezo gyozelmet var, valamint az elmult idoszak motivatlan es gyenge jatekanak eltuneset.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2026.03.12. 06:07 Vezetoseg azonnali reakciot, es kotelezo gyozelmet var, valamint az elmult idoszak motivatlan es gyenge jatekanak eltuneset.
Nem "csak" ők. Minden kék - fekete vérű ezt reméli.

FORZA INTER!!!
interfan

Chivu nem tartott sajtotajekoztatot tegnap, lemondtak az Atalanta meccs elotti szokasos sajtoesemenyt.
Chivu sajtocsendet hirdetett az elmult hetek rossz eredmenyei utan, Atalanta meccs utan allhat ki a nyilvanossag ele.
(Egyes hirek szerint csakis gyozelem eseten)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha ma esetleg bekovetkezne az hogy nem gyozunk, az oriasi problemakat okozna...
de sztem ma gyozunk, a milan x-el es innentol levan tudva :)
interfan

R9. írta: 2026.03.14. 07:23 ha ma esetleg bekovetkezne az hogy nem gyozunk, az oriasi problemakat okozna...
de sztem ma gyozunk, a milan x-el es innentol levan tudva :)
Egyetertek.
Milan folyamatosan botladozik, ennek koszonhetoen is van ekkora elonyunk.
Mi meg az Atalantat evek ota verjuk siman, nem szakadhat meg most ez a gyozelmi sorozat.

Raadasul visszater Dumfries ezer ev utan, ami nagyon fontos, mert a jobb WB poszt oriasi lyuk volt.
Nem veletlenul beszelt arrol Allegri is, hogy az Inter gyengepontja Henrique, keszultek is ra, es ebbol szereztek a golt.
Csak hat ezt valahogy annyira nem emlitjuk meg, hogy Henrique sulyos hibajabol kaptuk a golt megint, ellenben masnal evekig emlegetjuk azt.
Szoval Dumfries visszaterese nagyon fontos, es ahogy a vezetoseg is vilagossa tette, azonnal reakcio, kotelezo gyozelmek, es teljesen mas jatek/hozaallas kell azonnal.
Ezt varjuk mi is, szoval hajra.

Bastoni ugynezki nem tudja vallalni a jatekot, viszont az emlitett Dumfries igen, valamint Thuram is.
Martinez es Calhanoglu hianyzik meg serules miatt.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck/Acerbi-Akanji-Augusto
Dumfries-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Esposito
hvmetal

Mi a Gasperinis Atalantát vertük mindig Simone Inzaghival. Azóta csak annyi van,hogy mindkét csapatot más edző irányítja. Szar paszban is vagyunk,de nyerni kell! Nehéz lesz.

Jó szarok vagyunk Martinez nélkül. Úgy látom se edző,se játékos sem tudja pótolni az ő jelenlétét. Ez gáz mind a "klasszisainkra" , mind az edzőnkre nézve.
interfan

Chivu:
Semmi nem valtozott csak azert mert egy meccset elveszitettunk.
Nincs miert aggodnom.
Ma meg nagyobb onbizalommal es lelkesedessel fogunk palyara lepni.
Thuram kivaloan jatszik, 100%-os allapotban van, es szamunkra az egyik legfontosabb jatekos.
C.Augusto:
Korabban is azonnal talpra alltunk egy vereseg utan, most is igy lesz.
Nagy lelkesedessel es elszantsaggal dolgoztunk a heten, megfogjuk mutatni.
Nagyon fontos meccs a mai amit meg kell nyernunk.
interfan

hvmetal írta: 2026.03.14. 10:48 Mi a Gasperinis Atalantát vertük mindig Simone Inzaghival. Azóta csak annyi van,hogy mindkét csapatot más edző irányítja. Szar paszban is vagyunk,de nyerni kell! Nehéz lesz.

Jó szarok vagyunk Martinez nélkül. Úgy látom se edző,se játékos sem tudja pótolni az ő jelenlétét. Ez gáz mind a "klasszisainkra" , mind az edzőnkre nézve.
Atalanta sincs azert a legjobb passzban.
Utolso 4 meccsuk, 0 gyozelem, 2X, 2 vereseg.
Raadasul kaptak 4 meccsen 12 golt.
Nyilvan Bayern ellen 6, de azert csak ott volt egy Sassuolo elleni 2-1 vereseg, mindezt ugy hogy majdnem a teljes meccsen, 75 percen at 10 emberrel jatszott a Sassuolo,
Udinese meg Lazio elleni 2-2, 2-2.

Nagyon fogadkozik Chivu, es Augusto is, hogy mekkora a lelkesedes es az elszantsag, es majd most megmutatjuk.
Itt a lehetoseg, hajra.
Be kell huzni.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

interfan írta: 2026.03.14. 14:32 Chivu:
Semmi nem valtozott csak azert mert egy meccset elveszitettunk.
Nincs miert aggodnom.
Ma meg nagyobb onbizalommal es lelkesedessel fogunk palyara lepni.
Thuram kivaloan jatszik, 100%-os allapotban van, es szamunkra az egyik legfontosabb jatekos.
C.Augusto:
Korabban is azonnal talpra alltunk egy vereseg utan, most is igy lesz.
Nagy lelkesedessel es elszantsaggal dolgoztunk a heten, megfogjuk mutatni.
Nagyon fontos meccs a mai amit meg kell nyernunk.
Ezek a nyilatkozatok Chivutól szánalmasak. Mintha a „Pingvin" Benítezt hallanám. Chivu egy gyenge kezű edző, ez tény. Nálam leszerepelt, ha Scudettot nyer, ha nem. Gyakorlatilag fáj nézni, ahogy játszunk. Semmi tűz, elszántság, semmi elképzelés, sablonos, egysíkú, beadásokra épülő, 1990-es évek beli angol kiscsapatokra emlékeztető játék.

Én már nem bízok abban, hogy sikerül feltüzelnie a srácokat. Sajnos ennyi van a csapatban. Komolyabb csapatok ellen kevés ez a beadásokra épülő bohóckodás, de talán az Atalanta ellen elég lesz a győzelemhez.
Audipower

A Match4 inkább egy angol másodosztályú meccset ad, lehet most is a Liveball-on oroszul nézni a meccset.😁
Látom semmi sem változott, most is a beadásokra építünk, ma is meg lesz a 60.🤮
pazso

Hozzászólás Szerző: pazso »

Minden lószar fontosabb nekik mint az olasz foci, mondjuk a szìnvonalat elnèzve nèha, lassan èrthető. Ma egy kurva meccset sem fognak leadni.
interfan

Audipower írta: 2026.03.14. 15:08 A Match4 inkább egy angol másodosztályú meccset ad, lehet most is a Liveball-on oroszul nézni a meccset.😁
Látom semmi sem változott, most is a beadásokra építünk, ma is meg lesz a 60.🤮
Es gyakorlatilag nem is adnak Serie A meccset a hetvegen.
Ma konkretan 0db Serie A meccs.
(Pedig jatszik a Napoli es a Juventus is)

Holnap a Lazio-Milan meccset sem adjak...

Beszedes ez sajnos a Serie A "nepszeruseget" illetoen.

Es ez finomam szolva sem csak nalunk van igy, mas orszagokban a helyzet meg rosszabb, es meg ez a nulla kozeli Serie A kozvetites sincs meg...
Ott jarunk, hogy gyakorlatilag minden orszagban nepszerubb a Spanyol es a Nemet bajnoksag is mint az Olasz, az Angolt meg hagyjuk mert fenyeveket ver ra mindenki masra.
Audipower

Hihetetlen, hogy a gólt nem beadás után szereztük.
Kombinatívan játszunk és máris veszélyesebbek vagyunk az ellenfél kapujára.
Micsoda véletlen. Remélem Chivunak megjön az esze és nem erőlteti tovább ezt a beadásokra epülő szart.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Lehet Chivu rairt Inzaghira hogy küldje at a jegyzeteit.
interfan

Eddig azt az oriasi lelkesedest es elszantsagot nem igazan latni egyelore amirol Chivu es Augusto beszelt.

De legalabb vezetunk, ez abszolult pozitiv.
Remelem a 2.felidoben tobbet latunk ebbol a nagy "elszantsagbol".
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.03.14. 15:13
Ott jarunk, hogy gyakorlatilag minden orszagban nepszerubb a Spanyol es a Nemet bajnoksag is mint az Olasz, az Angolt meg hagyjuk mert fenyeveket ver ra mindenki masra.
Jó de angol 2. liga is? Ne már....ki a tököm nézi azt?
Audipower

Cupi írta: 2026.03.14. 15:50
interfan írta: 2026.03.14. 15:13
Jó de angol 2. liga is? Ne már....ki a tököm nézi azt?
Aki szeret szenvedni, biztos megnézi.
A PL-ben is gyakorlatilag, akinek megnézem a meccseit az az Arsenal, a City, a 'Pool és a Man U.
A többiek említésre sem méltóak.
Leginkább csak a nagy rangadókat szoktam nézni.
Audipower

Na jön is a nyugdíjas Mikhy, gondolom a sárgás Sucic helyett. Fantasztikus. Remélem nyáron megy a picsába Acerbivel és Darmiannal kézenfogva.
Rossz nézni Chivu savanyú képét. A kétségbeesés mintaképe szegény.😁
Válasz küldése