Egy igazan komplex, melyebb elemzo iras ez, amit en nagyon szepen koszonok neked.VInter101 írta: ↑2026.03.09. 13:49 Hmmmm. Biztos velem van a baj, de nem szeretem homokba dugni a fejem. Ha az ember látja a hibát akkor azt ki tudja (ha szeretné) javítani! Ha nem törődünk a hibákkal, mert az eredmény elfedi a hibákat, akkor hogyan lesz jobb??? Ezt akár érthetjük az élet minden területére!
Egy klub gazdasági társaság elsősorban manapság és csak utána sport egyesület. Pénzügyi területen nem azért hoznak döntéseket hogy bajnoki címeket nyerjen az adott klub hanem azért hogy ki tudják fizetni a szerződés szerint azt amit ígértek! Aztán ha eredményes a klub az szuper. Minket az eredmény érdekel a tulajdonost a pénz. Ha mindkettő rendben van akkor mindenki boldog.
Őszintén szólva amikor az olasz bajnokság nívós volt, még akár igazad is lehetne hogy a bajnoki címnek valóban volt értéke és álom volt megszerezni. Ma már nem az..
Szerintem ma a BL adja az igazi erőmérőt, ott tudja meg az ember hogy a kedvenc csapata milyen erőt képvisel! Mert biztos jó Albániában bajnoknak lenni csak az az albánokon kívül senkit nem érdekel.
Kérdezd meg a Bayern München csapatánál mennyire álom a bajnoki cím?? Vagy a Fradinál? Nem álom hanem elvárás, ezen felül meg van az álom hogy a Bayern BLt nyerjen a Fradi meg eljusson az ELben sokáig.
A bajnoki cim csak ott álom ahol van ellenfél! Az álom a nemzetközi győzelem! Az idei olasz bajnokságot behúzni nem teljesítmény, tegyük hozzá sajnos. Tök jó hogy megnyerjük ha megnyerjük, de én nem fogom elfelejteni a BL kiesést meg hogy gyakorlatilag nem nyertünk nívós csapat ellen! Ez mégis milyen már hogy szembejön egy kicsit erősebb csapat és végünk van......
Állítólag mi vagyunk az Inter! És kiesünk egy norvég csapat ellen........ Ez ám a teljesítmény! Még egyszer mondom hogy ha(persze tudom ez nem játszik, de csak mondom hogy jövőre nem fog) Dimarco lába nem sül el idén párszor + Bastonit állítják ki műesésért a Juve ellen és kikapunk..... Nem folytatom! Akkor a 7 pont előny most mennyi lenne?
De persze értem én hogy ez kit érdekel? Engem érdekel, mert nem csak és kizárólag a mát nézem hanem kicsit a jövőt is.
Ahogy egyszer irta valaki, jo ilyen elemzobb irasokat is olvasni.